За много приятели срещата с Георги Изворски е лечебна и трансформираща, както много от нас са се убедили, и активира „Звездния код на промяната“ у всеки, който е имал тази възможност за жив контакт с него.

Мнозина наричат Георги Изворски феномен, други го възприемат като лечител, ясновидец, Учител, приятел. Нека всеки вземе от него каквото му е нужно, защото той е всичко това, но най-вече е Човек на Любовта!

Георги Изворски е роден в гр. Божурище в семейството на военен летец. Поет, писател, учител и журналист. От 1999 г. светският живот остава на заден план и Изворски се отдава на езотериката и окултизма. През лятото на 2002 напуска града и в продължение на шест години прекарва в единочество в Тетевенския балкан.
Изворски е горещ привърженик и последовател на Всемировия Учител Беинса Дуно.

От 2008 провежда духовни срещи-разговори из цяла България.
В десетките си лекции и беседи с различна тематика (от устройството на Вселената до природосъобразеното хранене и начин на живот), той втъкава в многоликото ни битие „златната нишка“ на общочовешката любов, на приятелството, на разбирателството, на хармонията и мира. Единенние на всички народи и религии, единение на всички общества и хора. Непоклатима основа на духовната му дейност са Великите Космически Принципи – Любов, Мъдрост, Истина, Справедливост, Добротворчество. Тяхното прилагане на земята нарича простичко „Общуване по сърце“ и „Живот чрез Любов“.

Георги Изворски е автор на книгите: „Закона за даването“, „Сто четиридесет и четири хиляди“, “Диамантената десятка” и „Великият трепет”, „Златната сфера”, “Шепа слънце”. Предстои издаването на автобиографичната книга “Аз и Пикасо” и книгата “Пет елмазени рози”.

За себе си той казва: „Може би един от хилядите редови духовни просветители, които Бог разпръсна в България и по света, съм и аз! Бели и черни адепти вече няма. Няма вече учители и лъжеучители, пророци и лъжепророци! Просто има много човешки души, които, когато се събудят, не могат да различат веднага ИЗГРЕВА от ЗАЛЕЗА…“

Трябва да сме наистина много благодарни на небето, че е изпратило един от синовете си и точно ние, точно сега имаме тази възможност да се докоснем до един Посветен, да усетим ласката, Любовта му, да се потопим в Мъдростта..

С най-искрена БЛАГОДАРНОСТ към Приятелите, които чистосърдечно помогнаха да запалим тази малка словестна свещица във ВЕЛИКИЯ ХРАМ НА СВЕТЛИНАТА.