0

До Светилището Манзул
и Панагюрското златно съкровище

 

 

Георги:
Всяко нещо на земното кълбо трябва да започва с молитва към Вселенския Разум, който ние го наричаме Божествено Съзнание, а за краткост казваме Бог, Аллах, Дио, Сириус, както и ще да го наречем, Main God на немски, Dio Mio на италиански. Така.
Следователно, започваш ли с молитва нещо и завършваш ли го с молитва, в сто и десет от сто случая, нещата стават. Няма начин да не станат. Защото молитвата е нещо изключително мощно, изключително необходимо на човека, да благодариш и да се молиш.
Така. Молитва за Благословение на Човечеството и планетата Земя. Това е първата молитва, която ще кажем. 

Слава Тебе, Господи! Благодарим Ти!

ГОСПОДИ, БОЖЕ наш ВСЕЛЮБЯЩИ,
FATHER ALMIGHTY,
CREATOR of Heaven and Earth,
of all visible and invisible!

БЛАГОСЛОВИ И ОСВЕТЛИ ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ!
Облей я с Твоята Животворна Светлина и Всемогъща Любов!
Благослови Нас – ТВОИТЕ ДЕЦА –
жители на планетата Земя!

Укрепвай в нас Доброто и Човечността,
Вярата, Надеждата и Любовта!
Дай ни сила да преодоляваме
трудностите, изпитанията и неволите в живота,
за да постигнем по-скоро своето пълно очовечаване!

За да дойде
ТВОЕТО ЦАРСТВО на Земята,
което е изпълнено с МИР, ХАРМОНИЯ,
ЛЮБОВ, МЪДРОСТ, ИСТИНА,
СПРАВЕДЛИВОСТ и ДОБРОТА!

За да се приближи съзнанието на всички земни жители до
ТВОЕТО ВЕЛИКО ЛЮБЯЩО СЪЗНАНИЕ!
ГОСПОДИ, нека ТВОЯТА ОСЛЕПИТЕЛНА ВИДЕЛИНА
освети тая планета,
за да може и тя да съществува
пълноценно и вечно в
Семейството на Райските Планети…!

O LORD, LET IT BE YOUR WILL !
БЛАГОДАРИМ ТИ от Дух и Душа, Ум и Разум, Сърце и Воля!
GLORY TO YOU !

Amen! Aum! Aumen!
Amen! Aum! Aumen!
Amen! Aum! Aumen!

Harum! Harom! Harim!
Harum! Harom! Harim!
Harum! Harom! Harim!

Слава Тебе, Господи!
Благодарим Ти!

 

Ще кажем Арийската Молитва. 

Когато казвам: „арийско“, имам предвид, човека кога е истински ариец? Както Господ казва: „Истинският християнин е пълен с добродетели. Няма ли, само добродетели, не е християнин“. Не го казвам аз. Това го казва Господ. 

Същото се отнася и за ариеца. Независимо от коя раса е, какъв пол е, каква професия има, какво образование има, какво социално положение има. Няма никакво значение това. 

Има значение дали той изпълнява Морално-Етичния Кодекс на Вселената, наречен Вселенска Конституция, или – не.
Тогава е ариец, тогава е и християнин, тогава е и правоверен, и тогава е Син на Небето. Така.

O LORD,
БОЖЕ НАШ ВСЕЛЮБЯЩИЙ!
ТАТКО ВСЕДЪРЖИТЕЛЮ
CREATOR of Heaven and Earth,
of all visible and invisible!

СЛАВА на СЛАВАТА!
СИЛА на СИЛАТА!
СВЕТЛИНА на СВЕТЛИНАТА!
ЛЮБОВ на ЛЮБОВТА!

Приеми нашата ЛЮБОВ и БЛАГОДАРНОСТ!
И ни дари
YOUR PERFECT PEACE, HARMONY AND GRACE!

ГОСПОДИ, води ни и ни напътствай,
за да вършим по-съвършено
ТВОЯТА ВОЛЯ на Земята,
според ТВОЯТА ВЕЛИКА ЛЮБОВ,
МЪДРОСТ, ИСТИНА, СПРАВЕДЛИВОСТ И ДОБРОТА!

O LORD, LET IT BE YOUR WILL !
БЛАГОДАРИМ ТИ от Дух и Душа, Ум и Разум, Сърце и Воля!
GLORY TO YOU !

Amen! Aum! Aumen!
Amen! Aum! Aumen!
Amen! Aum! Aumen!

Harum! Harom! Harim!
Harum! Harom! Harim!
Harum! Harom! Harim!

 

Послание към Духа на Божествената Мъдрост.

Silvina:
Днеска е Света София, Вяра, Надежда и Любов. И денят е посветен на Мъдростта. 

Георги:
Еми, София е майка им. Значи, майката на Добродетелите е Мъдростта. Днес наистина е седемнадесети септември и според календара на църквата е празник на великата мъченица Света София и на нейните три деца: Вяра, Надежда и Любов. Прочетете, има една книжка „Житията на Светиите“ и там пише подробно. 

Така, но ние ще кажем посланието, в молитвеника има всички послания, към Духа на Любовта, на Истината, на Мъдростта, на Справедливостта и на всички останали добродетели. 

Послание към Духа на Божествената Мъдрост

О, Велики Дух на БОЖЕСТВЕНАТА МЪДРОСТ!
ТИ, който Винаги и Навсякъде
ДАРЯВАШ ИСТИНСКОТО ЗНАНИЕ,
осветли умовете, стопли сърцата,
укрепи волята на нас и на всички разумни души във Вселената,
за да превърнем ТВОЕТО ЗНАНИЕ
в чистосърдечна Мъдрост
и за да станем достойни граждани на Вечността!

БОЖИЯТА ВОЛЯ ДА ПРЕБЪДЕ!
ГОСПОДИ, БЛАГОДАРИМ ТИ от Дух и Душа, Ум и Разум, Сърце и Воля!
GLORY TO YOU !

Amen! Aum! Aumen!
Amen! Aum! Aumen!
Amen! Aum! Aumen!

Harum! Harom! Harim!
Harum! Harom! Harim!
Harum! Harom! Harim!

Слава Тебе, Господи!
Поклон!
Слава Тебе!

 

Георги:
Съд, като сипваш по него и как се разлива, примерно, виното и почваш да гадаеш. Това е точно такъв съд. Виж как е направен, слънчогледовата пита е по това подобие. Сега вижте духовното, което е. Значи, както е даден този съд, това е слънчогледовата пита, която ми беше дадена от Небето, каква е йерархията й. В центъра, ако е Бог Отец, да кажем Божественото Съзнание, най-малък е кръгът там, но това са най-духовните неща. Следващият кръг е по-едър. Следващият – още по-голям. И последният кръг е най-голям. Но това не значи, че е най-духовен. Намаляват съзнанията. Както семките в слънчогледовата пита, централната и около нея са най-ситните. Най-ситните по материя, но най-висшите по Дух. А тия накрая на слънчогледовата пита, ако сте чупили толкова слънчогледи, сте изчукали или сте брали на пити, най-крайния ред е най-едър. Най-едри са по края, другите все повече намаляват и намаляват. 

Вижте, това, което е направено, това е съд, обаче тоя съд включва Вселената. Дава ти устройството на Вселената и на съзнанията във Вселената. Обаче всички тия филиклини, дето са направени вътре, са абсолютно точни. Всички са под формата на капка. Защо аджеба на капка? Ами капката е съвършеното нещо, което се спуска от Горе, съвършената форма. И като я обърнеш обратно става аурата на човека. 

Да, чудесно е. Обикновено се е пълнило с вино с билки. И след това като прелее, почва да се разлива на различни места. Ето съд за ритуал, излияние. 

След малко ще си затворя очите, като стигна до края и го разгледам, и ще видя какъв филм ще ми дадат от Горе. И после ще го разкажа, разбира се, защото не съм егоист. 

Исках да го видя отблизо. Онези, които си пият виното от това, те са с ниско съзнание. И затова трябва да пият от златни съдове. Колкото ти е по-високо съзнанието, щом Господ Исус Христос е пил от дървена чаша, и Авитохол е пил от дървена чаша, който е бил високопосветен, значи ние трябва да пием от дървени чаши. Иначе се е пиело от сребърни ритони, след това от златен ритон. Колкото си по-висш в съзнанието, толкова повече не ти трябва такъв златен съд с толкова украшения. 

Значи, съда, златото е прекрасно нещо. Ако се премахнат всички тия форми, които са, повечето, то остава едно чисто съзнание. Но с всички тия работи, които са странични отвънка, показва натоварването на земния човек в материята като влезе, в тая най-гъстата материя в тоя физически свят. Той се товари с тия работи. Може да се каже, че всички тия фигури, които са направени, това е фигурата на най-нисшето съзнание. Тоест, дали ще го наречем сатана, дявол, лукавия и така нататък, който владее материята. И вижте, че всички те са от външната страна и са полепнали по съда, а може и без тях. Нали? Ще стане един чист, значи това е. Човек идва с едно чисто съзнание от Горе и след това започва да се оплита. Защото земният материален свят го оплита. И виж колко много фигури, колко много неща, които го отвличат, а фактически съда е чист съд и може да се напълни с всичко. Тия работи те отвличат от централното нещо, което е, но то е направено за да придобиваш опитност. 

Ако се погледне, веднага се увеличава повърхността на тоя съд. Значи, с всички тия работи, които са изпъкнали, по повърхнините, които са, неговата повърхност става по-голяма. Следователно опитността ти става голяма. Иначе е гладко, чисто, изчистено, нещо, което е естествено. Естественото е най-много изчистено. Това всичко са изкуствени работи, които те задържат в земния свят, а те задържат за да можеш да получиш опитност. И те вкарват в грях. Тоест, това е според молитвата: „И не ни въвеждай в изкушение, тоест в съблазън, а избави ни от лукаваго“. Поради това се вкарвате в съблазън, вътре е съблазънта, обикновено виното. И те вкарват и заради това ставаш такъв. Уж красиво изглежда, златно отвънка, но не си ти. Съзнанието е натоварено вече. Докато наново обратно почва да се изчисти докато остане самия съд. Без тия отгоре финтифлюшки, така да се каже. 

Ритоните са били сребърни и като го оставиш той се обръща на едната или на другата страна, няма отдолу поставка. Защо? Защото виното обича да го държиш в ръка и приема твоята вибрация. И освен това, съда и виното дава, запознава се с теб. Когато се запознае, то може като го изпиеш, леко и бързо попива у тебе. Тоест, дава ти сто процента от себе си, от енергията, от слънцето, с което се е заредило, микроелементи, витамини и не знам какви си още други работи. Затова го носиш. А не, че пияниците викат: „Трябва да го изпиеш докрай, за да го оставиш празен“. Защото питам един от нашата махала, викам: „Защо ритоните, аджеба, не стоят прави?“ „Точно заради това да го изпиеш докрай“. „А, не е за това“. 

Аз ти казвам, сега не могат да направят. Колкото и да са изкусни, не могат да го направят едно към едно същото. Правят го външно, обаче вътре – не. Вътре е специална някаква многопластова техника.

Ейй, каква амфора. Чудесно нещо. Да се ненагледаш. 

Silvina:
Това е част от съкровище, в което е имало повече предмети, но в течение на хилядолетията са се загубили. Били са най-вероятно тринадесет. Тук са останали девет. И всъщност е на повече години отколкото пише тук. Тука пише трети век, четвърти век, а това е на четири, пет хиляди години. Като всъщност вдъхновението за него е дал бог Дионисий на един майстор. Като то е било предназначено за един владетел, за който бог Дионисий казва, че е искал да му предаде чрез всеки един предмет особена сила. 

И наистина във всеки един предмет и чрез всеки един предмет работи един Божествен Принцип. И усещането пред всеки предмет е различно. Активация в различен енергиен център, в зависимост от това какъв принцип е заложен. 

Като цяло съкровището е дадено за безсмъртието. На този владетел бог Дионисий е искал да му даде безсмъртието. И наистина, виното, което ритуално се пие, а преди малко, интересно е, че ми каза: „Вие сте моите живи съдове. Така както тогава наливах виното на безсмъртието в ритона (главния, той е предмета на Мъдростта, най-видния тука). За него казват, че е най-специален, защото е направен от моноатомно злато, което не се намира в региона. Всички останали са направени от панагюрско злато, което е от този район. Докато този е с някакво много специфично злато. За който четох, между другото, как Рокфелер когато го е видял, му се е кланял на това нещо. И наистина то дава безсмъртието. То го дава не на всеки, то е ясно и е много специално. 

По принцип златото има огромна сила. Владееш ли тази сила, която управлява златото, как да кажа, всички материални ресурси на планетата ти се подчиняват и най-вероятно затова богатите хора толкова много се кичат със злато. Отделно то дава и много голяма защита. И затова на нашата земя има толкова много злато, което си го пази, не дава да се извади, защото това дава на България една изключителна защита. И много висока вибрация за да могат да се случват всички тия процеси, които се случват тук. 

Георги:
Видя ли златото какво е примамливо? Значи трябва само да го смяташ, че е някакъв предмет, някакъв атрибут, нещо без което не може. Но то има специална вибрация, големите златни съкровища, които са в България, те са три, иначе има безброй малки. Които ако се премести дори само на сто метра, да не кажа на един километър, се размества баланса на земното кълбо. И затова обикновено самородното злато, което е, съкровищата, които са струпани, а те са десетки тонове, злато и скъпоценности, а може би и стотици, на три определени места в България, на три точки, които правят един триъгълник. Значи не е случайно. На безброй други места има по-малко, разбира се. 

И така, тая вибрация на златото, дойде време да се отразява на планетата Земя. И дойде време да я попиваме и да я разпространяваме, да я даваме, чрез нас тече. Затова имаме отворен един специален център в главата, всички, които са посветени, така да се каже и всички, които вървят по пътя на Светлината. 

Представете си една хубава, голяма тронна зала. И в тронната зала има пиршество. Пир след една победа на тракийският владетел. Той стои на централното място. От дясната му страна е царицата. От лявата страна е жрецът, главният жрец, шаманът, неговият пръв съветник, може да се каже, духовен. 

Защо така стоят? Защото той дава енергия и акъл на владетеля, на царя, който му е от дясната страна. А царят дава на царицата. 

Затова когато се седи… Казва Господ: „Ще те сложа да седнеш от дясната ми страна“, тоест ще ти дава, мил си му. И така нататък. 

Какво става обаче? Има заговор в двореца. Един от първите братовчеди на владетеля, използва хубавия пир, когато няма оръжия и няма нищо, влиза вътре заедно със заговорниците. Обаче десет, петнадесет минути преди това, главният жрец единствен е предупреден и напуска залата. През това време влизат ония и всичко, което шава спира да диша. 

Така. Обаче излизат и започват да търсят жреца. А той през това време се скрива в една бъчва в дъното на залата. Те са големи бъчви. Скрива се. Успява да оцелее. След това излиза и каквото може само събира от златните съдове и предмети, онова, което сега го видяхте. Колкото е могъл. Излизайки през един таен вход. В двора където е, се копае нов кладенец, който е бил изкопан донякъде. Хвърля го, затрупва го колкото може и изчезва. Единственият, който се спасява. 

И затова това са оцелелите съдове. Останалите се връщат, не само разграбват всичко, заговорниците, и другото не се знае къде е отишло и как е отишло. Но по тоя начин е заровено Панагюрското златно съкровище. Дотука ми беше даден филма. Разбрахте ли? Жрецът е спасил каквото е спасил. Той е имал нещо предвид, за да го вземе. В залата докато излезе, другите излизат през това време. Излиза, събира го, пуска го, заминава. 

Защото това ми беше интересно на мене. Как пък точно там, на едно такова място, нищо и никакво, да се каже. Не е нищо и никакво, а е било все пак мястото, където е живял тракийският владетел. И така. И по тоя начин е дошло до наши дни.            

en_US
Cart Overview