Здравейте приятели, добротворци!

Изключително сме благодарни, че сме тук Заeдно, за да работим и помагаме за идване на Новата Земя, Новата Реалност в Еволюцията на Съзнанието и прилагане на божествените принципи!
Последните 8 години с Георги Изворски неуморно обикаляме, будим, вдъхновяваме, лекуваме, единяваме, активираме и най-вече даваме Любов безкористно и всеотдайно! Просветителската ни работа продължава и се разгръща. Все повече пробудени души се присъединяват, към това, което наричаме „Семейство на Светлината“.

Повече за Наш дОм

Щастливи сме да споделим, че
Духовен център „Наш дом“ отвори врати!

Центърът на Георги Изворски и Силвина.
Нашият дОм, вашият дОм

“Наш дОм” E място, където се работи и твори според висшите принципи на Духовния и Божествения свят – според високия Идеал. Истински Дом на Виделината и приятелството, където да прилагаме своята визия за устойчив работещ български модел на живот в общност на място, където хората могат да живеят заедно в сътрудничество и хармония със заобикалящата ги природа. Тук вече посрещаме приятели от целия свят за духовно общуване, оздравяване, екостроителство и работа с биологично земеделие.

Откриването и освещаването бяха на 16 май 2015 г. – с усмивки, прегръдки, сълзи, и доста работа за реставриране и изграждане през миналите 2 години.
Слава Богу! На 16 май се роди нашето духовно дете. Една мечта, една идея за съвършено нов начин на живот, близо до природните и Божествени закони.

Центърът разполага със зала за срещи и медитации с капацитет 70 места, 4 индивидуални стаи за нощувки, 3 бани с тоалетни, изцяло оборудвана кухня и куполна беседка.

Божествено лечение със Силвина Бел Илали

Център Наш дОм – с. Виноградец
Дати – 8, 9, 10, 15, 16, 17, 18, 29, 30, 31 август, 1 септември
Час – 11.00-12.00ч

Център Наш дОм – с. Виноградец

Групови изцелителни сесии
Дати: 8, 9, 10, 15, 16, 17, 18, 29, 30, 31 август
1, 12, 13, 14, 15, 21, 22, 28, 29 септември
Час: 11.00-13.00ч

Индивидуални лечебни сесии
Лечението може да се провежда и дистанционно – с предварително уговорен час
За контакти: forumzdrave@hotmail.com
Фейсбук профил: Силвина Белопойчева
www.facebook.com/silvina.belopoicheva

Визитка – Силвина Бел Илали
Лечител. Лектор. Съработник и спътник на Георги Изворски.
Създател на Духовен център „Наш дОм”

Цялостно освобождаване на кармата, активация, лечение на всички нива.

Защо „Божествено лечение”?
Така е лекувал и Спасителя – молел се е за греховете на хората, след това е освобождавал “бесовете” – или кармата и после е казвал молитва за здраве, която почти на мига се е изпълнявала от всички същества от ангелските и божествени йерархии …

“Ще вършите чудеса по-големи от моите” – това време вече иде…
Истинското изцеление идва от Бог, а това става чак след като човек се разкае, повярва и започне искрено и от сърце да се моли и заобича Бога, и приложи Любовта на практика.

Лечение на душата, освобождаване на тъмните наши проявления и грехове – първопричина за болестите и несгодите.
Работа  с родовата карма и карма – привлечена от други хора.
Работа с молитвата – най-силният инструмент за лечение.
Работа с Любовта и Прошката.
Насока къде грешите и как да се върнете към изначалното чисто състояние.
Вибрационно изчистване на патогени. На енергийни тапи и блокажи.

Наместване на енергийния двойник, възстановяване от физически травми.

Изчистване на енергийните канали на взаимоотношенията ни с близки, каналите на успеха, на връзката със Земната и Космическата енергия, и с Бог!

Ще извървим тази пътека заедно, но преди всичко – заедно с Бога!
Защото всичко е в Божиите ръце!
Защото в „Изпълнението Волята на Бога е Силата на Човешката Душа”!!!

В практиката си имам стотици излекувани хора и … животни… и растения…, дори уреди и машини… от цял огромен списък от „нелечими” болести.
И се убедих наистина в едно:
Няма нелечима болест, има хора, чието време още не е дошло… За Истината…

Благодаря на Бог за тази сила, която ми даде да помагам по този изключителен начин!

Благодаря за тези безценни девет години, които Бог ми даде да споделя с Велик Дух като Георги Изворски, от който учих и бях озарена да приложа толкова много!

Мои участия от беседите ни с него можете да видите тук: www.youtube.com/channel/UCJSy4dKnwqfhfABmzOhWUhw?pbjreload=10

Последното ни интервю за Здравето с Георги Изворски:
www.youtube.com/watch?v=ykaRTR9cIDc&t=2817s

Събитието във фейсбук: www.facebook.com/events/476627836233228/

Благодаря ви и нека сътворим заедно нещо красиво, каквото СМЕ всички ние всъщност!!!

Центърът разполага със зала за срещи и медитации с капацитет 70 места, 4 индивидуални стаи за нощувки, 3 бани с тоалетни, изцяло оборудвана кухня и куполна беседка.

Готов е и архитектурния проект и конструкцията за изграждане на 2 куполни къщи – виделейки, чийто строеж се надяваме да започне. В плановете ни е и изграждане на по -голяма зала, независима енергийна и ВИК система, озеленяване.

Повече за Наш дОм

– село Виноградец, област Пазарджик. Селото се намира сред хълмовете на Средна гора, като то е първото село, след като отбиете от магистрала Тракия по пътя за Велинград. Може да се стигне с кола – на 5 км. е от автомагистрала Тракия, на 75 от София, на 60 от Пловдив, с автобус от София и Пазарджик – ще публикувам разписанието.

Съвсем в началото на селото, влизайки откъм автомагистрала Тракия, вдясно ще видите голяма табела Ресторант Градина. Точно срещу нея в ляво започва черен път – това е втората отбивка в ляво след влизане в селото. Тръгвате по него до края му – в самия край ще видите бяла спретната къщурка и още една продълговата керпичена сграда. Идвайки от другата страна – от Пазарджик – стигате до центъра на Виноградец – и продължавате, на втората възможна вдясно, карате до голямо дворно място с бяла къщичка и жълто нашарена зала, което ви се пада отляво.

В центъра се консумира само вегетарианска храна, цигари, опияти и алкохол не са желателни.

Нощувка в центъра Само за участници в събитие в Центъра. Местата в къщите и залата на центъра са ограничени, но в двора има поляна – добра за палатки. Носете спални чували, за нощуващите в залата – и шалтета.
Цени за нощувка като минимум – ако решите можете да оставите и по-голямо дарение – Средствата освен за покриване на разходите – ток, вода и консумативи, ще бъдат използвани за по-нататъшните строежи в центъра.
– в базите на центъра с ползване на бани и изцяло оборудвана кухня – 15 лв.
– Нощувка на палатка в центъра с ползване на бани и кухня – 7 лв.

Закуска и хранене засега не предвиждаме – кухнята ще бъде на самообслужване, но ако има доброволци да готвят за всички – добре дошли са.
При ползване на базата е желателно да бъде почистено и базата да бъде оставена в същия вид, в който е заварена, може и по-добър, разбира се.

В съседното село – Карабунар – на 5 км. от Виноградец вече работи много модерен хотел – винарна – вила Терес –http://www.villaterres.bg/, тел. 0888550140. ЦЕНИ: делничен ден – двойна стая – 50 лв., апартамент – 80 лв., уикенд – двойна стая – 60 лв., апартамент – 100 лв. Цената включва нощувка, закуска, СПА и басейн.
Също недалеч от Виноградец – на около 20 км. се намира с. Варвара в полите на Родопите, известно с минералните си извори – можете да резервирате къщички там – http://www.aquapark-varvara.com/komplex/ ЦЕНИ: къща за двама – 55.00 лв., къща за трима – 65.00 лв, къща за четирима – 85.00 лв., апартамент – 100.00 лв.
Възможно е посочените цени да са променени от миналата година.

Как можеш да помогнеш?

С Божията помощ нещата вървят бързо и добре!
Ще сме благодарни и на вашата помощ и подкрепа в това Дело за Цялото! Нашата работа не е подпомагана от никакви европейски проекти, субсидии или организации… Всичко дадено до момента е от лични средства и от продажба на книги, лимец и други здравословни продукти.
Много приятели са питали и искали да помогнат. Защото даването и служенето са най-голямата благословия. „Познавам много хора, които са здрави, богати и щастливи, защото вървят по Пътя на Светлината и се стремят да изпълняват добре и винаги повелите на Вселената. А те са: ДАВАНЕ! ДАВАНЕ! ДАВАНЕ! и СЛУЖЕНЕ! СЛУЖЕНЕ! СЛУЖЕНЕ!“ Цитатът е от беседата на Георги Изворски „Законът за даването“. Цялата беседа: http://imadrugpat.org/books/davane.pdf

Един от начините да помогнете нашата апостолска мисия, свързана с много пътувания, наемане на зали, нощувки и пр., издаване на книги, изграждане на духовния център „Наш Дом“, е да направите дарение.
Нека всеки, който и когато може, да дари колкото може!
Ако имате конктерна идея и предпочитание за какво да бъдат използвани изпратените от Вас средства, моля опишете в преводния документ.

Дарение по банкова сметка

Можеш да дариш произволна сума по банкова сметка от всяка точка на света и във всякаква валута (банките извършват превалутиране на превода). И двете дадени сметки са в лева:

IBAN:BG27BPBI79421052126202
BIC: BPBIBGSF
Име на банка: Юробанк
Основание за плащане: дарение
Титуляр: Силвина Карабойчева

Donate directly to our bank account

Bank Account:BG37FINV91502016864297
BIC: FINVBGSF
Bank: First Investment Bank, branch Sofia
Silvina Karaboicheva

Дарение през ePay.bg

Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Когато отидете на гише, приемащо Easypay плащания, е необходимо да заявите, че желаете ЗАХРАНВАНЕ НА МИКРОСМЕТКА към КИН: N 8988970310
Като ОСНОВАНИЕ продиктувайте “Дарение” + ВАШИЯ мобилен тел. и име.
Списък с касите: http://easypay.bg/?p=partners

Дарение в брой – на всички наши срещи скромно в ъгъла стои кутията за дарения.

Доброволчеството заздравява нашите основни човешки добродетели и ценности, учи на смирение и служене. В общата работа се създават най-истинските прияятелства. Стани доброволец! Дай своя принос Цялото!

Необходими са ни помощници – доброволци за различни проекти и инициативи, както по организационната, така и по оперативната работа.

Някои от възможните дейности, за които са необходими доброволци:
– преводачи и редактори на книгите на Георги Изворски
– разпространители на книгите

– организатори на беседа във вашия град и държава и друго събитие, на което ни поканите
– оператори за видео заснемане на беседите
– шофьор
– помощник за щанда за здравословни продукти по време на беседа

– помощници за сеитба, жътва, складиране и пакетиране на лимец
– помощници за шиене и пълнене на възглавнички от шлюпки от лимец и шалтета от лимецова слама

– доброволци в строителството на куполните къщи и другите сгради в центъра
– специалисти озеленяване
– доброволци за оформяне и поддържане на градината по методите на биологичното земеделие
– помощници по време на събитие в центъра или при друго по-голямо събитие, организирано от нас.

Ако искаш да помогнеш и да станеш част от нашето семейство пиши на forumzdrave@gmail.com.
Озаглави email-а си ‘Доброволец’ и ни разкажи накратко за себе си.

Помагайки ни за тази голяма мисия и давайки своя принос за по-осъзнат и природосъобразен живот, помагаш и на себе си! Независимо къде живееш и кога имаш свободно време, може да се свържеш с нас на горепосочения e-mail или просто:
• харесай страницата ни във Facebook, присъедини се към фейсбук група Форум Здраве
• препрати информация за нас или за някоя от нашите инициативи на свои приятели
Тук ще намериш информация за бъдещи или текущи проекти, които набират доброволци за успешното реализиране на своите цели.

В „икономиката на доброто“ важна е не печалбата за лични изгоди, а какво намерение, мисъл е вложено при създаването на даден продукт и за какво се използват постъпленията от продажби. В нашия случай всеки лев се влага в нещо ценно и добро за хората с идеята за служене и помагане в името на Човека.
Нашите артукули са създадени с много грижа и Любов за добруването и Здравето на Човека– книгите на Георги Изворски, диска с медитативно пеене на Силвина, пентаграми, лимец на зърно, брашно и мюсли, възглавници от лимец, прахчета за прочистване на черния дроб, лечебна козметика и др. Повече информация – секция артикули: https://www.georgiizvorski.com/artikuli.html

Разкажи ни идеите си по отношение на живота в общност. Какво искаш и какво би направил, ако имаше възможността и подкрепата, която ти е нужна. Разкажи ни всичките си идеи на forumzdrave@gmail.com.

Добродетелите в действие всеки ден:

Всеки може да се включи в подкрепата за постигането на мисията ни, като ежедневно полага усилие да бъде по-осъзнат и добронамерен към всички да упражняваме всички добродетели и положителни качества, на които сме способни.

Благодарим ви от Сърце, Обичаме Ви!
Георги Изворски и Силвина Белопойчева

Благодарим ви и нека сътворим заедно много слънчеви прекрасни празници за душите!!!