Георги:
Здравейте СЪРДЕЧНИ ПРИЯТЕЛИ!
Радвам се, че отново сме заедно макар и чрез техническите средства. Деня е слънчев и е прекрасен, виждам върховете на тополите в парка. И така на това тихо и уютно място, може да се каже и ЗАЩИТЕНО. Когато СВЕТЛАТА СИЛА е с някого ТОЙ ВИНАГИ Е ЗАЩИТЕН!

Днес ще поговорим различни неща, но в ОСНОВАТА както винаги съм казвал трябва да съществува ЧОВЕЧНОСТТА, ДОБРОТО, МОРАЛА, ЕТИЧНОСТТА и оная ВИСОКА НРАВСТВЕНОСТ между хората. Без едно ИСКРЕНО ПРИЯТЕЛСТВО между тях, една ИЗКРЕНА ВРЪЗКА НЕ МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА НИЩО на тази Земя. За това знам, че на Приятелството се крепи, както и на Любовта – Това са ДВАТА НАЙ-ВЕЛИКИ ПРИНЦИПА и така да се каже СУБСТАНЦИИ на ЖИВИЯТ ЖИВОТ – ПРИЯТЕЛСТВОТО и ЛЮБОВТА на което се КРЕПИ ВСЕЛЕНАТА. Може да се поддържат само чрез една Взаимност, един Компромис, един Консенсус, едно Съгласие. Един Мир, една Хармония, една Взаимопомощ между всички не само разумни същества, а между ВСИЧКИ ЖИВИ СЪЩЕСТВА. Защото съм забелязал, че отношенията между много животни, птици независимо какви са, та дори и риби са много интересни. И те имат също приятелство, дружба, имат даже своето роднинство и т. н..

Днес искам просто да поговорим за ВЕЛИКАТА БОЖЕСТВЕНА ЛЮБОВ. БЕЗУСЛОВНАТА ЛЮБОВ, която е почти НЕПОЗНАТА на Земните жители. Трябва да говоря за НЕЯ – ЧЕСТНО и ОТКРОВЕНО, макар че ми е трудно някак да пресъздам и да я предам, и да я преведа на обикновен, простичък земен език.

Ще кажа най- напред няколко примера на земята, които някъде може би съм казвал някои от тях, но сега ще наблегна на тях. Защото те са един проводник и пример за някаква БЕЗУСЛОВНОСТ на ЛЮБОВТА в земният живот. Защото Истинската Безусловна Любов е САМО БОЖЕСТВЕНАТА. Мога да кажа, че в Ангелските светове или Духовните светове има Любов и ТЯ може да се каже ОТНОСИТЕЛНО Безусловна и Безгранична. Докато БОЖЕСТВЕНАТА е БЕЗГРАНИЧНА и БЕЗУСЛОВНА. А Земната Любов е САМО един Блед Отблясък, едно подобие, дори някаква Сянка, но въпреки всичко СВЕТЛА СЯНКА на оная ВЕЛИКА БОЖЕСТВЕНА, Вечна, Нежна, Прекрасна, Светла и Истинска БЕЗУСЛОВНА, БЕЗКОРИСТНА, БЕЗКРАЙНА и БЕЗРЕЗЕРВНА ЛЮБОВ.

Като кажа Любов душата ми СВЕТВА и гласът ми заглъхва, защото Я УСЕШАМ с всяка клетка на тялото си.

Сега ще кажа няколко примера от които най-истинския пример за Безусловна Любов на Земята ще бъде първия. След това има още един, два примера. Хората за да си изградят някакъв стереотип на мислене по отношение на тая БЕЗУСЛОВНА ЛЮБОВ, защото много е писано, но по различни начини. Ще ви кажа, че – казвал съм го тоя пример, пак ще го кажа и ще наблегна на него вече. по отношение свързано с Безкористната и Безусловната Любов.

Някога на една пратракийска могила беше открито съдържанието и бяха открити доста скелети, които бяха наредени под едно платнище. Когато отвихме с един приятел платнището и скелетите бяха може би 10 или 12 и мен ми беше много чудно, тъй като нямаше никакви следи от насилствена смърт. Тези хора бяха починали и бяха извадени от предверието на Могилата, защото там имаше и една абсолютна Виделейка от малък тип, около 3 метра, която беше разрушено от земетресение и от нещо друго, но сега е възстановена. Тези хора бяха починали от нещо, понеже ми беше много интересно, а археолозите и особено ръководителя нищо не знаеше, за какво и как са извадени. Те бяха подредени, като на всеки скелет имаше надпис какви размери има. Само височината ми направи впечатление, че най-големия беше 2.30 м., до него беше 1. 90 или 2 м., след това 1. 80, 1. 70 и т.н. и най-малкото скелетче като погледнах надписа на бележката горе беше 0.60 см.. Много интересно и бяха наредени точно така по височина на ръста. Когато попитах НЕБЕТО ето какво ми разказа. Разказвам го същото на вас, защото никой не можеше да даде никакво обяснение, казваха, че това е Тракийска гробница. Както смятат, че Могилите са Тракийски гробници, които НЯМАТ нищо общо с гробниците. ТЕ са имали съвсем ДРУГО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ, а в последствие са започнали там да слагат в различните Могили, от различни Йерархии на Тракийските владетели.

И така, беше ми казано, че ТОВА Е е местния Тракийски владетел, неговия регион, неговото царство, неговата земя е била в най-западния край на Долината на Тракийските Царе. Това Е ЦЯЛОТО МУ СЕМЕЙСТВО. Като се почне от него, жена му, синовете, дъщерите до най-малкото дете. Попитах, как така и от какво са загинали всичките след като няма никакви следи и ми казаха:
– ДА, ТЕ НЕ СА от насилствена смърт. ТЕ СА СИ ДАЛИ ЖИВОТА по един повод, съгласили са се.

Беше ми казано, че по това време, може би има 10 000 години от тогава, се е явила ЧУМА. Царството на този тракийски владетел е било горе, долу около 1 000 000 поданици от които са започнали бързо да се стопяват. Той се обръща към Главния ЖРЕЦ, който разбира се е имал Връзка с Небето и го пита:
– Как може да се СПРЕ?

Сега ще го нарекат пандемия, тогава са го наричали чисто и просто ЧУМА. И ето, че от тази пандемия се СТОПЯВА НАСЕЛЕНИЕТО. На следващия ден идва жреца и казва:
– Открих, ИМА ДВА ПЪТЯ да се СПРЕ пандемията, ЧУМАТА тогава. Единия път е ако се остави ТЯ ще ВЗЕМЕ 3/4 или от 1000 000 – 750 000 ще си ЗАМИНАТ. Останалите 250 000 ще останат и вие ще бъдете владетел на 250 000 ваши поданици. Но има и още един път, той е по-прост. НИТО ЕДИН повече няма да умре и ЧУМАТА ще си ОТИДЕ ако ЦЯЛОТО ЦАРСКО СЕМЕЙСТВО се ЖЕРТВА вместо тези поданици.

Тракийския владетел казал:
– ДА, ВЕДНАГА, за да НЕ УМРЕ повече нито един! Зарази ни с Чума!
Това му е било работата на Жреца и те умират веднага за един ден от Чумата цялото царско семейство.

Е, ПО-ГОЛЯМ ПРИМЕР за САМОЖЕРТВА и БЕЗУСЛОВНА ЛЮБОВ на Земното кълбо и в историята лично аз НЕ познавам, но много хора са си жертвали собствения живот. За да направи един владетел това.  Мисля си КОЛКО Властимащи имат смелостта да го направят. Сигурно има и такива хора.

Един друг ще разкажа, пак по-простичък случай, който показва за СЪЗНАНИЕТО НА ЧОВЕКА до къде е израсло. На този владетел, който споменах, ТОЙ има БОЖЕСТВЕНО СЪЗНАНИЕ! А това се е случило преди повече – между 10 и 12 000 години е тази могила. Да, това е доказано. Пратракийска могила. Значи с такова СЪЗНАНИЕ, което е задминало днешните СЪЗНАНИЯ на НАЙ-СЪЗНАТЕЛНИТЕ. Не говоря за истински Посветените, Аватарите, Адептите, които СЛИЗАТ ОТГОРЕ и които ГО носят естествено. Говоря за Масата, за Човечеството. Това е най-блестящия пример, който лично аз го знам за БЕЗУСЛОВНАТА ЛЮБОВ на Земята.

Сега ще кажа още един, два които са близки до този, но са по-тривиални и хората трудно могат да определят, че това е БЕЗУСЛОВНА или много МОЩНА, много СИЛНА, ВСЕОБХВАТНА ЛЮБОВ. Родолюбието е чудесно, патриотизма също, но ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК, който слиза и си е ОТВОРИЛ СЪЗНАНИЕТО НАПЪЛНО, ТОЙ както мисли за собствения си дом, за собствената си махала, за собствения си квартал, за собственото си градче, за собствената си страна, за собствения си континент. Така трябва да МИСЛИ за ЦЯЛАТА ЗЕМЯ и за ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО. Тогава вече това СЪЗНАНИЕ е станало НОВО и ПОДХОДЯЩО и ДОСТОЙНО за НОВАТА ЗЕМЯ и НОВОТО НЕБЕ!

През първата световна война, още в началото България се е съюзила със съседните страни. Направили са един съюз, обаче съюза се разваля и започва тъй наречената Междусъюзническа или Балканска война – 12, 13 година. Вземете военната история и я прочетете внимателно. Няма да цитирам точно кои са вражеските войски, България се бие на три фронта, младата българска армия успява да отблъсне нашествениците, които влизат. За тях е нападателна война, която заграбва, а за нас е отбранителна, за българите. Смятам се българин все пак, нищо че съм трако-българин. И при тази отбранителна война един полк, с един ДОСТОЕН, царски командир, офицер, полковник напредва толкова бързо. Той е имал около 1000 войника, не повече и в неговия район успява да отблъсне неприятелските войски и една вечер спират настъплението пред едно село. На другият ден сутринта готвят се да тръгнат, мислейки, че в селото е нямало жива душа, така да се каже. Кучетата и котките само са останали, това е било вече в територията на противника. Тръгват, обаче започва да се стреля от селото, а те са мислили, че армията е отстъпила. Изстрели, не са много, но се стреля. И докато се двоумят от армията загиват около 20, 30 човека. Тогава командира нарежда да се атакува селото с целия полк, за да бъде превзето и да бъде изчистено, той е мислил, че има врагове. Когато го щурмуват се установява, че на църковната камбанария застрелват само един, единствен войник. Снайперист, който останал и е застрелял около 30 човека от бойците на българската армия само за два, три часа сутринта. Разбира се ТОЙ  е застрелян, тялото му е поставено пред църквата на мегдана. В селото няма жива душа, няма армия, оттеглила се е, ТОЙ е останал ЕДИНСТВЕН да защитава.

Какво нарежда командира? Командира казва:
– Вижте какво, до гробищата изкопайте – една – братска могила се казва, братски гроб и заровете нашите войници там. Сложете някакъв знак да се знае, направете един дървен кръст.
Тогава един от неговите помощници му казва:
– Господин полковник, това куче, този изверг, това чудовище да го оставим на площада на кучетата, котките, които са гладни вече нямат и на хищните птици. Това е наградата.
Този ДОСТОЕН царски офицер казва:
– ГЕРОИТЕ трябва да се ПОЧИТАТ и да се УВАЖАВАТ независимо кои са и какви са! – Откача от целия ред ордени и медали един от кръстовете си за ХРАБРОСТ – ГЕОРГИЕВСКИ КРЪСТ  и го ЗАКАЧА на гърдите на мъртвия, противников войник. И казва – ДА СЕ ПОГРЕБЕ в ДВОРА на ЦЪРКВАТА с ПОЧЕСТИ и 21 АРТЕЛЕРИЙСКИ ЗАЛПА. Така се изпращат ГЕРОИТЕ!

СЛАВА ТЕБЕ, ГОСПОДИ!

Войната свършва, великите сили казват да се спре българското настъпление, защото те ще се намесят. Връщат България в същите граници, дори продължават да отцепват някои територии. Контрибуции и ред работи, но това не е важно. Важното е, че този ХРАБЪР, ДОСТОЕН, ПРЕКРАСЕН, български, царски офицер се завръща. Има мирен договор. Най-напред примирието, всичко е точно, обаче се разчува какво е направил и Генералното командване го РАЗЖАЛВА до редник и го УВОЛНЯВА от Българската армия като МУ ВЗИМА всички почести, всички значки, ордени и медали и НЕ ГО удостоява с военна пенсия. Той скоро е трябвало да мине в пенсия. И от това е лишен.

Това е НАГРАДАТА за неговата ВЕЛИКА ЧОВЕЧНОСТ и БЕЗУСЛОВНА ЛЮБОВ! Това е БЕЗУСЛОВНАТА СПРАВЕДЛИВОСТ БЕЗ КОЯТО НЕ МОЖЕ! Това е ИСТИНСКАТА ЧОВЕЧНОСТ! ДА, всеки човек е ДОСТОЕН за УВАЖЕНИЕ, защото е направен по образ и подобие БОЖИЕ! И от ЖИВОТА няма нищо ПО-ЦЕННО! И в писанието се казва следното, прочетете го в Стария Завет. Но малко го четат, а не го изпълняват никак на практика. Ще ви кажа какво е то.

Когато аз съм цар на дребните, малките царства преди хиляди години, по Средиземноморието и по целия свят. Херцогства, Графства, Баронства и т.н. и имам една войска от 10 000 човека, армията ми е толкова. Обаче разбирам и научавам, че от едно друго такова малко царство към мен с цел завладяване идва цар, който има армия от 20 000 човека. Прочетете го в светото писание в библията пише точно. Веднага царят отива, още преди да е наближил неговото царство. Отива с неговите съветници, с една делегация ДА МОЛИ за МИР. И да пита КАКВИ УСЛОВИЯ ще постави по-силният цар. И ако по-силният цар му каже какви са условията, а и там пише: „Ако по-силният цар му постави условие – Ела и направи с мене съюз! Да направи СЪЮЗ с НЕГО“! ЗНАМ, че нашият народ е МИСЛЕШ НАРОД и ще разбере какво му казвам.

Третия пример е по-съвременен, но пак достоен пример ако НЕ за Безусловна Любов, то за ЧОВЕЧНОСТ, за СМЕЛОСТ, за СПРАВЕДЛИВОСТ, за ДОСТОЙНСТВО, за ЧЕСТ и за ДОБЛЕСТ. И него съм го казвал някога под сурдинка или не знам как, надали някой го е разбрал напълно, защото хората са ПОДВЕДЕНИ. Всеки човек е ЗВЕЗДА. И аз съм звезда, но НЕ ИСКАМ да ставам медийна звезда, защото ще ме изтипосат не ТОЧНО ТАКЪВ КАКЪВТО СЪМ, което мога да се закълна. Макар че ВСЕВИШНИЯ ми казва:
– Синко, в нищо няма да се кълнеш. Включително и в Мене.

Защото е най-опасно да се закълнеш в Господа и да НЕ си изпълниш, защото ТРУДНО ще го изпълниш 100%. По-добре НЕ се КЪЛНИ. Това е от мен най-обикновен приятелски съвет.

Може би беше преди около 15-тина години, не знам отивам някъде на гости, дали съм бил още в планината и телевизора работи. Аз иначе не гледам телевизия, вестници изобщо не си купувам, както един приятел казва:
– Първата ми работа сутринта е да отида и да накупя всички вестници от павилиона на селото и се прибирам после да ги чета цял ден.
– Е – викам – Какво?
– Онова, което го приема гледам да го изхвърля още преди да е минала нощта. Да не остава у мене никаква информация, но я чета.
Пенсионер е човека, живее на село, много СВЕТНАТ и ми е приятел. Значи все пак имаме нещо общо.
И така, слушам, че на една бивша социалистическа страна, мога и да я цитирам, мога и да не я цитирам, нейния президент в разговор така, в интервю споменава, че:
– Да, забранено е да се купуват гласове, но аз си позволих да купя гласове, хората може би и без да купувам гласове щяха да ме изберат за президент.
Каза го Честно, Чисто и Откровено. Така, какво става. Ето как малката искра Я правят на голям огън и пожар. Медиите казват:
– Той не е достоен за президент.

А ТОЙ е един Прекрасен, Доблестен човек, който може да си признава. Политика трябва да бъде много корумпиран – първото нещо. Второ да бъде една лопата, която да се обръща на всякъде, не го казвам аз, само цитирам. Може би има и Честни, Прекрасни, Почтени политици, но не знам. Политиката, която съм я чел във всички политически работи и политиката, която аз съм я учил още и на млади години, все така изкарват политиците. Освен това, за да ви докажа, че това е така съм го казвал в моите беседи. Жените с най-древната професия, когато всеки един Ясновиждащ им погледне Аурата имат един Червен пояс около кръста си. НЕ съм видял политик БЕЗ такъв Червен пояс. Не са жени – мъже. И жени, жените не става въпрос, че употребяват тази професия. ВСИЧКИТЕ са с Червен пояс Политици. До тука да ми прости Господ, ако обиждам някой, но който се обиди значи има някаква истина. Който не се обиди, значи не се отнася за него и няма истина в това което говоря. Аз чисто и просто си говоря като баба Мара -подробната във вторник. Тя всичко може да си говори, кое е истина, кое не е – не знам. Така, Приемете го, че го казвам в кръга на Шегата, нали, за политиците. Те точно такива трябва да бъдат и такива са прекрасни политици, това е. Но ето че има и ДОБЛЕСТНИ, много рядко. Да, той купувал, значи той е много грешен, той е престъпник. След две седмици, благодарение на медиите и на масовите протести в неговата собствена страна ТОЙ е СВАЛЕН. Ако всички имаха МОЕТО МИСЛЕНЕ. Сърдечни Приятели, аз щях да го ОСТАВЯ докато е жив за ПРЕЗИДЕНТ на тази страна, защото просто има ЧЕСТНОСТ и ПОЧТЕНОСТ, която е ИЗВЪНЗЕМНА. Да, това са трите примера и ще ви обясня само ТЕХНОЛОГИЯТА на БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ и до тука спирам и после може да отговарям на въпроси.

Минаваме през АНГЕЛСКАТА, която е 50 на 50 както всичко. ИСТИНАТА, която се дава ЗЕМНАТА е ДЕКОРАТИВНА – НЯМА и 10%, ТЯ е от 1, 2, до 3% максимум. И заради това трябва да се обръща много пъти, за да се ВИДИ дали е ИСТИНА. ЗЕМНАТА ИСТИНА се казва ДЕКОРАТИВНА ИСТИНА както съм го казвал. АНГЕЛСКАТА се казва ОТНОСИТЕЛНА ИСТИНА. И само БОЖЕСТВЕНАТА ИСТИНА се казва СЪВЪРШЕНА ИСТИНА или АБСОЛЮТНА!

Направо минавам към БОЖЕСТВЕНИЯ СВЯТ и внимавайте много, за да РАЗБЕРЕТЕ как моментално, как от днес или от утре можете да станете ЗДРАВИ, БОГАТИ и да бъдете ПАЗЕНИ и ЗАКРИЛЯНИ без да се страхувате от нищо.  НО трудно е за 24 часа да си ПРОМЕНИТЕ СТЕРЕОТИПА НА ЖИВОТ, но не е невъзможно. На МЕН разбира се ми го ПРОМЕНИХА за 11 години. Да кажа на Силвина за 4 години. Обаче СМЕ ТОЧНО ТАКИВА, каквито БОГ ЖЕЛАЕ ДА БЪДЕМ или почти такива или се стараем да бъдем такива.

ЕТО колко е простичко и колко е лесно – ВЕЛИКАТА СВЕТЛА СИЛА, която наричаме БОГ, АЛЛАХ, ДИЛ, ДАО, … или както и ще да я наречем ГОД и индианците имат име на Бога. Това е ВСЕМИРНОТО СЪЗНАНИЕ, БОЖЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ и ХРИСТОВОТО СЪЗНАНИЕ, но нас ни ВЛИЯЕ и ВЛАДЕЕ СВЕТЛАТА СИЛА на БОЖЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ! БОЖЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ, ние към него можем да се обърнем като ОТЦА, както го е наричал още ИСУС. ТОЙ е ОТЕЦА. А ХРИСТОС е ХРИСТОВОТО СЪЗНАНИЕ което е свързано с БОЖЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ. Божественото съзнание също е и АЛЛАХ И ГОД, и както и ще да го наречем – това е БОЖЕСТВЕНО СЪЗНАНИЕ.

БОЖЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ ДАВА ИСТИНСКОТО СЪЗНАНИИЕ, ТОЕСТ ЖИВОТА на Всички Живи Същества! За това когато се започват Молитвите в моите „ОЗАРЕНИЯ ПО ПЪТЯ“, казвам така:

ГОСПОДИ, БОЖЕ мой,
ВСЕЛЮБЯЩИЙ,
ТАТКО ВСЕДЪРЖИТЕЛЮ
ТВОРЕЦО на Небето и Земята,
На всичко видимо и невидимо!

След като ни ДАРИ с ЖИВОТ. СЪЗНАНИЕТО е ЖИВОТ и ЖИВОТА е СЪЗНАНИЕ! Две мнения за това няма, но учените обикновено казват, че Вселената е МАТЕРИЯ, която ИМА СЪЗНАНИЕ. А аз леко ще ги коригирам. ВСЕЛЕНАТА Е СЪЗНАНИЕ, което се превръща после в МАТЕРИЯ. Просто да го знаят, те понеже искат най-напред нещо да пипнат и после викат: „То има нещо вътре“. Най-напред има нещо вътре и после има външно. Плода най-напред расте в утробата на майката и после излиза навънка и го виждате. Иначе не го виждате. Същото е и с Божествените Принципи и Закони.

След като ни ДАРИ – СЛАВА ТЕБЕ, ГОСПОДИ, Благодаря ти Тате –  с ЖИВОТ, какво е длъжен да ни ДАВА? Длъжен е, защото ТОЙ го ДАВА, тъй като това е БЕЗУСЛОВНАТА ЛЮБОВ. ЗДРАВЕ, значи ако го нямаме Оздравява ни, Изцелява ни, Подхранва ни, Храни ни непрекъснато, Закриля ни, Пази ни от всичко. Освен това Задоволява всяка наша Потребност, всяка една наша Нужда. Само да кажем: „Га“ Веднага ГО Получаваме, НО по определен ЗАКОН и РЕД! Ето го разковничето! Сега ще ви каже за този Закон и Ред, за да сме на ясно и да сме на чисто. Който е БЕЗУПРЕЧЕН, СЪВЪРШЕН, ЧЕСТЕН, ПОЧТЕН, ПРАВЕДЕН. Обърнат с лице към Светлата Сила – Божественото Съзнание към Бога ТОЙ ги получава АВТОМАТИЧНО тези неща. В прав текст Бог вика:
– Синко, нямай грижата, АЗ ИМАМ ГРИЖАТА ЗА ВСИЧКО, а ти ще си вършиш работата на Земята. Аз ще те храня, ще те обличам, ще те пазя. Ще те лекувам, ще те закрилям, но ТИ ИЗПЪЛНЯВАЙ САМО МОЯТА ВОЛЯ и прашинка няма да падне на главата ти и косъм от главата ти.

И за това пише в 91 Псалом: „ Хиляда души ще паднат от лявата ти страна  /излизаш на война, стрелят. Тогава стрелят с лъкове, стрели и копия./ И десет хиляди от дясната ти. А ти само ще гледаш Въздаянието на Нечестивите“. Нечестивите и твоите могат да бъдат щом загиват и умират и нечестивите и на противника. Значи онзи който НЕ ИЗПЪЛНЯВА БОЖИЯТА ВОЛЯ точ в точ, може да се каже, че Е Нечестивец. БОГ ОБИЧА ВСИЧКИ НИ АБСОЛЮТНО ЕДНАКВО и се грижи за всички ни еднакво, НО неговите Блага НЕ стигат до нас против нашата дивотия, простотия, невежество и най-вече ЕГО. И нашите стремежи, амбиции за власт, за хубости, за жени, за богатство, за каквото и да кажа. Поради тези порочета, аз не ги казва, че са големи Пороци, но не са и малки, а църквата ги е казала Смъртни Грехове, Смъртни, значи НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ДОБЕРЕШ ДО БОГА! СМЪРТЕН ГРЯХ ТРУДНО СЕ ПРЕОДОЛЯВА! Обикновено другите грешки лесно се преодоляват. И така, значи НИЕ се ОТДАЛЕЧАВАМЕ от тези БЛАГА и те стоят до нас. Може да са на една ръка разстояние, може да са в съседния град, НО ГИ ИМА и са ОПРЕДЕЛЕНИ за НАС!

Ще ви кажа нещо, вижте колко е просто, когато някога излизах да посрещам слънцето и моите приятели ми казват: /от ловно-рибарското дружество/
– Георги, защо ходиш там? Какви са тези дивотии? Там посрещаш слънцето.
– Момчета, всяка сутрин закусвам с една дамаджана червено вино и един агнешки бут, защото те пият и ядат месо и трябва да им кажа по този начин.

САМО КАТО ПОГЛЕДНА СЛЪНЦЕТО АЗ СЕ ЗАРЕЖДАМ С ЕНЕРГИЯ. Тази енергия ме държи. Наистина можеш и да НЕ гледаш сега слънцето, когато Умът ти е СВЪРЗАН, ЦЕЛИЯТ СИ СВЪРЗАН С НЕБЕТО! ЕНЕРГИЯТА си идва АВТОМАТИЧНО!

Но иначе, когато ОЩЕ СИ С ОСТАРЯЛО СЪЗНАНИЕ И СТЕРЕОТИП на МИСЛЕНЕ ТРЯБВА ДА ПОСРЕЩАШ СЛЪНЦЕТО, защото през очите се ВЛИВА Енергията във всеки един. Слънцето води на отчет от мравката до слона и човека всички живи същества и за всяко живо същество /хората са 10 милиарда на земното кълбо/ ТО е определило Квота за всеки един, кой колкото може да понесе и му я дава. Обаче човек ако не излезе да посрещне изгрева и цяла нощ е играл на ролетката или на покер и спи по цял ден, той НЕ СЕ ЗАРЕЖДА с ЕНЕРГИЯ. Тоест НЕ взима БЛАГОТО, което му дава Вселената. Това е и то се трупа. И когато един ден излезе, примерно рано случайно стане, това БЛАГО го удря по главата и се ПРЕВРЪЩА В БОЛЕСТ! И той се чуди защо? Еми ДА! Защото всеки ден ако ти пускат по едно зърно, пшенично от горе и ти ги взимаш и ги събираш нищо не ти става, но ако ти пуснат от 10-тия етаж един чувал жито на главата да ти падне ще те убие. Защото то се събира там и тези блага са твои. Значи и БЛАГАТА могат да бъдат с ОБРАТЕН ЗНАК. Следователно когато ВЪРШИМ БОЖИЯТА ВОЛЯ и се ОТКАЖЕМ от всички ПОРОЦИ. ЖИВЕЕМ и РАБОТИМ САМО с ДОБРОДЕТЕЛИТЕ, с нищо друго тогава вие ще УСЕТИТЕ ВЕЛИКАТА ЗАКРИЛА, ПОМОЩ на НЕБЕТО, която аз просто НЕ мога да я опиша и нямам думи. От най-дребното до най-едрото.

Само преди една седмица се опитвах аз нещо да свърша за едни животинки. Е не става и не става, и не става. И когато до третият път не стана се отказах и викам: „Господи, уреди работата“. След 24 часа получих ТОЧНО това, което исках, а трябваше да го направя още първият ден, а така мина почти един месец. Забавих нещата, защото аз се опитвам НАСИЛА ДА ДАМ нещо на тези животинки. А то трябваше да дойде по естествен…  Уж от човешка гледна точка. Същото е когато ние цивилизоваме или култивираме едно растение. Розата НЕ ИСКА нито пръскане, нито торене, нито нищо когато е расла в дивата природа в тракийската долина, където и е родината. Това е райската долина. Но сега когато е култивирана, за да растат хубаво розите те трябва да бъдат пръскани, култивирани, наторявани, рязани. Иначе вятърът чупи сухите клонки, земята ги подхранва, небето знае какво точно да им даде. Розата е прекрасна и ароматна и си върши своята умиротворителна работа. Нейният аромат е умиротворителен. Заради това когато от розовото масло се прави МИРО от МИР, не от нещо друго. Това е! Нямало е дом и къща в стара България някога Без трендафил, Без гюл. И от двете страни от портата както съм го казвал не веднъж, до къщичката – Бяла спретната къщурка с две липи отпред, а вътре са розите, край кладенеца чимшир, който гони злите Духове. Не са ли знаели Българите и Прабългарите за това? Знаели са, а от двете страни рози. Когато се връща стопанина и нещо е ядосан на булката, когато ИЗМИНЕ тези 20, 30, 50 крачки от портата до вратата на къщата ТОЙ ВЕЧЕ Е СПОКОЕН. Друг човек, а иначе влиза разярен и първото като се изпречи булката му е да и удари два шамара, той да се успокои. Има и такива насилници, не знам колко са сега, но сигурно ги има. А вижте ВЪНШНИ ФАКТОРИ, а УЖ са външни фактори, а то е направено всичко с оная ПРЕКРАСНА МИСЪЛ не да имаме големи, затворени помещения – панелки, които НЕ СТАВАТ за СКЛАД, а НЕ за ЖИВЕЕНЕ. Не да се живее на 50, 100 етаж. Знаете ли, че най хубавия въздух и най-наситения с кислород всички газове от Менделеевата таблица, които са полезни за човека са на метър и половина, два. За това на земята те са слизали все по-ниско и по-ниско, така се е СВАЛЯЛ и РЪСТА на ХОРАТА. АТЛАНТИТЕ са били по 5 метра минимум, по 3, хайде. Между Атлантите раси, да не говоря преди това, когато е имало хора по 20 метра, при динозаврите. Да, но едно е на 20-тия метър да дишаш и едно е близо. Учителя Беинса Дуно казва: „Направете си къщи естествени, от дърво и със много стъкло, остъклени“. Не съм чел, но аз казвам, че трябва да са куполовидни и да бъдат етаж, етаж и половина. До мезонет, не 2 етажа, три метра, три и петдесет, това е от нивото на земята. Но човек със своята дейност повреди много работи с индустрия и т.н. Някога ПРАНАТА се е задържала цял ден. Тази хубава субстанция, която слиза след полунощ от Космоса, прониква през земната атмосфера и слиза до морското ниво. И след това през деня постепенно се издига. 45 минути след изгрева до един час започва да се качва до горе и вече не може да я дишаш. На обяд вече е на 1500 метра и към 2, 3 часа вече остава над 1500 2 000 метра винаги има.

Този ЗАКОН и РЕД ако го спазваме, пак казвам НИЕ САМИ СЕ ОТДАЛЕЧАВАМЕ И СЕ ПУСКАМЕ ОТ БОЖИЯТА РЪКА. ОТДАЛЕЧАВАМЕ СЕ ОТ БЛАГАТА. Едно е да бъдеш ДО БОГА, ДА ТИ ДАВА ВСИЧКИ БЛАГА и да те ПАЗИ и ЗАКРИЛЯ, като си слага дланта отгоре, друго е когато САМ си се ОТДАЛЕЧИЛ от НЕГО.
НИЕ се отдалечаваме от БОЖЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ, ТО НИКОГА НЕ СЕ РАЗДЕЛЯ с нас, но просто не знаем как да приемем благата. БЛАГАТА СЕ ПРИЕМАТ – /за това се казва/ – Бъдете ДОБРИ, бъдете ЧОВЕЧНИ, бъдете ПРАВЕДНИ! РАБОТЕТЕ САМО с ДОБРОДЕТЕЛИТЕ! КАКВОТО ЩЕ ДА ВИ НАПРАВЯТ НА ВАС – НЕ ОТВРЪЩАЙТЕ!
За това се казва крадеца ако ти вземе ризата, дай му и връхната си дреха да му задоволиш алчността. Той след това след този жест ще се замисли. Започва да му се променя в правилната посока мисленето.
– Този човек го обрах, а той ми даде и още нещо.

Това остава в подсъзнанието. И вижте как може да направите по-добри хората. Като НЕ се скарате с тях. Той те ругае и ти го ругаеш. Той иска да се сбие /както казва един приятел: „И на мене ми се бие“/ И после ей, как го ударих.., на другият ден си разказват как се били в кръчмата и всички доволни. Следващата вечер пак бой в кръчмата. Това е по западните покрайнини където живеех. В Добруджа съм бил 3, 4 или 5 години съм изкарал в едно село един единствен път двама се хванаха да се бият и аз станах и ги разтървах. В едно близко село все пак Софийско може да се каже, че е и шопско и малко към границата, ако не се сбият в кръчмата където бях също учител няколко години. Два пъти или три пъти вечерно време те не смятат, че са ходили на заведение, на кръчма. Не искам да се разпростирам в подробности, като казвах на кръчмарката, която беше една едра жена, пищна, с гръмогласен глас и понеже беше единствената кръчма само заставаше с ръце на кръста и вика: „Спрете“. Те спираха до 30 секунди. Маси, столове, чаши…  И я питам веднъж:
– Слушай, защо ги оставяш да се сбият?
– Те счупят 50 чаши, когато вземат парите от мината /там имаше мина/ заставам на входа и: „ Момчета от всички глоба по 10 лв., счупили сте 300 чаши, десет стола съм ги правила на другият ден“.  – Те не помнят, маси, работи. За това ги оставям, защото печеля от тях.
Сега разбрахте ли? Това не е непозволено, тя им взима някаква глоба. Иска да ги отучи по този начин, обаче те продължават да си правят удоволствието. От там имах един приятел, който на другият ден е насинен целия. Вика:
– Ей, как го пернах, сега ухото ме боли, ченето ме боли не знам дали някой зъб не ми изкараха, ама да знаеш какво има направих.
Значи той мисли какво им е направил като агресор, а не той какво е получил. Това са тривиални неща, но ги казвам все пак.

Аз смятам, че за БЕЗУСЛОВНАТА ЛЮБОВ. ДАНО сте ме РАЗБРАЛИ, като говорих сега. Ако има въпроси мога да отговарям, ще гледам да бъда кратък и зависи дали човешките уши могат да чуят отговора. Застраховам се предварително.

Водещ:
Георги, на днешната тема за Безусловната Любов се появи един неизбежен въпрос, който присъства наистина в медийното пространство.
– Как да помогнем на ситуацията между Русия и Украйна?

Георги:
– Много просто, така, трябва да бъда честен и да кажа. За да се СПРЕ.. Аз говоря САМО с притчи. ЗЛОТО МОЖЕ ДА СЕ СПРЕ САМО С ДОБРО, а НЕ да се УВЕЛИЧАВА ЗЛОТО от едната страна, ТО се УВЕЛИЧАВА и от другата. Това ми е отговора. Когато ти ударят плесница от едната страна, обърни и другата. Бъди Добър да получиш още, НО в никакъв случай НЕ ОТВРЪЩАЙ! Както казва ИСУС: „Който има учи – ДА СЛУША и ДА ЧУВА. Който има очи – ДА ГЛЕДА и ДА ВИЖДА“!

Водещ:
– Нещо да кажеш за Истинското Приятелство.

Георги:
Истинското приятелство е чудесно нещо. В „Златните Завети“ пише така: „И в Ада има три прекрасни неща. Кои са те? Огънят, Приятелството и Любовта“! Те ги има винаги и в Рая ги има, но за Рая са естествени, но и за Ада са естествени. Значи и в Ада се държи на Приятелството, държи се на Любовта, Винаги защото ТЯ е върхът и се държи на огъня, който е най-мощната от стихиите във Вселената.

Аз ще ви кажа пример с мене, защото съм най-близо до себе си. Господ вика:
– Синко, да не се изложиш като предишния път като те пращах на Земята, за глупости. Там владее Дявола. – Аз го наричам Братовчеда. – Като отидеш как ще се държиш с него? Какво споразумение, какъв договор?
– Господи, Ти знаеш, че Фауст си продаде душата, но той НЕ я продаде, а Я даде под наем за известно време. Защото всички души са на Господа, но Дявола взима и работи с тях. Ползва им Благата и т.н. Енергиите и Силата. Има право. Продаде Душата си на Дявола НЕ Е ТОЧЕН израза. ДАДЕ ДУШАТА СИ под наем на Дявола за известно време“.
– Как ще се споразумеете?
– Като слеза ДОЛУ на Братовчеда – Понеже ЗНАМ КОСМИЧЕСКИТЕ ПРИНЦИПИ И ЗАКОНИ, САМО ще му ИЗЛЪЧВАМ ДОБРОЖЕЛАТЕЛСТВО, ДОБРОНАМЕРНОСТ и ЛЮБОВ! НИЩО ДРУГО! ЕДНА ДУМА НЯМА ДА КАЖА ПРОТИВ НЕГО, НИТО ЕДНА! САМО, че е прекрасен, ТВОЙ служител и като се видим с НЕГО ще си пием кафето най приятелски ТОЙ Е ДЛЪЖЕН аз каквото ДАМ да ми го ВЪРНЕ и то УВЕЛИЧЕНО! УВЕЛИЧЕНО!

ЛЮБОВ за ЛЮБОВ! Омразата поражда омраза и ВИНАГИ се връща по-голяма омраза! Това е! Злото, силата, НЕ МОЖЕШ ДА ОТГОВОРИШ на силата със сила. Има един КОСМИЧЕСКИ ЗАКОН, сега ще ви го кажа:

„СИЛАТА на СЛАБИЯ“!

В какво е СИЛАТА на слабия? Слабия вижда, че срещу него е много СИЛЕН, дали е враг, противник и т.н., неприятел и какво прави той? НИЩО ДРУГО, освен казва една МОЛИТВА на ГОСПОДА:
– ГОСПОДИ, ПАЗИ МЕ и МЕ ЗАКРИЛЯЙ! ДАЙ ДА Е ЖИВ, ЗДРАВ и БЛАГОСЛОВЕН моя неприятел, противник, предател и враг!

Това е РАЗКОВНИЧЕТО, което звучи АБСОЛЮТНО НЕВЪЗМОЖНО на Земята, но ето аз ви го казвам ОТ СЪРЦЕ и казвам ИСТИНАТА! И ви казвам НЕ ИСКАМ да ми вярвате! Проверете го!

Водещ:
Има въпрос за побоя, който е нанесен на УЧИТЕЛЯ. Тежкия побой.

– Каква е дълбоката истина, Каква е истинската причина за да се случи това?

Георги:
Излизам от съседното село с моторетката и карам по един прав път, идеален, обаче има лек завой така и нещо ме кара да намаля. Отнемам газта, намалявам на 50 км. След завоя съвсем близо, виждам изкача една каруца с кон, без да се огледа стареца. Бяха баба и старец на колата, коня един як излиза от една странична алея от лозята. И от другата страна пак има алеи, черни пътища през лозята. Излиза и застава точно на пътя. Изправя се и успява да го спре точно на пътя, ако беше минал щях да мина точно зад него. Аз виждам, че зад него не мога. Отпред не мога. Ударил съм крачната спирачка, викам трябва да ударя ръчна. Точно вървя към коня, викам ще ударя с мотоциклета, ще убия животното. НЕ СИ МИСЛЯ ЗА СЕБЕ СИ. Като ударих ръчната, всеки един мой колега рокер или мотоциклетист знае, че задницата заигра на мотоциклета и аз разбира се се обърнах на едната страна. Повлякох се половин, един метър на банкета и спрях на 50 см. от предния ляв крак на коня. През това време бабата вика: „Давай. Давай, пусни го“. Каруцата премина по-нататък и аз мисля, че ще спре, за да види какво е станало, защото двигателя продължи да работи. Задното колело се върти и аз изключих. Повлякох се. Относително нищо ми няма. Само имаше една кола зад мен в далечината, може би жена я караше. Тя сигурно ще си спомни този случай, някъде из България. Тя беше на километър зад нас, намали скоростта, аз я видях на огледалото, намали скоростта и спря. А този хубав човек, да е Жив, Здрав и Благословен дядото. Удари коня и дръпна през лозята. Избяга от тъй нареченото местопроизшествие.

Станах и понеже вече не карам тежък мотоциклет, където колегите трябва да дойдат, 300, 500 кила, да го вдигаме всичките. А сега карам една моторетка, която сам мога да си я вдигна. Обърнах се със гръб, хванах я така и я изправих. И си погледна, виждам коляното долу съм олющен разбира се, тече малко кръв, е това да ми е. Такива работи съм преживял сега това ще го правя на въпрос. Жената спря, няма жива кола по асфалтовия път и вика: /Тя караше колата, мъжа до нея./
– Някаква помощ искате ли ? Как е?
– Не, благодаря, беше малкия дявол. От сърце ви благодаря.
Качвам се на моторетката и се прибирам. И питам по пътя:
– Тате, защо стана този инцидент? Това ще го промия с водичка, ще ми мине олющеното.
– Синко, виж какво дребно инцидентче, но ТИ ОТТЪРВА 20, 30 от твоя най-близък колектив – ЯДРОТО, които те ОБИЧАТ – от автомобилни катастрофи и големи инциденти. Понеже ТИ си ОНЯ, който трябва да ОБЕРЕ.

Кого съдят? Знаете ли, разжалват Полковника, Командира, Началника, Директора. Министъра го уволняват, а НЕ метачката. Значи на НАЙ-ГЛАВНИЯ, ТОЙ ТРЯБВА по някакъв начин ЗА ДА СПАСИ ИЗРГЕВА, където е било решено на ДЪРЖАВНО НИВО. Не само от СЛУЖБИТЕ, от ред други да бъде УНИЩОЖЕН. Да бъде ЗАПАЛЕН всичко.

За да ГО СПАСИ УЧИТЕЛЯ ПРЕДИЗВИКВА ВСИЧКО ТОВА и ГО ПОНАСЯ и знаете, че ДЪЛГО ВРЕМЕ – МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА ТОЙ НЕ Е МОГЪЛ и ДА ГОВОРИ. ДА СИ ОТВАРЯ УСТАТА. Хранили са го само с течни храни и т.н. Мисля, че около 42, 45 дни. И когато минава този срок ТОЙ СТАВА ИЗВЕДНЪЖ! ВСИЧКИТЕ РАБОТИ МУ МИНАВАТ! ТОЙ е ПАРАЛИЗИРАН, с единия крак, едната ръка – влачи я. Идват и го бият двама от Държавна Сигурност с боксове. От които, след два или три месеца ЕДИНИЯ се досеща, отива и МУ ИСКА ПРОШКА, а другия НЕ! По нататък, ако се проследи и на двамата какво им се е случило, ще се разбере за какво става въпрос. На оня, който ИСКА ПРОШКА и свежда глава и другия. Но той идва и казва:
– Учителю, наистина ВИНОВНИ СМЕ, но бяхме изпратени. Изпълнявали сме заповед. Аз искам прошка и извинение от сърце за това, което ти причинихме.
И той казва:
– Виж какво, Аз ТИ ПРОЩАВАМ, значи ПРОШКА ОТ МЕН Я ИМАШ. Другия не дойде, не знам. НО НЕБЕТО КАК ЩЕ СЕ ОТНЕСЕ КЪМ ВАС НЕ ЗНАМ!

НЕБЕТО! Той е знаел, но не е искал може би да каже. НЕБЕТО КАК ЩЕ СЕ ОТНЕСЕ КЪМ ВАС! Това е което знам. Това е, за да СПАСИ ЦЕЛИЯТ ИЗГРЕВ! Който ДО КРАЙ, даже той щял е да продължи да съществува дълго време, но те специално след като идва тъй наречения социализъм на земята има доста обърквания и НЕ спазват НЕГОВИТЕ напътствия, така да се каже. И за това братството претърпява някои катаклизми. Някои са заточени, други в затвора, трети са тормозени и т.н., няма да се впускам в подробности.

Водещ:
– Може ли да тълкуваш един от Златните Завети: „Смелост се иска не само да изкачиш висок връх, но и да слезеш до дъното на дълбок кладенец“.

Георги:
Великолепно, великолепно. Казвам го само с едно изречение. Високият връх са ДОБРОДЕТЕЛИТЕ, да ги СПАЗВАШ е много ТРУДНО, да вървиш с добродетелите. Да слезеш в дълбок кладенец са ПОРОЦИТЕ, но и за това се ИСКА СМЕЛОСТ, АБСОЛЮТНО и ХРАБРОСТ. Да изпълняваш ПОРОЦИТЕ , да си злодей до край! Много ги обичам и много ги уважавам! ГОСПОД вика:
– Синко ще обичаш като мене – НАЙ-МНОГО ЛОШИТЕ и НАЙ-МНОГО ДОБРИТЕ! Всеки един лош, който е способен на най-лошото ТОЙ е СПОСОБЕН на НАЙ-ДОБРОТО. Да се ЖЕРТВА! Останалите, те са люшкащата се маса, които са ЕСНАФИ и СИ ГЛЕДАТ ЖИВОТЕЦА!

Това е. Знаете ли НЯМА СВЕТИЯ без МИНАЛО и ГРЕШНИК без БЪДЕЩЕ!

Водещ:
– Как Безусловната Любов може да помогне на обсебен човек? И дали човек може САМ да си помогне в такава ситуация?

Безусловната Любов НЕ всеки Я ВЛАДЕЕ, нали така.

Георги:
Какво може да се помогне на един ОБСЕБЕН човек на Земята? На Земята, пак казвам БЕЗУСЛОВНАТА ЛЮБОВ е почти НЕПОЗНАТА. Следователно, този човек трябва да ИМА такива ОГРОМНИ и МОЩНИ ПРЕГРЕШЕНИЯ. Примерно да е викал: „РАЗПНИ ГО“. Да е участвал в разпъването на Исус, в КАЧВАНЕТО МУ на Кръста НЕ в СВАЛЯНЕТО. И ред други работи да е правил против много Богомили. Да ги е изгарял на кладата, да е бил подпалвач, да е бил екзекутор и то на честни, почтени и свестни хора. И това да е било НЕГОВО ЖЕЛАНИЕ САМ, да НЕ е бил Служител или да е изпратен. Той и като служител ще си ПОЛУЧИ заслуженото. Казвал съм онзи пример с френският палач, сега в този живот получи заслуженото, знам повече от 180 глави е отсякъл като е бил палач. Този човек ТРЯБВА ДА ИЗКАРА КАРМАТА СИ, но ЕДИНСТВЕНОТО, което може да се НАПРАВИ..

Ще ви кажа кое е РАЗКОВНИЧЕТО – АБСОЛЮТНО! Значи, когато ИМАШ ГРЕХОВЕ ТРЯБВА ДА ПРИЗНАЕШ ПРЕД СЕБЕ СИ, както ги ПРИЗНАВАШ пред ГОСПОДА, ЗАЩОТО ГИ ЗНАЕШ ВСИЧКИТЕ. НЕ пред някой друг и да се опиташ ДА СЕ ПОПРАВИШ! ЕДИНСТВЕНОТО, което Е – ТРИ ПЪТИ – БОГ ми казва на мене:
– Синко, като казваш това КАЖИ – „РАЗКАЯНИЕ“, че се РАЗКАЙВАШ ТОЧНО за тези престъпления, които си ги ИЗВЪРШИЛ! РАЗКАЯНИЕ, РАЗКАЯНИЕ, РАЗКАЯНИЕ! НЕПРЕКЪСНАТО, ДЕНОНОЩНО РАЗКАЯНИЕ!

И както имам един блестящ пример с един човек, който в този живот е Погубил. Той разбира се е военен с чин Капитан, изпращан е на Мисии по света, на Изток, където ходи се стрелят, убиват. „По много начини съм убивал, не само с автомата Калашников. Избил съм много народ. Георги, слушам ти беседите, плача“. – И аз не бях виждал Молитвеника Озарения по пътя БЕЗ външните гладки страници. – „Всеки ден го ЧЕТА един път, два пъти, три пъти, пет пъти от кора до кора“.

И какво се УСТАНОВИ, че на този човек, който е ВЪРШИЛ И ПРЕКРАСНИ НЕЩА и е СПАСИЛ веднъж от един пожар, някъде към 20, 30 човека. Влязъл в огнената стихия и в дима. Вика: „Аз бях обгазен, обаче им ПОКАЗАХ ПЪТЯ. То не се вижда къде е чистия въздух, алеята в гората. Те успяха да излязат, аз останах вътре и само казах: „ГОСПОДИ, СПАСИ МЕ! – Далече е докато изляза щяха да минат няколко минути. Само след секунда бях ИЗВЪН димната завеса, която дишах и ТОГАВА РАЗБРАХ, че БОГ МОЖЕ ДА ТЕ СПАСИ“! Пак казвам – КОГАТО ИЗПЪЛНЯВАШ ВОЛЯТА МУ!

И сега казах на този човек. Татко вика:
– Синко, кажи му, че са му ПРОСТЕНИ ГРЕХОВЕТЕ ОЩЕ в ТОЗИ ЖИВОТ! ДА ВОЕНЕН Е , РАБОТАТА МУ Е ТАЗИ – ВОЙНАТА! Обаче ТОЙ Е ЧОВЕК с главно Ч!

РАЗКАЙВА се за всичко което е направил. Дава си всичко каквото изработи. Благотворителност до край! Карат май с заплатата на жена му, не разбрах добре. Ето ТОВА Е ИСТИНСКИ ЧОВЕК! ВЕДНАГА МУ СЕ ПРОЩАВАТ тези ПРЕГРЕШЕНИЯ!

Значи НЯМА ГРЯХ, който да НЕ СЕ ВСЕОПРОСТИ, ако ЧОВЕК СЕ ОСЪЗНАЕ! ТОЙ – ДА СЕ РАЗКАЕ от върха на главата си не от 8, от 13 чакра до връхчето на малкото си пръстче на крака и на палеца, и тялото. ВСИЧКО в НЕГО ТРЯБВА ДА СЕ РАЗКАЙВА! Защото тялото ИМА УМ, не само астралния, менталния, които са много. Не говоря нали за телата, ВСЯКО ТЯЛО си ИМА УМ! ТРЯБВА да се РАЗКАЙВА от СЪРЦЕ, ИСКРЕНО, да ОСЪЗНАЕ ВСИЧКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, които Е НАПРАВИЛ против ЖИВОТА, против който и да е. Дори и против животните да е, няма значение. На животните трябва да им се пази живота, на всичките. Те го заслужават. Те НЕ са ДАДЕНИ за ХРАНА на ХОРАТА. Нито птиците, нито животните, нито рибите. Това е за ХАРМОНИЯ на ПРИРОДАТА. Това е за ЕКОРАВНОВЕСИЕТО на този свят и на тази планета, за да съществува, щеше да бъде друго, ако го НЯМАШЕ МЕСОЯДСТВОТО.

На този човек МОЖЕ ДА МУ СЕ ПОМОГНЕ , ако ТОЙ САМИЯ РАЗБЕРЕ! Най- напред СЕ МОЛЯТ ДРУГИТЕ за НЕГО! И другите СЕ РАЗКАЙВАТ от НЕГОВО име! Но когато ПРОУМЕЕ ТЕЗИ РАБОТИ може разбира се ТОЙ да го казва. ОТНАЧАЛО Е ТРУДНО и МОЖЕ ДА НЕ РАЗБИРА, но постепенно минава и РАЗКАЯНИЕТО ИМА ЕФЕКТ! И то НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЕФЕКТ!!! ПО-ГОЛЯМ ЕФЕКТ от ТОВА НЯМА, защото НИЩО ДРУГО НЕ МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ!!!

Това съм го ИЗПИТВАЛ за птиците, животните, КОИТО СЪМ УБИЛ и рибите СЕ РАЗКАЙВАХ за ВСЯКА ЕДНА по ОТДЕЛНО ИСКАХ ПРОШКА. Силвина ме подсети, защото АЗ ОБЩО. БОГ ми беше ПРОСТИЛ с тези МЪКИ и НЕВОЛИ, които съм ИЗЖИВЯЛ. И съм се РАЗКАЯЛ, но СИЛВИНА каза ИСКАШ ОТ ВСЯКА ЕДНА ДУША на рибите, на птиците и на животните, която си погубил и си лишил от живот ИСКАЙ ПРОШКА! Тогава вече НАПЪЛНО БЕШЕ ИЗЧИСТЕНО ДО БЛЯСЪК!!! И СЪВЕСТТА МИ И СЪЗНАНИЕТО МИ И ВСИЧКО!!! Казвал съм, който слуша беседите разбира колко работи съм признавал и какви жестокости съм правил с животни разбира се.

Водещ:
– В тази връзка колко дълъг е пътя между сърцето и ума?

Георги:
Значи СЪРЦЕТО е ПО-БЪРЗО на Земята от УМА 30 000 пъти. Иначе Ума е НАЙ-БЪРЗИЯ във Вселената. Но сърцето на Земята мисли много по-бързо и ТОВА Е ИНТУИЦИЯТА, защото ТИ го ЧУВСТВАШ най-напред, тъй като на Земята сърцето е символ на Любовта наистина. На ЛЮБОВТА на МАЙКАТА! На ЗЕМНАТА ЛЮБОВ, а Ума е символ на БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ и ТОЙ по-далече е от нас. Как да кажа – имагинерен, ирационален, иначе рационално е онова, което го виждаме. Сърцето може да се сравни с Интуицията. Винаги като си слушаш интуицията / както дадох примера -„НЕЩО ме НАКАРА да отнема газта“ /. Слушам си Интуицията, значи ако бях останал с тази газ –  удара беше сигурен, а да не говоря ако бях с тир, лека кола или нещо друго. Не ми се мисли, а и не искам да го казвам какво щеше да се случи. Това е. Защо повече да се задълбочаваме?

Водещ:
– Как да се отнасяме със злодеите?

Георги:
Много е трудно! МНОГО Е ТРУДНО! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТРУДНО да се отнасяш. Знаете ли един, няма да цитирам кой, /аз съм го цитирал в тесен кръг/ се обажда на мен и вика:
– Георги, искам да ти кажа нещо, нашата СЛУЖБА на ОБИКНОВЕНИТЕ Хора е по-лесна НИЕ САМО ТРЯБВА ДА СЕ ПОНАСЯМЕ! НО НА ТЕБЕ СЛУЖБАТА ТИ Е МНОГО ПО-ТЕЖКА, освен, че ТРЯБВА ДА НИ ПОНАСЯШ, ТРЯБВА И ДА НИ ОБИЧАШ!!!

Значи първо човека ТРЯБВА ДА ПОНАСЯ злодеите и да ги остави , ДА Е НЕУТРАЛЕН. Това е най-обикновеното чувство. Разбрахте ли? Това е отговора, КОЙ до където е стигнал. ПОНЕ ДОБРОЖЕЛАТЕЛСТВО, ДОБРОНАМЕРНОСТ да ИЗЛЪЧВА! В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕНАВИСТ и ОМРАЗА към злодея, АБСОЛЮТНО в никакъв случай, защото по този начин ТИ ВРЕДИШ ПЪРВО НА СЕБЕ СИ, А НА НЕГО ПРОДЪЛЖАВАШ ДА МУ ДАВАШ СИЛА ЗА ЗЛОДЕЯНИЯ.

Защото ЗЛОТО както съм КАЗАЛ още в първите си лекции преди повече от 10 години НЯМА СОБСТВЕНА СИЛА, ТО ЧЕРПИ ОТ СИЛАТА на ДОБРОТО по един ХИТЪР начин, както ПАРАЗИТНИТЕ растения. Те НЕ МОГАТ да се изкачат на 30, 50 метра, примерно бръшляна, но е на ВЪРХА на дървото, което е 50 метра. И бръшляна вика: „Ей, кой съм аз“. Иначе е само по земята на 10 см.. А, да е на 3 000 сантиметра? Ето това е! Виждате ли как стават нещата? Следователно, как да се отнасяме към злодеите? ДА! ИМА ГИ и СЕГА В МОМЕНТА ГИ ИМА и ТЕ СА МНОГО, обаче АЗ понеже ГИ РАЗБИРАМ! ЗНАМ за какво става ВЪПРОС! Този период трябва да мине. Това е ПЕРИОДА на злодеите. Ще мине! СЛАВА на БОГА!

Водещ:
– Кой е най-добрият метод да станем приемници на Божествената Любов?

Георги:
ЧИСТО и ПРОСТО да НЕ се НАПЪВАШ МНОГО. ЩЕ КАЖА ПАК ИСТИНАТА. До някъде са добри всички окултни школи, всички Духовни организации, всички религии, всички секти за мен са равни с изключение на терористичните, всички останали секти са прекрасни. Всички религии са прекрасни, две мнения няма, всичко е съвършено, което е направено. Всички Духовни организации, ордени, тоя орден, не знам какъв си орден. На Розенкройцерите, на не знам какви си Тамплиери  и т.н.. Всичко е чудесно за мен и си е на мястото, това е така, но ако ИСКАШ ДА БЪДЕШ, НАИСТИНА ДА СЕ СВЪРЖЕШ С БОГА, ЧИСТО И ПРОСТО СЛУШАШ СЪВЕСТТА СИ И СИ ЕДИН БЕЗУПРЕЧЕН ЧОВЕК! НЕ ТИ ТРЯБВА никаква организация, никакво четене, никаква литература.

ТРЯБВА ДА ПОМНИШ ДВЕТЕ ИСТИНИ:

Това което НЕ ИСКАШ ДА ТИ НАПРАВЯТ на тебе и НЕ ТИ Е ДОБРЕ – НЕ ГО ПРАВИШ на никого!

И второто ДА ЗАПОМНИШ, че КАКВОТО ПОСЕЕШ – ТОВА ЩЕ ПОЖЪНЕШ и то в ПЪТИ ПОВЕЧЕ!

Това е, знаеш ГО и НЕ го правиш. Значи най-напред е МНОГО ТРУДНО, когато мразиш един човек и ненавиждаш, аз съм ГО ИЗПИТВАЛ по себе си. Отначало започваш да се НАСИЛВАШ ДА ГО БЛАГОСЛАВЯШ и ДА МУ ПОЖЕЛАВАШ ЗДРАВЕ и ЖИВОТ! НАСИЛВАШ СЕ! Един месец или една година, след това започва по-леко да казваш. След още един месец… и след 5, 6 месеца започваш да му го пожелаваш с усмивка и ИСКРЕНО. След една година СТАВА НАПРАВО ОТ СЪРЦЕТО. На който и да пожелаваш го пожелаваш от СЪРЦЕ! Опитай те и ще видите, аз НЕ ИСКАМ ДА МИ ВЯРВАТЕ за нищо. След всяка една беседа и лекция го казвам, ПРОВЕРЕТЕ ГО, НЕ МИ ВЯРВАЙТЕ. Мислете, че съм Шехерезада в панталон, батко ви Шехерезад, това съм.

Водещ:
Отново въпрос за войната, наистина много въпроси за войната има.
– Колко ще продължи войната и ще бъде ли въвлечена България в нея по някакъв начин?

Георги:
На този въпрос не отговарям. Нямам право да отговарям, защото всичките ги обичам еднакво. И дори и да знам, а бъдещето обикновено ми се казва НЯМА ПРАВО ДА ГО КАЖА.

Водещ:
Интересен въпрос за българският владетел, който загива заедно със семейството си. Саможертва, за да се спаси народа му. Какво е станало с държавата след това? Имало ли е достоен, който да го замести.

Георги:
Да, точно това казах в тесния кръг. Един негов роднина, братовчед, който е в друго царство и св прибира навреме, а това е по БОЖИЯТА ВОЛЯ, разбира се. Защото през това време управлява жреца, Главния Жрец управлява. Идва владетеля. Тогава отделно е било владетел и жрец, но е имало моменти в Трако-българската история, когато владетелят цитирам Залмоксис е бил и владетел, цар и жрец, бил е всичко и съветник си е бил. Всичко в една личност е съсредоточено. Това е тоталитарната власт, едноличната, значи историята го е направила и тогава се помни и това е било с прекрасни неща за този Тракийски владетел.

Водещ:
Бялото Братство светъл егрегор ли е?

Георги:
Не мога да отговоря и на този въпрос, всеки един да се запознае, да отиде, да види както нас и да си НАПРАВИ съответните ИЗВОДИ.

Водещ:
Изобилието и материализма. Каква е разликата това човек нормално да разполага с финанси и това да е материалист.

Георги:
Както знаете НЯМА нищо случайно на Земята. Този СВЯТ е СЪВЪРШЕН, само че ние го ИЗКРИВЯВАМЕ, но пак си остава съвършен. Благата, които се дават на човека и богатството му се ДАВАТ обикновено или като НАГРАДА или като ИЗПИТАНИЕ. Дълги години преди, аз съм имал 100 ПРЕРАЖДАНИЯ на Земята, /НЕ лично аз. АЗ СЪМ ЗА ПРЪВ ПЪТ НА ЗЕМЯТА в такова тяло и минал цялата еволюция – земна, за един живот/. Значи имал 100 прераждания и в 4, 5 предишни прераждания съм бил много беден, много отчаян, бил съм самотник, монах, отшелник, в единочество съм бил. НИКАКВИ УДОВОЛСТВИЯ, нищо и т.н.. Накрая всичко онова, което съм пропуснал, но съм бил СВЕСТЕН, ЧЕСТЕН и  ПОЧТЕН и СЕГА БОГ ми дава всичките тези БЛАГА НАКУП – ДА! Може да ми даде и 5 жени ако искам, не само БЛАГА МАТЕРИАЛНИ. И МАТЕРИАЛНИ БЛАГА. До къде ми е стигнало СЪЗНАНИЕТО СЕГА като се видя с толкова много материални блага. Обикновено хората, които имат МНОГО прераждания и са ЖИВЕЛИ ПРАВЕДНО, МОЖЕ ДА СА МИЛИАРДЕРИ СЕГА И ЗНАЯТ КАК ДА УПОТРЕБЯВАТ БОГАТСТВОТО.   Обаче има хора, които – ЗАСЛУЖИЛИ са го, защото са били лишени от това, обаче си ОСТАВАТ с тоя ЕЛЕМЕНТАРНИЧЪК, малко ОБИКНОВЕН АКЪЛ. И те какво правят? Те започват да го използват МЕРКАНТИЛНО, САМО за собствени ЦЕЛИ. САМО за удоволствия и т.н.. Тогава или им СЕ ОТНЕМА ОЩЕ в този живот или в следващия живот пак са клошари до кофата за боклук.

ИЗОБИЛИЕТО СЕ ДАВА… АЗ НЕ СЪМ ВИДЯЛ ИСТИНСКИ, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДУХОВЕН ЧОВЕК, който е ОТГОРЕ, който да е МНОГО МАТЕРИАЛНО БОГАТ, защото Богатството ще го ОТВЛЕЧЕ да се ЗАНИМАВА САМО с Земни неща. Но и НЕ съм ВИДЯЛ такъв, който е ИСТИНСКИ ДУХОВЕН да е БЕДЕН! И за това когато един приятел вика: „Георги, какво да отговарям аз, така да се каже имам“. Посветен е, всичко му е точно. „Казваш, че си ЗАМОЖЕН ЧОВЕК“. Заможния човек е точно по средата на стълбицата, това е. Значи, обикновено Заможните хора, Духовните хора ЗНАЯТ каква БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ и колко да даде, какво да направи. НЕ ПРЕКАЛЯВА в нищо. Отгоре на мен ми е казана следната МАКСИМА:
– Синко, ОБИЛНО, но НЕ РАЗХИТИТЕЛНО!

Дори като правиш Благотворителност, каквото и да правиш НЯМА да РАЗХИЩАВАШ НИЩО, защото ТИ НЕ РАЗХИЩАВАШ БЛАГА, ТИ РАЗХИЩАВАШ ЕНЕРГИЯ! А НЕБЕТО ДЪРЖИ МНОГО, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО за БОЖЕСТВЕНАТА ЕНЕРГИЯ, после имаме ДУХОВНА, АНГЕЛСКА ЕНЕРГИЯ и за ЧОВЕШКАТА ЕНЕРГИЯ, най-много можеш да си я харчиш, колкото искаш. Но онази се пести, защото започват да те бият през пръстите, още от Ангелската, ако я използваш НЕПРАВОМЕРНО.

Не знам, дали са ме разбрали добре, но ИЗОБИЛИЕТО ВИНАГИ ГО ИМАШ когато си БЛИЗО ДО БОГА. Ако ИЗПЪЛНЯВАШ БОЖИЯТА ВОЛЯ, НЕ СИ ЛИШЕН АБСОЛЮТНО от НИЩО! ВИНАГИ ИМАШ и ВИНАГИ ти се ЗАДОВОЛЯВА ВСЯКА НЕОБХОДИМОСТ! Освен това си ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ, ЗАКРИЛЯН и т.н., значи света около тебе може да бъде… Да живееш в ада, въпреки всичко ДО ТЕБЕ НЯМА ДА СЕ ДОБЛИЖИ, в това съм убеден, както съм убеден, че седя сега тука и говоря с вас.

Водещ:
Може би така отговаряш и на следващия въпрос:
– Как да сме сигурни, че изпълняваме Божествената Воля.

Георги:
Всеки който е тръгнал по ПЪТЯ казва: „Георги, започват така да се уреждат нещата, като че ли ме чакаха навсякъде. Отивам тук“. Силви, ти по-добре от мен знаеш, че ТЕ ТЕ ЧАКАТ, на крака ТЕ ЧАКАТ. Знаят, че ще отидеш и ВСИЧКО СТАВА ВЕДНАГА, ВЪЛШЕБНО. Става наистина фантастично, но е ФАКТ, защото аз в това съм се убедил. Значи САМО ТОГАВА!

ПРЕДИ ТОВА, като тръгнеш по пътя започват ДА ТЕ ИЗПИТВАТ, МНОГО ИЗПИТАНИЯ, МНОГО така да се каже, може да ги сметнеш, че те ТОРМОЗАТ отгоре, но ТРЯБВА ДА ГО ИЗДЪРЖИШ. Който ИЗДЪРЖИ ДО КРАЙ ГИ ПОЛУЧАВА работите, защото това изпитание за някои грешки, за някои грехове, които сме НАПРАВИЛИ и още НЕ са изплатени и по този БЪРЗ НАЧИН се ИЗПЛАЩАТ. Защото ти вече вървиш по ПЪТЯ на СВЕТЛИНАТА! ВЕДНАГА НЕ МОЖЕШ ДА МИНЕШ ПОД ПЪЛНАТА СВЕТЛИНА. Постепенно, при всички положения. НЕ СЕ ОТКАЗВАШ НИКОГА! Значи, аз имам няколко приятели, които 2-ма, 3-ма или 5 се ОТКАЗАХА ВЕДНАГА, видяха, че пътя е МНОГО ТЕЖЪК за тях и чисто и просто се отказаха. Двама, Трима, които ИЗДЪРЖАХА до КРАЙ, сега могат да ви потвърдят. Или 5, 10, 50 – МОГАТ ДА МИ ПОТВЪРДЯТ ВЕДНАГА ДУМИТЕ! ВЕДНАГА В МОМЕНТА! Даже и тука има, нали, които могат да кажат: „ДА ТАКА Е“! След като МИНАТ перипетиите. Ето само преди няколко месеца, един мой много близък приятел, 5 години го чакам и му казвам: „Направи това“. Той го ОТЛАГА. „Направи това“. НЕ ГО ПРАВИ! „Направи това“. Просто да живее по един ИСТИНСКИ, ПРАВЕДЕН НАЧИН! Той все: „Това ми е трудно…“ КАТО ИЗКАРА този период вече. СЕГА МУ СЕ УРЕДИ ЖИВОТА! КАКВОТО ПОИСКА, ТОВА МУ СЕ ДАВА! ХУБАВА РАБОТА, СВЯСТНА ЖЕНА. НЕ МУ ВЪРВЕШЕ! В НИЩО НЕ МУ ВЪРВЕШЕ 5 години! Ама се тръшка. Викам: „Не се тръшкай, просто ИЗДЪРЖИ“! Той САМО СЕ ОПЛАКВА и работите СЕ ОТДАЛЕЧАВАТ! НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОПЛАКВАШ!

Вчера си пием кафето и се пада следната максима, която я запомних: „Най- доброто, което можеш да направиш, за да преминеш БЪРЗО през тунела – ПРОСТО ГО ПРЕМИНИ! ПРЕМИНИ ПРЕЗ ТУНЕЛА! Падна се на един мой приятел, свитъка, късметчето в неговата чашка за кафе.  Прочете го на глас и аз веднага го запомних. И викам: „ДА, ТРЯБВА ДА СИ МИНЕШ ПРЕЗ НЕЩАТА“! И тука с ТУНЕЛА, който го е написал го е написал прекрасно. Това е.

Водещ:
Това отново се свързва със следващият въпрос:
Изпитанията, които ни отклоняват от пътя към Бога, защо са? Какво са?

Георги:
О, НЯМА изпитания, които ни отклоняват от пътя към Бога. Ние си мислим, че има такива изпитания. НАМА ТАКОВА ИЗПИТАНИЕ. ВСИЧКИ неща НИ СЕ ПОЛАГАТ абсолютно. Единственото, което е, ще ви кажа. Тази максима пак е от „Златните Завети“ „ДУХОВЕН е онзи човек, който ЗНАЕ защо СТРАДА, а НЕ изобщо да не страда“. Този човек вече е ОСЪЗНАТ, ЗНАЕ защо СТРАДА, ПРИЕМА СТРАДАНИЕТО И тогава ТО започва да се НАМАЛЯВА МНОГО. А НЕ изобщо да НЕ страдаш. Изконсумирал си един обяд някъде, нещо си получил, но НЕ СИ ГО ПЛАТИЛ. ТРЯБВА ДА ПЛАТИШ някаква цена, може продавача, стопанина да ти я НАМАЛИ. „Да, момчето дойде тука всичко е точно, ще му намаля, на половин цена ще му го дам“. ВЕЧЕ си вземал, използваш го. ИМА и такива варианти. И това е НОРМАЛНО за НЕБЕТО. Когато тръгнеш по пътя, ПЪРВИТЕ ИЗПИТАНИЯ са НАЙ-ТРУДНИ те са до 10-тия етаж. САМ! Трябва както съм писал в притчата до 10-тия етаж. От 10-тия етаж ТЕ поемат СВЕТЛИТЕ СИЛИ НАГОРЕ. Може и по стълбите да вървиш, но е леко – ПЕЕШ! Това е.

Водещ:
Въпрос за майчината и бащината Любов:
Ако Майчината е Безусловна, казват, че Бащината е условна. Каква е разликата според теб?

Георги:
Това е пак казвам при земните жители. Това са така Земни Постулати, Земни постановки, Земен Живот. Значи бащата и майката са НАПЪЛНО РАВНОПРАВНИ във всички останали светове, включително и в този би следвало да бъдат. Майчината любов е най-близо до БОЖЕСТВЕНАТА, ТЯ е БЕЗУСЛОВНА, но НЕ винаги. Има жени, които не се държат като майки, нали. Не искам да споменавам такива случаи, които наистина ги има. Но обикновено ИСТИНСКАТА майка, нейната любов към детето е най-близо до БЕЗУСЛОВНАТА, БОЖЕСТВЕНА ЛЮБОВ. Това е, защото тя детето го ражда, дава му живот. Трябва да го кърми, трябва да го храни, трябва да го облича, трябва да се грижи, трябва да задоволява ВСИЧКО за него, докато порасне. Това е същото. Вижте, този модел е същия и ГОРЕ, само че детето след това като порасне и се отдалечи на него на земята не му трябва тази любов, но на нас като ДУШИ ни трябва. Защото ние имаме вечен живот, а на земята не е. На земята то може да се отдалечи и да си гледа да стане една СВОБОДНА единица, защото трябва да става ТОЙ САМИЯ ЛИЧНОСТ! ИНДИВИДУАЛНОСТ трябва да става, за това е направен живота на земята по тоя начин. А иначе бащината и майчината любов трябва да бъдат абсолютно равнозначни. Разликата е в това, че бащата има едни задачи, нали, донася, снабдява и т.н., ходи, работи. Нови работи да открие. Стреми се външно от къщата, а жената се грижи къщата да я направи дом приятен и за поколението разбира се. Това е разпределено на земята и няма защо един да изземва работата на другия. Но жените които искат, да стават министри, председатели, гледах още някога жена – инженер. Отива в оловно-цинковия завод, тя само където диша изпаренията там после не може да роди. Мъжа, хайде по издържа на тези работи. Но при социализма казваха жените и мъжете са равнопоставени абсолютно. И на жената дай да я натоварим и нея. И започнаха да я товарят. Тя започна да се чувства малко по мъж, нямаше женственост.

Правя следния експеримент като дойде демокрацията и набра скорост. Излизаме с един приятел и минаваме през площад Славейков и вървим по булеварда и аз викам: Виж, сега току що ме питахте на беседата за мъжкия и женския принцип, хайде да броим колко жени ще срещнем в панталон и колко в рокля. Защото викам последната година аз не съм видял жена с рокличка, с поличка нещо. Броим до 100. Вървим и докато излезем някъде пред съдебната палата, броим 100 жени. От тези 100 жени само 3 не бяха облечени в панталон. Само три. Нямаше възрастни, то беше вечерта, стъмваше се така, които по носят така. Всички бяха млади или на средна възраст. 97% са мъжки принцип и 3% са чист женски принцип. Така е и в света. Затова има толкова войни, затова има толкова противоречия. Мъжете отиват и се бият едни други и се убиват и ТОВА СА НЕИМОВЕРНИ СТРАДАНИЯ за ЖЕНИТЕ и за ДЕЦАТА. УЧИТЕЛЯ казва: „Не трябва да се раждат повече на тази земя войници“. Това е!

Водещ:
Когато душата се върне горе при Бога има ли право на избор какво да твори и да работи там?

Георги:
Ако е в най-висшите сфери има право, ако е в по-нисшите сфери гледат какво е работил. Примерно един приятел си отиде на 39 години от земята, а беше художник. Виждаме се в отвъдното, отидох или той слезе не си спомням точно, седнахме на една пейка и си говорим какво работи. Той вика: „Тука съм архитект, на земята знаеш живопис бях завършил в художествената академия“. Имам картини от него, прекрасен приятел. „Сега с голямо удоволствие правя Ангелска архитектура, защото цялата тази архитектура ще слезе на земята“. И какво се оказа, че НИЕ ВЕЧЕ СМЕ ПОЧНАЛИ ДА ГИ ПРАВИМ тези работи. ВИДЕЛЕЙКИТЕ, АУРОДОМОВЕТЕ, които след 300 години. Няма да има правоъгълни сгради на земята. Той вика: „Точно в тази НОВАТА архитектура съм и не само за нашата планета /той казва нашата, защото е бил тука/, работя за още няколко други планети. Но те още НЕ са дорасли до Куполовидната форма“. Доста по-изостанало съзнание, защото там има смъртни присъди, рязане на ръце ли, каквото е били да кажем преди 1000 години. Питам: „Ходи ли в командировка“? „Ходих, но не с тяло“. Отива астрално там, за да види, като дух.

Водещ:
Кога ще дойде времето да ни управлява човек, който да бъде и цар и жрец.

Георги:
Това време вече е дошло! Царят и жрецът НЯМА да се избира, ТОЙ чисто и просто ЩЕ СТАНЕ, ЗАЩОТО Е ПОСОЧЕНА ЛИЧНОСТ от БОГА! Сега се избира по една стара система, ОТГОВОРНО го казвам НЕ МИСЛЕТЕ, че НЕ ЗНАМ. Това НЕ Е ИСТИНСКАТА СИСТЕМА, когато чрез избори и партии се избира един кандидат дали е за президент, дали е за министър председател, дали е за депутат или какъвто и да е.

Тази изборна система, ТЯ не може да се каже, Че е Божествена. Тя е човешка измислена система и там рядко може да попадне човек, който НАИСТИНА Е СЪС СЪЗНАНИЕ. Ако попадне, той понеже ИМА различно мислене от другите И ПОНЕЖЕ ИСКА ДА ГИ ВКАРА В ПРАВИЯ ПЪТ, А Е ЕДИН. Те МОМЕНТАЛНО ГО ЕЛИМИНИРАТ, УВОЛНЯВАТ и си остават САМО с едно и също ниво на СЪЗНАНИЕТО, каквото Е ТЯХНОТО за момента. И за това СКОРО НЯМА ДА СТАНЕ, но се подготвят ОТГОРЕ нещата.

Да, ще ГО КАЖА: Само преди няколко месеца, една сутрин Бог ми вика в прав текст. Сутрин си говорим семейно с него и го питам:
– Какво ще стане? До кога съм в командировка?
– Синко, удължил съм ти командировката, спокойно.
– Може безкрайно, до триста години да живея, нали, както е бил Симеон, дето е поел Исус в храма 300 години живот. Да не ми се живее толкова тука.
– Синко, изпратил съм те там и така е, но ще ти кажа нещо – бонус- след 10 години ТОЗИ СВЯТ ще бъде НЕУЗНАВАЕМ.

Ако е по МОЯ образец неузнаваем ЗНАМ, но всеки да си МИСЛИ и да си го представи, това вече е за домашна работа на всички, които ме слушат какъв ще бъде светът след 10 години ЩОМ ще бъде НЕУЗНАВАЕМ! НИЩО НЯМА ДА БЪДЕ КАКТО Е ТОЧНО В ТОЗИ МОМЕНТ!

Водещ:
Може ли да се пречисти карма, дори и най-тежката за едно прераждане?

Георги:
За едно? МОЖЕ! Значи, най-тежката КАРМА се ЧИСТИ с НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ПРИНЦИП от принципите, който е РАВНОСТОЕН на ЛЮБОВТА! САМОЖЕРТВАТА! САМОЖЕРТВА в името на нещо. Аз ще ви кажа на кой се е изчистила много тежка карма, този случай съм го казвал. Имам два такива случая. Единия е в България, точно с един мой много близък приятел, всички знаете около мен, че този човек си е ЖЕРТВАЛ ЖИВОТА при пожар за да влезе да си спаси коня. А един Американски артист, който е бил добре заплатен, не от най-големите, но не и от най-малките и в Бевърли Хилс е имал къща, вила, всичко му е било наред. Прибира се и вижда, че гори, засилва се да мине през вратата, през пламъците и дима. На пожарникарите шефа му вика: „Ние проверихме, няма човек вътре“. „Не, човек, котарака ми е вътре“. Влиза и къщата пада.

ТОВА Е САМОЖЕРТВАТА – ДА СЕ ЖЕРТВАШ. Ако съумееш да се жертваш за един мравуняк, който трябва да бъде изгорен или пожар има, или нещо друго да стане. За мравка става въпрос, ако ИМАШ ТАКОВА СЪЗНАНИЕ ВСИЧКО се ПРОЩАВА! ДА!

Водещ:
Какво точно трябва да правим в деня посветен на Бога?

Георги:
Да ИЗХВЪРЛИШ от СЕБЕ СИ ЦЕЛИЯ ЕГОИЗЪМ! В деня на Бога няма да спазваш правилото – „Грижи се за себе си“. ТИ НЕ СЪЩЕСТВУВАШ! Скоро една книга ми беше дадена – Обичай себе си, много обичай себе си. Ти си еди-какво си, ти си еди-какво си.. След една страница я оставих. Значи, грижи се за себе си, имаше вестник „Егоист“ и т.н., всички тези работи са ХУБАВИ докато станеш ЛИЧНОСТ. Щом станеш Личност, твоята ЗВЕЗДА, която СВЕТИ или трябва да бъде БЕЗУСЛОВНАТА ЛЮБОВ  ИМА едно равенство пак светещо и от другата страна пише С ОГНЕНИ ЧЕРВЕНИ БУКВИ, В ЯРКА СВЕТЛИНА – всичко е ДИАМАНТЕНО – САМОЖЕРТВА!!!

ЛЮБОВТА БЕЗУСЛОВНАТА е РАВНА на САМОЖЕРТВА!

Значи в този ден, дали ще ядеш, дали ще пиеш ставаш и започваш целият ден от сутринта до вечерта – дървета ли ще садиш? Ще засадиш най-много дървета. Те ти дават 20. „Дайте ми 50“. Отивам пръв, завършвам последен, значи, това ме учиха и мен: „Като отиваш на работа ще отиваш пръв“. Командира отива пръв, вижда всичко наоколо, това са Истинските Командири. Такъв беше моят командир в казармата. Беше прекрасен човек и казва: „Когато си командир, за да те обичат всичките и подчинените и началниците, всичките, трябва да се държиш като човек, като стопанин, като майка и като баща, като родител КЪМ ВСИЧКИТЕ“. Значи, отиваш пръв, един час по-рано, човечност, питаш всеки един, интересуваш се за него, как е семейството, всичко и последен си тръгваш, няма да се храниш преди да се нахрани последният войник. Може да седиш гладен, ТИ СИ ГЕНЕРАЛ.

Всички имахме походни легла, генерала има походно легло с дюшече. А, на генерала му се полага нещо друго. На него му се полага за празника и бутилка вино плюс разни други деликатеси, на нас сухоежбина, на позиция сме.

В дена за БОГА НАИСТИНА ТРЯБВА ДА ЗАБРАВИШ СЕБЕ СИ и РАБОТИШ ВСЕЦЯЛО за ДРУГИТЕ. Това не значи, че като отидеш да садиш дръвчета да НЕ си вземеш обяд. Нали ме разбирате. Аз го казвам така по-често като СИМВОЛ, метафора. Като СЕНТЕНЦИЯ. Като ДЕФИНИЦИЯ! ДА! Която трябва да се изпълнява.

Водещ:
Защо Бог избира Юдея за раждането на Христос?

Георги:
Аз мога да направя един паралел, защо Бог е избрал и Българите. За да не се само цитирам, ще цитирам Учителя:
– Само Еврейският и Българският народ са на дланта на Бога.

Всички народи са БОЖИИ. Всички са на равно, обаче те са на дланта на Бога, най-много им се дава и най-много биват изтормозени. А, най-много ИЗПИТАНИЯ и най-много БЛАГА! ТОВА Е САМАТА ИСТИНА!

БЪЛГАРИТЕ ИМАТ НАЙ-МНОГО БЛАГА В ДУХА! Българските Духове, които са минали през България и са пръснати по целия свят от ТЯХ ПРОИЗЛИЗАТ 95% от НАУЧНО ТЕХНИЧЕСКИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ и ОТКРИТИЯ на ЗЕМНОТО КЪЛБО.  Сега ще кажат: „Георги, ти си патриот, националист“. НАПРОТИВ, ни най-малко НЕ СЪМ.

Водещ:
Може ли да се обичаме, без да страдаме?

Георги:
Такава е Ангелската и Божествената Любов на земята, обаче обезателно трябва да страдаш, НЯМА НАЧИН. НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОБИЧА БЕЗ ДА СЕ СТРАДА, защото единия или другия – ТРЯБВА ДА ПЛАТИШ. Ако толкова обичаш партньора си, /аз съм го казал, това вече се доближава до БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ/, ТИ ЩЕ МУ ПЛАТИШ ВСИЧКИТЕ ГРЕХОВЕ! НО, НЕ Е АНДРОГИННА ДВОЙКА, когато ТИ ДАВАШ ВСИЧКО, а другата половина не дава всичко, значи тя НЕ Е ТВОЯТА половина. Твоята половина ще даде РАВНОСТОЙНО на теб. Без страдания може да се обичаме. Тези всички които страдат в никакъв случай НЕ Е ЛЮБОВ! НЕ Е И ОБИЧ. Това е едно харесване, задълбочаване на ФИЗИЧЕСКО НИВО и е напълно временно.

При Силви дойде един човек, който е ОБСЕБЕН от Любовта, СТРАДА, Любимата го оставила…  Силвина му каза: „След една седмица няма да мислиш“. „Аз сега денонощно за нея, аз ще умра“. След една седмица всичко му мина.

Ако НАИСТИНА ОБИЧАШ един, трябва да бъдеш щастлив за него. ДА Е ЩАСТЛИВ при ДРУГИЯ! ТОВА Е ОБИЧТА, ТОВА Е ЛЮБОВТА! Отиваш даже им поднасяш дарове и казваш: „Вижте какво ОТ СЪРЦЕ ви давам всички тези работи и блага. ЖИВЕЙТЕ ЩАСТЛИВО“! – БЛАГОСЛАВЯШ ГИ, А НЕ ДА отидеш и да им вземеш живота, както правят РЕВНИВЦИТЕ!

Бог ми каза:
– СИНКО, правя експерименти НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ГОДИНИ на Земята да ИЗТРИЯ РЕВНОСТТА, обаче на ЕДИНИЦИ съм Я ИЗТРИЛ! И ЕДИНИЦИ ГО ПРОУМЯВАТ!

Аз познавам САМО ЕДИН човек, който 14 години живя с любимата си. Тя веднага отиде при един друг и се ожениха и деца имаха. Който НИКАКВА РЕВНОСТ НЕ ПРОЯВИ, напротив едно ПРИЯТЕЛСТВО, една ОБИЧ и към двамата. И до сега са си заедно, гледаше им децата, радваше се като на свои. НЕ СЪМ ВИДЯЛ ЧОВЕК, КОЙТО ДА НЯМА РЕВНОСТ! Някои са ИЗЛЕКУВАНИ като мене, ГОСПОД ме ИЗЛЕКУВА, разбира се. Защото и аз като живеех на Земята станах, бях ревнив, сега вече НЕ.

Водещ:
Може ли да се постигне единение с Бога в градски условия?

Георги:
МНОГО е ТРУДНО, но може да се постигне Единение с Бога във всякакви условия, когато ЕЛИМИНИРАШ околния свят. НО МНОГО Е ТРУДНО, когато си в тенекеджийница „ТИШИНА“. Имаше една тенекеджийница „ТИШИНА“ вътре и те чукат, и те бият, режат, оксижени – вътре ад – ДА СЕДНЕШ и ДА СЕ СЪСРЕДОТОЧИШ! Но можеш и тогава НЕ ЧУВАШ НИЩО отвън. Но това съсредоточаване, МАЛКО хора могат да го направят, ТО е ОТДЕЛЯНЕ ОТ ЗЕМНОТО! МАЛКО ХОРА МОГАТ ДА ГО НАПРАВЯТ, но това не значи човек да не опитва. Да опитва в най-тихите часове – от 3.00 часа, 4, 5 до 6 да направи ВРЪЗКА с БОГА. Това е, тогава градския живот утихва и се омиротворява по някакъв начин. Както един мой приятел става и работи от 3.00 часа, а си ляга в 9.00 или в 8.00 часа, както аз си лягам. Ранното ставане е чудесно. Значи трябва да се научи да ляга рано, става и един, два, три часа ще има спокойно с Бога, две мнения няма! Дали ще го ЧУЕ веднага или НЕ, няма значение, но това като му стане навик, ще РАЗБЕРЕ, че ИМА МИСЛИ, които НЕ са негови. И постепенно ще се свърже с него.

Наистина има Духовни общности, на Изток, които стават точно в 3.00 часа, 2.30 даже, отиват и в 3.00 часа сутринта КАЗВАТ МОЛИТВА за ЧОВЕЧЕСТВОТО и ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ, подобна на молитвата от книжката „ОЗАРЕНИЯ ПО ПЪТЯ“ – всяка сутрин. Те са монаси разбира се, Духовни хора, живеят в един манастир, от тези Източните манастири, но за този манастир съм сигурен, че го правят, в другите не знам как е!

Водещ:
По повод медитацията със златната сфера, която си дал има ли хора, които са постигнали резултати, които са се излекували?

Георги:
Аз мисля, че има и то много. Много са ми казвали, че действа. Но иначе има нещо, което спъва работата. ПРИЧИНАТА е във всеки един ТОЙ да си ПОМИСЛИ КАК СПЪВА РАБОТАТА на „Златната Сфера“. НЕ Е ВАЖНО как ще Я изкараш, НЕ Е ВАЖНО големината. Да отначало трябва да ги спазваш тези принципи, след това само казваш на „Златната Сфера“: „ИЗЛЕЗ и ОТИДИ ТАМ“. И Я пускаш, две мнения няма. Нейната „Къща“ е тука СЪРЦЕТО или под, в СЛЪНЧЕВИЯ СПЛИТ! Значи ТАМ й е СЕДАЛИЩЕТО, но влиза отгоре и излиза отгоре, но може и да излезе и от Слънчевия сплит. Значи само и казваш това. Това всичко вече става АВТОМАТИЧНО. Както примерно пилота, който е млад, още няма доверие на автопилота. Държи самолета и кара. После вика: „Защо не го включа на автопилот вече и знам кога ще го изключа при кацане“. Всичко започва да става Автоматично, дори – знаете ли, аз ще ви кажа една тайна. Всички мислите, че аз казвам кой знае какви Молитви. Аз пак го казвам – АЗ САМО СПОМЕНАВАМ ИМЕТО на ГОСПОДА, сутрин, обед и вечер, макар, че и целият ден съм с НЕГО. ВСЯКА МИНУТА, но ВАЖНОТО Е да се СЕТИШ за НЕГО! И когато се сетиш казва: „Господи, една Молитва трябва да кажа, но бързам, ставам, отивам, неотклонно..“. ГОСПОД ще ти каже, но ти НЯМА да го чуеш: „Синко, ПРИЕМАМ, че си казал Молитвата“. Значи ВАЖНОТО е да се СЕТИШ, ПОНЕ ЕДИН ПЪТ на ДЕН!

Не искам да казвам тази ПРИТЧА, тя не е много къса за онзи ученик. Един Адепт изпраща ученика си:
Слушай, трябва да те подложа на ИЗПИТ, да видя дали си достоен, да те пусна вече да работиш като Адепт. В най-крайната къща на селото, живее един беден селянин, утре ще ходи да оре. Върви тази вечер при него, преспи, помоли го, той ще те вземе на нивата и целият ден ще внимаваш абсолютно всичко какво прави до най-малката подробност.
– Само това ли?
– Само това.
Отива момчето, сутринта, минават там на нивата отиват, прибират се и на другата сутрин отива и Учителя го пита:
– Кажи сега моето момче, какво видя и как?
– Станахме сутринта, но нямаше нищо за закуска. Впрегна колата, качихме ралото и отидохме на нивата. Слезе и стовари работите, хвана ралото и започна да оре, на обяд спряхме. Извади едно парче само сух хляб и две глави лук и от стомната вода може да пиеш колкото искаш. Вечерта разпрегна, сложи всичко в каруцата и се прибрахме, няма и вечеря. Преспах и идвам гладен.
– Нещо друго?
– Погледна Небето преди да почне работа и каза „Господи“. Като свърши работа, погледна Небето и каза „Господи“.
– Нещо друго?
– Няма, работи през цялото време, животните се умориха и т.н..
– А ти вчера, колко пъти през цялото време се сети за Господа? Обърна ли се към Господа, Молитва да кажеш? Господи да кажеш и т.н..
– А, НЕ нали трябваше да внимавам в подробностите.
– Е, видя ли, ТОЗИ ЧОВЕК Е ПО-ДУХОВЕН от тебе. Два пъти вчера е казал Господи. Ти ОЩЕ НЕ СИ ДОСТОЕН да станеш Учител на хората.

Водещ:
Нещо да кажеш за твоята МИСИЯ.

Георги:
Аз съм го казвал не веднъж. Вижте, идвам тук, за да СЧУПЯ ЧЕРУПКАТА на ЧОВЕШКОТО СЪЗНАНИЕ! Да се разпука и да започне да РАСТЕ! Имам една БЕСЕДА, която се казва ЧЕРУПКОВОТО СЪЗНАНИЕ в книгата „Пет елмазени рози“, прочетете Я и ще разберете ТОЧНО за какво става въпрос. С това закостеняло, абсолютно консервирано, запечатено съзнание НИЩО НЕ МОЖЕ да направи човека. А и ТОЙ самия НЕ ИСКА! Аз съм един от тези, които влизат /ТЕ СА може би хиляди е изпратил Господ, може би стотици хиляди/, дето дърпат леко пердето.

Влизаме в пълната, ТЪМНА стая. Ето тази стая има ПЪЛНА ТЪМНИНА, всичко е запердено, НЕПРОНИЦАЕМО и т.н., обаче влизам и АЗ и вътре хората работят по тъмното. Пипат, СВИКНАЛИ са такива, НИКАКВА СВЕТЛИНА И МИСЛЯТ, че това е ЦЕЛИЯТ СВЯТ вътре който е. Тука е шкафа, тука е стола, тука е масата, тука е леглото, там е мивката, САМО ТОВА ЗНАЯТ.

И аз викам: „Вижте, елате тука до прозореца“ и леко открехвам. Какво открехвам? Пет сантиметра от пердето. ТЕ НЕ МОГАТ да го дръпнат сами, аз го открехвам и викам: „Я, погледнете една СВЕТЛИНА ИМА и се вижда една зеленина и едно дърво отвънка и едно синьо небе“. И казват: „Какво е това“? „ИМА ГО, но вие НЕ може да ГО ВИДИТЕ“. „А, на НАС ТУК си ни е ДОБРЕ“! И ме изхвърлят с ритници.

Отивам, обаче на друго място, второ място, опитвам. Значи, ако те изгонят през вратата, влез през прозореца – при други. И викам: „Момчета и момичета тук я леко да дръпнем“. Дръпвам, обаче едните викат: „Какво има? Това са фантасмагории, не е нищо, това е измама, махай се от тук“. Обаче един по-умен, който е тартора на стаята вика. В ТЪМНИНАТА са ТАРТОРИ, иначе може да са УПРАВИТЕЛИ, РЪКОВОДИТЕЛИ, КОМАНДИРИ, ВОДАЧИ, ВОЖДОВЕ и т.н., АДЕПТИ. Той вика: „А, НЕ, може ли още малко? Викам: „Може, аз ще го дръпна, но после вие САМИ трябва да се НАУЧИТЕ да дърпате пердето. Той вика: „Я ме ВЪВЕДИ мене, кажи ми“. ТОГАВА АЗ ГО ПОСВЕЩАВАМ! Този човек е ДОСТОЕН! И му викам: Мойто момче, така се дърпа, ето с тази джаджа, от тука, от там като щорите на прозореца. Говоря ВСИЧКО СИМВОЛИЧНО да е. И той започва да дърпа и вика: „Я“, какво вижда – дървета, поляна, синьо небе, езера, реки и птици. „КАКВО Е ТОВА“? „Това е ИСТИНСКИЯ СВЯТ“! Вие познавате тука. „МОЖЕ ЛИ“? „МОЖЕ, гледаш го най-напред, после можеш да отидеш при него“. И като открехне целият прозорец, ВЪТРЕ ВЛИЗА СВЕТЛИНА, ТОЙ вика: „Ние, толкова неща НЕ сме ВИДЕЛИ тук. Я гледай по пода, то имало един килим, бисери има, я гледай по тавана какви работи има. ТЕ НЕ СИ ПОЗНАВАТ СОБСТВЕНИЯ СВЯТ, защото е ТЪМНИНА! ВИЕ, НИЕ, АЗ сега съм с вас. Ние НЕ си ПОЗНАВАМЕ СОБСТВЕНИЯ СВЯТ, че ще познаваме ДРУГИТЕ. Но ТРЯБВА ДА ТРЪГНЕШ КЪМ ДРУГИТЕ СВЕТОВЕ, ЗА ДА ОПОЗНАЕШ СОБСТВЕНИЯ СИ СВЯТ.

Знаете ли какво казват мъдреците:
– Ако искаш ДА СТИГНЕШ ЗВЕЗДИТЕ, най-напред ИЗКАЧИ ВЪРХОВЕТЕ!
Това е! Върховете! Да ги изкачиш всичките върхове и тогава вече ще те ПУСНАТ към ЗВЕЗДИТЕ.

МОЯТА МИСИЯ Е ТАЗИ – ДА ОТВОРЯ ЧЕРУПКАТА на СЪЗНАНИЕТО. Да потропам горе. То, дали е в черупка, дали е в консервна кутия, дали каска има отгоре, ще тропам да спукам каската, за да може да излезе стръкчето. И от малкото ЖЪЛЪДЧЕ, както съм казал и орехче ИЗРАСТВА един огромен ДЪБ, който стой 1500, 2 000 години. А има едно малко лилаво такова стъбалце, пуска най-напред и след това РАСТЕ. Ето това е СЪЗНАНИЕТО.

Водещ:
И последен въпрос ако може преди да завършим срещата, някаква НАДЕЖДА да ДАДЕШ за СВЕТА.

Георги:
О, НАДЕЖДАТА е най-чудесното нещо, което може да съществува. Разберете ме без НАДЕЖДА, без ВЯРАТА, без МЪДРОСТТА, без ИСТИНАТА НЕ МОЖЕ да се стигне до ЛЮБОВТА, каквато и да е Любов и най-мъничката. Значи ТЕ ни водят към ЛЮБОВТА. Това са ВЕЛИКИТЕ КОСМИЧЕСКИ ПРИНЦИПИ, които сме казвали не веднъж кои са. Сега ще ги кажа набързо поне петте. Това са ЛЮБОВТА, МЪДРОСТТА, ИСТИНАТА, СПРАВЕДЛИВОСТТА и СЪЗИДАНИЕТО. Значи САМО чрез тях МОЖЕ да се ДВИЖИМ НАПРЕД, но самите НИЕ, НАЙ-НАПРЕД ТРЯБВА да си УСИЛИМ ВЯРАТА, а Вярата се усилва с ДЕЛА! ВЯРА Без ДЕЛА е МЪРТВА. А правиш нещо НЕ толкова за себе си. НЕ ТИ ТРЯБВА пак казвам никаква ухоДвна общност, никаква религия, НИЩО! Чисто и просто БЪДИ един ЧИСТ, СВЕСТЕН, ДОБРОНАМЕРЕН ЧОВЕК, ОТДАДЕН на ОБЩЕСТВОТО! МИСЛИ за ДРУГИТЕ! ВСЯКАКЪВ ЕГОИЗЪМ ТРЯБВА ДА ГО ИЗХВЪРЛИШ, защото Егоизма е добър докато станеш ЛИЧНОСТ, след това вече ТЕ ЗАДЪРЖА и ТЕ ПОГУБВА! Това е което мога да кажа.

СЪРДЕЧНИ ПРИЯТЕЛИ, ПРЕКРАСНИ и ЧУДЕСНИ, искам да ви ПОЖЕЛАЯ от ДУХ и ДУША, УМ и РАЗУМ, СЪРЦЕ и ВОЛЯ да бъдете ВИНАГИ ОЗАРЕНИ от оная СВЕТЛИНА, която МЕ ОЗАРЯВА МЕНЕ!

БЛАГОДАРЯ ВИ!
ПОКЛОН!
СЛАВА ТЕБЕ, ГОСПОДИ!
БЛАГОДАРЯ ТИ!

 

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview