0

Христос е казал:

„Ще правите чудеса
по-големи от Моите“

Спасителят е помагал на хората като се е молел за опрощение на греховете им, след това е освобождавал “бесовете” или кармата им и после е казвал молитва за здраве. Тази молитва се е изпълнявала от същества от ангелските и Божествени йерархии. Когато човек се разкае, повярва и заобича Бога и започне искрено да се моли, оздравява. Това е Божественото лечение. То е пречистване на душата, освобождаване на греховете, които са първопричина за болестите и несгодите.

Silvi 1
Silvi 2

Няма нелечима болест

В Божествено лечение се работи с родовата карма и кармата, привлечена от други хора, работи се с молитвата – най-силния инструмент за връзка с Бога. Работи се с Любовта и Прошката. Получават се насоки къде са грешките на болния и как да се върне към изначалното си чисто състояние. Прави се вибрационно изчистване на патогени, на енергийни тапи и блокажи. Изчистват се енергийните канали на взаимоотношенията ни с близки, каналите на успеха, на връзката със Земната и Космическата енергия, и с Бог!
Ще извървим тази пътека заедно, но преди всичко – заедно с Бога!

ОБУЧЕНИЕ ПО БОЖЕСТВЕНО ЛЕЧЕНИЕ 3

Стара Загора, 23 октомври
хотел Верея, зала 1
hotel-vereya.com
10:30-17 ч.

запиши се

Силвина Бел Илали

Лечител. Лектор.

Съработник и спътник на Георги Изворски.

Създател на Духовен център „Наш дОм”

„Божествено Лечение вече години е пристан, фар, Спасение за хиляди души.Божествено Лечение е Божествен Дар за човечеството.

Божествено Лечение е Божията Милост, която се изявява.

Божествено Лечение е Път на душата към Бога.“

„Божествено Лечение“ е метод, даден от Силвина Бел Илали, който стъпва на радиестезичния метод на Людмила Пучко.

Но работи по един изключително по-опростен и лек начин, основаващ се на МОЛИТВАТА и Благословията.

Obuchenie Bl Silvi 1
Obuchenie Bl Logo 1

Чрез обученията
Божествено Лечение
ще можете:

  • да опознаете многопластовата си природа
  • да видите човека като едно широко, многоаспектно същество
  • да получите изключително систематизирано знание за невидимия свят
  • да правите диагностика на кармата, да работите с родова карма и карма – привлечена от други хора
  • да изучавате взаимоотношенията с всичко, което ни заобикаля – семейство, бизнес, близки в една непозната дълбочина
  • да разкривате как точно влияят те на здравето и благополучието на човека и как могат да се подобрят.

 

запитване

Учи как да се молим, така че, молитвите ни да бъдат чути.

Работи с най-великите инструменти – Любовта, Прошката, Благословията, Молитвата.

Дава отговор – кой е нашият водач от ангелските или Божествени йерархии и помага, за да направим връзка с него.

Изучава Божествените Дарби – сидхи и магични качества, които след освобождаване кармата на човека започват да се проявяват все по-силно.

„Ще погледнем в миналото на нашите прераждания, където са отговорите на всичко, което ни вълнува и ни се случва днес.
Ще погледнем в душите си, в тъмните наши проявления и грехове – първопричина за нашите болести и несгоди.“

Основната идея на Обучението е да ви помогне да се опознаете по-добре, за да можете да помагате истински на себе си, а след това – и на други хора, ако искате и можете.

За какво помага Божествено Лечение

Божественото лечение помага не само на физическото тяло, но лекува и Духа, душата, съзнанието. От това Божествено присъствие, което слиза, много хора получават посвещения, инициации. Дарбите и автентичната сила, която всеки носи, се активират.

Разбира се, и физическото здраве се подобрява, както и вълшебно се оправят влошени отношения между хората; отключва се успеха на човека, когато той е блокиран и т.н.

Божествено лечение дава достъпни инструменти за справяне с пороците и зависимостите.

Инструментите за работа са – махало, молитви и диаграми. И най-вече – връзка с Бога.

Обучението ще обобщи информацията от предишните две обучения, но ще даде много нова информация и изключително по-опростена методика на работа.

В този смисъл обучението е подходящо и за хора, които нямат опит.

Подходящо е и за лечители, които вече работят с този метод, за да допълнят и разширят знанията и уменията си.

Първата част ще бъде теоретична, ще обобщи и разшири информацията от първите две обучения.

Втората, следобедна част, ще бъде практическа, работейки по случаи на участници в обучението.

На място ще получите необходимите материали, таблици, диаграми, махало и набор от молитви.

Ще получите и свободен достъп до видеата на първо и второ Обучение по Божествено Лечение, както и запис от Обучението, на което ще присъствате лично.

Ще бъдете включени и в групата на Лечителите, където се обсъждат въпроси, свързани с Метода.

„В практиката си имам стотици излекувани хора и … животни… и растения…, дори уреди и машини… от цял огромен списък от „нелечими” болести.

И се убедих наистина в едно:
Няма нелечима болест, има хора, чието време още не е дошло… За Истината…“

Благодаря на Бог за вдъхновението и най-вече разрешението да направя това събитие и да предам това знание!“

Силвина Бел Илали

Събитието във фейсбук: www.facebook.com/events/630378688509317

запиши се

Божествено Лечение в Действие

Божественото лечение не помага само на физическото тяло, то помага Духа, душата, съзнанието. От това Божествено присъствие, което слиза, много хора получават посвещения, инициации. Подсилва им се енергията, дарбите им се активират. Всеки един от нас има един огромен потенциал и пречистването на човешката душа се състои в това да се възстанови този потенциал, който душата носи, но е загубила по ред причини. Разбира се, и физическото тяло се подобрява, както и влошени отношения между хората, успеха им, когато той е блокиран.

Често задавани въпроси

Какво е Божествено Лечение?

Това е методът, по който Светлата Сила помага на хората. Нарекох го „Божествено лечение“. Свързвам го с това, което е правел Исус Христос. Когато Той е помагал, първо се е молел да се опростят греховете на хората и да се освободят всички бесове, които са привлекли с тези свои грехове. Всъщност, това е подобно на Божественото лечение, което Той предава на Апостолите си, след като си заминава. Казва: „И те получиха дарбата да могат да гонят бесове и да лекуват“. Три пъти се е случвало това нещо на Земята, в този мащаб, в който се случва сега. Случило се е по времето на Христос, случило се е по време на Учителя и се случва сега – говоря за освобождаване на карма, защото всички тези Духове са Висши същества от Божествения свят и Тяхното присъствие на Земята освобождава и личната карма на всички хора, които са били около тях, освобождава и родовата карма. Това е едно грандиозно събитие, което се е случило в историята на земята. Случва се и сега. То е на ход.

Възможно ли е само с молитва да се подобри здравето и да се достигне до пълно излекуване?

Една молитва се чува, когато човек има чистотата, абсолютната чистота – енергийна и физическа. Физическата не е трудна за постигане. Имаш ли енергийната чистота, физическата е наистина нещо много лесно. И другото е, за да се чува молитвата, трябва човека да има връзка с Духовните йерархии, защото там редът е просто невероятен. Всяко едно същество от ангелските и Божествените йерархии на Христовото Съзнание си има строга специализация. Всеки един от тях отговаря за нещо. И ако ти нямаш връзка с тази йерархия, защото си я накърнил по някакъв начин или защото просто в еволюцията си все още нямаш това съзнание, за да постигнеш тази връзка, да можеш да издържиш на тази енергия, няма как да бъдеш чут.

Последните години аз помагам с молитва. Като казвам аз, това не съм аз, това е Бог. Но като казвам Бог, това са всички тези йерархии от същества, които служат и помагат. Те затова са тук, за да помагат на следващите същества след тях да еволюират, да се развиват. И когато имаш връзка с тях, нещата се случват.

Как се лекува човек, който казва: „Аз вече не вярвам в Господ“?

За всяка душа си има време. Ако времето й не е дошло в този живот, все някога ще дойде. Сигурно е, че в един момент всички души, ако сега вървят с гръб към Светлината, ще се обърнат с лице към нея. В това съм убедена.

Обикновено при мен идват хора, които са готови за това нещо. Буквално Бог ги изпраща. В това съм убедена. Защото те идват в много специфичен момент, така че точно в този момент да може да им се помогне.
Имаше обаче един случай, с едно момиче, което беше дошло за болния си баща, болен от рак. И аз проверявам и виждам, че този човек няма никакво отношение към Бог. Той никога не се е молил, той е изцяло в материалното съзнание. И няма разрешение за помощ за него. Обаче дадох й книжката на Георги с молитвите и казвам: „Нека три пъти поне този човек казва молитва за здраве. Три дни подред и ако поне веднъж го изкаже от сърце…“ – много е важно това. Значи, ако ти не се обърнеш към Бог, към Светлата Сила, дори Исус Христос да се появи на земята, ако ти нямаш това отношение към Светлата Сила, просто никакъв процес не протича. И това е първото условие.

Има и хора, които в един момент отново се връщат към греховете си или имат грехове, които продължават да проявяват. Имаше наскоро такъв случай с жена, на която се откача долната челюст. И когато проверих, се оказа, че тя трябва да коригира нещо в себе си, ако иска да може да завърши лечението.

Какво означава наистина здрав човек в днешно време?

Има такива хора. Това са хората от новата раса. Хората, които нямат карма. Те са съвършено здрави хора. Но всички други хора, които имат прераждания на Земята, имат опитности, с които са привлекли различни негативи към себе си, за тях е трудно да се говори за съвършено здраве. В този смисъл то не е утопия, то е нещо постижимо, но е производно на чистотата на човека.

До колко личното здраве е въпрос на личен избор?

Много често хапваме нещо и си казваме: „А, поду ми се корема, защото аз ядох лоша храна.“ Но коремът не се е подул защото сме яли физически некачествена храна толкова, колкото защото в тази храна е имало някаква енергия, най-често свързана с човека, който е създал тази храна.

Причините за заболяванията не са физически, те донякъде допринасят, те са фактор. И геопатогенните облъчвания, примерно, при хората, които са болни от рак, това също е един от факторите, които отключват болестта. Но първопричината не е там.

Организмът е създаден наистина като съвършена самолекуваща се система, когато е чист. Говоря за енергийна чистота. Когато ти нямаш негатив, ти си енергийно чист. Но когато си привлякъл негатив, този негатив, ако отиде във физическото тяло в някой орган, този орган отслабва енергийно. И тогава там, в следствие на физическите неща, които почват да се натрупват там, той се разболява. И тогава хората казват: „А, еди коя си бактерия ме е разболяла.“ Не е, тя е последствие на това, че ти енергийно си отслабил организма си чрез твоите постъпки. Най-често делата са тези които, разболяват човека. Лошите мисли и чувства също, но когато говорим за грехове, това основно са лоши дела, които са накърнили и други хора.

Запиши се
bg_BG
Cart Overview