ТАМ, КЪДЕТО ГОСПОД ГЛЕДА 2 дни в рая

Посещение – посвещение на „Стъклената пещера”,  изкачване на връх Нишан с Кръг на Любовта, сакралната пещера „Очите на Бога” с Георги Изворски и Силвина на Еньовден

На мястото, където Георги Изворски живее 6 години като отшелник в Тетевенския Балкан в бунгалото, което приятелите му на шега наричат „Стъклената пещера” –  истинска свята обител на Духа и Светлината, с мощен портал, която стои енергийно непокътната, така както е било през тези 6-7 години, през които Георги Изворски живее тук в общение с Бога.

Continue reading →

Промяната – това съм аз. [Беседа в Пловдив 26.02.2017]

В първата за новата 2017 година ще си говорим за Промяната, истинската. Ние имаме уникална възможност в тези изключителни времена да се променим до дъно и да обърнем посоката не само за себе си към Светлината, към Бог, към Цялото. Понякога губим вдъхновение, минаваме през трудности, но това е, за да се изчистим до дъното на душата.
Промяната – това съм аз.
За мен и чрез мен се променя и Цялото.
Благодарим на Иван Гарабитов за поканата и възможността да ползваме залата и се надяваме да стене цял цикъл от беседи през пролетните месеци.
Пловдив става център на Духа и сигурно не е случайно…

Център "Наш дОм" (двата Пентаграма)

[fancy_heading h1=”0″ title=”Наш дОм”][/fancy_heading]

Здравейте приятели, добротворци!

Изключително сме благодарни, че сме тук ЗаЕдно, за да работим и помагаме за идване на Новата Земя, Новата Реалност в Еволюцията на Съзнанието и прилагане на божествените принципи!
Последните 5 години с Георги Изворски неуморно обикаляме, будим, вдъхновяваме, лекуваме, единяваме, активираме и най-вече даваме Любов безкористно и всеотдайно! Просветителската ни работа продължава и се разгръща. Все повече пробудени души се присъединяват, към това, което наричаме „Семейство на Светлината“.

Щастливи сме да споделим, че
Духовен център „Наш дом“ отвори врати!

Центърът на Георги Изворски и Силвина.
Нашият дОм, вашият дОм

“Наш дОм” E място, където се работи и твори според висшите принципи на Духовния и Божествения свят – според високия Идеал. Истински Дом на Виделината и приятелството, където да прилагаме своята визия за устойчив работещ български модел на живот в общност на място, където хората могат да живеят заедно в сътрудничество и хармония със заобикалящата ги природа. Тук вече посрещаме приятели от целия свят за духовно общуване, оздравяване, екостроителство и работа с биологично земеделие.

Откриването и освещаването бяха на 16 май 2015 г. – с усмивки, прегръдки, сълзи, и доста работа за реставриране и изграждане през миналите 2 години.
Слава Богу! На 16 май се роди нашето духовно дете. Една мечта, една идея за съвършено нов начин на живот, близо до природните и Божествени закони.

[vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=ghFyVLS4-jg” title=”Видео от откриването и освещаването на центъра”]

ПРОГРАМА НА СЪБИТИЯТА В „НАШ ДОМ“

През зимните месеци ще продължим с иднивидуалните срещи и терапии, няма да има отпределена дата за това. За записване – Силвина – 0887 872 462 – уговорка за час – може и през делничните дни. Няма определена такса – спазваме Божествения принцип и работим с дарение.

През зимните месеци в духовен център „Наш дом“ , село Виноградец продължаваме с иднивидуалните срещи с Георги Изворски и терапии със Силвина, няма отпределена дата за това.
За записване – Силвина – 0887 872 462 – уговорка за час – може и през делничните дни.
Няма определена такса – спазваме Божествения принцип и работим с дарение.

Отворени сме за всякакви инициативи и идеи, които да се случат тук при нас, стига да се спазват природните и божествени закони.

Мястото е в регулация в края на селото с обща площ 2,7 дка
Центърът разполага със зала с капацитет 60 места, къща за нощувки за 6 човека, 2 бани с тоалетни и изцяло оборудвана кухня.

Готов е и архитектурния проект и конструкцията за изграждане на 2 куполни къщи – виделейки, чийто строеж тази година се надяваме да започне. В плановете ни е и изграждане на по -голяма зала, беседка за занимания с децата, независима енергийна и ВИК система, хотелска част, озеленяване.
В землището на с. Виноградец се намира и нашата нива от 22 дка., която трета година сеем с лимец с много Любов и благословии.

Повече за Наш дОм

– село Виноградец, област Пазарджик. Селото се намира сред хълмовете на Средна гора, като то е първото село, след като отбиете от магистрала Тракия по пътя за Велинград. Може да се стигне с кола – на 5 км. е от автомагистрала Тракия, на 75 от София, на 60 от Пловдив, с автобус от София и Пазарджик – ще публикувам разписанието.

Съвсем в началото на селото, влизайки откъм автомагистрала Тракия, вдясно ще видите голяма табела Ресторант Градина. Точно срещу нея в ляво започва черен път – това е втората отбивка в ляво след влизане в селото. Тръгвате по него до края му – в самия край ще видите бяла спретната къщурка и още една продълговата керпичена сграда. Идвайки от другата страна – от Пазарджик – стигате до центъра на Виноградец – и продължавате, на втората възможна вдясно, карате до голямо дворно място с бяла къщичка и жълто нашарена зала, което ви се пада отляво.

[vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=1P6Utga9MEM” title=”Пътя до селото”][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=1bGXmm8M4-o” title=”Ориентациция в селото”]

В центъра се консумира само вегетарианска храна, цигари, опияти и алкохол не са желателни.

Нощувка в центъра – Местата в къщите и залата на центъра са ограничени, но в двора има поляна – добра за палатки. Носете спални чували, за нощуващите в залата – и шалтета.
Цени за нощувка като минимум – ако решите можете да оставите и по-голямо дарение – Средствата освен за покриване на разходите – ток, вода и консумативи, ще бъдат използвани за по-нататъшните строежи в центъра.
– в базите на центъра с ползване на бани и изцяло оборудвана кухня – 15 лв.
– Нощувка на палатка в центъра с ползване на бани и кухня – 7 лв.

Закуска и хранене засега не предвиждаме – кухнята ще бъде на самообслужване, но ако има доброволци да готвят за всички – добре дошли са.
При ползване на базата е желателно да бъде почистено и базата да бъде оставена в същия вид, в който е заварена, може и по-добър, разбира се.

За резервация – тел 0887 872462 – Силвина

В съседното село – Карабунар – на 5 км. от Виноградец вече работи много модерен хотел – винарна – вила Терес –http://www.villaterres.bg/, тел. 0888550140. ЦЕНИ: делничен ден – двойна стая – 50 лв., апартамент – 80 лв., уикенд – двойна стая – 60 лв., апартамент – 100 лв. Цената включва нощувка, закуска, СПА и басейн.
Също недалеч от Виноградец – на около 20 км. се намира с. Варвара в полите на Родопите, известно с минералните си извори – можете да резервирате къщички там – http://www.aquapark-varvara.com/komplex/ ЦЕНИ: къща за двама – 55.00 лв., къща за трима – 65.00 лв, къща за четирима – 85.00 лв., апартамент – 100.00 лв.
Възможно е посочените цени да са променени от миналата година.

Как можеш да помогнеш?

С Божията помощ нещата вървят бързо и добре!
Ще сме благодарни и на вашата помощ и подкрепа в това Дело за Цялото! Нашата работа не е подпомагана от никакви европейски проекти, субсидии или организации… Всичко дадено до момента е от лични средства и от продажба на книги, лимец и други здравословни продукти.
Много приятели са питали и искали да помогнат. Защото даването и служенето са най-голямата благословия. „Познавам много хора, които са здрави, богати и щастливи, защото вървят по Пътя на Светлината и се стремят да изпълняват добре и винаги повелите на Вселената. А те са: ДАВАНЕ! ДАВАНЕ! ДАВАНЕ! и СЛУЖЕНЕ! СЛУЖЕНЕ! СЛУЖЕНЕ!“ Цитатът е от беседата на Георги Изворски „Законът за даването“. Цялата беседа: http://imadrugpat.org/books/davane.pdf

Един от начините да помогнете нашата апостолска мисия, свързана с много пътувания, наемане на зали, нощувки и пр., издаване на книги, изграждане на духовния център „Наш Дом“, е да направите дарение.
Нека всеки, който и когато може, да дари колкото може!
Ако имате конктерна идея и предпочитание за какво да бъдат използвани изпратените от Вас средства, моля опишете в преводния документ.

Дарение по банкова сметка

Можеш да дариш произволна сума по банкова сметка от всяка точка на света и във всякаква валута (банките извършват превалутиране на превода). И двете дадени сметки са в лева:

IBAN:BG27BPBI79421052126202
BIC: BPBIBGSF
Име на банка: Юробанк
Основание за плащане: дарение
Титуляр: Силвина Карабойчева

Donate directly to our bank account

Bank Account:BG37FINV91502016864297
BIC: FINVBGSF
Bank: First Investment Bank, branch Sofia
Silvina Karaboicheva

Дарение през ePay.bg

Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Когато отидете на гише, приемащо Easypay плащания, е необходимо да заявите, че желаете ЗАХРАНВАНЕ НА МИКРОСМЕТКА към КИН: N 8988970310
Като ОСНОВАНИЕ продиктувайте “Дарение” + ВАШИЯ мобилен тел. и име.
Списък с касите: http://easypay.bg/?p=partners

Дарение в брой – на всички наши срещи скромно в ъгъла стои кутията за дарения.

Доброволчеството заздравява нашите основни човешки добродетели и ценности, учи на смирение и служене. В общата работа се създават най-истинските прияятелства. Стани доброволец! Дай своя принос Цялото!

Необходими са ни помощници – доброволци за различни проекти и инициативи, както по организационната, така и по оперативната работа.

Някои от възможните дейности, за които са необходими доброволци:
– преводачи и редактори на книгите на Георги Изворски
– разпространители на книгите

– организатори на беседа във вашия град и държава и друго събитие, на което ни поканите
– оператори за видео заснемане на беседите
– шофьор
– помощник за щанда за здравословни продукти по време на беседа

– помощници за сеитба, жътва, складиране и пакетиране на лимец
– помощници за шиене и пълнене на възглавнички от шлюпки от лимец и шалтета от лимецова слама

– доброволци в строителството на куполните къщи и другите сгради в центъра
– специалисти озеленяване
– доброволци за оформяне и поддържане на градината по методите на биологичното земеделие
– помощници по време на събитие в центъра или при друго по-голямо събитие, организирано от нас.

Ако искаш да помогнеш и да станеш част от нашето семейство пиши на forumzdrave@gmail.com.
Озаглави email-а си ‘Доброволец’ и ни разкажи накратко за себе си.

Помагайки ни за тази голяма мисия и давайки своя принос за по-осъзнат и природосъобразен живот, помагаш и на себе си! Независимо къде живееш и кога имаш свободно време, може да се свържеш с нас на горепосочения e-mail или просто:
• харесай страницата ни във Facebook, присъедини се към фейсбук група Форум Здраве
• препрати информация за нас или за някоя от нашите инициативи на свои приятели
Тук ще намериш информация за бъдещи или текущи проекти, които набират доброволци за успешното реализиране на своите цели.

В „икономиката на доброто“ важна е не печалбата за лични изгоди, а какво намерение, мисъл е вложено при създаването на даден продукт и за какво се използват постъпленията от продажби. В нашия случай всеки лев се влага в нещо ценно и добро за хората с идеята за служене и помагане в името на Човека.
Нашите артукули са създадени с много грижа и Любов за добруването и Здравето на Човека– книгите на Георги Изворски, диска с медитативно пеене на Силвина, пентаграми, лимец на зърно, брашно и мюсли, възглавници от лимец, прахчета за прочистване на черния дроб, лечебна козметика и др. Повече информация – секция артикули: https://www.georgiizvorski.com/artikuli.html

Разкажи ни идеите си по отношение на живота в общност. Какво искаш и какво би направил, ако имаше възможността и подкрепата, която ти е нужна. Разкажи ни всичките си идеи на forumzdrave@gmail.com.

Добродетелите в действие всеки ден:

Всеки може да се включи в подкрепата за постигането на мисията ни, като ежедневно полага усилие да бъде по-осъзнат и добронамерен към всички да упражняваме всички добродетели и положителни качества, на които сме способни.

Благодарим ви от Сърце, Обичаме Ви!
Георги Изворски и Силвина Белопойчева

Благодарим ви и нека сътворим заедно много слънчеви прекрасни празници за душите!!!

Беседа на Георги Изворски в духовен център "Наш дОм". Темата – "Духовната свобода".

Приятели, на 2 октомври – неделя, 12.00 ч. на обяд – ще бъде последната за годината може би официална беседа на Георги Изворски в духовен център “Наш дОм”. Темата – “Духовната свобода”. Входът както винаги е срещу усмивка. Носете си значи усмивките и сърцата, може и плодове за дружна почерпка. За индивидулна среща с нас в дните около беседата или по друго време – тел. 0887 872462

Почивка на море с Георги Изворски и Силвина Белопойчева, среща с приятели

Ще посрещаме изгрева на слънцето на брега на морето, ще има време за беседи, медитации, лечебни сеанси, плаж, разходки до интересни места.

Организатор: Фейсбук група “Форум здраве” и приятели от Варна и Добрич

 

[icon type=”icon-star”]КАНИМ ВИ НА НЯКОЛКОДНЕВНА СЪЗНАТЕЛНА ПОЧИВКА на море

Ще посрещаме изгрева на слънцето на брега на морето, ще има време за беседи, медитации, лечебни сеанси, плаж, разходки до интересни места.

Организатор: Фейсбук група “Форум здраве” и приятели от Варна и Добрич

[divider height=”30″ style=”default” line=”default” themecolor=”1″]

[highlight background=”” color=””]ДАВАТ НИ СЕ СЛЕДНИТЕ УСЛОВИЯ:[/highlight]
4 дневна почивка, която включва 3 нощувки от 03 – 05.09.2016 година, пълен пансион за 3 дни, включващ закуска, обяд и вечеря при цена 36 лева на ден /нощувка и храна/.
МЕНЮТО Е ВЕГИТАРИАНСКО.
Настаняването ще бъде в хотел Писател http://www.hotel-pisatel.com/, който се намира на спирка Писател между курортни комплекси Свети Константин и Елена и Кабакум.
До хотел Писател можете да се придвижите с автобус от ЖП гара Варна № 109 спирка Писател, от Автогара №409.

Участието е свободно с дарение на добра воля.

Задължително потвърдете участието си не по-късно от 01.09.2016г. на следния е-майл: miteva_niki@abv.bg.
Телефон за връзка 0888/877-528 Николинка Митева

Е-майла да съдържа следната информация:
трите имена, мобилен телефон, от кой град пътувате, имате ли свободни места в колата.

Подробна програма за събитието ще бъде публикувана по-късно.

[divider height=”30″ style=”default” line=”default” themecolor=”1″]Какво да носим:
– Лична карта
– Парички
– Бански
– По-топли дрехи за вечерта
– Постелки за сядане
– Усмивки:)

Събитието във Фейсбук:https://www.facebook.com/events/125301047917213/

Ще сме благодарни да споделите събитието, да го публикувате на стената си във Фейсбук и да поканите приятели, за които мислите, че представлява интерес.
Благодарим Ви.

03 септември 2016г. /събота/
от 12.00 ч. Настаняване в хотел Писател
17.00 ч. Откриване
17.30 – 18.30 ч. Силвия Андреева – „Лечение на травми в сегашния живот произтичащи от минали животи“
18.30 – 19.30 ч. Румяна Златева – „Билколечението като средство за самолечение и самоизцеление“
19.30 ч. Вечеря
След вечерята споделяне между приятели.

04 септември 2016г./ неделя/
06.30 – 08.00 ч. Арийски ритуал за посрещане на слънцето с Георги Изворски и Силвина Белопойчева на плажа под хотел Писател. Медитация
08.00- 09.00 ч. Закуска
09.30 – 13.00 ч. Посещение на Текето в село Оброчище.
13.00 – 14.00 ч. Обяд
14.00 – 16.30 ч. Свободно време

16.30 – 17.30 ч. Силвина Белопойчева „Диамантеното здраве и Преходът“

17.30 – 19.30 ч. Беседа на Георги Изворски „Пътят на душите“. Беседа за раждането и еволюцията на душите, за преражданията и Пътят.

19.30 ч. Вечеря

05 септември 2016г. /понеделник/
06.30 – 08.00 ч. Арийски ритуал за посрещане на слънцето с Георги Изворски и Силвина Белопойчева на плажа под хотел Писател. Медитация.
08.00 – 09.00 ч. Закуска
09.00 – 12.00 ч. Плаж
12.00 – 13.00 ч. Обяд
13.00 – 16.00 ч. Свободно време
16.00 – 17.30 ч. Здравословно хранене. Замесване на хляб от лимец
17.30 – 19.00 ч. Български фолклорни танци
19.30 ч. Вечеря

06 септември 2016г. /вторник/
06.30 – 08.00 ч. Арийски ритуал за посрещане на слънцето с Георги Изворски и Силвина Белопойчева на плажа под хотел Писател. Медитация.
08.00 – 09.00 ч. Закуска
09.00 – 12.00 ч. Плаж и подготовка за пътуване
12.00 – 13.00 Обяд
13.00 ч. Напускане на хотела

20-25.09.2014 Варна – беседи на плажа

https://www.youtube.com/watch?v=3eknxwysP7U

 

0.00 – 6.19:

Георги: .. какво е истинският ариец, не оня, който е бял, но има пороци, той, разбира се, пробада надолу, това е посрещането на слънцето и на светлината, три минути, не го казвам аз, казват го всички гурувци, посрещането на слънцето е толкова, няколко минути, Хира Ратан Манек казва, че от 15 минути почваш със секундите до 45 минути, после се връщаш на 15 минути и започваш да се храниш със светлина, което се отнася за всички раси, но не точно и за бялата, макар че много хора го направиха, много хора посрещат слънцето като мен за една минута, обаче те нито се хранят, дори някои не пият вода, значи не е трябвало целия този курс с години, за да стигнем до тези 45 минути, той е казал нещо друго – “това беше нагледен урок, колко трябва човек да отделя сутрин и вечер, за да се нахрани с тази светлина”, има една астроформула се казва, космическа, небесна, която казва посрещни първия слънчев лъч, а първия слънчев лъч, ами той е за две секунди, три, хоп и когато ме питат защо посрещаш слънцето, мислят, че съм слънцепоклонник, Учителя казва така “аз ви дадох посрещането на изгрева и на слънцето, за да бъдете здрави и да имате един природосъобразен начин на живот, вие го превърнахте в идолопоклоничество”, казва на Бялото братство, идолопоклоничество, започвате дълги ритуали, четене, работи, с часове, да, изнасял е тей наречените утринни беседи, защо? – защото е най-чисто съзнанието на човека и като говори на учениците си, всичко могат да попият, но обикновено им е изнасял най-точните и най-мощните беседи в 12 часа, тогава е пиковия момент, сутрин оглеждаме слънцето, то веднага изпраща на всеки един от нас количеството светлина, която е необходима за тези 24 часа, тази храна и понеже мен ме питаха в планината, защо всеки ден посрещам, една скала имах, големия бял аз се казвах и посрещах на нея изгрева, ама дали има слънце или не, няма никакво значение, вали дъжд, намъквам ботушите, шубата и викам “ама няма слънце, как, за какво да ходя горе”, земни му, “а, синко, слънцето там ли е, зад облаците”, “там е”, отиваш, качваш се горе и го посрещаш и ще си го визуализираш и ще видиш точно какво изгрява за днешния ден, докато те научат на подчинение и на рабиране на нещата, значи като ме питат долу в селската кръчма какво правя аз ненормален горе, защо ходя и аз викам “момчета, тука вие сте на хубава трапеза, всяка сутрин аз ям по една печена агнешка плешка и пия два литра вино, толкова енергийца, две шопски салати, с две гроздови ракии, толкова мощ имам, толкова сила”, “ей, сериозно ли”, “да, бе – викам – за една минута посрещам слънцето, това е енергия”, така се говори в пристанищната кръчма.

Добре, да не ви изнасям цяла беседа, да дадем думата на Силвина да направи вече медитацията, защото тя наистина е хубава и оздравителна и прекрасна.

Силвина: а така, както сме се събрали, вчера Калин разказа нещо

Калин: ами това беше преди години още, дали случайно или неслучайно се хванах за края на кабела, един малък жак, който е в апаратура, нали, и чух звук, вибрация такъв, нисък и извиках сестра си и сестра ми “хвани ме за ръката” и звука доста се промени, стана по уплатнен, по-дебел, даже по-силен малко, извиках и жена си, просто трима човека, звука се промени и си казах ако се хванем още трима или петима човека, сигурно тази апаратурка малка ще изгърми, тотално ще изпуши, бях почти сигурен в това. В смисъл, че като се хванат хората, като се обединият и особено, ако са обединени в някаква идея така по-свещенна, свята, по някакъв начин може да се докаже чисто материалистически със звук

Георги: ами така в тибетските манастири обикновено съживяват, значи винаги на една такава общност винаги старейшината, ръководителя е посветен, така съживяват, но само съживяват млади хора, възрастен не, значи който, дори си е заминал изобщо, нареждат се в кръг около него и правят ритуал със специални слова и молитви и наистина, чел съм го това, разбира се, не съм ходил там, не знам и следователно го съживяват този младеж, но не всички.

Силвина: да започнем с Ом и всеки го пее в тази тоналност, в която му е удобно, нали мъжете по базово, жените може и по-високо, може да си сменяме тоналността, да екпериментираме, да видим какво ще се получи.

 

6.20 – 11.03:

Георги: ..им говори на учените, само че тя няма термини и вика “а бе нещо виждам в ядрото”, влиза в ядрото на атома и казва за какво става въпрос, това има вътре, това има вътре, това, четете нейната книга и ще разберете, стига ви толкова за сега, но да знаете за златната сфера, че не е шега, тя е много мощна, много силна и който работи, стотици хора са ми се обаждали, че работи безпогрешно и са оздравили себе си и близките си, тя служи за всички видове болести и за психически, и за спиритически разстройства, няма нещо, което да не лекува, обаче трябва да знаеш как и да имаш, разбира се, вяра, надежда и любов

Силвина: последователност, не да го пробваш веднъж и да кажеш “а ясно, хубаво е”, ама да го оставиш

Приятел: колко често

Силвина: ами през ден

Георги: през ден, може и всеки ден, ако човек наистина не е добре, известно време, но иначе се прави през ден, дори и лечебно, за да може организма да свикне с новата програма. Значи, има си разни тънкости, които ги знаят лечирелите, разбира се, и посветените, те са следните, организма, когато ние го лекуваме му даваме нова програма, трябва да изчисим старата и с тази нова програма той свиква обикновено за 24 часа, за едно денонощие и за това всички лечители казват “ами ще ти направя сеански, ама през един ден”, те не ти казват, но ако наистина човек не е добре, може да му правиш всеки ден сеански, лично аз съм ги правил тези неща, три, четири дни по ред, но повече не и после започва през ден, може и през два и пред три дена, примерно, ако е на скелета, на основните неща, на костната система, сеансите могат да се правят и един път седмично, за да може с новата програма, костите се наместват най-трудно, знаете, значи, за да може новата конфигурация на костите да свикне със 6-7 дни, после пак леко, леко и така става 5-6 седмици, примерно, това са закони на природата, природата все пак иска време като направиш нещо

Силвина: но златната сфера, тя не е само за заздравяване, тя е за повишаване на вибрациите, сега казват, че едновременно паралелно на нашата среща, нали има и друга среща, но тази машина или съоражение, което е нещо от рода на като пирамида, което човек заплаща, използва по не знам си какъв начин и му се повишават вибрациите и се пошегувахме така по този повод, хубаво е, че го има и това, разбира се, за по материалните хора, но разбира се, за хората на духа, има толкова много практики и неща са дадени, просто човек трябва да ги използва, да експериментира, не чак толкова смело както този човек, за който Георги разказа, тази медитация, аз бях всеки ден на воден пост, с Георги изкарахме на бунгалото, там, където той кара отшелничество, и тогава я видях така в пълната и дълбочина и я преживях, просто човек със всяка една дори наглед обикновена, съвсем простичка практика, може да влиза все по-надълбоко и по-надълбоко и това може би, ще го усетим, днешната медитация ще видите как ще бъде, утрешната ще бъде малко по-различна, ще влезнем малко по-надълбоко, така всъщност човек може с един простичък инструмент, виждате дори паневритмията, колко са леки упражненията, чу-гуна по същия начин, един приятел се шегуваше “ей този чи гун ми харесва, много е мързеливо, точно като за мен”, но пък невероятна енергия, аз през цялото време, даже леко така нещо ми изстръпна главата и Бисер го показа, даже без да говори видях, а колко по-надълбоко може да се влезне, ако се включи и звука и гласа и въобще всеки ден може да се надгражда, нали. Та, значи тази медитация ще започне с една молитва, аз ще я казвам..

 

11.04 – 13.10:

Георги: с майка ми и с децата тръгваме на Задушница и сега, излизаме и един приятел, с който си пия кафето, и аз с колата излизам на пряката, прозореца ми е отворен, така, то топло, хубаво времето, той поглежда и вика, а то беше или есенната задушница или пролетната, тая дето викат черешовата, а той затова вика “а честита задушница” (смее се), толкова много му се смях, дали беше изтрязнял или не, не знам, вечерно време си подпийва човека, обаче това ми направи голямо впечателение и го запомних, че всичко може да си честитим, дори и задушницата, аз му викам “здравей Ице, къде си тръгнал”, той тръгнал да пие кафе, нали, той поглежда и вика “а днеска е празник, честита задушница”

Приятел: днес е ден на независимостта

Георги: 22-ри наистина е празник и той е национален и би следвало да е почивен ден.
Приятел: аз да не честитя празника, а днешния ден, защото за мен всеки ден е празник

Георги: точно така, наистина. Хемингуей даже е написал една.. като е отишъл в париш, като е видял как живеят е написал книгата “Безкраен празник”

Силвина: искате ли пак с Ом да пробваме или с Чи-гун, както беше вчера, вчера хареса ли ви как беше, обаче да опитаме всички да пеем.

 

13.11 – 33.31:

Георги:..простата истина, знаеш ли, Калине, как контактуваме ние, винаги трябва да помниш и да знаеш, че дори колкото да сме любими и да имаме една аура със Силвинка, винаги между нас е Бог, аз казвам,  минава през Бога отива у нея, минава през Бога, отива, ние си мислим, че.. няма, винаги всичко минава през Бога, чрез него,  сутринта пак ми го спомена, значи идва от него, значи някакъв импулс, чрез него и пак е за него. Виж какво става, значи всичко е от Бога, чрез Бога и за Бога, всичко е от любовта, чрез любовта и за любовта,  значи това е абсолютната дефиниция на всички светии и всички посветени. Значи, Бог е любов, или го казваш от Бога, чрез Бога, и за Бога, запомни и Учителя го цитира неведнъж, от любовта, чрез любовта и за любовта, и поради това, на български най-добре звучи, нали, че всичко идва от Бога, защо? – защото той е между нас, какват връзка той се съгласи, ние не може да контактуваме без да мине през него, дори самия Иисус е контактувал. Аз му викам “а бе тате, имам директна връзка с тебе”, “не, синко, ние контактуваме винаги чрез Светия дух, не може да направим връзка..ако светия дух го няма, ние с тебе няма да имаме връзка”, “ама как”, е той е тука, разбираш ли, Светия дух е между нас и тука седи,но ето контактуваме и понеже е негова волята контактуваме, иначе той спира веднага да контактува и заради това, когато казваме този с този, ние сме близки, ние сме любими, това е Божията воля, не е ли Божията воля нищо няма да стане. И ти трите воли на Бога, ти слушал ли си ми беседата?

Силвина: ами кажи за еволюция, революция, синволюция

Георги: а чакай, сега да ти кажа за това,за да знаеш. Онова, което зависи от нас, трябва да си го правим, всичко все пак идва и ние сме водени, нали, и ние имаме избор, ама нямаме свободна воля, ето какво е, първото е еволюция. Еволюцията е бавно, стабилно изкачване на всяка една разумна същност нагоре, обикновено е праволинейно и спираловидно. Праволинейно е, значи вървим към безкрайността, това са в тези светове, твърде материалните това е посоката, нали, обаче леко е нагоре. Инволюцията е, ин, обикновено го смятат, че е надолу, но това не е долкова слизане, това е зацикляне и слизане към ядрото, ядрото е долу, това е в ниското, нали, ето тука има ядро, а електрона или протона се върти около него и като тръгнеш, ти, ето, струва ти се, че слизаш, а фактически ти вървиш към ин, към ядрото, ин е женската същност, защото ядрото е там, така, но през това време ти наистина слизаш, защото ставаш все по материален, и по-различен, това е, или оставаш на същото ниво на развитие, значи по този начин са се създали расите. Когато започва месоядството вече, значи расата, която най-висша е била в момента започва да слиза надолу и стига до маймуна, обаче след това Господ решава човека да не слиза до маймуната, маймуната е произлязла от човека, нали, да не слиза, а по-добре може в животинско тяло, не, но може да се внедри и в животно, но това са редки изключения, иначе продължава да държи расите само, защо? – защото те са стъпала за изкачване, от като премине от свещеното животно крава, душата, тя не може да дойде, тя отива най-напред при черната раса, нали, отива в едно туземно общество, да кажа племето и вожда командва, тя там отива и тогава получава име и получава говор, това са двете основни неща на самосъзнанието нали и после от там почва да се изкачва през всички раси, задължително е, дали ще бъде, пет пъти ще ходи при черната, зависи от бързото и издигане, ако бързо се издига, минава по-бързо, така 10 пъти е при черната, след това минава при червената, жълтата, оранжевата, имало е и синя, докато стигне до бялата, пътя на еволюцията. А пътя на инволюцията е слизане обратно, сега кой ще инволюира? – инволюират американските президенти от бели отиват при бушмените, отиват при бушмените, за да се научи на човещина, не да изпрати там армията и да се бие за американското общество, да печели долари и пари, а да се учи на подчинение в племето и фактически инволюира, бил е на пето авеню, това е белия дом, сега там обратно, но може да изпрати до последната степен, нашия татко изпраща на цветнокожите, за наказание, някой ги изпраща в жълтата, някой в червената, някой в мургавата, мургавата е най-много, мургавата раса е да кажа арабите, индийците и не знам какво, жълтата раса е друга, аз мургава по тия тъмните ги слагам под един знаменател. И какво става, еволюция, инволюция, стигаме до революция. Революцията е много бързо изменение на нещата, ликвидиране на нещата, тогава се внушава на цели общества, народи, чрез революция са изчезнали лемурийците и атлантите, всичко изчиства, това е революция, изчиства се бързо и се започва на нова, но революцията също е силов и много такъв метод, който не е много приятен, нали революция става, ей както в Русия, милиони заминаха и така нататък, но е доста бърз метод

Силвина: като някакъв катаклизъм в съзнанието на човека

Георги: духовен, да. Сега ще ти кажа за синволюзията. Синволюцията, подобна е на еволюцията, само че еволюцията.. да кажем имаме един небостъргач 50 етажа, еволюцията се изкачваш по стълбището, знаеш ли кое е синволюцията? – асансьора, сега вече ме разбра, синволюцията е с асансьора, а още по-бързо, обаче вече, когато ти ставаш син Божии и съзнанието ти е толкова бързо, Господ те взима на ръце, аз както съм го описал в “Десетия етаж”, той те издига по-бързо от асансьора, жжт, до последния етаж и там те слага, за да му вършиш работа, разбра ли сега какво е синволюция.

Стилиян: evolve означава израстване, на английски, от латински идва, sinergy означава връзка, израстване, това са два термина свързани в едно, синтеза, това означава събиране в едно

Георги: а и син, значи той става син на Бога, за да го дръпне, а това са волюции, волюциите са тези четири основни

Силвина: на гръцки син означава заедно

Георги: а всичко е на трако-български. Ако обърнеш обратно, чете се и отсам и отсам, и е много интересно да ти кажа, когато обръщаш и от сам и от сам думите, защото син,  значи обратно е нис, ако сложиш -ко, от низост, от ниско се качваш на горе, от самото ядро, от същността, сега те ме питат как ми е името Атабхало Ла Чано и ако Ла Чано, двете, второто и третото име вземат да го обърнат, какво става? – начало, отначало, ама “т”- го няма, защото е изпуснато, от начало, т-то в много неща се изпуска, за да стане по-гладко, от начало почвам тука, значи от тази степен до където е стигнал Учителя, просто го продължавам нагоре и заради това, аз съм го описал в книжката, нали знаеш “Златната сфера” съм си написал имената, ама не съм си написал първото Атабха, Атабха означава лидер на светлината Ат е баща или лидер, а Абха е светлина, абхазия е страна на светлината, ами виж абхазия, нали, място, където е, това е страна на светлината. Сега ако го обърнеш обратно ахба, ах има специално значение също, ба е състояние на душата, атма е и баща и майка, ша е слава, шала – слава на душата, която е стигнала до ла и от там идва Алах, ла е най-висшата степен, ла означава л -любов и а-то е светлина винаги, любов и светлина, светлината е любов и любовта е светлина и се затваря, а Атабхало Ла Чано – трите имена, които сега съм познат на Земята де, Атабха само обичам

Силвина: ама ти не ги използваш тези неща

Георги: аз не ги използвам, само Мисем Абха ми е горе-долу добре, Миасем обратното като го обърнеш е всемир,  мир на всички, абха е светлина, значи мир на всички и светлина на всички, това ми е другото, дето се подписвам и дето Стефан Калайджиев ме подписва

Силвина: а пък Филип като видя хороскопа

Приятел: Георги, би ли се подписал тука тогава

Георги: аз ще се подпиша с космическия подпис

Приятел: да, ей тука, това е свещенния подпис на Учителя, тука някъде, ти си прецени къде, това е моя завет

Георги: разбира се, ти сигурно знаеш подписа на Учителя космическия какъв е, той е на чешмата, знаеш ли колко е прост,  пълния подпис на Учителя, макар че той използва само това – водене към бъдещето и към знанието, това е космическия Амин, който казва – ще бъде, това е според космическата таблица, а това е неговия подпис, а моя е само това, това означава извор на космическата азбука, а той нали знаеш как е дадено горе на чешмата, така, това е река, пак е извор, бъдете като този извор, който прави река, но това ми е подписа, това е половината на осмицата, половината на вечността и безкрайността, няма същество в цялата Вселена, което като ми види това да не каже, че съм Георги Изворски. Няма ангел, архангел, божество, вижда го това и казва това е подписа на Георги Изворски и ако го обърнеш това обратно и го удължиш и леко му сложиш тука накрайници и му сложиш едно въженце какво става? – котва, именно, защо е котвата, никой ли не ти е казал до сега, разбра ли защо котвата стой там (в Братството) и това е на Учителя, той им го е дал по-най-простия начин, обаче какво от това. Разбра ли, искам нещо да ти кажа, не напразно тази нашата приятелка Ники вика “без жив учител не може да учиш”, защото ти можеш да четеш, четеш, ама няма подробност.

Силвина: не е само подробност, няма дух

Георги: сега, когато съм си сложил там подписа, когато се разписвам по книгите и има някой много закъсал и някое детенце и тази книга той я взима специално за медицински цели, за оздравяване и аз правя от време на време на който трябва и на който вече му е минало, изтекло му е присъдата, слагам си подписа, ами тази книга има такъв оздравителен ефект, но жената не знае, обикновено на жени съм слагал и досега на един мъж, те не знаят, че аз им правя един такъв жест и после се чудят от къде им идват чудесата и се излекуват, а то е точно поради тази причина, защото съм си сложил подписа.

Искам сега нещо да ти кажа, този подпис какво иска да каже, това е моя подпис, значи Учителя е бил символ на Светата троица – Отца, Сина и Светия дух, нали на Отца е триъгълен, на духа е кръга, нали Отца, Сина и Светия дух, те са с кръгли аури, с кръгли ореоли, така, на отца е триъгълен, на сина е кръгъл, а подписа е на Учителя, той е елохима Елохил, втория от братята. Духа се води на истината, но той е бил и духа на мъдростта, защото тука е слязъл 7 500 беседи да налива акъл, а иначе у него е любовта, мъдростта и истината, но той е смятал на първо място мъдростта, за да може да приемат нещата, значи на второ място истината и на трето любовта, докато при Иисус на първо място е любовта, второто е давал мъдрост, ама те колко са могли да хванат тогава, онова съзнание преди 2000 години и на трето място истината, защото те най-малко са работили с истината, сега вече истината взима, сегашния месия работи истина, любов и мъдрост, сега хората са мъдри, те от малко разбират, от половин дума разбират, разбираш ли, те са помъдрели, имат много знание, обаче кое им липсва? – липсва им най-вече любов, затова пентаграма, горната част е любов, да, второто нещо е истината, те трябва да се държат за истината и особено сега, значи истината и любовта сега са равнозначни да кажа, ама така е любов, истина и чак тогава им трябва знание, знание не им трябва, Учителя е казал “малко да знаете, ама много да прилагате”, истината я прилагате

Силвина: Георги, искаш ли да ти прочета какво ми се падна? Седемте духове, седемте лъча, седемте съзвучия. В пълнота на Божието единство, пречистени седем пъти, възлюбени, сега сме чеда Божии, причастници на Божието от божественото естество.

Георги: по-ясно послание от това, здраве му кажи

Силвина: а какво значи причастници

Георги: значи съучастници, съучастник звучи много грубо, а причастник, сътворец, причастник си, защото участваш

Стилиян: при частта си, при тази част

Калин: а пък вижте аз с какво си пълня, приятели, това дето от Плевен ги раздавахте тези работи, всичко на този свят е медитация

Георги: ти в Плевен ли беше първия път? А бе аз се чудя в кой голям град беше първо

Калин: разбира се

Силвина: какво ти се падна

Калин: всичко на този свят е медитация, мисъл, чувство и дело, най-великата медитация – собственото ни пречистване от неканени гости. На мен големи проблеми, много гости тази година, лоши мисли, лоши чувства и лоши дела имах колкото си искаш

Георги; ей евала, аз това колко им казвам, всичко е медитация целия им живот, а те ме чакат, един път ме карат да им говоря за медитациите и мислят, че ще им кажа за 50-те вида медитация, те са 50 вида и аз викам а бе момчета, вие с акъла ли сте си, аз да говоря две нощи, а тука са описани медитациите, от най-плитаката медитация, успокояване на организма, до най-дълбоката, сомати медитация, четете там, те са разбити, тези петте големи медитации са рабити на по 10 малки състояния, те ме гледат и аз викам аз сега ще говоря за прости неща и почвам съвсем различни неща, онея почват да гледат и да слушат, интересно им е, казвам притчи, това онова, викам ей момчета много ви благодаря, вие бяхте в много дълбока медитация, ама как, вие медитирате с мен, аз медитирам с вас, живота е най-голямата медитация, живота е най-голямата медитация само защото дишаме, дишането е медитация, храненето е медитация, всичко е медитация на този живот, приятелстовото е медитация, няма нещо, което да не е медитация, ама как? – те пак се държат за изтока, те така са го казали, викам вижте какво, разберете ме, че всичко е у човека и е направено за човека, човека не е направен за медитацията, медитацията е впоследствие от него, следователно той е шефа. Много им говорих, защото те викам вие знаете медитациите повече от мене, ама искате простичко да ви го кажат, недейте да се подвеждате.

 

Беседи и събития, май – септември 2016 г.

Беседи и събития с духовния учител Георги Изворски и
Силвина Белопойчева
май – септември 2016 г. 
Варна, Виноградец, изкачване на върховете – първенци на България с „Ритуал на върховете“

Беседите са със свободен вход и не е необходимо предварително записване.

Варна
Беседа и лечебен сеанс в хотел Аква, Конферентна зала
13 май (петък), 18.30 ч.
Тема: «Отмъщение, възмездие, въздеяние»
Такса дарение.
Организатори: Фейсбук група “Форум здраве”, “Варна Медитира” и приятели от Варна

Виноградец, духовен център „Наш дом“
Беседа и медитация (колективен лечебен сеанс)
Индивидуални срещи – след беседите, както и в делнични дни със предварително записване.
Събота, 12.00 ч. на обяд –  16 юли, 13 август
Индивидуални срещи – 17 юли, 14 август
Посрещане на изгрева около 7 ч. сутринта, паневритмия и индивидуални срещи – за записване – тел. 0887 872 462
Такса дарение.
(Повече информация за центъра https://georgiizvorski.com/nash-dom.html
Видео от откриването на център “Наш дОм”, село Виноградец, обл. Пазарджик https://www.youtube.com/watch?v=ghFyVLS4-jg
Снимки от откриването – https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1043014362395063.1073741842.277435645619609&type=1

Ритуал на върховете
Кръг на Любовта с молитва за България; вр. Ботев – 23-24 юли;  вр. Вихрен – 27-28 август; вр. Богдан – 24-25 септември.
Вероятно е през летния период да има изкачване и на други върхове, за което следете информацията.
От най-високите точки на България продължаваме ритуалите за активация на върховете и повдигане на съзнанието. Заедно, на най-високите точки на страната на Духа – България!
В кръг, хванати за ръце и с трансформиращата сила на молитвата и единени в Любовта за пречистване на сърцата и отваряне на порталите за интегриране и закотвяне на новите високовибрационни космически енергии. Да излъчим Любов към политиците и управляващите за задвижване нещата на Земята в една истинска посока – посоката на Любовта и приятелството, към едно общество, в което служенето на народа е въпрос на чест и дълг!“
Повече информация: https://www.facebook.com/events/1623306324575479/
През летните месеци в духовен център „Наш дом“, село Виноградец, продължаваме с индивидуалните срещи с Георги Изворски и терапии със Силвина, няма отпределена дата за това. За записване – Силвина – 0887 872 462 – уговорка за час – може и през делничните дни. Няма определена такса – спазваме Божествения принцип и работим с дарение.

Диагностика и терапия със Силвина
Комплексен персонален подход на лечение, базиран на активирането на връзката с Бог, точната диагностика, биорезонанса, народната медицина, билколечението, водолечението, правилния хранителен режим, енергийна терапия, съпроводена с  ангелски песни и тибетска купа за изчистване на ниските честоти на трите нива – физическо, емоционално и ментално, и зареждане на тялото с нови високи ангелски честоти. Ангелите помагат в тези практики, на нас, но най-вече на лекувания.
Работа с визуализации, утвърждения, формули за изчистване на недостатъците и кармичните програми, прошка. Насока къде грешите и как да се върнете към изначалното чисто състояние.
За записване – Силвина – -0887 872 462 – уговорка за час – може и през делничните дни.

Програма на срещите и повече информация:
Обновената официална страница на Георги Изворски:  Събития

Фейсбук събитие: 


Организатор: Силвина Белопойчева и приятели, Фейсбук групи „Форум Здраве“
 

Пентаграмът

Пентаграмът представлява символ на човека в движение, потопен в Божествената хармония, посветил се да служи на Цялото, на Доброто. Така го е изобразил още Леонардо да Винчи.
Пентаграмът е окултния знак на Новото време. Петте лъча на звездата представляват 5-те добродетели: Любов, Мъдрост, Истина, Правда, Добротворчество. Трите черти в центъра изобразяват трите вселени – Божествена, Духовна и Човешка, те символизират и Светата троица, и Троичния код на Вселената.
Пентаграмът не е украшение – той е мощно средство за защита. От него излизат силни вибрации, които ограждат от лоши влияния, но само човека, който спазва Природните и Божествени закони. В противен случай знакът може да стане опасен за своя притежател, тъй като пентаграмът удесетворява доброто, но и негативното.
Пентаграмът е знак за посвещение и ускорява изчистването на негатива от човека и неговата еволюция по Пътя на духа.
Носете пентаграма осъзнато, с Любов, Мъдрост и Истина!

Външен диаметър:
19 mm – 25 лв.
28 mm – 35 лв.
31,4 mm – 70 лв

Следва обяснението, което Георги Изворски дава за значението на пентаграма като енергиен символ и трите черти.
„Наскоро ме попитаха, какво са символите, дадени на човечеството през хилядолетната му история.Отговорът е в една дума: Сила! На силата казваме енергия. Видовете енергии във Вселената са милиарди по милиарди! Но все пак има някакъв ред, порядък, йерархия, защото всяка енергия произлиза от ПЪРВОИЗТОЧНИКА и е разумна, но с различна степен на разумност, ефективност, сила, честота, субтилност и субстантивност. Не му трябват на човека кой знае колко видове енергии по сила и качество. Важното е да знае как да ги управлява чрез техните командири. Символите и знаците са командири на енергиите, но посветеният трябва да познава йерархията им, и не само нея, а да знае на кой командир каква заповед да даде. Фигурата – символ на Силата, обикновено означава проекцията на пътя на енергията. Например символът „Ангелски криле”, според „СЕЙКИМ”, показва две свързани спирали (лява и дясна) и сочи пътят на завихрянето на тази духовна енергия в пространството.

Посланието на ПЕНТАГРАМА – новия – стар Символ на Символите. Посланието е валидно, когато се носи не като украшение, а съзнателно и достойно. Това е ПЕНТАГРАМЪТ с добавените Три Лъча – знакът – символ на Двадесет и Първи век и на Третото, вече просветлено Земно Хилядолетие: „Аз съм Апостол на Светлината, Служител на БОГА. Стремя се да изпълнявам ВОЛЯТА МУ винаги съвършено и навсякъде. Потопен съм в НЕГОВАТА безгранична ЛЮБОВ, МЪДРОСТ, ИСТИНА, СПРАВЕДЛИВОСТ И ДОБРОТА, черпя от НЕГОВАТА СИЛА И МОЩ и имам всякога НЕГОВАТА ВЕЛИКА ЗАКРИЛА!”
При Пентаграма, даден някога от Всемировия Учител БЕИНСА ДУНО (Петър Дънов), вътрешността на петолъчната звезда не е запълнена. При НАСЛЕДНИКА МУ – новата ПРОЕКЦИЯ на ПЕНТАГРАМА на Двадесет и първи век и Третото хилядолетие, както вече писах, това пространство е пълно и в средната му част са изписани Три успоредни двупосочни лъча (линии). Средният лъч е най-голям, а другите два отстрани са по-малки, равни един на друг и отстоящи на еднакво разстояние от него. Ако проектираме петоъгълника, който очертава центъра на звездата и в който трепти Златното Сечение, ще видим, че той прилича на фуния, с широката част нагоре. Чрез тая „фуния” Светлите същества, така да се каже, ни „наливат ум и разум”, който да ни заведе до знанието и опитността . . .
Но погледнато от наш ъгъл на зрение, това е . . .ЧАША, ЧАШАТА на съзнанието, която се пълни с ЕЛЕЯ на най-висшите ДОБРОДЕТЕЛИ – истинското ПРИЯТЕЛСТВО, истинското БРАТСТВО и истинската ЛЮБОВ. ЧАК СЕГА стъпваме на ПЪТЯ НА ВЕЛИКАТА ХАРМОНИЯ – НОВОТО НЕБЕ и НОВАТА ЗЕМЯ.
ПЕНТАГРАМЪТ е познат от незапомнени времена. Бил е познат като изключителен символ още на Слънчевия Орфей, бродил по тракийските земи като Велик Учител преди повече от тринадесет века . . .
Два символа на Пентаграма има в една православна християнска църква и вероятно възрастта им е повече от половин хилядолетие.
КРЪСТЪТ като религиозен, ритуален и езотеричен знак и символ на вероизповедание и религиозна духовност през последните две хиляди години, според мен, изпълни достойно своята роля, дълг и отговорност, и пак според мен, ако отсега нататък не го поставяме винаги в кръг ( това изискват Новото Небе и Новата Земя), то той ще има минимум сила и въздействие. Между другото, в ред църкви, строени преди век и повече, има на много места по стените, явно изобразени от майстора на църквата, равнолинейни кръстове, поставени в кръг.
В това писание няма да давам, кой знае колко подробности за ПЕНТАГРАМА, ще изброя само няколко от значенията на Трите Лъча – най-вече тяхната Окултно-Езотерична символика:
-Първо: Това е ТРОИЧНИЯ КОД НА ВСЕЛЕНАТА – квинтесенцията, позната ни като ОТЕЦ, СИН И ДУХ – СВЕТАТА ТРОИЦА, която е винаги ВСИЧКО и се съдържа винаги във всичко…видимо и невидимо…
-Второ: Това е Символът на ТРИТЕ ОСНОВНИ ВСЕЛЕНИ – Божествената, Духовната (Ангелска) и Човешка. Те са съдържанието на Вселената, наречена още Холивселена.
-Трето: Това е Знакът на най-висшата Хармония, въплътена в ТРИТЕ ОСНОВНИ ПРИНЦИПА на Вселената – ЛЮБОВ, МЪДРОСТ и ИСТИНА. Разбира се, Основните Принципи са Седем на брой. Петте Лъча на Звездата на Пентаграма изразяват пет от тях, а именно: ЛЮБОВ, МЪДРОСТ, ИСТИНА, СПРАВЕДЛИВОСТ и ДОБРОТВОРЧЕСТВО. Кръгът означава Шестия Принцип на СЪВЪРШЕНСТВОТО или по-точно Стремежът към Съвършенство, чиято основа са ХАРМОНИЯТА И КРАСОТАТА. Седмият Принцип се казва СЪЗИДАТЕЛНОСТ – във Всичко. Той е Основата на Еволюцията. . .
– Четвърто: Това вече е разграденият Христов Кръст, за да може още в този век и в това хилядолетие душите да оставят старият земен „кръстопът” и да вървят свободно нагоре или надолу (тяхна воля). Тоест, те вече се учат само „асансьорно”. Но винаги със свободно протичащи енергии, защото нямат „прелези и кръстовища,бариери, спирки и прегради”.
– Пето: Това е и абсолютният символ на слелите се съвпадащи си сродни души (двете странични, равни линии). Голямата между тях е БОГА, КОЙТО ги обединява в едно абсолютно и неделимо цяло и ги приема във ВЕЛИКИЯ ФОКУС. Няма защо да се заблуждаваме – без своята Шаки нито една разумна същност във Вселената, колкото и да е съвършена, не може и да си помисли да влезе там. . .
-Шесто: Трите Лъча на Пентаграма ни подсещат да мислим, говорим, чувстваме и действаме винаги триизмерно – а това ще рече да се отнасяме към нещата всякога: първо – от Божествена гледна точка, второ – от Ангелска гледна точка и трето – от Човешка гледна точка. Изискването към хората е: „да обичат ближния като себе си”. Към Ангелите е: „Да обичат ближните и враговете си!”. Изискването към Божествените същества е: „Обичай ближния си! Обичай врага си! Обичай предателя си!” Тоест-всички! Това е най-пълното изявяване на Любовта към БОГА. Да припомним Трите Завета: „Люби БОГА! Обичай ближния си! Търси съвършенството!” Или: ”Бъдете съвършени както е съвършен ОТЕЦ ваш!”
-Седмо: Трите Лъча са и символ на абсолютното и съвършено хармонизиране на Мъжкия Принцип ЯН и Женския Принцип ИН, които работят вече ЗАЕДНО И УСПОРЕДНО за еволюционното добруване на човечеството, а оттам и на Вселената, съобразявайки се единствено с ВЕЛИКИЯ БОЖИ ПРОМИСЪЛ – средния Лъч е БОЖИЯТА ВОЛЯ, която ги единява и води.
-Осмо: Трите лъча обозначават и Трите Основни Потока Енергии, течащи в човешкото тяло.
-Девето: Трите лъча означават и Трите Основни Фактора в уникалността на всяка разумност във Вселената. Както вече писах, те са Три Метаатома в една Метамолекула. ДУХ, ДУША и Семенен атом, който е носител на цялата опитност на Разумността от „раждането” ѝ насетне. . . Това е ОСНОВНИЯТ ФАКТОР за изграждане на Човешко, Ангелско и Божествено съзнание. Не са фактори раса, цвят на кожата, възраст, пол, религия, семейно положение, партийна принадлежност, професия, образование, социално положение, интелект, интелигентност и пр. и пр. За да стане човек – човек, ангел и божество, трябва да се научи да живее като Човек, като Ангел, като Божество… Нищо друго!
– Десето: Трите двупосочни Лъча означават или по-точно повеляват ТРИ КОСМИЧЕСКИ МАКСИМИ-ЗАВЕТИ към човечеството:
С р е д н и я т – БОЖЕСТВЕНИЯТ – гласи: „В изпълнение ВОЛЯТА НА БОГА е силата на човешката душа”;
Д е с н и я т – ДУХОВНИЯТ – означава: „БОГ толкова възлюби света, че даде в жертва своя ЕДИНОРОДЕН СИН, за да не погине нито един…”;
Л е в и я т – ЧОВЕШКИЯТ – завещава: „Търсете първом ЦАРСТВОТО БОЖИЕ и Неговата ПРАВДА и всичко друго ще ви се придаде. . .”
Учителят е дал ТЕЗИ ТРИ ЗАВЕЩАНИЯ към човечеството под формата на три кръга на Пентаграма: Най-големият – външният, в който е и цялата звезда, е ПЪРВАТА МАКСИМА.
Във втория, средния кръг е ВТОРАТА МАКСИМА.
В третия – най-малкия, вътрешния кръг – е ТРЕТАТА МАКСИМА.
Сегашното изобразяване (чрез Лъчите) на тия КОСМИЧЕСКИ ПОСТУЛАТИ, се припокрива напълно с неговото изображение, защото БОЖЕСТВЕНИТЕ НАПЪТСТВИЯ И ЗАРЪКИ се реализират във Вечността според степента на Съзнанието.
В началото вървят линейно. После – спираловидно, тоест, означават кръг, който обаче не е затворен, а еволюира и в крайна сметка се стига до СФЕРИЧНОСТТА или до АБСОЛЮТНОТО И СЪВЪРШЕНО ПРИСЪСТВИЕ, което е винаги във ВЕЧНОТО СЕГА.
Звездата на ПЕНТАГРАМА е сребърна в златен кръг, а Трите Лъча са диамантени с различни цветове. Средният, БОЖЕСТВЕНИЯТ – ослепително бял, чист и ярък. Десният е Слънчевият – златисто-оранжев, изпъстрен с чудно синьо и лилаво и с меки червени отблясъци. Левият е т.н. Лунен – ярко сребрист, изпъстрен с наситено розово и зелено-резидаво. . . Слънчевият е носител на Мъжкия Принцип, Лунния фактически е на Земята-Майка – зачеване, раждане, израстване – Безметежна ЛЮБОВ.
Мощта на Пентаграма е неограничена. Той изпуска диамантови лъчи във всички посоки, а Самият е потопен в Сфера от Розова Светлина.

Пентаграмът се активира от Свещените СЛОВА (Мантра):
ШАЛААХА! ШАЛААХААТМА! ШАЛААХААТМААТЦА! АУМ!
Свещените СЛОВА се изговарят три пъти спокойно и ясно, с абсолютен и съвършен благоговеен трепет и ДУХЪТ веднага ще покаже Присъствието си във вас и във всичко наоколо. . .
Словата, преведени гласят:
СЛАВА НА БОГОВЕТЕ!
СЛАВА НА БАЩИТЕ НА БОГОВЕТЕ!
СЛАВА НА БАЩАТА НА БАЩИТЕ НА БОГОВЕТЕ!
АУМЕН!“

Сребърен пентаграм (енергиен символ)
25-35-70лв в зависимост от размера