Георги:
Е, Приятели по Дух и Душа, и по Сърце! Слава на ВСЕВИШНИЯ, ВСЕМОГЪЩИЯ, ВСЕМЪДРИЯ, ВСЕИСТИННИЯ и ВСЕЛЮБЯЩИЯ! Това е ВСЕЛЕНСКИЯ РАЗУМ! Накратко го наричаме ГОСПОД БОГ!

Ще ви кажа в началото една дребна тайна, преди да кажа Молитвата. Знаете ли каква е тази тайна? Тя е много проста, както всичко, което е Космическо, Небесно и Божествено, но човек трябва да го направи, и абсолютно ще се убеди в това, което казвам! Аз Винаги казвам – НЕ МИ ВЯРВАЙТЕ! Аз съм Шехерезада в панталон, мога да ви разказвам приказки. Обаче като го НАПРАВИТЕ – Виждате, че ДЕЙСТВА!

Знаете ли какво нещо е Връзката с БОГА и с ЦАРСТВОТО БОЖИЕ, каквато е днешната тема? После ще говоря много по-подробно, а Силвина още по-подробно от мене.

Важното е да се АКТИВИРА ДУХА! Сега аз съм Активиран, защото тука има поне 500, 600, 700 човека. Тогава НЕ СЪМ ОБИКНОВЕН ЧОВЕК! Обикновен човек съм, когато си седя с приятели и си пия кафето, когато ме срещнете на улицата, винаги съм. Но когато има Събитие, ДУХА Слиза и започва някак да ме Напомпва, както се напомпва автомобилната гума когато е спаднала.

Спадналата гума, това е човек, в който Духа НЕ е Активиран. Той си върви по пътя, ама бавно ще върви, със спаднали гуми нали знаете как се кара кола? Всичките знаете. Ама като се напомпат, колкото е по напомпана гумата, дори и на колелото върви по-леко. Ето това е ДУХЪТ! Разбрахте ли сега? Да ни напълни нас. Това е Вся и Всьо! После ще говоря подробности.

Както едно всяко събитие, но още не мога да науча политиците, преди да започнат каквото и да е – Да Кажат една МОЛИТВА! Едно обръщение към Вселенския Дух, към ВСЕВИШНИЯ! И веднага нещата СТАВАТ ПО-ГЛАДКО, защото ТОЙ им ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ и се АКТИВИРА! Това е част от тайната, която ви казвам. За това са МОЛИТВИТЕ, за да може да СЛЕЗЕ У НАС ДУХА! ДА НИ АКТИВИРА! И колкото по-често и повече Молитви – толкова по-добре! – Казва го Учителя, не го казвам аз.

И така, сега ще кажа една Молитва от ваше и от мое име, за да бъде днешният ни ден и днешната работа здравословна и абсолютно ползотворна.

ГОСПОДИ, БЛАГОДАРИМ ТИ!

ГОСПОДИ, БОЖЕ наш ВСЕЛЮБЯЩИЙ,
ТАТКО ВСЕДЪРЖИТЕЛЮ!
ТВОРЕЦО на Небето и Земята,
на всичко Видимо и Невидимо!

Молим Те, Бъди в тази зала заедно с нас.
Води ни, Напътствай ни и ни Подкрепяй,
за да свършим днешната работа
най-съвършено, най-полезно и най-добре!
За ТЕБ! За Твоята СЛАВА!
За твоето СЛОВО! За Твоето ДЕЛО!
За Човечеството и за Планетата Земя!
За да може да я свършим, според
Твоята ВЕЛИКА ЛЮБОВ, МЪДРОСТ, ИСТИНА,
СПРАВЕДЛИВОСТ и ДОБРОТА!

ГОСПОДИ, ТВОЯТА ВОЛЯ ДА БЪДЕ!
БЛАГОДАРИМ ТИ от Дух и Душа, ум и разум, сърце и воля!!!
СЛАВА ТЕБЕ!

Амин! Аум! Аумен!
Амин! Аум! Аумен!
Амин! Аум! Аумен!

Харум! Харом! Харим!
Харум! Харом! Харим!
Харум! Харом! Харим!

Слава Тебе, Господи! Благодаря Ти Тате, че ни послуша!

ПОКЛОН!

Сега думата има Силвина.

Силви:
Приятели, Благодаря на всеки един от вас, наистина с цялото си Сърце, с Цялата си Любов, за тази Подкрепа, за това Светло Присъствие в този град, който е Сърцето на България. И се надявам днес всички заедно да можем да постигнем нещо изключително. И това е наистина за България, за това Разумността, Мъдростта да започне МОГЪЩО да Работи в България. Всеки един от нас да постъпва Мъдро в действията си. И политиците ни, и те да помъдреят, за да взимат най-точните решения. Да водят към Светлината този народ!

Благодаря ви, искам да поканя две приятелки, които се отзоваха за началото на събитието. Ивета Маринова и Полина Проданова, които ще изпълнят, мисля от Кармен. От Кармен ли остава? С Ивета сме безкрайно близки и благодаря за подкрепата, включително и за това, че търси, и помага да открием точната за нас зала. Флейта и Арфа за начало. Насладете се.

Ивета Маринова:
Скъпи приятели, ще ви изсвирим една малка част интермецо от операта Кармен от Жорж Бизе с огромна благодарност към Силвинка и Георги Изворски за това, че успяха да направят възможно това събитие и в София. Разбира се поздрави за всички вас.

Публиката:
Благодарим.

Силвина:
Наистина, Ивета, ти си вълшебната флейта, в акомпанимент с вълшебната арфа. Беше наистина велико!

Георги:
Знаете ли, музиката е наистина вълшебно и велико нещо. Като си затворих очите веднага започнаха да се нижат цветни картини, точно като на филм. Едни прекрасни неща, беше само живата истинска природа. Път между зелени хълмове и ручеи, които слизаха от хълмовете. Да, музиката е и СЛОВО, и звук, и Душевност.

И понеже започнахме така да се каже с култура. Преди месец и нещо Силви имаше в град Стара Загора, тъй нареченото „БОЖЕСТВЕНО ЛЕЧЕНИЕ“ – семинар. Един ден преди това, аз както си стоя най-спокойно, изведнъж отгоре ми диктуват едно стихотворение на прастария език – пратракийски употребяван 8, 10.. Старосанскритсия е от 8 000 години насам. Пратракийския е по-стар, естествено че от него са произлезли всички останали езици. Казват му някъде Ватански, но едното припокрива другото.

И слушам, веднъж ми казват текста и аз питам:
– Да го запиша ли?
– Запиши го. После ще го превеждаме.
Само ми преведоха заглавието и аз после си го преведох сам като свалях информация отгоре, но колко съм го превел и как съм го превел.. Нали съм не само писател, но съм и поет. Може да съм пишман поет, но съм поет. Така, стихотворението се казва „Хирден“. Ще го прочета на-напред на тракобългарски, най-стария език, а след това превода.

ХИРДЕН означава ПОЛЕТ към СВЕТЛИНАТА
Ден си е ден и до сега, а Хи – идва от хит, височина, нагоре, само че с Разумност да се качиш нагоре. Това е ПОЛЕТ, Само Издигане към СВЕТЛИНАТА! Словото не е кой знае колко трудно, но въпреки всичко трябва да му знаеш СЪЩНОСТТА.

ХИРДЕН

Кара вала, каран дон
хелис Ор балдем
вилис парис Корон дон
ил вилис хир Ден.

Чембер ленде, чембер сен
пара сон кал дън,
ас фирандес ас Едлер
кир кирлири фън…

И пурандис, и хулдун
Смирос Кими Хан
пара сондерс, пара лун
пара Кандер Кан.

Превел съм го „СМИРОС КИМИ ХАН!“ – БОЖИЯТ ОТРЯД!

ПОЛЕТ КЪМ СВЕТЛИНАТА

Всичко расне и тече, ходи и лети.
Вятърът светът мете с хиляди метли.
Има мълнии и гръм в този шарен свят,
но за теб ще бъдат сън, ако си Крилат.
Щом по пътя ти вървиш с БОЖИЯТ ОТРЯД!
Знай от зло НЕ се плаши
Ставаш ТИ КРИЛАТ“!

Да си КРИЛАТ, означава да си с ДУХА! Елементарните и нисшите съзнания са БЕЗКРИЛИ! Дори и птиците, които имат крила, тяхното съзнание още не е дорасло да бъде Самосъзнание и много рядко работят със Свръхсъзнанието. И животните имат всички Съзнания, но имаме Подсъзнание и Съзнание – другите Съзнания са запечатени. Самосъзнанието е при човека, вече знае кой е и за какво е, и РАЗЛИЧАВА Добро и Зло.

СВРЪХСЪЗНАНИЕТО Е да държиш абсолютно само за ДОБРОТО! Злото НЕ те интересува или ако го виждаш, гледаш по някакъв начин да го Елиминираш ако можеш. Ако не го оставяш, защото то е Необходимо Зло, за което след малко ще прочета един, два цитати от една книга на Учителя. Точно какво е написал повече от 100 години.

Следователно когато си КРИЛАТ, Живееш в ЦАРСТВОТО БОЖИЕ! Днешната тема е Царството Божие!

Преди това ще разкажа една кратка басня, която така много ми приляга на мене. Когато бях малък, нямахме в двора чешма, имахме кладенец. Чешмата беше на около 400, 500 метра и винаги ходех с дамаджани и шишета за вода за пиене. Иначе от кладенеца имаше вода колкото искаш. След това вкараха вода, още родното ми градче, тогава село не беше водоснабдено цялото и не беше канализирано. Като станах на 20 години тогава го канализираха.

Но баба ми казваше така:
– Гоги, я вземи дамаджаните и върви да напълниш (две дамаджани по 5 литра, не по-тежки) вода от чешмата.
Аз отивам, обаче някой път съм се заиграл така или нещо не ми се прави, викам:
– Бабо, после.
– Няма после. Трябва ми вода да готвя.
– Абе бабо, после.
– Слушай, върви не си лисица, че да ти падне опашката. На лисицата като много работи й пада опашката.
Това е началото на баснята.

Баснята се казва: „Лисицата и нейната опашка“

Веднъж царят на животните лъвът прави едно горско събрание и казва:
– Вижте какво, има едни двукраки същества много неразумни и малоумни, които са замърсили нашият дом гората, и аз искам да направим един трудов, хигиенен  ден. Утре идвате рано сутринта по изгрев слънце и се работи до тъмно. Чували съм подсигурил, трябва да се изчистят боклуците и на края на гората има една стоянка където ще се трупат. Има разбира се норматив, не може , има ред в моето царство. Двадесет и пет чувала на всяко едно животно, това е нормата, който не я изпълни остава след залез слънце и работи по месечина.

Кои остават? Таралежа и баба костенурка, кои ще останат други?
– Който обаче преизпълни нормата от 25, 50 чувала получава бонус, награда. Който я преизпълни още веднъж 75, още по-голяма награда. А който от 75 нагоре, ще видим, който е събрал на-много получава голямата награда на трудовия ден.
На следващият ден всички отиват, обаче отива при царя, се обажда едно гласче тънко, така както са се насъбрали и разпределят районите.
– Ваше тройно Величество, мога ли да кажа нещо?
Гледа лисицата, вика:
– Кажи, Кума Лисо, какво има?
– Ваше четворно Величество, – започва да увеличава тя е хитра, после ще каже петторно Величество, Благодаря ви, накрая. – Понеже от деди и прадеди знам, че когато работя тежка физическа работа, а това не е лека, ми пада опашката. Опашката е един много важен атрибут за мене, той е жизнено важен. Не само защото е красива и ме краси, а защото ме спасява. Гонят ме ловните кучета и аз като махна на дясната страна с опашката, те виждат опашката – юрват се натам в тая посока, и аз им избягвам. Ако някое остане, махам на лявата страна той заминава натам и аз отивам, и се пъхам в дупката, и се спасявам.
– Ей, Кума Лисо – казал царя – Верно е, това е много важно и много отговорно нещо. Добре, аз ще те сложа на една лека работа на която бях сложил един от моите синове, едното лъвче. Знаеш ли, трябва да се пишат, кой колко чували, там има ред. Тука има един царски тефтер такъв, прономерован, прошнурован и с царският печат на всяка страница – вика – Ето взимаш една писалка и тефтера, и започваш да пишеш от животните кой, колко чували е събрал.
– Ей, да, благодаря ви ваше петторно Величество, доволна съм.

Кума Лиса взима тефтера, сяда крак върху крак, кафето до нея, попийва. По едно време пъхти, идва Ежко Бежко и вика:
– Аз знаеш ли Кума Лисе, сигурно няма да мога да изпълня нормата и Баба Костенурка, ще останем по месечина.
– Слушай Ежко имам едно предложение за тебе. Много е рационално и ирационално. Пишем тука не 25, нормата си я изпълнил, 50 чувала, обаче наградата с теб я делим фифти – фифти.
– А, Кума Лисо, кой ще повярва? Как, аз 50 чувала, аз не мога да събера 25 докато е светло, та 50. Освен това, това е измама някаква, не, не!

Следващият който идва, идва Зайо Байо, пъргав, носи два чувала. Хоп и ги слага. Лисицата пише. Прави му същото предложение:
– Зайко, да знаеш имам едно рационално и ирационално предложение, ама супер, диамантено е.
– Казвай.
– Абе ние нали с теб сме приятели и дупките са ни една до друга.
– Да, съседи сме вярно, но не знам дали сме приятели, Лисо, как да кажа, не подхождаш правилно към нашия род.
– Слушай, било каквото било. Искаш ли аз ще надпиша отгоре чувалите, че си събрал двойно и тройно, обаче наградата като вземеш си я делим на половината.
– А не, виж сега, аз ти бягам и моята булка ти бяга, а малките зайчета ти ги ловиш и ги носиш за храна на твоите лисичета. И аз не искам да влизам в никакви споразумения и връзки с тебе, освен това, това наистина е измама и мошеничество. Как като не са събрани там чувалите, ами случайно ако стане комисия и ги провери.
– Никой няма да ги проверява, нали аз пиша.

Най-сетне идва Кумчо Вълчо. Хоп, хоп, хоп и Кума Лиса вика:
– Слушай Куме, ние с тебе не сме само приятели, но сме и роднини, нали.
– Да, далечни някакви братовчеди, ама все пак роднини сме – ти си хищник, аз съм хищник.
– Слушай, имам едно изключително предложение. Две мнения няма, значи с малко труд – ти вярно, че си малко тъпичък и мързелив, обаче аз имам грижата за всичко. Ще вземем голямата награда, защото ти си як и издръжлив. Ще кажа, че си събрал повече от 75 чувала. Ако някой има 75, 80 и т.н. пишем на 100. Аз нали пиша. Ако 100, 101 ще пиша.
– Добре, готово Кума Лисо.

Той ухилен, доволен, ей, награда.
– Ще ти дам един акъл. Като напълниш един чувал с боклук, минаваш покрай всички групи, да те видят, обикаляш цялата гора и тогава го донасяш. И аз пиша веднага 10 чувала. Всички са видели тези 10, 15 групи, че ти си носил чувал. Ако питат: „Да, Вълчо мина покрай нас с чувал“. Значи много събира.
Тя затова е хитрата Лисана.
Идва време и царят накрая на деня започва.. Оня, който не си е изпълнил нормата остава на лунна светлина да работи. Изпълнилите нормата – добре, благодарност, а преизпълнилите получават награди.

Ето идва Кумчо Вълчо, всички гледат съмнително, нали, обаче як, здрав, млад. Може да я изпълнил. 102 чувала, Баба Меца имала 82. Мечката 82, Кумчо Вълчо 102, но както и да е. Дават се наградите, всичко и Кумчо Вълчо още вечерта отива в най-луксозният ресторант – горски, сяда. Вика си приятелите от глутницата, вика чакалите, те са им братовчеди. Пиене, хапване, наградата голяма. Песни, танци.

Кума Лиса отива в първия мол с десетте лисичета. От горе до долу като царски дъщери. Харчи, нали, делят си наградата.

Обаче Кумчо Вълчо се разприказва като се напива. И шефа на чакалите вика:
– Лелей, какъв братовчед ми е? Мошеничество. Хайдутлук, отивам и казвам на царя.
Отива и казва на лъва истината. И лъва вика:
– Така ли? – вика бодигардовете, специалните служби – Искам Кума Лиса и Кумчо Вълчо с белезнички, и в един чувал тука да ми ги донесете. Един по един ще ги разпитвам. Лисицата отвън в чувала, вълкът в моя кабинет, в тронната зала.
Влизат, отварят го, вълка излиза и вика:
– Сега Вълчо, ти вчера взема голямата награда, нали? Обаче имам сведения и абсолютно вярна информация, че така и така сте направили с Кума Лиса. Сега слушай ме всички знаят, че ти си глупавият вълк, освен това си и мързелив. Да си говорим честно. И аз се учудих, но може, щом е написано там черно на бяло. Получи голямата награда. Сега ако искаш да си спестиш 101 удара със тояга на голо. Ще му обръснат козината, без козина боли. Ако искаш ще минеш с 51, да не е на голо, ако кажеш истината и се разкаеш. Ясно, че не можеш да върнеш наградата, нямаш толкова пари, тя беше най-голямата.
– Да – вика Кумчо Вълчо – Ваше Величество така беше, но Кума Лиса ме подведе. Голямата награда, тя писала…
– Аха, така, вържете го на кола и 51тояги, той е як, млад, ще ги издържи, нищо му няма.
Вика Кума Лиса. Тя вика, още с влизането:
– Това е компромат. Това е престъпление против човечеството, против правото, против хуманността. – Ей, изрежда едни такива работи. – Как с белезници и то пред дечицата ме взеха и т.н. Ад.
– Кума Лисо, ще ти направя предложение, защото вече съм хиляда на сто убеден, не сто на сто, тъй като Вълчо всичко си призна. Това е истина.
– Не, той е прост, тъп, той не помни снощи какво е ял, какво е пил. Каквото му е дошло на главата от страх е говорил.
– Така ли? Добре, разбрах те. Казваш или не казваш?
– Не – лисицата продължава да държи до край.
И той вика:
– Вижте сега какво, ако беше признала и се разкае, щяхме да и отрежем половината опашка. Отсечете й цялата опашка, за да няма после оправдание, че не може да върши тежък физически труд. А как ще се спасява от кучетата, тя си знае.

Това е баснята за съвременното наше общество и това човек да не се подава на мошеничества, измами и особено в материята.

Още един случай ще кажа, най-прост, битов, обаче ще ви кажа как може да се възпитават и да се обучават елементарните съзнания без да се караш с тях. Фино, деликатно, с Обич, с Любов, с Доброжелателство и въпреки всичко те да си имат едно наум! Примера е толкова тривиален и толкова прост. Приемете го, че е притча, макар, че голяма част вътре е истина, но другата не е.

Ставам една сутрин и излизам от нашата порта, и гледам предишният ден, дето съм изхвърлил две ей такива пакетчета боклук едното както си е вързано седи точно до портата, оставено до входа. Аха, сещам се, някой ми прави другарска забележка да не хвърлям в еди-кой си казан. Знам кой и за какво става въпрос. Контейнерите са от нашата къща на едно и също разстояние. На едното място е един, а на другото са два. Един метален и един пластмасов, и аз там отивам, защото повече място има вместо на ония хора които са там да им заемам мястото.

Това е от Духовна, от елементарна, човешка гледна точка, но само на Духовния човек. Всеки един ще го хвърли където му падне, но аз мисля и колата никога няма да си я оставя пред мола отпред или пред Билата. Оставям я накрая на паркинга, защото там пише – инвалидите. Аз да не съм. Аз може да съм здрав иначе, но съм „Духовен инвалид“ и точно затова спирам големия джип, както съм виждал. Слиза от него и влиза в магазина. А там е, първо има две или три места на които има количка, значи не става.

Да ви кажа примера. Нищо взимам го кротко и го връщам. След два дена.. А там където са двата контейнера има четири, пет къщи и другите са ни приели, само един от всичките тия винаги, аз го поздравявам, той само кимне с глава и аз виждам тоя негатив, който излиза. Останалите са ни приели. Ние повече от десет години живеем в тази махала, всички останали са добре настроени, дори имаше… Знае Силвина, за да не казвам отсреща коя ни беше съседка, от Руските приказки, вярно, обаче мирна като видя нашето отношение към нея.

Беше подала сигнал понеже отвътре фадромата изхвърля един куп пръст отпред, а то не е и тротоар, поляна така и след това започва улицата, няма тротоар. И идват от кметството, идва един от полицията, и казва:

– Господин Изворски, тук не трябва да стоят никакви строителни материали, никакви боклуци пред вас.
Беше петък.
– В понеделник идва камиона – казвам аз – товари го фадромата и ще го изкара.
– Не, не, не!
– Прибирай го – казвам на фадромаджията – Прибирай вътре.
А двете баби, сигналистите. Доносник, така не звучи много приятно. Те се обадили и понеже едната има в кметството човек, и веднага идват. Това беше преди четири, пет години, за да ни изтормозят. Чакат сега да се скараме и да се развикам, понеже униформен беше полицая, имаше един друг служител, секретарката на кметството. Четири човека идват, цяла делегация. Фадромаджията на три пъти прибра в двора пръстта и аз викам:
– Има ли сега нещо?
Секретарката вика:
– Извинявайте, всичко е точно.
– Благодаря ви от сърце!

Ей, толкова разочаровани бяха, че нямаше скандал, че нямаше разнообразие в махалата.

На другият ден отиваме със Силвинка, разходка сутрин си правим. Някой път тичам, някой път не, някой път с нея двамата. Прибираме се, двете баби сутринта рано седят и викам:
– Силви, с най-милата усмивка на лицето, може да е двулично, може да е лицемерно, но аз ще го направя от сърце, защото и двете ги обичам еднакво!
Баби Яги им викат. Яга №1 и Яга №2, това е междудругото, нищо лошо не искам да кажа. И аз минавам и викам:
– Добро утро, да сте живи и здрави, ползотворен и здравословен ден. – и се усмихвам и минавам покрай тях.

Те гледат така.., обаче от тогава двете си смениха абсолютно мнението.

Това е Истината. ТАКА СЕ ОБУЧАВАТ!

Но продължавам този случай. И аз най-случайно отивам пак да изхвърля боклука в двата контейнера, и го гледам тоя съсед там дето има Лек Негатив към нас или Силен, не знам. И знам, че той ми е направил тая забележка с боклука. И му викам:

– О, здравей комшо, как си?
Той, не му се и говори. И аз викам:
– Слушай, искам нещо да ти кажа, понеже искам да открия човека, който ми направи такова голямо добро, че няма думи. И ще ти кажа сега какво е.
Той гледа леко заинтересовано, любопитно.
– Най-напред да ти кажа предисловието. У нас, на бюрото имам една златна монета останала от баба и от прабаба на Махмуд II, една махмудия – алтън чисто злато, 30, 40 грама. И като златото е скъпо, и в едно тъмно пликче, и късам там книжа това-онова, и който чистил бюрото ми го пъхнал в боклука. Едно пакетче беше, едно такова и аз взимам, и го изхвърлям без да знам. Обаче разбирам какво съм направил на следващият ден чак. Гледам няма го тука. Тичам, знам, че колата минава в четвъртък към обяд. Тя минава по-рано. Боклука го няма. Ей – викам – хайде заминаха 3, 4 000 лева,по 100 лева грам както е златото. Прибирам се и изведнъж гледам пакетчето до моята порта в дясно стой там цялото. Кучетата не могат да го довлекат, то няма нищо за ядене. Ние сме вегетарианци. Някой го е оставил. Кажи ми кой е тоя юнак, който го е направил, защото искам да му благодаря от сърце.

Отварям – вътре монетата седи с пликчето. Ей – викам – такава радост ме обзе. Този човек е искал да ми направи.. Той е много интелигентен, той е прекрасен човек. Като ме види на улицата не казва:
– Георги, недей да си изхвърляте боклука в тия контейнери, ние сме много къщите, бързо се пълнят. Вместо да ми каже и да ми се скара, той ми е направил такава Деликатна, такава Фина забележка. Прекрасен човек! Ако – викам – знаеш кой е. Някой от махалата трябва да е, че ми е върнал тоя боклук и – викам – монетата остана у нас. Кажи му – Той започна да става мораво-син – Кажи му на тоя човек, че продавам веднага – викам – 2, 3000 лева, колкото взимам – Половината Веднага са негови. Веднага са негови, само да дойде да ми каже кой е.

Той седи така.. Щеше да припадне! И аз викам:
– Ако научиш нещо, ела и ми го кажи. Благодаря ти, чао.

РАЗБРАХТЕ ЛИ КАК СЕ ВЪЗПИТАВАТ ЗЕМНИТЕ ЖИТЕЛИ? По този ФИН начин! НЕ с грубости! НЕ той да ми каже:
– Не изхвърляй боклука – и да си разменим ние някои ритуални думи, които елементарните българи ги казват – сутрин, обед и вечер. НЕ!

Това беше между другото тия истории, така.
Продължаваме по темата. Ще ви прочета нещо, което съм отбелязал.

Това е за Българите и за България част втора на Всемировия Учител Беинса Дуно – Петър Дънов. Ето му образа.

Хубави работи пише и не толкова хубави.

Аз съм отбелязал само едно, две неща, ще ни отнеме само 2, 3 минути. Ето какво пише:

„Ние ТРЯБВА да разрешаваме въпросите по ЗАКОНА на ЛЮБОВТА! Всеки от вас може да ги разреши за себе си. Когато пък не може да ги разреши единично, ще ги разреши колективно с помощта на други. КАК? Ако ЕДИН ЦЯЛ НАРОД се ОБЪРНЕ към БОГА, ще може ли да разреши своите трудни въпроси? ЩЕ МОЖЕ! Нека Целият Български народ каже:
– ГОСПОДИ, ние можем да ЖЕРТВАМЕ за ТЕБЕ ВСИЧКО! Каквото кажеш ще направим!

А днес Българите казват, че имало репарации, това-онова. (Това е след първата Световна война) Защо има репарации? Защото ГОСПОД ГО НЯМА! Защо има глупости? Защото ГОСПОД ГО НЯМА! Защо има коравосърдечие между народите? Защото ГОСПОД ГО НЯМА! ВСИЧКО, което тегне на хората е защото ГОСПОД НЕ Е между тях! Ний искаме да разрешим един от Великите Проблеми в света БЕЗ БОГА“!

(Тоест БЕЗ ВЕЛИКАТА СВЕТЛА РАЗУМНА СИЛА! ВСЕЛЕНСКИЯ РАЗУМ! ВСЕМИРНОТО СЪЗНАНИЕ! БОЖЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ, което е в момента тука и е Всичко!)

Втори пасаж:

„Онзи човек“

 (слушайте внимателно тука, а аз леко ще го разтълкувам, защото не всеки може да го разбере веднага) Слушайте ме:

„Онзи човек, който ЖИВЕЕ за НАРОДА СИ (Народните Герои) или за ОБЩЕСТВОТО, или за ДОМА СИ, или за ЖЕНА СИ, или за ДЕЦАТА СИ, или за СЕБЕ СИ, както и онзи човек, който живее за ЧОВЕЧЕСТВОТО, Той НЕ Е РАЗБРАЛ СМИСЪЛА на ЖИВОТА! (Да струва се нелогично от Земна гледна точка) Ние НЕ сме пратени на Земята да ЖИВЕЕМ за СЕБЕ СИ! Ние НЕ сме пратени на Земята да ЖИВЕЕМ за ДОМА СИ! Ние НЕ сме пратени на Земята да ЖИВЕЕМ за НАРОДА СИ! Ние НЕ сме пратени на Земята да ЖИВЕЕМ за ЧОВЕЧЕСТВОТО! Ние СМЕ ПРАТЕНИ на Земята да ИЗЯВИМ БОЖЕСТВЕНИЯ ЖИВОТ! Този Живот ВКЛЮЧВА в себе си ВСИЧКО! Можем ли да ИЗЯВИМ БОЖЕСТВЕНИЯТ ДУХ – Всичко друго се ВМЕСТВА В НЕГО. НЕ можем ли да изявим този Живот – Всичко друго е ПРОПАДНАЛО! Съвременните хора са забравили тази Велика Истина“!

Ето тия два реда го обясняват, но аз ще го до обясня и до разтълкувам.

Прекрасно и чудесно е човек да работи за една Велика Кауза, за Спасяване на Човечеството, както някога и аз си мислих, че работя. Аз и сега работя, но знаете ли един човек или ВЕЛИК ДУХ като майка ТЕРЕЗА, която е работила 50 години за МИР между народите и за Човечеството, и един друг най-обикновен готвач, който готви Съвършено, и от СЪРЦЕ. Както съм казал готви като за внуците и за децата си – ГОСПОД ГОРЕ ИМ ПИШЕ ЕДНА И СЪЩА ОЦЕНКА! И заради това недейте да мислите да се издигате в кариера, в Дух, просто трябва да бъдеш ЧИСТ и ПРАВЕДЕН пред ВСЕВИШНИЯ. А това означава да имаш една ВЪТРЕШНА ЧИСТОТА на Мислите, на Чувствата, на Словата и в крайна сметка на ДЕЛАТА си. Но ДЕЛАТА са ВОДЕЩИ на ЗЕМЯТА!

И заради това, аз живея заради Човечеството, аз живея заради комшията, аз живея заради тоя и оня!

ТИ ЖИВЕЕШ, но ТИ най-напред НЕ си ОПРАВИЛ СЕБЕ СИ! ТОВА Е НОМЕР ЕДНО! Ти трябва да СТАНЕШ един ЧИСТ и ДОСТОЕН ЧОВЕК и ЧАК ТОГАВА вече работите започват да се Уреждат. И се УРЕЖДАТ КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ТАКИВА ХОРА ИМА!

Продължавам нататък.

„В целия съвременен свят има едно надпреварване кой да вземе първото място. Франция иска да бъде Велика. Англия иска да бъде Велика. Америка иска да бъде Велика. Германия иска да бъде Велика. И малката България иска да бъде Велика. Какви ли не планове крои България, но не и се отдават. Ще кажете съдбата и е такава. НЕ СЪДБАТА Й НЕ Е такава, но друго нещо е определено за България, НЕ да бъде ВЕЛИКА в ТОЗИ СМИСЪЛ какъвто разбират съвременните държави и държавници! На България НЕ Е ПОЗВОЛЕНО да се разправя с Оръжия“!

Тя ИМА едно единствено оръжие, което е НАЙ-МОЩНОТО от всичките! Кое е то? ДУХЪТ! ДУХЪТ, защото останалите страни ако имат 10% Духовни хора, 20%, 50%, 80%, България има 95% ДУХОВНИ ХОРА! ИСТИНСКИ! Това е БОГАТСТВОТО! Продължавам:

„Ако иска да се ПОВДИГНЕ Трябва ДА СЛУЖИ на БОГА! (Това е служене на Духа) И тогава ще и се даде едно почетно място. НЕ иска ли да Служи на БОГА – ВСИЧКИ ще Я ТЪПЧАТ“!

Сега ще кажа няколко ДОБРИ думи за ЗЛОТО! Има ДОБРО ЗЛО! Има ДОБРО, което ПРАВИ ЗЛО! И има ЗЛО, което ПРАВИ ДОБРО!

Аз съм го казал, поне в 10 беседи мои съм го казал за ЗЛОТО и напоследък ми направи едно хубаво впечатление дядо Папа, най-случайно някакво приветствие имаше или говореше за емигрантските вълни, които идват, че Европа трябва да се отнася толерантно, да ги приеме. Защото това заслужава Европа. Кой каквото си е посял, нали, това ще жъне! В крайна сметка живя много години идеално, е сега вече тоя рахатлък както се казва, ще и се поразвали.

Ето какво прочитам:

„Питам коя е причината за съществуването на злото в света? Що е злото? ЗЛОТО е СПИРАЧКА в Живота. Когато човек се намира пред голям наклон ГОСПОД му туря спирачка, за да не падне. В такъв случай Злото е особен род търкане, което ПРЕДПАЗВА човека от падане. Това е философията на злото с която всички съвременни хора трябва да се СПРАВЯТ. Една Българска пословица казва: „Ела зло, че без тебе по-зло“. – Това значи понеже се намирам пред голям наклон, ела зло, че без тебе става по-зло“.

Да, а никой не иска да покани злото. Пак ще цитирам Учителя:

– Когато ПРИЕМЕШ МАЛКОТО ЗЛО, МАЛКАТА ЗЛИНА – ГОЛЯМАТА НЕ ИДВА!

И я приемеш с отворено сърце, не да се тръшкаш и да казваш: “Ей, Господи какво стана“? Колкото пъти съм се тръшкал и съм мрънкал, толкова пъти са ме ритали. Това е абсолютен факт! По-добре – МЪЛЧИШ и ПРИЕМАШ НЕЩАТА!

„Днес като турите нещо в джоба и на религиозния, и на учения, и на простия човек, той веднага променя разположението си към вас което става Добро. Това не е само в България, но и по целия културен свят. Вижте какво става между съвременните Служители на Бога. Като им турят нещо в джоба те веднага прочитат някоя хубава Молитва и казват:

– Бог ви прощава греховете.

Ако пък завещаете имота си на църквата, те са в състояние да ви провъзгласят за Светия. НЕ, Истинската Христова Църква НЕ се нуждае от завещания. Нека богатия завещае имането си на по-бедния, такъв е Божественият закон“!

Ето сега как ще станем безсмъртни. Защото ще прочетем БЕЗСМЪРТНАТА Молитва. СЛАВА Тебе, ГОСПОДИ! Която лично ми е диктувана отгоре. Те повечето молитви са ми диктувани, малко са писани от мене, другите са от Силвина.

Силвина:
Ако може и на Ватан да я прочетеш, както я дал Учителя.

Георги:
На най-посветените, това което сега ще прочета е обращение, включително и аз като се моля сам се обръщам така.

БЕЗСМЪРТНАТА МОЛИТВА

ГОСПОДИ, БЛАГОДАРИМ ТИ!

БОЖЕСТВЕНО СЪЗНАНИЕ!
Води ни и ни подкрепяй,
за да раснат и да се множат
в душите ни Плодовете на
ТВОИТЕ НА-ВЕЛИКИ ДОБРОДЕТЕЛИ –
ЛЮБОВТА, МЪДРОСТТА И ИСТИНАТА,
и те да ни водят всеки миг
по Пътя на БЕЗСМЪРТНИЯ ЖИВОТ!
Защото само чрез тях,
можем да станем
Истински Стопани
на душите и телата си
и Истински Извори
на СВЕТЛИНА И ТОПЛИНА,
на ОБИЧ И НЕЖНОСТ,
на КРАСОТА И СИЛА,
на ДОБРОТА И СЪРДЕЧНОСТ!
Само тогава може да се наречем
с пълно право Рожби
На ТВОЯТА ВЕЛИКА, БЕЗУСЛОВНА,
БОЖЕСТВЕНА ЛЮБОВ!!!

ГОСПОДИ, ТВОЯТА ВОЛЯ ДА БЪДЕ!
БЛАГОДАРИМ ТИ от Дух и Душа, ум и разум, сърце и воля!!!
СЛАВА ТЕБЕ!

Амин! Аум! Аумен!
Амин! Аум! Аумен!
Амин! Аум! Аумен!

Харум! Харом! Харим!
Харум! Харом! Харим!
Харум! Харом! Харим!

Ето молитвата на Ватански, при превода леко съм я разширил, защото не може точно да се направи, но Учителя не знам дали я превел изобщо.

САРБЕ НАТО ИХРИШ ВЕРСАНА!
ВЕРСАНА НАТО ХЕРМАНИТ ТУКЛА
БИСМЕРТО ЛЕБЕНИ!
САЛБА МИХЛЕР БАДА СИЛЕР,
ХЛЕРМАНДЕ ИХБРИШ
БАРМАНДЕ НАТАН ИНДЕРМАН!

Това е само средната част и другото където е от началото, и в края, това е на всяка една молитва, така, че тука го няма.

Едно нещо пак прочитам от Учителя, което е доста важно и което ни води директно в Божественото Царство. Ето какво е написано за нас.

„Това, което спъва днес Българите е тяхното вплитане в Материята, обаче в тях има силно вътрешно желание да се освободят от Материализма“.

 (Значи хем искаш материя, хем гледаш от друга страна, защото си се родил Духовен по принцип)

„Отличителна черта на Българите е неговата подозрителност, мнителност, която го СПЪВА в РАЗВИТИЕТО МУ“!

Той не вярва на никого 100% – това го казвам аз.

„Ако те улови веднъж в лъжа не ти вярва вече, дори и Светия да станеш. За това в Българите съществува една пословица: „Според наш Илия, та намразих и Свети Илия“. Тази пословица посочва една психологическа черта дълбоко проникнала в Българския бит“.

А човек все пак се изменя. И трябва да имаш доверие на човека. За това съм написал в книжките сега и ДОВЕРИЕ съм прибавил в Посланията.

„Хората на НОВОТО УЧЕНИЕ, на НОВИТЕ ИДЕИ в Света трябва да се стремят към Истината от където и да иде ТЯ“.

И Дявола може да ти каже Истината! Но понеже е дявола и не му вярваш.

„Днешната научна истина ще бъде утре РЕАЛНА ИСТИНА Приложена вече в Живота. НАУКАТА, която сега се развива за в бъдеще ще се приложи в живота. За това хората трябва да се приготвят да си СЛУЖАТ с нейните Методи и Начини. Повечето от съвременните хора живеят по Мойсеевият Закон“!

(Той е – око за око, зъб за зъб. За едно око – десет очи. За един зъб – десет зъба.)

„ВРЕМЕ е вече да се ПРИЛОЖИ ХРИСТОВОТО УЧЕНИЕ! Да се ЖИВЕЕ по Закона на ЛЮБОВТА! Мъжът и жената трябва да разрешат този въпрос ИНДИВИДУАЛНО – Всеки за себе си. А после ВСИЧКИ ЗАЕДНО ще го Разрешат за държавата. ТЯ трябва да се постави на такава ВИСОТА на каквато е поставена БОЖИЯТА ДЪРЖАВА“.

Божията държава е ЦАРСТВОТО БОЖИЕ!

„В държавата трябва да ЦАРИ АБСОЛЮТНА ИСТИНА И ПРАВДА, за да могат всички нейни поданици да бъдат РАВНОПРАВНИ. Всеки гражданин трябва да има СВОБОДА да ПРОЯВИ Способностите и Дарбите, които БОГ е вложил в него. Всеки гражданин трябва да бъде ИДЕАЛЕН ЧОВЕК, за да се Създаде и ИДЕАЛНА ДЪРЖАВА! Нека всеки човек ДА ТЪРСИ В СЕБЕ СИ ВИНАТА за всички неуредици в Света, за да може ТОЙ САМ ДА СЕ ИЗПРАВИ“!

Втори път прочитам това изречение! ЗАПОМНЕТЕ ГО! Но понеже сме Егоисти винаги търсим ИЗВЪН Нас Вината.

„Нека Всеки Човек ДА ТЪРСИ В СЕБЕ СИ ВИНАТА за всички неуредици в Света, (защото той ги има) за да може ТОЙ САМ ДА СЕ ИЗПРАВИ! Постъпва ли така ТОЙ ЩЕ СТАНЕ обезателно ИДЕАЛЕН ЧОВЕК! ИМА ИДЕАЛНИ ХОРА в СВЕТА“!!!

За да не говоря много за ЦАРСТВОТО БОЖИЕ, разберете ТО Е У НАС. У ВСЕКИ ЕДИН от НАС. И ако пак повтарям Човек Стане един ПРАВЕДЕН, ЧИСТ ЧОВЕК, абсолютно загърби всякакви Негативни, Лоши Мисли към когото и да е. ЗАПОЧНЕ ДА ОБИЧА ХОРАТА ТАКИВА КАКВИТО СА – пак ви казвам –  ТЕЖКО Е! МНОГО Е ТРУДНО ДА ГИ ОБИЧАШ, НО НЕ Е НЕВЪЗМОЖНО!!!

Ако ви кажа напоследък какви хора идваха при мене и аз каква ЛЮБОВ им ИЗЛЪЧВАХ. Друг всеки щеше да Избяга от такъв човек. Идват хора, които ИМАТ ТЕЖКИ ГРЕХОВЕ на СЪВЕСТТА, НЕПРОСТИМИ.

Ето в тази брошура, която излезе точно двадесет дена след пандемията. Март 2020 година, а това съм го писал за 22. 03. 2020 година. То се казва: „ВЕЛИКАТА БОЖЕСТВЕНА ПРОМЯНА“. КЪДЕ Е ИСТИНСКОТО СПАСЕНИЕ? Десетина, петнадесет страници, чете се за пет минути, обаче тука без да искам съм написал КВИНТЕСЕНЦИЯТА на ЦАРСТВОТО БОЖИЕ! Ето, като цитирам и Евангелието.

„В Евангелието Ясно и Точно е казано: „Търсете първом Царството Божие и неговата Правда и всичко друго ще ви се придаде“.

Тоест станете едни Абсолютно СВЕСТНИ И ЧЕСТНИ Хора, Почти СВЕТИИ, СЪВЕСТНИ и Всичко друго ще ви се придаде.

„Кое е Царството Божие? Това е Божествената Воля, Която е ЗАКОДИРАНА У ВСЕКИГО от нас под формата на СЪВЕСТ! Това означава да живеем ВИНАГИ по СЪВЕСТ, тоест „СЪС ВЕСТТА“, Която ни е изпратило и изпраща неуморно и непрестанно Небето“!

Вие мислите, че на нас не ни внушават едни мили, едни хубави мисли, чувства. Гледаш го човека понеже е грозен или не е добре, или нещо има такова излъчване черно и ти имаш същото излъчване към него. Отвърни му с Любов и ще видиш Ефекта. Аз съм го виждал още преди десет години. На най-злият човек след три минути става агънце. Животното също, зло куче което не те напада, гледа те и ти върти опашка кротко. Само защото му ИЗЛЪЧВАШ ЛЮБОВ!

„Тази Вест е Божествената Програма за нашата Еволюция, за нашата СЪДБА – НЕ Карма. Кармата е направена от нас самите чрез НАРУШАВАНЕ на Морално-Етичния Кодекс на Вселената и пак ни води по Нашия ЕВОЛЮЦИОНЕН ПЪТ, но вече чрез „охкане, пищене и скърцане със зъби“! – (Това е цитат от Евангелието)

„Ако изпълняваме безупречно личната си Еволюционна Програма (А тя е да ставаме с всеки изминат ден – по-добри, по-свестни, по-съвестни), а това ще рече Божествената Воля за нас, значи ЖИВЕЕМ В ЦАРСТВОТО БОЖИЕ!

Вижте на ПЕНТАГРАМА на Учителя е изписано: „В изпълнение Волята на Бога е СИЛАТА на Човешката Душа“!

Защо имаш СИЛАТА? Защото се СВЪРЗВАШ веднага с ВСЕЛЕНСКИЯТ РАЗУМ! С ВСЕВИШНИЯ! С ВСЕМОГЪЩИЯ! ТОЙ СЕ АКТИВИРА У ТЕБЕ! ТОЙ НЕ може да се Активира когато у тебе ИМА ПОРОЦИ и НИСШИ ДУХОВЕ, които те командват! КАК да се активира? Трябва да ИЗГОНИШ НИСШИТЕ СЪЩЕСТВА! ДА ДОЙДАТ АНГЕЛИТЕ – ВИСШИТЕ и тогава ВРЪЗКАТА С БОГА е направена!

„А Правдата на Това Царство е ПРИЛАГАНЕТО НА ДОБРОДЕТЕЛИТЕ – ВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ, Независимо каква цена плащаме за ТЯХ!

Когато и най-големият Егоист на Земята, който, както се грижи за собственото си благополучие, за децата си и за материалната си собственост, започне ТОЧНО ТАКА, да се грижи за всички „чужди“ деца, „чужди“ души и „чужда“ материална собственост, тогава Царството Божие ще бъде ИЗЦЯЛО и ЗАВИНАГИ на Земята!

„Чужди“ поставям в кавички, защото всичко е Общо, на Единното Цяло, тоест Божие! И ако се грижим и го стопанисваме, както нашето, то Всевишния, ЗАПОЧВА ВЕДНАГА ДА СЕ ГРИЖИ ЗА НАС и то стопроцентово!

Тогава ще видим и ще разберем напълно, какво е БОЖЕСТВЕНИЯТ БЛАГОДАТ и БОЖЕСТВЕНОТО БЛАГОСЛОВЕНИЕ“!!!

Всички живеем в Царството Божие, но не го Осъзнаваме! Хиляда пъти съм го казал – човек не Осъзнава Живота си, той го сънува! Само Извисените Духовно, които могат да видят и да Разберат, и да Повярват в НЕВИДИМИЯ СВЯТ, в Невъзможното, Нереалното, Невидимото, Невероятното – ТО го няма тука, но ТО СЪЩЕСТВУВА и е по-истинско от това тука. Ние и сега Живеем в Царството Божие! Едни от нас ЖИВЕЯТ, едни от нас НЕ ЖИВЕЯТ! Тука смятам всички, които сте дошли  да слушате, че сте ПО ПЪТЯ, Някои почти са ВЛЕЗЛИ в НЕГО! Още мъничко им трябва! Съвсем малко!

Искате ли една медитация? Тази мълчаливата за три минути, за да видите как ще се Активира Духа, у всекиго един от нас. Само три минути, но когато изпаднеш в тази Медитация можеш да седиш и десет минути кротко и тихо със затворени очи. Усещаш за какво става въпрос. Не знам дали сто процента, но деветдесет и девет процента ще усетят нещо при всички положения. Това е Активирането! Това е Царството Божие! Ето сега за момента, за три минути ще го свалим на Земята и всичките ще бъдете в НЕГО! Казвам го Отговорно. Не ми Вярвайте, но някои може да го усетят по-слабо, други по-силно.

Аз просто ще застана тука и Господ вика:
– Синко, нищо няма да правиш, освен – искам да ги гледаш!

Знаете ли тайната? Защото енергията тече най-силно през очите на човека. Сигурно сте се убедили в това, ако някой ви гледа в тила от съседната маса, след една, две минути без да искаш се обръщаш. Значи ти изпраща някакъв сигнал. Няма да казвам тайната, точно как гледа. Важното е, че вие трябва така да изпаднете, без да искате ще изпаднете в такова състояние.

СЛАВА ТЕБЕ, ГОСПОДИ!
БЛАГОДАРИМ ТИ, ТАТЕ!
ПОКАЖИ СИЛАТА, МОЩТА СИ, ВЪЛШЕБСТВОТО СИ И ВСИЧКО ОНОВА, КОЕТО ИМА В НЕВИДИМИТЕ СВЕТОВЕ!
БЛАГОДАРЯ ТИ от Дух и душа, ум и разум, сърце и воля!
СЛАВА ТЕБЕ!

Силвина:
Искате ли да изпеем „Върви народе възродени“? Като бях ученичка и като имаше манифестации все трябваше да давам тон за тая песен. Наистина още като дете пеех добре. Тогава обаче много се притеснявах, цялата червена. Как ще го изпея?
Наскоро едно момиче писа в групата, че е имала видения, че е известен възрожденец и проверих, и се оказа, че е преродения Стоян Михайловски, който е написал този химн. И това ме подсети всъщност коя е песента за днес, която малко или много всеки знае, нали така. Само първите две куплетчета. Надявам се прехода не ви е рязък – от медитацията към това по-маршово темпо. Тъкмо малко да се събудим.

„Върви, народе възродени,
към светла бъднина върви,
с книжовността, таз сила нова,
съдбините си ти поднови!

Върви към мощната Просвета!
В световните борби върви,
от длъжност неизменно воден –
и Бог ще те благослови“! 

Трябва винаги да си изпяваме по нещо това ми е инструкция отгоре и е много велико да пеем заедно, наистина. Песента според мен е по-силна и от молитвата.

Не знам как слушате лекциите в къщи, и не знам дали сега докато Георги говори някой от вас затвори очи да види нещо. Аз поне през цялото време това правих и Наблюдавах ПРОЦЕСИТЕ, защото Всяка дума ОТКЛЮЧВА ПРОЦЕС. Искам да ви разкажа какво видях, защото наистина е много интересно.

Днес очаквах Излизането на Аватарите от ЦЕНТЪРА на ПЕНТАГРАМА, което са едни МНОГО СЕРИОЗНИ ИЗПИТАНИЯ. През, които, кой за повече време, кой за по-кратко премина през последния период. При мен беше около месец и това стана когато Георги каза стихотворението в началото – на Ватански. Просто видях как се ОТВАРЯТ едни Железни Врати и Крилати ИЗЛИЗАМЕ от ТАМ, С БЛАГОСЛОВИЯТА на СВЕТЛАТА СИЛА, което честно да ви кажа е безкрайно Облекчение и Много Голяма Победа за Човешкият ДУХ на Земята.

НЯМА как да преминеш в ЦАРСТВОТО БОЖИЕ ако не си преминал и през това място. И няма човек, който по някакъв начин, да е станало така, че той да се свърже с тези Сили, които Управляват това пространство. Това се случва, когато човек има Карма към Бога и Божии Служители.

Карма към Бога – Когато мрънкаш, когато се оплакваш, когато недоволстваш… Кой от нас не е недоволствал? А не дай си Боже и по-лоши неща – хулиш го, обвиняваш го. И към Божии Служители, много от нас са обиждали или са имали не добро отношение към свой близък, обаче те НЕ ЗНАЯТ КОЙ Е ТОЗИ ЧОВЕК. А всъщност сме много добре дегизирани – Аватарите изглеждаме най-обикновени хора, но НЕ знаем какво се крие зад всеки един от нас и КАКВА СИЛА.

И когато ИМАШ такава Карма, идва момента да си я ПЛАТИШ, и тогава минаваш през това пространство, което Учителя описва с двете змии в него.

СЛАВА на БОГА! Не знам как се чувствахте последните дни – то не бяха хреми, то не бяха чудесии, то не бяха близки хора с проблеми. Обостряне на здравословни проблеми и така.

Но преди това, когато Ивета свиреха, цялата зала се преобрази в една наистина Бална зала. Тя нали така се казва – Балната зала на Милениум. Всички по двойки танцувахме Валс. Беше прекрасно. И виждах Любовта между всички тези хора.. Сега не знам дали тук всеки е с половинката си, но съм сигурна, че този танц е една прелюдия към това което ПРЕДСТОИ с Аватарите и с Андрогинните двойки. Хората, които със сродната си душа ще продължат да живеят. Голяма красота.

