Георги:
Здравейте, СЪРДЕЧНИ ПРИЯТЕЛИ!
Ще ви кажа, че Благодаря на ВСЕВИШНИЯ, че ни дава възможност да бъдем заедно, дори и чрез техническите средства. Все пак и това е нещо, нали?!
Както казва народната поговорка:

„По-добре врабче в ръката, отколкото гъска в небесата.“

Мисля да ви кажа, че днес ще говоря, а и по принцип ще говорим за БЛАГОВЕСТИЕТО.

БЛАГОВЕСТИЕТО е изключително нещо, което продължава да тече, да се развива, и да изпълва пространството и да изпълнява БОЖИЯ ПЛАН.

ВСЯКО ЕДНО СЛОВО Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МОЩНО, защото не е само слово, то е и цвят и звук, значи песен, най-вече мисъл е номер едно, творчество и действие, което изпълва пространството.

Silvina:
ПРИЯТЕЛИ, здравейте!
Първо наистина радвам се, между най-светлите празници, които са Коледа и Нова Година,

Нова Година също е прекрасен празник, защото тя е един вододел за началото на новите неща, които вече започват да се случват с човека, докато Коледа е едно пожелание, тъй че ние се срещаме между двете, за да си говорим за БЛАГОВЕСТИЕТО.

Защото знаете ли какво съм установила как работи Божественото слово, затова ще имаме специална лекция, но когато говорим за нещо, то не е защото то се е случило, но защото то започва да се случва, т.е.

СЛОВОТО Е ЕДНА МОГЪЩА ПРОГРАМА, която МОДЕЛИРА БЪДЕЩЕТО!

И така, днес е ден в който Светлата Сила ни възложи да говорим за БЛАГОВЕСТИЕТО.
Знаете в Библията Архангел Гавраил, който е архангел на Истината, който е свързан с Принципа на Истината, идва и казва истината на Мария.

Така и днес е един ДЕН НА ИСТИНАТА, както и годината, която изпращаме беше една Година на Истината. Просто дойде време някои истини да се казват малко по в прав текст. Хайде да не е Абсолютната Истина, която е Божествената Истина, но поне да се докоснем надявам се през днешния ден до Ангелската Истина ще бъде много хубаво.

Георги:
Първата Блага Вест, която е донесена преди раждането на СПАСИТЕЛЯ е била Вестта, която донася Архангел до Дева Мария, като ѝ казва, че ще роди младенец, който ще спаси човечеството.
Това е изключително важна, основна, задача, мисия, кауза, както и ще да го наречем и това ще бъде СИН БОЖИЙ.
Затова празнуваме Благовещение. Това е Благата Вест.

Когато вече идва Божият син на Земята в плът, и в кръв, и под името Исус, и Христос разбира се, което име му е дадено отгоре, той прави нещо, което е основно, за да се промени съзнанието на земните жители, което до тогава е било абсолютно, казвам абсолютно егоистично съзнание, което е било много далече от истинския морал на Вселената.

Това съзнание е било индивидуално, и колективно и държавно. Може да се каже и от друга страна и континентално, и планетарно, но е било егоистично съзнание по стар модел и съвсем по стар стереотип, остаряло и непълноценно.

Какво прави една наистина Духовна Революция, за която скоро спомена Силвина?
Това е Духовната Революция в съзнанието на човечеството, защото

ГОСПОД БОГ – ИСУС ХРИСТОС ДОНЕСЕ МОРАЛНО ЕТИЧНИЯ КОДЕКС И НЕГОВИТЕ ОСНОВНИ ЧЛЕНОВЕ НА ЗЕМЯТА, наречен още ВСЕЛЕНСКА КОНСТИТУЦИЯ, която се казва ВЗАИМООТДАВАНЕ ИЛИ ВЗАИМООБМЕН.

Искаше да ни научи и продължава да тече това обучение, че ВЗАИМООТДАВАНЕТО и ВЗАИМООБМЕНА, аз лично съм си добавил и не смятам, че е някакъв кой знае какъв плюс, но за да го изясня в една от първите си книги казвах:

„Вселенската Конституция има името на взаимообмен на Добродетелите.“

Защото хората си обменят и много им е мерак да си обменят най-важното гореща информация наречена клюка. Да одумат някого, нали! Като го одумат те излъчват ненавист, омраза. Ама това е прекрасен взаимообмен.

Значи, няма начин, пише в Евангелието:

„Ако убиеш с нож, с нож ще те убият!“
„Не вади нож, за да не бъдеш убит с нож!“

Исус го казва на Петър, който вади нож, за да го защити.
Значи, ние сме излъчвателите.

Каквото излезе от нас ни се връща абсолютно не 100%, а 1000%.

Освен това има едно погрешно религиозно тълкувание, когато всеки един добър християнин, какъвто може да се каже бях и аз. Сега предпочитам да казвам, че съм духовен, но не религиозен човек, макар че религиите съществуват. Уважавам ги. Някои продължават да си изпълняват мисията и т.н.

„Исус на кръста проля и една капка кръв и за мене. Да, изчисти кармата ми. Изчисти всичко. Изчисти всички задължения.“

Да, но те не могат да разберат какво е изчистил.

ИЗЧИСТИ КАРМАТА СЪС СВОЯТА ВЕЛИКА САМОЖЕРТВА НА ЗЕМНОТО КЪЛБО, НО ДОТОГАВА!

Ами искам да ви попитам мили дечица, момченца, и момиченца и приятели.
– Тези 2000 години вие бяхте абсолютно прави, кристална вода, капка, водичка изворна ненапита?! Така ли? А кой греши тези 2000 години? Снаха ми Гюрга или баба Мара подробната от нашата махала?! Всички!!!

ТЕЗИ НЕЩА НЕ СА ПЛАТЕНИ!
И ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАТЯТ и се плащат, едно време със забавяне, а СЕГА КЕШ И ВЕДНАГА!

Кеш е на английски, ама веднага не знам как е. Ако знаеш как е веднага, не сега, а веднага, още по-бързо?
Светкавично, моментално може да кажем, блиц – бързо. Най-бързо между другото като светкавица.

Хората обаче въпреки всичко, човечеството, голяма част от него продължава по стария стереотип.

Старият стереотип доникъде няма да ги изведе, защото те са как да кажа, продължават да бъдат в едно затворено пространство, в един калъп, в един аквариум, в една клетка, в един затвор.

Silvina:
БЛАГОВЕСТИЕТО може да се разгледа по много начини и аз ще говоря за тях, какво всъщност ни носи тази промяна от днешния ден нататък.

Но първото безспорно е ПРОМЯНАТА В СЪЗНАНИЕТО!

Всеки път започваме от там и свършваме там. Имахме и специална лекция Новото Съзнание, когато започнаха процесите реално на промяна в съзнанията.

Знаете ли, тази сутрин ми го дадоха и е много интересно!?
Когато едно дете се роди, неговото съзнание е винаги една степен нагоре, от това което е предвидено.

Да кажем, ако е човешка душа от четвърта раса, когато то се роди съзнанието му е в пето измерение. И заради това децата, понеже са в по-високо измерение пребивава съзнанието им имат много по-силна връзка с духовния свят. Виждат много повече неща отколкото след това човек губи, след това реално човек губи.
Точно така, защото когато това същество, най-вероятно и за животните важи навлезе в материята и започва да се изявява да допуска грешките, които всички правим, нали така, това ни свързва с кармата и с нещата, съзнанието слиза надолу.

И едно такова издигане направи тази сутрин Светлата Сила!

Преди съм говорила и друг път – минахме в осмо измерение. Ето на последната лекция казах: „Минахме в осмо измерение.“ Сега ще ви разкажа какво съм имала предвид тогава и какво имам предвид днес като казвам: „Минахме в осмо измерение.“, т.е.

Съзнанието мина в осмо измерение, което за някаква част от аватарите това не е финала, но това е факт за всички аватари. Преминаване поне едно измерение по-нагоре, като най-висшите аватари днес минават в осмо измерение.

По принцип когато завършат цялостните процеси на промяна, които вървят на Земята, абсолютно всички аватари ще минат в осмо измерение.

Но какво имам предвид като го казвам?
Преди на беседата в София една частица от астралните тела и една частица от съзнанието премина при част от хората в осмо измерение. И заради това част от хората започнаха да имат видения, сънища от осмо измерение, защото частица от тях вече беше там. Първо беше една частица, после повече частици.

Когато някога, някъде в някое измерение или в някое пространство присъства съзнание, ти виждаш, чувстваш, усещаш, нали така?!
Ако е само частица от астралното ти тяло ти нямаш тези виждания. Присъстваш, но нямаш съзнателност. Но когато присъства и съзнание вече човек вижда и много повече неща разбира и дори в един момент може да анализира, дори може да ръководи нещата.

Днес сутринта при всички аватари съзнанията, но и физическите тала, но и всички тела, целия организъм премина една степен нагоре. При част от аватарите това е осмо измерение.
При душите от човешките раси са по-ниски измерения. Има и аватари, които са по-ниски нива, те са минали да кажем също едно измерение да кажем нагоре, което за част от хората, които пребиваваха в седмо измерение е много добра новина, защото

СЕДМО ИЗМЕРЕНИЕ е измерението на кармата, на смъртта и там не е приятно да имаш видения.

Аз честно казано малко се страхувах от тези видения, нали от по-ниските измерения. Слава Богу ми бяха спестени.

Между другото ще отворя една скоба. Преди време си казвам:
– Господи, кога ще те виждам ясно?
И той ми отговаря:
– Силвинка, ще ме виждаш ясно, но нали знаеш, че освен мен ще виждаш ясно и много други неща! Готова ли си за това?
Казвам си:
– Не, не съм готова още да ги виждам всички тези неща така ясно.
Засега ги виждам просто като една анимация.

И така, което какво означава – физическо тяло преминало в по-високо измерение?
Това е финалът на един огромен процес на трансформация на телата!

Наблягам на физическото, защото там е най-трудно. Там много неща трябваше да се пречистят. Там трябваше да работи Безсмъртието, за да може да стане това преминаване.
Т.е. трептенето на всички клетки, всички тъкани и органи вече трептят не в пето измерение, където пребивават една голяма част от хората на Земята все още, не е в шесто където пребивават да кажем Славянските страни, но вече преминава в едно по-високо измерение. Което, което как да кажа, това ти е билет вече към съвсем други усещания, към съвсем друг начин на живот, съвсем друг начин да възприемаш света около теб. Това за което съм говорила, да си наблюдател, да живееш в света и да не си част от него, за което говорят и в древността учителите.

Тук искам да направя едно степенуване на Съзнанията.
Трите вида Съзнания, те са повече разбира се, защото под осмо измерение съзнание говорим за човешко съзнание и даже по-ниски надолу – животински и даже и по-ниски има от първо и второ измерение и така.

Но в ОСМО ИЗМЕРЕНИЕ говорим за ангелско съзнание. На това ниво голяма част от хората най-вероятно ще усещат вече не обич, която е думата за човешкото измерение, за човешките нива, които са от осмо измерение надолу, а ще изпитват любов, но с малко „л“ и само към ближните.

Говоря за истинско нещо, нали не за пожеланието да се обичаме и нали любов, да имаш любов, нали не – ИСТИНСКА ЛЮБОВ КЪМ БЛИЖНИТЕ. Това наистина Е едно, как да кажа, като си помислиш за някой се разплакваш, нали за близък човек.

Значи на ниво АНГЕЛСКОТО ИЗМЕРЕНИЕ аватарите, което е сегашното ниво което стъпихме, ще изпитват тази любов.

Следващата степен е вече ЕЛОХИМНОТО СЪЗНАНИЕ, което е десето измерение,
в която степен хората ще са способни, една малка част обаче от хората ще им се даде това, наистина малка част от аватарите, ще им се даде и това разбира се няма да е утре, това най-вероятно ще е след година, две, може би три, но ще се стъпи на това ниво, което е ЛЮБОВ КЪМ ВРАГОВЕТЕ. С голямо „Л“ към враговете.

И вече БОЖЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ, което вече се дава Божествената Любов, това е тринадесетото измерение.
Когато съзнанието, въобще целия организъм на човека, това говорим наистина, това не е Светийство, това е Божественост, премине в тринадесето измерение, този Човек вече изпитва БОЖЕСТВЕНА ЛЮБОВ към ВРАГОВЕТЕ, ПРИЯТЕЛИТЕ и ПРЕДАТЕЛИТЕ СИ.

Така, защото иначе като си говорим малко за съзнания малко трудно човек да си го приземи, нали така, да го разбере?! Така мисля че става по-ясно за какво говоря.

Водещ:
Точно така и аз много се радвам, че ти задаваш този висок идеал за хората. Знам, че няма да се случи утре, но поне знаем към какво е хубаво да се стремим. Знаем, че тези неща реално съществуват и колкото повече се стараем ще ги достигнем един ден.

Silvina:
Аз мисля, че все повече от нас са го изпитвали.
Примерно тази Любов към някой. Изведнъж мислиш си за някой толкова… За мен знам, че много хора изпитват такова нещо към мен, както и аз към тях, защото казва:
„Да, само като ти приближи се разплаках.“,  което е абсолютно, нали абсолютен знак, че този човек е изпитал Любов в този момент към мен, или към Георги или може би към друга душа.
Така, че това не е нещо абстрактно. Това тепърва ще го виждаме в живота си, даже някои от нас вече го виждат, но все повече хора Слава на БОГА!

Георги:
Тази нощ сънувах един пророчески сън: „Слава, Тебе Господи, че ми го разтълкува!“, защото аз не можах да се досетя за всичко.
Сега ще го разкажа, за да се види ситуацията в света по-точно и за да се види кое е Благовестие и кое не е.

БЛАГОВЕСТИЕТО е това, че ние вече имаме МОРАЛНО-ЕТИЧНИЯ КОДЕКС на Вселената и ако го изпълняваме точно, косъм няма да падне от главите ни и прашинка на главите ни, и каквито катаклизми да има, и каквито промени, както сега е ВЕЛИКАТА БОЖЕСТВЕНА ПРОМЯНА на земното кълбо.

Това се е случвало според учени и не учени хора казват, че се случва на всеки 26 000 години. Значи сега като се случи, след 26 000 години пак може да чакаме да се случи. Значи е изключително нещо. Не се случва на 100 нито на 1 000.

Silvina:
Знаете ли,

ВСЕКИ ЕДИН ХРИСТОВ ДУХ, когато слезе, той слиза ЗА ДА НАПРАВИ ЕДНА ГОЛЯМА ПРОМЯНА В СЪЗНАНИЯТА НА ХОРАТА, които са на Земята, като често, даже задължително с него слиза и духовен отряд, както сега са всички аватари.

Досега те са слизали на 2 300 години, говоря наистина за много години назад е било така.

Като 13-я завършва един голям цикъл, който е бил 26 000 години, какъвто е бил Христос. Той завършва един голям цикъл. А първият, който е в новия цикъл занулява всичко, което е било в предишния занулява всичко, като карми, като неща на съзнанията, просто всичко, цялата карма се занулява и вече задвижва нови програми, нови неща.

И понеже човечеството вече се подготвя шестата раса, т.е. едни много по, как да кажа, съзнания които са много по-израснали. След това проявление на Христовия Дух, което е в днешно време в сегашните години, следваща такава възможност и следващо такова слизане на такъв висш Дух, обикновено това е някой от елохимите, но може и от по-ниска йерархия да е, който слиза и на който и Христос, и Отца и Аберум му дават цялата си сила. Т.е. ти си нещо като техен наместник. Не си тях, не си Христос, но си като техен наместник. Те ти дават силата си да работиш вместо тях.
Следващо такова слизане ще има след 28 000 години.
Значи смятайте, досега са били на 2 000, а следващото ще е на 28 000. И вече ще бъде през 28 000 години.
Т.е. какво значи това?
Че на Земята се дава шанс сега за израстване, за развитие и след това ще имаме 28 000 години през, които как да кажа, човечеството, не че Светлата Сила ще абдекира, тя винаги присъства и ръководи нещата, но просто няма да има такъв голям шанс за промяна в съзнанията. Просто ще си кара на нивото на което е шестата раса. Когато дойде време най-вероятно за седмата вече ще има следваща голяма промяна.

Георги:
Но да кажа нещо по-простичко и по-общодостъпно като моя сън.

Тази сутрин призори сънувам една река, в която се къпя. Нормално е, широка 5 – 6 метра, дълбока метър, метър и половина, два, такава обрасла отстрани.
По едно време, с онзи с който съм отишъл за риба ми е колега, от махалата ми е така да се каже момче близо от нашата махала и с него ходим много пъти, сега вече не хода разбира се – нито съм ловец, нито рибар, ама много много пъти сме ходили за риба заедно. И го сънувам, че той стои на брега. Аз се къпя.
По едно време виждам, че покрай брега плава един живарник пълен с риба, който леко изплува отгоре.
Живарника всички знаят те са метални, а този беше изплетен от много здрави конци, като рибарска мрежа и ето такъв кръгъл. И вътре, когато ги уловят рибарите рибата вътре ги пускат във водата, за да стоят живи. И връзват за едно колче или за клон, или за дърво на брега. Това е от стария модел живарници. Новите са с капаци, пускат се вътре с мрежа, които са метални. Това е за обяснение, който не разбира, но много хора знаят. И това е един от старите живарници, доста голям такъв, изплува и аз гледам, че плува покрай брега и му викам:
– Пепи, хвани го.
Той поглежда и вика:
– Какво да хвана?
– Ми – викам – един живарник пълен с жива риба. Тя шава вътре. Хвани го, да го изтеглиш на брега.
И той идва към брега, през това време той потъна. И аз се приближавам към брега и изведнъж усещам, че живарника, той е с мрежа, аз съм бос във водата и ми се пъхат пръстите в него и усещам тежината му. Хващам се отстрани, понеже беше бързо течението на реката, за някакви корени и си повдигам левия крак нагоре и той излиза от водата около метър и половина така от водата излиза отгоре и викам:
– Хващай го! Изтегляй го! Вземи ножа разрежи и пусни рибата докато е жива.
И той вика:
– А, ще се занимавам с това.
– Ма – викам – пусни тази риба. Тя не може да живее в този живарник. Тя ще живее, обаче нито може да се храни, нито е свободна, нито нищо.
И той вика:
– Не, не!!!
Натежава и течението я отвлече надолу – живарника с рибата.
И аз викам:
– Ясно е, че аз трябва да свърша тази работа.
Поемам въздух и се пъхам под вода. Аз плувам сега, не мога да кажа, че не плувам. Обаче водата не беше много бистра, леко мътна и не се вижда. Почвам, след малко не го виждам, течението е бързо. Изплувам отгоре, поемам въздух и защото плувам надолу по течението, а по края върви Пепи. Викам:
– Пешко, абе направи нещо бе, да го извадим.
Той вика:
– Слушай, остави го бе. Изобщо ни е потрябвал, нека си живеят по този начин.
Викам:
– Бе, те не може да стоят в това.
Втори път и втория път като изплувах се събудих.

И започвам да мисля. Това е сън, който трябва да го разтълкувам. Специален сън. Обаче досещам се, че има нещо, някакви същества, които са затворени.
Разбирам, че те са хора някакви или разумни – рибата.
Реката е голямо течение. Това е живота, няма начин.

Винаги РЕКИТЕ ОЗНАЧАВАТ в тълкуването дали е на сън или не е ЖИВОТ.

И си викам интересно, седеше там един познат. Не е непознат и ми е близък, но не иска да свърши никаква работа и не можахме да ги спасим.
И се обръщам към небето и викам:
– Така и така, не мога, малко помощ.
– Готово!
– Сега, течението и реката, това е наистина по която вървят всички души. Това е реката на Живота, на Еволюцията, на Любовта, на Светлината, на Божественото Слово и на Божественото Дело.
Цитирам онова, което съм чул отгоре едно към едно и колкото го запомних. Тази сутрин преди няколко часа беше. Така, казва:
– Познат твой седи на брега. Не сте близки приятели, ама сте от един квартал, една махала, познавате се, колеги, заедно сте ходили на риболов, насам-натам. Значи има нещо познато, но то е разумно същество – човек и може да помогне на рибите. Но той не иска да им помогне и казва: „ Остави ги!“
Рибите, които бяха вътре в този живарник, това са страни и народи, които от своите правителства се държат изолирани от БЛАГОВЕСТИЕТО, тоест от реката на Живота, от Истината. Не им се дава вътре истинската истина за нещата и затова те – вика – ще бъдат бедни, болни, нещастни и страдални. Защото техните ръководители, онзи символ, който беше човека отвън и мой познат, той е символ точно на правителствата на властимащите, които командват тези страни и народи. И къде са ги сложили? В една хубава мрежичка, нищо да не видят, нищо да не чуят, но те вървят по реката на Еволюцията, но не могат да еволюират. Нито да се хранят както би следвало да се хранят едно живо същество. Най-важното е, че няма свобода. Иначе ще плува наляво, надясно където иска. Останалите риби са свободните страни и народи, които се съобразяват точно със сегашна актуална обстановка в света и са свободни. Могат да взимат решения, а и техните ръководители са по-разумни и по така да се каже по-знаещи и по-мъдри, не невежи като другите. Другите може и да са вежи, т.е. да са умни и да знаят, но нарочно държат в такава мрежа човешките съзнания от тези страни и народи.

Вътре в мрежата имаше поне петдесет риби по моя преценка. Тя беше доста голяма и другите бяха като длан, обаче може да има и повече.

Значи доста страни и народи ще продължават да съществуват невежествено на земното кълбо без да се съобразяват с Космическите и Земни условия и след това ще бъдат според формулата, която съм я казвал не веднъж – „Бедни, болни и нещастни.“

Това си зависи в крайна сметка и от самите тях, защото те трябва да видят, че техните ръководители са на върха на една измама, която им е предлагат, една илюзия. Може и да е хубава, може да не е хубава, ама ти я усещаш на гърба си в това затворено пространство.

Това беше, прекрасен, великолепен пример за сегашната обстановка на планетата Земя!

Който е с БЛАГОВЕСТИЕТО той е свободен, може да плува и да взима сам решения, който не е, а има такива както виждам доста страни и народи, ще тегли.

Това е независимо какви, защото и в Евангелието е написано следното:

Когато дойдат тези дни на скръб, на пищене, охкане и скърцане със зъби – казва Исус на учениците си – тогава, който е на покрива на къщата да не слиза долу да вземе дреха от къщата си. Остава там.“

Казва: „Две жени копаят на нивата, едната се взима, едната се оставя.“

Оставя се онази, която е изпълнявала Морално-Етичния кодекс. Взима се онази, която е или толкова невежа или не го е изпълнявала. Но по друг начин тя не може да си плаща вече греховете и морално-етичните престъпления, защото толкова не се е приближила към истината. Тя просто не иска да чуе Духа. Тя си остава в гъстата абсолютна материя.

„Двама души са на мелница, единия се взима, единия се остава.“

Следователно питам аз преди много години, като бях още в планината. Викам:
– Господи, ми като дойде това време? Където ме завари, как, хайде, минава вълната, цунамито и ще ме омете.
– Няма такива работи, Синко. Всичко ще замине около тебе. Където си, аз ще ти кажа, ако трябва да излезеш, ако не където си и знаеш, че си прав и спазваш Морално-Етичния кодекс на Вселената, стоиш само на това място без да мръднеш. Всичко наоколо ще си замине и ще се изчисти. Ти ще останеш жив.

Аха! И такива примери имам с колата на моя приятел доктора, която остана на паркинга след като беше залята с голяма два – три метрова вълна. Отнесе всички коли в морето, само неговата остана на паркинга. И дойде и ме пита:
– Защо?
– Защото си праведен, бе докторе!
Не знам дали сега в момента ме слуша. Той много добре може да потвърди това, а и не само той, а много други свидетели.

БЛАГОВЕСТИЕТО Е НАШИЯ ВЪТРЕШЕН МИР, НАШАТА ВРЪЗКА С ВСЕВИШНИЯ, ВСЕМОГЪЩИЯ, ВСЕВЕЧНИЯ, ВСЕМЪДРИЯ, ВСЕИСТИННИЯ, ВСЕЛЮБЯЩИЯ!!!

Това е. И ние трябва да си я зауякчим, да си я закалим тази връзка с него, като все повече и повече се осланяме на него. Но от друга гледна точка гледаме да бъдем един чист, един морален живот. И за този морал говоря непрекъснато във всичките си беседи, във всичките си книги, не за нещо друго, ЗА МОРАЛ.

И вижте от сънят още нещо ще извадя и ще го кажа, защото всеки един детайл не е дребен.

Защо най-напред ми се закачи мрежата с тези рибки – страни и народи – на крака?
През мене тече Божието Слово. Така, но Божието Слово стига до този затворен съд, тази мрежа не официално през главите да искат да кажат: „Георги, дай да преведем на английски, френски, немски, италиански, португалски и занзибарски език твоите книги.“, а влиза по втори пътища, някак народа долу го взима и го чете. Значи затова е ниско чак долу. Ако трябваше официално да бъде щеше да излезе от глава в глава. От главата ми щеше да бъде или най-малко щях да го изтегля с ръце. След това не ми беше разрешено и на мене да стигна и да ги извадя, защото аз така бях решил, да стигна, да ги извадя и да ги пусна.
Значи техните ръководители, те самите трябва да направят нещо, за да излязат от тази мрежа, от този хубав живарник.

Верно това е живот, но в никакъв случай не е пълноценен и полезен живот за никого. Нито те са полезни за себе си, нито за планетата Земя, нито за Вселената такива страни и народи.

И обикновено затова са големите катаклизми, които са преминали. И затова цветущи континенти са изчезнали, а и цели раси от земното кълбо.

Ще цитирам, само Лемурия. Прекрасен континент. Да не говоря за Атлантида, която е напреднала много и е била още по-прекрасна от Лемурия. И атлантите са били много от тях просветени. Обаче голяма част са хванали другата страна и следователно само за няколко минути тя изчезва от картата на света.

Това се знае. Това са неща, които разбира се са написани, прегледани, прочетени и установени. Установено е къде е Атлантида и че е на дъното на всемирния океан.

Така, просто искам да ме разберете точно какво е Благовестието, Благовещението или както и ще да го наречем – БЛАГИТЕ ВЕСТИ, КОИТО ИДВАТ ОТГОРЕ.

БЛАГИТЕ ВЕСТИ, ТОВА Е СЪВЕСТТА НИ У НАС, ДА БЪДЕ С ВЕСТТА, КОЯТО ИДВА ОТ ВСЕВИШНИЯ!

Т.е. този нашият морал, нашата чистотата, нашата праведност, нашият живот, ако го живеем по този начин ние сме в БЛАГОВЕСТИЕТО.

НИЕ САМИТЕ СМЕ ЧАСТИЦА БЛАГОВЕСТИЕ! КАПЧИЦА МОЖЕ ДА СМЕ, ДЪХ МОЖЕ ДА СМЕ СЪВСЕМ МАЛЪК, НО СМЕ БЛАГОВЕСТИЕ, КОГАТО ТИ СЕ ДЪРЖИШ КАТО ИСТИНСКИ ЧОВЕК. ТИ ИМАШ ЧОВЕЧНОСТ!

Silvina:
Наистина сънят на Георги с живарника, рибите, които той иска да спаси, които са в този живарник.
Аз си представих, като затворих очи доста така силно, картината. Видях нали и другите риби, които са във водата, които са на степени. Има дълбоководни, има на дъното, има на повърхността, нали според съзнанията, които са в момента на Земята и тези, които стоят в мрежата в живарника, на които той иска да помогне, но има някаква сила, която не позволява това.

Интересно е, че Христос символизира рибата. Веднага го свързах, даже видях Христос. Той присъстваше в съня. Това е тази сила.

Какво символизира рибата?
Рибата символизира страданието и състраданието.
Или погледнато от Божествена гледна точна символизира жертвата, която Христос е направил, саможертвата и милостта.

Страдание – жертва
Състрадание – милост.

И този сън за мен показва наистина това разделяне. Едните риби, които са свободни, всяка на различното ниво, нали. И другите, за които Светлата сила е направила каквото е могла, опитала е бих казала всичко, но за тези съзнания е определено по този начин.
Защо така е определено?

Разделянето на съзнанията започна 2012 година. Затова беше толкова важна тази година. Тогава всъщност беше началото на кармичните процеси и на пресяването, което смея да кажа завършва тази година.

Това пресяване пак са три степени.

Значи имаме АВАТАРИ. Това са светли Духове.

Както във филма Аватар, нали. Светъл Дух, който работи в човешко тяло обаче. Той става част от човешко тяло, каквито сме всички ние. Но това е Дух, Душа и Съзнание на много по-висш Дух на архангел, на елохим, на престол, на сила, власт и т.н., както са Духовните Йерархии и Божествените.

Имаме човешки души от високата раса – от шеста нагоре.

Като при човешките души от високата раса и аватарите завърши пречистването на кармата през тези години, които бяха, които изминаха. Реално това е факт, абсолютен факт.

При душите 5-та раса пробудени или по-скоро пробуждащи се няма да се позволи цялостно пречистване на кармата. Т.е. това са души, които ще преминат през някакви уроци. Може би ще научат някакви уроци, част от кармата им ще им се пречисти, т.е. тук ще важи, това което Христос е казал:

„Да бъде според вярата ви!“

Значи според вярата на този човек ще му се даде изцеление.

Ако отиде при един лечител няма как да му се изчисти цялата карма. Просто този процес завърши, освен ако един такъв човек не направи някакъв такъв свръх подвиг, който… И това е възможно и сигурно ще го наблюдаваме. Сигурно ще има и такива хора.

Както и при другите, които са от втора до пета раса душите, това е третата степен. От 2-ра до 4-та смятам, че ще бъдат много трудни промените, т.е. за тези души ще бъде много трудно да излезнат от живарника.

Дълго беше пресяването, разбирате ли?! Всякакви ситуации, всякакви неща, за да се види кой как реагира, кой как постъпва, какви дела има, как постъпва с близките си, всичко! Дълго претегляне, дълго пресяване и в един момент се озоваваме всички в днешната ситуация, която Георги е видял, нали така. Оттам насетне да излезне риба от живарника е трудно. Не казвам, че е невъзможно, но е трудно. Защото,

все пак всичко е в ръцете на Светлата Сила. Навсякъде присъства БОГ. За него не е никакво усилие да вземе една Душа и да я сложи в свободната вода, нали да е свободна.

Но за да стане това, тази душа трябва да положи наистина много сериозни усилия, нали говоря за оттук насетне.

Процесите, които ще текат като промени е:
Души които са пета раса, които са непробудени да преминат към пробудени. Което какво да ви кажа, обикновено това е свързано с някакво сътресение това пробуждане. То не е да кажеш: „Ах изведнъж видях света по-различен.“ Не, преминаваш през нещо, което разтърсва съзнанието ти и започва пробуждането и това пробуждане е от низ, низ от изпитания и страдания. Това е истината, нали докато накрая можеш да кажеш – аз съм пробудена душа, аз съм разбрал доста неща за живота. Но успоредно с това Бог започва и да ти помага, т.е. част от кармата започва да се пречиства, някои неща да се подобряват – здравето ти и т.н., светоусещането ти.

Георги:
Точно преди две или три години, да една година преди тъй наречената пандемия „Корона“, точно около нова година татко ми каза:
– Синко, разбери защо си долу и не само ти и всички, които съм изпратил отгоре мои посланици. – независимо дали ще ги наречем аватари, адепти, духовни просветители, учители инструктори и т.н., казва – Вие трябва да учите всеки, нации, народи, страни, всичко, роднини, съседи, близки, НО НЕ НА СИЛА, те ако искат да чуят словото – на ЧОВЕЧНОСТ, на нищо друго.

Номер едно ЧОВЕЧНОСТТА!!!
Защото В ОСНОВАТА НА ЧОВЕЧНОСТТА Е СЪРЦЕТО НА ЧОВЕКА, ТАЗИ СЪРДЕЧНОСТ.

И затова…

Имам един приятел горе от световете, на който на униформата, която горе-долу ни е една и съща – светло синя, една хубава такава – пише: „ Р.С.“ И ме пита един мой друг приятел:
– Ами видях твоя приятел еди-къде си и беше с униформа и тук пишеше, извезано беше с хубави бели букви, като копринени конци, на униформата му нямаше нищо друго – „Р.С.“ Какво означава това?
И аз викам:
– Ще ти кажа – РАЗУМНОСТ и СЪРДЕЧНОСТ.

Това са двата велики постамента на всичко, което е във Вселената!

Водещ:
Ако един човек се старае да бъде разумен и сърдечен, и да постъпва добре, това означава ли, че животът му ще се промени?

Тъй като в крайна сметка, ако аз постъпвам добре и се старая да живея добре, но живея в България, където много от хората все още не са тръгнали по този път, да кажа ако България е примерно една от рибите в мрежата, това че аз постъпвам добре променя ли по някакъв начин цялото бъдеще на България, цялото положение на България?

Георги:
Така, точно това сега ще кажа.

Значи има една червена точка, пределна точка, която е както на термометъра градусите до там са. Да кажа, който си мери температурата човека, нали до 37.

Така, сега, когато живееш, дори да живееш в пъклото, ада както се нарича, огнената геня, ако наистина се стараеш ти да промениш себе си, мисленето си да бъде праведно, да бъде чисто, да бъде свещено, защото знаеш вече МОРАЛНО-ЕТИЧНИЯ КОДЕКС. Той е у тебе, слушаш си просто съвестта и сърцето.

На Земята се слуша СЪРЦЕТО!

Защото разума често бърка.

Макар, че Разумността и Вселенския Разум командва всичко,

но на Земята е малко по-различно. И заради това сърцето има по-голяма връзка отколкото нашия земен ум с Вселенския. Това е истината.

Така, когато ти започнеш да променяш себе си постепенно без да искаш, това е автоматичен процес, започваш да променяш и другите около себе си, най-близките си. Това е закон. Обаче ти трябва да бъдеш непоколебим в това!

Когато спрях да се храня с месо преди 22 години, значи дори и от някои мои колеги от ловно-рибарското дружество, нашата дружинка фактически, дружеството е по-голямо, започнаха, викат:
– Абе Георги, ти много добре изглеждаш!
– Ми добре съм!
– Абе я по-добре аз да махна месото.
Викам:
– Не само махни месото, ами спри да убиваш нито риби, нито животни и ще видиш как болестите ще те напуснат, ще се оправиш.

Значи, ЛИЧНИЯТ ПРИМЕР, винаги личният пример е номер едно!

След това са вече другите останали работи. Ясно е, че Бог като говори, Божието Слово ако тече през теб е много силно. Две мнения няма.

САМО СЪС СЛОВО МОЖЕШ ДА ОБЪРНЕШ МИСЛЕНЕТО НА ДРУГИЯ ЧОВЕК, ОБАЧЕ АКО ТОЙ ИСКА ДА ТЕ СЛУША. АКО НЕ ИСКА, НЕ!

Има определени числа, които когато се запълват започва тъй наречения Звезден Код – Звезден троичен код на Вселената, започва да се разширява като една вълна, когато се хвърли камък във водата на едно езеро и започват да се образуват вълни. Те все повече и повече се разширяват и стигат до брега на езерото.

Но Вселената както и Съзнанието нямат бряг, следователно те започват да се разширяват.

Значи доброто, което раздаваш, всичките тези работи, които си пример за другите и словото, то започва да се разпространява от само себе си.

Първите бройки са, да не говоря, тъй наречените Божествени числа. Те са по-специални, те са вълшебни числа, могат да ги кажат магически числа и т.н. То си ги пише в науката за цифрите. Сега няма да се разпространявам. Но въпреки всичко, обикновено смятат, че нечетните числа са по-добри от четните, но въпреки всичко и едните и другите за мене са равни, макар че има числа, в които вибрацията им е по-фина и по-необходима.

Например като числото седем.
От едната страна то е остро, твърдо число, както единицата. Единицата е самого Бога, а е единица, нали, но то трябва да действа. Това е една много силна връзка след шестицата и след петицата която е нагоре, за да може човек да премине от човешко съзнание, това е последната бариера седмицата тогава преминава в ангелско съзнание и от ангелско в Божествено. Това е пътя, няма друг път.

И така, но когато стигне числото 7, 9 след това вече, това са цифри, другото вече са числа двойните са числа нагоре 11, 15, 17, 19, 21, 28 и т.н. или числа, които правят десятка.
Примерно 37 прави десет и т.н.

Звездният код набира скорост и сила и се разпространява бавно. Обаче когато стигне до числото 72, това е девятка, завършва някакъв цикъл.

Числото 9 е много голям цикъл. Имаме Бог 1-ца и Бог завършек.
Бог начало 1-ца и Бог завършек 9-ка.

И 9-ките се подреждат. Първата, втората, третата. Когато се стигне до 72, това е една изключителна 9-ка, която веднага двойно се усилва всичко до тогава както се е усилило, при предишните магически числа хайде да ги наречем.
Всичко е свалено от Божествения Свят, но тук го употребяваме по този начин. Това е много важно да се знае.

КОГАТО ЗНАНИЯТА СЕ ПРИЛОЖАТ СТАВАТ МЪДРОСТ, но да знаеш как да ги прилагаш, защото иначе може да сбъркаш.

И така, правим хубави неща, нали морал, стигаме до 72. След 72 продължаваме с тази доза силен темп и стигаме до 144 000. До 144 000 като стигнем, тогава звездния код моментално се увеличава не още двойно, а 144 000 пъти.
Така 144 е числото, нали ама то веднага става ХИЛЯДИ. Така и продължава нататък. Не говоря за 666 000, 777 и 999 000. Ще стигна до 888.

Когато се стигне до числото 888, това са връзката на нашето Съзнание с 8 трилиона Съзнания!

Когато станем праведни с 8 трилиона, а още сме на Земята, но имаме връзка с 8 трилиона съзнания.

Следователно ние знаем неща, които малко хора обикновени могат да ги знаят. Но ние нямаме право да им ги даваме и си остават за нас.

Има много хора, които са на такова високо ниво посветени, които са достигнали до това положение сами, най-вече чрез усилия най-много. Те полагат усилия и достигат. След това ще завърша с 888 и после ще кажа още нещо за тръгването по този път.

Когато стигнеш до 88, това са 88 трилиона пъти. Ти вече имаш връзка не само с земния свят целия, а имаш с ангелските светове и със същества отгоре, които са на твоята степен на развитие – 88 трилиона пъти.

Когато обаче достигнеш до 888 трилиона пъти, казвам го със земни мерки, то е много повече. Нали ме разбираш?

Значи 888 трилиона пъти вече си в БОЖЕСТВЕНИЯ СВЯТ по съзнание, а кога ще те приемат там е отделен въпрос. Трябва с делата си да го заслужиш.

Silvina:
Днес, числото на днешния ден, който е преломен ден е 123.
123 трилиона пъти казвам еди-какво си. Нали 123.

72, това е края на март. Края на март имаме беседа в Пловдив и там ще имаме също една така, един еволюционен скок, смея да кажа, който на всичките беседи има нещо такова, което се случва.

След това 144 хиляди ще бъде след една година.

88 трилиона пъти ще бъде след две години.

И 888 трилиона пъти ще бъде след три години, което е пресичането на галактическия екватор.

С всяко това преминаване нагоре, което индивидуално погледнато е прекрасно. Нали, всеки израства, Съзнанието му израства, но това означава, че и силата му израства. Това означава, че и силата на всички расте, които присъстват. Това означава, че силата, Светлата Сила на Земята расте, защото реално тя работи чрез нас. Което означава едно все по-голямо градиране на процесите на Земята.

Все по-силни, все по-явни, все по-мощни, което е много хубаво, защото ако днес на нас ни дадат пълната сила не е това идеята.

Идеята е хората да научат нещо, а и ние самите да научим. Ние затова сме дошли на Земята. Ние да научим, но и хората да минат все пак през едни по-постепенни процеси. Така, че който съумее да разбере нещо, да изскочи от този живарник има шанс.

Пак казвам има шанс, разбира се, че има, но просто става все по-трудно. Защото множество пресявания, множество процеси вече са завършили.

Георги:
Но ще кажа още нещо за успокоение на всички, които казват така.

Една жена идва и вика:
– Георги, последните пет години толкова праведно живея нямаш си представа. Всичко спазвам, Морално-Етичния Кодекс на Вселената го научих наизуст. От твоята книжка ЗВЕЗДНА РОСА го чета всеки път какво не трябва да се прави. – И там има и 42-те Добродетелства са написани в тази малка книжка ЗВЕЗДНА РОСА. И тя – Всичко, обаче още не съм добре. Ловят ме грип, болести, крак ме боли това-онова. Не съм така съвсем здрава, жизнерадостна, като един истински духовен човек.
– Ами – викам – още плащаш!
– Ма как плащам?
– Еми плащаш от вашия род. И понеже не са изплатени, те не са имали средства да платят кредитите и заемите където са взимали на кака Карма и са си заминали от този свят, сега ти им плащаш.
– Ма така ли?
– Еми така докато не изплатиш на всичките духове, които са ти роднини на Земята. Защото, ти все пак се благодарим, че като по-обикновен човек плащаш само на роднините си. Ами питаш ли мене какво ми е? – тя гледа така /учудено/ – Ами плащам не само за роднини, ами и за ред други.

Така, отначало живота може да им стане по-тежък докато минат изпита на братовчеда. Той вика:
– Ооо тази Душа тръгна по пътя на Светлината. Господи, може ли малко да я изтормозя?
– Да, може! Не ѝ взимай живота, не я тормози много, защото все пак е праведна Душа, но според твоята преценка да ѝ дадеш.
Той знае колко да даде, точно колкото кака Карма. Няма това-онова. И започват тормоз, за да види непреклонната вяра. Да види Вярата, Волята как е на този човек, Любовта му как е, Мъдростта му как е, докъде е стигнал, Истината му каква е. Това е. И той започва: „ Ааа тежко.“

Много, които бяха около мен не издържаха този изпит, но други го издържаха с чест.

А това мога да ви успокоя не е кой знае колко, но не е и малко. Зависи от това колко ти се полага.
Значи почва от три месеца до три години. Обикновено между третия и шестия месец масово и една година. Една година човек трябва да издържи на всички неволи, които му се струпват на главата. Казва: „Живеех си спокойно, кротко, тихо, а сега какво ми стана? Какво ми дойде до главата?“

Водещ:
Мисля си за това колко много, колко лесно звучи това: „Просто да постъпваме добре, за да можем да дадем своя принос в голяма Звездна прогресия, която върви напред. Но всъщност колко е трудно това нещо.“

Георги:
Ей сега точно ми прочете мисълта. Точно затова мислех да говоря по следния прост и обикновен начин.

Слиза Божият син на Земята, донася Морално-Етичния кодекс. Аз само ще кажа неговите основи. Много просто и много ясно казано е навсякъде из Евангелията. Не навсякъде е точната истина. Някъде в Евангелието е казано, но пак полуистина, не е сто процента. Сега аз ще я кажа 100 процента.

Сега, първото нещо, което е какво означава?
Означава, това са няколко духовни постулата, духовни, така да се каже фундаментални истини, които са свалени на Земята. Това са първите членове от Вселенската Конституция, макар че първия член е за свободата на душата. Така, значи ето:

Първото нещо е, казано накратко с едно изречение: ДА ОБИЧАМЕ ВСЕВИШНИЯ, ВСЕМОГЪЩИЯ, ВСЕВЕЧНИЯ, ВСЕМЪДРИЯ, ВСЕИСТИННИЯ, ВСЕЛЮБЯЩИЯ ПОВЕЧЕ ОТ СЕБЕ СИ.

Какво означава той?

Това означава: ДА ОБИЧАМЕ БОЖЕСТВЕНОТО СЛОВО, БОЖЕСТВЕНОТО ДЕЛО,  което е за всички, БОЖЕСТВЕНАТА СВЕТЛИНА, БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ, МЪДРОСТ И ИСТИНА повече от всичко друго във видимия и невидимия свят.

Нека го и тълкувам, защото всеки може да си го помисли различно.

Вторият постулат е: ДА ОБИЧАМЕ БЛИЖНИЯ ПОНЕ КОЛКОТО СЕБЕ СИ!

Поне, може и повече да го обичаш. Да има хора, които наистина ще се жертват за близките си. Това означава, че много силна обич имат към тях.
Така, ближният. Кой ти е ближен?- питат Исус
– Ами, който е добър с вас.
Пак го превеждам. Не пише точно така в Евангелието, но така го казва. Значи, който ти е приятел или е добронамерен, доброжелателен. Много лесно се обичат такива хора. Той те обича и ти го обичаш. Охо квит сте. Всичко е точно. Везната е изравнена. Да, но продължаваме по-нататък.

„Да обичаме – Исус е казал – враговете си!“
Точно за това, което ти ме питаш, ама не е така. Вярно трудно е изключително, но не е невъзможно. Човек може да се научи сам ако иска. Да след малко ще кажа и пример за това.

Наистина започнах да обичам враговете си.
Най-напред е неутрален. След това става доброжелателен, добронамерен, дружелюбен към тях. И в крайна сметка наистина започва да ги харесва и да ги обича, дори най-големите злодеи. Не знам защо.

Винаги когато гледах едно време вкъщи филм имаше, винаги ми харесваха много отрицателните герои. Ама той е най-лошия във филма.

Примерно имаше един филм „Робинята Изаура“. Леонсио, не онзи нейния любим, където му викаха сокола и се мъчеха да го направят на личност, а Леонсио беше толкова симпатичен и толкова обичах. Гледах този филм заради него, не заради някой друг.

Аз мога да говоря много, че отрицателните герои са истинските герои.

Онези са напудрени, направени, минали през гримьора, казано им е какво да направят. Ако прави опасни неща има дубльор. И аз познавах един дубльор от нашата кинематография. Няма истинския артист да се поти там и да ходи и да се мъчи и да си жертва живота. Не!

И след това: ДА ОБИЧАМЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ СИ!

Е това е върха на пирамидата. Значи на Доброжелателството, и на Човешката, и на Ангелската и на Божествената Любов.

На трите вида Любов да обичаме предателите си.

Започнеш ли ДА ОБИЧАШ ПРЕДАТЕЛИТЕ СИ – ТИ СИ БОЖЕСТВО!

Ама още си на Земята в човешко тяло, но ако усещаш, че наистина ги обичаш. Те са ти симпатични, ти ги разбираш и ги обичаш. Е ти живееш в Божествения свят. Това е!
Може да не си отишъл, ама от Земята ще те приберат моментално с един специален светлинен лъч. Всеки го прибират щом си разумна Душа – човек със светлинен лъч.

Аз съм казвал веднъж как и нашия котарак като молих много Господа, той го прибра със светлинен лъч като Човешка Душа, защото толкова много го обичахме това коте със Силвина. Уби го кола на пътя. То се жертва за нас. И аз като разбрах каква саможертва прави за нас, защото затова са и кучетата и котките и кравите и домашните животни.
По някой път замине животно, той отиде погребе го. Благодари на това животно, че то си е дало живота за тебе, а не да го заколиш, не да го убиеш.

Когато спре да има месокомбинати, кланици, дори и в къщи да се убиват животните, тогава ще стъпим на прага на Новото Време и Новата Земя!

Това са четирите неща пак казвам:

Да Обичаме Бога! На кратко Вселенския Разум повече от себе си.

Ближния поне като себе си!

Да обичаме враговете си!

Да обичаме предателите си!

Това е цялата философия. Спазваш тези прости четири основни, фундаментални закони, Принципи на Вселената и ще бъдеш здрав, богат и щастлив.

Отначало ще те поизмъчат. Ще започнат така да ти дават едни тестове и задачи денем и нощем, както мен са ме изпитвали. И някой път особено, ако съм в съзнание ги издържам, но ако си в подсъзнание те там се изменят нещата.

Ето пак привеждам пример с хубавия живарник и с рибата.
Ако бях със старото съзнание на сън, обаче аз съм с ново съзнание. Ако е наяве ще кажа: „Да пускаме рибата с теб, Пешко, сега. Нали хващаме я и я пускаме.“
Обаче, ако бях на сън и ми беше запазено старото съзнание, какво щях да му кажа?
О на яве никога, как жива и муха не трябва да се убива. Знам, обаче това е изпит и за мен. Дори и по този начин ме изпитват.
Какво щях да направя?
Ако бях със старото съзнание: „Пешко, извади го бе! Абе готова риба ни идва бе. Тук я погледни, има и за нас има и за приятелите. Печена рибка с изстудено пиво, става нали?“ Веднага си мислиш за това, нали!?
Е да, ама си изкарах изпита тази нощ. Другите не знам как ще го изкарат. И Пешко си го е изкарал. Горе-долу е променил нещата, защото можеше да го извади и да каже: „Еййй!“ Значи той започва да ми харесва. Не съм го виждал поне петнадесет години този човек. Обаче в неговия образ дават неговото съзнание – „Остави ги така!“ Значи започва да се съобразява с Божията Воля.
Това е Божествената Воля, те да си вървят докато сами не направят своето освобождение. Самите риби, не се сети някой и да каже: „Дай да прегризем вървите, защото нашият ръководител, където е горе рибарят няма да ни пусне.“ Рибарят не му е сменено съзнанието, ако е сменено ще ги отвърже и ще ги пуска.

Водещ:
В нашите групи забелязвам много често хора споделят сънища и търсят тълкувания на сънищата. Защо тези сънища са толкова важни, че им даваме такова значение и търсим тълкуването?

Silvina:
Защото хората виждат събитие, което говорим за пророчески сънища. Радко съм попадала на други. Аз там чета ги, не тълкувам, не им обръщам толкова внимание. Има си и друг тип сънища, при които човек нещо се разтоварва или преминава нещо такова, което през деня е преживял и така.

Но пророческите сънища са важни, защото те маркират бъдещето или нещо, което ще се случи в настоящето.

И обикновено когато аз го прочета това е настоящето. Защото аз съм много силен материализатор. На мен ми е свръх филтрирано какво чета и какво гледам. Аз гледам точно само определени неща и чета точно само определени неща. И когато не е дошло времето за дадено нещо да се материализира, аз нямам право да го прочета. Аз го прочитам когато е дошъл този ден.

И така, човека е сънувал нещо, което да кажем ще се случи, но той не знае точно кога.
И заради това поне до ден днешен някак си се дава приоритет, защото по този начин всъщност ние материализираме реалността.

Водещ:
Ти сънуваш ли?

Silvina:
Аз до скоро сънувах малко, просто защото работата ми беше в тъмното. Цялата тъмнина, която се пречистваше при аватарите преминаваше през мен. Би било много обременяващо, ако сънувах.
Докато сега как да ви кажа? Вече няма нито една частица от мен, говоря за астралното тяло преди всичко, която да е някъде в ниско измерение. Всичко е във високите измерения и вече сънищата са приятни. Приятни са, въпреки че понякога се дават сънища и от измерението на хората. Ето както ще разкажа след малко един такъв сън. Сън от пето измерение за нещо което предстои да се случи в света.

Водещ:
Много ми е интересно да разкажеш твоя сън, за който ти само загатна, че ще ни разкажеш.

Silvina:
Да, като сме на тема сънища. Ами знаете ли, аз споменах и на беседата в София, че виждам огъня, който слиза. Това е една енергия от Божествения Свят, която слиза и на моменти всичко става в огън. Виждам планетата в огън, който си сменя цвета в златисто-розов обикновено.

И не тази нощ предишната сънувах как с Георги тичаме в един влак, като той тича напред, аз съм след него и зад нас горят вагоните. Минавам от един вагон в друг. Аз се погрижвам да затворя вратата, за да не може огънят да премине и в следващия вагон, но по някакъв начин той преминава и така тичаме. Протичваме целия влак и накрая скачаме от него.

И как да ви кажа? Може би тълкуването. Защото този ден имах и доста работа, след като сънувах този сън. Реално вчерашния ден и предишния ден доста работа, за да може аватарите и човешките души, на които Светлата Сила помага да излезнат определени процеси, които да завършат, така че тази нова енергия, която е разрушителната енергия да не ги достигне.
И много интересно.
Наблюдавам при определени хора как работи огъня разрушително. Говорим определено за рибите в живарника и при аватарите как идва като един златен прашец. Един розово-златен прашец, който те посипва и нещо в теб засиява и нещо в теб става по-приятно, по-светло. И нали това показва, този сън показва как реално ние излизаме от активните кармични процеси, което смятам че е днешния ден.

Тук ще кажа малко, защото в пожеланията за Коледа малко споменах, но искам малко да го разгледам повече.

Значи освен пречистването на кармата, за да завърши един кармичен процес, когато човек има карма той влиза в списъци на много йерархии, но си

има и едни книги на кармата. Има книги на живота, книги на безсмъртието, книги на смъртта.

И ако ти си записан там, трябва някой да те отпише. А за да те отпише, аз казвам излекувано е миналото, но трябва да ви кажа, че мен ме върнаха в миналото.

Не знам дали сте чували на времето казва Георги, за да се оправи еди-какво си трябва да отидеш в миналото и да го коригираш. И аз много съм се чудела как става това коригиране на миналото, което се оказа, че е възможно и то за много хора е възможно, за което отговарят едни много специфични същества. Няма да говоря сега за тях, но с тяхна помощ стана едно връщане на миналото на всеки един човек, за да може…
Защото първата степен е да се пречисти кармата, т.е. цялата тъмнина, която този човек да кажем носи, да се освободи, да се пречисти от него. Но за да говорим за приключване на цялостния кармичен процес, за който сега вече мога да говоря, че е факт и горящия влак остава зад нас, това е да излезнеш от всички тези списъци и всички записи, които ги има в тези книги да бъдат изтрити.
Разбирате ли?
В списъците на както ги наричаме ние братовчедите, това са дяволите, в списъците на господарите на кармата, в списъците на духовете на смъртта, навсякъде в тези списъци които не са светли твоето име и записите с твоите грешки, които ти си правил да бъде заличено.

И когато говорим за предишните прераждания, това всъщност е лекуването на МИНАЛОТО.

Когато говорим за записите, които касаят сегашното прераждане на даден човек, това е лекуване на НАСТОЯЩЕТО.

Но за да се излекува бъдещето, значи как е направено бъдещето на човек?

Бъдещето на човек зависи от миналото му и настоящето му.

Спрямо това, което той е бил в миналото си, т.е. предишните си прераждания и в настоящето си в това си прераждане има записи пак в книги най-различни за неговото бъдеще.

Бъдещето на аватарите е излекувано на 51% на този етап, което е всъщност Божията Благодат, защото Светлата сила дава, как да кажа, една подкрепа.

Но това, което ни чака напред е много хубаво, защото досега ние отработвахме миналото всички ние. Слагам и себе си и Георги, всички.

Реално всичко, което ни се случваше беше една отработка на миналото.

Повтаряне на събитията от миналото, като ситуации, като хора, които срещаме, като страдание което се даваше, за да може това нещо да се пречисти. Да се плати по-скоро, а в последствие и да се пречисти. И слава на Бога, смятам че тези разплати при голяма част от нас все пак минаха символично. Нали нямаше някакви тежки неща както на времето светиите.
Защо светците са били светци?
Ми точно защото те са попадали в един такъв процес, който винаги е свързан и със страдания на пречистване.

За да се излекува бъдещето, касае делата ни на всеки един от нас!

И оттук на сетне наистина акцента ще бъде в добрите дела.

Ако досега добрите дела ни помагаха ние да си излекуваме миналото, да си пречистим миналото, след днешния ден мога смело да го кажа от нашите дела вече ще зависи бъдещето.
Т.е. какво значи това?

Тези записи, все по-голяма част от тях, които са да кажем, програмирано ти е бъдеще спрямо миналото. Понеже да кажем ти си бил някакъв сериен убиец, е няма как на сериен убиец бъдещето да е светло. Разбирате ли? Но ако той се подобри и той ето мине през такова пречистване, помогне му се и той започне да върши добри дела, което е важното и заради това казвам:

ВЕЧЕ ПРЕВЕС СА СИЛИТЕ НА СЪЗИДАНИЕТО!

Т.е. всеки един от нас вече има задачата да съгради живота си по един нов начин, собствения си и на хората около него.

Колкото повече сила има, разбира се на толкова повече хора той помага да постигнат нещо такова.

И това е нещото с лекуването на бъдещето. Просто е прекрасно да ви кажа. За мен това е една свобода да твориш, която зависи в някаква степен от миналото. Пак казвам то не е изцяло…

Когато при нас всички съзнания се издигнат до тази най-висока степен, което е предвидено за всеки един от аватарите, бъдещето ще бъде напълно излекувано, което са някъде около три години може би още.

Георги:
Всичко си е на мястото! БЛАГОВЕСТИЕТО ТЕЧЕ!

Но кой има уши да го чуе и има очи да го види, нали така е казано?

„Който има уши да слуша и да чува, който има очи да гледа и да вижда.“

Това са нещата. Това е съвременният свят и да се съобразяваме с нещата и да гледаме само от човечна гледна точка какво може да се направи.

Нито една материя на земното кълбо не е толкова важна, колкото е важен обикновения човешки живот и дори не само на човека и на животното!

Това е най-висшето благо, което на човек Бог е дал и ВСЕВИШНИЯ, който е. Твореца е дал на всички живи твари – ЖИВОТА!

Ние не го уважаваме, ние държим една материя, дали е къща, дали е кола, дали е земя. Едно време преди 100г. са се убивали за едно парче земя. Пише го.

Има един хубав роман ли, повест ли – „Земя“, което е как онзи убива брат си заради една нива. Но това не може да го допусне едно съвременно истинско съзнание, което вече е минало тази духовна трансформация.

Silvina:
БЛАГОВЕСТИЕТО  е и една подкрепа на Материалната Вселена, която получаваме, и която след днешния ден все по-явно ще се вижда.

И тук веднага правя препратка към филма „Аватар“. Днес с група приятели ще гледаме втора част, а преди няколко дни гледах за втори път гледах първата част, която преди десет години съм я гледала, разбира се.
Може би не всички са гледали този филм, но трябва да ви кажа, че сюжета освен, че има същото име, на това което ние обозначаваме присъствието на Светлите Духове на Земята. Самият сюжет доста повтаря това, което ние преживяхме последните десетина години. И за мен този филм не е филм. Това е една реалност, която се разиграва в последствие.

И там ако се сещате накрая, когато всичко беше почти загубено, нали лошите така да кажем неразумни хора, които искаха да унищожат тази раса, и които искаха да унищожат тяхната вяра вече настъпваха и не се виждаше отникъде никаква помощ и нещата изглеждаха загубени, изведнъж ПРИРОДАТА, аз пак казвам за мен Материалната Вселена е Природата, ПРИРОДАТА отговори. Връхлетяха едни страшни зверове, които вече ги виждам. Преди когато ние работихме с тях и трябваше да се справя с тях, не ги виждах и Слава Богу. Сега ги виждам. Виждам ги как слизат към Земята. Това са същества, които са същества от Материалната Вселена.

Реално ние тук ги виждаме като форми на животни, но горе това са духове, които имат същата тази форма. И ги виждам как слизат. От астрала слизат във форма на животни и най-различни същества. И това е отговора на Природата, за изключително неразумното отношение на хората към тази планета, което за аватарите се усеща като една подкрепа.

Подкрепа, защото за да материализираш дадено нещо, за да случиш дадено нещо, за да се прояви дадено нещо в живота ти без подкрепа от Духовният Свят ти няма как да го направиш.

Реално всички тези същества го правят.

Всяко нещо си има и плюс и минус.

Това, което казах за огъня. При нас е златен прашец, на друго място е нещо съвсем различно.

Същото е и тук – отговорът на Материалната Вселена, което глобално погледнато ще го видим как?
Вече го виждаме – студа в Америка. Кой помисли истински за мръзнещите украинци? Никой! Може би само някои от нас. Каквито и да са, това са човешки същества. Каквито и да са, дори да са нацисти, каквито и да са. И тези човешки същества мръзнат, студуват на празници и много преди това и никой не се грижи. Всички се грижат да доставят оръжия на Украйна.
И какво виждаме?
Арктически студ в Америка и Канада, ма много скоро.

А какви неща предстоят за напред просто наистина е бедна човешката фантазия! Говоря за природни бедствия от подобен мащаб и все по-голям на такива места.

Кои са тези места, които най-силно ще пострадат от този отговор на природата?
Това са Австралия, Великобритания и целият континент Северна Америка, т.е. англосаксонската, така наречена раса или цивилизация.

Та това е СПРАВЕДЛИВОСТТА. За едни дава блага, и спокоен живот, и мир, и здраве, които са го заслужили.
Какво значи заслужили обаче?
Знаете ли аз казах, че пресяването е започнало от 2012 г. Истината е, че кармичните процеси започнаха 2012г., но пресяването ни е извършено през всичките ни прераждания. Светлата Сила е следяла кой, как, кой, какво. Има ли добри дела, дали те имат превес?

Смея да кажа, че една голяма част от аватарите в преражданията, да имали сме и грешки, но добрите ни дела са били в превес, т.е. на везната на кармата те натежаха. Ние затова минахме леко. Защото аватарите минаха леко, защото аз така се шегувам, ние сме, слава Богу вече не сме, но премина този процес на досъдебно производство. След досъдебното производство има съд. И когато човек попадне на съд е съвсем друга постановката. Съвсем по друг начин се чувстваш. Там я няма тази велика милостивост, която в досъдебното производство може и да ти се размине. В съда пак може да ти се размине, но минаваш през повече притеснения и неща.

Така, че това е истината, с която така завършваме в годината на Истината и влизаме в новата година, която е година на Справедливостта.

Водещ:
В момента си мисля, за това как на края на годината обикновено човек се обръща назад, за да направи равносметка на това, което му се е случило. Може би по-важно е на делата си да направим равносметка.
И да си помислим за Новата Година как да си постелим нещата. Какво да направим за Новата Година, така че да бъде по-различна от предишната?

Георги:
Значи егоизъм е много неща, които прави за себе си.

Почвам от малко от по-далече.

Но никога не е егоизъм, когато искаш морално да изправиш себе си и грешките, които си допуснал зад гърба си през изминалата година.
Винаги трябва да си правиш равносметка!

Значи ще кажа, че ангелите си правят равносметка.

БОГОВЕТЕ си правят всяка секунда равносметка.
АНГЕЛИТЕ си правят всеки час равносметка.
НИЕ ЗЕМНИТЕ ХОРА трябва да си правим на 24 часа, на едно денонощие, всеки ден като си легнем да си направим равносметка.

Аджеба, ако свикне човек да си прави, вече се е издигнал достатъчно духовно. Защото когато си направи равносметка:
„Абе, дали някой днес не го засегнах, не го обидих, не го завлякох морално или материално?“ и т.н.
Като си направиш равносметка нищо не ти коства в крайна сметка да кажеш:

„Господи, виж, ти виждаш и знаеш всичко. В крайна сметка виж какви грешки допуснах днес. Ще гледам да ги изправя.“

Ама ако някъде не можеш да изправиш, човека е заминал за чужбина, а аз съм го завлякъл със 100 евро. Той заминал за запад или в Америка и не мога да му ги върна. Викам:
– Господи, какво да направя?
И той вика:
– Синко, дай ги за благотворителност. Аз ще уредя сметката и вместо тези 100 евро, които ти му дължиш, аз ще му дам 1000. И даже ще му кажа да си помисли за тебе, че благодарение на тебе ги е получил.
Аз викам:
– Ама това може ли?
– Може да бъде! Всичко може!

Значи винаги се обръщаш към ВСЕВИШНИЯ, когато някоя задача или някой проблем не можеш да го разрешиш, но винаги си правиш равносметка.

И когато човек си направи равносметка за цялата година, за да види.
Вижда какво?
Първо: Гледа той самият какво е сгрешил и после гледа кръга приятелския, който е. Дали къде работи, даже хоби където има, в този спортен клуб и т.н. Но това е на интелигентният, на разумният, на духовният човек приоритет да го направи. Обикновеният човек, той просто не мисли. Действа по импулс, по първична сигнална система. И следователно,

ако правиш така ти си изчистваш 90% от кармата веднага и не ти се пише, само защото си се досетил да направиш тази равносметка. Тъй като направиш равносметката започваш корекции, тогава нейно величество кака Карма няма смисъл да те бие, за да те коригира. Тя тези 10% само си ги събира и като станат 100% тогава те шамаросва малко, малко а не е много.

Заради това е добре, но иначе не се обръщай.

Вчерашният ден не съществува. Когато си в дъното на днешния ден, т.е. в залеза, той заминава, тогава продължаваш да мислиш за този ден и гледаш да го изчистиш веднага.

Това е като, виж киселото мляко и бозата казали:
„Ако не ни измиеш веднага, после трябва много да ни търкаш!“

Като се запече и прясното мляко по стените на чашата или на съда както е бозата трябва много търкане и миене. Ама иначе можеш да ги оплакнеш само с водичка веднага след пиенето.

Вижте колко е просто. Тези народни поговорки, където са и народни мъдрости не са случайни. Това е същото и за нас.

Ние сме един съд, един лин на Господа Бога Всемогъщия. Той ни плакне непрекъснато, обаче ние като сме инат по нашите стени засъхва всичко. Ами после идва кака Карма и вика:
– Ооо това не може, не може с телена, тел, не може с препарат. Слушай – вика на помощниците – дай ми един секач.
– Чакай, как?
– Абе, секач, секач и чук!
И като почва, е няма ли малко да отдели и от стената? Ами да, всеки един майстор го знае, че секача не е много добре със секач да те чегъртат. А друго е с чиста водичка да те оплакват.
Това са тривиални примери, но са общодостъпни и са лесни за разбиране, затова ги казвам.

Така, че МНОГО Е ДОБРЕ ДА СЕ ПРАВИ РАВНОСМЕТКА.

Ето годината още не е изтекла. Имаме право да мислим за нея. Минем ли в следващата година за такива като мен, Господ често ми казва:
– Синко, само опитността взимаш. Вчерашният ден не съществува, т.е. и вчерашната година и миналото време, което е минало за нас. Днешния ден и за утре може да помислиш горе-долу, но не прави много големи планове, нещо малко дребно, само насока за план.

Защото, ако правим планове, искаш ли да разсмееш Господа прави планове, програми за утре, за други ден и т.н.

Аз лично смятах, че социализма и комунизма, през който съм живял половината си живот ще бъде вечен. И когато започнаха великите промени от Съветския Съюз бях направо стресиран, изумен, защото ми се сменя стереотипа, макар че имах демократично съзнание, може да се каже, което лесно се приспособява.

Водещ:
На прага сме на 2023г. Аз лично усещам, че 23 е хубаво число.

Георги:
Чудесно е!

Водещ:
Каква ще бъде Духовната 23-та година, така да я наречем?

Георги:
Сега ще я разтълкувам вече и като число.

2, 2, 3. Колко става? 3,4,5,6,7, нали?
Седмица, седмицата току-що говорих за нея. Значи седмицата е прекрасно число и Земята, самата Земя като същност, като твърдо тяло космическо във Вселената вече нейният разум е стигнал по-напред, защото

НЯМА НЕЩО НЕРАЗУМНО ВЪВ ВСЕЛЕНАТА!

Ще се обоснова. Значи нейният разум е достигнал да мине в другото измерение напълно, макар че ще го достигнем физически след известно време, след 10, 20, 30 години.

Тя сега върви по равнината на Галактическия Екватор, на Галактиката. Това е истината. Те много хора го знаят.  И вървим по хоризонта по равнината. Значи кога ще пресечем точно неговата централна точка, това е наистина изключително нещо да го пресечем.

Но ето, че тези неща които ни се случват не са случайни.

23-та година е определена така да се каже една фундаментална година за промяна на Съзнанието и всеки ще го изпита на себе си, ако наистина не хване правия път казано по народно му и по най-простичко, ако не започне да се съобразява, т.е.

Бог е дал на човека ДАР на РАЗЛИЧАВАНЕ и ДАР на СЪОБРАЗЯВАНЕ.

Само той трябва да го развива. Той го е дал в зародиш, в начален вид, ама го имаш.

И когато започнеш да различаваш истината от неистината и заблудата от Светлата Сила, която те води, т.е. мрака от светлината. А тук на Земята много трудно се различават двете, защото мрака е осветен изкуствено от различни неща, които се стремят да ти промият ума.

И да кажеш: „Да ей гирлянди нощно време.“, колкото и да осветяват един град в него има мрак. Няма начин да няма. Денем колкото и да е мрачно и облачно небето има светлина.

И най-малката светлина, аз съм казвал и пак ще го повторя. В една равнина при ясно време и много тъмна нощ една запалена свещ на прозореца се вижда от 40 километра. Това е доказано с опити. Запалена свещ! Колко е малка, както и една кибритена клечица нищо и никаква, ама може да вдигне пожар до небесата.

Както е казал поета Иван Вазов: „ Една искрица нявга може пожар да вдигне до небето.“

Следователно тази година, в тази година вече идваме почти, казвам до изравняване на везните. Това изравняване на везните по друг начин се казва ЗАКОН НА ПРИЧИНАТА И СЛЕДСТВИЕТО, ЗАКОН НА БУМЕРАНГА, както го хвърлиш това се върне.

Значи: „КАКВОТО ПОВИКАЛО ТОВА СЕ ОБАДИЛО!“

Българският народ има много пословици и поговорки за това:

„КАКВОТО ПОСЕЕШ ТОВА ЩЕ ПОЖЪНЕШ!“

Е сега всичко това излиза наяве – 23-та година. Затова е седмица. Седмицата е изключително число. Всичко на Земята досега е седем. Седмицата вече си свършва работата и трябва да преминем към осем.
Аз малко ви открехнах завесата за осмицата. Осмицата е изключително нещо. Не само е Новото Небе и Новата Земя, двата кръга които са свързани. Като ги сложим така /хоризонтално/ става знака на безкрайността.

Но 8-цата е и нашата връзка с ВСЕЛЕНСКИЯ и ВСЕМИРНИЯ РАЗУМ.

Защото всичките сме едно цяло, но понеже връзките са заглъхнали, те не са прекъснати да бъдат изрязани между разумните същества във Вселената. Те съществуват, но не са активирани чисто и просто и човек ги мисли, че ги няма.

Silvina:
Годината на СПРАВЕДЛИВОСТТА, която е седмица.

Числото на КАРМАТА и на СПРАВЕДЛИВОСТТА е 7-цата.

Не знам дали знаете. Когато видя седмица, това абсолютно е знак, че господарите на Кармата работят. Така е и тази година, в която влизаме, която година ще продължи около осем години.

Т.е. 8 години човечеството ще бъде в тези измерения, където ще се претеглят, ще се дава страдание, състрадание, кой каквото е. Общо взето това са Кармичните процеси.

Но казах за досъдебното производство, но истината е, че всичко това е за добро. Ако погледнем за цялата тази година, която мина, тя наистина много ни даде. Да и изпитания и страдания, но и толкова много осъзнавания, толкова много израстване, толкова много приятели ни даде. Нали за себе си мога да кажа това. Расте броя на приятелите ни с всеки миг имам чувството вече. Но го наблюдавам и в групите на нашите приятели как все по-топло и все по-приятелски общуват. Така, че просто става това групиране. Нали, гълъбите при гълъбите, зайците при зайците и т.н. В тези групи се породи едно истинско приятелство.

Тази година ни даде късане със старото, това което казах – ИЗЛЕКУВАНЕ НА МИНАЛОТО и КЪСАНЕ НА ВРЪЗКИТЕ СЪС СТАРОТО. И понеже ТЯ БЕШЕ ГОДИНА НА ИСТИНАТА, тя НИ ДАДЕ СВОБОДА.

Това е основното. Честно да ви кажа до няколко дена ми беше забранено да правя това, това, това, да ходя там, там и там, да общувам с еди-кой си, да правя еди-какво си.
СЕГА ВЕЧЕ СЪМ В СВОБОДА! Ако реша нали, не изцяло, защото

НЯМА АБСОЛЮТНА СВОБОДА НА ЗЕМЯТА. Значи пак си в БОЖИЯТА ВОЛЯ.

Ако не е Божията Воля – не! Но има разлика. Едно е да те води Светлата Сила, а друго е понеже имаш карма да те води нещо друго, което те вкарва в изпитания и страдания, нали понякога.

Казват ти: „ Да, да направи това, направи това.“ И изведнъж правиш го и се озоваваш в някакво изпитание. И си казваш: „Лелеее аз уж нали послушах, а то какво стана!?“
Не ни въвеждай в изкушение.

Тъй че едно е да имаш, Георги ги степенува юздите, нали да имаш златна, желязна, диамантена. Все има някаква юздичка, нали на Земята е така. Ние сме аватари и просто трябва, как да ви кажа:

Изпълнявайки Божествената Воля ние сме в този МИР.

И заради Светлата Сила толкова много, и това е една от проявите на това за което говорим Благовестието. Това също е една Блага Вест.
Тази засилваща се връзка със Светлата Сила, дали като видение ще видиш нещо, дали като мисъл ще мине, дали просто изведнъж ще те спрат, нещо ще се случи, което те води в Божествената Воля.

Защото когато си в Божествената Воля ти имаш спокойствието и мира. Нямаш изненади, нямаш изпитания.

Ето един пример.
Човек с месоядството, което е съучастие в убийство категорично, е един от наистина най-последните неща, за които работехме за пречистване и е изключително трудно простимо. Изключително трудно.

Значи едно същество Твореца го е създал, вложил е в него разумност и душа, нали не говоря за растенията където няма душа, там няма душа, там е нещо съвсем друго. Но едно същество, в което има и Разумност, има и Съзнание, има Душа, има Дух и то си има някаква програма и ти да се нахраниш с него. Това е абсурд! И последствията са много тежки. Най-малкото влизаш в списъците на смъртта. Губиш си Безсмъртието и влизаш в техния списък.

И ще ви кажа какво наблюдавах, какво се случва в следствие на това като карма, като ефект.

В храната ти, където Георги казва: „Който се храни със смърт получава смърт.“
Видях материализирани тези думи. Дълго време не можех да осветя храната ни на нас с Георги, просто защото като последствие от тази карма някаква негативна енергия, която вкарваха Духовете на Смъртта влизаше в нашата храна. И това се случва най-вероятно с всеки, но просто хората не си дават сметка.
Нали не пиеш жива вода. Какво е живата вода?
Съвсем друго нещо влиза във водата и тя наистина става жива вода. И мъртвата вода, когато тези духове работят с водата и тя става мъртва. И всичко това е заради месоядството.

Георги:
Ще ви успокоя и ловците и рибарите. Вече идва огнената метла. А така, които спортуват, това е смърт. Да сееш смърт и да казваш, че е спорт.

Еми и войната е спорт значи, нали един хубав човешки спорт.

Защо пищят тогава от войната?
Няма да пищят, значи си е на мястото. Искате да спортувате, е ми да ще се спортува и по този начин.

Пак казвам, не искам да съм груб и да съм лош, но понеже знам истинската ИСТИНА, а не онази, която я дават на хората, може да звучи така не много лицеприятно, но трябва да се каже.

Silvina:
Човек, ако иска живота му, ето аз казах за в бъдеще ние ще надграждаме, ще съзидаваме. Ако искаме ние живота нашия и на близките ни да върви леко и добре и в мир, трябва да започнем да обръщаме внимание вече и на тези неща.

Грешките ще продължават да ни ги прощават обаче, освен ако не са някакви кардинални, говоря за аватарите.
Просто който допуска грешки ще продължава това пречистване, но винаги ще има и шамарчета, в това съм убедена. Първоначално може да са много леки, много така незначителни и невидими, но по някакъв начин

Светлата Сила ще ни вкара в правия път. Може да ѝ отнеме години, но това ще се случи. Ще се научим! Ще си вземем всички изпити, нали който още има невзети!

Така, че това е Божествената воля. Ако искаме просто трябва да спазваме Природните и Божествените Закони, тогава сме в Божествената Воля и получаваме този Мир и нещата вървят добре.

Новата година 23-та аз казах, година на Справедливостта.
Какво ни дава тя?
Тя ни дава радост. Говоря за аватарите. Моята задача е основно с тях. Някак си не ми се иска да говоря и за другите неща, които ги виждам. Доста ясно вече виждам, наистина неща които не са приятни и се задават.
Аз казах за години.

След три години вече пресичаме Галактическия екватор, което със сигурност означава, че СЛЕД ТРИ ГОДИНИ НА ЗЕМЯТА СИТУАЦИЯТА, ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ АБСОЛЮТНО ДО ДЪНО ПРОМЕНЕНО, ПРЕОБЪРНАТО.

Хора, които сега са във властта ще бъдат в много тежки страдания и т.н. Просто, не говоря за всички във властта разбира се. Говоря за хората, които злоупотребяват и правят лоши неща и т.н.

След три години наистина вече промените ще бъдат много, много големи.

Но моята задача е наистина Съзидателните Процеси, задачата на женския принцип и приоритет и заради това и понеже сега идват празници, нали

23-та година ще носи радост на аватарите в три посоки:

ЛЮБОВ – някъде ми казват до март, че връзките вече, все още има аватари в кармични връзки, приключване окончателно на кармичната връзка и вече контурите на истинската връзка. Хайде, ако не изцяло да влезеш в истинската, но контурите ѝ.

УСПЕХ В РАБОТАТА. Все повече творчество, все повече вдъхновение, все по-хубави и светли идеи, които ще сваляме в работата си.

РАДОСТТА и ЗДРАВЕ!

Трябва да ви кажа за днешния ден, понеже днес ни се опрощава кармата свързана с нарушаване на Природни Закони изцяло и напълно и имаме вече нейната подкрепа на Материалната Вселена.

Когато човек нарушава Природните Закони, в него се появяват патогените. Но когато той няма, напълно вече опростена карма свързана с нарушаване на Природен Закон, в него изчезват патогените. Т.е. дава му се АБСОЛЮТНА ИМУННА СИСТЕМА.

И днешният ден смятам, че ще бъде абсолютно такъв. Утре ще проверя пак дали у някой аватар има патоген.
Което какво означава?
Че всички излизаме от фазата на острото заболяване. Защото когато няма енергия негативна, която провокира заболяването, което казахме изчистено, това е кармата и когато няма и физическа причина да продължава да се задълбочава заболяването, това са патогените, което се съпътства и с вече детоксикация, която е към финала си също, сигурно и тя ще приключи до към месец вече напълно, човек излиза от острата фаза на заболяванията. Т.е. ще имаме болести, които разбира се все още нямаме ние аватарите и аз самата нямам тази сила мигновено да изцеля болестите.
Имаме си увредени органи и неща, които все още ще е нужно известно време да се оправят напълно нещата, но разбира се за част от болестите много хора ми казват, ето сега на беседата имаше една жена която влезе с патерици и си тръгна без патерици. И ми сподели, че е влезнала с изключително остри болки, които по време на медитацията, която Георги направи тези болки са изчезнали в счупения ѝ крак.

Така, че и такива неща ще наблюдаваме. И това отиваме в третото нещо, което ще ни даде 23-та година, това е ВЯРАТА И УВЕРЕНОСТТА.

Значи при едни е УВЕРЕНОСТ. Значи има хора много неуверени и в себе си най-вече. Когато, как да кажа,

човек няма неща от миналото да му тежат УВЕРЕНОСТТА със сигурност му расте.
Така, че тази година ще ни донесе УВЕРЕНОСТИ и ВЯРА разбира се е по-високата степен.

Кога на човек расте ВЯРАТА му?
Когато вижда чудесата. Затваря очи, вижда някакво измерение, красоти, неща. Постоянно приятелите ми пишат, имаме една група. Постоянно споделят кой къде е бил, кой какво е видял. Влиза някъде, излиза, по-добре се чувства. Тази болка изчезнала, онази изчезнала.

По-големите чудеса вече, които касаят цели нации, аз говорех за това, нали такива като със Сашко и други подобни, с всичко това ще расте Вярата на хората, на аватарите основно и на човешките души, на които се помага.

Защото, това което Исус е казал за вярата е абсолютна истина.

ИМА ЕДНА КЛЕТЧИЦА В СЪРЦЕТО НА ЧОВЕКА, което е КЛЕТКАТА НА ВЯРАТА и зависи, коя йерархия е работила там, за да я активира, отключи, и прояви и материализира.

Когато с тази клетка някой архангел е работил имаш някаква вяра, нещо вярваш.

Но когато е Христос да кажем, когато е Отца, което е едно бъдеще за част от нас най-вероятно, или когато е Всемирното съзнание, Аберум – Светия Дух е работил, и е активирал и проявил тази твоя клетка, тогава вече ти си ЧУДОВОРЕЦ.

Не зависи обаче само от това, но това е едно от нещата. Силната вяра, това е едно от нещата, които променят у нас и си е доста важно.

Първо, за да виждаме, да възприемаме чудесата, за да продължи да расте вярата ни и после ние самите да се превърнем в извори на чудеса, за да расте пък вярата на хората около нас.

Така, че тази година ни носи надграждане също така, което глобално погледнато са новите технологии, които ще се появят и в сферата на техниката и в сферата на архитектурата и нови дизайни на много неща, защото пак казвам на хората им се дава ВДЪХНОВЕНИЕ и черпене на ИДЕИ от измерения, които тук ги няма тези идеи все още. Нови идеи, които слизат и ще започнат да се материализират и да имаме това надграждане.

Така, че общо взето ни очаква доста работа бих казала през новата година, но съм си пожелала да има и почивки. Защото досега, говоря наистина за доста години реално ние не сме почивали нито миг. Говоря за мен и за Георги, за другите не знам. Но има и приятели, които знам също не почиват, защото много, много работа в Духовния Свят, а и в материалния доста.

Ето коледното ми късметче, едно от тях, защото ми подариха един буркан на желанията, който всеки ден почти от Коледа насам давам на приятелите да си теглят и ето днешното, което аз си изтеглих:

„Наслаждавам се на всеки момент от моя ден!“

Което наистина да си го пожелаем, защото работа, работа, но дай Боже Новата Година да ни донесе все пак и мигове на удоволствие, на споделена радост с приятели, разходки, въобще повече свобода както казах. Наистина тя ни носи повече свобода, което го заложихме от миналата година.

Водещ:
Тази радост и това удоволствие, обаче идват може би в последствие на един душевен мир и вътрешно спокойствие, което имаме.
Сами ли можем да си го изработим или и то трябва да ни се даде?

Silvina:
Значи то ни се дава след като сме си го изработили и това беше целия този процес през последните десет години. А да не говоря, че това е един процес от всичките ни прераждания, за което сме работили.

В ОЗАРЕНИЯТА има две молитви за МИР. Едната касае процесите на мир между държавите и народите, но другата е моята молива, с която аз най-силно работя и много често даже казвам и ще я прочета.

МОЛИТВА ЗА БОЖЕСТВЕН МИР И ЗА БОЖЕСТВЕНА ЛЮБОВ

ГОСПОДИ, БЛАГОДАРИМ ТИ!

ГОСПОДИ, БОЖЕ наш ВСЕЛЮБЯЩИЙ,
FATHER ALMIGHTY,
CREATOR of Heaven and Earth,
of all visible and invisible!

СЛАВА на СЛАВАТА!
СИЛА на СИЛАТА!
СВЕТЛИНА на СВЕТЛИНАТА!
ЛЮБОВ на ЛЮБОВТА!

Молим ТЕ,
нека ТВОЯТ МИР и ТВОЯТА ЛЮБОВ
ни обгърнат и изпълнят.
Нека се извисят сърцата ни,
за да ТИ отдаваме винаги и навсякъде
безкрайната си Благодарност,
Признателност
Слава, Обич и Възхвала!

ГОСПОДИ, ТИ НИ РАЗКРИВАШ ПЪТЯ!

ТВОЯТА ВОЛЯ ДА БЪДЕ!
THANK YOU
от Дух и душа, ум и Разум, сърце и воля!!!
GLORY TO YOU !

Amen! Aum! Aumen!
Amen! Aum! Aumen!
Amen! Aum! Aumen!

Harum! Harom! Harim!
Харум! Харим! Харим!
Harum! Harom! Harim!

Ето сега виждам едно езеро, ама няма вълничка по него. Такова спокойствие и Блаженство.

Водещ:
Дай Боже всеки му и все повече хора наистина да пребивават в едно такова Блаженство, спокойствие и вътрешен Мир, защото много от нещата в живота ни биха изглеждали по-различен начин, ако ние отреагираме от спокойна гледна точка на събитията.

Silvina:
Със сигурност, много по-отвисоко, и по-осъзнато, и по-отговорно, защото моделираме своето бъдеще, но и на близките си.

Ако аз влезна в конфликт с ближния си, значи аз го вкарвам в конфликт.

Значи и той прави грешки и карма покрай моята лавина, която се опитвам, нали създавам. Увличам и него. Да не говорим, че това влияе и на другите същества и т.н. Тъй, че за мен тази отговорност е номер едно.

Георги:
Знаете ли, че мнозина от лемурийците до толкова им е било затлъстяло съзнанието, затлъстяване на съзнанието, не на човешкото тяло. Това, че си пълен не значи, че ти е затлъстяло съзнанието.

Значи затлъстяването на съзнанието какво прави?
Не може нощно време да излети, когато Душата отива на училище в Космическите Светове. Тя спира да заминава там. И когато повече от 50% не могат да изпратят Душата си, Лемурия потъва без знак и без след.

Същото е и с атлантите.
„Ооо ние сме голямата работа!“
„Вие сте голяма работа?“
„Не ни трябва космоса, не ни трябва нищо!“
Започва да затлъстява съзнанието. Започват да ползват, ама всичко им е дадено отгоре.

Значи, а човечеството само, вече бялата раса трябваше да излиза нагоре само да достигне до много неща и сега се дава, верно.

Сега ВСЕЛЕНСКИЯТ РАЗУМ непрекъснато ни дава изобретения, дребни работи навсякъде и затова много бързо вървим напред.

Защо?
Еми, защото по принцип човешкото съзнание е повдигнато, но още сме малко хората с новото съзнание. И аз се слагам в този кюп, но сме малко.

И чакаха ни достатъчно дълго. Сега вече идва везната на уравняване. Сега вече, така да се каже, дойде ВИДОВ ДЕН.

Значи може да се каже 2023 година, година на ИСТИНСКАТА ВИДЕЛИНА – ВИДОВ ДЕН!

Това е. И аз искам нещо да пожелая на всички от Дух и Душа, значи от ум и разум, от сърце и воля, от всичко най-искрено.

ДА ВНИМАВАМЕ! ДА ВНИМАВАМЕ! ДА ВНИМАВАМЕ!

Исус го казваше два пъти, аз ви го казвам три пъти.

ДА ВНИМАВАМЕ най-напред ние какво сме и как се държим с останалите същества и с останалия свят около нас. Трябва да се държим съвсем духовно, съвсем интелигентно, съвсем приятелски братски, обичливо за всичко, независимо как се отнасят към нас!

Ще видите тогава, Всемогъщата и Всемилостива ръка на ВСЕВИШНИЯ над всеки един.

И сега чакам тази година, като погледна човека да видя ръката Божия над него. Тя е като светлина. Сега много рядко виждам ръката Божия над някого, както над онзи мой приятел, на който му беше останала колата на паркинга суха и не ударена. Всички останали коли бяха завлечени 30, 40, все големи тежки и всички бяха в морето. Над него има Светлинка.

Silvina:
Пожелавам на всички осъзнати, осъзнаващи се и неосъзнати души да преживеят през тази година Божественото докосване, за да порасне съзнанието, за да порасне обичта, да порасне разбирателството, търпимостта!

Георги:
Пожелавам ви тази Божествена Светлина да бъде над всеки от вас, над всеки над главата му, да му свети, да му говори, да го топли, да го обича и той да предава тази светлина на всички около себе си.
Ето това ви пожелавам най-искрено, най-сърдечно.

Silvina:
Знаете ли докоснатият човек, Георги нали е давал един пример за един басейн, ако аз го плясна от едната страна, нали вълничките чак до другия край на басейна.

Когато човек е докоснат той няма да тръгне да пляска, нали да създава тази суматоха.

Той около себе си изгражда едно светло, светещо, буквално има вече светещи хора, едно мирно пространство, което е утеха и уют за хората около него.

И дай Боже наистина все повече от нас хора, хайде да не са пробудени, но поне да са докоснати.

БЛАГОСЛОВЕНИ, СВЕТЛИ, ОСЪЗНАТИ ДНИ И ВЪЛШЕБНИ ПРЕБИВАВАНИЯ В КРАСОТАТА НА ВИСОКИТЕ СВЕТОВЕ,

в което много от нас вече пребивават и е наистина голяма красота.

БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ, ЧЕ БЯХМЕ ЗАЕДНО!

Георги:
ВИНАГИ СЪМ С ВАС И С ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС!

Само, който си помисли за мен независимо как с добро или с не добро, но няма начин да не го посетя.

БЛАГОДАРЯ ВИ! ЧУДЕСНИ СТЕ!

ПОКЛОН НА ВСИЧКИ ВАС, КОИТО МЕ СЛУШАТЕ И КОИТО НЕ МЕ СЛУШАТЕ, НА БЛИЗКИ И ПОЗНАТИ, НА ДАЛЕЧНИ И БЛИЗКИ ПРИЯТЕЛИ, НА ВСИЧКИ!!!

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview