0
Силви начална 01.03

Природата е една Разумност. Зад нея стои Разумна Сила. Дори зад най-обикновените неодушевени предмети, както ние ги наричаме, стои РАЗУМНОСТ, с която, ако ти можеш да се СВЪРЖЕШ, можеш да ВЪЗДЕЙСТВАШ на тези предмети. Ако това е машина и се повреди, можеш да я излекуваш, както съм казвала. Независимо какво е, ДУХЪТ който се грижи за това нещо /и ако ТИ ИМАШ ВРЪЗКА с него/ може да направи така, че това нещо ДА СЕ ПОПРАВИ, да се излекува. 

В ПРИРОДАТА има един абсолютен РЕД и ПОРЯДЪК, който човекът за съжаление перманентно нарушава. Това е нарушаването на Природните Закони. ПРИРОДНИТЕ ЗАКОНИ са едно ОТРАЖЕНИЕ на БОЖЕСТВЕНИТЕ ЗАКОНИ, но приложени тук в Материалната Вселена.

Ще ви дам пример, за да разберете. Нали общият закон е: „Не убивай!“ – една от първите Божии Заповеди. Природният Закон е: „Грижи се за животните! Не ги убивай!“. „Не убивай растения без да е нужно това!“ – да кажем за храна, за най-неотложните нужди. „Не изсичай дърветата поголовно!“ Това е убийство. Това е нарушаване на Природен Закон – УБИЙСТВО, защото това е едно отнемане на живота на същество, което си има неговото Абсолютно Предназначение. 

Точно това е, че всяко едно нещо в природата си има своето Предназначение, което хората не винаги знаят. Чувала съм смешни неща от рода на: „Защо да не е хубаво да се късат цветя, а пък в същото време късаме марули“? 

Значи в Битие БОГ е казал:

„Давам тревата със семената и дърветата с плодовете им за храна на человека.“ „Ето, давам ви всяка трева, що дава семе, каквато има по цялата земя и всяко дърво чийто плод е дървесен и дава семе – това ще ви бъде за храна.“ – Битие 1:29

Силви след Битие 1 29

Значи Той е определил кое – кое е, кои растения са храната за човека. Растения!!! Там за животни и за месоядство изобщо не се говори. 

Убийството на животни категорично е причината за сърдечно-съдовите заболявания. 

  • Ама защо са толкова много? 
  • Много са!

Значи не стига, че в предишни прераждания си убивал, ами сега ходиш на лов, на риболов и си мислиш, че това е окей, ходиш там да се успокояваш. 

Просто ЧОВЕШКОТО СЪЗНАНИЕ, докато не се научи на това да се СЪОБРАЗЯВА С ПРИРОДНИТЕ ЗАКОНИ ВИНАГИ, ЩЕ СТРАДА.

Работила съм с ХОРА, които НЯМАТ ЕНЕРГИЯПроверявам на един такъв човек каква му е КАРМАТА – ИЗСИЧАНЕ НА ГОРИ. КАНАЛЪТ МУ ЗА ВРЪЗКА СЪС ЗЕМНА ЕНЕРГИЯ е БЛОКИРАН и към него НЯМА ЗЕМНА ЕНЕРГИЯ, няма магнетична енергия. т.е. планетата ГЕЯ му е затворила достъпа до магнетична енергия. Оттам се получава един дисбаланс в електромагнитното поле на човек и т.н. и той няма енергия и чакрите му са блокирани и ей такива едни неща на енергийно ниво, пък не дай си Боже, когато са вече на физическо. 

ВСИЧКО В ПРИРОДАТА Е СВЪРЗАНО!

Силвина Бел Илали

Откъс от „Небесни Послания 4 – Силата на Природата“, 2022 г.
https://georgiizvorski.com/besedi/2022-2/nebesni-poslaniya-4-silata-na-prirodata/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

bg_BG
Cart Overview