Георги:
СЛАВА НА БОГА!
СЛАВА НА ВСЕВИШНИЯ!
СЛАВА НА ВСЕМОГЪЩИЯ, че ни е събрал!
ДА МУ БЛАГОДАРИМ ОТ СЪРЦЕ, ДУША И ТЯЛО, и разбира се, БЛАГОДАРЯ ВИ НА ВАС, и БЛАГОДАРЯ НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ!
БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ВСИЧКИ И ВСИЧКО!

ЧОВЕК ТРЯБВА добре да живее или да се стреми да живее добре, и ДА ЖИВЕЕ СПОРЕД ПРИРОДНИТЕ ЗАКОНИ И БОЖЕСТВЕНИТЕ!

Разделям ги на Природни и Божествени, защото има много малка разлика между тях, макар че са от един и същи Източник. Когато човек живее според тях, дори отначало да му се стори трудно, тъй като го изпитват винаги, ще говоря и за тези изпитания, след това преминава срока на изпитание и всичко тръгва по вода. В това наистина съм се убедил, но ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ИЗДЪРЖИ ТОЗИ ПЕРИОД, ЗА ДА МОЖЕ СЛЕД ТОВА ВСИЧКО ДА МУ СТАВА ЛЕКО, БЪРЗО И ТОЧНО.

И така, за да угодя на морето, на Бога на морето, и на много хора, аз също много обичам морето, и обичам да ходя с моряшка фланелка, и с протрити дънки и с джапанки, както светла му памет, беше ми добър приятел Христо Фотев, чудесен човек, великолепен поет, много мъжко момче, и той ходеше така. И разбира се, тази фланелка си я сложих да угодя на всички, и защото има една хубава емблема тука. Това е една котва със въже, но тази емблема я има изобразена на една скала на второто езеро на Седемте Рилски езера. Чешмата се казва “Чешмата на Учителя” и там има две мраморни ръце, които се казват: “Ръцете, които дават”.

ТОЗИ СИМВОЛ – КОТВАТА, КОЯТО Е НАПРАВЕНА С ВЪЖЕТО, ЧАСТ ОТ ВЪЖЕТО РАЗБИРА СЕ, Е ЛИЧНИЯТ КОСМИЧЕСКИ ПОДПИС НА УЧИТЕЛЯ БЕЙНСА ДУНО, със земно име Петър Дънов – подпис. Котвата може да стои нагоре, надолу, напред и назад. НЕГОВИЯТ ПОДПИС Е КАТО КОТВА, ЕДНА ЧЕРТИЧКА И ОТПРЕД ЕДНО V. Това му е Космическия подпис, толкова е прост.

Какво изобразява котвата там? “Оставям ви надеждата си, че ще се спасите!” ГОВОРИ СЕ ЗА СПАСЕНИЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО В СМИСЪЛ ДА МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ В НОВОТО СЪЗНАНИЕ. И този символ, който е даден като котва означава, че ТРЯБВА ЧОВЕК ДА СЕ ЗАКОТВИ ЗА ДОБРОДЕТЕЛИТЕ, ДА СТЪПИ НА ТВЪРДА ПОЧВА. Когато има буря в морето, а ТОЗИ ПРЕХОД Е ЕДНА ХУБАВА БУРЯ, ТОГАВА ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ТЪРСИ БРЯГ ИЛИ ПУСКА КОТВА. Като пусне котва, вече става много по-стабилно. Това е искал да каже и не само това, понеже духа винаги работи многопосочно и многопластово. Той не работи никога за едно нещо.

Ще започна доста от далече с една изключителна мисъл на един от любимите ми философи, колегата Аристотел, който е бил учител на Александър Македонски, личен. Филип така му е наредил да го обучава, който казва така: “Онзи, който напредва в ума, но изостава в нравствеността, върви повече назад, от колкото напред!”

Казана преди повече от 1000-2000 години. ТАЗИ МАКСИМА ВИНАГИ ВАЖИ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО И ДО ДЕН ДНЕШЕН. Много хора са я знаели и заради това са наблягали на възпитанието, на морала, на етичността, на толерантността и на тази нравственост у човека, или казано с други думи на ЧОВЕШКАТА ЧОВЕЧНОСТ. Човечност с главно „Ч“, тогава всичко е точно.

Но ние сме в човешки тела и може да се каже, че не сме напълно човеци, а голяма част имаме остатъци от животинското царство, от растителното царство, та дори и минералното царство. Големи камъни сме, да не говорим нали, големи или малки камъчета и скали. После, големи или малки, както един приятел казва: „кютюци или пънове“, т.е. дървенца. Дръвчета може да се каже, нали цветенца е по-хубаво да се каже от растителния свят, храстчета и така нататък. След това различни видове животинки, не искам да ги цитирам. От животинките със хубава зурличка, до интелигентната физиономия на първият помощник на човека някога , това е хубавото конче. Но коня е слязъл отгоре като интелигентност. Значи ВСЕ НЕЩО Е ОСТАНАЛО ОТ ТЕЗИ ЖИВОТИНКИ У НАС, ОСОБЕНО ТЕЗИ,  КОИТО ПРАВЯТ ПЪЛНАТА ЕВОЛЮЦИЯ ОТ МЕТААТОМИ ИЛИ МЕТАМОЛЕКУЛА, ОТ КАМЪЧЕ ДОКАТО СЕ СТИГНЕ ДО ЧОВЕШКО ТЯЛО. Сега няколко милиона години, хайде сега 15 милиона години, това е минималния срок и като стигнеш в човешко тяло живееш 64 хиляди години обикновено до 64 хиляди години е най-малкия срок, когато може да станеш праведник, светия и тогава вече дърпаш нагоре, ако не – вечността е пред всяка една душа, която е разумна клетка и Бог не бърза. Все някога ще ни научи.

И така, след като казваме, че НРАВСТВЕНОСТТА и МОРАЛА, казвал съм го и пак го казвам тук, за втори или трети път, намирам на баща ми от първото военно училище, което е изкарал, на негово величество артилерийското военно училище на царя. Това му е първата военна специалност, втората е военно-въздушната школа в Казанлък, за да стане военен-летец и пилот. Преди две три години най-случайно се ровичкам в едни стари документи и му намирам дипломата от военното артилерийско училище. Какво пише там? Бележките от едната страна, от другата специалностите, като първата специалност, която беше е “Морална подготовка”, втората беше “Физическа подготовка” – да си дойдем на думата.

НАЙ-НАПРЕД ТРЯБВА ДА ИМАМЕ МОРАЛНО, значи етическо, толерантно здраве, нравствено здраве, казано най-точно и СЛЕД ТОВА ФИЗИЧЕСКО ЗДРАВЕ и СЛЕД ТОВА ВСИЧКО ОСТАНАЛО. ТАКОВА ЗДРАВЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОСТИГНЕ САМО С ОБРОДЕТЕЛ, ОТ КОИТО НАЙ-ВИСШАТА ДОБРОДЕТЕЛ Е ЛЮБОВТА!

И затова познавах хора, сега мога да кажа, че не познавам такива, или до някъде, които благодарение на Любовта, цял живот, понеже обичаха всички и всичко, което е създадено от Бога, цял живот не боледуваха, бяха незасегнати. И сега когато се сърдим на много видими и невидими същества, че ни се трупат на главата, да знаете, че всичко е от нас. НАС НОМЕР ЕДНО! АЗ ОТ АЗА, ЗАЩОТО КОГАТО БЪРКАМЕ, ТОЛКОВА ДА ИЗЛЪЧИШ НЕНАВИСТ КЪМ КОМАРА, УБИЙ ГО, КОМАРА Е ПАРАЗИТ КРЪВОСМУЧЕЩ, НО ГО ОБИЧАЙ КАТО ГО УБИВАШ! Ама как, може ли? Може, и както казват американците: „Нищо лично.“, нали всичко е служебно, всичко е професионално, професионална завист, служебна завист, служебна омраза, казва: “Аз не те мразя, ама трябва да съм бияч в затвора и трябва да те пребия. Моето момче аз ще те бия с много хубави чувства”. Да, и такива познавам един-двама, които бяха биячи в затвора и целият ден спеше, в едно предприятие работих, казвам:
– А бе този какво работи бе, общ работник са го направили, пък?
– Шшт!
Тогава беше още в социализма, и всичко се казваше под сурдинка, сега вече официално мога да го кажа.
И така, навлизаме леко вече в темата и започва да ни става все по-ясно и по-ясно.

Трите основни насоки, които ми бяха дадени напоследък, удариха ме като три светкавици по главата, ама хем ги знаех, ама вече искат да ми ги втълпят, за да може и аз да ги кажа и който ги приеме, приеме, добре, който не ги приеме, пак добре. Винаги е за добро! Да! Защото и едното и другото ти дава някаква опитност, която после започваме да я прилагаме и след това стигаме до разни изводи и тогава вече разбираме какъв е закона за „Причината и Следствието“ и закона за „Равновесните Сили“, и през него ще мина, него ще го спомена сега.

И така, беседата има три основни линии.

Първата линия, която се спуска, и първата посока, която е за НОВОТО ВРЕМЕ, т.е. за НОВОТО НЕБЕ И НОВАТА ЗЕМЯ, това е, пак го казвам на всички времена:
МОРАЛА И НРАВСТВЕНОСТТА НА ЧОВЕКА!

Има хора, такива хубави тела като нас, които имат изостанало съзнание с 1000 години назад, или с 2000 години назад. Не са се поместили от както, слава тебе Тате, ще спомена, че са те разпънали преди 2000 години, да ми простиш, че ти напомням този факт. Не е много приятен, разбира се, иначе е много поучителен. Значи, има съзнания най-интересното от преди 12 500 години и съзнания, които са като ме виждат и викат:
– Георги, бе, това да направим, онова да направим.
– Как ще го направим бе скъпи момченца? Как ще го направим бе приятелчета, когато вие искате да ме върнете 18 хиляди години назад при братята Атланти и 36 хиляди години назад при братята Лемурийци? Ама аз не съм лемуриец, не съм и смесена раса лемуро-атлантска, не съм и атлант, защото не искам да бъда. Ама аз не искам да бъда с такова изостанало съзнание.
– Ама те са били цветущи цивилизации.
– Да, моите момчета, били са. Всичко им е било спускано на готово от горе и те понеже все повече и повече са се развращавали – да не цитирам мишия рай, както един професор е искал да го направи, нали, ако прочетете в книгата на Нели Лишковска “Липсващият сън” ще разберете за мишия рай – всичко да им е натамън и накрая се изяждат и се самоунищожават.

ЗАТОВА НЕ БИВА ДА НИ Е НАТАМЪН. ТОЧНО ТОВА ТРЯБВА ДА НИ СЕ ДАВА НА НАС, ОСОБЕНО НА БЪЛГАРИТЕ, ВИЛКАТА ОТГОРЕ.
БЕДНИ, НО ЩАСТЛИВИ!
БЕДНИ, НО СВОБОДНИ!
И БЕДНИ, ЗА ДА НИ РАБОТИ СИВОТО ВЕЩЕСТВО И ДА НАПРАВИМ 95% ОТ НАУЧНО-ТЕХНИЧЕСКИЯ ПРОГРЕС НА СВЕТА И ОТ ЦИВИЛИЗОВАНЕТО НА СВЕТА!

Не, защото съм роден в България, аз съм гражданин на Вселената, но знам, всяка една нация я уважавам, защото е създадена от Бога, но знам онези, които са двигатели.

Един самолет има два двигателя – от ляво и от дясно минимум. Може и 4-ри да има. Ама двата двигателя не са нито американците, нито руснаците. ЕДИНИЯТ СА ЕВРЕИТЕ, като общност, като същност, като служба и ДРУГИТЕ СА БЪЛГАРИТЕ. Няма други двигатели на земното кълбо.

НА ЕДНИТЕ ИМ Е ДАДЕНО ВЛАСТТА, МАТЕРИЯТА, ХИТРОСТИТЕ ВЪТРЕ, ВОДЕНЕТО, БОГАТСТВОТО.
НА ДРУГИТЕ Е ДАДЕН ИНТЕЛЕКТА, ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА И ДУХОВНОСТТА.

И понеже до сега трябваше да води материята, водеха колегите, братовчедите и приятелите. СЕГА ВЕЧЕ ПОЧВА ДА РАБОРИ ДУХА. Ще не ще, аз ви казвам, че не със всяка изминала година, всеки изминал месец и ден, не само България, а и околните страни, да кажа Балканските и Славянските, на които е дадено да се развиват, тъй като Толерантността, Нравствеността е по-голяма.

И ще ви кажа и още нещо, че нравствеността при Източните страни, които завършват с мъжки имена, както казва Баба Ванга, ще вземат предимство, независимо дали е Таджикистан, Узбекистан, Киргистан, Иран, Ирак и така нататък, Булгаристан. Тези със женските имена леко ще изостанат.

ПАК КАЗВАМ ПЪРВОТО НЕЩО Е МОРАЛА, НРАВСТВЕНОСТТА, ЕТИКАТА, ЧОВЕШКИТЕ ОТНОШЕНИЯ, ако трябва да ги цитирам това са: ЛЮБОВТА, МЪДРОСТТА, ИСТИНАТА, ДОБРОТВОРЧЕСТВОТО, СПРАВЕДЛИВОСТТА, ДА БЪДЕШ СПРАВЕДЛИВ ПРИ ВСИЧКИ ПОЛОЖЕНИЯ!

Някога, гледам следния случай, аз съм го писал някъде. Седя си на моста, по едно време идва тука една кола и една от другата страна (от ляво) – праз, и този задния с голяма скорост удря другия. Този отпред фактически е невинен при всички положения по главен път, онзи от там е виновен. Обаче седят 4-5 души, като мен зяпачи, и идва полицията и те казват:
– Кой е виновен?
– Онзи отпред е виновен.
Аз бях млад 10-15 годишен, направо бях изумен. А онзи, който е правият човек, е с чужд номер, който си е правия човек, а нашия с български номер. И те казват:
– А бе да защитим нашия, на всяка цена, остави го някакъв шваба – той с германски номер.
А значи, каква справедливост!? И всички казват:
– Да, да, той е.
Така ли и аз погледнах, обаче полицаят не беше вчерашен. Тогава беше милиция, КАТ. Дойде, погледна и каза:
– Кой от къде е? Той е по главния път. Що го удряш отзад, като излизаш от тука? Ясно е!
И онзи пък с германски номер, ама той българин и казва:
– Е, момчета, разбрах, че съм в България вече.
Всички зяпнаха, като им проговори на чист български език.
– Просто колата ми е с немски номер.

Значи, тогава за пръв път видях толкова явна несправедливост и то 5-6 бяха, възрастни все хора, пенсионери. Биричка пият. Аз защо бях там, не знам. Сигурно за да бъда свидетел на това. Бях толкова възмутен тези като казаха, че нямах думи.

КАТО СЕГА ШЕСТАТА РАСА, КАГАТО ВИЖДА ЕДНА НЕСПРАВЕДЛИВОСТ ПОЛУДЯВАТ, затова са на това дередже. Те не могат да издържат на тази нечестност. Ние сме свикнали. И аз съм свикнал вече, отначало не можех да търпя, сега вече се примирявам. Викам несправедливостта така изглежда, ама сигурно е справедлива, защото знам вече повече, но младото поколение не иска. Вижда тази несправедливост и разбира се, се възмущава.

И така във всяко едно нещо, ПЪРВОТО НЕЩО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ПОДХОЖДАМЕ, ДАЛИ Е БИЗНЕС, ДАЛИ Е ЛЮБОВ КЪМ ЛЮБИМИЯ, ПОЧТЕНО И ЧЕСТНО, а не да го омайваме, да го лъжем, че го обичаме, защото той е богаташ и трябва обезателно да си наредим живота. Е това е доста наречен меко така, един метод на проститутство. Меко го казвам. Не става!

Значи, ТРЯБВА ЧЕСТНО ДА ПОДХОЖДАМЕ КЪМ ВСИЧКО, СПРАВЕДЛИВО. ТОГАВА НЕБЕТО ГЛЕДА. И ОТНАЧАЛО ЩЕ НИ СЕ СТРУПАТ НЕПРИЯТНОСТИ. Да! ТОВА Е ИСТИНАТА! МЕСЕЦ, ДВА, ТРИ, ГОДИНА ЩЕ НИ ИЗПИТВАТ, ДАЛИ НИЕ ЩЕ СЕ ОТКЛОНИМ ОТ ПРАВИЯ ПЪТ ИЛИ НЕ, ЗАЩОТО НЕ ВСИЧКИ ИЗДЪРЖАТ.

Изведнъж когато започнат да го бият обстоятелствата, загуби си работата, загуби пари, заплата, нещо друго, избяга му любимата или любимия, значи не са били истински, и тогава като се струпат тези работи, човека се отчайва и казва: Ей как добре бях, защо тръгнах сега по този път? Защо слушам Георги Изворски бе? Защо по този път? Главата ми е пламнала, къщата ще ми се запали, почнаха да ми се случват толкова негативни неща.”

Ами значи вървиш по правия път. Значи е идеално. Значи ЩОМ СЕ ЗАСИЛИ СВЕТЛИНАТА, АМИ ТЪМНИНАТА СЪЩО СЕ ЗАСИЛВА. Веднага има ответна реакция. От тука се засилват нещата и от тука се засилват. Няма начин да няма, докато не издържиш. И обикновено след три месеца, до една година, когато си непоколебим, ама каквото и да се случи, и тука имам и такива приятели и хора, които са показали своята непоколебимост, след това изведнъж нещата се уреждат и изведнъж всичко си идва на мястото и и им тръгва. Не искам да им давам думата, защото са много скромни и не искат да говорят пред аудитория, пред публика, но това е факт, което говоря.

ВСИЧКО, КОЕТО ГО ГОВОРЯ, НЕ ИСКАМ ДА МИ ВЯРВАТЕ! ИСКАМ ДА ГО ПРОВЕРИТЕ, защото аз съм го проверил, повечето, не 100%, но 90% е минало през мен, а 10% говоря от името на мои близки и приятели, на които имам доверие като на себе си. Тогава мога да цитирам, но от втора, трета и четвърта ръка – не! Максимум до първа ръка. Аз съм нулевата ръка, другата е първа.

Пак казвам: АКО ПРАВИМ БИЗНЕС ДА ГО ПРАВИМ ПОЧТЕНО!
Казах на един бизнесмен, който има много магазини:
– Искам да бъдеш честен търговец и тогава ще ти върви.
Всички, които търгуваха с неговите стоки, конкурентите почнаха да залязват един по един. Сега му е останал само един, в този град. Само един, бяха 10-15. Изгаснаха, защо? Защото искаха по втория начин. Искаха да влязат в Рая от задната врата.

Няма задна врата, има! И в Рая има задна врата, ама мен ще ме пуснат, защото мога да вляза и от предната и от задната. Благодаря, много съм скромен. Това ми е едно от много прекрасните качества. Няма начин, винаги има два входа. От единия те приемат, от другия те изритват. Ама ако си на висота и през този, дето те изритват може да влезеш, но точно заради това, защото трябва да бъдеш чист човек, а за да бъдеш чист човек, не е леко на Земята.

Значи, виждам още такива малки дечица, които много се опъват и не искат. Много им е трудно да приемат земните неща. Но ние трябва толкова внимателно да се отнасяме към тях, да им кажем, че за момента, това не е точно така, не е правилно, но трябва да го приемем, защото този свят и този живот е на това ниво. Но всеки един, когато се стреми да бъде морален човек, в истинския смисъл на думата да бъде човек, много проценти, тогава фактически може общо да повдигнем съзнанието на планетата, защото ВСЕКИ ЕДИН НАЙ-НАПРЕД ДА ОПРАВИ СЕБЕ СИ И БОГ ЩЕ ОПРАВИ СВЕТА!

И пак казвам, КОГАТО НЯКОЙ НЕ ИСКА ДА ЧУЕ, НЕ БИВА ДА ПРОЯВЯВАМЕ НАСИЛИЕ. НАСИЛИЕТО ТОТАЛНО ПРИКЛЮЧИ, СВЪРШИ! Дори внимателно трябва да водим дечицата, но със насилие нищо не се е спечелило през всичките хилядолетия, които са изминали.

Насилието дори с НАЙ-ПЕЧАЛИВШАТА ВОЙНА, КОЯТО СПОРЕД ПОБЕДИТЕЛИТЕ ПЕЧЕЛЯТ, ТЕ ФАКТИЧЕСКИ ГУБЯТ! ТЕ СА ЗАГУБИЛИ ТОЛКОВА НЕЩА, И НЕ САМО ВЪВ ВИДИМИЯ СВЯТ, А И В НЕВИДИМИЯ.

Защото във видимия свят какво губят? Губят живи същества. Не можеш когато загубиш в една битка от 150 хилядна армия и си отидат 30 хиляди човека, а от другата армия пак 150, си отидат 50 хиляди и да кажеш, че си спечелил. Нищо не си спечелил! Спечелил си 100 катъра със злато и 100 със сребро, които ти ги носят за момента. Уж са блага. Какви блага? Това са временни блага, защото на другия ден сутринта и на най-големият пълководец, император и ръководител земен, Татко за нула време ще му дръпне душичката:
– Е, тамън спечелих голямата битка, две царства имам вече , не две четири царства имам, и Господи, ти ме викаш.
– Ами да, синко! Защо са ти тези работи, защо са ти?
Удобствата – да, но съм против лукса, а ЧОВЕЧЕСТВОТО ВЕЧЕ Е ЗАБЛУДЕНО В ЛУКСА ТОЛКОВА МНОГО, ЧЕ ЗАПОЧВА ДА СИ ГУБИ МОРАЛА.

И пак казвам: „Не искам да се връщам назад. Лемурийците да ме вкарват в подземния свят, в мазето на цивилизацията. Няма и светлина. Атлантите да ме слагат на първият етаж, където и там не се виждат планините, нищо няма. Трябва да си от третия етаж нагоре и тогава вече е добре.“

Значи първата насока е МОРАЛА, НРАВСТВЕНОСТТА, ДУХА.
Втората насока е базата, В КАКВО ЩЕ ЖИВЕЕМ, защото сме в материалния свят?
И третата е С КАКВО ЩЕ СЕ ХРАНИМ? КАКВО ЩЕ ДИШАМЕ И КАКВО ЩЕ ПИЕМ?

Това са трите основни насоки, за промяна на съзнанието, на нашите тела и за да може да вървим в Новото, а то не само чука на вратата, а е прекрачило вече прага и е влязло. В антрето може да седи. После ще започне да минава от стая в стая, но вече усещаме толкова яко присъствието му, че нямам думи.

Много просто, от 2000-ната година досега, нашето любимо светило, НАЙ-ГОЛЯМАТА ИКОНА НА ГОСПОДА, КОЯТО Я СРЕЩАМЕ ВСЯКА СУТРИН Е УВЕЛИЧИЛО ИНТЕНЗИТЕТА СИ ЕДИН ПЪТ И ПОЛОВИНА. Може ли да седиш отвънка както преди 20-30 години, целият ден да ти е приятно, да те разхлажда морският ветрец, бриз да има сутрин, вечер пък и през деня и е чудесно? Сега като се пипнете напичането е друго, пясъка ще си свариш, яйца ще си изпържиш на него, може и кафето да си го подгрееш. ВОДАТА СТАВА ДОРИ РАЗЛИЧНА, и дори вчера като се гмурках, един юнак вика: “Не усещаш ли, че е по-солена водата?” Да, морето е станало, ако нашето море 4-ри пъти е по-сладководно от Бяло море и от Средиземно море, сега поради каква причина то е станало по-солено половин път, значи вече е 3-ри и половина, по-малко солено е било. Значи благата вода, сладката вода, хубавите неща, вече намаляват, започват да изплуват другите. Откъде се явява сол? Ами от химията, от физиката, от торовете, от газовете по въздуха, от всички работи, които замърсяват този хубав огромен океан, който е.. 7/10-ти от Земното кълбо е вода, и само 3/10 и нещо е суша, на която имаме щастието да живеем. И тази огромна вода да се изменя, значи има аджеба нещо, което ни изменя.

И наистина, знайте, че СЪЗНАНИЕТО КОМАНДВА БИТИЕТО! Или МИСЪЛТА, НАШИТЕ ЧУВСТВА, НАШИТЕ ОТНОШЕНИЯ КОМАНДВАТ ВЕЧЕ МАТЕРИЯТА и това много явно се вижда.

Познавам хора, от новата раса може да се каже, които започват все повече и повече чудеса да правят, да материализират и да дематериализират неща. Самите те, даже казват:
– Абе почнаха да се случват разни чудеса.
– Спокойно, всичко е наред. Всички ще станат като нас, т.е. като вас и като мене, но ние вече не може да се върнем назад, не може да станем като другите.

ЧОВЕК ВЕЧЕ КАТО ВЛЕЗЕ СТАБИЛНО В НОВА ДУХОВНА ТРАНСФОРМАЦИЯ, ТРЯБВА ДА СИ ОСТАНЕ ТАМ КАКВОТО И ДА СЕ СЛУЧВА!

Наистина ще го измъчват, но нека приключа първо първата част и след това ще започна да говоря по-подробно точно за тези отношения с видимия и невидимия свят.

И така, първото в общи линии разбрахте, че ТРЯБВА ДА СЕ ДОВЕРИМ САМО НА ДОБРОДЕТЕЛИТЕ, като се започва от БЛАГОРОДСТВО, БЛАГОРАЗУМИЕ, ВЕЛИКОДУШИЕТО, ЩЕДРОСТТА, СМЕЛОСТТА, ВЯРНОСТТА.

ТРЯБВА ДА ВИДИМ КАК ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА НА ЛЮБОВТА КЪМ МЪДРОСТТА, КЪМ ИСТИНАТА, СПРАВЕДЛИВОСТТА ДА ДЪРЖИМ. МИЛОСЪРДИЕТО ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ И НАКРАЯ НАЙ-ВИСШАТА СТЕПЕН НА ДОБРОДЕТЕЛНОСТ – САМОЖЕРТВА!

Да може да се жертваш, поне за любимите хора. Хайде от начало не може да се жертваш за филанкишията, даже и не го познаваш, но когато станеш Светия и Праведник, ще се жертваш и за него. Тогава вече и затова си светия. Жертваш се за всяка една душа в тяло, разумно, човешко, а когато станеш вече Архангел, почваш да се жертваш и за другите души, а когато станеш Божество, вече се жертваш и за мухата. Пчела в потока, бурен, скачаш да я извадиш. Разбира се, плащаш със земния си живот, защото ВСИЧКИ СМЕ БЕЗСМЪРТНИ, АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ! И ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ, ЧЕ СМЕ ВЕЧНИ! И тогава да живееш спокойно и да не се притесняваш за дребни неща.

Кои са дребните неща? Дребните неща са: Какво ще хапнем? Какво ще пийнем, или какво ще облечем в крайна сметка наистина. Аз пак казвам, аз съм за удобствата, но съм против лукса.

ЧОВЕК ТРЯБВА ДА Е СКРОМЕН в това. Като има днес хляб, храна, работи, каквото има на трапезата, значи Бог е преценил, че ни стига – това е. Ама да мислим, и да се запасяваме много за напред, за какво, когато не знаем утре дали ще се събудим на тази земя? Ще се събудим разбира се, ама вече в астрала, изплували, или по-високо в ментала, от къде да знам в кой свят сме определени. Няма начин да не се събудиш, а тялото, че си остава тука, знаете примера със старата дреха.

Значи, ТРЯБВА ДА БЪДЕМ ДОВОЛНИ ОТ ВСИЧКО И ДА БЛАГОДАРИМ ЗА ВСИЧКО! Значи ЧОВЕК ЩЕ ВИДИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИЯ ЕФЕКТ ОТ ТОВА, ДА СЕ ОБРЪЩА СУТРИН И ВЕЧЕР ПОНЕ КЪМ ГОСПОДА, САМО ДА МУ СПОМЕНАВА ИМЕТО И ДА МУ БЛАГОДАРИ. АМА ДА СЕ СЕЩА ПОНЕ ВСЕКИ ДЕН В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 45 ДЕНА МИНИМУМ, на 90 още по-добре, на 120 още по-добре, а на 360 още по-добре. Ама всеки ден да го прави, да не изпуска ден. Това е като един специален ритуал: “Господи, благодаря ти!”, “Господи, добро утро, благодаря ти!”, “Господи, лека нощ, благодаря ти!”

Да не мислите, че моите молитви са по-дълги. Имам от време на време някоя, но 30 секунди до 3 минути, това е молитвата. Какво има да четеш молитви, една, две, три, пет, към всичките? Не! Вече трябва човек да израства сам у себе си, а да не се подвежда и да разбира кое е истинско и кое не е и за кое да губи време и за кое да не губи, макар че няма загубено време. ВСИЧКО Е ОПИТНОСТ!

Сега преминаваме към втората основна линия. Това са три магистрали, три аутобана. Първият е МОРАЛА И НРАВСТВЕНОСТТА, т.е. СЪЗНАНИЕТО, ДУХА.

Вторият, който е БАЗАТА ЗА ЖИВЕЕНЕ и за това ще кажа малко подробности за това, но ще подсетя, че е дошло времето вече такива особено като нас, които се смятаме, че вървим по пътя на духа, трябват ни точно такива места, защото другите места ни бъркат. Колкото повече се издигаш нагоре…

Значи ако преди 25 години съм могъл да си седя ей там спокойно в кишето на едно столче, нищо не съм усещал, ни негативна енергия, нищо. Седя си като едно пънче върху столче, пънче върху пънче, добре, нали нормално и това пънче под мене и аз пънче, всичко.

Сега вече само на третата минута, почвам да усещам, ако не на цялото човечество, поне на целия град негативите, които почват да текат през мен. И не ми е комфортно. Да не говоря, че много не ми е комфортно, но всички сме станали по-чувствителни, по-сензитивни от това движение напред. Поради тази причина ТРЯБВА ВЕЧЕ ДА ЗАПОЧНЕМ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ И КЪДЕ ЖИВЕЕМ и да правим нещо, независимо какво го наричат, Фън Шуй, или не знам подредба, българският Фън Шуй.

Имах една позната, която беше написала такава дебела книжка за българският Фън Шуй, специално за нас, но има Фън Шуй за различните раси, затова Господ ги е разделил.

И дори и да ме изкарат расист аз съм длъжен да го кажа, и за бялата раса. Има разлики, иначе Господ нямаше да раздели нито континентите, нито хората по цвят, нито по съзнанието, нито по нищо. Аз също не ги деля, като съзнания не ги деля. Деля ги иначе като външна изява, а и като степен на съзнание, защото така идват с различна степен на съзнание. Ако негър има шеста степен на съзнание, българина духовник има 21-ва степен, а арийската раса, бялата, има 16-ста степен. Има ли разлика? Има и никой, който е посветен не може да я отрече. Аз искам някой да дойде при мен и да каже: “Господин Изворски, говорите глупости бе. Как ще се разделяме?“ Аз със този негър, който е там и който трябва да го учиш да карат трактор месеци и пак не може да го пали на другия ден. Защото това съм го чул от човек, който беше инструктор там и казва: “Забравя, за 24 часа, забравя напълно. Аз съм му казал предишния ден, втори, трети, пети, седмица, две, месец, не иска.”

Е може ли да се сравни с едно детенце, което аз ще го вкарам на 7 години и ще го науча трактора да го пали и на другия ден детето вече ще го кара. Официално го казвам, да, много може да се обидят, особено разни защитници или прекалени светци, които искат да защитават или природата или човека, прекалени филантропи.

Да, ИСТИНАТА ВЕЧЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ КАЗВА. Омръзна ми наистина да бъда чак толкова деликатен. Почват  да ми правят забележка – “Ами казвай им истината директно! Това ще им се случи, това ще стане. Ето, ако не искат да я признаят, остава за тяхна сметка, не за твоя.” Да!

Значи, вече ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ДА СЕ ЖИВЕЕ В ТЕЗИ ХУБАВИ КРЪГЛИ КЪЩИ, които съм видял във бъдещата си командировка след 300 години. Вече зала с ъгъл, не само зала, къща с ъгъл нямаше, високи, хубави заоблени – идеално! Как се казва? Вие много добре знаете как се казва, защото има разлика между куполния дом, купола, който е. Или една топка, една сфера имаме разрязана на половината, слагаме футбулната топка половината тука и казваме: Да, куполна къща, нали? Куполен дом, да! Вярно е, но не е ВИДЕЛЕЙКА, не е и АУРОДОМ.

ВИДЕЛЕЙКАТА, ЗАЩОТО СЕ НАЛИВА ТАМ ВИДЕЛИНА и тук имаха също хубави енергии. Междудругото те се въртят, по-топло е винаги с 12 градуса. Чува се, има вътре една хубава акустика, в която Силвина е пяла, чудесно е. Били сме в такива поканени. Има вече хора, които си живеят в такива куполни къщи, но това не е нито виделейка, нито ауродом. Казвам го напълно отговорно. И сега ще се изясня, подробности вече, за да се знае, макар че съм писал – “Тайните на виделейката” във книгата “Диамантената десятка”, където онзи ден подарих последната или предпоследната бройка. Може би измежду книгите има една, ама не я знам къде е. Една е останала от предишното издание и сега сме поръчали второ.

И така, КОГАТО ЧОВЕК ЖИВЕЕ В ТАКЪВ ДОМ, НА НЕГО НЕПРЕКЪСНАТО ТЕКАТ ЕДНИ ЖИЗНЕНИ ЕНЕРГИИ ОТГОРЕ И ОТДОЛУ И СЕ ЧУВСТВА МНОГО ДОБРЕ. Обаче ако си позволи, както при носенето на пентаграма, който се носи като ритуален знак, а не като украшение и тогава като направиш една добрина и увеличава 10 пъти и като направиш нещо, което е недобро го увеличава също три пъти. И така никак не е добре трипъти, нали, добрината е много? Същото е и в тази виделейка.

ВИДЕЛЕЙКАТА ЗА ЧИСТИТЕ СЪЗНАНИЯ И КОИТО ИСКАТ ДА СЕ ДОИЗЧИСТЯТ, ТЯ Е МНОГО ДОБРА. Може да живееш постоянно в нея, или ще влизаш като в молитвен дом, може да седиш 45 минути до един час, или половин час, усещаш как те пълни със енергия отгоре и отдолу. Излизаш. Било ти е много тежко, много трудно и на душата и на тялото и на всичко. Излизаш освежен, ободрен, и още вътре дишаш праната, а отвънка жизнената енергия като тръгнеш поне още половин час усещаш. В най-запрашения град, излизаш от виделейката, въздуха отвънка е напълно чист. ТИ ДИШАШ ПРАНА, КОЯТО СЕ ИЗЛЪЧВА ОТ САМИЯ ТЕБ, и тя понеже седи вътре в твоята аура, в твоето кълбо, което е енергийно, ти дишаш от него и фактически си вървиш.

По средата на София ми е правило впечатление, на пряката на Опълченска и Пиротска, има една църква, и аз минавам покрай църквата Свети Георги Софийски, и казвам: “Е, какъв чист въздух! Я гледай ти, ама много хубаво бе! Много добре!” Аз съм си дишал от праната собствената, а там на кръстовището коли наляво и надясно, един милион и изпаренията им. Значи тогава започнах, че има аджеба нещо, което командва, нашето съзнание трябва да бъде чисто и висша човечност трябва да има.

С една дума КАТО ИЗПЪЛНЯВАШ ДОБРОДЕТЕЛИТЕ, ТОВА СЕ КАЗВА ЧОВЕЧНОСТ.

И така, защо го казвам АУРОДОМ? Ето хубавия екран, щях да нарисувам едно хубаво прекрасно яйце с тъпата част нагоре, защото такава ни е аурата. И затова казваме ауро-дом, защото част от аурата, където е до хубавото място, наречено пъп. Сега ще ви кажа защо. Това е МЕНТАЛА (ГЛАВАТА), това е АСТРАЛА (СЪРЦЕТО) , НАДОЛУ ВЕЧЕ Е ЗЕМНИЯ НИСШИЯ СВЯТ ОТ ПЪПА НАДОЛУ. ДОЛНАТА ПОЛОВИНА Е ВСИЧКО НЕДОБРО И ВСИЧКИ ПОРОЦИ.

ГОРНАТА ПОЛОВИНА, тази Е ДУХОВНАТА, НА АНГЕЛИТЕ (от пъпа до шията). И ОТ ТУК НАГОРЕ Е БОЖЕСТВЕНАТА (главата).

И заради това аурата докъде се взима – до тук (до пъпа), и като се направи един ауро-дом като яйцето, то отгоре е тъпо, леко почва да се стеснява и отстрани от ляво и от дясно обикновено, около 15-20 градуса има скосяване, до там и отдолу е равно. Но не е като топката както ви казвам, така, половината и надолу права. Защо? И аз не го знам, и не искам заслугата да си я преписвам на себе си, колкото и да съм умен и мъдър, Небето ме подсеща и аз Божията слава, която е и Небесна, която не казвам, че не е от мен, а фактически това е Небесна слава и тогава всички казват: “Ей Изворски е много мъдър човек, много умен, много знае!” Да и е така и не е така!

И отгоре ми казват: “Виждаш ли защо бъчвите са така?” Ами за да бъде хубаво на виното. Сега ще ви кажа. Виното си прави един тъй наречен егрегор.

ЕГРЕГОР Е РАЗУМНА ВРЕМЕННА СФЕРА, КОЯТО Е ПО-УМНА ДАЖЕ ОТ ЧОВЕКА.

Егрегор, сфера.

Значи, когато виното го сложим в хубавата бъчва, която нагоре са извити дъгите и надолу, нали така? Така ми обясняват и отгоре, само че  отгоре аурата където е, и ауро-дома, отвора е по-малък и е кръгъл, докато бъчвата отгоре и отдолу дъгите са равни, нали?

Но при всички положения, когато влиза отгоре и отдолу енергия, тя се завърта вътре, пак излиза, онази, която излиза, понеже бива насочена отляво и отдясно, пак се пресича някъде и в пресечената точка се спуска надолу в бъчвата, по същия начин е и от долната страна на бурето, дали е хоризонтално или така, няма значение, пак се пресича и пак се връща. Т.е. енергията, която вече си е направило бурето, както току-що ви казах за праната, която ние сме си направили, тя не излиза вънка, а се връща и си дишаш спокойно праната, и бурето си диша тази неговата енергия и виното става прекрасно. Затова се държи в тези бъчви с тази форма, а не за нещо друго.

Сега го слагат в бидони, даже в квадратни, такива правоъгълни контейнери с ъгли. Е няма да стане истинско вино, няма, макар че то е божествен продукт. Трябва да бъде в буре, бъчва, което са го открили преди хиляди години хората. Защо? Ами някой ги е светнал.

По същата причина ауро-дома или виделейката е направена така. Леко скосена, но отдолу равна и има пропорции, колкото е основата, ¾-ти или ⅔-ти плюс минус 50 см, или там не знам колко сантиметра ще дойдат, да бъде на височина, отгоре тоното е умножено, значи ако отдолу виделейката е 5 метра, 5х2 = 10, и се разделя на 10. Един метър е от горе отвора, това е! Умножаваш го по две и махаш нулите. Значи ако е 10 метра основата на виделейката, колко ще бъде отвора – 2 метра, проста работа. По-голям от 2 метра може да го направиш, ама да не е по-малък, за да се изпълнят тези неща.

Така, КОГАТО ЖИВЕЕШ, ВСИЧКИ РАБОТИ, КОИТО СЪМ ОПИТВАЛ В ТОЗИ КУПОЛНИЯ ДОМ, ВЪВ ВИДЕЛЕЙКАТА СА ОЩЕ ПО-ЗАСИЛЕНИ, ПОНЕ 20, 30, 40% ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ.

АКО ВЛИЗАШ С НЕГАТИВНИ МИСЛИ ВЪТРЕ, АМИ ТО КАКТО ПЕНТАГРАМЧЕТО ЗАСИЛВА НЕГАТИВИТЕ И ЗАСИЛВА ПОЗИТИВИТЕ, ПО СЪЩИЯ НАЧИН СТАВА И С ВИДЕЛЕЙКАТА. И затова на някои хора вътре им става лошо, излизат, почват да повръщат и казват:
– Леле Георги, какво стана бе?
Казвам:
– Вижте какво, това още не е виделейка. Това, където сте влезнали е в куполен дом. Ако бяхте влезли във виделейка още по-зле щеше да ви стане. То зависи от вас, как влизаш.

ВЛИЗАШ С ВЯРА, С ОБИЧ КЪМ ВСИЧКИ СВЕТЛИ СИЛИ И НАЙ-ВЕЧЕ БЛАГОДАРИШ НА БОГА, КАТО ВЛЕЗЕШ ВЪТРЕ. СЯДАШ. СЕДИШ ТОЧНО ПОД КУПОЛА ПОД ОТВОРА. ВСИЧКО Е ТОЧНО!

ЕДИСТВЕНАТА ДИРЕКТНА СВЕТЛИНА, КОЯТО Е СВЕТЛИНАТА ОТ НЕБЕТО! ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СВЕТЛИНИ СА ИНДИРЕКТНИ И НИ ПОЛЗВАТ САМО, ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО?- 25%. СВЕТЛИНАТА ОТГОРЕ Е МЕЖДУ 90 и 100%. Дали има облаци или е чисто небето, дали има пари или не е чисто, затова казвам между 90 и 100. ДЪРПАМЕ ЗАВЕСИТЕ ОТ ВСИЧКО, ТАЗИ СВЕТЛИНА Е ОТРАЗЕНА. ТУК ТРЯБВА ДА НЯМА ПОКРИВ, ДА НЯМА ТАВАН. ТОГАВА ВЕЧЕ ПРИЕМАМЕ, понеже Светлината, Божието Слово ВЛИЗА ДИРЕКТНО В НАС. СВЕТЛИНАТА Е МИСЪЛТА НА БОГА, СЛОВОТО НА БОГА, ИСТИНАТА, КОЯТО НИ СЕ ВНУШАВА НА ВСЕКИ ЕДИН. И ВСЕКИ ДОКЪДЕТО Е ДОРАСЪЛ В ДУХОВНОСТТА ЛОВИ ТАКИВА МИСЛИ, лови такива неща.

Престъпника си мисли да обере банката, значи само ще вземе от Светлината, защото всичко идва чрез нея, но вече ще вземе от най-долните пластове, които са тъмнина, и които ще каже: Абе да обера банката, аз. Едно чувалче зелени банкноти, или евро, ще ми свърши работа.” Той до там е дорасъл, това ще му се даде като мисъл на него. На чудотвореца само ще му се спомене: Виж, я върви ти еди-коя си планина, или еди-кой си град и ще живееш там един месец.” Той приема мисълта на Бога, че трябва да отиде, не знае за какво, нещо го подкарва. Взима си тоягата или си пали автомобила, ако е съвременен светия, нали? Може и самолет да има, и отива в този град, и изведнъж се явява човек, вика: “Абе, знаеш ли, аз те познах, ела да живееш у нас, колкото искаш, един месец, един месец командировка.” Но той със присъствието си там отива вече да урежда нещата. И какво? Хващал е онази мисъл на Бога, която е определена за малко хора и специално за него.

Значи, ИМА МИСЛИ ОТ СЛЪНЦЕТО, КОИТО ТОЧНО СА ОПРЕДЕЛЕНИ ЗА ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС, и ние понеже имаме отделна честота. Всеки има една радиостанция така да кажа, и както имаме земно ЕГН, така имаме и космическо. Тази радиостанция работи на нашата честота и Слънцето понеже ни има предвид, дали сме 65 милиарда души на Земята и още по толкова 10, 20 или 50 пъти в Слънчевата система, СЛЪНЦЕТО НИ ПОЗНАВА ВСИЧКИТЕ, включително и мравките.

ВСЯКО ЕДНО ЖИВО СЪЩЕСТВО  И ВСЯКА ЕДНА МЕТААТОМ ИЛИ МЕТАМОЛЕКУЛА Е В ПАМЕТТА НА СЛЪНЦЕТО, което е изключително разумно същество и контактува с него, колкото и да ви изглежда невероятно е абсолютен факт. Това е факт за всеки един. Аз говоря за хората, ама това е за всичко, което се отнася, което е направено и сътворено от Всевишния, от Твореца.

И така, КЪЩИТЕ НА БЪДЕЩЕТО, с една дума да приключа и тази магистрала, ВИДЕЛЕЙКАТА ИЛИ АУРОДОМ, ЗАЩОТО ТЯ Е НАЙ-БЛИЗО ДО ЧОВЕКА. А ПОДОБНОТО ПРИВЛИЧА ПОДОБНО, САМОЛЕКУВА СЕ, САМОИЗГРАЖДА СЕ, САМООБУЧАВА СЕ. Затова във виделейка, в която живееш е прекрасно.

Защо един, кой беше живял в бъчва на морския бряг, един от моите любимци? – Диоген, приятел на Сократ. А Сократ живее в центъра на града, богаташки синове. Ама единия на морето, слънцето свети, той в голяма бъчва. Още тогава е бил светнат.

Както, ще ви кажа, че и аз скоро научих, не знаех, че пентаграма е познат от времето на Питагор. Питагор, значи е носил пентаграм сигурно, не знам, не съм го питал и е работил с десятката, не с дузината, дванадесетка. И това е било няколко века преди Христа. Питагор тогава е живял, 3-ти ли, 4-ти век, 2-ри ли преди Христа.

Значи тогава е бил светнат достатъчно много, както сега на мен ми се спуска знанието, за да мога да направя тези неща – “Диамантената десятка” Значи десятката е изключително число. Той е работил с десятката, а иначе евреите са работили с дузината, 12, и целият свят е работил с дузината. Едно и две, макар че и това е Божествено число, 1+2 прави 3-ка. 123 Много подробности може, мислих да напиша така, една по-дълга лекция специално за виделейката и за ауро-дом, но разбирам, че няма смисъл, защото скоро един ми каза:

– Георги, говоря с една жена, която от някакво американско градче дошла в България.

Кой знае защо пък в България. Тя не е и чула за България, ама като научила дошла тук. Седим и си говорим, той знае и английки и испански и не знам какъв език ,с нея.  Започваме да си говорим каква ми е моята специалност, а той прави такива куполи. Купола, който е гледал, в нашия двор е направен от него. Едно куполче такова, но не е виделейка, но е купол. Има още малко, за да стане виделейка, макар че горе сме му оставили отвор.
– Аз почвам да и казвам на американката какви куполи правя и тя изведнъж почва да говори точно като тебе, едно към едно, само че каза някакъв американски термин на виделейката и на ауро-дома. И казва как живее точно в едно яйце обърнато с широката част нагоре, казва включително и формулите които са вътре и казва:
– Всичко е кръгло, всичко е заоблено, всичко е точно така.
– Бях изумен, защото единствено от тебе съм го чул, едно към едно. Изведнъж идва някоя, която е от оня край на света и казва, че точно в такъв дом живее.

Да, ама защо не го е дала на другите. Значи направила си го е, викнала е майстора, и изобщо не ги светва, ами може би американците не са дорасли. Не, не че нямат куполни домове. О, куполни домове имат много, руснаците имат много, но виделейка, т.е. Ауродом, отдолу да бъде леко така, поне на 30 см отстрани, може да има отвънка външна стена и след това вътре, няма. Поне в България аз не съм видял, дори и тоното отгоре, този светлия отвор, много са го закрили, сложили са един вентилатор там да им върти, но няма светъл отвор, който трябва да има светлина, денем и нощем. Нощем от звездите също. ЗВЕЗДИТЕ ИЗЛЪЧВАТ РАЗУМНОСТ.

Сега, тука като говоря за тези работи мога да спомена, че НАПОСЛЕДЪК ЕДИН И ПОЛОВИНА СЕ УВЕЛИЧАВА СЛЪНЧЕВАТА АКТИВНОСТ. Един и половина, т.е. ТРАНСФОРМАЦИЯ И ПОЛОВИНА СЕ Е УВЕЛИЧИЛО СЪЗНАНИЕТО НА ВСИЧКИ ЖИВИ СЪЩЕСТВА, ДОРИ И НА ЕЛЕМЕНТАЛИТЕ.

Говоря, ако ви е направило впечатление, че този, който има домашни любимци, не говоря, че мъжа е домашен любимец на жената, нали, но не обратното. Винаги е така, аз съм сигурен (Георги се шегува), но тя го слага на трето място, нали. Най-напред кучето, котката и третия домашен любимец вече е мъжа. Хубаво, и на мен ми харесва. Значи, всичко това, което е, като говоря си повишава съзнанието, и ЖИВОТИНКИТЕ СТАВАТ ВСЕ ПО-РАЗУМНИ И ПО-РАЗУМНИ. Те разбират и в много случаи започват да контактуват с тебе на висше ниво, на астрално или на ментално. И много животинки идват да искат помощ така, и знаят точно кой и какво.

Скоро ми беше казан случая със една бяла сова. Една наша приятелка, която каза, че тази бяла сова я е занесъл един горски. Знаете, че има поликлиника за лекуване на животни и център в Стара Загора. Тя носила някаква птица там дива за лечение и през това време ще пускат бялата сова в парка. Излизат няколко служители от това и идва горския. Те му се обадили, на нея крилото вече е зараснало, може да лети, отварят и клетката, тя излиза отпред, оглежда се, литва. Прави няколко кръга над поляната, това било през деня, около обяд, и идва и каца на рамото на горския, този който я е спасил и я е занесъл в центъра. Поседяла няколко минути литва и отлита към гората. Това е било благодарността на животното. Защото често съм си мислил, че животните са много по-благодарни и те гледат с благодарен поглед отколкото хората, а ТРЯБВА НИЕ ДА БЪДЕМ НАЙ-БЛАГОДАРНИ ЗА ВСИЧКО.

И така, СЪЗНАНИЕТО РАСТЕ АБСОЛЮТНО НА ВСИЧКО! Ако погледнем и насекомите вече започват да имат ново съзнание малко по-високо.

РАЗУМНОСТТА ЧИСТО И ПРОСТО СЕ УВЕЛИЧАВА!

Сега ще стигнем до една щекотлива тема. Това е темата за храненето, която много хора още не искат да си изменят стереотипа на живот.

Какво е изменението?
СТЕРЕОТИПЪТ ДА СИ СМЕНИШ, МИСЪЛТА, СЛЕД ТОВА ДА СИ СМЕНИШ, ДА СИ ПРОМЕНИШ ДОНЯКЪДЕ ЧУВСТВАТА, ЕМОЦИОНАЛНО-ЧУВСТВЕНИЯ КОМПЛЕКС, КОЙТО Е АСТРАЛНИЯ СВЯТ. ТОВА Е МЕНТАЛНИЯ СВЯТ(посочва главата) И СЛЕД ТОВА ДЕЙСТВИЯТА. ДЕЙСТВИЯТА СА ПОСЛЕДИЦИ, НО СА ПОСЛЕДИЦИ ОТ ДЕЙНОСТТА НА УМА И НА СЪРЦЕТО И НИЕ ПРИЛАГАМЕ ЧРЕЗ ВОЛЯТА ТЕЗИ ДЕЙСТВИЯ.

И когато се променим, но не да се променим частично с 10%, 20, 30, 180%, защото в досегашния си живот не сме прокопсали и не е точен. Има някой добри работи и така нататък, но не сме се променили 180%. Север ще стане юг, юга ще стане север. Значи все пак едната посока е по-вярна от другата, т.е. ПОСОКАТА КЪМ МОРАЛА, ЧОВЕЧНОСТТА, КЪМ БОГА, КЪМ СВЕТЛИНАТА, КЪМ ДОБРОДЕТЕЛИТЕ И КЪМ ВСИЧКИ ХУБАВИ НЕЩА, ПОСОКАТА НА ЛЮБОВТА. Друга посока няма.

И ако човек не работи с Любовта, той ще идва още 1000 пъти, ама вече не на тази Земя, кой знае на коя Земя и на кой край друг, където хората имат малко Любов или никаква. Независимо дали те обичат, независимо какво е отношението към теб, важното е да го преодолееш. ДА ПРЕОДОЛЕЕШ ЦЕЛИЯ ТОЗИ НЕГАТИВИЗЪМ И ДА ЗАПОЧНЕШ ДА ОБИЧАШ ХОРАТА ТОЧНО ТАКИВА КАКВИТО СА, ама точно такива. Ако ти е много близък човека можеш два пъти или три пъти да му споменеш според теб как може да се оправи. Ама ако не си светия, сигурен ли си, че му даваш хубав акъл на този човек? Ако според теб той разпилява семейните богатства, обикновено голяма част от мъжете са такива. Жената прибира, мъжа разпилява, значи всичко си е 50-50, закона за равновесните сили. Жената пак прибира, мъжа пак разпилява, и колкото тя по-прибира, толкова повече мъжа разпилява. Значи и жената трябва да се научи, аз говоря попринцип, на щедрост, да мисли за себе си, за децата, за всички, защото това е вродено, но трябва лека полека да започне да се изменя и не да запазва нещата, когато има ги дава, Господ ще помисли. Няма начин да остави някого, ако му е благодарен и ако живее според неговите закони и принципи да го остави гладен, жаден, бос или без покрив.

ХРАНАТА, с която се храним, ни отравя ежедневно, ежечасно, ежесекундно. Дори и храните, които се казва, че са био и еко, и те най-малко според мен са 25% чисто отровни. Да! По принцип взима ли храна човек, която е твърда и я приема, а донякъде и за течностите се отнася, той си трови организма, който е толкова висш и съвършен, че всички сте чули или познавате Бай Иван Босия, който вече пета година не яде нищо, само пие чай и вода. Той е един от стотиците в България, може би, и да са вече повече от стотици, които обаче не го казват и не го признават.

Един човек дойде преди 3-4 години в Идея Вита седи така, нищо, като нас. Като си тръгна жената, която го познаваше каза: “Еми той вече 5-6 или 7 години не се храни с нищо.” Този човек беше скромен, каза само две изречения, и нищо не каза от това. Никой не знае, само най-близките му знаят. Такива има, аз пак казвам, стотици хора, които не го парадират, които не го казват, но на там се отива.

Значи, понеже храната няма начин да не съдържа химикали, вещества, работи, тъй като цялото земно кълбо е тотално замърсено, най-вече с тъй наречените тежки метали и изобщо с метали, които са в по-голям процент, даже които хвърчат във въздуха, като хубавия алуминий, който дава в прекалено количество големи поражения на човека. ВСИЧКИ ХИМИЧЕСКИ ВЕЩЕСТВА ПОД ФОРМАТА НА МЕТАЛИ, АКО СА В ПРЕКАЛЕНО КОЛИЧЕСТВО В ОРГАНИЗМА НАИСТИНА ДАВАТ НЕГАТИВИ. И оловото, оловото изхвърлят автомобилите, но организма като приеме, не може да различи калция от оловото и понеже като стане преголям процент, то мисли, че изхвърля олово, а фактически изхвърля калция от костите. И затова напоследък все по-крехки и по-крехки стават костите на хората, особено на тези, които прехвърлят една възраст и особено на жените костната система е наистина много по-слаба от колкото на мъжете и затова трябва да се внимава. Но не само, понеже костната система ние смятаме, че е твърдо вещество, но то се мени, да не кажа всяка минута, но всеки час. Състава – един път е по-сгъстена маса, по-здрава, друг път е по-рядка маса и по-чуплива, по-крехка. Това са нашите кости. Те даже ден за ден се изменят. Днес, ако ми ги премерят е така, утре съвсем друго. Ние всички мислим, че на физическо ниво, да, защото се храним, някои се хранят по 3 пъти, някои по 5 пъти на ден като правят закуска към 10 часа и закуска към 4 часа. Някои се хранят по малко – 2 пъти, а най-умните се хранят по веднъж на 24 часа, а още по-умните през ден, каквито имам познати. Значи, колкото по-малко се оставя на организма да почива, да се възстановява, да се самооздравява и да се самоподмлаждава, защото не го товарим с такава храна, която е твърда, но понеже не можем да го направим трябва да си избираме храните и да знаем.

Има за храненето изписани дебели книги със много таблици коя храна с коя върви. Ще ви кажа простата система, че със моя приятел доктор Голдщайн и със философа, неговият приятел и мой, храним се и ставаме и доктора казва:
– Георги, ти най-добре направи от всички нас.
Казвам :
– Защо?
– Защото яде само една храна.
Пържени картофи, една порция, две, три. Аз не ям по толкова, ама казвам. Три порции може да изядеш, четири порции, ама яж само пържени картофи и вода, но водата ще я пиеш до средата на храненето, след това няма да я пиеш и след хранене поне час, час и половина няма да пиеш течности никакви. Има тънки неща такива.

Вчера казвам на моите близки, яжте три вида. Хляб и картофи не вървят. КАРТОФИТЕ ЗАМЕСТВАТ ХЛЯБА. ОРИЗА ЗАМЕСТВА ХЛЯБА. ЗНАЧИ ВСИЧКИ ЗЪРНЕНИ КУЛТУРИ ЗАМЕСТВАТ ХЛЯБА. Защо да ядеш хляб, когато ги ядеш тях? АКО НЯМА НИЩО ДРУГО ЯДЕШ ХЛЯБ. Хляба е универсален и Учителя казва: „Може да се храните само с хляб и плодове и ще бъдете в изключително здраве!“

Но обикновено когато човек премине в нов стереотип на хранене, от 3 месеца до 1 година, той става бледен, жълт, люшка се, слаб, не може да вдигне, и понеже това състояние не му е много приятно, той го прекратява.

Дори аз, като преди 20 години, може би малко по-малко, станах вегетарианец и понеже рядко съм ял и тогава месо, после ядох около 2 години и риба, значи три месеца станах аскет. Колко съм слаб, двойно отслабнах, никаква сила да ставам, леко залитам, викат:
– Абе внимавай, ти какво правиш, да не би да гладуваш?
– Не, не гладувам, ама месото тотално съм го спрял.

И организмЪТ чака. Чака ама ядец. И организмът казва: “Шефът иска да ни умори! Я да си направим едно съвещание да видим какво да правим. Може ли да караме без аминокиселините, които ги получаваме от месото?” Ами може. Като мине месец, два и не му даваш, на третия месец, за да оцелее, той почва да си ги произвежда. И това могло! Ще-неще. Като си твърд! Но човек трябва да внимава. С кое? Или под лекарско наблюдение или при някой човек, който е народен лечител, или се занимава със здравословното хранене, за да се види, защото наистина, ако е много слаб и изтощен, не бива и да предприема това, нека си се храни със същия стереотип щом му е добре. Защото имайте предвид, че ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ХОРАТА С ПОСРЕДСТВЕНО, ЕЛЕМЕНТАРНО СЪЗНАНИЙЦЕ СЕ ХРАНЯТ ОТ ТОКСИНИТЕ!

Значи един хамалин на столична гара, хубавец, малко така по-ниско чело и по-мургав от мене сигурно с две три бани, ако не изяде днес 2 пържоли, 6 кебапчета и 3 кюфтета и разбира се, да си прокарва минимум с бира, ами той не може да влачи чувалчето. Той не може да работи, но това му се пише на организма, и когато стане максимум на 60 годишна възраст или 65 изведнъж ритва камбаната, напълно здрав, так край. Няма боледуване, няма нищо, няма залежаване. Да, хранил се е с токсини, твърд, последователен, много уважавам тези хора.

А не днес ще почна да гладувам, днес ще ям здравословна храна, утре пак си караш. Имам един приятел, който ходи в Турция и прави масажи на хубавите кадъни, вика: “Те така са едроразширени.” и обикновено ходят в разни дебелариуми подобен е тука във Варна, където го знаете и отслабват. И наистина отслабват 15, 20, 30 килограма за около 1 месец или 20 дена. Казва:
– Аз съм масажист, приели са ме там. След две седмици тя е същата и викам на хазяйката, където живея: „Ами ти пак същата стана, как стана?” А тя се връща на същия режим, сладкиши, баклава, толумбички, не знам какви от тези турските продукти, леле колко са хубави, и същите трапези. Е добре де, какъв ефект има това? Никакъв ефект.
И той понеже е светнат им казва:
– Вижте какво, вече като сте отслабнали от 110 килограма и сте станали 80. Тридесет килограма раница като хвърлиш, вие сте кукли, чудни. Погледнете рокля вече не ви става – старите. Както сте така, оставате на същия режим докато дишате на тази планета, още малко ще поотслабвате и ще се подмладите.

Да ама не! Заради това ЧОВЕК ИМА ЕДИН ОСНОВЕН ИНСТРУМЕНТ, КОЙТО СЕ КАЗВА ВОЛЯ. И понеже храната е изключително важно нещо, и въздуха и водата, разбира се, даже ВЪЗДУХА Е НАЙ-ВАЖЕН, ВТОРО Е ВОДАТА ИЛИ КАКВО ПИЕМ, и ТРЕТО ЧАК Е ХРАНАТА. Но понеже храната в най-големи количества и най-често я употребяваме, дори по-рядко пием вода и заради това е толкова важна, за да може тялото да ни се приспособи към новите условия, трябва наистина да внимаваме.

Един пресен пример, миналата събота изкачваме връх Ком. И на връх Ком има едно кученце голямо такова. Разчупвам една правена питка от наши приятели, две питки, хапваме по един залък, правим един кръг, правим една молитва за България, там на върха, хубаво. Имаше и слънце, имаше и сянка, един облак като чадър ни беше известно време, и аз отивам, взимам едно парче от питката, която е лимец. Няма същество, което да не яде хляб, включително и риби. ХЛЯБ ВСИЧКО ЯДЕ ПОД СЛЪНЦЕТО. Това ми е направило впечатление, аз съм бивш рибар и ловец, и какво става? Занасям му един залък, викам сега ще му дам на кученцето и то както си лежи добронамерно такова му оставям под носа. Кучето само погледна така, даже не се протегна, от една педя подуши това и не хапна. И един човек стои сега до мен, точно пирамидата къде е, пише връх Ком, 2016 метра и пише и Емине, от там Ком-Емине е пътя и е направено с миди, и казва:
– Няма да яде.
И аз казвам:
– Що да не яде? Тука на върха, тука го заварихме, нито група слиза, нито идва, не е на никой. Ние като се качваме нямаше хора.
И той казва:
– Жега е, животните не ядат като е жега.
Боже, вярно бе. Баба ми не ядеше цял ден бе. Пиеше максимум айрян и вода, нищо друго. Работи цял ден отвънка на жегата, като египетски роб, работи и не се храни с нищо, а то имало значение.

Заради това един прекосява с един камилски керван, трима души, от които единия е българин, другите германски инжинери, прекосяват пустинята с кервана и казва:
– Ние си яздим камилите с багажа –  геолози такива, или не знам на експедиция и казва – бедуините ходят покрай кервана пеша. Сядаме и ние почваме да вадим консерви, които са издържливи на жега, това онова, напитки. Наяждаме се, не може да се качим на камилите. Онези ядат точно по една шепа фурми, около 200 грама вода, в едни мехове я носят, не знам, може би да е средно топла, вода, фурми и пеша с камилите. Днес сигурно минават минимум 30 километра при този пек и нищо, здрави, усмихват се, тичат, говорят си.Той един як българин такъв и казва:
– Аз гледах, че ако не ям, ще умра.
– Ами ти можеше да стопиш най-малко  50 кила бе мойто момче, защо не ги стопи, на тази жега така непрекъснато си във сауна. В най-голямата сауна на света са те изпратили Африка и в пустинята и ти да не го използваш. Ами използвай го. Не яж, пий само!

Така, всички знаете повече от мен за био и еко храненето. Таблиците, които са дадени, кои с кои храни, въглехидрати, белтъци, протеини, мазнини…

РАЗБЕРЕТЕ: МАЗНИНАТА Е НАЙ-ОПАСНОТО НЕЩО, НЕЗАВИСИМО ОТ КАКЪВ ПРОИЗХОД, ДОРИ И ОТ РАСТЕНИЯТА. ЧОВЕШКОТО ТЯЛО НЕ СЕ НУЖДАЕ ОТ МАЗНИНИ. ТО СИ ГИ ПРОИЗВЕЖДА. ТО СИ ПРОИЗВЕЖДА ВСИЧКО!

Аминокиселините и тези 20, и тези 8 най-необходимите, има ги в ядките. Докторите викат само в месото. Ама докторе, ама ти не си светнат бе, тебе са те учили и са ти промили в медицинска академия акъла. Защо? Защото всички тези неща ги има под слънцето, не в месото. Нали месото става тези животни като ядат. Да, значи го има някъде другаде, ама това, че не са го открили още учените.

Сега още нещо ще ви кажа, тамън за това става въпрос. УЧЕНИТЕ НЕ СА ОТКРИЛИ И ЕДНА МИЛИАРДНА, по-голямо число не искам да кажа, ОТ ХИМИЧЕСКИТЕ НЕЩА, ОТ ХИМИЧЕСКИТЕ РЕАКЦИИ, ОТ ХИМИЧЕСКИТЕ ЕЛЕМЕНТИ В ХИМИЯТА. Една милиардна от това, което е само на тази Земя, а да не говоря в слънчевата система, да не говоря за Галактиката, Млечния път и във Вселената. Ама нищо не са открили и те казват:
– Ние постигнахме изключителни открития, резултати, експерименти.
Да дойдат да ми кажат на мен. Ще кажа:
– Мойте момчета, толкова не сте в час, че нямам думи!
Ни във физиката, във всяка една насока са открили съвсем малко, все едно пердето само да го дръпна на два пръста, всичко останало да е запердено и те казват:
– Ние победихме природата! Ние в химията сме много напред! Ние във физиката сме напред, квантовата физика, ама ние сме много напред! Ние сме изключителни, толкова много неща сме открили.
Да, а само процепът е един или два пръста, всичко останало е под перде, това е. И като им го кажа и кажа някой работи езотерични, защото само от езотериката, от окултизма и от мистиката може да ги поведа по правия път, казвам:
– Ами обърнете внимание на това, учени сте. Имате титли десет отпред, аз нямам никаква титла, аз не съм академик, не съм професор, кандидат на тези науки, на онази академия член-кореспондент.

Ама не ми и трябват, обаче онова, което го казвам, и дребни примери, Слава Севрюкова им е казвала: “Абе виждам едни дребни работи такива!” Ама не е могла да им ги обясни, защото няма термини за тях и после ги откриват и казват: “Ей вярно, че ги е видяла!” Ами видяла ги е, защото знае. Това между другото.

Така, значи спазвайте трите неща!
Сега ще поговорим малко за видимия и невидимия свят!
Спазвайте тези три магистрали и внимавайте във всяка една от тях.

Първата, наистина, най-важната е, защото ВСИЧКИ СВЕТЛИ СИЛИ НИ ГЛЕДАТ НЕ ПОД ЛУПА, ПОД МИКРОСКОП. И каквото и да направим, дори в гората, когато си мислиш, че си сам и си хвърлиш консервната кутия или чашката за кафе, мислиш, че не те виждат. Моментално природата ти пише минус и ти се лепи на продължението на гърба. Георги Изворски го казва и се подписвам с двете ръце. Ама жива душа няма там, ама ПРИРОДАТА ИМА СТОТИЦИ УШИ И ОЧИ, с които те вижда, мери те, и знае кой си, защото ти знае космическото ЕГН. И ти го пише на тебе, няма да го пише нито на сърната, нито на вълка, нито на друг човек. Този минус ще го пише на тебе, защото замърсяваш природата. А КОГАТО ТИ САМИЯТ СЕ ОТНАСЯШ ПРИЯТЕЛСКИ С ПРИРОДАТА, ТЯ СЪЩО ТИ СТАВА ПРИЯТЕЛ. Ти може да я командваш като станеш от светия нагоре. Архангел, да, ще командваш природата, да, тя ще ти се подчини, защото ти си по-високо от нея. Ама докато не си станал, ще се съобразяваш и ще гледаш всичко да направиш приятел. Това е отношението, това са природните закони. Значи когато се отнасяш приятелски към дървото, дори ако искаш листо да откъснеш от него, искаш му разрешение: “Мога ли едно листенце, трябва ми за експеримент, за опит?” Тази билка… Аз съм се молил на всяко едно дръвче, когато съм бял пъпки от младите борови насъждения, борова пъп, която е добра за белия дроб и се прави чай. От всяко едно борче съм искал разрешение и съм се извинявал: “Извинявай много, обаче ще набера до 30%” и не от водещите клонки, а от страничните клонки. И те понеже растат и се удължават борови връхчета се казват, знаете, и ги изкупуват от 3 до 5см са най-добри младите, обаче ти прекъсваш за цялото клонче. Клончето става зелено, но прекъсваш да расте, значи 10 см, ще порасне тази година, до година вече чак тогава ще расте. Сега го прекъсваш и заради това се бере от различни места и не цялото да го обереш, защото и така съм виждал и много ме е яд, като береш билка също обираш, ако е тука 100 кв. м., ще обереш 30 или 70 кв.м обери, но 30 или 25 остави, няма начин да не оставиш. Не оставиш ли, природата гледа с не добро око, и ако и попаднеш на мушката вече и град ще те вали, и дъжд и студ и ред други работи, ще се хлъзгаш на пътеката и ред други работи, некомфортности ще ти се случат. НО, АКО СЕ ОТНАСЯШ ПРИЯТЕЛСКИ КЪМ НЕЯ, ТЯ ЩЕ ТЕ ЗАПАЗИ! И колкото повече вървим към Новото Небе и Новата Земя, а ние вече сме вътре в тях, толкова повече отношенията ни с природата стават по-близки.

Повечето работи наистина ги знаете по-добре от мен, но сега ще говоря… Точно това беше връзката с Невидимия свят като увод. Значи, природата ни гледа, а всичко това нещо, кой е създал и природата – Всевишната Силa, която е Вселенския разум, който го наричаме кратко Бог, слава тебе Господи. И така. С тази Разумност шега няма и затова човек от какво си пати? От невежество или инат.

ДВЕТЕ НЕЩА, ОТ КОИТО СИ ПАТИ ЧОВЕКЪТ, ТОВА Е НЕВЕЖЕСТВО И ИНАТ, т.е. НЕ ИЗПЪЛНЯВА ДВА ОТ ПРИНЦИПИТЕ НА ВСЕЛЕНАТА.
Първо, това е ДА СЕ ОБУЧАВА НЕПРЕКЪСНАТО и ДА ВЪРВИ НЕЗАВИСИМО КАКВО МУ СТРУВА, дали е горчив опита или е сладък опит, но да върви по пътя.
И второ ПРИНЦИПА НА ПРИЕМАНЕТО С ПОДПРИНЦИП НА СЪГЛАСЯВАНЕТО, той не го изпълнява. ТРЯБВА ДА ПРИЕМАШ НЕЩАТА ТАКИВА КАКВИТО СА И АКО СЕ СЪГЛАСИШ С ТЯХ, ОМЕКОТЯВАШ НЕЩАТА и наистина природата, когато вече имаш приятелски отношения с водата, с камъните, с въздуха, с дърветата, с животните, с всичко, ТОГАВА СЕ ОТНАСЯ КЪМ ТЕБ ПО ДРУГ НАЧИН.

Така, значи В ПРИРОДАТА ИМА ВИДИМ И НЕВИДИМ СВЯТ.

Скоро чета от един ученик на Учителя, който живее и през зимата мисля, че на Маричините езера, под Мусала, долу, направил си е едно като скривалище, колиба в една скала, живее си там зимата, дълго време. Отделя се така като пустинник, като отшелник в единочество и веднъж казва: “Излизам и гледам по снега някакви точки тичат в далечината така и като се загледах видях, че тича една сърна млада и три вълка я гонят, след нея. Тя като усети на твърдия сняг почва да тича бързо и те изостанат, обаче като почне да затъва по по-дълбок сняг и по-мекото и вълците гребат и вече я настигат и тя идва право към мен. Аз влязох вътре и имах една тояга, един криваг голям. Щом излязох отпред и сърната дойде и се бутна в мен, и аз застанах пред нея  и вълците спряха на 10 метра, трите вълка, и аз стоя с тоягата срещу тях. Те си доближиха главите все едно като на съвещание и после се обърнаха бавно и си заминаха”

Защо? Защото има разумно същество, човек вече – “Сърничката есента, без да знам, бях накосил вътре много голямо количество трева, която е изсъхнала и сено си бях прибрал вътре в един ъгъл на пещерата, изкопано в скала и той си я доправил, за да бъде завет, и тя влезна вътре и почна да чопка от сеното, вече се успокои. Почнахме да си живеем с нея. Живяхме с нея, докато пукна пролетта и вървеше след мен като куче. Храни се от сеното и аз топя сняг вътре и и давам да пие вода, и аз ползвам тази вода, друго няма.” Картофи, не знам какво е имал за ядене, нещо съвсем малко, той е можел да кара дълго време и без храна.

Така, значи ЖИВОТНОТО Е ПОТЪРСИЛО ПОМОЩ ПРИ ЧОВЕКА. Пак казвам, значи още тогава, а сега да не говорим, животното те преценява. Вижда разумността при теб колко е и идва при теб, само когато ти има доверие, иначе ако усети някакво негативно излъчване бяга. Не се доближава. Животното е като детето и много може да познава тези неща.

Сега, освен видимия свят, който има, и за който говоря, и започва да се изменя. Аз скоро видях птици, едно врабче дойде на масата и ми кълвеше от ръката. Диво, значи разбра, при друг не отиде. Значи знае при кой да отиде, на кой да му има доверие. Значи РАСТЕ СЪЗНАНИЕТО НА ВСИЧКИ ЖИВОТИНКИ.

Пак казвам, съзнанието толкова добре расте, че ако ти е високо съзнанието и уважаваш природата, и да легнеш на полянка с кърлежи, нито един няма да полази по тебе. Това съм го пробвал. Нито един, по другите – всичките наоколо, по един по два, вика: “Абе, какво стана, нападнаха ни?“ На човека, който е с високата вибрация, която си я държи, или на чистия човек – не! Но затова човек трябва да има тъй наречената чиста кръв.

А ЗА ДА ИМАШ ЧИСТА КРЪВ, ТРЯБВА ДА ИМАШ СЛЕДНИТЕ РАБОТИ, КОИТО СЪМ ГИ КАЗВАЛ:
ЧИСТИ МИСЛИ
ЧИСТИ ЧУВСТВА
ЧИСТ ЕЗИК, да не замърсяваш природата
ЧИСТИ ДЕЛА
ЧИСТ ВЪЗДУХ
ЧИСТА ВОДА и
ЧИСТА ХРАНА
НО НАЙ-ВАЖНИТЕ СА МИСЪЛТА И ЧУВСТВАТА НА ЧОВЕКА.
Ако са чисти, каквато и храна да приемаме и вода, организма я пречиства, защото ти цялостно си чист. Ти си като един филтър, но ще стигнем и до невидимия свят.

Значи, ВЪВ ВИДИМИЯ СВЯТ НАЙ-НАПРЕД
С ХОРАТА ТРЯБВА ДА ИМАМЕ ВСИЧКИ ТЕЗИ ЧИСТИ ОТНОШЕНИЯ,
СЛЕД ТОВА С ЖИВОТНИТЕ,
СЛЕД ТОВА С РАСТЕНИЯТА,
РАСТИТЕЛНОТО ЦАРСТВО
И СЛЕД ТОВА С МИНЕРАЛНОТО ЦАРСТВО. Да не обиждаме и камъните. Не! Камъка също има вид разумност, всичко!
С ВСИЧКО ТРЯБВА ДА СЕ ОТНАСЯМЕ ТОЛЕРАНТНО, НРАВСТВЕНО, МОРАЛНО, ЕТИЧНО.

Така. ИМА МНОГО ГОЛЯМ НЕВИДИМ СВЯТ. Вече има хора, които започват да контактуват с него, тъй като се прилепват едно до друго измеренията и като се прилепват стават портали, от едното на другото място непрекъснато се преминава. Преминават животни, растения започват да преминават, става един обмен. По-нататък тези неща ще се задълбочават, все повече и повече портали ще има.

ПОРТАЛИТЕ СА ЧИСТО И ПРОСТО ЕДНА ГОЛЯМА СФЕРА, ПРЕЗ КОЯТО МОЖЕ ДА МИНЕШ В ДРУГИТЕ ИЗМЕРЕНИЯ или в другото измерение, и от там чрез нея да минат и други същества тук. Не говоря само за хора, а за ред други същества, които преминават. Значи може да минат същества, които са видими.

Значи, гледах това филмче за онзи мамут, който е на 30 хиляди години как прецапа една северна река и му бяха направили филмче. То е минало в другото измерение. То там не може толкова години, да не открият в тайгата руснаците, че има мамут, да. И заради това казват птиците, които сега се явяват шарените и ред други работи, много са се развъдили и белите сови. Преди години много рядко е имало бяла сова, голяма такава като орел, бухал, само че чисто бяла, а това е добър знак. БЕЛИТЕ ВЪЛЦИ СА УВАЖАВАНИ КАТО ШАМАНИТЕ, КАТО ЖРЕЦИТЕ НА ПРЕРИЯТА ОТ ИНДИАНЦИТЕ. Бял вълк ги води, той е лечител и водач. Белият делфин, който е водил 300 години корабите през някакъв пролив беше там пак не е шега, това е засечено. Значи, ето БЯЛАТА СОВА Е НОСИТЕЛКА НА МЪДРОСТТА и тя е връзка между световете. Има БЯЛА ЛЯСТОВИЦА, НОСИТЕЛКА НА ЩАСТИЕТО. Белите орли са от древността също и даже в Музея на Кабиле, има изровена една мраморна статуя, която е на бял орел. Аз преди това във видение ги видях как се виеха орлите горе, чисто бели. Значи природата си създава тези работи, които са бели, все пак БЯЛОТО Е ЦВЯТ НА ПО-ХУБАВОТО НЕЩО ОТ ЧЕРНОТО.

Така, В НЕВИДИМИЯ СВЯТ ИМА МНОГО ТЪЙ НАРЕЧЕНИ АСТРАЛНИ СЪЩНОСТИ, които се получават по три начина, се раждат или ги има.

ЕДНИТЕ ОТ АСТРАЛНИТЕ СЪЩНОСТИ НАИСТИНА СА СЪЗДАДЕНИ И СА НАПРАВЕНИ ОТ ПРИРОДАТА И ОТ БОГА. Те си имат своята роля, за да участват в ръководството и преработването на минералното царство, на растителното царство. Значи като се почне от цветята, дърветата, храстите, на животинското царство, влияят на него, нали, и тези всичките са за добро, нищо, че ние ги смятаме нисши астрални същества, влияят също и на човека, но по-малко.

ИМА СЪЩЕСТВА, КОИТО СА НАПРАВЕНИ И КОИТО СА РОДЕНИ ОТ ТЪЙ НАРЕЧЕНИЯ НЕГАТИВЕН ЧОВЕШКИ ЕГРЕГОР или от колектив, или от обикновен човек с много силна воля и енергия, която прави астрални негативни същества, и които като ги пусне, като излезнат от него започват свой собствен живот. Т.е. те вече не могат да се върнат у него, а той е източника на това, той им е майката, той ги е родил, а се пръскат и търсят подходящи приемници, за да може да се хранят и да съществуват, защото те не могат да имат самостоятелен живот, ако непрекъснато не приемат такава енергия.

АКО ВСИЧКО НАОКОЛО ВСИЧКО Е КРАСИВО, ЧИСТО, СВЕТЛО И ДОБРО, ТЕ НЕ МОГАТ ДА СЪЩЕСТВУВАТ.  ТЕ СЪЩЕСТВУВАТ САМО КОГАТО ИМА ВОЙНА, КРАМОЛИ, УБИЙСТВА, РАЗПРАВИИ, ПИЯНСКИ ИСТОРИИ, ХАЗАРТ.
Вътре се влиза в казиното, всички казина, прозорците са зазидани или са заковани. Има светлина само изкуствена и само подземна, едвам се вижда вътре. По-ясно от това, не влизай!
Всички нови сгради, пак казвам виделейката е остъклена от всички страни и от горе. Учителя казва: “Ще живеете в стъклени къщи!“, но не ги е обяснил точно какви.

И така, ТЕЗИ СЪЩЕСТВА СЕ ХРАНЯТ ТОЧНО С НИСШИТЕ ЧУВСТВА, С НИСШИТЕ ИЗРАЗИ. Дори когато ругая, да ругая магарето и да го бия, веднага се струпват нисши астрални същности, които правят облак около мен, правят една розетка ей такава и само чакат аз да се отворя или някой наоколо да се отвори. С какво? С излъчване на лоша мисъл, лошо чувство или лошо дело. Както бия магарето и те пълнят ме, хранят се, и ставам все по-зъл и по-лош, вместо да стана по-добър. Значи, това вече толкова много се засилва, защото хората стават по-чувствителни, по-сензитивни, следователно започват да произвеждат много повече такива същества, и тези същества, понеже наближава краят им. ВСЯКО НЕЩО ЗАПОЧВА ДА СЕ РАЗВЪЖДА МНОГО, КОГАТО ИДВА КРАЯ, ЗА ДА МОЖЕ ДА ОСТАВИ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН ПОКОЛЕНИЕ. Това е космически закон.

Тези същества започват да обсебват хората и когато човек се отвори за тях, влизат у него.

Сега ви казвам, че от опит, Силвина ще говори след малко, може би по-точно от мен, от опит знам, че поне 60-70% а може би и по-голям процент от хората на Земното кълбо са обсебени, но само 10 или 20 процента го знаят. Останалите казват, че не са и са нормални.

Ами аз ви казвам, че няма необсебен екстрасенс. Той контактува, обаче обсебването е различно. Сега тук ще се доизясня.

Шизофрениците – Шизофреник, ама той не е, той психически не е не добре този човек. Той чисто и просто е обсебен от дух, който се държи така и той не може да го победи. Скоро прегледах една книжка, не знам как се казваше авторката. Може би ви е попаднала на една австралийка, която пише от собствен опит. Но аз как искам да ви кажа какво е обсебването.

ОБСЕБВАНЕТО Е ТОВА, НАШИТЕ ПРЕКОМЕРНИ ЖЕЛАНИЯ, СТРАСТИ, ГНЯВ, ПРЕКОМЕРНИТЕ НИ АМБИЦИИ И ПРЕКОМЕРНИТЕ СЕДЕМТЕ СМЪРТНИ ГРЯХА, КАТО СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ ГОРДЕЛИВОСТТА, т.е. ЕГОИЗМА Е ПРЕКАЛЕН.

ВСИЧКО, КОЕТО Е ПРЕКАЛЕНО НЕ Е ДОБРО!

ОБАЧЕ КОГАТО ЕГОИЗМА, ЗАВИСТТА, АЛЧНОСТТА, РЕВНОСТТА, ОСОБЕННО ГНЕВЪТ, ПОХОТЛИВОСТТА, ЧРЕВОУГОДНИЧЕСТВОТО И МЪРЗЕЛА, КОЙТО ПОД ФОРМАТА НА НЕВЕЖЕСТВОТО СА ПРЕКАЛЕНИ, НЯМА НАЧИН ЧОВЕК ДА НЕ Е ОБСЕБЕН, ЗАЩОТО КОГАТО ИМА ПОРОЦИТЕ, ТОЙ СЕ ОТВАРЯ И СЪЩЕСТВАТА НАХЛУВАТ У НЕГО, КОГАТО ЖИВЕЕ С ДОБРОДЕТЕЛИТЕ ТОЙ Е ОГРАДЕН С ТЪЙ НАРЕЧЕНАТА ДИАМАНТЕНА СФЕРА НА ВСЕВИШНИЯ И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ПРИПАРИ ДО НЕГО.

Ще ви кажа, интересно, че миналата или по-миналата година, нашият Небесен Татко за да ме накаже, понеже ми щръкнаха ушите и викам: “Кой съм аз бе, аз ако не съм светия съм кандидат светия! Я гледай народа там, е нека се мъчи.“ Така ли, какво стана? Здрав, прав, всичко ми е наред, на тамън. „Га – на!“ И татко един ден казва:
– Синко, абе ти май нещо така възгордяване, его да усещаш, че имаш?
– Не бе тате, аз съм скромен, смирен, каквото казваш го правя. Веднага ще го направя – викам – Нали си ме научил на подчинителност?
– Да, обаче усещам, синко, че нещо изкривяваш линията на партията както сам казваш ти. – т.е. цитира ме мен.
– Едно време, партията беше всичко, тя командваше, партийния секретар, не директора на завода, който помни тези години, знае че така.
И вика:
– Добре, сега синко виж какво, сега ще ти дръпна диамантената сфера, в която си живееш като царчето Симеончо и ще видиш как живеят обикновените хора.

И знаете ли за колко време ме наказа? 45 дни, денонощия. Всичко, което е и понеже съм малко по-сензитивен от другите – свят ми се зави. Значи, викам: “Леле, тези хора.” Той нарочно ме сложи на мястото на обикновените средно-статистически хора, за да видя аджеба как става, а не като си Божи син да си въртиш синджирчето и всичко около тебе, диамантената сфера си те пази. Този ти прави магия, онзи те ругае, трети излиза против тебе в противоречие, ама то веднага се връща  и му се чупи я крак, я ръка, я болест му става. Той не знае, само защото си насочил негативна мисъл към Георги Изворски. Да! Ама как така? Ами така, не знам, само защото нещо иска да ми направи, и то не да е светло и хубаво, а противоположно. Към праведния човек, Учителя го пише, ще го цитирам него, няма да цитирам себе си, за да бъда скромен: “Който се опита да унищожи, да ликвидира един праведник, да не си на неговото място! Не знае какво ще понесе.” Не мен, просто един праведен човек, да поискаш, да се насочиш, да му правиш магии или противоречия. Край, направо си загубен, моментално ответния удар е минимум разни болестчици, които идват и които повече и повече нарастват, ако не се досетиш да отидеш, да му искаш прошка на този човек, или просто да му искаш и да му дадеш. Ако не се досетиш да се коригираш да му искаш това, почват да те бият.

ОТНАЧАЛО, КАКТО СЪМ КАЗАЛ, ТЕ БИЯТ В МАТЕРИЯТА.

Имам пресен случай на градушката. Участвахме в голямата градушка преди две, три години, на нашата кола по-голямо от грахово зърно не падна, чукаше горе. Но един друг симпатяга, който имаше известно неблагоразумие, колата му вече не стана за кола. Нищо, скъпа, нова. Да, и не само това, ами не важало и гражданската отговорност – каско. Това беше вече най-големият удар за него, защото той очакваше няколко хиляди лева да вземе – ядец. Значи всичко НЕБЕТО ЗНАЕ КАКВО ДА НАПРАВИ.

И когато продължим, най-сетне вече започне пръстче, краче, ръчичка, някакво силно грипче, което го носиш един, два, три месеца. Не искам да съм лош пророк. Казвам чисто и просто да внимаваме и да обичаме, кого? Враговете си и предателите си. Опитайте се. Да, аз него точно толкова го обичам и не съм си изменил отношението към него толкова и напротив молех се татко да му намали наказанията, викам:
– Тате, абе той не разбира.
– Е как да не разбира бе синко, нали е духовен, нали се е извисил, нали е гуру? Как да не разбира?
– Не разбира бе тате. Остави, той сега, това е професионална завист, нищо не е, е голяма работа, ще го преживея.
– Синко, има си закони, които си действат. Закона за равновесните сили, вика и аз не мога да го отменя. Той продължава да действа.

Всички тези хубави същества, които са, те са дадени за наше добро. На тази кака, за която става въпрос, каква и е най-голямата страст? Искам да ви предпазя от нея. Иска да и се отвори третото око. Третото око, независимо на каква цена. Ама това е страст, ама това е фобия, ама това е всичко, което е, и става идея фикс и амбиция, толкова голяма, че тя почва да ходи по различни окултно-езотерични общества, ходи при този учител, при третия, чете дебели книги – всичко. Съдира се само и само да й се отвори.

ЛЕЛЕ, КАКВА ГОЛЯМА ПРЕКАЛЕНОСТ. И какво й се случва? От първо лице, тя го казва, имам й доверие.
И така, на моето приятелче Пепи, понеже беше автомонтьорче и ни чуло за езотерични учители на запад, нищо. Работи в това и вижда зелените човечета, вижда другото. Значи Господ му отвори третото око и му даде способности, дарби и таланти, ама той не ги иска и след 2 седмици Бог си прибира даренията, а тази жена понеже си скъсва продължението на гърба само и само да постигне някаква духовност, нещо да бъде над другите. А така ли? И най-сетне и изпращат един хубав учител, прекрасен. Тя мисли, че е бял, че светия е дошъл да я обучава, а то идва един от най-нисшите слоеве на астрала, прекрасен учител, но с обратен знак. Шестнадесет години, тази жена е забравила какво е мъж, защото е на 60 и така нататък и изведнъж той всяка вечер я изнасилва, всяка вечер. Ама това е бой, тормоз, като го прочетох, щом на мен косата ми стана така (настръхна), не ви казвам да го четете, тази книга. Книга е, а тя пише: “Всичко съм го преживяла черно на бяло и го пиша.” Така ли? А след това молитви, пише му стихове, че той е бял, прекрасен адепт, учител – да, ама защо я обучава по този начин? Защото е заслужила.

Това ми е първият пример, а вторият пример е с една наша приятелка също, лекарка. И тя иска набързо да израсне в Духа.

„Слушай, седиш си на мястото!“

Аз съм метач пред хотела. Метач искам да бъда, но си върша работата идеално като измета, като измия, отивам, сядам и си пия спокойно кафето и викам и на управителя на хотела е добре, и на мен е добре и на Господ е добре. Аз съм си свършил работата. А Господ, когато иска, изведнъж минава някой и аз почвам да му виждам биографията на този човек, на втория и на третия. Ставам ясновидец, ама аз не съм искал да стана ясновидец. Да не мислите, че аз съм искал да стана това, което в момента седи пред вас, Не съм и през ум не ми е минавало, обаче съм писан в списъка, какво да правя. Тормозиха ме. Всичко съм станал на сила. Сега вече не. Всичко, включително спрях и месото и ред други работи съм ги спрял на сила. По собствена воля НЕ! Даже наркотици щях да си взимам, ако искам – да ей сега веднага ставам наркоман бе. Ами ще си платя с живота си. Ще си платя, не ме интересува, искам да си угодя! Вече не. Но няма да се притеснявате, който иска да си го прави, ако има смелостта – поне толкова от моята, силата и ината, прави го. Аз много уважавам тези хора. Свалям им шапка и поклон, защото съм бил такъв.

И така, и докторката иска, иска, иска и след няколко месеца почва да пищи. Аз живеех в една нейна приятелка там на квартира, идва и вика:
– Едвам ме пуснаха да дойда до тука. Знаеш ли какво стана? Изпратен ми е един учител, който не го виждам в етерно тяло и тормоз. Отивам на работа, понеже съм педиатър, работя с дечица, не ми се намесва. Щом се прибера, казвам:
– Може ли да излезна до магазина?
– Не може, каквото има в хладилника яж!
– Ама мога ли това да направя?
– Не може!
– Тръгвам, парализира ми цялото тяло. Нито ръка мога да вдигна, нито пръст. Почва да ми действа на волята.
А тя понеже много ербап жена нали и това за нея, не може да се подчини. Месец, два, три и идва една вечер пак на гости на нейната приятелка и казва:
– Георги, отърви ме, повече не мога да издържа.
– Чакай бе, нали искаше изведнъж да се издигнеш и така нататък? Стой спокойно, сега ще извикам твоя учител и ще говоря с него. Кой е той, как се казва?
Тя ми казва как се казва. След малко идва и сяда ей така до вратата. Аз съм тука в стаята, а тя седи на дивана с приятелката си, а той е седнал до вратата. Те не го виждат в етерното тяло. И аз казам:
– Сега вижте какво, задавам му въпросите, отговаря, аз го говоря на глас.
Все едно съм преводач. И почвам да питам, всичко точно, ами вика: “Знаеш, че народната поговорка на зла круша, зъл прът”  Какво казват, че когато има дива круша с такива бодли, вие знаете, те са като салкъм. Трябва да ги обрулиш от далече, ама с прът висок, едър и зъл.

НАРОДНИТЕ ПОГОВОРКИ СА ВЕЛИКОЛЕПНИ!

Защо да й изпратят учител такъв великодушен, добър, свестен, да кажа като мен, кротък. – „О мойто момиче…Леко по косъма.“ Е няма да изпратят, ще и изпратят един, който тормоз до дупка и той казва:
– Ама ние я подготвяме, защото тя много искаше. Подготвяме я за една далечна работа в чужбина, където ще отиде в джунгла и тя трябва да издържа на всичко, като лекарка. – „Лекар без граници”.
И ми се дава следния пример, който съм го казвал не знам на официална беседа или не, тогава ми се каза този пример.

Разузнаването, независимо дали е отвъд океана… Едно разузнаване подготвя един шпионин разузнавач, обаче го изпраща в центъра на Париж. На него нищо не му трябва. Трябва му едно синджирче да знае кодовете и да изпраща на центъра сведенията. Седи си по парижките бистра, локали, хубави около него дами, пие си кафето, върти си синджира и изпраща сведения. На него не му трябва да преплува реки, да знае да кара хеликоптер, кола, самолет дали витлов или реактивен, ракета. Нищо не му трябва, няма да знае как да оцелява в джунглата, колко да стреля, какво да гърми. Нищо не му трябва. Трябва му само една миловидна физиономия, мек един глас, фино и да черпи с държавни пари от центъра хубавите мацки и разни други, да взема сведения. Но ако този човек бъде изпратен в една африканска република или източна, където трябва да оцелее, където трябва да яде буболечки и червеи или не знам какво, където трябва да гърми и трябва да занити змията с ножа и като го извади и като хвърли да я удари в главата. Е този човек какво обучение ще има? Знаете ли какво обучение? Къде пълзи, къде лази? Как се тренира този човек само по звук и по шум да стреля и край, мишената трябва да падне, човек, животно, няма никакво значение. Ето това беше примера.
– Значи ние  я изпращаме на трудно място и ясно, че по най-трудния начин, ще я съдерем. Щом иска! Тя искаше да има такъв учител.
А, тази прекаленост.
– Няма да пищиш.
И аз всичко това го казвам и те го слушат. И казвам:
– Разбра ли сега, за мен е прекрасен отговор? Освобождавам го момчето и толкова. Това е положението.

Пак казвам, не искам да ми вярвате, но ще го проверите на собствения си гръб или малко по-долу. Това е истината!

И така. ОБСЕБВАНЕТО ПРОДЪЛЖАВА, ЗАЩОТО НИЕ СМЕ ПОЗВОЛИЛИ ДА ВЛЕЗЕ. То е по няколко начина.

Един от най-фрапиращите начини на съвременното развито хубаво общество, в което искаме да се издигнем на бърза ръка в духа, но не с добродетели и с други работи, а чисто и просто ОТ СТРАСТ И ОТ АМБИЦИЯ И НЕ ИСКАМЕ ДА СИ СЕДИМ НА МЯСТОТО. НЕ ИСКАМЕ ДА СЕ СЪГЛАСИМ С НЕЩАТА И РЕД ДРУГИ РАБОТИ, КОИТО ГИ ПРАВИМ В РАЗРЕЗ И В ПРОТИВОРЕЧИЕ С ПРИРОДАТА И С БОЖИИТЕ ПОСТАНОВЛЕНИЯ.

Втория начин е ДА ПРИЕМАМЕ ТАКИВА СЪЩЕСТВА, ЗА ДА МОЖЕ ДА НАПРАВИМ ДУХОВНО ИЗРАСТВАНЕ. Това духовно израстване – правим още договор, слизаме тука и казваме: „Няколко същества ще ги допусна у себе си и аз като се издигам духовно и тях ще издигам духовно.“ Значи ДОБРОВОЛНО СМЕ ПОДПИСАЛИ ДОГОВОР СЪС СВЕТЛАТА СИЛА ТОГАВА и те са у нас. ЗНАЧИ НИЕ ДОБРОВОЛНО СМЕ ОБСЕБЕНИ, НО при това доброволно нещо, НИЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ, ЧЕ НИЕ СМЕ ШЕФОВЕТЕ И ГИ  ВОДИМ И ТОГАВА ТРЯБВА ДА ЖИВЕЕМ ЕДИН БЕЗУПРЕЧЕН ЧИСТ ЖИВОТ. Тогава всичко ще ни е наред, но АКО НИЕ ЗАПОЧНЕМ ДА СЛИЗАМЕ ПО-НАДОЛУ, А ТЕ ОЧАКВАТ ДУХОВНА ТРАНСФОРМАЦИЯ ОТ НАС, имах и такъв случай, нали, ТОГАВА ВСИЧКО СЕ ОБРЪЩА С ГЛАВАТА НАДОЛУ И СТАВА ОТ ЗЛЕ ПО-ЗЛЕ. Те започват да ни тормозят, дори ние сме ги приели, обаче ние не си изпълняваме договора.

КОЙТО НЕ СИ ИЗПЪЛНЯВА ДОГОВОРА, ОТИВА НА СЪД!  

Бият го, трепят го, идват борчетата, о дължиш. Същото е.

КАКВОТО НА ЗЕМЯТА, ТОВА Е НА НЕБЕТО! КАКВОТО НА НЕБЕТО, ТОВА Е НА ЗЕМЯТА! Няма две мнения.

Третият случай е, КОГАТО НАИСТИНА СЕ ОТВОРИМ ЗА ТЯХ. СЪЩЕСТВАТА ВЛИЗАТ И ТЕ СА МНОГО НЕДОБРОНАМЕРНИ, НО ВЪПРЕКИ ВСИЧКО СА ВЛЕЗЛИ С РАЗРЕШЕНИЕТО НА СВЕТЛИТЕ СИЛИ У НАС.

НЯМА НИЩО, КОЕТО Е БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ ОТ БОГА! Не лично от него, а той си е назначил надолу ангели, архангели, ръководители и управители, както е назначил и кармата да е шеф на нещата, за да спазва закона за равновесните сили.

ОБСЕБВАНЕТО Е ПО НЯКОЛКО ЛИНИИ и човек може да излезе от това състояние, ако иска да напусне и ако е дошло време да го напускат.

Значи ЕДИНСТВЕНО С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЧИСТ ЖИВОТ, СЪС СИЛНА ВОЛЯ И ЕЖЕДНЕВНИ МОЛИТВИ И БЛАГОДАРНОСТИ КЪМ БОГА. Без собствена силна воля, ако се оставиш на течението, не можеш да излезеш. Ти трябва да имаш желание за това съществата, които са от невидимия свят и са у тебе и са ти на гости или са ти станали вече шефове, да си заминат. Но заради това пак казвам, трябва един чист и почтен живот, иначе те не могат да се отделят и да заминат.

Със Силвина, дойде едно момиченце, майка му го доведе, много обсебено, защото със Силвина 4-ри часа се мъчихме, докато изкараме духовете, като исках разрешение, защото аз иначе нямам право да лекувам и не ми дават за тези неща, но като получа разрешение – мога. И два часа се мъчим и не става. То вика, крещи, Силвина го е прегърнала така да му е по-леко, ей така рита. Не! Не искат да излизат тези. Казах няколко молитви и накрая паднах на колене и викам на Господа и той вика:
– Синко, вината не е в момичето. Я питай майка му до кога ще продължава да убива.
И аз спрях, станах, а майката седи и брата седи там, тя и Силвина я е прегърнала. И викам на жената, на майката:
– Виж, ти убиваш нещо, ама не знам какво. Колач ли си, касапин ли си, какво си?
– Не, бе, ловец съм. Ние сме 12 дами в нашето ловно-рибарско дружество.
– И ти какво, жена и майка, да убиваш! Слушай ме, ама толкова внимателно ме слушай, че успя да ми вдигнеш кръвното, на мене като гледаш, че съм непоклатим. Забравяш от този момент, че си ловец. Пушката я хвърляш където не минават хора – там, иначе нито това момиче ще се оправи, нито ти ще бъдеш добре, защото и ти не си добре, и синът ти не е добре. Синът ти е обсебен и направо го смятат за шизофреник, нали, нищо, че е горски и има висше образование? – тя мига такава, казам – И той да остави лова!

Убиване на животни и да казваме, че е спортен лов и спортен риболов, това е най-голямата подигравка!

Аз съм го описал в последната си книга.
– Как може за спорт да убиваш, да отнемаш най-святото благо, което Господ го е дал и ти да си правиш подигравка и гавра с него? Как може да убиваш същества? Нали искаш ти да бъдеш добре и дъщеря ти да е добре?

След един час духовете ги изгоних заедно със главния, със Силвинка, разбира се. Тя пя, момичето се успокои. Казвам:
– Ще и бъде много зле два-три дена, това са остатъците след обсебването или инерцията. Организмът е свикнал с тях и сега изведнъж трябва да отвикне.

РАЗБЕРЕТЕ МЕ, ПРЕДИ ВСЯКО ГОЛЯМО ОЗДРАВЯВАНЕ ИМА МНОГО ГОЛЯМО ПРОПАДАНЕ.

Значи именно тази некомфортност, която мога да кажа или негативизъм, значи лечението има полза някаква, ако няма никакъв ефект, значи нищо не може да се направи.

Ами на мен ми стига толкова. Ще дам думата сега на Силвина, да каже някои подробности, защото тези примери са безбройни, но са верни и много внимавайте.

НЕ ИСКАМ НИКОГО ДА НАПРАВЯ ВЕГЕТАРИАНЕЦ  И НИКОЙ НЕ ИСКАМ ДА ГО ОТКАЖА ОТ ЛОВА И ОТ РИБОЛОВА! Да, аз лично съм се отказал пак казвам насила от всичко и от всички удоволствия, които смятат хората, че са удоволствия. Муха сега не убивам и комар не убивам. Силвина вика: “Ама този комар защо не го изгониш?” Гледам го как си пие и ей така почуква, така смуче кръв, нали знаете? Хоботчето му прави така като се напълни с кръв да пие, ами викам: “Нека се напие или ще го духна.”

Добре, Силви, заповядай. Благодаря ви!

Silvina:
Аз ще говоря съвсем кратко, защото вчера се случи нещо, което промени състоянието ми. Много е странно приятели от Бургас, тук бяхме на Нова година и тогава ние минахме през снеговете с Георги и знаете тогава имаше точно преди Нова година много сериозно задръстване. Ние успяхме да преминем и да дойдем тук за тържеството навреме, но наши приятели не успяха и доста време, цяла нощ и на следващия ден, това ги забави. Сега, идвайки към Бургас се случи пак нещо подобно, само че този път с мен и с Георги. Попаднахме в това задръстване вчера, което беше малко след Бургас на пътя на Крайморие, при което трябваше доста дълго да шофирам и всъщност преминахме през цялата тази жега, през хората, които бяха в стрес, през десетки, може би и стотици закъсали отстрани коли, които от жегата бяха изпушили и след това започна да ми тече носа и си казвам: „Ех да му се не види, защо трябваше сега пък ние дето толкова малко почивка ни се дава и без това, да се случи такова нещо?“ И някак си ги свързах двете събития, които бяха със студовете през зимата и сега с тази жега, която настана уж случайно, но която всъщност изгори…, това го разбрах на връх Ком, много негатив и то точно тези мисъл форми, които произвеждат хората. Всъщност СИЛНИТЕ КОСМИЧЕСКИ ВИБРАЦИИ, КОИТО ИДВАТ ИЗГАРЯТ ТОЗИ НЕГАТОВ. Не че не ни се помага, постоянно ни се помага, но разбрах, че всъщност НИЕ СМЕ БИЛИ ТАМ, НЯКАК СИ ДА УСПОКОИМ НЕЩАТА, да поемем може би част от този стрес на хората, за което разбира се и се плаща след това. Докато приятелите, които бяха през зимата в снега и които закъсаха там, те са едни млади приятели, които за мен са като символ на това, което Учителя казва.

Учителя казва: “Ако искате да се предпазвате от лошите духове, няма по-добър начин от това да си създадете една малка група – приятелска, в която да цари хармония и любов. Тогава всичко бяга.”

Най-добре би било в тази група да е нашето семейство, нали, но там е най-трудно и затова повечето си имаме приятели, с които общуваме по-лесно. И точно тези млади приятели попаднаха там в снега и така много весело, нали млади хора, непукисти ще кажете, някак си бяха там, неслучайно.

Значи, СВЕТЛАТА СИЛА НЕ НИ ИЗПРАЩА СЛУЧАЙНО НА ОПРЕДЕЛЕНИ МЕСТА. Все още този негатив от вчера не съм го изчистила, който премина и заради това така по-кратко ще говоря.

Но малко личен опит.

Преди 10 и повече години ходих на йога и имах един учител. Той е доста свестен. Не бях го виждала, имах същото това желание да напредвам в духа, защото нещо в материята не ми даваше този мир и това доволство. Предполагам повечето от нас това са го изпитвали и заради това търсиш някакъв по-идеален свят, в който да се развиваш.

И тази учителка от София, при която ходех, отиде в Индия и ми донесе лична мантра и една броеничка със 108 зрънца, с която да си казвам мантрата, докато е в мен. Откакто почнах да казвам мантрата ме обхванаха едни страхове и щом си затворех очите, просто страх и тъмнина. В същото време този учител, който не бях го виждала никога и който никак не изглеждаше добре, да ви кажа, доста тъмен, доста черничък, започнах да имам сексуални сънища с него, което нали, за моите разбирания и начин на живот също беше доста странно.

В един момент “съвсем случайно” попаднах в кръга на Паневритмията и започнах да чета Учителя и забелязах, че тази тъмнина, която беше толкова плътна, когато си затворех очите, започна сякаш да избледнява и някъде в далечината да се вижда една като бяла точка. Тази точка нарастваше и нарастваше и нарастваше, докато накрая, когато си затворех очите, всичко, което виждах беше образа на Учителя Петър Дънов. И така се започна, но странно е, че трябваше да мина и през другата страна, макар и само да се докосна, слава Богу, нали, за да разбера, защото много хора наистина нямат…, Георги казва невежество. Нямат дара на разпознаване, нямат защита, нямат идея за много неща. Хвърлят се в неизвестното и след това се чудят от къде и защо. Георги каза за тази прекомерност на нашите страсти и на нашите пороци.

Още един опит, в който за първи път разбрах всъщност какво е обсебването. Преди няколко месеца, половин година, бях на курс по радиестезия и там в началото, когато започна курса, нашият учител измери с махалото и каза: “В залата има само трима човека, които не са обсебени.” Ние бяхме към 50, викам: „Аз със сигурност не съм.“ И наистина не бях аз. Бях чиста, викам: „Ах, няма начин, тамън, добре съм.“ Защото все пак начина на живот, всичко, помагаш на хората, всичко е чисто. Обаче вечерта с нашите приятелки отидохме в едно заведение и там нещо се случи и аз се раздразних. След като се раздразних, то беше за някакъв миг, просто премина една лека вълна на негатив през мен за нещо си, след което почна да ми бучи главата, да ми става изморено, хората и с мен, които бяха, започнах да им усещам твърде силно енергиите, на приятелките, негативите им, проблемите им, всичко някак си стана много силно и казах: “Хора, не мога да дишам повече тука, дайте да излизаме.” В едно столично заведение, където наистина човек може да си представи колко мисъл форми кръжат, нали всякакви хора пият и всякакви неща. На другия ден пак отивам на курса по радиестезия и когато той завърши, нашият учител пак каза: “Сега ще ви кажа колко хора в залата имат обсебвания.” И казва ти, ти, ти и този път показа и мене, казвам: “А, как така?” А целият ден се чувствах много зле. Въртеше ми се главата, не можех да се концентирам, да вникна в това, което той ни обясняваше и се чудих защо и какво. Проверих с моето махало, казва: „Да, има.“ И той ми даде доста молитви и инструменти, с които да може да се справим с това и аз го пробвах веднага. Отивам в парка по пътя за вкъщи и започнах да казвам тези молитви. Прибрах се вкъщи, вече ми беше олекнало, всичко беше се освободило. Проверих и с махалото за по-сигурно – не, няма, всичко е чисто.

С това исках да ви кажа, всъщност колко е лесно вече, не да сме прекомерни в някаква страст, амбиция или каквото и да било. Не да сме някакви върли егоисти или да сме супер гневливи хора, които убиват всичко живо. Каквото и да било такова силно, нали Георги толкова силно ги каза нещата, а ЕДНО МЪНИЧКО НЕЩИЧКО Е ДОСТАТЪЧНО, ЗА ДА НИ ОТВОРИ и заради това, Иисус казва: “Да внимаваме! Да внимаваме! Да внимаваме!” във всяко едно дело.

Сега, за обсебванията има наистина различни типове.

Повечето хора се сещаме за някакви хора, които се тресат, крещят или нещо. Не е така.

Има най-различни същества, някои от тях са много малки и просто вредата, която причиняват е малка, човек не се чувства концентиран,  или това, което го описах горе-долу, и това са общо взето тези МИСЪЛ-ФОРМИ, КОИТО ВСЪЩНОСТ ПРОИЗВЕЖДАТ ХОРАТА.

Когато обаче към нас има насочена мисъл-форма, също така разбрах, че голям процент от хората имат и такава насочена мисъл-форма, което лечителите наричат магия, което за мен не е точно, нали звучи малко страшно. Но просто ТОЛКОВА СИЛНО МИСЛИТЕ НА ХОРАТА ВЕЧЕ СЕ МАТЕРИАЛИЗИРАТ. СЯКАШ НИЕ ВЕЧЕ СМЕ СЛЯТИ, ВЕЧЕ СМЕ ЕДНО ЦЯЛО И ВСИЧКО ПРЕЛИВА ВЪВ ВСИЧКО. Това ми е усещането нали и заради това просто ВСЕКИ ЕДИН ТРЯБВА НАИСТИНА МНОГО ДА ВНИМАВА, КАКВО ИЗЛЪЧВА, КАКВО ПРАВИ, КАКВО ДАВА, КАК ЖИВЕЕ?

ИМА ЖИВОТИНСКИ ОБСЕБВАНИЯ. Ще кажеш: “Имам си домашен любимец. Много го обичам. Спа с него, храним се заедно, всичко правим заедно, моят пръв приятел и единствен.” Ако човек малко  прочете по въпроса ще разбере, че КОГАТО СПИМ С ЖИВОТНО ВКЪЩИ ЗАЕДНО, ДОКАТО НИЕ СПИМ ЧАСТ ОТ НЕГОВИЯ ДУХ ПРОНИКВА В НАС И В ЕДИН МОМЕНТ НИЕ ПОЧВАМЕ ДА ИМАМЕ ЛЕКО СТРАННО НАПОДОБЯВАЩО ЖИВОТИНСКО ПОВЕДЕНИЕ. И ако човек може да вижда, вижда като един облак около този човек, като едно пихтиесто нещо, което просто кръжи наоколо, около човека и той се държи леко неадекватно.

Значи, има хора, които наистина са с много силна енергия, вече това са тъмните, те са се прераждали много много животи и са били тъмни учители или са вършили едни тъмни неща и сега Светлата сила ги използва, за да дадат уроци пък на други хора. В КРАЙНА СМЕТКА ВСИЧКО Е ЕДИН УРОК. НИЩО НЕ ТРЯБВА ДА ГО ПРИЕМАМЕ САМО ОТ ТАЗИ НЕГАТИВНАТА СТРАНА.

Наистина си мисля, че… Георги каза, едно от обсебванията е за да израстваме и да помагаме на съществата, които са заедно с нас и те да израстват, но в крайна сметка мисля, че всичко е за да израстваме, т.е. Човек наистина да си даде сметка, че най-мъничкото, което излезе от него… КАЗВАМЕ: „НЕ НИ ЗАМЪРСЯВА ТОЛКОВА ТОВА, КОЕТО ВЛИЗА В НАС, А ТОВА КОЕТО ИЗЛИЗА ОТ НАС.“ Една лоша дума, и хоп гледаш погледа на човека леко не е на фокус. Аз по погледите ги познавам най-често, просто има нещо, нали като енергия и всичко се усеща.

ДУХОВЕТЕ СА КАТО ЕДНИ УСИЛВАТЕЛИ. ТОВА КОЕТО Е В НАС ТЕ ПРОСТО ГО ЗАСИЛВАТ. ТЕ СЕ ВКЛЮЧВАТ В ТОВА ПОЛЕ, КОЕТО НИЕ С НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ с негативната енергия, която излъчваме и я засилват, но това е, за да се освободим от това, което е в нас. Един вид да се подсети човека, че някъде греши, затова са тези страдания и тези неща и то в днешно време, нали. Това, което е било преди не е като сега, някак си всичко е много по-силно и съответно и НАШАТА ЗАДАЧА СТАВА ВСЕ ПО-ТРУДНА МОЖЕ БИ, НО И ВСЕ ПО-ЛЕСНА, ЗАЩОТО ИЗРАСТВАМЕ.

Георги:
Само ще кажа как ще ги различаваме учителите, макар че всички са учители и всички са полезни. Всички Господ ги изпраща или Светлата сила от горе. Обаче ще ви кажа един пример.

В едно от евангелията, евангелистът дали беше Лука, не знам, кой си беше позволил или Марко, пише така: Когато учениците не могат да изгонят едни бесове от един човек, който не е добре и идва Иисус и казва: “ТЕЗИ БЕСОВЕ СЕ ГОНЯТ САМО С ПОСТ И МОЛИТВА!” Значи много трябва да се постили и много трябва да си се молили и Иисус идва и казва: О роде, извратен и невярващ, докога ще съм с вас? Докога ще ви търпя? Доведете го тук да го излекувам.”
Така, човешко да, обаче питам и аз казвам:
– Тате, абе тези думи, твои ли са?
– Синко, след като ме познаваш толкова добре, смяташ ли, че аз мога да ги кажа?
– Не, Тате, не можеш да ги кажеш.
– Не мога да ги кажа, това не ми е на мен в същността.

СВЕТЛАТА СИЛА ОТГОРЕ САМО ХУБАВИ НЕЩА, МЕКО ПРИЯТНО ТИ ГОВОРИ. И НА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРЕСТЪПНИК, НЕ ИСКАМ ДА КАЖА ДРУГА ДУМА, ОБАЧЕ МУ ГОВОРИ ФИНО, МЕКО. И аз не съм чул от Небето, на моите първите двама ръководители и на самият Татко, който ме пое и после ме обучава, преди това беше Анисил и Кардамил, не фино, леко, приятно.

Идва едно момченце и казва, викам:
– Слушай, кой те води?
– Да, аз гледам да елиминирам мисълта ми, защото – къде се е возил не знам и вика – качва се един човек с патерица и аз виждам, че е възрастен и тръгвам да ставам и обсебения, този глас вика: „На този идиот няма да му правиш място. На този кретен, няма да ставаш, седи си на мястото.”
Какъв език! И аз да смятам, че е мой учител? О, аз живота ще си дам, обаче няма да му се подчиня толкова. Няма и да го слушам и не ме интересува.

Хм, значи такива думи, които не искам да ги кажа е чула и онази първата хубава невяста, която две години и половина са я мъчили докато излезе от това състояния и докато си научи урока. Значи този тъмен дух, тя ги разделя на тъмни и светли наистина, а то може да се разделят на учители на различни степени.

Значи, УЧИТЕЛИТЕ ОТ НАЙ-ДОЛНИТЕ СТЕПЕНИ, ТОВА ИСКАШ ДА ЧУЕШ, ТОЗИ ТАКЪВ БИЛ, ОНЗИ ТАКЪВ. Ама един език уличен, който е беден. Значи и това да те кара да правиш тези работи и да те наказва по този начин. Тя казва: “Аз смятах, че е бял адепт.” Значи ТЯ НЕ Е ИМАЛА НИКАКЪВ ДАР НА РАЗЛИЧАВАНЕТО И ЗАТОВА И СЕ ПОЛАГА НАЙ-ТРУДНОТО ОБУЧЕНИЕ.

И заради това, КОГАТО ВИ ГОВОРЯТ ПЪРВО ИЗОБЩО НЕ ГИ СЛУШАЙТЕ И НЕ ИМ ОБРЪЩАЙТЕ НИКАКВО ВНИМАНИЕ, все едно, че не съществуват, докато си изработиш тази защита и тогава ще се откажат сами. Вече няма хляб при тебе, вече не може да живеят, не може вече да те командват, нищо не може да ти направят, но трябва да имате такава желязна воля и това е разбира се НА АНГЕЛИТЕ Е ТАЗИ ЛИНИЯ. ЖИВОТА ЩЕ СИ ДАДЕ, НО ЛИНИЯТА НЯМА ДА Е ИЗМЕНИ. ТОВА УВАЖАВА БОГ, НЕ НЕЩО ДРУГО. Значи и обратното има. Искам да съм престъпник, както ви казах преди малко, живота ще си дам, обаче искам това. Щом го искам, така ще живея. И това е достойно за уважение. Това е другата страна и тогава няма защо да пищим, както е тука този, трети, пети, само го слушаш бе, може ли да те накара нещо да извършиш, което е. Аз съм пълен вегетарианец и сега да ти каже:
– Слушай бе, две шкембе чорби и две пържоли трябва да изядеш Георги, та каквото ще да е.
– Така ли? Застреляй ме, аз няма да ги изям!
– Ама това е добре за тебе бе, да видиш, че ти си разкрепостена личност, да видиш, че можеш.
– Мога всичко, но не искам!

Тази хубава притча, където учителя пил стопеното стъкло и накрая накарал всичките, нали, където обикаляли най-напред и накрая, къде? В публичния дом. Влизат в публичния дом, в ресторанта, ядене, пиене, пържоли, защото той казва:
– Днес можете всичко, каквото правя аз, да го правите и вие.
Те казват:
– Да!
Учениците готови, само един не се съгласява:
– Учителю, не искам да бъда с вас. Нищо, ще вървя, ама няма да правя така. Не искам!
– Защо?
– Ами не знам.
Само един, те са били двадесет.И останалите каквото прави учителя, същото го правят. Ама минали навсякъде, всички пороци, кръчми, домове, и накрая отиват в един стъкларски завод. И в стъкларския завод влизат във стъклодувното и тече разтопено стъкло  и той отива при майстора, учителя и казва:
– Искам едно канче от разтопеното стъкло. – и го изпива. Хвърля канчето, вика:
– Хайде момчета.
– Ама как, бе?
– Е, чакайте, нали ви казах.
Значи от 20 човека, само един е достоен за адепт. Разбрал е, че не е дораснал и заради това стои и гледа. Значи това е подвеждане, дори. И белият адепт има право да ги подведе – а тука, а там.

ДА , ИЗПИЙТЕ ТЕЧНОТО СТЪКЛО, АКО НЕ МОЖЕ ДА ГО ПИЕТЕ, НЯМА ДА ПРАВИТЕ НИЩО НЕРЕДНО.

Сега, има още 20-30 минутки или 40 за въпроси. А, ти не си завършила, заповядай, извинявай. Само да ви спомена да правите огромната разлика. Една лоша дума само да кажете: “Георги Изворски е кретен.” – „О така ли ми казвате? Идеално, аз го приемам. Съгласявам се веднага, всичко ми е точно.“ А да ви го каже духа за мене, е значи той е на много нисше ниво.

Silvina:
Георги каза да имаме Силна Воля.

ИМА ХОРА, ИМА СЛУЧАИ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА СЕ ОСВОБОДЯТ ТОЧНО, ЗАЩОТО ТЕ ВСЪЩНОСТ СА ПОИСКАЛИ ТАКА ДА БЪДЕ ИЛИ ПЪК ТОВА Е КАРМИЧНО.

Примерно един убиец, всички души, които е убил в този живот са с него, обаче като духове, и му пакостят, и не му върви, и в материята, и в нищо, и се чуди защо. Или пък децата му се раждат, някои от тях може да са от тези духове, и започват проблеми с децата, които самите имат здравословни проблеми и така нататък.

ИМА ХОРА, КОИТО НАИСТИНА НЕ ИСКАТ ДА СЕ ОСВОБОДЯТ.

За един такъв случай четох. Жена, която след много сеанси, много неща, които се опитват да и помогнат, млада жена и накрая екстрасенса влиза във връзка с Духа и той казва: “Ама не аз, тя мен ме е обсебила. Тя иска аз да съм с нея, защото се чувства самотна, защото е млада, защото не знам какво си.” Което нали звучи доста абсурдно, обаче в днешната практика има такива случаи, хора, които всъщност те не искат да им бъде помогнато. Те по някаква причина са си избрали да съществуват в този живот по този начин докато не си преминат пороците. В някакъв момент може би го преодоляват и продължават натам.

Сега, какви методи, човек, ако в един момент му светне, че може и нещо да не му е съвсем наред. КОГАТО НЕ МУ Е НАРЕД, АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЛЕДВАТ ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОБЛЕМИ, защото когато енергийните тела не са пълни, когато чакрите ни нагоре не са пълни, всички органи, които са наоколо започват да не се хранят с енергия и съответно да се разболяват. Там да нахлуват паразити, бактерии, да се развиват всякакви неща. И човек, нали, обикновено ходи по болници, търси някакви неща, обаче причината понякога може да се окаже, че е съвсем на друго ниво, тя най-често е на друго ниво, на духовно ниво – нали. ТЯЛОТО ПРОСТО ОТРАЗЯВА ТОВА, КОЕТО Е В ДРУГИТЕ ТЕЛА. И в един момент обаче човек казва: „Може и нещо, трябва да потърся и друга информация. Може и нещо друго да има. Стига съм ходил по лекари де!“ Какво може да направи за себе си?

Ще кажа няколко неща, които дава Учителя Петър Дънов и едно нещо, което Георги говори за купола, всъщност мисля, че пак от Учителя съм го прочела, той казва: „ТРИДЕСЕТ МИНУТИ ВСЕКИ ДЕН ДА СЕДИТЕ ПОД КУПОЛ НА ЦЪРКВА.“

Тогава все още не се е говорило за тези куполни домове, ауро-домове в продължение поне на 30 дни.

Бяхме наскоро да изчистим дома на едни хора, който беше много, много просто буквално вътре влизаш и всичко те стяга – сърце, всичко. Ами там нямаше светлина. Един огромен апартамент и отпред само един прозорец. Е как да е чисто, нали.

ДУХОВЕТЕ НЕ ОБИЧАТ СВЕТЛИНАТА.

Това е първото абсолютно елементарно нещо, което човек би си мислил, може би неслучайно излезнаха тези френски прозорци напоследък, нали, макар и отразена светлина, все пак е повече, за да се помага на хората, нали, защото явно идват малко по-тежки времена. Просто да махнем тези пердета, щори, работи, когато не е прекалено горещо разбира се, за да може СЛЪНЦЕТО, ТО ДАВА, ТО ЧИСТИ, то всячески, тази светлина нали ни е от полза.

В бъдеще дай Боже нали и ние работим и наши приятели работят по това за къщите на бъдещето и дай Боже хората наистина да имат вече този комфорт в живота на Земята, да живеят в чисти пространства, но за сега все още нещата са по друг начин.

Другото е МОЛИТВАТА, другото е ПОСРЕЩАНЕТО НА ИЗГРЕВА. Когато човек посреща Изгрева всеки ден, няма по-силно нещо от това и каже една молитва от сърце, всеки ден обаче, защото ние ежедневно изпускаме по някоя гневлива дума или нещо така малко изпуснем и тези мънички същества, които са като едни ларвички проникват в аурите ни и започват леките неразположения. Т.е. наистина всеки ден да кажем, не можем всеки ден Изгрева, но поне да се помолим.

 Как да се молим? Нали затова сме имали молитви. Георги каза неговата кратка, обаче той има това съзнание: “Добро утро, Господи!”, “Лека нощ, Господи!” Сигурно е достатъчно за Георги само това да каже, но за един човек, който иска да си помогне, може би, не е достатъчно и трябва да подбере думи и малко по-дълга да е молитвата. Не прекомерно обаче, защото може да заспи съзнанието му, буквално, особено когато е наизустена. Аз не харесвам наизустени молитви.

МОЛИТВАТА ТРЯБВА ДА ИЗБЛИКНЕ В МОМЕНТА, в който е, ОТ СЪРЦЕТО НА ЧОВЕКА, ЗА ДА МУ ПОМОГНЕ точно за неговото конкретно състояние. Защото човек като каже наизустени неща, някак си съзнанието му е заспало.

Аз съм ги наблюдавала в Бялото братство, молитви, молитви, молитви, наряди по два-три часа, и след това като виждаш хората, в тях няма промяна, в лицата на хората няма промяна. Значи, БИ ТРЯБВАЛО ЧОВЕК КОГАТО Е ИЗПАДНАЛ В МОЛИТВЕНО СЪСТОЯНИЕ, ПОГЛЕДА МУ СВЕТВА. ОЧИТЕ МУ ДОБИВАТ ЕДНА ОСОБЕНА ВЛАЖНОСТ, ЕДНА БЛАГОСТ НА ЛИЦЕТО т.е. колко време ще е молитвата не е толкова важно. НАИСТИНА НАЙ-ВАЖНО Е ДА Е ОТ СЪРЦЕТО И ДА КАЖЕМ ТОЧНО ТЕЗИ ДУМИЧКИ, КОИТО СА ЗА НАС В МОМЕНТА. Има и готови молитви, разбира се. От Учителя, които се интересува, има молитвеник. Скоро Георги ще издаде неговият молитвеник, в който сме включили наистина много силни молитви и по тази тема.

Какво друго? Може би наистина някой, ако има въпроси.

Георги:
Да, обаче искам преди това да ви кажа една технология, която сега ми дойде. Мисля, че не съм я казвал. Може би имате късмет да я чуете за пръв път, за храненето специално. И така, и аз съм бивш месоядец, хлебоядец, месоядец, всичкоядец бях и бях доволен. Мина време и установих нещо.

ЧОВЕКА С КАКВОТО МЕСО СЕ ХРАНИ И ЗАПОЧВА ДА ПРИДОБИВА НАИСТИНА КАЧЕСТВАТА НА ТЕЗИ ЖИВОТИНКИ, но сега ще кажа каква е технологията на месоядството и защо е изключено за човечеството.

КОГАТО СТАНЕМ 100% ХОРА ВЕЧЕ МЕСОТО АБСУРД, ДАЖЕ 95%, сега максимум сме 75%, иначе 25% животинско съзнание и може да сме хищници.

И така, моите приятели убиват един хубав глиган 130-150 кила и сядаме 20-30 човека, правим го и хапваме по една хубава порция. Да кажа 32 души сме на банкет, масата отрупана, диво прасе. Така, обаче тогава, когато съм хапвал тия работи и съм участвал в колектива, не съм знаел някои подробности, които вече ги знам и за които платих кеш, а човек може и да не плаща кеш, ако е по-разумен. Но пък аз съм платил кеш и съм по-спокоен, защото на бърза ръка, защото иначе – не, едно е да дадеш парите на ръка, друго е през банката и кредит да изплащаш примерно едно жилище. Така, 32-ма души опапваме хубавия глиган и неговата душа, защото всяко нещо – живинка, от комара, който е жива същност и има душа, червейчето има душа, рибата има душа, НЯМА НЕЩО, КОЕТО ШАВА И ДА НЯМА ДУША, ВКЛЮЧИТЕЛНО И РАСТЕНИЯТА ИМАТ ДУШИ, но говоря за подвижния състав. И така 1/32-ра от душата на това хубаво прасенце, 150 кила, се лепва при мене, вътре влиза, защото няма начин да не влезе с храната и казва на мен, ама после го чувам: Ами понеже ти изяде една част от мене, една част, ти ми ставаш господар и аз започвам да ти тежа. Да, имам амбиции, имам мисли, имам работи, имам желание, не ми позволи да изкарам еволюцията на Земята. Еволюцията ми беше аз да бъда глиган, да бъда дива свиня, диво прасе, толкова и толкова поколения да направя, да се грижа за природата.“

ЗАЩОТО ЖИВОТНИТЕ СА НИ ДАДЕНИ ДА СПАЗВАТ РАВНОВЕСИЕТО, ПРИРОДНОТО РАВНОВЕСИЕ. ЗА ЕКОЛОГИЯТЯ СА ДАДЕНИ, НЕ ДА ГИ ИЗБИВАМЕ И ДА СЕ ХРАНИМ С ТЯХ. АБСУРД! Само ескимосите имат право да ядат, защото иначе ще ядат лед, но те ще изчезнат като народ. Абсолютно! Един ескимос няма да остане след 100-200-300 или 1000 години.

И така, аз изяждам един глиган, втори, трети, прасета, всичко каквото ям… Колкото човека сме изяли един вол и сме го изяли 300 човека, 1/300 част от нея ми се лепи на мен като душа и почва да се трупа, трупа, трупа. Започвам да придобивам животински качества, продължавам да се храня с месо, весело ми е, щастлив съм, доволен съм червендалест, запушват ми се кръвоносните съдове, може да лапна дръвчето и да гушна босилека или от инсулт или от инфаркт, или от нещо друго и рак, но не ме интересува, аз продължавам.

ЗАЩО ГРЕХЪТ ДА ЯДЕШ РИБА Е ПО-МАЛЪК?
Ще ви кажа. КОГАТО ИЗЯЖДАМЕ ЕДНА РИБА, КАКВАТО И ДА Е ЕДНА ЧАСТ ОТ НЕЯ, ТАЗИ ЧАСТ НИЕ ДЪРЖИМ У СЕБЕ СИ 30 ДНИ. Рибата ни прощава и след това се отделя тази част от душата и Господ си я прибира на определено място в животинския свят.

Но ако ядем само риба, всеки ден, ако изобщо не прекъсвам, не правя пости, нищо не правя, затова постите са толкова дълго, ВСИЧКИ ДУШИ НА ВСИЧКИ ИЗЯДЕНИ ОТ МЕН ЖИВОТИНКИ МИ СЕ ТРУПАТ НА ГЪРБА все повече и повече и в крайна сметка стават на хубави, прекрасни болести, на психически и спиритически разтройства, защото тези животинки привличат разни духове, които лесно влизат в човека.

И така, за рибата, един месец, ако спра да ям риба, последните риби, последната, която съм изял е разградена за 30 дни, другите си отиват преди това.

ТЕЛЕТО ПРОЩАВА ЗА 6 МЕСЕЦА, за 6 месеца се възнася неговата душа, от това, че съм изял една порция от него, НО ПРАСЕТО НЕ ТИ ПРОЩАВА ТОЛКОВА – 1 година. ЕДНА ГОДИНА ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СИ САМИЯТ ТИ ПРАСЕНЦЕ ДОНЯКЪДЕ, с душа на прасенце, изял си 500 прасета.

Седим си в клуба на писателите, един седи срещу мен и казва:
– Георги като изчисля съм изпил две цистерни алкохол и съм изял някъде между 15 и 20 тона месо за живота си – говорим си – Ами ти как караш без месо?
Казвам:
– Халал да ти е!
Той е писател.

И така, значи НЕ КАРАМ НИКОЙ ДА СТАНЕ ВЕГЕТАРИАНЕЦ, НО ДОКАТО ХАПВАМЕ МЕСЦЕ, КОЛКОТО И ДА Е МАЛКО, ЕДИН ЗАЛЪК, ЕДНА ЧАСТ ОТ ДУШАТА НА ЖИВОТНОТО ОТИВА, НО МУ СЕ ПИШЕ ВСИЧКО МИНУСИ.

Но вместо да плаща кеш като мене, с много дни да е разпънат и с най-тежките физически и духовни страдания, по-лесно е да стане вегетарианец, ама съзнателен, а не да му се яде месо и насила да стане.

НАСИЛА НИЩО НЕ СТАВА ВЕЧЕ. Следователно трябва да е абсолютно убеден в това, което казвам, а аз не искам да ми вярвате, и тогава организма започва да се изчиства, от последното прасе, което си изял, да знаеш, че минимум една година. Ако сам си си го изял на пържоли, да знаеш, че цялата душа е у тебе и няма начин да нямаш малко от прасенцето като психика, даже като външен вид.

Значи, тибетската мъдрост казва: „НИЕ СМЕ ТОВА, КОЕТО ЯДЕМ!“

Просто ви ги казвам тези работи, защото няма къде да ги прочетете и надали някой ще ви ги каже.

Silvina:
ЗА ЖИВОТИНСКИТЕ ОБСЕБВАНИЯ.
Ако решите да помагате на ваш близък, примерно на детенцето си. ИМА ЕДНО НЕЩО, КАЗВА СЕ МАЙЧИНА ТЕРАПИЯ ЗА ЩАСТИЕ.

Къде е тайната, когато човек реши да помогне на друг човек, който е в дефицит на енергия, нали, дали е обсебване или е нещо друго, човек да кажем не се чувства добре. КОГАТО ЧОВЕК ПОМАГА ТРЯБВА ПОСТОЯННО ДА ИЗЛЪЧВА ЛЮБОВ! Постоянно.

ЛЮБОВТА НА МАЙКА КЪМ ДЕТЕТО ЛЕКУВА, А НЕ ДУМИТЕ, КОИТО ТЯ ЩЕ КАЖЕ.

Майката може да го излъчи, но КОГАТО НИЕ ПОМАГАМЕ, МОЖЕ ДА Е АБСОЛЮТНО НЕПОЗНАТ ЧОВЕК, МНОГО ВАЖНО И ТОВА ДА СИ В ЕДНО ПОСТОЯННО СЪСТОЯНИЕ НА ИЗЛЪЧВАНЕ НА ЛЮБОВ, ЗА ДА НЕ МОЖЕ НЕЩО КЪМ ВАС ДА ДОЙДЕ!

Даже много лечители казват: След като правя сеанс, се чувствам много по-добре.”, защото всъщност ти си във високата вибрация, високата божествена енергия и просто нищо не те засяга, нали, тъй че много важно е това как да помогнем и на близките си, не само на себе си.

Георги:
Ако има някой въпрос, истински, основополагащ, да, и не сме му отговорили, може да го каже, но не да преповтаряме онова, което сме го казали.

Silvina:
Учителят дава пеенето също като метод.

Георги:
Да, за чистене, много е важно, защото ангелите пеят!

 Приятел:
А кое е това пеене?

Силвинка:
Ами един наш приятел я издаде книжката.

Георги:
Ами това е окултното пеене: “Свещени методи: окултното пеене и говорене.”
Окултното е малко по-различно от другото, защото сега като отидем на концерти: „Обичам те, обичам те…“ непрекъснато, ама няма пълнеж.

А ЗА ДИСКОТЕКА ДА НЕ ГОВОРЯ, РИТМИТЕ СА АБСОЛЮТНО АФРИКАНСКИ! Ами не съм толкова черен. ЛЕМУРИЙЦИТЕ, КОИТО СА ОСТАНАЛИ СА АФРИКАНЦИТЕ, да ви кажа в прав текст. Видиш ли го него, значи е лемуриец. Ама как така? Ами така е, не го казвам аз, казва го Учителя, нали цитирам го него. Да не говоря, че и атлантите ги усещам, и те да ме върнат преди потопа. Арийската раса от кога започва да се разпространява, от тогава искам да съществувам, поне, а особено сега при тези кръстоски много, защото все още се раждат, казвал съм го трета, четвърта и пета коренна раса със всичките подраси. Е може ли третата и четвъртата коренна раса да се сравни с Арийската раса и особено със шестата корена раса, която е супер чист ариец, вече се ражда с бяла душа и бяло съзнание.

ЗНАЧИ ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЕ РОДИ БЯЛ И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО СЪЗНАНИЕТО МУ ОЩЕ ДА НЕ Е ЧИСТО БЯЛО, ами да започне да се смъква към черното, от 16 единици, да стане 10, да стане 8, да стане 6. И обратно, онзи, който се е родил, независимо от цвета на кожата, може да започне да се издига в духа, може да е мургав, може да е черен, може да е червен, може да е пембян, жълт, оранжев, син, обаче като върви в духа и е свестен човек и проявява човещината винаги и навсякъде. Да, ще ме задмине, нищо, че е син, мургав, черен та син. Да, имало е една чисто синя раса.

Мислите ли за въпроси? Аз мога да говоря много.

Приятел:
Не че е основополагащо, но това парализиране, което споменахте, как може да му въздействаме, да го спрем? Парализирането от други духове.

Георги:
Значи, е може да те поспрат малко белите адепти от нещо да не направиш, но когато минават едни вълни и съм чувал, хората мислят, че ги оздравяват, напротив, те ги зареждат със енергия и се радват и викат: “Край, ще ми се отвори третото око.”, ама не се отваря. Защо? Това е повреждане на даден орган, но не много голямо повреждане, а нормално, за да може човека да го заболи там и да почне да върви по правя път, да усети.

Значи, един БЯЛ АДЕПТ няма да си позволи, освен ако не трябва и не му е наредено нещо да ти направи на физическото тяло.

Докато тези НИСШИТЕ, които започват да те тормозят – черен дроб, бял дроб, почват да те чукат във физическото тяло, защото твоето съзнание е на тази нисша степен, че ако не го усетиш на физическо ниво не  можеш да си промениш мисленето. ЗАТОВА СТРАДАНИЕТО Е ЧУДЕСНО НЕЩО, АМА ПРЕКРАСНО НЕЩО.

БЕЗ СТРАДАНИЕ НЯМА ПЪТ В ДУХА!

И още нещо, което съм го казвал, МАЛКОТО СТРАДАНИЕ ТЕ ОЗЛОБЯВА. Лично е минало през мен. ГОЛЯМОТО СТРАДАНИЕ ТЕ ПРАВИ МЕК И ЧОВЕЧЕН. Ама трябва да те бият по най-високата степен, иначе малко нещо те чукне от там, хрема, това онова, ти побесняваш и ставаш два пъти или три пъти по лош. А, само започва така, но когато те опухат с голямото страдание и легнеш само безпомощен и мигаш и викаш: Ей, я да видим сега.” Започваш да ставаш все по-човечен и по-човечен и да разбираш този физически свят. Затова са страданията.

ТЕ НЕ СА СТРАДАНИЯ, ТЕ СА ИЗПИТАНИЯ, ТЕ СА ОПИТНОСТ, ТЕ СА ПЪТЯ КЪМ БОГА!

Значи НА ЗЕМЯТА ТРЯБВА УСИЛИЕ И СТРАДАНИЕ.

УСИЛИЕТО Е САМ ДА ПОЛАГАШ УСИЛИЕ ДА БЪДЕШ СВЕСТЕН ЧОВЕК, ДА БЪДЕШ ЧОВЕЧЕН, ЗНАЧИ ДА РАБОТИШ С ДОБРОДЕТЕЛИТЕ. Това е полагане на усилие също, това е мъка. Значи не може да минеш по тънката лайсна, по лекото. Не! Ще полагаш усилие.

И втората е със СТРАДАНИЕТО, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ПОЛАГА УСИЛИЕ – ядене, пиене, мохабети, лов, риболов – ИЗВЕДНЪЖ ИДВАТ БОЛЕСТИТЕ. Ритници от ляво и от дясно, лягане, тумори, ракове, всички видове болести, които могат да ви дойдат на ум и хубавият СПИН и ето, И ЧОВЕК ЗАПОЧВА ДА СЕ ОСЪЗНАВА. Ами защо не се е осъзнал преди това? ДА БЪДЕ ОСЪЗНАТ И ДА ПОЛАГА УСИЛИЯ ДОБРВОЛНО!

Крилатите думи са две, нали знаете, доброволно и доброзорно. И всички учители, които са тука от най-нисшата форма, значи ние сме си залужили това, където ни тормозят, ругаят, викат най-долни изрази, значи запушваш си съзнанието, не ушите и тогава всичко е точно.

Да, и заради това когато те паралезират и ти спират ръката, така са спирали ръката да пише, когато не написва нещо правилно, а на мен само ми казваха, те на мен не са ми диктували, ами каквото запомня от беседите, от горе, но примерно от Стара Загора на нашата контактьорка Йорданка Николова, на нея, тя лично ми казваше, защото се познавахме, казва: “Нещо ако напиша друга дума или сбъркам, и хоп ръката с химикалката ми се спира. И когато я напиша правилно и правилно знака, тогава продължавам”.

Значи, защо? Защото ВСИЧКО, КОЕТО Е НАПИСАНО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗРЯДНО в нейните книги, ако ги четете ще видите, но те повече имат религиозна насоченост. Аз не казвам, че тези книги не са добри. Напротив, ВСИЧКО Е ДОБРО ПОД СЛЪНЦЕТО! ЗА МЕН ВСИЧКО Е СЪВЪРШЕНО И ВСИЧКО Е ДОБРО, само че аз лично няма да ги чета, както не чета Стария завет. Чел съм го няколко пъти, стига ми. Но Новия завет – да! Пак мога да го прочета, макар че съм го чел, сигурно, не знам, поповете не са чели 100 пъти, колкото аз съм го прочел и го знам наизуст разбира се.

Така, нещо, което трябва да се прочете, да се види и почваш, вече имаш този дар на различаване и тази избирателна способност.

Да, ДА ИЗБЕРЕШ НАИСТИНА ПРАВИЛНОТО НЕЩО ИЛИ ПРАВИЛНАТА КНИГА, КОЯТО Е ЗА ТЕБ. Не може на мен дългите молитви – хубави са, и към Архангел Михаил, и към Света Богородица, прекрасно. Познавам ги, знам ги и те ме познават, разбира се, но аз не ги употребявам, но на вас, ако ви е добре – 20-30 минути. Силвина е права, но НАЙ-НАПРЕД МОЛИТВАТА ТРЯБВА ДА ИЗЛИЗА ОТ СЪРЦЕТО, а това е при екстремни ситуации, които опасни рискови ситуации, само на Господа и аз съм треперил като лист. И фактически КОГАТО СЕ МОЛИШ ОТ СЪРЦЕ, само при тези ситуации, ГРЕШКА НЯМА.

А не да влезеш в църквата с дебела свещ, да отидеш пред иконата на Иисус, на Света Богородица от другата страна, на Отца горе, държи свещта и си мисли за бизнес, или за някоя блондинка, или за яхтата: “Абе дали ще ми направят ремонт на яхтата или на колата? Колата струва 100 хиляди евро.” и държиш дебелата свещ и гледаш в една точка.

АБСУРД, АМА ТИ ВРЪЗКА НЕ МОЖЕШ ДА СИ НАПРАВИШ С ОБУВКИТЕ. КАК ЩЕ Я НАПРАВИШ С ГОСПОДА И СЪС СВЕТЛИТЕ ДУХОВЕ, абсурд. Това е! Какво искаш?

Значи, аз съм разбрал, лично пред очите ми БОГ ВЪРНА НА ЕДНО КОТЕ ЖИВОТА, ЗАЩОТО ПАДНАХ НА КОЛЕНЕ И СЕ ПОМОЛИХ ОТ СЪРЦЕ и той го съживи. Съживи го бе! На третия ден със смачкана глава, ей така сплескана и кръв, на втория ден главата се оправи и на третия ден котето вече пиеше мляко и всичко е точно.

Благодаря ви, живи и здрави да сте от сърце. И пак Бог да ни среща и онова, което го казвам, винаги казвам, не искам да ми вярвате 100% проверете го, вижте, изпитайте го и тогава.

Знаете, че работя денем и нощем, не мислете, че спя. Нощно време, спя малко, ама повечето се пръскам и давам акъл. НО АКО ДОЙДЕ НЯКОЙ С МОЯ ОБРАЗ И ВИ КАРА НЕЩО, КОЕТО НЕ Е ДОБРО, НЕ СЪМ АЗ. ОБИКНОВЕНО НЕ МИ ИЗПОЛЗВАТ НА МЕН ВИЗИЯТА ама на някои използват, но на мене, сигурно Татко не им дава да ми използват на мен визията, на поставени духове, нали. Не се шегувам, когато идвам, идвам и като казвам, давам добър акъл, но ако нещо ви накарам, което не ви е по съвестта или по Бога, сигурно не съм аз, макар че някой път съвсем нелогични работи карам хората да правят, но е за тяхно добро.

Този случай само с една бизнесменка, която вика:
– Явяваш ми се през нощта. – не ме беше виждала, видя ме след няколко месеца или след година и вика – Трябва да отидем на дело и нещо трябваше да направим, ама точно това всеки един нормален човек щеше да го отхвърли, защото е ненормално и трябва да загубя много и така нататък и викам той Георги Изворски. – Само ме е гледала нали по беседи – И нищо не спечелих. Нищо не стана. – Отивам точно след една година, същия ден аз си пия в нейното заведение кафето, обаче тя отива, минава и вика – Сега колкото да е ненормално и нелогично, аз ще го направя каквото ми е казал миналата година. Правя го, след 15 минути всичко е точно в моя полза. Беше изключително невероятно, но абсолютен факт. – и се прибира и вика – Е такова голямо чудо, връщам се от едно място и Георги Изворски да седи в моето заведение и да си пие кафето отвънка под чадъра. По-голямо чудо не съм очаквала.

Така, това са нелогични работи, ама човек трябва да ги повярва.

Пак казвам, нелогично е да обичаш враговете си. Не, Мойсей казва: “Око за око, зъб за зъб.“ Да ги избием. – Ама кои са ни врагове? – Тези. – Ама те нали са от същото племе, а бе другите евреи, от другото коляно, от коляното на братовчед ти? Защо ще ходите? – Ами да им вземем благата.”

Значи, нормално в Стария завет, отиваме, чиста работа, но какво казва Иисус? Ама Мойсей има скрижали, които са верни при него. Ама не всичко е вярно, както и от 100 години има много неща, които са се изменили, а да не говоря за 2000 години.

Следователно ТРЯБВА ДА УСЕЩАМЕ СЪВЕСТТА, КОЯТО У НАС Е БОГА! Виждаме, че не е по съвест, не е така, ама го правим. Правим го от различни, дори меркантилно, така нещо да получим, взаимни блага.

 НЕ! НЯМА ДА СИ ЗАЛАГАТЕ ДУШАТА ЗА ЗЕМНИ БЛАГА! ДУШАТА Е БЕЗСМЪРТНАТА, ВСИЧКО ДРУГО Е ТЛЕННО!

 Добре. Благодаря ви още веднъж и пак казвам проверявайте го всичкото, нищо, че излиза от мен.

Silvina:
Мисля, че имаше още нещо. Някой нещо иска ли да попита?

Георги:
Ами аз съм отговорил, даже и мислено. Тука половината имаха въпроси, ама сега вече нямат. Това е така. Аз говоря според аудиторията, иначе много работи нямаше да кажа.

Приятел:
Какво ще кажете за заземяването?

Георги:
Понеже съм минал през тази фаза и много хора…

ЗАЗЕМЯВАНЕТО Е…, АКО НАИСТИНА НЕПРЕКЪСНАТО СИ НА НЯКОЛКО МЕСТА ЕДНОВРЕМЕННО ИЛИ В НЯКОЛКО ИЗМЕРЕНИЯ.

Но виж пак цитирам моето приятелче Петьо, който каза: “Виждам и това и другото. Вътре съм в сервиза, в канала и правя джип. Обаче едновременно с това виждам и светещи кълба около мене.” и така нататък. Но той не искаше да приеме дарбата и месната ясновидка му е казала да се моли и той се моли две седмици и Господ си я прибра.

Но ако не искаш изобщо да загубиш това, а то  е заземяваш се поради тази причина. ЗАЗЕМЯВАШ СЕ СЪС ЗЕМНИ РАБОТИ, защото наистина ти е трудно, тъй като всичко е в главата на човека и всичко е психика.

ЗАЗЕМЯВА СЕ ЧОВЕК ПРИМЕРНО С КАРТОФИ, КАТО ЯДЕ ПОВЕЧЕ ФЪСТЪЦИ И КАФЕ. Това е заземяването. Но иначе заземяването ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧИ ТЕЗИ СИТУАЦИИ ДА ГИ ОТДЕЛЯ, КОИТО СА НА ЗЕМЯТА ОТ СИТУАЦИЯТА, КОЯТО Е ОТ НЕБЕТО.

Не знам точно, защото те са различни видове, не знам точно за какво става въпрос. ЗАЗЕМЯВАНЕТО Е ТОВА, ДА БЪДЕШ 50%В МАТЕРИЯТА И 50% В ДУХА.

Това ли искаш да ме питаш или не точно? Може би не съм го разбрал точно.

Silvina:
Значи, ИМА РАЗЛИЧНИ ТЕХНИКИ ЗА ЗАМЕМЯВАНЕ, КОЕТО Е МНОГО ВАЖНО, КОГАТО РАБОТИШ С НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ, ЗАЩОТО ВСЪЩНОСТ Я ПРАЩАШ КЪМ ЗЕМЯТА ОБИКНОВЕНО.
Обаче в един момент това не е нужно да си ги визуализираш тези неща, то някак си си става автоматично, което на където трябва отива, нали. Не е нужно специално да визуализираш, че се вкореняваш или някакви такива неща.

Георги:
Не знам дали, ако човек се допира до другите светове, той ги вижда и живее в два-три свята едновременно, защото тука са много светове и са един до друг, нали. Както и залата е пълна с ангели и не само залата ами и около залата, пълно е със същества и те са разумни. Но човек трябва да се научи да ги разграничава, ако е в този смисъл, а ако е в другия за заземяване не знам. Тя Силвина отговори за него.

Silvina:
Тя е хубава техника за човек, който се занимава с духовни неща, защото в един момент ставаме такива едни ефирни.
Примерно ние с Георги след беседа сме леко така се носим. Аз даже се чудя как шофирам нали, защото просто все едно ме няма и обикновено след това ядем картофи. Това е много заземяващо, нали.

Георги:
Картофи и кафе. Обаче КАФЕ С ЖЪЛЪД ОТВАРЯ НИ ТРЕТОТО ОКО. КАФЕ БЕЗ ЖЪЛЪД, СИ СЕДИШ ДЕЛОВИ НА ЗЕМНО НИВО. Затова може да се пие и кафе, ама умерено.

Приятел:
Възможно ли е дух на жив човек да прави обсебване?

 Георги:
Да, абсолютно! Не само астралните духове, които са от невидимия свят, но и във видимия, абсолютно. Това е толкова нормално и обикновено обсебване.

ЗНАЧИ ЖИВ ЧОВЕК , КОЙТО Е С ПО-СИЛНА ВОЛЯ, ВИНАГИ МОЖЕ ДА ОБСЕБИ ЕДИН ДРУГ ЧОВЕК СЪС СЛАБА ВОЛЯ. И това е най-често срещано в света.

Това е толкова често обсебване, защото винаги дори и в брака единият е масло над водата. Значи, туземният брак, който е на земното кълбо, и който аз лично не го признавам, а свободното съжителство го признавам. И първият, който свободно е съжителствал със съпругата си, любимата си, колежката, апостолката, кой е? Иисус Христос и Мария Магдалина. Тогава няма обсебване, иначе винаги има обсебване при един земен брак, няма начин да няма. САМО МЕЖДУ ДВЕ СЪВПАДАЩИ СЕ СРОДНИ ДУШИ, както пише в книгата “Великият трепет”, НЯМА ОБСЕБВАНЕ. Има противоборство известно време докато се огладят, те са два диаманта. Докато се огладят отношенията, след това вече стават един абсолютно споен колектив и нито един е нагоре, нито другият. Абсолютно са толерантни.

Значи, както съм писал, ТЕ СА В ЕДНО ГРОЗДВО ЗЪРНО ДВЕТЕ СЕМЕНЦА. Това са съвпадащите се сродни души, а иначе гроздовите зърна са чисто и просто сродни души, за които Учителя е писал, ама е имал впредвид съвпадащите се сродни души, но той ги нарича само сродни души, защото другите ги смята за обикновени.

Значи, ВИНАГИ МОЖЕ И В СЕМЕЙСТВОТО ИМА ВИНАГИ ОБСЕБВАНЕ НА ЕДИНИЯ ОТ ДРУГИЯ, АКО ИМА ПРОТИВОБОРСТВО, НО АКО ИМА ТОЛЕТАНТНОСТ И РАЗБИРАНЕ, И РАВНОПОСТАВЕНОСТ Е ИДЕАЛНО.

ИМА И СЪВСЕМ ДРУГ ЧОВЕК, КОЙТО МОЖЕ ДА ОБСЕБЕ ДРУГИЯ ЧОВЕК САМО С МИСЪЛТА ЗА НЕГО.

Значи гледам, че веднъж една хубава дама ми каза:
– Георги, абе ела нещо да ми помогнеш”
Казвам:
– Защо?
– Тежко ми е.
А обсебването става по следния начин, по прост начин. ВСИЧКИ ГУРОВЦИ, КОИТО СА НА НИВО ПОД БЯЛАТА ЧЕРТА НАДОЛУ ОБСЕБВАТ УЧЕНИЦИТЕ СИ И ВСИЧКИ, КОИТО ОТИВАТ ПРИ ТЯХ ЗА ПОСВЕЩАВАНЕ. Няма начин. И винаги има една нишка, която е тъмна, само че, не е сребърна, която свързва учителя с ученика, той го командва дистанционно и му черпи енергията.
И така, тя казва:
– Моят съсед, който има големи мераци към мене. Непрекъснато усещам, аз не съм добре, аз нещо, неговото присъствие, нещо върти ми се главата и така нататък.
И аз отивам и виждам, че е точно така. Той има такава мощна енергия, че само прехвърля през улицата, така са къщите. То може и да си на другия край на света, ама по-добре където си далече и го няма, не виждаш дразнителя и той почва да те забравя. От негова страна, той трябва да прекъсне връзката, иначе МНОГО Е ТРУДНО УЧЕНИКА ДА ПРЕКЪСНЕ ВРЪЗКАТА С УЧИТЕЛЯ. Някои имат навика и отиват, нямам нищо напротив, на някакви острови и някой, който прави през нощта много хубави инициации или какво беше. Не се смейте. Защо? Да, хубаво, и тупват те по гърба, всичко е точно, получаваш разни видения, разни качвания, една духовна степен, но не знаеш с какво плащаш? ПЛАЩАШ С ДУШАТА СИ И С ЕНЕРГИЯТА СИ. Абсолютно! И заради това, защо? Това за един, пак, да не цитирам себе си, че съм най-близо, е смешна работа. Всеки един от вас, ако не е на това ниво да му подействам на главата, ама НА МЕН МИ Е ЗАБРАНЕНО ДА ТИ ПРОБИВАМ АУРАТА И ДА ТИ ВНУШАВАМ МИСЛИ. НАПРАВИЛ СЪМ ГО НЯКОЛКО ПЪТИ И ВИНАГИ НЕБЕТО МЕ Е БИЛО! Татко ме ошамарва винаги, защото си позволявам неща, които на един бял адепт, за какъвто се смятам са непозволени, но на онези под бялата черта, на колегите и на братовчедите всичко е разрешено. Те си щракат с пръсти, свирукат и всичко е в името на обучението, но за някои не е така.
И какво казах на тази жена:
– Нищо друго не може, освен да си вземеш дъщеричката, ти нямаш мъж. Продаваш къщата, в апартамент или в къща, изчезваш на 100км и край. Друго не мога да направя, защото аз не мога да му въздействам, нито пък мога да отрежа тази връзка. Не ми дават. Тя е допуснала отначало тези работи и след това иска да се отърве. – Защо, така да се каже, кокетничиш с този човек? Този мъж е бил с много силна воля, много желания, амбиции и свестен може да се каже. И ти отначало си тръгнала да го съблазняваш и сега пищиш. А от тука и да те няма.
Значи пак кой е причината?

Не искам да казвам за онзи в казармата, където взима иглата и конеца и онази дето вика, нареждат 1000 души от полка войници и тя вика: “Ами ще позная ли този, който…” – изнасили я и забременяла, или не я е изнасилил, ама е забременяла. И тя сега си търси мъж. Кой е от тези всичките, а войниците еднакви. Командира идва и майката идва и дъщерята идва и ще търсят виновника. Обаче командира е бил много умен мъж, взима една игла и един конец и сега държи иглата така и вика на майката:
– Вкарай конеца в дупката на иглата. – Тя се опитва той се дърпа, пак опитва, не става, и казва – Е нямаше да бъде в това положение, ако дъщеря ти се беше държала по този начин.
Вече ви стана ясно кой е виновен и за какво е виновен. А те понеже били с противогази. Забравих това да го кажа и всичките еднакви и казва: “Избирай, казвай кой е?” Това в кръга на шегата и пак истината.

Още въпроси има ли?

Silvina:
Още едно нещо да кажа. ЗНАЧИ ИМА ВЛИЯНИЕ И ОБСЕБВАНЕ. Има разлика.
Влияние е един човек да кажем от време на време усещаш енергията му.
Примерно съпруг и съпруга имат много силна връзка, енергийна, изградена на много нива вече и много лесно енергиите преминават от единият в другия и ако единия е силно доминантен и с много силна енергия, нормално е той да влияе и другия се чувства леко по-подтиснат, това не значи, че той е обсебен.
Обсебването вече е когато трайно, трайно, трайно се случват тези неща. Някой човек ти влияе, влияе, влияе и в един момент вече се обсебваш, защото ти нямаш собствена воля. Просто ти се подчиняваш на чуждата воля, не може да разсъждаваш вече правилно.

 Георги:
Но за всичко има лек. Не се притеснявайте и правете опити.
Тогава, когато Светлата сила вижда, че ти вървиш, дори от малко опити и малко усилия вече тя помага. Едно време трябваше да бъде както съм казвал 50 + 1%, сега 10% иска да направим усилия да види, че тръгваме по пътя на СВЕТЛИНАТА и почват да ни помагат Светлите сили, които са тук около нас.

БОГ НЕ ЗАБРАВЯ И НЕ ИЗОСТАВЯ НИКОГО!

Ние се пускаме от Неговата ръка. Той е казал:
– Синко, ти много добре знаеш, че аз всички ги обичам наравно.
– Да, Тате, така е!
– Когато си близо до Мен, усещаш тази обич. Когато обаче се пуснеш от ръката ми, отидеш на 100 метра или на 1 км., ти се губиш. Вече нищо не виждаш, нищо не знаеш. Продължавам да те обичам, обаче ти сам си избягал от Мене. Ще се върнеш при Мен и ще се хванеш за Ръката Ми, тогава всичко ще е наред!

Това е, защото БОГ Е ЛЮБОВ И ЛЮБОВТА, ИСТИНСКАТА, Е БОГ!

Приятел:
Да се откажеш от твоята воля и да кажеш да бъде Божията воля!

Георги:
Да, ами винаги след всяка молитва, аз съм го написал в новият молитвеник, се казват следните три неща, които са абсолютно важни постулата, които са ми казани от Небето да ги кажа и да ги напиша
Най-напред, не се казва: “Да бъде волята Ти!”, а “Господи, Твоята Воля да Бъде!”.
ВОЛЯТА Е ВОДЕЩО И БОГ Е ВАЖЕН. Старото “Да бъде волята Ти.”, ама Волята Ти, накрая слагаш Бога.
Сега: ГОСПОДИ, ТВОЯТА ВОЛЯ ДА БЪДЕ!
Второто е: БЛАГОДАРЯ ТИ!
И третото е: СЛАВА ТЕБЕ!
Отдаваш Слава и отдолу: Амин! Аум! Аумен!
Трите Амин-а ги слагаш три пъти:
Amen! Aum! Aumen!
Amen! Aum! Aumen!
Amen! Aum! Aumen!

Край, молитвата е пълна:
– Господи, искам да карам бяло БМВ, и до мене една хубава русокоса дама не по-възрастна от 28 години.
Господ казва:
– Добре де, синко, ама ти помоли ли Ми се? Да видим как.
И аз викам:
– Господи, БМВ-то, блондинката и така нататък искам до една година тука, но Господи, Твоята воля да бъде! Благодаря Ти! Слава тебе! Амин! Аум! Аумен!

Край, това ми е молитвата и след една година може и да стане, ама ако имаш силна вяра, ако нямаш няма да стане, разбира се. Добре, значи ще излезе може би молитвеника до към есента и края на годината. Не знам, Божа работа. Но когато оставиш себе си, както сега аз нямам собствена воля.

СОБСТВЕНА ВОЛЯ ТАКИВА КАТО МЕН НЯМАТ.

И не може да си кажа, сега ако искам да отида примерно до Хасково, не мога. Трябва да отида до Варна, защото на там ми е пътя, на там ми е разрешено. Но Господ, ако каже след един час:
– Абе синко, в Кърджали, ставай и заминавай.
– Ама как?
– Пеша, по пътя на автостоп.
Без да се замислям. Казва след 10 минути, аз след 5 съм тръгнал вече, защото няма, нали. Това е, но това е рядко.

Иначе много са щастливи хората, защото все пак могат да направят някакъв избор. ВОЛЯТА ТОВА Е ЗНАЧИ ПРОГРАМАТА НА СЪДБАТА или ПРОГРАМАТА ЗА ЕВОЛЮЦИЯ, КОЯТО ГОСПОД ИМ Е ДАЛ КАТО КОД В ГЛАВАТА. Те не могат да го изменят и няма изменяне. СВОБОДНА ВОЛЯ НЯМА НА ЧОВЕКА НА ЗЕМЯТА. ИМА СВОБОДЕН ИЗБОР. А избора е това дали чай, дали кафе, дали центъра, дали в това заведение или в онова и той си мисли, че е свободен и сега казва: “Абе я, дай да отидем до Хасково.“ Ама пак нещо го води, неговия ангел хранител, нещо му е казано да отиде да свърши някаква задача на Бога, или пък да получи някаква опитност. Ще му се развали през нощта колата на пътя, ще свърши бензина, ще изтече маслото и той ще почне да се мъчи нещо да полага усилия, защото не иска съзнателно да положи усилията, тогава го карат на сила да ги положи тези усилия, да ги направи.
Да, мислете и няма защо аз да ви подсещам и всеки един може да стигне по пътя сам и това е най-хубавият извървен път и опитност да има.

Приятел:
Аз исках да питам за ПРОШКАТА. Как може да поискаме прошка от някой, който вече не е на този свят, който си е отишъл?

Георги:
Аз съм го правил.
Значи ПРОШКАТА СЕ КАЗВА ВСЕОПРОЩЕНИЕ. НАПРАВИШ ЛИ ВСЕОПРОЩЕНИЕТО НЕ ТИ ТРЯБВА ПРОШКАТА.
ПРОШКАТА Е МАЛКОТО, А ВСЕОПРОЩЕНИЕТО Е ГОЛЯМОТО. КЪМ ВСИЧКИ ДА ИМ ПРОСТИШ.

ОБРЪЩАШ СЕ КЪМ БОГА И КАЗВАШ: “Господи, понеже този човек си отиде, онзи човек си отиде, филанкишията, баба ми и така нататък, понеже аз не мога да ги срещна и да ги видя, искам да им простя, на тях и разбира се към мене, да простят на мене и аз на тях”.

ЕГОИЗМЪТ СЕ КРИЕ, КОГАТО ИСКАШ ДА ПРОСТИШ. ЩЕ ИСКАШ ПРОШКА ОТ ТЯХ, ТОВА Е ИСТИНАТА!

А ВСЕОПРОЩЕНИЕТО, това трябва да ти е естествено, ДА ПРОСТИШ НА ВСИЧКИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА СЕБЕ СИ.

Прошката е много важна. Значи, може да кажеш: “Господи, Твоята Воля да бъде”, но прошка искам и от онези хора, които ги няма на Земята, или от онези души, значи може да те накарат и да искаш прошка или съзнателно от всички животинки, които съм изял. Да искам прошка от душите им. Те са заминали вече нагоре, аз съм платил кеш, ама това няма нищо лошо да поискаш, защото всички треви, всички дървета дето съм ги изсякъл сигурно са били хиляди или десетки хиляди значи живи дървета прошка искам. Те са живи същества. Имат душа. Щом е нещо живо има душа, значи можеш.

ПРОШКАТА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО НЕЩО, НО ГО КАЗВАЙ ВСЕОПРОЩЕНИЕ, ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ДОСЕТИШ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ПРОСТИШ НА ВСИЧКИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА СЕБЕ СИ И ДА НЕ КАЗВАШ, ЧЕ СИ ГРЕШНА ПОВЕЧЕ.

Страх, срам, вина, че е грешен човека – не. Свършил е работата, направил е това, какъвто и ще да е.

В крайна сметка аз ви го казвам и се подписвам с двете ръце. Ще му се прости, дори на всички терористи и серийни убийци. Няма начин, все някога да не им се прости. Може да е след 1 000, 5 000, 10 000, 15 000 години, но те са жива същност, клетка разумна от Бога, и ще им се прости. Както е трудно нали на самоубийците, но им се прощава в крайна сметка, макар че си изкарват чистилището. АДА Е НИЩО, ЧИСТИЛИЩЕТО Е НЕЩО, КОЕТО Е ЛЕКО ПО-КОФТИ ОТ АДА.

Ами добре, стига ни толкова, да не прехвърляме времето.

БЛАГОДАРЯ ВИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ И БОГ С ВАС!
СЛАВА НА ГОСПОДА, ЛЮБОВ И БЛАГОДАРНОСТ, ПРИЗНАТЕЛНОСТ И СЛАВА!
Много се радвам, че ме слушахте.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview