Водещ:
Силви, много се радвам, че имаме възможност да се срещнем с теб отново. Не само аз, но много хора в социалните медии споделят, че им липсваш и искат по-често да контактуват с теб и да присъстваш в живота им чрез съветите, които даваш, но някак си ти си в почивка. Така ли да възприемаме ние твоето отсъствие?

Silvina:
Много благодаря и аз за тая възможност, която Небето ми дава вече, за да мога отново да съм по-близо до хората. Въпреки че не мисля, че сме липсвали и отсъствали, напротив.

В тихото Бог работи най-много.

Има един период в живота на човека, когато той трябва да работи в тишина, да се оттегли. И такъв един период мина за мен, може би донякъде и труден, но както Георги казва, а и много мъдреци, в трудностите човек калява много неща в себе си.
Имаше още едно нещо, заради което аз се притеснявах, че отсъствам и казвам: Господи, много хора пишат, аз не се включвам. Той казва: Знаеш ли, и когато не им помагаш, им помагаш. /Усмихва се/
Наистина идва един момент, когато човек трябва да мисли, а не все на готово и сдъвкано да му се дават отговорите. Тъй че през цялото това време съм продължила да работя и наистина за много души, за да им е малко по-леко и по-добре.

Водещ:
Но все пак четеш за това, което се случва и си в течение на процесите и нещата, които най-много вълнуват хората?

Silvina:
Разбира се.

Водещ:
Да започнем с това – трудната ситуация, в която се намираме в момента и това, че сме принудени да правим неща, които голяма част от нас не искат да правят, с това, че трябва да се съобразяваме с едни рестрикции, които досега са били неестествени за нас. От духовна гледна точка тази ситуация толкова ли е трудна, колкото на нас ни не струва в момента?

Silvina:
Преди време ми казаха, че Бог прави най-доброто, за да могат хората да минат най-леко и символично през това кармично разплащане, което върви.
Но ако забелязвате, то върви някак на вълни по целия свят. Хората си го обясняват с пандемията, с коронавируса. Истината е, че през това нещо няма душа, която няма да мине – през такова заболяване и такова преживяване.
То е някак на вълни като доста силно нещата се случват в славянските страни. Още преди време бях казала, че има тринадесет славянски страни, една от които е България и бих казала, че в България най-напред се случват всички процеси и след това вървят в другите части на света.

Просто това е една кармична ситуация, в която Бог прави така че душите, на които помага /а Той помага на много хора/ да могат най-леко да минат през това.

Много наши приятели са разказвали как са прекарали коронавируса. При някои върви много леко и символично. Примерно, аз съм гледала за себе си, че съм го изкарала четири пъти. Четири вълни, четири вариации, значи четири пъти имунната ми система се е сблъсквала с това. Честно казано, не съм го и разбрала. Един единствен път бях уморена за два дни и това беше цялата ситуация. Последният път имаше дори заразен човек до нас. Бяхме на един излет в планината и дълго време бяхме с този човек. На другия ден се оказа, че е болен, а при нас нямаше никакви симптоми.

Мерките, това са точно тия кармични ограничения, които Господарите на Кармата налагат и има защо да ги налагат.

Защото има и лична карма, има и национални карми. С тринадесетте славянски страни тази карма се изчисти, но все още не са се изчистили негативните влияния на недоброжелателни хора. Примерно за България бях хванала нещо, което… Видях лицето на един ходжа и разбрах, че това са доста хора, които работят срещу България и създават доста тежки негативни неща към нея и това нещо все още не е пречистено. И заради това все още се усещат някои трудности в България.

Но ако забелязвате, България вече започва да излиза от нещата. Имаме ново ръководство на държавата. Всичко това са духовни хора и неслучайно, дори в политиката, тези хора навлизат. И точно на България! Нещо подобно ще се случи и в другите славянски страни, на които Бог помага и които лека по лека излизат от тези кармични ситуации, така че в тях мерките ще намаляват, ограниченията едно по едно ще отпадат. Епидемията ще намалява, защото на много от тези хора и страни им е помогнато вече. Те имат изграден имунитет или по някакъв начин, понеже нямат тежки грехове, те са се срещнали вече с тоя вирус, тоест те са премерени от везните на Кармата по този начин и са минали леко през това нещо.

Другото, което е доста важно е, че изтича вече времето, описано от Библията на т. нар. звяр, Антихриста, за което Йоан в „Откровение“ казва, че това са три години и половина – „му беше дадена власт“. Декември месец /тази година/ това време изтича, така че от януари другата година ситуацията в света ще бъде доста по-различна.

Какво ще се промени?
Ако досега аватарите минаваха през изпитанията и кармичните пречиствания, това ще започне да се случва вече масово с останалата част от света, със земните души, при които тепърва ще започнат да навлизат. И това ще се усети като все по-силни мерки и трудности в западните страни.

Водещ:
На фона на това, че от телевизията доста ни плашат с нещата, които предстоят, ти казваш обратното, че България вече излиза от това положение и можем да имаме надежда, че нещата вървят в добра посока за нас. Така ли е?

Silvina:
Така е. Аз виждам всеки ден как отпада по един голям товар и моментално има промяна в ситуацията в България. Както и при вчерашните избори се случиха горе, в Духа, много ключови събития. Просто каквото е Горе, това е и долу. И ако човек познава процесите Горе, той просто наблюдава анагогията долу. Тя е абсолютна. Толкова синхронно и точно, че чак е изумително как Бог е подредил нещата.

Ако трябва пак да се върна към това, „на звяра му беше дадена власт“. Кой му даде тази власт? Бог ме у дал тази власт. Защото какво е направил Бог? Бог е събрал от цялата Вселена всички най-светли и всички най-грешни души по едно и също време, на едно и също място, тук на земята. При едните вървят едни процеси, при другите вървят съвсем други процеси.

Но на всички беше даден шанс да минат леко.

Надеждата и Вярата са неща, които във всеки един момент помагат. Наблюдавала съм го при много хора. Имала съм случай, в който ми казват: „Не, не може да се помогне на този човек.“ Това е сериен убиец примерно, или канибал. Това е много тежка карма, която няма как леко да се прости такова нещо. Нямам право и аз да се намеся. Обаче майката е дошла и започва да говори за сина си, за добрите му постъпки, за това какъв добър син е, как я е обичал, говори за добрите неща и в крайна сметка Бог казва: „Да! Можеш да помогнеш!“

Тоест  какво се оказва, че Кармата колкото и тежка да е, ако в това си прераждане или в който и да е момент от нашата еволюция, ние започнем да правим добри неща и тогава на едната страна на везната на Господарите на кармата са нашите грехове /всеки има такива/, но ако на другата страна натежат добрите ни дела, везната работи в наша посока.

Така че това е един много интересен процес в цялата Еволюция на Вселената, който в момента се наблюдава, но по един толкова елегантен начин е сътворено всичко чрез тази пандемия. Някои казват: „Не, няма такъв вирус“. Има го вируса, но той е вирус на дихателната система – аденовирус като много други аденовируси. Но трудният момент тук вече е какво стои зад това. Казахме, че зад това стои звяра и това е така и наистина ваксините са неговия печат.

Защото за ваксината много хора си мислят, че нано частиците, нано живака и целия токсичен коктейл, който е вътре е опасното нещо. Не. Не е това опасното. Ако човек е чист, той каквато и отрова да погълне, в крайна сметка организма му в някакъв момент съумява да се пречисти от нея.

Опасното е енергията, която е вътре.

За това не съм говорила публично, но мисля, че вече имам правото на това. Всичко е Мисъл, всичко е Слово. И най-простия пример: Ако Баба Пена завижда на някой и си мисли разни лоши неща за тоя човек, тя създава една програма, наречена Уроки, която отива и разболява този човек. Но ако група хора, които са злонамерени, от определен кръг, които хора имат и сила /или поне досега са имали – казахме, че до декември те все още имат сила, да, по някакъв начин им е дадено да работят/ се съберат и започнат да създават такива мисли за дадено нещо, в което тези програми влизат – в случая влизат в тестовете, влизат и във ваксината. И човек си прави тест и след това е болен от седем болести. Имала съм такъв случай с една жена, която съм виждала преди месеци и нямаше никакви болести на физическо ниво, пристига с един огромен списък от заболявания. Не е имала инфекция, не е имала болест коронавирус, потвърдено от медицината, но има много странни симптоми, в това число и панически. И аз откривам шест сатанински програми. Това са в тестовете.
Съответно такива програми, такива мисъл форми, но много тежки има във ваксината и това са трите шестици.

Това е нещо, с което тепърва хората, които са си позволили да си го сложат това нещо, ще се сблъскват. Успокоителното в цялата ситуация е, че всички светли души, за всички аватари Бог се е погрижил да направи защита. Тоест, такъв човек дори да си сложи ваксина, тези програми се изтеглят. Те се изтеглят още преди поставянето на ваксината. Така че за него няма абсолютно никаква опасност – нито енергийна, нито физическа.

Другото, което в тази тема за защитата трябва да кажа, за да успокоя хората е, че България и тези тринадесет славянски страни имат защита. И това са три Енергийни Сфери, които ми ги казаха, че са Ноеви ковчези, защото те не включват само хора, те включват всякакви същества, на които в момента Светлата Сила помага, за да се пречистят и повдигнат. И това са Три Енергийни Сфери, които обхващат една огромна територия от страната, така че никакви зложелатели като това, което казах за ходжите в началото, които се опитват да направят магии и програми към България, не могат да пробият.

България, бих казала, че вече има Абсолютна Защита.

Просто все още се допречистват някакви енергийни остатъци от това, което вече е направено.
Така че това е доста успокоително, защото хората се притесняват. Всеки втори вече, като идва на среща с мен, ме пита за ваксините. Пита ме какво да прави. Това си ми е тема номер едно. И колкото мога се опитвам да успокоя хората по този начин, че в крайна сметка,

ако ти си със Светлата Сила, ако ти с Бога, Той ти помага. Дори и срещу това наистина доста тежко нещо.

А вече за мерките, в които сме: още от първия локдаун много хора ми казаха: „Беше много добре! Тогава открих вашите видеа, тогава започнах да мисля, да откривам…“
Значи това е едно време, което Господарите на Кармата дават на човека, за да пренареди вътрешния си свят, да преосмисли неща, ако може да се промени, тоест

това е един шанс за Промяна – да не сме толкова обърнати към материалното и да излезем от това роботизиране, което е едно от доста опасните неща.

Скоро един приятел ни подари една книга за новите технологии. Там повече от две трети бяха за смарт технологиите.
Смарт технологиите – за мен има тъмна и светла технология. Светлите технологии – наистина те ще се появят и мисля, че много хора вече работят за това, така че човечеството да има един друг достъп до енергията, Вселенската, и да може да я оползотворява. Но тъмните технологии са, които роботизират човека. „Смарт“ е доста близо до „смърт“, между другото.
Тоест мисълта ти заспива, разумността ти се приспива, всичко ти е твърде лесно, твърде удобно, натискаш едно копче и всичко се случва и така човек все по-малко и по-малко мисли, а това е опасно. Човек преди всичко трябва да мисли.

Водещ:
Може би, когато човек започва да мисли и през своя ум и сърце да прекарва информацията, която получава, тогава той се изправя срещу страха. Кое е онова нещо, което се противопоставя на страха? Какъв е пътя, по който да вървим?

Silvina:
Страха преодоляваме като правим това, от което ни е страх – в това съм убедена. Или виртуално, или реално Светлата Сила постоянно ни поставя в ситуации да можем тази най-ниска вибрация у нас да я преодолеем. Тоест или чрез житейски ситуации, които идват чрез други хора, или /като казвам „виртуално“/ през последния месец аз се сблъсках с невероятно мощни сили, при които място за страх няма. Там само трябва да действаш, да намираш най-точното действие, най-точната молитва и Абсолютната непреривна Вяра и Връзка, за да можеш да преминеш.

Преодоляваме страха чрез действие!

Водещ:
Слушайки те, си мисля, че сякаш цялото ни общество в момента е в една ситуация, в която ние сме потърпевшите и очакваме какво ще ни се стовари на главата, но си давам сметка, че трябва да обърнем мисленето си. Ние сме тези, които един по един, хванати за ръка заедно, можем да се измъкнем от тази ситуация. Ние имаме избор как да мислим и как да живеем и да гледаме към бъдещето, защото това е естественото нещо.

Silvina:
От този избор на всеки един наистина зависи бъдещето му не само на земята, но и изобщо, бъдещето на тая душа, защото тук свършва живота му, но нататък как продължава?
В Библията пише: „И те отидоха за препотяване“ /всички, които носеха печата/. Какво значи това претопяване? Просто ти зануляват цялата опитност и те връщат много назад в Еволюцията. Примерно се превръщаш в чехълче на някоя планета от първа плътност, както ще стане с доста от грешните души, доито сега се изявяват.

Но затова си права, че ЗАЕДНО – това е ключово и това е нещо, на което Небето тепърва ще ни учи, защото ако досега изглеждаше така, че всеки един от нас, в неговата малка общост, в която работи и живее /семейството и работата/ по някакъв начин се справя, все по-често и явно ще се усеща подкрепата от Небето, от ангелите, от Невидимия Свят за всеки един от нас.

Все повече хора ми говорят за ясновидски изяви в сънища и съновидения и наставления, защото връзката със Светлата Сила нараства.

Светлата Сила работи точно за това Свързване на Съзнанията. Последния месец и половина създаде две Нови Колективни Съзнания.

Много интересно – едното изглежда като Енергия и обхваща Земята, изглежда като Цветето на Живота – много красиво нещо е. И то е съзнанието на Новите хора. Към това Съзнание, което е сега на аватарите ще се включат душите от Новата раса, от шеста раса, които вече слизат.

И още едно Съзнание – то е на Природата – всички същества, животни, растения, което е много интересно пък, когато се включиш в това съзнание и знаеш интересни неща за различни природни процеси, които се случват на другия край на света. Така че това свързване все повече ще нараства и това чувство за отделеност ще намалява, съответно и силата, и чувството на подкрепа ще расте, а от там страха ще намалява, убедена съм в това.

Някак Бог ми каза, че трябва да ги разясня нещата, да съм точна и да дам едно Послание на НАДЕЖДА. Надявам се да успявам, защото наистина времето е преломно и трудно, и много трудни енергии в момента работят, но винаги над всичко е Бог! В „Откровение“ е писано, че в крайна сметка Той побеждава, нали така!

Много е странно, че скоро, четейки за четирите Конници, прочитам че Белият Конник, видители ли, бил пандемията, затова той носи една корона. Белият Конник не е пандемията. Белият конник е наистина Светлата Сила, която макар и сега все още деликатно и невидимо, за в бъдеще все по-явно и видимо ще работи на земята.

Бог е над всичко и хората, които си мислят, че това не е така, наистина много дълбоко грешат.

Просто вече е Абсолютно Жизнено необходимо /остава още един месец, от януари ситуацията ще бъде много различна/ жизнено необходимо е за всяка една душа да се сети и да се обърне към Светлата Сила, която помага.

Аз ви дадох примера с майката, която толкова много плачеше и толкова искаше да помогне на сина си.

Но най-важни са делата. Не е достатъчно само да се обърнеш към Него, защото Вяра без дела е мъртва. Много често виждам и сред духовните хора как говорят красиви неща, но делата им са тъмни и в крайна сметка там Бог го няма.

Водещ:
Да! Някой си казва: „Е, добре, помолих се, но пак не се получи“.

Silvina:
Не е достатъчно, но това е началото. Това е все едно да протегнеш ръка и Бог да я хване. И от там нататък е един път, по който Той те води. Води те и през трудности, и през изпитания, и през всякакви неща, за да израстнеш. Не е лесен този път, но той е истинския и единствения.

Човек трябва да се старае и да постоянства. Това е наистина много важно – да не се откажеш, да си кажеш: „Аз тука нещо съм се объркал. Само тъмнина, само проблеми, само неща. Къде е Светлата Сила във всичко това?“ В Надеждата и Постоянството. И Той се изявява.

От скоро имам директна връзка с Него и просто е вълшебно. Странно е, че се появи тази връзка в деня, в които се бях почти отчаяла. Може би на два пъти ми се е случвало в живота, когато стигам до един предел и точно след този предел се вижда много пряката Му намеса в нещата, така че много бързо и ускорено нещата се променят и последния път беше вече Връзката. Същият този ден за първи път Христос ми говори и оттам насетне имаш ли тази връзка вече няма място за страхове, отчаяние, за каквото и да било, което да те притесни. Просто гледаш как най-адекватно да живееш.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview