Приятел:
Трите прекрасни дни в околностите на Варна… Аз съм много щастлив отново, че се събираме пак толкова много хора в тази хубава зала, за да споделим своите енергии на любов. Да сме заедно, да чуем какво ще ни кажат тази вечер Георги и Силвина, които поканихме специално за вас във Варна. Да ги чуем тук вече на наша територия. Те трудно се откриват, нали, да ги хване човек, защото все ги дърпат навсякъде в България и извън. 

Да ви благодаря, че сте тук, ставаме все повече и повече, надявам се и вие го виждате. Надявам се и да видите ефекта от това, че се събираме, че правим всичко заедно. Че обединяваме сърцата си за всеобщото благо. Не само наше собствено израстване, а за израстването на всички хора покрай нас. Приятели и непознати, защото знаете, ние влияем с нашите високи вибрации на всеки, който мине покрай нас. 

Затова аз съм изключително благодарен на нас всички, които сме първопроходците, така да се каже, в светлината. И в това да я раздаваме на всеки един човек. Георги и Силвина вече почти не се нуждаят от представяне, но дори да има все още някой от вас, който да не ги познава… Надали с думи те могат да бъдат представени. Ще ги усетите тази вечер, така че наслаждавайте се. Благодаря ви. 

Silvina:
Аз да кажа две думи в началото, след това още малко ще говоря. Здравейте, не обичам много микрофоните. За Георги смятам, че неговия глас е силен, то и моя е силен, но като пея… Я да пробвам така (без микрофон), нещо, изкривява се звука. 

Приятели какво да ви кажа, беше прекрасно наистина тези три дни. Както винаги имахме най-хубавото слънчево време на Побити камъни, на Девненските извори, на еко-парка – Ботаническата градина. Хората, които бяхме заедно наистина си тръгнаха със Светнали лица, Сърца, Очи и Заредени, Щастливи, Доволни. За Нас това е най-голямата Награда и затова работим и обикаляме. 

При мен информацията идва като картини и започвам да си мисля за тези картини. Днес картината, която видях беше една „Люпилня“. Казвам: Георги, ние с теб сме като Люпилня. Като инкубатор за малките пиленца. Малко топлинка, малко любов или Много ЛЮБОВ, разбира се. И пиленцата се излюпват, поемат по своя път.
Георги каза:
– Да, обаче тези, които отлитат, трябва и те да станат люпилня. И те да Дават Топлина и Любов на хората, които срещат, така че да стане голямото ЯТО от Приятелите.
И да ви кажа точно така се случва в последните ПЕТ години и това е прекрасно. Понякога ми е тъжно, когато някое пиленце отлети и си казвам:
– Ех, този приятел…
Пак сме си приятели и пак се виждаме макар и от разстояние за по-дълго време, но това е Живота и Процесът Продължава. ПРЕХОДЪТ ТЕЧЕ и ние се стремим да сме в крак с нещата и не само това. Но и Информацията, която идва Чрез нас да я Споделяме. Така че, СЛАВА на ГОСПОДА, че сме Заедно и по-късно ще се включа пак. 

Георги:
СЛАВА на ВСЕВИШНИЯ, наистина, че сме Заедно. Силвина се досети, защото не напразно вече толкова време сме заедно. Вика една жена в нашата махала. Аз и казвам:
– Виж какво, трябва да лягаш с Господа и да ставаш с Господа.
– Е па – вика – аз лягам с комшията и ставам с комшията.
– А, Не, аз говоря с Господа, за да ти Върви. (смее се)
Така, значи наистина трябва да споменаваме името Божие, не напразно, но сутрин и вечер е разрешено. Има Утринна Молитва и Вечерна Молитва. Това е! Достатъчно е! Значи, само дори и да споменеш Името на БОГА, а не да му казваш какво ти трябва.
– Господи!
Той моментално знае за какво става въпрос, но ние не се сещаме. 

Тази Притча – няма да я разказвам, толкова стара, че един най-обикновен селянин орач Два пъти споменава Името БОЖИЕ.
Гуруто изпратил един от своите ученици целия ден да наблюдава и той НЕ се е сетил целия ден за Господа. Това му бил изпита и като се прибрал в планината.
– Какво каза..?
– А, нищо. Ора целия ден.
Той запомнил яденето, че сутринта не закусили, пили само вода. На обяд една глава лук на две и една филия хляб и вика:
– Вечерта пак не ядохме.
А не запомнил какво? А то човека впряга воловете в ралото. Вдига глава и вика:
– Господи!
И започва… Свършва накрая и вика:
– Господи!
Впряга воловете в каруцата и се прибира. Значи, Два Пъти е споменал БОГА този най-обикновен човечец, който е бил най-бедния в селото. А онзи, който учи за Духовник.. Дали ще ми става монах, дали свами, лама, или какъвто и ще да е Свещенослужител. НЕ се сетил целия ден, защото трябва да внимава какво казва селянина. А това не запомнил. Чак третия път като го пита учителя, тогава се сеща. 

Така, сега, понеже наскоро говорих, а Темата е същата за ОСОБЕНОСТИТЕ на ПРЕХОДА! Нашите особености и това време, което върви. И че всички неща, които са писани от хиляди години на Земното кълбо, бавно и внимателно ни водят към Прехода. 

Ще направя сега една съпоставка. Извира едно изворче в планината, далече, далече. Минавам аз, пипам водата и викам: Ей, няма начин да не стигне до морето.
Разбира се, че ще стигне до морето. По същия начин, всяка една капка вода, всяко едно изворче, всяко едно ручейче, рекичка… Работи за какво? За океана. Не работи за друго. От морето водата отива в океана. 

По същия начин е и това, ВСИЧКО, което е направено на Земното кълбо от както са цивилизациите РАБОТИ за Тяхното ОДУХОТВОРЯВАНЕ. Първо от СКОТ да стане ЧОВЕК – ОЧОВЕЧАВАНЕ! След това ОАНГЕЛЯВАНЕ и ОБОЖЕСТВЯВАНЕ! ТРИТЕ ЕТАПА! 

Всичко, което е направено! Разберете НЯМА Нещо, което да не е направено, дали е Добро, дали Не е добро. Дали е Логично, Нелогично. Адекватно, Неадекватно. Дори Жестоко, Безкомпромисно и Ненормално. На нас ни се струва, но за СВЕТЛАТА СИЛА Отгоре е ТОЧНО на Мястото и е АБСОЛЮТНО СЪВЪРШЕНО!

Оня ден, за да докажа тази теория, че Всичко Работи, изпях една пристанищна кръчмарска песничка и я разтълкувах. Прекрасна. Говори за историята на човечеството и сегашното, които бяха там, ме чуха. След това разказвам Притчата за градовете Содом и Гомор, които са били изключително ГРЕШНИ. Господ ги унищожава с огън и жупел, дори и пепел НЕ остава от тях. Пепелта след двадесет и четири часа е разнесена от вятъра.

Сега, както ме гледате тука, знаете ли кое е най-хубавото за този контакт. Както Цвети седи на първия ред и ме слуша с внимание и с удоволствие. Това е Най-Добрия Контакт, да си тук и да сме заедно. И заради това сега ще разкажа една приказка. Любимата ми приказка, когато бях малък. 

В тази приказка, ако се погледне от днешен ъгъл, когато всичко трябва да е Прекрасно. Даже Човек НЕ ТРЯБВА да ИЗПОЛЗВА Вилица. Даже да НЕ БОДЕ нещо и да НЯМА НАСИЛИЕ и ОСТРОТА. Има някой не много лицеприятни моменти, но те са направени отдавна и са точно на мястото си, тези елементи. 

Бях учител в Добруджа и понеже там бяха тогава селата много населени. Аз водех, спомням си пети клас. Училището беше до осми клас и имах точно четиридесет ученика, от които бяха десетина момиченца и тридесетина момчета – палавници. Така, и аз техния класен ръководител. И започнаха да ми викат, понеже им разказвах често приказки „Али Баба и четиридесетте разбойника“. Те бяха палави. 

Сега ще ви разкажа приказката за Али Баба и ще я разтълкуваме. Може и заедно, разбира се, за да докажем, че всичко Работи за Бъдещето. А това Бъдеще ДОЙДЕ! 

Значи за СТАРОТО Вече НЯМА ДА РАБОТИ! Бъдещето сме го изковали. НОВОТО НЕБЕ, НОВАТА ЗЕМЯ НИЕ ГИ ПРАВИМ в момента. И всичко до сега написано от философи, поети, езотерици, умни глави, учители, духовни наставници, всичко се изпълнява. Защо? Човечеството е водено, както ние водим малките дечица и още по принцип не е пораснало. За късмет ние горе-долу сме пораснали и сме в класовете. 

УЧИТЕЛЯ казваше така: „ГЕНИИТЕ на ЧОВЕЧЕСТВОТО са ПЪРВИ, ВТОРИ и ТРЕТИ клас. Всички останали хора са в забавачката. „

Сега забавачката е разделена на две – детска ясла и детска градина. Значи, в детската ясла даже не може да се обслужват. Говоря за Духовно обслужване нали. 

Гледаш го – Човек Слънце, два метра – Прекрасен. Магистър, куфарче. Костюмче сиво, вратовръзка, леко лилава, светло синя ризка. Обувки, не знам какви, от тези големите къщи. Целия – облекло – седем хиляди лева. Чудесно. Слиза, кола, джип, последен модел. Той не може да се самообслужи и затова лелките в детската градина подмиват дупетата на тези, които са в детската ясла. ДУХОВНО Самообслужване НЯМА. Това е Външен ефект. Това е Опаковка. Това е лъскавина, етикетчета, всичко. А СЪДЪРЖАНИЕ на ДЪНОТО! Един пръст в кутията и то освен това оводнено съдържание. Затова народната поговорка казва така: „Човек се посреща по дрехите, а се изпраща по ума и разума.“
А вече ние леко може да променим народната поговорка и да кажем така: „Човек се изпраща по ЧОВЕЩИНАТА! НИЩО ДРУГО!“

ЧОВЕЩИНАТА е общата съвкупност на ДОБРОДЕТЕЛИТЕ У Човека! Колко е БЛАГОРОДЕН? Колко е БЛАГОРАЗУМЕН? Колко е ВЕЛИКОДУШЕН? Колко е Щедър? Колко е ВЕРЕН? Колко е СПРАВЕДЛИВ? Колко е ИСТИНЕН? Колко е СМЕЛ? Колко е МИЛОСЪРДЕН? Колко е ЖЕРТВЕГОТОВЕН?

Минималните ДОБРОДЕТЕЛСТВА са Четиридесет и две, които съм си позволил да ги напиша някъде, но още не са излезли в книга. Там влизат и ред други Добродетели. ВСИЧКИ Тези ДОБРОДЕТЕЛИ се казват ЧОВЕЩИНА!

ЗАЩО ДОЙДЕ ИСУС? Малко от малко да ОЧОВЕЧИ ЧОВЕЧЕСТВОТО, което беше изгубило човешки лик и БЕШЕ ОСКОТЯЛО. Затова в Содом и Гомор хората не се различаваха от животните, тъй като бяха започнали да се обедният с животните. Няма да бъда груб, но само ще спомена термина СОДОМИЯ. Прочетете го в речниците, за да не го обяснявам. 

Така, но да минем към приказката. Това е леко, приятно, много ми е добре да говоря. Най-напред ще разкажа за героите и някой обяснения, които разбира се, са извън приказката. Но човек трябва да ги чуе от някъде. Но никъде не са написани и в крайна сметка за Това съм ТУК. Поне не искам да ми вярвате на всичко. Може да си го проверите или по усет. 

И така. Живеел в един град, на края на града, в една обикновена къщица, един прекрасен човек. Това е било в Персия. Човечен наистина и Праведен и се казвал Али. Всички му викали Али Баба. Защо Баба? Защото толкова Човечен бил… БАБА на Източен език и на много езици е ТАТКО. Връх Баба. Не е на баба ми кръстен, а разбира се, е Татков връх. На Татко, на нашия ВСЕВИШЕН.

Али Баба, затова са му викали, но и името му идва от ХАЛИЛ. Х-то го изпускат обикновено, Алил, Л-то не се чува накрая и става Али, Али Баба. Какво означава името ХАЛИЛ? Човек с БОЖЕСТВЕНА ЗАДАЧА. Буквално преведено –  БОЖЕСТВЕНА МИСИЯ. Ил-хал е Мисията, Задачата, Акцията. ИЛ е БОЖЕСТВЕНАТА ЧАСТИЦА! ХАЛ – ИЛ, значи има си МИСИЯ, името ни води към това. Я да видим защо? 

Така, Али Баба, до него, в съседство естествено живеел брат му. Брат му се казвал Касим, един от най-големите богаташи на града. Докато Али Баба ходил всеки ден в гората, събирал съчки, дърва и ги продавал на пазара, да изкара някой лев, тъй като имал една домашна помощница, с която живеел и жена му. Нямал деца. Изкарва, отива с магарето, товари го всеки Божи ден, по празниците не. 

Брат му Касим бил много голям чорбаджия. Търговец, разни работи търгувал. Правил големи къщи, палати, слуги… Всичко точно и разбира се не можел да се оплаче. Али Баба и не завиждал на брат си, защото като отиде:
– Братко, закъсали сме, няма какво да ядем.
И брат му, му даде една мера брашно, и вика:
– Кога имаш, ще ми върнеш две.

Нормално, на брат си, а не си знае жълтиците. КАСИМ Какво Означава? Говоря от Тракобългарски като минавам през Персийски, Халдейски, Старосанскритски и стигам до днес. Думите са останали. КАС – ИМ –  означава БАНКА, КАСА, която само има Прибиране. О, затова е богаташ, той не знае изваждане, само събиране. Вижте как ИМЕТО е АБСОЛЮТНО ТОЧНО. Касимчо затова е чорбаджия и богаташ.

Така, в приказката не се уточняват имената на жената на Али Баба, обикновена женица от народа. И на жената на Касин, която била Хитра, Умна, Досетлива, Лукава, после ще разберем от приказката защо. Сече и пипето.

Прислужничката, която помагала в дома и живеела там наравно. Те не са били господари, защото Али Баба не се е и чувствал такъв, се казвала ФАТИМА. Я ми кажете Какво е ФАТИМА, защото знаете? Силвина се досети. Определение за СЪДБОВНОСТ! Трябва да се свърши някаква работа. СЪДБА! Значи, има задача и тя е твърдо спусната от Съдбата и Името НЕ е Случайно. 

Така, веднъж Али Баба става една сутрин, отива в гората да натовари магарето с дърва и както започнал да сече, и да го товари, изведнъж чул някъде по пътеката долу един тропот. Поглежда и вижда коне, и въоръжени мъже до зъби. Веднага се сетил, че са разбойници. Скрил се зад един храст и започнал да наблюдава. 

Разбойниците стигнали недалече до една скала. Застанал отпред главатаря, облечен, лъскаво оръжие, накичен. Казал една вълшебна дума. Хоп, една врата се отворила. Разбойниците изчезнали вътре, а били натоварени и то е Ясно, че носел някаква плячка, някакво богатство. 

Така продължавал да стои и да чака Али Баба и след малко време вратата се отворила, и разбойниците пак отишли на мисия, т.е. да чакат някъде някой керван. Или да отидат да оберат някой почтен чорбаджия. Това им е работата.

Али Баба отишъл и понеже ЧУЛ какво е. Вълшебната Дума била „СУСАМ“. Казано на всички останали езици „СЕЗАМ“. И казал:
– СЕЗАМ, ОТВОРИ СЕ!
Вратата се отворила, той хванал магарето, хоп вътре. Влязъл и какво да види, богатства, натрупани, тук-таме, много. Той викал:
– Какво да правя?
И взел от това, достатъчно да има една, две шепи. Стигнал до вратата.
– Сезам, отвори се!
И тя се отваря, излиза и се прибира вкъщи и казва на жена си и жена му казва:
– Виж, на следващия ден, ще отидеш, обаче ще вземеш дисаги, чували там. Магарето ще го натовариш, няма току-така да ходиш.
И той отишъл там и чака. Разбойниците пак дошли към обяд. Пак си отишли. Той влязъл, напълнил със жълтици. И се прибрал. Хвърлил дърветата. Обаче като видял толкова много пари, трябвало да ги премери, да види. Много злато е това. И пратил прислужничката си да иска кантара. От каква му се пада? Снаха му. На брат му жената.
Отива тя и вика:
– Трябва ни кантара.
Много се учудила жената. Тука и щрака на жената на Касимчо. Аджеба за какво е кантар на тези бедни хора? Те нищо не могат да премерят, освен камъни, пръст. Какво имат вкъщи. Те брашно нямат. Взима и накрая дъното на кантара леко го намазала с мед.
Прибира се Фатима, дава. Али Баба започва да мери. Мери, мери. мери. Дава да го върне. Връща го.
Поглежда на дъното на кантара на Касим жена му, една златна огромна монета седи залепена:
– А, леле – казва – моя девер (т.е. на мъжа й брат) –  много богати. Те си мерят… Ние имаме много жълтици, а те си ги мерят с кантар. Каква е тази работа? Не може да бъде!
Прибира се вечерта мъжа й. Тя отива и вика:
– Касиме, брат ти се преструва на беден и живее в тази къщичка до нас и ти го храниш. Виж с какво мерят! – и му показва жълтицата.
Пламва и без това голямата алчност на Касим. Скача и при брат си и вика:
Братко, как не те е срам, бе? Братя сме.. Виж, нищо не си ми казал. Мерите с кантар златото.
Той казал:
– Чакай братко да ти кажа, да ти обясня. Щях да ти дам. Как нямаше да ти дам, но и аз още не знам за какво става въпрос – започнал да му обяснява.
– Не, сакън! Още утре в ранни зори искам да отидем да ми покажеш.
На другия ден качват се магаретата. Оня сигурно е имал и катър, по-богат, разбира се, няма магаре. Отиват, влизат в пещерата. Оня товарил до дупка, толкова, че катъра едвам се прибрал. Взел нещо и нашия човек. Прибрали се.
Обаче трае ли се?! На другия ден пак рано сутринта…
А първия ден изчакали да дойдат разбойниците, да си заминат.
На другия ден тръгва Касимчо пак с катъра, ще го пълни до дупка, няма това-онова. Отива, казва вълшебните думи. Отваря се. Влиза вътре, няма никой, разбира се. Започва, натоварва катъра, повежда го, стига до вратата. Забравя думите. Започва да вика:
– Фасул, леща, грах… Отвори се! Синап… – Каквото му дойде на акъла, изрежда – ряпа. 

НЕ става. Вратата не се отваря. Забравил думите. Минал обяд, в пещерата не се вижда какво е.

По едно време вратата се отваря. Влизат разбойниците и разбира се, моментално обезглавяват Касим. 

Разбрал Али Баба какво е направил брат му и веднага на другия ден отишъл. Разбойниците излезли, той ги преброил – Четиридесет заедно с главатаря. Четиридесет – после при тълкуването ще кажа, Числото на КАКВО Е? На ТЛЕННОТО! На СМЪРТТА! Четиридесет и две – ЧИСЛОТО на ЖИВОТА! 

Ще видите сега как става комбинацията. 

Отива, вижда брат си. Главата му на една страна. Взима, слага го в един чувал. Качва го на магарето и го прибира у братовата си къща. И като го вижда жена му плаче, обаче няма какво да се направи. Тихо и мирно и казва:
– Не плачи, трябва да го погребем тайно.
И в късна вечер отива и вика шивача на квартала. Идва шивача и Али Баба казва:
– Слушай, аз ще ти платя със злато. На никой нито дума. Ела да зашиеш главата!
– Как стана?
– Бяхме заедно на дърва. Падна дърво и му отсече главата в гората и по-добре да не се знае, че главата му е така. Заший го!
Зашива го, слага го в ковчега. Погребват го.
Какво става. Когато се връщат разбойниците вечерта и виждат, че трупа и катъра вътре ги няма. А, досети ли се, че има и друг човек, който пипа в имането. Защото те иначе НЕ могли да Разберат. 

Разбрали, че е от града и решили да го открият, и да го накажат, за да не се разнася, и да не се знае. 

Изпратил разбойника, един от своите подчинени, облечен като търговец. Отишъл, започнал да гледа, да разучи, дано открие нещо, насам, натам, трети, пети… И той започнал да пита:
– Някой скоро да е започнал да забогатява?
И те викат:
–  Да, ей тука, брат му на Касим започна да прави нова къща, може би има пари.
Той вика:
– Покажи ми къщата.
И дава на някой една жълтица и оня му показва. Пред къщата било вързано магарето на Али Баба. Обаче все пак той е обикновен редови разбойник, редник. Отива и вика:
– Пред тази къща, дето е вързано магарето, тази къща е.
Вечерта, слизат разбойниците, за да направят наказателната акция. Магарето го няма, прибрано. Коя къща?
– Ами имаше вързано магаре.
– Ти с акъла ли си си? – вика главатаря.
Втори изпраща и втория не могъл да разбере. Броил, но като се прибрал. Отива вечерта и вика:
– Ех, забравих, дали от тази страна беше на улицата или от тази страна, седмата къща.
– Ние не трябва да сбъркваме! Как?
Накрая главатаря се ядосал толкова много. Облича се сам като богат търговец на коприна и на платове. Натоварва на един катър стока и влиза в града, и започва да обикаля кротко, тук-таме. Улицата горе-долу я знаят, къщата не. Накрая, понеже той бил продавач на платове, шивача, минава от там, гледа и вика:
– Какви са тези платове?
И започват да се заговарят и вика:
– Можеш ли да ми ушиеш нещо, ти добър шивач ли си?
Той вика:
– Как да не съм добър. Скоро ших една глава тука на един комшия.
А, така ли? Добре.
Поръчал си дрехи, платил му много пари, вика:
– Я ми покажи само къщата на този човек, да си поговоря с него. Да видя дали нещо не мога да му продам или да купя?
Той отива. Умен бил разбойника, взима едно парче тухла и прави едно кръстче на самата врата и се качва в планината. Обаче прислужничката, домашната помощница на Али Баба, излязла и гледа някой отбелязал вратата с едно кръстче. Взела едно парче тухла и отбелязала на всички къщи по цялата улица. И цялата махала само кръстчета. 

Така, разбойниците идват пак вечерта, не може да разберат къде е. Единят вика и на тая врата има, и на тая врата има, и на тая врата има.
Пак слиза втори път главатаря и вече тоя път решава да види от тука, от тука, от тука безпогрешно както е. Отива при шивача пак да му посочи къщата. Оня посочва. Той вече я запомня по ред други работи.
Прибира се в планината. Качват на мулета по две делви големи със зехтин. А те не са били със зехтин, вътре в делвите с капаците е имало на всяко муле по двама разбойника. И той ги води като едно, две мулета, наистина делвите били пълни със зехтин. Да се каже, че той е богат продавач на зехтин, богат търговец. Чалмата, дрехите лъскави…
Слиза и привечер спират пред вратата на Али Баба. Али Баба вече си е направил нови сарай. Има, заможен. Тропа на вратата. Излиза и казва:
– Тука гледам така по-голяма къща, има ли за мен и за добичетата..? Гледам широк двор. Да влезем, да ги нахраниш и да пренощувам.
– О, заповядай.
Али Баба много се зарадвал.
– Аз съм такъв и такъв търговец.
Влизат вътре и пръскат по двора добичетата, и влизат, сядат. Фатима започва да им прислужва, нали. Обаче свършва зехтина за лампите. А лампите са били газени тогава, със зехтин светят и тя вика:
– Я да отида да взема и без това нашия гост има делви много.
И наистина отваря първата делва на първото муле, където е, това било зехтин и започва да налива с черпака. И изведнъж чува от съседното муле:
– Главатарю, готово ли е да излизаме?
И тя със шепот казва:
– Не, не, не е готово. Не излизайте.
Прибира се, пали лампите, вече всичко е точно. Но Знае и разбира за какво става въпросГлаватарю, най-напред обръщението. 

Какво правя ВЯРНАТА прислужница на СЪДБАТА, на БОГА и на Доброто? Тоест на Али Баба. Той е СИМВОЛ на това, на ЧОВЕЩИНАТА. На НОВОТО и на ДОБРОТО. Това е един от Аватарите, който ще строи Новото Небе и Новата Земя.
Отива, вече изсипва в един котел, загрява зехтина до точката на кипене, отваря една по една делвите. Хоп вътре, изсипва и затваря капака. Разбойниците не могат и да гъкнат, и така минава във всичките делви.
Вътре тържеството продължава и накрая казва, а тя била много добра танцьорка Фатима и казва Али Баба:
– Поиграй на нашия гостенин, той е много почтен, много добър, много свестен, да види как играеш. Един танц, ориенталски.
Така, тя започва да играе, извива се като змия около госта, от тука, от там. Танци. Изведнъж вади една скрита кама от пазвата си и я забива в сърцето на Главатаря на разбойниците, който пада мъртъв.
Скача Али Баба и се лови за главата, вика:
– Какво направи, моето момиче? Защо уби свестния и честен човек?
Тя казала:
– Господарю, нито е свестен, нито е честен. Ела да видиш за какво става въпрос.
Както всяка приказка с хубав край, за кого, който не е имал деца и свястно семейство. Али Баба е имал една по-простичка жена. За кой ще се ожени? Или Фатима за кого ще се омъжи? Всички се досещаме – за Али Баба. И заживяват щастливо. Андрогинната двойка да се събере. ХАЛ – ИЛ – ЗАДАЧА БОЖЕСТВЕНА! ФАТ – ИМА – СЪДБА БОЖЕСТВЕНА!

Е, я сега да направим тълкуването. Точно за сега, за този период. Нали не съм ви дотегнал? Да продължавам ли или вие сами ще продължавате. Да ви го оставя за домашно. Не искате, добре.

Всичко е СИМВОЛ. Прекрасна приказка. Всички приказки са ВЕРНИ, Убедил съм се. Само че са поднесени през различните етапи, по различен начин. Няма приказка, която да НЕ е Вярна и няма ЧУДО, което да е станало, да стане и ще стане. 

АЛИ БАБА е СИМВОЛ Винаги на БОЖЕСТВЕНОТО, на ПРАВДАТА, на ИСТИНАТА, на МЪДРОСТТА И на ЛЮБОВТА, затова му казват Баба. Защото е като Баща, ОБИЧА Всички и прави Всичко за Другите. Той затова е на това дередже, да е беден. Не е бил чак толкова, но въпреки всичко е беден, за да отиде да иска от време на време помощи от брат си. СИМВОЛ на АЛЧНОСТТА, на КОРИСТОЛЮБИЕТО най-вече. Да има ИЗГОДА, което Иска да ни отучи сега Небето Е брат му! 

Той е ЗАМОЖЕН, но на какво? На физическо, Материално ниво и НЯМА НИКАКВА ДУХОВНОСТ! ДУХОВНИЯ е Али! НЕдуховния и Абсолютната МАТЕРИАЛНОСТ е брат му, но тази Материалност, както виждате ПРИКЛЮЧВА! 

Кога и как приключва? 

Пещерата кое измерение и какво е? ТРЕТОТО и ВИДИМИЯ СВЯТ, където има всички дивотии. Много богатства има материални, но там има разбойници и всеки, който поиска да е Алчен, Завистлив, разбойниците са там. Значи при Богатството са и Разбойниците – ТРЕТО ИЗМЕРЕНИЕ! ЧЕТВЪРТОТО ИЗМЕРЕНИЕ е СВЕТЛИНАТА ИЗВЪН Пещерата! 

КОЙ може да Влиза и да Излиза между Измеренията? ДУХОВНИЯТ ЧОВЕК! Който какво знае? Паролата, който вече се е Издигнал. Вибрацията му е повишена. Той може да слиза, да влиза и тука, и там. 

КАСИМ обаче НЕ може. Той си остава в Третото Измерение със всичките ПОРОЦИ – Завист, Алчност, Гняв, Лакомия и ред други работи. Плюс това най-висш ЕГОИЗЪМ, които съм ги изброявал и които църквата ги казва – Седемте Смъртни ГРЯХА!

Така, коя е жената на Касим? Жената на Касим е точно от тези хора, които не са толкова дейни в материалното, но са Хитри и Лукави и гледат да минат тънко. По хитрия начин да се сдобият с богатства. Вижте, тя Действа с Ума си. “Я, да видим за какво става въпрос”? Тя умее да върви в живота. 

За жената на Али Баба нищо не казват. Обикновена женица. Даже тя и къщата не може да оправя, значи тя е със съвсем Ниско Съзнание, Елементарничко, Посредствено. 

Четиридесетте разбойника, това са Съблазните, които живеят в Третото Измерение. Нищо, че излизат навън да ограбват, нали, но те всичко трупат там. Но тези разбойници, в Евангелието пише: “Последните ще станат първи”. Плащат със живота си, значи Господ им опрощава всичко, правят една Духовна Трансформация. 

Четиридесетте разбойника плюс Али Баба и Фатима колко стават? ЧЕТИРИДЕСЕТ и ДВАМА – ЧИСЛОТО на ЖИВОТА! Тези двамата са заслужили Аватарите, а разбойниците ще бъдат преобразувани от Бога в Добри души. Сега са били ЗА БАЛАНС в това Измерение. Както виждате всеки получава наградата си. Касим – няма начин. 

Кои продължават НАГОРЕ? ПРАВЕДНИТЕ! ВЕРНИТЕ, като Фатима. Вярна прислужница, Точна и Делова, Действена, значи, за да се прави НОВОТО НЕБЕ! Новото небе е СЪЗНАНИЕТО на Али Баба – и Мъж! НОВАТА ЗЕМЯ, ЖЕНСКОТО ЯДРО, е Фатима, която действа и двамата се ОБЕДИНЯВАТ!

Виж даже Духа и НЕ подозира какво става, обаче Женската същност и начало, която е много по вариативна, и вижда нещата. Оправя нещата. Затова сега след 2012-та година, не го казвам за първи път – ЖЕНСКИЯТ ПРИНЦИП взима Преднина. Може да е с една йота, с едни гърди напред, но има преднина, за да ни води през неравностите на Прехода. По-леко усещат, разбират. 

Ето ви приказката, това е тълкуването, за да не разводнявам по-нататък темата. Вие сами вече може да си направите всички изводи. Вътре какво, що, как, защо? 

Как БОГ ДАВА и на Духовните Хора. Значи започва да дава. БЛАГАТА СЕГА ИДВАТ! Благата на Духовните хора сега ще продължават да се дават. Едно време Бог ги е задържал, за да бъдат Аскети, да си гледат повече Духовността. СЕГА вече всичко трябва да се Уравни. Бог НЕ е против скромното, нормално богатство. Или човек се казва хубаво да бъде Заможен. Да има, ЗА – МОЖЕН е, нещо, за да може да направи. Не прекаленото богатство. ПРЕКАЛЕНО БОГАТСТВО НЕ Е ДОБРЕ!

Но всичко остава в пещерата, дори като унищожават разбойниците. Там повече Али Баба НЕ ОТИВА! На него му стига това, което БОГ МУ Е ДАЛ! След смъртта на брат си той НЕ Влиза там. 

Защо е „СЕЗАМ“? Аджеба защо не е: „Боб отвори се!“, защо не е „Леща“? Шестица. Преди четири, пет години ми казват да рекламирам (от Небето) ЛИМЕЦА и СУСАМА. Сусамовия тахан, който е най-добре за възприемане от организма. Започнах аз така да попреглеждам, само че не взех една статия от един умен доктор и се установи, че СУСАМА от всички малки семенца, които са като него включително синаповото, маковото  семе, което се употребява. Нали синапа е за горчиците, просото и ред други работи, които даже и не ги знам какви са и колко са. Но има такива семенца. Е ВИП-а, ВЪРХА, той има всички ТРИНАДЕСЕТ Степени на геометрични фигури според Сакралната Геометрия! Друнвало Мелхиседик го пише, ако го четете, но той не дава това, което ще ви кажа. 

СУСАМА Има… Тъй като всеки един уважаващ себе си традиционен доктор учи, че има ДВАДЕСЕТ много важни АМИНОКИСЕЛИНИ за Разумните същества като човека и ОСЕМ са Абсолютно НЕЗАМЕНИМИ и Човек НЕ Може да ЖИВЕЕ без тях, ако не ги набави от месото. Е, НИЕ ВЕГЕТАРИАНЦИТЕ от много, много години трябва отдавна да сме се пренесли от тази планета, като НЕ сме яли месо. Петнадесет години, лично аз, Силвинка сигурно и повече. Е, какво, НАПРОТИВ, ставаме все по-добре и по-добре. 

Така, Осемте Незаменими Аминокиселини всичките ги има Сусама от А до Я. И другото растение кое е? Лимец, толкова е просто. Искаш ли да минеш от Месоядство към Вегетарианство – ЛИМЕЦ и СУСАМ до свършека на света и ще си добре. 

После изобщо спираш да ги ядеш де, само на вода, на въздух. И после само на въздух. Накрая и от това ще ни откажат. НЕ Винаги се диша. АНГЕЛИТЕ ДИШАТ ПРАНА! Какво е Прана? Те викат Прана, Жизнена Енергия, слиза, това-онова. 

Химическия състав какъв е на Праната, знаете ли? Ей такива малки балончета из въздуха като капчица се виждат. Виждат се сутрин, виждат се на две хиляди метра, нали. Те Сутрин ги има навсякъде, най-долу, обаче през деня се качват от хиляда и петстотин, две хиляди метра нагоре. Светло  Син ХЕЛИЙ! Специален Хелий. Пречистен, който слиза от Космоса нощно време около ТРИ часа и при ИЗГРЕВА на Слънцето е тука навсякъде. Това е ПРАНА в Материално изражение. 

Така, ще започнем да дишаме хелий, както дишат ангелите, но преди това ще дишаме въглерод или не знам какво Всевишния ни е приготвил. Какъвто газ даде, такъв ще дишаме в крайна сметка. Какво да правя и аз, ще дишам, къде ще ходя. ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕОБРАЗУВАМ ФАЗОВО! Ако ми кажат дим от букови дърва, тютюнев дим, ще дишам (смее се). 

Така, значи това беше за Сусама и заради това, понеже САМО Сусамовото масло, другото е Кедрово, то обаче е от дърво. От тези малките работи, дето са маслодайни растения, сусамовото масло се мие с Водичка, даже и студена, значи нищо не остава в организма, то е Чисто. 

КОЕ Е НАЙ-ОПАСНОТО НЕЩО за ЧОВЕКА? – МАЗНИНАТА! Дори и растителна. НАЙ-ЧИСТАТА, пак повтарям, е Сусамовото Масло и Кедровото. Всички останали масла се мият с препарат. Така е и заради това вълшебните думи, виж, приказките не са празна работа. Само че Природата и Господ и Вселената иска да ни научи да си използваме ей това, дето ни е в главата, сивото вещество. А не да работим с три-четири гънки. Шопската салата, гроздовата и чалгата по цяла нощ, и да подскачаме, и край, идеално. 

Е, ТЕЗИ ще си ОСТАНАТ ТАМ. Точно по кръчмите. Както ги е заварил ЛАЗЕРНИЯ ЛЪЧ над Содом и Гомор, от двамата Ангели, ги е заварил така. Всичко е било на трапези. Прекрасни цветущи градове с богато и охолно население. 

На другия ден Авраам, който живеел също недалече в тази долина се качва на един хълм. Гледа да види, защото той знае. Господ му е казал – Содом и Гомор, освен това и другите градове, ТОЙ ги е набелязал:
– Аз, Аврааме, съм ти казал кои ще ги Ликвидирам с огън и жупел.

Тоест по Лазерен начин. НИЩО НЕ ОСТАВА, само Пепел. Той гледа само поле. Два Прекрасни града, нищо не напомня. Камък няма върху камък. ПЕПЕЛ! Равно, черно, и духнал вятъра, и само разнася пепелта на другия край. И край, до вечерта не личало нищо. Чисто и просто голо като лунен пейзаж, така пише. 

Добре, до тука в общи линии се разбрахме как Тече ПРЕХОДА и Какви ВИДОВЕ СЪЗНАНИЯ ИМА. Значи Съзнанията са няколко вида Али Баба, Фатима, Касин, Жената на Касин. Разбира се Жената на Али Баба, това са с различна степен на съзнание, на Пробуденост. Разбойниците, разбира се от които най-чак е бил главатаря, но той е бил пак на земно материално ниво. Но тука му е щракало, затова е главатар. 

Така. Силвинке, може да кажеш няколко думи, после може пак да продължа, ако имате някакви въпроси за Прехода специално.

Silvina:

Аз може да се пошегувам, имахме една приятелка, дето ти казваше Татко Изворски (смее се).

Георги:

Имам един приятел, с който отиваме да си пием кафето, той ме гледа:
– Георги Ефенди, дойде ли?
И аз викам:
– О, темане искаш. Да, много ми е приятно да ми викаш Ефенди – нали Господине, викам – и Бей да ми викаш пак няма да се разсърдя.

Така че каквито и обръщения да има, това си е всичко хубаво и всичките прозвища, които са за Господар. Знаете ли колко има за господар? Кир е цар и Бог и Господар, нали Кир Михалаки, както е писал Ботев още. Пан, пане и до сега се води къде? В Полша. Парин е на руски старото название на Господар. Бан, мисля, че румънците го употребяват. Бан, от там идва баница, върха, бан. И господар на български е най-близко до Господ

Е, да, само че виж тази частица – Ар означава Място. Може да е овчарник, може да е къща, може да е ливада. От там идва какво? Единица мярка за какво? За площ. Господ-ар, значи ти си господар, Само на определено място си Господ. Господ съм на тази ливада и ще пусна аз моята овчица да пасе, вижте всичко има връзка. Говоря ви, всичко е Тракобългарски език, не защото съм се родил в България. Всички сме граждани на Вселената и не бива да сме чак толкова големи патриоти и родолюбци. А, трябва да мислим за Земното кълбо и малко по-нагоре, затова трябва да мисли всеки Духовен човек. А не само за моят квартал, за моята партия, за моя фен клуб. Аз съм привърженик на този отбор. Това са абсолютни Нисши, Елементарни, Земни Съзнания. 

Духовния човек, особено Аватарите, които сме се събрали тука от Семейството на СВТЛИНАТА, мислим за ВСИЧКО и ВСИЧКИ. Две мнения няма! Иначе просто НЕ МОЖЕШ ДА РАСТЕШ НАГОРЕ! Нещо те задържа, Затова си изпратен тук, за какво? ДА ПОМАГАМЕ ЗА ПРЕХОДА. А той си дойде тука и вика:
– Аз ще си уредя моето гнезденце, моите две пиленца.
А, другите пиленца кой ще ги люпи? Другите, яйца, дето ти ги слагат? Трябва да ги излюпим и тях. 

Добре, имаш Силви думата. 

Приятел:
Аз само преди да е започнала Силви, искам да кажа една, две думи. Знаете, че всички тези събития успяваме да ги осъществим на доброволни начела. Тука има една прекрасна кутия надписана “Дарения за Светлината”. Така че който желае и може, може да остави своето дарение. Освен това, който не знае, Силвина и Георги в момента изграждат един прекрасен Духовен Център там, където живеят, в село Виноградец. В който идеята е всеки, който желае… Естествено, трябва да носи любовта в сърцето си и с добри намерения е добре дошъл, когато бъде изграден този център. За да може, все повече и повече хора да имаме място къде да се събираме и да споделяме всичко, което пожелаем. Пускам кутийката. 

Георги:
Който желае, разбира се. Това не е…

Silvina:
Той Георги въведе, това, за което аз ще говоря.. А, приятелите от Пловдив са тука. Ей благодаря, СЛАВА на Господа. 

Значи, за Егоизма започна той да говори. Безкрайно ме изненада, когато заговори в началото за поточето и за рекичката, защото това е всъщност другата картина, която днес дойде и Георги заговори също за това. Значи, това за което ще говоря е за Двата Вида СЪЗНАНИЕ, ако може да се раздели така. Егоистично – Алтруистично или Божествено. И Индивидуално, и Колективно съзнание. 

Картината, която дойде… Има една Астроложка, забравих й името, но мисля, че за месец юли, нейното тълкуване и нейния анализ за този месец. Тя използва тази картина, казва:
– Сега съзнанието на хората започва да излиза от това затвореното, което е било до сега, едно безотточно езеро и да се превръща в поток.

И днес всъщност тази картина се появи пред мен отново. Безотточното езеро и потока, рекичката, която се движи към океана. Какво е безотточното езеро? Това е място, в което само се влива нещо, но нищо не излиза. 

Доста хора в последната година някак си се отдръпнаха. Започна един процес навътре. Много трансформации, много неща и спряха да ходят на събития. Не знам дали и това го забелязвате по себе си. Едно като умора, като отдръпване, навътре и точно това е този процес, вътрешен процес. Обаче, рано или късно този процес свършва. При Духовния човек поне свършва и тогава енергията вече тръгва като поток, за да се случи това обаче е нужен един импулс. 

И това е импулса, който ние се стремим да Даваме, да излезем от Егоистичното Съзнание. Защото човек, ако когато Душата е слизала на Земята, тогава е било абсолютно необходимо човек Постоянно да се Самоанализира, да се Наблюдава. Има хора, които тотално са потънали в тези вътрешни процеси и само това ги интересува, което е наистина потъване надолу. Докато правилния път на еволюцията е всъщност потока. Т.е. това, което сме събрали, докато сме били една обособена единица в безотточното езеро, да го кажем, да тръгне в някаква посока

И какво се случва? Тръгва потока, минава през различни места, обаче в един момент става една голяма река и други малки поточета, и рекички започват да се вливат в реката. Това вече е Колективното Съзнание и само по този начин всъщност реката се захранва от достатъчно енергия, за да стигне до Океана. До Океана Ние може да стигнем само чрез КОЛЕКТИВНОТО СЪЗНАНИЕ. САМО чрез ОБЩИ Действия, общо Творене на Реалността. (радиото се включи) 

Аз като говоря понякога съм много емоционална и така често се случва. С колата закъсвам.

Георги:
Включваш я на авариен режим, щом се ядоса Силвина и колата включи на авариен режим и край. 

Silvina:
Да. Другото, което днеска ми се появи за реката. Значи, много често хората слагат бент. Правят язовири. Значи, слагат някаква преграда. Какво е преградата? Значи това са предразсъдъците, това е човешкото съзнание. Въпреки че ще кажете те са полезни язовирите. Я вижте какво става в последно време с тези язовири. 

Преди две години Георги Изворски каза: Българите трябва да изпуснат язовирите, иначе ще имат проблеми.

И това време ще дойде, и ето че то идва, нали. Така или иначе това захранва Консуматорското. Не са хубаво нещо тези прегради. Значи реката трябва да си върви свободно. Тези прегради често сами си ги слагаме, нали. Нашето човешко съзнание. Докато Божественото съзнание е това, което движи потока към Голямото, към Цялото, към Океана. И това е картината, която днес се появи, и мислих, че ще е полезно да я споделя.

Георги:
Нали за егоизма искаше нещо да кажеш. Това ли беше?

Silvina:
То това е за Егоизма.

Георги:
Индивидуалния егоизъм и колективния.

Silvina:
Егоизма е, да, Георги има цяла беседа по тази тема, може да се види в интернет, но за мен тази затвореност, безотточното езеро е точно символ на Духовния Егоизъм. И рано или късно човек трябва да излезе от това. Случват се наистина много процеси с телата ни, със съзнанието ни. Тук ни боли, там ни боли, костната система, нервната система, главоболия. Проблеми със съня и какви ли не неща минаваме, и ще продължаваме да минаваме през тях. Но наскоро се обади един много болен човек по телефона и Георги му каза:
– Приятелю, ти само се анализираш, ти имаш твърде много знания. Хвани се за нещо, да работиш за Цялото. Да помагаш на хората. Само по този начин ще се появи тази енергия и реката ще потече на някъде. Иначе ти си едно безотточно езеро.

Какво е безотточното езеро? Ако това продължава, рано или късно, то става на блато. То ни превръща в блата, разбирате ли, за да се движат нещата..

Георги:
Казах му да ОСМИСЛИ ЖИВОТА СИ, иначе ще бъде Болен цял живот. Защото той НЯМА Никакви проблеми. Достатъчно заможен, всичко му е наред, а зацикля и става болен. Защо? Пак ще кажа, не си ли Осмислим Живота, Загубени сме. 

Значи Осмислянето на живота има ДВЕ СТРАНИ. Аз много уважавам великите компютърни специалисти, независимо дали са хакери, пирати, компютърни или хубави компютърни специалисти. Защо? Защото и едните Мислят и другите, Имат много Велика ЦЕЛ. 

Най-интересното беше, че познавам доста хора от така да се каже подземния свят и заедно си пием кафето. Чудесни момчета, прекрасни са, те са точно това. Защо? У тях ГОРИ нещо, да направят най-доброто престъпление. О, да Измислят нещо. Прекрасно е, те имат една Голяма Идея. Тя ги държи усмихнати, весели. Ние ги казваме, че са престъпници. Какво престъпват? Дали е закона, престъпват. Но първия, който престъпи, той прави Пъртина. Пъртината след това може да стане добра. 

Вие знаете ли, че поне около тридесет, четиридесет ОТКРИТИЯ са направени от хайдуци. Казано на прост, наш, леко уличен език. И после са взети, и са ВНЕДРЕНИ! Значи, тези Мозъци Мислят, затова ги обичам, не се шегувам. 

Значи, Човек трябва да има една ГОЛЯМА КАУЗА, ИДЕЯ, МИСИЯ И ДА РАБОТИ, Иначе НЕ Може да си ОСМИСЛИ ЖИВОТА. И какво, той се обръща към себе си и започва да се Самосъжалява. Ухо ме боли, леле… Ако има мисия няма да го боли ухото. Защо? Защото МИСЛИ за НЕЯ, МИСЛИ за ЧОВЕЧЕСТВОТО. Казва дори… Дори природозащитниците, да ги вземем тях. Отиват, една голяма Кауза. Да, да защитим природата. Да не дойде тука шистовия газ. Да не го добиват. Да не изнасят златото на България навън. Я да видим да запазим натура две хиляди, да не се построи там нито една колиба. Кол да не се побие. Всичко да бъде чисто, природно, великолепно. Идеята е това. 

Дали са точно винаги прави в 100% от случаите не знам. Сигурно не са. Гаранция, в половината от случаите Господ така прави – Половината са Прави, половината НЕ са. Значи ТОЙ, което разреши, това става, разбира се. Но това е за самите нас. За самите участници, да имаме Идея. Да направим нещо. Да измислим. 

Идват при мен много хора с Нови Прекрасни Идеи от едно загубено балканско градче. Не е загубено, а е Китно и е хубаво, така го казвам, защото е мъничко. Трима души идват при мене и казват:
Ние си даваме (двама са пенсионери, единия заплатата) почти всичко даваме. Правим един ГЕОМАГНИТЕН ДВИГАТЕЛ.
ИЗОБРЕТАТЕЛИ. Викат:
– Къде ли не ходихме, по военните заводи. Какви ли метали не вземахме. От Електромагнитното поле на Земята да се върти.

Това е измислено от Извънземните. Един от седемте вида ЛЕТЯЩИ ЧИНИИ, които познавам ЛЕТИ на този Принцип. От седемте вида – един. Всичко това вече се знае на земята, обаче е добре скрито, нали. 

Но това ми направи впечатление, ТИЯ ЕНТУСИАСТИ, които разбира се, правят това. Прекрасни мъже, чудесни, ето тази Идея, искат, правят, напъват. С това работят, значи това е Любимата им Идея, хобито. Те НЕ знаят да се разболеят. НЕ! А, са обикновени хора, и месо ядат, и си пият вечерно време. Обаче Няма! ГОРЯТ в тази ИДЕЯ. Ето това е!

Вика:
– Аз ли съм тоя, който съм тръгнал да СПАСЯВА ЧОВЕЧЕСТВОТО?!
И аз така си мислих, аз така мрънках на Небето, исках да се отделя. Но викат:
– КОЙ?! Нали ТИ трябва да бъдеш там.
– КАК? Толкова много народ..?!
– НЕ!

Всеки един си мисли, че другите могат да свършат работата, но Той е едно винтче от Общия механизъм и ако НЕ си е на Мястото, часовника, както съм казал много пъти, НЯМА ДА РАБОТИ. Дали си стрелка, вярно, отпред на лицето, е. Може да се пъчиш, но аз ако съм едно винтче отзад и по-дявол винтче, ще се развия, и двете стрелки дето показват времето, хоп, спират. И тази джаджа хубавия кръгъл часовник става безполезен. Аз съм най-малкото винтченце там, как прекарвам хубавите стрелки отпред. 

Затова НЯМА да се ПОДЦЕНЯВАМЕ. Всички сме АНГЕЛИ, ще станем АРХАНГЕЛИ. От Архангели… НИЕ сме БОГОВЕ В РАЗВИТИЕ! Когато дойде време ще се качим в БОЖЕСТВЕНИЯ СВЯТ, но ВСИЧКО ТРЯБВА ДА ГО ПРИЕМЕМ, ДА СЕ СЪГЛАСИМ И ДА РАБОТИМ – Не по-малко – за СВЕТЛИНАТА и за БОГА!
– Как работиш за Бога?
– ЛЕСНО! Как се работи за Бога? Излизам навънка и едно кученце сутринта се върти около мен, влизам в магазина, и купувам едно пакетче вафли. То нямаше разни други работи. То не трябва да яде много сладко, но поне глада… Една, две вафли мога да му дам.

Веднага Господ ми пише една шестица! Нито го знам, нито го познавам това кутре, от къде ще ми е. Човек може да мине и да го подритне. Да, но после с този Крак, дето го рита най-малкото ще си го навехне, да не кажа, че може и по-зле да е. Гаранция. Свърши времето, току-така да минава. И след една година крака го заболява и той вика:
– От какво ме заболя?
Така, едно време беше, хубавата прекрасна поговорка две хиляди години:
„Господ забавя, но не забравя.“
А сега е Господ и НЕ забавя! МОМЕНТАЛНО! Особено, колкото си По-Духовен, толкова ВЕДНАГА. Лично знам за мен – Три Секунди. Ако направя нещо след три секунди веднага по врата пляс и ме ошамароса. Значи нещо не съм направил както трябва. Няма това-онова, да го отлага след една минута, след десет минути, пляс. И заради това пак казвам СВЕТИЯТА се СЪГЛАСЯВА с нещата на ПРИЕМАНЕ за ТРИ Секунди. Хайде, ПРОБУДЕНИЯ ЧОВЕК за ТРИ Минути или ТРИ Часа. 

Недейте да изоставяте нещата повече от Двадесет и четири часа, защото съм го казал не много, но десет, петнадесет пъти. ОСТАНАТ ли за следващото денонощие, Мине ли се превръща във хубава прекрасна хрема – Минимум. Някакво вирусно заболяване, а след това, КОГАТО НЕ СЕ СЪГЛАСИШ СТО ПЪТИ става ДОБРОКАЧЕСТВЕНА, не искам да съм лош пророк. КОГАТО НЕ СЕ СЪГЛАСИШ ХИЛЯДА ПЪТИ става ЗЛОКАЧЕСТВЕНА. 

Не се шегувам в онова, което го казвам и съм убеден. Пак ви казвам, проверете го и ще видите, че е така. И най-важното ПРЕСТАНЕТЕ да се Самосъжалявате. Да стоите подпрени в кръчмата, да се тюхкате. Да си пиете кафето: „Аз съм болен, аз съм нещастен, я погледни какво стана“.

Седим с един приятел на центъра на Ахтопол и си пием кафето, и минава един с една патерица, слабичък такъв. Аз го гледам, приятеля вика:
– Това е едно много мъжко момче, тука като дойдох ми каза, заведе ме тук-таме.
И му вика:
– Здравей.
Той вика:
– Здравей.
– Как си моето момче, защо куцаш? – Питам аз.
Той направи няколко забележки на докторите, които са го оперирали като включи майките им. Такива забележки, че наоколо заведението се обърна цялото и аз викам:
– Шшт, шшт, трай, трай, трай, да не скачам да ти затварям устата.
– Чакай, Защо?
– Ти знаеш ли, че Докторите ИЗПЪЛНЯВАТ БОЖИЯТА ВОЛЯ и затова ходиш с тази патица. Искаш ли да ти мине крака и да хвърлиш тази патерица след четиринадесет дни
Той вика:
– Кой не иска?
– Сега Слушай ме, както вървиш сега с патерицата, Казваш, че първо тези доктори са Ангели, най-малкото и по-големи. И Архангели да им кажеш, няма да сбъркаш. Че са Най-Прекрасните, Най-Чистите, Най-Свестните, Най-Чудесните юначаги, които си срещнал през живота си. Започваш от тях. 

После всички дето си се карал, бил, разправял, казваш, че Всички са Идеални. Всички са си на мястото. И започваш… И това трябва да го казваш от сутрин до вечер. От сутрин до вечер, кой, както го видиш казваш:
– Това е Ангел, Прекрасен човек.
Да дойде да те зарита… И на мен ми се искаше в момента да те заритам, като каза тия работи, но нали. Обаче и да те зарита пак казваш:
– Чудесен човек, Идеален – от ХИЛЯДА до ДЕСЕТ ХИЛЯДИ пъти на ден.
След ЧЕТИРИНАДЕСЕТ ДНИ ще си АБСОЛЮТНО ЗДРАВ без да ходиш на лекар и накриво зарасналата ти кост на глезена ще се оправи. НЕ се шегувам! Пробвай го! 

Това са ЧУДЕСАТА! Вие какво мислите. КАК? Ако внимателно сте чели УЧИТЕЛЯ, там точно пише, не знам дали е в “Сила или живот” или къде. Само че знам, че той го е написал хиляда на сто.

Когато ИСКАТЕ нещо да Получите, го Казвате и го Правите ХИЛЯДА ПЪТИ на ДЕН. Минимум. 

Обезателно за добро. Казваш на най-големия си враг: Нека добрините да му се върнат. – Казваш ХИЛЯДА ПЪТИ.

ХИЛЯДА е ЗЕМНОТО Число. СТО Е АНГЕЛСКОТО Число. От ЕДНО до ДЕСЕТ е БОЖЕСТВЕНОТО Число, но са НАЙ-МОЩНИТЕ. Колкото повече се намалява количеството, толкова повече се засилват нещата. Аз съм го написал в “Диамантената десятка”. 

Разгеле споменах книгата си и понеже сега съм тук, ще си направя реклама на хубавата стихосбирка. Това не е стихосбирка, това е гениална поезия. Омръзна ми да бъда скромен и наистина поне Десет стихотворения има вътре за Нобелова награда за поезия. Това ми го каза един литературен критик преди много години. Аз не вярвах, разбира се, викам:
– А, човек на знае колко е талантлив и колко може.
Вика:
– Колкото е По-Кратко стихотворението е По-Мощно Заредено. А твоите са Заредени с такава Сила, че само като ги прочета и ушите ми писват.

Защото той разбира от нещата и отворена система, разбира от литература. Всеки не успял поет или писател какъв става? Литературен критик. Аз.. това не ми правеше впечатление, но въпреки всичко си пишех стихотворения. 

Сега ще си позволя да ви прочета две, които, едно от тях стана любимо на много хора, защото викат:
– Ей, даже си го и написал какво ние си мислим.
Викам:
– Така съм си мислил, така съм го написал. 

Така, ето сега ще ви прочета една тайна. Това са две автобиографии. Така се пише в заглавието “Автобиография 1991” с оня акъл. И “Автобиография 2014” с този акъл. И ще разберете, че и от двете стихотворения, акъла пак не ми е дошъл, сега ще го докажа, черно на бяло. 

Първата автобиография, която съм я писал 91-ва година, унил, зле ми, не знам какво… Блъскан, ритан, от сутрин до вечер и аз се самосъжалявах… Наведена глава, няма изход, тъмно, сиво… Ни виждам слънцето, ни облаците, макар че ходих да летя де.

АВТОБИОГРАФИЯ 1991
„Като небе съм беззащитен, Господи!
Но дай ми сила, своя миг да нося…
Сънувам често мрак
и в мрака още мрак…
И в черните му ъгли душата ми кръстосва…

Ала все пак спасих
една звездица детство…
В коравия ми полет
като молба блещука.
Съдбата ми горчи,
но не роптая вече…
Научиха ме – щом съм жив – е празник…
Макар самотен празник на предател…

Заесенява въздухът…
Небето е обширно като зима.
И не Надеждата,
а Вяра и Любов заесеняват…
Гнездата
бавно и красиво посиняват…
И всяко –
сред отломъците залез – ми прилича
на малък гроб
на песен…“

АВТОБИОГРАФИЯ 2014
„Като небе съм светът, Господи!
Превърнал си ме вече в пламък!
Във Звезден Миг и Звезден Вик!

Благодаря Ти от душа!
Едно ще Те помоля само –
Не ме прави по-рано праведник!
До края искам да греша..!“ 

Ще ви кажа нещо, снощи го казах на един наш приятел музикант, викам:
– Виж, аз знам, НЕ Аплодисментите, Тишината е най-големия бис. Тишината! 

Мога да ви кажа точно защо са измислили аплодисментите, но не искам да го знаете. 

Така, другите книги са “Диамантената десятка” и “Великият трепет”. Скоро ще излезе, Слава на Бога и дай Боже, не знам кога, една чудесна книга, която е биографична за големия български художник Димитър Казаков – Нерон и автобиографична за мен. Там ще ми прочетете в общи линии биографията, само че съм бил горе-долу с акъл от 90-те години. Така, макар че тогава е имало някакви проблясъци. И разбира се, още една пиша, тя вече е езотерична, казва се “Пет елмазени рози”. Поне заглавието съм го сложил, това са пет Изключителни Беседи вътре, Фундаментални. Една новина, другаде нямаше къде да го кажа. 

Сега, може да ми задавате всякакви въпроси. Напълно спокойно да ми ги задавате. И на които мога или трябва, и ми разрешат да отговоря, както трябва, ще отговоря. Някой не, може и да го знам, но обикновено си мълча, и казвам Небето знае. 

Приятел:
Мисля, че знам защо най-големия бис е тишината…

Георги:
Кажи, кажи, щом знаеш, после ще ти направя лека корекция.

Приятел:
Мисля, че най-големият бис наистина е тишината, защото до такава степен трябва да си стигнал до съзнанието, до сърцето и до ума на човек, че той просто да ахне, и да няма какво да каже в този момент. Може би още нещо ще кажа, но малко трябва да помисля.

Георги:
Така е.

Приятел:
Той остава без думи, без мисъл, просто със всичко, което чуе…

Георги:
Знаете ли, залата е пълна със СВЕТЛИ Същества. ПЪЛНА Е! Още щом започнахме да я пълним и ТЕ дойдоха и се настаниха да слушат. Или както е казал Учителя:
– Аз НЕ говоря само на вас. Говоря още на стотици други и то Разумни души, По-Разумни от вас.

Така че трябва човек да ВНИМАВА КАКВО КАЗВА. Но ако Искаме тези души да са СВЕТЛИ, Хубави и Прекрасни НЕ Трябва да ги гоним. 

Вижте, ако едно куче седи до мен тука и не ми е много голям приятел или там. И аз направя едно рязко движение. Това за какво е знак? – За нападение. Това е агресия, това е насилие. 

Значи, Природата НЕ Иска Резки Движения, освен ако не се налага да се действа много бързо. ТЯ всичко гледа да го направи плавно и полегато, и Много Внимателно, и започва много тихо, много спокойно, много чудесно. Природата ни отвръща с катаклизми. 

Знаете ли, отвън като завее вятъра, днес духа с сто километра в час някъде. Някъде и с повече. И в двора ей такова дърво.. Предишната нощ, духна само за три минути след полунощ, и счупи едно такова дърво. И то падна на алеята, та дълго време го чистиха там работниците, за да могат да изкарат от паркинга един джип, нали нямаше машинка. То падна така на пътеката и те поизчистиха клоните, джипа да може да се промъкне. 

Значи, този вятър, ВСИЧКО, Което е НЕГАТИВНО, когато се събират облаци… Разберете, може с Човешката Воля и с Човешкото Съзнание, с Човешката Радост, Чистота и Обич времето чисто и просто да се ОПРАВИ. Или да те Изчака поне. А иначе, НЕ Може да Влияем кой знае колко на природата, защото тя си знае. Има си режим и затова не бива да се сърдим.

Времето се разделя на Подходящо и Неподходящо, както го казвам, но в никакъв случай на добро и лошо. Просто времето е такова, каквото наистина природата го прави, а за нас дали е подходящо или неподходящо… 

За земеделеца му трябва дъжд, той таман е насял нивите, вика: „Е, Идеално е“. Но един, който пък си е обрал и си е сложил да си суши ошава навънка, нали. Ябълки, круши, сливи, вика: „Леле, намокри ми продукцията, изгни, край”. За него дъжда не е добър. Значи подходящо и неподходящо, но по принцип… То Слънцето, че е Слънце пак не може да угоди на всичките. 

Ръкопляскането НЕ Е Много за предпочитане

Лично аз, както вече, там НЕ Влизам да правя кръстния знак. Не паля свещи. Разбира се и който иска нека си носи кръста. Но съм го казал в книжката, да го сложи поне в кръг, за да има още сила като ритуален знак поне година, две. Макар че времето замина. 

Човек е ЗАПАЛЕНАТА СВЕЩ, особено ПРОБУДЕН като нас. Тялото е нашия ХРАМ. ДУХА У НАС е дядо поп. ТОЙ говори само хубави работи. За какво ми е аз там да ходя да слушам ония канони, които съм ги чел стотици пъти, за да ги науча, разбира се, Новия завет. И въпреки всичко едно свещениче, младо такова, попче ми каза:
– О, вие не знаете, изобщо не знаете Евангелието. Не знаете какво пише там.
– Сигурно не знам и нямам такава религиозна култура.
Значи човек се Съгласява и така трябва да бъде, за да Няма Противопоставяне. Ако започна с него да се разправям, значи и аз искам моята истина да излезе. Това вече е агресия, насилие.

Така, ние трябва да знаем, значи да се УЧИМ, да Изгоним Невежеството. Невежеството е какво? – Най-напред като четем, трябва да вникнем вътре, но ако няма и не може да разберем отиваме при някой по-ведомен и го питаме за какво става въпрос. Затова са Учителите, затова са Духовните Наставници, не са за нещо друго. Има Духовни Водачи, Духовни Наставници, Духовни Треньори, Духовни Инструктори, нали. И те имат едно по-общо име, значи Гуру, както може да се каже. УЧИТЕЛ е вече е по-висша форма, ПРОСВЕТИТЕЛ – Духовен Просветител. Всички сме духовни просветители, нещо да му кажеш на човека, което е за ДУХА, значи ставаш Духовен Просветител и е това хубаво. 

Две от точките, които са Най-Мощни Енергийни са на Центъра на Дланите. ХУБАВО е да си слагаме ръцете една над друга и да се БАЛАНСИРАМЕ. НЯМА ДОБРА и ЛОША ЕНЕРГИЯ! Има Енергия със знак Минус и със знак Плюс. Няма Тъмни Енергии, не знам какво… Тази енергия чисто и просто ни е дошла ПОВЕЧЕ. 

Казвал съм го с примера с меда. Значи, меда е прекрасно нещо, меда не е горчивия хинин. Хапваш един буркан мед и промивка в Пирогов. Нали е прекрасно нещо меда? Същото е и с Енергията. Меда е положителния знак, горчивото е отрицателния знак. На НАС ни ТРЯБВА ГОРЧИВО, Защото Няма Лекарство за Сърцето без Отрова. Има ли доктори? Искам да ми опонират. Има ли лекарство за сърце без отрова вътре да има?НЯМА! 

Всички лекарства, които са дадени за сърцето имат малко количество отрова. Дали е билкова и е направена от напръстник, който е една от билките, от които се правят лекарства за сърце. Някога бяха чисти. Или пък е извлечена по химически начин, но ИМА. Сърцето трябва да работи с това, значи му трябва и това. 

Щом ИМАМЕ ДИСБАЛАНС У НАС, този Дисбаланс казваме е някаква Негативна Енергия. НЕ Е НЕГАТИВНА, може и да е Позитивна и ДА Е ПОВЕЧЕ.

Но мисълта ми беше, при ръкопляскането, хубаво е по някой път. Хубаво е, НО по някой път, казвам, ей така да се плесне два три пъти. НЕ Повече. Така е още по-добре, но това и този шум, когато масата го вдига и го прави, прави една НЕПРИЯТНА ВИБРАЦИЯ Точно за СВЕТЛИТЕ СЪЩЕСТВА. За НАС НЕ! И ТЕ се дръпват за малко. Щом спира ръкопляскането, те идват, но при това дръпване и там Техните Електромагнитни полета, Техните Светлинни полета се Отдръпват от Нас и после пак идват. 

Така, това беше междудругото, трябва да го Знаете и за това АЗ НЕ РЪКОПЛЯСКАМ. Само ИЗЛЪЧВАМ Радост към оня певец или артист, който съм го харесал на сцената. 

Сега, политика, ако наистина е направил едно хубаво изказване за народа и знам, че е вярно, защото стой зад него, аз също му Излъчвам по този начин. Аз НЕ му ръкопляскам, но аз му се Радвам. 

Значи, НИЕ Трябва да ИЗЛЪЧВАМЕ Какво? – РАДОСТ и Хубави Чувства. ОБИЧ, ДОБРОЖЕЛАТЕЛСТВО, ДОБРОНАМЕРЕНОСТ и най-вече, ако можем, най-висшата форма – ЛЮБОВ!

Silvina:
Ще правим ли лечебен сеанс?

Георги:
Не знам, времето напредна… До колко сме тука? Лечебен сеанс, ако ви направя… 

Silvina:
Пламене, искаш ли да изпеем нещо?

Георги:
Ако искате да изпеете нещо. Междудругото през цялото време ви излъчвам енергия, не знам дали Я усетихте.

Приятел:
Може ли един въпрос? Това, което казвате за Оздравяването за Четиринадесетте дена, за всякакво отношение ли става въпрос? С каквато и да е болежка?

Георги:
В общи линии за четиринадесет дена е Минималния срок, Когато МОЖЕШ ДА СИ СМЕНИШ ПРОГРАМАТА. Значи, Програмата, която е ОСТАТЪК някаква СТАРА ПРОГРАМА, за да Сложиш НОВА ПРОГРАМА. Това са четиринадесет дни и през тези четиринадесет дена ЦЕЛЕНАСОЧЕНО и ПОСТОЯННО..! Трябва да Постоянстваш в нещо, което ИСКАШ! Да го ПОВТАРЯШ!

Е, чалъма е и такъв, ако искам да си купя пищов или ловна пушка нова, може да го повтарям. Няма начин да не си купя, от някъде ще мина след това. Но по-добре да мислиш нещо добро, а не за оръжие. 

Значи, обикновено ИЗБЯГВАЙТЕ да искате Материални неща. Духовния човек, НЕ му се полагат Материалните неща. И после ЦЕНАТА е много Висока като плаща, и ПЛАЩА винаги с едни такива некомфортности по тялото, и по Духа си. По-добре да не иска, защото едно Нисше съзнание, което е по-няма да плаща. 

Примерно, аз искам да си купя нова ловджийска пушка и 14 дена броя си, хиляда и петстотин пъти днеска казвам: “Господи искам нова ловна пушка”. Хиляда и петстотин пъти. Ще ми я даде. А, после какво ми се пише? Не искам да съм там като се случи. 

Обаче бай Пешо каруцаря и той ловец от нашето ловно рибарско дружество, и той иска да си купи. Иска, на него му се дава и него не го наказват по този начин като мен. Наказанието е десет, двадесет, тридесет, петдесет или сто пъти по-малко. Значи той ще заболее от Хрема или Грип, мен ще ме хване Спин. Казано нагледно. Защо? – Защото съм ДУХОВЕН ЧОВЕК, а искам оръжие. Аз нормален ли съм? 

Значи, това е технологията, но е хубаво, когато наистина човек не се чувства комфортно и усеща, че може да излезе от това състояние. ПЪРВО да си ПРОМЕНИ МИСЛЕНЕТО и ДА НАПРАВИ ЕДНА ЖЕРТВА. Да каже ТРИ ДЕНА мога да си МЪЛЧА, защото имам много остър език и сума народ съм направил на нищо. ПРАВИШ ЖЕРТВА. Или втория път, който е може да мине САМО на ВОДА, също и ГЛАДА е някаква ЖЕРТВА. 

Но още по-добре е когато си поставиш за Седмица, две, три или Месец, БЕЗ ЛЪЖИ! САМО ИСТИНА! Сега е Най-Силното Лекарство, т.е. Най-Силната и МОЩНА МОЛИТВА към БОГА Е ТОВА! Ако успееш да живееш няколко дни, толкова много ВНИМАВАШ, че НЕ КАЗВАШ Абсолютно никаква ЛЪЖА. Нито малка, нито голяма, нито бяла, нито черна, нито благородна, нито неблагородна. Защото както е магията нали, викат:
– Ела да ти направя магия за любов, тя е бяла магия. 

Всичко е хипноза, всичко е магия. Всичко е дивотия. Но Всичко е за УРОК. Когато една известна екстрасенска застане и си кажи: ..“Това, това, това“… „ДА, ще се ожениш за Пенка“ или „Няма да се ожениш“. Обаждат се по телевизията, аз въртя от тука, Телевизията печели. Всичко си е наредено, схемата. Това ми е на мен за урок. Може случайно да стане, ако е Божията воля, но може и да не стане. И тогава викам не Позна тази екстрасенската, не позна. Но това е нормално, в крайна сметка излъгаха ме. Защо? Така, човек трябва да има Вярата, Надеждата и Любовта. Да ги носи у себе си и не да се занимава с подобни неща. 

Едно време, пак интимно ще говоря, така като на семейство, бях Много Голям МЕДИУМ. Наистина много голям, без да знам какъв съм по принцип, грешка нямах. Говорех с мъртвите, виках духове и всичко както си се полага на един френски много голям Медиум. Движеха се предмети, изписваха се знаци. Охо, колко време ме търпя Небето да се занимавам с глупости? – Една година и половина, не че… 

Ако сте чели внимателно на Учителя биографията ще разберете, че и той се е занимавал с това. Но и той по едно време спира и казва сакън. Край, до тука. Викали са Духа на един техен приятел, доктор Миркович, който си е заминал в отвъдното. Викали са Духа му и са говорили с него… 

Чели ли сте тези работи? Кой ги е чел? Чели ли сте подробности за Учителя, за да знаете това, което ви казвам? Да, така е.

А аз още не бях стигнал до никъде. Аз чисто и просто си бях едно момченце, което си кара мотора, лети, ходи си за риба. С приятелите пием си кафе и си говорим в селската кръчма, там кафенето. И въпреки всичко Не знае какви способности. Каквото казвам всичко е точно така. Като е една много добра врачка, гледачка и не знам каква. И подплатено с примери, с работи. У нас всеки ден, ей така народ, вечерно време. И викат:
– Дай да направим сега… 

Хайде събираме се около масата, слагаме тука тези джаджи за говорене. Започва да пише Духа. А, викаш този, оня, трети, пети. Не искам да цитирам на какви световноизвестни имена съм викал, Духа съм викал, за да говори. Накрая го освобождаваш, всичко е наред. Докато не ме заритаха от Небето и аз разбрах повече и на кафе да не гледам. Сега може, обърна кафето бабиното, ей така за майтап. Край, приключих с тези работи веднъж за винаги, защото такава строга беше забележката, че ме държа доста време влага. Ей така ме отказаха.

Затова недейте да искате да ви се Отваря Третото Око и веднага да ставате Ясновидци, защото НЕ знае човек колко е ЩАСТЛИВ да си ЖИВЕЕ СПОКОЙНО. Защото за всичко ПЛАЩАМЕ. 

Я да видим има ли някой наистина изключителен въпрос и после ще минем към песните. 

Приятел:
Следващата година какво ни чака?

Георги:
Само чудесни и прекрасни работи. Написали са го, особено нас. Човек с посредствено съзнание, цитирам Учителя, за да не ме изкарате лош пророк, него ще го цитирам.
– Човек с нисше, посредствено и елементарно съзнание да не се качва на аероплани, на параходи, на тренове, т.е. на влак. Да не пътува никъде, да не излиза от къщата си, защото може да загуби живота си. 

За Божиите синове и дъщери е направен Прехода и Новото Време. И сега както преминаваме към Новото небе и Новата Земя, т.е. За нас. Те могат да ходят, където искат, да правят, каквото искат и винаги ще бъдат ПРЕДУПРЕДЕНИ. 

Един от любимите ми варненски приятели, който вчера сутринта го виждам и той казва така:
– Нещо в осем часа сутринта ме накара да стана. Празници. През два, три блока съм си паркирал колата и нещо така мощно ме кара да отида да я видя, че нямам думи. Отивам и какво виждам? Колата ми заградена с червени въжета и над нея започва да правят строително скеле, за да започнат да мажат тази страна на блока. Строителните отпадъци, от стената като я чукат, точно върху хубавата кола и те викат:
– Хайде бе човек, ние дигнахме целия блок – там тридесет и два или четиридесет апартамента. На всеки един звънели сутринта – да видим чия е тази кола да вземе да си я премести.
Той вика:
– Аз съм от тука през три, четири блока, никога не може да ме откриете, но нещо ме накара да дойда и да я преместя.
Да освободя площадката и за хората, а и за мен беше добре.

Хубавия ми бял автомобил щеше да бъде очукан от хубавата голяма градушка в град София, където бяхме участници със Силвина. Само че нашата кола мина метър. Защо? Защото започнах да мрънкам, пищя, молитви, Силвина се моли. По-голямо зърно от такова не тупна, нито на стъклото. Чукне от време на време. Но пък отгоре имаше толкова много клони и шума, колата беше затрупана, а отдолу течеше вода петдесет сантиметра. Хубавия порой, но това е, защото аз викам: „Все пак да вземем мерки“. 

Бяхме на една улица, първите.., докато стигна до колата, нито едно зърно градушка не ме удари. Аз бях така на петдесет, шестдесет метра. Градушката започна, виждам, че около мен падат. Нито едно не ме чукна. Влязох в колата и тогава започнаха да чукат, викам:
– Първото дърво и се мушиш отдолу.
Хубаво е човек все пак да се предпази.

„Помогни си сам, за да ти помогне и Бог“! 

Малко от малко, колкото може. На зет ми колата – нищо, вика:
– Спирам на бензиностанцията да заредя И започна. Нищо.
На един друг наш приятел стъклата отпред, а отгоре колкото шепата, ей такива дупки, цялата направена.
А един друг си я закара на вторични суровини, вика:
– Повече тази кола не може да се ползва.
Така, значи, затова БОЖИИТЕ СИНОВЕ ще бъдат ПРЕДУПРЕДЕНИ. И това нещо. Значи НЕ Може да се каже това за Човечеството.

Какво ни очаква? То е относително. Значи, Очаква те това, което ти си си ИЗРАБОТИЛ! Повдигнал си си вибрацията. Активирал си си тези хубавите 144 хиляди мини чакри, за които пиша във “Великия трепет”. В книгата  „Сто четиридесет и четири хиляди“. Там е и “Закона за даването” и “Великия трепет” самата книга. Но там съм прибрал тези трите книжки, за да се знае. Там черно на бяло го пише. Това ЗАВИСИ ОТ НАС.

Следователно ние си издигаме вибрацията. ИЗДИГАМЕ си нашата Съзнателност, нашата Духовност, ние ставаме НЕДОСЕГАЕМИ. 

Силвина е свидетел, на Шуменското плато сме, търпяха ни. Аз викам:
– Идва облакът. Хайде стига толкова. Духовете ни гонят от тука.
– Не, не, не…
Но си тръгваме.
По пътеката като вървим единственото, че падаха шишарки. Ей такива дървета се чупеха от двете страни на десет метра вътре в гората и падаха. И тя вика:
– Някое дърво да не падне на пътеката.
Викам:
– На пътеката няма да падне.
Отиваме към колата. Тука само падаха шишарки и дъжд от там, започва да вали. Тука една капка на пътеката няма. Качваме се в колата и като из ведро. Точно ни ЧАКА четиримата души да се качим в колата, викам:
– Е, сега тука нещо…
Такива са ЧУДЕСАТА. Не говоря за ред други Чудеса. 

Приятел:
Това някакво предзнаменование за това, че вие сте скромен човек ли е?

Георги:
Чисто и просто, да. Чисто и просто, Когато човек е ПРАВЕДЕН или се ОПИТВА да е Праведен ПРИРОДАТА СЕ ГРИЖИ ЗА НЕГО!

Приятел:
Питам, защото аз лично имам един случай преди много години, нали. Спя на един разтегателен диван, над когото има един полилей от ковано желязо и тази вечер реших, че ще спя в другата стая и посред нощ чувам някакъв страхотен звук, нали. На сутринта отивам в тази стая, в която по принцип спя и полилея беше паднал, т.е. ако аз бях там просто нямаше сега да съм тук. 

Георги:
Ето това показва Извисена Духовност, защото аз имам десетки такива и мога да говоря цяла нощ.

Приятел:
Има ли случайности всъщност? 

Георги:
НЯМА СЛУЧАЙНОСТ! Случайността е ВОЛЯТА на ГОСПОДА! Нищо НЕ е Случайно. КАК?

Значи, НЕ Случайно Всички се Отказаха. Аз на дванадесетият или на тринадесетият път излетях, когато стана ИНЦИДЕНТА в планината. Всички се отказаха, само аз дивака продължих да напъвам от инатлък, разбира се. Но ТОВА Е БИЛО ПИСАНО по принцип. Значи нещо те подкарва. То самата СВЕТЛА СИЛА Отгоре те подкарва да извършиш нарушението, за да има право да те удари зад врата. Сигурно ви стана ясно как се действа отгоре.

Нали знаете защо падналите Ангели слизат тука Командировка? Как няма да изпълниш Волята Божия? Аз просто не може да ми мине през главата. Аз скоро си Изкарах Изпита по този начин, защото се досетих вече за какво става въпрос. Добре че минавам школата на земята и не може така да ме преметне, да. 

Значи, Светлата Сила ти внушава да извършиш нещо, което НЕ е редно. После, за да има повод да те опердаши, Това е цялата философия, но е от Него. СЛАВА ТЕБЕ ТАТЕ, да не те огорчавам. И понеже се досетих за това и понеже Лукавия не се поклонил на Адам като го направил от кал, вика
– Как на тази фигурка от кал ще се покланям, аз…
А, така ли синко? Ти не ми изпълняваш Волята! Я, КОМАНДИРОВКА на Земята! С ритници отгоре. А, фактически КОЙ му е Внушил? И аз обаче си викам:
– А, Господи, знам, ТИ си му внушил, за да имаш повод да…

Шестица с два плюса ми писа. Шест с два плюса на Небето. Тука викам значи нещо съм научил на Земята, далаверата как става. Естествено, че така става.

Нали трябва да накараш човека да извърши нарушение и ако не може. Значи така е. Така се създават и политически партии, разни сили, това-онова. Ако няма против тебе друга сила… Защото според Закона за Равновесните сили, я създаваш ти. 

Аз съм богаташ, милиардер, имам политическа партия или сила, каква ще да е, няма значение. Обаче от там няма… Ааа, плащам. Викам Иванчо:
– Иванчо, ти си много умно момче, сега, ясно, че акциите ще седят у мене и конците, защото у мене са парите. Обаче искам, отиваш правиш една хубава партия и започваш да ме оплюваш от А до Я. Само срещу мене. Яко, до дупка.

Иванчо вика:
– Сериозно ли?
– Сериозно, моето момче. Сериозно. Аз нали плащам.

Тогава всички са доволни, цялото земно кълбо. Защото от тука като напъва и от тука напъва. Видяхте ли как се командва, това е Политическата Манипулация. 

Аз сега не ви манипулирам, аз ви омайвам. Има ОГРОМНА РАЗЛИКА. ДУХОВНИЯ Човек ОМАЙВА – НИКАКВА ОБЛАГА! Това ми е работата. Обаче Политика Манипулира, за да може ДА СПЕЧЕЛИ неговата партия, за да дойдат гласчетата. Мислите, че не ги продават и купуват, той няма непрекъснато да му казват отдолу. „Купуването и продаването на гласове е престъпление“. Защо го пишат? Значи се прави и продължава да се прави. И дори аз ако съм един политик, казвам ви директно, ще го правя. Разбрахте ли ме сега, защото искам да бъда обикновен човек и да греша до края. Това е. Сега, дойде време за песни, а после и за трапези, разбира се.

Silvina:
Трапези?

Георги:
Не знам? А не, аз не съм много по трапезите.

Silvina:
Добре, Пламен, ще дойдеш ли?

Георги:
ПРЕКРАСНА Аудитория сте вие, да ви кажа. УСЕЩАМ Вибрацията на всеки един. Макар че един вярва повече, един по-малко. Тука има едно ХАЛО, а сега ще стане и още по-добре.

Пламен:
Здравейте, приятели, с някой се познавам лично, с други не, но имам удоволствието и щастието да се запозная. Нямаше много въпроси, но ако може за пет минути да споделя някой лични неща. То е едно споделяне. Слушайки беседи, различни видео уроци и т.н., хората се запитват: „Кога ще дойде Чудото и при мене“? 

Ето вижте един човек стои пред вас, при които Чудото се е случило. Когато въобще чух за Учителя Георги Изворски, още не бях започнал да се възстановявам. Аз бях в критическото състояние с куп болести, с една шепа лекарства и отиваха към втора шепа. И когато дойде момента, в който си казах гледайки белия таван:
– Господи, ако мога с нещо да помогна на този свят и да бъда полезен, дай ми живот. Ако ли не, така и така е тръгнало да си ходя, да си ходя. 

От там започнаха изведнъж да идват отделните, така да се каже, патерици в живота, за да ти помогнат. Първо да проходиш. После да започнеш да живееш нормално. Накрая да започнеш да светиш. 

И всичко погледнато вече от изминатия път се оказва толкова просто и велико. А същевремнно е много трудно, защото трябва да си направил собствената ти душа. Ти да вземеш решение на ниво душа, че искаш промяна. И въобще не са трудни нещата с някакви сложни заучени алгоритми, ритуали, танци или.. Просто в своето съзнание да приемеш любовта, добротата. Да поискаш да влизат добродетели в твоята душа. Да се откажеш от всякакъв егоизъм. Съвсем скоро просто ми дойде в съзнанието и си споделям с моя партньор в живота:
– Надюшка, аз май от една година нямам никакви лични желания, т.е. егоизма съм се постарал почти да го няма, сигурно стой. От време на време си помислям за един хубав бял джип, с който да стигам до вилата, защото пътя е лош, но си казвам: „ Господи, сега като го няма пък, когато бъде твоята воля“. 

Правете прости добрини, нищо повече и сложно не се иска. Нито някакви ритуали като в масонски ложи или нещо друго. Доброта и любов. И всичко вече, когато тръгне в тази плоскост. Мисълта ти става само доброта и любов. Делата ти стават. Говора. И от там започва пълната промяна в целия ти организъм. Не само в душата, а и на физически план. 

За това скоро така ми беше казано: Не се свини да кажеш – „Аз мога“!

Затова си позволявам тази вечер да споделя с вас. Наистина аз мога. И ви го казвам, за да се убеди всеки един, че тръгвайки по пътя на промяната, той може да постигне чудеса. Благодаря!

Ще изпеем няколко песни със Силвинка за възхвала на Господа.

(пеят)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview