0

Подарък Слово

28.00лв.

БОЖЕСТВЕНА КОМБИНАЦИЯ за стартиране на 2022г. в Здраве и Лекота!
Три безценни книги със Словото на Георги Изворски, което лекува, събужда и изпълва със Смисъл Живота на Човека на Новото време.

Този комплект от три книги включва:

ЗЛАТНИТЕ ЗАВЕТИ – 183 страници,
ПЕТ ЕЛМАЗЕНИ РОЗИ – 231 страници
ДИАМАНТЕНАТА ДЕСЯТКА – 118 страници

Да посрещнем НОВОТО с отворено Съзнание и изпълнено с Любов Сърце!

Разгръщайки всеки ден най-новата книга на Георги Изворски ЗЛАТНИТЕ ЗАВЕТИ ще можете да получавате свое лично послание, което да ви насочи към отговор на важен въпрос. „ЗАВЕТИТЕ“ са изключителни инструменти за размисъл, медитация и Промяна на Съзнанието към Светлина, Хармония и Радост.

ПЕТ ЕЛМАЗЕНИ РОЗИ е книга от пет фундаментални беседи, които са основополагащи камъни в изграждането на Храма на Духа. Включени са беседите СВОБОДНАТА ВОЛЯ, ЧЕРУПКОВОТО СЪЗНАНИЕ, ТРИТЕ ВОЛИ НА БОГА, ВИСША И НИСША РАЗУМНОСТ, СЯНКАТА НА СЯНКАТА. Това мощно Слово е обогатено с метода ЛЕЧЕНИЕ СЪС ЗЛАТНАТА СФЕРА, РИТУАЛ НА ОЗАРЕНИЕТО И АРИЙСКИ РИТУАЛ.

ДИАМАНТЕНАТА ДЕСЯТКА е книга за Божественото устройство на Вселената и мястото на обикновения човек в нея. В допълнение са публикувани и СТО И ОСЕМ ЗЛАТНИ СТЪПАЛА КЪМ БОГА, които сами по себе си съдържат изключително знание как да живеем живота си в Здраве, Богатство и Щастие.
Подарете си този празник за душата с мъдри думи, разкриващи вратите към Любовта и Здравето. Споделете го с близки и приятели, ако имат нужда от Вдъхновение, Подкрепа и Сила за Живот.

Нека ЗаЕдно посрещнем 2022 година и я СЪТВОРИМ в ОБИЧ и РАЗБИРАТЕЛСТВО!

-
+
Сподели
bg_BG
Cart Overview