Шифърът на Благоденствието

26 Окт. 2019 Шифърът на Благоденствието

Details

Time : 16:00-18:00
Venue : Абу Даби
Address : Armed Forces officers Club and Hotel

Беседа и изцелителна сесия с духовния учител Георги Изворски и Силвина Бел. Илали

Armed Forces officers club and hotel, Khor Al Maqta, Al Khaleej Al Arabi Road, Near Sheikh Zayed Grand Mosque https://afoc.ae/

Можем ли да променяме и влияем на битието си или всичко е предначертано?
Каква е тайната на успеха и благоденствието в бизнеса, семейството, любовта и здравето?
Как да захранваме Извора на Вдъхновение и Радост от всичко, което правим?
Как да станем Божествени сътворци на собствения си живот и да проявяваме най-доброто от нас?
Бог в развитие ли е наистина човекът и как могат да се отключат потенциалите му?
Божественото Слово ще говори чрез Георги Изворски и Силвина. Божествената Любов ще обгърне душите, огромен заряд за развитие и промени ще получим всички.

Ще направим и изцелителен сеанс с Божествената енергия, с която работим!

Георги Изворски е духовен просветител, учител, адепт. В стотиците си беседи, изнасяни в България и чужбина, той превежда на разбираем, земен език Божественото устройство на Вселената и дава общодостъпни примери за духовен и природосъобразен начин на живот. Неговото слово е изключително мощно, живо, запомнящо се и, в същото време, галещо душата, лечебно. В основата му са поставени Морално-Етичния кодекс на Вселената и принципите на Любовта, Мъдростта, Истината, Справедливостта и Добротворчеството. Думите му начертават пътя, по който може да върви земния човек, за да достигне до абсолютната чистота, здраве, изобилие и благодат.

Силвина Бел Илали е лечител по метода на Божественото лечение, който създава и усъвършенства. Прави пълна диагностика на кармата и посочва първопричините за страданията на хората. Лекува чрез присъствие и молитви. Помага на хиляди хора да се излекуват от рак, множествена склероза и други „нелечими болести“.
Заедно с Георги Изворски работи за изграждане на Новото Съзнание и изнася беседи, в които подготвя хората, тръгнали по Пътя на духовността.

„Работя за Новия модел на живот на земята – чист, в хармония с природата, следвайки природните и Божествени закони. Призванието ми е да служа и да лекувам. Да помагам на душите да се опомнят, осъзнаят и обновят.”
Лекции, медитации и изцелителни сесии: https://www.youtube.com/channel/UCJSy4dKnwqfhfABmzOhWUhw

Време е за Истината.
Във ВРЕМЕ КАРМИЧНО, в което имаме шанса да живеем и учим и на фона на глобални събития на Тотална Промяна, на които сме свидетели, и които ще се случват все по-често и осезаемо за големи групи хора, къде е мястото ни и кое е най-важното, как да работим и помагаме?

Молим, мили приятели, споделете беседата, за да стигне до възможно повече хора ПОСЛАНИЕТО!!!

Фейсбук събитие: https://www.facebook.com/events/505340066922833/