Георги:
Днес е ден на ОТВОРЕНИТЕ СЪРЦА! Силвина беше написала на отворените врати, но следващият път каза, че ще коригира – на ОТВОРЕНИТЕ СЪРЦА! Защото е по-хубаво СЪРЦЕТО да ти е ОТВОРЕНО, нали. Прекрасен ден, докато НЕ си ОТВОРИМ СЪРЦАТА ние НЕ МОЖЕ да се придвижваме НАПРЕД и един метър по ДУХОВНИЯ ПЪТ, нищо.
Онази нощ в 4.00 часа сутринта ми идва един Постулат да си запиша. В „Златните Завети“ са 610, аз съм написал още 10, 15. Силвина единия го пуска. Сега ще ви кажа този, който ми дойде на ум, това е според астрономическото време 3.00 часа след полунощ. В 3.00 часа след полунощ какво слиза на Земята? Понеже всичко става Тихо и Мирно в 3.00 часа след полунощ на Земята. Даже се уморяват и тези, които играят в игралните зали и на ролетката. По баровете и по кабаретата и навсякъде, и в казината, и малко СПАДА им темпа, тоест ИЗЛЪЧВАНЕТО. ТЯХНОТО ИЗЛЪЧВАНЕ НЕ ВИНАГИ е СВЕТЛО, щом седи до толкова късно и не си е легнал в 22.00 или 23.00 часа, в 24.00. И ТОГАВА СЛИЗА тъй наречената ПРАНА от НЕБЕТО! ПРАНАТА е НОСИТЕЛ на БОЖЕСТВЕНАТА ИНФОРМАЦИЯ, на БОЖЕСТВЕНАТА СИЛА! На ПЪРВИЯТ ЖИЗНЕН ИМПУЛС! На НАЙ-ЖИВИТЕЛНОТО Нещо!

И точно в този час, бях буден, станах и викам: „Чакай, да си запиша, какво ми дойде до главата“.

Знаете ли, НЕ САМО ПРАНАТА е ИНФОРМАЦИЯ, ВСИЧКО е ИНФОРМАЦИЯ – ВИДИМО и НЕВИДИМО. НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ИНФОРМАЦИОНЕН ПОТОК е СВЕТЛИНАТА! В Началото Бе СЛОВОТО! От СЛОВОТО Стана СВЕТЛИНАТА! Значи СЛОВОТО е НАЙ-ВЕЛИКАТА СУБСТАНЦИЯ! Това е БОЖЕСТВЕНОТО и ВСЕМИРНОТО СЪЗНАНИЕ, като Вид Съзнание! Словото прави Светлината! И Рече БОГ:
– ДА БЪДЕ СВЕТЛИНА! – И Стана СВЕТЛИНА!

Значи след Словото, а СЛОВОТО НЕ е САМО вербално, устно, СЛОВОТО е и МИСЪЛТА! МИСЪЛТА е СЪЗНАНИЕТО на БОГА! Първото нещо на СЛОВОТО е МИСЪЛТА! Второто и третото нещо ВЕЧЕ са Неща, които тръгват след СЛОВОТО! Словото се ПРЕВРЪЩА в СВЕТЛИНА, а СВЕТЛИНАТА е ВЕЧЕ ВСИЧКО! Това листо е СВЕТЛИНА! ВСИЧКИ сме СВЕТЛИНА! Със СВЕТЛИННИ ТЕЛА, само че ОЩЕ НЕ сме ги ДОИЗРАБОТИЛИ. Този стол е Светлина, камъка е Светлина. НЯМА нещо, което да НЕ Е, някаква Субстанция във Вселената, която да НЕ е направена от СВЕТЛИНА! А СВЕТЛИНАТА е СИЛА, СИЛАТА е Огромна, ние й казваме ЕНЕРГИЯ. Тук ще доуточня, който не ми е чел подробно беседите, аз съм написал и в книгите:
– ЕНЕРГИЯТА е ВИНАГИ, това което ПОЛУЧАВАМЕ на готово. Вятъра, електроцентралата, Водата. ГОСПОД ПРАЩА ЕНЕРГИЯ ОТГОРЕ. ЕНЕРГИИ, СЛЪНЦАТА на ВСЕЛЕНАТА. А СИЛАТА, когато ПОЛУЧИШ СИЛАТА, ТИ започваш да ДАВАШ. ТИ си ПРОИЗВОДИТЕЛЯ, ТИ си ГЕНЕРАТОРА вече, Но за да станеш ГЕНЕРАТОР, трябва ДА си от СВЕТИЯ нагоре или от АРХАНГЕЛ. Вече ПОМАГАШ на Бога и на Светлите Същества! Ти се въртиш като турбина и произвеждаш вече ток. Когато ти се ДАДЕ СИЛАТА, НЕ Само ЕНЕГРИЯ да Получиш, а получиш и СИЛА, ТИ от тази СИЛА вече може да ПРОИЗВЕЖДАШ СИЛА! Иначе ДАВАШ САМО онова, което ПОЛУЧАВАШ!

Ако някой си мисли, че МОЖЕ ДА се ЗАРЕДИ ЕНЕРГИЙНО от яденето, пиенето и от ред други работи се ЛЪЖЕ. Значи, това е просто катализатор, тези хубави работи, които разбира се са ..  Сигурно още хиляда години ще се хранят Земните жители, което е хубаво нещо. Но все повече и повече ще се отказват от храната, защото е още по-добро нещо, тъй като НЕ ги отвлича от другите по-важни работи. И така, казвал съм го, Специално ОЧИТЕ и СЪРЦЕТО получават ДИРЕКТНО ИСТИНСКА ЕНЕРГИЯ ОТГОРЕ, ЗА ДА СЪЩЕСТВУВАТ! Ако НЕ получат, ТЕ НЕ могат да СЪЩЕСТВУВАТ! Другите работи все пак може от тук да съберем някаква енергия от Земно естество. От нашето Слънце и т.н., но от ЦЕНТРАЛНОТО СЛЪНЦЕ на ВСЕЛЕНАТА идват Енергиите, които тези два органа ги ПОДХРАНВАТ. СЪРЦЕТО е НАЙ-МОЩНИЯТ ОРГАН, най-силният! А кой е НАЙ-СЪВЪРШЕНИЯТ? ОКОТО!

Ще ви кажа какво записах онази нощ, призори:
„Само СВОБОДНИТЕ РЪЦЕ Могат да бъдат ЗАЕДНО и хванати една за друга“!

На кого са СВОБОДНИ ръцете?
На Човека, който, НЕ е Обсебен от МАТЕРИЯТА. Говоря ГО като СИМВОЛ, Ние НЕ можем без тази Материя. Но НЕ непрекъснато ръцете ни да са хванати за нещо Материално. Това е!
Ето Тълкувам го. Човек трябва да се Отърси и дори сам като си ходи, ето двете му ръце може да са Заедно и да направят вече МОЩ и група. А да Не говорим ,че като са ни СВОБОДНИ ръцете на Всичките, може да се хванем за ръце. Но в едната ръка аз ако държа една туба вино, онзи държи агнето, нали, само с по една ръка ще се държим. Няма начин, с по една ръка нищо не става, ето птиците са ми там – С ЕДНО КРИЛО НЕ СЕ ХВЪРЧИ! Трябват ДВЕ! Значи САМО СВОБОДНИЯТ ЧОВЕК, който се е отърсил вече от това, СЪЗНАНИЕТО МУ ВЕЧЕ Е В ДУХА!

Няма повече да ви занимавам, това беше така..

Гост:
Дава ти се. На ТЕБ ТИ СЕ ДАВА за кой да се молиш, аз виждам някой в беда и НЕ знам дали трябва да се моля, или този човек трябва да си го Изживее това нещо. НЕ ЗНАМ какво да направя.

Георги:
Така, сега слушай ме, като НЕ МОЖЕШ да питаш ВСЕВИШНИЯ като МЕН, ще питаш СЪРЦЕТО СИ, СЛЪНЧЕВИЯТ СПЛИТ. Това е нашето КОСМИЧЕСКО СЪРЦЕ, което е на СРЕДАТА, физическото се е изместило, но ТУК е и СЪВЕСТТА. На мястото и на това СЪРЦЕ е и СЪВЕСТТА – Слънчевият СПЛИТ точно. Питай Интуицията си. Питай Себе си, Душата си и Интуицията си: „На този човек НЕОБХОДИМО ли е да се ПОМОГНЕ“? Иска ли ти помощ? Ако се моли за помощ – да. Но НЕ за човек, който ти се моли… Сега ще ти кажа КАК, аз също съм БЪРКАЛ за това.

Идва при мен един и почва да се тръшка, молитви: „Георги, дай ми 100 лева, аз много съм го закъсал това, онова“. И аз наивник, хем горе, долу го знам какъв е, хоп 100 лева. Той взима отива и ги изпива.

Гост:
Говорим за просяците, мен ме много боли като видя, например много възрастна жена с кученце и т.н., тя я срам и да гледа. Навела се е, не гледа хората, сложила там. Мисълта ми е: „На кои можеш да дадеш“? Някои нахалстват. И ми казаха, че не съм за София, че си раздавам парите. Една женичка седнала, на възрастта на майка ми, свири на китарка, друг мъж с акордеонче и кученце…

Георги:
На него пак може, той прави някакво усилие. Аз такива не ги подминавам, давам им.

Гост:
Но една жена ме срещна на стълбите: „Много ти се моля, за децата са, за ядене“. Пък аз имах някакви сладки в мене, викам: „Ще ти ги дам“. „И някой лев“. Мисълта ми е: „Къде е разграничаването“?

Георги:
Разграничаването, виж сега ТО е по Усет, обаче ще ти кажа: „Не им давай суха пара“. На мен, понеже бях много религиозен, тръгваме пред църквите, навсякъде, имам 10 лева примерно, имам карта за цялата градска мрежа в София, нали пътувам и до нашето градче, всичко е градско. Добре, че имам картата, иначе до стотинка, да ме обърнеш надолу с главата няма да изпадне стотинка, всичко раздавам. Е, да, но НЕ съм бил прав. В крайна сметка Небето каза така:
– Синко, когато ти иска нещо, отиваш, завеждаш го.
Аз съм давал, на един циганин викам: „Ако дойдеш с мен в супермаркета“. За 20 лева, две пълни чанти му напълних с храна, за 20 лева. Той носи една чашка и едно дете в трамвая, и в чашката можеш да пуснеш 20 стотинки и да се отървеш. Викам: „Ако слезеш на моята спирка и дойдеш в супермаркета“. И той вика: „Аз това не мога да го изкарам за два дена от просия. Искам да прося с детето, защото НЕ искам да Крада като моите съграждани, каза от кой град“. И тогава имаше едно голямо наводнение, беше преди 20-тина години горе, долу. Ромската махала е ясно какво правят. Той каза: „Аз не искам.., искам..  все пак с детето“. „Колко деца имаш“? „Това ни е третото и сега булката е бременна с четвърто, но него ще го даваме на държавата“.

Значи виж, давай им, купувай им нещо и им давай.

Още един случай, аз съм го казвал, в Асеновград съм и бяхме научили циганетата там всяка сутрин им купувам баничка, някой път и боза. И един ден обаче ми правят Забележка ОТГОРЕ и аз викам: „Те се събират точно на центъра като ме видят, понеже колежката ми беше милионер. И тя вика: „Давай, даже на тази баничарница ще и дадеш предварително еди колко си лева, нали 200, 300, 500, 1000“. Да взимам направо банички и да раздавам. Тя правеше благотворителност, две мнения няма. ТЕ НЯМАТ и МЯРКА. Тя си замина, отиде си там на юг, наближаваше зимата. И аз излизам и ОТГОРЕ тече информация: „Трябва да ги накарам ДА ВЪРШАТ нещо“. И сега, стигаме  има една улица, която е успоредна на главната, покрай реката, на Чая, на Асеновград, там едно много дълго разстояние, близо до кметството и аз викам:
– Знаете ли какво, кмета вече не ми дава да ви купувам банички докато не направим оборка покрай.
Давам им по едно пликче и аз лично се навеждам, фасове, всичко, народа минава от там – не ме е срам, голяма работа, бях с голяма брада и голяма коса, събирам. Ония с такава Явна Неохота, с такова може да се каже Отвращение.. Защото викам: „НЯМА, две мнения няма“. И така изчистиха. Следващата сутрин викам, а по натам, кмета не дава. Този път баничка, боза и ако искате айран, още нещо, нали за награда, че сте работили. И така да видиш как ги понаучих докато живеех там, доста време живях. Та ги понаучих на някаква вид дейност. Първите два, три дена наистина го правиха с Явно Недоволство и Явна Неохота. Това са възпитателни работи, защото без възпитание НЕ става.

Гост:
Каза, че хората са се разделили на три, разбрахме за най-ниското ниво…

Георги:
Добре, че ме подсети, благодаря ти. Останалите хора са със СРЕДНО Съзнание и тези с НАЙ-ВИСШЕТО СЪЗНАНИЕ, които най-бързо се приспособяват в обстановката и Я ВИЖДАТ в ИСТИНСКИЯ ВИД, а не са Подведени да им ПРОМИВАТ медиите или не знам кой си АКЪЛА. ГЛЕДАТ и ВИЖДАТ нещата ТОЧНО как стоят. Значи трябва да видиш не само онова, което ти показват на сцената декорите, а да видиш и всичко останало. Тези съзнания са МАЛКО, но ТЕ са СЪЗНАНИЯТА, които бързо вървят напред и които са в ДУХА. Останалите, СРЕДНАТА маса е ЛЮШКАЩАТА МАСА. Какво правим, каква е НАШАТА ЗАДАЧА на ПО-ДУХОВНИТЕ ХОРА? Колкото можем да ИЗМЪКНЕМ от средната маса И ДА ГИ ИЗВИСИМ НАГОРЕ е добре, но мнозина НЕ ИСКАТ да се измъкват и ТРЪГВАТ НАДОЛУ. Това са ТРИТЕ Степени на СЪЗНАНИЕ, които са в момента на Земята. Няма други. Така, че всеки трябва да си НАМЕРИ МЯСТОТО и трябва да знае към кой тип съзнание  се отнася и да върви напред. Знаете ли сега ще ви кажа още нещо с обстановката в света и изобщо.

Значи, преди много години беше, втората или третата година в планината съм и питам Господа: „ЗАЩО, КАК от 10 милиарда на Земята точно мен ме улучи и ми развали рахата, кефа“? Ни мотоциклет, после ми забраниха 10 години да карам кола, да летя, НИЩО! НИЩО, да НЕ говоря лов, риболов и всички останали дивотии, които съм вършил като ненормален. Чувам, ТОВА ми се казва в прав текст:
– Синко, знаеш ли защо? Защото си НЕПОКЛАТИМ!
– Как Непоклатим? Аз Непоклатим. Аз не съм кой знае каква Душа.
– ТИ като ИМАШ МНЕНИЕ за нещо, ТО СИ Е ТВОЙТО МНЕНИЕ. Ти си ИЗГРАДЕНА ЛИЧНОСТ от А до Я, значи ТВОЕТО МНЕНИЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ако трябва да се промени, можеш да го ПРОМЕНИШ САМО ТИ!!! ЦАРЯ да ДОЙДЕ, АЗ да ТИ КАЖА нещо. ТИ ИЗЛИЗАШ И ПРОТИВ МЕН нали?
– ДА, ТАКА Е. МОЕТО МНЕНИЕ! Значи, ЖИВОТА си ДАВАМ, ината не си давам. ВОЛЯТА НЕ СИ ДАВАМ! МНЕНИЕТО НЕ СИ ДАВАМ!
– ТАКИВА ТРЯБВА ДА СТАНАТ ВСИЧКИТЕ!
Викам:
– КАК ще СТАНАТ ТАКИВА ВСИЧКИТЕ?
– Защото ТЕ се ПОДВЕЖДАТ. Сега ще ти кажа Формулата е проста! Ти си един, останалите са 9 999 999 999, всички те са на противоположното мнение на твоето. Всички ТЕ викат: „Ти не си прав, гледай, ти не виждаш ли истината и т.н., ТИ СИ ДЪРЖИШ на ТВОЕТО МНЕНИЕ! Може да е най-грешното – ДЪРЖИШ НА НЕГО. Когато ДОЙДЕ ВРЕМЕ ТИ ще го ПРОМЕНИШ САМ, но НЯМА да се ПОДВЕЖДАШ НИКОЙ ДРУГ да ти ПРОМЕНЯ мнението! Никой друг! ТОЧНО ЗА ТОВА СИ ИЗБРАН от НЕБЕТО, понеже НЕ МОЖЕ да ти се промени Мнението, ако ТИ САМ НЕ ГО ПРОМЕНИШ!

ВСИЧКИ ЗНАЕТЕ, колко ме мъчи докато не ме удари в десетката, разбира се иначе НЕ, НЕ ИСКАМ да си вземам службата. Да, но ПИСАН СИ! То било заради това, аз не знаех заради какво. Заради тази НЕПОКОЛЕБИМОСТ, ако си лош и си злодей, си злодей до край! Трябва да задминеш Свети Киприян, значи повече и по-твърдо щях да държа, докато НЕ СЕ ПРОМЕНЯ.

Така и заради това казвам, че когато в ИМЕТО на ЛЮБОВТА, аз съм го написал във „Великият трепет“, значи отивам при любимата, нищо не може да ме спре. Господ застава и вика: „Синко, недей, НЕ е за тебе..“. „Не Господи, без нея“. Заобикалям го. Той не се сърди кога? Когато ето това ти е Андрогинната двойка и тя извърви половината път. Господ и нея я спира и тя вика: „А, НЕ Господи, живот няма, искам го“! И тя го заобиколи. Тогава какво става? Всеки вика: „Най-напред трябва да предпочетеш Господа“. „ДА, той е ВЕЛИКОТО, ТОЙ е самата ЛЮБОВ“. Но ние предпочитаме чрез нашата Любов, на Андрогинната двойка, НИЕ се СВЪРЗВАМЕ с ВЕЛИКАТА ВСЕЛЕНСКА ЛЮБОВ – ДИРЕКТНО! ЗА това Бог е ДОВОЛЕН. Колко са такива, колко са от едната и от другата страна? Той мисли, че това е неговата принцеса, гони я, тича след нея, тя бяга. После той или обратното. А да ИМА точно тази ВЕЛИКА РАВНОПОСТАВЕНОСТ. Единия да се жертва във всички нива, на всички бойни полета да ЖЕРТВА ЖИВОТА си за другия и другия за другия. Това вече е РАВНОПОСТАВЕНОСТ.

И заради това МНЕНИЕТО, като си го направите ГО ДРЪЖТЕ. Аз съм казвал този случай, когато дойде в Благоевград едно момче, не в Дупница беше – Събор на Бялото Братство. Слуша така отстрани, аз говоря на 5, 6 човека така говоря, те си заминаха и той дойде при мен и вика:
– Господин Изворски, искам да ви се извиня, някаква прошка.
– Познаваме ли се?
– Не, виждаме се за пръв път.
– Тогава моето момче за какво идваш тука да ми се извиниш?
– Имах друго мнение за вас, аз съм от Благоевградското Бяло Братство и там говорят разни работи и аз повярвах на всичко. Сега като послушах тука малко РАЗБРАХ, че НЯМА НИЩО общо с онова, което ГОВОРЯТ за ВАС.
– Сега ПРОМЕНИ ли си мнението?
– ДА!
– Благодаря ти, моето момче.

Най-висшата проява на СМЕЛОСТ и на ХРАБРОСТ се казва ДОБЛЕСТ! Да си ЧЕСТЕН, ПОЧТЕН до БЛЯСЪК и СМЕЛ до БЛЯСЪК. Това е ДОБЛЕСТТА!

– Ти имаше ДОБЛЕСТТА да ми го кажеш в очите. Можеше да си замълчиш, сменяш си мнението и си отиваш, обаче Я ИМАШ.

Затова този мъж ще стане прекрасен мъж. Пожелах му и ГОБЛАГОСЛОВИХ. На глас не казвам нищо, но ЗНАМ, че ТОЙ ще върви по ПРАВИЯТ ПЪТ. Защото вече от собствен опит и повече НЯМА да се доверява – този, онзи, трети говори, радио, телевизия. Какво ти ВНУШАВАТ? Да, добре е, някой път приятели ти казват: „Добре е това да го направиш“. Аз пък не искам да го направя така.

Имаше в нашата махала едно младо семейство. Викат на жената:
– Ти дето се ожени за този Кирчо, той е пропаднал тип. Той е най-големия пияница в махалата, виж всички са пропищели тука. С колко жени е ходил, по-възрасни от него, по-млади, а колко народ е завлякъл, цялата махала, от всички е завлякъл пари.

Аз седя на улицата и слушам как се разправят. И сега, това момиче, но то е било СВЕТНАТО, после се сприятелихме. И тя вика:
– Вижте какво, ТОЧНО такъв го искам, да е пияница, да е разтурен, да ходи, да влачи, като влачи ще има и са мен. Какво се оплаквате вие?
Значи тези двете, двете баби клюкарките гледат така и не могат да повярват на ушите си и на очите си.
– Точно такъв го искам, аз за това съм се оженила за него. Ако беше свестен, то на мен такива не ми трябват. Такива с лопата да ги ринеш, а този е специален.

Сега стана ли ви ясно за заключение. Слава тебе, ГОСПОДИ, Благодарим Ти, че е леко мрачничко и не е такава жега. Ако има още въпроси? То думата дума отваря, по-добре да се виждаме така и да се опознаем на групи.

Гост при Силвина:
Много благодаря за тази среща…

Силвина:
Дано да сте усетили присъствието. Мисля, че днес Заедно сътворихме много хубави неща.

Гост:
Аз видях, че ти написа в групата, че днес…

Силвина:
Днес по-скоро БОГ ОБЕДИНИ ВСИЧКИ ЛЪЧИ, които до сега свали. Всички 13 ЛЪЧА вече са свалени, Днес ТОЙ ги ОБЕДИНЯВА. Каза ми, че: „ДНЕС е една революция в ДУХА ГОРЕ става“. За това толкова хора сме заедно, за да допринесем за това.

Гост:
Прекрасно наистина. Много Благодаря.

Георги:
ЖИВИ, ЗДРАВИ И БЛАГОСЛОВЕНИ ДА СТЕ.

Имате МОЯТА БЛАГОСЛОВИЯ, имате и на СИЛВИНА, казвам от нейно име разбира се.

Ще помолим Бога Господа ВСЕВИШНИЯ

ТОВА Е – ВСЕМИРНОТО СЪЗНАНИЕ, БОЖЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ и ХРИСТОВОТО СЪЗНАНИЕ,

Да БЛАГОСЛОВИ и ОСВЕТИ всички нас и нашите близки, познати, приятели, роднини, врагове и предатели, разбира се. И за които Е ВОЛЯТА МУ.

ДА НИ БЛАГОСЛОВИ И ДА НИ ВОДИ правилно по ПЪТЯ, а и НИЕ трябва ДА ВНИМАВАМЕ, ДА ВЪРВИМ по ТОЗИ ПЪТ!

СЛАВА ТЕБЕ, ГОСПОДИ,
че ни ОЗАРИ с Безкрайната си и Велика ВСЕМИЛОСТ И ВСЕЛЮБОВ.
С Твоята МЪДРОСТ, ИСТИНА, СПРАВЕДЛИВОСТ и ДОБРОТА!
ТВОЯТА ВОЛЯ ДА БЪДЕ СЕГА И ЗАВИНАГИ!
БЛАГОДАРИМ ТИ от Дух и Душа, Ум и Разум, Сърце и Воля!
СЛАВА ТЕБЕ!

Амин! Аум! Аумен!
Амин! Аум! Аумен!
Амин! Аум! Аумен!

Поклон! Поклон на Господа и Поклон на Вас!

Да ви кажа ли стихотворението „Душа“, което Силвина го публикува? „Душа“, а то се казва и „Полунощ“. Беше точно в полунощ като ме събудиха и го написах.

ДУША 

Една луна се стича по стъклото,
а другата Ефирна спи у мен.
Отплувала в нощта без бряг и котва.
Забравила светът, съдби и плен.
Гореща, хладна, умна и безумна,
любяща, страшна, сянка и звезда.
Вселената готова да преплува,
за да Спаси поне една Душа.
Мигът гори като комета близка,
загубва се към Ада или Рая.
Остава тя и на луната диска
и аз един загубен Лъч в Безкарая.
От полунощ до полунощ,
на караул стоят душите ни една до друга.
Когато се превърнем в дъхав Гюл,
Небето ще докоснем по Заслуга.
О, само на Земята има котви,
пристанища, самотност и тъги,
предателства, и врагове, и мрежи.
От дето ида всичко е Простор
И Светлина, и Мир, и Тишина.
От дето ида всичко е Сърце
препълнено с приятелство и жар.
От дето ида всичко е Любов
И Светлина, и Нежност, и Безкрай.
Ако изчезне тя, изчезва всичко,
пристанища и котви, и океани,
приятелства, съдби и векове.
И Тишина, и Мир, и Свобода,
и Светлина, и Нежност, и Безкрай.
Невероятна е Тъгата ми, Невероятна.
Светът е Сън.
Мечтите са Действителност“.

Да, на всички ви пожелавам да бъде прекрасно, само моята тъга трябва да си я изживея.

Това стихотворение го написах защото вечерта Силвина казва: „Една жена те е сънувала със сълзи в очите, само си минал покрай нея, погледнал си я и нищо не си и казал“. С това стихотворение й отговарям защо ми е тъжно и защо очите ми се навлажняват. Заради тази Прекрасна Планета и това Чудесно Човечество, което има такива Великолепни, такива Фини, такива Нежни, такива Благородни, такива Великодушни, такива Мирни ДУШИ. Такива Любящи, Мъдри, Справедливи. ИМА ГИ и трябва да стават повече. Благодаря ви.

Гости:
Здравей, радвам се да се видим отново. Да те запознаем с новият член на семейството.

Силвина:
Много се радвам. Надеждата на човечеството е тук. Ноа ли се казва?
Знания, мъдростта, всеки си идва с името. Да, същество на Мъдростта е той.

Гости:
Много силно го усетихме това име.
Много бързо го локализира. Информацията идва мигновено.

Силвина:
О, тя си идва, да.

Гост към Георги:
Има ли Молитва в Молитвеника, която е специално за това дете с аутизъм и ще помогне да се промени съдбата?

Георги:
Има, виж сега, има тука една молитва:

Молитва за ПОКАЯНИЕ и ВСЕОПРОЩЕНИЕ:

 ГОСПОДИ, ако съм се променил към Доброто
и заслужавам Твоята Благословия,
то направи молитвата ми Всеопрощаваща и Животворна,
за да продължи съществуването ми на Земята.
Но знай другата половина каквато е/
За да мога, ГОСПОДИ, Боже Мой
/Това вече е КЛЕТВА, даваш ОБЕТ на ГОСПОДА/
Да ТИ СЛУЖА Всеотдайно и Непоколебимо,
за да ти БЛАГОДАРЯ Непрестанно
и да разнасям ТВОЯТА СЛАВА Сега,
Винаги и Навсякъде!!!

 Разбери, Това трябва да се казва МНОГО пъти.

Гост:
Сутрин, обед, вечер, има ли значение?

Георги:
Не, Поне веднъж на ден трябва да се сещаш за тази молитва. Най-добре сутрин, обед и вечер, когато искаш нещо. Как да кажа: „Капка по капка прави вир“. Същото е и в Духовният свят, но ние не го виждаме. СЛОВОТО, когато ГО наслагваш, наслагваш, ТО малко или много се ТРУПА тук, в Ангелския свят, Духовния и в Божествения. На три места СЛОВОТО отива. Значи „Всичко е във всичко и всичко е проекция“. Този свят е проекция на другите светове, които са.

Силвина:
Приятно ми е.

Гост:
Братовчедка съм на Оги.

Силвина:
Оги, Знаех, че ще дойдеш със специален човек, о, как се радвам.
Духът ти снощи беше при мен и си викам: “Кога ще се запозная с този човек“? И ми казаха, ще дойде заедно с Оги.

Гост:
Аз, често Ви сънувам, но не съм споделяла сънищата. Веднъж бяхме на хижа Рай в съня ми и вие с Георги щяхте да имате някаква беседа, но ми казахте: „Изчакай още малко, има време“. И чакахме да стане време, но бяхме високо в планината в хижа Рай.

Силвина:
Това ми звучи много познато, писала ли си го някъде?

Гост:
Не, не.

Силвина:
Виж от много време се опитвам да помогна на планетата Земя. Всички се опитваме, нали така. Обаче този Дух не бях го срещала и казаха днес ще го срещна. ДУХЪТ на ЗЕМЯТА ГЕЯ. Виж имаш много силна връзка с Планетарното Съзнание, трябва всеки ден да Благославяш Планетата Земя. А, съня, просто не беше предвидено да се срещнем по рано, защото и ние нямахме енергия да отработим тази енергия, която сега отработваме.

Гост:
Аз и още един сън имах в който вървяхме заедно, трябваше да сме облечени в червено, защото е деня на розата и трябваше да дадем личен пример. Вие казахте: „Даваме личен пример и всички трябва да го последват“. И на следващият ден прочетох вашата публикация в интернет за розичките.

Силвина:
Сега ни дават розичките, но при теб наистина е червената роза на Любовта. На партньорската Любов. Ти как си с връзките? Там ще имаш голяма промяна. Голяма промяна към добро разбира се. Аз ти Благославям Любовта и да имаш Благословията на Татко, на Христос скоро да.. Я да видим познаваш ли си човека?

Просто ми е като, как да кажа, полагаш усилия за много неща и накрая идва нещо много хубаво – ето това хубаво сте вие, вашето присъствие днес, Благодаря.

Гост към Георги:
Да я подпишете.

Георги:
Я, дай да видим на кого?

Гост:
За Антония.

Георги:
За Антония, много хубаво име.

Гост:
Приятелката на моя брат.

Георги:
А, това за кой е?

Гост:
За мен.

Георги:
Георги ли беше ти?  Добре.

Гост:
Да, Благодаря.

Силвина:
Вие сте вълшебни. Не съм виждала хора, виждала съм, но сте толкова малко. Толкова трептящи, силно и в синхрон и като визия.

Гост:
Искам да ми кажеш как се справям като лечител.

Силвина:
Как се справяш като лечител? Аз те Благославям, щом това ти е въпрос, нека бъде Благословено от мен и от Татко, когато е волята му, та ставаш още по-силен лечител, но и да имаш достъп до знания от Изворите, от където идва тази информация. При мен най-силна е връзка с Изворите по отношение на Лечителството, там ми дават най-много информация. Тази връзка и на теб ще ти я дадат. Най-вероятно заради това задаваш този въпрос, а иначе съм убедена, че се справяш прекрасно. На мен ми казват, че трябва да работя Есенциално, трябва да хвана най-важното за този човек и да му дам това знание, защото другите неща не са му нужни. Усещам, напасвам се спрямо човека и казвам това, което е важното за него. Работи СЛОВОТО, ТО ПРОМЕНЯ СЪЗНАНИЕТО. Много е важно какво ще кажеш на човека. Всеки лечител си открива пътя. Дава се винаги една основа и от там нататък, всеки открива своя метод на работа. Но се надявам да има пак обучение да мога още малко да съм полезна.

Георги:
От какво те е страх тебе? Има ли нещо определено, защото имаше една жена я беше страх много от огън и като и казах.. Една друга каза: „Като чуя гръм, да пукне нещо…“.

Гост:
От смъртта, може би защото баща ми почина скоро. А, то не бива.

Георги:
Не бива, това е трансформация.

Георги:
Учителят на четвъртото езеро на вътрешния близнак вика:
– Виждате ли тази врата? – И изведнъж се осветява една врата – Сега е отворено към другото измерение. – Това е било може би пролетта или есента 22. 09 или 22. 03 – Ето, Порталът е отворен, който иска може да мине, но не му гарантирам, че мога да го върна. Нито еди от учениците му не се е съгласил, а Учителят може да минава в другото измерение, може и да се връща.

Моят син беше в казармата и каза:
– За една нощ отивам, бях се бръснал, караул щях да ходя, връщам се обратно за една нощ, брадата ми пораснала все едно, че три дена. Понеже времето тече различно от тука при нас.

Това, което мога да кажа за другото измерение, моето градче е на дъното на едно огромно езеро. И понеже е Божурище, то се знае, че е между Банкя, Банкя е на 7 км. по права линия, Костинброд е също на 7, Сливница е на 15, Драгоман и София е на 10 км. от жълтите плочки. Така, всичко това, като преминах оттатък, като видях едно дълбоко бистро езеро, пак има така планини, заобиколено наоколо, както са Люлин, Стара планина и т.н. и точно нашият град би следвало да бъде на дъното. Там е езеро, няма нищо на дъното, но аз знам, че живея на дъното във водата. Това е между другото, по добре е да не ми вярвате. Не ми вярвайте и ще бъдете добре.

Защото аз нали ти казвам аутистите, ето, аз съм дете – знам всичко. Аз съм казвал този случай, много ме впечатли: Бабата едната лежи с престилки, такива, народна носия, Баба ми ме води при една нейна приятелка, която е починала. Същата баба седи до ковчега, до главата на другата и аз викам: „Бабо, тая да не и е сестра“? И тя вика: „Шшт, САМО ТИ и АЗ ВИЖДАМЕ“. Тази баба, която живя до 90 и няколко години – билкарката.

Значи аз отивам на училище, всичко което ВИЖДАХ, така ЗЛЕ се чувствах от тези измами, мошеничества, тъпотии. Мислих, че те нарочно не могат да запомнят таблицата за умножение. Аз я научих за три дена, те я учат за три години, не знам или цяла година в клас. И викам: „Тези нарочно се правят, не иска да помни, не иска изречението..“. Мислих, че всички са КАТО МЕН, даже са по-добри от мен, ама НЕ Е БИЛО ТАКА. ЕДИНСТВЕН в цялото училище със светли очи, бях русокос до седми клас, 15 годишен и не можех да казвам звука „Р“ аз и до сега не го казвам добре, но тогава хич. Единствен, сега на всеки 10 човека, един има този дефект. И тука ако поговорим той или го казва по-меко, по-твърдо. Тогава нямаше. Това е признак, че си от БОЖЕСТВЕНИЯ СВЯТ. Признак е че си Ангел, от по-висшите светове. Защото Р-то е твърдо, Р – рало, НЕ е нещо което е много добро. Дори не можеш да го произнесеш правилно, а го омекотяваш. То затова е дадено Западните езици да го омекотят, защото те са много войнствени, твърди и т.н..

Затова при тях почитат повече БОГОРОДИЦА, защото МЛАДЕНЕЦА –  МЪЖКИЯТ ПРИНЦИП Е МАЛЪК, а трябва ЖЕНСКИЯТ ПРИНЦИП ДА Е ГОЛЯМ. Те тогава БОГОРОДИЦА – излизаш от град, влизаш в град БОГОРОДИЦА. Защо Богородица? Защо не е ИСУС ХРИСТОС както при нас. Защо не е БОГА ОТЕЦ? Защото това са Мъжки Принципи, те се полагат на нас, но не се полагат на западняците, защото онова СЪЗНАНИЕ трябва ДА СЕ ОМЕКОТИ, да стане ЖЕНСКИЯТ ПРИНЦИП ВОДЕЩ ТАМ. А те и до сега не искат ЖЕНСКИЯТ ПРИНЦИП ДА МУ ДАДАТ. „УЖ“ му дават някаква свобода, но ТЯ НЕ Е ИСТИНСКА, тя е фалшива свобода. Точно поради тази причина Исус, младенеца го дават все малък, малък Мъжкият принцип. И англичаните и те не го казват правилно, да не говоря за французите и германците имат, тяхното е по-близо така до източното.

Гост:
Аз казвах френско Р до около 20 годишна възраст и после се оправи.
Аз ето не мога да се оправя. Ама ме мъчиха, на логопеди, хартийки ми слагаха под езика, няма оправяне, няма оправяне. Не можа да ми трепти езика с тази вибрация, която е и онези вдигнаха рамене и се отказаха. Това е БЕЛЕГ, БЕЛЕГ Божий, нали ме разбирате. И аз не исках, защото те ми се смееха. Значи 1-ви, 2-ри, 3-ти клас подиграват ми се всички.

Георги:
Но спрях месото, защото Бог започна да ме бие. Аз знам защо ме бие, заради чуждите булки, как няма да ме бие, ще ме бие разбира се. Толкова животни съм избил и риби съм извадил, ясно че ще ме бие. Аз всички тези работи ги знам, но ги правех, нали. Бой, бой и накрая започнах едно по едно.. и от булките се отказах, отказах се от месото, не съм пил алкохол. Е пия сега чаша червено вино, до 55 години не пиех никакъв алкохол, не познавах вкуса на алкохола. Научиха ме в Асеновград на хубавия вермут да пия по една чаша вино и още си продължава традицията. И заради това исках всичките да ги НАПРАВЯ Вегетарианци, ей, колко приятели се разбягаха от мен, викат: „Как не те е срам, ти какво искаш да ни отнемеш и това удоволствие. Да не говоря, че в ловно-рибарската дружинка щяха да ме гърмят или с вълчи сачми или с бернике, чудят се с какво да ме застрелят хората. Е да, но сега като започнаха – измряха млади, едни перкулясаха, деменция на 45 години.

Вълната започна, ловците и рибарите, НЕ МОЖЕ да бъде СПОРТ това УБИЙСТВО. Започна ги, ето в момента аз имам приятели, Влади сам доброволно се отказа и от месото, и от лова, и от риболова, вика: „Всичко прекратих“. Той казва: „От нашата дружинка една трета замина“. А да не говоря колко се избиват при лов на едър дивеч. Викам: „Вижте сводката, колко се убиват хора“. То с бернике, защото глигана по-трудно ще го убиеш отколкото човек. Една година аз си спомням, това беше преди 30 години, по време на социализма и повече- 17 човека, иначе по 2-ма, 3-ма, 5. Примерно 10 избити и 20 ранени и те толкова не може да им дойде до акъла, че това което се върши абсолютно не съвпада с Природните и с Божествените закони. Да ми простят колеги, но вече сме бивши. Едно младо момче ходи на лов, гордост е за него. Каква е тази гордост – да си ловец. Животното там седи, то по никакъв начин не може да се опази. Хубавата карабинка, я чакай да си пробвам мерника, оптиката… На километър и половина гълъб, защо го стрелям? Без нищо, той не ми трябва нито да се нахраня, нито нищо. НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ГРЕХОВЕ са тези – да убиеш нещо, просто да ти бъде цел вместо в мишена да стреляш. Сега го проумявам. Хапвайте си, нищо не казвам, никой не искам вече да направя вегетарианец, никой. Ако не можете минавате на риба, но и рибата ще я спрете защото аз известно време след това карах на риба.

Гост:
Ние от първият път в който дойдохме тука, от тогава абсолютно никакво желание. НИКАКВО. Никакво постепенно спитане, от раз.

Гост:
Аз го спрях и тогава ме доведоха тука.

Георги:
А, да си повишиш.. Полагало ти се е да дойдеш.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview