Силвина:
Добре е да кажем една молитва към пазителите на мястото, за да ни допуснат. Тя е от Учителя. Знаете я.
„Мили, Светли, Разумни Същества“.

Всички:
Мили, Светли, Разумни Същества.
Пазители на тези Свещени места!
Благодарим ВИ за гостоприемството и нека БОГ да ВИ Благослови!

Амин! Аум! Аумен!
Амин! Аум! Аумен!
Амин Аум! Аумен!

Георги:
ГОСПОДИ, БОЖЕ НАШ ВСЕЛЮБЯЩИЙ!
ТАТКО ВСЕДЪРЖИТЕЛЮ,
ТВОРЕЦО на Небето и Земята, на всичко видимо и невидимо!

Молим Те, Благослови и Осветли Всички Твои Избрани,
Всички Твои Служители, Аватари, Апостоли и Адепти,
които Си изпратил на Земята да вършат Волята Ти,
за да я вършат още по-съвършено, по-пламенно и по-вдъхновено!

ГОСПОДИ, дари им Могъщо Здраве и Могъщ Живот, за да изпълнят Волята Ти Докрай!
СЛАВА ТЕБЕ!
ТВОЯТА ВОЛЯ ДА БЪДЕ!
БЛАГОДАРИМ ТИ от Дух и Душа, Ум и Разум, Сърце и Воля!

Амин! Аум! Аумен!
Амин! Аум! Аумен!
Амин! Аум! Аумен!

Харум! Харом! Харим!
Харум! Харом! Харим!
Харум! Харом! Харим!

Благодарим Ти, Господи, че ни даде знак!

Силвина:
Видях светло синьо. Нали казаха, че днес това е цвета.

Владимир:
Аз портокалово.

Георги:
Светлината слезе и самото слънце вижте как се засили. Топло е и стана много по-светло, значително.

Владимир:
Да благодарим на Петко, че той беше в основата на това слънце.

Силвина:
Защо?

Владимир:
Долу си беше решил, че тук ще е слънчево.

Силвина:
Добре, да видим мястото, където ще се установим.

Георги:
Виж, аз смятам, че Влади може да води и да казва. Ние сме били и аз лично съм бил много пъти, той е бил още повече тука на мястото. Но става въпрос че, ето, продължава да свети, пускат ни значи. Трябва да минем. Да видим Светилищата и Мегалитите.

Владимир:
Горната част на камъните.

Силвина:
И да видим къде ще бъде мястото, където ще спрем.

Георги:
Ами мястото – ей, там, ще бъдем –  на Светилището.

Владимир:
На Кръга, на батерията.

Георги:
Там ще спрем. Там е мощно, силно, точно до батерията. Там е тъй наречения „Духовен Котлон“. Той те напича – искаш или не искаш. И на един енергията се отразява по-добре, по-силно на друг по-слабо. Всеки… Кой, колкото и докъдето е дорасъл в Духа – така се отразява. Но на стената вече може там да се отиде, малко да се позареди с Енергия.

Владимир:
Да качи едно стъпало.

Георги:
Да, едно стъпало да се качи.
Идеално, гледай каква природа.
Сега погледни тука окото, погледни устата и виж на там как е. Отстрани погледни на какво ти прилича. Най-малкото да кажа на тюлен, на морж. Може да ти заприлича и на глава на змия, но на вид риба.

Мария:
Ей тука видяхме жабка, гущер, сега и морска крава. Интересно.

Георги:
Не, има и ред други работи. Това са Принципоносители, които са от Древността, Вкаменелости. Вкаменени животни, които са на тридесет и шест хиляди години – това е. Белоградчишките скали. Ама там им говорех и бях на място. Побитите камъни също. И ред други работи.

Теодора:
И то това си е естествено, не е написано.

Георги:
Гледай, всички камъни си имат наименования тука. И когато си приятел с природата тя те води и ти ги показва.

Буквално превода на Манзул е:
Манзул е – Онзи който води мъжете към БОГА!
То и за жените се отнася, но така е наречено, защото Манзул буквално означава жребец – от пратракийски език, сега е останала думата в Румънски език.

Силвина:
Тука съм на Трона на СВЕТИЛИЩЕТО на ЗАРИНУС. Заринус е ПЪРВИЯТ ХРИСТОВ ДУХ, който е създал това място преди тридесет и шест хиляди години. Той е ПЪРВИЯТ, който слиза и започва СЪЗДАВАНЕТО на БЯЛАТА РАСА! Аз ги наричам Христови Духове. Той е бил Първия. Много силен. Голяма Светлина. Той е създал Пирамидите в Босна, създал е и това място. След него и други са работили. ДИОНИСИЙ Е ОСНОВНИЯ, който е правил тук Неговите Мистерии. И първото място, където бяхме, всъщност е мястото на Неговият Храм, където Той каза, че е правил Неговия Еликсир от Светлина.

И попитах:
– ГОСПОДИ, какво прави този Еликсир?
Казва:
– Правих го за хората като смесвах вода и вино, за да го дам, да Помъдряват.
Да Помъдряват е давал на хората вода и вино, което е смесвал. На такива места е правил наистина Ритуали. Още отдавна го бях видяла за това място. И където поседяхме повечко беше място на Мъдростта – СВЕТИЛИЩЕТО на БОГ ДИОНИСИЙ, едно от тях. Знаете – това се счита, че от Бесите е останало, но е много преди Бесите. Бесите в последствие идват тук и също ползват мястото, но То е много по-древно. Това е едно от най-древните места, останали от онези правремена – тридесет и шест хиляди години преди Христа.

Значи това е времето, когато малко след ПОТОПА на АТЛАНТИДА започва вече да се работи за НОВИЯТ ПРОЕКТ на ЗЕМЯТА, който е БЯЛАТА РАСА!

Това ни е Любимото място с Георги. Тук много пъти сме идвали. И не просто Любимото – смея да твърдя, че ТОВА Е НАЙ-СИЛНОТО МЯСТО на планетата Земя!

Мария:
Силви, забелязвам, че има нещо в имената – Заратустра, Залмоксис и сега как каза, че Първият, който е бил?

Силвина:
Това са Христови Духове.

Мария:
Да, случайно ли е, че „З“ и „Р“ присъстват в почти всички имена?

Силвина:
Значи, почти при всички.. Аз го казвам Заринус, но цялото Му име е ЗАРИНИСУС. ДИОНИСУС. На всички окончанието е … Когато ти дадат „ИС“ накрая СИ МИНАЛ през едно много голямо ПОСВЕЩЕНИЕ. Когато ти дадат и „УС“ си ЗАВЪРШИЛ ПОСВЕЩЕНИЕТО СИ на ХРИСТОВ ДУХ! И всички носят това име. Това са Същества, чрез които ОТЦА и ХРИСТОС и СВЕТИЯ ДУХ се Изявяват на Земята! ТЕ са като техни Пълномощници. И аз затова ги наричам Христови Духове!

По времето на Атлантида също е имало, също са слизали. Горе-долу СЛИЗАТ на две хиляди и сто години. Бях давала точното време – две хиляди години и малко, за да задвижат КОЛЕЛОТО на ЕВОЛЮЦИЯТА на ЗЕМЯТА, така да се каже.

Но интересното е, че след ТРИНАДЕСЕТИЯТ, какъвто е бил ХРИСТОС, Слиза Четиринадесетия. ЧЕТИРИНАДЕСЕТИЯТ, ЗАНУЛЯВА ЦЯЛАТА КАРМА от преди! А СЕГА, ЧЕТИРИНАДЕСЕТИЯТ ЗАНУЛЯВА ЦЯЛАТА КАРМА АБСОЛЮТНО! ДО ДЪНО, ВСИЧКО! Такова Зануляване на Земята НЕ се е правило. Преди, Четиринадесетият, който е бил по времето на Атлантида Прави ПОТОПА, нали така? Тогава Зануляването е било с Потоп и реално Унищожаване на хората, които са били. И по време на Лемурия, след това по време на Атлантида. До като СЕГА ПЛАНА на БОГ е съвсем друг, за сегашното ЗАНУЛЯВАНЕ. Наистина всичко се ПРЕЧИСТВА из ОСНОВИ и се работи много мощно за ПРОМЯНА на СЪЗНАНИЕТО на МНОГО ГОЛЯМА ГРУПА ХОРА! За нейното ИЗДИГАНЕ. Просто Сега Планът е наистина, наистина Брилянтен. И така.

Георги:
От другата страна имаше някога един много голям камък, кварцов, който хората започнаха да го чупят незнайно защо. Те не знаят защо, но някои знаят. Тоя Камък ИМА СПЕЦИАЛНО МОЩНО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ. Когато ИМАШ парче от него и го сложиш примерно до един електроуред, както казва Силви, Намалява разхода на електроенергия или ти увеличава Мощността. То вече НЯМА Нищо.

Силвина:
По принцип нека да обясня как Работят Светилищата, както и това, което Георги каза. В онзи момент може и така да е било, но Сега ако минем най-вероятно може и да НЕ е точно така. Защото СВЕТИЛИЩАТА всъщност са създадени като една ОСНОВА, но вече зависи каква ПРОЕКЦИЯ е направена на това място.

Примерно ТУК има много важна ПРОЕКЦИЯ, нямам право да кажа точно какво е Проектирано на това Светилище. Тази Проекция, която е Феномен в Духовния Свят, Тя не съществува постоянно и през цялото време. Ако съществува е в някаква степен. И ТЯ се АКТИВИРА, когато хора като нас пребивават на Земята. Особено когато отидат на това място, тогава реално тази Проекция се засилва и започва да работи в много голяма степен. Примерно може да е Проектирано Слънцето, може да е проектирана Слънчевата система, различни планети. Може да е проектирано Централното Слънце. И когато човек отиде на това място, на това Светилище, нали на пръв поглед камъни, обаче зависи каква Проекция има там. Защото има и СВЕТЛИ ПРОЕКЦИИ, но има и ТЪМНИ ПРОЕКЦИИ. Има Проекции на ТЪМНИТЕ СЛЪНЦА и ако човек отиде на такова Светилище – има много такива. Той няма как да се чувства добре на това място. Това място си има негова задача специфична, но общо взето не е за посещение от Светлите хора.

И сега повечето Проекции на Земята вече са направени. На практика всички са направени, но вече зависи в каква степен работят. Малко по малко се засилва работата им. Все по-силно и все по-силно работят. Съответно процесите на планетата се активират и се засилват. И така. Това е много важно, защото иначе ако отиде един обикновен човек Проекцията се вдига и Светилищата са просто едни камъни. Нищо, нищо не произхожда от това, че той е отишъл там. Докато когато отидем ние, минаваме през серия от ПОРТАЛИ. Има ПАЗИТЕЛИ, има неща през които трябва да те пропуснат, за да влезеш вътре в Проекцията.

Все едно си представете сега седим тук, а сме всъщност на Централното Слънце. Въпреки че не сме там, на много по-висше нещо сме. И така, Това е Вълшебството на СВЕТИЛИЩАТА. Както и на камъка Георги където каза – тогава е имало тази Проекция, тази специфична енергия и да, и този камък работи за това нещо и съответно нашите коли наистина имат доста по-малък разход на гориво.

Иначе самото място се нарича Манзул – това Георги го тълкува.

Георги:
Това е буквално, аз преди малко го казах пак. Това е ВОДАЧ – специално Мъжкият Принцип, който води към БОГА! Ето – МАН – ЗУЛ. Ман и до сега си е man или мъж, а ЗУЛ – Води те чрез земния улей към Светлината. От пратракийски е. Само че Манзул – значението му, което е истинското чрез Мъжкия Принцип. Защо? Защото той е наречен така.

Първите Бели Божии Синове, които са дошли тука, за да започнат да се ражда новата, Бялата Раса. Да се разпространява на планетата Земя, са им викали буквално „Жребец“. Манзул – буквалния превод от старотракийски или пратракийски е „ Жребец“.

Преди тридесет и шест хиляди години, след като са минали. Осемнадесет хиляди години се адаптират, пет, шест хиляди години започват да възпроизвеждат чрез земните жени. Слиза само Мъжкият Принцип като Проекция, който се материализира тука. Само мъже, Бели мъже. И става въпрос, че започва възпроизводството и за пет, шест хиляди години се стабилизира Бялата Раса. И тогава ТЕ трябва да се оттеглят. Сричката за размножаване на чудесния български или тракийски език отпада и става „ЖРЕЦ“. И ГОСПОД казва:
– Които не искат да останат, Ги прибирам. Които искат да останат, обаче трябва да станат смъртни. Да се прераждат на Земята, колкото време искат да останат.

Иначе другите са били Безсмъртни. И затова става от „ЖРЕБЕЦ“, махнете една сричка и ще видите как става „ЖРЕЦ“. Ааа, Жрец. И Жрецът какво е? Жрецът е вече Духовният Водач. Той пак Ново Раждане ти дава, Ново Нещо прави, но не чрез оплождане. Това е цялата философия. И Манзул буквално означава Жребец, и до сега е Жребец. Тя е пратракийска дума, останала в румънския език.

Силвина:
Жрецът пак опложда но сърцето, ума, съзнанието.

Георги:
Да, точно съвсем друго. Това е истината. На времето се е казвало на кобилата – жребица. Иначе имаме Кабиле. Кабиле означава майка, жена. Женски Принцип, женско същество – хайде да го наречем по-точно. И така. Жребица и „жребицата се ожреби“, значи роди. Ожреби се и жребче казват на малкото конче. След това вече започват … Жребецът е специално кон, който е оставен за разплод. Той е значи расов. Освен това на коня още викат Ат. Баща. И виж то е останало, то е пак от пратракийски, преминава през старосанскритски и санскритски – Ата – Ат – Атаман. Водач на мъжете. По принцип той има …  Ата, значи баща, който е най-умния, най-мъдрия. На санскритски е Атман.

Това са все, как да кажа, тези термини, които ги употребявам в момента са дадени на Първите Божии синове, които са слезли на Земята, за да започне да се възпроизвежда Бялата Раса тука на Земята. С която ИДВА според УЧИТЕЛЯ БЕИНСА ДУНО МИЛОСЪРДИЕТО. Всички останали раси НЕ са имали Милосърдие и нещо им е липсвало. Аз съм говорил в моите беседи още преди десет години защо ВЕЛИКАТА СВЕТЛА СИЛА над нас ПРАВИ БЯЛАТА РАСА ТУКА, тъй като останалите раси НЕ МОГАТ да стигнат до тази степен на развитие с ТОПЛО СЪРЦЕ. И Лемурийците, и Атлантите може да са били добре във всяко едно отношение, но може да се каже между нас, са имали не достатъчно топли сърца. Да не казвам студени сърца. Нали казват за някой: „Той има студено сърце“. Тоест Няма достатъчно ОБИЧ у него. Точно това е Липсвало на всички преди Бялата Раса. Бялата Раса може да е направила и много изкривявания, разбира се, но това вече си е друг начин на движение и на Еволюция. И така. Това е все пак.

Силвина:
– Да, тука за жребеца е много интересно защото тук е мястото на коня и затова Манзул значи Жребец. Защото тук не знам дали усещате в момента се получава много силно засилване на Енергията. В Чакрите влиза много Енергия. Тука кончетата ни работят много мощно. Не случайно и по пътя за насам има толкова много стада с коне. И това е едно абсолютно МЯСТО за ЗАРЕЖДАНЕ.

Георги:
– Последният път беше ранна пролет, когато се връщаме натам видяхме едно много голямо хергеле. То за конете се казва херкеле или хергеле. Иначе стадо викат за другите животни. Някъде повече от сто бяха много и всичките бяха … Деветдесет процента бяха още бременни. Десет процента бяха с малки кончета и жребеца ги водеше напред. Пресякоха по пътя и заминаха нататък по височината.

Силвина:
– Бременни кобилки.

Георги:
– Точно ни пресичаха пътя като спряхме долу с колата. Това е, мога да кажа, че още продължава да се изпълнява и земната функция – жребец.

Силвина:
– Ама интересно, нали?

Георги:
– Наистина това е изключително място. Тука е и място за ПОСВЕЩЕНИЯ, разбира се.

Силвина:
– Този Заринус ми бяха казали, че първоначално, че е бил в Босна, обаче днес сутринта вече разбрах, че не е бил в Босна. Бил е и в Босна и е направил и там пирамидите. И също ми казаха как ги е направил. АЛХИМИЧНО. Казвам: „Как“? „Правил е синтез“. Тоест по някакъв начин С МИСЪЛ Е СПОЯВАЛ ЕЛЕМЕНТИТЕ, за да възприемат точно определена форма. Примерно тук има разпръснат пясък и други неща и с мисъл ги е споявал. Иначе от къде ще се вземат тези камъни? Ей така от нищото.

Георги:
– Според източната окултна наука и философия СИДХА значи СИЛА на Български от Санскритски. Последната ОСМАТА СИДХА, която ти дава е ВЛАДЕЕНЕТО на АЛХИМИЧНИТЕ ПРОЦЕСИ. Като преди това вече има ТЕЛЕПОРТАЦИЯ, телекомуникацията където е и така нататък. Това са все Сили, които ти ги дават за владеене. Но това е Осмата, която е разрешената. Има още четири, пет до тринадесет, които НЕ са по принцип за Материалния свят. Те са за Ангелския, Духовния свят и за Божествения свят. Но дотука – достатъчно е да ПРЕОБРАЗУВАШ МАТЕРИЯТА. Стига ни толкова и това даже е много.

Силвина:
– Зависи до къде ти е ИЗРАСНАЛО СЪЗНАНИЕТО. Ако Съзнанието ти е преминало в Ангелско имаш повече от Осем Сидхи. Ако е преминало в Божествено може да имаш и Единадесет, Дванадесет. Ако е преминало в Христово, може да имаш толкова, ако е преминало в Божествено вече ти дават и Тринадесетата Сидха.

Георги:
– Да става въпрос, че ти ги имаш, обаче с колко ти разрешават да работиш на Земята.

Силвина:
– Според колкото ти е израснало съзнанието.

Георги:
– Именно, не то ти е израснало или си слизаш с това.

Силвина:
– А, слизаш си. Някои може да си слизат, но повечето …

Георги:
– За повечето аз не говоря. Аз говоря за единици.

Силвина:
– За себе си.

Георги:
– Както Учителя. И Учителят е могъл да разменя души. Да изкарва една и да вкарва друга. Но НЕ му е било разрешено да ВЪЗКРЕСЯВА примерно. Трябва да иска разрешение, за да измъкне някой от смъртта. Да го извади.

ИСУС ги е правил тези работи. ТОЙ не веднъж е показал наяве. Значи едно младо момиче, което е починало и идват баща му, майка му, молят ГО. Той отива, вика: „Не е починало, то спи“. Той нарочно им казва за успокоение. Взима само баща му, майка му и с двама от Апостолите отива. И вижда момичето, то било четиринадесет, петнадесет годишно. И му вика:
– Тарита Куми! – Момиче, стани!
То става. А като ги посрещат роднини отвънка викат:
– Защо извикахте Учителя? (Тогава Учителя са Му казвали на Исус) Момичето умря съвсем. Било е болно и си е заминало.
Той казва:
– НЕ! НЕ! Не е умряло, то спи.
И го вдига и вика:
– Дайте му нещо за ядене.
И го превеждат от Библията:
– Дайте му месо за ядене.
Месо?! Той е бил абсолютен вегетарианец и веган може да се каже, но не толкова. Месото което го е хапвал, го е материализирал.

Силвина:
– А какво е казал рита или амрита?

Георги:
– Тарита.

Силвина:
– Тарита?

Георги:
– Да. Тарита Куми. Тарита е тари – изправи се, стани. А куми е момиче. За това викаме после Кум и Кума. Всички езици са произлезли от пратракийския. От трако-българския, кой каквото ще да ми говори. Всички азбуки, всичко на Земното кълбо, не защото съм роден в България. Аз не съм толкова голям нито патриот, нито националист, нито родолюбец. Аз съм гражданин не даже на Планетата, а на Вселената. И така се държа, но като съм изпратен тука, тука си стоя. Ако всичко това се отнасяше и Райската долина беше в албанските планини, щях да говоря също за Албания. Две мнения няма. За Албанските планини, там е Райската долина. Е да, ама ТЯ е Черно море! Какво да се прави? Тука е! И за това тази част – България е останала една част от сушата от нея. И разбира се всички черноморски страни, които опират имат нещо общо. Те са населени също, ако не с пратракийско население, макар че и това може да се каже като вид материя. Духът е останал на пратраките, тоест на Арийците. Това е не Центъра, а Епицентъра, от където ТРЪГВА ВСИЧКО и сега всичко ще започне да излиза наяве, ТО просто не може да се скрие.
Добре, да отидем долу на Светилището.

Силвина:
То цяла карта е тука. Тук ЗАРИНУС ми каза:
– ТУК СВАЛИХ КОНСТРУКЦИЯТА НА ВСЕЛЕНАТА, която да използвам за МАЪРИЦА за СЪЗДАВАНЕТО на БЯЛАТА РАСА!
Чу ли, Влади, какво каза?

Владимир:
Какво?

Силвина:
ЗАРИНУС: ТУК СВАЛИХ КОНСТРУКЦИЯТА НА ВСЕЛЕНАТА, която да използвам за МАЪРИЦА за СЪЗДАВАНЕТО на БЯЛАТА РАСА!
Ето там виждате ли надписите? То си е като Карта, много интересно.

Георги:
Това е на Космическата … Знаете ли? Да, написано е Космически език, обаче тези надписи идват преди повече от осем хиляди години. Става въпрос до кога се е използвало? До преди тринадесет хиляди години съм чел на една скала, където бях отшелник горе в планината. Имаше един надпис, който го разчетоха отгоре и ми го казаха по следния начин:
– Корабите и двата не се завърнаха. Мъката ми няма край.
Една жена го беше издялала на скалата, която е останала там. То се вижда всичко е било море, а скалата вече е била като пристанище.

На скалата Големия Бял Аз, където посрещах изгрева всяка сутрин, там до нея беше изписан този надпис с подобни знаци. Просто правя паралел. На още едно, две места съм виждал такива надписи. Ето сега Силвина го преведе. Превеждат ти го отгоре фактически, ти само го приемаш.

Я да видим сега дали ще разрешат поне да се снима част от него.

Мария:
– Аз го снимах вече, само че първите три пъти не искаше. Не искаше. Не дава.

Георги:
Ами виж сега, защото не е настанал момента. Значи момента. За това се казва:
– Дойде моментът! Дойде мигът! – Може да кажеш – Дойде денят! Дойде годината! Дойде векът! Дойде хилядолетието!
Когато се говори за нещо конкретно, се казва:
– Дойде мигът!
А мигът е в минути, в секунди, в граници. НЕБЕТО нито прави нещо по-бързо, нито по-бавно. ТОЧНО, АБСОЛЮТНО НА ВРЕМЕ и се изчаква. Дори съм забелязал – аз говоря по най-простичкия начин – че когато трябва да тръгна пет минути по-късно с колата. Изведнъж се сещам, че нещо трябва да направя. Връщам се в къщи и излизам след пет минути. Сега вече знам и за това не се ядосвам, ако съм си забравил нещо и се сещам в последният момент, нали. Така е. Значи можеш да тръгнеш – забравил си си едно шишенце с вода, примерно. Е, голяма работа, 0.60 стотинки на първия павилион, от първия магазин ще си купиш вода и ще си заминеш. Да, нещо съвсем дребно. Някак те връщат специално него да го вземеш, за да се забавиш тези пет, шест, седем минути, за да стане всичко точно.

Силвина:
– Тази МАТРИЦА, която – казва –  Аз свалих за създаването на Новата Раса, то не касае толкова телата им, а СЪЗНАНИЯТА им.

Това, което натичаме Новото Небе и Съзнанието, Духа и Душата. Как ще са устроени и реално ДНЕС СВАЛЯТ НОВАТА МАТРИЦА, защото очаквам от Утре да започне и този процес, свързан с Новото Небе. Днес протича Процес на ТРАНСФОРМАЦИЯ на СЪЗНАНИЯТА.

Георги:
– Те са ТРИ СВЕТИЛИЩА, това е най-малкото по диаметър. Другото е малко по-голямо и третото е най-високо, където е физически най-високо е най-голямо, но това е най-мощното. Всички Светилища преминават.. Ето имат направо плюсовете им както казват, това е кръст, кръстовище. Значи – изток, запад, север, юг.

Освен това, това е и специална геомагнитна точка тука и заради това така са наредени. Това е, така може да се каже един Ансамбъл от Знаци. Те са невидими разбира се, но са Много Важни.

Тука е ЕНЕРГИЙНА ТОЧКА, през която се пресичат както… Реките не могат да се пресекат. Може ли река да пресече друга река? Не може, тя се влива. Знаете – в нея и я отклонява, няма точно да бъде кръст. Но ЕНЕРГИИТЕ МОГАТ ДА СЕ ПРЕСИЧАТ, дори в една равнина да бъдат, защото имат Различна Вибрация. Различна честота. И заради това тук са такива Енергийни Точки. Където е Кръстопът на Енергийните Линии на три места.

Добре, сега ще кажа ОГНЕНАТА МОЛИТВА, която ми наредиха да я кажа. И след това Силви ако иска да каже.

Силвина:
– Формулата на ОБИЧТА.

Георги:
– Преди това ли да кажем Формулата на Обичта или след това? С какво да започнем?

Силвина:
– Мисля след това. Първо ти.

Георги:
– Да, точно така.

ГОСПОДИ, БОЖЕ НАШ ВСЕЛЮБЯЩИЙ!
ТАТКО ВСЕДЪРЖИТЕЛЮ,
ТВОРЕЦО на Небето и Земята,
На всичко видимо и невидимо!

СЛАВА НА СЛАВАТА!
СИЛА НА СИЛАТА!
СВЕТЛИНА НА СВЕТЛИНАТА!
БЛАГОДАТ НА БЛАГОДАТТА!
ЧИСТОТА НА ЧИСТОТАТА!
ЖИВОТ НА ЖИВОТА!
МЪДРОСТ НА МЪДРОСТТА!
СВЯТОСТ НА СВЯТОСТТА!
ИСТИНА НА ИСТИНАТА!
ЛЮБОВ НА ЛЮБОВТА!

Молим Те, дари ни с могъщо ЗДРАВЕ
и могъщ ЖИВОТ!
С могъща НАДЕЖДА
и с Могъща СПРАВЕДЛИВОСТ.
С непреклонна ВОЛЯ,
с непоколебима ВЯРА!
С непоклатима МЪДРОСТ,
със саможертвена ЛЮБОВ,
За да издържим
ОГНЕНАТА ТИ ПРЕГРЪДКА,
която ни прави винаги
по-добри, по-разумни,
по-силни, по-всеобичащи!

ГОСПОДИ, нека бъдем ТВОЯТ ПОТОК,
чрез който текат ТВОИТЕ СЛОВА,
ТВОИТЕ БЛАГА И ТВОИТЕ ЧУДЕСА
на Земята, за да може и това
човечество да стане достоен член на
НАЙ-РАЗУМНОТО ВСЕМИРНО ОБЩЕСТВО!

ГОСПОДИ, БОГ НАШ И ТАТКО НАШ,
ДУХ НАШ И ДЪХ НАШ,
ТВОЯТА ВОЛЯ ДА ПРЕБЪДЕ!

БЛАГОДАРИМ ТИ от Дух и Душа, Ум и Разум, Сърце и Воля!
СЛАВА ТЕБЕ!

Амин! Аум! Аумен!
Амин! Аум! Аумен!
Амин! Аум! Аумен!

Харум! Харом! Харим!
Харум! Харом! Харим!
Харум! Харом! Харим!

Силвина:
На това място има една интересна Проекция – поне в момента я има, утре може и да я няма. Това е ПУЛТЪТ на УПРАВЛЕНИЕ на МАТЕРИАЛНАТА ВСЕЛЕНА за който си има и един КЛЮЧ, който вече ни го дадоха.

Нека да кажем заедно ФОРМУЛАТА на ОБИЧТА. Да БЛАГОСЛОВИМ ВСЕЛЕНАТА и по този начин да АКТИВИРАМЕ реално този ПРОЦЕС.

Обичам и Благославям България!
Обичам и Благославям Българския народ!
Обичам и Благославям ръководителите на България!

Обичам и Благославям планетата Земя!
Обичам и Благославям Човечеството!
Обичам и Благославям ръководителите на планетата Земя!

Обичам и Благославям Слънчевата система!
Обичам и Благославям всички разумни същества в Слънчевата система!
Обичам и Благославям ръководителите на Слънчевата система!

Обича и Благославям Галактиката!
Обичам и благославям всички разумни същества в Галактиката!
Обичам и Благославям ръководителите на Галактиката!

Обичам и Благославям Вселената!
Обичам и Благославям всички разумни Души във Вселената!
Обичам и Благославям ръководителите на Вселената!!!

Амин! Аум! Аумен!
Амин! Аум! Аумен!
Амин! Аум! Аумен!

Харум! Харом! Харим!
Харум! Харом! Харим!
Харум! Харом! Харим!

 

Силвина:
Тази Формула ни е подготовка за Вселенските пътешествия. Защото с нея се отварят и Портали, дават се Ключове. Много силно нещо е тази Формула.

Георги:
ФОРМУЛАТА може да се каже, че е КЛЮЧА за КОМАНДНИЯ ПУЛТ, но повече нямаме право да кажем нищо.

Силвина:
Повече – не. Само че Формулата има нещо такова.

Георги:
Мими, заснеми облаците, виж как са над височината. И Небето виж какъв път е изписал.

Вижте, всеки един жител на Земното кълбо, Независимо какъв е – професия, образование, пол, раса, какво обществено положение заема в крайна сметка ТРЯБВА ДА СТАНЕ СВЕЩЕНОСЛУЖИТЕЛ на СВЕТЛАТА КОСМИЧЕСКА СИЛА. Това е. И който успее да стане ЩЕ ПРОДЪЛЖИ съществуването му и на Земята. Който не успее – вече това е негов проблем. И заради това, човек може да не дава обети, да НЕ дава разни клетви за нещо и въпреки всичко може ДА ИЗПЪЛНЯВА съответните неща. Дори лично на мене Небето ми беше Забранило да се кълна в каквото и да е и както и да е. А най-много във ВСЕВИШНИЯ, особено, като човек може да допусне много големи грешки, а се кълне в БОГА. Тия грешки той ги прехвърля на ВСЕВИШНИЯ! Значи иска да МУ ги прехвърли. А Честно и Почтено ли е ти да ги правиш, а друг да плаща? Макар, че всеки си плаща, тъй като знаете, че Нейно Величество Кака Карма води всичко на Абсолютен Отчет – от най-малкото до най-голямото.

И така сега ще кажем ФОРМУЛА ЗА СВЕЩЕНОСЛУЖЕНЕ

Силвина:
Аз ще пея една песен през това време, вие я казвайте.

ГОСПОДИ, БОЖЕ наш ВСЕЛЮБЯЩИЙ!
ТАТКО ВСЕДЪРЖИТЕЛЮ,
ТВОРЕЦО на Небето и Земята,
На всичко видимо и невидимо!

Да се Единят ЛЮБОВТА, МЪДРОСТТА И ИСТИНАТА
с Цялата си МОЩ в нашите Души
и ТВОЯТ СВЕЩЕН ДУХ
да ни води и закриля,
за да изпълним напълно и докрай
ТВОЯТА ВОЛЯ на Земята!

ГОСПОДИ, ТВОЯТА ВОЛЯ ДА БЪДЕ!
БЛАГОДАРИМ ТИ от ДУХ и ДУША, УМ и РАЗУМ, СЪРЦЕ И ВОЛЯ!
СЛАВА ТЕБЕ!

Амин! Аум! Аумен!
Амин! Аум! Аумен!
Амин! Аум! Аумен!

Харум! Харом! Харим!
Харум! Харом! Харим!
Харум! Харом! Харим!

 Благодаря ТИ, ГОСПОДИ, че откри слънцето!

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview