Водещ:
Георги привет, привет, привет. Още едно хубаво интервю ни предстои да направим днес. Да дадем на хората от вашата ЛЮБОВ, МЪДРОСТ и ИСТИНА. С една много хубава тема, която избрахте заедно със Силвинка – Истинското приятелство.
Откъде започваме?

ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ:
Започваме от ИСТИНАТА, защото и ТЯ е ФУНДАМЕНТА на нещата.
ИСТИНАТА, когато я прозреш, я видиш, те води към Мъдростта. МЪДРОСТТА също може да те за заведе до Истината, но обезателно двете ще те заведат до ЛЮБОВТА!

Водещ:
Защо казваме истинско приятелството? Приятелството си е приятелство.

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Да в заглавието на днешното интервю имаме Истина, имаме и Приятелство. Даже и по този повод съм облечена в синьо, защото знаете, че цвета на Истината е синьото. Защо Истинското Приятелство?Защото ИСТИНСКОТО ПРИЯТЕЛСТВО НИ ДАВА СВОБОДА! Това е според мен едно от основните неща, които дава приятелството на човек. То му развързва ръцете. Ще влезна по надълбоко в темата, но това е абсолютният смисъл. Разбира се, ще ги разграничим. Наистина има и неистинско приятелство, тоест фалшиво. И то има наистина много, и трябва човек така да разпознава нещата, и да се пази. Но днес искам, много Любов и Приятелство да предадем, с тая прекрасна тема. И дано да успеем. Много се радвам, че дойде денят за нея, защото съм убедена, че СЛОВОТО ще Работи така, че след днешния ден, много приятели, ще Намерят свои Верни и Истински приятели. Което е Безценно. Наистина е Безценно.

ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ:
Много ми иде така на всички които ни гледат и ни слушат да им кажа, че са СЪРДЕЧНИ ПРИЯТЕЛИ, както казвам често. Но това Приятелство, НЕ е само по Сърце, то е и по Душа и Приятелство, може да се каже по Светлина.
Защото Светлината ни Събира, тъй като вървим към нея.

Водещ:
Това е може би е едно от най-големите Богатства, които човек може да получи в живота – Истинското приятелство. И аз дълбоко вярвам, че всеки човек, който е гледал ваши беседи, който е припознал истината, БОЖЕСТВЕНАТА ИСТИНА за себе си, той ви става автоматично приятел.

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Автоматично НЕ. Наистина ПРИЯТЕЛСТВОТО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАСЛУЖИ!
Или си го заслужил в предишни прераждания, когато си правил много добро на този човек или сега чрез цялото добро, което му правиш тайно или явно, той ти става приятел. И това да имаш приятел наистина е нещо много дълбоко!

Нека започна с ВЕРНОСТТА, наистина ВЕРЕН ПРИЯТЕЛ. Така си върви като словосъчетание. Да имаш Верен Приятел.

Верността е наистина най-важното нещо. Да си ВЕРЕН на ПРИЯТЕЛИТЕ СИ и на БОГА СИ, и на СЕБЕ СИ! Човек, който е Верен на БОГА, той е Верен и на Приятелите. Той не е верен на приятелите, само защото те са приятели.
Защото много ги харесва и им симпатизира, а защото е ВЕРЕН НА ПРИНЦИПИТЕ СИ! Той е ВЕРЕН на ДОБРОДЕТЕЛИТЕ и в този смисъл той е ВЕРЕН на БОГА! И тогава, какъвто и човек да има до него, той се държи като с Приятел. Защото това е ЧОВЕК ВЕРЕН на БОГА! Заради това Учителя е казал, когато търсите Приятел, гледайте той да е Истински Обърнат към БОГА! Истински Обърнат към СВТЛАТА СИЛА! Това е Абсолютната индикация.

За ВЕРНОСТТА има една прекрасна Притча, с което искам да започна, за ВЯРНОТО ПРИЯТЕЛСТВО!Не е наша. Популярна Притча.

„Човекът и неговото куче се разхождали и стигнали до едни златни, прекрасни порти. Отворили им. Те влезнали вътре. Всичко било цветя, рози, красота. Стигнали до един човек или ангел, който ги посрещнал. Човекът, който бил с кучето попитал:
– Има ли тук храна и вода? Има ли за мене?
– Има.
– А за кучето има ли?
– Не няма.
И човекът, понеже бил верен на своя приятел, напуснал мястото, а пазачът на мястото му казал, че това е Рая. Всъщност, то така си изглеждало, сякаш е Рая.
Продължил човека и стигнал до една ферма. Отворили му, той влезнал.
Там не било чак толкова прекрасно. Задал същите въпроси:
– Има ли вода за мене?
– Да, ето в кладенеца има вода.
– А за моя приятел?
– Да, да ще ви сложим купичка и за кученцето.
– А има ли храна за мен?
– Има.
– А за моя приятел?
– Има.
И той казал:
– Много странно, защото аз идвам от Рая. Там не дадох храна за моето куче, за моя приятел.
Човекът, който му дал вода за кучето отговорил:
– Те ни правят много голяма услуга тези хора, защото те казват, че това е Рая. Това всъщност е Ада и по този начин се филтрират и селектират, така че, до нас да стигнат само хората, които НЕ ПРЕДАВАТ Своите ПРИЯТЕЛИ.“

Значи в Истинския Рай имат място само хората, които са ВЕРНИ НА ПРИНЦИПИТЕ! Които са ВЕРНИ на БОГА! Които са РАЗВИЛИ ДОБРОДЕТЕЛИТЕ В СЕБЕ СИ!

Сега ще продължа с един цитат от Евангелие от ЙОАН, в който той цитира ХРИСТОС и казва така:
– Не ви наричам раби, защото рабът не знае що прави господарят му. Вас ви нарекох приятели, защото всичко що чух от ОТЦА СИ – Явих ви го.

Всичко що чух от ОТЦА СИ – явих ви го!“ Тук е ключа в тълкуването на този пасаж от библията. Какво значи „ЯВИХ ВИ ГО“? Дадох ви го, но под каква форма ви го дадох? Първо, Дадох ви го като СЛОВО. Вероятно НАЙ-ВИСШЕТО ДАВАНЕ Наистина това е СЛОВОТО! ДА ДАДЕШ СЛОВО! ДА СТАНЕШ ПРОВОДНИК на СЛОВО и да Дадеш Слово, което ИДВА от ОТЦА – БОЖЕСТВЕНО СЛОВО! Това е най-висшето Даване. Значи, това са Съзнания, които вече са готови да ПРИЕМАТ това Най-Висше нещо.

„ЯВИХ ВИ ГО“, означава също чрез ЖИВОТА СИ! Чрез всичко, което съм! Като НАЙ-СВЕТЪЛ ПРИМЕР! Аз го явявам. Аз го изявявам и вие сте Достойни да бъда вашият Светъл Пример! Вие сте Достойни, заради това наистина има един много тесен кръг.

Всеки Велик Учител е имал такъв най-тесен кръг от Апостоли, от Ученици върху които ТОЙ ПИШЕ Чрез СЛОВОТО СИ! Чрез ЖИВИЯТ СИ ПРИМЕР по много силен начин! Чрез ДЕЛО! СЛОВОТО НЕ Е САМО ГОВОРЕНЕТО, защото, когато си в присъствието на такъв УЧИТЕЛ и ТОЙ само погледне храната ти и дойде в дома ти и само го Погледне, целият дом се ИЗПЪЛВА със СВЕТЛИНА и със СЛОВО. И след това тия хора не се хранят с обикновена храна. Те се хранят със СЛОВО! А предметът, който идва от такъв човек, той НЕ е Обикновен предмет. Това е СЛОВО БОЖИЕ!
И това са наистина ДОСТОЙНИТЕ ПРИЯТЕЛИТЕ, затова казва:
– Вие не сте мои раби. Вие сте мои Приятели.
Значи вие сте Достойни, да споделя Живота си с вас.

ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ:
Никога не съм казал, че съм кой знае колко трудолюбив. Да, дори и хората да ме смятат, че съм малко мързелив и лентяй, не им се сърдя. Напротив, радвам се. Така че, реших да извадя от книгата „ЗЛАТНИТЕ ЗАВЕТИ“, която имам честта да съм я написал аз. Сигурно БОГ ми е диктувал или ми е дължал ръката, защото всички постулати, някои съм ги преживял, но някои не са мои, но са точни.Значи са НЕГОВИ. Така, ето я тая книжка, отбелязал съм няколко точно за приятелството и не за каквото и да е приятелство. След това ще говоря, че има приятелство и приятелство, а за ИСТИНСКОТО ПРИЯТЕЛСТВО! Защото тук винаги се споменава в книгата Истинското Приятелство!

Започваме от един малко по-дълъг Духовен Постулат, както казваме. Това са Мъдрости тука, които са наречени Духовни Постулати. Няма да му казвам, номера. Те са 610 в цялата книга.

„Във Вселената съществува
САМО БРАТСТВО ПО ПРИЯТЕЛСТВО!
Това е СВОБОДНОТО ОБЩУВАНЕ
по Дух и Душа, Ум и Разум, Сърце и Воля!
Там не съществува Черно Братство,
както е казвано досега на хората!
Черно Братство съществува само на такива места,
като Земята. То е производство на най-нисшето на най-елементарното, най-извратеното съзнание в най-гъстата материя!

При ПРОСВЕТЛЕНИТЕ ЛЮБЕЩИ СЪЗНАНИЯ, които имат Силна Връзка с ИЗТОЧНИКА НА СВОЕТО СЪЩЕСТВУВАНЕ. А това е ВСЕЛЮБЯЩИЯ, БОГА, който е Подателя на Живота. А това е СВЕТЛИНАТА, ЛЮБОВ И ЖИВОТ – Другото му име – Има Братство, превърнато в Приятелство, и Приятелство, превърнато в Братство!!!
Това е значи, когато има братство и приятелство. Това са истинските неща.
Затова, когато ИСУС Си тръгва от Земята, казва на учениците Си:
– Вече не ви казвам, че сте раби Божии и ученици Мои, а че сте СИНОВЕ БОЖИИ И ПРИЯТЕЛИ МОИ!

Обичайте се един друг, както Аз ви Обикнах!!!

Само ИСТИНСКОТО БРАТСТВО Е ИСТИНСКО ПРИЯТЕЛСТВО И ИСТИНСКОТО ПРИЯТЕЛСТВО Е ИСТИНСКО БРАТСТВО!!!
А това е:
ДУХ за ДУХ!
Душа за Душа!
Сърце за сърце!
ЛЮБОВ ЗА ЛЮБОВ!!!“

Друга цена НЯМА!!!

В оная народна песен съм цитирал веднъж, се пее. И обещава везира най-големи работи, които ще има, ако я вземе в Цариград. Това е песен подобна на Гергана, на поемата Гергана.
Той:
– Какво искаш да ти дам?
Тя казва:
– СЪРЦЕ ЗА СЪРЦЕ МЕНЯВАМ!
По-малко няма!

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
ПРИЯТЕЛСТВОТО е на Видове. Може би са четири Основни Вида. Земното приятелство, което безкрайно много добре познаваме всички. От детството си и аз имам достатъчно примери за хора, които и са те предали, и са те излъгали. Ти си вярвал, мислел си, а пък се е оказало, че това са всъщност прикрити твои Врагове и Предатели от преражданията назад или Врагове на БОГА.

Чрез приятелството наистина и Учителя казва, братството е основата, която се поставя, но най-висшето, което може да се даде на земята, е приятелството. Приятелството според мен е по високо и от Обичта! НАЙ-ВИСШЕТО Е ЛЮБОВТА, в това съмнение няма!

ГЕОРГИ е за мен един Абсолютен СВЕТЪЛ ПРИМЕР за ПРИЯТЕЛ. Даже преди време един човек беше казал, че ако ХРИСТОС Е СПАСИТЕЛЯТ, Учителя ПЕТЪР ДЪНОВ Е УЧИТЕЛЯТ! ПЕТЪР ДИМКОВ Е ЛЕЧИТЕЛЯТ! ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ Е ПРИЯТЕЛЯТ с главно „П“. Наистина за мен това беше през тези, вече не знам над десет, дванадесет, тринадесет години, в които сме заедно – една невероятна Школа по ПРИЯТЕЛСТВО! Как да направиш така, че хората да ти станат Истински Приятели?

ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ:
„ЗАБРАВИШ ЛИ ИСТИНСКИТЕ СИ ПРИЯТЕЛИ – ЗАБРАВИЛ СИ БОГА!“
Той е кратък и ясен.
„Каква е същността на новата епоха?
ИСТИНСКО ПРИЯТЕЛСТВО ПО ДУХ, ДУША И СЪРЦЕ! Нищо повече!“

 „ИСТИНСКОТО ПРИЯТЕЛСТВО Е СЪКРОВИЩЕ ДАРЕНО НИ ОТ ВСЕВИШНИЯ!“
Това са така да се каже няколко Духовни Истини, които са написани в тая книжка.

А сега ще поговоря за ИСТИНСКОТО ПРИЯТЕЛСТВО от свой собствен опит.
И ще кажа някои неща основни за него, не изобщо за приятелството.
Защо? Приятелството е много видове. На земята има различно приятелство, но ИСТИНСКОТО е един специфичен и основен вид. Това е, както има много изглеждащи Справедливости на Земята, че е Справедливо, но има ЕДНА ЕДИНСТВЕНА, МОГЪЩА И МОЩНА СПРАВЕДЛИВОСТ или ПРАВДА! Това е БОЖЕСТВЕНАТА! Иначе всичко е на ПОЛУ. Ако да кажа Земната Истина и Земната Правда обикновено варира между 4% и 10%. Рядко е повече, но ако е повече наистина, тя е дадена от някаква Душа, която НЕ е от Земен Произход. В никакъв случай. Това е Ангел, Аватар, Апостол на Светлината, който е слязъл тук. Тогава той дава голям процент от Истината, но НЕ и Цялата. Той НЕ Може. Тя не е обозрима Земната Истина цялата, за да видиш.

Ще дам простичък пример. Приятелствата, както казвам са много видове. Това е, с един приятел, който е доста заможен човек, и сега си поддържаме връзката, и ми е другарче. Виждаме от време на време, но той ми каза в прав текст някога:
– Когато бях милионер, имах няколко милиона. Имах много приятели и те все известни бяха. Известни държавници, политици, общественици и т.н. Най-различни дейци. Малко бяха хората обаче на културата, на литературата. Имах един, двама приятели доктори. Когато станах Духовен човек и започва да ме води Небето, то ми каза, че трябва да се разделя с това голямо богатство. Имах магазини…

Когато ги возех с яхтата си, моите приятели, беше добре. Когато яздеха моите коне, без да платят нищо. Имах и конюшня с около десетина коня. Имах и ред други работи, скъпи автомобили и т.н.. Само самолет нямах, можех да си купя, но не си купих.
Когато казах, че ставам Духовен човек, жена ми се разведе с мен, но това не представляваше проблем, защото вече бяхме доста влезли във възрастта. Имахме и внуци, даже имахме и един правнук. Жена ми се каза: „Искам да се разведем.“ „Добре, готово.“ Каквото и се полага и го дадох. Всичко друго го разпределих на децата и на внуците ми. Оставих си едно апартаментче и една малка вила с дворче, да работя.
След това, когато започнах да каня всички, които са били мои приятели. Броих ги, те бяха 67, дойдоха само 3, които са ми от детинство приятели, от ученическите години. Всички останали нито един не се яви.

Кани ги пак на празник. Така че, от там може да се разбере кой, до каква степен, и какво е приятелството. Защото пак казвам почти 90% от ЗЕМНОТО ПРИЯТЕЛСТВО е МЕРКАНТИЛНО! То е с някакъв интерес.

Ще кажа обаче какви са СЪСТАВКИТЕ, КОМПОНЕНТИТЕ, КАЧЕСТВАТА НА ИСТИНСКОТО ПРИЯТЕЛСТВО. И ТО бива давано – това е БОЖИЯ НАГРАДА, разбира се – ТО бива давано само на онези, които го ЗАСЛУЖАВАТ, които самите са такива. Когато САМИЯТ ТИ СИ такъв – ИСТИНСКИ ЧОВЕК, тогава може да получиш и ИСТИНСКО ПРИЯТЕЛСТВО! Ето Компонентите колко са прости. Първото е ВЯРНОСТ. Това са ДОБРОДЕТЕЛИ, КАЧЕСТВА, ПРИНЦИПИ на ВСЕЛЕНАТА! ВЯРНОСТ, ПОСТОЯНСТВО, ЩЕДРОСТ, СКРОМНОСТ, ЧЕСТНОСТ И ИСКРЕНОСТ в Отношенията. Освен това ТЪРПИМОСТ, ТЪРПЕЛИВОСТ! Много важно качество е ВСЕОПРОЩЕНИЕТО, да го притежаваш. След това БЛАГОРОДСТВОТО, ВЕЛИКОДУШИЕТО и накрая ОБИЧ към Ближния. Значи, който е ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛ, има Истинското Приятелство У Себе си. Той наистина Искрено ОБИЧА Ближните си.

Аз съм виждал много Неискрени приятелства, които са Двулични или Лицемерни, които казват:
– Да, много те обичаме и т.н.

Както на тоя моя заможен приятел, бившият милионер. Такива познавам двама, трима бивши. Сега са ми приятели. Точно така са постъпвали с тях. Имат ли интерес до тях са, нямат ли интерес приключва. Както казва народната поговорка:

„Интересът клати феса“

Тоест, да ти свалят шапка. Това е стара, още останала може би от робството поговорка. Другата която е една прекрасна великобританска, английски или не знам каква си, на Обединеното кралство поговорка, която казва така:

„Няма вечни приятели и вечни врагове. Има вечни интереси.“
На Земята, това е приятелството и когато има истинско приятелство, всички останали го смятат за ненормално. Да, защото не е тривиално, не е естествено. Не е на масата, на многото хора, а тук-таме има.

Значи, човек ако Притежава всички тия Качества, той е ДОСТОЕН да има ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ, защото ТОЙ самият е ДОСТОЕН, ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛ и подготвен за това приятелство. Току-що изброените Добродетели, които ги казах. Които са и Велики БОЖЕСТВЕНИ ПРИНЦИПИ, трябва да станат на човека Навик. Да се стреми към тях. Това е да се стремиш към Съвършенството, както се стремим към БОГА.

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Ангелите или Ангелското Съзнание това са хора, които ДАВАТ, ПОМАГАТ. Готови са на Отстъпки, на Компромиси, СЛУЖАТ, Раздават се. Но в момента, в който стане нещо по трудно и те трябва да ПОЖЕРТВАТ вече наистина някаква по съществена част от времето си, от живота си, от това, което имат ТЕ, се ОТТЕГЛЯТ! АНГЕЛСКОТО ПРИЯТЕЛСТВО Е ДАВАЩО, ПОДКРЕПЯЩО!

БОЖЕСТВЕНОТО ПРИЯТЕЛСТВО има няколко наистина абсолютни неща. Това са САМОЖЕРТВАТА, ВЕРНОСТТА, СВОБОДАТА и ИЗРАСТВАНЕТО, което Дава Божественото Приятелство. САМОЖЕРТВАТА Е Първото и НАЙ-ВАЖНОТО! И затова си има Изпити. Небето те подлага, когато вече дойде време в теб да се Проявява БОЖЕСТВЕНОТО Съзнание. Ти минаваш през тези изпити на Саможертвено Приятелство или Саможертвена Любов. Много е близко, но все пак има Разлика. До САМОЖЕРТВЕНАТА ЛЮБОВ смятам, че наистина са Единици хората на Земята, които могат да стигнат!!! Защото там наистина се изисква много човека! Най-Висшето, разбира се е ДА ДАДЕШ ЖИВОТА СИ за Другия Човек!!!

Тук има нещо подобно в българската традиция, което не знам дали го има при други народи, това е Побратимяването, което е едно изключително мъжко приятелство. Също можем да погледнем мъжкото и женското приятелство, защото са наистина различни.

САМОЖЕРТВАТА! ДА ДАДЕШ ЖИВОТА СИ ЗА ДРУГИЯ! ДА СИ МУ ВЕРЕН! Наистина, каквото и да стане! Каквото и да чуеш за него! Каквото и да видиш дори с очите си, което той в момента прави – ДА СИ ВЕРЕН! Пак казвам това значи да си ВЕРЕН НА ПРИНЦИПИТЕ! Ако ти си ВЕРЕН на ДОБРОДЕТЕЛИТЕ и на ПРИНЦИПИТЕ!

Какво виждаш? Човека примерно те обижда, ядосва те или те дразни по някакъв начин, или прави дори нещо лошо към теб. Аз винаги съм го казвала много пъти, че това е една илюзия. Така съм се НАУЧИЛА да гледам! Аз знам, че този човек в момента е ПОД Влияние на нещо си, което си е ЧАСТ от Него. С което той НЕ се е Справил! Ако аз реагирам реципрочно на това, което той изявява в момента, това означава аз да задълбоча това негово състояние.

При мен са идвали наистина хора в много тежки състояния. Наистина хора с много сериозни ментални проблеми, които пред очите ми правят опит за самоубийство. Даже са ме обиждали някои и т.н.

Ако аз, как да кажа, като един еталон в момента за човек. Най-малкото човек, който може да им помогне, но все пак, имам вече заявки за нещо повече от човек, който просто помага. Ако аз вляза в техният тон и сляза на това ниво, аз нито има как да им помогна, нито… Ще навредя и на себе си.
Това не е приятелството. Наистина Верността изисква да си в ПОДКРЕПА във всеки един момент, независимо какво виждаш и чувстваш от отсрещния човек. Независимо дали той ти е приятел.

Верността, Свободата… Наистина ИСТИНСКОТО ПРИЯТЕЛСТВО ДАВА СВОБОДА! Развързва ръцете както казах. ДАВА ИЗРАСВАНЕ Истинският Приятел, ако той Наистина ти е Приятел. Това е БОЖЕСТВЕНЯТ ПРИЯТЕЛ!
Той ти помага да Израснеш. Той не е с теб просто да си прекарате известно време. Два часа да отидете на кафе и да се позабавлявате. Този човек е една ПОДКРЕПА! Той ИМА в Себе Си ДОБРОДЕТЕЛИ, които е развил, които може би ти Нямаш и това да прекараш няколко часа с него ти ПОМАГА тези ДОБРОДЕТЕЛИ в теб да ИЗРАСНАТ! И когато това човек вече го прави наистина СЪЗНАТЕЛНО!Защото повечето хора това го правят Несъзнателно. Те не знаят точно как ВЪЗДЕЙСТВАТ на хората около себе си. Те дори не знаят. Повечето хора НЕ Знаят и какви Добродетели носят. Казват добър човек е, но какво точно?

Добродетелите са много и има хора, които са Много Силни. Ще ви дам един пример. Имам една приятелка, която е, как да кажа, поддава се на влияния. Един каже едно, друг каже друго и забелязах, че в един момент започна да се сприятелява с една друга наша приятелка, която пък е много твърда. Много държи на точните отношения. Дава една такава твърдост в нещата! Човек да отстоява нещата. След като известно време те се виждаха. Забелязах, че тази по-колебливата приятелка, започва и тя да става такава. Да развива, да изявява тази Добродетел, защото това също е Добродетел.

ДУХОВНИЯТ ЧОВЕК НЕ Е МЕКУШАВ! Абсолютно! Аз имам прераждане, в което съм била мекушава. Там са ми едни от големите грешки. Човека в ДУХА…

ДА, Трябва да сме ДОБРИ! Трябва да сме МИЛИ и всичко това, но с ПРИНЦИПИТЕ Никаква Мекушавост няма там. Там си има точно обратното, АБСОЛЮТНАТА НЕПОКОЛЕБИМОСТ!

Абсолютното Приятелство. Абсолютното БОЖЕСТВЕНО ПРИЯТЕЛСТВО. Значи това е четвъртата степен. Това, което Георги казва:
– БОГ Е ПРИЯТЕЛ НА ВСИЧКИ!

На всички! И Няма Душа на което ТОЙ да НЕ е Приятел във всички Вселени! Няма Душа в АНГЕЛСКАТА! Няма в БОЖЕСТВЕНАТА! Няма в ЧОВЕШКАТА! Абсолютно на Всички Души по РАВЕН Начин ТОЙ ДАВА И ПОМАГА! Зависи обаче, Душата как се е поставила и как й е бил животът. Не само този, но и преражданията, но това е една АБСОЛЮТНА ВРЪЗКА, която БОГ ИМА С ВСЯКА ДУША и ТОЙ Наистина е ПРИЯТЕЛ на Всички! Там НЯМА Фаворизиране. Той ми е по-симпатичен, защото еди-какво си. БОГ Няма Лично Отношение към никой, това искам да кажа.

ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ:
Понеже ми минава една интересна мисъл, за това как да се държим, ще кажа един личен пример със себе си, защото съм най-близо. Може и повече да приведа, даже от тая сутрин, то беше дребен повод, но ако бях с нисше съзнание нямаше да направя това, което направих, разбира се.

Искам един фреш да пия, няма наоколо жива душа. Сам съм, стоя до шубера,  от другата страна е жената, която продава на кафето и прави фрешовете, обаче тя си играе на телефона. Занимава се. Сутринта беше рано. Няма друг човек в заведението. Казвам й:
– Добро утро.
Тя казва:
– Добро утро.
Продължава да си играе. Аз заставам и си мълча една минута, две минути, пет минути. Тя продължава да се играе. По едно време, колко време мина не знам, вдига глава и казва:
– Искате ли нещо?
– Да, но виждам, че сте много заета и затова изчаквам. Аз не съм много от бързите и не бързам.
Тя казва:
– Да бяхте казали.
Седя точно там където е машината, тя стана и ми направи. Само ми мина като светкавица една мисъл, която е от нисшето съзнание. Аз, разбира се я изхвърлих веднага!
„Няма да й даваш никакъв бакшиш. Нищо отгоре.“ Защото имам абсолютния навик, казвам го абсолютен, да давам винаги нещо отгоре. Винаги.

Още един пример ще приведа, за да може хората, които са около мен, за да видят на практика как действа един човек с такова съзнание, каквото мисля, че е малко по-различно отколкото тривиалното съзнание. Сметката беше четири лева и петдесет стотинки и аз можех дам пет лева, аз й дадох пет лева и петдесет стотинки отгоре. Защо? Заради тая мисъл. Само защото съм си я помислил се наказах.

Така, отиваме с един доста близък мой приятел в едно такова непознато заведение, сядаме, но той си е такъв, малко по-емоционален. Макар, че дълги години е с мене, още не се е научил на всички работи.
Идва сервитьора напушен, намусен, целият свят му е крив. Идва, хвърли ни там чинии. Слага прибори… Храната, не беше кой знае каква, салати, увехнали. Не знам дали не увехнаха, докато дойдат от готвачът до нас, не знам. Моят приятел каза:
– Георги, да не си посмял на тоя да му дадеш някакъв бакшиш. Аз стотинка няма да му дам. Всичко каквото струва. Даже щях да извикам сега тук готвача и управителя, да се оплача.
– Аз нали съм с тебе, обикновено от десет пъти аз плащам девет, ти плащаш веднъж, така че нямаш право да говориш. Аз съм шефа. Който плаща, той поръчва музиката, както е народната поговорка.
Идва сервитьорът накрая, плащаме. Сметката струваше тридесет лева и аз вадя една банкнота от петдесет лева и му я давам. Казвам:
– Благодаря ви много, прекрасното обслужване. Тук всичко, обстановката, храната е великолепна. С една много блага усмивка, едно благо излъчване. Аз наистина му излъчвам на този човек това!
Моят приятел, гледаме така, той не може да включи. Макар че отдавна ме познава, че върша такива, нали, не тривиални неща, малко оригинални. Обаче ставаме и тръгваме и той вика:
– Как можа?
Казвам:
– Сега като се качим в колата ти ще караш, аз ще ти обясня защо. Искам да се поставиш на мястото на този човек. Тая сутрин, преди да дойде на работа жена му казва, че го оставя, че е разбрала, че си има любовница. Отива при майка си. Иска да се разведат. Кара се, вика, така че на него му настръхва косата. Той наистина има любовница и за успокоение се обажда на нея, за да получи приятелска подкрепа. Любовницата му моментално започва да му вика:
– Слушай сега, до сега те търпях, повече не мога да те търпя, щом жена ти те е оставила и аз те оставям, загубеняк такъв…
Не искам да цитирам ругатните, защото ти не си ги чул, но аз съм ги чул. След това, след половин час идва на работа. Как искаш да е тоя човек? Любовницата и жена ти да те остават в един и същи ден, в един и същи час, и в една и съща сутрин. И двете целият си товар да ти го изсипят на главата. Ти знаеш ли кой възстанови малко от малко, истинското приятелство и го подкрепи с едно рамо този човек? И неговата душа я подкрепи.
– Кой?
– Ти беше с този човек. – Аз го направих това. Не трябва да казвам аз. БОГ ми каза да го направя, защото ТОЙ ми диктува нещата! ТОЙ НЕ ми го е казал. Аз вече имам опит и това ми е станало Навик и ЗНАМ как да действам във всички неща. Точно противоположно, както ще действаш ти или както ще дават ще действат деветдесет и девет хиляди деветстотин деветдесет и девет човека. На сто хиляди един човек горе-долу.

Истинските Аватари, сега са повече, но когато ме посветиха преди двадесет години бяха на един милион – двама души. Двама истински на милион. Сега са няколко на сто хиляди, защото наистина расте… Така се разпространява бързо и Любовта и Мъдростта, и Истината.

Водещ:
Знам, че има едно тълкуване, че е „При ятото“, но дали е точно така? Какво означава да си приятел, да имаш приятел?

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Да, вижте Българският език е наистина БОЖЕСТВЕН език. Има твърде много думи в него, които имат БОЖЕСТВЕНАТА частица „ЕЛ“, „АЛ“, „ОЛ“.
Наистина има много думи и приятел е една от тези прекрасни думи. При – ят – ел. Да си при ятото, но БОЖЕСТВЕНОТО ЯТО, защото има и други ята, нали така, има и други ята и там си в илюзията на приятелството.
Как става така, че в живота ни се появяват такива фалшиви приятели? Обикновено това са души, към които човек може да има някаква лична Карма. Това е много често, нали, някого си наранил, той сега се появява при теб под формата на твой приятел и по някакъв начин те наранява. Тоест изравнява везната. Това, което ти някога на тоя човек си направил, сега се случва отново.

Може обаче да е твой враг. Това е човек, който прераждания наред, може в някое далечно ти нещо да си му причинил, за да ти е станал враг. Той иначе няма как да е станал враг. Но как да кажа, злото в него да надделява. Да, ти си имал някаква грешка, но той е имал много сериозни грешки към теб и тогава тоя човек се появява като твой враг и в него, в един момент пак надделява тая недобронамереност. Което може да се прояви под различни форми. Интересното е как е прикрито всичко от Господарите на Кармата и как човек живее в илюзията на този свой приятел.

Това, което съм установила, че да кажем подаръците от такива хора…

Не казах третата категория такива хора – това са хора, които са Врагове на БОГА. Значи това е най-тежката категория, които могат да ти попаднат в живота и въобще в полезрението. Които са направили нещо на Христос, на Мария Магдалина, но сега се появяват около теб. Или някой друг Висш Дух са наранили. Как да ви кажа, някак си, нещата се повтарят. Сега те отново виждат Светъл човек, който е около тях. И тази тяхна тъмнина, която носят от онова време, започва да се проявява. Тоест, това са хора, които ти дори не познаваш. Никога не си ги срещал в прераждания. Нямаш никаква лична карма, но те са първо до Светлият човек, за да го изпитат, разбира се. Как ще реагира и какво… Затова БОГ го е допуснал и Господарите на Кармата са подредили нещата така. Обикновено всичко около тези хора е Токсично. Наистина затова човек наистина трябва да подбира приятелите си.

ПРИЯТЕЛИТЕ са хората, които са най-близко около нас, които ние допускаме най-близко. Може би, след да кажем Ближните, които са децата и семейството. Може и преди това, защото има много хора, които Ближните им всъщност НЕ са Ближни, а това са Врагове, прикрити и се оказва, че Приятелите ти са ти По-Близки от Ближните, защото ТЕ са ти ИСТИНСКИТЕ БЛИЗКИ ХОРА.

Това, което казах за токсичното приятелство, то се наблюдава не само в личните отношения, то се наблюдава и на ниво Държави. Примерно вчера гледам как в Щатите, след като отвориха вратите за нелегалните емигранти от Латинска Америка, от Южна Америка… Вчера паднаха някакви мерки, свързани с пандемията и хиляди хора всеки ден започнаха да проникват в Америка свободно. Какви са обаче тези хора? Значи, за някои може това да е електорална единица, но за хора като мен, това са хора с Тежки НЕГАТИВИ, които навлизат в тая държава, в тая страна. СВАЛЯТ Й ЕНЕРГЕТИКАТА!

 Защото когато един човек НАВЛЕЗЕ В ЛИЧНОТО ТИ ПРОСТРАНСТВО, В ПРИЯТЕЛСКИЯТ КРЪГ, дали е то на ниво Държава, Навлезе в твоята държава. Това е Една ЧУЖДА, НОВА ЕНЕРГИЯ, Която НАВЛИЗА ТАМ, така че, с това КОГО ДОПУСКАМЕ… ИМА си ИЗПИТИ ЗА ПРИЯТЕЛСТВО! НЕ Може така просто ДА ДОПУСНЕШ ВСЕКИ до НАЙ-СЪКРОВЕНОТО СИ! Както и Георги каза, ДА, Приятелски настроен към Всеки, но ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛ НЕ МОЖЕ ДА ТИ БЪДЕ ВСЕКИ! Истински да го ДОПУСНЕШ ДО СЕБЕ СИ! ДО НАЙ-СЪКРОВЕНОТО СИ! И ХРИСТОС казва:
– Аз съм ви явил това, което ОТЦА ми е дал.
Да ИЗЯВИШ НАЙ-СЪКРОВЕНОТО СИ пред тоя човек.

Обикновено такива хора, когато установя… Токсични хора. Това са хора с КАРМА към ХРИСТОС, към МАРИЯ МАГДАЛИНА, към ОРФЕЙ. Убили, разпънали… Всичко свързано с тях изхвърлям. Заличавам, което НЕ Мога да Пречистя! Дори сме горили неща. Наистина има хора, които са НОСИТЕЛИ на Много ТЕЖКА ЕНЕРГИЯ! Трябваше да го кажа и това.

Как да ги РАЗПОЗНАВАМЕ си е един УРОК! НЕ Става за един ден! Когато човек най-малкото го знае. Сега правим една стъпка, да започнем да РАЗПОЗНАВАМЕ „Нещата“! Да Подлагаме на ИЗПИТ хората, които ДОПУСКАМЕ! Аватарите преминаха една граница! Наистина твърде много такива тежки хора имаше около нас. Сега все повече ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ се появяват около нас.

Кои са ИСТИНСКИТЕ ПРИЯТЕЛИ? Това са, пак казвам хора, които в някое прераждане назад сте си направили нещо наистина ДОБРО. Едно ГОЛЯМО ДОБРО! Много ми е приятно, да откривам такива души, защото техният ДУХ ТИ ПОМАГА БЕЗУСЛОВНО!

Много често имам видения… Аз Се ИЗДИГАМ от едно място, което е тъмно място КЪМ СВЕТЛИНА!!! Или пък виждам перца, които се издигат нагоре или птици, които летят нагоре, пак от някакво място. А напоследък започнах да виждам, как се появява един Орел над мен и буквално ме ИЗДИГА от това място. Реално точно това се случва.

Всъщност човек с Грешките си, след като прави Грехове и Грешки, някаква частица от него, от Астралното му тяло, от Ментално и от другите тела става ЗАЛОЖНИК в НИСШЕ ИЗМЕРЕНИЕ!Трепти на една много по-ниска Честота. Тази частичка, от това наше тяло, включително и физическото Трепти на една много По-Ниска Честота. Физическото е най-тежкото тяло. Там има най-много клетки, които са в НИСКИТЕ ИЗМЕРЕНИЯ! При Всяко ПРЕЧИСТВАНЕ на КАРМИЧЕН ТОВАР се случва точно това нещо. Когато ти имаш Приятел – ДУХ на ИСТИНАТА, той може да ти Помогне за това, когато Дойде този момент.

ПРИЯТЕЛСТВОТО НЕ Е ДАР!!! Това е нещо ИЗРАБОТЕНО! Това е Една ГОЛЯМА ЗАСЛУГА на Душата, която го е Изработила. Това е един КАПИТАЛ, защото може да ти помогне НЕ САМО във физическия свят. Да те СПАСИ, понеже банкрутираш и не знам какво да ти помогне. МОЖЕ ДА ТИ ПОМОГНЕ В ДУХА, което е НАЙ-БЕЗЦЕННОТО!!! Там е ИСТИНСКАТА ГОЛЯМА ПОМОЩ, но човек за нея обикновено НЕ СИ ДАВА Сметка.

Още един пример ще дам за нещо, което пак САМО И ЕДИНСТВЕНО Твой ПРИЯТЕЛ МОЖЕ ДА ТИ ГО ДАДЕ! В това прераждане аз имам трудни взаимоотношения с майка ми. За определени процеси, НЕ Можеш да минеш през тях, ако Нямаш МАЙЧИНА БЛАГОСЛОВИЯ! Понеже от тази си майка аз я нямам, за някои неща наистина ми е било трудно. Обаче в един момент се появи една жена, която ми е била няколко пъти майка и сме имали много прекрасни отношения. Откакто тя се появи, се появи и МАЙЧИНАТА БЛАГОСЛОВИЯ! Една ОГРОМНА ПОДКРЕПА! Това е една Душа, с която аз съм имала Добри отношения и сега тя, когато се появи в живота ми, това е вече една Много ГОЛЯМА БЛАГОСЛОВИЯ! НАИСТИНА ПРИЯТЕЛСТВОТО Е БЛАГОСЛОВИЯ!!! Учителят казва:
– Един човек да направиш Приятел. Това вече е голямо постижение.
Говорим за един обикновен човек, да направи един Истински Приятел.

ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ:
Ако нямаш друг приятел може да контактуваш… Аз като дете, когато бях много малък, бях обграден от направо недостойни хора. Като пораснах малко по-голям вече, започнаха да се явяват по-свестните и по-свестните приятели. Вече когато станах пълнолетен, чак тогава разбрах, а и може би, аз съм започнал да ги отсявам. Наистина човек трябва да започне да ги отсява приятелите, но това не значи да НЕ Е Добронамерен, Доброжелателен и ако може ДА ИЗЛЪЧВА ОБИЧ И ЛЮБОВ КЪМ ВСИЧКИТЕ! Написано е тук в „Златните завети“:
„Не всички са Приятели на БОГА, но ТОЙ Е ПРИЯТЕЛ НА ВСИЧКИ!“
Аз се стремя точно това да направя! И някой който дойде, Отказал се е, Отрекъл се от мен, НЕ ме Обича вече, но ако пак дойде, Без да ме Обича,  чисто и просто иска да контактува с мен. НЕ СЪМ СИ ИЗМЕНИЛ ОТНОШЕНИЕТО към него, нито на йота. Каквото и да е направил на мен или на някой близък. НЕ! Знам, че онова, което ще му се случи на него… То се нарича… Има Три вида – ОТМЪЩЕНИЕ, ВЪЗМЕЗДИЕ и ВЪЗДАЯНИЕ!

Това са ТРИ Вида, които ти Връща Небето на тебе. Тъй наречената КАРМА! Нейно ВЕЛИЧЕСТВО кака КАРМА! ТЯ се занимава с тия работи и ТЯ ЗНАЕ на кой, колко да му даде!

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Как да НЕ Губим Приятелите си? Пак е важно Акцента къде ни е в другия човек! Всеки си има и Недостатъци. Всеки има и Добродетели. Поне една, но Има! Всеки, дори животните, всяко същество има поне Една Развита Добродетел. И това, разбира се, е мисъл от Учителя, която леко преразказвам.
Да държим Фокуса в Светлото, в Доброто у тоя човек и да го Подхранваме.
Какво значи да го подхранваме? Той не пояснява. С Любов и Добри Дела да Подхранваме тази най-добра черта.

Как Работи БОЖЕСТВЕНОТО ПРИЯТЕЛСТВО? Нещото, за което аз работя вече толкова години. Аз съм споменала и съм разказвала оттук оттам и сега също, но БОЖЕСТВЕНО ЛЕЧЕНИЕ, с което работя… От самото начало.
Какво забелязах? Идваха определени хора, които уж по техен проблем. С някакъв проблем, идва човека. Обаче забелязах, че за всеки ден, всички хора, които идват са така Подредени, че те всичките идват, за да УЧАСТВАТ в един и същи процес, по който аз Работя. Това е абсолютно до ден днешен, без изключение. Всички са точно по определен ПРОЦЕС и казвам:
ГОСПОДИ, как ги подреди? Как ги накара? Как спря тези, които не трябва да дойдат в този ден?УНИКАЛНО и НЕВЕРОЯТНО!
Идва човека. Аз го Благославям и Работя с него като лечител, помагам. От този ден, тази Душа вече ми е Приятел. Тя е Приятел НЕ Само на мен, но тази Душа се Включва вече в Общия ПРОЦЕС на БОЖЕСТВЕНО ЛЕЧЕНИЕ на ВСИЧКИ ДУШИ! Това са милиони, милиони същества.

Това е малко от кухнята, но мисля, че дойде деня така малко да разкажа.

Това беше ПЪРВАТА ФАЗА! Но това НЕ си представяйте, че е нещо Лесно. Идва човека, ти го лекуваш, той става приятел. Звучи много прекрасно, но НЕ е Точно така, защото ТИ ПОЕМАШ КАРМАТА МУ. ТИ ПОЕМАШ ТОВАРА МУ! ТИ ИЗСТРАДВАШ Неговите Страдания за известно време и тогава вече той ти става Приятел.

Не само хора, но същества, които ги няма в човешки тела.
ОСВОБОЖДАВАНЕ НА КАРМА НА ГОСПОДАРИТЕ НА КАРМАТА ГОРЕ, които са! Защото НЕ Само хората правят карма, но и Духовете правят карма. Духовете на Смъртта правят много тежка Карма!
Това им е работата ще кажете! ДА, но СПРАВЕДЛИВОСТТА си е СПРАВЕДЛИВОСТ! Това по някакъв начин прави карма за тия същества, въпреки че това им е предназначението. Това им е работата. И затова казах БОГ Е ПРИЯТЕЛ НА ВСИЧКИ! Значи това е ИСТИНСКОТО ПРИЯТЕЛСТВО! Да минеш през САМОЖЕРТВАТА ЗА ВСИЧКИ!!! И за мравката, която се доближава до теб. Всички животни, които БОГ Е ОПРЕДЕЛИЛ. Ти не ги познаваш. Няма значение. БЛАГОСЛАВЯШ ГИ! Помагаш им! Работиш! Лекуваш. Никой не знае за това.

Да ОБИЧАШ ВСИЧКИ и да минеш през наистина ЛЮБОВТА!
САМОЖЕРТВЕНАТА ЛЮБОВ Означава наистина да ПОЕМАЕШ Товара на Всички. Тогава след като го направиш БОГ ПРАВИ Много СПЕЦИАЛНИ ВРЪЗКИ твои с тези души.
Те са на ТРИ НИВА – Връзки ДУША с ДУША! ДУХ С ДУХ! СЪЗНАНИЕ СЪС СЪЗНАНИЕ! Тези хора вече ти стават ВЕРНИ и ТЕ ОБИЧАТ! Те не знаят защо.

Преди време едни наши недоброжелатели бяха казали Силвина и Георги са направили магия на хората и те затова толкова ги Обичат.
Да, приятели наистина сме направили нещо, което е причината за тая Любов, което е между всички нас. Това са едни връзки между всички нас, защото аз виждам как приятелите с всяко едно пожелание, с всяко едно добро, което проявяват един към другия, тези връзки и между тях се създават.

Това е Голямата ТАЙНА на АБСОЛЮТНОТО БОЖЕСТВЕНО ПРИЯТЕЛСТВО, което е АБСОЛЮТНАТА САМОЖЕРТВА!

Идват Хора, идват Духове, аз ги Благославям, Помагам им и някаква частица от Кармата им се ПРЕЧИСТВА. Аз я преживявам, пречиствам и така, но БОГ иска и ПОСТОЯНСТВО. Иска и ДЪЛГОТЪРПЕЛИВОСТ. Това не е един акт. Това е Работа ВСЕКИ ДЕН! ВСЕКИ БОЖИ ДЕН! СЛАВА БОГУ, все по-малко неща ни прехвърлят като Чужда Карма. СЛАВА НА БОГА! Въпреки това, все още има такива ситуации. Все още преживяваме КАРМАТА НА БЪЛГАРИЯ и ред неща – НАЦИОНАЛНИТЕ КАРМИ!

ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ:
Да, ИСТИНСКОТО ПРИЯТЕЛСТВО Наистина е едно БЕЗЦЕННО СЪКРОВИЩЕ, Дадено ни от ВСЕВИШНИЯ!

Водещ:
Да му Благодарим за това Приятелство и да си пожелаем, да срещаме такива хора, които за които ние сме достойни да бъдем приятели.

ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ:
Да така е! Това е истината, когато някой човек те приеме, а ТОЙ Е ДОСТОЕН ЧОВЕК, а ти си НЕДОСТОЕН още за Неговото Приятелство, това също е много голям Бонус за самият теб. Инак, когато ти имаш всички тия качества, притежаваш ги – ти се изравняваш. Ти се отнасяш така и дано те си НАУЧАТ УРОКА от тебе. Вярвам, че доста хора са си го научили урока, когато виждат един пример. ПРИМЕРА Е МНОГО СИЛНО НЕЩО!!!

Водещ:
Аз се замислих, ти даде един пример за истинско приятелство, а посочи човек, който реално виждаш за първи път. Тоест, не само хората, които познаваме от много години и сме проверили във времето са ни приятели. Един напълно непознат човек може да ни бъде приятел, ако се отнесем с ЛЮБОВ към него.

ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ:
Когато излязохме от ресторанта, аз казах:
– Този сервитьор ще ме запомни за цял живот, за цял живот. И след сто години, ако го питаш и го видиш, пак ще ти каже. Ще помни този случай.

Аз съм бил и сервитьор и барман, и помня хората. Помня, дойде дядо, случайно влязъл, от село. Така обикновен човек и не знае, че това е нощен бар и че всичко е десет пъти по-скъпо. По някаква причина влезе и вади накрая десет стотинки, и ти слага отгоре, защото е чул, че нещо трябва да даваш отгоре. Бях стажант барман. Титуляря барман ми казва така:
– На такива няма да им взимаш бакшиш. Казваш им, че тука няма бакшиш. Като ги видиш външно и казваш така: „В нашето заведение няма бакшиш.“
И му го връщаш, даваш му го на човека, защото той е с чисто съзнание. Той е чист човек, обаче не е бил в тъй наречените „цивилизовани неща“ в големият град.
Имах един случай с един дунавски рибар, попаднал случайно там човека. Той не знае, че вътре цените са пет пъти по-скъпи, отколкото отвън, най малко, а може би и повече бяха. Така че, човек трябва да се съобразява и най-важното е най-напред да се научим, както ме учиха в планината, ДА СЕ ПОСТАВЯШ НА МЯСТОТО НА ВСЕКИ! Ето това е. На мястото на всеки. Поставяш ли се – Грешка Няма.

Водещ:
През цялото време докато говориш, аз те слушам и си мисля, че ти говориш за едно истинско приятелство между Душите на хората, между Духовете. Аз обаче се замислих, на Земята има един такъв много тривиален въпрос, за женското и мъжкото приятелство. Дали има истинско приятелство между мъж и жена, а не на основа Душа?

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Да, Георги е говорил за това, че близките ни всички да ги направим приятели. Независимо дали е нашият мъж, съпруг, дете, баща, майка, да ни станат истински приятели. Можем да направим хората, наистина истински приятели, само когато им правим Добро. Само когато им даваме, дори материално. Всеки ден ми казват:
– Този ден, трябва да дадеш еди-колко си и еди-какво си.
ВСЕКИ ДЕН ДАВАМЕ! Много е ВАЖНО ДАВАНЕТО! Или е ДАВАНЕ или е СЛУЖЕНЕ. Служенето пак е вид даване. ТО е много ПО-ВИСШЕ, защото да кажем даването, обикновено е някаква материя, нали? Но СЛУЖЕНЕТО е нещо ПО-ВИСШЕ, защото ти вече когато Служиш ПОЕМАШ и Товара на тоя човек. Така че, това е Идеала и със сигурност има много такива примери за мъж и жена, които са приятели. Но за да са приятели те, трябва да са равнопоставени или жената да е взела лек превес в Духа. Тогава вече може да са приятели. Иначе Егото все от някъде…
ЗА ДА СА РАВНОПОСТАВЕНИ, това са Хора, които са ИЗРАСНАЛИ! Като казвам Равнопоставени, това не значи нещо Земно. Това значи, че моите ДОБРОДЕТЕЛИ са съпоставими с неговите, които той си е изработил и тогава той може да ми бъде ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛ И ИСТИНСКА ПОДКРЕПА!

Мъжете и жените изработват различни Добродетели, нали приоритет при мъжете са едни, при жената са други. Така е и в Андрогинните двойки. Единият обикновено носи като Сила и като Добродетели нещо, което другият няма така добре изявени, но когато се допълнят заедно това НЕ Е Просто ПРИЯТЕЛСТВО! Това е ПЪЛНОТА! АБСОЛЮТНА ПЪЛНОТА!!!

А между жените и мъжете… Знаете ли, навремето много се възхищавах на приятелството на момчетата и постоянно преживявах обратното – приятелството на момичетата около мен. Стана ми по приятно да общувам с момчета. Наистина Верността, Другарството, което те имат е нещо изключително.

Защо е така? Винаги съм си задавала този въпрос. Защо жената, която има много по-висша форма на Любов, Майчината. Майчинската Любов. Защо у нея се появява това чувство за конкуренция с другите жени, сравняване и т. н. Почти не познавам жена, в която да не съм виждала такова нещо, честно казано. И да, жените имат да работят, а просто жената е по-затворена в семейството. Нейната цел наистина са децата. Нейното най-голямо предназначение и сила, и най-вероятно заради това е така. В течение на хилядолетията жената просто е била по-обърната към семейството. Да запази децата си и семейството си, а не толкова към приятелите. Докато за мъжете, те просто напускат дома, за да се разтоварят в приятна компания с техните приятели, което жената не винаги е имала тая възможност. Дори чисто физически, защото женската работа е наистина много, особено в миналото, наистина е била твърде много. Това е моето обяснение, нали, защо е така?

Но сега вече оценявам ИСТИНСКОТО ЖЕНСКО ПРИЯТЕЛСТВО, защото аз съм казвала, че мъжете носят Разрушителна Енергия. За Аватарите говоря, сигурно и за човешките души е така. И когато ти си в компания на мъже, всъщност тази Разрушителна енергия работи. Докато когато си в компания на жени, ти получаваш ПОДКРЕПА – Само и Единствено ако те са ти ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ. Те ти помагат да ИЗРАСНЕ нещо в теб, защото ЖЕНАТА Е ГРАДИВНИЯТ ПРИНЦИП. Докато Мъжката Енергия, разбира се, може и да те Подкрепи, да ти Помогне. Да ти помогне да Разрушиш нещо, което е Нежелано да бъде в теб. ЕГОТО ТИ!
Георги казва:
– Аз ви чупя калъпите и ви разбивам кафезите.
Да, БЕЗ Това НЯМА КАК ДА ГРАДИШ! Без някой преди това е счупил нещо, което вече трябва да си отиде.

ПРИЯТЕЛСТВОТО Е ГОЛЯМА СИЛА!!!
Защото когато ти ИМАШ ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ, ТЯХНАТА СИЛА Е ТВОЯ СИЛА! И когато имаш и диригентската палка, това е един специален, вълшебен атрибут. Всички се превръщате НЕ Просто в СИЛА. Превръщате се в МОГЪЩЕСТВО. Превръщате се в един БОЖЕСТВЕН ОРКЕСТЪР!

ПРИЯТЕЛСТВОТО Е И ЗАЩИТА!
Казах Майчината Благословия е една от Най-Големите ЗАЩИТИ!
Значи това ми пречеше за известно време, да идват чужди карми и неща. Липсата на Майчина Благословия.

Сега човек, който не знае, кой човек е срещу него, и се държи зле. И му създава проблеми, той ГУБИ.Той само и единствено ГУБИ, защото ако НЕ в тоя живот, все някога ПАК ЩЕ ВИ СРЕЩНАТ и тогава той човек няма да ти е приятел, ще ти бъде Враг.

 БОЖЕСТВЕН ОРКЕСТЪР… Приятелството е БОЖЕСТВЕН СИНХРОН. Това е моята мечта – Да Стигнем до този Синхрон. Да не е нужно тоя да Благославям, оня да Благославям, за да се включи в общия процес на БОЖЕСТВЕНО ЛЕЧЕНИЕ, който върви, а просто всичко да влезе в един Абсолютен Синхрон, така че, оркестъра да си свири. Тоест всички ние да си вършим работата и ние долу и Духовете ни Горе, без да е нужно да се преминава през САМОЖЕРТВА и ред неща, през която в някакъв етап от развитието си, явно минаваме.

Водещ:
С всичко, което разказахте и ти, и Георги дотук на мен беше изключително интересно да слушам, и си дадох сметка, за тази народна мъдрост, която казва: „Виж приятелите си и точно такъв ще бъдеш и ти, след пет години“ И сега си давам сметка, колко много влияят истинските приятели на нашия живот.

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Със сигурност ИСТИНСКИТЕ ПРИЯТЕЛИ МНОГО НИ ВЛИЯЯТ и НИЕ ВЛИЯЕМ на Хората, които, вече са ни Приятели и на тези, които ще ни бъдат Приятели. НИЕ С ПРИМЕРА, С ЖИВОТА СИ, СЪС СЛОВОТО! С ВСИЧКО, което БОГ ни е дал, НИЕ ВЛИЯЕМ, за да ПОДСИЛИМ ДОБРОТО у тези Хора.

Искам да завърша с едно стихотворение от Георги за Приятелството. Само едно пасажче от стихотворението. Което може би, може да илюстрира, КАКВО Е АБСОЛЮТНОТО, БОЖЕСТВЕНО ПРИЯТЕЛСТВО!

„Отдето ида, Всичко е Сърце,
препълнено с приятелство и жар…
Отдето ида, Всичко е Любов
и Светлина, и Нежност, и Безкрай…“

БЛАГОДАРЯ ВИ ЗВЕЗДНИ, СЪРДЕЧНИ, ЛЮБЯЩИ И ПОДКРЕПЯЩИ ЛЮБИМИ ПРИЯТЕЛИ ОТ ВЕЧНОСТТА!!!
И това е Най-Голямото Щастие, което съм изпитвала в живота си.
ПОДКРЕПАТА НА ПРИЯТЕЛИТЕ!!!
БЛАГОДАРЯ!

ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ:
И АЗ БЛАГОДАРЯ!
ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СМЕ, И БЛАГОСЛОВЕНИ ОТ ВСЕВИШНИЯ!!!

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview