0
Bojestvena Alhimia Web

Беседа с
Духовния Учител Георги Изворски
и Силвина Бел Илали

Пловдив
Тема: „Божествената Алхимия”
27 юни 2021 г., неделя, 10.00 – 13.00 ч.
Летен театър Бунарджика

 

Предстои един дългоочакван изключителен Празник на Духа!
Алхимична среща с Божествено Абсолютно Присъствие!
С много отговори и осъзнаване, лечение, пречистване и активация на всички нива.

Вход свободен/дарение

Божественото Слово говори чрез Георги Изворски и Силвина.
Божествената Любов обгръща и лекува, давайки огромен заряд за развитие и промени за всички.

Божествената Aлхимия е процес на цялостно и абсолютно преобразуване и новосътворяване на човека, търсещ съвършенството и тръгнал по Пътя на вътрешното злато.
Божествената Aлхимия е Мегавселенски процес на трансформация и преобразуване на цялата земя и на Вселената.

В това уникално време на вътрешни и външни трансформации, в което имаме шанса да живеем и учим, и на фона на глобални събития на Тотална Промяна, на които сме свидетели, и които се случват все по-често и осезаемо за големи групи хора, как да действаме и какво да очакваме?

Латинският израз, обобщаващ алхимията, е „Solve et Coagula” – в превод “Разтваряй и Сгъстявай”, което значи „Разреши въпроса и си създай (нов) Дар на Различаване”.
Споделен опит от ежесекундната работа на Духовния свят, който все по-концентрирано и директно взима участие в събитията на Земята.

Georgi Izvorski е духовен просветител, учител, адепт. В стотиците си беседи, изнасяни в България и чужбина, той превежда на разбираем, земен език Божественото устройство на Вселената и дава общодостъпни примери за духовен и природосъобразен начин на живот. Неговото Слово е изключително мощно, живо, запомнящо се и, в същото време, галещо душата, лечебно. В основата му са поставени Морално-Етичния кодекс на Вселената и Принципите на Любовта, Мъдростта, Истината, Справедливостта и Добротворчеството. Думите му начертават пътя, по който може да върви земния човек, за да достигне до абсолютната чистота, здраве, изобилие и благодат.

Silvina Bel Ilali
Силвина работи по метода на Божественото лечение, който създава и усъвършенства. Прави пълна диагностика и цялостно освобождаване на кармата, посочвайки първопричините за болестта и неудачите в бизнеса, отношенията, семейството и т.н. Работи чрез присъствие и молитви на всички нива, с помощта на всички ангелски и Божествени йерархии. Дава достъпни инструменти за справяне с гнева, пороците и зависимостите.
Споделя знание за дарбите на човека и подкрепя всеки, дошъл с въпрос при нея.
Обучава стотици последователи на Божественото лечение.
Създател на Духовен център „Наш Дом”.

Молим, мили приятели, споделете информацията за беседата на стените си и в групите, в които публикувате, за да стигне до възможно повече хора ПОСЛАНИЕТО!!!

Фейсбук събитие:
https://www.facebook.com/events/496519794929828/

Предишно последно подобно събитие – 1 март 2020 г. – София –
Беседа на тема „Мир, Радост, Съвършенство”

 
Следващи беседи през 2021 г – очаквайте в Бургас и София.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_US
Cart Overview