Георги:
Сега ще ви кажа нещо. Сега ще ви разкажа играта (смее се). Така, всичко е от опит. Имам право да се хваля много, но аз съм скромен и се хваля по малко. Стана въпрос за ДИАМАНТЕНАТА ВОЛЯ, гледайте ме, на който и да е от вас, диамантената воля ще я умножите по десет и такава е моята, обаче диамантена воля само – ядец, абсолютно, един хубав голям ядец. Диамантената воля, АКО НЕ Я СВЪРЖЕШ с останалите ДВА ИНСТРУМЕНТА, за които говорих вчера – УМ, СЪРЦЕ и ВОЛЯ – НИЩО НЕ СТАВА! Убедил съм се, не десетки, стотици пъти в това, стотици. Аз, лично аз съм правил такива неща, за които е бедна човешката фантазия. Едно и също нещо, стотици пъти – никакъв ефект. Казвал съм го и пак ще го кажа – една йота да имаше подобрение, един плюс само, съвсем малко, щях да го правя не 3 000, 30 000 пъти, нямаше. Нали воля, воля се иска, с простия акъл и със студеното сърце, не става! ТРЯБВА ДА ВЛЯЗАТ В СИНХРОН, В ХАРМОНИЯ УМА, СЪРЦЕТО, т.е. ДУХА, ДУШАТА и ВОЛЯТА и тогава става, това са ТРИТЕ ИНСТРУМЕНТА, иначе не.

Това съм го написал, дали в “Пет елмазени рози”, не знам, в Пловдив, подпирам се, пия си кафето така, онези работят нещо, с голяма брада съм, имам вид така на Духовен човек или на Духовен разбойник и идва една жена, стои и ме гледа така. И аз викам: “Какво има?“ Тя вика: “Добър ден, с тази брада ми изглеждате много мъдър човек”. “Точно такъв съм, улучи шестицата, аз съм тука, за да давам акъл, кажи какво има?” “Може ли да седнем ей там на пейката, че крак ме боли, имам 20 болести?“  “Можем“. Сядаме. Това съм го описал великолепно в книгата, но се повтарям. Викам: “Казвай сега какво си, защо тези болести, това-онова, погледни ме мен, слънце съм”. Тя вика: “Знаеш ли, ти сигурно не ядеш месо”. “Не, как месо, аз съм вегетарианец, веган”. “И аз 22 години не ям”. “О, ти трябва да си абсолютно здрава, по-здрава от мен, 22 години, аз тука от няколко години”. И тя започна: “Тези докторите, виж крака ми зарасна на криво, искат да го чупят, чупят го, давам им 3000 лева, правят го пак не става, пак им давам още три, не знам какво”. Викам: “Така ли, ти сега кажи нещо кой обичаш, кой не обичаш? Нещо, какъв ти е живота“? И тя като започна, сина си и мъжа си, ненавист, омраза, “Те са некадърници, те са паразити, те са такива”. „Така ли“? ЕТО ОТ КЪДЕ БИЛИ БОЛЕСТИТЕ на тази хубавица на над средна възраст жена.

Така, заради това наистина нашите мисли произвеждат паразити. Те се казват МЕНТАЛНИ, нашето сърце произвежда паразити, те се казват АСТРАЛНИ и нашето тяло произвежда паразити, те се казват ФИЗИЧЕСКИ, МАТЕРИАЛНИ. НО ВСИЧКИ, менталните стават материални и астралните също стават материални и ВСИЧКО НИ СЕ ТРУПА НА ТЯЛОТО.

Паразитите съществуват, сега когато говоря по моята тема, леко ще ги засегна, защото трябва да ни станат ясни много неща и много работи. Нашите лоши мисли на ОМРАЗА, НЕНАВИСТ, НЕДОВОЛСТВО, ОСОБЕНО ОТ ЖИВОТА и от каквото и ще да е.. Една НЕГАТИВНА МИСЪЛ ПРОИЗВЕЖДА винаги едно малко паразитче, но то е още само проекция, ето, рисунка на стената. За да се СЪЖИВИ тази проекция, аз трябва да водя точно един такъв живот – ОТ ВСИЧКО ДА СЪМ НЕДОВОЛЕН. Много голям да съм гад и боклук и психически и физически, да правя подлости и кал на много хора. Да излъчвам само лоши мисли към всички и всичко и това почва ДА СЕ СЪЖИВЯ. Как? Преминавайки от ВИСШИТЕ НИВА, където е само белег, форма, нали, холографско изображение, преминава във телата, по-надолу, по-надолу и като стигне до физическото тяло, хоп, става на червейче. Плосък червей, кръгъл червей, паразитче, бактерия, бацил, не знам какви, хубави паразити, има и външно и вътрешно.

Когато една маса, ЕДНО ОБЩЕСТВО ГИ ПРАВИ, тогава какви хубави паразити стават. Кърлежи, поляната е пълна с кърлежи, навсякъде кърлежи. От къде са кърлежите? ОТ НАШЕТО СЪЗНАНИЕ, защото КОЛЕКТИВНО сме ги направили, те затова са ОТВЪНКА. Но нашите ЛИЧНИ прекрасни паразити, които са У НАС, юначаги, които ни мъчат и които ни тормозят, но ни водят по Еволюционния път, НИЕ сме си ги направили. Те пак са произведени някъде, но нашето съзнание лично почва да ги ЗАСМУКВА от нищото, от виртуалното пространство, прави ги у нас и започва да действат. Идеално, прекрасно, чудесно, великолепно, защото според мъдрите хора, те казват: “Всичко е за добро.“ „Всяко зло за добро.“ И „Колкото по-зле, толкова по-добре.“ Аз съм го изпитвал на собственото си гръбче. И това е така.

И една сутрин ставам, след като съм правил йогийски упражнения, четири часа нощем, шест часа денем, след като съм се старал, какво ли не, само и само да ми минат онези неблагоразположения. Нали воля, но не е акъл, не е и сърце, като не влагам ум и сърце, значи нищо не става с един инструмент, само един. Това е ТРОИЧНИЯ КОД на ВСЕЛЕНАТА и трябва да се научим ДА ГО ПРИЛАГАМЕ НАВСЯКЪДЕ. Не го ли прилагаме от БОЖЕСТВЕНА ГЛЕДНА ТОЧКА. Само да бях станал сутринта и казвам: “Господи, помагай ми, тука има нещо ме мъчи. Господи, ето, сърцето ще си дам, обаче искам да ми мине”. Не се сещам изобщо за Небето, не се сещам за никаква невидима сила, за нищо. Отивам, не йогите така са го направили, три сандъчета, едното с пясък, едното с по-едър чакъл и едното с много едър чакъл и аз като дивак един час в едното и ходя вътре, зима отвънка, сняг, аз не мога да тичам бос, правя тренировки. След това един час в другото сандъче, след това в третото сандъче. След това йогийски упражнения, дишане, работи, дивотии, каквото ви дойде до главата, 1000 дни, никакъв ефект! 1095 дни са три години точно. 1095 дни, НИЩО, няма подобрение, същия кютюк, също ми е тежко, също съм зле. Боже, една сутрин се сещам за Господа и викам: “ Господи, аз съм идиот, аз съм ненормалник, аз не съм добре, що не стана да си изпия кафето с приятелите и всичко, майната му на гладно, по една лъжица. Да си седна, какво се мъча, стига толкова, денем и нощем, съдрах се. Кой е правил тези работи повече от мене?” БЯЛ ЧОВЕК.

За АРИЙСКАТА РАСА ТОВА Е МНОГО, за останалите раси, това е МАЛКО, те трябва много и много усилия да полагат, но за Арийската раса. Знаете ли какво казва лечителя Димков: ”50-60 вани с билки и всички болести минават”. 50-60 вани, те се правят през лятото 50-60 дни, нали. 100 дни да направиш ваните и това е истина, потопен в билки, прочетете го, вижте всичко, подробно, защо да ви казвам, защо влизаме в подробности. Това е самата истина, която ви говоря, 50-60 пъти, а не 500-600 или 1000. БЕЛИЯ ЧОВЕК ОЗДРАВЯВЯ БЪРЗО И ТОЧНО, защото е последен модел мерцедес, казвал съм го и пак го казвам. Останалите не са последен модел мерцедес и уж са по-здрави, но не са, били са някога, защото са по-близо до Земята.. Сега, след една минута ми започва беседата, която се казва:

ЕВОЛЮЦИЯ НА СЪЗНАНИЕТО или ЕВОЛЮЦИЯ НА РАЗУМНОСТТА – първа част.
Втора част – ПЪТЯТ НА ДУШАТА.
Трета част – ПРЕРАЖДАНЕ.

Е, може да ги объркам малко, това няма никакво значения, важното е, че няма начин да не позапомните нещата. Затова ще говоря, постепенно ще казвам и за тези неща, които току що говорих, КАК ИДВАТ ТЕЗИ ХУБАВИНИ? Чрез най-напред НАШЕТО СЪЗНАНИЕ, ИДВАТ У НАС и НАШЕТО ОТНОШЕНИ КЪМ НЕЩАТА и към един несвойствен, НЕ ПРИРОДОСЪОБРАЗЕН НАЧИН НА ЖИВОТ. От нашия прост акъл си патим, това е.

И така, Еволюция на Съзнанието. Казвал съм го и пак ще го кажа на бърза ръка и не много подробно, защото нашия Татко и СЪЗДАТЕЛ НА ВСИЧКО ПРАВИ РАЗУМНОСТТА, Това е нашия ТАТКО АБСОЛЮТА над всичко. ТОЙ от НИЩОТО прави НЕЩО и от НЕРАЗУМНОТО прави РАЗУМНО и от НЕРЕАЛНОТО прави РЕАЛНО. До тука имам право да ви кажа, повече не. Обаче, вече като е направена една Разумна Същност, най-мъничката клетчица с ядро и нещо се върти около него и нещо мига, нещо диша, има някакво движение, има нещо. Добре, еволюцията от материалните светове – камък, в КАМЪКА атомите и молекулите са абсолютно ЖИВИ И РАЗУМНИ, това е обаче НАЙ-НИСШ РАЗУМ на ТВЪРДОТО. След това има ПО-ВИСШ РАЗУМ в ТЕЧНА СРЕДА, още ПО-ВИСШ РАЗУМ в ГАЗООБРАЗНА, ВЪЗДУШНА СРЕДА. Още ПО-ВИСШ РАЗУМ в ЕТЕРНА СРЕДА и още ПО-ВИСШ РАЗУМ В ОГНЕНА СРЕДА.

И до тука имаме четири наистина основни елемента, като Етера е между Въздуха и Огъня е СВЪРЗВАЩ ЕЛЕМЕНТ, затова не го взимат отделно, а има ЧЕТИРИ СТИХИИ. Коя е ПЕТАТА СТИХИЯ и петия елемент, знаете ли?  ЧОВЕКА, всички тези елементи са у него, следователно и правят ПЕТИЯ ЕЛЕМЕНТВИСШАТА РАЗУМНОСТ. Защо? Защото имаме ПОДСЪЗНАНИЕ, СЪЗНАНИЕ и СВРЪХСЪЗНАНИЕ, но ЧОВЕКА има САМОСЪЗНАНИЕ, станаха четири – подсъзнание, съзнание, самосъзнание и свръхсъзнание. Свръхсъзнание е БОЖЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ, докато не станеш Светия, а и над Светия, Архангел, ТО Е ЗАПЕЧАТАНО, НЯМА ГО. Гледа ти само сеира, обаче съзнанието общото, което е горе, ДУХА и ДУШАТА са ЕДНО ЦЯЛО и пак, дори и едно цяло са от две половини. Душата е онова нещо, което е подвижно. Винаги съм давал примера с ротора и статора на един електродвигател. Статора е Духът, той си седи, а ротора е Душата, дето се върти, изменя се, горят намотки, нам какво си става, тя поема нещата, ТЯ СЕ ОБУЧАВА. СВРЪХСЪЗНАНИЕТО няма защо да се обучава, то е направено само с ВИСШИ РАЗУМНИ КЛЕТКИ, на него не му трябва, но това Свръхсъзнание, което е у нас, което е вложил Твореца, ще получи пълната информация и пълната опитност от ДУШАТА, която отива да се ЖЕРТВА, преминава през всички перипетии. Чете всички страници на живота, преминава през всички останали неща, ДОКАТО СЕ ИЗРАВНИ по него със ЧИСТОТА, С РАЗУМНОСТ, обаче вече набрала ОПИТ и тогава пак ЗАМИНАВАТ при ОТЦА.

Като слизат от Отца надолу, Духа и Душата се разделят, казвам го символично, от едната страна е душата, от другата духа. ДУХА ВИНАГИ ВЪРВИ С НЕЯ, НО НИКОГА НЕ СЕ НАМЕСВА В НЕЯ, каквито и дивотии да прави, дали е престъпник, дали е цар, дали е жрец, дали е господар, дали е овчар, дали е метач, НЕ. САМО ТЯ НАБИРА ОПИТНОСТ и ВЪРВЯТ ЗАЕДНО, но все едно, че Свръхсъзнанието го няма, то е Висшето Съзнание, което е от Бог. ТОВА Е ЕВОЛЮЦИЯТА, ДУШАТА върти на високи обороти и ТРУПА ОПИТНОСТ. Всичко е опитност и всичко е за наше добро! Каквото и страдание да дойде, каквото и изпитание, каквито и болести, каквито и паразити и паразитчета, малки, големи, средни и т.н.. Каквото и ще да е, ТО Е НАПРАВЕНО ЗА НАШЕ ДОБРО, по някакъв модел, по някакъв калъп, по някакъв начин. Да, за доброто и за Еволюцията на човека.

Така, говорим за Еволюция на Съзнанието и продължаваме, както казах, съзнанието почва от гъстата материя, след това преминава от гъстата материя в по-рядка материя, т.е. във водна среда, След това започва да се ражда, молекулите и атомите преминават в чехълче, амеба. Нещо живо, което трепти, преди да стигне до чехълче и амеба, преминава през растителния свят, тъй нареченото растително царство, цветенце, това не значи, че не са разумни и хубави съществата. След това минава през животинския свят вече, когато стане подвижно, има вече движение, кар е движение, нали е кола, значи, когато започва да се движи растението, то преминава в една по-висша форма. Примерно, ще кажа, най-простия символичен пример, отвънка растат ей там лалета, перуники, рози, когато това премине в червейче, макар че червейчето като погледнеш е нищо, но пълзи по земята и се мести, на 10 см, на 20, на 50, на метър. Има усещаемост като го пипнеш, докато растението, има усещане също, освен това ти чете и мислите, дали си добър или лош, има чувствителност, но тя е много по-слаба, от колкото на едно живо същество. Живото същество веднага получава стрес, ако боднеш един червей с карфица, той моментално се свива и ти какво правиш – НАРУШЕНИЕ на хубавите Природни закони, а от там и на Божествените закони, защото си направил стрес на едно живо същество. Макар че, вижте, на земята няма закон, който защитава червейчето черно на бяло, макар че има различни защитени видове от растителния свят и от животинския свят, но специално за това, дребните работи нямат закон, но то е живо същество.

Живите същества според нашето съзнание и ние ги разпределяме на полезни и вредни, като имаме паразитите за вредни, нали трябва да ги изгоним. От къде знаете, че са вредни? Значи може да са били ПОЛЕЗНИ точно за нашата Еволюция и точно на нас и точно каквито ни трябват. Природата нищо не прави… НЕБЕТО НИЩО НЕ ПРАВИ БЕЗ СМИСЪЛ И БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ. Как го правиМногопосочно и многопластово, както грее слънцето, като го гледаш слънцето, лъчи от всякъде и от тази страна и от онази да минеш и от космоса да го гледаш и под земята да го гледаш, едно и също. Лъчите светят, ТОВА Е РАЗУМНОСТТА, нищо без смисъл и без значение, пак го казвам: “Това е безсмислено, това е безполезно, това е нелогично”. Да, материалното и ЗЕМНОТО Е ЛОГИЧНО, НЕВИДИМОТО Е НЕЛОГИЧНО за ЧОВЕШКИЯ УМ, защото не може да го прозре, не може да го види, НЕ МОЖЕ ДА ГО РАЗБЕРЕ. И каква е задачата на мене и такива като мене Духовни Наставници и Просветители? Чисто и просто ДА НАУЧИМ всички да мислят ТРОИЧНО, КОСМИЧЕСКИ и най-напред да мислят от БОЖЕСТВЕНА гледна точка. Това защо стана?  После от АНГЕЛСКА гледна точка, ДУХОВНА и чак накрая от ЧОВЕШКА гледна точка. Когато започнат да мислят ТРОИЧНО /това съм го казвал неведнъж/ на Небето отне пет години да ме учи как да си обърна лично аз съзнанието, то на мене пет години, а да не говоря за другите. Все пак аз се смята, че съм слязъл от някъде и там слизам с някакви способности, уж съм по гъвкава материя, уж съм по-хубава глина, от която грънчаря може да направи едно гърне, може да направи една ваза. Викам: Аз съм глина, от тази каолин, хубава бяла, порцелана се прави, другата една жълта глина, една червена, прави там каквото знаеш” Така и въпреки всичко, а за другите и за това разбирам хората, уважавам ги и гледам бавно, спокойно да стане това. Обаче КОЙ, КОЛКОТО СИ Е ОТВОРИЛ СЪЗНАНИЕТО, ТОЛКОВА МОЖЕ ДА ПРИЕМЕ, защото трябва да МАХНЕШ ТАПАТА на шишето, за да налееш вътре течността. Най-напред трябва да му ИЗСИПЕШ СТАРОТО СЪДЪРЖАНИЕ, чашата се изпразва, ИЗМИВА СЕ и почва ново. Това сме ние. Искате в пълната чаша да наливаме, пълната чаша кой знае какви работи има, трябва да я изпразним. СТАРОТО СЪЗНАНИЕ трябва ДА СИ ЗАМИНЕ ТОТАЛНО. Дори и със СТАРИТЕ хубави ДОБРОДЕТЕЛИ, за които пак казвам, ТЕ СА ЕГОИСТИЧНИ, каквато и да е любов, викат прекрасни. Давали са си живота най-светлите умове на Човечеството за Добродетели – Благородство, Благоразумие, Великодушие, Любов, Мъдрост, Истина, Справедливост, Щедрост. И какво?  Да, давали са ги, чудесни са, Герои са, Мъченици са, Светии са, всички все ГОСПОД ги е направил такива, обаче ако са ЗНАЕЛИ ТОВА, което АЗ ЗНАМ сега, може би, малко по друг начин щяха да подходят, но ТАКОВА Е БИЛО ВРЕМЕТО. Точно така е трябвало да подхождат, защото са имали онази степен на съзнание, за да може ДА ПОВДИГНАТ ЕВОЛЮЦИЯТА НА ДУШИТЕ ОКОЛО ТЯХ СЪС ПРИМЕРА СИ! ДА! Защо изгарят Василий Врач? Правят кладата, горят го, без да каже дума. Казва:
–  Аз ще се кача, не ме връзвайте за кола, ще се хвана за него!
– Не, ще те вържем, случайно да не избягаш.
Той е знаел много добре къде отива, неговата дружка му вика:
– Недей да отиваш, ще те изгорят. Как във Византия? Това е капан на императора. – Той вика:
– Аз знам. ТРЯБВА ДА ИМ ДАМ ПРИМЕР, АЗ ЩЕ ИЗГОРЯ вярно, но трябва да им дам пример, ДА ЗАПОМНЯТ НЕЩО!

Значи нещо хубаво, дори и чрез това, неговото страдание, неговото мъчение и това като го запомнят поне МАЛКО ОТ МАЛКО ДА ИМ СВЕТНЕ на СЪЗНАНИЕТО и те ДА ОПРАВЯТ ПЪТЯ СИ като ДУШИ.

Така, ще говоря не толкова подробно, еволюцията вече знаете, че почва от най-нисшата форма, преминава през 8 милиона и 400 хиляди инкарнации на животинчета, на бактерии, на птички, на рибки, на каквото ви дойде на акъла. Докато стигне до висшите бозайници: кон, крава, свещено животно, камила, благороден елен, северен лос или там какъвто е. И вече от тогава, тази форма, има право да се прехвърли, глава, рамене, гърди, крака, ръце и да ходи прав, върви прав. Не е и дори като маймуните и маймуната върви по някой път права. Върви прав, има говор, гърлената чакра е развита, знае кой е, аз съм Асенчо, ти си Иванчо, идентичност. Това се казва САМОСЪЗНАНИЕ. Кравата не знае, че се казва Пенка, Иванка, Драганка, Петканка, но знае, че е при кравите, но като премине душата от този бозайник, раждала се е много пъти вече, крава ли е, кон ли е, какво е, висш бозайник, благороден и разбира се, не хищник, тогава вече преминава в човешко тяло. Затова Господ остави тези цветните раси, ЗА ДА МОЖЕ ОТ РАСА В РАСА ДА ПРЕМИНЕ ПОСТЕПЕННО ПО СТЪЛБАТА НА ЕВОЛЮЦИЯТА. Да не е болезнено, да не е рязко, не може сега хубаво конче, гледам го прекрасно, душица златна, интелигентно и веднага да го направим бял човек.  Господ така казва, то трябва да си мине, най-напред ще стане негърче и то в най-загубеното племе, там някъде по Австралия ли, по Африка ли, по Южна Америка ли, не знам. После ще го направи малко червено, нали, ще стане индианче, после ще стане мургаво, мургавите са много, после жълто, нали, синьо ще го направи, пембено и т.н., докато най-сетне ще му даде така БЯЛ цвят и почва да расте. ТОВА Е ЕВОЛЮЦИЯТА, това е Еволюцията на Съзнанието, на Разумността. От нищо тръгва.

Така, продължаваме вече с ПЪТЯТ НА ДУШАТА. Дали да говоря от долу или само да говоря за човешката душа, не знам, какво трябва да кажа. А и колко може да чуят човешките уши, дали е разрешено, но ще спомена така в общи линии само. Наистина като погледнем само тази нашата Вселена, а и нашата Галактика, дори нашата Слънчева Система. Има много и много видими и невидими космически небесни тела. Много са. Това дето го виждаме с телескопи, с просто око и т.н. е нищичко, абсолютно нищичко. Американците, на които много обичат точността, нали, цифрите, фактите и много ги уважавам заради това. Изкача от нашата система хубавия им телескоп, беше се повредил нещо, но успяха да го направят дистанционно и хвърчи вече, къде, през Галактиката, Галактиката е голяма, кога ще стигне оня край, кой го знае, обаче със изскачането, той взима само във спектъра. Изведнъж вижда, изпраща сведения на американците, отвъд океана, на нашите хубави братя, 150 милиона звезди, без да го мръднат на една хилядна, една милионна от градуса, само в този градус, като е изскочил от Слънчевата Система. 150 милиона звезди, ходи ги преброй и разбери за какво става въпрос. Когато го изместят малко, на една секунда, нали има секунди, не знам, градуси, минути, не знам какви си там и аз не разбирам. Чета, това го казват учените американци – виждат още два пъти по толкова. А, това не може да бъде и после вече не могат да ги преброят, няма мярка, след милионите, идват милиардите, милиарди звезди. Вярно ли? Милиарди, милиарди по милиарди като ги умножиш и не знам с колко си нули. От тука до морето. Това са факти. Така и следователно, ВСИЧКО ТОВА СА РАЗУМНИ СВЕТОВЕ в които и там има живи такива организми, разумни, някой са по-разумни, някой по-неразумни. ВСИЧКО Е ПЪЛНО С ЖИВОТ! Колкото и да ни изглежда пусто като пустиня и в пустинята има живот, нищо, че от горе изглежда само пясък, на Луната да не говоря пък какъв живот има. Това, всичко сега започва да излиза вече на яве.

И всяка една от тука произведена душичка, разумна, има връзка, антипод или свое подобие в ТРИТЕ СВЯТА. Кои са тези три свята? ЗЕМНИЯ. ДУХОВНИЯ или Ангелския и БОЖЕСТВЕНИЯ, само че ГОРЕ има като холографско изображение, отпечатък, а на Земята започва да се развива като вид.

Така, ДУШИЧКА ИМА ВСИЧКО, само че имаме отначало КОЛЕКТИВНА ДУША, СТАДНА ДУША и т.н. След като умре едно същество, душата му отива там, където трябва и е определено при толкова много съзвездия, звезди и космически обекти. ИМА СИ ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНО МЯСТО КЪДЕТО ОТИВА, където е за нея и ДОКЪДЕТО Е СТИГНАЛА В ЕВОЛЮЦИЯТА. Дори аз.. /пак казах за нашия котарак/, тука има един хубав котарак и го взимам за пример, черен. Вчера седим тука, той се качи ей там на масата, легна на покривката, не го интересува, така доста нахален и арогантен, точната дума. Да, отива пръв, храни се, скача на скарата да отмъкне кебапчето. Така, това е истински случай, имахме един черен котарак, който като му дадяхме храна, когато дойдеше котка, то отстъпваше отстрани и тя се нахранваше, вярно мъжките котараци ги гонеше, кавалер. ТОЙ Е МИНАЛ ЕВОЛЮЦИЯТА НА КОТАРАКА, за какво повече да е котарак, Господ няма да го държи котарак, ще го направи елен, ще го направи сърна, поне овца или коза ще го направи. Так, от котарак, изведнъж, защото хищните животни са на много по-нисша степен от тревопасните, което е нормално, това е Еволюция. Тука ни е нормално да има хищници. Хищниците са произведени, заради НАШЕТО СЪЗНАНИЕ, не заради чуждо съзнание, НИЕ СМЕ СТАНАЛИ ХИЩНИЦИ И ОТ ТАМ ЗАПОЧВА ДА ИМА ХИЩНИЦИ, понеже ние сме станали такива.

ГРЕХОПАДЕНИЕТО ЗАПОЧВА С МЕСОЯДСТВОТО. Има ТРИ ГРЕХОПАДЕНИЯ, няма да се отклонявам, четете ми книгите, там пише всичко, не искам да съм Мара Подробната, но грехопадението започва с месоядството, от там тръгват нещата. Като виждаш, че няма храна, ИДВА ЛЕДНИКОВИЯ ПЕРИОД, няма и шума по дърветата! НИЩО! Лягаш и викаш:

–  ГОСПОДИ, ПРИБЕРИ ДУШАТА МИ! – Чиста работа, ТОЙ знае какво да направи, веднага ЕВОЛЮЦИЯ НАГОРЕ, трансформации, всичко е точно.

А аз отивам и викам: “Знаеш ли, че Петко умре – на комшията – дай да ходим да го изядем”. То вече няма нищо друго за ядене, хайде от месцето и почваме. Не искам да ви говоря нелицеприятни работи, но аз съм бил в далечния север, където един ми каза, че наистина там не ги заравят докато не пукне пролет. Не може замръзналата земя да я изровиш и с фадрома и с кран, за да ги заровят, така в снега или в затворени помещения, то са като тези с много ниска температура и като пукне пролетта вече, там  всичко се разкашка, извадят ги и тогава вече може да ги погребат. Но един ми каза, всичко говоря от първо лице, онова, което съм видял и на хора, които вярвам, вика: “Беше такъв глад, че някой ходиха и от тези, които са си заминали – месце”. Не искам да си спомням, не е лицеприятно, неприятно е. ФАКТ. Виж, защо? Защото иска да си спаси животеца дребния, иска да си спаси телцето, иска да не умре. А и какво от това? Какво пише в евангелието, ако сте го чели добре?

„КОЙТО ЗАГУБИ ЖИВОТА СИ – ЩЕ ГО СПЕЧЕЛИ И КОЙТО СПЕЧЕЛИ ЖИВОТА СИ – ЩЕ ГО ЗАГУБИ“!

Става въпрос за земния, за физическия живот, НЕ ЗА ВЕЧНИЯ. И така, не искам да ви говоря пак за падналия самолет, където те пак се изяждат едни други, докато ги открият след 20-30 дена и ред други работи. Това са факти. И заради това  – НЯМА! ПРИМИРЯВАШ СЕ, ето това е хубавото, съгласяваш се, ТОВА Е ПРИНЦИПА НА ПРИЕМАНЕТО С ПОДПРИНЦИП ДА СЕ СЪГЛАСИШ и тогава БОГ ИМА ГРИЖАТА ЗА ТЕБ, иначе те оставя, искаш да станеш хищник, месоядец, искаш да се спасиш, добре, аз съм съгласен. ТОВА Е ВТОРАТА ВОЛЯ НА БОГА! Пише го черно на бяло в “Пет елмазени рози” в главата “ТРИТЕ ВОЛИ НА БОГА” Прочетете я, прочетете ТРИ ПЪТИ, пет пъти, от един път никой, нищо не може, дори, който ме е слушал много редовно, не може да разбере, от веднъж в никакъв случай. Поне три пъти трябва да се чете, според ТРОИЧНИЯ КОД. Един път като я четеш, я четеш от ЗЕМЕН ъгъл на зрение, хайде от долу да започнеш. Втори път я четеш като гледаш от АНГЕЛСКИ, по-висша форма и третия път я четеш както БОЖЕСТВАТА я четат, ТОГАВА МОЖЕ ДА Я РАЗБЕРЕШ, затова казвам ТРИ ПЪТИ. Ето, три пъти и в народните песни или 3 пъти или 9 пъти се пее, това е окултно-езотерично число, еквилибристично, не е напразно.

Така, ПЪТЯТ НА ДУШАТА вече, на човешката душа като излита от тука, тя е една молекула с ТРИ МЕТА АТОМА и се казва мета молекула, защото е по-различна от обикновените молекули, сигурно го пише, сигурно ще го прочетете, сигурно го има. Аз заради това няма много да говоря за това, къде ПРЕМИНАВА, през РЕМОНТНИТЕ ДЕПА на БИТИЕТО ГОРЕ във Вселената и т.н. То сигурно за това са написани хиляди страници, не знам, обаче ПЪТЯТ НА ДУШАТА е този път, ТЯ ТРЯБВА ДА СИ НАУЧИ УРОКА! И аз сега като говоря за пътя на душата искам да спомена за СЪДБА и КАРМА, за да ни стане ясно. Но когато ТЯ СЕ ОТДЕЛИ ОТ ТЯЛОТО вече, което е чудесно, прекрасно, великолепно. ЕДНА СФЕРА синкава, нали, защото иначе тука се движи докато етерното тяло се разпадне, тя е вече в човешка форма. Макар че имам редица примери за материализиране от горе на хора, които слизат тука, така материализацията и дематериализацията, която тука долу, може би 300 години всеки един от жителите на земното кълбо ще го може, телепортация и т.н. Дух, душа, вътре са в мета молекулата, мета Дух, мета Душа и СЕМЕНЕН АТОМ. Какво е това атомче? СЕМЕНЕН. Кое е семенцето, което израства? ОПИТНОСТТА – ЕДИНСТВЕНОТО НАШЕ НЕЩО! Ни душата е наша, ни духа, ТЕ СА НА ТВОРЕЦА. СЛАВА ТЕБЕ Тате! Така, ТАЗИ ОПИТНОСТ Е ЕДИНСТВЕНО НАША И СЕ ПРЕХВЪРЛЯ ОТ ПРЕРАЖДАНЕ В ПРЕРАЖДАНЕ и както съм казвал неведнъж, ако сме НОРМАЛНО ГРЕШНИ, ТРАНСФОРМАЦИЯТА наречена летален изход, с кратката дума СМЪРТ ИЗЧИСТВА ВСИЧКО. Обаче, ако НЕ СМЕ и сме правили малко по-големи залитания в страни и кака Карма не е успяла да ни вкара в правия път на Съдбата, остава за следващия път, но от много нарушения ни се избира НАЙ-ОСНОВНОТО, НАЙ-НЕДОБРОТО и ТО СЕ ПРЕХВЪРЛЯ НАТАТЪК. Ако в следващия си живот ПАК НЕ МОЖЕ, пак го прехвърляме, но ако слизаме по Еволюционния път НАДОЛУ и ставам от бял човек, от авеню номер 5 и отивам да съм абориген. ТОГАВА КОЙ ПЛАЩА? Моите БЛИЗКИ – 9 поколения по бащина линия, 9 поколения по майчина линия, ЩЕ НИ ИЗЧИСТЯТ КАРМАТА. Аз съм спокоен, аз вече съм абориген, черен, бил съм бял, бил съм някакъв голям в белия дом, я ти тука, я ти там, команди, не знам какво, всичко си е точно и изведнъж къде –  аборигенче. И Е ИСТИНА има ИНВОЛЮЦИЯ. Инволюция, пак е Еволюция. Защо? ДА СИ НАУЧИШ УРОКА, значи пак е добро за тебе и за мен, няма инволюция, няма слизане надолу, ВСИЧКО Е ЕВОЛЮЦИЯ.  Аз имам цяла беседа за „ВОЛЮЦИИТЕ“, нали там влиза и революцията, и синволюцията, все там влизат. Еволюцията, инволюцията и т.н., да, писал съм го и съм го казал, не знам кога, но за мен всичко е Еволюция. “ЕВ” значи ЖИВОТ, от там идва Ева, Ева буквално преведена е живот, Ева.

Така, ПРЕРАЖДАНИЯТА за какво са? Тука вече ще спомена малко за ЖИТЕЛИТЕ на Земята, много малко, това може да го прочетете, пак сигурно хиляди, милиони страници са изписани. От прераждане в прераждане както казах само най-големите кармични неща ни свързват. Най-напред да направим разлика пак, повторението е майка на знанието. СЪДБАТА е онова очертано от Бога, ПРОГРАМАТА ЗА НАШАТА ЕВОЛЮЦИЯ. А КАРМА е когато ИЗЛЕЗЕМ встрани от двете бели непрекъснати линии от дясно и от ляво на нашата лента за движение, от тука до безкрайността, лента за движение. И така, от едната страна обаче на хубавата лента има две бели линии, две непрекъснати, където НЯМАМЕ ПРАВО да ги пресичаме и аз ако изпълнявам. „В ИЗПЪЛНЕНИЕ ВОЛЯТА НА БОГА Е СИЛАТА НА ЧОВЕШКАТА ДУША“! Вървя си тука, въртя си синджирчето, дават ми се толкова изпитания, по-малко, дава ми се една ракия да изпия, нещо да се скарам с комшията, но не да се сбием, да не мразя никого. Вървя, този, оня, карам детски болести, след това по-големи, тази невеста, дава ти татко 4-5 невести, те са с един и същи характер, всичко едно и също, коя да хванеш, едно към едно. ТОЙ вика: “Ей избор имаш мойто момче, я погледни, тази руса, чернокоса, тъмнокоса”, обаче по акъл са едни и същи. Защо?  ДА ТЕ НАУЧАТ, те за тебе са учители, ти за тях, продължаваш да си вървиш. НЕ, не излизаш, а това вече ИМАШ ОПИТ.

Обаче такъв като мене див и неуправляем, бели линии за мене, особено за българина, забранено е да минеш през тревата, газя, я аз да мина от тука. Цветята няма да късаш. Как, аз букет от тук ей такъв, то му трябват три цветя, нали, да занесе, той бере 30. Нарочно, защото пише: „Не късай цветята“. Така ли е или не е така? Така е, това са нещата от живота. И какво правя?  Белите ли линии мен ще ме спрат? Нищо не се вижда, защото е НЕВИДИМО минавам аз, един път, кака Карма ИДВА и ЛЕКО ми вика на ушето: “Георги, мойто момче, слушай сега, влез вътре, защото следващия път няма да бъда толкова мила”. А, нещо ми говори, а, я гледай, две ракии, пак съм навънка. ПАК ИДВА, този път малко ПО-СИЛНО, падам, чукам си главата у стълба като се прибирам, нали вече си на две или на четири ракии. Викам: „Нещо стана, аз да си спомня за какво става въпрос, а ТЯ вече почва да ме подбира ПО-ГРУБО и по-грубо. Казвал съм го неведнъж, пише го също, ТРИ ПЪТИ кротко предупреждение, ТРИ ПЪТИ по-грубо, след това почва да те ЧУКА В МАТЕРИАЛНИТЕ ЛЮБИМИ НЕЩА. И след това вече от деветия път нагоре, 10-ти, 11-ти и 12-ти, ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ ПЪТИ, вече МНОГО ТЕ БИЕ. Значи, БИЕ ТЕ В ЗДРАВЕТО, но някой път те удря и защо те оставя любимата? Поради тази причина, кака Карма е направила това. Защо те е оставил любимия? ЗА ДА СИ НАУЧИШ УРОКА, точно поради тази причина, но излезеш ли от белите линии, ако влезеш вътре, никой нищо. Но ти понеже непрекъснато излизаш, защото всички ти говорят това, понеже НЕ СЛУШАШ СЕБЕ СИ, ако слушаш себе си, който си и най-близо до себе си, все пак ще проумееш. Но в кръчмата оня отива: “Я гледай, комшията ти какво, тебе те псува вчера”.  “Така ли, сега го пребих”. Минава отвънка човека по тротоара, вместо да се спреш, как? СИ ТРУПАШ КАРМА, НИЕ СИ ТРУПАМЕ КАРМА Ние си трупаме карма със всички МИСЛИ, ЧУВСТВА И ДЕЛА и със всички ДУМИ. Баба ми викаше: / светъл и път/ “Що говорим, все грешим”. Значи в цялото говорене, каквото и да говориш, няма начин да не сбъркаш нещо, дори и хубави работи, като говориш, пак нещо може, дали емоция, дали нещо да вложиш друго или да кажеш някоя такава дума, която е нискочестотна, която не трябва да ги употребяваме тези паразитни думи, те също са паразити.

И така, това е РАЗЛИКАТА между СЪДБА И КАРМА. СЪДБАТА Е ПРЕКРАСНА, нито добра, нито жестока, ПРОГРАМА на ЕВОЛЮЦИЯТА от ВСЕВИШНИЯ! ТОЧНО ЗА НАС, точно по нашия Единен Космически Код, не по земния ни код, по ЕГН-то, по ЕДИННИЯ КОСМИЧЕСКИ КОД, но КАРМАТА вече – ДА, НИЕ СИ Я ПРАВИМ. Защо?  ЗАЩОТО ИМАМЕ ИЗБОР! Ние трябва да вървим по пътя на еволюцията, това платно е наше, разберете ме, „имам свободна воля“, НИКАКВА СВОБОДНА ВОЛЯ. Искам да дойде човек и да ми каже свободна воля, ДА ЩОМ СИ СВЕТИЯ ИМАШ СВОБОДНА ВОЛЯ, по-малко от Светия, ако видя някой и ми каже, че има свободна воля, така, само ще му покажа лакът, да не му показвам друго. Да ми каже и АЗ НЯМАМ СВОБОДНА ВОЛЯ. Така, значи, СВОБОДЕН ИЗБОР – ДА! Дали да пресечеш или да си останеш вътре, но свободна воля – НЕ! ТВЪРДО НЕ! Хиляда пъти не, онези, които пишат хубавите книги, те са за да може човека да има едно самочувствие. Вика: „Аз съм човешко съзнание, аз имам самочувствие. Да, ти ядеш месо, пиеш, пушиш, играеш хазарт, чакай, КАКВО ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО СИ ТИ? КАКВА СВОБОДНА ВОЛЯ? Кой ще ти даде на тебе, ти си детенце не във първи, втори и трети клас, в детската градина. Първи, втори и трети клас кои са?  ГЕНИИТЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, ЧИСТИТЕ, ПРАВЕДНИ, СВЕСТНИ ХОРА – първи, втори и трети клас. Вика: “Аз съм студент”. Леле, докато стигне до студент Човечеството, ТО още НЕ Е ВЛЯЗЛО в ПЪРВО ЧОВЕШКО ИЗМЕРЕНИЕ.

Сега влизаме! ЧЕТВЪРТО ИЗМЕРЕНИЕ е ПЪРВО ЧОВЕШКО ИЗМЕРЕНИЕ! Георги Изворски, подписвам се.

Това дето, Ангелски измерения, създания, това онова. Да, хубаво е, на теория е хубаво, наистина телата ни влизат преобразувани фазово в четвърто измерение, душите на по извисените, ще отидат в пето, ще започнем да си живеем… Всички, които сме тука, след пет години като се събираме тука, близки, приятелски, топли отношения, НИЕ СМЕ В ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ, всеки мисли за един друг. Викаме: “Този е на плажа, дай да му оставим ядене, две ябълки да му оставим, защото го няма човека”. Мислим непрекъснато един за друг и ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ ИМА ЕГОИЗЪМ. В петото измерение няма егоизъм, в четвъртото още ще има, но в петото няма.

Така, много съм емоционален, защото  темата е великолепна и аз искам да ви остане ако не в Свръхсъзнанието ги знае тези работи, нали, САМОСЪЗНАНИЕТО е СЪВЕСТТА, също ги знае, там са закодирани. Трябва да ги изкарате от вътре, ТЕ СА У ВАС. Поне да остане в подсъзнанието, хайде и в съзнанието пак ги има, защото докато стане човек опитността. Тука ще кажа нещо друго, нахвърлям само жалони, още малко. Да, мога да поговоря още 15, 20, 30 минути, нали, ако ви е дотегнало – спирам, започва вечерята.

И така, на Земята веднъж ме питат колко човешки същества има? Викам: „НЯМА ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА, съжалявам, полускотски са, но питаш КОЛКО ВИДА ЧОВЕШКИ същества ИМА? Това е на шега нали, но в шегата има истина, но викам: „На Земята по принцип има хора, които са достигнали до този вид от мета атом, мета молекула – от мрамор, кварц, гранит, цианид, гнайс и всякакви други видове скали, значи започват от долу. Били са атомче и молекулка, но ИМАТ РАЗУМНОСТ, имат КОСМИЧЕСКО ЕГН и тръгват постепенно. Природата, Господ не бърза, има вечност, не си дава зор, време много, но за какво се държи сметка Барба Янис?

Стилиян:
За енергията.

Георги:
Браво, вижда се, че си кандидат гуру (смее се). И така, ЗА ЕНЕРГИЯТА, Господ това гледа, защото всяка капка енергия, ако се използва ПРАВИЛНО, ПОРАСВАМЕ В ЕВОЛЮЦИЯТА. Ако се използва неправилно, ни спират, дори НИ СВАЛЯТ ПО-НИСКО, ще ме направи от бял – абориген, дето казах, това е, защото не съм използвал правилно енергията като съм бил бял на пето авеню. Голям банкер, банки, лихви, милиарди, милиони въртя. Татко гледа, Кака Карма гледа от двете страни КАК ГИ ИЗПОЛЗВАМ? ТОВА Е ЕНЕРГИЯ, значи парата е изключително нещо, тя не се дава на прост човек. Разберете ме, този бил богат, оня бил богат, на умния човек, на него му се дават парите, той трябва да ги върти, той трябва да се занимава с тях. Идва при мен един и ми вика: “ Георги, аз знаеш ли ако имам пет милиона какво ще направя? „Ако имаш един милион“? “Знам, мойто момче, сега ще почне да пиша книгата ми с притчи, знам. Първото, което ще направиш ще си купиш БМВ и второто ще си купиш яхта и чак тогава може да направиш някакво производство, да си на далавера, малко да вложиш, а много да търсиш да взимаш, как да не те познавам, знам ти кътните зъби”.

Така и жителите на земята, КОРЕННО НАСЕЛЕНИЕ, вървят правят Еволюция. Това коренно население сега да казвам ли какво, що, колко хуманоиди са изпратени, от къде са изпратени. Колко кръстоски са правени. Колко експерименти са правени от Господа, който отговаря за материалния свят, специално за Земята и за цялата материална Вселена, може да прочетете някъде. Така, но както и да е, тука има от нашата Слънчева Система същества, които идват, за да започнат да ПОВДИГНАТ тука, малко коренното население във всяко едно отношение. След това извън нашата Слънчева Система, от Галактиката, също идват същества, които да направят една кръстоска. Нали знаеш да облагородим расата, така да се каже. Няма да казвам, че това са доста време експерименти, които ги правят учените от Сириус, най-вече, затова Сириус непрекъснато го споменават. От Венера, от Плеядите и каквото прочетете, все мислете, че е вярно, добре, човек нека вярва, че е така, а дали е така, има известни граници, но нека вярва и така е добре. Поне ще има някаква представа и някаква картина. Обаче въпреки всичко, преди 36 хиляди години, коренното население продължава да си съществува, джиджибиджи, танци, гюбеци, всичко си е, свирят му на кларинет, на тъпан, играе, НЕЩО НЕ ДОСТИГА! Татко почва да мисли, вика шефа, управител на Вселената, вика: “Синко, ти нещо не си взимал мерки, тези тука танци, значи ЕНЕРГИЯ ХАРЧА, в Еволюцията НЕ ВЪРВЯТ, на мегдана, музика, свирки, хапване, всичко наред, ВСИЧКО СМЕ ИМ ДАЛИ, ТЕ НЕ ИСКАТ ДА ЕВОЛЮИРАТ”. Как тате, как да не искат да еволюират”? “Е как, така еволюира ли се? Нали трябва МЪКИ, СТРАДАНИЯ, НЕВОЛИ, ТРУДНОСТИ, ИЗПИТАНИЯ, ЗА ДА МОЖЕШ ДА ВЪРВИШ НА ГОРЕ! Без такива работи, как?  Ония, всичко на готово, казват „А“, хоп и им спускаме”. Лемурийците и Атлантите – „А“ – ВСИЧКО НАГОТОВО, значи готовите знания им се спускат от горе. ИМАТ ДИРЕКТНА ВРЪЗКА. „Какво да направим“?  „Разваш им връзката, каква връзка? Няма връзка. Да се поизмъчат малко, като ги бие градушката, дъжда и като им е студено, да си направи къща, а не да се завира у пещерата и да вика: „ А чудо е“. Защото пещерата е готова направена.

И така, говоря за Еволюцията на Съзнанието. И идват тогава Космическите, НЕБЕСНИТЕ СИНОВЕ, донасят БЯЛАТА РАСА и НОВОТО СЪЗНАНИЕ, от тогава почва, само че приспособяват се 18 хиляди години им трябва. Преди 18 хиляди години, Господ вика: „Момчета какво свършихте, свършихте, там хубави дами ви дадох на Земята, какво сте направили до сега сте направили, трябва ВЕЧЕ АЗ ДА ВИДЯ, че Бялата Арийска Раса се разпространява. А само гледам цветни, там не става и все със лемурийско съзнание най-ниското, максимум с атлантско съзнание и то от тъмните атланти и някоя друга междинна“. Нали е имало много междинни раси между лемурийците и атлантите и атлантите и арийците също, не е току-така, изведнъж и започва да ги прибира.

От 12 500, 13 000 години, когато е предишния ПОТОП, ИЗЧИСТВА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ КОРЕННОТО НАСЕЛЕНИЕ, за да може да остане само така цвета и ЕЛИТА и вече започват да се забелязват по-големи групи, по-големи общества от Бялата Раса, толкова, да не мислите, че е по-старо от 12, 13000 години, не. Така, кръстоските продължават все повече и повече. Какво става? Доста от БОЖИИТЕ СИНОВЕ СТАВАТ СМЪРТНИ и остават тука, но те толкова се кръстосват с другото, че те почват да се затриват и са много малко, тогава Бог започва да изпраща тъй наречените АВАТАРИ. АВАТАРА НЕ Е РОДЕН НА ЗЕМЯТА, НЯМА КАРМА, няма нищо. Но има Аватар, който може да слезе и 20, 30 и 50 пъти, не е минал цялата еволюция тука, има опитност. Има аватар, който може да слезе един, два пъти или три пъти, в зависимост от степента от ЙЕРАРХИЯТА. Аватара като слиза тука ИМА ДРУГО УСТРОЙСТВО НА ТЯЛОТО, което земните жители, след много хиляди години от тогава до сега, още са го постигнали, но едва са се изравнили, СЕГА ЗАПОЧВА ИЗРАВНЯВАНЕТО, как? Както слиза един Аватар от горе с кухи кости, специална коса, двоен стомах, специални органи, конфигурацията и т.н. и лек, един орган в повече, Учителя го е написал някъде, четете Учителя, не искам да ме слушате, там ще проверите. Чак сега, един приятел имам от коренното население и ми е близък, чак сега започва неговото ФАЗОВО ПРЕОБРАЗУВАНЕ и костите почват да му стават кухи като моите и той вика: “Нещо много олеквам, нещо, не знам какво ми е”. „Спокойно, всичко е за добро и наистина е за добро“.

И така, прераждане на Аватара, той слиза от горе, всичко готово, направен. ЗА КАКВО ИДВА ТУКА, каква Еволюция? ТОЙ ИМА САМО ЕВОЛЮЦИЯ НА СЪЗНАНИЕТО. Той трябва да мине през опитността на тази планета и на такива като нея, близко, да отиде в материята, да разбере топло, студено, гладен съм, жаден съм, боли ме. Ще ви кажа, че ТОВА Е ОПИТНОСТТА, но като слиза ТОЙ ТРЯБВА ДА РАЗПРОСТРАНЯВА БОЖИЕТО СЛОВО И ДА ВЪРШИ БОЖИЯТА ВОЛЯ! И бива определен на различни места, спуска се, точно с определена програма. Той няма програма за израстване в Еволюцията, той има неговата програма е тука ПЪРВО наистина ДА ПОЛУЧИ ОПИТНОСТ и второ, защото той може да бъде ОТ МНОГО ВИСОКО НИВО, за какво му е да Еволюира, ще Еволюира като отиде горе. Второ ВЪРШИ РАБОТАТА НА НЕБЕТО, върши някаква работа СПЕЦИАЛНА, точно ЗА ТОВА Е ИЗПРАТЕН, ЗА ТАЗИ РАБОТА, друга няма. Но, мнозина сега понеже са спуснати тука ЗА ПРЕХОДА ДА ПОМАГАТ, ще ви кажа, че въпреки всичко Аватарите не са чак толкова много в човешки тела. Това са души и хора, които имат опитност на земята и които са преродени, защото и тогава са били Аватари и сега пак идват тука.

Ще кажа, че ВСИЧКИТЕ СВЕЩЕНИЦИ на Земното кълбо, трако-българи, ДУХА Е ДАДЕН на трако-българите, други няма. Където и да се роди, аз да се родя, както преди малко казах при любимите ми аборигени, бушмените с къдрава коса, черен и т.н., но аз съм ШАМАНА, аз съм БЪЛГАРСКИ ДУХ или поне трако-български. Да, аз съм шаман там, българин. Как така?  Българин съм. НЯМА СВЕЩЕНИК И СВЕЩЕНОСЛУЖИТЕЛ, който да е тука, и да не е трако-български екземпляр. НЯМА! Дали си се родил в Америка, дали тука или там, да, защото на БЪЛГАРИТЕ Е ДАДЕН ДУХА, то не на всичките, нали, на Духовните. Българите по принцип като общност не са минали еволюцията, те са повечето от кръстоската ОТ ГОРЕ, където е и СА НАЙ-ДОБРОТО ОТ НАЙ-ДОБРОТО, за да се съберат и да се направят ДУХОВНИЦИ. Разбира се, земните жени са били тука, БОЖИИТЕ СИНОВЕ СЛИЗАТ и кръстоските стават бързо. 12 кръстоски с бял човек и ставаш АРИЕЦ, но по-малко от 12 – НЕ, така, ставаш и ДУХОВЕН.

Така, какво се казва сега от мъдреците: „Всеки един на земното кълбо при прехода трябва да стане Свещенослужител на Господа“. Вече дори и да не са се родили трако-българи и независимо къде са. ТРЯБВА ПЪРВОТО НЕЩО Е ДА СЕ ОБЪРНЕ КЪМ БОГА и ДА МУ СЛУЖИ и след това всичко останало, това го е казал още Исус, казва го и Учителя. Първото нещо: „ДА ОБИЧАШ ГОСПОДА БОГА С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ, С ЦЯЛАТА СИ ДУША, С ВСИЧКИЯ СИ УМ И РАЗУМ! Второто: „ДА ОБИЧАШ БЛИЖНИЯ КАТО СЕБЕ СИ“! И третото: „БЪДЕТЕ СЪВЪРШЕНИ, КАКТО Е СЪВЪРШЕН ОТЕЦ ВАШ“! – Казва Иисус, а Учителя казва: „ТЪРСЕТЕ СЪВЪРШЕНСТВОТО“! Това е.

Така, но когато една ДУША се ИЗДИГА ОТ ДОЛУ и тя вече е помърдала толкова много и е станала ПРАВЕДНА, тя напълно се изравнява с Аватарите. Аз Аватарите, които са от Земните жители, коренното население и Аватарите, които слизат от горе, когато ги видя, че са на ЕДНО НИВО, АЗ НЕ ПРАВЯ РАЗЛИКА. Дори на ония от долу малко леко мога да им помогна, малко повече, нали, малко-по-великодушен, малко по-благороден, малко по така благоразумен към тях, за да може да ги побутна. Защото все пак едно е като СЛИЗАШ ОТ ГОРЕ и когато имаш онази Космическа Небесна опитност, която си е у теб и тука само, когато дойде времето я ВЪЗСТАНОВЯВАШ и друго е когато от долу правиш ВСИЧКО НА НОВО.

Казвал съм за този пример с пилотите на моя приятел, който е инструктор и седем души, вика: “От тези седем, двама души на виповите самолети на третия път им дадох да кацат”. “Как ще им даваш да кацат, ти не мен не ми даваш да кацам, толкова пъти сме летели горе и съм карал машината, на тях им даваш веднага“? “А, те са ми ученици”. А те готови, загинали през втората световна война, ПИЛОТИ на випови самолети, които се прераждат 20-30 години след войната. Момчетата, сяда на 18-19 години кара самолета, само друга система е малко, то не е по-различно, особено тези старите самолети, стария модел с витлата. Значи, ОПИТНОСТТА си казва думата.

Така, говорих хаотично, но кое е важното, Барба Янис?

Стилиян:
Да ни остане нещо в подсъзнанието.

Георги:
Разбрахте ли сега защо е кандидат гуру (смее се), много бързо си учи уроците.

Стилиян:
Аз мога да кажа защо, защото имам много добър учител!

Георги:
А, така е, ей виж сега, ще те черпя кафе утре, добре, изкара го напълно заслужено кафето, знам, кое е ласкателство и кое не е. Макар че като те ласкаят така, нали знаеш дявола като преписвал Евангелието и стигнал до ласкателите и вика: “ Господи, какво да пиша”? Той вика: “Синко, ти какво мислиш”? Вика: “Не убивай ласкателите си”. Защото активират те, енергия ти дават. Дали е вярно или не, няма значение, но е важно, да, виж колко е хубаво, така е. Но дали е вярно?

Онова, което искам да ви кажа, за мен е абсолютна и безпогрешна истина, за вас не знам и ви казвам, не ми вярвайте, а го проверете. ПРОВЕРЕТЕ ГО НА ПРАКТИКА, вижте, четете, слушайте, гледайте, съпоставяйте, но малко от малко да остане и какво в крайна сметка от цялата беседа трябва да измъкнем.

Значи, всички паразитчета отгоре… Аватарите СЛИЗАТ С ЧИСТИ ТЕЛА, там грешка няма, но аз съм Аватарче, обаче имам слабост към другия пол. Така, идвам тука, мотая се, гледам тази хубавица, онази, едната тъмно руса, едната светло руса, една синеока, една зеленоока, една тъмноока, аз големи мераци. Една, две, три, пет, почвам, стават 100, бре, хем знам, хем не знам, защото не мога да си надвия на мерака и какво правя, АВАТАР СЪМ – НАРУШАВАМ ли линията отстрани, НАРУШАВАМ Я! Кака Карма ми вика: “Жертво, сега ще те науча по най-лекия начин, няма да усетиш. От всяка една хвана по 10 паразита, 100 по 10, 1000 паразита, 1 500 са най-основните, ти имаш 1000 вече и освен това КАРМАТА СИ Я СМЕНИ С ТЯХ. Ти толкова се НАТРУПА, че скоро почвам да те бия и да те ритам и ти ще се чудиш от къде ти е дошло това, от къде?

Разберете ме, НАЙ-МНОГО СЕ ОБМЕНЯ КАРМА ТОЧНО ПРИ ТЕЗИ ОТНОШЕНИЯ НА ВСИЧКИ НИВА между МЪЖА и ЖЕНАТА! Там хлабаво няма, казвам ви го в прав текст. Това е, иначе Свети Апостол Павел ще го цитирам, веднага Евангелието, да не изглеждам голословен и там може да го прочетете, който го е чел като мене, няма начин да не се сети:

“Всеки друг грях е извън тялото, но този ГРЯХ е ВЪТРЕ в ТЯЛОТО”.

И НАЙ-МНОГО СЕ ОБМЕНЯ, защото ЕНЕРГИИТЕ СА МНОГО МОЩНИ при правенето на любов, много специфични, обмените са изключителни и няма начин да не се ОБМЕНЯ КАРМИЧНО. А дори и леко може, почва вътре ДА СЕ ЗАКЛАЩА СЪДБАТА ТИ! Не само КАРМА че ТРУПАШ, СЪДБАТА може, ПРОГРАМАТА СИ леко да я ИЗМЕНЯШ, защото ти се занимаваш с други неща. Разберете ме, затова някога във всички общества, където са допускани мъже и жени е имало ЕДИН ПАРТНЬОР. Двойките, които са, мога да ви цитирам много животни, които 20, 30, 50, 80, 100 години НЕ СИ СМЕНЯТ ПАРТНЬОРА, да не говоря за ОРЛИТЕ, за ГАРВАНИТЕ, но дори и за ВЪЛЦИТЕ. Вълчицата е с един, когато убият водача или този, който е, една, две, три, пет, десет, 15 години, докато са живи и ред други. Има много, но ХОРАТА са ПОИЗМЕНИЛИ ЖИЗНЕНАТА ПРИРОДА, мислейки както МЕСОЯДСТВОТО, да станем месоядци, точно и с това, а до някъде СЕКСА е ИЗДИГНАТ В КУЛТ в обществата, а да не говоря за едни неща, които са ЕДНОПОЛОВИ, тъй като това е абсолютно ПРОТИВ ПРИРОДАТА и ПРОТИВ БОЖЕСТВЕНИТЕ ЗАКОНИ. И така, Господ е разделил… когато вие четете на запад за какво става въпрос, медии, всичко това искат да го узаконят, ги правят, ги женят и т.н.. Хващат се за ръчички, гледам ги, главата ми пламти, обаче съм се съгласил с това и съм го приел, Татко вика: “Спокойно синко, нито един от тези МЯМА ДА МИНЕ в другото измерение, ЧОВЕК НЯМА ДА СТАНЕ, само си остават в скотските измерения”. Съжалявам, но е така, няма да може да мине. Защото какво увреждаш? ДНК-то! С УВРЕДЕНО ДНК-А все едно да скочиш с половин парашут или целия парашут да е на големи дупки, фучиш към земята като стол. Може да не ми вярвате и живейте както знайте и бъдете такива, каквито сте. Тогава ВСИЧКИ ТЕЗИ ПРЕХВЪРЛЯНИЯ на паразитите на Аватарите, Аватарите СЪЩО ГИ РАЗНАСЯТ, защото СИ СМЪКВАТ СЪЗНАНИЕТО.

Разберете, ЗА ВИСШЕТО СЪЗНАНИЕ, СЪЗНАНИЕ ОСЕЯНО ОТ СВЕТЛИНА И ОТ ЛЮБОВ. СЪРЦЕ ОСВЕТЕНО И ЗАТОПЛЕНО ОТ ЛЮБОВ И ВОЛЯ, КОЯТО СЕ СТРЕМИ КЪМ БОГА и ВИНАГИ да е по-съвършена и по-добра.         Воля, наистина, където трябва да сложиш Диамантената Воля, но винаги с Разумността и със Сърцето, Имунната Система седи на такова ВИСОКО НИВО, че каквото и да дойде, всичко го унищожава.

А вижте, КОРЕННОТО НАСЕЛЕНИЕ, да не кажа туземното, ИМА ВСИЧКИ НОСИТЕЛИ У СЕБЕ СИ НА ВСИЧКИ ВИРУСИ, паразити на всички общества, на всички раси от Лемурийците насам, които СА СЪЗДАЛИ ВСИЧКИ НЕДОБРИ НЕЩА. Отровните змии, нямало е отровни, хищните животни, паразитите, кърлежите, кръвопиещите и т.н.. ВСИЧКИ ВИДОВЕ БОЛЕСТИ. Чума, спин, малария, каквото ви дойде на главата, всичко това е създадено и Е У ТЯХ КАТО ПРОЕКЦИ, като отпечатък. АКО ЖИВЕЕШ ПРАВЕДНО НЕ СЕ АКТИВИРАТ И НЕ ГИ ПРЕДАВАШ НА ДРУГ! Ако не живееш правилно почват да те бухат тебе и ти ставаш един прекрасен НОСИТЕЛ. Значи, но АВАТАРА тези работи ги ПОЛУЧАВА С НЕРАЗУМНИЯ СИ НАЧИН НА ЖИВОТ!

Ето, това е ТЪНКОСТТА НА ТАЯ БЕСЕДА, ЕТО ТОВА Е, което КАЗВАМ НОВО, НИКОЙ НЕ ЗНАЕ. Естествено, че не знае, от къде ще знае. Я го е написал някой, я не го е написал. А аз допълвам беседата на Силвина, тя изнесе ПРЕКРАСНА ЛЕКЦИЯ и много внимавах да я слушам внимателно и да видя, но някой работи, това са тънкости, които трябва да се знаят, защото това е свързано с кое? Свързано е с ЕВОЛЮЦИЯТА НА СЪЗНАНИЕТО, свързано е с ПРЕРАЖДАНЕТО и с ПЪТЯ НА ДУШАТА. ТЯ ТРЯБВА ДА ОТИДЕ ГОРЕ ЧИСТА! Не, че не я чистят, ЧИСТЯТ Я, обаче ПАК ТУКА. Пак я чистят, пак тука и когато се връщаш вече тука, пак тези проекции, тези отпечатъци са останали и за това викаш от бабата СЕ ПРЕДАВА на дъщерята, от дъщерята на внучката, на правнучката и всичко тече, да, така е. И Аватарите, които слизат повече от един път тука на Земята, защото после горе им правят ремонт и АВАТАРА ТРЯБВА ДА ЖИВЕЕ ЧИСТО И ПРАВЕДНО, макар че СЛИЗА БЕЗ КАРМА, той няма нищо, кармата това са точно тези… КАКВО Е КАРМАТА? Това са тези ВРЕДНИ и БЕЗПОЛЕЗНИ НЕЩА, това е кармата, това е за нашите действия, наистина има хора, сега като казват: “Не съм видял чист човек”. ДА, има чисти, може да са много рядко, но ги има.

Да, така е и в крайна сметка наистина САМО ОТ НАШЕТО СЪЗНАНИЕ ЗАВИСИ ТОВА. Разбира се, ВОЛЯТА е изключително важен инструмент, но НАЙ-ВАЖНИЯТ ИНСТРУМЕНТ е УМА и СЪРЦЕТО. На Земята, т.е. ТУКА НАЙ-ВАЖНО Е СЪРЦЕТО, защото ПЪРВО трябва да си СЛУШАМЕ СЪРЦЕТО, СЛЕД ТОВА УМА и НАКРАЯ вече ВОЛЯТА прави нещата. Това са ТРИТЕ инструмента. Когато обаче СЪРЦЕТО Е СИНХРОНИЗИРАНО С УМА, тогава няма три, има ДВА инструмента, синхрона, това е сърцето и ума и вече остава ВОЛЯТА. Много е по-лесно да работиш, когато СИНХРОНИЗИРАШ и ХАРМОНИЗИРАШ и ВОЛЯТА ВЪТРЕ, тогава вече може да кажеш, че имаш ЕДИН ИНСТРУМЕНТ. Той е от трите, той е КОМБИНАЦИЯТА и РАБОТИШ С НЕГО! Как се казва този инструмент, кой може да се сети?  НАЙ-ГОЛЯМАТА СИЛА! Всичко, което е непобедимо, всичко, което е прекрасно? Към враговете, към предателите, към паразитите ЛЮБОВ, не че няма да ги изхвърлим, ЛЮБОВ, не че няма да се очистим, но ЛЮБОВ, защото ТЕ СА РАЗУМНИ същества. Милиони години имат Еволюция и трябва ДА ГИ ИЗПРАТИМ някъде другаде, те трябва да знаят къде да отидат. Не да се бориш, без да кажеш на Небето, против тях. Затова не върви, затова няма успехи, ето казвам го, но когато тръгнеш вече от най-висшата фаза и кажеш:

Господи, до тука ми дойде.  Господи, ИСКАМ ДА ТИ СЛУЖА, нещо да направя повече.

Синко, СИГУРЕН ЛИ СИ, че аз като те ИЗЧИСТЯ и като те ОЗДРАВЯ, ти няма да хванеш другата посока и да забравиш какви обещания си дал?

Ще ви кажа този хубав виц, оня, дето бил при една хубава невяста на шестия етаж и влиза мъжа й и той от балкона скача, вика: “Господи, само ме спаси, спаси ме Господи, повече никога няма да погледна чужда булка, край, всичко е точно”. И отдолу минава един камион натоварен с дюшеци и пада вътре в тях, поглежда и вика: „Е колко малко летях, колко глупости изговорих”. След 10 секунди забравил, на същия акъл е, да не бъдем такива, нали. Това ми е мисълта. Е, Барба Янис, вече ще приключваме, приятели, ориентираме се към приключване.

Silvina:
Не каза за Монадите.

Георги:
А, за Монадите ли? Някъде съм го писал, не знам какво да им кажа за Монадите, ако искаш да им кажа, или ти им кажи каквото знаеш. Как са подредени, това е Йерархия, това е дълга, цяла беседа за Монадите, къде, какво, що, защото много се интересуват. Монадата това е висшия АЗ казано с други думи, има леко известна разлика. Хайде, малко ще открехна завесата. Така, МОНАДИТЕ са ЙЕРАРХИЙ в Духовния и в Божествения свят, говорим хайде за Духовния, няма да стигаме до Божествения, че е много далече. За Духовния свят, има 10 йерархии, като се започне от горе, почват:  Серафимите – братя на любовта, Херувимите – братя на мъдростта, Престоли, Олтари, надолу има Сили, Власти, Началства, под Началствата вече са Архангелите, има Ангели и последния клас, десетия от горе надолу е оставен за Праведните жители на Земята или на такива планети като земята. Духовната Йерархия.

Всяка една Духовна Йерархия отговаря за някакъв ВИСШ ПРИНЦИП, затова казвам ПРИНЦИПА на ЛЮБОВТА, на МЪДРОСТТА, на ИСТИНАТА, на СПРАВЕДЛИВОСТТА, Принципа кой прави растителния свят отговарят Началствата и Властите, кой отговаря за животинския свят, също отговарят от тях и докато се стигне до долу. Обаче, когато един много ПРАВЕДЕН ЧОВЕК СТАНЕ СВЕТИЯ, Светията минава над Ангелите и се ИЗРАВНЯВА на трета степен с АРХАНГЕЛИТЕ. Всеки вика аз съм от еди коя си МОНАДА, аз говоря с моя ВИСШ АЗ, ей такива дебели книги, аз ще го кажа простичко.

Монадата наистина е един Херувим, от Херувимската Йерархия, независимо кой, един Херувим се разделя на ПРОЕКЦИИ или има подведомствени на земното кълбо, които са дадени на него, обаче Херувима като се спуска надолу има от него същност, която примерно се грижи. Ако Херувима се грижи за 1000 души, всичко е символично, значи той има помощници, най-напред е разделен на 10, след това на 100, след това на 1000, от тези от горе, това е като една военна организация. Значи имаме взводен командир, имаме ротен командир, има командир на полка, на дивизията и на армията, обаче отгоре над армията е главнокомандващия. Монадата е главнокомандващия. Обаче по-надолу има един генерал, този генерал вече по надолу има полковници и от полковниците по-надолу пак се разделя, ако начертаем ще видите как се разделят и се увеличават. Стига се до нашия Висш Аз, ние сме редници на земното кълбо, може да бъде ефрейтор, Висшия ни Аз говоря, а Висшия ни Аз ни свързва с Монадата, Висшия АЗ може да бъде ефрейтор, може да бъде капитан, може да бъде полковник, а може и директно до генерала. Аз имам много прераждания, вече съм Праведен, не ми трябва друг Висш Аз, обаждам се на генерала, генерала се обажда на Монадата, на главнокомандващия, който е маршал или адмирал и всичко е точно.

Вижте, казвам само системата. Но понеже има хора… това са различните.. Значи, когато си от Духовен свят и Монадата ти е от Серафимите –  братята на Любовта, ти си от НАЙ-ВИСШАТА МОНАДА на ДУХОВНИЯ СВЯТ. Да, имаш право да мрънкаш, обаче зависи КОЙ ТИ Е ПРЕКИЯ НАЧАЛНИК, Висшия Аз, Монадата е от горе, висшия аз, ако ти е старшина и ти викаш ей аз директно имам връзка с Монадата. Не, имаш с Висшия Аз, който препредава нагоре работата, ти си още неправеден, на тебе КАТО СТАНЕШ ПО-ПРАВЕДЕН, Висшия ти Аз става Капитан, още по-праведен, става Майор, още по-праведен Полковник, още по-праведен Генерала. Схващате ли онова, защото искам да говоря по най-общодостъпния земен начин и особено онези, които знаят военната йерархия как е, ще ме разберат. Така, това е МОНАДАТА и това е душата. Тука идва, какво става по нататък?  Душата започва да се КАЧВА, нейните отговорници с по-висш чин, когато стават и тези всичките прераждания 100, 200, 500, 1000, ТЯ ТРУПА ОПИТ става все ПО-ПРАВЕДНА, по-светла, ВЪРВИ към БОГА и т.н. Точно по правия път и стига до генерала, генерала само има една степен директно да се свърже с главнокомандващия, т.е. с Монадата, директно. Така, като стигне до генерала вече може да има само едно прераждане и тогава, това обаче е кардинално, има и КАРДИНАЛНИ ПРЕРАЖДАНИЯ, всичко каквото сте чели е вярно. И така, като стигне до там и вече стане още по-праведна, ТЯ СПИРА САМСАРАТА –  колелото на прераждания на Земята, вече не идва тука, заминава другаде и САМА СТАВА МОНАДА. Стигнеш ли колкото генерала, на тази степен, Монадата от горе ТЕ ОТРЯЗВА от себе си, ти вече ставаш генерал, който командва и самия вече може да бъдеш, по ниска монада, но вече самият ти започваш да ПУСКАШ ПРОЕКЦИИ и ти вече КОМАНДВАШ ОТ ГОРЕ.

Какво съм изпуснал тука, Силви, кое е важно при прераждането? Имаше нещо, което изпуснах, а исках да ви го кажа, защото все пак човек трябва да се съобразява с това.

Silvina:
Как се влива дух?

Георги:
Да, точно така и това е подробност, но исках нещо много кардинално, но ми изскочи от ума, сигурно не е трябвало да ви го казвам, защото това е тайна Космическа, защото исках да я кажа, викам чакай след малко и так, веднага ми изтеглиха информацията.

Иначе, ВЛИВАНЕ НА ДУХ . Земните жители започват от 1% разумност, 1% до 3% разумност в човешко тяло, Аватара слиза Бял, той почва от 15%, не по-малко от 15%. След това, каква опитност трупа и как върши Божествената работа, ОТ ГОРЕ започват да му ДАВАТ още 5%, още 10, още 15, още 25 и вече на Аватарите, които са на по-висша длъжност и по-висше ниво им дават максимума, който казвам, 95%. Това може да стане за 5 години, може да стане за 30-40 години като УЧИТЕЛЯ, СЕДЕМ ПЪТИ МУ НАЛИВАТ ДУХ, значи проценти му дават и ЧАК ПОСЛЕДНИЯ ПЪТ ТОЙ СТАВА вече ЧУДОТВОРЕЦ, Започва да сменя душите, почва да съживява мъртви, чели сте чудесата на Учителя Петър Дънов и ако не сте чели, прочетете ги, същите чудеса като Исус е правил, едно към едно.

Така, добре, ще ви кажа просто нещо, един интересен случай. Значи, има много Духовни учители на Изток, на Запад и на всякъде, които щом прехвърлят дух 80% вече стават чудотворци. Иначе до тогава се развиват, може да станат и гуровци, може да станат Духовни Наставници, Духовни Просветители и т.н., но от 80% нагоре вече стават много мощни, изключително, да не говоря за 90 и 95%, защото тези 5% не ти ги дават,  те стоят винаги горе. Но обикновено човек леко да прехвърли 50% + 1, вече е В СВЕТЛИНАТА.

Тука, мога да кажа, че една легенда такава има, която казва, че наистина Господ и Дявола, той даже по-добре може от мен да я каже Калин, били ортаци и дявола решил да прави човека, за да вземе да се отдели от Бога. Направил човека, обаче НЕ МОЖЕ ДА МУ ВДЪХНЕ ДУША. Иска да се отдели, за да подчини човека и ДА СЕ ОТДЕЛИ ОТ НЕБЕТО, да стане сам Губернатор и Управител на Земното кълбо, обаче не става, не може да живее. Тогава той почва да ходи след Господа и вика: “Господи, дай една душа на този човек”. Да му мрънка. Най-сетне на Господа му идва до гуша и вика: “Добре, ще влея душа, най-лесно, ще го съживя, обаче искам нещо да ти кажа,  понеже ти го направи от кал, калта е моя, нали всичко е мое, но като го направи, от тука до кръста ще е мой, аз ще командвам, от кръста на долу ще го командваш ти”. Значи, има хора, които са полухора, така да се каже, т.е. дявола ги командва повече от другите хора. Аватара е 100% човек, слиза от горе, докато земните жители са на половината, именно ЗЕМНОТО НИСШЕТО СЪЗНАНИЕ ТЕ ТРЯБВА ДА ГО ИЗЧИСТЯТ ПРИ ТАЗИ ЕВОЛЮЦИЯ. Стават хора, но на тях за това са простени много работи, но трябва да изчистят и да станат 100% с Човешко Съзнание. Докато Аватара си слиза, ТОЙ Е С ЧОВЕШКО СЪЗНАНИЕ, той дивотии няма да прави, нищо че аз казвам, това е единственото, което му е разрешено, малко да кръшка, но му се трупа като карма, не много добре, иначе нито е алчен, нито е завистлив, нито е егоист. Но ЕГОИЗМА е вкаран може би като КОД, като ПРОГРАМА на Земните жители, ЗА ДА МОЖЕ ДА ОЦЕЛЕЯТ при суровите условия НА ЗЕМЯТА и при тази дълга, значи хиляди години и милиони години Еволюция, това е. Още със животинско съзнание, когато са малки, може да е рибка, може да е птиченце, след това става таралеж или лисица, но този егоизъм е вкаран вътре, за да може да оцелява. Значи като код, има програма, това е програма на еволюцията. НО АВАТАРА, който слиза от горе толкова НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ЕГОИЗЪМ У СЕБЕ СИ, той забравя, той просто го няма, тези седемте смъртни гряха, дето е казала църквата, ТЕ СА ИЗЧИСТЕНИ ОТ НЕГО. Но като се събере със недобра компания и почва да го удря на живот тука, вече от горе му правят не много лицеприятна забележка, това е в общи линии.

А, исках още нещо да ви кажа за СМЯНА НА ДУШИТЕ, че и това става, НЯМАШ ПРАВО ДА ГО ПРАВИШ като адепт, дори и да го можеш.

Сега, на един голям Гуру източен, сина му пада от едно скеле и загива, бил на 30 години, през това време с една каруца минава един селянин от там, движи по пътя, а душата още се върти около тялото на сина му и оня селянин си свирука и кара коня, каруцата натоварена със сено, с нещо друго. Този велик гуру слиза и СМЕНЯ ДУШИТЕ. Хоп и ги размества, значи, вади душата на каруцаря, оставя я блуждаеща душа, която ще я изтеглят горе. Защото това е МОМЕНТАЛНА, РЯЗКА СМЪРТ и при такава смърт, на сън или смърт при стрес, при рязка смърт, ДУШАТА СТАВА БЛУЖДАЕЩА и дълго време може да се върти на Земята, докато не я изпратят на горе. И така, и каруцаря вече става сина на този гуру с друго тяло. Вика: “Тате, какво направи”? “Това направих”. “Е сега аз какво да правя”? “Върви в тях и кажи, че оставяш това семейство”. Оня отива вкъщи, спира, разпряга коня и вика: “До тука бях, повече ни жена, ни деца не ме интересуват, аз не съм този”. “Как не си този”? Нали външния вид е на този. Така, Учителя е сменил душата на една баба, с блуждаеща душа, която е в космоса и се съгласява да влезе в това тяло. Така че просто ви говоря за тези ЧУДЕСА, че може да стават.

И има ДВА ВИДА АВАТАРИ, които слизат на Земята. Аватари, които са ВЪПЛАТЕНИ, които са в плът и ВНЕДРЕНИ. ВЪПЛАТЕН – влиза в семейство, майката, бащата, ражда се и минава целия живот. Всичко нормално, бебе и т.н., значи това е в плът, който е. А онези, които са ВСЕЛЕНИ, Вселените вече става с ТЯЛО ПРИЕМНИК, което седи на Земята 25, 30 или 40 години и то вместо една получава ДВЕ ДУХОВНИ ТРАНСФОРМАЦИИ, заради това, че се ЖЕРТВА, живее 40 години, а те му казват горе, ДУШАТА ЗНАЕ. На 40-та си година, след 40-тият рожден ден, минават няколко месеца, СМЕНЯМЕ ДУШАТА. ТАК, СМЕНЯТ ДУШАТА, тогава се ВСЕЛЯВА ВЕЛИК ДУХ и започва да работи с това тяло като инструмент. Хората гледат: “Той до вчера беше един, сега е съвсем друг”.

Значи, става по два начина или ДА ТИ НАЛЕЯТ като си Въплътен ДУХ, почваш да се качваш и ставаш Аватар, обаче с ВЕЛИК ДУХ или като си ВСЕЛЕН в тяло на носител. Може и от земните жители да вземат тяло, но става въпрос, че това тяло да се съгласи на ДВЕ Духовни Трансформации.

И така, хубави книги са, разбира се, ВИЕ МИСЛИТЕ, че ИМАМЕ ПРАВО НА ИЗБОР, слизаме в това семейство, онова семейство, пет семейства. Този е бил ювелир, оня бил доктор, третия бил поет, четвъртия художник, в тези семейства да станем. НЯМА ТАКИВА РАБОТИ. Изритват те от горе като парашутист, които не иска да скочи го хвърлят и автоматично му се отваря парашута. Значи, само ИМАШ ПРАВО ДА ИЗБИРАШ ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ПРЕРАЖДАНИЯ, когато си отличник на випуска, напълно ПРАВЕДЕН. Живееш, нито веднъж не си настъпил белите линии, нито от дясно, нито от ляво, тогава, вика те ангела на Господа, посланика, вика: “Синко, или дъще, ей тука има няколко приемни семейства, къде искаш?” Знаете ли на колко хиляди, стотици хиляди и милиони, НА ЕДИН СЕ ПАДА ЧЕСТТА ДА ИЗБИРА, ЕДИН! „Ние имаме свободна воля, ние си избираме семейства”. Избирате си следващия път. НЕ СИ ИЗБИРАТЕ нито приятели, нито роднини, НИТО НИЩО! Приятелите ги събираме, когато вече поумнеем може да започнем да си избираме приятели, иначе и приятелския кръг Е ОПРЕДЕЛЕН ОТ ГОРЕ, ВСИЧКО Е ОПРЕДЕЛЕНО! ЗАЩО? Защото сме НИСШИ СЪЗНАНИЯ, а когато вече ИЗРАСНЕШ В ПРАВЕДНОСТТА на Аватарите, ДА им дават да си избират приятелите, но на аватара също му казват къде ще се роди.

Има два вида Аватари. Аватари ДОБРОВОЛЦИ и Аватари, които са офицери, служители и ги пращат КОМАНДИРОВКА без да пита, отиваш там и служиш, защото е СЛУЖИТЕЛ на Господа, нищо, че е Аватар. И ония, които ги питат: “Искаш ли да слезеш на Земята и кажи къде, какво, що, за да вършиш Божията работа”?

Така, още нещо само ще ви кажа. Знаете, че НОВОТО ВРЕМЕ НАСТЪПИ в началото на 20-ти век. Така, тогава на един милион земни жители се полагаха ДВАМА СВЕТИИ. Значи на един милиард, колко, 2000 СВЕТИИ. На милиард, на един милиард човешки същества, има само издигнати Светии под формата на ВЕЛИКИ АВАТАРИ – само 2000, как ще работят с тях, един милиард, Господ знае. Сега вече ЗАПОЧВА ДА СЕ УВЕЛИЧАВА числото, тъй като за всяка една Земна душа, преди това се е движила само душата Хранител. Когато слезе един Аватар, той веднага има четири помощника невидими от невидимия свят около него, всеки Аватар. Така, СЕГА на всеки земен жител, които е на земята в такова тяло, да кажа, закръглям ги на 10 милиарда, викат, че са 7-8, ама не са ги преброили правилно, има по ЧЕТИРИ същества от Невидимия свят, които с Ангела Хранител, които се ГРИЖАТ ЗА НЕГО. А Аватарите имат по 10, затова казвам Диамантената десятка, защото всеки Аватар има 10 СЪВЕТНИЦИ от горе, които са слезли от Невидимия Свят и се въртят като ангелчета около него. Ако ги слуша добре, ако не ги слуша пак добре, ама ще бере ядове, това е разликата. Така, но всички жители на Земята след 2012-та година получиха по тези 4-ри ангела допълнително, а по-нататък вече ще се увеличат докато станат по 10, както на Аватарите. Тогава ще се ИЗРАВНИ ВСИЧКО на Земното кълбо, ТОГАВА ЩЕ СТЪПИМ НА ПРАГА НА РАЯ, тогава вече няма да се убиват нито хората, нито животните. Тогава ще забравим да се храним с месо, защото ще стане токсично. Тогава ще оцелеят само тези, които ще могат да издържат на силното слънце, което ще увеличи греенето си, пертурбациите поне 4-5 пъти. Сега е един и половина, наближава към 2 пъти, ако сравним слънцето преди 30-40 години със сегашното, то е с един път и половина, два пъти по-мощно, по-силно слънчевото греене и озоновия слой си заминава, замина си над Южния полюс, сега си заминава над хубавата Австралия, защо? Защото тя ще потъне, нека си грее, нали, озонова дупка над морето може да има, нали. Много добър приятел, близък, заряза България, купи си къща и се пресели в Австралия, казах му: “Коленце, виж какво мойто момче, Австралия, хоп и долу, не знам и аз кога”. “След колко време”, “Поне след 300-400 години”. “Аз сега отивам да живея там”. Викам му “Ти знаеш ли, че ще живееш там 300 години”. “А, не знам, толкова много”? “Толкова много”. Това е в кръга на шегата, но може и да е вярно, нали, защото с тези олекотени тела, които сега получаваме и фазово ни преобразуват, много леко се живее и много прекрасно и 120 години, както е писал Учителя е минималния срок на живот на Земята. Тези 120 години отговарят на тяло на 40 години, значи спокойно, ако живееш наистина 100 години, 40 и 40 = 80 и 20 = 100, значи, преброй още 80 години, значи на 200 ще станеш минимум, а може и отгоре, според това, което казва.

Дали ме разбрахте или не, не знам, но важното е, че ме слушахте и аз важното е, че ви поговорих тука, а вече от вас зависи какво да правите. Хубави приказки бяха, нали, ето, може би са интересни и така, помислете за това, което съм казал и ако малко нещо от него успеете да го приложите, ще видите как безпогрешно действа. Но ДА ГО ПРИЛОЖИТЕ С УМ, СЪРЦЕ И ВОЛЯ и най-вече с ОБИЧ, защото ЛЮБОВ не сме достигнали още на Земята, на малко хора е позната истинската любов, иначе до тази фаза, степен обич може да се стигне.

Question:
Може би сме на етапа на Добротата?

Георги:
Добре, че ми каза, за да кажа само че единственото към което трябва да се стремим първоначално, не всички може да обичаме всички и т.н., но просто ДА ИМАМЕ ЧОВЕЩИНА И ДА БЪДЕМ ХОРА! ДА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ! ЕТО!

Question:
Това още не сме го стигнали тука на Земята, към него се борим, така ми се вижда от масата.

Георги:
Значи, сега ако УСПЕЕМ ДА ОБИЧАМЕ ТЕЗИ, КОИТО СА НА ЗЕМЯТА, след 50 години ЩЕ ОСТАНАТ МНОГО ПО-СВЕТЛИ И СВЕСТНИ СЪЩЕСТВА. Огнената метла, която минава непрекъснато, аз не искам да бъда лош пророк, защото лошите пророци ги убиват с камъни, а вие може да ме утрепете със столове и ще бъда щастлив и доволен, ще казвам: “Давайте момчета, всичко е наред, нали, Господи, не им зачитай този грях, понеже със столове, не е с камъни, както официално се убиват пророците, дали са добри или лоши”. Но огнената метла вече започва все по-яко да мете, все по-мощно и по-дълго и се чуват камбаните.

Question:
А как ще стане с индивидуализма на българина?

Георги:
Индивидуализмът е чудесен, прекрасен, великолепен, всеки българин е личност. Всеки българин е водещ, началник, управител, поп, генерал, това е най-хубавото, затова сме избран народ на Бога.

Question:
А как ще съчетаем тази доброта, за да стигнем до любовта за общото цяло, през това, което казвате, че трябва.. Нали след като сме индивидуалисти и същевременно трябва да мислим за ближния, а ние сме сложени тука, за да бъдем индивидуалисти, така ли излиза?

Георги:
Думата, може би, на индивидуализъм не е точна.

Question:
Не, в смисъл, щом всеки българин ще стане шаман, вътре в съзнанието му той е, той не ще стане, а той е като съзнание.

Георги:
Не всеки българин, ще ви разочаровам като кажа, че обслужващия персонал на българите е много, а ДУХОВНИТЕ БЪЛГАРИ СА ЕДНА ШЕПА, 500 хиляди, от които 250 хиляди в България и 250 хиляди пръснати по света. Всичко останало е ОБСЛУЖВАЩ ПЕРСОНАЛ. Казвал съм го този пример, искате ли пак да го повторя, в двореца има 30 човека от царството семейство, принцове, принцеси, благородници, царя, царицата и 400 души обслужващ персонал, готвачи, пазачи, миячи, градинари, шофьори, каруцари. 400 човека, нали, 400, значи направи сметка какъв процент са Духовните българи и  какъв процент са българите, които са по плът, те са много далече.

Question:
Да, де на всички индивидуализма им е толкова голям, че няма разлика в тази връзка между тези, които обслужват..

Георги:
РАЗЛИКАТА Е ОГРОМНА!

Question:
На тема индивидуализъм няма разлика, всеки се смята, че е велик сам по себе си.

Георги:
Индивидуализъм е едно, а ЛИЧНОСТ е друго. ДА СТАНЕШ ЛИЧНОСТ – ОТ ТАМ СЕ РАСТЕ! Индивидуализъм е какво? Чисто и просто ДА СИ ЕГОИСТ. Аватара не е егоист, а Духовните хора, които са израсли тука, НЕ СА ЕГОИСТИ, те изобщо не мислят за себе си, аз такива ПОЗНАВАМ десетки, стотици, ЖИВЕЯ МЕЖДУ ТЯХ!

Question:
Така е, как да направим така, че и другите хора, които не го притежават, да го видят, да го осъзнаят, как ще стане това със самосъзнаването.

Стилиян:
Чрез личен пример.

Георги:
Изслушай, ще ти кажа, ОПРАВИ СЕБЕ СИ, като моя приятел Стефан Калайджиев си продаде апартамента 45 хиляди лева, взема само 4 хиляди и 41 ги връчи на някакво предприятие ли беше или там, подарък. Подарък. Ще го направиш ли? Освен това този в нашата махала, който 8 години гледа бабата, която не му е никаква и идва, дава пари всяка седмица, там по два пъти. 8 години, можеше да си върти синджира на 30 години, млад, хубав мъж е. НЕ, а собствения и син живее отгоре с двете деца, казвал съм го, той не слиза да види майка си и е забранил на децата да слизат. Оня идва от другия край на София, това е гориво, каквото и да погледнеш, АНГЕЛИ СА, следователно АЗ НАПЪЛНО ВЯРВАМ В ЧОВЕКА и следователно като вярвам в човека. Индивидуализъм, персоналност, просто не ме интересува, мен ме интересува ДЕЛОТО на ЧОВЕКА и НЕГОВОТО ИЗЛЪЧВАНЕ. Като го погледна, след 30 секунди го прочитам от А до Я и мога да му кажа живота не на 9, на 90 поколения зад него, колко пъти се е прераждал и къде, но това не ми е работа, защото както казва Барба Янис, кое трябва да пестим Барба Янис?

Стилиян:
Енергията.

Георги:
ЕНЕРГИЯТА!
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ВНИМАНИЕТО! ПОКЛОН!

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview