Водещ:
Силви, здравей! Вече записваме Небесни Послания номер 5. И темата е: „Цялостност и Единство“.

Прекрасна тема! В коя област, си мислих, от нашия живот, изобщо от целокупния живот на хората, в коя област е най-нужна Цялостта?

Силвина:
Приятели, здравейте! И за мен е радост, в това преломно време, да бъдем заедно. Заедно в това интервю, което ще споделим с вас. Но заедно и със Светлата Сила, която се надявам да ми даде точните думи и послания, за да мога да предам, наистина, най-точно и съвършено Словото.

Искам да започна с една молитва или формула. Знаете, Георги постоянно повтаря, че каквото и да правим, трябва да го започнем с молитва, с обръщение към Светлата Сила. Така че, поне ние, които го знаем, е добре да го спазваме това нещо. Особено пък за важни дела, каквото смятам, че е днешното. Това е Формула за Единение и Цялостност.

В лекцията „Божествена Сила“ говорех за това, че САТВА САВАОТ е формулата на Ватан, на този древен език. На първият език, който е даден на бялата раса, преди над двадесет и шест хиляди години. Първият. Преди това, съм казвала, атлантите са говорили телепатично помежду си, а и предишните раси. Но това е първия език, който посветените, както виждате Учителя, така и на някои от нас вече се дават такива формули и неща на този език.

САТВА САВАОТ! САТВА означава да живее, да пребъде, да бъде благословен. И САВАОТ това е обединението на цялата небесна йерархия, която работи за дадено нещо.

Когато кажем САТВА САВАОТ преди каквото и да е наше начинание, можем да имаме подкрепата на Светлата Сила. Вече зависи с каква част от нея имаме връзка, разбира се, изградена. Но тази, която я имаме вече изградена, със сигурност ще получим подкрепа.

САТВА САВАОТ!

Да се единят всички Добродетели
с цялата си мощ в нашите души!
И те да ни водят
по пътя на Цялостния, Единен, Красив Живот!

Амин! Аум! Аумен!
Амин! Аум! Аумен!
Амин! Аум! Аумен!

Харум! Харом! Харим!

ГОСПОДИ, БЛАГОДАРИМ ТИ!

Сега като пътувах насам, защото записът го правим извън нашия център „Наш Дом“, казвам какви дрехи да си взема? Всички дрехи в светло синьо и зелено, които трябваше да взема със себе си, даже чантата, която наскоро си купих, също светло синьо, зелено. И преди малко ми казва Татко, така наричам Бог, че цвета на Единението е нещо наистина като резедаво, светло синьо, зелено. Който цвят от днес, който Принцип на Единението от днес, започва да работи на Земята.

И заради това това е и темата ни днес. Аз самата съм облечена в тоя тон също, просто всичко работи в тази посока. Може би защото това е вече много належащо. Нали виждате какви процеси текат в света и е много належащо да се създаде вече един стабилен център около който да гравитират всички светли души, които са на Земята.

Сега такива има наистина много. Може би все още се търсят, може би все още са объркани, но рано или късно този мощен център, който днес Бог започва да създава, ще ги привлече. Така че Светлата Сила Единно и Заедно да заработи на Земята.

По въпроса, който наистина е много ключов. Къде е най-важно и къде най-напред започва Единението?

Това безспорно е Човешкото Съзнание. И когато там започнат процеси на Единение, човек лека полека става цялостен. Цялостност и Единство в Съзнанието, това е наистина много важно. Защото иначе човешкото съзнание така както е в момента, то е като разпарчатосано. Едно те тегли натам, друга мисъл натам, трета мисъл в друга посока. Малко като орел, рак и щука е човека. Когато цялата тази сила, която е вложена в него, цялото съзнание, което той носи, аз съм говорила за видовете съзнания. Централното, което е в сърцето. Подсъзнанието, което се намира във всяка една клетка на човешкия организъм, това периферно съзнание или подсъзнание както го наричат. Когато всичко това се обедини в една мисъл, това е първо една много голяма сила, която човек вече има. Това е един Мир преди всичко също така. Защото вече ги няма тия саботьори, както аз ги наричам тези мисли, които те карат да правиш странни неща понякога. Голяма сила. Защото безспорно Единството носи Сила. Неслучайно това е завещано на българите толкова отдавна. Защото всичко в теб работи в една посока. Иначе е разнопосочно и се разпиляват нещата.

Така че, това е много, много важно нещо. Единство на Съзнанието. Не мога да кажа, че някой от нас го е постигнал. Но от днес, този процес започва – на Единение. Всъщност той е започнал реално от вчера. Вчера Учителя, напоследък с него имам силна връзка и по-точно с женския му принцип. Защото аватарите, които са жени обикновено връзката им е с женските принципи на висшите същества и въобще на Духа. С женския му принцип имам връзка. И всеки ден ми казва нещо, което е свързано с Божествено Лечение. И вчера ми каза: „Дъще, Божествено Лечение е Единство!“ И започна този наистина силен процес, който ще го наблюдаваме в целия организъм, включително и в Съзнанието.

Което пък днес се появи като една роза, която Христос даде. Светло резедаво, синя роза, която вложи в сърцето. Просто го усетих в сърцето като едно, то е едно семенце най-вероятно. Тепърва тази роза ще расте, но така или иначе процесите започнаха.

Водещ:
Ако на микрониво, каквото е човека, има обединение на неговите съзнания, то тогава на макрониво този процес как ще се изяви? Примерно в световен мащаб или в един Божествен План, ако можем да погледнем съвсем глобално.

Силвина:
Да, точно така. Божественият План обхваща процесите в цялостност, които текат на Земята. Абсолютно всеобхватно. Няма сфера на земния живот, който в момента да не работи Светлата Сила. Като тя работи в две посоки разбира се. Както за съграждане на нови неща, тия красиви неща, за които си говорим всеки път. Така и разрушително за всичко, което трябва да напусне Земята, трябва да си отиде от Земята. Има разрушителни процеси и това де факто са кризите, които наблюдаваме. За тях в никакъв случай не трябва да търсим само човешкото влияние или само тъмната сила. Зад всичко е Бог. Той е зад Путин, Той е зад хората от по-тъмните структури, които си мислят, че ръководят Земята. Той е във финансите, Той е във всичко.

И всичко това вероятно след днешния ден ще започне да работи все по-синхронно и обединено. Просто защото все още Светлата Сила бавно набира скорост. Тези дълбоки промени, които очакват Земята, все още са във фаза подготовка. Но дори в тази фаза, виждаме какви големи процеси се случват.

Така че, човек каквото и да прави това не бива да го забравя. Не бива да обвинява никого, за нещо, което се случва. Защото никога не е само човека, който прави нещо. Винаги зад това, което се случва, от най-малкото за всеки един човек, неговия мир, неговия свят, неговия живот, до най-големите процеси вселенски, стои Светлата Сила. И ако искаме животът ни да продължи светло и добре, всеки път го казвам, е жизнено важно да се свържем със Светлата Сила. И това не става като ходим в църквата и палим свещи, наистина. Това става когато съзнателно работим със себе си и се стремим да живеем с добродетелите.

Това, което всеки път ми казват: „Аватарите са в окото на бурята“. Това важи и за страните, които… Ето сега имаше наводнение в България. Да, имаше някакъв, но много малък обаче природен катаклизъм. Пак ви казвам, ние сме все още в подготовката на процесите и те все още са много леки. И България, и всички същества, които са се обърнали към Светлата Сила, не само хора, има и животни, на които Светлата Сила помага. Не че те са се обърнали, но просто те са избрани да бъдат точно те. Включени в целия тоя свеобхватен процес, който обхваща не само Земята, той обхваща цялата Вселена. Просто това е един грандиозен процес на преобразуване на Вселените и точно в тия времена става.

Съответно, казвала съм, тук са изпратени и най-висшите и най-силни Божи Синове, чрез които се случва този процес.

И ако искаме да бъдем пазени и да бъдем в окото на бурята, нали така се казва? Около теб бушува, но при теб е мир, спокойствие, хармония. Животът ти върви, всичко ти е наредено. Просто не трябва да се пускаме от Божията Ръка. А ние се пускаме с нашите грешки.

Ето, наскоро имаше негативи много силни срещу нас. Ами, това си е пускане от Божията Ръка. Когато ти излъчиш един, два пъти. Първия път може и така леко, как да кажа, да подмине. Но втори, трети път, когато ти упорстваш в своите силни негативи към някого, тогава започват вече други процеси. И човек губи, как да кажа, цялостен може да бъде човек когато е със Светлата Сила. Иначе той става разпарчатосан и духовно, и физически. Има болести, които са, да кажем дегенерация в организма. Това е разпарчатосване в организма. Започват силни деструктивни процеси. Защо започват?

Защото човек излъчва деструктивни неща от себе си. И рано или късно тая енергия се връща в него.

Така че, Божественият План е съвършен, както всеки път го повтарям и както и на мен ми го казват от Горе: „Дъще, не се притеснявай. Нали знаеш, че Божественият План е съвършен“. Казвам: „Господи, защо пак ние го отнасяме? Защо?“ „Ма, вие сте в момента на, как да кажа, вие сте на прицел. С вас в момента работи Бог. Другите все още са, просто са още в илюзията“. И така.

Водещ:
Може би това е пример за всички останали хора, че винаги трябва да отговориш с Любов, с приемане. Защото, предполагам, че на всеки един човек в живота се случва ситуация, в която той, да кажем, е несправедливо поставен на някакво място. И не бива да изпитва негатив към отсрещната страна.

Силвина:
В никакъв случай, защото когато ние изпитваме негатив, дето Георги казва: „Взимаме му тухлите на другия“. И ако това е човек с тежка карма, ние взимаме тежки тухли. И заради това, най-малкото заради това от тая гледна точка, обяснено най-елементарно. Човек трябва много да внимава.

Плюс това дето казваш: „несправедливо поставен“. В това абсолютно съм се убедила, че няма несправедливо и че всичко е Абсолютната Божествена Справедливост в живота на хората, и на съществата. Щом се случва дадено нещо, първо те изпитват как ще реагираш. После има и някаква причина, може би на тия хора в някое прераждане назад ти да си им навредил. И те да са се превърнали в твои врагове. Но за да се откачиш от това, което те е свързало с тях, само с Любовта и Прошката. Няма друг начин.

Буквално днес се случи нещо такова и съм безкрайно благодарна, че ме откачиха от тези същества. А и много други от нас, най-вероятно, днес Бог откачи от враговете, кармичните врагове, които всеки един има. Няма човек без кармичен враг. Защото всеки в някое прераждане е минал през опитност, в която е навредил на някого.

Водещ:
Може би точно това е Пътя към Единството. Когато простиш, когато се освободиш от тези неща, вече ти оставаш цял себе си, както казват. Оставаш сам на себе си и започваш нагоре.

Силвина:
Това е най-прекрасното да останеш самия, автентичен, единствен Ти. Без примеси, без добавки, без закачени кукички откъде ли не. Автентичното ти Аз. И това е прекрасно когато стане. И смятам, че през днешния ден, в голяма степен, на много голяма степен, това ако не е станало напълно, то поне започва тоя процес на това разтоварване.

Защото представете си един кораб, който е претоварен. Като почнат да разтоварват кораба, когато има опасност за него, нали почват да го разтоварват. Нещо такова е. Разтоварват го и на него му олеква. Но човек просто не знае колко много е натоварен, колко неща… Понеже вече работя години с това, е изумително колко много неща влияят на човека, просто ние не си даваме сметка за това.

Но интересното е, че процесите на Единство започнаха последни. Казах ви от вчера, де факто, това нещо започна. Интересен ми е този процес, ще го наблюдавам точно в какво се състои.

Но на ниво човешки организъм, ако трябва да го погледнем, и въобще на ниво организъм, защото всичко във Вселената е един организъм, в който всичко работи… Нямате представа как работи Светлата Сила. В абсолютен синхрон, йерархия след йерархия. Казват: „Бог забавя“. Не, Той не забавя. Но просто докато дойде време ние да го видим и на физическо ниво дадено нещо проявено, затова работят наистина много същества. И работят в абсолютен синхрон. Не може да започнат едните, преди предишните да са си завършили задачата. Така че, всичко, този синхрон и това единство в ангелските и божествените йерархии наистина е абсолютен. В материалната вселена тук-там има неща, които са излезнали от този синхрон и това единство. И особено на планети като нашата в много голяма степен вървят и други сили. Но те са, разбира се, обучителни и са за доброто на човека, да се научи на някои неща.

На ниво човешки организъм за мен е доста вредно и ако не вредно, то нецялостно, да се разглежда човека като: „Сега ме боли стомаха, отивам да си лекувам стомаха. Болят ме очите, ще си лекувам очите“. Просто всичко е свързано. Не можеш да лекуваш само един орган. Той най-видимо е излезнал от хармонията и единството в организма, и заради това боледува. Но тази загуба на единство едва ли е само в него. И понеже всичко в организма е свързано, всяка една клетка комуникира с всички останали клетки в идеалния случай. Тоест, всички съзнания, които са част от човека, това е всяка една клетка на практика, имат идеална комуникация, това е при абсолютно здравия човек, идеална комуникация с всички останали. Когато тя се наруши и когато това стане в един орган много силно, той започва да боледува. Той се откъсва от хармонията. Да не говорим, че той се откъсва не само от тази хармония вътрешната, но и от външната, което е по-сериозното. Тоест, той се откъсва от божествения организъм, от Светлата Сила, която го храни и поддържа в него всичко.

И всички тия безкрайно много връзки в човека, и вътрешни, и външни, ако не ги познаваме и лекуваме само едно нещо, което виждаме в момента, но какво стои зад него, ние не знаем. Затова Пучко ги нарича: „дълбоки причини“. Това е метода на Божествено Лечение, който доразвих и това са дълбоките причини. „Защо, аджеба, се случва така“, оттам трябва да се започне. Не да лекуваме симптомите. Боли ме окото, ще си лекувам окото. Как ще го лекуваш? Ще сложа очила. Голямо лечение е това.

А защо се случва? Защо ме боли? Какво се случва? Защо са се разкъсали всички тия връзки, които да отделят този орган?

Същото е и на по-макро ниво. Ако го погледнем на ниво организъм на Земята, аз съм казвала, всяка една държава е един орган в човечеството. И ако другите органи, както сега го наблюдаваме, започват да си създават лоши връзки с този орган, той се отделя и в него започват по-трудни процеси. Каквито сега виждаме в Русия. Толкова много негатив. Сигурно този негатив може да се е отразил на руснаците. Наистина невероятен негатив се излива към тях. Сигурно има причина, разбира се, да е така. Човек трябва да оправи собствения си двор. Другият защо го прави, как го прави, това си е неговата тема. Моята тема е да имам съвършенни отношения с всички същества и с всички страни, с всички нациии, с всички народи, ако искаме просперитет на човечеството. Защото човечеството е един организъм. Няма как една част от него да се издигне, ако другата част, как да кажа, стремглаво дърпа нещата надолу. Или ако може, то е наистина много трудно. То затова и на всички ни е толкова трудно. Просто изключително много сили дърпат човека, който се стреми да живее чисто, го дърпат и в други посоки. Това също е, разбира се, за добро. За да изпитат волята ни, вярата ни преди всичко.

Водещ:
А има ли нещо, което ни дърпа към добрите неща? Към Светлината, към Любовта?

Силвина:
О, разбира се. Разбира се, че има. Това е най-силното. Мими, благодаря ти, че задаваш този въпрос. Аз просто се опитвам да обясня всичко, което се случва сега на Земята. Но как да ви кажа? Светлата Сила се намесва когато ние прекъснем връзката си с тъмната. Докато имаме грехове и неща, нашата връзка, нас ни изпитват и ни обучават сили, които не са светли. Дето казват: „Не ни въвеждай в изкушение“. Просто те обучават тук на Земята.

В момента, в който човек преодолее цялата тази тъмнина в себе си, разбира се, че всяка клетка, целия той, прави връзка единствено със Светлата Сила. И тогава, тези външните влияния, те вече не го засягат. Просто защото той си е изградил положителни връзки с всичко. Нас ни засяга нещо, към което някога сме имали някакъв негатив и сме си изградили отрицателна връзка. И то, поради тая причина, ни бие или дори да не ни се случва нещо кой знае колко неприятно, но най-малкото емоционално имаме дискомфорт към този човек, който нещо ни прави или не знам какво. И понеже всички сме в момента в процес обаче на трансформация, нямаме човек постигнал абсолютната чистота на Земята, все още тия процеси оказват влияние на аватарите, които са разнопосочни.

Водещ:
Според мен човек изключително много и постоянно трябва да работи върху себе си. Ние това много често го пропускаме и го оставяме някакси на времето да се случат нещата. Може би, да, наистина има колективни процеси, но човек трябва много съзнателно да участва в тези процеси. И когато той участва, включва ли се в едно такова ново пространство, на хората, които искат да живеят чисто, както ти се изрази?

Силвина:
Да, това го наблюдавам. Това е Новото Колективно Съзнание, което се изгражда. Видях началото му. То изглежда като Цветето на Живота. Една невероятно красива структура, която формичка по формичка, знаете, там са едни такива фигурки, вижте го Цветето на Живота. Формичка по формичка това нещо вече се създава. Странно е, че духовете, които са свързани с Гея, много активно участват за това, защото за първи път видях Цветето на Живота на едно от светилищата на Гея в Несебър централната им катедрала. Която навремето е била светилище на богинята майка и наистина има много силна връзка с нея там.

Така че, земните аватари и съществата, които са свързани с управлението на Земята, Шамбала и Агарта, помагат точно за това ново колективно съзнание доста мощно. И вече го наблюдавам това чувство на сплотеност, на свързаност. Аз самата започнах да усещам кога някой от хората, с които имам връзка, има нужда от мене. Точно в този момент му пиша. Дори хващам мислите понякога на хора, които са някъде далеч и разбирам точно какво правят, точно какво си мислят. Виждам го и при приятелите.

Наблюдавам напоследък нещо много красиво, което се появи след книгата на Георги, която излезе тази година „Тополата на детството“. Много силна връзка с детския принцип. Много приятели, които наистина общуват както общуват децата: чисто, леко, усмихнато. Никой никого не натоварва. Или ако го прави и сподели нещо, колективът винаги се обединява за да помогне, разискваме, споделяме. И този процес, разбира се, ще расте. Това е единство, което вече е единство на колективното съзнание, новото колективно съзнание, което Светлата Сила вече изгражда. Много е важно обаче винаги за да има единство, пак казвам, това е един център, който държи цялата енергия. И така.

Водещ:
Прави ми впечатление, че когато говорим за темата „Цялостност и Единство“, най-вече говорим за човешките взаимоотношения. Нека да зададем тона, какви би трябвало да бъдат тези взаимоотношения? Този съюз между душите, какъв трябва да бъде за да се получи това единство на всички хора?

Силвина:
За да се получи съюз на всички хора, вероятно няма да е много скоро. Всеки наистина си пътува по неговия път. Но наистина има една светла група същества, които смятам, че ще постигнат това единство в много отношения. Във всички отношения. В отношенията мъж-жена, свещен съюз, така го наричам аз или съюз на духа. Но такъв съюз, на което и ниво да го разглеждаме, дали е семейство, дали е бизнес, дали е икономика, каквито и други колегиални и всякакви, съседски, каквито и да е отношения, които свързват хората, първо те самите трябва да са работили с тях. Другото е, как да ви кажа, това, което сега виждаме в партиите. Нали отиваме там за нещо да спечелим. И какъв е този съюз? То е обречено това нещо. И го виждаме как Бог не иска сякаш това нещо за България.

Когато човек е работил със себе си, това важи и за общностите. Навремето си мислех, че щом аз и Георги заминем, и отидем да живеем на село, моментално около нас ще се създаде такава общност. Но после разбрах, че докато нашата вътрешна работа не завърши, а и вътрешната работа на всички единици, които е предвидено да се включат в тази общност, няма как да се сформира общност. Тя ще бъде трудна общност, с противоречия, с неща, а Бог не иска това. И заради това не го прави.

Същото е и с двойките. Много двойки ги забавя. Просто защото те самите не са готови да се срещнат и да бъдат заедно. Би им било безкрайно трудно заедно с противоречията, които всеки един все още носи вътре в себе си.

Дълго време работихме за създаване на положителни връзки. Какво значи това? Това са няколко неща, с които Светлата Сила работи в отношенията, да кажем, мъж-жена. Положителна връзка. Ако аз съм навредила на този човек в предно прераждане, аз имам отрицателна връзка с него. Неговият негатив идва у мене. Каквото и да правя нещо все ми влияе недобре. И съответно, между нас точно в тази енергийна нишка, която ни свързва, има тъмна сила. Има си такива дяволчета, които постоянно те разединяват и отнякъде все ти идват мисли срещу този човек. Това нещо се пречисти, Слава на Бога, това нещо се пречисти при всички аватари. И другото, което започна, Бог ми каза така: „Дъще, внасям Слънцата в отношенията ви“. А онзи ден ми каза: „Дъще, внасям Любовта във връзките“. Тоест, това енергийно пространство, което свързва, да кажем, две души, започна да се изпълва вече с положителна, светла енергия на любов. Бих казала на Инзол. Инзол е най-висшата енергия, която свързва андрогинните двойки, мъжа и жената, които са част от един и същи дух, мъжкия и женския му принцип. И това неизбежно ще се прояви. За сега на това ниво все още не е започнал такъв процес за обединение на групите на Светлината, както ги наричам. Но и това ще започне.

Съответно това предполага едни хармонични отношения. На тоя етап го виждам само, да кажем, в срещите с хората, които се случват. Да кажем, група от двадесет човек да отидем някъде и го наблюдавам, колко хармонично, мирно и спокойно протича всичко. Всякаш всичко е обгърнато от една божествена енергия, която на човек не му идва, нито да говори негативи, нито да е недоволен. Ако се случи да изпадне в някакво състояние, пак казвам, другите му помагат. И така.

Та това е бъдещето – Съюзите на Духа. Защото без Дух, няма как материята да… Материята, как да кажа, в нея е заложено това, че тя е временна, тя е нещо, което се създава, но и се разрушава. И няма как устоите ти да са в нещо, което е тленно и временно.

Устоите на човека трябва да са в Духа. И тогава се създават съвършенни съюзи, които не са на основа на интереси: „Аз съм с тях заедно, защото нещо ще спечеля“. Не. Аз отивам с тия хора защото ми е безкрайно приятно, спокойно, ведро, има какво да разкажа, има какво да споделя, има кой да ме чуе. Докато другите съюзи са нещо, което материята го крепи. И там това нещо няма как да има бъдеще.

Водещ:
Хващам се за твоята дума: „Бъдеще“. Бъдещето на това Единение и на тази Цялостност е, предполагам, живота, който ни очаква занапред. Може би много, много, много години занапред да се случи. Така ли е?

Силвина:
Ако човечеството постигне Единение в Духа, още утре сценарият за Земята ще се промени. Защото, казвам, това е финалния процес. След като си пречистил много други неща и си преработил, и си страдал, и си осъзнал, Бог ти дава това вътрешно Единство и започва да работи за него. Включително и външното с другите същества.

За да стигне човечеството до това Единение, има да извърви още дълъг път. Може би трябва да премине през разединението, което сега наблюдаваме и конфронтацията, и всичко което е, за да, знам ли, за да изкристализира това истинското, което е.

Ето сега виждаме и на изборите, отново много хора ще бъдат подведени на изборите в България. Отново ялови процеси виждам. Може би за да разберат най-накрая българите, че истината не е в, как да кажа, в хората на материята. Просто да се обърнат към това, което е, то е исконно, българско. То е заложено в гените ни. Във всичко в нас е заложено. Но някак си хората може би са го забравили, не знам. Прекъснала се е тази връзка на българите с Бога. Те дори в наименованието си я носят, богари. Хора, ора на Бога или хора на Бога.

Водещ:
Какъв би следвало да бъде човекът, който е единен, който е цялостен? Който има, може би, правилните взаимоотношения с всички останали, който в организма си има единство на процесите?

Силвина:
Ако забеляза, започнахме с тази Формула: „Да се единят всички Добродетели в нашите души“. Когато започне това Единение на всички Добродетели и изявата им, тогава може да се говори за Единение вътрешно на клетките ни, на органите ни, за външно в отношенията, за по-глобално на планетата Земя, континентите, нациите и така нататък.

Тъй че, това е абсолютният ключ, който е толкова, на една ръка разстояние, толкова е близо до всеки. Добродетелите, изявата им, не просто на книга. Както при много хора на практика, добро в действие, осъзнатост, грижа за другите същества. Аз виждам как някои, дето казват: „На Вуте като му е…“ Даже толкова е абсурдно, даже не мога да го запомня. Това е толкова абсурдно нещо, което тук-таме се е прокраднало при по-материалните българи, каквито са шопите, нали, по-твърдоглави. Това нещо докато съществува, злорадството и тоя невероятен негативизъм, който се надига, не виждам за какво Единство може да се говори.

Но, как да кажа, това не е в Плана на Бога, това постигане на Единство глобално такова. Просто всеки управлява неговия си кораб, неговата лодка, ако е по-малък кораб, нали. И той трябва да търси създаването на положителни връзки с цялата флотилия, която е около него, чрез добрини, които прави, трябва да изявява щедрост, благородство. Тогава той си създава положителните връзки и тогава можем да говорим за истинска флотилия на Доброто, която се създава. А не отделната лодка, която една лодка, знаете, колко лесно може да бъде обърната от стихиите. Един кораб е по-трудно. Една флотилия е вече нещо много по-голямо.

Така че, наистина да си пожелаем хората, които са светли, осъзнати, стремящи се, стараещи се, полагащи усилия, дори изстрадалите, днес точно затова се помолихме. Нека Господ изяви своята милост към всички, които изстрадаха заради Него. Всички тези хора да се обединят. За да може Светлата Сила да прокара съзидателните процеси на Земята. В момента вървят разрушителните, за мое съжаление наистина. Но това е просто началото. Не трябва да губим абсолютната вяра, че след като отмине бурята, в крайна сметка, Бог ще започне и да създава Новото Бъдеще на планетата и на всички същества, които са избрали да останат на нея.

Водещ:
Благодаря ти!

Силвина:
И аз благодаря! Благодаря на Светлата Сила, че ми даде това вдъхновение и се надявам това послание да достигне до повече души, и да промени повече съдби.

Приятели, благодаря ви! Бъдете благословени! И нека Божественото Единство се проявява в нас и чрез нас!

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview