0
ГЕОРГИ (1)

Когато някога излизах да посрещам слънцето, моите приятели от ловно-рибарското дружество ми казваха:
– Георги, защо ходиш там? Какви са тези дивотии?
– Момчета, всяка сутрин закусвам с една дамаджана червено вино и с един агнешки бут. – защото те пият и ядат месо и трябва да им кажа по този начин нещата.

САМО КАТО ПОГЛЕДНА СЛЪНЦЕТО АЗ СЕ ЗАРЕЖДАМ С ЕНЕРГИЯ. Тази енергия ме държи. 

Наистина можеш и да НЕ гледаш сега слънцето, когато Умът ти е СВЪРЗАН, ЦЕЛИЯТ СИ СВЪРЗАН С НЕБЕТО! ЕНЕРГИЯТА си идва АВТОМАТИЧНО! 

Но иначе когато ОЩЕ СИ С ОСТАРЯЛО СЪЗНАНИЕ И СТЕРЕОТИП на МИСЛЕНЕ, ТРЯБВА ДА ПОСРЕЩАШ СЛЪНЦЕТО, защото през очите се ВЛИВА Енергията във всеки един. 

Слънцето води на отчет всички – от мравката до слона и човека – всички живи същества и за всяко живо същество /хората са десет милиарда на земното кълбо/ ТО е определило Квота за всеки един – кой колкото може да понесе – и му я дава. 

Обаче човек ако не излезе да посрещне изгрева и цяла нощ преди това е играл на ролетката или на покер и спи по цял ден, той НЕ СЕ ЗАРЕЖДА с ЕНЕРГИЯ. Тоест НЕ взима БЛАГОТО, което му дава Вселената. И то се трупа. И когато един ден излезе, примерно рано случайно стане, това БЛАГО го удря по главата и се ПРЕВРЪЩА В БОЛЕСТ! И той се чуди защо. 

ДА! Защото всеки ден ако ти пускат по едно пшенично зърно от горе и ти го взимаш и го събираш, нищо не ти става, но ако ти пуснат от десетия етаж един чувал жито на главата да ти падне, ще те убие. Защото то се събира горе и тези блага са твои. 

Значи и БЛАГАТА могат да бъдат с ОБРАТЕН ЗНАК. 

Следователно когато ВЪРШИМ БОЖИЯТА ВОЛЯ и се ОТКАЖЕМ от всички ПОРОЦИ, ЖИВЕЕМ и РАБОТИМ САМО с ДОБРОДЕТЕЛИТЕ, с нищо друго, тогава ние ще УСЕТИМ ВЕЛИКАТА ЗАКРИЛА, ПОМОЩ на НЕБЕТО, за която аз просто нямам думи.
От най-дребното до най-едрото!

ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ

Откъс от „Безусловната Любов“, 2022 г.
https://georgiizvorski.com/besedi/2022-2/bezuslovnata-lubov/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_US
Cart Overview