БОЖЕСТВЕНО ИЗЦЕЛЕНИЕ 123

„Как така вярваш безусловно в БОЖЕСТВЕНО ЛЕЧЕНИЕ?“

Много пъти съм отговаряла на този въпрос. Дори са ми казвали, че твърде много залитам към духовното. Ето моят отговор – Вярвам в Истината, която говорят ГЕОРГИ и СИЛВИНА, защото ги познавам вече 16 години. Досега не съм имала случай, в който да не се уверя и сама в думите им. 

Те кръстиха дъщеря ми в момент, в който имах нужда да стъпя на здрава земя. Беше повече от кръщение за нас! Тогава започна моят нов живот. БОГ вля Енергията Си в нас осезаемо и ни взе под крилото СИ. 

Показаха ми, че с БОГ и приятелската им подкрепа мога да се справя с изпитанията си. Научиха ме на Добродетелите. Извадиха от мен онази Вяра, която винаги съм носела, но грижливо криех в ежедневния си лъскав софийски живот. Тази Вяра сега ме съгради отново.

Благодаря им с всяка клетка от съществуването си! И знам, че ако има нещо,  което ще устои на времето и хората, това е Истината, която слиза чрез Словото им, БОЖИЕТО СЛОВО! И съм Благодарна на БОГ, че ги има до нас, от кръв и плът! Благодарила съм за това поне хиляда пъти!!!“

Отговор от СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ
„Тази наша Вяра е наистина пропускът за Новия ни чист Живот! Любовта ни един към друг – е съкровището, което откриваме зад отворената от БОГ врата на сърцата ни! БОЖЕСТВЕНОТО СЛОВО е нашата храна по Пътя към Любовта!

Истината… Всяко истински доказало се, предано на БОГ сърце я разпознава безусловно!!! Благодаря за това споделяне в днешния наистина много специален ден, в който Любовта ни залива, вълна след вълна!!!

„Здравейте, светли приятели! Ето, че и аз реших да споделя моята среща със СИЛВИНКА, протеклото БОЖЕСТВЕНО ЛЕЧЕНИЕ и всички трансформации, които настъпиха с мен! Когато отидох при СИЛВИНКА, за разлика от повечето хора, които я търсеха, аз нямах физически проблем. 

Моята болка беше душевна, сърцето ми беше разбито и не виждах път, по който да продължа. Съпругът ми от 28 години ме изостави след всички перипетии и трудности,  които сме преживели заедно, след отглеждане на нашия син и построяване на мечтан дом.  Вместо да се радваме на всичко постигнато, той реши да продължи пътят си с друга жена.  Аз бях толкова съсипана, толкова потънала в мъката си, не знаех какво да правя и как да продължа. И тогава съдбата ме срещна със СИЛВИНКА. Още щом ни видя, аз бях с моя приятелка, тя дойде при мен и ме попита дали се познаваме, сякаш ме очакваше. Изслуша с разбиране разказа ми и каза, че трябва да направя обет пред БОГ, че няма да насилвам мъжа ми да се върне! Направих го, като си мислех, че БОГ ще намери начин да ни събере заедно – за мен това беше единствената алтернатива. 

Вярвам, че СИЛВИНКА е видяла по-голямата картина, но виждайки отчаянието ми, тя само каза, че като си тръгна ще бъда по-спокойна! И наистина, като напуснах двора на къщата им  усетих такова спокойствие, буквално усещах, че съм предала на БОГ целия мой товар и мъка. Започнах да спя по-спокойно и някак си животът ме свързваше с все повече светли хора. Исках да срещна сродната си душа, но колкото повече опитвах, толкова повече се разочаровах! При поредно посещение при СИЛВИНКА, тя ми каза, че минавам през най-тежкия изпит – търпението! Още тогава си обещах да го взема с шестица! Спрях да искам каквото и да е, молех се всяка сутрин на БОГ да му служа! 

И тогава чудото се случи, срещнах моята половинка, без търсене, БОГ ни събра. За първи път бях обичана така, както винаги съм мечтала – без очаквания и изисквания, сякаш и двамата заживяхме истински след срещата ни. И двамата бяхме уморени от шумния и натоварен живот в Столицата, сега реновираме стара къща на село, влагаме много време и любов. Бих искала като е готова да не я обграждаме с високи зидове и камери, а да я използваме в услуга на Бога, да помагаме на всеки, който има нужда, а защо не и да си провеждаме срещи и семинари с всички вас. 

Бих била много щастлива ако СИЛВИНКА и ГЕОРГИ ни гостуват и осветят дома ни. 

Поуката от моята история е, да приемаме всичко с лекота, да се радваме и благодарим за всичко! Никога не бих срещнала моята половинка, ако не се бях освободила от старите навици и комфорт с бившия ми съпруг!

Изпращам безкрайна любов на всички и 123 трилиона пъти благославям нашите наставници СИЛВИНКА и ГЕОРГИ! Бъдете все така отдадени, помагащи, разбиращи и БОЖЕСТВЕНИ!“

Отговор от СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ
„Дълготърпеливост в Любовта!
На това ни учи този дух, който е преминал тази опитност и във въплъщенията си на Земята.
Това наистина е от най-трудните изпити.
Дай Боже на всички взели си вече този изпит БОГ да даде Щастлива и красива награда!“

„Сърдечни Приятели, споделям с вас едно БОЖЕСТВЕНО ЧУДО за Силата на Молитвата и не само… Вчера взех от печатницата първата книга от третото обновено и допълнено издание на ОЗАРЕНИЯ ПО ПЪТЯ – Молитви, Формули и Послания от ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ и СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ.

ОЗАРЕНИЯ ПО ПЪТЯ 3 има много Мощна Енергия и пръска Светлина. ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ казва, че всяка книга си има Дух, и когато я държим или четем ние правим връзка с този Дух. Само докато държах ОЗАРЕНИЯТА в ръката си, прибирайки се от печатницата, ми стана много топло, увеличи се енергията и защитата ми. Веднага разбрах, че книгата е Абсолютно Лечебна дори само като я държим в ръцете си и носи Абсолютна Защита. Лично аз винаги имам една

ОЗАРЕНИЯ ПО ПЪТЯ в колата си. А сигурно много от вас я носят постоянно със себе си.

Сестра ми беше хремава от няколко дни и вчера й казах да подържи ОЗАРЕНИЯТА преди да си легне и че ще се излекува. Тази сутрин тя вече няма хрема и каза, че също е усетила топлината от книгата.А докато тя я държеше, аз бях в другата стая и усетих под формата на мисъл Енергията,  която Духът на книгата излъчва към нея – че е здрава, че и няма нищо, че е силна…

Духът на ОЗАРЕНИЯТА е изключително Мощен! Сигурна съм, че за който е БОЖИЯТА ВОЛЯ ще се лекува само като държи книгата.

С ЛЮБОВ И БЛАГОДАРНОСТ към БОГ и към ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ и СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ!“

Отговор от СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ
„Това е най-наситената с БОЖЕСТВЕНО СЛОВО книга.
Всяка дума в нея е СЛОВО – символ, музика, число, което могъщо работи.
СЛОВОТО съзидава, лекува, преобразява.
ТО е всичко!“

„Благословени да са Духовете на Лечението и на Обновлението!!!
Усетих снощи как работят. Имах непозната за мен болка в дадена област.

Ясно ми беше, че се лекува… Сложих си книгата „Озарения по Пътя“ на мястото,където беше болката и помолих за лечение и пречистване. Така заспах с пълната вяра, че днес всичко ще е наред. Така Е!!!

Благодаря на СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ за този БОЖЕСТВЕН Метод на Лечение, на който ни учи!
Има ли молитва и вяра, няма страх!

Духовете на Обновлението ни правят все по-чисти, здрави, красиви, млади, изящни, ефирни, леки, светли, мили… За да СЛУЖИМ НА БОГА!!! С ЛЮБОВ!!!

Отговор на СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ
„Благодаря и аз!!!
Да ценим наистина този дар на БОГ, наречен БОЖЕСТВЕНО ЛЕЧЕНИЕ!!!“

„След като се свързах с вас живота ми и този на децата ми е коренно различен,  смислен, осмислен, по-добър, изпълнен с повече Любов и повече щастие,  повече добри дела и повече човещина! Разбира се всичко това е с БОЖИЯТА помощ и разрешение!…

Трябва всички да знаят и да не се съмняват във вас! Да, случва се да има и не до там хубави събития в живота ми, това не е магическа пръчка за здраве и щастие, всеки си плаща за грешките и всеки си учи уроците! 

Каквото заслужим, това ни се дава! Ако ни се случват нещастия е заради самите нас,  а не защото ЛЕЧЕНИЕТО не работи! И въпреки всичко уроците ни се поднасят леко и поносимо. Има една невидима закрила винаги с нас. Така го усещам и вярвам, че е така!“

„Здравейте! Благословени будители, СИЛВИНКА и ГЕОРГИ.

Искам да Ви напиша за чудото, което стана с мен. Бях на беседата в Бургас, бях седнала най-горе и не чувах нищо, само стоях и гледах. Сега да ви обясня какво ми беше здравословното положение. Аз много трудно се движех, на две крачки си почивах или сядах на пейка,имам и диабет тип 2, високо кръвно.
След като си тръгнах от Бургас и се прибрах,аз усетих голямо облекчение в краката, започнах да спя без болки през нощта, просто не можех да повярвам. Започнах да се движа по-свободно и се изправих, не се клатушках наляво и надясно! Дойдох и във Варна и бях много щастлива на беседата. Сега с краката съм добре и искам да изкажа моята благодарност 

към ГОСПОД, ГЕОРГИ и СИЛВИНКА.

Вие правите чудеса! Това е Чудо! От инвалид се изправих и вървя като млад човек! Благодаря Ви, мили Будители! С вашата Любов спасявате хора!

Благодаря! Благодаря! Благодаря!“

„Здравейте, мили приятели! Искам да споделя с вас и да свидетелствам за едно чудо, което се случи с мен. Приятели, имах много знаци, че нарушавам Принципа на Умереността. Но тъй като аз съм си малко упорита и не обръщах внимание. И ето, че дойде и шамара. Започнаха силни болки  от лявата страна на гърба ми, не можех да се движа нормално и трябваше да стоя неподвижно. Започнах да се лекувам с молитви за разкаяние и прошка – но явно не правих нещата както трябва. И така изминаха 10 дни с болки и страдания. На лекар не отидох, защото моят лекар е БОГ, разбира се уважавам и лекарите. В този ден 10-ят се обърнах отново към БОГ с молитва, като го попитах дали да потърся помощ от СИЛВИНКА. И силно усетих отговора – Да! Тогава й писах и тя милата ми отговори, че имам травмиран нерв, поради разместен прешлен и че започва веднага работа с мен.
Знаех и имам силна вяра в БОГ, че щом ме е оставил в ръцете на СИЛВИНКА, аз вече съм излекувана. Ето днес е 3-ят ден от деня, в който СИЛВИ започна да ме лекува. И аз с радост и сълзи в очите искам да споделя с вас, мили приятели, че вече болката отшумя и аз се чувствам прекрасно. Това е чудо на чудесата!
Слава и Признателност на ВСЕЛЮБЯЩИЯ и ВСЕМИЛОСТИВ НАШ ГОСПОД и на всички Светли Същества! 

Любящи СИЛВИ и ГЕОРГИ, изпращам цялата си Любов, Благодарност и Признателност! Благодаря Ви от цялата си душа и сърце за помощта и подкрепата! Любов и Благословение! 

Нека Бог да Ви пази и закриля!!! 

Обичам Ви!!!“

„Мир Вам, сестри от вечността С Усмивка от Сърце искам да споделя, че най-накрая разбрах мисията си и се заех с нея и съм толкова щастлива! 

Не мога да го опиша с думи сякаш..  Толкова Благодарна съм не само на БОГА, но и на вас, черпя и от вас много вдъхновение. Винаги попадам на точните думи, ровя тук из групата стари постове, писания, които ми дават моментален отговор на въпросите. 

Вече всичко ми се случва с лекота. Успявам да преборя и един от най-големите си пороци (не е месото, разбрахме се, че това не е порок, а убийство ) но работя и по този въпрос, просто реших едно по едно да давам с чистенето, а не наведнъж, защото ще се разведа най-вероятно, ако сложа край на всичко от Раз. НО имам напредък и се гордея много със себе си! Обиквам се все повече. Искам и да споделя, че щом се отказах от нещо, което 15 години ме дърпаше назад и го обичах, сякаш СВЕТЛАТА СИЛА ме пое и каза: “В наши ръце си, ти направи първата крачка, давай смело, дете” 

Пиша ви и плача и благодаря, че съм част от всичко това! 

Че БОГ ми даде поредния хиляден шанс да се променя и този път аз не МУ обърнах гръб, а се обърнах най-накрая към дълбините на душата си, която Крещи: Кристина, Ела на себе си, дете…. 

За да не ставам отегчителна в дългия си пост, просто искам да ви кажа на всички тук едно Огромно Благодаря и че съм щастлива, че съм част от Този ВЕЛИК БОЖИ ПЛАН! 

С всеки ден се убеждавам колко е ВЕЛИКА всичко…. 

Благодаря! Благодаря! Благодаря! 

Любов! Любов! Любов! И Благодарност!“

Отговор на СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ
„Колко много неща се промениха. А големите промени тепърва ни очакват…“

„Мили, приятели, бих искала да използвам този пост и да благодаря на  СИЛВИНКА и ГЕОРГИ за тяхното велико дело! Нека ви разкажа за моята първа среща със СИЛВИНКА. Моят син се роди с прекъснати черва,  минахме през много трудни моменти, в които първите шест месеца бяхме настанени в болница. Първата операция премина добре, но след време се оказа, че има усложнения и се налага втора. Втората премина също добре,  но пак след време се оказа, че ще има нужда и от трета. Мисля вече усетихте колко безпомощни и тъжни бяхме. Тогава моята майка спомена за СИЛВИНКА и ГЕОРГИ и как те се молят и с помощта на БОГ хората се лекуват. 

Аз в този момент бях готова на всичко, свързах се със СИЛВИНКА, въпреки че не очаквах отговор, ще си призная. На две, на три й обясних за ситуацията в едно съобщение. Бях изненадана след като получих отговор от нея, че моят син ще се възстанови до няколко дни (не помня вече колко). Докторите искаха да направят операция трета (не бяха сигурни дали тя може да помогне, защото не знаеха точно какъв е проблемът). Тогава аз ги помолих да изчакат, защото вярвах, че СИЛВИНКА и БОГ могат да помогнат на сина ми. Също казвах формули на УЧИТЕЛЯ, които приятели ми бяха пратили, молех се на БОГ непрекъснато, също и майка ми и други приятели. 

Тогава стана чудо и докторите (хирурзи, педиатри) след две седмици казаха, че всичко изглежда добре и самите те не можеха да повярват, че няма нужда от операция (това е една от най-добрите университетски болници в щата Масачузетс в САЩ). 

От там самата аз минах през БОЖЕСТВЕНО ЛЕЧЕНИЕ и след време и моят съпруг. Всички ние бяхме под крилото на СИЛВИНКА и променихме изцяло живота си. Станахме почтени и добри хора! Гледахме видеата, слушахме песни, лекции, беседи. За три години мисля скоро се навършиха, а може би и точно днес, ние изцяло се променихме. Вече не сме същите хора, вегетарианци станахме, после вегани (все още в много редки моменти консумираме сирене), не пием алкохол (пили сме) не пушим цигари (пушили сме), молим се всяка сутрин с часове, благодарим на БОГ за Великата МУ Милост и подкрепяме СИЛВИНКА и ГЕОРГИ за тяхното дело тук на Земята. 

Самите ние развихме способности, дадоха ни се дарби, душите ни прогресираха! Станахме и ние лечители и помагаме на близки и приятели и на хора, които ни помолят и за които БОГ разреши. 

Пиша този пост, защото искам да изкажа благодарността си към СИЛВИНКА и ГЕОРГИ за тяхната мисия тук на Земята и за начина,по който те я извършват. Нашата признателност и любов към тях двамата е безгранична! 

СИЛВИНКА никога не ни е оставила и все още много ни помага! 

Тя и ГЕОРГИ помагат на всички нас с молитви и безпределна и безгранична, и саможертвена Любов, същата тази Любов, която ХРИСТОС и УЧИТЕЛЯТ са имали и имат към хората.“

Отговор от СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ
Благодарим, мила Жени! Чудесата са безброй, време е да свидетелстваме за тях!

„Здравейте, скъпи приятели. По всяка вероятност и моите кучовци са станали част от БОЖЕСТВЕНО ЛЕЧЕНИЕ и ще ви кажа защо. Без да им давам лекарства, още зимата беше, малко след като писах тук, че са болни,  започнаха да вадят паразити. Много бяха опаразитени. Всеки ден по много, пак казвам, без хапчета. След което се вдигнаха някак, изправиха главички и телца. Преди се влачеха от мъка и страдание, плачеха непрекъснато.  Спряха да плачат. Вдигнаха се. Ще кажете: дребни неща, но за мен са резултат от включването в БОЖЕСТВЕНО ЛЕЧЕНИЕ. 

Това се случи и с мен. Аз свалих много излишни килограми, започнах да ходя километри сутрин,да посрещам изгрева. Понеже много хора споделят, че са се изцелили сБОЖЕСТВЕНО ЛЕЧЕНИЕ, реших да споделя, че не само хора, а и косматковци.
Благодаря ви, светли хора. Бъдете здрави и благословени!“

Отговор на СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ
„И косматковци… И рибки, растения, всякакви същества.
Това е новият Ноев Ковчег на Земята!“

„Миличка, СИЛВИНА, не мога да опиша с думи какво изпитах в момента, в който видях съобщението от теб за проведеното ЛЕЧЕНИЕ. Делят ни стотици километри, но в този миг една необятна Любов и Благодарност изпълниха душата ми. Стопи се болката, стопи се мъката, стопи се всякакъв негатив, просто Любовта ме заля и остана само тя – или по-скоро ТОЙ, защото ТОЙ е ЛЮБОВ!

И ти си НЕГОВИЯ светлинен лъч, по който се движи тази Любов. 

Благодаря ти от цялото си сърце! Онзи ден, докато се чувствах много зле, в един момент отново настъпи успокоение и си спомних, че мама е искала да ме кръсти Силвина или Силвана, когато съм се родила Обичам те и ти благодаря от цялото си сърце, ум, душа и разум, че си моята Пътеводна Светлина Благодаря ти, извор на Обич и Светлина за мен! 

Ти осветляваш ума ми, засилваш волята ми и стопляш Сърцето и Душата ми! Бъди благословена, мила Силвинка!

Нека Бог прогони всяка болка и тъмнина от теб и около теб и те закриля  със своята Всемогъща Десница! 

Обичам те! 

БЪДИ ЖИВА, ЗДРАВА И БЛАГОСЛОВЕНА!“

„Благодаря ви, Приятели от Вечността!!

Благодарим и на БОГ, че разреши да се проведе и Третото Обучение по БОЖЕСТВЕНО ЛЕЧЕНИЕ!!! Това беше Вселенско Събитие!!!

След ОБУЧЕНИЕТО при мен всичко е в пъти по-засилено във връзка с ЛЕЧЕНИЕТО.

Връзката ми с БОЖЕСТВЕНИТЕ ЙЕРАРХИИ, всичко се случва много по-бързо, все повече хора се свързват за Лечение…

Благословени и Чисти да са Делата ни и нека все повече Чудеса да се случват чрез нас, за да се обърнат хората към БОГ и повярват истински в Него!!!

Благословено Свято Ято, начело с нашите Учители и Водачи СИЛВИНКА и ГЕОРГИ !!!

АУМЕН!!!“

Приятели, споделяме с вас отзиви на хора, с които е проведено БОЖЕСТВЕНО ЛЕЧЕНИЕ. От етични съображения не посочваме имената им. Можете да откриете тези споделяния и много други в групата БОЖЕСТВЕНО ЛЕЧЕНИЕ.

Повече за БОЖЕСТВЕНО ЛЕЧЕНИЕ ще научите тук!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview