Кодове на Спасението 2

28 Окт. 2018 Кодове на Спасението 2

Details

Time : 11:00
Venue : Бургас
Address : х-л Аква

Беседа с духовния учител Георги Изворски и Силвина Белопойчева
28 октомври 2018 г., неделя, 11.00 -15.00 ч., х-л Аква, Бургас

!Беседите са със свободен вход и не е необходимо предварително записване.

Наистина важните свръхактуални въпроси, които касаят ПРЯКО ВСЕКИ един.
Да погледнем в двете единствено правилни посоки – към душата си, и чрез нея – към Бог!!!

Божественото Слово ще говори чрез Георги Изворски, Божествената Любов ще обгърне душите, огромен заряд за развитие и промени ще получим всички.
Силвина ще говори за страха – причините, проявленията, начините да се справим с него. За програмите на родовата карма, през които се прехвърлят болестите поколение след поколение – как да разпознаем тези програми и как да ги осбоводим. За егото и вината.
Ще имаме и много време за споделяне и въпроси този път.

Да се стремим да живеем чист живот, да се помолим и простим на всички и за всичко, да поискаме прошка за нашите стари грехове, и НА ДЕЛО да проявим Добро към душите, които са ни наранявали, за да изкупим кармата на 100%.
Ето това е важното ДНЕС във ВРЕМЕ КАРМИЧНО, в което имаме шанса да живеем и учим!

БОГ С НАС И НИЕ С НЕГО!!!

Молим споделете беседата, за да стигне до възможно повече хора ПОСЛАНИЕТО!!!

„След всяка среща с вас ставам по-добър Човек“ – сподели наша приятелка. Радост е да виждаш Промяната в очите и сърцата, в думите и делата на толкова много хора. Радост е да срещаш истински приятели и заедно да продължавате Пътя. Това е живият Учител, живото Слово, което идва чрез него, това е силата на Любовта, която лекува и трансформира. „Георги Изворски е Новият Учител на България“ – казват. И на света – бих добавила и това скоро ще се види. В годините на прехода, който тече, неговото слово и неговата безусловна и всеотдайна работа за Човека е като благословия. Доконете се и черпете от Извора вдъхновение и Любов!!!