Водещ:
Силви, вече имам индикация, че сме на живо, стриймът върви, така че нека кажем на хората, че започва онлайн Божествено лечение със Силвина Бел Илали.
Темата е: МЛАДОСТ, КРАСОТА и ОБНОВЛЕНИЕ.
Правилно ли го казах?

Силвина:
Прекрасна тема.

Водещ:
Хубаво е още от началото да кажем, че по време на този лайф, който ще е около два часа хората могат да задават, като коментар под лайфа, своите въпроси, на които ще се опитаме, поне на повечето, да дадем отговор.

Силвина:
Ще се опитаме, вероятно на лични въпроси ще е трудно да се отговори. По принцип не е това идеята. Нали, това ще бъде един колективен процес, който ще протече.

Приятели, радвам се, че сме заедно по този начин. Бъдете Благословени всички, които се включвате в тава общо пространство на Любов и Красота, което вярвам, че ще създадем.

Понеже за първи път правя колективно Божествено лечение по този начин. Да обясня за Божествено лечение. 

Какво е Божествено лечение?
То се вижда и от наименованието, 

когато Бог и Светлите същества, ангелите и т.н. са около човека, при него протичат лечебни процеси.

Вярвам, че днес ще има един такъв малко по-силен лечебен ефект при всички, които ще се включат в това онлайн събитие.

Ако може само за няколко секунди да помълчим, за да може този процес да започне при всички.
Ще се радвам и на коментари, не само на въпроси, кой как се усеща в момента. Защото винаги когато протича колективен процес нещата са много по-силни отколкото когато протича индивидуален процес.

Може би заради това ми беше казано да прекратя индивидуалните срещи въобще. Как да ви кажа, когато човек е на ниво наставник, той все още трябва да наставлява отделни хора. Но когато минеш на малко по-високо ниво в Духа вече към теб изискванията са други и поради това изискването към мен беше да работя в група.

БЛАГОДАРЯ на всички, които се включват в днешното Светло събитие с тази изключителна тема, която когато Бог ми я даде наистина много се зарадвах.

ГОСПОДИ, БЛАГОДАРИМ ТИ!

Сега ще започна с една много прекрасна формула, понеже темата е Красотата, може да я повторите след мен всички заедно. Тя се казва:

ФОРМУЛА НА КРАСИВИЯ ЖИВОТ
Аз живея, Красивия Живот в БОГА!
ТОЙ ме прави
все по-млад,
красив,
изящен,
грациозен,
гъвкав,
изваян,
съвършен!

Амин! Аум! Аумен!
Амин! Аум! Аумен!
Амин! Аум! Аумен!

Харум! Харом! Харим!
Харум! Харом! Харим!
Харум! Харом! Харим!

Усетихте ли?

Водещ:
Докато казвахме думите настръхнах.

Силвина:
Това са наистина същества, които работят за красотата на човек и днес освен, че работят за физическото здраве, доста силен такъв процес и за Красотата и за Подмлаждаването и за Обновлението, защото това са три различни процеса, за които ще говоря.

Първо да кажа какво е Красивият живот в Бога, нали така. Защото това е което казахме е една изключително важна формула, която ви препоръчвам следващия поне месец всеки ден да си я казвате „Аз живея Красивия Живот в БОГА!“. Защото 

ЧОВЕК, за да е млад, красив, здрав, обновен и да се чувства добре, да има хармонични отношения с хората около него, той преди всичко трябва да живее Красивия Живот в Бога.

Какво означава това, нали „Красивия Живот в Бога“, това е разбира се не е да ходим на църква или да правим някакви ритуали специални и да си мислим, че това е нашият дан към Светлата Сила и оттам нататък да си живеем както на нас ни харесва, без да се съобразяваме и без да работим за добродетелите в себе си.

Красивия Живот в Бога, ТОВА Е РАБОТАТА С ДОБРОДЕТЕЛИТЕ ВСЕКИ ДЕН, ВСЕКИ МИГ ДА ВЛАДЕЕМ СЕБЕ СИ И ДА ГИ ПРИЛАГАМЕ.

Когато това човек не го прави се случват неща. На мен са ми го казвали така:

Ако искаш да имаш красива коса трябва да се освободиш от гордостта.

Защото когато човек има проблеми с косата, нали всякакви варианти, включително побеляване, косопад и какво ли не, нали. Това не е само това, което хората си мислят – физиката нали, нещо ми липсва, нещо не знам какво… Отиват на лекар и лекаря им преписва лекарства и с това нещата се решават. Не се решават! 

Докато човек не овладее гордостта, нали трудно нещата с косата му ще се подобряват 

или ако се подобряват е нещо много минимално, защото реално той работи само на физическо ниво.
Ще спомена няколко такива неща, които са причина човек да губи красотата си.

Ако искаш да имаш красиви гърди, красив бюст, стегнат и красив, трябва да имаш добри отношения с майка си.

Защото когато страдат гърдите, примерно хората които имат рак на гърдата, това са хора, които имат много тежка карма с майките си в предни прераждания обикновено. В това може да са добри отношенията вече, но в предни прераждания имат трудна карма, трудни отношения с майката. Докато човек не изправи тези свои отношения, нали е трудно да се говори за съвършенство в това отношение и за абсолютна красота и за здраве разбира се.

Ако искаш да имаш красиви очи, това е не да ходиш да си слагаш грим. 

Да кажем на мен ми е много отдавна, не слагам грим… Как да ви кажа, смятам че естественото е най-красивото и някак 

КРАСОТАТА Е ПРЕДИ ВСИЧКО ОДУХОТВОРЕНОСТ. 

Ако ти имаш одухотвореност, погледа ти е красив, светъл, сияен, мек.

Кога страдат очите?
Когато имаш…. 

Ако искаш да имаш красиви очи и здрави, трябва да изхвърлиш лъжата.

Виждала съм хора, на които погледа им играе. Те не могат, като имат събеседник, гледат на всякакви посоки, но не и в човека с който общуват. Дори и такива духовни лектори съм виждала. Говори, но погледа му е някъде, не е в хората. Това са хора, които са предатели. Реално предателите по това ще ги познаете.

Дори в политиката сегашната на България може така много ясно да се види, нали хората които някак си погледа им така шари, особено. Това са предателите. И тук за красота, нали е трудно да се говори, изобщо невъзможно просто.

Ако искаш да имаш мъжка потентност. 

Това също е много важен въпрос, който касае красотата. Това са отношенията с другия пол. Доста мъже имат такъв проблем. Познавам такива доста и съм установявала, че това са отношения с другия пол, които когато проблема е по-сериозен, да кажем изнасилване в предно прераждане или сега, потентността я няма.

Нали, вече лекарите изследват, откриват причината. Има винаги и физическа причина, но за да има физическа има Духовна и Енергийна. Докато тя не се освободи и докато на този човек това не му бъде опростено, а то се прощава, когато човек полага усилия и се коригира, нали. Живее чист живот.

Искаш ли да имаш хубава кожа и красива кожа, нали, тук е пак справедливостта, егото, всичките му изяви на егото и на гордостта в някаква степен и тогава почват кожните проблеми.

Още една подтема тук, защото имаше такъв въпрос, който така мернах.
Малко ми е трудно между другото, хората пишат под коментари вече навсякъде въпроси към мен. Но този въпрос го видях и реших, че е важен и той касае женския цикъл. Просто усещам, че наистина има повече жени в аудиторията.

Ако жената иска да има абсолютно нормалност в това отношение, здраве и без болки и проблеми, това е отношението към природата, към Майката Земя Гея.

Ако тази жена днес, в предно прераждане е убивала животни или е палила гори или не знам какви неща свързани с Природата, днес връзката и с Гея е нарушена и това е едно от изявите – разстройство в цикъла. Между другото наистина 

по време на женския цикъл, тя жената прави най-силна връзка с Гея. Наистина това е едно магично време за жената, когато тя се пречиства. 

Това е една от причините жените да са по-дълголетни и организмите им да са пречистени в по-голяма степен отколкото при мъжете. Защото просто по този начин всъщност организма на жената интензивно се пречиства, не само физически, но и 

поради тази много силна връзка с Гея жената има свойството проблеми свързани с нейното семейство тя да може да ги трансформира с помощта на майката природа.

Тука за трансформацията ще ви кажа няколко неща на негативи. Преди това ставаше като негатива чрез канала, който жената има с първа чакра надолу се заземяваха негативите към ядрото на Земята. Сега вече не става така. 

Сега вече на Земята не се допуска да има негативи. 

Те се изпращат на други места и в случая вече се включва третата чакра. Има много такива места на Земята, които са създадени, да кажем едно от тях е Очите на Бога. Там има много в тази пещера, обикновено това са пещери и подобни места, също съм хващала Рупите е такова място и заради това преди беше доста по-светло, сега е малко по-различна енергията. Просто това са места чрез които целия негатив, който се пречиства в момента на Земята. Оттам се трансформира и се изпраща на други места във Вселената. Вече не остава на Земята, което е доста важно. 

Земята малко по-малко се пречиства.
Не случайно и толкова много жени аватари има в момента, защото наистина това е една от много важните ни задачи – пречистване, освещаването.

Красотата може да се разгледа в много аспекти, но тук се съсредоточаваме върху физическото тяло основно. Когато човек постигне едно съвършенство, постига съвършенството, наистина това са съвършените, които имат връзка между своя красив Ум, и своето красиво Сърце, и своята красива Воля. Тогава това вече е мини чудотворство. Човек става мини чудотворец, не напълно, но вече това му се дава, когато тази връзка започне вече да се създава у човек. Горе-долу тя е на това ниво на 42% изградена.

КРАСИВИЯ УМ, това е един ум в който са протекли процеси на просветление и който ум вече има свойството винаги да намира правилните решения.

Имаме такъв приятел, който аз казвам ти си Духа на красивия ум. Той има свойството наистина винаги да намира точната посока, точното решение за даденото нещо.

КРАСИВОТО СЪРЦЕ е може би по-трудното нещо, което много от сърцата особено на жените се владеят от Лилит – тъмната проява на женския принцип. 

Оттам са всички прояви на ревност, на завист, на какви ли не други такива неприятни неща, които жените проявяват в отношението към мъжете. Но когато започне да се пречиства това сърце, става вече Сърцето на Новата Ева, Красивото Сърце, в което също някъде на 42 % са пречистени негативните неща, които допреди това са карали жената да е ревнива или всякакви други такива прояви.

КРАСИВАТА ВОЛЯ – седалището на Воля е панкреаса, нали така задстомашната жлеза. 

Реално там също протичат специфични процеси на пречистване, така че този човек Волята му нараства и тя някак си вече работи в правилната посока. Нали, това не е егото, което си навива и казва: „Аз това ще правя и така искам“, а е наистина така едно, как да кажа едно частично сливане с БОЖЕСТВЕНАТА ВОЛЯ. Човек просто интуитивно започва да усеща какво да прави, какво да не прави, къде да ходи, къде да не ходи. И става все по-силен проводник на Божествената Воля на Земята.

Малко ще поговоря за два от микроелементите, които са доста важни, защото продължаваме да говорим за красотата, за да видите пак как всичко си има причина.

Много често, наистина при много хора съм откривала дефицит на магнезий. При мен самата го имаше. Причината за него е стрес. Когато организма дълго време е в стрес, в напрежение той много бързо си изразходва запасите от магнезий и когато това продължи дълго време, дълъг стрес, нали реално това вече става хроничен дефицит. 

Има ли хроничен дефицит, човек трябва да пие добавки. Само с храната трудно може да се възстанови дефицит. 

Разбира се каквото приемаме е важно да бъде органично, защото синтетиката само натоварва организма. Реално тя на практика не се усвоява. Само се отлага в различни органи.

Примерно съм виждала хора с дефицит на желязо. В кръвоносните им съдове се складира това желязо, което приемат и започват тромби и започват ред такива процеси и организма обаче продължава да стои в дефицит.

Защо човек попада в стрес? Защо въобще хората живеят в толкова стрес, има толкова много стрес? 

Хората смятат, че това е една от основните причини за болестите. Наистина донякъде е така. Но човек, за да има стресови ситуации, да има вътрешен стрес, това е защото той самия е създавал стрес на някого. 

Притеснявал си някого, заради теб някой толкова много се е притеснил, че си е загубил съня или не знам какви неща и ситуации, нали и след това господарите на кармата се погрижват и за теб и ти да преминеш подобна опитност.

По същия начин е желязото. Когато хората имат дефицит на желязо, това са хора, които имат престъпления срещу живота – убийства, самоубийства, аборти, убийства на насекоми, обсебване на хора и т.н., на същества и тогава един от симптомите винаги когато има престъпление срещу живота, нали във физическото тяло се отразява на сърдечно-съдова система и на кръвта. В случая се получава това нещо, което е в кръвта като цяло, хемоглобина и така се получава дефицит на желязо.

Ако човек тръгне да пие добавки без енергийната и духовна причина да е пречистена, нали това е пак едно временно запълване на една дупка, обаче тя си стои дупката. 

Ти я запълваш обаче след известно време пак трябва да пиеш, да си вземеш добавки. Нали, те реално не решават въпроса, решават го временно.

Друга една тема, която също така е в красотата е това, което наричам МАТРИЦА НА ТВОРЕНИЕТО. 

Всяка една душа, всеки един Дух горе си има определена визия, нали така. А ние всички аватари сме частичка от един такъв Дух. И когато човек започне така да се пречиства, той все повече като визия заприличва на Духа горе. Заради това се променят включително и черти на лицето на човек, цвят на очите се променя, цвят на косата.

Примерно виждала съм Георги как изглежда горе, той е с огнена коса. И откакто това го видях, те ми го дадоха не просто, за да го видя, а за да разбера, че от този ден този процес започва. Неговата коса започна да става на едни оранжево-руси кичури засега. Просто вече се работи в тази посока.
И какво става?
Понеже съществува тази матрица горе, да го кажем така – МАТРИЦА НА ТВОРЕНИЕТО, ние във всичките си прераждания горе-долу си приличаме независимо при какви родители се раждаме. Гените не оказват чак такова влияние, колкото визията ни горе. И заради това често като хвана прераждането на някой и го потърся как е изглеждал преди, много си приличат хората. Просто наистина уникални попадения съм имала в това отношение.

За да може материята, която все пак е наше физическо тяло да се върне към тази изначална визия, това е вече много силната връзка с Духа, защото 

ДУХЪТ КОМАНДВА МАТЕРИЯТА!

Горе си има да кажем Духове генетици. Те работят за генетиката. Започват да ти изменят гените и до вчера си бил с кафяви очи, след няколко месеца вече си със зелени. Нали, познавам такива хора, приятели, които има.
Така, че това е едно абсолютно доказателство, че Духът командва материята.

Още една тема: Кое е мерилото за красота?

За мен преди всичко това е пак казвам, човек да е одухотворен.

Истинска красота е трудно да се каже за човек, който има съвършени пропорции и форми, но погледа му е мъртъв. Нали, там няма Дух, няма Светлина, въпреки, че на физическо ниво и пропорциите и съвършените форми, това е част от красотата, хармоничност.

Човек трябва да има хармоничност.

На времето един художник беше казал за Георги, че не е виждал толкова пропорционално, хармонично, съразмерно тяло, нали във всяко отношение и черти на лицето също така. 

Между другото по формите на човек, като лице, като тяло може също много да се разбере как изглежда човека, защото това е духът горе, той веднага можеш да се ориентираш, поне аз като видя някой от коя йерархия е, какви същества е. Та изваяност на всяка форма.

Важното нещо е, че без това присъствие е Духа и тук минаваме в темата МЛАДОСТ. 

Без присъствието на Духа в човека, материята започва да се разпада, т.е. започват процесите на остаряване.

Колкото повече ние правим глупости и живеем недобродетелен покварен живот, ние започваме да губим красотата си. Започват процесите на стареене.

Т.е. за ПРОЦЕСИТЕ НА СТАРЕЕНЕ преди всичко причината е, когато човек е твърде свързан с материята, когато егото му е твърде силно и когато живее един покварен живот.

В този смисъл красотата трябва да ви кажа, че е един много голям изпит.

Аз самата съм минала през това. Когато човек е красив човек той има красиви форми да кажем, тогава вниманието към него е твърде голямо, по-голямо отколкото към един по-обикновен човек. И това вече е изкушението дали ще поддадеш. 

Да кажем една жена много мъже я харесват, много мъже искат неща от нея и т.н. и това е абсолютния пример със съвременните холивудски звезди.

Красиви лица, много красиви, обикновено това са хора с много малко прераждания от ангелски йерархии. Да кажем Анджелина Джоли е била ангел от ангелски йерархии – ангел. Но когато ти поддадеш на материалните неща и на покварата, тогава вече не си ангел, тогава идва друга по-нисша душа реално. Взема мястото в тялото ти и започват вече други процеси. Това са процесите на стареене и на загуба реално на много неща.

Като говорим за разпад на материята, то касае не само органиката, не само телата, но и материята.

Виждала съм процес, който толкова бързо остарява материята. 

Примерно изведнъж протича покрива. И като го провериш, съвсем наскоро е направен ремонт, всичко уж е чисто ново и изведнъж се оказва, че там нещо е ръждясало, че някакъв пробив се е получил. И от нещо абсолютно здраво изведнъж то става нещо повредено.

Това са наистина едни такива същества, които когато човек е твърде материален те се свързват с него и влияят не само на тялото му така, че той да започне да остарява, но влияят и на вещите му. Те започват по-бързо да се развалят и въобще започва този разпад на материята, за който говоря.

МЕРКАНТИЛНИТЕ ХОРА остаряват по-бързо.

Наскоро разбрах, че… знаете всяко същество е символ на дадено нещо.

Наскоро ми се появяваха, понеже работехме с кармата от това прераждане свързана с природата, към животните, растенията и т.н. и започнаха всяка вечер да ми се появяват най-различни същества.

Да кажем един лъв, който ми каза, че ми дава силата, така че мускулите да ми станат силни и така. Оказа се, че всяко да кажем коня когато ми се яви, той беше последен, каза че ми дава абсолютната сила, защото силата не е само на мускулите.

Абсолютната сила е нещо, което включва много повече неща.

Всяко същество е една материализирала се идея на Бога. 

И така и мравката. 

Мравката символизира материалното съзнание. 

Ако около вас има много мравки, значи имате нещо с материята, може в това прераждане, може в предни, в което сте бъркали и сте давали приоритет на материята пред Духа. И ако се сещате имаше едно такова стихче:
„- Бабо Мравке, где така?
  – Тичам Щурчо за храна, а ти где с таз цигулка?“
Нали това са наистина двата типа съзнание.

Баба Мравка, която все мисли за материята и все се запасява и все мисли, че не е достатъчно и щуреца, който е човека на Духа, който нали това не му е приоритет. Има си други приоритети. Съответно баба Мравка остарява бързо, говоря за хората с такова съзнание, докато щуреца си свири. Гледаш го младолик, добре му е, весел е, има приятели и въобще пей сърце.
Това мисля, че за да илюстрирам това нещо, беше така хубав пример.

Иначе си има и физически неща, които така човек е добре също да прави, когато са започнали такива процеси – дегенеративни или разрушителни процеси в него. Преди си мислех, че само с молитва нещата са достатъчни, но наистина 

след като физиката е започнала да страда, добре е да види човек и на физическо ниво какво трябва да направи

Какъв дефицит има, да кажем нещо има проблем с колагена в кожата. Ми хубаво е може би да приема някакъв такъв колаген под формата, но просто да бъде органично.

Младостта, преди време, ще ви дам също един интересен пример.

Преди време, преди доста години пет, шест, може и седем да са с Георги бяхме на едно изследване, което е Биорезонансна диагностика и там изследваха и хормона на младостта. Значи Георги тогава е бил на доста години, нали така!? И когато жената изследва хормона на младостта при Георги, каза, че той е на абсолютния максимум. Това е мелатонина, който се произвежда в епифизата – силен антиоксидант и много други неща, които учените не ги знаят за тази субстанция. Което какво доказва? Аз от тогава така си добих навика да видя моя хормон на младостта до колко е, така доста стабилно вече се покачва. Случи ли се това и смятам, че при доста при аватарите е така, реално започва един доста силен процес на подмлаждаване на човека, който е и видим. Белите коси се заменят с малко по-тъмни и така.

За бръчките не казах.

Когато се изяви егото на човека, това прекъсва връзките му с Бога и реално започва остаряването на кожата и бръчките.

Да това изречение ще го кажа, защото е важно. Това са ми диктовки отгоре, честно ви казвам. Снощи така си ги записвах. Казвам: „Господи, за какво трябва да говоря?“, защото темата е голяма. Много неща могат да се кажат. Изречението е, че

Красотата на човек е трайна и младостта, когато човек е верен на БОГА и на ДОБРОДЕТЕЛИТЕ!

Това е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО – ДА СИ ВЕРЕН НА БОГА И НА ДОБРОДЕТЕЛИТЕ.

Защото когато не си, това е вече нарушено целомъдрие. Последните седмици работех доста с това и искам да ви го разкажа, защото смятам, че е доста важно.

Познавам хора, които имат по доста партньори едновременно, което освен че се обменя карма и всичко останало, особено ако имаш и един постоянен, който се води твой истински партньор нали, а останалите са така между другото, реално ти изневеряваш и на партньора си, и на хората на другите с които си. Правиш двойна изневяра. Нали има хора имат две връзки. Значи изневеряваш и на единия и на другия.

Изневярата е когато… Нали имахме тема за Целомъдрието, едно интервю „Сексуалност и свръх сила“ и там говорехме за Целомъдрието. 

Големите пробиви в аурата на човека се получават, когато той не е верен, т.е. когато наруши Целомъдрието.

Иначе когато правиш други грешки свързани с другите принципи се получават малки дупчици в аурата, но не пробиви. Когато човек не е верен се получават големи пробиви.

И това е причина не случайно Богиня Веста е пазителката на домашното огнище.

Защото 

когато мъжът изневерява пробива е към него и към партньора му

Не само, че отваря вратата за негативите за себе си, но и за партньора си. 

Но когато жената изневерява, пробива е към нея, към мъжа ѝ, към децата ѝ, към дома ѝ.

И затова Веста е пазителката на домашното огнище, всъщност Богинята на Целомъдрието, защото реално това е едно абсолютно целомъдрие, което жената трябва да има, за да не допуска и да отваря вратата на злото в дома си.

Работила съм с жени, които ме питат: „Защо децата ми еди-какво си?“ Ами когато жената изневери, скоро след това и мъжът ѝ започва да изневерява, защото тя е отворила вратата за тъмните същества на изневярата и съответно той започва да прави същото, децата също започват да правят подобни неща, започват здравословни проблеми и т.н.

Просто изключително важно е и може би ….
– Мерсии.

Изключително важно и трудно за преодоляване е това, за да се затвори такъв пробив, чак реално последната седмица работих за това е нужна наистина много голяма сила, за да можеш да затвориш такъв голям пробив в аурата на някой.

Красотата е трайна, когато човек е верен на Бога и на Добродетелите и на всички същества, които са му поверени.

Не знам дали да ви дам пример, като малка…, защото човек изневерява по няколко начина.

Чрез дело – това е най-тежкото.

Когато на практика направиш нещо, така, че да изневеряваш на човека до себе си.

С думи.

Обещаваш му нещо, а не го правиш.
Тука е моя пример, беше с едно агънце, обещах му, че ще се погрижа да не го заколят, като малка. Просто се чудех на какви животни съм изневерявала. Аз съм се грижила много добре за животни, но установих, че наистина имаше. Даже трудно си го спомних. Много така се стараех, много му обещавах, че ще се погрижа, че няма да го заколят, нали като дойдат празниците и в крайна сметка не си спазих това обещание.
Кармата е нещо доста, 

МНОГО ЛЕСНО Е ЧОВЕК ДА НАПРАВИ КАРМА НА ЗЕМЯТА.

Нали, но това е начина той да се обучи, да научи. Нали това в този смисъл не е нещо толкова лошо, но казвам при какви невинни неща, човек е възможно да направи карма и да не е верен.

Трябва да бъде верен в мислите си.

Ма не съм спал с другата жена, обаче в мислите си съм с нея. Еми то не е като да си, но пак се получава пробив, пак има последствия макар и не толкова силни.

И чувствата са другото нещо.

Когато човек в чувствата си не е верен.

Така, че КРАСОТАТА, ЗДРАВЕТО, МЛАДОСТТА СА ТРАЙНИ КОГАТО ЧОВЕК Е ВЕРЕН БОГА НА БЛИЗКИТЕ СИ, НА ПРИЯТЕЛИТЕ СИ, НА ДОБРОДЕТЕЛИТЕ.

Богинята на красотата, знаете я Афродита е доста капризна богиня. Значи, 

за да ти дадат младост трябва наистина да си доста стриктен човек

за да започне тази богиня да ти помага наистина трябва доста усилия да си положил и доста да си работил с добродетелите, за да започне този процес.

И между другото по това може да се ориентирате. Ако видите една духовна общност, в която хората са така явно застаряващи, погрозняващи, съжалявам че го казвам, нали но познавам такива хора и които с времето всъщност като ги гледаш те все по някак си изглеждат все по-зле, и по-зле значи там очевидно, че светлата сила не работи.

Сега третата тема ОБНОВЛЕНИЕТО, която е също доста важна.
Тук ще отворя една скоба, че всички процеси, за които Божествено Лечение работи на ниво физическо тяло, работят на така наречените тринадесет нива на проявление, както на мен са ми ги дали в Божествено Лечение, като най-дълбокото ниво е квантовото ниво, а най-високото да кажем е организма.

Като всички процеси, включително подмлаждаване, обновление, оздравяване, започнаха от по-дълбоките нива – квантово, органели, вътре-тъканно, тъканно, клетъчно, вътре-клетъчно и така нататък. Те са общо тринадесет като тринадесетото е организма, нали тъкани, органи системи и организъм.

Вчера всички процеси на ниво органи завършиха.

От днес започва Божествено лечение на ниво системи.

Преди си мислех, че болестите са много по-тежки когато  негативната енергия проникне в най-дълбоките нива. Това е така донякъде, но пък за нивата, които са органи, системи, организъм, за да се коригира там трябва да работи много висш Дух. Защото това са вече сериозни проблеми. 

За да ти е увредена цяла една система, пък не дай си Боже на целия организъм да има, нали някакво повреждане, това вече работят същества от Елохимния Свят, нали за да могат да излекуват такова нещо.

Тъй, че ОБНОВЛЕНИЕТО в това число работи на тези тринадесет нива, като от днес започна процеса на ниво, предполагам и благодарение на тази наша обща среща, защото когато работим в група, винаги някак си всички се включват с тяхната енергия и подкрепят започването наистина на един голям процес, който касае милиони хора.

Духовете на Обновлението, съм виждала част от тях, те изглеждат като пчелички.

Какво е ОБНОВЛЕНИЕТО?

Отгоре ми го казват така:
– Вечната Амбър
Казвам:
– Какво е вечната Амбър?
– Ами -казва- това е процес на регенериране.
Като той може да е на различните нива. Зависи от дарбата и силата на лечителя. 

Едно е да регенерираш квантово ниво или да регенерираш клетки и друго е да можеш да регенерираш цели системи, цели органи. 

За да можеш това трябва да имаш наистина много силна връзка с най-висшите същества, които работят за обновлението от Елохимния свят. За да можеш да регенерираш цяла система, земята да регенерираш организъм е невъзможно, няма. Тука вече говорим за възкресение не за регенериране. Тук вече работи друг процес.

Виждала съм, т.е. разказвали са ми, нали когато този процес е мигновен, имаше един случай, може би Георги го е разказвал някъде в беседите за човек, който пада с мотор, става много дълбока рана, от което се вижда костта. И отива при един лечител, която казва само нещо и човека само наблюдава процеса на регенериране. Как започва дупката където е раната да се запълва с материя, с органика все по-нагоре и все по-нагоре. И казва накрая само видях как пясъка, който е влезнал в раната беше избутан, кожата се затвори и след няколко дена вече нямаше дори белег. Нали това са едни такива много мощни процеси на регенериране. Пак казвам този човек, такъв лечител има изключително силна дарба на, работи с най-висшите същества на обновлението.

Иначе най-малките от тях изглеждат като пчелички и те вкарват, това което са ми казали, че се нарича Амброзия и Небесен Елексир. Реално това са енергии специфични, които Духовете на обновлението вкарват в жлезите с вътрешна секреция. Там е тайната на обновлението. Когато там има големи промени започват процесите на обновлението.

ОБНОВЛЕНИЕТО Е ПРОЛЕТТА В ЧОВЕШКИЯ ОРГАНИЗЪМ!

Нали, за да го разбере човек, първо има едни процеси на посяване, на разцъфтяване и даване на плод. 

Т.е. когато даде вече плод даденото нещо, там имаме завършен процес на Обновление.

Когато дарбата е сила е възможно да се регенерират дори нервна тъкан, дори мозък, липсващ мозък, цял, но това трябва наистина да си много силен. Такива лечители, които да могат да регенерират мозък освен Христос не знам дали е имало други.
Неврони, всичко се регенерира, което медицината казва, че не е възможно, че загива нервната клетка и край, това не може вече да се възстанови, нали това мога да кажа, че е едно от нещата, които мога. Просто нещата си вървят и малко по малко се регенерират и тези клетки.

Когато започне този обратен процес на обновление и подмлаждаване, започва един постепенен превес на Силите на Подмлаждаване над Силите на Остаряване.

Сигурно сте чували, че Георги казва, че духовния човек трябва да изглежда на двадесет и осем години. Нали, това не знам дали важи за всички духовни хора. Но това е един идеален вариант, който наистина пак казвам, примерно за себе си бях си гледала, да на двадесет и осем години си, ама на ниво клетки, после на ниво вътре тъканно, ниво тъкани, сега завърши на ниво органи и започва на ниво системи.

За всеки един от аватарите, ако проверя никой не е на възрастта, която е неговата възраст. Аз между другото моята възраст все си я забравям. На колко години съм, никога не съм помнила и между другото това е много важно и нагласата на човек. Ако човек мисли за смъртта, мисли за остаряването, ако мисли такива лоши неща някак си той ги привлича тези неща. Никога не съм още от дете някак си това ми беше странно и съм се чудела, защо аджеба хората остаряват, каква е причината? Едни казват загуба на вода, други на не знам какво, но защо се случва така, нали!? Надявам се с това да ви давам отговора на тези неща.

Когато започне тази пролет в организма на човека, това е Благодарността на Бога към човек положил усилие да се осъзнае, коригира и който е приложил Добродетелите и продължава да ги прилага.

За да стигнеш до тук, за да започнат да работят силите на обновлението, подмлаждаването с теб и разкрасяването, това са хора, които са положили усилия. И колкото по-ниска възраст ти дават, толкова повече усилия си положил и толкова по-силни са процесите в теб на подмлаждаване.

ОБНОВЛЕНИЕТО Е ТВОРЧЕСКИ ПРОЦЕС на Светлите Същества на Съзиданието, който илюстрира израстването на Добродетелите у човека.

Това, което казах. Първо са цветя, после стават плодчета и така, това е израстването на добродетели.

Какво да правим на физическо ниво, за да се поддържаме млади и красиви?

Пак казвам и на физическо ниво трябва да правим нещо. 

Преди всичко е да сме съзнателни в процесите.
Ако се храним, да се храним и не просто да кажем: „Аз няма да ям месо.“, но ДА СЕ ХРАНИМ СЪЗНАТЕЛНО, ВИНАГИ С МОЛИТВА.

Не случайно се казва ПОСТ И МОЛИТВА. Ако само постиш, без да включиш и Духа в този процес на промяна в организма ти, ефекта е много минимален.

Просто винаги трябва, когато човек се храни, пие и каквото и да било, някак си да бъде по-съзнателен, най-малкото да спомене светлата сила : 

„Господи, благодаря ти за храната, която ми даваш. Благослови я да бъде най-полезна за мен!“ и т.н.

Да сме възможно най-близко до природните и естествени неща като: среда, храна, дрехи, козметика.

И най-важното, за да се проявят Обновлението, Красотата и Младостта в нас е ДА ПРАВИМ ДОБРО.

Всички прояви на Любов и на Добро са абсолютната причина Силите на Обновлението, на Подмлаждаването и на Разкрасяването на човек и на Оздравяването му разбира се да започнат да работят в него.

Всяко едно Добро дело на човек е една клетка, която се регенерира

може да е и цяла тъкан в последствие, казва Учителя мисля, за това специално, че наистина всяко едно добро дело е една клетка, която се възстановява.

Така, че с това завършвам, защото това мисля, че е най-важното в осъзнаването ни по тези теми.

Не толкова физическите неща, дали съм сложил козметика, дали съм с най-скъпата и най-естествена козметика, но ако аз съм един консервативен човек, затворен за другите, затворен за добрите неща, нали това са временни успехи, които човек постига.

Та така, 

ДА ЖИВЕЕМ КРАСИВИЯ ЖИВОТ В БОГА!

Това е посланието на днешната ни среща. И наистина го пожелавам на всички. Все по-осъзнат и все по-красив живот.

Водещ:
Силви, мисля, че е изключително полезно всичкото това, което казваш на хората и виждам най-малкото, че има огромен зрителски интерес към това, което говориш и всичко което хората питат.

Да започнем първо с това, че има доста хора, които гледат на живо в момента изумявам се цифрата постоянно расте, което изключително много ме радва. В началото поне успях да проследя коментарите:
„Благодаря ти, че сме заедно!“ 
„Много те обичаме!“
„Много се радваме за темата“

Темата е наистина много интересна и явно женската аудитория живо се вълнува от нея.
Аз докато те слушах си мислех как, като че ли когато говорим за красота, първата ни мисъл е за женската красота, т.е. жената трябва да бъде красива при всички обстоятелства. Така ли е?

Силвина:
Абсолютно! Това е, 

КРАСОТАТА Е ТВОРЧЕСКИЯ ПРОЦЕС, а Женският Принцип е творческия, съзидателния Принцип, който работи, чрез който Бог се изявява. 

А Красотата е творчески процес и в този смисъл, някак си той е повече приоритет на жената. Нали, това не трябва да доведе до изкривявания, защото нали всякакви пластики и неща, които жените си слагат и смятат, че по този начин са по-красиви.

Трябва да ви кажа, че имах един случай с една жена, която си беше сложила пластика някъде по лицето, започна да ѝ потъва някакъв мускул на главата започна да хлътва.

Тези неща по принцип не са правилни. Може би понеже това е темата, да го кажа. Не това е начина. Нали, човек е възможно да си коригира чертите. 

Учителя е казал: „Може всичко да коригирате в себе си, чертите на лицето си, линиите на ръката си.“ 

Но наистина това е доста работа, но е абсолютно възможно, но по-важното е че е трайно. Човек трябва да се поддържа, нали в това съм категорична. Аз не възприемам хора, които не полагат грижи за визията си.

Човек трябва и в духа, чрез молитви, чрез неща, но и във физиката, нали. Един човек, който казва, аз съм много духовен, обаче идваш и не си си измил очите. Ми каква е тази духовност много странно, нали.

Човек, обаче трябва да намери правилния начин да го прави това нещо, най-естествения начин.

Водещ:
Едно време си спомням имаше една такава приказка:
„Ами то е важно да гледаме вътрешната красота. Външната не я гледай, тя била до време, тя се губи бързо.“
Като гледаш вътрешната красота, това трябва да ти е ориентира, дали този човек е подходящ за теб, ако може така да го кажем.

Силвина:
Да, но външната, външните форми, пак казвам много говорят за човек.

Но пак това, което казах за холивудските звезди. Това може да е нож с две остриета. Може да е постижение на този човек, който в много прераждания е бил добродетелен човек, който е правил добри дела и съответно той вече е изградил в себе си едни по-съвършени форми, и пропорции, и черти. Но може да е човек, който има малко прераждания и понеже има малко прераждания той много прилича на матрицата горе, на Духа който е горе. А горе всички са красиви, особено ангелите са много красиви горе. И когато този човек се появи тук, той все още е красив, така както е Духа горе, но пък той е в недобродетелния живот и тази красота доста бързо започва да увяхва. 

Така, че като погледнеш един човек пак визията не може да ти бъде абсолютния ориентир, какъв човек е този.

НАЙ-ВАЖЕН Е ПОГЛЕДА НА ЧОВЕКА, КАКВО ИЗЛЪЧВАТ ОЧИТЕ МУ!

Водещ:
Там е истината. Добре, ами да престъпим към въпросите, които са доста и ние така с благодарност ще ги зададем.
Зъбите, защо се рушат зъбите?
Може би това е в темата, в която спомена за кожата, за очите.

Силвина:
Ако искаш да имаш красиви и здрави зъби, трябва да използваш словото по един красив начин.

Да не обиждаш, да не хулиш, да не осъждаш и всякакви такива варианти, да не се караш с другите. Всички тези неща, 

злоупотреби със Словото са причина на човек да му страдат зъбите венците и въобще цялата тази зона, която е, щитовидна жлеза и т.н.

Водещ:
Ако в случай, че вече имаме проблем, да кажем зъби се рушат или са в недобро състояние, какво трябва да направи човек?

Силвина:
Да ходи на зъболекар, докато нали, не види… 

Защото зъбите и очите са едно от нещата, които наистина бавно се лекуват. Не знам защо, може би защото те са с диамантена структура, а с диамантените структури работи Христос. Както и с очите работи Христос.

Значи, за да се излекува да кажем с Божествено лечение очите, в някакъв момент ще дойде. Смятам, че от септември нататък ще започнат и тези процеси с аватарите. Това ще е вече когато работи самият Христос за лечение.

Водещ:
Добре. Поглеждам отново към въпросите.
Има ли кармична причина за обостряне на ставно-костните заболявания след преболедуван ковид?

Силвина:
Ковид, аз съм говорила затова, че заедно с вируса в организма на човека навлизаха и енергийни причини, които бяха в тестовете и все още са там и във ваксината евентуално. И 

обикновено негативната енергия у човека  отива там където му е кармата, там където са му изпитите – невзетите.

Нали, за да отиде негативната енергия точно в стави, ставите обикновено са Принципа на Благоразумието, този човек особено да кажем ако става въпрос за артрит. Вече зависи точно за каква проява се говори. 

Нали така общо не може да се каже, защото костите страдат, 

когато човек е бил много голям работохолик, тогава страда гръбнака му

Ставите на ръцете, това е артрита страдат, когато човек е бил много алчен.

Виждала съм жена, на която ръцете изглеждат като орлови ей така свити, значи това е човек, който е искал да взема. Много алчен човек, заграбвал е, изнудвал е и бил е бирник в някое прераждане и кой знае какви такива прояви.

Водещ:
И тогава се започва с Разкаянието, с Молитвата за Прошка и съответно с обратните действия поне от теб съм го чувала, точно обратното, което ти е греха.

Силвина:
Без това Божествено лечение тече /ако тече въобще с такъв човек/ бавно и трудно.

Колкото повече добро правиш, колкото повече така си съзнателен в нещата, нали… Въпреки, че човек трудно може да се досети защо да кажем сега ми страдат ръцете и имам артрит. Ако някой като мен не му каже, трудно би могъл точно да го нацели. Обаче той живота ти подсказва. Нали в живота има неща, които сочат, че ти си…

Примерно отнема ти се материя. Съдите се с братовчед си за нещо, за някаква нива, нали и сериозно се съдите. И всякакви такива неща, които човек губи материя са когато той е отнемал материя неправомерно и това във физиката се отразява по този начин. И тогава човек виждайки какво неблагоприятно му се случва, това е най-елементарното нещо. 

За да ти се случи и ти си го правил. Няма вариант нещо да ти се случи и ти това никога да не си го правил в някое прераждане.

Просто господарите на кармата са абсолютно диамантено прецизни.

Водещ:
Един много хубав въпрос сега виждам.
При децата на какво се дължи красотата?
Наистина децата са изключително мили същества и дори и в най-коравото сърце те предизвикват една такава любов и милост и нежност, когато ги гледаш.

Силвина:
Да това се дължи на връзката с Бог, която е със Светлата Сила, която е все още доста силна при тях.

Това е не само, защото те са малки, а защото 

Бог има едно по-особено отношение към малките същества. 

Затова и кармата към тях е по-трудна, нали. Защото те са как да кажа, защото те все още са беззащитни. Те не участват така съзнателно в процесите.

Да кажем аз съм давала пример за едно дете, което се храни с месо, обаче то е да кажем на съвсем малка възраст 3-4 години. То няма как да вземе съзнателно решение в този процес. Съответно, кармата за това нещо на 99% отива у родителите и само на 1% на детето. Много малко нали. Понеже това е така Светлата Сила е снизходителна към децата, милостива. 

Не говоря обаче пък има деца, които не може да ги наречем красиви. Това са вече много порочни души, които са се преродили и въпреки, че са дечица, те са си както Георги казва: „Един дух в едно малко шишенце.“ Но какво е правил назад този човек ние не знаме. Затова и при децата има карми и неща се изявяват.

Водещ:
Да и в много от случаите много така се обясняват и болестите при децата. Казват някои: „Виж малка невинна душичка пък е дошла с болестите на този свят.“ Еми то е видимо, че тук става въпрос за карма от предишен живот, предишни прераждания.

Силвина:
Така е, да.

Водещ:
Направи ми впечатление докато ти говореше, котенцето дойде и се сгуши и в момента спи точно под стола ти. И ето го и въпроса, който идва.
Котката какво символизира?

Силвина:
Не можем да я снимаме сега Белиндата.
Котката, котетата са така доста висши същества, които са наистина от Сириус, както казват и други източници.

Те помагат за много неща на човека, но преди всичко за защитата му.

Въпреки, че са хищници за мен в йерархията те са много високо тези същества. Аз ви казах преди малко. Предпоследен ми се яви лъва и най-накрая коня. И не случайно лъва се води цар на животните. Наистина най-висшия дух, който управлява животинското царство изглежда като лъв горе или като котка и това е Богинята Бастет.

Много ги обичам тези същества и много специална връзка имам и аз с тях. Изключителна интелигентност, изключителна сензорика. 

Между другото трябва да ви каза за сетивността на човека. Аз съм говорила за дарби, способности, магични качества, таланти, но не съм говорила за сетивата.

Човек има общо тринадесет сетива, не са колкото сега сме ги изброили, повече са. За да се разшири капацитета и възможностите на сега съществуващите сетива и за да ти отворят и другата сетивност, която много от животните я имат, а котките я имат в изключително голяма степен, за това работи точно Бастет.

И я виждам всеки ден около мене. 

Да ви кажа примерно за очите. Моите очи имат и свойството на котката. Тя има едновременно няколко фокуса, като вижда и назад. Няколко фокуса, аз съм ги виждала при мене, като едни бели такива зони в обсега. Защото когато имаш само един фокус някак си виждаш светлината е насочена към едно нещо и то се осветява като с прожектор и ти виждаш най-ясно него, другото е така малко разсеяно или изобщо не можеш да го видиш.

Когато имаш много фокуси ти виждаш едновременно много неща. 

Това е едно от изключителните неща, за които съм хванала, че котката може да помогне на човека. Тя е просто като едно негово продължение, за да може той да се ориентира в този свят за неща, за които той няма сетива. Тя го пази. Винаги сигнализира. 

Моята котка винаги, има ли някакво нещо идва и започва, но нали говори с мен, аз така и мислите ѝ хващам, не е като да иска храна, съвсем по друг начин. За всяко нещо си има специфична интонация и начин по който го изразява.

Водещ:
Да са живи, здрави и благословени тези душички, които са край нас – и котета, и кучета.

Силвина:
Да. Те са ни нашите вълшебни помощници наистина. Всеки висш аватар трябва да има едно такова същество около него, да му помага, да го пази. Не случайно всички вълшебници имат едно същество, животинче някакво, което му е и като пазител и като помощник за дадени неща, посланик и какво ли не.

Водещ:
Следващия въпрос, който така ми идва в погледа.
Виждам птичи пера навсякъде и то много често. Какво може да означава това?

Силвина:
Да, това е най-общо казано ангелско присъствие, но също и означава, че на този човек през този ден ангелите ще се погрижат да му е по-леко, да му вървят нещата като перушинка, като пухче. Леко да мине през всички изпитания.

Поне при мен обикновено това е посланието, когато се появят. Тук при нас има доста, защото имаме гълъби, нали но понякога така как да ви кажа, ей това за фокуса, изведнъж нещо много отчетливо ти се набива на погледа. И това е послание, това е слово, което работи, което ти говори независимо какво гледаш, нали.

Аз съм виждала да кажем като чета текст, само една дума свети. Значи там е думата ключ, което е Божието Слово, там Бог е вложил съдържание.

БОЖИЕТО СЛОВО съм казвала, това са специфични знаци, и ноти, и цифри, чрез които Светлата Сила се изразява. И когато тя вложи в дадено нещо, това са ВЪЛШЕБНИТЕ АТРИБУТИ.

Да кажем, когато в една гривна има вложено слово, тя вече се превръща във вълшебна гривна. Отделно към нея е прикрепен един Светъл Дух, който също помага за това нещо, да се случва това нещо, което е закодирано в Словото.

Водещ:
Може би когато видим такова птиче перо, може да Благодарим. Да кажем: „Да бъде Волята ти, Господи!“

Силвина:
Да аз съм казвала, за всеки един знак когато не можем да го разгадаем, това е най-универсалното:

Господи, Благодаря ти! Нека бъде твоята воля.

Но в случая смятам, че е лекотата.

Господи, Благодаря ти за лекотата, която ми даваш в този ден. Нека бъде лекота за мен и всички същества.

Водещ:
Така един въпрос за верността, вероятно и за изневерите.
Ако човек не е верен на друг човек, а на себе си и на своите вярвания и принципи отново ли са така силни пробивите в аурата му?
Т.е. той е верен, но на себе си и на своите принципи, а не на партньора си.

Силвина:
Не, не, не. Това е вече нещо друго. 

Преди на партньора си, трябва да сме верни на Бога си.

Това е най-важното. И когато аз устоявам, това което смятам, че е Божественото и са Добродетелите, партньора остава на втория план, нали неговите виждания и неща. Това вече е Диамантената воля, която човек трябва да си отстоява нещата. Това не е неверност. Нали общи, изневярата на физическо ниво, когато се изяви, като дело нали това е невярност.
Или като дума, като си му казал нещо да не го изпълниш. Нали, да си дал дума за нещо, затова казват : „Да ти тежи думата.“

Ако ти смяташ, че няма да го изпълниш това нещо не го казвай. 

По принцип казвам, нали.

Защото казват: „Казана дума, хвърлен камък!“ Значи от там на сетне ти вече си дал дума за това и ти трябва да го изпълниш. Въпреки, че и тук има вариации и така. Това е друга тема вече.

Водещ:
Да, аз мисля, че верността и изневярата е много интересна, широко засегната тема, защото хора, как да кажа имат различно мерило. Къде сме изневерили, колко сме изневерили. Дали е по-добре да изневерим, а после пък да ни е добре в семейството. Нали, има някак си много тълкувания на тази тема и 

е хубаво човек да знае, че всяко нещо, което прави е видимо.

Така ще го кажем. Поне така го разбирам аз. Нали, да не си мисли, че някои неща които прави, скрити остават и все едно, че не са се случили.

Силвина:
Оооо, окото на Бога е навсякъде. Няма как да остане скрито. 

То винаги дава изява, но нали пак казвам има степени. 

Едно е да кажем не си верен в мислите си. Срещаш друга жена и така си помисляш нещо за нея. Нормално, все пак нали, това не знам дали е изневяра, в смисъл дали това е нарушена вярност.

Но ако ти започнеш трайно да мислиш по въпроса как да стане, какво да стане с тази жена, за да бъде не знам какво, това вече си е изневяра в мислите и когато стане и в делата това вече е сериозно, вече много по-сериозно, със сериозни последствия.

Водещ:
Ноктите с какво са свързани? Чопленето и гризането на нокти, кой Принцип е нарушен?
Можем ли да кажем такова нещо?

Силвина:
Ноктите са свързани с агресивност и агресия. 

Когато човек е бил агресивен, ноктите му страдат. 

Дали ще си ги гризеш или те ще започнат нещо да им се случват, да хващат гъбички или не знам какво, значи има някакъв момент в преражданията назад когато си бил агресивен човек.

Водещ:
Какво означава проблемът възпаление на щитовидната жлеза?
Мисля, че ти не веднъж си говорила и за хашимото и за други неща.

Силвина:
Ами аз съм говорила, да.

Когато се стигне до Хашимото, това са вече хора, които са проклинали. Нали всичко това са злоупотреби със словото, когато страда щитовидна жлеза.

Но едно е да си обидил един път някого, ако господарите на кармата са решили, нали във физиката да бъде последствията, има някакво минимално последствие. Примерно се появява една бактерийка и прави едно леко възпаление.

Но ако си стигнал до най-големите злоупотреби, които са вече проклятието, нали това може би най-тежката злоупотреба или пък си злоупотребил с Божието Слово, което наистина е най-тежката злоупотреба със Словото. 

Т.е. какво значи това? Да кажем взимаш някакви цитати от някой известен човек, през който обаче работи Божието Слово, да кажем от Учителя. Взимаш нещо от Учителя и започваш така да говориш все едно е твое. Значи това е най-тежката злоупотреба със Словото! Нали плагиатстването на Божие Слово и тогава вече са и най-тежките проблеми – рак на щитовидна и всякакви такива неща, ако проблема е във физиката.

Все за проблеми си говорим, пък темата е Красотата, хора. Нещо за красотата няма ли въпроси?

Водещ:
Да, между другото не само, че се опитахме, но май и изчерпахме въпросите, които са до тук. Поне говоря за въпросите, които са така по-общи за всички хора. Защото е трудно да влезем в конкретната специфика, аз имам нещо, еди-какъв си проблем.

Силвина:
Мими, а ти имаш ли въпроси?

Водещ:
Имам много въпроси аз, от това което слушам. Исках само да ти прочета няколко коментара, така абсолютно случайно, които пристигат при мен.

Надя Колчева казва: „Бъди Благословена, Силвинка!“.
Това е последния коментар, който сега идва.
Предишния:
„Прекрасна си, толкова нежност, мекота и Любов излъчваш. Потапям се в тях.“

И така, така че коментарите са много и са в тази посока.

Силвина:
Да кажа, че лечебния ефект от срещата ни ще продължи три дни.

Водещ:
Какво означава това?

Силвина:
Това означава, че през следващите три дни около хората ще има ангелски същества, които ще помагат доста интензивно за възстановяване на проблеми, които имат – здравословни преди всичко.

Водещ:
Тук сега ми дават сигнал, че отново е имало, може би за момент е спиране на звука, но в момента отново си е възстановен. Поне при мен индикира, че всичко е наред. Надявам се, че на хората до 5, 10 секунди и при тях ще се възстанови, защото така или иначе идва със закъснение стрийма. Да от чужбина някой се е обадил, че имало някакъв, така…

Силвина:
Възможно е. Сега, ще ви кажа, че когато нещо не трябва да достигне до някого, видеото изчезва, звука изчезва. В това съм се убедила не веднъж, нали. Компютъра блокира.

Водещ:
В момента по всички индикации би следвало да има звук. Ще изчакаме няколко секунди докато и при хората се възстанови и така.

Силвина:
Ето я и Мирелка, нашата гълъбичка.

Водещ:
Да, тя може би се и чува.

Силвина:
Която, между другото, вече има и две гълъбчета и сега пак има две яйца. 

Те правят, това може Георги да ви каже. Те правят серийно производство на деца. Отглеждат първите две, хранят ги и мъжкия и женската, така на много равни нога се грижат за малките. Обаче тя вече е снесла още две яйца и така, ги мътят и тях.

Водещ:
Ами добре, ще освежим още веднъж звука.

Силвина:
Това е защото заговорих за кармата към Словото. Това е една от най-трудните карми, които могат да бъдат наистина.

Бог изключително държи на Словото! Защото Той чрез него работи.

Водещ:
А Силви, когато ми казваш дали имам въпроси към теб, аз първия въпрос, който ми дойде, още при обявяването на темата.
Защо сега дойде, т.е. с какво заслужихме този момент вече да дойде време, в което да си говорим за тези красиви неща? За красотата, за младостта, нали това са все теми, които изключително много радват човека и една такава надежда, че хубавите неща тепърва започват и предстоят.

Силвина:
Наистина, както и следващата тема на беседата ни във Варна, също е така „Звездни пътешествия“, небесни пътешествия. Наистина така доста от хората споделят красиви неща, които стават с тях, нали.

Просто защото вече се доближаваме до така, как да кажа, до това, което е праведния човек, до това до което е просветления човек. Съответно 

положителните процеси при аватарите, започват да набират сила и да се изявяват красивите неща.

Нали, не само с карми и неща, но ето много хора имат полети на сън, много интересни астрални пътувания и събития и неща, които разказват.  И сигурно има много, много аз не успявам да ги следя всички неща, кой какво е преживял и какво.

Истината е, че нали, аз споменах Божествено Лечение завършихме с пречистване на кармата от това прераждане на аватарите към природата. Следващата ще бъде към човешките същества фазата и последната ще бъде към Бога! 

Като на този етап имаме на 42% пречистване на кармата от това прераждане,

което е доста висок процент. Съответно от това ниво нагоре наистина е един праг, четиридесет и две е числото на живота.

Нали започват първо процесите да текат много по-леко, надявам се. Нали с пречистванията, защото когато има пречистване има и обостряне.

Между другото 

ЛЕКОТАТА СЕ СИМВОЛИЗИРА ОТ КРИЛЕТЕ НА ЧОВЕК. 

Сигурно за това ще говоря на беседата във Варна. Сега е рано още да говоря за това.

Водещ:
Силви, мислех си, ако има нещо, което да е трудно да се измери, то може би точно е красотата. Има ли някакво мерило за красотата, т.е. кога човек намира себе си за красив човек. Нали всеки си знае и минусите и плюсовете, но има един момент, в който си казваш: „ Да аз пък имам право да харесвам себе си и така да показвам на хората, това което съм и това което имам и съм постигнал.“

Силвина:
Да, това е чистотата на човек.

Когато има чистота, има и завишена самооценка и започва да вижда хубавите неща, не само в себе си ,а и в другите и въобще в света около него.

Един човек, който живее в миналото и има някаква карма, той нали не мога да кажа, че вижда хубавите неща. Нали все още е в проблемите, в грешките, в нещата съсредоточен.

Но това е наистина е Любовта към себе си. Имаше дни, в които се молех затова, че не съм обичала себе си . Наистина е много така, много е деликатно за човек, като нас, който е служител, нали, хем да обичаш и себе си и хем да си вършиш и работата, която ти е дадена. Защото много често, когато аз работя реално пренебрегвам себе си.

Обаче пак ви казвам, когато си Божи Служител, това не се счита като грешка.

Нали аз не пренебрегвам себе си в името на някаква фалшива идея, а го правя в името на Светлата Сила. И тогава това не е грешка. Това, че работя на ден по толкова много часове също не е работохолизъм, защото реално то е в името на службата, на това, което Бог ти е дал.  И тогава това не се брои за карма.

Така, че Любовта към себе си, аз съм го казвала е Божия Заповед:

„Обичай себе си и Бога в себе си!“

Важно е, нали. За мен е малко неточно, това което казват: „Обичай ближния, като себе си.“, защото има хора, които не обичат себе си. Точната формулировка е:

„Обичай ближния и Бога в него!“

И когато човек се научи да вижда във всичко Бог, той всичко Обича, всичко харесва.

Водещ:
Това ме подсеща за една мисля, че ако не бъркам турска поговорка има. Турците казват: „Ние сме длъжни, когато видим една красота да я посочим, защото иначе обиждаме Бог.“ И затова те толкова много се възхищават на жените си, ако съм правилно запомнила. Ставаше въпрос за турците.

Силвина:
Това е, средиземноморските нации го имат това и смятам, че това е много хубаво това нещо. Там жената се чувства красива.

Нали, когато да кажем за първи път отидох в Гърция, то всеки втори те спира, нали, за да те кани на кафе, а пък тук в България никой не те забелязва.

Георги казва, че това е нарушение на Божия Заповед, нали да не забелязваме Красотата.

Защото това е неблагодарност. Бог толкова е вложил в дадено нещо, в природата, в човека и ти така да не го забележиш. Най-малкото спомени, нали: „Колко добре изглеждаш днес!“, хубаво е да си ги казваме тези неща.

Водещ:
И така, може би при това положение можем да се ориентираме към някакви финални думи на нашата среща, на тази хубава, прекрасна тема.

Така, да пожелаем МЛАДОСТ, КРАСОТА, ОБНОВЛЕНИЕ, ПРОЛЕТНО НАСТРОЕНИЕ и тези ЖИВИТЕЛНИ СИЛИ, които и в момента и картината и ти, които излъчваш да попият във всички хора по най-пълноценния начин.

Силвина:
Наистина, наистина да попият.

Може би това да кажа, че за аватара всичко е слово. Как е облечен има значение. 

В момента аз съм облечена в рокля, която е като картина на художник, нали понеже сме в темата на красотата. И това е моя вълшебен атрибут, който работи в тази посока. Човек в един момент трябва да обръща внимание и на тези неща, да бъде КРАСИВ и СЪВЪРШЕН във всичко. А това наистина става с тази все по-засилваща се връзка, която имаме със Светлата Сила.

Така, че да продължим да работим без да се отчайваме и предаваме, защото наистина има и трудни моменти, нали така!? И аз ги изживявам понякога, защото вече резултатите се виждат, за което 

трябва пък да сме безкрайно БЛАГОДАРНИ, че Бог толкова много ни дава.

Защото виждам хора на които Бог им дава, но това е свързано с работа, която не е лесна за този човек. 

Не винаги службата е лесна. Не мога да кажа, че е лесна, но е благодатна, защото съзнанията израстват. Това е основното и най-важното, което  трябва да гледаме.

Водещ:
Благодарим, Силви, от сърце за всичко и видимо, и невидимо, и чуто и нечувано, което се случва днес благодарение на тази сесия, защото наистина всички хора, които сме част от нея сме изключително признателни, че имаме тази възможност да бъдем отново част от това Божествено Лечение.

И сме изключително Благодарни, казвам го това от името на публиката, която така те зарежда с много сърчица.

Силвина:
И аз Благодаря, че бяхме заедно и наистина на всеки да знаете че една частичка от мен е винаги с вас. Наистина е така.

ПОДКРЕПА И ЛЮБОВ!

Водещ:
Благодаря и до скоро!

Силвина:
До скоро!

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview