0
Kak Da Osvobojdavame Karma Chrez Proshkata

Попитали едно малко момиченце какво е прошка.
„Това е ароматът, който дава цветенцето, когато го тъпчат” – отворило то…

Но знаем ли как да работим с прошката? Как да простим на себе си, на близки и познати?
И как да поискаме прошка? И кое е по-важно – да дадем или да поискаме прошка?

Добре е най-напред да знаем как работи механизма на обмен на карма между хората – https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10213665566342558&set=a.10206416327676122&type=3&theater

Споделям ви най-ефективното и същевременно простичко нещо, на което Бог ме научи, докато помагам на хората.

Многократно по-важно е ние да поискаме прошка, да се разкаем за грешките си.
Прошката я дава Бог, човекът може да ни отговори – „да, прощавам ти”, което донякъде е игра на егото. По-важното е Бог да ни прости. За да се развърже кармата. Първото и най-важно нещо е – ДА ПОСТАВЯМЕ ВИНАГИ БОГ МЕЖДУ НАС и всеки един друг човек. Както Е, но сме забравили.

Ако имаме влошени отношения с някого, трябва да си припомним, че винаги ние сме източника. И е абсолютно сигурно, че това, което той днес ни причинява, сме му причинили ние в предишно прераждане, на него, а може би и на много други хора.

Другата причина за самсарата, освен греховете, са имемнно тези вериги, които ни връзват с хора, с които не сме си уредили отношенията. За да освободим привлечената карма, която затруднява хармоничното ни общуване, за да скъсаме веригите и за да има хармоничен обмен на енергията между нас и другите, с което автоматично се подобряват и отношенията ни, има две неща – осъзнаване и прошка.

Живеем във време кармично, сега, в това прераждане, всички си плащаме ЦЯЛАТА СМЕТКА. Занулява се кармата, затова и астрала се активира все повече и повече…
И единствения и правилен начин да се освободим е именно прошката…
Прошката!!!

И така как да роботим с Прошката?!

Формулата: „Господи, искам прошка от душата на…, давам му прошка, и го благославям”

Добре е да си направим един дълъг и пълен списък с всички хора, с които сме имали по-затруднени отношения, да ги изброим в мисълта си, дори само като образи, ако сме забравили името, и след това да кажем формулата за всички тях – общо – не е нужно поотделно.

Това е началото на всеопрощението.

С душите на хора около нас, които са заминали в отвъдното, това ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се направи, защото много много често хората имат обсебване точно от близки починали.

Добре е да се сетим за нашите грехове и погрешки от това прераждане, и също да поискаме от Бог прошка за тях и освобождаване на кармата.
Обикновено тежките грехове от минали прераждания се повтарят в умален мащаб и в този живот, като някаква случка или събитие, което ни подсказва за миналото и същевременно активира кармата и понякога отключва болестите. По този начин бихме могли да си подскажем и за нашите грехове от предни прераждания. Или да потърсим помощ за това.
И така Прошката е наистина най-краткият път към един по-хармоничен и мирен живот, тя е и най-краткия и правилен път и за разрешаване на ВСИЧКИ ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОБЛЕМИ – В ТОВА СЪМ СЕ УБЕДИЛА СТОТИЦИ ПЪТИ…

 

МИР ВСЕМ!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_US
Cart Overview