Приятел:
Благодаря ви от сърце, че днес дойдохте да уважите с присъствието си срещата с Георги Изворски, който за 6-ти път вече идва тук. Всеки път пръска все повече и повече Светлина и почти всички си тръгват от тук Заредени, Вдъхновени, Окрилени и се стремят все повече в живота си да стават По-Добри, По-Чисти. Да се усъвършенстват и да станат като едни войни на Светлината, Апостоли на Светлината, които навсякъде, където минат, пръскат Светлина, Любов, за да създават красота, хармония, да даряват хората със щастие. Благодаря ви. Представям ви Георги Изворски.

Георги:
ПОКЛОН. И аз ви БЛАГОДАРЯ, че сме ЗАЕДНО, това е най-хубавото нещо, в живота, да се видиш и да контактуваш с другия, лице в лице, очи в очи. И така да се каже, аура в аура, защото нищо още не е измислено по-добре на земното кълбо и във Вселената от общуването между хората и то общуване на това ниво.

Разбира се, ако сме Ангели и ако сме Божества, ще ни е лесно, защото Само си ПОМИСЛЯМЕ и моментално сме на другия край на Вселената. Виждаме се, говорим, поседяваме, пием си кафето и си заминаваме след 10 минути и това е нещо естествено. Но при нас, придвижването е малко по-трудничко, макар че никой с никого не се отделя, особено веднъж, ако се е запознал с него. И ВСЕКИ с ВСЕКИГО Е СВЪРЗАН С ТРИ НИШКИ, но може да се каже, че те не са чисто и просто активирани, това е. И Когато НИЕ се ЗАПОЗНАЕМ с Някого, НИЕ ГИ АКТИВИРАМЕ и вече с този човек ЗАПОЧВА един ОБМЕНЕН ПРОЦЕС. Независимо на каква степен на ниво е неговото Съзнание и неговото съзнание, НЯМА НАЧИН ДА НЕ ОБМЕНЯМЕ НЕЩО. Това се казва, разбира се, на окултен език, ОБМЯНА НА КАРМА, но то е относително, не е точно обмяна на карма, но е ОБМЯНА НА ЖИВОТ, обмяна на Мисли, Чувства, Идеи и ред други работи.

Това са ТРИТЕ НИШКИ, които са: ДИАМАНТЕНАТА НИШКА, която излиза от УМА на Човека. Ум, Душа, Сърце, Воля. Втората е ЗЛАТНАТА НИШКА, която излиза, разбира се, от СЪРЦЕТО, от Астрала. Значи едната е МЕНТАЛНАТА, едната е АСТРАЛНАТА. Третата нишка е от ФИЗИЧЕСКОТО ТЯЛО и тя е СРЕБЪРНА, дори и цветовете са им такива, горе-долу, казвам.

Когато тези нишки се АКТИВИРАТ, те започват да Вибрират и започват да ни СВЪРЗВАТ с тази Душа, с която ние сме се запознали. И с този човек, САМО ЕДИН ЕДИНСТВЕН ПЪТ ако се срещнем и се видим така един до друг, след това вече, това познанство и това запознанство остава.

Много хора контактуват по интернет и в момента имаме приятели, и от Австралия, и от Канада, и от Тибет. Значи и от единия и от другия край на света, и какво става? С онези, с които НАИСТИНА сме се ВИДЕЛИ Лице в Лице и сме седели един до друг, ВРЪЗКАТА Е МНОГО ПО-СИЛНА, не че с другите не се познаваш, но НЕ Е АКТИВИРАНА Сто процента. СТО Процента се активира само когато седнеш до другия човек и го Погледнеш в Очите. Поне така се Активира на Земята. Не говоря пак за Ангелските светове и за Божествените.

И заради това общуването е най-хубаво, когато човек се събере. Иначе, не че се разделя. Единия живее на единия край на България, другия – на другия, ама те са си мили и добри и все пак поне веднъж така е дадено, веднъж на 365 дни да се видят визуално и да бъдат заедно, значи Поне Веднъж в годината. Ако стане два пъти в годината, още по-добре, ако е всеки месец е още по-добре.

Служех някога във военно-въздушните сили и като си тръгвам командира на поделението, който беше близък на баща ми вика:
– Поздрави баща ти.
Баща ми беше военен летец, пилот, много известен, името му беше като визитна картичка, където го казвах: „А, ти син ли си му”? Всички врати се отваряха.
И той казва така. Ние си разменяме адресите, където сме служили заедно. Бяхме малко хора, разбира се, от нашето поделение, което беше радиолокационно. Радиотехнически войски се водеше и обслужваше летището. Аз бях оператор на радиолокационна станция, която водеше самолетите и той казва:
– Поне веднъж трябва да си правите годишно среща – среща на набора, на всички войници, които сме били – защото после постепенно се раздалечават нещата и после няма да се сещате, няма и да се познавате и ще се изпозабравите.
И този човек беше напълно прав, първите, аз смятам пет, шест или повече години си правихме срещи и после обаче вижте как живота започва да затлачва нещата, започва да ги затрупва.
Жениш се, едно дете, две деца, остава вече само къщата, около къщата. Апартамента, около апартамента, хората от службата и т.н. и чисто и просто другите се отдалечават в пространството, но това не значи, че се забравят.
Най-интересното беше, когато още бях горе в планината и отвреме на време исках разрешение да бъда отшелник на морето, в лозята на Ахтопол. Там също извън сезона карах с месеци и един ден срещах на един мой приятел баща му. Бях се прибрал в родния град и той казва:
– Виж, какво правиш?
Викам:
– В Ахтопол седя по някой друг месец. Май, юни, после септември, октомври, ноември.
– А, така ли? Аз съм служил на бойните катери с еди-кой си, който е от Ахтопол, потърси го.
Така тези хора не се бяха виждали четиридесет и две години, става след службата, били са на двадесет години. Отивам в Ахтопол аз, сядам в моряшката кръчма, тогава още работеше, където се събираха рибарите и моряците. Пия си кафето и там имах двама старци, такива местни, които бяха умни мъже, с които си контактувах. Черпех ги винаги по една малка гроздова, те искаха така, сутринта рано в 9 часа, те започват с ракия, аз си пия кафето. Идват те и викам:
– Да ви черпя и да ви попитам нещо, еди-кой си, Милчо – казвам му името.
О, викат:
– Веднага.
Поглеждам отвън по тротоара върви жена му на този същия. Значи то става моментално, в същия момент, когато питам. Те викат:
– Да, да, живее там до камбаната горе, до църквата, ама ето жена му минава по тротоара отвънка.
Скача единия, скачам и аз, отивам и й казвам така и така, тя жената вика:
– Заповядай у дома.
Веднага ме покани, отиваме там, виждам се с Милчо и той казва:
– Ами кога?
Викам:
– Не знам, ама..
Така и така, казвам за положението на единия и на другия и след един месец ли беше качвам този човек, имах един бус и от родния град го карам до Ахтопол. Виждат се и ми направи впечатление. Те НЕ се бяха виждали. Не можеха външно дори да се познаят и въпреки всичко някакъв Вътрешен Усет имаше. Това е много голямо изменение, да видиш един човек на двадесет години и после да го видиш на шестдесет и няколко години. И въпреки всичко се ПОЗНАХА ВЕДНАГА,макар че ние бяхме на улицата и оня човек, мина Милчо, с колело, и той вика:
– Това е той.

По КАКВО го ПОЗНА? По ИЗЛЪЧВАНЕТО, по ВИБРАЦИЯТА. Така, това ме ЗАРАДВА, защото това е хубав елемент от живота. Да се срещнат стари ПРИЯТЕЛИ, които са били Неразделни. Спали са легло до легло, Делили са хляба, всичко.

Тогава се служеше в тези войски три, а даже моряците са служили четири години. Ракетните и моряците служиха по три аз като служих и разбира се, някой авиотехниците служеха три години.

Така, защо започвам Днешната Беседа, няма да е кой знае колко дълга, но ще бъде КРАТКА и МОЩНА с това – С ОТНОШЕНИЯТА между ХОРАТА. Защото това е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО.

За сегашното преходно време е изключително важно, за да бъдем Здрави, Богати и Щастливи и ПО-ЛЕКО да МИНЕМ през Прекрасния ПРЕХОД, който върви. И щем, не щем Трябва да минем. НЯМА НАЧИН ДА НЕ МИНЕМ през него.

Трябва да си усъвършенстваме, аз във последните четири, пет беседи, много говоря и много натискам за този ДАР на РАЗЛИЧАВАНЕТО, който трябва да го УСЪВЪРШЕНСТВАМЕ У СЕБЕ СИ. Иначе непрекъснато ще се ПОДВЕЖДАМЕ от прекрасните ментета. Както знаете българският девиз:“Българското менте е най-доброто менте в света”. Значи ще ни лъжат с ментета, докато не започнем ДА РАЗЛИЧАВАМЕ ИСТИНСКИТЕ НЕЩА! Истинския диамант от менте диаманта. Истинското злато от менте златото, дублето или не знам как се казваше. ТОВА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО!

Трябва да минем покрай НОС ДОБРА НАДЕЖДА до ОГНЕНА ЗЕМЯ, най-южната точка на Южноамериканския континент, Южна Америка. Един проток, който е бил с много скали и камъни, и някога през средните векове, а и преди това мореплавателите, а и Е БИЛО ОПАСНО, защото там е имало непрекъснати бури и ветрове. И каквото и да е корабче дървено, люшкат го, свалят платната, и то може да се чука. И много кораби са си заминавали. Удря се в скалата и ПОТЪВА.

НИЕ ТРЯБВА ДА МИНЕМ през този проток, който се казва ПРЕХОД. Обаче, ще ви кажа, че 300 години на този проход е живял един БЯЛ ДЕЛФИН, който е бил като лоцман, да ВОДИ КОРАБИТЕ.Излизал е над водата, те са виждали Белия Делфин, тогава целия екипаж на кораба се РАДВА и казва:
– ТОЙ ще ни ИЗВЕДЕ! Карайте след него!
Той ги е прекарвал през прохода, точно да мине през този проток и когато са виждали този нос се казва Добра Надежда. Значи излизали са от протока и затова този нос се казва Добра Надежда, а всичко наоколо и другия нос се казва Огнена земя. Именно Огнена Земя, защото ИЗПИТВА Моряците.

Е, Сега НИЕ сме МОРЯЦИТЕ, корабът върви, няма начин. ИМА КОЙ ДА НИ ВОДИ! БЯЛ Лоцман, БЯЛАТА СВЕТЛИНА! СВЕТЛАТА СИЛА! Както и ще да наречем ВСЕВИШНИЯ, но ТОЙ ЛИЧНО НИ ВОДИ! Само НИЕ трябва ДА ГО СЛУШАМЕ, а не да се дърпаме и макар че виждаме гърба на белия делфин както ни води, да теглим на друга страна. И поради тази причина, да не сбъркаме, а това е най-доброто за нас, аз ще кажа следните думи или следните неща.

На Земята се раждат ЧЕТИРИ ВИДА СЪЗНАНИЕ! ОСНОВНИТЕ, които са КРЪСТОСАНИ вече от хиляди години насам. За тези Съзнания пише подробно Учителя Беинса Дуно, но все пак трябва да му прочетете много от беседите, за да улучите. И аз не знам точно в коя беседа е писано, седем хиляди и петстотин беседи, да не би да съм ги чел. Не, но знам, че е писал точно за Тези Съзнания. Писал е и дори е описал подробно там КАК Може Човек да се ПРЕДПАЗИ. Но все пак това предпазване е, да кажем, което е описал е за съзнанието преди 100 години.

Сега Нашето Съзнание е ПОРАСНАЛО не десетки, Стотици Пъти, но за онова съзнание. Сега ДЕЦАТА имат десетки пъти по развито съзнание и По-ИЗВИСЕНО от най-близките Ученици на Учителя Беинса Дуно. Гледаш го такова дете, то съзнанието му е десетки пъти повече от колкото да не цитирам някой от имената на учениците. А да не говоря за преди две хиляди години. Да не говоря и за преди петстотин години, когато Великият Учен и физик, а по-късно и Богослов Паскал, Блез Паскал, когато още е учил евангелието. Той е бил Абсолютен АТЕИСТ, защото вече се ОБРЪЩА на сто и осемдесет градуса и започва да ЧЕТЕ Библията и вика:
– Абе много интересно тук Господ да казва: „Да ядем Неговата плът и да пием Неговата кръв“ – ТОВА НЕ МОГА ДА ГО РАЗБЕРА.
Ето вижте, онова Съзнание на един от Най-Великите Учени през средновековието Блез Паскал. Той не може да включи, че това е Символ, той мисли в прав текст, иначе е откривател на много неща.

Значи, СЪЗНАНИЯТА СА РАЗЛИЧНИ и както казах Учителя ще цитирам,  според Учителя, но това са основни видове, които сред много кръстоски вече те се размиват постепенно. И въпреки всичко ПРОДЪЛЖАВАТ да съществуват като ОТДЕЛНИ НИВА на СЪЗНАНИЕ. ЧЕТИРИ НИВА, Четири Групи, Четири Общества, които разбира се, всяко едно е разделено на много под общества и подгрупи.

Сега ще си изясня за какво става въпрос, за да не се учудвате защо Този Свят е толкова РАЗНООБРАЗЕН и толкова пъстър. Защо има такива ХОРА, от които ние се Възмущаваме и хора, на които се Възхищаваме.

Тази Беседа, ако лично аз я именувах, щях да я нарека – “ВЪЗХИЩЕНИЕ И ВЪЗМУЩЕНИЕ”. Това е заглавието – “Възхищение и възмущение”.

Възхищение от това, че има Хора готови на ПОДВИГ за Ближния си, веднага ще се хвърли в огъня и да извади от пожара баба, дете, животно, което не може да излезе. И Възмущение от това, че има хора, които правят Пъклени неща, Адски неща, все още. Насилие, Агресия, Убийства, Жестокости, каквито могат да дойдат на човека на ум.

Примерно великите имена на Барон дьо Сад и на Дракула. От там идва садизъм, най-големите жестокости, които може да си представи съзнанието. Едно “Човешко” същество, /човешко в кавички/ прави на друго Човешко същество.

Сега ще се изясня и Кой е ЗАСЛУЖИЛ Името ЧОВЕК и Кой НЕ Е. То дори и “хор” няма име, “хор” от хора, съкратено е хор, хубаво е, обаче и това не е име. Но всеки си заслужава напълно името полускот, полуживотно, животинче. Меко може да се каже и деликатно може да го кажеш, може да го кажеш и по-грубо. Да не цитирам някой, разбира се, духовни хора, които казват, че има съзнание на добитък или на говедо. И Учителя е казал: „Като говедо”, цитирайки го него, съзнания.

Говоря за ЧИСТИТЕ ЧЕТИРИ вида СЪЗНАНИЯ.

Първото Съзнание, което се ражда на Земята е АНГЕЛСКОТО СЪЗНАНИЕ. Говоря Отгоре Надолу, Хора с Ангелско съзнание, ето човешки същества, в такива тела, метър и петдесет, метър и седемдесет, метър и деветдесет. Петдесет, шестдесет, осемдесет, сто кила. Следващото ЧОВЕШКО СЪЗНАНИЕ, след това ХОРА. ЖИВОТИНСКО СЪЗНАНИЕ. И накрая се водят, но понеже не искам да обиждам колегата, САТАНИНСКО СЪЗНАНИЕ. Но Сатанаил е един прекрасен БОЖИЙ СЛУЖИТЕЛ и затова аз лично казвам ЛЕМУРИЙСКО СЪЗНАНИЕ. Защото Лемурийците са НИСШЕТО СЪЗНАНИЕ, от които всички дивотии, всички лудории, всички простотии, всички жестокости. Всички магьосничества, ВСИЧКИ ЧЕРНИ РАБОТИ и ВСИЧКИ ПОРОЦИ ИДВАТ ОТ ТЯХ!

И ако искам да обидя някого викам: “Лемуриец такъв, ела да си пием кафето”. Той не знае, разбира се и изобщо не е чувал, от моите приятели, които не са чели и не са чули за Лемурийците. Обаче аз ги наричам така на шега, защото съм израсъл с тях. Викам: “Да, ти си хубав, прекрасен, Лемуриец”. Когато нещо бърка, значи когато се води по ПОРОЦИТЕ – Алчен, Завистлив, Гневлив, Чревоугоден, Мързелив, викам: “Ела тука Лемуриец такъв”. Да, напълно заслужава, когато съм по-строг и взискателен.

И СЕГА в Момента ЛЕМУРИЙСКОТО СЪЗНАНИЕ, което е НАПРАВИЛО ЕГРЕГОР КОМАНДВА, но УМНИЯТ ЧОВЕК, който УМЕЕ ДА РАЗЛИЧИ Ментето от Оригинала НЕ СЕ ПОДДАВА!

ВСИЧКИ РАЗДОРИ в Семейни, Домашни и т.н., СТАВАТ от ЛЕМУРИЙСКИ СЪЩЕСТВА или ДУШИ, или от този ЛЕМУРИЙСКИ ЕГРЕГОР. Лемурийците са ЧЕРНИ и най-вече са останали в АФРИКА, от където се е пръкнало и ЗОМБИРАНЕТО, ЧЕРНОТО МАГЬОСНИЧЕСТВО, ШАМАНСТВОТО и ВСИЧКИ Дивотии на Земното кълбо, които могат да ви дойдат на ум. ЛЕМУРИЙСКИ и от ТЪМНОТО АТЛАНТСТВО, което ги ПОЕМА от Лемурийците и ПРОДЪЛЖАВА тая прекрасна линия.

Така, говоря сега за чистата страна на тези създания и съзнания и след това вече за кръстоските. Ангелите, които се раждат, с АНГЕЛСКО СЪЗНАНИЕ, преди да дойдат БОЖИИТЕ СИНОВЕ, за да направят кръстоската на БЯЛАТА РАСА, на АРИЙСКАТА, това се е случило.. ГОСПОД Взима Решение преди тридесет и шест хиляди години и казва:
– Ще пратя аз моите синове долу да оправят нещата, защото сега пращам им тия, ония – НЕ СТАВА!
Няма да казвам историята кой учени, от къде, как да правят нещата. Стига се до НЯКАКВО Човешко Създание, обаче това Човешко Създание все ИЗКРИВЕНО, все ПАТОЛОГИЧНО. Тогава ГОСПОД ВЗИМА РЕШЕНИЕ и вика на своя син, ЙЕХОВА:
– Виж моето момче върви долу и направи нещо, защото така не става.
И Йехова, името му е Йахва, старите българи са му викали Йова, слиза тук, почесва се и вика:
– Какво да ги правя тези?
Прави комбинации Сърцето от Венера, прави от Орион, при едни Интелекта се развива, чувствата много се юрват на една страна. НЕ СТАВА! ЗАЩО НЕ СТАВА? НЯМА Я БОЖЕСТВЕНАТА ИСКРА. Няма тези сто – символично казано, ТЕАТОНА, които са НАЙ-ВИСШАТА РАЗУМНОСТ от БОГА на ДУХА! Има ДУША, Има ДУХ, но този Дух НЕ Е от Най-Висша степен, НЕ Е Най-Чист, НЕ Е Най-Изкристализиран.

Както на Земята може да се добие да кажем един метал чист никел деветдесет и девет и девет процента. Само в Безвъздушното пространство във Вселената се Добива сто процента ЧИСТ НИКЕЛ. Отварям скоба и казвам, че една такава никелова тръба е намерена от летяща чиния и откриват, че е от летяща чиния, защото тя е сто процента никел, който не може да се добие на Земята. Това е било преди петдесет години, от една катастрофирала летяща чиния.

Така, продължаваме нататък за Съзнанията. Значи АНГЕЛСКОТО СЪЗНАНИЕ се появява, ПРЕДИ ТОВА Е ИМАЛО ЛЕМУРИЙСКО СЪЗНАНИЕ, ЖИВОТИНСКО СЪЗНАНИЕ и ЧОВЕШКО горе-долу.

Ангелското се появява преди тридесет и шест хиляди години БОГ взима решение. Минават осемнадесет хиляди години, докато това решение се преведе от Теория на Практика и ПРЕДИ осемнадесет хиляди години започват да СЛИЗАТ БОЖИИТЕ СИНОВЕ, които пият АМБРОЗИЯ, знаете какво е – МЕД. ЛОЗАТА е Дадена тогава, ПЧЕЛАТА Е Дадена тогава, Хляба е Даден, ЛИМЕЦА тогава. КОНЯ е СПУСНАТ тогава, за да бъде по-интелигентно същество, животно, което да помага на Белия Човек. Тогава започва да се разпространява АРИЙСКАТА РАСА. Преди това НЕ Е имало Арийска Раса. Всички цветове, но Няма Арийци.

Трябват пет хиляди години на Земното кълбо, за да може що годе да се РАЗСЕЛИ АРИЙСКАТА РАСА, след като Божиите синове преспиват с хубавите земни жени. Колко са били хубави един Господ знае, нали, и как са се мъчили тези хора, и аз не знам, защото както казва народната поговорка – “С хубава жена всеки може”.

Тази сутрин слушам, че най-богатата жена от Испания си е заминала. Каква беше? Херцогиня Алба и един се оженил за нея. Тя сега на осемдесет и осем години си е заминала. Един се оженил преди три години за нея, по-млад мъж, разбира се, хубавец, един такъв, та мисълта ми е.. Мъка три години, нали, (смее се), обаче сега тя имала колко пет милиарда в долари, а иначе както и да е. Това не ни интересува или ни Интересува само до толкова, за да знаете, че Мнозина от Вас Може да са Участвали в този процес. И това ще им изпъкне в съзнанието, ще каже:
– Ей, когато нашия татко ни прати на Земята, ние си мислихме джиджибиджи, щракане с пръсти и като видяхме тези черни тука жени.

А, мъки, неволи, ама човек трябва ДА СЕ ЖЕРТВА, и вече започва КРЪСТОСКАТА.

Така, от тринадесет хиляди години насам и вече се разпространява. КЪДЕ Е БИЛО ТОВА? Ясно, че е на Тракийските земи. Ясно, че е на площта на Черно море, където е било РАЙСКАТА ДОЛИНА. Тракийските племена, т.е. Българските, са били тука и ОТ ТУК ТРЪГВАТ на СЕДЕМ ЛЪЧА и СЕ ПРЪСКАТ. Това е ВЕЛИКОТО РАЗСЕЛЕНИЕ на НАРОДИТЕ! Разселването, за който НИКОЙ НИЩО НЕ ЗНАЕ, освен ПОСВЕТЕНИТЕ и може би го има, дали във Ведите го има, не знам. Но разбира се във записките горе, Акашовите, при всички положения го има.

А за Великото ПРЕСЕЛЕНИЕ на Народите, казват преселване, от едно място на друго се преселват, но не казват за Разселването най-напред. Затова онази емблема тук, която я водят старобългарската е със 7 лъча и затова Българите, които са били Най-избраните от ИЗБРАНИТЕ. ТЕ НЕ са БИЛИ ЕТНОС, ПЛЕМЕ, нищо не са. ТОВА СА СВЕЩЕНОСЛУЖИТЕЛИТЕ на БОГА. “БЪЛГ” значи ЖРЕЦ, значи ДУХ. Работят С ДУХА! “ТРАК” е ДУХОВНА КАМБАНА и ПЪТ – двете неща, които и в момента, които са преведени, за да не ги превеждам. Викам от Старосанскритски, те са останали там, но това е на тракобългарски, “ТРАК”. От там са ТРАКИ, ПЪТ, да Вкарват Всичко В ПЪТЯ и до сега има Великият Царски Трак. Това, трак вижте колко много значения има, а когато се казва трака, трака е вид камбана, звънец, чан. Траката е равностойно на чан. Чан викат в Родопите, обаче вървете в Добруджа и ще кажат: “А това е трака, това не чан”, това е междудругото.

АНГЕЛСКОТО СЪЗНАНИЕ СЛИЗАТ ОТГОРЕ и то започва малко по малко. Преди това ПОРОЦИТЕ са били ОФИЦИАЛНИ, значи ако си Порочен, в смисъл такъв – Алчен, Завистлив, Егоист – ПРЕКРАСНО Е, от това по-хубаво няма. Гневлив, този да се разгневи, този да убие оня, да, в реда на нещата е. Чревоугодник, трапези, чашите са били такива, няма това-онова, литъра е малката мярка. Сега както са петдесет грама или сто, тогава литъра е било толкова, значи ядене и пиене на корем. Четири човека, един глиган го оправят. Те по три денонощия са били, минимум, а може и по една седмица, по две – угощение. Като запият, е дните минават, не ги интересува, така е било. Но някой продължават и досега със същия живот, което НЕ Може да продължи вече, беше разрешено горе-долу до 21-ви век и до началото на третото хилядолетие. ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ!

Кои белези са характерни за АНГЕЛСКОТО СЪЗНАНИЕ? ДОБРОДЕТЕЛИТЕ! Значи човека, ако е добродетелен и използва добродетели, ТОЙ ИМА ЧИСТО АНГЕЛСКО СЪЗНАНИЕ.

Иначе ИМА НОРМАЛНО, да ИЗПОЛЗВАШ някой ДОБРОДЕТЕЛИ, ДА ИЗПОЛЗВАШ и ПОРОЦИТЕ!

ЧОВЕШКОТО СЪЗНАНИЕ вече ПРЕОБЛАДАВАТ ПОРОЦИТЕ, но НЕ Добродетелите, но примерно има пет Порока и четири Добродетели. Това е добре. Това е по Човешкото съзнание.

Но пак казвам имало е толкова много кръстоски вече, че то се изменя.

Следващото ЖИВОТИНСКОТО СЪЗНАНИЕ вече е при Хора, които изобщо са доста ДАЛЕЧ от ДУХОВНОСТТА.

АНГЕЛСКОТО СЪЗНАНИЕ СА ДУХОВНИ! ТЕ СЕ РАЖДАТ ТАКИВА и особено тези КРИСТОСКИ. Вече НИЩО, че са КОРЕНИ ЗЕМНИ ЖИТЕЛИ. Прекрасна е и думата Туземно население, ту земно, значи тук на Земята и аз я използвам, значи от там Тръгват и Придобиват Ангелско Съзнание. Човешко съзнание.

Третото ЖИВОТИНСКО СЪЗНАНИЕ. Хората с преобладаващо Животинско Съзнание, те са доволни като животинчета. То се нахрани, намери си половинката, с нея строят леговище, едно гнезденце. Развъждат се и всичко си е точно. ТЕ СА ДОВОЛНИ точно от това, има с какво да се нахранят, да си види приятелите, комшиите, но НЯМА ТАЗИ ДУХОВНОСТ. ЖИВОТИНСКОТО СЪЗНАНИЕ НЯМА ДУХОВНОСТ!

Докато ЛЕМУРИЙСКОТО СЪЗНАНИЕ се Разделя на две – АБСОЛЮТНИ ЕЛЕМЕНТАЛИ, които НЕ ЗНАЯТ за Какво Става Въпрос и са ГОТОВИ на ВСИЧКО.  Ще приведа пример, наскоро гледам един шеф на една организация, пак е от сивата икономика, тъмната страна на живота, беше с четири, пет човека от антуража си. Той се отнасяше към тях като към животни, първо те на всички им бяха изкривени физиономиите от побоища, от това-онова и те гледаха така. Обаче го слушаха точно, те са готови на всичко. Това направи, онова, но той беше във час, интелигентен.
– Георги, да си изпием кафето.
А онези седят на съседната маса и той само с поглед ги командва. Значи този човек с Достойните хора се държи Достойно.
– Абе – вика – тези половината съм ги извадил от затвора, останалите са кандидати да влязат.
Но ТОЙ Е ШЕФА. ТОЙ ЗНАЕ. Сега разберете разликата, на една маса седим с това съзнание Лемурийско. Той има ЛЕМУРИЙСКО СЪЗНАНИЕ, ама КАКВО? ТОЙ ОСЪЗНАВА ВСИЧКО, КОЕТО ПРАВИ, значи той е НАДРАСЪЛ и Животинското Съзнание, Човешкото. Той е АНГЕЛ, само че с обратен знак, ТЪМЕН! ДА! А, другите НЕ ОСЪЗНАВАТ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС. Те имат по-нисше съзнание и от Животинското, защото хората с полу-скотското съзнание, дето се казва и Учителя дето го казва – ТО РАЗСЪЖДАВА И НЯМА ДА Извърши ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! Значи, той може да пие, да хапва, да се развъжда и е Доволен от това, но НИКОГА НЯМА да му мине през акъла да подпали на комшията си къщата. ТОВА ВЕЧЕ го вършат СА ДЯВОЛИ В ЧОВЕШКИ ТЕЛА!

Разберете НЯМА ДЯВОЛИ в пространството, невидимото. ИМА ЕГРЕГОР! ИМА ИЗЛЪЧВАНЕ! ИМА ЕЛЕМЕНТАЛИ, но те НЕ МОГАТ да ни ПОДЕЙСТВАТ, особено, ако човек вече е ИЗВИСЕН. Има този ДАР на РАЗЛИЧАВАНЕТО и той РАБОТИ С ДОБРОДЕТЕЛИТЕ. ТОЙ Е НЕДОСЕГАЕМ ЗА ТЯХ! И заради това Баба Ванга казва:
– Не ме е страх от нищо невидимо, мен ме е страх само от жив човек.
Защото ДЯВОЛИТЕ, за които говорят и които ни плашат СА ЖИВИ ХОРА. ТЕ ИМАТ ТОВА ИЗЛЪЧВАНЕ И ТЕ ГО ПРАВЯТ. ВСИЧКИ ЖЕСТОКОСТИ, които могат да ви дойдат, ВСИЧКИ НЕГАТИВИ, които могат да ви дойдат СА НАПРАВЕНИ ОТ ЖИВИ ХОРА! ТЯХНОТО ИЗЛЪЧВАНЕ Е ТОЛКОВА МОЩНО И ГОЛЯМО, че Учителя казва така:
– Дърводелецът работи, обаче ако мине един такъв и ГО ПОГЛЕДНЕ, той след половин час или на другия ден може да си среже пръстта или ръката.
Аха Това са ЛОШИТЕ ОЧИ, Това е УРОКИТЕ, обаче много СИЛНИ. Значи този Човек е в Човешко Тяло, но ТОЙ Е ДЯВОЛ!

Приятел:
Има ли начин, по който този минус да се превърне в плюс в този момент?

Георги:
ДА, ИМА разбира се и затова точно този момент сега, ПРЕХОДА. Мнозина Преминават РУБИКОНА за който говоря. ГРАНИЦАТА, ЧЕРТАТА.ТАЗИ ПРОПАСТ. Прескачат от ЕДНАТА на ДРУГАТА СТРАНА, това ми е мисълта.

Само че ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ, САМО АКО ТОЙ ИСКА ДА СЕ ПРОМЕНИ или БОГ МОЖЕ ДА ГО ПРОМЕНИ! НИКОЙ ДРУГ!

НЯМА ДА СЕ ОПИТВАТЕ ДА ПРОМЕНЯТА ХОРАТА. САМО С ЛИЧЕНИЯ СИ ПРИМЕР! Каквото правите може да ги промените, те като ви гледат какво правите. В никакъв случай, това е Абсолютно НАСИЛИЕ. Абсолютна АГРЕСИЯ и ВИЕ БЪРКАТЕ! Това е Най-Голямата ГРЕШКА на Честните, Почтени, Духовни, Интелигентни и Интелектуални хора, НИЕ ДА НАПРАВИМ ВСИЧКИ КАТО НАС.

Това е най-голямата грешка, един политик да бъде честен. Абсурд, политика трябва да бъде мошеник, измамник, нали, корумпиран, алчен, завистлив и гневлив. Такъв трябва да бъде истинския политик. Той е прекрасен и за мен е точното копие на политик. Политика НЕ МОЖЕ да бъде честен, защото с тази честност той ще направи триста бели, тъй като още НЕ Е ДОШЛО ВРЕМЕТО политиците да бъдат Честни, Почтени и Свестни. С това не искам да обидя никого, ето това го казва Георги Изворски и пред камерата и го казвам официално. Виждате ли колко е хубаво и колко е лесно. Но за да им се Оправи Малко Съзнанието НИЕ чисто и просто трябва ДА ИМ ИЗЛЪЧВАМЕ ЛЮБОВ и ако може да се научите да им излъчвате поне Добронамереност, Доброжелателство, ако може и ОБИЧ. Каквото аз правя.

Мнозина от вас, може би, бяха свидетели, когато дойдоха Трима ЛЕМУРИЙЦИ, вече родени на Земята, но ИСКАХА ДА СЕ ПРОМЕНЯТ. Прегърнах ги, целунах ги по челата и Моментално ГИ ИЗВИСИХ. Един подарък от ГОСПОДА ЧРЕЗ МЕН. Една ДУХОВНА ТРАНСФОРМАЦИЯ, ЗАЩОТО ТЕ ИСКАХА!

На твоя въпрос отговарям, но ако НЕ ИСКАТ аз НЯМА да си мръдна кутрето, защото ЗНАМ ЗАКОНИТЕ НА ВСЕЛЕНАТА и знам, че ще направя повече бели. Както говоря за Честните политици, НЕ СТАВА, в сегашния момент не може да бъдеш честен, защото когато се опиташ да направиш нещо честно, а всичко около теб НЕ Е, ти объркваш нещата.

Имах един приятел, с който работим заедно някога, работехме. Той работи с един костюм такъв, от тези работните, дето с многото джобове, нали. Комбинезон и то мазен такъв, изцапан и по едно време каквото работихме едно голямо, червено петно от боя и аз викам:
– Абе дай, имам една паста такава.
Тогава имаше синя, намазва се и се изчиства петното, а то един мръсен комбинезон, я го пере, я не. И взимам, намазвам го с това, и го изчистваме като изсъхне, и плата стана абсолютно чист отдолу – син, какъвто си е. А наоколо той е омазан, и той вика:
– Леле, изцапа ми костюма.

Петното толкова чисто стана, че му изцапах костюма. То вече личи, за да НЕ личи трябва да си е Мръсно като Останалото.

Видяхте ли колко прост пример, но е верен, абсолютно, още НЕ Е ДОШЛО ВРЕМЕТО. Знам, след година, две, три, пет, каквато е Божията воля. ЖЕНИТЕ ще вземат и ЖЕНСКИЯТ ПРИНЦИП, той и сега набира скорост, от 2012-та година вече е малко по-напред с една йота и върви все повече и повече. ПРИНЦИПА, който е НОСИТЕЛ на най-големите ДОБРОДЕТЕЛИ – Женският Принцип ще вземе НАДМОЩИЕ. Тогава вече и министър председателя и президента ще бъдат жени и седемдесет процента от състава на хубавото ни Народно Събрание на депутатите ще бъдат Жени. Или поне ще бъдат не толкова в женски образ, колкото ЖЕНСКИЯ ПРИНЦИП ще бъде даден и на мъжките тела. ТЕ тогава ще започнат да гледат по иначе на нещата, По-Широкоскроено, ще бъдат По-Добротворци. Значи По-Милосърдни, По-Щедри, По-Благородни, По-Великодушни.

Сега, какво практически, защо говорих толкова време, един час? Ами заради това, защото на ПРАКТИКА НИЕ ТРЯБВА да започваме да ПОЗНАВАМЕ ХОРАТА КАКВИ СА и като ги опознаем да ги РАЗБЕРЕМ. И НЕ да се опитваме да ги ПРОМЕНИМ, а просто НИЕ ДА НЕ СЛИЗАМЕ НА ТЯХНОТО НИВО. Да си останем такива, каквито сме. Това не значи да не ги изслушаме, не значи да не седнем с тях, но трябва да имаме предвид, че ОТ ТОЗИ ЧОВЕК НИЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОПАЗИМ, да се ПРЕДПАЗИМ! ЗАЩО? Особено от ХОРА, които могат да ти ДРЪПНАТ бързо ЕНЕРГИЯТА, а ти не можеш да се Възстановиш. Значи трябва ДА ПОЗНАВАШ ХОРАТА КАКВИ СА,за да може да ги научим тези хора, които са сега. Трябва да станат хора като нас. А ТЕ са МНОГО, и то точно тези лемурийци ДА СЕ ЗАРЕЖДАТ от СВЕТЛИНАТА, от Храната, от СЛЪНЦЕТО и да се обърнат СЪРЦАТА ИМ КЪМ ЛЮБОВТА и СВЕТЛИНАТА. Но ТЕ трябва ДА ИМАТ съвсем малко ЖЕЛАНИЕ и след това вече СВЕТЛАТА СИЛА ги изпраща, където трябва. Както тези трима дойдоха и в прав текст казаха на Силвина кой са и тя вика:
– Изведнъж ме стреснаха и ми стана зле.

Защото тя не е очаквала. Аз ОЧАКВАМ и това просто НЕ МОЖЕ да ме Впечатли и ние няма да се впечатляваме. Трябва да ги ПРИЕМЕМ ВНИМАТЕЛНО, но да ги РАЗПОЗНАВАМЕ и да НЕ им се СЪРДИМ каквото и да направят. Този направил, ама собствената ми дъщеря, собствения ми син, ами да.

Един приятел идва при мен, чупи ръце и вика:
– Абе синчето, ти го знаеш какво кротко, това-онова, дали му някакви фалшиви пари. Той откраднал от вкъщи от майка си, десет хиляди лева. Дал ги на апашите, те му дали двадесет хиляди срещу тях – фалшиви. А те толкова явно били фалшиви, че аз като ги видях случайно вкъщи, викам:
Изгаряме ги, забравяш, това-онова. Иначе затвор и полиция, и синко, повече да не се занимаваш с тези работи, защото ще береш ядове.
– Ама те ми казаха.
– Абе какво са ти казали? Как може да се подведеш? Защо, искаш да си купиш мотоциклет бързо. Ами ще работиш година, две, ще вземеш, а не по-лекия начин.
Значи то много свястно момче, няма ей толкова склонност към хайдутлук, обаче ПОДВЕДЕН.Казал му някакъв там, дето заедно работят, в някакъв склад:
– Абе тука някакъв предлага това, това. Даваш толкова, аз им дадох пет хиляди лева, десет хиляди лева вземах веднага, пет хиляди отгоре. Започнах да ги пръскам тук таме.
Ама то си личи, не може, лъскави направени, но менте. Добре, че той е казал на майка си, баща си, та уредили работата и вика:
– Верно изгърмяхме, ама по-добре така и ние, от колкото да се задълбочават нещата.
Значи, ВСЕКИ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОДВЕДЕН! Той си мисли, че няма да е подведен. Напротив, особено изнудвачите това го използват, обаждат се и викат:
– Сина ти, той удари еди-какво си, веднага пет хиляди лева – някакво дете обикновено, с този номер излизат – да дадеш да се оправят работите.

Ами няма да дадеш, значи щом е, то е син, дъщеря. Всичко законно. Отива и си плаща! Ама в затвора, ами ще отиде и затвора е за хора. Ще полежи една година. Да, това му е за акъл.

Евала на собствения ми баща, няма да си казвам биографията, че и аз щях да бъда във хубавата пандела и той каза:
– Ами синко, каквото си си надробил, това сърбай.
– Ама тате. – Аз почвам да пищя за пари. Да се откупя.
– Не, синко.
Не че нямаше. Всичко точно. Той беше Аватар. Той беше Светия. Това го казвам от собствен опит. И разбира се, минах с една година условна присъда. Хайде, изплюх камъчето, така, но това беше преди 50 години. Половин век, млад и неопитен на Земното кълбо и тогава съдеха за най-дребни работи де, за един побой. Хоп и съдеха по много, не е сега. Сега даже нямаше да ми извикат на разпит в полицията. Нямаше да ме извикат, а само кварталния щеше да каже:
– Абе какви са тези палавости?
Това е сега палавост, но за онова време не беше. Но това ми беше пък обичка. Вътре, колко време в ареста, а там разправии, нали. А, тези работи са прекрасни, чудесни и затова трябва да ги приемаме. Не напразно ги говоря и ви говоря онова, което ми минало на мен през собствената глава. Ред други работи и всеки може да вземе всичко за пример.

И заради това, когато Човек е с ЖИВОТИНСКО СЪЗНАНИЕ го оставяш. Той за какво да си мисли? Да си мисли какво има в тенджерата за обяд, да си мисли ето това му е жената, може да мечтае и за комшийката. Нека си мечтае: „Абе хубава е комшийката. „Да“- казваш, съгласяваш се с него. До там му е дораснало съзнанието. Ако може да си говорите нещо и той те слуша, дори и разсеяно, ще кажеш:
– Ей там има една света обител. Знаеш ли ти какво е? Вярваш ли в Бога?
Нещо да го заговориш, ако те слуша добре, ако НЕ те слуша, СПИРАШ Веднага. Да не хвърляме бисерите си на прасенцата, така пише в Евангелието, това е.

С ЧОВЕШКО СЪЗНАНИЕ вече, човешкото съзнание ИМА Някакъв ДУХ. Обикновено хората тука са религиозни. ДУХОВНИ са МАЛКО от ТЯХ, но са Религиозни. Те вярват, отиват, ходят, търсят и т.н. Те са по-разбрани и ги смятат, даже някой от тях за по-наивни. Наивния човек е значи доста високо духовен човек.

АНГЕЛИТЕ нямат нужда от нищо. АНГЕЛСКОТО СЪЗНАНИЕ то си те РАЗБИРА от Половин Дума. Сядате си, говорите си, напълно равно и заради това, който идва на беседите и ме слуша. Рядко има някоя така да се каже, в Ятото между Белите, НЕ бяла врана. А е обратно, между Белите гълъби, кацне една Черна врана и седи там. И аз виждам този човек е с какво съзнание. Идва при мен и вика:
– Абе господин Изворски, чух така и така вие давате добри съвети и така. Искам да ми дадете един съвет да се оправя с банките. Кредити съм вземал. Милиони въртя, обаче вече ги губя.
Викам:
– Аз Финансови съвети НЕ ДАВАМ! Максимум мога да дам ЗДРАВОСЛОВЕН СЪВЕТ. Максимум.
Иначе за нищо друго, нещата от живота остават да си ги ПРЕЖИВЕЕМ и да си ги ИЗЖИВЕЕМ, защото това е БОЖИЯТА ВОЛЯ! Иначе аз се Намесвам в СЪДБАТА на тоя и на оня.

Така, затова Видовете Съзнания, просто ГЛЕДАТЕ Човека и му ОПРЕДЕЛЯТЕ СЪЗНАНИЕТО. Само по делата му, ИСУС казва:
– ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕМ.
НЕ каквото ти говори. О, напоследък срещнах такива омайници, по-големи от мен, ама такива манипулатори. Грешка няма, ама той те гледа в очите, с един мазен тих глас, обяснява ти, кротко, внимателно. Даже не е емоционално. Той се е научил. Говори в множествено число, кротко, ей значи всичко му е и ти започваш да се ПОДВЕЖДАШ. И обикновено по тънката струна деветдесет процента. КОЯ е тънката струна? Седи до теб и вика:
– Абе знаеш ли има едно предприятие така, може да изкараме някой друг лев така – ама той отдалече започва, вика – как си с парите? Имаш ли да си купиш?
И всеки човек вика:
– Ами да, искам нов телевизор, нова пералня, нещо сдаде багажа тази.
Той вика:
– Абе да бе, може някой друг лев да изкараме, почтено, ние ще свършим работата.
И започва от далече, понеже е тънката струна. А аз съм бил с много такива, а ТЕ са Абсолютни ПАРАЗИТЕ и като ти се Лепне. Той започва да си те СМУЧИ. Понеже той ти говори благи приказки за Замогване, за Златен Дъжд и за Купища Злато. Той ще те вкара в Трезора на Планетата и ти започваш да го черпиш и да му даваш, може и да нямаш.

Значи аз съм видял много стиснати хора и скъперници, които на моя приятел – Петьо певеца, отваряха си кесиите. Той живя три месеца при един такъв. Той го храни, пой, живя у тях. Три месеца го заблуждава, една цяла зима, за да изкара на топло и на хубаво място. Това е и накрая нищо не стана, разбира се, а човека беше похарчил доста пари по предприятието, тъй да се каже уж, естествено, че не може.

Разберете ме, и Учителя Беинса Дуно казва така:
– НЯМА да Свързвате Приятелството с човек, който започва Много Мощно, много мащабно, големите работи, иска да направи дворец, но накрая губи всичко.
Трябва да го усетиш веднага. Ще се свързвате с човек, който СТЪПКА по СТЪПКА, от Малко започва и вика:
–  Ама да направим една външна дървена тоалетна или един кокошарник за птиците.
Да, отиваш при него, заедно го ковете, след кокошарника ще стане барака, след бараката ще стане склад. И след това той започва ПОСТЕПЕННО, но след пет години той започва да прави молове. След десет години всичко. Замък ще вдигне човека, дворец ще направи. Значи на такъв човек ДА му ИМАШ ДОВЕРИЕ.

Силвина:
Като милиардера в Канада, българина, Кънев.

Георги:
А, Канев му е точното име. Да, и за него чух преди повече от десет, петнадесет години от един негов личен шофьор. Ето как ме свързва съдбата, не е случайно. Качвам едно момче на автостоп, значи преди петнадесет години. То вика:
– Да отида някъде към Централна България.
И си говорим и то вика:
– Абе ти чул ли си така и така?
– Не.
– Аз петнадесет години вече съм в Канада и съм шофьор на най-богатия българин. Дори на най-богатия канадец е той –  Канев.
Тогава ми каза за него, че бил на една бензиностанция работел и вика:
– Той идва да си зарежда там колата, човека с шофьора и си ме хареса. Редовно аз при тях, точно, говорим си на български и по едно време вика: „Абе искаш ли от тук да се махнеш? Ела при мен“. Станах там, карах една друга кола и после му станах личен шофьор.

Така, но Канев се е ИЗДИГНАЛ От НИЩОТО. Много голяма бедност, много деца и не знам какво. Той си е разказвал, сигурно има филм вече за него и това е. Господ ни дава, но и Сега си остава Скромен.

Какво ми направи впечатление, преди три, четири години слушам, аз не слушам радио, ама онова, което чуя го запомням. Случайно включвам радиото и там казват за една Нова технология, Компютърна. Едно младо момченце на двадесет и четири, двадесет и пет години, което някаква джаджа специално направило. Значи подобрило нещата и компанията му превежда двадесет и три милиарда долара, толкова му се полагат, двадесет и три милиарда – не милиона. И слушам с него интервю, отиват журналистите и го питат, и той казва при тези милиони:
– Ами да, те си седят в банката. Какво да ги правя? Ставам сутрин, бягам един, два километра, връщам се, закусвам, оправям се и отивам на работа. – Пак компютърен специалист.
– Ами нещо вие не мислите ли да правите?
– Не знам какво да правя?

Толкова Живота НЕ СИ Е ИЗМЕНИЛ. На него чисто и просто тези пари не му трябват, обаче Господ му ги дава. По-късно не знам, никаква информация нямам за него. Ама как и къде ги е вложил и какво ги е направил, не знам. Това е негова работа, но ТОЙ става на двадесет и няколко години милиардер и то с не малко милиарди. Така е.

ТОВА Е ИЗПИТАНИЕ! ВСИЧКО! И БЕДНОСТТА Е ИЗПИТАНИЕ, И БОГАТСТВОТО Е ИЗПИТАНИЕ! ВСИЧКО Е ИЗПИТАНИЕ! И когато НИЕ БЪРКАМЕ, много бързо ОТГОРЕ ни Засмукват. Както видях много хора, дори и в собствения ни град, които си продадоха земите и които бяха много скъпи, да кажа по сто, по двеста евро квадратен метър. Значи един декар. Собствения ми приятел си продаде един декар място до пазара в Люлин, София, за двеста хиляди евро, срещу три нови апартамента. Той не иска парите, на първия, на третия и на петия етаж. Гарсониера, едностаен и двустаен. Чисто нови, това е. Как му идваха парите, но той е Достатъчно УМЕН, съученик ми е, приятел ми е и сме израсли с него. Колата, абе викам:
– Коленце, вземи смени този стар фолксваген. Може ли да караш кола като моята, на петнадесет години кола?
– А, не, добра си е.

ТОЙ НЕ СИ СМЕНИ СТЕРЕОТИПА нито на Мислене, но това, че стана, не само тези пари. Той продаде може би за милион. И какво? Работи всеки ден, ходи, работи по много. Плюс това е пенсионер вече, взима и пенсия, но просто вика:
– Аз работя, заради работата, защото ми е приятно.

Занимаваше се със специално отопление на сгради. От земята изтегляне на температури, със слънчевите панели и разни други такива НОВОВЪВЕДЕНИЯ, разни джаджи за отопляване вътре. БЕЗ ТОК и да се Отделиш, просто от системата, без дърва, без такива работи, природно отопление. И наистина беше си направил 20 градуса през зимата, отвънка може да е минус 20, вътре винаги е плюс 20 градуса, той вика:
–  Аз затова ходих при един и работих с него една година без да искам един лев от него. Само за акъл, само гледам.
А той понеже е голям техник и заради това си е направил тази система.
Но мисълта ми беше друга. ВСИЧКИ ПО-МЛАДИ и ПО-НЕУКИ, и с ПО-НИСШЕ СЪЗНАНИЕ от него, когато вземаха големите пари си накупиха последен модел БМВ-та и започнаха да играят на рулетката. И понеже техния Организъм НЕ Е Пригоден, както да кажа – Едно крупие, което работи в нощно заведение. Той е свикнал на този живот. Първо на тъмно, всичко е затворено в казиното. Второ, че има пиене, проститутки и така, той е свикнал на всичко това, това е нормално. Може и да не го прави, но го е приел.

Докато ЕДНО МЛАДО СЪЗНАНИЕ, което е отвънка и може да се каже чисто едно селянче, което си ЖИВЕЕ НОРМАЛНО и ИЗВЕДНЪЖ му идват Големите Пари. Хващат го и го тупат в тази атмосфера. Обикновено Измряха Всичките, ако не е от катастрофа, чисто и просто се разболяха и измряха от шест месеца до една, две години. Четири години изкара един, най-много, всички останали, които вземаха милионите. Милиони евро срещу дядовите, бабините земи, вуйчовите, бащините имоти.

Лично съм видял моят приятел издателя, който взема само седемдесет хиляди евро от една сделка и ги носим, много. Обаче къде ги даде? Той е ИСТИНСКИ АПОСТОЛ и ДУХОВЕН ЧОВЕК. Оня ден пак бяхме с него, вярно, добре че купи един апартамент на баща си да не живее под наем човека. И останалите пари ги даде за ИЗДАВАНЕ на КНИГИ. Купи си и един джип Тойота, 8 000 лева. Това е.

Той е издал около четиристотин заглавия и повече само на Учителя и окултна езотерична литература издава и всякаква друга. Но ги вложи в издаването на книги. И той издава много книги, обаче непрекъснато губи, защото някои не толкова и подходящи книги.

Така, ами аз бях до тук, сега давам думата на Силвинка, да каже нещо, което аз съм го изпуснал евентуално.

Силвина:
Стори ми се, че не довърши за Лемурийското Съзнание. Не са ли два вида там?

Георги:
Е, два вида. Едните са Лемурийци, които са ОСЪЗНАТИ и ЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯТ. Знаят, че правят ЧЕРНА МАГИЯ. Знаят, че са Черни Магьосници, но продължават да го правят. И НИСШЕТО Лемурийско Съзнание, което е изпълнително. Значи аз заради това дадох примера със шефа на тази организация. Не казвам престъпна или мафия, но нещо такова и неговите подопечни.

Значи Неговите подопечни СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО БЕЗ ДА ЗНАЯТ, ТЕ НЕ ГО ОСЪЗНАНВАТ. ТОЙ ОСЪЗНАВА ВСИЧКО обаче. Лемурийци са всички, но Той е от ВИСШИТЕ, който го ОСЪЗНАВА, но ГО ПРАВИ. А НИСШИТЕ  го правят на физическо ниво. Нисшите По-Малко ще бъдат Съдени от него.

А на него това може да му е мисия, не знам, не съм питал и следователно, защото седим на масата и си разговаряме като равни. Две мнения няма и аз много го харесвам този човек, защото е Честен, Откровен. И какво разбрах, защото има и други шефове на кланове. ИМА ШЕФОВЕ на Кланове, които наистина ДЪРЖАТ САМО на МАТЕРИАЛНАТА СТРАНА и такива съм срещал и само физическото богатство.

Този човек е ЧОВЕК НА ЧЕСТТА, него парите НЕ го Интересуват, той играе заради самата игра или защото Господ го е изпратил там с Висше Лемурийско съзнание, но просто му е дадено за момента. Специално за него.

Но познавам и други, които са с такова съзнание, защото искат само материално забогатяване, но те пък слушат по-големите шефове, които им дърпат отгоре конците. Докато се стигне до най-висшата степен, това е.

Приятел:
И всъщност хората принадлежат към някой от четирите типа или са смес, комбинация.

Георги:
Обикновено са Кръстоска, но има и по-чисти, нали, това зависи колко кръстоски има през живота си човек. Като МИНИМУМ сега, за да получи Съзнание ЧОВЕШКО поне, един ЛЕМУРИЕЦ, най-напред той преминава в ЖИВОТИНСКОТО СЪЗНАНИЕ. Животинското и е доволен при многото прераждания. Трябва да има, но това е много трудно и примерно има сто, двеста, триста прераждания, докато се УЛУЧИ.

Иначе трябва да има Дванадесет Прераждания. Примерно Лемурийката трябва да има един АНГЕЛ, с АНГЕЛСКО СЪЗНАНИЕ или поне с ЧОВЕШКО. След като се роди детето, Детето НЕ трябва с друго съзнание или трябва да има ПАК САМО С ЧОВЕШКО СЪЗНАНИЕ.

КОГАТО Дванадесет КРЪСТОСКИ има от всяко едно, което остава от поколението, тогава преминава в ЧОВЕШКОТО ИЗМЕРЕНИЕ. След дванадесет пъти, ама САМО ЧИСТИ ЧОВЕЦИ да се женят за Лемуриец или за кръстоската от Лемуриец, нали ме разбирате. Или пък АНГЕЛ, ако е съгласен, с АНГЕЛСКО СЪЗНАНИЕ, пак става. Но МИНИМУМ след Дванадесет, но Абсолютно ЧИСТИ. Но понеже НЕ МОЖЕ, нали все може да се женят, обаче ВСЕ Е КРЪСТОСКА. Много Трудно е да Улучиш Дванадесет поредни пъти да бъде ЧИСТ, нали. Разбирате ли ме или не? Но все се улучва с някаква Кръстоска и това НЕ Е ЧИСТО и тогава трябва да минат сто пъти, двеста пъти, триста пъти, петстотин пъти.

Учителят казва:
– Вие я имате 100 прераждания. – Той е имал предвид Преражданията като Души ПОДХОДЯЩИ – А искате да станете СВЕТИИ. СВЕТИЯ СЕ СТАВА Минимум с 555 прераждания или 777.
Значи той е знаел, че за петстотин или седемстотин прераждания все ще се ИЗЧИСТИ ДУШАТА и от Лемуриец ще стигне и до Ангелско Съзнание. АНГЕЛСКО СЪЗНАНИЕ вече Е СВЕТИЙСКО СЪЗНАНИЕ!

Приятел:
Може ли един въпрос, при една Андрогинна двойка души, как стоят нещата със съзнанието?

Георги:
Значи, Съзнанието при АНДРОГИННАТА ДВОЙКА по принцип, НЕ МОЖЕ да има Разлика от Четирите Степени. МАКСИМУМ РАЗЛИКАТА Може да е ЕДНА СТЕПЕН. Значи АНГЕЛСКО с ЧОВЕШКО СЪЗНАНИЕ да се СВЪРЖЕ, но по-ниско НЕ МОЖЕ да бъде.

Андрогинната двойка е Забранено да се свързват Андрогинни съзнания – Човешко с животинско или животинско с това. Там НЯМА Андрогинни двойки. Там може да са СРОДНИ ДУШИ, но в никакъв случай НЯМА.

МОЖЕ да се СВЪРЖЕ САМО АНГЕЛСКА С ЧОВЕШКА. И оня, които е с ЧОВЕШКАТА – АНГЕЛСКАТА ГО ДЪРПА НАГОРЕ, защото Е в Йерархията. В никакъв случай НЕ МОЖЕ Човешка с Животинска, значи НЕ СА Андрогинна двойка. Нали ме разбираш? ПО-НИСШИТЕ СЪЗНАНИЯ в НИКАКЪВ случай НЕ са Андрогинна двойка. Стават САМО – ЕДИНИЯТ поне да си е ИЗКАРАЛ ИЗПИТИТЕ за АНГЕЛСКО СЪЗНАНИЕ. И вече ВОДИ другия.

Или както казва народната поговорка младоженеца казал на съпругата си, нали на невестата: „Абе така и така ми казаха, че ти не си девствена, обаче аз съм девствен, поне един от двамата да бъде девствен в леглото, нали изпълнили сме всичко точно”.

Заповядай Силви.

Силвина:
Благодаря, аз ще допълня. Здравейте, казвам се Силвина, с който не сме се виждали. Ще допълня нещо, защото ми стана интересна темата за ДВИЖЕНИЕТО на ДУШИТЕ през Различните СЪЗНАНИЯ.

Значи има го както това ВЪЗХОДЯЩОТО, така и НИЗХОДЯЩОТО. Георги каза за БОЖИИТЕ СИНОВЕ, които са СЛЕЗНАЛИ, Част от Тях са Останали на Земята, те са продължили в течение на хиляди години да осъществяват тази кръстоска с хора с човешко съзнание. И ТЕ в една много по-голяма степен ВЕЧЕ СА СТАНАЛИ ХОРА. АНГЕЛСКОТО все още Е ТАМ, но и Човешкото започва да взима някакъв Превес в душите на тези същества.

И когато отгоре, както сега слизат души, които са чисто нови, за първи път тези кристални същества, тези кристални души идват на Земята. И когато такъв човек с Ангелско Съзнание, но от преди, да кажем Шестнадесет хиляди години, слезнал тук и продължил в самсарата да се движи, се срещне със своята половинка, която ТЯ е Неговата половинка, Да, там Горе, но той е минал през определени опитности тук това е възможно. Просто като така допълнение на този въпрос.

Аз ще започна с една песен и имам и една изненада за финала, Псалом 91:

„Който живее под покрива на Всевишния, Той ще пребъдва под сянката на Всемогъщия.
Ще казвам за Господа: Той е прибежище мое и крепост моя, Бог мой, на Когото уповавам“.

Няколко думи за Предпазването и Ограждането. Някой хора стават все по-чувствителни от нас и истината е, че колкото по-чувствителни ставаме, толкова повече трябва Да ВНИМАВАМЕ КАКВО ИЗЛЪЧВАМЕ, защото ТО СЕ ВРЪЩА към НАС с все По-Мощна СИЛА. То е все повече сътворяващо реалността.

Когато идва Негативна Енергия много от нас я усещат в определена чакра или като боцкане тук или там, Негативна в кавички. Това е Енергия, с РАЗЛИЧНА ЧЕСТОТА. Обикновено Негативната Енергия е НИСКОЧЕСТОТНА и ако ние сме, ако между нас и тази енергия се получи Резонанс. Ако ние влезнем в спор с този човек или ние Слезнем на неговото ниво по един или друг начин тогава тази енергия ПРОНИКВА. В момента в който усетим такова нещо..

На мен скоро ми се случи, отивам до къщата, която.. имам една друга къща, в която не живее никой в момента и откривам два умрели плъха. Усещам Негативна Енергия и започвам да се МОЛЯ. Този Псалом, който изпях е Изключително МОЩЕН за Защита, но ако човек ИМА тази ЧИСТА ВРЪЗКА С БОГА и го носи в Сърцето си, не е нужно да казва цял Псалом или цяла молитва, да каже: “Господи, пази ме”. И да държи Високата Вибрация, да не допуска нискочестотната енергия да влезне.

И точно така и стана, просто целия път до София пеех, значи ПЕСЕНТА много Вдига Вибрацията на човека и поне аз много често използвам този метод, когато усетя нещо. Така че който може, може да го опитва. Но така или иначе Георги каза, да си останем на нашето положение, да НЕ СЛИЗАМЕ на това по-ниското, което по един или друг начин се опитва да ни провокира.

Когато се появиха тримата Лемурийци ми казаха в прав текст:
– Ние сме такива и сме тук за помощ.
Аз изпитах Страх, значи аз слезнах на Нисковибрационно ниво. СТРАХЪТ Е НАЙ-НИСКАТА Вибрация, която е, както и ГНЕВА – Изключително РАЗРУШИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ и всъщност благодарение на това ТЕ УСПЯХА ДА ПРОНИКНАТ, защото аз изпитах Страх.

Днес Учителя Петър Дънов, Калинчо ме подсети, че все на двадесет и втори се срещаме последните три месеца. Всъщност от началото на годината, когато започнаха КРЪГОВЕТЕ на ЛЮБОВТА. От март месец насам и когато утре живот и здраве ще отидем на едно красиво място, за да направим такъв кръг, който иска ще се включи.. ни се каза с Георги, че около двадесето число трябва да се правят тези кръгове и тези срещи. И наистина така си върви цялата година, но на двадесет и втори Учителя е казал, че трябва да се казва Псалом 133, на тринадесето число на месеца, на двадесет и втори и на тридесет и първи. Аз ще го кажа сега, надявам се да не сгреша:

Ето, колко е добро и колко угодно, да живеят братя в единомислие.
Като многоценното онова миро на главата, което слезваше на брадата, брадата Ааронова, което слезваше на полите на одеждите му като Ермонската роса, която слязва на Сионските гори, защото там е определил Господ благословение и живота до века“.

Звучи малко странно, но за мен ключови са първите две изречения – “Колко е добро и колко е угодно да живеят братя в единомислие, защото там е определил Господа благословение и живот до века”.

Като говорим за единомислие, снощи започнах да гледам един филм, „Когиталност“, той е изключително добре направен. Български документален филм, не знам някой вече, дали го е видял, но там ставаше дума за това с много факти, че всичко е мисъл, че всичко е вибрация, енергия, всички тези неща ние ги знаем. Обаче сега се подсетих, понеже там започнаха това са факти, които всички ги знаем, но за водата. Когато Структурираната вода или Йонизираната вода, знаете какво е това, стуктурираната вода, йонизирана вода. То е едно и също де факто, попадне в някаква среда, независимо колко е замърсена тя. ТЯ Тотално Я ИЗЧИСТВА и така чистят замърсени от индустрията езера и т.н.

“Братя в единомислие”. КАКВО СЕ ПОЛУЧАВА, когато има Мощен Импулс от МОЩНО АНГЕЛСКО СЪЗНАНИЕ, което е Слезнало да Работи на Земята? Това са Група СРОДНИ ДУШИ, които СЛИЗАТ, сега Георги каза:
–  До 2012 се ПРЕРАЖДАТ ВСИЧКИ ПЪРВЕНЦИ на ЧОВЕЧЕСТВОТО. Това са хора, които са минали многократно през Школата на Земята, тук са се Изявявали и сега в този живот отново с ЦЯЛОТО ПОЗНАНИЕ, което имат се раждат тук на Земята, за да ПОМАГАТ ЗА ПРЕХОДА.

Значи това е в линия от човешко, премесено вече с Ангелско Съзнание, но сега се въплъщават и същества с Изцяло Ангелско Съзнание масово. И когато има такава вълна, това създава много Мощна Енергия в Земята, когато има такова раждане, Георги е казвал, че те идват горе-долу и на една дата. Ние с Георги сме родени на една дата и напоследък започнахме масово да срещаме хора, родени на нашата дата. Доста интересно, имам предвид, не в една година сме родени, а на една дата.

Приятел:
Коя дата?

Силвина:
Дванадесети май. Какво исках да кажа, за водата и за “Братята в единомислие”, значи когато има такива души, които идват на Земята или Има Същество от БОЖЕСТВЕНИЯ СВЯТ, което е дошло да РАБОТИ, това вече е БОЖЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ, за което Георги ни говори. Но когато има такъв човек и такива души, ТЕ се СЪБИРАТ, това е неминуемо, абсолютно е неминуемо. КОГАТО на Земята СЛЕЗЕ БОЖЕСТВО от Божествения Свят, с Него Слизат и Ангелски Души и тогава се получава тази Високоинтелигентна Структура на Ангелско Съзнание, обаче вече в мега ниво проявено, т.е. НЕ на Единично, а вече КОЛЕКТИВНО СЪЗНАНИЕ.

И така както молекулите на водата се подреждат и започва водата да проявява някакви невероятни функции, така и тези Души започват да се подреждат по определен начин и тогава започват да се случват невероятни неща и всъщност това е, което предстой и което вече започва да се оформя.

КОГАТО ИМА УЧИТЕЛ на Земята много Бързо става това. УЧИТЕЛ, това обикновено е същество от БОЖЕСТВЕНИЯ СВЯТ, защото ТОЙ СЛИЗА С Антуража си, така да го кажем, т.е. тези хора, които са тук, за да му помогнат за неговото дело, което не е негово. ТО е Дело на Човечеството, за да се ПОВДИГНЕ.

Учителя казва, че при предишната, когато от последната подраса на Атлантската раса, от нея всъщност се избират същества и с тях става кръстоска на същества от Ангелския свят. Тогава другите раси, които са ИНВОЛЮИРАЛИ, спира, задържа се, ТЕ СПИРАТ ДА СЕ ПРЕРАЖДАТ НА ЗЕМЯТА.

В последствие вече се разрешава те отново, дава им се шанс, да продължат своята еволюция.Нещо подобно вероятно ще стане и сега, значи Учителя навсякъде казваше, Бялата раса ще бъде основата, на която ще се стъпи и от нея ще произлезе следващата раса, т.е. от кръстоски на хора от бялата раса с тези чисто нови души, ангелски, които сега слизат.

Още едно нещо, което ще споделя и също е много интересно, за ПАРАЛЕЛНИТЕ реалности и за БОЖИЯТА ВОЛЯ. Времето, знаете, че е относително нещо, няма такова нещо и снощи попаднах на интервю на един човек. Аз много обичам нещата, когато са обяснени в картинки, защото и аз така мисля, в картини и той каза следното. Това е един човек, който беше поканен в предаването “Въпрос на гледна точка” и говореше за ВРЕМЕТО и той казва така:
– НЯМА ВРЕМЕ, значи има както е анимационния филм, множество кадри, които вървят един след друг в линии. И всъщност, това, което се движи е нашето съзнание. Значи то се движи от един кадър в друг кадър.

Обаче къде е свободния избор? СВОБОДНА ВОЛЯ НЯМА. Значи кадрите, всичките, са там, всичко е подредено. ПРОГРАМИТЕ са Направени. Обаче НИЕ ИМАМЕ ИЗБОР, дали днес ще дойда тук или ще отида да се разходя в планината. Ние идваме тук и нещата ще се развият нататък по определен начин. Обаче и кадрите, ако бяхме отишли в планината също съществуват и всъщност Георги много пъти казва:
– В Божествения свят не харесват хората, които са лентяи и които не се движат.
Нашата задача е да се движим, защото Грешката е Невъзможна, може да не ни харесва кадъра, в който в момента сме и да се чувстваме. Дали не сгреших? Дали не трябваше да съм там или да съм тук? Но щом ние вече сме направили избор и сме поели в тази времева линия, в тази паралелна линия, значи ние трябва да я извървим. Ние за това сме тук на Земята, наричат го ВЕЛИКОТО УЧИЛИЩЕ на Земята. Трябва да го ИЗПИТАМЕ ТОВА нещо и не трябва да спираме да се движим. Най-важното нещо, човек не трябва да спира да се движи. Защото застоя, самосъжалението и всички други неща, които произтичат от застоя е опасно нещо, Георги казва:
– Дори и да грешиш.
Какво значи да грешиш? Грешката е НЕВЪЗМОЖНА. ВСИЧКО Е ОПИТНОСТ, която сме дошли тук да Изпитаме.

Георги:
НИКОЙ НЕ ГРЕШИ! НИЕ си мислим, че грешим!

Силвина:
Така че дори да грешим, смело да действаме и да се движим напред, а пък в момента, в който времевата линия се ИЗЧЕРПВА. Значи това също е Много Важно! Значи ние тръгваме по един път, нали, да кажем от кадър в кадър се движим и живота ни протича по определен начин. Обаче това е една Божествена Програма, Спусната за нас, която стига до някъде и прекъсва и от там тръгва друга линия. Обаче ние понеже ни е комфортно тук, не искаме да продължим в новата линия. Е, това вече е Зацикляне, т.е. ти не усещаш вече момента, в който ти трябва да излезнеш от това нещо и оставаш в едно нещо, което НЕ ТИ НОСИ РАЗВИТИЕ. Значи пак е застой, ти си останал на последния кадър и не правиш крачката към Новото, което предстои.

Георги:
Само да допълня, Учителят казва така:
– Колкото по- ти е извисено съзнанието, толкова по-добре.
И аз ще ви кажа.. Силвина каза, ама не довърши. Имаме тук, имам възможност да отида в планината, имам възможност да отида на язовира, на реката или в чужбина. Да, за един АДЕПТ, един ВИСОКО ПОСВЕТЕН Човек, той МОЖЕ ДА БЪДЕ ЕДНОВРЕМЕННО в зависимост от това на какво Духовно Ниво е Горе, на пет места. Разбирате ли ме? Те толкова ми е разрешено сега на мен, едновременно. Значи АЗ ФИЗИЧЕСКИ СЪМ ТУК, но едновременно мога да бъда и по другия маршрут.

Силвина каза, нареждат се картините. Да, Обикновения човек НЕ МОЖЕ, той е една проекция – ЕДИН ПЪТ. Значи от петте избира един и тръгва по него, идва до тука и не знае какво и къде става. КОГАТО СИ ИЗВИСИ СЪЗНАНИЕТО с една Степен Духовна нагоре, той тогава вече има разрешение да се РАЗДЕЛИ – ПРОЕКЦИЯ. НЕ Физически, АСТРАЛНО на ПЕТ и да участва и в петте или в трите маршрута и тогава е спокоен. Той ЧЕРПИ вече и от трите маршрута. Единия му е ОСНОВЕН, където Трябва да Стъпи с крачето, а другите маршрути са допълнителни, от където Черпи Информация.

И когато моите приятели сега бяха, нашите приятели, по пътя на богомилите, те мислят, че не съм бил с тях. А то, БЯХ С ТЯХ и ми беше много приятно, и разбрах всичко онова дето са го извършили, и как са го извършили, разбира се.

Друго е когато те са непрекъснато там и участват в нещото и друго е когато минаваш Само Астрално, за да видиш работата до къде е стигнала. Това е като шефа, както отвънка му работят майсторите, правят, редят плочки около къщата и той минава и вика: “Да момчета, тука още пет квадратни метра.” и си отиде. Дойде на другия ден: “Да, момчета, още два” и т.н. Това е, а друго е когато им стой над главата, значи той знае всяко едно действие, това е разликата.

И това само исках да допълня, че УЧИТЕЛЯ е могъл да се разделя на сто и петдесет места едновременно като е бил на Земята. СТО И ПЕТДЕСЕТ ПРОЕКЦИИ Е ИМАЛ Свой Собствени, с час от него. Като НАЙ-ДОБРАТА, НАЙ-ГОЛЯМАТА И НАЙ-МОЩНАТА НЕ са неговите най-близки ученици, а разбира се, МИХАИЛ ИВАНОВ. Който и външно е приличал на него, да не говоря и вътрешно, който е бил в ПРОЕКЦИЯ -ЯДРО.

Значи, когато му дойде времето, Централния Аз, тъй наречения Висш АЗ или тъй наречената МОНАДА. Когато се ИЗВИСИШ с достатъчно АНГЕЛСКО СЪЗНАНИЕ ТЕ Реже от себе си и ТЕ ОТДЕЛЯ.

Това е по същия начин, както се отрязва лозата. Един дълъг прът там на лозицата, който е два, три метра. Може да го вземеш, да го прекараш през земята и да го пуснеш отгоре и да го затрупаш. Всеки един що годе, който разбира от земеделие и от лозарство знае, че няма начин за една година лозата да не се вкорени. Но примерно аз бих ги оставил две години да се вкоренява. След това чисто и просто какво правя? Режа тази част към лозата Майка и Новата лоза вече поела две години тази мощ, и от майка си, и от земята вече дълбоко вкоренена, започва да дава. Не на третата, още на втората година, а може и на първата година, защото черпи от майка си да даде грозде.

Иначе знаете Новото лозе чак на третата година най-напред започва да дава. Минимум на третата, може и на четвъртата и на петата, вече от десетата година, нагоре, на петнадесетата вече дава много, петнадесет, двадесет.

Или едно лозе около шестдесет, седемдесет години, поне сега толкова върви, лозето на полето, максимум сто. Но Лозица, която е в двора може да стане и на няколко стотин години, както онази на Перперикон на две хиляди и не знам колко си години. Бяха я открили, сега вече я няма, защото бяха я нарязали и продадоха пръчките на черно. Колко пръчки са излезли и колко са продадени не знам. Един ми предлагаше, така за една хубава солидна сума иначе два, три лева върви пръчката, той вика: “Абе за двадесет, тридесет лева ще ти я продам”. Десет пъти повече, минимум, това го казвам в кръга на шегата.

Ще правим ли нещо?  Лечебно Оздравителен сеанс. Искате ли? Ако искате, може да направим за петнадесет минути.

Силвина:
– Ами почивка. Понеже някои хора може да си тръгнат да кажем за утре, значи утре в дванадесет часа на обяд ще направим Кръг на Любовта с Молитва за България. Това се прави всеки месец от март месец, ноември и декември ще има и всъщност Пламене, къде е мястото?

Пламен:
Значи след съвсем кратко съвещание решихме мястото да бъде Царичин хълм, това е близо до Асеновград като се тръгне по кърджалийския път. След село Червен, се свива на дясно към Горнослав и всъщност Царичин хълм се намира между селата Горнослав и Орешец, посока Белинташ.

Силвина:
Значи в десет часа ще се съберем всички тук. Така, сега с Пламен ще импровизираме. Пламен доскоро пееше църковни песни на Борис Христов във вариант и просто прекрасни. Много силна сърдечна вибрация от сърцето му и от душата, а пък сега почва вече и песни на Учителя. Всъщност първата песен, която е научил е изненада за Георги, която е любимата песен на Георги и се казва “Скитах се по гори и планини”

Георги:
О, великолепно.

Пламен:
Тя ще бъде в дует.

Силвина:
И ще опитаме да я изпеем в дует, не знам какво ще стане.

Пламен:

Ами каквото се получи, импровизация, за първи път е наистина.

Силвина:
Мислихме за нова година за събиранията да го изненадаме, ама ще го изненадаме пак. (смее се)

(пеят)

Силвина:
Да, наистина импровизация.

Георги:
Ще ви кажа едно кратко стихче, само четири реда, скоро го написах. Аз онзи ден го казах някъде пред моите приятели това и излизаме почивка. То се казва “Пират”, много ми харесва. Ако се бях родил преди двеста, триста години щях да съм пират обезателно. Я стана капитан пиратски, я не. Сега си имаме един пиратски капитан, стига ни на мен, нали, обаче аз лично щях да стана пират. Сега ще го кажа това стихче, то е малко и кратко:

Пират
Разбих луксозната каюта в цвят бадемов.
И грабнах те, ти беше мойта плячка,
но влюбих се в очите ти зелени.
И днес съм вече твоята играчка.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview