В името на Отца и Сина и Светия Дух,
БОЖЕСТВЕНО СЪЗНАНИЕ

ГОСПОДИ, БОЖЕ наш
ТАТКО ВСЕДЪРЖИТЕЛЮ,

ТВОРЕЦО на Небето и Земята,
на всичко видимо и невидимо.

Да се свети твоето име,
да дойде ТВОЕТО Царство!

Моля ТЕ, дари ме
с могъщо ЗДРАВЕ
и с могъщ ЖИВОТ.

ГОСПОДИ, Благослови и Освети
днешното светло събитие, за което сме се събрали!

ГОСПОДИ, Благодарим ТИ
от Дух и Душа, ум и разум, сърце и воля!

Слава ТЕБЕ!

Георги:
Тя е малка такава, скромна книжка и вече е оформена по-добре и външно и вътрешно. Затова няма да употребя преди това когато съм употребявал думата – непретенциозна. Напротив, претенциозна е. Защо?

Защото ТРЯБВА ДА СТИГНЕ ДО ВСЯКА ЗАИНТЕРЕСОВАНА ДУША, до всяка една ДУША, която се е запътила съзнателно или несъзнателно към Новото небе и Новата земя.

Най-напред, аз съм говорим ама сега пак само ще спомена какво е ОЗАРЕНИЕ.

ОЗАРЕНИЕТО е дадено на арийците откъдето идва и самата дума. Ариец значи Озарен.

Това е СВЕТЛИНАТА, която е проникнала изцяло в една същност и го прави човека Духовен и интелигентен.

Значи ОЗАРЕН ли си, това е да си ОСВЕТЛЕН отгоре до долу, вътрешно и външно Осветлен.
Значи преди да станеш ОЗАРЕН си Осветлен. Преди това си може да кажа посветен нали или просветлен.

Това е основата и след това вече, когато изброих тези неща са това са степени, като най-висшата е ОЗАРЕНИЕТО.

„Ос“ е мярка за обем, нали. И досега е останала в източните народи като мярка.
„Ос“, „ар“ е винаги от ариец. Това е светлина и място на светлината, обаче е включено с работа, с усилие, защото то не идва току-така наготово.

Следователно Озарения по Пътя, ясно е кой път. Пътят, това е само когато се каже:
ПЪТ– пътя, това е едно голямо „П“, което е ПОРТАЛ.
Значи това „П“, всички триумфални арки в света са под формата на „П“.
Значи минаваш ли през тази арка, ти вървиш по пътя.

Пътищата са различни, но ПЪТЯ към СВЕТЛИНАТА, затова най-напред е Озарения по Пътя, е един.

Силвина:
Тази книга е една истинска Светлина!

Има много светлини във Вселената и много йерархии и много неща, но чрез нея определено Светлата Сила работи с човека и това са хиляди примери, които в опита си като лечител съм видяла как работят тези молитви. Хиляди хора с променени съдби, наистина, с променено съзнание, с променени навици, което за мен е изключително.

Истинската СВЕТЛИНА идва само и единствено от връзката със Светлата Сила, която тази книга ни помага да изградим чрез МОЛИТВАТА.

Наистина МОЛИТВАТА е най-лекия начин човек да възстанови тази своя връзка.

Бих казала най-лекия, най-силния, хайде да не казвам единствения, но най-правилния. Това не е нещо лесно. Това е едно постоянство, едно усилие, което човек ден след ден, след ден полага да си възстанови, чрез молитва, тази негова връзка.

Но определено книгата „ОЗАРЕНИЯ“ и то специално новото издание помага за това. Защото в нея словото е много по-концентрирано, включени са много силни текстове. Самия начин по който са формулирани молитвите е моделиран, променен, така че наистина максимално, на максимална степен те да са заредени и Божественото слово да работи чрез тях.

Дизайна също е променен както виждате. Това е наистина нашето СЛЪНЧИЦЕ, което наистина ви пожелавам да грее във вашия дом и вашето сърце, близо до вашето сърце.

Вчера, сега сме в Стрелча и един наш приятел, който е полицай седна на масата с нас вечерта и каза:
– О, „Озаренията“ ли?
Разкопча си едно ципче на униформата, както си беше с пистолета, с всичко и извади „Озаренията“, точно пред сърцето си. Казвам:
– Оо, това ли е твоята броня, твоята защита тайна, която си сложил там?

И така много хора си я носят наистина на много интересни места, но ви препоръчвам да е с вас. Наистина много силна книга.
Дали ще е под възглавницата, дали ще е в чантата на жените, затова и сме я направили малка, по-малка като формат да може да е удобна човек да си я носи с него и наистина тази Светлинка да е навсякъде с него.

Георги:
Тази книга е специална. Може да спиш на нея, но да знаеш.

Още първото издание го дадох на един приятел дето го болеше главата. Казах му:
– Сложи я под възглавницата и спи!
Това е третото издание, значи. Класическото три – кода на Вселената.
Вика след десет дена:
– Ми тя главата ми мина. Обаче, ти нещо ми внуши. Абе не е от…
– Абе, как да не е от книгата!? Словата действат. Ти повярва ли? Щом си сложил под възглавницата, значи си повярвал. ОТ ТВОЯТА ВЯРА ЗАВИСИ, НЕ ТОЛКОВА ОТ МЕНЕ. Аз просто съм ти приятел и ти давам акъл. Ако искаш го приемаш, ако не искаш не го приемаш.

Това е факт.

Силвина:
ВСЯКА ДУМА В МОЛИТВИТЕ НОСИ МНОГО СПЕЦИАЛНА ВИБРАЦИЯ.

Казвам вибрация, думата не е точна. Това наистина е Божие слово, което е влезнало, навлезнало в словото, в молитвите.

И се занимавам с това, така като игра пак започна. То при мен много от нещата започват като игра, да видя каква е концентрацията на Божие слово в различните книги на Георги.

Определено книгата с молитви „Озаренията“, не случайно носи наистина това изключително име е най-концентрираната с над 50% концентрация на слово. Това значи, че хайде да не е всяка дума, но всяка втора дума е свръх заредена.
Просто дори само поглеждайки го, дори да не кажеш цялата молитва, дори само отваряйки поглеждайки сутрин, това може да ти донесе наистина много, защото ти моментално се свързваш със словото.

СЛОВОТО е наистина най, най-голямата сила, която Светлата Сила ни е дала, за да можем да помагаме, да въздействаме, да лекуваме, да просветляваме съзнанията.

Георги:
Ще кажа, че още при първото издание ми беше дадена, дали е космическа, дали е небесна или каквато и ще да е задача, да има едни кратки, силни, мощни непредубедени извиращи от сърцето на човека искрени слова, с които той да се свърже със Светлата Небесна Сила, която за кратко наричаме Бог, Господ, Аллах, Дио, Gott, както и ще да я наречем, дори на пра, пра-тракийски е Лим. Обратното означава „мил“.

Значи най-милия, който е, е БОГ.

Това само го споменавам между другото.

За бързо и светкавично свързване и за точно свързване и затова ми казаха, че трябва да бъде много кратка, не дълга. Свърши времето на дългите, помпозните ритуали, молитви, работи, шаринии, които са отживелица. Казвам го в прав текст. Четири, пет, шест часа има ритуали, които са.

Гледах един папски ритуал, ама толкова пищен с бели дрехи. Бях във Франция при леля ми, най-малката сестра на баща ми и случайно тя каза:
– Сега ще ти пусна да видиш папата как е, как прави един ритуал, за, не за Рождество Христово, беше за Великден.
Ама то беше такова пищно тържество. Беше с толкова багреници, червени, сини, оранжеви, виолетови, бели дрехи, бели хорове, всичко. Едни трибуни през, които се минава, едни музики, едни меси, да ти се замае главата. Но на мене не ми се замая главата. На аборигена се замайва. В крайна сметка не съм кой знае колко по-над него, но в крайна сметка това е направено за съзнанията, които да ги отвлича от истинския проблем.

БОГ е в най-естественото, най-неподозираното, най-природното, най-близкото до нас, най-чистото, най-вълшебното, което е, но ние рядко може да го видим, защото е твърде семпло, твърде обикновено, твърде ежедневно. А това е мощното. Това е силното. Това е абсолютно истинското.

Учителя казва, само едно изречение:
„Да знаете – казва на учениците си -, че колкото по-лъскаво, по-пищно една реклама или каквото и ще да е, една картина, един ритуал, толкова е по-голяма измама.“

Цитирам го дословно. Все някъде го е казал. Щом го цитирам, значи го е казал. Аз съм на същото мнение.

Заради това гледате външната опаковка, ама такива луксозни стоки. И аз като гледам, че стоката е в такава опаковка, винаги имам едно наум.

И заради това, не съм много съгласен, но все пак трябва да има естетика особено в една книгата. Това е естетично оформяне. Това не е за омайване, защото по външния вид, интелигентния човек, това е направено абсолютно за интелигентни и духовни хора. Не че другите не могат да го четат, но те ще го преценят.
И вътре всяка една молитва, формула или послание, послание от нас към небето и от небето има послания вече, които са уловени и тука са написани няколко космически послания от велики духове, които са били на земята и те са наистина писани точно от тях, т.е. диктувани са. Защото, не казвам голяма дума, искам да си остана скромен, ама не може талантливия човек да остане скромен. Ето как си направих една хубава самореклама, защото в крайна сметка познавам стила на всеки един от тях понеже съм говорил с тях и знам как се изразяват и се установява, че са те. Макар, че те лично не са приети от мен. Те са приети от Силвина. Вече имам и напълно доверие, защото виждам как се развива и какви дарби, способности и таланти. Бог като обещае на някого ги дава.

Водещ:
Силви, след толкова много създадени и измолени молитви от теб, най-после и твоето име изгря на слънчевата книга „Озарения по Пътя“.
С какво е още по-специално новото третото издание?

Силвина:
Освен с моето изгряло име на нея, което е важно, защото знаете ли ЖЕНСКИЯТ ПРИНЦИП Е НАИСТИНА МИЛОСТТА. И затова, когато се моли жена тя някак си повече може да измоли милост от Небето.
С какво е специална? С много неща е по-специална. Но

наистина всяка една молитва в нея е специална, защото ВСЯКА ЕДНА МОИТВА В НЕЯ Е ЕДИН ИЗВЪРВЯН ПЪТ.

Измислена, записана. Може би измислена не е точната дума, записана от Светлата Сила в точно определен момент, в който тя е била нужна за всички, така че за да се включи тя в колективна молитва, която е трябвало да кажем в един определен ден през тези години. Или молитва, която е давана на мен през този период, която аз съм използвала месеци, дори години.

Наистина това е един начин, който се дава човек, ако иска разбира се, каквото и да прави да има подходящата молитва, за да го направи съзнателно.

Тръгваш на път: „Господи, Благослови и Освети и т.н.“  Казваш молитвата преди пътуване, след пътуване, преди хранене, след хранене, преди започване на каквато и да е работа. Колко хубаво би било, нали!?
Колко пъти е казвал Георги: „Колко хубаво би било нашият парламент преди да започне заседанията си да казва молитва.“

Наистина са дадени много, много молитви и в това издание са доста допълнени, нали по обясними причини. Просто те се родиха последните две години по един такъв наистина много жив начин. Наистина всяка една, как да кажа, някак си те носят и нашата енергия с Георги.

Просто във всяка една е нашата ЛЮБОВ!

Георги:
Ето сега отварям както виждате от раз и се пада…

Водещ:
Молитва за Мир на планетата.

Георги:
Ааа, в десятката, да. Вижте как говори духа, дори и ръцете.

Защо се падна тази молитва сега ще кажа веднага.
Защото положението на Земята е твърде войнствено, твърде нехуманно, твърде враждебно, твърде ненавистно. Затова се падна.

Без МИР не става нищо.

И затова първото от изпитите, които и аз съм изкарал е СМИРЕНИЕ. Да бъдеш с Мира. Не да те примирят, да те заведат при Мира, а ти сам да отидеш при него.
Смирение, Всеопрощение, да дадеш прошка на всички включително и на себе си и за всички неразбории, дивотии, лудории. Да духовно или душевно престъпление или казано престъпления и погрешки, които се вършил.
След това е Дълготърпеливост, Многотърпеливост и Търпимост.

Без тези изпити не те пускат нагоре да направиш и крачка. Седиш си тука в гъстата материя, живееш като останалите и не знаеш, че има други светове, че има съвсем друга истинска Любов, истинска Мъдрост и истинска Истина.

Ето това е по-различното тука, защото не само са добавени изключително ценни и пак казвам не са дълги. Тъй като инструкцията за мен беше от половин минута, до минута и половина, две максимум. На две може да прехвърлиш две минути и половина, но

в никакъв случай една молитва не трябва да бъде вечна.

Може да я кажеш тази молитва десет пъти, сто пъти, хиляда пъти, колкото пъти искаш, един милион пъти. Но това е тя. Тя може от един човек да стигне от веднъж до горе, друг трябва да я каже сто пъти, хиляда пъти докато се научи как трябва да я казва. Това е.

И заради това Учителя казва:

„Ако искате нещо повтаряйте го четиридесет и два, четиридесет и пет дни. Ако искате още нещо и ще го повтаряте на ден по десет пъти, по сто пъти докато достигнете по хиляда пъти.“

А и той го казва! Значи ти хиляда пъти, докато го кажеш половината ден може и да мине. Малко работа ще свършиш, но ще свършиш друга работа, която ти си я изпуснал. Десет живота преди това не си бил духовен, не си бил така да се каже интелигентен човек. Живял си едно полу-скотско, полу-животинско съзнание без да съзнава, че света не е това само, което виждаме, което чувстваме, което усещаме, с което се храним и което пием.

Светът е многопластов, многопосочен и толкова разнообразен,

че наистина често употребявам израза: „Нямам думи как да го изразя!“ Макар, че

Българският език е най-старият и най-подходящият език и според Учителя и според мен го казвам, за изразяването на БОЖЕСТВЕНОТО СЛОВО, което слиза отгоре.

Водещ:
Има хора, които си казват:
– Да, обаче аз все още хапвам месце и пийвам тук-таме нещо. Абе имам си пороци. Как да отида да се моля на Господ, как ще ме чуе?
И аз казвам:
– Трябва! Ти точно най-много трябва да се молиш!
Така ли е?

Силвина:
Ооо, разбира се, разбира се. Човек…
Наистина хората все още, няма го този молитвен дух. Позагубил се е у българите. Преди не е било така. Преди хората са се молели с лекота. Сядали са на масата, всички са се молели. На никой не му е било странно, че се моли. Ма, че съм такъв, онакъв – молят се хората. Това ги е сплотявало, свързвало и със сигурност е помагало много на семействата.

И сега е голяма радост, като отидем някъде и видя едно семейство, особено мъж, жена и няколко деца, как сядат и използват, казват молитвите.

Били сме при един приятел, те децата му малко като аптекарски шишенца, едното бебенце още не можеше да говори, момченцата малко по-големи. И как се наредиха на масата и той казва /тогава не беше издадена още и книга/:
– Хайде сега да кажем на Гого молитвата преди хранене.
Бебето още не можеше да говори, но някак си участваше с очи, нали така, но беше съпричастно и казваше молитвата със семейството. И така са си и до днес тези хора – живи, здрави и Благословени приятели.

Така, че това е нещо, за което работим да се възроди.

И се радвам, че толкова

много млади хора, каквито са голяма част от приятелите ни откриха пътя към Бога чрез молитвата, чрез нашите молитви. Не само пътя, но и връзката вече.

Защото много от приятелите я имат вече тази връзка. Аз виждам, как върви и как се развиват така нещата – градират. И това ще продължи сигурна съм, защото вече не сме един, двама човека. Вече сме хиляди хора, които приемат това като нещо напълно нормално и това влияе на околните.
Сега някой, който е толкова закостенял, е ми като му дойде времето пък сега. Какво да направим? Какво да го направиш човека?

Но наистина точно хората с грешки трябва да се молят!

Водещ:
Защо всяка молитва в „Озаренията“ започва с:

„Господи, Благодаря Ти!“

Георги:
А, това тук е написано, иначе в предишното издание и по-предишното, аз когато казвам молитвите ги започвам така. Но това беше код и не беше даден на другите. Това беше тайна. Чисто и просто тайна. И затова има тайни по земното кълбо.

Както беше Огнената ми молитва, макар, че Господ каза:
– Синко, пиши я.
Викам:
– Тате, ти си ми я дал лично на мен. Продиктувана, нагласена за моята вибрация, за моето его.
Имах още его. Викам – Как сега ще я давам сега, кой знае какви ще я четат?
– Синко, който я прочете и не е за него…
Аз затова добавих отдолу само за високоосъзнати души. Другите просто да не я четат, да не се изтормозват. Защото въпреки всичко ще им смукне много енергия, даже толкова ще им даде, че ще избута тяхната. Това ми е мисълта.
Знаеш, една чаша започва да се препълва и започва от течността отвътре да вади отгоре да изхвърля, макар, че отгоре тече. По същия начин и това. Когато не е за тях, те трябва да знаят. Започва най-малко глава да ги заболи, най-малко нещо некомфортно ще им стане. И заради това казвам:
– Ама как ще им я давам?
– Напиши я!
И аз слушам и я написах, но това отдолу си го прибавих от само себе си, но той се съгласи. Вика:
– Ами добре, щом искаш да ги предупредиш.
Викам:
– Тате, те ще започнат да четат, ама я по-добре да имат едно наум.

И една жена ми каза:
– Георги, ти беше прав. Абе чета я, насила я чета. На третия ден ме боли главата, четвърти, пети ден, в крайна сметка на десетия ден я спрях. Повече не можех. Всеки ден все ме боли. Спрях я и на другия ден ми мина главата и край.
– Ами – викам – защото още не е за теб. Аз затова съм писал отдолу.
Всеки да знае докъде е дорасъл. Прочита я, ако е добре за него, а значи е понапреднал в духа.

Ако, това е като как да кажа, като един уред, който показва, дали е маслото, дали е вода колко градуса е, докъде си стигнал.
Това е както едно време пробваха различните разтвори с лакмусова хартия, дали ще се оцвети или не. Същото е.

Иначе останалите молитви всичките всеки може, дали е молитва, дали е формула да си хареса и като си хареса, усети че му допада, трябва точно за момента да набляга на нея, така да се каже.

Силвина:
Да Георги каза за Огнената молитва, която е била дълги години личната му молитва, която той е казвал всеки ден когато е ходил на изгрев и годините когато е бил отшелник, тези пет, шест години, които е живял. Това си е неговата лична молитва, както той е дал тук и личната си мантра:

ШАЛААХА!
ШАЛААХА АТМА!
ШАЛААХА АТМА АТЦА!

СЛАВА НА БОГОВЕТЕ!
СЛАВА НА БАЩИТЕ НА БОГОВЕТЕ!
СЛАВА НА БАЩАТА НА БАЩИТЕ НА БОГОВЕТЕ!

Той така го превежда, т.е. това е една Благословия към Христовото, към Божественото и към Всемирното съзнание или към Отца, Сина и Светия Дух.

Молитвата може би с която най-силно се свързвам, защото моята задача преди всичко на Земята е освен ОБНОВЛЕНИЕТО е МИРОТВОРСТВОТО.

И наистина с хората, с които съм общувала са идвали така по различни поводи да се срещнат с мен, това е едно от нещата, което най-силно прави впечатление, че контакта с мен им носи СПОКОЙСТВИЕ И МИР.
И така казвам: „Аз съм една голяма котка, нали!?“ – успокоявам и нося мир на човека.

Така, че Молитвата за Мир може да се каже, че е молитвата която най-точно ми импонира. Не мога да кажа, че е моята молитва, въпреки че аз съм я написала, но… Аз съм я написала, да разбира се всичко е диктовка. Просто сядаш и те словата идват едно след друго. Не е да седнеш да го мислиш сега, тука как, там как. Те просто почват да си се нижат думите в точния момент.
Даже напоследък като трябва да запиша нещо ме предупреждават, да не би да пропусна. Сутринта идва: „Силвинка, довечера към седем часа ще имаш послание или трябва да запишеш някакъв текст.“ И аз чакам дойде ли седем изоставям всякакви други ангажименти и сядам да записвам.

Много хубава молитва, която за мен това е най-ключовото и наистина най-липсващото на човека в момента, той Георги спомена наистина точно за нея.

Помогни на всички нас да пребъдваме
в дълбок Мир, в Приемане,
Разбирателство и Любов!

Внедри Дух на Кротост и на Обич
в сърцата ни!
Умножавай Дълготърпението ни,
укротявай и в Благост превръщай
нашите раздори и гнева ни.

ТИ, КОЙТО всичко прощаваш,
премахни всяко злопаметство от
нашите сърца
и ни дай Великата Способност да бъдем бързи във
Всеопрощение и Смирение!

БОЖИЯТА ЛЮБОВ
и МИР СА винаги с нас!

БОЖИЯТ ДУХ,
БОЖИЯТ МИР
и БОЖИЕТО БЛАГОСЛОВЕНИЕ
заливат цялата Земя!

Това между другото последното е от Учителя, само че там е „да залеят“, нали а тук е „заливат“. Това е разликата. Сегашното време е доста важно да ви кажа, защото това са трите Амин-а. Едното е „да залеят“ или „ще залеят“, а другото е „заливат“.
Нали „дано бъде“, което е надеждата, „ще бъде“, което е вярата и Аумен-а, което е всъщност – ТАКА Е! Той е абсолютната непоколебима изстрадана опитност, което вече се е превърнало в мъдрост.
И когато казваш нещо „така е“, не само материализираш нещо което го казваш „така е“, както индианците нали знаете казват „Хао“ и то става, но

ти го казваш „така е“, защото ти вече си го проверил. Ти не си го проверил просто ей така, като си чел книги, а си го изпитал в опитности, понякога трудни.

Водещ:
В какви случаи или в какви моменти е добре да използваме молитвите, които са на свещения език, на Ватан?

Силвина:
Да в края на книгата има няколко формули, които са на небесния или на Божествения език – Ватан, за който Учителя казва, че това е един древен език. Споменава на няколко места, за това че българите имат голям принос, но той никога не е уточнил точно какъв е големия принос на българите за еволюцията на човечеството.
Определено арийския език или ватанския език, това е първия език, който се дава на бялата раса.
Аз съм казвала, че при атлантите и при предишните раси не е имало вербализиране. Те са си говорили телепатично.
Първият вече такъв език, който се дава на бялата раса и хората започват и да вербализират. Той е много близо до небесните езици, този език първия. И той е запазен в много голяма степен в българския език, в турския език и да кажем в славянските езици, но в най-силна степен в българския.

Георги постоянно вади от турски, от не знам къде неща, които пък в Българския не са се запазили, но са се запазили в другите. И то този език, небесния език, когато кажеш нещо на него небесния език, да кажем при мен силата е милиарди пъти по-голяма. Нали едно е да кажа:

Господи, помогни ни, за да се обединим, да се обедини силата ни!

Друго е да кажа:

САТВА САВАОТ!

нали, което е горе-долу същото, но просто това Е, така Е. То става с такава Сила, толкова много светли същества се включват в подкрепа на това, което си казал.
Така, че тук на този етап ни беше дадено да включим няколко такива формули, които хората да могат да използват.
Вижте ги и тях! Специални са!
Разбира се някои от тях сме ги казвали на лекциите, но са включени в книжката и носят тяхната силна вибрация, която повдига цялостната вибрация на книгата.

Водещ:
Как се употребява тази книга?
За какво може да ни служи?

Георги:
Значи тя е абсолютно универсална.

Значи човек, като я взима да знае, че не я взима като обикновена книга за прочит като криминале или като не искам да казвам думата, макар, че ми идва, някаква сексуална литература. Нали идва ми по-грубата дума, ама няма да я кажа значи и нещо като развлекателно четиво или като нищо. Взима я и знае, че

това е абсолютно специална, свещена книга, да!

Както най-големите фанатици, какъвто и аз бях полуфанатик религиозен, взимах евангелието, ми отивам измивам си ръцете. Как да го чета? Изплаквам си устата да не остане от храна, макар че не казвам някои молитви ги казвах на глас. Трябва да си изчистиш устната кухина от всички видове храни и тогава вече да произнасяш тези свещени слова. Всичко! Молитви като казвам заставам на колене. Това са външни белези. Но докато човек не свикне всецяло да бъде отдаден и да знае, че това е свещена литература е добре да ги изпълнява, за да се научи на какво? На дисциплина, на отговорност, на отнасяне към нещо към святите неща. Така трябва да се отнесеш. Затова е. Може и прав да си, може и на колене да си, може да си легнал, няма независимо.

Важното е от сърцето какво излиза, защото ти си същност! Тялото ти лежи в това положение.
Душата е навсякъде!

И поради тази причина когато се отнасяш така към нещата, те тогава стават свещени и започват да имат излъчване.

Значи най-простото нещо искам да ми се покаже и да ми се донесе този предмет и аз ще го направя чудотворен. Аз не казвам голяма дума.
НЕ аз, ВСЕВИШНИЯ за чиято слава работя. Той ще го направи.
Но аз така ще се отнеса към предмета, за да разберат другите как да се отнасят.

Наистина ако се отнасяш към каквото и да имаш твое, обаче се отнасяй по този начин и ще видиш промяната, която става.

ЗАЩОТО НАШЕТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ НЕЩАТА ПРОМЕНЯ НЕЩАТА!!!
НИЕ СМЕ ВИСШЕТО СЪЗНАНИЕ, КОЕТО ПРОНИКВА В ДРУГИТЕ СЪЗНАНИЯ!!!

Водещ:
Как е най-добре да използваме и да употребяваме книгата?

Силвина:
От това, което съм чувала хората как я ползват, мога да кажа различни варианти. Мога да кажа и моя вариант, въпреки, че при мен молитвите всичките са в главата ми. Нали аз не отварям книгата, за да ги търся. Така, че не знам аз самата до колко мога да съм така добрия пример за това.

Но има хора, които я четат в тежките моменти на живота си от край до край всеки ден всички молитви. И са ми споделяли, че това им дава много лекота.

И наистина ЖИВОТЪТ С МОЛИТВА Е ЛЕКОТА!

Това е как да ви кажа?
Единия вариант е без молитва да вървиш през трънаците, храсталаците в една гъста гора и как да кажа, да пробиваш пътя през тях и всичко да те дере, така да се опитва да те спре.
А когато пак вървиш да минеш по пътя, няма как да не си го минем пътя. Но когато имаш тази подкрепа, която ти чрез молитвата получаваш от Светлата сила може да е една идея, но със сигурност е много по-леко!

МОЛИТВАТА ДАВА ЛЕКОТА В ЖИВОТА НА ЧОВЕКА!

И така, че това е единия начин – всеки ден когато ти е трудно от край до край. Доста хора са ми споделяли, че това го правят. Споделяли са ми хора, които имат тежки грехове, същото нещо. Просто те са осъзнали, че тези молитви за тях са спасителни. Наистина е така. И са споделяли как четейки всеки ден от край до край „ОЗАРЕНИЯТА“ усещат как товара пада, кармичния товар.

Георги беше разказвал, ако се сещате за един сериен убиец, който когато са се срещнали му е показал книжката, тя е била нали, както е корицата сега лъскава, гланцирана – бяла от четене, отваряне всеки ден. Даже той по няколко пъти я е прочитал на ден цялата. Нещата при него са се променили, дори и тези толкова тежки грехове и в това прераждане явно Светлата сила така е проявила своята милост към него.

Другия вариант е човек да знае за него кой е най-подходящия текст.

Примерно за хората, които са карали обучението „Божествено лечение“ е добре да си проверят с махалцето.
Коя е моята молитва?
Молитва ли е, формула ли е или е послание?
Много често са някои от посланията, но всеки може това да си го види. И тази молитва да си я казва всеки ден.

Аз на времето като дойдеше човек при мен това беше едно от нещата, които проверявах. Казвах: „Това е твоята молитва. Казвай я всеки ден.“

Хората обаче някак си интуитивно понякога откриват своята молитва, дори и без махалцето и си я казват.
Да обаче понякога нещата се променят.
Има хора, които чувам, че казват молитвите, вече това нещо е отминало. Тя вече е приключила фаза и тогава е добре човек да, нали освен тази неговата основна, която наистина е добре да си я казва, защото той помага с нея не само на себе си, а помага и на всички хора, с които Бог сега работи. Защото

ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС ИМА СПЕЦИФИЧНА СИЛА И ЗАДАЧА, И РОЛЯ В ЦЯЛОТО, КОЕТО СЕГА Е!

Докато има други молитви, които се променят. Днес една, утре е друга, но тази основната е хубаво човек да си я знае.

Другото е произволно. Произволно, произволно нали знаете, че няма как да е произволно, защото тази книга има много силен Дух, който работи чрез нея.

Отваряш я сутрин и какво ще се падне?

Ето на мен се падна Молитва на Хармонията. Колко прекрасно! Минах през така силно изпитание и е много хубаво, че ми се пада

МОЛИТВАТА НА ХАРМОНИЯТА

ГОСПОДИ,
Благослови и Осветли
всяка клетка и всяка същност –
видима и невидима
в нас и около самите нас!

Влей ни ТВОЯТА ЖИВОТВОРНА
СВЕТЛИНА И ПРЕВЕЛИКА ЛЮБОВ!

Дарувай ни ТВОИТЕ ВЕЛИКИ БЛАГА,
носещи Радост и Живот
за да пребъдем
в ТВОЯТ МИР И ТВОЯТА ХАРМОНИЯ!

Това също е бих казала най-точното, защото то е за в момента. Нали може да си имаш две три молитви, които да си казваш всеки ден, но има и нещо, което в момента ти е важно и е хубаво човек да си я обгръща. Най-малкото защото я държи в ръцете си.

Честно ви казвам това е невероятна сила.

От както тази книга се издаде в нас се вля невероятна сила. Много енергия, много енергия ни донесе. Просто много така просветление, много заряд, голям заряд.
И много се радвам, много се радвам, че …

Сега сигурно би се появил въпрос :
„Добре, аз имам предишното издание, какво да го направя?“
„Ами подари го на някой! Подари го на някой, вземи си новото издание.“

Просто силата му е наистина в пъти, да не казвам десетки пъти по-силно и по-голяма.

А пък около нас винаги има хора, които да кажем, че предишната версия може би за тях е все още тази голяма сила не им е необходима. Предишното издание ще им свърши работа.

Водещ:
Ти си най-подходящия човек със сигурност на когото да задам този въпрос.

Какво означава силата на молитвата, т.е. каква е силата на молитвата?

Силвина:
Оу, нали знаете:

„БЛАГА ДУМА ЖЕЛЕЗНИ ВРАТИ ОТВАРЯ!“

МОЛИТВАТА ОТВАРЯ ПОРТАЛИ, през които ние преминаваме, през които преминават и Светли Сили, които навлизат в живота ни и започват да го променят.

Това е голямата ѝ сила.

Водещ:
Добре ще ти задам два въпроса, които знам че хората веднага биха попитали. Първо:

На глас или наум да си четем и да си казваме молитви?

Силвина:
Определено на глас смятам, че е по-добре. Защото когато човек е вербализира той включва още един много силен инструмент.

Нали едното е мисълта, но когато се включи целия този апарат, който е словото, което е нещо много висше, което е дадено на човека, нали силата е много по-голяма.
Може да е шепнешком да не е на силен глас, съвсем тихичко, но на глас.

Идва един период да кажем, аз молитви на глас почти не казвам. Аз ги казвам само наум.
Дори като дойде някой, докато си разговаряме аз в момента съм в молитви. В заден план аз казвам молитви, ама той човека не ги чува.

Водещ:
Но за повечето хора е добре да са и вербални.
А най-добре да включим и трите елемента, нали Сърце, Ум и Воля.

Силвина:
И Слово! Да, така е.

Водещ:
Добре.

Можем ли към тези молитви да добавяме и свои думи когато имаме някаква конкретна примерно нужда или буквално да си поговорим с Господ за момент?

Силвина:
Абсолютно да! Абсолютно да!
Аз много се радвам, че формулата, която дават тези молитви е една така – е правилната формула, която вече приятели виждам, че я използват и създават техни молитви, които са също много красиви и много точни, но използват постановката на тези молитви, защото тя наистина е специална.

Точно как са подредени словата в началото. Обръщението към Светлата Сила, началото което е винаги: „Господи Благодаря ти!“
Винаги на първо място е: „Господи, …“ и след това всичко останало.
Финала на молитвите и вече по средата може да са неща, които човека в момента се сеща, които тук не ги среща. Сигурно ще има такива неща. Така пък може заедно да обогатим.

Аз се сещам да кажем с тебе, когато с теб създавахме посланието към Богородица, че се включи твой текст. Той беше просто съвършен. Аз просто как да кажа, моята енергия някак си се вля в този текст и той стана така малко по-силен и нещата си станаха съвършени, за да може да влезе в новото издание.

Георги:
Това е пълното издание досега, макар че при всички положения може да се оформя да се усъвършенства и да еволюира.
Защото СЛОВОТО както всичко останало и един език, той е динамична система, той еволюира. И затова езиците, които са останали традиционни, пишеш пет неща, а изговаряш три от петте графични знака, този език е изостанал точно с пет хиляди години.
Има езици, които непрекъснато има тъй наречената правописна и правоговорна реформа, се прави, и те се съобразяват с новото. Наистина трябва да се съобразяват. На Земята без този процес не може да се мине.

Тука са вкарани чисто новите елементи на Новото Време.

Новото Време се състои от две неща от: НОВО НЕБЕ и НОВА ЗЕМЯ!

Т.е. Ново Съзнание да имаш космическо, това е Нова Духовност и Ново земно Съзнание, Ново Отношение към земните неща, както и Ново Отношение към небесните.

Всичкото старо, което е било за прадядо ми, прабаба ми, пра-, пра-, пра- назад, понеже те надали са имали тези космически знания, които вече имаме и за вселената.

Освен това съзнанието на човек е вдигнато и той иска не само една сляпа вяра, да му се казва.
Дядо поп вика:
– Георги, ела при мен, аз съм този който ще те заведе в православната вяра.
Викам:
– Дядо попе, аз ако съм католик? Ти знаеш ли, че еди-кой си католически свещеник вика: „Георги, ела при мен аз ще те заведа.“ Евангелистите петдесет дестинации имат. Всяка евангелска група, където съм ходил да слушам от любопитство разбира се една проповед, вика: „Ние сме, ние ще те заведем.“ Значи навсякъде.

Дали юдеизма, дали будизма, дали исляма всички ще те заведат при Бога. Да, така е!

Аз седя и си мисля, че всеки един може да отиде при него, защото това е абсолютно отворена душа и система, и дух нали, без никакъв посредник. Защото всеки от нас има този пропуск, тъй като е направен по Божи образ и подобие. Това му е пропуска.

За какво му е друго? Друго не ти трябва!
Едно време е трябвало някакви посредници, защото човек отива и е воденичар, Седи на воденицата, мели жито. Той не се сеща, може и да се сети сутрин и вечер да се моли, обаче трябва да има и хора, които са отишли в манастирите, които само с това са се занимавали, за да бъдат модел за подражание.

СЕГА МОДЕЛ ЗА ПОДРАЖАНИЕ НИ Е САМО НЕБЕТО, НЕБЕСНИЯ МАНАСТИР, НЕБЕСНАТА ЦЪРКВА, НЕБЕСНИЯ ПАРАКЛИС!

Само това! Нищо друго не ни трябва. И онзи, който е шефа на това, а той е ВСЕВИШНИЯ, ВСЕМОГЪЩИЯ, ВСЕСИЛНИЯ, ВСЕВЕЧНИЯ И ВСЕЛЮБЯЩИЯ, който е направил всичко – ВСЕДЪРЖИТЕЛЯ, който е вся и всьо.

Сегашното съзнание особено на младите хора искат не само вяра, която им се поднася като на тепсия на готово. Дядо поп вика:
– Ето!
Викам:
– Дядо попе, какво е това?
– Ми печено е. А може да си хапнеме.
И той иска да ми го даде печено, сдъвкано.
– Не бе, аз не искам. Аз искам да видя, че заека бяга.
И няма нито да го застрелям, нито да го убия, защото съм не само вегетарианец, но и веганец.

Защо човек трябва да стане, вегетарианец е прекрасно. А защо най-прекрасно и най-съвършено е веганството , а още по- прекрасно е спирането на цялата храна?

Защото, няма същество и животно, което доброволно да ти даде нещо дори и да те обича!

То си е направило млякото и овчицата и козичката и кравата за теленцето. Но то не е нито за Иванчо, нито за Драганчо. Не е за Клатикрушев, да! Клатикрушев си вари ракия и пие, моето приятелче Иванчо П. Иванов.

Така, значи Преподобна Стойна не е употребявала нищо от животински произход, точно с тази цел. Гледала е кокошчици десет ли, двадесет ли там, но яйцата ги е раздавала. Кокошките понеже снасят много яйца, им трябват…

Баба ми садеше кокошка по следния начин – нечетно число. Ако е по-малка 7 яйца, ако е по-голяма девет, ако е още по-голяма единадесет, нечетно число, но толкова.
Кокошката ги снася, за десет дни, за две седмици. Ами останалите месеци и година като носи? Значи тя пак, тя не знае къде ѝ отиват яйцата, обаче снася.
Но да кажа човека, който е наистина с висше съзнание като Преподобна Стойна…
Кокошката ги носи, но не казала: „Абе Иванчо П. Иванов – Клатикрушев, вземи ми яйчицата и си ги яж мойто момче.“ Не му е дала разрешение.
Това е една тънка разделителна линия, която ще се похваля аз я знам и много малко хора на земното кълбо в човешки образ я знаят, една шепа по света.
Искам да чуя някой обикновен човек, който го знае. Да може да има и такъв, но той го знае чрез прозрение.

А нещата са толкова тривиални, толкова прости и никой не се замисля за тези Блага, които е дал ВСЕВИШНИЯ и ПРИРОДАТА.

И заради това, когато трябва да се съобразяваме с новото. Старото вече  и тази традиция,

нещо което е било добре за прадядо ми, прабаба ми или за дядо ми или за баба ми, даже за баща ми, за майка ми, което е било добро е може да не е добро за мене.

Но старите съзнания, на двадесет години човек, но той е със старо съзнание и на деветдесет, който е с ново съзнание, този на деветдесетгодишния вика:
– Георги, прав си.
А двадесет годишния вика:
– Неее, това беше добре за баща ми. Татко това каза, майка ми. На деда ми нивите няма да ги продам, ама той се е мъчил за тях.
Божеее какви съзнания!?
Но аз спрях да се учудвам. Когато бях на млади години се учудвах. Викам: „Абе тези хора в час ли са изобщо по земното кълбо?“ После разбрах, че никой няма в час, включително и аз се измених. Така е.

Полу на шега, полу на истина както казват зевзеците в нашата махала: „ Шегата е сериозно нещо!“

И заради това, това е новото нещо, което е наистина ново и е съобразено точно в крачна напълно с времето. Ето, държа го с една ръка, държа го с другата и се падна МИР ЗА ПЛАНЕТАТА, защото дойде това време, което пише в Евангелието:
„Ще излезе народ против народ!
Значи не само раса против раса – Народ против народ. Ще има, значи племе против племе. Страна против страна и снаха против свекърва, син срещу баща и майка срещу дъщеря.“

Всички тези думи са от Евангелието го цитирам. Може би да не е точно, но е така. Това време дойде. Този абсолютен раздор, защото човечеството се изкачи на върха. Ето на този връх какво има? Само една дума

Върха на лукавството, на подлостта, на измамата е МЕРЗОСТТА.

И на върха има една табелка така забодена и пише: Тук е мерзостта!
И всички сме се качили там, обаче някои много се радват: „Еее ние сме на връх!“
Ама какъв е този връх?
И понеже сме на този връх вече където е, точно така стават нещата. И за мерзостта е писано точно пак още в Стария Завет, а в Новия само Исус казва така. Ще го цитирам, може би някъде в беседите съм го цитирал поне двадесет пъти досега. Това е за двадесет и първи път. Казва така:

Когато видите, че мерзостта седи на мястото, което не ѝ се полага – а това е ръководното място на света, дали е така да се кажи на духовните организации или на обикновените граждански, публични общества. Правителства, дали е Синоди, дали е Ватикана и т.н., не искам да казвам, но когато видите там, че е седнала мерзостта, а това по делата им ще ги познаете – тогава да знаете, че времето е дошло.“ – казва Исус на Учениците си.

Защото го питах:
– Кога ще дойде това?
– Това време дойде!

И понеже за историята две хиляди години са нищо – два мига, колкото да трепнеш. Толкова време е минало за вечността.

Вечността е от безкрая идва и в безкрая отива!

Така че това време дойде и този връх трябва да се види. И понеже вече е връх той ще бъде огрян от зарите и ще се види тази табелка, която в момента е покрита.
Защо?

Отиваме на изложба и има един голям скулптор, който ще показва нова скулптора. Скулптурата е покрита с бяло платно. То пуснато отгоре до долу. Никой не знае освен скулптора и най-близките му приятели. Друг не знае каква е точно аджеба, нали. И идват на обяд, взимат ножицата и режат лентата, свалят платното.
Аууу, вижда се.
До тогава никой не знае дали отдолу има ангел или дявол, кой е изобразен.

Същото е и тука.
Има една завеса, там си седи табелката, но тя е покрита. Всички се радват, танцуват, ритуали, работи, излезнали  сме на връх. Прекрасно!
И когато се дръпне, ама тези „Озарения“ са, за да се знае какво пише там. Това е цялата философия, т.е. тайната е там.
И който е духовен човек, който е интелигентен, който е роден и върви по пътя към Светлината, това е СВЕТЛИНАТА, която знае какво пише там, другите не знаят.
И затова е ценна и не само с това.

Сигурно знаеш, че

всяко едно СЛОВО има ВИБРАЦИЯ, има свой собствен ЖИВОТ.
ТОВА Е ЕДНА АБСОЛЮТНО ОЗДРАВИТЕЛНА КНИГА!
Не ти трябва никакво лекарство, ако знаеш да боравиш с нея!

Има хора, които са се убедили и те вече не десетки, не са стотици. Те са хиляди, а може би са станали и десетки хиляди, но до скоро бяха хиляди. Говоря за старите „Озарения“.
А за тези, сега тази книжка ѝ се дава картбланш и тръгва.

Тук има освен молитви, формули и послания, както казах послания от нас нагоре и послания, които идват от горе надолу, има и много формули от Божествено Лечение на Силвина.

Казвам един прост пример.
В двора имаме две дръвченца, които отдавна сме ги насадили. Те са червен канадски дъб – близначета, братчета, но аз едното викам момиченце, едното момченце. Момиченцето почна да расте, всичко. Момченцето след една година изсъхна. Стана една клечка около петдесет, шестдесет сантиметра, такива бяха като ги засадихме, напълно сухо. И седи една година, година и повече сухо.
И аз една сутрин викам чакай, като на шега да питам Господа, викам:
– Слушай Господи, тате, гледам това, както ти си изсушил смокинята, така може и да възкресиш и то човек Лазар. Ми това дърво?
– Може бе, синко, само че не като мене като си сложиш ръката веднага да пусне зелени ластари. Ще стане бавно. Ще му обещаеш нещо, ще му казваш всеки ден молитви. Ще му обещаеш да го поливаш да се грижиш за него, да го разкопаваш и ще му говориш и ще видиш, че ще се съживи.
И аз хем вярвам, аз съм видял много чудеса, хем викам:
– Абе, може ли да направя?
– Може, но не бива да забравяш!
След това

Бог обича верността, постоянството и полагане на усилия, т.е. трудолюбието. И това усилие чрез Любов.

Трудо – любие : ЛЮБОВ КЪМ ТРУДА! Ама не към самия труд, а към онова, което ще помогне.

И затова се казва да обичаш да полагаш усилие: ВЯРНОСТ, ПОСТОЯНСТВО и ПОЛАГАНЕ.

И аз почвам. Говоря му, духа на дървото го няма. Трябва да говоря с него. Викам, абе нещо, то като е изсъхнало дървото, той е отишъл да си търси друго, което е и така. Още нещо, отварям скоба. Аз съм говорил за това. Казвам го за втори път.

Когато ще режеш едно дърво, аз съм отрязал десетки хиляди, да не кажа стотици хиляди дървета и ми беше много така неприятно. Ама после разбрах, че това е убийство, живи дървета не сухи.

Отиваш и казваш на дървото минимум три дена или една седмица най-добре или две: „Виж мисля – той духа те чува – Мисля да те отрежа, един за какво си ми трябва. Пънче правя, барака ще правя, еди какво си, намери си ново младо, хубаво дърво.“

Духа отива в един разсадник и се прилепя там, още има свободни. Това е технологията от невидимия свят, която ви е съобщавам, защото съм добър и искам да знаете повече.

И така. И започвам и викам: „ Обещавам ти през всички горещини по една кофа вода.“
Обаче много ходех насам-натам. Изсипвам три, четири кофи вода накуп. Като се прибера, ако съм се забавил повече, сипвам онези, които не съм сипал и пак продължавам по една кофа.
Мина година и половина, близо две. И на следващата пролет, то мина цялото лято, зимата, да още една, значи година и нещо и на следващата пролет отдолу две зелени листенца, на сухата клонка. След това започнаха да се качват по-нагоре още две, по-нагоре и след около месец и половина, два и на върха се появи едно листенце.
И аз викам:
– БЛАГОДАРЯ, ГОСПОДИ!
– Нали ти казах, бе синко!
Ама колко време?

Точно сега преди два, три месеца един приятел ми донася един гълъб – епилептик. Спасил го от едно куче. Той върти си главата, пада, премята се. Не може да пази равновесие. Вестибуларния апарат му е ударен по някакъв начин. И аз викам:
-Тате…
Затворих го и грижа се един месец за него. Той се обърне с нагоре краката и лежи няколко минути. Аз два пъти мисля, че е заминал и казвам на Силвина:
– Силви, този вече е покойник. – Анжело го кръстихме – ангелче. Викам: – Анжело вече е покойник, ще го изнасям.
Обаче отивам, той станал, всичко и се храни. Обаче като клъвне си вдигне нагоре човката, по гравитация да му слезе зърното. И пие вода, ама не може да улучи най-напред бурканчето където съм му сложил бурканчето до него и се прави, че пие. Поема въздух докато го улучи. Викам : „Абе много е неадекватен такъв особено в действията“. Питам:
-Тате, да ти кажа честно – говорим си семейно с Господа – може ли да се оправи?
– Може бе, синко! Ще се оправи много по-бързо от онова дръвче, което в момента го гледаш. -Аз бях в двора и гледах точно към дървото, където се възстанови. То стана вече ехе голямо. Това беше преди четири, пет години. И  вика – Може, това е жива същност и много по-бързо ще се възстанови. Казвай по една молитва, която ти избереш от този молитвеник – не новия, от стария – която ти избереш и я казваш минимум 42, 45 дни. Ти знаеш.
Казвах я 49. Но след 40-я ден, това беше от 1-ви октомври до 19-ти ноември я казвах.
Значи като мине един месец вече не получи епилептични припадъци. След още една седмица почна да кълве. Не си вдига главата нагоре. Почна да си пие вода и ме гледа. Викам: „Ааа искаш да те преместя на по-широко място!“ Защото съм го сложил в един тесен изолатор. След една седмица го пуснах при големите гълъби. Обаче опитва се, излита така около половин метър, но още не може да пази равновесие във въздуха, обаче на земята вече напълно се оправи, дори си намери там своята половинка, една бяла гълъбица. Започна да я вика. Викам: „Ааа ще правят гнездо и т.н.“ Стана нормален, но не може да лети горе по високото, а само долу.
Тази молитва я има тук, която я казвах обикновено по три пъти на ден и то без да изпусна нито един ден. Може някой път да я кажа повече, но по-малко не.

 

Имам свидетели, които му знаят първоначалното положение и сега като го виждат в гълъбарника, където съм го пуснал при останалите.

ЧОВЕК наистина трябва да започне да обръща все по-голямо внимание на невидимия свят, а не само на видимия или най-малкото да не го забравя.

Да не забравя, че съществуват едни невидими светове, едни невидими същества от които зависят нещата дори повече отколкото от видимите.

Този молитвеник или тези „ОЗАРЕНИЯ“ ни озаряват точно това, тези ъгълчетата, където не може да проникне някъде светъл лъч в материята, те я осветяват. И затова се казват „ОЗАРЕНИЯ ПО ПЪТЯ“.

И заради това хубаво е човек когато ги чете, когато работи с тях, на него започва да му израства съзнанието и той започва да осъзнава без да иска съзнателно или несъзнателно, волно или неволно, явно или тайно нещата. И започват да му се изявяват.

Имам един може да се каже приятел така или близък, който има магазин за храни за гълъби. Понеже гледаме сега гълъби отивам да взимам и му подарих една две книжки от моите. И той чете и вика:
– Абе, Георги, знаеш ли искам нещо да ти кажа. Тази материя не е за мен. Чета десет минути, съзнанието ми спира да мисли, защото се натоварвам и искам да видя точно за какво е.
Аз съм му дал най-леката книжка „Диамантената десятка“. Той вика:
– Ами и нея.
– Ами аз ти дадох най-леката. Дадох ти една брошура.
Вика:
– Тази брошура – жълтата, малката където е „Великата Божествена промяна – Къде е истинското спасение?“ Той вика – Абе нея може да се каже, че я разбрах. Ако не цялата поне половината. Ама онези работи не са за мен.
А е един чист, прекрасен човек. Разбираш ли? Много така, но ето той дори не е дорасъл да започне да усеща материята как е. Но му викам:
– Слушай продължавай да четеш ще ти дам и други книжки. И като я четеш малко по малко ще започнат да ти се изясняват нещата, защото знам, че по този начин стават нещата.

Не отправям никакъв апел, никакво послание, значи никакъв призив към никого.
Чисто и просто всеки човек може да усети вътрешно само като насочи мисълта си към себе си, дали това ще му е необходимо, дали ще му свърши работа, дали ще му бъде полезно за него и т.н. А не да го взима само защото другите го взимат и го четат и т.н., което е механичната част на нещата, но не е духовната част. И заради това аз не държа колко ще се разпространи от тази книга и къде ще отиде.

Важното е колко ще бъде полезна, за да поведе Духа на някого към големия Дух. Не само Духа, но и душата и волята и сърцето, всичко да тръгне по пътя на Светлината.
Затова трябва да има „ОЗАРЕНИЯ“.

Без „ОЗАРЕНИЯ“ не можеш да видиш една крачка в пещерата.

А ние сме в МАТЕРИЯТА, а материята е ТЪМНА ПЕЩЕРА.

Казвам го и ако няма светлинки, които да ни водят трудно можеш да улучиш точно пътя.

ДА СМЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И БЛАГОСЛОВЕНИ ОТ ВСЕВИШНИЯ, ВСЕМОГЪЩИЯ, ВСЕЛЮБЯЩИЯ!

И заради това, когато казвам:
ГОСПОДИ, Благодаря Ти! – това е код преди молитвата и обезателно след молитвата.

Тогава в 999 и 9 процента от случаите винаги има положителен резултат. И само в един на хиляда или на повече един промил няма, защото тази душа още не си е платила много от кармичните дългове.

Силвина:
Бих искала да си пожелаем това СЛЪНЧИЦЕ, освен наша пътеводна звезда, каквото е в момента да се превърне и в нашата радост и в нашата споделена радост, така че и близките хора около нас да го прегърнат. Да прегърнат идеята за единство, за доброта, за човечност, за връзка със Светлата Сила, която търсим и намираме. И това наистина да ни носи много радост, много топлина. Не само Светлина и път, който да вървим, но и много, много радост и то споделена.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview