0
Post 5 1

Жените трябва да поемат ръководството на тая планета и на това човечество. Тогава всички нещастия ще се оправят и раят ще слезе на Земята, тоест Новото Небе и Новата Земя ще се съединят в Новата култура на Любовта.

С женската Ин-енергия се означава навлизането в Ядрото на Живота и работата чрез него. А сега е времето на Женския Принцип, защото в енергията Ин е закодиран абсолютният и съвършен Принцип на Майчинството и Божествената Любов, в която стоят Принципите на Милосърдието и Жертвоготовността.

Женският принцип е мек, фин, милосърден, добродетелен, грижи се за другите. Жената е майка, тя е щедра и саможертвена. След 2000 г. този Принцип вече е водещ и той води към ново ниво.

Когато седемдесет процента от всички функции на планетата се поемат от Изявения Женски Принцип, Земята ще встъпи в преддверието на Рая. Неслучайно с „Ма” /два пъти съдържащо се в „мама”/ е закодирано първичното, най-земното, най-близкото до Ядрото на Първоизточника състояние на душата.

Отца се състои от две половини, които са едно неразривно цяло. Плюс и минус, мъжка и женска част. Мъжката част действа направо, смело, упорито, неотразимо и безкомпромисно. Женската част е фината, милосърдната, оттегля се , отказва се от много неща в името на другите. Обаче нито едната част, нито другата могат сами да постигнат една абсолютна хармония.

Трябва да има съвършено и несъвършеното да се стреми да го достигне.

Ето защо всеки човек трябва да си направи тая равносметка, да се откаже от стария стереотип на мислене, на чувстване и на живот, да не излъчва абсолютно никакъв хлад, не само да няма агресия към себе си и към другите, но да излъчва само една топлина, само Любов, защото човекът – това е обич, това е Любов.

И който се вслуша в това, ще започне да се променя – най-напред трябва да промени наистина отношението си към хората, към животните, към растенията и към камъните, ама наистина с добро, нежно, фино отношение, което е присъщо за Женския Принцип.

2 Comments
 • Живка Топалова
  10:56 AM, 8 март 2020

  Много фино и женско ,изпълнено с любов и топлина обяснение на днешния празник и ситуация ! Нека бъде любов и топлина ! Благодаря Ви светещи хора!Светъл празник на Силвинка !

 • Радка
  10:24 PM, 9 март 2020

  Благодаря ти Силвина!
  Ти самата си олицетворение на тази очарователна женственост, любов и светлина, които излючвашПостигнала си един огромен фитнес, който те прави магнеично обаятелна! Бъди жива и здрава!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

bg_BG
Cart Overview