ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ:
Е, Приятели по сърце и по душа, Слава на ВСЕВИШНИЯ, че ни е събрал.
Ще ви кажа как се поздравяват Ангелите, разбира се, защото тази беседа днес е Ангелска. Те се поздравяват: „Добре дошли!“ „Добре заварили.“ Както казах и на предишната беседа, никой не знае кой е дошъл по-рано на тази Земя и колко пъти е идвал.

Както винаги, за да започне едно дело Перфектно и да завърши Идеално, Превъзходно и Съвършено, трябва да има ПОДКРЕПАТА НА НЕБЕТО, НА ВСЕВИШНИЯ! Защото Без НЕГОВАТА Подкрепа Нищо НЕ се ПОЛУЧАВА, макар че хората мислят, че зависи от тях. От тях зависи една малка част. Само да са в кондиция. Само да са в час, да са адекватни. Правилно да определят обстановката и ред други неща.

И така. Ще кажем една МОЛИТВА – БЛАГОСЛОВИЯ за работата и за всички нас. С това мисля да се започне.

ГОСПОДИ,
Приеми нашата ЛЮБОВ И БЛАГОДАРНОСТ!
ГОСПОДИ, БОЖЕ наш ВСЕЛЮБЯЩИЙ,
ТАТКО ВСЕДЪРЖИТЕЛЮ,
ТВОРЕЦО на Небето и Земята,
на всичко Видимо и Невидимо!

МОЛИМ ТЕ,
БЛАГОСЛОВИ И ОСВЕТИ
всички участници в днешното събитие,
днешната изява, която е изява
НА ТВОЕТО СЛОВО И НА ТВОЯТА СЛАВА!

БЛАГОСЛОВИ И ОСВЕТИ
всички ТВОИ ИЗБРАНИ!
Всички ТВОИ СЛУЖИТЕЛИ И РАБОТНИЦИ!
Всички, които Вървят по ПЪТЯ НА СВЕТЛИНАТА!

БЛАГОСЛОВИ ги и им ДАЙ
ЗДРАВЕ, ВЯРА, НАДЕЖДА И ЛЮБОВ!
БЛАГОСЛОВИ тази днешна изява,
за да бъде тя максимално успешна!

ПОДКРЕПЯЙ НИ! УЧИ НИ! ВОДИ НИ!
За да бъдем максимално полезни
за ТЕБЕ, за ВЕЛИКОТО ЦЯЛО!
За всяко едно общество
и за всяка една Душа на Човечеството!
Да бъдем максимално полезни
и на самите себе си!

ГОСПОДИ, ТВОЯТА ВОЛЯ ДА БЪДЕ!
И ТЯ ДА ПРЕБЪДЕ
СЕГА И ВЪВ ВЕЧНИТЕ ВЕКОВЕ!
БЛАГОДАРИМ ТИ
от Дух и Душа, Ум и Разум, Сърце и Воля!
СЛАВА ТЕБЕ!

Амин! Аум! Аумен!
Амин! Аум! Аумен!
Амин! Аум! Аумен!

Харум! Харом! Харим!
Харум! Харом! Харим!
Харум! Харом! Харим!

СЛАВА ТЕБЕ, ГОСПОДИ!

ПОКЛОН!

Ще ви кажа нещо технологично преди да дам думата, разбира се на Силвина.
На ВСЕМИРНОТО СЪЗНАНИЕ му казваме кратко АБЕРУМ! Това е ПОДАТЕЛЯ НА ЖИВОТА и всичко идва от НЕГО.
На БОЖЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ му казваме АВВА! ТО работи, понеже цялата ВЛАСТ, СИЛА, ЕНЕРГИЯ, ЛЮБОВ и Всички Дарове ВСЕМИРНОТО СЪЗНАНИЕ е поверило на БОЖЕСТВЕНОТО, което ОТГОВАРЯ за тая Вселена.
А другият ИЗПЪЛНИТЕЛ, това е ХРИСТОВОТО СЪЗНАНИЕ, на когото Посветените казват ЕЛМА! Сега имам право да ви го кажа на вас, защото преди това, само Високо Посветените на Земята са имали право да се обръщат към Небето с както казах АБЕРУМ – КОСМИЧЕСКИЯТ УМ, ВСЕЛЕНСКИЯ РАЗУМ – АБЕРУМ! Към БОЖЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ с АВВА. АВВА, така го е наричал и Исус, както го пише в Евангелието. И за ХРИСТОВОТО СЪЗНАНИЕ, което се казва ЕЛМА!

АНГЕЛСКОТО СЪЗНАНИЕ, мога да ви кажа и за него се казва ЕЛЛА или само ЕЛ. Това също е Божествена частица, но е най-вече употребявана в Ангелските Йерархии и в Ангелските кръгове.

Заповядай, Силви. Имаш думата.

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Здравейте и от мен. Голяма Радост е отново да сме заедно на това изключително място. Дано всички се чувствате комфортно през цялото време, докато сме тук. Ако ви стане топло, сенките на борчетата се движат. Виждам нагоре, има повече сенчести места, така че спокойно се движете по време на лекцията, за да се чувствате наистина хармонично и спокойно.

Иска ми се наистина да БЛАГОДАРЯ на всеки един от вас. Знам от колко далече има хора, които днес са дошли, за да сме заедно. А и по-близко, разбира се на всички. Благодаря, че са направили това добро за себе си и за всички нас, вярвам. Защото присъствието на всеки един е важно, на подобно събитие, защото днешното събитие прави една възстановка на едно събитие в АНГЕЛСКАТА ВСЕЛЕНА! То затова и темата е такава. Като продължение на това, което Георги каза, искам, ако сте съгласни, заедно да кажем една Формула, която досега не съм я давала така на по-широк кръг хора. Тя е най-общо казано за Енергия, но това е Много Висша Енергия. Тя звучи така:

ЕЛМА ИВА ХАРИЕН!
Ще го обясня.
ЕЛМА – Георги каза, че това е едно от имената на ХРИСТОВОТО СЪЗНАНИЕ.
Трябва да ви кажа, че Имената на Висшите Духове са КЛЮЧОВЕ, които са изключително МОЩНИ И СИЛНИ, заради това някъде е казано, че ако човек ЗНАЕ Името на БОГА, той Владее Невероятна Сила, защото самото споменаване на едно от имената на някои от тези НАЙ-ВИСШИ Същества, които УПРАВЛЯВАТ Всички Вселени Е Нещо като ПРИЗОВАВАНЕ. И когато ти знаеш името, винаги ТОЗИ ДУХ ти дава някаква ПОМОЩ. Така че, ИМЕНАТА са нещо много ключово и ето в случая ни е дадено да използваме едно от имената на ХРИСТОС Горе – ЕЛМА! ИВА значи БОЖЕСТВЕНА ЛЮБОВ! ХАРИЕН. Хари на Гръцки значи Радост. В Гръцкия има, понеже го владея доста добре, да не казвам съвършено, но в него има много останало от Тракийския език. От този Първи език, който е даден на петата човешка раса. И в него – в Гръцкия, са запазени наистина много ключове, които аз ги използвам. ХАРИ – значи РАДОСТ! В много други езици го има. Хари Кришна, ако се сещате. ХАРНО на Български също е останало като дума. ХАРНО – значи нещо ДОБРО! ЕН или ИН е нещо, което да влезне в човека.

Подобна Формула сме казвали – ЕЛ ОРАТИ ХАРИЕН! – БОЖЕСТВЕНОТО СЛОВО МЕ ХРАНИ! Правили сме с приятели разходка в планината, където някои от нас вече нямат енергия, сила, и казваме тази точно някои от тези Формули. Моментално идва огромен прилив на Енергия.

ЕЛМА ИВА ХАРИЕН!
ЕЛМА ИВА ХАРИЕН!
ЕЛМА ИВА ХАРИЕН!

Да ви кажа честно, при последните земетресения малко съм притеснена за България и за това накъде отива… Накъде отиват нещата в България с новото правителство. Сигурна съм, че БОГ всичко това го допуска, за да влезе наистина България в един Нов Път. Понякога наистина нещата максимално се влошават, за да може всички да ПРОГЛЕДНАТ и да ИЗБЕРАТ Истинското нещо. ИСТИНСКОТО ДОБРО. Да не се поддават на тези илюзии и манипулации, които в момента все още много хора се поддават. Така че, влошаването от тая гледна точка и въобще допускането от СВЕТЛАТА СИЛА на такова нещо в България има своето високо обяснение.

В същото време съм убедена, че Българският Дух трябва все повече да се Пробужда, защото ние сме носители наистина на МОГЪЩ ДУХ! Не случайно той е изобразен като лъв, а лъва знаем е царя на животните и наистина Горе във Вселените Висшите, това са същества, които са управителите на животинското царство. Много, много силни. Реално, Най-силното същество, което е най-силният Дух, който Управлява Цялото Животинското царство изглежда като лъв. Това де факто е Бастет. Прословутата Бастет, но това е друга тема.

Темата ми беше за песента която искам да изпеем като начало, за да подпомогнем Пробуждането на Българския Дух. Това е една възрожденска песен. „Къде си, вярна ти, любов народна.“

Само първият куплет ще изпеем.
Хубаво ще бъде, нали? Много хубава песен. Като ще променя само последното изречение. Там се казва: „ Да тръгнат по гората“. Няма да тръгнем по гората, ще тръгваме в Светлината. Защото, не че е лошо по гората, но по-важно е наистина СВЕТЛИТЕ Хора Правилно да се Ориентират. Да не се поддават на заблуди и да Вървят в Истинския път. Да са ПРИМЕР ЗА ДРУГИТЕ!

Много хора ме питат: „Как да работим ние при тая ситуация?“ Най-важно наистина е като Пример, защото малкият кръг на хора, на които ние Въздействаме с всеки изминал ден се разширява. Защото, те пък Въздействат на други. ЗВЕЗДНАТА ПРОГРЕСИЯ НА ПРОМЯНАТА я нарича Георги.

„Къде си, вярна ти любов народна?
Къде блестиш ти, искра любородна?
Я силен пламък ти пламни,
та буен огън разпали
на младите в сърцата,
да тръгнат в Светлината.“

Хайде сега заедно.

„Къде си, вярна ти любов народна?
Къде блестиш ти, искра любородна?
Я силен пламък ти пламни,
та буен огън разпали
на младите в сърцата,
да тръгнат в Светлината.“

Благодаря ви, прекрасни сте.

ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ:
Ще ви кажа, че не само с Молитва, всяка една работа трябва да има и песен.
Песента е чудесно нещо и затова е и българската поговорка: „Който пее, зло не мисли.“

Знаете ли някога нашите деди и прадеди, и баби са започвали всяка работа с песен, за да им върви по-леко. Песента разширява пространството. Дава някакви прекрасни чувства на човека. Прави света наистина по-светъл, по-топъл, по-чист, по-прекрасен. Ето в момента, и преди това имаше много Невидими същества от Ангелския свят. Сега се събраха още повече. Песента ги привлече.

ХУБАВОТО ПРИВЛИЧА ХУБАВИ СЪЩЕСТВА И ДУШИ ОТ БОЖЕСТВЕНИЯ СВЯТ, ОТ АНГЕЛСКИЯ СВЯТ и дори от нашия ЧОВЕШКИЯ СВЯТ. Защото те се Хранят с Красотата. Със светлината. С топлината. С хубавите чувства между хората. Заради това, аз казвам, ако само една пиратка да пусна тука и тя каже: „Бау“ Моментално всички СВЕТЛИ Същества ЩЕ НАПУСНАТ този район на 150 метра от епицентъра на това „Бау“. – 150 метра, никак не е малко, а да не говоря, когато се гърми и се стреля с всички видове съвременни оръжия.

Знаете ли, че Светлите същества са напуснали Хирошима и Нагазаки. На 1500 километра от там НЕ е имало нито едно Светло Същество, което да помогне след бомбардировката. А тия същества, повечето от тях от Ангелския свят, за което е и днешната беседа – Отговарят за Живота. ЖИВОТА Е НАЙ-ВАЖНОТО НЕЩО! Не само на Земята и във Вселената! НИЩО Материално НЕ Може да го замени.

Казвал съм и пак ще го кажа. Могат да ми вземат стола, на който седя. Колата, която карам, апартамента. Може да превземат селището, градът, държавата. Родината е прекрасно нещо. ДА, но ЖИВОТЪТ Е ПО-ВАЖЕН!!! Защото ЖИВОТЪТ МОЖЕ ДА НАПРАВИ ВСИЧКО – СМЪРТТА – НИЩО! Само ЛИКВИДИРА!

Значи ако ми вземат колата, отивам да работя някъде, може и да е трудна работата. Може, но искам да имам автомобил, значи като искам… Но съм жив и здрав. Просто старата кола е изчезнала. Това е Материя. Не СЛАГАЙТЕ НИКОГА ПО-ВИСОКО МАТЕРИЯТА ОТ ДУХА!

После ще говоря по-подробно, след малко за тъй наречения – „Западен Синдром“, който слага и впряга каруцата пред коня. Казал съм го сигурно хиляда пъти, ще го кажа за хиляда и първи път. Понеже седим тука, ние всички седим и сме участници в това събитие. Ще ви кажа една Малка Тайна. Всеки път човек без да знае, когато ПОСЕЩАВА Такова Събитие, не само при нас, изобщо да е ИСТИНСКО ДУХОВНО СЪБИТИЕ! Той ПОЛУЧАВА един Бонус, една Награда. Може да е под формата на някакво ОЗДРАВЯВАНЕ, което не знаят даже, че имат такова заболяване. И наистина.

Не говоря за предишния път, онази жена, която беше на първия ред с патериците, как и мина крака, като лекарите са й казали, че ще я боли счупеното още два месеца.. Тъй като крака й е бил счупен на две места. След МЕДИТАЦИЯТА – десет минути – беше ЗДРАВ! Дойде при мен с патериците, чакаше на опашката и те другите я пускат да мине първа. Тя вика:
– Не, не… Добре съм…
Вече беше добре и аз се видях, че си остави патериците, и започна да ходи.
Още докато говореше Силвина, а тя казала на дъщеря си:
– Крака ми мина! Изобщо не ме боли.
Така, това казвам, че е една дребна награда, но Мнозина ПОЛУЧАВАТ НАГРАДИ БЕЗ да ги ОСЪЗНАЯТ! В какъв смисъл? След това започва човек да Прави нещо, за което Не е имал способността и никога не му е минавало през ума, че може да го направи, но започва да го Прави. Имам такива доста примери, когато човек никога не се е сещал, че може да рисува. Изведнъж му идва нещо отвътре, да си купи четки, да си купи боя. Взема едно платно, започва шарка, и започват да излизат едни хубави неща и все по хубави.

НЕ ГИ ДАВАМ АЗ! Те само минават през мене! ВСЕВИШНИЯ ГИ ДАВА! А, ако кажа, че аз ги давам. Искам да взема НЕГОВАТА СЛАВА! НЕ! Моята Слава е един микрон. Една йота – стига ми! НЕГОВАТА Е ВСИЧКО ОСТАНАЛО! Само за това, защото АЗ съм ИНСТРУМЕНТ в НЕГОВИТЕ Ръце! Да!

И така, с такова СЪЗНАНИЕ трябва да живеем всички – СВЪРЗАНИ С ВСЕВИШНИЯ, С ВСЕЛЕНСКИЯ РАЗУМ, за да може да ни ВЪРВИ във всяко едно отношение! И освен това, ДА БЪДЕМ ЧИСТИ И ВЪТРЕШНО, И ВЪНШНО!

Точно заради това ще кажа тука едно, две неща… Току-що ви казах тази тайна, която много хора я знаят от Посветените. Не всички разбира се знаят, че едно ДУХОВНО СЪБИТИЕ е заради това – ДА ОТИДЕШ – ДА ПОЛУЧИШ И ПОЛУЧАВАШ МНОГО РАБОТИ!
Да ПОЛУЧАВАШ, значи да УМЕЕШ и да ги ВЗЕМЕШ.

ДАВАНЕТО Е ПО-ХУБАВО ОТ ПОЛУЧАВАНЕТО, ДА, две мнения няма! БЛАЖЕНИ тези, които Получават, но дваж ПО-БЛАЖЕНИ тези, които ДАВАТ!

Съвсем наскоро, аз не знаех, че Учителят е изпитвал учениците си. Какво е казал ИСУС на планината Сион, когато отишъл със своите ученици? ТОЙ им е казал ДЕСЕТ БЛАЖЕНСТВА, които НЕ са записани никъде в Библията, тоест в Новия Завет. НЕ СА ЗАПИСАНИ. ТОЙ им ги казва. Понеже беше преди седем, осем или девет години, на мен ми ги казаха от Небето. Запомних ГИ и ГИ записах накрая на една книга, където пиша така:

„ЕТО ДЕСЕТТЕ БЛАЖЕНСТВА, които ИСУС е казал на учениците си, когато са отишли на планината Сион!

И ги давам. Вече са минали пет, шест, седем години от тогава и повече. Отварям на Учителя една книга. Най-случайно. Аз чета по няколко реда от там, просто ей така, за повдигане на вибрацията. И той, където е бил в Изгрева, започва да им води една беседа, и накрая казва:

– Вижте какво, всички вие сте били по времето на ИСУС ХРИСТОС! – казва буквално – Ти сестро си била и на планината Сион, и си чула Десетте Блаженства. Кои Блаженства каза там ИСУС?

Момичето:
– Не си спомням.
Как, къде ще си спомни? После казва на един друг:
– Брат Николов, ти също си бил на планината Сион. Спомняш ли си нещо?
И той се мъчи, казва:
– Не Учителю.
Как ще си спомни с това съзнание? Oще създанието нито му Ангелско, нито му е Божествено. То му е обикновеното човешко съзнание и то НЕ Човешко, а Получовешко. Ще ви кажа сега ние отиваме към ПЪРВО, ЧОВЕШКО ИЗМЕРЕНИЕ. О, докато стигнем Ангелското и Божественото има много време. Ще ви кажа защо, след малко.
И ТОЙ тогава им ги изрежда и гледам, че буквално е същото. Тук-там има една дума, която е заместена. Тя е по-стара от евангелието. Аз съм я заместил с по-съвременна. Това е разликата.
Не казвам това, за да потвърдя, че онова, което казвам, всичко е така, но избягвам да слагам много работи от себе си. Сега това, което ще го кажа е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО! МНОГО ВАЖНО и ми е чудно защо от моите колеги, които говорят това, никой не го е казвал така абсолютно – ачик – дето се вика. Наяве и ясно. Аз сега ще ви го кажа! Разбира се, то е прекрасно, чудесно, превъзходно нещо е. Но на много, може би и на някои от вас, да не говоря, че ако седна в кръчмата на всички ще им стане неприятно и ще кажат:
  Георги, знаем, че си ненормален, но чак пък толкова, да ни говориш тия работи.
Така, слушайте ме внимателно, защото лично аз досега не съм го чел от никой от моите колеги. Мнозина го знаят, може би и не са имали право да го кажат, защото много работи НЕ ни дават да ги кажем.

Досега всички тук, които сте участниците, всички вече НАПУСКАТЕ ПОЛУЧОВЕШКО ИЗМЕРЕНИЕ, което Учителя го казва: „ПОЛУСКОТСКО“. Цитирам го НЕГО! Значи човека още НЕ е СТАНАЛ НАПЪЛНО ЧОВЕК! ЩЕ СТАНЕ НАПЪЛНО ЧОВЕК, когато… Най-простите работи – СЕ СМИРИ! НЯМА Никакво ЕГО или Успява да КОНТРОЛИРА ЕГОТО СИ! Второто е ВСЕОПРОЩЕНИЕТО! Значи Първото е СМИРЕНИЕТО, ВСЕОПРОЩЕНИЕТО, ДЪЛГОТЪРПЕНИЕТО, МНОГОТЪРПЕНИЕТО, ВЕЛИКОДУШИЕТО, БЛАГОРОДСТВОТО, ЩЕДРОСТТА… Избирам от ДОБРОДЕТЕЛИТЕ, които са 42, които съм ги дал в книгата „ЗВЕЗДНА РОСА“. Когато човек се ОСВОБОДИ от много пороци или от ВСИЧКИТЕ ПОРОЦИ…

Цитирам пак Учителя:
„ГРЕХОПАДЕНИЕТО ЗАПОЧВА С МЕСОЯДСТВОТО“!
Ще говоря за това, когато се ОСВОБОДИ от Всичките тия ПОРОЦИ и започне да РАБОТИ Само с ДОБРОДЕТЕЛИТЕ, тогава го ПУСКАТ в ПРЕДДВЕРИЕТО на ЧОВЕШКИЯ СВЯТ. След това вече, КОГАТО ДОКАЖЕ, че „ГОРДО Може да НОСИШ ИМЕТО ЧОВЕК“, както казва ЧЕХОВ. Тогава вече върви в човешкия свят, но разбира се, това ЗАВИСИ от всеки от нас. Ако иска да стане 100% Човек. Иначе пак е Човек, както съм казал в една беседа 25%, 50%, 75% ЧОВЕК, а 100% – 100% НЯМА!
И аз съм 95%, 97%, 98%. Един път съм по-ниско защото греша на 95%, а друг път НЕ ме пускат от 98% повече. Останалите 2% НЕ ми Дават, да НЕ говоря за ЗЛАТНИЯТ Процент на БОГА, да го Получиш. Трябва да минеш веднага в друго голямо измерение, друг свят. Световете са – БОЖЕСТВЕНИЯТ СВЯТ! АНГЕЛСКИЯТ СВЯТ и нашият Дуален свят.

Знаете ли защо казвам това, защото ЧОВЕК НЕ Е ИМАЛ ПРОГРАМА ЗА СТРАХ. Имал е първоначално програма за САМОСЪХРАНЕНИЕ, но в никакъв случай за страх. Първите, още от първите хора, защото първите хора са като нас, но доста по-различни.

Знаете ли, че ЖИВОТНИТЕ ИМАТ ПРОГРАМА ЗА СТРАХ, за да се съхраняват по-успешно, защото те работят с .., как да кажа, с едни Вродени Програми, които са за тоя начин на живот. Те се поддават повече на импулси, понеже те имат дози ум, но Разум НЕ. РАЗУМ има само Разумното същество, което е получило и вече е в човешки образ. Имат зачатъци на ум, но този ум не може да бъде като човешкия, да мисли.

Как Човек се Е САМОИЗЛЪГАЛ, САМОНАКАЗАЛ и НЕБЕТО се е СЪГЛАСИЛО с това, за да си НАУЧИ УРОКА. Много хиляди години.
По следния прост начин но абсолютно ефикасен. Какъв е той? ХАПВАНЕТО на МЕСО. Я гледай ти.

Значи, трябва непрекъснато да се храниш с Човешко месо, меко казано да си Людоед и тогава в никакъв случай НЯМА да Получиш СТРАХА, който го ИМАТ Животните, който се ПРЕХВЪРЛЯ на тебе от Храната. Храниш се със себеподобни – идеална работа. Людоед, Човекоядец.

Понеже десетки хиляди години човек е употребявал месото. Ето сега на 01 август ще станат двадесет и три години, съвсем го спрях. Преди това посетих, всичките работи… У нас си беше строго, разбира се, така че много рядко се храних с месо, а и никога не съм го обичал. На 01. 08. 2000-та година, сега наближава 01. 08. 2023 година. Какво ми е?

Понеже едното ми ухо е запушено и отивам при една лекарка.
– Да ми го отпушите…
Казва:
– Да ти предпиша едни капки, да си слагаш тука и т.н.
Гмурках се в един басейн, да ви кажа направо и сега се поотпуши доста, но не
100%. Това ако е 100%, това е 50% ( показва ляво и дясно ухо), и тя, гледа ме така:
– Как се казваш?
– Георги Изворски?
– На колко си години?
– Годините не си казвам.
И тя записа 60, казвам:
– Ей, ти ме подмлади с 20 години без да искаш.
Тя:
– Сериозно ли?
Това под формата на шега го казвам, но е самата истина и днес я поканих на беседата. Тя е от тук, каза, че е на работа точно по това време, днес е дежурна, прекрасна жена.

Значи продължавам да говоря за СТРАХА, който се ПРЕХВЪРЛЯ в ЧОВЕШКОТО ТЯЛО и който БЪРКА Целия, Абсолютен ЖИВОТ НА ЧОВЕКА!

Мен, не че не са ме побутнали да го оставя, но месото мога да кажа, че доброволно съм го оставил. Иначе всички останали пороци, така дето викат македонците: „Со кротце, со благо и со малко кютек“ С кютек съм ги напуснал. Хубави такива удоволствия, нали? Какво да се прави, знам защо ме бият.
От народната приказка… Някакъв младеж, искал да спаси един, който го бият, казал:
– Бият го тоя, да отидем да му помогнем.
А, по-възрастните хора отговорили:
– Он знае що го бият.
Не искам да ви кажа цялата притча, че били на воденица. Едно време се чакало много време. Тия дето носят житото да го им го смелят. Спят в колите, хранят се. По една, две седмици. Обаче един млад юнак започнал да закача на воденичаря булката и той извикал брат си. Вечерта, хвърлят му едно одеяло на главата, и го опухат, и той започва да крещи за помощ. Сега мливарите са там наоколо, лежат по колите си и един вика:
– Да му помогнем на човека. Я гледай какво стана.
Възрастните викат:
– Спокойно, он знае защо го бият.
Така че, знаем защо ни бият.
Трябва да знаете и когато го ОСЪЗНАВАТЕ, и когато казвате:
– ГОСПОДИ, ДА, БЛАГОДАРЯ, ПРИЕМАМ ГО!
МНОГО ПО-БЪРЗО И ПО-ЛЕКО МИНАВАТ НЕЩАТА! Вместо да получиш сто камшика на голо, ще получиш десет. Е, десет е друго, сто е друго, и с шамари..

И така, НЕ Искам никого да го откажа от месото. Едно време исках и в моето ловно рибарско дружество, в моите ловно рибарска дружинка, ония искаха да ме застрелят, защото им викам, да не ядат глиган, да не ядат патици… Изобщо да спрат месото. Никой НЕ ме чу. Така, но пък за сметка на това – една трета и  по-младите от мен, всички – СВЕТЪЛ ИМ ПЪТ ВЪВ ВЕЧНОСТТА! Иначе бяха чудесни хора, но и УБИВАХА, НЕ Само да се храниш с месо.

Между другото, за мен всичко това може да се каже – МОРАЛНО-ЕТИЧНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и на материален план е едно и също. Щом се ХРАНИШ С МЕСО, ТИ СИ УЧАСТНИК В ПЛАНЕТАРНОТО УБИЙСТВО НА ЖИВИ СЪЩЕСТВА!

Пак казвам, ИСКАТЕ ЛИ ДА СПРЕ У ВАС СТРАХЪТ? СТРАХЪТ, че утре няма да имаш какво да хапнеш! СТРАХЪТ, че може да ти откраднат колата! СТРАХЪТ, че жена ти ще се хване с някой или евентуално мъжът ти! ТОЯ СТРАХ Е АБСОЛЮТЕН ОСТАТЪК И ИДВА У НАС ОТ ЖИВОТИНСКОТО, който се прехвърля ОТ МЕСОТО! Десетки хиляди години нямаше нищо лошо в това.

Когато дойде ЛЕДНИКОВИЯТ ПЕРИОД. Мога да ви кажа, последния ледников период беше около преди 13 000 земни години. Имаше няколко човечества минали вече, но тези хора, които бяха, откриха нещо, както сега ескимосите НЕ Могат да се хранят с нищо друго. И картофи няма, нищо няма, и шума няма по дърветата. Трябва да се хранят с тюлени, риби, бели мечки и там елени, ако има на север. САМО МЕСО! Да! Така е! Но човечеството има достатъчно ресурси. Изкарва много, за да може да им изпрати там. Да ги ОТУЧИ ОТ МЕСОТО!

И така, тогава какво ОТКРИВА ЧОВЕКА, за да ОЦЕЛЕЕ ФИЗИЧЕСКИ! Физическото… Ето заради това тяло, тая дреха, която я носим! ОТКРИВА, че може да се ХРАНИ С ЖИВОТНИ! МЕСОТО става за ядене. И той започва да го яде. Започва, след това все повече и повече, и повече. И така физически Оцелява.

Значи, ВСЕВИШНИЯ Разрешава да Оцелее Физически, но до там му СПИРА ДУХОВНОТО РАЗВИТИЕ и до ден днешен 13 000 години ЧОВЕКЪТ Е С ПОЛУСКОТСКО, ПОЛУЧОВЕШКО СЪЗНАНИЕ поради тая причина! Защото от всички ЖИВОТНИ с които се е ХРАНИЛ Програмата за СТРАХ вече е ВКЛЮЧЕНА И В НЕГОВАТА ПРОГРАМА, тъй като ето – Количествените изменения преминават в качествени.

Ни най малко не се отклонявам от темата. Темата продължава да е ДУХОВНИЯТ СВЯТ или АНГЕЛСКИЯТ СВЯТ! БОЖЕСТВЕНИЯТ СВЯТ още е наречен ЕЛОХИМЕН СВЯТ, защото там Най-Висшите същества са ЕЛОХИМИ – няколко вида. След това надолу започват Йерархиите, които са и в Човешкия свят, и в Ангелския. Обикновено ги дават Десет йерархии, а ТЕ са Тринадесет, защото ТРИТЕ, които са Първите, са на УПРАВИТЕЛИТЕ на тия СВЕТОВЕ. Но може би, ще цитирам УЧИТЕЛЯ, както ги дава поред.

Силвина ще говоря абсолютно подробно за всичко това. Аз само споменавам между другото, защото има интересни факти, които мисля си, че пак никой не ги е казал. Ще дам още нещо, което сигурно се КАЗВА за ПРЪВ ПЪТ на Духовен план. Макар че, няма да ви дам кой знае какви подробности, а само ще ви насоча вниманието там, а другото ще ви оставя за домашно, защото не бива да се дава сдъвкана храна.

Съществата, които са НАЙ-ВИСОКО В АНГЕЛСКИЯТ СВЯТ са СЕРАФИМИТЕ, ХЕРУВИМИТЕ, ПРЕСТОЛИТЕ, ГОСПОДСТВАТА, СИЛИТЕ, ВЛАСТИТЕ. След това се НАЧАЛСТВАТА, АРХАНГЕЛИТЕ и накрая са АНГЕЛИТЕ! До тука бяха Девет и последния чин, който ПРЕМИНАВАШ от Човешкия Свят в ПЪРВО АНГЕЛСКО ИЗМЕРЕНИЕ. Само ПРАВЕДНИТЕ МИНАВАТ И ТЕ СПИРАТ ДА СЕ ПРЕРАЖДАТ НА ЗЕМЯТА и на такива планети като нея. Които са, как да кажа, ВЪЗПИТАТЕЛНО УЧЕБЕН ПОЛИГОН И ЛЕКО НАКАЗАТЕЛЕН. Пак е ЛЕКО, макар, че на нас ни се струва, че страданията са много тежки. БОЖЕ! НЕ СА чак толкова тежки, колкото могат да бъдат, евентуално. Понеже ЧОВЕК, ако наистина си ПОПРАВИ ПОВЕДЕНИЕТО, така да се каже, МОЖЕ да се ИЗМЪКНЕ дори от Законите на КАРМАТА.

Знаете ли кога човек се измъква? Като СПИРА повече ДА ГРЕШИ по Човешки. ОТКАЗВА СЕ ОТ ВСИЧКИ ПОРОЦИ!!! МИНЕ на страната на ДОБРОДЕТЕЛИТЕ! САМО ТЯХ ИЗПОЛЗВА и тогава вече КАРМАТА НЯМА ВЛАСТ НАД НЕГО!!! Стои настрани, далече и само гледа, и само може да си говорим приятелски или си пием кафето с нея. Казвам:
  Како, ти знаеш…
– О, за тебе, ти не…
Не, не, но понеже тя ме е оставила, от време на време, като сбъркам евентуално нещо, лично ме напляска Отгоре ВСЕВИШНИЯ, защото е напълно нормално, и АЗ МУ БЛАГОДАРЯ. От време на време така, за да спазвам пътя. Иначе не става, тъй като съм много непослушен. Да не говоря, че съм неразумен, защото правя всички грешки, всички Морално Етични Престъпления с Акъл и то слагам вътре творчество. Ако е гарга, да е рошава, както е народната поговорка. Ако е пиене, да, запой три дена. Три дена се пие денонощно и кой къде спи…

Така, имах един познат, изчезва в месеца за четири, пет дена. Жена му, съмнява се и ме пита къде ходи. Казвам:
– Ходи на едно място с приятелите, но нямам право да ти кажа. Питай го.
Той каза:
– Излизам с приятели на пикник, на разходка.
Не е ловец, не е рибар, не е моторджия.
Срещам го аз и казвам:
– Слушай, какво правите вие там, като се съберете в тая вила?
– Имам пет, шест приятели, точно като мен. Напускаме, дните от тази до тази дата се отговаряме на всички да е удобно и започваме един запой във вилата Пием и пеем. Пълна свобода. Забравяме за света. Кой къде падне, там спи, ония го подритват. На третия ден ставаме, изтрезняваме, изкъпваме се, минава време и на четвъртия или на петия ден се прибираме Чисто Нови.

И това е начин, не ти трябва, как да кажа, наркотик. Не ти трябват разни други упойващи препарати, средства и транквиланти. Едно обикновеното просто пиене, от което се изтрезнява. От онова – не! Онова става с натупване и е Много Опасно.

Пак казвам, ЛЕДНИКОВИЯТ ПЕРИОД Е НАУЧИЛ ЧОВЕКА НА МЕСОЯДСТВОТО! И Учителя казва:

„ГРОХОПАДЕНИЕТО ЗАПОЧВА С МЕСОЯДСТВОТО!“

Ето ПЪРВОТО ГРЕХОПАДЕНИЕ е от там. Защо? Защото ВКАРВА ПРОГРАМАТА НА СТРАХА и от там вече човек, понеже се плаши… ПОРОЦИТЕ ИДВАТ чрез СТРАХА!

Ако Човек е Абсолютно СПОКОЕН, той НИКОГА НЯМА ДА ИМА ПОРОК! Аз обикновено казвам, че Моето НЕ СА Проповеди, а СА ИЗПОВЕДИ! Изповед, когато говоря за себе си.

Бях много млад и как да кажа, опитвал съм, не че не съм опитвал, само веднъж едно зрънце, по малко от черен пипер, и съм в един нощен бар, помощник на бармана.

Отивам там като стажант и гледам една кутийка, значи там са само чужденци в бара. Той от 10:00 часа вечерта, до 06:00 часа сутринта. В един много голям и много луксозен хотел. И аз гледам ги тия работи…

А, как ме изпита най-напред бармана? Това е по честност. Гледам десет долара паднали долу, зад шубера, където е. Аз чистя, оправям и крайчеца им се вижда зад шкафа – толкова. Това всичко е било номер, после той ми го каза. Искаш ли да изпиташ някой, внимателно. Тогава камери имаше, но не чак толкова много. И сега, и аз измъквам – а, десет долара. Слагам ги отгоре на шубера, където е. Той беше излязъл някъде. Като се върна казвам:
– Бате Петьо, тия десет долара бяха паднали зад това.
– А, моето момче…
Два, три пъти ми се прави този номер, за да види колко съм честен, защото мога да си ги сложа в джоба.

Един ден идва и казва… Паролата беше черен пипер на английски – „black pepper“. Все чужденци, все гости, и най-много имаше гърци. Имаше всякакви от целия свят.
И той ми казва:
– Слушай, това струва тридесет долара, едното. Взимаш, даваш му го, в чинийка, на салфетка – той знае.
А то се употребявал този наркотик с алкохол, но аз никога не съм пил алкохол през живота си. Още една изповед ви правя, научих червеното вино да го пия на петдесет и пет години. Хем съм бил и барман, и сервитьор. Обаче кръчмаря не трябва да пие, иначе ще фалира кръчмата му. Това е закон. Просто да го знаете. И той един ден вика:
– Моето момче Жорко, ти искаш ли да опиташ това какво е? Това си е чист наркотик. Взимат го. Слагат си го в чашата и го гълтат… Половината го употребяват. Вземи си.
Викам:
– Как, това е тридесет долара?
Тогава бяха много пари. Той и сега не са малко, но тогава беше… Сега сигурно ще струва триста. Едно към десет, за тия години, където са минали на живот.
– Добре.
– Но трябва да пиеш малко алкохол, избери си.
Имаше, истинските уискита бяха тогава, истинските водки. Всичко беше истинско.
– Аз не пия.
– Пийни един грам. С вода не става, само с алкохол става.
Пийнах го. Той каза:
– Сега седни и чакай.
Е, какво да сядам и чакам, на мен Вибрацията, по принцип ми е била ВИСОКА!
И това не можа, кой знае колко да ми подейства. Само ме казваше така на смях. Влезе един напълно нормален човек, аз започнах да му се смея за нещо. Напъваме отвътре само на смях, за най-такива работи. Нещо да видиш у човека, което иначе няма да го забележиш. Е и какво, след час, два…

А казвам имам достатъчно Воля. Ако ми е харесал наркотика щях да стана наркоман и щях да ритна камбаната и да гушна букетчето от предозиране. Казвам ви го. Без да ме интересува, без да ме отказват… Не ме интересува света какво мисли. Каквото искам аз. Е това е ината. Разбрахте ли какво се казва СИЛНА ВОЛЯ наречена ИНАТ? Затова като се сърдя, в началото не исках да си вземем службата. ТАТКО каза:
– Синко, изпращам такива ненормалници, които Живота ще си дадат десет пъти, но Ината няма да си го дадат! ТЕ СА МИ НАЙ-ПОЛЕЗНИ НА ЗЕМЯТА.

Продължавам нататък. Значи споменахме десетте йерархии, които са, ако искате пак да ги повторя и после тук-таме ще кажа нещо за всяка една от тях.

СЕРАФИМИ, ХЕРУВИМИ! В БОЖЕСТВЕНИЯТ СВЯТ ХЕРУВИМИТЕ са над СЕРАФИМИТЕ. Просто го казвам, то е технологично. СЕРАФИМИ, ХЕРУВИМИ, ПРЕСТОЛИ, ГОСПОДСТВА, СИЛИ, ВЛАСТИ, НАЧАЛСТВА, АРХАНГЕЛИ, АНГЕЛИ, ПРАВЕДНИ! Десет, така, всички тези Чинове, Ангелски – Йерархии ОТГОВАРЯТ за нещо У Човека.
Значи едни отговаря за главата, едни за белият дроб, за сърцето, за някакъв човешки орган. Всички и както са наредени горе-долу, може и да не е точно спазено, но отговарят. Ще ви кажа, че примерно АРХАНГЕЛИТЕ, макар, че не само ТЕ и друга йерархия може да отговаря за един и същи орган, но те са водещите при бъбреците. Значи, имаш нещо лошо взимане, даване с АРХАНГЕЛИТЕ, за да имаш бъбречна болест или да не си в ред с  бъбреците.

Ще говоря и за България специално.

ХЕРУВИМИ – белият дроб, дишането. СЕРАФИМИТЕ – нервната система и главата. НАЧАЛСТВАТА – далака. Далака е също много важен орган. Има си за стомаха отговорници, за храносмилателната система, отделителната система и така. Тук ще вмъкна една голяма скоба и ще ви кажа, че… Може би съм го казвал преди много години. На вас ще ви стане интересно, защото то е така. От трите Вселени, които са БОЖЕСТВЕНАТА, АНГЕЛСКАТА И ЧОВЕШКАТА, нашата Материалната Вселена, та до всяко едно нещо, което има вид, който има форма. Разбира се, то има и ДУХ Вътре, но видимата форма, която е, обикновено се оприличава на ЧОВЕК! И даже във Вселената има една Галактика, която има формата… Има човешка глава, човешко тяло, човешки крайници. Как й викаха? Човешката галактика, май, не си спомням. Както и да е, това съм го учил преди много години в Академията.

Планетата Земя, какво има? Има отделни ОРГАНИ, които са както при Човека. Планетата има ГЛАВА. – Някъде район, държава, след това има ГЪРДИ, където е БЕЛИЯТ ДРОБ. Всички органи ги има. Органи и като външни. Може да има РЪЦЕ, КРАКА и т.н. Но системите, които ги има от НЕРВНАТА СИСТЕМА до ОТДЕЛИТЕЛНАТА СИСТЕМА ги има.

Ще спомена, може да се учудите и аз бях леко учуден като научих тези работи някога, че много от ДЪРЖАВИТЕ ИМАТ да изпълняват ОТГОВОРНА ФУНКЦИЯ. Най известното, което е, хората го знаят, но не знаят за останалите държави или региони, които изпълняват тази функция. Значи едната е ВОДЕЩА, а другите са Помощни около нея примерно, които отговарят, така да се каже, точно за тоя орган на човека.

Започвам с България. След това ще спомена за останалите. Няколко подробности ще ви дам. БЪЛГАРИЯ, УЧИТЕЛЯ черно на бяло го е написал. Няма човек от Бялото братство, който да не знае, че УЧИТЕЛЯ е казал, че БЪЛГАРИЯ Е ЧЕРНИЯТ ДРОБ НА СВЕТА! Функцията на черния дроб, дори и човек да не е медик, пак я знае, че той е за прочистване на токсините от тялото. Предава ги след това на отделителната система и тя ги изхвърля от тялото. Това беше до към 2000 година и 2012 година вече е СМЕНЕНА ТАЯ ОСНОВНА РОЛЯ, която е играла до сега! БЪЛГАРИЯ ИМА НОВА ФУНКЦИЯ! Ще ви кажа, как се случи с подробности, защото знаех, че ще има тази промяна, обаче без аз лично да зная, че ще взема някакво отношение в нея.

Един ден, 2003-та година мисля или 2004-та, втора, трета година съм отшелник в планината, ми дават следната задача. Аз съм казал, и съм описал подробно в една беседа, още когато изнасях беседите в „Идея Вита“ в София. Дават следната задача, изглежда просто. Това е било първите три години, защото Отгоре ми спускаха винаги по един научен ръководител, един учител, който ми дава акъл и ми дават тия задания. Това беше един тест.

И той ми вика сутринта, след като се качвах на върха, посрещах слънцето, правих разни други работи и всичко слизам долу и през почивката. Между 10.00 и 10.30 имам почивка. Сутринта 04:00 ме вдигат, един час преди изгрева се качвам планината. Всичко е точно. СПАРТАНСКИ МОДЕЛ. Имам една обикновена и една пътна карта на България. Той казва:
– Трябва ти карта само на България. Не ти определям време, но за няколко дни направи следното, всички населени места, в които съществува думата БОГ.
Значи Богданов дол, Богданово, има няколко такива села. Боженци, Божурище, където ми е родното място и той има „БОЖ“. Щом има БОГ вътре, да присъства или Тодорово, Теодоро, селото. И така всички които имат ги изваждаш, а след това на картата с червена черта от едното място до другото ги очертаваш, за да видиш какво ще излезе.

И всички имена на населени места, тоест топонимията, които имат царски имена, също ги вадиш. Значи Царево, Царичина, Царска ливада и ред други. Кесарево е Цезарово, значи пак е царско име. А да не говоря старата топонимия.

Наистина изключително съм благодарен на екипа на инженер Иван Найденов, който се зае с тази работа, защото аз след като три дена се помъчих, видях, че това изобщо не може да стане така. Усещах, че много от имената са променени, а даже той, когато започна да ги изследва, отива в националния регистър. Вади топонимията, имената, всички стари имена от преди сто години и повече. Те повече от половината бяха турски имена и ги вади всичките, и тогава прави тази схема. Прави един екип, и отива на местата да ги види.
Имаше още една задача, която изпълни прекрасно и съм му благодарен.

Както сега си говорим приятелски и семейно, така в „Идея Вита“ казах:
– Не изпълних една задача.
То беше накрая на беседата. Те викат:
– Каква задача?
– Тези работи да ги направя, но видях, че това е бавна работа и се отказвам.
В крайна сметка моят ръководител Анисимил каза: „Добре, хубаво, няма да я правиш! Друг тест!“

Това беше, вече бях слязъл, пет, шест години бяха минали, но този човек взе присърце работата и какво направи. След цяла година, пак имам беседа в „Идея Вита“ и той носи едни ей такива карти и една хартия, прозрачна, през която може да се рисува и с нарисувано. Значи на картата на България бяха направени ДВА КАРДИОИДА. Формата на Сърце, дори едната камера на сърцето беше по-висока. И той вика:
– Ето това е с царските имена, това е с Божествените имена. Не знаеш с моя екип къде ходихме и какво правихме. Дадохме и средства, но ни беше интересно да обикаляме България. Питаме местните, това тука, махали, работи. Някои села , целите са потопени в язовирите, разбира се. Почти година и половина, от които аз и жена ми най-много работихме и целия екип.
Какво ми направи впечатление? Рядко нещо може да ме Впечатли, но това ме Впечатли.
Сложи картата, отгоре постави един лист от тая хартия, прозрачна. След това постави другата. Спря ми дъха. Всичко съвпадна, двата Кардиоида едно към едно, милиметър нямаше разминаване.
Вече ще ви кажа, че БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ЧЕРНИЯТ ДРОБ НА ПЛАНЕТАТА, А БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД БЕШЕ ЖЛЪЧКАТА! Жлъчката е прекрасно нещо.
Казвам наистина прекрасно нещо. Когато ти е ЗДРАВА ЖЛЪЧКАТА ИМА ЗДРАВЕ! Храносмилателната ти система работи великолепно и си жив, здрав, щастлив и радостен. Когато не работи… А защо НЕ РАБОТИ? Защото сме ИЗГУБИЛИ част от ЛЮБОВТА СИ, ОТ ОБИЧТА СИ КЪМ БЛИЖНИЯ, КЪМ ПРИРОДАТА! Просто ИМАМЕ някаква НЕНАВИСТ, а е Закон Вселенски, то е казвам като на Равновесните Сили. То е на една везна, КОГАТО ЗАПОЧВА ДА СЕ УВЕЛИЧАВА НЕНЕВИСТТА – ЛЮБОВТА НАМАЛЯВА И ОБРАТНО!

Имам приятели, на които им извадиха жлъчката. Режат я. Била прегъната. Един наш приятел. Тя и Силвина го познава, Огнян – автомонтьор и ни прави колата и вика:
– Нямаме няколко дена, операция си правих, уж лека, но сега не мога да ям…
Оплаква се.
– Какво стана?
– Те ми махнаха жлъчката!
Още не бях светнат тогава, но да ти махнат цял орган?!
– Докторите казаха че е превита, пълна с камъни…
Аз се бях занимавал и знам че жлъчката и Учителя, и особено Лечителя Петър Димков – има ИЗЧИСТВАНЕ. Камъните от жлъчката са меки и организма ги Изхвърля – чисто и просто – Зехтин и Лимон беше в основата и шишета с топла вода на черния дроб. Това беше цялата философия. Прочетете я при Димков и ако има камъни за един, два пъти ще ги изхвърлите. Това не ми е работа, но го казвам, едно време се занимавах с тези работи.

Така че Жлъчката е направена, за да бъде човек ДОБЪР. Тя, разбира се пуска едни киселини и ензими в човешкия организъм, за да може да смила храната.

СЛАВА ТЕБЕ ГОСПОДИ – БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е СЪРЦЕТО, А ПУЛСА Е БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД! Затова НИЕ Трябва да бъдем СВЕСТНИ!
Всички останали може да не бъдат толкова свестни, толкова чисти, толкова прекрасни, Може да не стават Ангелски души. Да не говорим след колко милиона години ще станат Божествени души, защото в момента Ангелите, които ви изброих, тези Йерархии преди доста милиони години са били като нас, но за тия милиони години са дръпнали много напред ,и са отишли в Ангелския свят.

Само ще ви кажа, че, и то не обикновени пеперуди в материалния свят. Ние дето си седим тука. НИЕ НЕ, но много от човечеството специално. И понеже повечето сме РОДЕНИ ОТГОРЕ И СМЕ АВАТАРИ. Преди 15 000 000 години
Земните жители… Едните са родени Отгоре, едните Отдолу, КОГАТО ВСИЧКИ СТАНАТ ПРАВЕДНИ ОТИВАТ ПРИ БОГА! Няма значение къде си роден, дали си на село или в града.

Преди 15 000 000 години бяха Пеперуди, но Астрални Пеперуди. За 15 000 000 години добиха човешки вид, но Дали Заслужават? Значи хора можеш да ги наречеш, хуманоиди, хомо сапиенси, защото човека отначало е ходил на четири крака, но сега е изправен.

Значи другите страни, като кажа може да ви учуди. Някой ще ги спомена, хайде ще кажа по-важните.

ГЛАВАТА и аз се учудих, когато казаха, че Главата (където е УМА, Мозъка на човека) е АЛБАНИЯ! Питам. „АЛ“ Е БОЖЕСТВЕНА СРИЧКА, а „ПАН“ Е ГОСПОДАР. ГОСПОДАР от БОЖЕСТВЕНИЯ СВЯТ! Помощници са Турция и балканските страни около Албания. Турция също се отнася към главата.

За БЕЛИЯТ ДРОБ Е БЕЗКРАЙНАТА РУСИЯ! БЕЛИЯТ ДРОБ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ!

ДАЛАКА на Планетата Земя е където сега е СИРИЯ! Каква е функцията на ДАЛАКА? ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНА!

Някога… Е, няколко пъти ми взимаха кръв. Може да се каже, бях кръводарител, но не бях, така да се каже доброволно. Един път когато ме накараха бях комсомолски секретар на Божурище. Не съм бил партиен секретар. Комсомолски секретар и трябва да дам пример. Отивам пръв в поликлиниката, пет, шест юнака идват с мен, ще даваме кръв.

Правят ми изследване… Кое ми направи впечатление? Да ми прости ГОСПОД, че говоря за себе си. След това вече в казармата първата година, втората година. Всички отиваме, преглеждат те най-напред и ако си здрав ти взимат кръв. Обаче всеки път като ми изследват кръвта, лекарят казва:
– Твоята кръв има някаква специална съставка и не става за преливане на другите хора.
– Добре, защо ми взимате 200, 300 грама кръв? Как ще я наваксам?
– Спокойно, далака ще е я навакса.
– Как далака ще я навакса?
– Слушай за един месец, за три, четири седмици, пет, организма се възстановява, защото взимаме от резервната кръв. Винаги един организъм има поне 500 грама резервна кръв. Може и 700, 800 грама, зависи от човека, ..килограми и колко литра кръв има вътре… Далака освежава кръвта, наваксва цялото количество. Непрекъснато и през него минава кръв, както минава през белия дроб и се окислява, и през сърцето. Разбира се, минава и през далака. Далака има своята много важна функция.
Един човек без далак ми каза:
– Георги, знаеш ли, има две работи, които аз не мога да ги усетя. Не знам кога ми е студено, гледам че се обичате, обличам се. И второто, не знам кога съм уморен

Сечем в планината, аз бях много голям майстор с резачките, да ми Прости ГОСПОД, че сума живи дървета съм изрязал, стотици, може би хиляди и той казва. Той човека ми доверява на мен. Ние сме една бригада там секачи в Стара планина. Какво ли не съм работил. СЛАВА НА БОГА!

Ще кажа още, че има ХРАНОСМИЛАТЕЛНА СИСТЕМА, която е изключително Важна. Това е отвъд океана, онази хубава голяма страна. ТЯ е за тия работи.

КИТАЙ СА БЪБРЕЦИТЕ.

Още нещо ще кажа и си помислете защо така ГОСПОД е наредил да бъдат Човешките ОРГАНИ на Планетата Земя? Така ги разпределил. Ще ви кажа, че до диафрагмата, всичко надолу е ЧОВЕШКИЯ СВЯТ. От диафрагмата нагоре до тука (показва под брадичката) е АНГЕЛСКИЯ СВЯТ. И от тука, от тая чакра или от адамовата ябълка на мъжа до горе и малко по високо, осмата чакра вече –  това е БОЖЕСТВЕНИЯТ СВЯТ. Така се разделя в човека. Значи БОЖЕСТВЕНИЯТ СВЯТ до тука. (показва под брадичката) АНГЕЛСКИ СВЯТ до диафрагмата и от тук (диафрагмата) надолу е ЧОВЕШКИЯТ СВЯТ.

Това е което мога да ви кажа, за ДУХОВНИЯТ СВЯТ. Има и ред други интересни работи, нали? Но това досега с такава точност НЕ Е КАЗАНО. Знам и за другите органи…

Между другото СЪРЦЕТО Е БИЛО ИСПАНИЯ и нейни Помощници са били околните страни, а СЕГА се е прехвърлило в БЪЛГАРИЯ! Защо?

Както виждате, стомаха и надолу другите работи са по-далече, където се ДАВА ПО-ГОЛЯМ ПРЕОРИТЕТ НА МАТЕРИЯТА, ОТКОЛКОТО НА ДУХА! Това е напълно нормално. Разбира се, има и страни, които участват съвсем слабо в процеса и по-добре да е слабо, защото те по принцип са сбъркали отношенията си с тия Ангелски йерархии. Като СБЪРКАШ ОТНОШЕНИЯТА СИ С АНГЕЛСКИТЕ ЙЕРАРХИИ НЯМА НАЧИН ДА НЕ СТРАДА НЕ само отделният ЧОВЕК, но и отделния НАРОД, ОБЩЕСТВО, и каквото и ще да е.
Мислех да минем без медитация, но аз обикновено и това ще ви ДАМ като БОНУС, защото тя е три минути. От мълчаливата медитация. Вече не правя такива медитации, да изкарвам един отпред и т.н.

Имаше много интересни случаи, особено в „Идея Вита“. Там всеки месец изнасях беседа. Това е на едни наши приятели, един Духовен център, така да се каже. Даже някой път и два пъти в месеца отначало. Това през зимните месеци, като се започне от Септември и от Октомври, Ноември, Декември, Януари, Февруари до Март. И се знаеше. Там залата голяма, беше за около 200 човека, така и започна да се пълни в крайна сметка и беше добре. Тогава питам:
– Кой да изкарам?
И от Небето ми казват:
– На четвъртият ред, петият човек, от дясно наляво.
Аз не го избирам. Всички мислят, че аз избирам. Един път едно детенце вика:
– А вие защо искряхте тази жена отпред?
Идва така, то седемнадесет, осемнадесет годишно.
Казват ми:
– На третият ред, десетият човек.
– От ляво или от дясно да ги броя?
Казват ми. Отивам, броя и изкарвам тази жена. Казвам:
– Може ли?
Само по желание.
– Да.
Питам:
– Защо?
– Беше майка ми, пък тя е разведена.
Усъмнило се нещо, защо аз я изкарвам.

След една, две минути ще прочетем Молитвата, но ви казвам, че МЕДИТАЦИЯТА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНА. Дори не индийците.
Малко от индийците, духовните само я практикуват. Да не говоря за Тибет, но индианците я практикуват много, защото са свързани с Природата.
Така и те й казват. Знаете ли как казват на индиански? Израза не го знам на индиански, но го знам преведен от индиански. Индианския език има нещо общо с Тракийския. „На лов за видения“. „Хайде да ходим на лов заведения“.
Защото Медитацията, като влезете, наистина има изключителни Видения.

Благодаря ти ГОСПОДИ, че пусна едно чадърче и стана добре. Облачният чадър си е добър. Прекрасно е времето. Има светлина. Да и тука наоколо.
Много Невидими Души от Невидимия Свят са тука. Може би някой ще ги усети, друг не ги усеща, но при всички положения са дошли и те да слушат. Това го казва Учителят, не аз.

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Много хора ще се включват в тази МОЛИТВА, заради това, ще я записваме и на живо.

ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ:
ТЯ се казва МОЛИТВА АНГЕЛСКА ПОДКРЕПА.

ГОСПОДИ, БЛАГОДАРИМ ТИ !

ГОСПОДИ, БОЖЕ наш ВСЕЛЮБЯЩИЙ,
ТАТКО ВСЕДЪРЖИТЕЛЮ !

Молим ТЕ от душа и сърце,
изпрати ни СВОИТЕ АНГЕЛИ,
за да ни помагат и подкрепят,
като ни носят
ТВОЕТО ОЗАРЕНИЕ и ВДЪХНОВЕНИЕ!

За да палим с тях
БОЖЕСТВЕНАТА ИСКРА у Разумните Души,
като им сочим ПЪТЯ
на КРАСИВИЯ ЖИВОТ в БОГА!

За да живеем в НЕОБЯТНАТА КРАСОТА
на Добродетелите!

За да се изяви ТВОРЧЕСКИЯТ ни ПОТЕНЦИАЛ
и да се превърнем в творци
и сътворци на НОВАТА ЗЕМЯ!

За да изградим СЪВЪРШЕНИ ОТНОШЕНИЯ
с всичко и всички!

За да получим РАЗШИРЕНИЕ и ПРОСТОР
Безкрайни Нови Възможности, Хоризонти,
Приятелства, Откровения, Любов!!!

ГОСПОДИ, ТВОЯТА ВОЛЯ ДА БЪДЕ !
БЛАГОДАРИМ ТИ
от Дух и душа, ум и разум, сърце и воля !!!
СЛАВА ТЕБЕ !

Амин! Аум! Аумен!
Амин! Аум! Аумен!
Амин! Аум! Аумен!

Харум! Харом! Харим!
Харум! Харом! Харим!
Харум! Харом! Харим!

БЛАГОДАРИ ТИ, ГОСПОДИ!

ПОКЛОН!

Сега ще направим и минутната Медитация. Знам, че трудно се излиза от нея. Някои по-бързо, някои по-бавно. Някой път, честно казано, на някои трябва да им се помогне да излезе, защото толкова са се отнесли. Виждам, че ако седят повече в тия изменения и тия светове, като се върнат на земята, човек може да бъде един, два, три дена неадекватен. А един каза:
– Георги, една седмица бях неадекватен и не ходих на работа. Гледах си кокошките и си стоях вкъщи. След твоята беседа нещо ми стана.
– Как нещо ще ти стане?
– Ти прави там една Медитация и аз имах неблагоразумието така да си затворя очите, и се отнесох. И после дойдох на себе си, но не беше всичко същото.
И не е могъл, защото той е шофьор. Каза:
– Ще сбъркам нещо и предпочетох да си седя в къщи.

Така, започваме я, отпуснете се. Помислете си за Безкрайната Светлина, която е Диамантена, и когато слиза, и е тука в момента. Тук е направен един КУПОЛ ОТ СВЕТЛИНА, нищо че отгоре са облаците, но това ни е подарък на нас, за да ни бъде по-комфортно. Благодаря ти ГОСПОДИ за Всичко!

Започваме.

*****

Сега събудихте ли се вече?
Да ви кажа още нещо, една прастара формула.
От време на време и аз казвам някои формули или някой Златен завет от книгата „ЗЛАТНИТЕ ЗАВЕТИ“. Още имам 200, 300 или 400… В тая книга „ЗЛАТНИТЕ ЗАВЕТИ“ са 610. Сега ще ви кажа два от новите. Единият ми беше казан и на прастария език, който е даже преди Ватанския. Да се каже, че е Пратракийски език.

АНАХАР РАМАШ ТАНГЪР!
АНАХАР РАМАШ ТАНГЪР!
АНАХАР РАМАШ ТАНГЪР!

Превеждам го и след това ще го тълкувам. Това е Буквално Огънят – АНАХАР, но иначе е ЛЮБОВТА.
ЛЮБОВТА НАМЕСТВА ВСИЧКО!

За доказателство, който малко, от малко е чул нещо от източната терминология, където се е занимавал с йога. С тибетски процедури или с нещо такова, ще го потвърди.

АНА – АН е ТЕЧЕНИЕТО НА СВЕТЛИНАТА, ЛЮБОВТА И ЖИВОТЪТ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА! Както често съм го казвал, и от там идва АНГЕЛ. АНГЕЛСКИ СВЯТ – от АН! А, А – ВИНАГИ Е СВЕТЛИНА!
И ХАР от ХАРНО. То е най-великото ДОБРО. „ХАРА, ХАРА, ХАРА…“ Има такива мантри. На някои от моите приятели, които ходиха по разни източни езотерични групи и го казваха.

Така АН се състои от А, която е ВЕЧНАТА, БЕЗКРАЙНА СВЕТЛИНА и Н. Н има ДВЕ Основни Значения. Когато е самостоятелно то е БАРИЕРА, СПИРКА! НЕ! Защото ако се погледне, двата предни крака на коня ги спъват или на каквото и да е животно, за да може да не бяга надалече. Връзват едно въженце и то прави крачка, но крачка прави по една педя или подскача. Това се казва букаи. Слагат ти букаи, това е „Н“.
Обаче по-великото и по-духовно значение, което е истинското на самата буква, Н е СТЪЛБА. Когато наредиш много Н се КАЧВАШ към НЕБЕТО. В един живот МОЖЕ ДА ОБЪРНЕШ Н от СПИРКА И ПРЕГРАДА В СТЪЛБА. Качваш с едно стъпало нагоре в АНГЕЛСКИЯТ СВЯТ. Получаваш още едно стъпало. Стълба ти трябва при ИЗКАЧВАНЕТО НАГОРЕ. При СПУСКАНЕТО Надолу също ако си Разумна Душа и бавно слизаш по стълбата. ДОБРОВОЛНО, когато НЕ СЛИЗАШ ДОБРОВОЛНО те ритат и ти слизаш много бързо. Дали ще скочиш, дали ще си изпопремяташ по дола, ще се намериш на дъното. НО НАГОРЕ БЕЗ СТЪЛБА НЕ СТАВА. Освен ГОСПОД да те вземе и ДА ТЕ ИЗДИГНЕ или някой АНГЕЛ да те ИЗНЕСЕ НАГОРЕ с Крилата си.

РАМАШ, ако обърнем и двете РАМ и АШ – АШРАМ е Духовен център. На Санскритски. Място, където се наместят нещата. Отиват там.

АНАХАР – ЛЮБОВТА НАМЕСТВА, ПОСТАВЯ ВСИЧКО НА МЯСТОТО СИ! От там идва ТАНГРА! Това е ВСЕВИШНИЯ БОГ НА ВСИЧКО! Другото е ПАН, но ТАН е Прабългарското и е по-истинско от „ПАН“! ПАНДЕМИЯ, ПАНЕВРИТМИЯ – хубави работи! ПАН!

ЛЮБОВТА НАМЕСТВА ВСИЧКО И КОЙТО НЕ ИСКА ДА Й СЕ ПОДЧИНИ, НАСИЛА ГО НАМЕСТВА!
Това е употребено и в ТАНГЪР, ТАН е ВСИЧКО! ГЪР е с ГЪРМЕЖ! ЯВНО Е! Гърмежът се чува! Ако обърнете РАМАШ
– точно обратното е една много стара българска дума. Кой може да го обърне веднага? Другото име на плесница. ШАМАР! С шамарче, като не искаш и се дърпаш. Това е единият ДУХОВЕН ПОСТУЛАТ, а вторият е, Запомнете го, и Разберете, че Без него НЕ Може!

„МЪЛЧАНИЕТО И ТИШИНАТА СА СЪЩО БОЖЕСТВЕНО СЛОВО!“

И когато човек се усамоти, затова бях и шест, седем години в планината. НЕ МОЖЕ БЕЗ УСАМОТЯВАНЕ, БЕЗ ЕДИНОЧЕСТВО И БЕЗ ОТШЕЛНИЧЕСТВО ДА СЛУЖИШ НА ГОСПОДА! Излизам от хотел или ресторант „РИЦ”. Пил съм си до тогава аперитива и ГОСПОД ме хваща и казва:
– Моето момче, ела да ми СЛУЖИШ там, защото виж, закъсал съм го без тебе.

Нали трябва да те бият много пъти. Трябва да те накарат, така да се каже – ДА ИЗКАРАШ ЦЯЛАТА ШКОЛА и тогава…

Силви заповядай. ТИ ще кажеш много по-интересни неща. От мен толкова! Благодаря ви!

ЖИВИ, ЗДРАВИ И БЛАГОСЛОВЕНИ ДА БЪДЕТЕ! ИМАТЕ МОЯТА БЛАГОСЛОВИЯ, защото говоря и ме виждате. А ДА ИЗМОЛИМ БЛАГОСЛОВИЯТА НА БОГА ВСЕЛЮБЯЩИЯ И НА БОЖЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ, И НА ХРИСТОВОТО СЪЗНАНИЕ!

БЛАГОДАРЯ!

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
БЛАГОДАРИМ, ще започна с песен – „КРАСИВ Е ЖИВОТЪТ НА АНГЕЛИТЕ“

Преди да започна, наистина тук е невероятна красота в Астрала. И по точно в АНГЕЛСКАТА ВСЕЛЕНА, която се ПРОЕКТИРА на това място днес и то ЯДРОТО Й!
Боровете, не са борове, а са едни розови храсти. Едни огромни цветя, една огромна градина е цялата тая гора на „Аязмото“. Сцената не е сцена, а един дворец, и даже сега се загледах точно как е направен покрива отгоре, навеса, много интересно, както и горе има нещо подобно във формата.
БОГ ИЗБИРА МЕСТАТА, за да СЛУЧВА наистина невероятни неща.
И така, нека да започна с тая песен. „КРАСИВ Е ЖИВОТЪТ НА АНГЕЛИТЕ“ от УЧИТЕЛЯ.

„Красив е животът на ангелите.
Красив е животът на нашата душа.
Ти ще сполучиш във живота,
ти ще сполучиш във живота.
Слушай гласа на ангелите
и ще сполучиш във живота.
Красив е животът на ангелите.“

Благодаря ви. Днес ЗАВЪРШВАТ наистина всички Процеси, които последните два, три месеца вървяха на ниво Ангелска Вселена и заради това сме се събрали. Като казвам Завършат, за НЯКОИ ЗАПОЧВАТ! Разбира се, за мен и Георги ЗАВЪРШВАТ. Но за Аватарите тепърва процесите ще стават все по-активни на това ниво. Ще обясня малко по-късно какво имам предвид.

Малко да кажа за Молитвата. В течение на един месец я казвам тази, която заедно казахме всички. И освен всички неща, които се изброяват в нея, за които сега ще говоря по-подробно. ТЯ ДАВА АНГЕЛСКА ПОДКРЕПА! Нещо наистина много Важно! По-важното и най-важното, разбира се е ДА ИМАШ БОЖЕСТВЕНАТА ПОДКРЕПА! Но когато имаш Ангелска Подкрепа, поне на едно същество от Ангелските Йерархии, това е Много Голяма СИЛА! Това е ВОДАЧЕСТВО! Това е ЗАЩИТА! Зависи за какво работи този Ангел, който ти е изпратен. Те са изпратени според профила на хората. Един е творец, значи ще му изпратят ангел, който ще му помага в творчеството. Друг прави нещо друго. Различни йерархии присъстват при всеки. Днес след тази Молитва това се ДАДЕ на Всеки един от вас. Едно такова същество. Аз даже ги видях, като едни гълъби изглеждаха, които слизаха отгоре.

Как се виждат Ангелите? Нещо доста важно, защото много хора виждат неща, но не правят разлика. Като казвам АНГЕЛИТЕ, аз имам предвид Всички Същества от АНГЕЛСКИТЕ ЙЕРАРХИИ, от АНГЕЛСКАТА ВСЕЛЕНА. Знаем има МАТЕРИАЛНА или ЧОВЕШКА ВСЕЛЕНА, АНГЕЛСКА ВСЕЛЕНА и БОЖЕСТВЕНА ВСЕЛЕНА.

Много хора виждат различни по размер Кръгчета, Сферички, оцветени в най-различни цветове. Това са същества от Материалната Вселена.
Феички, Елфчета, някои виждат дори Самодиви и по-големи същества, Тролчета… Също така Животинки, те също се причисляват към Материалната Вселена. ДУХОВЕТЕ, които УПРАВЛЯВАТ ЖИВОТИНСКИЯТ СВЯТ.

АНГЕЛСКИТЕ СЪЩЕСТВА се виждат като ЕДНА БЯЛА СВЕТЛИНА до човека. ЕДИН БЯЛ СИЛУЕТ. Да кажем когато шофирам, понеже тогава винаги Преминаваме през много Портали. Когато пътуваме с Георги и тогава имаме Пълният Антураж. При нас са 108 Ангела, от АНГЕЛСКА ВСЕЛЕНА, които са плътно с нас навсякъде. И Един от тях го виждам отляво на мен. Значи, аз съм на шофьорската седалка, отляво на мен. Наскоро се замислих защо точно отляво, по принцип СВЕТЛИТЕ СЪЩЕСТВА стоят от ДЯСНО на човека.

Когато получаваме информация, когато се Развият повече ДУХОВНИТЕ СЕТИВА, от дясно идва информация от СВЕТЛИТЕ СЪЩЕСТВА. Докато от ляво седят Дяволчетата. Явно от ляво, просто трябва да се подсили Защитата. Лявата ръка е която Получава. По принцип ЛЯВАТА ЧАСТ на Човек се СВЪРЗВА С МАТЕРИАЛНОТО СЪЗНАНИЕ. Поради това лявата му част се Управлява от, както ние ги наричаме „Братовчедите“. Просто наистина така е в ДУАЛНИЯТ СВЯТ. Има си го и Светлото, и Тъмното при човека.

А много хора виждат…  Казват:
– Видях ХРИСТОС.
– Как точно го видя?
– Той изглеждаше като човек.

Трябва да ви кажа, че да видиш ХРИСТОС – това е НЕВЪЗМОЖНО, защото като казваме ХРИСТОС, това е ЕДНО ОГРОМНО СЪЗНАНИЕ, което обхваща Всички Вселени. Но ние виждаме една малка частица от ТОВА СЪЗНАНИЕ. Обикновено това е ПРОЕКЦИЯ. Аз също постоянно правя Проекции. Преди няколко дни, дойдох тук, за да БЛАГОСЛОВЯ това място, за да се Случи тази ПРОЕКЦИЯ. Тук да се ПРОЕКТИРА ЯДРОТО НА АНГЕЛСКАТА ВСЕЛЕНА, където имахме работа днес.

ПРОЕКЦИЯ НА СВЕТЪЛ ДУХ Означава, че частичка от Тринадесетото му тяло е там! ЕДНА МАЛКА ЧАСТИЧКА! Това е нещо като холограма, разбирате ли?
И казва:
– Аз видях ХРИСТОС. Аз видях еди-кой си АГЕЛ, АРХАНГЕЛ.

Това са ОГРОМНИ СЪЩЕСТВА! АГЕЛИТЕ, АРХАНГЕЛИТЕ са от АНГЕЛСКАТА ВСЕЛЕНА! ТЕ СА ОГРОМНИ! А може да са колкото ЦЯЛАТА ЗЕМЯ, нали. Ти НЯМА КАК ДА ГО ВИДИШ в целия му размер. ТИ НЯМАШ ТЕЗИ СЕТИВА! Аз ги виждам като СВЕТЛИ, БЕЗПЛЪТНИ СИЛУЕТИ! Така че, да правим тази разлика. Какво всъщност виждаме?

Малко ще ви разкажа за „Падналите Ангели“. Учителя казва, че има Ангели от ТРИТЕ НЕБЕСА. Той не уточнява точно какво значи това. ТРИТЕ НЕБЕСА, това са ЧОВЕШКА, АНГЕЛСКА И БОЖЕСТВЕНА ВСЕЛЕНА. Съответно във всяка една от тях ги има Всичките Йерархии, но те ИМАТ РАЗЛИЧНА СИЛА. Едно може да прави едно Елфче, а друго може да прави един Ангел. Разликата в силата е огромна. Поради тази наистина много по-голяма Сила на АНГЕЛСКО ПРИСЪСТВИЕ около нас последните два месеца Енергиите бяха малко по-силни. Сигурно някои от вас са го усетили. Като едно главоболие, неразположение, повече успиване, повече почивка. Просто беше такъв период.

В Материалната Вселена имаме АНГЕЛИ, АРХАНГЕЛИ, СИЛИ, ПРЕСТОЛИ, ВЛАСТИ… Всичко, което и Георги изброи. УЧИТЕЛЯТ ги е дал до ДЕСЕТ. В днешно време вече се дават до ТРИНАДЕСЕТ, защото всичко е по ТРИНАДЕСЕТ. ТРИНАДЕСЕТТЕ БОЖЕСТВЕНИ ПРИНЦИПА! Учителят тогава не ги е дал до Тринадесет, защото, когато такъв ДУХ Говори за Принцип ТОЙ ГО МАТЕРИАЛИЗИРА! ТОЙ ГО СЛУЧВА! Тоест този ПРИНЦИП ЗАПОЧВА ДА РАБОТИ на Земята. Учителя НЕ е Говорил за някои от Принципите и съответно за Йерархиите, защото тогава все още НЕ е било Дошло Времето, да се Говори за ТОВА на хората.

В МАТЕРИАЛНАТА ВСЕЛЕНА ИМАМЕ ТРИНАДЕСЕТ ЙЕРАРХИИ. В АНГЕЛСКАТА ИМАМЕ ТРИНАДЕСЕТ И В БОЖЕСТВЕНАТА ВСЕЛЕНА ИМАМЕ ТРИНАДЕСЕТ ЙЕРАРХИИ. Съответно имаме АНГЕЛИ ОТ ТРИТЕ НЕБЕТА! АНГЕЛИ ОТ АНГЕЛСКА ВСЕЛЕНА, АНГЕЛИ ОТ МАТЕРИАЛНА ВСЕЛЕНА И АНГЕЛИ ОТ БОЖЕСТВЕНА ВСЕЛЕНА!

И Учители казва, че ако някой Ангел сгреши, Кармата и последствията, които той получава в следствие на тази своя грешка, не си спомням точната цифра, но беше нещо от рода на 20 000 пъти по-сериозно, отколкото ако сгреши едно Човешко същество.

Преди около година и повече, при нас се появи Един Бял Гълъб, после и други, други… Сега са вече към петдесет гълъба. Повечето са светлички, белички и така много им се радваме. В последствие установих какви са тези Души. Оказа се, че това е са Души на „Паднали Ангели“.
Тоест на Ангели, които нещо Горе са СГРЕШИЛИ и тук са изпратени на поправителен, така да се каже. НЕ са изпратени дори В ЧОВЕШКО ТЯЛО, а директно в тяло на животно.

С тези птици е сериозно изпитание, защото КАРМАТА ИМ Е СЕРИОЗНА! Всеки ден се МОЛИМ ЗА ТЯХ. Специални са.

АНГЕЛИТЕ УПРАВЛЯВАТ най-общо казано РАСТИТЕЛНИЯТ СВЯТ.
И заради това след днешния ден Връзката ни с Растителния свят ще бъде малко По-Силна. Много интересно е това, защото Всички тези същества ТЕ СА ПОСЛАНИЦИ НА БОГА!

Много рядко е, наскоро хванах Мисъл от ХРИСТОВО СЪЗНАНИЕ. ТО беше само едно „ДА“! Да хванеш Мисъл от ХРИСТОС!!! Много хора си въобразяват, че хващат Послания, но това нещо е нещо изключително. Трябва да имаш изключително РАЗВИТА Енергийна Система, за да можеш да ИЗДЪРЖИШ на това СЛОВО, което ИДВА ОТ НЕГО!!!

Обикновено при нас идват Посланици от Различните Йерархии и те ни предават ВОЛЯТА на ПО-ВИСШИТЕ ЙЕРАРХИИ.  То и за това Ангел на Гръцки значи ПОСРЕДНИК. ПРАТЕНИК, който носи съобщение. Наскоро едни Елфчета, наистина връзката ми с цветята много се засили, едни Феички точно ми предаваха ПОСЛАНИЕ от нашия Татко. От ХРИСТОС!  Какво трябва да се направи? Как да се направи? За Беседата какво трябва да направя? Как..? По-лесна е връзката с тях. Те предават информацията.

Ще ви разкажа за музиката, защото това ми е специалност. Как работи музиката? Още преди много време БОГ ми каза:
– Давам ти музиката.

И от този ден започнах ПОСЛАНИЯТА да ги получавам като музикални фрази от различни песни. Някога дори от най-далечните си детски години. Просто се изненадах, явно паметта се засилва на човек и със сигурност е така. Изведнъж ти изниква една песничка „Оранжево небето“ и ти се сещаш, че трябва да кажеш да кажем – Огнената Молитва, по такъв начин те подсещат.

ФОРМУЛАТА, която Работи, за да се ИЗЯВИ МУЗИКАТА В ЧОВЕКА -АНГЕЛСКАТА МУЗИКА. За да направи той ВРЪЗКА С АНГЕЛСКИТЕ ХОРОВЕ… КАКВО ПРАВЯТ АНГЕЛСКИТЕ ХОРОВЕ? НАЙ-ВЕЧЕ ЛЕКУВАТ!!!

(Завалява дъжд.)

Нали знаете, че казват, че всяка една капка е както е една жълтица. Много Силна МАГНЕТИЧНА ЕНЕРГИЯ. Понякога нарочно съм се оставила на дъжда. Съвсем Целенасочено се оставихме да ни повали малко. ВИНАГИ Е ПРЕЧИСТВАНЕ!

(Всички са горе на сцената.)

Ще продължим в такъв семеен формат.

Тъкмо щях да кажа ФОРМУЛАТА ЗА МУЗИКАТА! Да ви кажа, какво ми казаха ОТГОРЕ. ТАТКО, какво казва:
– С този дъжд измивам и изчиствам нещо, което иначе на Вас щеше ви коства много усилия, много усилия…

Обикновено аз и Георги, седмици след беседа ПРЕРАБОТВАМЕ НЕГАТИВА, така че днес, може би наистина това е ЕДНО ДОБРО, което НЕБЕТО прави, въпреки, че на нас ни изглежда като некомфортност. Честно казано е изненада, защото се молихме да има облаци. Да не е много слънчево.

И Музиката… ФОРМУЛАТА, която прави ВРЪЗКАТА С АНГЕЛСКИТЕ ЙЕРАРХИИ, така че БОЖЕСТВЕНАТА МУЗИКА ДА СЛИЗА, звучи така:

ЕЛ МЕЛ ИНСИ! – БОЖЕСТВЕНАТА МЕЛОДИЯ Е В МЕН!

Онази вечер, бяхме на гости на едни наши приятели. Жената започна да ми разказва за малката си внучка. Казва:
– Тя е много интересна, когато съм сложила някое хубаво бижу или дреха. Тя идва и казва: „Oh, my Goodness, what is this?”
Говорим за дете на две години. На мен ми дават посланията като мисъл: „Даяна“. Питам: „Коя Даяна?“ Мисъл: „Принцеса Даяна.“ Цялата настръхнах. Ей сега, само като й споменавам името, цялата настръхвам. Когато истината идва под форма на някое Послание – цялата настръхваш. Принцеса Даяна.

Вечерта като се прибрах и разказвам на Георги, какво точно съм открила. След това я сравнявахме, за да видим как изглежда детенцето, и как е изглеждала принцесата. Едно към едно. Веждите, устата, носа, всичко.

Даяна е Дух от Ангелските Йерархии и отговаря за БОЖЕСТВЕНАТА МУЗИКА и точно същата вечер… Нейната Енергия, нейната Сила, нещо ми даде и започнаха АНГЕЛСКИТЕ ХОРОВЕ.

Тази ФОРМУЛА – ЕЛ МЕЛ ИНСИ! – Помага за това – БОЖЕСТВЕНАТА МУЗИКА ДА ВЛЕЗЕ В МЕН! В НАС!

Малко за АНГЕЛСКАТА НАМЕСА В ЖИВОТА НА ЧОВЕКА. Има безброй примери. Клипове дори заснети, как Ангелите помагат на хората. Как спасяват, когато е критично важно и нищо друго, като енергийна намеса не може да помогне. Дори е възможно да се материализират. Един такъв пример.

С Георги шофираме. Георги може да даде сигурно хиляди примери, даже сме имали такава лекция. Специално е дал много примери за такива Чудеса.
Спираме на една бензиностанция и човека, който ни обслужва, ни казва:
– Много хубаво, но ви е спукана гумата.
Казвам си:
– Как е спукана гумата? Толкова път ни чака още.
Сменяме гумата. Пореден Урок за мен, за Приемане! Това беше наистина преди много години, още ме ОБУЧАВАХА, за това ДА ПРИЕМАМ БЕЗУСЛОВНО ВСИЧКО!

Ето дъждът спря. Знаех си. Синьото небе се появява, обаче по някаква причина всички трябва да бъдем в Двореца. Както ви казах ТУК (говори за сцената) Е ЕДИН ДВОРЕЦ В АНГЕЛСКИТЕ СВЕТОВЕ – ПРОЕКТИРАН.

И какво става? Вече сменихме гумата. Тръгваме от бензиностанцията и на няма и километър виждаме един обърнал се тир – насред магистралата.
И си казвам:
– Ако не бяха ни спукали гумата, да се забавим, много вероятно щяхме да сме участници в това събитие.
И такива примери има Много.

ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ:
МАЛКОТО ЗЛО! Като се СЪГЛАСИШ – ГОЛЯМОТО НЕ ИДВА!

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Аз на Братовчеда, ИМЕТО НЕ Искам да му казвам. Казвам: „Малкият Братовчед“, за да НЕ ГО ВИКАМ, нали?
– Здравей. (поздравява детенце
Много специални деца са около нас. Аз казах за Даяна, но за много деца съм проверявала, включително и за деца, които тепърва идват. Примерно майката е бременна. Казвам:
– Я да видим, който е този Дух, който идва?

Сега, малко е Съкратено времето, просто защото сега много събития има на Земята. НЕ СЕ ЧАКАТ тия ЧЕТИРИДЕСЕТ И ПЕТ години, които са били преди, за да се ПРЕРОДИ една Душа. Има УСКОРЕНИЕ, за да може да присъстват, и да участват всички Аватари, които са в списъка. Да участват в събитията.

ЛЮБОВТА НА АНГЕЛИТЕ! СВЕТЛИНАТА НА АНГЕЛИТЕ! Наскоро имаше наша публикация за това, че когато такова същество е около теб, наистина има една Светлина. Може да е като Един СВЕТЪЛ СИЛУЕТ, но ако са МНОГО, а НЕ само Едно. ЦЯЛОТО Пространство се насища с ТОПЛИНА И СВЕТЛИНА. Да кажем, при нас винаги е много горещо. Аз и зимата изкарвам по тениска, защото има наистина много ПЛЪТНО ПРИСЪСТВИЕ. Последно време Присъствието бих го нарекла ПЛЪТНО!

Сега искам малко да ви кажа за БЪЛГАРСКАТА АЗБУКА, защото ми го казаха така:

„БЪЛГАРСКАТА АЗБУКА Е ЕДИН ОТ ГОЛЕМИТЕ ДАРОВЕ НА АНГЕЛИТЕ! В НЕЯ СА ВЪПЛАТЕНИ ВСИЧКИ БОЖЕСТВЕНИ ЗАКОНИ И ПРИНЦИПИ!“

За сега ми дадоха само ГЛАСНИТЕ, защото чрез ТЯХ РАБОТИ ЖЕНСКИЯТ ПРИНЦИП! Георги каза за няколко съгласни. Аз ще кажа за Всички ГЛАСНИ. КАКВО РАБОТИ чрез всяка една от ГЛАСНИТЕ в БЪЛГАРСКАТА АЗБУКА?

А между другото, като казвам работи женският принцип, ако забелязвате повечето народи, които имат повече гласни в езика си – Женски Принцип там работи по-силно. Докато другите Таджикистан, Афганистан, където има струпани малко повече съгласни, там са малко и по-войнствени хората. Мъжкият принцип по-твърд.

„А“ е гласната на БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ!

Тя изглежда точно така, печатните букви, като една ракета, която изнася цялата енергия нагоре, Това е НАЙ-ВИСШИЯТ ПРИНЦИП НА ВСЕЛЕНАТА, НА БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ!

„И“ чрез нея работи ПРИНЦИПА НА БОЖЕСТВЕНАТА МЪДРОСТ!

Като ми казаха, че в НЕЯ са заложени ДВАТА СТЪЛБА НА ЖИВОТА. От двете страни, тези които са вертикалните. Това са и ДВЕТЕ ПОСОКИ В ЕВОЛЮЦИЯ! – ЕВОЛЮЦИЯ И ИНВОЛЮЦИЯ!

ИНВОЛЮЦИЯ, ще обясня какво значи. Това е когато хората имат твърде тежки Грехове ТЕ отиват за Претопяване. – Така го казват и в „Откровение“ и наскоро ми го показаха доста нагледно какво се случва. Да кажем са ми казвали: „Зеленски, ще се върне до ПРААТОМ“.

Това е възможно НАЙ-НИСКАТА ФОРМА НА СЪЗНАНИЕ, което може да съществува, но ДУШИТЕ НЕ СЕ ГУБЯТ! Георги го е казвал, няма как да се изгуби. Това е БОЖЕСТВЕНА СУБСТАНЦИЯ, която БОГ Е СЪЗДАЛ.

Какво се случва в това специфично пространство на еволюцията, когато стане така, че тая душа слезе надолу? Казаха ми така:

„Това е един ПРОЦЕС НА КОМПРЕСИРАНЕ! СТЕСНЯВАНЕ И ПРЕКЪСВАНЕ НА ВРЪЗКИТЕ!“

С колко същества имаш връзки? Трябва да кажа, че това е много определящо, за да се определи каква е еволюцията на този човек. Да кажем, ХРИСТОС ИМА ВРЪЗКИ с абсолютно Всички ДУШИ във Всички ВСЕЛЕНИ и СЪЗНАНИЯ!!! И то СЪВЪРШЕНИ ВРЪЗКИ! СЪВЪРШЕНИ ОТНОШЕНИЯ!

И всъщност се ПРЕКЪСВА ВРЪЗКАТА! НЯМАШ ВРЪЗКА С НИКОЙ!!! НЯМАШ ВРЪЗКА С АНГЕЛА СИ ХРАНИТЕЛ!!! Връщат те във форма на чехълче, амеба, зелена еуглена. ТОВА Е ИНВОЛЮЦИЯТА! Малко е тъжно да се наблюдава. При доста души го НАБЛЮДАВАМ това, които сега се Изявяват като СВЕТОВНИ ЛИДЕРИ.

ДРУГАТА ПОСОКА НА ЕВОЛЮЦИЯТА, заради която всички сме се събрали.
Съответно връзката на „И“ На ДВАТА СТЪЛБА НА ЖИВОТА. Това е СТЪЛБАТА НА ЖИВОТА!

„Е“ е ИСТИНАТА!!!

Пак за печатната буква казвам. Имаме едни ОПОРИ! ТРИ ОПОРИ НА ИСТИНАТА! Цитирам нещата, не съм го аз измислила. Така ми ги диктуваха снощи. ТРИ ОПОРИ НА ИСТИНАТА! Най-горе са МИСЛИТЕ. След това Средната чертичка на „Е“ са ЧУВСТВАТА и ДЕЛАТА най-отдолу. Те са свързани с една голяма черта. И са успоредни. Което какво значи? ЧЕ МИСЛИТЕ, ЧУВСТВАТА И ДЕЛАТА НА ЧОВЕКА ТРЯБВА ДА БЪДАТ В ЕДНА ПОСОКА, ЗА ДА БЪДЕ ТОЙ В ИСТИНАТА!!! ИСТИНАТА, която ПРОЯВЯВА! Това са нашите ПРОЯВЛЕНИЯ. Нашата ИЗЯВА, като същества. И те да са свързани помежду си, като най-малка е чертичката на Чувствата. Значи ЧОВЕК трябва Най-Много да ВНИМАВА С ЕМОЦИИТЕ! Да ги контролира!

„О“ е ЛЮБОВТА! ЧОВЕШКАТА ЛЮБОВ! ЛЮБОВТА КЪМ БЛИЖНИТЕ!

Значи ако аз съм човек, вие всички сте моите близки, които правят едно „О“ около мен. Това е кръга около всеки човек от неговите близки същества.
Което е Човешката Любов. Любовта към ближния. Която би трябвало да бъде съвършена като един кръг.

„Ъ“ е ДОБРОТО!

Ако Долната част е СЪВЪРШЕНОТО ДОБРО, Горната част на „Ъ“ ни показва ПЪТЯТ КЪМ ДОБРОТО.

Засега толкова са ми го дали. Просто го маркирам. Тоест пътя човек да направи съвършеното добро, на това ни учи Принципът, заложен в тази буква.

Какво значи „Щ“? „Щ“ е БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ!

И забележете как изглежда буквата „Щ“ . Имаме ТРИ РАВНИ ЧЕРТИ – ТРОИЧНИЯТ КОД! Хубаво би било средната, да е малко по-високо нагоре. Имаме свързваща ги хоризонтална линия и това ченгелче надолу.

„Е“ – казахме е ИСТИНАТА! Значи „ЩЕ“ е ПРОЯВЕНАТА МИЛОСТ! Защото ИСТИНАТА Е ПРОЯВЛЕНИЕ!

„ЩЕ“ – ПРОЯВЛЕНИЕ НА БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ!

Когато ние в обикновения си език казваме, ЩЕ, еди-какво си! ЩЕ, еди-що си! Говорим си ние, но не знаем какво всъщност ПРОИЗВЕЖДАМЕ. Това е с всичките ни СЛОВА и с всичко, което пишем, което виждаме, като цифри, като букви. Чрез БЪЛГАРСКАТА АЗБУКА БОГ СЛУЧВА Гигантски ПРОЦЕСИ НА ЦЯЛАТА ЗЕМЯ, НА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА.

АНГЕЛСКАТА ВСЕЛЕНА Е ИЗВОР НА ВДЪХНОВЕНИЕ!

Какво е човек да се превърне в „ИЗВОР“? Това означава ПРЕЗ НЕГО ДИРЕКТНО ДА ПРОТЕЧЕ БОЖЕСТВЕНОТО СЛОВО! Но НЕ ТОЙ ДА Е ПРИЕМНИК НА СЛОВОТО от Ангел, който е дошъл и нещо иска да му съобщи, и той го препредава. ТОЙ ДА СТАНЕ „ИЗВОР“ – от НЕГО ДИРЕКТНОДА ИЗЛИЗА СЛОВОТО! По-ниската степен е да си АПОСТОЛ НА БОГА, НА СВЕТЛИНАТА!

Какво значи ВДЪХНОВЕНИЕ? ВДЪХНОВЕНИЕ – НОВ ДУХ, НОВ ДЪХ, НОВИ ИДЕИ, които стават част от живота на хората. Дава ЧИСТО НОВИ СПОСОБИ, НАЧИНИ И ПОВЕЖДА Човека по един ЧИСТО НОВ ПЪТ! ВЛАГА В Човека ЧИСТО НОВО СЪДЪРЖАНИЕ, като СЛОВО! Като картини, образи и идеи, които внасят особен ЗАРЯД, ВЪОДУШЕВЛЕНИЕ, ЕНТУСИАЗЪМ И ОЗАРЕНИЕ у Човека.

АНГЕЛИТЕ по този начин предават на човека една БОЖЕСТВЕНА ИДЕЯ и му подсказват и Начините как той да Я СЛУЧИ! Много са. Те са много примерите. Изведнъж – „ЕВРИКА“! НЕ само че ти идва ИДЕЯ за нещо, но някак си виждаш и реперите. Виждаш точно какво трябва да направиш, за да се случи това нещо в живота ти. То може да е нещо най-тривиално.
Да, но може и да е наистина нещо творческо, което да Допринесе за Развитието на много хора. Това е ВДЪХНОВЕНИЕТО! Това като цяло ЕДНО НОВО СЪДЪРЖАНИЕ, което БОГ чрез АНГЕЛИТЕ ИЗПРАЩА на Планетата – НОВ ДУХ!

Какво се случва, за да може Човек ДА ВЪЗПРИЕМЕ ИДЕИТЕ от АНГЕЛИТЕ? Това са аз ги наричам – ДВА ОРГАНА, които е нужно да се РАЗВИТИ у Човека, за да може той да ПРИЕМА Техните МИСЛИ и ПОСЛАНИЯ! За да има ВРЪЗКА С АНГЕЛСКИТЕ ЙЕРАРХИИ. Едното е КАНАЛЪТ за ВРЪЗКА с някои от ТЯХ, а другото е ДВАНАДЕСЕТОТО ТЯЛО. ТО е тялото на СЪВЪРШЕНСТВОТО.

Ако имаме седемте чакри до тук. (показва над главата) Имаме още нагоре до дванадесета. Имаме и тринадесета в Тимуса. Това са Централните.
И тялото на дванадесетата чакра се намира над главата да кажем. Това са все структури на Аурата.

Снощи имах невероятно главоболие. Някой от вас имаше ли главоболие?
Снощи работиха точно с това – Дванадесетото тяло. И аз се опитвам нещо да напиша. Какво ще говоря утре? Ето Радинка знае. Всъщност ТЕ Работеха точно с Дванадесетото тяло.

Какво точно СЛУЧВАТ ТЕ? Много хора виждат портали, виждат стълби, тунели и какво ли не, но Цялата Работа, много тривиално казано е ПОВИЩАВАНЕ НА ВИБРАЦИЯТА НА ЧОВЕК, но на ЦЕЛИЯТ МУ ОРГАНИЗЪМ! Защото цялата ни Аура и всичките ни други структури, освен физическото тяло са изградени от едни малки, фини частици. Всъщност ДУХОВНОТО НИ ИЗРАСТВАНЕ, ЦЕЛИЯТ НИ ПЪТ СЕ СЪСТОИ ТОЧНО В ТОВА – ВСИЧКИТЕ ЧАСТИЦИ НА ВСИЧКИТЕ НИ ТЕЛА, ДА ВИБРИРАТ В МАКСИМАЛНО НАЙ-ВИСОКОТО ИЗМЕРЕНИЕ!

И когато да кажем, виждаш спускане. Какво значи СПУСКАНЕТО? Наскоро бяха писали един сън, нали, как изведнъж той хлътва в някаква дупка и потъва. Това е точно частица. Точно от някаква част от организма на човека. Не целите ние потъваме, но Някаква ЧАСТИЦА ПОПАДА В НИСКИТЕ ИЗМЕРЕНИЯ, заради Наши ГРЕШКИ.

След това ИЗЛИЗАНЕТО. Това, което казват, че само БОГ МЕРКУРИЙ МОЖЕ ДА ТЕ ИЗВАДИ от СЕДМО ИЗМЕРЕНИЕ, от ПОДЗЕМНОТО ЦАРСТВО. Говоря наистина за НИСКИТЕ ИЗМЕРЕНИЯ, които са си Подземните Царства.
И за да се ИЗДИГНЕ тази твоя частица на горе, това е вече ЕВОЛЮЦИЯТА! Значи трябва да изминеш много, много дълъг път. Наистина Е ДОСТА СЛОЖНО ТОВА ИЗДИГАНЕ! То като Символ е ИЗДИГАНЕ, всъщност в него НАВЛИЗА НОВА СВЕТЛА ЕНЕРГИЯ, която е на Съответното ИЗМЕРЕНИЕ.

Сега малко Яснота искам за ИЗМЕРЕНИЯТА, защото това също абсолютно не е ясно. Много скоро и на мен не ми беше ясно. До скоро си мислех, че като Всичко ЗАВЪРШИ на Ниво ТРИНАДЕСЕТО ИЗМЕРЕНИЕ всичко и Край – ПРОЦЕСЪТ ПРИКЛЮЧВА! И като виждах как, наближават нещата при мен към..  Значи на Финала сме.

Оказа се, че Това са ТРИНАДЕСЕТ ИЗМЕРЕНИЯ НА МАТЕРИАЛНАТА ВСЕЛЕНА! Такива има и в АНГЕЛСКАТА, има и в БОЖЕСТВЕНАТА – ТРИНАДЕСЕТ ИЗМЕРЕНИЯ!

Така че да стигнеш ТРИНАДЕСЕТО ИЗМЕРЕНИЕ НА МАТЕРИАЛНАТА ВСЕЛЕНА НЕ Е ВЪРХЪТ! Значи все още при нас вървят процеси ОСМО, ДЕВЕТО, ДЕСЕТО ИЗМЕРЕНИЕ, при някои ЕДИНАДЕСЕТО. При много малка част ДВАНАДЕСЕТО. ТРИНАДЕСЕТО, да кажем една малка частица – ето това, което казах, КАНАЛ ЗА ВРЪЗКА С АНГЕЛСКИТЕ ЙЕРАРХИИ. Може би точно там, тази Структура, която отговаря за тази връзка при някой от Аватарите е на път да Навлезе в ТРИНАДЕСЕТО ИЗМЕРЕНИЕ НА МАТЕРИАЛНАТА ВСЕЛЕНА.

От там нататък имаме ВСИЧКИ ИЗМЕРЕНИЯ В АНГЕЛСКАТА ВСЕЛЕНА. И като се пее в песента: „БЕЗКРАЕН ПЪТ“. Наистина е така.
Просто ЧОВЕШКАТА ЕВОЛЮЦИЯ Е ПЛОД НА МИЛИАРДИ ПО МИЛИАРДИ ГОДИНИ! Изобщо ЕВОЛЮЦИЯТА! ДА, СТАВАШ АНГЕЛ, но и там има ИЗДИГАНЕ!

Да хванеш АНГЕЛСКИТЕ ИДЕИ, да се получи този ПРОЦЕС на ВДЪХНОВЕНИЕ е НУЖНО тези два органа – ДВАНАДЕСЕТОТО ТИ ТЯЛО и КАНАЛ за ВРЪЗКА С АНГЕЛСКИТЕ ЙЕРАРХИИ да е ПРЕМИНАЛ във възможно ПО-ВИСОКО ИЗМЕРЕНИЕ!

От ДВАНАДЕСЕТО, ТРИНАДЕСЕТО натам на МАТЕРИАЛНА ВСЕЛЕНА започваш с вече доста ЯСНО да хващаш МИСЛИТЕ. А когато влезнеш вече в ПЪРВО АНГЕЛСКО ИЗМЕРЕНИЕ… Аз чак се изненадах снощи, как ПОДРОБНО МИ ДИКТУВАХА нещата, нали?

ВДЪХНОВЕНИЕТО е един ИМПУЛС, ИДЕЯ, как да направи човек едно НОВО НЕЩО НА ДЕЛО!

ВЪОДУШЕВЛЕНИЕТО е един ЗАРЯД, ПРИЛИВ, който ти дават и ти си Възторгнат, Въодушевен.

След това, следващата степен – ЕНТУСИАЗМА – това е един ПОСТОЯНЕН ПРИЛИВ НА ЕНЕРГИЯ. Една ПОСТОЯННА ПОДКРЕПА на АНГЕЛИТЕ и ти си ПОСТОЯННО в ЕУФОРИЯ от всичко, което получаваш. От всичко което знаеш. Което получаваш като подкрепа, като идеи и нещата по които творчески работиш…

А след това ОЗАРЕНИЕТО е НАЙ-ВИСШЕТО. Това вече е да ЧЕРПИШ ОТ ИЗВОРИТЕ НА МЪДРОСТТА И ПОЗНАНИЕТО, Най-общо казано.

Да кажем, при Гените… Да кажем при Тесла. Той е имал Канал за Връзка с може би с Много Висока ЙЕРАРХИЯ, в МНОГО ВИСОКО ИЗМЕРЕНИЕ е този КАНАЛ. Най-вероятно е Трепел на Ниво, наистина Високо – БОЖЕСТВЕНО НИВО! ИЗМЕРЕНИЕ НА БОЖЕСТВЕНАТА ВСЕЛЕНА. Съответно Дванадесето тяло, Много Силно РАЗВИТО, ИМАШ ДОСТЪП ДО ИЗВОРИТЕ НА МЪДРОСТ И ПОЛУЧАВАШ ИНФОРМАЦИЯ едно към едно!

Това е ОЗАРЕНИЕТО!

За да Прогресира човек, и да върви Еволюцията му МНОГО ВАЖНО Е ТРУДОЛЮБИЕТО! Всичките тези неща и ОЗАРЕНИЕ е много е хубаво, но това трябва да е ПОДКРЕПЕНО с едно ПОЛАГАНЕ НА УСИЛИЯ И ТРУД

ВСЕКИ ДЕН! НЕ Е ДОСТАТЪЧНО САМО ТАЛАНТ! Същото е и в ДУХОВНИЯ СВЯТ! Вие го виждате – ПОСТОЯННИ ПРОЦЕСИ! Ние работим доста!

АНГЕЛСКАТА ВСЕЛЕНА Е КРАСОТА, НЕОБЯТНА КРАСОТА! Какво значи това? ВСЯКА ДОБРОДЕТЕЛ У ЧОВЕКА е една ЙЕРАРХИЯ от същества, които му помагат ТЯ ДА РАЗЦЪФТИ И ДА ДАДЕ ПЛОДОВЕ СЪРЦЕТО МУ,  и да го ПРЕВЪРНЕ в един КРАСИВ ЧОВЕК!

Сега малко искам да поговоря за това, каква е РАЗЛИКАТА между Божества и БОГ!

В древността, много същества са ги наричали БОГОВЕ И БОГИНИ, но те са БОЖЕСТВА! Както и сега тук НЯМА БОГОВЕ И БОГИНИ, има да кажем БОЖЕСТВА! Това са ВИСШИ АВАТАРИ, които са слезнали в даден народ. Постоянно слизат от най-високи нива.

Тогава условията на Земята са били други и те са имали Безсмъртието. Дарбите им са били толкова силни, че твърде много са се отличавали от обикновените хора, и те са ги Обожествили. Казали са Бог Один. Бог… Във всички митологии има едно и също нещо. Доста са подобни като архетипи. Като неща, които правят, защото Горе Принципите са едни.

Едно същество да кажем от Божественият Принцип на Любовта се появява и работи в Индия. То случва много подобни неща, които прави друг такъв Дух в Гърция. Богиня Афродита и Богиня еди-коя си в Индия. Те са си подобни, но са слизали на Земята в различни периоди и това са Божествата.

Защо стигнах до това, защото за всяка една ДОБРОДЕТЕЛ Отговаря Цяла Йерархия от същества. Да кажем Богиня Мнемозина. Тя отговаря в гръцката митология за паметта, и тя работи за няколко неща. Значи човек има три вида памет. Памет от това прераждане. Памет от предишните прераждания и паметта от целокупния му живот като Дух. Значи не знам кой трябва да си, за да ти дадат, да си спомняш много преди да дойдеш на Земята като Дух, какво си правил. Да кажем като Архангел. Това са три вида памет. Освен това има различни видове краткосрочна и дългосрочна памет.

Тази Богиня, но това пак казвам е Божество. Дух, Аватар, отговаря също за  връзката с Йерархиите. Отговаря за това…  Често ми казват на Руски: „Тъй, нада вспомниш“ и започват да ми прожектират най-различни картини от предишните прераждания.

За Всяка една ДОБРОДЕТЕЛ си има една такава ЙЕРАРХИЯ. Дали ще ги наречем Божества? Как ще ги наречем? Те всъщност работят.

НЕОБЯТНА КРАСОТА, защото ДОБРОДЕТЕЛИТЕ СА НЕОБЯТНИ. И всъщност ДОБРОДЕТЕЛИТЕ У ЧОВЕКА Изглеждат като една РАЙСКА ГРАДИНА с много цветя, дървета и същества, за която са нужни милиарди по милиарди години, за да обходим. Да обходим, да опознаем, да проявим, да приложим – ДОБРОДЕТЕЛИТЕ! И това е Необятната Красота!

Защо акцентирам тук на ниво АНГЕЛСКА ВСЕЛЕНА на тия неща? Защото след днешния ден тия неща ще започват да се Засилват. АНГЕЛСКАТА ВСЕЛЕНА да РАБОТИ за тях. След днешния ден някой от Добродетелите ви ще започнат да са доста по-силни, а връзката, това за което говорих Вдъхновението, Озарението и т.н. всичките неща ще стават все по-ярки.

АНГЕЛСКАТА ВСЕЛЕНА Е ПРОЯВЕНО ТВОРЧЕСКО НАЧАЛО! Какво се случва? ДУХЪТ НА СЪЗИДАНИЕТО ВЛАГА В Дванадесетото тяло един НОВ ПОРЯДЪК и ОРГАНИЗАЦИЯ, така че Умът на човек да стане Възприемчив за Цели ПОТОЦИ от ИДЕИ. ВРЪЗКАТА на този човек трябва да е от АНГЕЛСКИТЕ ЙЕРАРХИИ НАГОРЕ. Като Вибрация да е много ЧИСТА.

Творческото начало. Да кажем на мен са ми казали, че ЩЕ КОМПОЗИРАМ. Хубаво. Чакам го. Много интересно. Това е един ПОТОК. Значи това не е една отделна идея, което нали, ти я случваш. Това е един Поток от Множество Идеи. Така че, сякаш и започваш да рисуваш, сядаш и започваш да пишеш. Много от вас го знаят това нещо.

СЪВЪРШЕНСТВО, АНГЕЛСКАТА ВСЕЛЕНА Е СЪВЪРШЕНСТВО! Това е доста важно. Какво означава СЪВЪРШЕНИ ОТНОШЕНИЯ С ВСИЧКО И ВСИЧКИ? Аз казах, ХРИСТОС ИМА СЪВЪРШЕНИ ОТНОШЕНИЯ С ВСИЧКО И ВСИЧКИ. ТОЙ Е СЪВЪРШЕН! Всичко, което ТОЙ Прави, СЪЗИДАВА, ТВОРИ е СЪВЪРШЕНО! Това е АБСОЛЮТНОТО СЪВЪРШЕНСТВО!

Като казвам всичко и всички и това не са само хора. Животни, растения, нации, Галактики… Вселената. Наистина съществата от Всички Йерархии.
И такъв човек всичко, което мисли, чувства, казва и прави е Съвършено.
Такова нещо може да се ПОСТИГНЕ СЛЕД ВЕЛИКА САМОЖЕРТВА!
За да получиш СЪВЪРШЕНА ВРЪЗКА С ЕДНО Същество и КАНАЛЪТ ЗА ВРЪЗКА С НЕГО ДА ПРЕМИНЕ…

Сега ще ви дам малко повече информация. Да кажа, хора, с които имаме ПРОБЛЕМНИ Отношения. ЕНЕРГИЙНАТА НИШКА, която ни СВЪРЗВА с този човек, ВИБРИРА на Много НИСКА ЧЕСТОТА. Остави, че В НЕЯ ИМА ТЪМНИ ДУХОВЕ, но тя Вибрира да кажем във ВТОРО, ТРЕТО, даже при някой ПЪРВО ИЗМЕРЕНИЕ в МАТЕРИАЛНАТА ВСЕЛЕНА. НЕ дай си БОЖЕ да си там. Тогава ОТНОШЕНИЯТА ти с Тоя Човек са ТРУДНИ. Каквото и да правиш все нещо, нали има дразги. Колкото повече тази ЕНЕРГИЙНА ВРЪЗКА ПРЕМИНАВА В ПО-ВИСОКО ИЗМЕРЕНИЕ, съответно това са СЪВЪРШЕНИТЕ ОТНОШЕНИЯ. ТЯ НЕ Само, че ЕНЕРГИЙНО ЧИСТА, но ТЯ се ИЗДИГА в по-високите нива и това ИЗДИГАНЕ безспорно ОЗНАЧАВА, че в този Енергиен Канал НАВЛИЗА И ЛЮБОВ. Каквото и да говориш на човека, той ИЗПИТВА САМО ЛЮБОВ КЪМ ТЕБ!

АНГЕЛСКАТА ВСЕЛЕНА Е РАЗШИРЕНИЕ И ПРОСТОР! Когато БОГ ти даде инструментите, той ти дава и поле за да работиш, и да ги използваш. На музиканта дава нови сцени. На актьора, нови роли. На бизнесмена, нови пазари. На земеделеца, нови ниви. Това е много важно.
Това е наистина е едно РАЗГРЪЩАНЕ на всичко, което е ВЛОЖЕНО В НАС. Да имаш поле за действие и приложението му.

Защото доста дълго време ни задържат енергията. Примерно на мен много неща не ми ги позволят, защото ако аз започна да ги правя, това би довело до много Голямо Ускорение в много Процеси и заради това – „Това не може, онова не може. По-късно…“

Беше важно да ги изговорим нещата, защото са важни и се надявам чрез СЛОВОТО да Започнат да Работят при всички нас, все по- интензивно.

БЛАГОДАРЯ ВИ! ВИЕ СТЕ НЕВЕРОЯТНИ! Вие чухте ли нещо? (към хора, които не са горе на сцената)
– ДА!
Браво, много хубаво. МНОГО СЕ РАДВАМ. Наистина това е много показателно, че ТОВА, КОЕТО ПРАВИМ е ВАЖНО И ЦЕНЕНО! БЛАГОДАРЯ ЗА ТОВА!

Ако искате да направим едно слизане от сега на долу, за да можем да продължим в малко по-лек формат. Добре микрофона е ваш.

Въпрос:
Аз искам да попитам, дали ще имам Ангелска Подкрепа в предстоящата ми връзка с новият мой партньор

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Ти вече, я имаш.
За да се случи едно нещо. Първо е НУЖНА БЛАГОСЛОВИЯТА! И то на НАЙ-ВИСОКИТЕ ЙЕРАРХИИ! На ХРИСТОВО, БОЖЕСТВЕНО, дори и на ВСЕМИРНО СЪЗНАНИЕ! След това си има вече – СЛУЖЕБНИ СЪЩЕСТВА – АНГЕЛИ, от АНГЕЛСКИТЕ ЙЕРАРХИИ, а и по-малките от МАТЕРИАЛНАТА ВСЕЛЕНА, които вече идват, за да помогнат на човека, това нещо, което е в НЕГОВАТА ПРОГРАМА ДА СЕ СЛУЧИ! Аз, когато някой дойде при мен, проверявам – Има ли БЛАГОСЛОВИЯ? От КОЙ Я има? Ако я има е въпрос на не много време нещата да се подредят.
– При мен в рамките на какъв период може да се случи?

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
За Любовта съм грешила и предпочитам да не давам прогноза за това. За ЖИВОТА, СМЪРТТА, ЛЮБОВТА И МАТЕРИЯТА – Заровени съкровища… Не ми е дадено да говоря толкова точно, защото има все още нещо, което и мен ме подвежда в тази посока…

Имаш ли Благословия? Имаш!
Имаш ли Подкрепа? Имаш!
От там нататък трябва да се подредят нещата.
– Благодаря ви!

Въпрос:
– Добър ден, аз искам да попитам за гласната „У“

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
О, аз не я казах, наистина я пропуснах. Тя е БОЖЕСТВЕНАТА СПРАВЕДЛИВОСТ! Много е важна. Като рало. Оре, разорава.
– Защото нашият език е богат на гласни. „Ю“ и „Я“ също имаме, като писмени
Знаци.

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Така е, за тях още е рано да говоря.

Въпрос:
Наскоро попаднах на Валентина… Тя е украинка, която живее в Русия. Сега в момента се намира в Киргизия и тя общува с Ангелите, които покровителстват Русия. Ние имаме ли Ангели, които покровителстват България?

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
ИМА БОЖЕСТВА И БОГОВЕ, които ПОКРОВИТЕЛСТВАТ БЪЛГАРИЯ! България е НАЙ-КЛЮЧОВАТА ТОЧКА НА ПЛАНЕТАТА и ТУК има НАЙ-СИЛНО ПОКРОВИТЕЛСТВО, НАЙ-СИЛНА ПОДКРЕПА!

Да ви кажа за БОЖИЯТА МИЛОСТ. Най-вероятно Темата в Бургас ще бъде БОЖИЯТА МИЛОСТ на 26.08., но ако Всички НИЕ НЕ СЕ МОЛИХМЕ за България. А всички ние сме поне Ангели, смятам. Ако НИЕ НЕ СЕ МОЛЕХМЕ за България…  – България щеше да бъде втора Украйна! България е много древна страна и през всичките тези години ТУК са се случвали наистина много неща. Съответно се е понатрупала КАРМА!

УКРАЙНА защо СТРАДА? Защото там са Убити ТРИМА от НА-ВИСШИТЕ ДУХОВЕ, които са СЛИЗАЛИ на Земята! Но в България също са Убити ДВАМА. Ако Всички НИЕ НЕ СЕ МОЛИХМЕ И БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ НЕ РАБОТЕШЕ, Нямаше да минем само с едно леко разлюляващо ни земетресение, от толкова ниска степен по Рихтер. Така, че БЪЛГАРИЯ Наистина е МНОГО ПАЗЕНА И МНОГО СПЕЦИАЛНО ВНИМАНИЕ Й СЕ ОТДАВА!

Пак ли заваля? Това явно ще ни е финала.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview