Добре дошли сте в Център “Наш Дом”!
Смятам, че е наистина едно много специално място и наистина човешкото съзнание управлява Битието. Това беше и си е едно най-обикновено село, но просто Светлата Сила ни изпрати точно тук, може би не случайно, за да помагаме, защото всички ние не сме на Земята /това е основното, за което са дошли Светлите духове на Земята/ – да помагат на хората, за които те отговарят.
Защото всеки човек си има духовен водач, но понякога се случва тези духовни водачи, тези Светли духове да слезнат, да се въплатят на Земята. Учителят е казал “ангелите”, аз казвам “Светлите духове”, нали… така по-широко казано, защото те са и от ангелския и от Божествения свят, чакат на опашка, за да дойдат на Земята. Те идват, за да помагат на душите, за които те отговарят.

Така че се надявам аз да се справя, защото в крайна сметка това е моята основна работа – лечителството. Но се надявам и за хората, които не са дошли заради лечение, за тях също да е полезно. Защото лечението, което не случайно е наречено Божествено лечение, то лекува не само физическото тяло, то лекува и съзнанието. Общо взето се случва това, че Бог и Светлата Сила, надявам се всички вие имате вярата, че има такава Светла Сила, която ни помага, защото наистина, за да се помогне на човек, той първото, което трябва да има е вяра, поне… поне малко. Има ли човек в залата, който се съмнява в това, не зная. Надявам се да не е така, за да може максимално да е полезно за всички днешното присъствие. Защото Исус е казал: “Според вярата ви, ви се дава лечение”.

Тук се получават доста семейно и приятно срещите, защото по-малко хора идват, отколкото в залите, когато имаме лекция и хората се отпускат и споделят интересни неща, което и за мен лично е доста полезно. Но исках да кажа за Божественото лечение, че то не лекува само тялото. Много хора, когато нали… от това присъствие Божествено, което работи чрез мен, всъщност получават как да кажа… като посвещения, като инициации, т.е. подсилва им се енергията, дарбите им се активират и т.н. Това също е лечение, защото всеки един има  огромен потенциал, ние не знаем какъв огромен потенциал,

всички сме Богове в развитие.

Лечението на човешката душа се състои в това, тя да си възстанови този потенциал, който тя носи, но е загубила по ред причини. И разбира се и за физическото здраве се работи, и така доста ефективно, бих казала. Има и хора в залата, които са се убедили за това. Лекуват се и отношенията на хората разбира се, това е един процес. Имам хора, при които много бързо стават нещата, много бързо се случва лечението. Как да кажа, защото това са души, които вече са си извървяли пътя, разбрали са каквото е трябвало да разберат. И буквално за ден-два, до три не чак толкова тежки болести /тежките болести да кажем отнемат 20–30 дни лечението/, но по-леките неща доста бързо отшумяват, особено при деца.

Другото, което ще ви помоля още от сега, понеже когато казвам молитва за здраве, включвам и децата на хората, които присъстват. Ако имате дечица или по-големи деца, отсега си помислете за тях и кажете: “Моля, Господи, дай лечение на децата ми.”, нали съвсем кратко, може и по-дълго ако искате да си го кажете, но в този дух.

Сега ще започна  с човека до мен, който е, защото просто искам всички да се чувстват добре. Енергията се засилва с всяка изминала минута и понякога се случва на някои от хората от тази енергия да им прилошава или нещо… състоянието им е малко по-критично. Така че, за да нямаме такова нещо и всичко да е наред, да се чувстваме всички добре, ще започна с него.

Силвина:

– Ти как се казваш?
Красимир:

– Красимир.
Силвина:

– Красимир. (Осъществява контакт с махало) Имам ли разрешение? Сега, понеже връзката ми не е на 100%, за да си потвърждавам и да съм сигурна в нещата ползвам махало, т.е. това е радиестезичен метод, с който правя връзка с духовния водач на човека, с когото работя. Нали не ми е нужно, радиестезистите често ползват – те ги наричат свидетели – снимка, някаква част от човека да кажем, но когато имаш връзката вече с духовния свят и с духовните водачи на хората, не е нужно реално. За да се случи това, трябва да имаш връзка буквално с целия спектър от духовния свят, който е. И смея да кажа, че го имам, т.е. с който и да работя и на другия край на света да е, нали аз мога да се свържа с него. Но за предпочитане е все пак човекът да е наблизо, за да може да… как да кажа… и той да положи някакви усилия. Това е също важно. Човек, който търси лечение, да положи някакви усилия. Както той е дошъл от Бургас нали, човекът не се чувства идеално добре, т.е. той е положил усилие, за което винаги има… как да кажа… винаги има бонус. Небето винаги брои това като заслуга за човека.

Така. Човешка душа. Духовен водач някой от елохимите ли, от михаелите ли? Михаел. Което означава, че в доста прераждания Красимир е бил воин и е участвал във военни действия. Защото михаилите от Божествения свят, какъвто водач той има, те са воините. Те имат функцията където има нещо неправилно, нечисто във Вселената, чрез тяхната енергия да го отблъскват. Те са воините. Не случайно Архангел Михаил, който е Архангел от ангелския свят, е изобразен с меч и се бори с ламята и т.н. Те са си воините. Само че михаелите са от по-високо ниво, не като Михаил, а от горния свят, който е Божествения.

(Работи с махалото) Първо, сякаш нещо има, което не ме допуска в полето му. Сега ще кажеш молитва. Ти вярващ човек ли си?

Красимир:
– Не чак толкова.
Силвина:
– Не чак, ама все пак приемаш, че има една Светла Сила дето помага…
Красимир:
– Да! Да, така е, да!
Силвина:
– Така, сега ще кажем молитвичка, за да се отключи полето. Аз ще я казвам на глас, а ти наум ако искаш си я повтаряй.
Красимир:
– Добре.
Силвина:
Един път достатъчно ли ще е? Ако искате, може и всеки един от вас да я каже молитвата, би било полезно. За да сме сигурни, че ще има ефект при абсолютно всички от днешната среща.

Слава Тебе, Господи!
Моля те, Господи,
чрез Твоята изцелителна сила и мощ,
изцели душата и тялото ми.
Амин! Аум! Аумен!

Така, отключи се. Вероятно на много от вас ще ви е топло. Топло е не само, защото времето е топло, а просто защото има много наситено духовно присъствие. Бях споменавала преди време, че Слънцата ни вливат енергия, за да ни подсилят. Интересно, всеки път преди среща това вливане се случва. Аз буквално изгарям, то даже може би си личи, от тази силна енергия. И това се предава, най-вероятно всички го усещат.

Така. Имам ли разрешение да помогна на Красимир? Малко ще видя от кармата ти – пет нарушени Принципа. Мъдростта – това са убийства, хората, които участват във войни, участват и в убийства – това е неизбежно. На Справедливостта – егоизъм си проявявал в голяма степен, типично за хората, както са болни от рак, егоизма е едно от типичните неща. Програма за самоунищожение има вече в организма, също типично за хората с тази диагноза. Нарушен Принцип на Приемането и Съгласяването. Гняв – също много допринасящо за това човек да развие… Агресията, гнева са една от причините, които отключват раковите заболявания.

Нашите емоции и неща ни разболяват – в това бъдете сигурни, защото когато ние излъчваме негативни емоции и делата ни са не добри, ние привличаме тъмни същности, които всъщност моята работа това е основната – да се пречисти организма енергийно от тях, за да може той вече, чрез Божествената Сила разбира се да започне и да оздравява. Но първопричината за болестите са точно тези същности, които ние сме привлякли с нашите грехове, да кажем.

Въпреки че аз не го казвам грехове, това са опитностите на душата. Грехове го казва църквата. Това просто са нашите опитности. За него малко по-подробно гледам, няма да е за всеки един така. И още един Принцип нарушен – чрез неблагодарност. Това са основните неща. Много възможно е да му се доспи, защото вече с него се работи, освободена карма на петдесет процента, т.е той си върви процеса докато работя. В колко физиологични системи има дълбоки причини? Eдна, две, три. Кои са? Храносмилателна, дихателна, зрителна. Много хора, които идват с диагноза рак аз установявам, че те нямат рак. Случаят не е такъв при него. Какъв е имунният статус? Напреднала фаза на злокачествен процес.

А идват да кажем с… казва: “Eто тук едно топче ми се появи”. И аз като проявявам – ами това не е рак, просто се е сгъстила лимфата. Случило се е това нещо, лекарите го наричат доброкачествено, но изобщо там няма ракови клетки в този организъм. Просто има проблеми с лимфата. И така. В каква степен е освободена кармата? Осемдесет процента, процесът си върви. Лечението ще му е двадесет дни. Дали това ще бъде един етап от лечението – преди бяха етапи, сега вече – не, наистина цялото лечение се ускорява. Двадесет дни.

Това го казвам за всички, че по време на лечебния процес е възможно да се получи леко обостряне на симптомите, които човек има. Как да кажа, вследствие на това, че организмът започва да се детоксикира, да започне по-обилно изпотяване, нещо като разстройство да се получи – това е част от пречистването на организма. Няма да му се притеснявате и не са някакви болки. В сравнение с болките, които самата болест причинява, това са едни много леки болчици, боцкания – бих казала – на моменти. Светлата Сила работи с човека и то си се усеща, няма начин. Така. При него си върви процеса. После, когато кажа молитвичка и за здраве, всичко ще е наред.

Силвина:
Има ли и друг човек, с който трябва да работим индивидуално? Още един. Как се казва? Това дъщеря ти ли е?

Величка:
Да.

Силвина:
Как се казва?

Величка:
Аз съм Величка. (говори трудно)

Силвина:
Величка.

Величка:
– Аз съм с дъщеря ми, тя е Емилия.

Силвина:
Имам ли разрешение да работя с нея? Не. Ти каза ли преди малко молитвичка за помощ за дъщеря ти?

Емилия:
– Да.

Силвина:
– Не ти, майката каза ли?

Майката на Величка:
– …

Силвина:
Ти каза ли молитвичка за нея преди малко? За лечение. Хайде кажи сега, кажи:

Моля те, Господи, изцели душата и тялото на дъщеря ми.

Майката на Величка:
(Повтаря молитвата)

Силвина:
Тя с каква диагноза е?

Величка:
Аз имам проблеми и след изследвания ми сложиха… (не се разбира)

Силвина:
Аз много не разбирам. Има ли някой, кой я доведе? Да ми кажете тя с каква диагноза е. Няма от какво да се притеснявате, само ми кажете какво е, нещо с нервите ли има разстройство, какво е?

Величка:
– Аз ще говоря, тя е дете, явно се притеснява какво трябва да отговори.

Силвина:
Добре. Имам ли разрешение да помогна на Величка?

Величка:
– Завърти ме малко, ако трябва завърти ме натам да говоря. (
казва на друг човек)

Силвина:
Нищо, не се притеснявай, аз така или иначе нещата ще ги видя и да не ми ги кажете. Така. Кармата на колко места е? Едно. Във физическото тяло ли, човешка душа ли е тя? В колко физиологични системи е кармата и́? Eдна, две, три, четири. В кои? Нервна, централна нервна, храносмилателна, сърдечно-съдова. Той нека да си спи, всичко е наред (за Красимир). Зрителна, но основно е в нервна. Какъв е имунният статус? Хроничен дегенеративен процес на нервите и дегенерация. Човешка душа с какъв водач е, от ангелския свят ли? От Божествения свят е. От земна еволюция ли? Има и такива хора. Аз може би за втори път работя с такъв човек, чийто духовен водач… защото и елементалите – природните духове – за хората как да кажа, които са с малко по-ниско съзнание, реално те ги управляват. Не са ангели и Богове, а са от природните духове. Какъв е, трол ли? Гном. Няма значение, просто това ми говори на мен много, на вас може би не толкова. Това е една разрушителна сила, която тя е проявявала в доста животи. И сега тя вече се е обърнала срещу нея и руши нервите и́ буквално. Така че… При нея в каква степен е освободена кармата? То полето и́ се отключи, вече си вървят процесите, макар и бавничко на двадесет процента. Да кажа ли молитвичка отделно за нея, за да ускоря? Ще кажа:

Слава Тебе, Господи!
Застъпвам се пред Тебе за Величка и Те моля:
Прости и́, че е нарушила Божествените Принципи и закони,

и освободи всички дълбоки причини и патологии, свързани с тях.
Прекъсни всички нишки и неутрализирай ги,
които я свързват с тъмните части и егрегори,
с тъмни същности и духове.

Възстанови съвършеното и́ здраве, Мир, Хармония.
Да бъде Волята Ти!

Амин! Аум! Аумен!
Харум! Харом! Харим!

Почивай си, не се притеснявай. (Силвина към Красимир)

Красимир:
Да не преча на вас…

Силвина:
Не, ни най-малко. Днес наистина малко по-сложен ден, но надявам се за всички да е интересно. Така. В каква степен на Величка е освободена кармата? На сто процента. До вчера между другото беше на 99% за една голяма група хора, за които работя. От днеска сутринта нещата вече – всички нишки и неща, които бяха паднаха за тия, които знаят. Така че днес е много специален ден и съответно силата ни доста расте. И когато се работи за лечение доста по-бързо се случват нещата. А и много от вас ще го видят и в отношенията си, в нещата, които ще им се дадат оттук нататък като опитност. Просто всичко лека-полека, полека-полека, включително и здравето вече се ускорява, процеса на физическото изцеление. Защото имаше близо година, нещата вървяха основно на енергийно ниво, не толкова на физическо. Така. И ето днеска първи ден, който идват и доста тежки случаи тук. Хора, които имат наистина голяма нужда от помощ.

 Има ли друг човек, който е рисков?

Величка. Колко време ще е лечението и́ 10, 20, 30, 40? Около четиридесет дни. Около 40 дни при нея ще има. Доста е, защото когато имаме как да кажа… по-сложно е при нея, буквално трябва да се възстановят тъкани. Трябва да се изградят тъкани, които вече са разрушени и затова е нужно малко повече време.

Съпругата на Красимир:
Добре, ще ми разкажете ли как се тръгва по този път на духовното развитие и колко перипетии има?

Силвина:
Ооо, това е цяла лекция (смее се). То не е цяла лекция, а е цяла не знам, може би трилогия от… три книги трябва да се издадат, за да се разкаже.

Участник 1:
Безкрайна тема.

Силвина:
Безкрайно наистина. Еволюцията е нещо безкрайно. Все си казваш: “Йее, това го стигнах” и следващият връх ти се вижда вече нали… стигнал си един голям връх и след това веднага изкачваш следващия. Но е много приятно. Всеки път, когато си вземеш изпит, изкачиш нещо и постигнеш нещо, така задоволството е доста силно и приятно.

Вчера мислих за това кое е началото. Началото е може би наистина това, да приемеш, че всички сме… че не сме равни не сме равни да ви кажа, но

всички сме души, които се развиват и вървят. Сега някои са малко по-напред, просто са се родили по-отдавна, други са малко по-скоро родени от Бога и затова има някакви разлики. Това е разликата. Иначе потенциала на всички го има, въпрос на време и на развитие, и на неща, които всяка душа преживява, за да може този потенциал да се изявява.

Иначе наистина всички сме по образ и подобие на Бога. Та първото е много важно нещо това да го приемеш, защото много хора страдат от самочувствието, че те са нещо повече. Дори и да го знаеш, че си нещо повече, по никакъв начин не трябва да подхранваш това его. Едно е да имаш способност и да знаеш: аз това съм го постигнал, както Георги казва: “Колю Фичето – той това го е направил”, няма как да каже: “Аз не мога”.

Ти можеш. Но това не значи, че ти, благодарение на твоите постижения, трябва да си подхранваш егото и да казваш “Йее, аз съм велик”. Това е един от абсолютните препъни камъни, дето духовното ти развитие просто спира.

И трябва да почакаш повечко време, докато това духовно его не се попречисти. Много хора от различни духовни групи страдат от това нещо. Стигнат донякъде, понаучат нещо и кажат “Аз съм нещо много”, а всъщност Бог е нещото, което е много. Ние сме души, които се развиват.

Мога да ви разкажа при мен лично какво се е случвало, но не зная дали това е нужно. При всеки историята е различна и в същото време се повтаря. Като съм слушала различни хора, просто душата си минава през всички възможни опитности и затова се сменят духовните водачи. Защото при всеки духовен водач ти учиш нещо различно, нещо ново. Щом научиш при него ти се сменя духовния водач, съвсем друг урок, съвсем други неща. И затова сега на хората различни неща са им като пречки, като уроци. Едни хора имат проблем в отношенията – много често тук идват такива хора. Ние с Георги се шегуваме, че сме малко като бюро „Брачна консултация“, защото последните два дни бяха основно такива хора идваха. Някои се стесняват да говорят и т.н., впоследствие се отпускат.

Участник 2:
Какъв е признака, че е сменен духовният водач? Как да го разпознаваме в момента на смяната?

Силвина:
– И
ма разлика. При човешките души, които са на Земята, той се сменя, когато човека си отиде горе, като – докато е бил на Земята в тази поредица на прераждания, си е научил вече уроците, които е трябвало да усвои на това ниво. И когато се прероди, той вече е със сменен духовен водач. Но когато това са духове, Светли духове, каквито има доста на Земята сега, те се сменят като посвещение. Да кажем, при мен първоначално беше Учителят Петър Дънов. Той е един от Елохимите. И когато съм проверявала връзката с кого ми е – с него ми беше връзката, но след това се смени водача. Съответно как да кажа,

колкото по-висока йерархия е духовният ти водач, толкова степента на Истината, която получаваш е по-голяма.

В един момент получаваш сто процентовата Истина. Но кога се случва това – за да я получиш сто процентовата Истина, ти трябва да имаш абсолютна чистота.

Абсолютна чистота!

И също така трябва да си приел, че няма Тъмна и Светла сила и да си заобичал Тъмната сила, както при мен се случи последните три-четири дни. Не само че го приех, но някаква Любов се излъчи. Защото аз разбрах, че за да мога да работя истински с хората, трябва да имам подкрепата и на Тъмната сила.

Светлата сила е половината от нещата, които са, но всеки Светъл дух има еквивалент и тъмен. Това наистина е така. Съществува си дуалната Вселена. И за да може човек да обхване дето казват

Всемиров Учител. Какво означава това? Това е човек, това е много велик Дух, който е направил контакт с всички съзнания, които са на Земята.

Това става чрез духовете, които отговарят за националните съзнания, има си такива. Както за България това е Иван Рилски, това е Учителят и още един. За всяка нация си има трима, обикновено са трима Светли духове, които са като национални духове. Когато ти направиш връзка с тях, ти вече с който и да е човек от тази нация да говориш, ти вече правиш връзка с това съзнание. Може да му кажеш три думи и да стигне до абсолютна дълбочина в душата му това, което ще му кажеш. И за мене това, може би, означава дето казват: “Говориха всички езици”. Това да говориш всички езици по-скоро означава да правиш връзка с всички души на Земята, да можеш я правиш – да говориш на езика на душата им. А не толкова физически да говориш езиците, въпреки че ще видим, може и това в един момент да се случи, не зная точно. Не е описано никъде в Евангелията. Споменава се за Апостолите, но точно технологията и какво е било за тези езици не е съвсем ясно. За Иисус поне никъде не съм видяла да пише Той какви езици е говорил, за Учителя също няма сведения. Така че аз допускам, че това по-скоро означава „да можеш да говориш на душите на всички хора“. Другото, което означава

Всемиров Учител е да имаш подкрепата и на Тъмната Сила.

Без тази подкрепа… защото много от процесите зависят от тях и включително и лечебните процеси – те пускат душите. Тези нишки, тези неща, които ни свързват с тях, те ги пускат. Значи Бог – ти можеш да се молиш много, но трябва да имаш и тяхната подкрепа. И тогава вече ти обхващаш /всичко/, защото Вселената е безкрайна. Има както множество Светли духове, така има и Тъмни – като бройка горе-долу са еднакви. Разбира се,

Бог е един и Той е Любов, Светлина.

Той управлява всичко това, но за да можеш ти… как да кажа… да случваш много неща, да си чудотворец, трябва да имаш и тяхната подкрепа. И така.


Участник 1:
Но нали Тъмната сила произлиза от Бог?

Силвина:
Всичко произлиза от Него.

Участник 1:
Дори злото в нашия живот идва от благите ръце на Бога.

Силвина:
Абсолютно е така. Разбира се, има и духове, които така леко са излезнали от строя, но пак е по Божие допущение. Както има тук, в нашата Слънчева система, такъв дух действително –  сила от ангелския свят, който е наречен Сатана, действително леко има едно отклонение, но пак Бог го е допуснал, за да може това, което Земята е трябвало да премине, да премине по точно този начин – през всичките уроци да минат душите – пак е по допущение Негово.

Когато Иисус е лекувал, аз затова го нарекох Божествено, защото Той е лекувал по доста подобен начин. Казвал е молитва за греховете на хората, виждал ги е: “Господи, прости им еди-кои си грехове”. На някои хора от тълпата, която постоянно ги е следвала е казвал: “Ти си грешен, направил си еди-какво си, еди-що си…”, на други не е казвал, това са били много хора. Но молил се е за греховете, освобождавал е бесовете, което го предава като дарба и на апостолите си.

Бесовете аз го наричам „карма“. Защото това са и демони, и дяволи, и същности, и духове, и много неща. Аз цял ден, в Стара Загора имахме обучение, говорих по този въпрос, за да обясня да познаваме и тъмната, и светлата страна, защото няма как да боравиш с лечение, каквото и да било, ако ти най-малкото да ги познаваш. А след това вече да влезеш и в контакт с духовния свят, а

този контакт става основно, когато ти помагаш.

На колкото повече хора – аз работя вече колко, две години стават – на колкото хора помагам повече, с все повече Светли духове влизам в контакт. Примерно, ето сега неговият (посочва Красимир) духовен водач, въпреки че аз отдавна съм в контакт с него, защото съм работила с подобни хора като него, на които духовният водач е този Михаил. Но да кажем, че не бях го срещала този дух, както в началото ми се случваше, веднага дарбата му се добавя към мен. Това, което той дава като способности на човека, се добавя към моите дарби и съответно потенциалът на лечителя расте точно по този начин, когато той помага и работи. И нали да завърша,

освобождавал е кармата и след това самото лечение вече е на физическо ниво. Но първата стъпка винаги е на енергийно ниво – да се освободят тъмните същества, които са в човека, както Той ги е наричал бесовете. Защото те са основната причина, това е енергийна причина.

Лекарите и всички, които са се фокусирали върху физическото тяло, виждат симптомите, симптоматиката. Но никъде никой… нали някои психолози обясняват, че нашите емоции, нашите неща… наистина – да, емоциите, но основно са тези енергийни същности, които човек привлича с неговите погрешки, с неговите негативни опитности. И те повлияват.

Вече зависи къде са – ако са във физическото тяло, това са болести, ако са в някое от фините тела, това са ментални разстройства, емоционални. Ако са в каналите, които ни свързват с други хора или егрегори, това са проблеми с общуването с тези егрегори – да кажем хора, които имат проблем със семейството, с работата си имат блокиран канал на успеха, за връзка с бизнес егрегорите и т.н. И когато тези енергийни причини се освободят нещата при хората потръгват. При тези хора това е малко по-лесно. Когато е физически проблем във физическото тяло, тогава Светлата Сила продължава да работи с този човек още известно време, докато… как точно работи Тя си знаяе, ангелите си знаят какво точно правят. Аз не мога да знам, усещам че в този орган, в другия орган нещо се случва. Пречиства се организма и нещата се случват.

Имам случаи на мигновени лечения. Имаше в Бургас един човек, той сега ни е много близък така… близък приятел бих казала, не точно приятел, но добър познат с голяма Любов към нас. Този човек дойде абсолютно схванат. В Ахтопол бяхме, седнахме на едно кафе, нямаше и вярата. Георги му каза “Трябва да вярваш и така…така…така”. Погледнах да видя каква му е диагнозата – разместени прешлени и притиснат нерв, седалищен нерв това, което наричат ишиас. Но ишиасът – това са разместени прешлени задължително и може да има и шипове, които още повече усложняват нещата. При него бяха само разместени прешлени. Казах молитва за наместване и след половин час, когато човекът стана от масата, вече нищо не го болеше.

А този човек е много интересен, защото той впоследствие като го проверих, е слепецът, на който Иисус му е върнал зрението. И така. Той и със зрението имаше някакъв проблем, както и да е. В смисъл, че наистина

тези „чудеса“ както хората ги наричат се дават, за да се увеличи вярата ни. Това е много важно нещо – да имаме вяра, загубили сме я.

През цялото това пребиваване на Земята сме позагубили Вярата и Светлата Сила работи всячески, за да ни помогне за това. Чрез страданията, изпитанията и всичко, което ни се дава. Вярно е, чеизрастваме, но подсилват се и нашите способности, и нашата воля, всичко се засилва. Затова казва Учителят: “Ангелите се редят на опашка, за да дойдат на Земята”. Вярно, тук доста е трудно, но няма… това, което получаваш тук като опитност малко са местата във Вселената, където можеш да го получиш.

Участник 2:
Аз да попитам: искам да си знам дарбите, освен рисуването и не само рисуването, отделно как дасе свързвам с духовния водач, с Бог, за да имам вдъхновение, да мога да творя.


Силвина: Първо, ти си душа от новата раса с духовен водач Христос. Така. Първо прераждане ли и́ е? Второ е. Второ е. При тях, както и при серафимите, те изучават Любовта, защото духовният им водач Христос отговаря за Принципа на Любовта и съответно там са им уроците. И най-често са в партньорските отношения, т.е. в предния живот най-вероятно… Какво е проявила? Най-често егоизъм в любовта проявяват. И съответно и сега може би при теб леко куца, не зная.

Участник 2:
Да.

Силвина:
Любовта малко куца. Там ти е била опитността. Душите от Новата раса като потенциал имат почти всички дарби, както тя има. Колко са? – осем, девет, десет. Нямат ликвидиране – това, за което отговарят михаилите да кажем – и нямат… не могат да възкръсват, нямат дарбата да възкръсват. Възкресение – това е вече за Духове, които са доста по-високи йерархии, но всички други са в потенциал. Коя е най-силната й дарба? Да освещаваш. Типично за тях. На сто процента е вече развита. След като има посвещение, коя дарба ще и е най-силна? След посвещението, което предстои, което ще бъде от дух от ангелския, от Божествения свят, от Отца? Отца! Каква ще и бъде тогава най-силната дарба? Ясновидството. Ясновидството е свързано с Отца, защото Отца отговаря за Принципа на Истината, ясновидството е свързано с Принципа на Истината. Тоест предстои ти посвещение, през което ясновидската ти дарба, която сега е в потенциал, ще се засили и то доста. На десет нива ясновидец, само първо и второ ниво няма да са развити, т.е. няма да виждаш тъмните духове и умрелите, починалите. Те са първо и второ ниво, всички други нива нагоре /светлите/ ще ги виждаш. Но пак казвам, в потенциал са всички, ти си лечител. Просто тези хора са като, как да кажа… като дето казват кадемче. Като са около теб, ти е леко, спокойно. Душички мили! Наистина.

Участник 2:
Ами някакъв съвет за егото?

Силвина:
За егоизма в любовта ли?

Участник 2:
Или нещо като насока, когато започна да си виждам грешките или да съм по-отворена да виждам грешките си да питам за насока. Защото все повече тези месеци виждам все повече неща, където съм бъркала и съм като: “Божее, толкова ли съм зла, глупава или…”, т.е. ето защо ми се случват тези неща. Не случайно сега не се чувствам добре и примерно главно свързано с приятелите ми и с хората, към които съм се отнасяла осъзнавам, че не съм се отнасяла толкова добре. Да.

Силвина:
Значи ти си в един капан, който не е… трябва да го минеш това нещо.

Ние не трябва да се обвиняваме, че ние нещо… Да, минаваме през някакви опитности, но в никакъв случай не трябва да имаме вина за това и да се чувстваме виновни за това, че нали нещо съм сбъркал. Ама това ти е опитност, ти няма как иначе да го научиш това нещо.

И това е един от капаните в духовното развитие – човек да се обърне назад, да си каже: “Леле, колко съм лош! Колко страдание получават хората около мен, заради мен” и т.н. И духовното развитие на този човек понякога може дори да спре, т.е. да спре за това прераждане. Винаги Бог дава и още и още, докато човек научи всичко, което трябва да бъде.

Величка:
Аз искам да попитам това не е ли свързано с егоизма? Да станеш егоист само себе си /да гледаш/, като не зачиташ другите и грешките.

Силвина:
Това е егоизма. Това е егоизма да, това е.

Величка:
Ами значи ние за провеждане трябва да станем егоисти?!

Силвина:
Така. При нея забележка една и това си е – егоизъм. И така. Не гледай толкова назад, това е абсолютен съвет! Георги казва: “За духовния човек миналото не съществува.” Сега аз мога да ти казвам, че кармата ти и нещата са свързани с това, че си проявила егоизъм, но това ти е опитността, за да се научиш на това, което е типично за децата от новата раса. Те са абсолютно всеотдайни същества! Но просто за някакъв момент минаваш през егоизма, за да разбереш какво е да бъдеш същество на Любовта в крайна сметка, каквито сме всички ние.

Участник 2:
И защо?

Силвина:
И как да го преодолеем.? Колкото повече служиш и даваш, ще преодоляваш, няма начин. Малко по малко, по малко.  

Участник 2:
Значи все пак правилно си мисля.

Силвина:
Всичко си е наред.  

Участник 2:
И също имам кисти на яйчниците.

Силвина:
Да. Ами хората, които имат с партньорството проблеми, винаги полова система /страда/, но ще минат тези неща, да знаеш, доста бързо. При децата от новата раса, понеже Христос ги лекува, лечението е много бързо. Лекувал е доста такива души. Идват тук и много им се радвам винаги, И доста бързо е лечението.

Участник 3:
Казват, че България е свещено място.

Силвина:
Така е.   

Участник 3:
Наистина ли това ще бъде пътя, по който примерно да се развива България, тъй като има всички дадености исторически, които…

Силвина:
Ами всички пророци са го казали. Не смятам, че някой от тях е сгрешил. Нито Слава е сгрешила, нито Учителят е сгрешил, но това е пътя изобщо на човечеството. Повярвайте ми, аз наблюдавам процесите в духовния свят от една година и това, което се вижда е, че

нещата отиват към големи промени, наистина големи промени. И то вече се вижда колко е различен света.

Нищо общо няма с преди една, две, три, пет, десет години.

А България е – първо тук има изключително много аватари, Светли духове, които са се въплътили. После тук има наистина енергия, за която вчера говорих –

няма място с такава концентрация на духовни съоръжения като светилища, както е в България. Тя просто си е земята, Райската земя, земята на Бога, Обетованата земя. За мен това е България – Обетованата земя.

Няма място с такава енергетика, но наистина тук има и доста… Георги ги нарича “коренна раса” или “туземно население” – това са души, които са все още земна еволюция.

Примерно Бойко Борисов – духовният му водач е гном. Гном значи ниско ниво. Но въпросът е, че хората на Духа, как да кажа, тези дарби, които ни се дават, те не ни се дават така да си седим и нищо да не правим със сигурност, т.е. промяната тръгва от всеки един от нас, които знаем и можем. Ами да,

ще се появят хора, които ще бъдат от новата раса или духове, Светли духове, които ще заемат места и в политиката, и въобще нещата ще се променят. Няма как.

Земята иначе върви към… или излиза изцяло към Духа, или си върви към някаква такава… Но разбира се, в този сценарий катаклизмите са необходими, но Земята и цялата система си вървят към Райските селения. Така че това мащабно присъствие на Духовните Йерархии, което в момента е тук, то не е така да ни направят нещо лошо с тези катаклизми, а то е за да се помогне за тези души, които са дораснали за това ниво да се събудят, да започнат да работят. А другите, които все още си спят, просто разделението си върви. Голяма част от душите, които напускат и не са се осъзнали, отиват на Земя номер две. Буквално на тази Земя няма да има много хора, които ще живеят да ви кажа. Но хората, които ще останат да живеят ще бъдат чисти хора.           

Участник 4:
Здравейте, Валентина се казвам. Попаднах при вас чрез един мой приятел, макар и доста по-млад от мен, при който виждам невероятно развитие. Споменах му за моя проблем, който няма да се връщам назад, защото искам да вървя напред, но ми е нужно да освободя душата си от страх и стрес, датиращо от пет години насам. И да си бъда много смела, много силна и много спокойна.

Силвина:
Да, страховете. Сега, за страха може да има различни причини. Винаги са в миналото на човека, на душата в нейните прераждания назад, когато се потърси. Сега може да е преживял този човек нещо, което е отключило, може да е нещо съвсем дребно, минимално, но то просто е отключило как да кажа, тъмнината на страха, което вече е в човека от предишните му прераждания. Най-често това е страха на съществата, които ние сме наранили по някакъв начин, които като духове сега са при човека. Може да са животни, които е убил, които е наранил, може да са човешки същества, може да са същества, които е насилил или… различни варианти срещам, но той всъщност преживява техните усещания. И когато се отключи кармата на човека, те се явяват. Пората с паник атаки – то вече стана като мода, много често, много често работя с такива хора, това са най-честите случаи.

С тебе конкретно. Имам ли разрешение да я видя? Тя човешка душа ли е? Светъл дух, от ангелските йерархии ли е? От ангелските йерархии. Светия, един от Светиите. Не е от българските светии, група някаква е била. Гърция. Ти имаш ли връзка с Гърция сега?

Участник 4:
Не. Кръстница имам, която има някакъв гръцки корен, друг не.                             

Силвина:
Ти си от ядрото на Свети Димитър. Мъжки Принцип? Мъжки. Мъжки Принцип, което означава, че през повечето прераждания си била мъж. Кармата й с какво е свързана? Колко Принципа е нарушила? Един, два. Кои са? Умереността е едното и Добродетелността, Доброто. Най-вероятно е свързано с това. Унизяване – някого си унизила. Сега може би и ти се чувстваш понякога все едно като хората те пренебрегват или нещо от този род.

Аз всички хора, с които работя ги приканвам да… как да кажа… за голяма част от проблемите, за които говорим, още утре ще забележите, че страха няма да го има. Тези енергийни неща когато се освободят и когато това е на емоционално ниво особено, още на същия ден човек забелязва, че му е доста по… няма го страха, няма ги притесненията, просто се променя веднага. Когато е физическа болест, малко повече време е нужно, но психиката на човека се освобождава още на същия ден. Така че ако може някакси си, говорете за нещата в минало време: “аз имах страхове”. Нали? Но сега нямам страхове, защото това наистина е така.

Участник 4:
Добре. Благодаря Ви!

Силвина:
Не само имаш връзка със Свети Димитър, ти си част от ядрото на Свети Димитър. Може би трябва да отидеш в църквата в Солун, нещо да направиш…

Участник 4:
Ами не се знае, да. Духовният водач ми е Отец Димитър от гр. Пещера. Той е духовен водач.

Силвина:
Който е на Земята сега като човек.

Участник 4: И действително животът ми е свързан с името Димитър в много насоки. И съм си задавала този въпрос, но ето намирането на отговора. Благодаря!

Силвина:
Имаш потенциал и духовен, който ще се отключва.

Участник 4:
Благодаря!

 Участник 5:
Силвина, а когато се моля за децата си, понякога си мисля дали не се намесвам в… примерно аз имам проблем с моето дете. Дали не се намесвам в неговия път. Това може да е Божията воля той наистина да трябва така да мине по своя си път. А аз с моите молитви имам ли право да го правя?

Силвина:
Ами аз първоначално също смятах така, че не е правилно родителят да се молят, но сега забелязахте, че помолих всеки, който иска и за дечицата да каже молитва.

Участник 5:
Да.

Силвина:
Защото родителите се оказа, че имат това право. Защо е дадено? Има някаква логика. Не зная защо е. Аз също смятах като теб, че всяка душа в крайна сметка си е… може да са ти земните родители, но би трябвало тя да си измине нейния път. Но се оказа, че се допуска тази помощ от родителите. Може би, защото и времето е такова. Наистина е време, в което се помага. По всячески начин Светлата Сила се опитва да помогне.

Участник 5:
Значи да не се притеснявам това, което…

Силвина:
Не.

Участник 5:
То е за негово добро. Да.

Величка:
Аз мога ли да попитам нещо? За майка ми, дъщеря ми и за мен. Те са тук, но нищо не говорят, явно се притесняват и аз да питам нещо.

Силвина:
Да, питай.

Величка:
Значи моето здравословно състояние влияе ли и на тях?

Силвина:
Ами да.

Величка:
На кой повече и до колко? След това аз дали мога да го променя.

Силвина:
Можеш.

Величка:
Как? Опитвам.

Силвина:
Повече влияе на дъщеря ти. Дъщеря й нова раса ли е? Не е нова раса, но е поела част от негатива, въпреки това. Защото децата от новата раса много често поемат от негативите на родителите си. По този начин се жертват, помагат. Духовен водач е един от Елохимите. Йехова – Елохимът на Справедливостта. Съответно всички души, които този Елохим е техен водач са лечители, няма изключение. На нея основната и́ дарба, колко дарби има тя? Една – лечителска дарба. Тя лекува ли чрез присъствие? Лекува. Тоест тя освобождава негативи както и аз, както и много от нас вече, чрез присъствието… само от това, че си говорим вече, негативите на хората се освобождават. Но тя, понеже все още няма много опит, е поела част от тези негативи, т.е. тя не ги е освободила. И в този смисъл й се е отразило не много добре това, че майка й е болна. Тоест твоят егоизъм, дето говорихме, че ти имаш егоизъм, трябва да си помислиш за него – какво е това егоизъм и че твоето състояние наврежда и на тях. Защото това е пак егоизъм – да си болен и да знаеш, че другите страдат от това. Има хора, които искат да са болни, за да… и аз не зная, става от егоизъм. Да им обърнат внимание, да.

Величка:
А вие какъв съвет бихте ми дали, за да предпазя дъщеря си?

Силвина:
Дъщеря ти ще бъде добре от днес, да знаеш. Ако ти успееш за в бъдеще повече да се грижиш /сама за себе си/ и тебе си ще излекуваш по този начин.

Величка:
Аз много искам да й помогна. Като че ли не мога да намеря пътя. Трябва ми начина.

Силвина:
Ще го намериш, ще го намериш. Виждате ли как говори вече? (към другите) Доста по-различно, съвсем контактно. Просто от ден на ден ти ще се чувстваш по-добре. И колкото повече помагаш на дъщеря ти, повече ще се лекуваш от твоя егоизъм, защото си имаш нали, това ти е забележка.

Величка:
На мен това ли ми е големия проблем? Че се превръщам в егоист постепенно?

Силвина:
Да, постепенно си се превърнала, но ще се излекуваш от него.

Величка:
А колко дни ще я правите?

Силвина:
Четиридесет дена. Нали казахме, четиридесет дена ще ти бъде лечението. Ако е нужно пак ще дойдете като минат.

Величка:
Да, защото аз видях, че (не се разбира) на моя близка така…

Силвина:
Какво видя?

Величка:
Вредя на тях.

Силвина:
Ами вредиш.

Величка:
И затова искам да го премахна, ако мога. И съм объркана, и не знам как.

Силвина:
Моли се на Бога, всеки ден се моли. Казвай молитвичка, това е най-важното да знаеш:

Господи, излекувай ме от моя егоизъм.
И ми помогни да съм пълноценна, да съм полезна за близките си.

Казвай я тази молитва. Колко пъти на ден да я казва? Един, два? Три пъти я казвай – сутрин, обед, вечер. Запомни ли?

Величка:
Да, да съм полезна и да помагам.

Силвина:
Да.

Величка:
Като че ли от това се пазя. Приела съм, че това ми е навредило и черна работа правя (не се разбира добре). И се страхувам от гроба и бягам от него.

Участник 5:
Осъзнава го.

Силвина:
Слава на Бога! Това са си разсъждения вече на един съвсем в час човек. Аз мисля – знаеш ли какво? Че хората, които сме тук, нали не само аз, че нещо се случва, просто в момента цялата група те лекува теб да знаеш. (Всички се смеят)

Така че ще й се ускори, най-вероятно ще й се ускорят нещата. Всичко ще е наред.

Величка:
Да, аз много искам и се надявам.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview