0
Azbuki 1

Българските азбуки, които са основата – това е тракийската писменост и азбука на основата на тракийския и трако-български език – основата на всички езици в света. В старобългарския език и старо-санскритския език, които съм учил случайно, корените на думите са едно към едно. Да, вижте колко е просто. Значи, кое от кое произлиза?

Казват, че старо-санскритския е много стар – на осем хиляди години. Е, да, ама трако-българския е на петнадесет, двадесет хиляди и така нататък. Значи, има разлика кой е по-напред.

Азбуките – глаголицата и кирилицата, както е написана от Константин Кирил Философ и брат му, са точно по колко знака? Може ли да се досетите? Сегашната азбука е тридесет, нашата. А колко са били? Четиридесет и две. И едната е четиридесет и две, и другата е четиридесет и две – Кодът на безсмъртието.

Освен това, всеки графичен знак от глаголицата най-вече, /но и кирилицата има подобни шифри, кодове и пароли/ съдържа не само графично изображение, има цифрово изображение, има музикална нота, тон, има основен цвят и спектър от цветове около нея, само трябва човек да ги чуе, да ги види, да ги разбере. Има и определена честота.

Когато се подредят по определена схема знаците какво правят? На глаголицата, а и на кирилицата, правят тъй наречените мантри. Мантра е тракийска дума, която преминава в българския език. От там идва и мандра. Един вика:

– Георги, защо казваш, че са български?
– Мандра – да!

Мандрата дава физически блага, материални, даваме мляко, произвеждаме. Мантрата дава Духовни блага. Тя прави една специална вибрация и като знаеш да подредиш, /но за това трябва да си просветлен посветен/ графичните знаци, ти отваря порталите към другите измерения, отваря ти третото око и разбира, се може да смъкне, тъй наречените психотронни бариери. Които са били с мен, много добре знаят, че съществуват и са минавали през много такива. Само като се приближим и те знаят, че психотронната бариера намалява своята сила.

Георги Изворски
Откъс от беседата „Доброто и „злото“, Русе, 2019 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

bg_BG
Cart Overview