Георги цитира няколко пъти Учителя, което той никога не е правил – да чете. Георги не чете по принцип на лекциите, което и мен ме изненада, но тук сме в пространството на МЪДРОСТТА – София – на гръцки е наистина градът на Мъдростта, а знаете Елохима на Мъдростта е Учителя Петър Дънов, който е бил на Земята. И тук сме на негова територия. И през цялото време докато Георги четеше Виждах ту Учителя, ту Аверуний, неговата половинка, която му е била стенографка. Скромна, тиха, смирена душа, по никакъв начин не изявяваща се, не натрапваща се. Тогава на Женския принцип НЕ е било дадено да се Изявява по ред причини.

Аверуний – името й е много интересно. Означава СЛАВА НА СЛОВОТО. Руна е слово.

Тук съм написала: „Господ толкова много възлюби човека, че му даде Познанието и КЛЮЧЪТ на Мъдростта“.

Това беше едно от нещата, които видях едни ключове, които всеки един получи. Ако не на Мъдростта, то поне на Познанието. Така че във всяка сфера на живота в който всеки един от вас живее и работи – ЩЕ ИМА ЗНАНИЕТО.

Примерно искам да построя еди-какво си. Как точно да го направя? Ще идва знанието, ще идва информацията – По ВЪТРЕШЕН ПЪТ! Как точно да постъпя? С кого да се срещна? Къде да отида? И ред други такива нещица, включително и подробности. Технически подробности. Мъдростта дава тази СИЛА. Те са 13 СКРИЖАЛИ, когато имаш  и Ключ наистина Словото ти е особено Наситено. Нали така Георги? Това беше наистина Вълшебно.

И когато казахме КОЛЕКТИВНАТА МОЛИТВА – Видях пак едни порти, но този път бяха ЗЛАТНИ ПОРТИ, които се ОТВОРИХА!

Понеже днес темата е Божественото Царство Влезнахме в едно НОВО ПРОСТРАНСТВО, което вече е Напълно Отключено в тази му част. Има още – Безкраен път. Но в тази част, която е Ангелското съзнание, за Аватарите това днес се отключва.

И когато правихме Медитацията – Видях нещо наистина Уникално. Видях статуята на Света София, която до ДНЕС беше ДУХЪТ на СМЪРТТА С кукумявката, която гледа право към Министерски съвет. Видях все едно се РАЗПУКВА, както когато се РУШИ нещо. ПАДНА тази Външната обвивка, все едно гипсова отливка, която се Напука. Падна и от вътре се ПОЯВИ ЗЛАТНАТА БОГИНЯ на МЪДРОСТТА – СВЕТА СОФИЯ!

След това видях подобни структури, които СИЛИ, които НЕ са Светли са заложили в България, как се случва същото. И видях като прожектори, които се насочват кум главите… Видях Радев президента и други, които все едно се Изведнъж се Събудиха от някакъв сън от тази Светлина, която се насочи към тях.

Същият Прожектор, който се насочи към Парламента и Правителствени сгради и Наистина от Днес БОГ ще започне да прави ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРОМЕНИ в България в посока МЪДРОСТТА!

„Бог толкова много Възлюби Човека, че му ОТВОРИ ВРАТАТА на БОЖЕСТВЕНОТО ЦАРСТВО, а ТО е ЧИСТОТА в която са ИЗРАСНАЛИ ПЛОДОВЕТЕ НА ДОБРОДЕТЕЛИТЕ“! Това ми е дадено под диктовка.
– ИЗРАСНАЛИ или И УЗРЕЛИ – питам?
– НЕ, САМО СА ИЗРАСНАЛИ!
Значи до днес са Израснали. Представяте си една ябълка пораснала, но ЗЕЛЕНА все още. Но все пак е добила формата, която предстои вече слънчевите лъчи лека полека да налива сладост в себе си. И това са Божествените Добродетелите у нас, които вече са израснали. Плодовете на Добродетелите!

„БОЖЕСТВЕНОТО ЦАРСТВО са Красивия СВЕТЪЛ УМ И ТОПЛОТО ЛЮБЕЩО СЪРЦЕ на човека. Божественото Царство е Материализирано Ангелско Съзнание“!

В ОБУЧЕНИЕТО говорих за ВИДОВЕТЕ СЪЗНАНИЕ, аз почти всеки път говоря за това. Ангелското Съзнание, това е Съзнанието на осмото тяло, на осмата чакра, което е ДУХОВНОТО тяло на човека и при Най-Висшите Аватари – по Високите Йерархии днес се Отключва това ниво напълно.

Аз на Обучението казах, че развитието е до Ангелско Съзнание, обаче НЕ Е. На този етап. До днешният ден е до там. Обаче има още , има още ДВЕ НИВА нагоре, които ако четете древни текстове навсякъде ще ви кажат, че максимум до Седмо Ниво се дава на човека на Земята. Нагоре НЕ може, не може, но МОЖЕ! Наистина – доста, доста трудно, но не е невъзможно.

ПРЕЧИСТВАНЕ на ПЪРВО СЪЗНАНИЕ, което е МАТЕРИАЛНОТО СЪЗНАНИЕ, което завърши вчера!
На ВТОРО, което е ЖИВОТИНСКО СЪЗНАНИЕ, което кара човека да е по- сексуален от нормалното и да има всякакви такива странни сексуални мисли, и неща.
ТРЕТО СЪЗНАНИЕ е когато човек не се съгласява с Божията Воля и е такъв намахан и упражнява волята си за недобри неща. Тогава НАВЛИЗАТ тъмни „Неща“ в него и това съзнание също се замърсява. Наистина Много, много време, Много Труд наистина беше с тези три съзнания. Слава на БОГА – ПРИКЛЮЧИ. Георги докато говореше за баба Меца се сетих наистина за баба Меца, която наистина помагаше за Първото Съзнание.

БОЖЕСТВЕНОТО ЦАРСТВО, освен за тези хубави неща за които си говорим, как да кажа – БОЖЕСТВЕНАТА ВОЛЯ, която ще започне да се прилага на Земята. ТРЕТАТА ВОЛЯ на БОГА! ТЯ подготвя „Нещата“. Гледа сеира на тези, които в момента правят сеира в момента.

Сега записахме наскоро едно видео – БОЖЕСТВЕНАТА РЕВОЛЮЦИЯ – ще го гледате скоро. Там говоря за това, че вече Аватарите.. Процеса на ОБЕДИНЕНИЕ завърши. Когато затворя очи винаги виждам КОННИЦА. Виждам голяма МОЩ и СИЛА! И конете да ви кажа вече не са толкова миловидни и те са бойни единици. И просто чрез всички нас, чрез ПРИСЪСТВИЕТО и РАБОТАТА ни СВЕТЛАТА СИЛА ще започне да ИЗМЕНЯ Нещата. Моят съвет е да запазим СМИРЕНИЕТО си, защото все още ТЪМНИНАТА ИМА СИЛА. Все още има дронове, които ТЪРСЯТ ХОРА с прекалено силно поле, така, че ТРЯБВА ДА СЕ ПАЗИМ, да не могат да ни хванат полето. Все още се следят нещата навсякъде. Така че все пак е един такъв период, който – както Учителят е казал:
– Като теменужките.
Ще продължаваме да си работим като теменужките – ТИХО, КРОТКО, СМИРЕНО. Какво значи да си работим. Това което си правим, това е нашият живот, но чрез Нашия ЖИВОТ, всичко, което ние случваме в работата си, в семейството си, в отношенията си, в Любовта си към всички същества около нас. НИЕ СЛУЧВАМЕ тази ГОЛЯМА, ВЕЛИКА БОЖЕСТВЕНА ПРОМЯНА. Която БОГ е подготвил за Земята. Просто ТОЙ НЕ Е предвидил тъмни същества да останат да живеят на Земята!

Това е БОЖЕСТВЕНОТО ЦАРСТВО, защото навремето, един от ясновидците дядо Влайчо казва:
– И Духовете постепенно ще завземат Земята.
Това го виждам постоянно. Виждам НЕБЕСНИЯТ ОГЪН, който слиза, сега в медитацията го видях, как като един водопад слиза. Това е Енергия от БОЖЕСТВЕНИЯ СВЯТ, която е толкова МОЩНА и толкова СИЛНА. Вече Материализирано е на пет процента. Силна енергия, която няма как да не Повлияе и да не ИЗМЕНИ ситуацията с отделните хора, и ГЛОБАЛНО. И това НАСИТЕНО ПРИСЪСТВИЕ на СВЕТЛА СИЛА по същия начин работи, за да може наистина БОЖЕСТВЕНОТО ЦАРСТВО да СЛЕЗЕ на Земята. Ако сега това е нашето съзнание, на всеки един от нас, което е пораснало – Малко, но НЕ толкова Малко. Все пак ОСМО ИЗМЕРЕНИЕ.. Ангелското Съзнание си е Високо Съзнание.

С какво се характеризира? Това е ИЗМЕРЕНИЕТО на ДУХОВНОСТТА! Ще бъдете все по-нематериални – не, че ще се отречем от материята, но все по-често ще правим жестове дори към хора които преди не сме харесвали. Изведнъж нещо в теб те кара и казваш: „Това е душа, това е една душа. Какво имам да делим, какво имам да доказвам? С това детенце, освен да му помогна“.

Тоест една Щедрост, една Духовност, едно АНГЕЛСКО ОТНОШЕНИЕ към нещата.

Нагоре разбира се са ЕЛОХИМНОТО СЪЗНАНИЕ, ХРИСТОВОТО, БОЖЕСТВЕНОТО, ВСЕМИРНОТО СЪЗНАНИЕ. Ще видим какво ще ни носи нататък развитието ни. Всеки един ще потвърди, че е усещал нещата за които говоря и хубавото е, че сме заедно. Най-хубавото, че във всеки един момент ИМА ПОДКРЕПА. Има една група Лечителите и там има една приятелка, която, нека е Благословена, наистина е специална приятелка, каза: „Знаете ли, на един от нас му се случи нещо. Нещо има, което не е добре там. Да помогнем. Наскоро там бяха публикували, понеже писах, че минаваме с Георги през трудни неща през тези три дни – точно с тези неща с Центъра на Пентаграма, които наистина са много сериозни, а и с Духовете на Смъртта, защото, за да ти дадат БЕЗСМЪРТИЕТО трябва да преминеш през всичките зони на Смъртта. И приятелите бяха написали Колективна Молитва да ни Благославят в 12 часа на обяд, и Това е ВЕЛИКО. Усещам наистина много, много Любов и Подкрепа от всеки, от всеки. И се стремя разбира се и смятам, че излъчвам това.

Георги:
Кажи за случая Сашко, защото аз мислех да кажа, но забравих. Случая Сашко, само леко им дръпни завесата. Защото ти и аз знаехме, че ще го намерят жив и здрав, но другите не знаеха.

Силвина:
Все повече ЧУДЕСА ще се случват, защото, когато Духовният свят присъства, Той присъства не само Духовете, но и Извънземните. Това са души от Шеста раса нагоре, ако тук са все още преобладаващо до ПЕТА Раса на Земята. Това са души от ШЕСТА РАСА нагоре до ТРИНАДЕСЕТА, които имат Ключове и Много Силно ВЛАДЕЯТ МАТЕРИАЛИЗАЦИЯТА и ДЕМАТЕРИАЛИЗАЦИЯТА. Когато искат да ти се покажат ти ги виждаш, нали. Изведнъж виждаш Летящата Чиния, снимаш я, след това тя изчезва внезапно, когато те вече не искат да бъдат видими. Тяхната Сила е по-голяма и от тази на Духовете, защото Те все пак са в човешки тела и могат да правят неща, които Духовете Нямат право да правят, но Винаги ГО правят след БЛАГОСЛОВИЯТА на СВЕТЛАТА СИЛА. Едно от нещата за които отговарят безспорно е ЧОВЕШКИЯТ МОЗЪК и различните процеси в него. Всички ТЕХНИЧЕСКИ СРЕДСТВА. Не те пускат, тръгваш нещо да правиш, изведнъж компютъра ти блокира, ти обаче продължаваш, не, не, аз сега имам спешна работа, трябва да продължа. Спира и тока. Вече Явен Знак, че до там си. И днес това го оставяш за утре. ТЕ работят наистина с Техниката.

Един от ТЯХ е това момченце Сашко – СЕДМА раса, който в първо прераждане на Земята проверих. Дошъл е тук да преживее нещо и в този ден, когато пак една приятелка в тази група „Лечителите“ писа: „Да се помолим за Сашко, да го намерят“. И проверих да го видя къде е, и ГО ВИДЯХ в летящата чиния, как ми се усмихва. След това направи нещо, което е много интересно, Той заради това е отишъл Там, това му е Задача. Той ПРЕМАХНА нещо като ЧИПОВЕ – ПРОГРАМИ, които са у всички Аватари, които имат ПОТИСНАТ МОЗЪЧЕН ЦЕНТЪР. При аутистите да кажем когато е потиснат мозъчния център на говора – те не могат да говорят. Проговарят много късно, нали и говора им е разстроен и т.н.

За всяко нещо си има мозъчен център, който отговаря и ако там има енергия, която го потиска, тази функция в тялото не работи добре.

И в този ден Той ПРЕМАХНА тези ПРОГРАМИ от МОЗЪЦИТЕ на Аватарите. Като казвам Аватарите, това са и животинчетата. Имаме един гълъб епилептик, Анжело, за който се молим доста отдавна да го излекуваме. И Анжело от следващият ден започна да.., нали така Георги..

Георги:
Оправя се, даже сега лети вътре в гълъбарника.

Силвина:
И даже вече подхвръква и си намери любима, една бяла гълъбица. Тя обаче съпричастна, той не може да лети още на високо и тя ходи с него по ниското.

Георги:
Да им кажа коя молитва съм казвал от Божествено Лечение, 49 дни за Анжело по три пъти на ден.

Силви:
Да и аз се молих много за Анжело, но в този ден стана прелома и наистина от този ден той не е имал припадък.

Когато Тази Душа ГОРЕ си свърши задачата. След това, какво се е случило? Най вероятно в Точния момент разбира се, са го върнали, на точното място където да го намерят. Жив, Здрав, с идеални функции, хранен, с всичко поддържано, нормално. Няма дехидратация, няма измръзвания – ЧУДО!

И ето това е Божественото Царство – все повече Чудеса, особено в България, която е страна на Духа, която трябва да СЪБУДИ тези Хора, разбирате ли? Георги каза: „ДА, над 90% от Българите, но не само в България, от цялата Земя са хора на Духа. Но Духът на България все още НЕ се е пробудил и съм сигурна, че БОГ ще прави доста такива „Неща“, така, че в един момент хората да приемат – ИМА И НЕЩО ДРУГО, не е само това, което очите ми виждат. Това което ние сме го приели, няма как да не го приемеш, ние постоянно сме в него. Затваряш очи и си някъде.

Георги:
Вижте сега, искам да ви кажа пак една тайна. Толкова са прости Тайните, толкова са съвършени, че наистина нямам думи.
Сега, гълъбчето един приятел ми го носи, спасил го. Как е паднало? Къде се ударило? Неадекватно. Премята се и седи като мъртво няколко минути и аз няколко пъти…Анжело го кръстихме – Ангелчо. Донесе го, един месец го гледам, слагам му там храна. То като клъвне си дига човката нагоре, че храната от земното притегляне да падне у него, не може. Слагам му в едно бурканче вода, то удря до бурканчето отвънка и се прави, че пие вода, той пие въздух фактически не може да го улучи. Абсолютно неадекватен. Бре, питам Господа какво да направя и той вика:
– Синко, ти имаш опит с две дръвчета, които са засети.
Аз това съм го казвал как след като година и половина почти две години, след като беше една Суха Клечка, абсолютно. Всеки.. Аз обаче не го изхвърлям. По едно време питам Всевишния:
– Тате, това може ли да се раззелени?
– Може синко. Аз ако съм на земята казвам – Така и веднага ще се раззелени. При теб нещата ще станат бавно.
Викам кажи:
– Година и повече, ще му говориш, молитви ще казваш за него, ще го обичаш, ще му излъчваш обич и ще му обещаеш през топлото време да го поливаш всеки ден по една кофа вода.
Става лятото, жега е при нас ако не се полива. Поливам, сухата клечка си стои. Ако отида някъде два, три дена като се върна и не съм полял 3, 4 кофи му изсипвам, Всичко, ВСЕКИ ДЕН. И на следващата пролет, значи година и половина мина откак започвам да се занимавам с това. Гледам отдолу Две Листенца. Сега е на половината, защото това го кръстих мъжкото дъбче, той е червен канадски дъб. Те двете бяха близначета и ги посадихме от двете страни на портата. Другия стана толкова дебел и голям за 7, 8 години или 9, а това остана на половина, обаче се раззелени и ОЖИВЯ. И сега аз като имам тази опитност и Това ЧУДО, даже го имам снимано, а и в двора си седи. И питам, Татко вика:
– Синко, сега защото това е По-Жива Същност, а за Човека СТАВА още ПО-БЪРЗО ако му излъчваш Любов и това което казвам, 45 дена ще му казваш една Молитва, три пъти на ден, но няма да изпускаш нито един ден. Изпуснеш ли започваш на ново – пак 49 дена.

Аз знам, че такава е Дисциплината на Небето. И точно на първи октомври започвам. На тридесетият ден, на 30.10 – до 19. 11 казвах молитвите. Сега ще ви кажа, много просто, има ги в Божественото лечение, в Озарения по пътя.

Значи, гледам го започва да кълве и никакви припадъци. Силвина каза кога спряха припадъците, няма припадъци вече. Продължавам аз, но го държа в изолатор. Една друга клетка. Казвах всеки ден, щом мине 12 часа ако се събудя през нощта и през деня следното:

123 000 000 000 000 пъти Казвам за нашето гълъбче Анжело:
ВЕДА ОТВЕДИ – БОЛЕСТТА СИ ОТИВА!

Амин! Аум! Аумен!

Харум! Харом! Харим!

Втори път го казвам и трети път го казвам.

Една жена казва:
От Божественото Лечение с Молитви, кучето ми за 4 часа се вдигна, което страдаше от такава болест – отвсякъде му течеше секрет, то е или кавказка, или овчарска, или каракачанска и беше паднало, и береше душа. Обаждам се на ветеринарния, той вика: „До 24 часа ще умре, тази болест е неизлечима. Няма лек.“ След 4 часа кучето беше ЗДРАВО. На другият ден Той идва и НЕ може да повярва, вика: „Това, не е било тая болест“. Е как да не е била тая болест?

Същото е и тука и на 46 ден, 45 дена казвам. На 46 ден го пуснах в гълъбарника при другите. Гледам ходи, кълве вече, но не може да подлита. Като подлитне, губи равновесие и не може да се приземи на 50 сантиметра. Сега вече лети по всички кацалки вътре в гълъбарника правилно и си намери една хубавица, една бяла гълъбица. Вижте какво прави Любовта. Той не можеше.. по пода ходи само долу, не можеше да подлита никъде, да се качи на по-високо и ТЯ слезе при него, и неотлъчно седи до него, а може да лети тя, обаче седя през цялото време. Това е ЛЮБОВ.

Това исках да кажа: какво е необходимо на човека, пак казвам ТАЙНАТА!

Първо – ВЯРНОСТ към Нещото!
Второто е ПОСТОЯНСТВО към Нещото!
Третото е ПОЛАГАНЕ на УСИЛИЯ – Трудолюбие!

Това са Трите ОСНОВНИ НЕЩА и ще ВИДИТЕ ЧУДЕСА!

Сигурно има хора, които след като са направили тия неща, а имам и приятели, но не искам да ги викам тука да потвърдят, че чрез това ПОСТОЯНСТВО, тая ВЯРНОСТ и това УСИЛИЕ, това Трудолюбие, което ГО ПОЛАГАШ – то ГОРЕ се ПИШЕ! Така стават ЧУДЕСАТА!

Един приятел вика:
– Изхвърли го тука, котараците, кучетата тука да го хванат.
– Не, те са ми го донесли тука, аз съм като Спасителна Станция. Аз съм като Бърза Помощ и дадох му първа помощ.

Един друг беше се ударил в джипа на сина и него… След един месец, на него бяха му отскубнали крилата и той затова не може да литне. Сега даде 3, 4 поколения. Каквото при животните това и при хората.

Единственото, което е човек трябва да подхожда – ДА НЯМА НИКАКВО СЪМНЕНИЕ В ОНОВА, КОЕТО ПРАВИ!
А иначе, ако е Божията Воля, този човек може да бъде излекуван, но НАЙ-ВАЖНОТО, ако НЕ може да бъде излекуван и му е писано наистина да си замине поне ДА СИ ОТИДЕ ПРАВЕДЕН! Когато се молим за него и когато ТОЙ ОСЪЗНАЕ онова което е извършил и се ПОКАЕ. Затова има ПОКАЯНИЕ и РАЗКАЯНИЕ!

МНОГО СА ВАЖНИ, разберете ме. Идваха хора с много тежки грехове и аз виждам как на човек, който е бил на мисии из чужбина много. Български офицер, капитан, убил е много хора, той ми каза. По всевъзможни начини, не само с автомат Калашников, с нож, с тояга. Така е на война, като на война. Обаче е прекрасен човек и всичко му е ПРОСТЕНО! Защо? Защото ПОКАЯНИЕ и РАЗКАЯНИЕ! То е изключително при този човек! Не съм виждал човек с по-силна ВЯРА от него на Земята и по-право да върви Точно по Пътя. ТОЙ вече Живее в ЦАРСТВОТО БОЖИЕ тоя човек и такава ЧИСТА ДУША! Той наистина Чист, но това му е.. Той не е изпълнител на мокри поръчки. Онова е Война! Значи съвсем почтено е стрелят срещу тебе и ти стреляш срещу тях. Иначе отива оня и е много лесно един невъоръжен човек да го убиеш с каквото и де е оръжие.

Понеже аз много обичам да ми се говори за ЧУДЕСА. Един ред Чудеса има и наистина Силвина даже Видя къде е Сашко, аз знаех, отгоре ми казаха къде е и колко време ще го държат. Междудругото времето може да се уплътнява, може да се разширява и някой път когато му дойде времето ще представя една дама, която ще ви разкаже как са я изтеглили.. С ЛЪЧ ги Изтеглят – това е РАЗГРАЖДАНЕ НА МАТЕРИЯТА! Материализация и дематериализация.. в Летящата Чиния и как са и сложили Чип. И след това историята по нататък продължава и аз даже взимам участие в това, но не е дошло времето за това и не бива да се говори за тия работи, защото все още.. Тези неща съществуват в тоя свят и много хора са запознати с това, но има една негласност, така да се каже като Правило да НЕ се говори много за това наистина, за да не захранваме… Има и не толкова доброжелателни от извънземните, които са тука на Земята, тъй наречените Сиви. Затова са и си Сиви, и по външен вид, има и Сини, така.

Силвина:
Всичко е от Божествения организъм в крайна сметка работи синхронно.

Георги:
Запомнете ПОСТОЯНСТВО, ВЯРНОСТ към онова което вършиш и ТРУДОЛЮБИЕ, да не те мързи.

„Ами аз ще си поспя малко“, Няма да си поспиш. Като си казал, че в 7 часа  ще свършиш една работа и една молитва, ще станеш. Разрешава се плюс, минус 15 минути не повече – Всеки Ден!

Силвина:
Георги явно закодира с тези думи това, което ще продължи нататък. Нека видим разбира се как ще продължат нататък процесите, но вече ИМАМЕ Карма от това прераждане, което е последното. Пречистена на 99%, БОГ си остави 1%. Георги казва това ти е сиджимката, да те държат за нещо. ТЕ ако ти дадат Абсолютната Свобода още ако не си съвсем узрял, значи има все нещо което да куца. Какво да се прави така е на Земята. Та за в бъдеще мисля ще работим не толкова Изпитания в Духа със Страдания и неща, колкото с Работа. На мен вече ми се очертава. Неща които бях ги поспряла ще ги започна отново, ще видим какъв е планът на Татко за натам.

По повод книжката „Озарения“, която днес й е премиера така да се каже, който не си я взел – препоръчвам, наистина да се възползвате от тази възможност, че я има книжката тук. Книжката е с автограф от Георги, последните три дни, три дни, може да се каже, че денонощно той подписва книжки. Беше изчислил, че на книжка по три минути, значи колко стават, доста часове, шестстотин книжки е подписал, двадесет и колко часа. Ставаше в три часа през нощта да подписва книжки и въобще трябва да ви кажа, че ВИСШИТЕ ДУХОВЕ са невероятно Трудолюбиви, невероятно държат в ПОСТОЯНСТВОТО. Няма изпускане, щом си казал това дръвче ще го поливаш, няма това и онова. Щом за това същество си поел някакъв ангажимент, НЯМА спи ми се, НЯМА не мога, НЯМА уморен съм. В три часа те будят и започваш с Молитвите. За тази душа, за онази душа, за този процес, за онзи процес и така до сутринта, нали. Някак си комфорта ГОРЕ е друго понятие.

Днес една моя приятелка ми препрати нещо което са ми го писали на месинджър, ми го препрати на вайбър от една наша приятелка специално за книгата.

„Преди две седмици получих прекрасната нова книжка „Озарения по пътя“ и искам да ти споделя, че още с вземането в ръцете ми тази Благословена, и пълна с Мъдрост, и необятна Любов книжка, тежките ми моменти, непоносимите ми симптоми се стопиха за дни. И се чувствах изпълнена със сила, и енергия за много време. Благодаря на Господ за това Чудо“!

Аз наистина никъде вече не ходя без тая книжка.. Преди също с Озаренията предната книжка, но тази наистина има Много, Много СИЛНА ЕНЕРГИЯ, наистина. Така, че си я дръжте около вас, дори и да не я четете всеки ден. Не всеки ден човек, да кажем може някой ден да не каже някоя Молитва. Въпреки, че е хубаво всеки да си открие Неговото Призвание като Дух, той за какво Работи.

Ето днес един приятел, скоро беше Свети Мина и му казах:
– Да, ти си преродения този човек.
Невероятно много си приличат и днес заедно с него казахме Молитва, която е неговата Молитва.

„Всеки един човек, който ще дойде в залата да намери това от което има най-много нужда“.

Свети Мина Помага – казват – да си намираме вещи.

Какво стана?

Публика:
Едно бебенце така се израдва..

Силви:
Така ли? Хареса му, че човек ще си намери това, от което има нужда. Наистина това е такъв хубав Знак, цялата настръхнах.

Всеки един от нас, тука има много малко хора, които не са Аватари. Аз ги проверих – 7, 8 човека са. Какво значи Аватар? Всички питат аз Аватар ли съм? Това са СВЕТЛИ ДУХОВЕ, които НЕ са от Земна Еволюция същества – Ангели, Архангели, Сили, Власти, Престоли и т.н., които чрез Вселяване най-често са във всеки един от нас. Нашият ДУХ е частичка от Техният ДУХ. Това е Аватарът. Частичка, ДА!

Всеки един е хубаво да.. И аз не знам как може да стане това. Най-малкото Интуитивно. Питаш коя е моята Молитва, просто отгръщаш книжката. За хората, които са с махалце е лесна работа.

Примерно МОЯТА Молитва е Молитвата за МИР. Молитвата за ВЪТРЕШЕН МИР на ХОРАТА, която всеки ден гледам да я кажа, така, че на хората да им е Мирно, да им е Спокойно и процесите, които вървят някак си в МИР да ги преминем. Да не ни се отразят толкова силно на Душичките и на психиката.

Не знам дали ще има време за въпроси и за споделяне, защото започнем ли.. Времето не е много в тази зала. Този път не сме я наели за цял ден, защото са много скъпи залите в София и поради тази причина времето ни е малко по-ограничено този път.

Забравих да кажа, че книгите на Георги Изворски има ги тук, не знам, не сме приключили още, но.. Това за книгата където го казах, много бързо подейства.

Някой има ли въпрос или нещо от Медитацията иска да каже или.. Нямаме обаче микрофон този път.

Въпрос:
Историята със Сашко, като че ли обедини целият Български народ. Дали тази история със Сашко нещо ни научи и какво ни даде тя?

Силвина:
Историята със Сашко СЪБУДИ ДУШАТА, ДУШАТА на Българите. ДУШАТА. Преди малко казах, че ДУХА е още заспал, защото Духа е този, който ги е карал да ходят, да участват във въстания. С тези конници да пропътуват целият свят буквално. Това е Духът на Българина – Много Силно Нещо! Наистина той изглежда като един Лъв в Астрала, но Душата на Българина с тази история започна да се пробужда и стана Едно СВЪРЗВАНЕ на ДУШИТЕ на хората. Това е което аз установих, което е МНОГО ВАЖНО нещо да сме ОБЕДИНЕНИ в такива Трудни неща. Душа до Душа, Душа с Душа, за да помогнем и на другите, които са в нужда. Това е най-глобалното, което се случи с хората тук.

БОГ работи многопосочно, ТОЙ никога.. Аз казах какво е били за Аватарите, но и за всички Българи, но и за Хората, които са участвали като доброволци, със сигурност при всеки са вървели най-различни процеси свързани със състраданието, с волята. Много неща. Просто с едно нещо – много събития и промени. Това е Великото в Божествения план.

От Публиката:
По време на медитацията видях Свети Георги.

Силвина:
Прекрасно, Дух на Храбростта, Победата, много хубаво.
Сигурно всеки е видял нещо интересно.

Радина:
Аз видях златните порти.

Силвина:
Златните порти. С крила бяхме, нали? И с коне.

От Публиката:
Видях лилаво-златена светлина.

Силвина:
Най-вероятно е Божествения Огън. Не знам дали сте попадали, Учителят много говори за Божествения Огън, че когато започне да СЛИЗА Земята я очакват Колосални Промени. Е ТОЙ вече СЛИЗА. До вчера беше материализиран на 1%, от днес е на 5%. Аз го виждам… То Огнено и Златно е много подобно. По някога ги виждам нещата като Огньове, друг път като… Примерно имаме една Молитва – Пази ни и закриляй ни с Твоята троична сфера. Това са Диамантената, Златната или Огнената то е едно и също и Светлинната сфера на защита. Огнената енергия е като златна енергия. А може би си видяла и златото, което също има много интересна функция за защитата най-вече.

 

От публиката:
Във връзка с Молитвата и това как се случва. Взимам моя брат с колата за пръв път да отиде на басейн, не е виждал басейн от 3 години, не може да почива от работата си. По пътя си казвам: „Господи, дано изпратиш правилният човек за моят брат“. Той е много критичен и винаги е много, изключително е да си с него, недоволен… В басейна се появява един висок мъж, усмихнат и започва да му говори за Бог. И аз казвам: „Господи, Благодаря ти, ти изпрати точният човек“. Но той каза нещо за Силвинка и аз искам да споделя: „Знам ги Георги и Силвинка, аз самия съм Гуру, така занимавам се. Силвинка остави я тя.. Ти не я ли виждаш, тя е с много пластични операции. Тя толкова младее“.

Силвина:
О, това е много голям комплимент и друг път са ми го казвали, че съм с пластични операции. Той и Георги е да ви кажа. Вие знаете ли на колко години е Георги?

Ето това е Кармата към Божии Служители, която е най-тежката. На времето и аз съм си позволила да кажа няколко неща за Георги и го преживях сега в Центъра на Пентаграма всичкото това. Наистина на тези хора не им завиждам, защото знам за какво става дума. Но ето това е Духовното ЕГО, защото човек малко като започне да поназнайва и всички му се виждат.. “Е, те сега, те ли ще ми кажат“.

Приятел:
А може би нали сега е модерно с пластичните операции, те си мислят, че всеки го прави.

Силвина:
Вижте, наистина днес е Света Варвара. Тя е Богинята Управител на Венера, която е Богинята на Красотата. И днес смятам най-малкото ще си тръгнем по-красиви от Милениум, по-одухотворени. КРАСОТАТА идва от ОДУХОТВОРЕНОСТТА в това съм на 100% сигурна. Аз самата смятам, че изглеждам доста по-добре, въпреки, че от всички грижи и неволи ми побеля косата и т.н., но въпреки това някак си ТАЗИ ОДУХОТВОРЕНОСТ дава нещо което обикновеният човек.. Холивудските Звезди просто ГО НЯМАТ, колкото и пластични операции да правят.. При нас работят Ангелчетата за пластичните операции, по цяла нощ нещо ми оправят, нещо по кожата, по косата, така че да, това е истина. Ангелска Истина.

Това важи не само за мен и за Георги, аз като ви гледам болшинството от вас наистина.. Много.. Прекрасно изглеждаме! Прекрасно!

Някой друг с въпрос, със споделяне?

Едно красиво бебе си видяла. Много хубав символ също.

Но това с България и с РАЗПУКВАНЕТО беше Уникално!

От публиката:
Аз първоначално видях Крила. Помислих, че е плод на моята фантазия, но когато ти го потвърди се успокоих, че наистина тия крила са в следствие на тези процеси. И в цялото тяло Светлина.

Силвина:
Ангелското Измерение дава и Криле. В осмо измерение на човек вече му се дават и Крилата.
Светлина, Огньове, въобще Вълшебства.

От Публиката:
По време на Медитацията …, а между нас имаше главички на духчета, които духаха..

Силвина:
Казва, че е видяла същества малки, които са били между нас по време на медитацията, как са духали все едно с уста, на 10 реда са били и след това всичко е било издухано.

Със Сигурност днес доста сериозен НЕГАТИВ СЕ ОСВОБОДИ при всички! Това е много, много прекрасно!

От Публиката:
Здравейте, казвам се Крумов от София и имам следното питане. Отделям много време, много Любов, с голямо желание и всичко върви напук на мене обратно. Пример: На мен и на друг човек подаряват по една роза в саксия, той неговата не я поглежда, аз моята я торя, поливам.. Моята увяхва, неговата цъфти. И днес бързах толкова много, станах в 9 и закъснях..

Силвина:
О, аз напълно те разбирам и всеки е усещал тази съпротива. ВЛАГАШ ВСИЧКО, ПРАВИШ ВСИЧКО, МОЛИШ СЕ, КАКВО ЛИ НЕ ПРАВИШ И въпреки това НЕЩО ИМА, КОЕТО ПРЕЧИ. И просто ТОВА НИ Е ЗАДАЧАТА –  ДА ГИ ПРЕОДОЛЕЕМ тези „Неща“ които ПРЕЧАТ.

Тия неща, които пречат са НАШАТА КАРМА, нашето нещо, което всеки си носи от преражданията назад и сега ТО се ПРОЯВЯВА И ЗАДЪРЖА в някаква степен нещата!

На един не му върви в Любовта, на друг в работата, трети е куцузлия, четвърти не знам какво.

Но ИСТИНАТА Е, че колкото повече ПОЛАГАШ УСИЛИЯ, това, че си дошъл, това, че си поливал тая роза, може би си направил в преражданията назад на растенията и сега с тях ти е трудно, но въпреки това грижата към тях ще промени нещата. Няма начин да не стане така, няма начин, просто е нужно време. И наистина Безкрайно Постоянство и Трудолюбие. Просто не трябва да се предаваме, не трябва да падаме Духом. Да, така е, но въпреки това ИДВА момента в който СЕ ОТКЛЮЧВА ДАДЕНОТО Нещо, което е куцало и не е вървяло, и нещата ТРЪГВАТ. И така препятствие след препятствие.

Ако имаме някакви финални думи.

Георги:
Финалните думи са БЛАГОСЛОВИИ!

Вижте, понеже СЛОВОТО е НАЙ-СИЛНОТО НЕЩО във Вселената, ако човек ЗНАЕ как да го ИЗПОЛЗВА и как да го ПОДРЕЖДА. Това е! Наистина ИМА ИЗРЕЧЕНИЯ, ИМА ДУМИ, които МОГАТ да ВДИГНАТ ЧОВЕКА както е ВЪЗКРЪСНАЛ Лазар. Има ДУМИ, които МОЖЕ да ИЗПРАТЯТ човека в ОТВЪДНОТО с летален изход – само едно изречение и дори мога да ви кажа само една дума. Това са магьоснически тайни, които все пак съм учил някои от тях, защото все пак човек трябва да знае и тия страни. И е МНОГО ОПАСНО.

Няма тука да ви правя сега, да ви познавам и да ви казвам само, че Луната, какво прекрасно е нещо и колко опасно е нещо, ако знаеш как да боравиш с нея и особено с този полумесец. Повече няма право да кажа нищо. Значи една звезда как ще я изпишеш. Разбирате ли ме?

Значи СИМВОЛИТЕ, РИТУАЛИТЕ, тия Хиромантните Знаци и ред други работи УПРАВЛЯВАТ ВСЕЛЕНАТА, СВЕТОВЕТЕ и това заедно със СЛОВОТО! СЛОВОТО когато е придружено и с ГРАФИЧЕН СИМВОЛ е МНОГО СИЛНО! И заради това, пак ще цитирам Учителя:
– Когато вървите някъде и ходите, направете хубави надписи.
Примерно аз бях написал на една скала на най-високото, където си карах единочеството: „БОГ Е ЛЮБОВ“! И имаше няколко кръга и по средата с точка. Това показва Вселената разбира се. Другото, което показва, че това е вътре са двете форми – жената е вътре Ядрото, това е белият кръг, а от страни е мъжа. Това показва Братя и Сестри, Приятели и Странници., където е написал Учителя на чешмата и т.н..

Това всичко е написано със СИМВОЛИ. От едната страна е написано на Старосанскритски, което е много стара азбука на 8000 години отдолу, а тия Знаци отгоре са НОВАТА АЗБУКА, която се подготвя за Земното кълбо. Тя е Символ, обаче Един СИМВОЛ МОЖЕШ ДА ГО РАЗЧЕТЕШ ПО НЯКОЛКО НАЧИНА. Вече ще бъде РАЗДВИЖЕН и УМА на човека, РАЗУМНОСТТА МУ, за да МОЖЕ. Учителя казва:

– Когато се превежда нещо от Ватански примерно или от какъвто и ще да е език. От Старосанскритски ИМА СЕДЕМ Превода или СЕДЕМ Тълкувания. (То не е точно превод, то е ТЪЛКУВАНЕ) и ВСИЧКИ са ВЕРНИ.

Георги Изворски казва, че са ДЕСЕТ и Всичките са ВЕРНИ! Да, установих, че може и да ги увеличиш.

Силвина:
Може ли един пример да дам, преди Обучението ако се сещаш ги даде тези, едно от тях може да кажа. И ТО звучи ТАКА:

– АНАХАР РАМАШ ТАНГОР!!!

Георги:
Сега ще ви го преведа на италиански.
– Тutto è a posto.
А, който знае немски също, защото английския не го знам.
– Alles ist gut.
Разбрахте ме, е те това е същото.

Силвина:
Да, но това е друго, защото това е:
БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ НАМЕСТВА ВСИЧКО!!!
Това е Тангър, Тангър е Всичко. Тангра е цялата Светлина, а това е Тангор.

АНАХАР РАМАШ ТАНГОР – БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ НАМЕСТВА ЦЯЛАТА МЪДРОСТ, ПРИДОБИТА СЛЕД ИЗПИТИ!!!

ТАНГОР е ЦЯЛАТА МЪДРОСТ, ПРИДОБИТА СЛЕД ИЗПИТИ!

Георги:
Какво можем да кажем:

ВСИЧКО Е НАРЕД или ВСИЧКО СИ Е НА МЯСТОТО, но САМО чрез ЛЮБОВТА!

Вижте как точно с това как се подкрепям. Учителя казва: „Седем тълкувания“. Аз казвам, че и десет пъти може да го подредиш така и въпреки всичко едно и също да е.

Но човек трябва да прави хубави СИМВОЛИ. Той не трябва да изписва неща, които са примерно аз да изписвам един меч. И да го наредя огромен меч с камъни. Този меч няма какво да пази в гората. Гората се само пази, там си ИМА ДУХОВЕ, които я пазят. Значи това е едно оръжие, което дава НЕ ДОБРА вибрация.

Но ако изписваш ХУБАВИ ДУМИ, ИЗРАЗИ – ЛЮБОВ, БРАТСТВО, ПРИЯТЕЛСТВО, ЩЕДРОСТ, ВЕЛИКОДУШИЕ, СМЕЛОСТ, ВЯРНОСТ. Всички тия работи се изписват с камъни. Аз съм си играл да ги пиша на морския бряг или разни фигури обикновено Кръга е символ на Хармонията. Един КРЪГ с ТРИТЕ ЧЕРТИ, който ми е и тука на врата съм го правил на много места.

На скоро един приятел, светъл му път си отиде преди 3, 4 дена и казва:
– Виждаш ли там – където бях отшелник, (с него от студентските години сме приятели, а той е от това село близкото) там ще направя един 5, 6 метров кръст, сега ще събирам пари. Той да е от нераждавейка много скъп и т.н.
Викам:
– Моето момче, то бива, бива да имаш остаряло мислене (набори бяхме с него) Кръстове има под път и над път и това е символ на смърт и страдание. В прав текст ми е казано и особено Разпятието.

Иначе КРЪСТЪТ е Прекрасно нещо във Вселената. Това е СЪБИРАТЕЛНО на две СИЛИ. Тоест ПЛЮСА. И хората мъдрите са го направили, и са го сложили  – на кръста както е разпятието някой се е сетил, и е сложил един кръг, метален, и той го прави на Плюс. Това го омекотява.

И един от мъчениците беше Исус Христос в тялото на Исус тука на Земята, който беше разпънат – ПРАВЕДЕН между два разбойника.

Казва Синко кажи им:
– Мина времето на този кръст. На кръста по принцип не като ПЛЮС. МИНА ВРЕМЕТО на РАЗПЯТИЕТО! Аз такъв ли съм? Полумъртъв все на кръста ме изобразяват, до кога? До кога? Аз ви водя към ЛЮБОВ, СВЕТЛИНА, към МИР, към ЩАСТИЕ, към БЛАГА! ДО КОГА?

Нека си окачат една секира, едно бесило на ушенцата, на всякъде. Кръстове има колкото искаш.

КРЪГЪТ Омекотява нещата. Това е. Ангелската Хармония е КРЪГ, Божествената Хармония е СФЕРА. И затова каза:
– Новият знак..
Навеждам се още бях полурелигиозен, но бях и Духовен, и вече носих Пентаграм, студент в планината съм в Академията за Космически науки, и отивам, един иска кандило (един дядо) викам:
– Ще ти купя от църквата кандило и ще ти го донеса.
Отивам и се навеждам на гишето, жената дето продава свещи вътре, помощничка някаква, и се навеждам, и Пентаграма тя го вижда, и вика:
– Момче, да хвърлиш това, тоя дяволски знак.
– Аз нося кръста, госпожо.
– Как носиш кръста?
– Кръста, виждаш ли тия трите черти? Средната е голяма, двете са по-малки, ако ги изправим така и ги сложим до средната, ще стане ли кръст или няма да стане? Само че това е разградения кръст. Това е новото! Това е – ПЕНТАГРАМА С ТРИТЕ ЧЕРТИ е Символа на двадесет и първи век и на третото хилядолетие. Пише го в книгата „Великия трепет“

Учителят е дал в неговия Пентаграм Символите на Пентаграма. Как се минава? Чашата какво означава? Тясната порта и т.н., Изпитания. Аз съм писал десет значения само за тези ТРИ ЧЕРТИ в хубавата книга „Великия трепет“. Понеже „Великия трепет“ е малка там има и 144 000 където е и „Закона за даването“, за да стане по-голяма книга. Издателя ми вика:
– Това са брошури.
И като прибавихме и това вече стана по-голяма и хубава книга.
Не мога да говоря спокойно за неща, които са останали в миналото в историята. Ще ви кажа какво казва Всевишния:
– ВЧЕРАШНИЯТ ДЕН, СИНКО, ЗА ТЕБЕ И ЗА МЕНЕ – НЕ СЪЩЕСТВУВА! ВЗИМАШ САМО НАЙ-ДОБРОТО ОТ НЕГО, което ще ти остане в съзнанието. Ако нещо си СЪГРЕШИЛ, гледаш ДА СИ ОПРАВИШ ВЕДНАГА ГРЕШКАТА!
И затова вечерта си правиш РАВНОСМЕТКА и казваш: „Днес колко души обидих? Колко огорчих, колко нараних? Аз като бях ловец – колко души избих“?
Когато направиш Грях, Погрешка, каквото и да е какво става?
Трябва да се качиш на покрива – казва Учителя – и ще викаш:
– Аз съм мошеник, аз съм крадец, аз съм последния, аз съм престъпник!
КОГАТО НАПРАВИШ ДОБРО И БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ, НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЕ освен БОГ и ТИ, и оня, който е надарения. НИКОЙ!

Знаете случката с Джони милионера дето отишъл Горе и Свети Петър не го пуска вътре. Разказвам я за стотен път. Не го пуска и вика:
– Петре защо? Аз бях милионер, знаеш ли каква благотворителност направих? В нашия град  – болница, мостове, работи, училище. Не знам къде колко дал – милиони.
– Не стига. Няма.
– Искам среща с Господа.
На другия ден отива и Господ пита:
– Джони, кажи сега моето момче.
–  Господи знаеш ли, нямаха болница, стара една имаше в моя град, като станах милионер – хоп един милион долара. Направиха нова болница.
– Знаеше ли някой, че ти си дал парите за болницата?
– О, как моето име там, дойде телевизията, медиите, всичко е точно.
– Платено ти е на Земята! Казвай нещо друго.
И той вика:
– Господи нямаше в съседното градче мост. Дадох там два милиона за един мост. Направиха го, минават коли, доволни всички.
– Знаеше ли някой?
– Е да, моста го кръстиха на моето име. Медиите, всички знаят.
– Казвай нещо друго. Направил си благотворителност, но никой не знае.
– А, Господи сетих се, една вечер се прибирам от банкет и гледам в контейнера, точно където живея, в богаташкия квартал един клошар рови, търси нещо за ядене. И аз се смилих, чакай на този човек, извадих един долар, и му дадох. А то тъмно, късно само той и аз.
– Да – Господ вика – прав си Джони, аз видях, даде му един долар.
Звъни, идват бодигардовете – Ангелите и вика:
– Момчета, вижте сега Джони идва от Америка, милионер е, много добрини е правил, но всичко му е платено на Земята. Той си е заслужил един долар. Дайте му един долар от мене и го пратете до първата кофа за боклук в Ню Йорк.

Добре, това беше за край. Разбрахте ли ме сега за какво става въпрос.

БЛАГОДАРЯ ВИ!

СЛАВА ТЕБЕ, ГОСПОДИ!

 ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И БЛАГОСЛОВЕНИ ОТ НАС
И ЩЕ ПОМОЛИМ И ВСЕВИШНИЯ
ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ И ДА ВИ ОСВЕТЛИ!

ИМАЙТЕ МУ ВЯРА!
ОБЛЯГАЙТЕ СЕ ПОВЕЧЕ НА НЕГО
И ЩЕ ВИДИТЕ ЧУДЕСАТА!!!

БЛАГОДАРЯ!

ПОКЛОН!

Силвина:
Работа със СЛОВОТО, това е нещо което ще се даде на мнозина. Да пишат стихове, да пишат на Ватан. Да пишат Послания.

Дойде ли този момент сядате и пишете. И публикувате, не го оставяте.. Да рисуват, разбира се Радинка, която прави илюстрациите на нашите книги. Тя материализира чрез рисунките. Всеки с неговото нещо. Значи три часа се будиш.. Окей, ставам и пиша. Мен знаете ли как ме предупреждават, сутрин ми казват:
– Силвинка, днес в седем часа, обикновено вечер са ми посланията, оставяш всичко друго, сядаш и записваш.
Дойде ли седем, аз вече съм седнала с папката и чакам мислите. И започват да текат мислите.

Георги не случайно заговори за СЛОВОТО, за Неговата ИЗКЛЮЧИТЕЛНА СИЛА, която много от вас Я ИМАТ! Записвайте ги нещата, публикувайте ги, споделяйте ги и ние ще ги споделяме. СВЕТЛИТЕ ПОСЛАНИЯ ДА СТИГАТ ДО ДУШИТЕ, които… Това е нашето оръжие, ето събрали сме се тук, говорим, това е най-силното ни оръжие, така че използвайте го!

ЖИВИ, ЗДРАВИ И БЛАГОСЛОВЕНИ!

БЕЗКРАЙНА БЛАГОДАРНОСТ И ОТ МЕН!

Искам да кажа, че подготвяме следващата беседа края на март в Пловдив. Може би в зала „Сила“ отново. Надявам се днешния ден да ви е бил много полезен. ВИЖДАМ ГО, ВИЖДАМ ГО! И СЕ РАДВАМ!

БОЖЕ, колко хора, които съм виждала през различни периоди от живота си, само като погледна ми припламва цял един период от живота ми, нали. Това е уникално да имаш толкова приятели.

Залата е на наше разположение до три часа. До толкова сме я платили, ще има хора които искат да ни питат нещо и да ни разкажат нещо, имайте предвид, че тук сме към седемстотин човека, даже и повече. Нещата трябва да бъдат максимално сбити и кратки.

Георги:
Там съм надписал достатъчно книги, само Озаренията, няма да давам тоя път автографи. Има Послания и най-интересното.. сега отвън, той мисли, че няма нищо и ми дава един. От тия шестстотин книги 42 са с дълги Послания и на него му се беше паднало на тоя юнак едно хубаво Послание. Аз го казах в началото, че Слънцето най-напред огрява най-напред най-високите върхове и Ураганите най-много брулят високите върхове, нали. Значи 42 са с дълги Послания, а останалите отгоре който иска в къщи може да си надпише само името, вместо аз да го пиша и Посланието е следното –

Примерно:
на Пламен (сега го видях Пламен отвън, затова се сетих)

Със ЗВЕЗДНА ОБИЧ, ПРИЯТЕЛСТВО и ДОВЕРИЕ.
И отдолу лично съм се разписал с виолетов, лилав химикал.
Искам да кажа защо това съм написал, това Послание ми беше дадено за това събитие.
Със ЗВЕЗДНА ОБИЧ, НЕ обикновена, защото Земната, Човешката Обич е много нетрайна. Днеска го има, утре го няма. „Ние много се обичаме, това е принцесата на живота ми“. След един месец не могат да се гледат. Медения месец, а да не говорим след една година или след двадесет, тридесет години. Като станат пенсионери идва знаете ли кое състояние? Времето на тихата ненавист – нямат душа вече да се карат и да се разправят, но се мразят мълчаливо. Така, значи това е Земната Обич. Ангелската Обич – Звездната е друга!

Защо пиша с приятелство? ПРИЯТЕЛСТВОТО Е НАЙ-ВИСШАТА ФОРМА НА ОБЩУВАНЕ във Вселената и навсякъде. ИСТИНСКОТО ПРИЯТЕЛСТВО!

И ДОВЕРИЕ, затова и доверието го споменавам. ИМАШ ли ДОВЕРИЕ – ИМАШ ВСИЧКО!

Казах, когато българина някой го излъже той после човека и СВЕТИЯ да стане, той продължава да не му вярва. Значи губиш доверието.

ДА СМЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И БЛАГОСЛОВЕНИ!
БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ!

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview