Георги:
Да, стана 11 часа на 28 Август, Неделя 2022 година.
Днес по стар стил е Голяма Богородица. Чудесно нещо. Това е заминаването на Богородица в невидимите светове  и се казва Успение Богородично. Така.

Искам да ви поздравя с Добре дошли и Добре заварили, Приятели по Дух и Душа, Ум и Разум Сърце и Воля.
Ще ви кажа защо казвам „Добре дошли“ и „Добре заварили“.
И двата поздрава, защото някой път, когато отива някой гост при Домакина, Домакина му се радва и вика:
– Добре дошъл!
А той казва:
– Добре заварили!
Но Домакинът не знае, че Госта, който идва е хиляди години преди него на земята и фактически той е Стопанина и Домакина и Истинския, защото е много по-стар жител. И затова може да се каже едното и другото.

Ще ви кажа, че сега тука, най-случайно е изпаднало заедно с кафето, нали, едно късметче. И аз понеже, така да се каже съм скромен човек и не съм егоист, макар че обичам да се хваля понякога, го наричам винаги на Всичките, каквото ми се падне от кафето.
Викам:
– Господи, виж сега на мене ми трябва, аз ако го пожелая каквото ми се падне, на сто човека, на хиляда, на един милион, на един милиард и аз ще имам една част от това за мен.
– Знаете ли какво се падна?
Аз очаквах и знаех, че е от една дума, но не знаех точно какво е.  ЩАСТИЕ, за всички, които са тука.
По-добър от този Божи знак няма.

Silvina:
Е, на мене пък ми се падна РАДОСТ.

И така да бъде и през днешния ден и през живота ни. Но през днешния ден, понеже е един наистина много специален ден и не случайно това е темата Божествената Радост.

Най-случайно в кавички, точно преди една година на 28-ми Август в същия ден, не съм го търсила специално,  просто на този ден беше свободна залата.

Та точно преди една година си говорихме тук за Божественото Просветление, което беше началото на един много хубав процес.

Знаете ли, от Горе наричат Красив живот и Изпитанията.

Красив живот, един много красив процес започна с всички нас, и с изпитания и с радости, но се надявам след днешния 28-ми Август, Деня на Радостта, за който ще говорим, за всички така изпитанията да дадат малко по-назаден ход и целият ни потенциал, всичко което Бог е вложил в нас да започне по един много по-лек, красив начин да се изявява в живота ни и в отношенията ни с близките.

Много се радвам, че сме заедно. Наистина.

В този ден за мен това е Вселенски празник. Не са големи думи, наистина е така. И благодаря на всички, които отделиха време от близо и далеч да сме заедно, да празнуваме заедно. Виждате колко много сме се постарали да създадем настроение на Радост и на сцената, и с украса и с визията на всички. Колко много хора има в бяло, ама не сме от Бялото братство, някой да не си помисли, че сме от Бялото братство. Ние сме наистина от Вселенското Светло братство, Бяло братство на Светлината, може и така да го кажем. Или Георги го нарича „Семейството на Светлината“. Това са наистина Светли същества, които работят сега на земята. Не са дегизирани  в бяло хора, нали има разлика.

Много Ви Благодаря!

Георги:
Поклон!
Ами щом шефката ми дава думата, какво да се прави.

СЛАВА НА ТЕБЕ, ГОСПОДИ!
THANK YOU !

Ще ви кажа, че тази сутрин заглавията на темите, които са, които идват на беседите, слизат до Силвина и тя само ми ги казва. И казва, ще говорим за Божествената Радост. Радостта е чудесно нещо и включва много неща. Видими и  невидими, добри, а и не толкова добри.
И аз сутринта питам Небето след като казвам:
– Добро утро, Господи! –  това ми е Молитвата нали.
Ама Той вижда, че викам:
– Нищо не ми идва, аз съм приготвил, казвам две неща така, даже съм си ги написал на едно листче. Обаче иначе викам, те ще минат за десет минути. А инак?
И Той вика:
– Синко, говори каквото ти дойде на главата.
– А, така ли? Имам ли разрешението?
– Имаш!
Обаче, вика:
– Ще ти кажа нещо. Понеже ще раздаваш автографи, ще пишеш следното.
„На еди кой си – името – и отдолу ще напишеш: ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, МИР И БЛАГОДАТ. На всеки един, които сте в тази зала.“
И аз викам:
– Ми аз пиша някои от тия работи, пиша различни работи. Някой път пиша едно също.
Той казва:
– На тази Беседа, това са четири изключителни Слова, които могат да се кажат, че са не само Молитва, но и Ритуал.
Това са основни неща на Живота и именно те носят Радостта.

И когато ти ги напишеш със собствената си ръка и се подпишеш отдолу, тези Слова остават в тази книга като вибрация и всеки получава по една капка Радост, но тази капка Радост не е Земна, тя е Космическа, тя е БожественаСледователно една Божествена капка на Земята може да бъде един Океан. Даже според мерките, които ги знам Космическите, Океана ми се вижда малък, ама казвам го горе долу за пример само взимам за да знаете. Защото Здравето е онова основно фундаментално условие, от което човек тръгва към всичко.

Народната поговорка казва „ Здравият човек има много желания, много работи, много неща, а болния има само едно желание, да оздравее.“  Следователно на здравия човек можеш да разчиташ, той може да ти свърши работата, независимо и своята и за благото на човечеството и разбира се за делото на Всевишния.

И така. Има хора, които имат великолепно физическо здраве и мислят, че са пълноценни човеци. До някъде да, но само до някъде.

Познавах един човек, и Силвина го познаваше, който беше чудесен човек, но  не вярваше в Невидимия свят, не вярваше в Живия Бог.

Наричам го Живия Бог, защото много религиозни общества, секти, дори и религии са направили свои Богове, това лично ми го е казал Всевишния.
Казва:
– Аз такъв ли съм, Синко? Направили са ме в хубави одежди, правят ме по икони, всичко е точно, нали, слагат ме на всякъде.
Обаче той не действа ако самият човек не е Чист, Честен, Почтен и Морален.

Защото Живият Бог се обръща, еднакво ни обича всичките, еднакво е у нас поравно, говорил съм в доста беседи колко Дух има всеки един от нас. Този Дух може да се стремиш да го увеличиш, ако ставаш все по-праведен, по- морален, по-чист, по-свестен, по-честен човек, по-справедлив.  А ако го намаляваш, ти се отдалечаваш от Бога, сам се отдалечаваш, Той не се отдалечава от тебе. Но ти не можеш да усетиш присъствието му.  

Този човек, за който говоря беше много здрав, лично го гледах как си прочиства тялото всяка седмица, как веднъж двадесет и осем дни кара само на вода, но беше живял и работил повече от 20 години в онази хубава, огромна страна отвъд океана и беше придобил синдрома, който се казва „Американски синдром“ или „Западен синдром“.

Това е да боготвориш материята повече от Невидимия свят. Оооо, на материята да се кланяш?

Евреите се кланяха на Мамона, който беше направен от злато и им се случиха много не добри неща. Ако искате ще ви кажа накратко, че Моисей когато донася скрижалите, и понеже го няма 42 дена и те викат той изчезна, край замина на някъде, няма го. А той се качва на планината за да донесе скрижалите на които са Божиите заповеди и Божиите препоръки за живота на Юдеите, на Евреите. Те обаче, понеже го няма, викат той ни казваше, че има Идоли, Богове и т.н. Казва им как да се молят, всичко, ритуали, учи ги. Сега слязъл от горе Велик учител, Велик Дух , Велик Светия. Обаче, те като го няма събират злато колкото могат, те са в пустинята, претопяват го и правят едно теле.  Това е Златният Телец, това е Мамона. И почват, слагат го вътре в Олтара, където е изграден и почват да му се кланят, почват да му се молят, почват да му носят подаръци.

Затова преди малко казах, че много Духовни общества, не ги слагам в кавички, религии и секти  са си направили точно такива Богове, защото са се обърнали към Материята, повече от колкото към Живия Бог, т.е. към Оня невидим Вселенски разум, към Невидимия свят. Даа.

И когато вижда това Моисей, толкова се разядосва, че хваща и чупи скрижалите, които са каменни плочи от главата на Телето и те стават на сол. И вика „Вие нормални ли сте?“  Но до там им е било съзнанието. И пак се качва да вземе втори път всички тия написани заповеди, които да им ги даде.

Прочетете Библията в Стария завет го пише много по-подробно от колкото ви го казвам.

Този човек, който имаше превъзходно физическо здраве, за което споменавам ни беше на нас доста близък. Той заболя от една абсолютно неизлечима от лекарите болест, но ако беше повярвал в онова което му казвах щеше да бъде жив и здрав сега. Щото получих разрешение, но той не повярва.  Той заболя от една болест от която, тя е или мускулна атрофия или костна атрофия. От мускулна атрофия.

Когато последния път го видях жив беше няколко месеца преди да си замине и докторите му даваха един месец съществуване.

Аз  викам:
– Слушай, ако повярваш, защото имам разрешение да ти кажа точно какво да направиш и викам най-малкото казвам ще оздравееш. Господ дава такива бонуси, аз съм виждал чудеса.
И той вика:
– Не, аз вече съм извикал да си напиша завещанието.
И ми каза следното, което много ме впечатли:
– Слушай Георги, аз бях много здрав като скала, като камък. Сега съм сипей, сривам се от всички страни.
Скалата се рони, става на сипей и изчезва със всеки изминал ден. Нали беше чист, нали беше йога, нали постеше, нали не ядеше месо, нали правеше толкова прочистване, нали отиде при най-големия специалист, който присажда стволови клетки в Петербург, най- големия руски специалист в света.

Не знам колко даде, понеже той беше двадесет години таксиметров шофьор в братска Америка в Чикаго. И понеже вече вижда и вярва само в материята, т.е  в каруцата, не вярва в коня. Коня е Духа, каруцата е материята.

Каруца всеки от вас може да направи, дори и аз колкото  и да съм некадърен като майстор. Четири колелета, ама кон кой може да произведе, само Оня който дава живот. Всевишния. Великата природа и Великия Разум.

И понеже се кланят много на Мамона, т.е. на материята, я слагат преди Духа. Нямат бъдеще тези хора в прав текст ви го казвам. Защото времето съвсем наближи.

Ще ви прочета сега само пет реда от „Атлантския свитък“, който си играх една нощ да го превеждам и ще ви ги разтълкувам, защото предишната част, някъде съм я тълкувал, но не знам дали беше в Ловеч или в Габрово. А преди това, тя е написана в книгата „Звездна роса“. Десет реда, то е тридесет и девет реда, до сега общо десет съм превел и с тия пет, петнадесет. По натам даже се страхувам да превеждам, защото знам какво очаква човечеството.

Докато моят приятел Бай Мильо, може би много сте чували за него. Единият свитък, който беше. На Материята беше даден у него, вторият свитък на Духа беше донесен при мен. И аз му нося моя и викам:
– Бай Мильо, я го преведи и него!
Същите знаци, същите работи, на същия космически език и принцип.
Той вика:
– А не, не пипам!
И като опарен се дръпна.
– Той е за тебе, ти си го превеждай, ти си го знай. Аз моя съм го превел. Само че не казах, има една малка книжка, не казах в последните няколко реда, защото човешките уши няма да могат да повярват в онова, което им казвам.
Не искам да употребявам, така много опасни думи, като „ужасно“, „ужасни дни“ или „ужасни часове“. Но затова сме тук и затова молим Всевишния да ги намали до минимум за да направим леко този Преход.

И така, този човек, който се сриваше като сипей, каза че ходел в Петербург. Не знам колко и не ме интересуват мен материалните неща, колко долари е дал , хиляди какво е дал. Но казва, когато ми присади стволови клетки се прибира и изведнъж сипея спря. Колко време? Две седмици. След това тръгна необратимо.

Понеже той вярва в материята и аз питам Всевишния:
– Господи, искам да попитам и да те помоля за нещо. Това ми е все пак приятел и един близък. Да му помогнем по някакъв начин?
И Той вика:
– Той не вярва в Мене. Как да му помогнеш?
Викам, аз продължавам да настоявам.
– Добре –  вика. Кажи на жена му да донесе една десетлитрова бутилка с минерална вода.
Аз ги гледам наредени в другата стая. Жена му донесе.
Вика:
– Сложи си ръцете и кажи, че ще му я направиш точно като за него. Лечебна, Светена вода.
Това е едно от чудесата, които аз съм виждал стотици и хиляди. Ма просто ви го казвам. Сега не искам да ми вярвате.
И така, и му казах:
–  По една чашка ракиена, пиеш сутрин петдесет или двадесет и пет грама от водата и където усещаш, че се свиваш се мокриш.

Щото той иска да види нещо материално. Той не иска молитвата, която му кажа да я казва сутрин, обед и вечер и  да става и в полунощ и да я казва. Ако я казва само от молитви щяха да му минат. Абе да вярва само като едно просено зърно от моята вяра да има, не повече, повече не. Щеше да му мине.

Знаете ли, че той живя единадесет месеца. А докторите му даваха един месец срив. И за тия единадесет месеца не можа да му се напълни главата. Вярваше в извънземни, вярваше в ред други работи, но не вярваше, че има една Разумна Светла Сила, която се нарича Вселенски разум, която се казва Божествено съзнание, която се казва Христово съзнание и на върха Татко Абсолюта е Всемирното съзнание. И това Съзнание може всичко и прави всичко. От нас се иска само да му се доверим.

Той ми казва, Вселюбящият:
– Синко, а бе казвай им да се опират на Мене, да си прехвърлят на Мене. Обаче и да ми вярват и да си вършат работата, за която съм ги изпратил на земята. И просто да се опитат да бъдат истински човеци.

В една Беседа казах Човещината колко е и Човеците колко процента са.

От Двайсет и пет процента, петдесет, седемдесет и пет. И от седемдесет и пет, които се раждат като Човеци на земята трябва да си увеличават Човещината. А не да се смъкват надолу и да стават петдесет процента и под петдесет процента и животинското да извира от тях.

След като направих една проверка, разбрах Учителя какво казва: „Грехопадението започва с месоядството.“

Следователно ние след като хапваме месо всеки ден, ние ставаме съпричастни, ставаме съучастници с планетарното престъпление „Убийство“ на живи същества всеки ден и всеки  миг и на всяко ядене.

Ако три пъти ям, както имах мои приятели, сутрин, обед и вечер само месо, без месо не сядаха. Те не смятаха, че може да съществува нещо, което е без месо.

Не казвам на никого да стане вегетарианец и ще ви кажа пак, ще се похваля нали, макар че съм много скромен,  това ми е най-доброто качество, че на 01- ви  Август тая година /2022 г./ направих двадесет и две години вегетарианство и повече от десет години веганство. Е какво ми е?  Питам аз.

Когато от начало ме питаха, „Георги а бе ти нормален ли си, защо не ядеш? И то в Ловно рибарско дружество, дружинката дето членувах.

Слава Тебе Господи, че ме отърва!

Сега муха не убивам, комар не, мравка не, гледам да не настъпя. И
– Ти нормален ли си бе?
Вика:
– Как може да се съществува без месо?
Викам:
– Не знам. Сега ще опитам, но аз го спрях, защото искам да бъда здрав.
Те всичките, бяха на глиган,  петнадесет двадесет човека, викам:
– Има ли някой, който не пие нито едно хапче?
И един вика:
– Аз. Пия само две. За високо кръвно, вика, и за диабет, сух диабет имам за захар. Само две хапчета. Абе ти си като мене бе, аз не пия нито едно.
И той затова вика, само две пиел и смята, че не пие никакви. Питам го тоя до мене:
– Колко?
– Ми аз, вика, аз пия само седем  и доктора каза, че ще ги пия до края на живота си.
Ами може би и тука има хора, които след като минат на един прост режим. Аз мога да ви покажа приятели, които като спрат месото, след две години, спират всички хапчета, абсолютно. Да не говоря, че и месото те кара да…, то дава това насилие, тая агресия обикновено. Защото те приближава и  все повече и повече те държи в ниските вибрации. Но няма да се спирам на това.

Сега имаме просто,  имам думата да говоря за БОЖЕСТВЕНАТА РАДОСТ, а са чудесни и хубави неща. Така.

Сега, ще ви кажа един прост пример, много простички примери давам, общодостъпни, за какво е тука, сега аз мога да ви изсипя толкова термини и да ви говоря за такива сложни процеси в Микромира и в Макромира, ама няма смисъл от това. Това е все едно да се връщам десет хиляди години назад. Да има и такива работи, човек хубаво е да отиде да види Пирамидите, Фараоните,  нещо да прочете, но не това да му е основното. Основното му е живия живот, който го живеем Вие и Аз и всички които сме на земята. И всички трябва да го живеем съзнателно и будно, а не спящо както го живеят повечето.

И така. Едно просто примерче, да видите как природата и съществата от нея започват да стават ваши приятели и да ви обичат.

Бях в къщи във двора  и имахме синигерчета там, които гнездеха наблизо и един чужд котарак, нашият бях го отучил поне от двора да не, беше добър ловец, но нищо не ловеше, включително и мишките ги оставяше живи в къщата. Беше си научил урока. Значи и трябваше да ги ловя с капан, и да ги интернирам, т.е да ги изпращам другаде. Така. Нали без да ги убивам. И един чужд котарак изведнъж чувам некаква суматоха до чешмата и поглеждам едно синигерче отишло да пие вода и котката го издебнала,  точно където е горе мивката и то винаги се събира там вода. Туп, и го хванала за врата и то пърха такова. Аз се засилих на там, извиках, изсъсках на котката. Съскането е много по- , тя се стряска от това съскане. И тропнах с крака и тя го изпусна. И то още зашеметено, обаче излетя и кацна на покрива на къщата, и се оправя така и стои и  гледа нали до няколко минути. А котката се обърна към мене, на съседите, и ме прониза с такъв зъл поглед и с такава омраза, че можеше да убие човек. С такава сила, само ме изгледа  така, нищо, аз спрях нищо не и казах, погледна и тръгна бавно към техния двор, на съседите.

Но котката има и другата страна, тя може да се жертва за стопаните  си  за домакините си и за любимия си човек. Имахме такъв котарак. Затова котките са на почит.  Били са в Египет и в много други страни по света. Те са така са обожествявани от тая гледна точка.

Значи за това едно време Господ ми каза:
– Синко, ще обичаш като Мене, най-много…
Викам:
– Кои Тате?
– Ами – вика – Най-лошите и най-добрите.
Как най-лошите? Престъпници, убийци, терористи? – викам: – Ад.
Аааа – вика – Синко, Който е най-лош, може да върши най-лошото дело, той може да стане най-добър и да върши най-доброто дело. А ония, вика: еснафите, които са по средата, не стават за нищо Синко. Те само се обръщат като фурнаджийски лопати и гледат добре да им мине живота. А и най-добрите и най-лошите веднага може да си жертват живота за една голяма кауза, една голяма идея. Т.е. за Божието дело. Това е най-голямото, по-голямо няма.

И така.

Птичето се осефери, осъзна се.
Искам това да ви кажа за истинската и естествена Божествена Радост.
Кацна на дървото, където му е гнездото и почна да пее. Това беше точно по обяд, обикновено синигерите, както и славеите пеят нощно време. Значи славеят защо пее, пее славейката мъти яйцата,  а той пее през това време за да и е по леко, нали там все едно това е  бременността, както е кара жената така се мътят яйцата и да е по леко и по весело. Виж каква малко същество, а какъв акъл. И тогава си спомням, че идваше на прозореца ми кацаше на перваза това синигерче и ми пееше цял ден, значи докато там след няколко месеца си заминаха.  Аз насам натам не съм живял много в къщата където съм се родил в крайна сметка, но през цялото време. Мина доста време и отиваме на розобер, и тогава ми направи впечатление, даже някой беше снимал, сутринта като отиваме, то много рано се отива, при изгрев слънце, само на моят ред, където е и на храста до мене кацаше една авлига. Авлигата е една много песнопойна  хубава птичка и много шарена По нея има червено, оранжево, жълто така и ми пее, само на мене. Местя се, бера по-нататък, тя се премести. Цяла сутрин с часове.

Значи понеже информацията се пръска по целия свят, целят птичи свят е разбрал, че аз съм спасил една душа. Ама моят код космическия, говоря ви от технологична гледна точка как става. И Авлигата идва да ми благодари.

Освен това на Седемте Рилски езера отиваме и една стърчиопашка, бяхме група от пет шест човека, подлита на пет шест метра пред нас и ни води. Тръгнахме от второто езеро, където е чешмата на учителя, докато се качихме до шестото. И от шестото ходихме, значи до езерото до шестото ни водеше непрекъснато. После от там отидохме на Кабул.

Значи птиците, животинките, дали са риби, както оная леководолазката, дето каза, как рибите като е спряла да се храни с риба, рибите са дошли на другата сутрин в морето да и благодарят, един огромен пасаж.

И вика:
– Покрай мене минаваха и ги оставях да ги хващам и ги галех. Преди това, влизах, стотици дни, с години, а е леководолаз, рибите бягат от мен. Никъде не можах да видя риба, а нали е подводничар.
Вика само заради това.
Така че те са много по-благодарни разбира се от нас, които сме в човешки тела.
Да има хора, които умеят и да изказват благодарността си и да са благодарни, макар че мислят, че това им е даденост. Нищо не е даденост. Защото една стара поговорка казва така:
„Само скръбта живота дава даром!“
Записан е в Златните завети в моята книга. Записал съм я.
Ама и скръбта, и мъката, и страданието не идват даром. Ние сме си го изработили по някакъв начин, само че сме го изработили с негатив.

Ще ви кажа точно, понеже казах негатив.

Думата Дума отваря, пък Словото отваря много думи.

Ще ви кажа една случка с нашият добър приятел, семейния, мой и на баща ми Димитър Казаков – Нерон. Знаменития български художник, който беше приятел на семейството. Той разказваше една случка в казармата, аз съм написал в „Аз и Пикасо“ не Аз и Пикасо, че сме. А това беше негова основна коренна дума. Аз и Пикасо, това сме двамата световни велики художници, не  признаваше никакъв друг художник. Можеше да признае музикант, поет, донекъде ме признаваше за поет, но в никакъв случай друг художник не можеше да има. Пикасо и той. И затова така съм назовал книгата. „Аз и Пикасо“. Там пише и моят живот,  разбира се, се описва и нашето съвместно съществуване и живеене в една махала. И освен това много близки приятели.

И така.

Той описва една случка, я казваше като бил в казармата и неговия взвод на учение в едно равно поле има само един огромен дъб по средата, който е оставен за сянка. Тогава АПК-та ТКЗС-та са били блоковете огромни.

И вика:
– Ние отидохме там, по едно време, войниците видяха една катеричка горе на дъба и почнаха да я замерят с камъни,  с дървета, какво ли не хвърляха по нея. Искаха да я ударят.
Вика:
– Аз се отдръпнах така, тежко ми е на душата.
Щото той съвестен и чудесен човек.
Вика:
– Стискам си карабината ама нямам  патрони.
– А може човек да излезе от яд, защото едно невинно животно те го гониха. И най- сетне катеричката без да я ударят изведнъж тупна на земята. Получи разрив на сърцето от този тормоз който и прави там десет петнадесет човека.
От войниците хвърлят от всички страни, там на тоя клон, на оня клон, правят я луда и тя получава инфаркт чисто и просто. И то масиран инфаркт, ако употребявам медицинския език. Пада и те останали много разочаровани, че никой от тях не я е улучил. А те може би и са се хванал или на една кутия цигари, или на бира или на лимонада, на нещо или на кафе, кой, кой кой ще я удари. И затова са  си правили състезание  с една абсолютно невинна душа.

Така. Когато ми разказваше тази случка, аз не знаех, но сега реших да проверя последствията от нея.

Нито един, който е участвал в престъплението срещу невинното животно не е имал наследници и деца след това. Стерилитет пълен или на мъжа или на жената. Аааа, защо сега има толкова много инвитро? Ами чисто и просто казано, от тежки грехове. Аз ги наричам Морално Етични престъпления.

Да, затова когато ти се случи това Бог разреши обаче да се вкарват Души по тоя начин, изкуствено забременяване, изкуствено раждане.

Аз имам приятели, доктори точно, които са акушери, които казват така, гинеколози: „Извадихме го!“ Щом е с така нареченото цезарово сечение или  по друг начин, е не е естествено раждане, няма доктор, който да каже: „Роди се, изродих го.“  „Изродих го“ е точно ясния медицински термин.  „Извадихме го, живо и здраво е детето и е добре.“ Всичко е точно.

Така. Не можеше ли да се отнесат човешки с това същество?

Знаете ли, когато се отнесеш човешки с едно същество, то ти става благодарно и от него научават всички останали същества.

С леководолазката, където дадох пример, тая жена казва:
– Предишната вечер бях на рожден ден и казах, за последен път ще ям риба, направена риба. На другата сутрин отивам влизам в морето и плувам навътре. Един пасаж иларии, ама много голям, идва от юг и аз спрях във водата да не ги подплаша.
Тя вече светната, вече духовен човек. Не е с онова низше съзнание каквото е била.
И вика:
– Те като стигнаха точно срещу мене на четиридесет, петдесет метра, изведнъж спряха, обърнаха се всичките под прав ъгъл, дойдоха около мене и почнаха да ми благодарят. Маската ми се напълни със сълзи и трябваше да излизам над водата да я изливам.
Аха.  Това е Благодарността. Само си помисли и спира риба да яде. Целият рибен свят в океана и в моретата на планетата Земя знаят, че тоя човек с една йота се е приближил до Човечността, да стане Човек. Малко, един сантиметър, едно стъпало.
– Боже, не може да не съм емоционален. Прости ми Тате.

Даа, защото искам просто малко от малко да се повдигне това съзнание на планетата и на човечеството, не на вас. Вие всичките тук сте избрани. А изобщо съзнанието на планетата Земя да се повиши, за да може какво? Да може тоя преход да мине по-леко. И наистина ако не бди Небето, тая планета отдавна да се е взривила.

Но, така ще кажа един хубав пример за Божествена радост.
Това е, баща ми казваше за края на Втората световна война, Девети май.
– Сутринта, вика:
– Отивам на летището, днеска няма полет.
Той беше военен летец  и командира казва:
– Днеска Фашистка Германия подписа капитулацията  и всички нейни сателити, приятели, които са от страната на Райха,  тогава, нали. А другата коалиция, която е била Съветския съюз, англичаните, американците и французите се включват след като се изтеглят немските войски от там. И казва най-интересното, командира вика: – Днеска сте свободни, няма да има нищо, празник.  Идеално. Празник, празник. И аз, се прибирам и какво видях. Най-интересното ми направи впечатление, че по улицата имаше като митинг, много хора вървяха, съвсем непознати. Те се прегръщаха, целуваха, плачеха. С такава радост, вика, не бях преживял и не бях виждал.

Защото войната на земята, по-ужасно от нея няма. Епидемиите не са толкова ужасни, те са нормални недобри неща. Но войните могат да се избегнат. Няма нищо по-ужасяващо и ужасно от войната.

И затова оня ден, дали небето ми продиктува или ми дойде, написах една притча, която се казва:  МИРЪТ И ВОЙНАТА

Нея ще ви я прочета. Тя е кратка, само една две минути. Просто човек да си направи изводи – Кое е Войната и кое е Мирът.

Притча: МИРЪТ И ВОЙНАТА

„Някога имало много градове-държави. Два такива града-държави водели война по между си. Един ден на тяхното бойно поле се срещнали Войната и Мира.
– Братко! – зарадвала се Войната, като видяла Мирът.
– Добре, че мина от тука. Отдавна искам да те помоля за нещо. Ти си по-силен от мене. Или другояче казано. Няма нищо в света по-велико и по-силно от тебе освен Любовта.
– Така е, сестро – съгласил се Мирът.
– Какво искаш от мене?
– Искам да ми помогнеш, по-малкият и по-слабият град да победи по-големият и по-силният. Веднага след това ще ти дам моите богатства. А те са Славата и Победата.
– Сестро, рекъл Мирът. Нито една война, нито една битка, нито една атака, нито едно насилие не са мои. Следователно не искай това от мене. А и такава слава и такава победа не ме интересуват.  Ако ме беше помолила да сдобрим градовете, без да има битки, омрази и смърт, победи и слава, щях да се съглася.
– Какво точно щеше да направиш, Братко? – попитала Войната.
– Виж, Сестро, ти живееш от победи и слава, но фактически това са поражения, нещастия, страдания и смърт за всички участници в бойните действия.  Аз живея от приятелството, братството разбирателството, компромисът и равното разпределение на Земните и Небесните блага между всички.  Ако ме беше помолила да възстановя мирът между тези два града щях веднага да направя следното:
По-малкият и по-слабият да се съгласи с всички условия на по-големия и по-силния. Много от тези условия погледнато от земна гледна точка няма да бъдат добри за него, но това ще бъде само временно. Най-важните, най-великите условия ще имат и двата града. И малкият и големият.  А те се казват МИР И ЖИВОТ.
След това ще внуша на силния и големия град да прояви Благородство, Великодушие, Приятелство и Обич към по-малкия и по-слабия и така те ще станат не само Добри приятели, но и Истински, Разумни човешки общества, които се грижат с обич един за друг. Тогава равно ще разпределят благата и ще усъвършенстват живота си. Нито един патрон няма да се изстреля. Нито една капка кръв няма да се пролее. Нито един живот няма да се прекрати насилствено.
Затова, Сестро, аз винаги съм Животът, Спокойствието, Хармонията и Любовта и се грижа по равно за всички.
А ти си винаги Разрушението, Неволите, Страданията и Смъртта за всички воюващи, макар че „победителите“ казват, че твои са Славата и Победата.
В СМЪРТА НЯМА НИТО СЛАВА, НИТО ПОБЕДА.
СЛАВАТА И ПОБЕДАТА СА САМО ЕДИНСТВЕНО И ВИНАГИ МИРЪТ, ЛЮБОВТА И  ЖИВОТА! 

Георги:
Не мислете, че съм я писал аз. Само дясната ми ръка я е писала. Даа.
Ще ви кажа, че Божествената Радост, когато я имаме, ние не я забелязваме.  Защо? Тя може да дойде по различни начини. Нали.

Божествената Радост!

Оня ден минавам през една градинка, отивам към центъра на тоя град, където бяхме със Силвина. Там има един шадраван и около шадравана се разхождат хора така, и до шадравана има един кафе-автомат. И гледам един човек, пуска и чака. Взима си кафето и аз понеже съм застанал на два метра, той се обръща към мене, той не ме вижда, той гледа през мене. Обаче усмихнат и отнесен с чашката кафе и видях, че тоя човек изпитва Божествена Радост. Той не виждаше никого и нищо, мина покрай мене и седна на пейката да си изпие кафето, гледаше към небето, гледаше наоколо, но гледаше с Неземен поглед. Беше щастлив и доволен от едно кафе, от една чашка и от света, защото е направил директна връзка с Божественото.

Ще я усетите тая връзка,  и аз съм я усетил, и сега я имам, но два пъти съм имал толкова силна и толкова мощна, че имаш усещането, че не стъпваш по земята. Във въздуха ходиш. Това е.

И когато казвам преди малко БОЖЕСТВЕНАТА РАДОСТ Е1 КОГАТО ИМАТЕ ЗДРАВЕ.
„Ама Здравето е като Щастието, когато го имаме не го забелязваме.“ – един Руски писател го беше казал.
Значи,  трябва да ценим и това, то самото Здраве, то може всеки ден да ни дава по една малка Божествена радост.
След Здравето, както съм записал и както ще напиша. ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, МИР И БЛАГОДАТ!
След Здравето кое е? ЛЮБОВТА. Ами има ли нещо по-хубаво от Любовта. Няма.
Но ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ И БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ.
Тя не може да присъства в материалния свят.
Материалният свят достига до Духовната или Ангелската любов, която се нарича ОБИЧ.
В моята книга, не и правя реклама „Великия трепет“. Цялото и име е „Великият и интимен трепет на душата“.  Не и правя реклама, но там съм написал:
„Човешката любов какво е? Харесване до седма степен. „
Харесване, привличане, влюбване. Първа, втора и трета степен влюбване, а бе не можеш без тоя, това е мъжа на живота ми, или жената на живота ми. Край, това е принцесата ми принца. Всичко е точно. Е да ама не.
Мине медения месец и вика:
– Абе много май аз сбърках некъде бе Георги, ти що не ми даде друг акъл бе? Що неми каза да се не женя бе?
Ма, викам:
– Ти искаше да се ожениш, и идваш да ми искаш акъл когато вече си вземал решение, булката е там, викаш тая е единствената, тая е богиня за мене. Виждаш я в облаците, в небесата.  Ма това колко време беше бе Синко?
И той:
– Ами три месеца.
– Ааа, тъй ли? Три месеца, ами бъди доволен. Три месеца Любов, ееей то бил си…
След три години ми вика:
– А бе и деца имаме две, а бе мани бе Георги, това е, а бе това тая жена, ма тя ще ме унищожи бе, ти си нямаш на представа.
Колкото и да я издигаше преди това в небесата, след това толкова я свали на долу. А точно обратното трябва да бъде.
Ако си надолу, да те издигнат. Това е човешкото съзнание, всичкото останало е животинско съзнание. Така.
За ЛЮБОВТА. Прочетете ми книгата и ще разберете, какво е Човешката любов, какво е Ангелската Духовната и какво в крайна смета е Божествената.
Но на земята има Ангелската или Духовната любов я има. Това са Ендрогинните двойки. Това са сродни души. Но обикновената Сродна душа е така, сега ще ви кажа. Аз съм го казвал за грозда, в книгата го пише за един грозд как са сродни души.
Значи, срещат се две сродни души и те се прилепват една за друга. Ооо, идеално, всичко започва, залепени са. Е да ама, може някаква обстоятелство, някаква причина да ги раздели.
А Съвпадащите се сродни души са като зъбчатите колелета, които са точно синхронизирани, ето така.  /Георги преплита пръсти с двете си ръце/.
Едното обаче се върти на ляво, другото на дясно. Ами това е мъжкият и женският принцип и е нормално. Но се въртят винаги в синхрон. Аааа и на тях им е много добре. И това ако достигнете и намерите своята половинка, която е Ендрогинна, е тогава ще преживеете всички Хубавини и на земната най- хубава Любов, не говоря за земното влюбване и така нататък и на Ангелската. Но за Божествената трудно ще се изкачите, макар, че може да се опрете до Божествената Любов или да стигнете до нея. Може. Но много трудно е на земята, но издигнеш ли се от земята нагоре, вече всичко е точно.

ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, МИР

Какво казва Учителят за Мира? „Има малък Мир и Голям Мир. Има Човешки Мир, Ангелски Мир и Божествен Мир.“
Човешкият мир е добър Мир. Пълзим си, значи тоя Мир ни осигурява хранене, подхранване, облеклото, различни неща. Просто да живеем един наистина човешки живот. Няма никаква опасност, никой не ни заплашва, няма никаква опасност казвам за никого и за нищо. Това е  хубавия Земен, Мирен Истински живот.
Фалшивият Мир не е Мир. Трябва да бъде истински Земен Мир.
И затова казва: „Човек трябва да се смири, за да започнат да му текат Благата към него. Да стане добре със всички. Това е Смирението“.

Смирението е изключително важно, защото „Нашето отношение към нещата – както съм го казвал един милион пъти – прави нещата.“ Защото ние сме източника.  Ние сме извора на тия неща.
„Каквото повикало, това се обадило.“
„Каквото си посял, това и ще ожънеш.“ – две мнения няма за това.
И така.

Сутринта пак си говорим с Небето и викам:
– Тате, а бе има хора, които едно време не са ми били приятели, сега ги понасям и тях и даже ги обичам. Ама едно време – викам – имах едни негативи така и ги избягвах, чисто и просто. Някой ни ми е приятен, ставам и заминавам.
Той вика:
– Синко, искам нещо да ти кажа. Нали знаеш, че всеки човек е свързан с всички същества живи, като едно цяло във Вселената, не само на Планетата Земя.
Викам:
– Да, учил съм го в „Академията за космически науки“.
Всичко е точно. Всеки и свързан със всеки. Ние сме едно цяло. Но това човек трябва да го проумее.
– Но ти знаеш ли? – вика – че на Земята, в Ангелските и Божествените светове всички връзки, които са хубави, Светли връзки, да кажем са златни, сребърни, диамантени. Ама на земята има и светли и тъмни връзки, т.е бели и черни. И черните връзки, можеш да ги прекратиш, те трябва да ги срежеш черните връзки с тая Душа, с тоя човек. Ама ти можеш да ги срежеш ако единствено ако му засвидетелстваш своята обич, или най-малкото своето доброжелателство.  И заради това, когато искаш, един човек не ти е приятен, той да се обърне към тебе с доброто, а ти към него да го преобразуваш, но съвсем тихомълком и  без насилие, защото не можеш да насилваш човека да бъде на твоето. Чисто и просто го благославяш.

Казал съм поне в пет беседи.
Благославяйте: „Жив, здрав и благословен!“

За мъжа: Благословен, за жената: Благословена, и в множествено число.
Значи „живи и здрави“ още и баба ми, и прабаба ми казваха: Жив, здрав да е тоя, оня, трети пети. Това им беше така отвътре им идваше. Обаче не казваха Благословени. А Благословението е разковничето.  Ако да ти казват, че си „Жив“ е Злато,  „Здрав“ че е Сребро, ами Благословен е Диаманта. Значи най-голямото богатство.  

И тогава какво става? Само тия благословии, които казваш, може и към враговете си, може и към предателите си, може и към хора, които изобщо не са ти приятни, тогава ти започваш да режеш черните нишки и остават светлите нишки. Като останат светлите нишки вие ще видите чудото, че оня човек, който вие не сте могли да го понасяте, той ви става добър приятел и ви обича и  започва той да идва при вас да ви гони и каквото искаш от него го получаваш.

Да, аз лично съм го правил, без точно да знам това ама имах вече връзка с мой началник, който не че не ме обичаше, но ме гонеше чисто и просто ме товареше повече с работа.  И аз така като правех няколко месеца благословии към него да видиш после, как се обърна на сто и осемдесет градуса и можех да изляза през работно време, ама където искам да се шляя  един два часа, не ми правеше забележка.  И идвам работата седи, не казва нищо. Е аз не злоупотребявах с това, но казвам примерно, че човек не бива и да злоупотребява, защото пък ще обърне другата страница. Но видях от собствен опит, че това действа.

Опитайте и като го опитате, тогава ще ми вярвате.  Аз никога не казвам, това и това го направете или пък ми вярвайте, такава гола вяра, гола вяра преди две хиляди години е трябвало да вярват. Сега е хубаво, че хората са масово по-просветени, по-интелектуални и най-важното по-интелигентни.

Интелигентност равно на Духовност, нали. Интелекта вече е Знание, но това Знание още не е превърнато в Мъдрост, защото интелектуалеца трябва да приложи всички знания, които ги има, включително  и духовните и тогава ще се превърне в Мъдрост.  Мъдростта също току така не се дава.

Silvina:
Остават две минути до 12.00 ч.

Георги:
Еми остава да ви кажа за Благодатта, ама Благодатта включва абсолютно всички неща, които изброих. И Любов и Мъдрост и Истина и Земните и Космическите блага. Каквото  поискаш, това е Благодат която се дава от Небето.

Така, стана 12,00 ч. на 28.08.2022 г.

Ще прочетем една хубава Молитва, защото ще ви кажа, че преди една седмица Духът ми казва:
– Синко, да знаеш, вика, че една хубава песен замества една Молитва. Затова баба Ванга казваше „Пойте бе ора, пойте.“

Silvina:
Значи днес ще попеем всички.

Георги:
Има още 24 секунди по моя точен часовник.

Silvina:
Ако на някой му стане по-силна енергията, спокойно може да си седне.

Георги:
Бавно ли да казвам Силви? Да повтарят. Ако искате, повтаряйте след мен.

Silvina:
Да всички, всички.

Георги:
Добре. Това е заглавието:

ПОСЛАНИЕ КЪМ ДУХА НА БОЖЕСТВЕНАТА ЧИСТОТА

Без Чистота, вътрешна и външна, т.е физическа и духовна Небето ще го видиме през крив макарон. Няма виждане.  Така.

ГОСПОДИ, БЛАГОДАРИМ ТИ

В ИМЕТО на ОТЦА и СИНА и СВЕТИЯ ДУХ,

Призоваваме Духът на БОЖЕСТВЕНАТА ЧИСТОТА,
О Велики Дух на БОЖЕСТВЕНАТА ЧИСТОТА,
изпрати Стихията Си, поносима за нас,
за да прогони всяка тъмнина, слабост и болка,
подчинени на Тебе, от душите и телата ни!

Внеси Своята белоснежна Белота,
Ослепителна сияйност и Божествен покой
в нас и във всички разумни Души във Вселената.

Подкрепяй ни, за да успеем
в БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ, МЪДРОСТ  И ИСТИНА!

O LORD, LET IT BE YOUR WILL !
THANK YOU!
GLORY TO YOU !

Amen! Aum! Aumen!
Amen! Aum! Aumen!
Amen! Aum! Aumen!

Harum! Harom! Harim!
Harum! Harom! Harim!
Harum! Harom! Harim!

Георги:
Благодарим ти, Господи!

Сега още ще ви занимавам не със себе си, а с Делото, с тая кауза, която най-случайно, в кавички е най-случайно, ми е дадена на мене, нали не доброволно разбира се. Най–напред не ме изпратиха доброволно тука. И да ми казвате, че съм паднал Ангел, никога няма да сбъркате, ама никога. Щото съм в командировка. А аз съм се дърпал, как ще идвам на земята, обаче, айде тука, с бързия влак.

Така. Сега, понеже само ще си припомним, за да ви остане в склада на съзнанието от „Звездна роса“, само ще прочета „Свитъкът от Океана“ ти е десет реда. Няма да ги тълкувам щото тълкуването е  много по-дълго от колкото да го прочетеш. А там са петте нови реда, които  си играх преди две седмици, една нощ в два часа станах, в три часа вече нямах какво да правя. Аз и не мога да спя повече от един, два часа и седнах и от три до  пет си играх с превода.  А с тълкуването, после съм го тълкувал, тоя ден и следващия ден мислех по него.

И в крайна сметка питам Всевишния и  той вика:
– Синко, слушай, ти искаш много леко да минеш сега. Аз да ти кажа всичко наготово. Е няма да стане тая. Я мисли, поразчовъркай си малко мозъка, имаш толкова сиво вещество.
Викам:
– Тате, ама  то може да е сиво, може вече да е вече пресивяло такова, може да е станало черно, откъде да знам какво е в главния ми мозък.
Викам:
– Не знам какво е.
Така.

СВИТЪК „ОКЕАНЪТ“
(Това е тъй наречения Атлантски свитък“, датираш около четиридесет и две- тридесет и шест хиляди години преди ХРИСТА.)

Още от времето когато, малко след динозаврите. Така.

Не съм определил точно редовете тука, те и не са написани отстрани, затова го чета цялото.

„Водата е Огън! Огънят е Вода!
Бъдещето не е на Скалата, Пръстта и Пясъка!,

Бъдещето Сега е Вода! Утре е Въздух!
Бъдещето после е Огън!
От Века до Века!
Говоря ви АЗ! ДУХЪТ НА ВСИЧКО И ВСИЧКИ!

Отгоре МЕ виждат!
Отдолу не МЕ виждат!
Още по-надолу само МЕ усещат!

Това са трите вида съзнание. При това само „Отгоре ме виждат“ – Божественото съзнание, който е стигнал до него.

„От долу не ме виждат“ – отдолу не виждат ама те усещат.
А „още по-надолу“ – само имат усет, но я го усещат я не.
При вас Тежестта на едната Страна винаги е по-голяма!

Значи везната не е изравнена в тоя материален свят. Не няма да го тълкувам.
Долното никога не е равно на ГОРНОТО!
А МУ се противопоставя!“

Хм, отгоре идват нещата.

РЪКАТА е по-съвършена от КРИЛОТО,
но то е леко и само се вдига Нагоре!
Земя, Вода, Въздух – без Огън – са Нищо –
както птицата не е птица без пера и Въздух!

Само и това ще го разтълкувам: „Земя, Вода и Въздух без Огън“

Огънат е  Разумността. Всичко останало е материя, обаче тая материя без тая Разумност, без Мисълта, без капката живот вътре не става без Дух.

„Земя, Вода, Въздух – без Огън – са Нищо –
както птицата не е птица без пера и Въздух!

 Два пъти слизай – почивай!
Три пъти се качвай!

Едно стъпало надолу ще те изведе Две Небеса НАГОРЕ!

Затова няма да се сърдите, като се връщате назад или като не ви върви.

Лети, лети, лети!
АЗ, ДУХЪТ – ви ГОВОРЯ!!!
Отгоре М
E виждат!
Отдолу има Облаци и Мъгла

Онези, на Двора, не могат да видят какво става в Къщата?!
Онези, в Къщата, не могат да видят какво става в Двора?!

Върви, върви, върви!
Лети, Лети, Лети!
Всички сте Духове!
Едни слизат, други се качват!

Пътят Назад е като Пътят Напред!
Няма Горе и Долу!
Лети, лети, лети!
Върви, върви, върви!
Не се обръщай!
Лети, лети, лети!
Не ограждай целя ДВОР!“

Съзнанието си.

Остави ПОРТИ Отвсякъде, за да Мога да Вляза при тебе!“

Ми да пуснеш Божия Дух. А ти като си затворил в черупката си, т.е, в егоизма си не можеш да го пуснеш. Но казах, че няма да го тълкувам. Така.

„Не ограждай целия ДВОР!
Остави ПОРТИ Отвсякъде, за да Мога да вляза при тебе!
Ще Се СМАЛЯ, заради тебе – АЗ – ВЕЛИКИЯТ ДУХ!“

Толкова, колкото може да приемеш.

„Не само Планините имат ПЪТЕКИ!
Върви по Пътеките на Водата, Въздухът и Огънят!
Върви много! Дишай много! Почивай, колкото почива Вятърът!

Лети, лети, лети!
СЛЪНЦЕТО залязва по средата на Небето!

Тишината е пред Очите Му!
Дърветата също пътуват! И се огъват!
ПОСОКАТА е към Залеза, но ще долети ИЗГРЕВЪТ!!!
           

Къси пътища – високи пътища!
Дълги пътища – ниски пътища!
Между тях само птици.

СКАЛАТА подпира НЕБЕТО, не Сипеят!
Лети, лети, лети!

Всичко е Направено и Не Направено!
Земята е сестрата на Небето!
И Двамата вървят ЗАЕДНО!

Ако обещаваш, направи го!
Само така си Дух от МОЯ ДУХ!
И така вървим Един до Друг!
Светкавица до Светкавица!
Сила до Сила!

Изходи Три Земи!
Преплувай Три Морета!
Прелети Три Небеса!
Само така ще си С МЕНЕ!

Човешката Истина лежи на Пътя!
Ангелската Истина виси в Небесата!
МОЯТА ИСТИНА не виждаш и не чуваш,
но ТЯ Е ВСИЧКО!
АЗ СЪМ ДУХЪТ!
!!

„Не поглеждай Никога Надолу!“

За нас се отнася да не поглеждаме назад.

„Оглеждай се Встрани и Нагоре!
Само така ще се научиш да ЛЕТИШ!

Летенето е приближаването към Бога.

Дървото има Корен, Стъбло, Листа!
То пътува с мечтите си!
Ти Лети, ти Лети, ти Лети!“


„Като вървиш, най-добре мислиш!

И това да го разтълкувам. Като действаш, най-добре мислиш. Оня който мързелува и бездейства, то му спира и съзнанието да мисли.

По-голяма Вечност от Днешния Ден НЯМА!

Говоря Аз – Любовта!!!
Виделината на Света!!!
Животът на Света!!!
Истината на Света!!!
Мъдростта на Света!!!
Пътят на Света!!!
Времето ДОЙДЕ!!!

Слава Тебе Господи дойде.

От Изток и Запад, от Север и Юг ще долетят ТРИ ВИХЪРА!
Ще се разгърнат от Запад на Изток и от Юг на Север!

Между Тях ще е Тишината на Избраните!

ЧУКЪТ е вдигнат над НАКОВАЛНЯТА!
И първо ще удари Далечните Краища на Запада и Юга.
Дълбай, Човече?!
Две стъпала Надолу!

Третото ще издържи!

Който стъпи на НЕГО ще поеме НАГОРЕ!

Четвъртото е Самота и Мрак!

Небето няма ъгли и не можеш да се скриеш в тях.

И да изчакаш БУРЯТА!

ТРИ РЕКИ ще до текат и чак тогава ще си тръгнат ТРИТЕ ВИХЪРА…!  

Твоята МОЛИТВА е твоят ПОКРИВ,
твоят ОСТРОВ, твоята ЗВЕЗДА!

Изкачваш бавно ПЛАНИНАТА!
Хващай се за Здравите Клони, не за Тревата..!

Върви, върви, върви! Лети, лети, лети!
Плувай, плувай, плувай!

Остави се на ВЯРАТА, НАДЕЖДАТА,

ИСТИНАТА и ЛЮБОВТА да те водят!
Само така ще седнеш на МОЯТА ТРАПЕЗА
И Заедно ще посрещаме СЛЪНЦЕТО и ЗВЕЗДИТЕ!!!

Три Пъти опознавай!
Три Пъти проверявай!
Три Пъти повярвай!
Дарявай Това, което искаш да ти се дари..!

НАГОРЕ е Безкрай! Надолу е Затвор!
Още По-Надолу е РЕШЕТКАТА..!

Помни: Никога Не Атакувай!“

Да си смирен и да отстъпвай е по-добре. Ето какво пише.

„Знай: Не Атаката, МЪДРОТО ОТСТЪПЛЕНИЕ
НОСИ ВИНАГИ ИСТИНСКАТА ПОБЕДА!!!“

Аау, къде било разковничето. И човеците още не го знаят, и да не говоря ръководителите на Човечеството.

„Насилието е Най-Голямата Слабост!
Насилието е Катинар, който Никога Не се Отключва!
В Килията е Насилникът?!
За Него НИКОГА НЯМА СВОБОДА!!!

За Всяка Врата има Ключ!
Той се казва ВСЕ МИР!!!
Неговата МАЙКА Е ЛЮБОВТА!
Неговият БАЩА Е ИСТИНАТА!
Неговата СЕСТРА Е МЪДРОСТТА!
Неговите деца са СМИРЕНИЕТО, ВСЕОПРОЩЕНИЕТО И ТЪРПЕНИЕТО!

Между ЧУКЪТ И НАКОВАЛНЯТА си!“

Всичките сега сме там.

Само ЛЮБОВТА ще те измъкне преди ЧУКЪТ да Я удари!

Сега сновеш като Совалка между Добро и Зло,
Между Ума и Сърцето, Между Приятели и Врагове!
Но нямаш НИШКА, за да изтъчеш СТЪЛБАТА НА СПАСЕНИЕТО!

МОЯТА СВЕТЛИНА Е НИШКАТА КЪМ БЕЗКРАЯ!!!
А Твоята Любов е НИШКАТА към МЕНЕ!!!

Помни: никога не си Сам, колкото и да си Малък..!

Половината хоризонт е ПЪЛЕН!
Половината е ПРАЗЕН!

Две Морета ще изтекат, Три ще се напълнят!
Малка Топла Земя и Голяма Студена Земя ще изчезнат..!

Мръква и После СЪМВА!!!
Ако обърнеш Числото ЧЕТИРИ, ще видиш СТОЛ!
Стъпи на НЕГО, за да Оцелееш!

Инак: Ако СКАЛАТА не те затисне, ПРЪСТТА ще те затрупа..!
Ако ПРЪСТТА не те затрупа, ВОДАТА ще те отнесе..!
Ако ВОДАТА не те отнесе, ВЪЗДУХЪТ ще те задуши..!
Ако ВЪЗДУХЪТ не те задуши, ОГЪНЯТ ще те разтопи..!

Върви, върви, върви! Лети, лети, лети!
Плувай, плувай, плувай!

САМО НАГОРЕ! КЪМ МЕНЕ!!!
ГОВОРЯ ТИ АЗ – ВЕЛИКИЯТ ДУХ!!!
 

Ти Лети! Ти Лети! Ти Лети!

Изправи Кривите Пътища на Ума си, на Сърцето си и Волята си!

Научи се: Да гледаш ЗЕНИТА и да МЕ питаш за ВСИЧКО!!!“

Това да ви го разтълкувам и тоя ред. Има още съвсем малко. Да гледащ Зенита, винаги да се съобразяваш с Невидимия свят, с Духа. Вижте колко е просто.

И да МЕ питаш за ВСИЧКО!!! „

И да питате сърцето си за всичко. Там е седалището пък на душата. Да се съобразяваш с Духа, и да слушаш душата си, която е у тебе, а не да слушаш разума си. Дай да бъдеме на далавера от това да спечелим, няма далавера. Така.

„Изпращам ти ТРИ ПЪТЯ, за да ходиш по ТЯХ към НЕБЕТО!
Не се плаши! Не се стряскай! Не се съмнявай! Не се колебай!
Вземи Един Товар МЪДРОСТ!

Вземи Два Товара ИСТИНА!
Вземи Три Товара ЛЮБОВ!

Тогава ще ти се ЯВЯ и АЗ ще ги НОСЯ!!!
А ти леко ще Изкачваш СТЪЛБАТА!

Мина Времето на Многото Пътища!
Има САМО ЕДИН – НАГОРЕ – КЪМ МЕНЕ!!!
Ще приема Само Добрите Господари!
Злият Господар е Винаги Роб..!

Назад е МАЛКОТО, напред е МНОГОТО!
Върви, Върви, Върви! Не спирай!
Ако спреш – губиш ВСИЧКО, освен МРАКА!
Ако вървиш, МРАКЪТ ще стане СВЕТЛИНА!!!

И най-високият Връх е само подножие на НЕБЕТО!
Есенните Ята летят на Юг!
Есенното Листо лети, но не знае къде отива!
Без МЕНЕ си есенен Лист, носен от Вятъра..!
С МЕНЕ си – и Птица, и Полет, и Юг, и Вятър..!
Не се отделяй от Ятото!
Крило до Крило!
Сърце до Сърце!
Дъх до Дъх!“

Пътят е лек!

Не влизай в Дом, където не те канят!
Душата не търпи Стени, Ъгли, Покриви!

Остави Я да броди Наоколо и да мечтае за ПОЛЕТ..!

По-малкото ще се превърне винаги в По-Голямо!
СУШАТА, МОРЕТО И НЕБЕТО пътуват Заедно!
ТЕ са Твоят КОРАБ!
Но, за да им станеш Капитан, ПОВЯРВАЙ,
Че от ХОРИЗОНТ до ХОРИЗОНТ

СЪМ САМО АЗ –
ВЕЛИКИЯТ ДУХ!
ТВОЯТ БОГ!!!

Не й правя реклама, това съм го разтълкувал в една беседа, мисля че в Ловеч. Беседата беше от край от А до Я,  ако не можете да си го разтълкувате сами. Така. Сега взимам, а да. Онова беше дълго, защото беше десет реда. Това е на половината и по-кратко и е на ръкопис. Естествено, че ще е на ръкопис. Да, ето какво пише:

Единадесет ред, дванадесети четиринадесети и петнадесети.

„Внимавай! Внимавай! Внимавай много,

когато дойде Двадесети и четвъртият Белег,

от Двадесет и първия Знак  на Третият Голям Знак!
Тогава Двадесет и седмото Велико Време започва!
Една голяма Земя, двуостра и четворно – островърха
ще се разтърси из основи от Земетресение,
което не е Земетресение и от Огнен Вулкан, който не е Вулкан!“

Ще се опитам да го разтълкувам.
„Винаги Вярвай! Винаги Знай! Винаги Помни,
че всичко на Земята става по Волята на НЕБЕСАТА!
Да не бъдеш никога Празен съд, който стои на масата!
Напълни се със Слънчев Огън и излез над Тъмната поляна!
Само така ще си Верен Мой син!

Говоря ти АЗ! ВЕЛИКИЯТ ДУХ НА ВСЕЛЕНАТА!
ТВОЯТ БОГ!!!
Не се страхувай от Нищото, нито от Всичкото,
защото АЗ съм и Едното и Другото и винаги Съм с тебе!“

Нищото още можеше да се преведе:
Не се страхувай от Голямата Празнота и от Голямата Пълнота,
защото АЗ съм и Едното и Другото!

На Моята Воля само ако си Послушен и Подчинителен,
ще те направя Господар на Небесното и Земното,
което можеш да обходиш не с Очите си, а с Разума си!

Върви, върви, върви Смело в Най-Тъмното!
Плувай, плувай, плувай Смело в Най-Дълбокото!
Лети, лети, лети Смело в Най-Високото!

Корабът не е направен да стои в Пристанището!
Къщата е Кораб, който не пътува, тя е твоят Временен Подслон!
Корабът е Вечния Твой Дом, защото ти си му Капитанът!
А Океанът е Родината ти!
Бъди винаги обърнат с лице към МЕНЕ, ТВОЯТ БОГ!
И всички Неща до които се докоснеш, ще са Победи!
Не мисли за Пораженията и не се плаши от тях!
С мен ли са, всички твои Поражения..
Забележете:
Минали, Сегашни и Бъдещи, ще се обърнат в ПОБЕДИ!“
Това е. Така.
Сега, изписал съм един лист с тълкуване.
Какво разбрахте? Дали е така, не знам, защото нито ми беше потвърдено, нито ми беше казано противното, отречено.
Разбрах само че „Двадесет и първия знак“,  това изглежда е Двадесет и първи век, който сме сега.
А „Третия Голям Знак“, го приех за третото Хилядолетие, след Христа.
Нали от тогава почва един вододел. Така. Сега.
А „Великото Време“, което казват, мислих дълго докато най-сетне ми просветна. Ама Знанието изглежда го свалиха от Горе, и то наистина е така. Може би най-големите окултисти, езотеристи сигурно знаят.  Значи казват така: „Великото Време“ мисля, че това е Двадесет и седмата Велика Божествена промяна, откакто се броят примерно последните Еони, нали, това не са хилядолетията, това са милиони години, когато се броят промените, които са станали с майката Земя. Големи промени стават.

Обикновено, големите промени са на двадесет и шест хиляди години. И аз по числото Двадесет и шест се сетих, че това е Двадесет и седмия път, по Двадесет и шест хиляди евентуално, може от тогава да е започнало това броене. И ето какво съм писал тука.  Да. Може би. Писал съм може би.

Това е  един период, който според Вселенското, Галактическото летоброене на големите изменения, които стават на Планетата Земя според Космическата таблица, която беше свалена на Двадесет и шест хиляди години. Ти си имат едни имена, такива.., които не съм и се старал да ги запомня. Така.
С други думи, времето на Промяната и на Великия преход вече тече и това е сега в момента.
Но мислех си не искам да казвам, а това ви е за урок, прочитам го пак.
„Една голяма Земя“ , само ще ви дам един жокер или два.
„Двуостра и четворно – островърха ще се разтърси из основи от Земетресение,  което не е Земетресение и от Огнен Вулкан, който не е Вулкан!“ Така.
Двуостротата какво е? Двуостротата е да си двойно лош. Виж сабята макар, че е сабя, и е направена за атаки, за бой, от едната страна е тъпа от другата е остра.
А тая земя е двуостра, значи съзнанието на тия хора, и на човечеството там където живеят, тия страни, които са на тоя континент. Една Голяма Земя, аз го смятам, че е континент, никак не е добро. Значи те имат острота и от едната и от другата страна.
За каква Доброта и за какво нещо може да си говорим. Значи двуострото нещо никак не е добро. Винаги, когато е  едно-остро, както и ножа е остър от едната страна, другата, а като те ударят.

Някога един, човек ми казваше, че. Това е било много отдавна. Той бил войник и бил помощник на готвача и се опънал нещо на царския офицер, който влязъл. И той вика:
– Извади сабята си и ме удари с тъпото по главата и ми пукна главата, обаче не ме уби.
Щото тогава, за непослушание, това е било преди сто години сигурно, в началото на  миналия век, когато е, но го казвам, че ето със сабята, с тъпото го ударил по главата.
И втори случай съм чел. Един турски ръководител, такъв предводител, който удря един от войниците си, който вижда, че на църквата Света София, която после става джамия, вади плочките отдолу. Те иконите са разграбени. Хиляда четиристотин и петдесет и трета година турците превземат Истанбул, т.е. Цариград. И като го превземат, обират всичко. Така. Но, предводителя е бил достатъчно умен и го пита:
– Ти защо, чупиш отдолу Римската мозайка? Тя е гръцка красота.
И той вика:
– Заради вярата.
Значи заради вярата, и той е ислямист и оня е ислямист. И тоя вади сабята и с тъпото го удря по главата и му пуква главата и те го извличат, там припада и неговите колеги, там другите войници го извличат. Значи. Тоя ръководител, толкова се ядосал на тая тъпотия на собствения си войник.
Това е само пример за острото и тъпото. Значи все пак тъпото е некаква добра страна от двуострата. Я да видим сега писал ли съм нещо за Четворно-островърха. Така.

Четворно-островърха, означава че тази Земя не спазва четири от най-великите Космически принципи.

А, бил съм го записал за всеки случай, защото сега да го тълкувам.

А това са: Божествената Любов, Божествената Истина, Божествената Мъдрост и Божествената Справедливост.

Какво искаме от официално от една страна, която говори за мир, демокрация и така нататък, а не спазва точно тия принципи. Любовта. Така че… Добре. А какво що е „Земетресението“, а и това съм го писал.

„Земетресението“ от земята произлиза, това е материалистическия мироглед. Затова ще бъде разтърсена из основи, значи който оцелее и остане ще си промени просто материалистическия мироглед. Така.

А пък какво е „Вулканът“.

Вулканът е новото Духовно съзнание, което трябва да разтърси тази Земя.

Вижте, така се тълкува, не се тълкува обезателно, там може да избухне вулкан. Може да избухне, може да не избухне. Може да има земетресение, може да има цунами, може да има наводнение, откъде да знам. Обаче, това е тълкуването, което един ден и половина мисля. Добре, че съм го записал. Така.

„Празният съд“ какво означава, когато се казва. Това е пълно бездействие и никаква полза за човека. Нали не бедя празен съд, който стои на масата.

Ти се пъчиш, ти си сред обществото, обществото е масата. Примерно, ето аз сега съм се изпъчил пред вас. Ооо на масата да ме виждат всичките. Ако съм в ъгъла или в шкафа никой няма да ме види. Там нали има, има тенджери, чинии и тигани, празен съд. А си се изтъпанил на масата, ама си празен съд, т.е. Съзнанието ти е  никакво. Не носиш полза.

Значи „Да се напълниш със Слънчев огън“ показва да се напълниш с Божието Слово и да излезеш на „Тъмната поляна“. Т.е. да отидеш сред онези, които не са пробудени, които още са спящи. Да им разпространяваш Словото и да ги Пробуждаш, да ги Осветяваш, да им палиш свещите.

Така. Другото натам не е кой знае колко. Така, това вече за „Кораба“ е ясно, че трябва да хванеш посоката и към Бога да си. И така. А и това чакайте, това е по-трудно, значи.

„Ще те направя господар на Небесното и Земното, което може да обходиш не с Очите си, а с Разума си“ .
Ами и това пак е ясно. „С Очите си“ онова което можеш да обходиш да видиш материята. Значи с очите си можеш да обходиш до хоризонта, но аз мога да видя на петдесет километра, ако съм на високо място. Значи петдесет и петдесет, сто километра в диаметър трябва Господ да ми даде да му стана веднага Господар, чорбаджия. Така. Обаче това е  обхождаш с очите си.
„С Разума си“  можеш да обходиш Вселената. И до където ти е стигнало, т.е Духовната трансформация ще ти даде да владееш тия Сили. Значи дават ти Дарби, Таланти и Способности за владеене докъде си стигнал.
Дали си в Ангелските светове, дали си в Божествените или във Висшите Човешки светове, щото има и Висши.  Това е. Така.

Сега ще дам думата на Силвинка, обаче не знам последния път, Бургас е един от любимите ми градове, щото тук ми мина младостта така да се каже. Но ако искате само три минути аз правя една Лечебно-оздравителна медитация. Може и така да я наречем. И ако искате ще я  направя, ако искате ще минем без нея. Защото тя…

Ще ви направя тоя подарък защото ще усетите как леко ви се повдига Съзнанието все по-високо и по-високо, по-леко. И даже във Варна една, две жени много трудно излязоха след това от медитацията, след пет, десет петнадесет минути. Така.  Приятно е, хубаво е, отпуснете се и знайте, че всичко само да може да се активира, тоя Дух е тука. Господ е тука, у всеки у нас. Тука е.

 И фактически дори аз като говоря в момента, цялата Беседа си е вид Медитация. Защото, питат ме:
– Коя е най-голямата Медитация, Георги?
Те мислят, че аз ще им изброявам петдесетте вида медитации по източен образец, дето съм ги учил. От най-плитката, до най-дълбоката Сумати медитация. И задават ми тоя въпрос. И аз викам:
– Момчета, вижте какво.
Така по-малък колектив бяхме.
– Вижте какво, искам да ви кажа нещо просто.
Щото Божествените работи са прости.
– Животът е най-голямата медитация. Живейте го с пълно съзнание.
Когато ви се пие кафе, пийте, ако ви се пие алкохол, ходи и пиеш, една студена бира с тройка кебапчета. Яж и месо. Каквото ви се прави го прави, живия живот е такъв. После спокойно, ще почнат да те обучават. Ако не ме слушаш мене или някой друг нали, тялото ще почне вече да дава заден ход, нещо не му е добре. И в крайна сметка нейно величество Кака Карма ще ти даде урока да си го научиш от А до Я без да шавнеш.

Аз все пак съм великодушен, нали друг ако те учи има Великодушие, Добродушие, Благородство. Ама при Кака Карма – няма. От йота до йота. Ейй, щом на мен ми се е струпвало на главата, дето аз мрънкам на Господа.

Така. Ще направим ли медитация само за две три минути и после ти давам думата?
Искате ли медитацията или не?

Публиката:
Дааааа

Георги:
Добре. Така. Лесно, просто и бързо.
Слава Тебе, Господи!
Просто три минути ще мълчим. Пълна тишина.

Следва Медитацията

Георги:
Това беше една малка Божествена Радост. Мъничка, но Божествена.
Слава Тебе, Господи! Благодарим Ти!

Silvina:
Искате ли сега да започнем с една песен, която се нарича „Химна на Великата Душа.“

Не е нужна да ставате. Наистина на тая песен или падаш на колене или ставаш ако можеш да стоиш прав в този момент. Поне аз винаги така съм усещала Силата на тази песен. Както се чувствате спокойно, не се чувствайте длъжни да ставате.

Ще научим само един ред от нея и той звучи така:

„Велик Си Ти Господи!“
Само че ще го пеем. Така, това е част от тази песен. Финала е, аз ще изпея след като успеем всички да я изпеем добре, ще изпея останалата част сама.
„Велик Си Ти, Господи!“

Силвина и Публиката пеят:

 „Велик Си Ти Господи!
Велики са Твоите Дела,
Велико е Името Ти над всичко!
Ти цариш в Сила и Живот,
в Знание, Мъдрост, Истина, Любов!
Велик Си Ти, Господи!
Велики са Твоите Дела!
Велико е Времето Ти над Всичко!“

Silvina:
Да я научите, домашно. Благодаря.

Ех, „Химна на Великата Душа“ Тук сме се събрали велики души, за да дадем наистина Слава на нашия Бог и много Благодарност, защото толкова много ни дава, толкова много ни помага, но ние може би не си даваме сметка. Но понеже аз участвам в така доста, в доста процеси мога да кажа, наистина да свидетелствам колко много помага наистина Светлата Сила на хората, които се стремят.

Божествената Радост е Осъзнатост!
Може би преди да започна с лекцията да ви кажа част от видението ми.
Йоан описва този ден с душите облечени в бели дрехи и Седящия на престола и питат:
Кои са Тези облечените в бели дрехи?
И казва:
Това са тези, които идват от Голямата скръб.
Ще говоря и за скръбта.
Няма как да не говорим за Страданието, щом говорим за Радостта, защото „те са сестри“ –  казва Учителя Беинса Дуно.

Но наистина видях горе, цялата, цялата процесия. Мога да кажа, че за първи път виждам и Христос. Досега съм чувала отделни послания от него, но за първи път го виждам наистина седнал на трона, палмовите клонки, Ангелите, които свирят на най-различни инструменти. Просто красота, наистина голяма Красота, голяма Радост и голяма Благодарност, за това че стигнахме до този ден. Така.

За да може да се осъзнае една Душа, Бог може да прекрои цели континенти, дори планети в името на това да помогне на една Душа.

Една осичка ме предупреждава, че трябва да кажа още нещо. Трябва да благодарим наистина.

Господи, Благодарим Ти! От целия си Дух, цялата си Душа, целия си Ум, целия си Разум и всичко, което сме!
Любов и Благодарност, Слава и Признателност!

Амин, Аум, Аумен!
Амин, Аум, Аумен!
Амин, Аум, Аумен!

Харум, Харом, Харим!

Божествената Радост е Осъзнатост!
И казвам, за да може, това са ми диктовки от снощи всичките неща.
За да може да се осъзнае една Душа, Бог може да прекрои цели континенти, дори планети. В името само на това да помогне на една Душа да се осъзнае.

Има една Притча от Учителя, за един Ангел, който бил изпратен на земята. Обаче той много харесал една жена и  решил да и даде крилете си на заем. Обаче тя май не ги използвала така както трябва, станала една дълга история и в крайна сметка за да може отново този Ангел да се върне горе Бог унищожил целия Египет.

И има много изводи от тази Притча, защото винаги когато се подлага на унищожение едно нещо, то е за да се създаде нещо ново и винаги е било така в историята на човечеството. Слава Богу, че сега големи унищожения няма да има цели континенти, може би континента Америка, наистина ще пострада,  не знам, но няма да има големи унищожения, както е било в предишните епохи, за да може да се промени съзнанието на хората.

Просто сега Бог направи обратното. Първо подготви съзнанието на всички Избрани, а те са много, реално цялото Христово Войнство в момента е на земята. Подготви съзнанието, издигна го, пречисти го, започна просветлението му за да могат тия хора да са проводниците на и примера за това да могат и други души в крайна сметка да стигнат до Него, до идеята за Бога. Просто много сме се отдалечили от това нещо. Наистина материята е най-големия порок, който така хората някак са погълнати от това нещо, материалното съзнание.

Ангелът, който си дал крилете на заем на мен лично много ми говори, защото за мен Георги Изворски е един такъв Ангел.

Когато Висш Дух слезне на земята, то е винаги за да помага на другите, саможертвайки се и жертвайки много неща за себе си.        

И малко искам да ви кажа за кръста. Какво всъщност е най-долната част и най-горната част и как работят Христовите Духове.

Христовите Духове, това са същества, които слизат на две хиляди години за да променят съзнанието на хората готови за това, и на които и Елохимното съзнание и Христовото съзнание Христос и Отца, и Аберум Светия Дух им дават силата си.

Сега няма да слезне Христос, сега има друг човек, който е изпратен, но той ще има Неговата Сила, Неговата Мощ за да може да преобърне нещата. И той разбира се отдавна е тук.

И какво се случва. Те винаги са по двама. Мъж и жена.

Мъжът обикновено слиза чист от горе, в първо прераждане. Той не се вселява. Когато се вселиш, да кажем Учителят Петър Дънов е бил Вселен, аз също съм Вселен Дух.

Когато се вселиш, ти наследяваш чуждата карма на съществото, което преди това е заемало това тяло. Ти наследяваш цялата тази опитност разбира се, но и товара. И тогава ти губиш чистотата си.Дори и Най-висшия Дух да дойде, когато той се всели в душа, която нали има ред прераждания, той вече я няма тази Сила и Чистота. Но когато дойде в първо прераждане и се роди от майка и баща, както казва Георги, той има Чистотата, има и Силата.

И в същност какво се получава. Мъжкият принцип стои горе, както Георги през цялото време от както работя той е горе и той е Нещото, което ме тегли, а аз съм долу в най-ниското, за да преора Материята.

Това прави жената, наистина жената и е дадено да преработи,  да пречисти. Трябва да ви кажа, че жената в Духа Женския принцип върши деветдесет и девет и деветдесет и девет процента от работата, която един Дух трябва да върши. Но без последния нула цяло и нула и един процент, който Мъжкия принцип върши, който винаги са завършващите процеси Женския принцип няма вече тази сила да завършва.  И това е всъщност голямото слизане в нисшите неща, които трябва да преодолееш за да може да се издигнеш. И Слава Богу, че винаги има някой, който те дърпа нагоре, както смятам, че и всички ние, всеки един има до себе си един такъв човек. Може да не е някакъв нали, някакъв бог или може да е просто един приятел, който просто те дърпа нагоре. Защото той има по-силната Връзка, има по-силната Чистота и така.

Та това за Ангела дал си крилете на заем наистина е много голяма жертва, която тези същества правят, на всеки две хиляди години слиза един такъв Дух, който се жертва за човечеството и дава крилете си на заем на хората, които ги искат разбира се. Има такива, които не ги искат. Така.

Осъзнат е човек, който истински обича Бога, хората и всички същества.

Ако нямаш истинска, айде да не е нали голямата любов, но едно така приятелско отношение към Съществата и към от най-малкото и до най-голямото и най-важното към Светлата сила, нали, ти нямаш и Осъзнатост, не може да се говори за Осъзнатост.

А Осъзнатостта е Радост, наистина голяма Радост.
За да стигне човек до Осъзнатост минава през Страданието. Само човек минал през Страданието може да познае Радостта.
Защо в „Откровение“ Йоан ги нарича „преминалите през Голямата скръб“?
Защото това са хора, аз съм говорила за това, нали това са Аватарите, Избраните, двеста милиона човека на земята, които преминаха през Голямата скръб, защото освен собствената си карма, пречистиха и една огромна част от кармата на човечеството, включително кармата към Христос и всички Христови Духове преди това, което всъщност е най-тежката.

И заради това, всъщност Бог ни дава много неща. Няма как да ти дадат блага ако не си служил, ако не си помагал, ако не си се само жертвал.

И затова голяма част от страданията, през които преминахме, нали не са само заради нашата карма, определено е така.

Какво е Чистотата и какво всъщност са Белите дрехи.

Аз съм говорила за това, че нали човешкият организъм се състои от триста деветдесет и девет структури, една от които е  Физическото тяло. Останалите дванадесет тела, нали Енергийното и всички останали тела на аурата, цялото управление на телата по отделно и Централното управление, което се намира в мозъка и Духа, Душата и Съзнанието и всичко, което свързва човека с околния свят, това са едни енергийни нишки, чрез които човек се свързва с всички. Трябва да ви кажа, че Всемировия учител има връзка с всички души във Всеселената.

Всеселената това  са и Материалната, и Ангелската и Божествената Вселена. Когато имаш такива изградени връзки ти можеш да, как да кажа, можеш това което говориш то достига до Съзнанието, достига до Душите, нали то не само ги достига, то ги и променя реално, нали  Словото ги променя. И това е много прекрасно, но обаче когато я имаш тази връзка реално през нея всъщност и пречистваш кармата на всички. Помагаш за пречистването на Кармата на всички. Нали така. Щото си свързан със Всичко и Всички. А когато тези нишки, с които си свързан със Съществата, с хората, животните и така нататък се пречистят, тогава ти имаш перфектните отношения с хората. Най-често там имаме проблеми при да кажем близките хора, там е най- трудно, затова там е една от първите Божи, втората реално Божия заповед е  „Обичай ближните си!“, защото там са най-трудните отношения кармични и обикновено, и когато там имаш чистотата и нишките, които те свързват с околния свят, ти имаш хармонични отношения. Когато Бог пречисти всички тези триста деветдесет и девет компонента, които изграждат човека, това са триста деветдесет и девет бели дрехи, символично казано, които се дават на човека. Те са едни такива диамантени, не точно бяло, диамантено светещо нещо в човека, той просто свети в такава една мека Диамантена Светлина. Така.

Когато се даде Чистотата на Съзнанието започва вече след това и процеса на просветление на Съзнанието.

Чистотата на Съзнанието е може би най-важното нещо, което може да се даде на един човек, защото там когато има негатив, а то винаги има при всички. Това са обсесивните мисли, странните мисли, а бе едно си мислиш друго правиш, трето някакви неща се чудиш, просто това са различни Същества, които са в Съзнанието. Когато това е нещо много тежко това е вече Обсебването. И аз съм безкрайно щастлива, защото има поне няколко много близки приятели, които имаха тежко обсебване, поради доста тежка карма разбира се, и се надявам след днешния ден така да им е доста по-леко и тия странни мисли за убийства, за самоубийства и не знам какви, да изчезнат. Та Чистотата на Съзнанието наистина е едно от най-важните неща и то е основното. Нали там ако стигнете, дадат ли ти там нещото.

Сега ще ви разкажа за видовете Съзнания, защото мисля че никъде не е говорено за това. Нали знаете, Съзнание, Подсъзнание, Свръхсъзнание и Самосъзнание, които като един кръст, един плюс по-точно.

Човека има едно Централно съзнание, което са всъщност Съзнанието, Самосъзнанието и Свръхсъзнанието, които обаче обикновено са как да кажа, нямат връзка по между си, трябва да се свържат. Има си същества, които правят точно това нещо, свързват ги и ги изпълват със Светлина и това е Просветлението. Но освен Централното съзнание го има и така нареченото Подсъзнание.
Подсъзнание, някой има ли идея къде се намира Подсъзнанието? В човешкия организъм, къде е Подсъзнанието?

Човек от публиката:
Хипофизата

Silvina:
Къде? Хипофизата?
Ооо, Хипофизата има съвсем други задачи.

Подсъзнанието се намира във всяка една клетка. Всяка една клетка на човека си има собствено Съзнание. И това всъщност е Подсъзнанието.

Значи имаме едно Централно, което се намира в сърцето и Подсъзнание, което са всички клетки. Като има различни клетки. От Редници до Главнокомандващи. Тоест има различни Съзнания, защото Съзнанието придава формата и клетката изглежда по определен начин.

Примерно ще ви кажа, че клетка Главнокомандващ за да имаш значи трябва това Съзнание да влезне в твоето сърце и тогава вече това е една клетка и това всъщност е жезъл. Значи това е жезъла. Атрибутите вълшебните, дето казват видях го с много корони, с много жезли, това е не защото аз нали държа жезъл или имам много корони, но аз имам тези клетки, което има това Най-висше Съзнание, което е изявено и чрез.., всичко е в човека, наистина е така, всичко е в човека.

И така, примерно проверявала съм, щото нали армията си има йерархия и тя е много хубава и тя много съответства на Йерархиите горе между другото. Мозъка, клетките на мозъка, дето се смята, че той е мислещия, са Капитани във военната йерархия. Те са Капитани. Докато най-висшите клетки се намират в човешкото сърце, с най-висшите съзнания и заради това Георги постоянно повтаря, че Сърцето на земята е най-важно, че то е мислещото, и затова всички  Източни и Западни духовни, нали водачи говорят за това, за наистина изключителната роля на Сърцето. И затова пречистването на Съзнанието беше ключовия и най-труден процес. Първо на клетките, после Централното, викам бе това Съзнание не свърши ли у тия хора, много Съзнания, много нещо, много видове. А после дойде Материалното Съзнание, то беше едно от последните, това са клетките на дебелото черво, там са тия дяволчето, когато имаш нали, то всички имат разни злоупотреби, нещо с пари, с неща в някое прераждане са правили, тогава те си привличат такива дяволчета и те се настаняват в клетките на дебелото черво и от там всъщност това Материално съзнание започва да се изявява у човека. А то е наистина най-тежкото и трудното.  И затова за Материалистите мога да кажа, че им страда винаги дебелото черво. Значи страдали му на някой дебелото черво, да знаете че това е човек който е минал през Материализма.  Ааа така.  Да тези клетки са доста низши, които са на дебелото черво, както и да е.

Когато всичко това се обедини на всички клетки, и Централното съзнание се обединят в едно, това е Обединеното Просветлено Съзнание. И това наистина е голямата цел, голямата, как да кажа, големият успех за една душа, когато достигне до това нещо.  И всичко това е една голяма Радост нали, по-голяма от тази не знам може ли да има.

Божествената Радост и Благодат. Дава се на смирените и затова е казано „Последните ще бъдат Първи“.

Божествена Благодат. Това е Дух  познал Свободата, Дух познал Истината.  Това е Душа познала Широтата. А Широтата я дава Любовта.

Учителят има една песен от Паневритмията, „Да обичам цялата Вселена!“

„Дала си ми такова сърце мамо, за да обичам цялата Вселена“

Когато обичаш цялата Вселена ти си познал Широтата. Твоята Душа е познала Широтата. И Божествената Благодат е Съзнание познало Мъдростта. Така. След това. Божествената Радост е ЛекотаЛекотата идва, когато човека има Съвършенството.  А за мене и не само за мене за Небето Съвършенството е когато си постигнал Съвършени отношения с всички същества. А не когато да кажем правиш Съвършената материя, да и това, но преди всичко нали Материята също я  правим в името на човека, тогава тя става съвършена, когато е направена за доброто на хората.

А Съвършените отношения със Съществата ни дават Лекотата. Когато човек е в Лекотата, той е само наблюдател, съзерцател. Той е сред хората, но човешките неща не го достигат. Един се тръшка, друг се притеснява, трети плаче. Съчувстваш, разбираш, но някак си ти не можеш да влезнеш в това, защото то не резонира в теб. Няма в теб, в теб няма мъка, няма болка, няма нали, плюс това нямаш карма с този човек да кажеш нещо да може да те засегне той по някакъв начин, защото имаш карма нещо да плащаш. А реално ти е, спокойно ти е и гледаш само как да му помогнеш. Това между другото е доста важно, нали и за лечителите, но и не само за нашите отношения с близките ни, щото всеки изпада в различни неща. Просто да не влизаме в неговия тон, той се ядосва и аз ще се ядосвам. Ми то като и аз се ядосам то става нали, много, решение няма в този случай. Нещата стават по-сложни. Енергийно не може да те докосне нищо. Докато до този момент все още можеше да ни докосне, нали, за всички говоря. Тоест това ти дава и една съвършена защита.

Но какво ми казаха преди малко да предам послание „Да запазят Чистотата!“

Това, което е чисто да остане чисто. Това което е нетленно да остане нетленно. Тленността я дава месоядството, в това съм абсолютно категорична. И убийствата, отнемането на живот, ни свързват с Духовете на смъртта и ние ставаме нали от Съвършени същества слизаме  вече на доста по-ниското.

Много така, много ви съветвам, когато работех с Кармата, след като се опрости Кармата към животните, най-накрая се опрости месоядството. Много тежка карма беше това с месоядството, защото когато човек се храни с месо той взима и кармата на животното, не стига че си прави собствена, затова че участва в нали, някое същество е убито е той участва в това нещо, ами взима и кармата на това същество. Животните имат карма и тя е тежичка. Щото сега го гледаш моята котка сега е една прекрасна бяла хубава котка, но в предното прераждане е била лъвица. Белиндо е бил лъв и то доста кръвожаден и сега имаше доста страдания и той за да може да си изплати нещата от преди.

И петото, което може да го наречем Радост, може да го наречем Блаженство е наистина връзката с Бога. Това е най-важното. Не знам дали е най-важното, но е много важно, защото то дава Свободата, дава Силата на човешката душа. Това е Космическата магистрала, която може да те води.

Когато имаш връзката, директната, аз съм говорила за разликата между директна и нали индиректна. Много хора казват „Аз, Христос ми говори.“ Мм, това е много трудно Христос да ти говори, нали директна връзка. Възможно е през канал на Ангел енергийна нишка, която имаш отворена. При мен беше много дълги години така, аз имах канал със Свети Георги и през този канал всъщност получавах послание  от по-висши йерархии. И това е индиректната връзка. А директната е когато, защото всеки един от нас нали има целия потенциал. Той може да има всичко, въпроса е да израсне за да го получи. И когато ти отворят директната връзка, да кажем с Христос, имаш през този канал и тогава посланията са много точни, много подробни, с много детайли, нали не само две, три изречения да ти каже, просто много подробности имаш. Връзката е лека и е като един, просто е невероятно, като един семеен разговор за всяко едно нещо. Задаваш си нещо в ежедневието, веднага отговора. „Силвинка, еди как си, тука постъпи еди как си, тука недей да минаваш защото еди какво си.“ И затова ми казват, че връзката с Бога е една Магистрала, която те води, вместо да криволичиш по кой знае какви пътища, дето да пак те водят натам сигурно, но минавайки през кой знае какви перипети, ти дават магистралата. И това е много хубаво, защото по този начин ти освен, че нямаш вече, страданието бяга от тебе, защото не правиш грешки, просто всичко ти е с лекота, всичко е наредено по най-съвършения начин и се движиш право към целта, нали. Той те води за да  ти разкрие много тайни, то не е само нали за ежедневието, ами тази връзка, дава ти информация за интересни неща, зависи вече кой каква връзка има и с кого. Но много тайни, много познания, много мъдрост. Дава ти достъп до нови пространства.

Не знам след последната лекция във Варна колко от вас почнаха да летят в сънища, което преди това не им се е случвало, има ли такива? Ааа, сигурна съм, че има, но не искат да си вдигнат ръката, гледам как се почесват. На мен са ми разказвали хора, че има, но Радинка? Радинка ли само, и други са ми разказвали и Мими. Добре, оо да за теб знам.

А да много е интересно с новите пространства. В едно състояние си, да кажем онзи ден посрещам изгрева, вчера всъщност на морето и затваряш очи и съвсем на друго място си. Ето и Роси каза, че е била на Вихрен и е посрещнала там изгрева и много, много интересни неща нали, които то си е един вълшебен свят, наистина е така. Да можеш така мигновено да се пренесеш някъде. Така.

А има и други пространства, които са още по-интересни, които не са на Земята. Има пространство на Мъдростта, аз ги наричам Изворите. Когато имаш достъп до някой от Изворите от там черпиш Знание за всичко можеш да знаеш, както нали Учителят е знаел всичко за всеки, за как, кое е устроено, луната, какви елементи, какви неща,  на земята, цялата информация.

А и разбира се Връзката с Бога, директната ти отключва потенциалите, дарбите и така нататък, сетивата също така.

Трябва да ви кажа, че най-висшия Дух който управлява животните изглежда като котка и това е Бастет и тя всеки ден работи с мен и ми отключва сетивата, работи за сетивата ми. Освен петте, които ги има всеки човек има и  те са общо тринадесет сетива, но понеже живеем на тихо и на село, някак си нямах идея за какво става въпрос и в момента в който тръгнахме да пътуваме преди  няколко дни, изведнъж започнах да чувам в съседната кола, която ни задминава звуци. За чувам птиците отгоре, все едно в ушите ми гърмят, едни такива толкова силни нали. Да не говорим за виждането, което нали животните виждат и с отворени очи. При хората, когато имат ясновидството, те виждат обикновено със затворени очи, но когато имат и развито сетиво на зрението, в една такава по-свръх степен, тогава те виждат и с отворени очи. И вече зависи, аз онзи ден говорих на приятели, съществото, което най-добре вижда, вижда всичко в невидимия свят това е коня, най-висшето животно коня, и след това е котката.  Котката наистина е изключителен ясновидец. И с затворени очи и с отворени очи вижда почти всичко. Мисля, че тя не вижда само аурата на растенията, което коня го вижда доста ясно. Тъй че и Сетивата са също много интересни, когато почнат да се развиват.

Тоест Божествената Радост е Осъзнатост, Чистота, Благодат, Лекота, непреривна връзка с Бога.

И пожелавам на всеки един от вас да преживява нещата, за които си говорим. Истински. Тъй.

Сега имаме един микрофон сложен на стойка и ако има хора, които имат въпроси могат да излизат на микрофона за да зададат въпроси.

Казали са ми, че днес ще бъдат осем човека с въпроси, така че които са решили. Може да е въпрос, може да е споделяне. В Бургас имаше много хубави споделяния за Астрални пътешествия от хората,  мисля че много ценно беше това нещо. Нали не само ние да ги говорим с Георги като някаква абстракция и теория, а реално и хора които също го преживяват, разказаха.

Днеска е изключителен ден, значи какво нещо  Георги със Свитъка, Медитацията и песента и всичко, всичко просто, просто изключителен ден.

Приятел:
Какво ще кажете за хората, които виждат Ангелите, които имат усещания с тях, които ги виждат в небето и имат някаква комуникация с тях? Тези хора, които нямат канал,  не ги чуват само ги виждат?

Silvina:
Още да, обикновено първо само ги виждаш, след това започваш и да чуваш посланията. Просто все още връзката не е развита, но това не значи няма да бъде развита. След като виждаш образ е въпрос на време да започне да чуваш и Словото, да чуваш посланията на това същество. Има много такива хора, нали не е нещо странно това.

Приятел:
А има ли нещо общо това с кармата, с пречистването на кармата?  Когато се изчисти една карма и се отвори този канал за виждане.

Silvina:
Вижте, дарбата може и да е и бонус за човека, за това, че той в много прераждания е бил чист и е полагал усилия, и е правил много добри дела и тогава му помагат и той има силна дарба. Но може да е и изпитание. Познавам доста хора които са изявени лечители да кажем, които имат дарба, но това ги вкарва и в доста изпитания. И в тоя смисъл може да е нещо кармично, нали което ти предполагаш.

Ключа е Смирението, просто наистина трябва, човек когато е смирен, дори да има карма, каквото и да е то, то се пречиства и в крайна сметка си остава само чистото, доброто. Но започнат ли странни неща от рода да ти внушават, че си много велик, че си еди кой си и не знам кой си, значи там вече връзката е друга. Щото и това го има.

Приятел:
Не, говорим само за виждане.

Silvina:
За виждане. Да, да, да, аз само говоря за другите не само, по принцип така темата я поглеждам от повече неща.

Приятел:
Да защото Ангелите, не наистина са около нас, говорим само за Божествената Любов, която ни дава Христос и така нататък. Говорим за Ангелите които са постоянно при нас, които постоянно ни помагат и ни побутват.

Silvina:
Това абсолютно е така, Ей сега се появи, не знам някой видя ли, имаше огромни крила, така цялата зала се зае от две златни крила на Ангел, не му видях лицето, но така е, така е. Това е прекрасно.

Приятел:
Здравейте, да попитам. Човек се прилепва към материалното, нали така? Но как може да познае кога се прилепва към Духовното, защото мисля че към Духовното би могъл да стъпи на криво, нали.

Silvina:
Това за което говорих, всичко е може така да го наречем. Прилепване в Духовното. Да имаш връзката. Но там не може да говорим за прилепване. Там може да говорим за връзка. Щото едното е да си обсебен от Материята, т.е. тъмнината  на материята да те владее, а другото е една свобода и една лекота, която имаш нали. И като усещане и като начин на живот.

Приятел:
Ами не, защото напоследък, така по мои наблюдения, забелязвам хора, които за справедливост, за правда, за разни Духовни устои могат да пристъпят към доста крайности. Не прощават абсолютно нищо на човека, който например е съгрешил или нещо е направил, което не е обмислил. Не е справедливо нали, те доста остро реагират.

Silvina:
А да, и аз съм го наблюдавала това доста дълги години и моят отговор е, че това не са истински осъзнати хора. Защото ако забеляза, първото изречение с което почнах е „Осъзнат човек е  който обича Бога, обича хората, и обича всички същества!“

Ако това е човек, който само съди, укорява и си мисли, аз нали колко израснах, пък гледай ги тия низшите нали, аз сега ще им разкажа, ще им дама справедливост, ще ги науча. Има Духовни общества, пълно е с такива. Но нали, това са хора в илюзията, те изобщо няма никаква Духовност там.

Приятел:
Благодаря ви много за отговора.

Приятел:
Аз искам да ви попитам за реални неща, сега например претърпях животоспасяваща операция и трета година не мога да ям нищо  в тоя свят заобикалящ ме, просто на магия се живее. Казаха ми протеини да приемам и аз за това се храня с месо. Приемам вашата теза, че не трябва да се яде риба, месо, обаче как да стане?
Приятел:
Растителни протеини не става ли?

Приятел:
А бе много проби направих и са грешки, проба, грешка, пак отново води до предния ми проблем. Няма ли една, отивам нали в моловете там е ясно. Обаче дори и между производителите с които съм се обградила, ето сега дините напоследък, може би не е сезона на дините все ми тая е където се намират те са там презрели прочали едни такива.

Silvina:
Тая година са такива.

Публика:
И не само за динята, явно трябва да се върви с някакъв уред да прегледаш каква храна влиза в тебе. Но трябва да се борим с това в България. Абсолютно нямам обятност с цената. От там идва всичко.

Silvina:
Да, значи най-простичкия уред е махалцето. Най-достъпния.

Публика:
Да, имам, ами ако дава грешка.

Silvina:
Ето показвам. За храната, виж как се работи, значи най-елементарното и първия урок по радиоестезия е точно това. Значи аз работя с динамичния метод на мерене. Аз го заклащам лекичко напред, назад, давам му динамика. Когато все още нямам въпрос, мислено или казано устно нали, то не върти на никъде, нали така.

Но сега тука да кажем ето водата на Георги, която със сигурност е доста специално заредена, нали нямам въпрос все още. Слагам над храната, над нещото или може и да не го слагам, може да е в супермаркета, заставам отпред и казвам: „Тоя пъпеш сега подходящ ли е за мене?“ нали в случая понеже няма и пъпеш, няма и отговор.

Но тази вода подходяща ли е за мен? Виждате ли? То  при мен върти доста силно, защото връзката ми е силна и върти доста силно.

Подходяща ли е? Каква е енергията й?
Положителната енергия е винаги по посока на часовниковата стрелка.
Нитратно ли е, какво е? Може всякакви въпроси, но най-важното е да е енергийно подходящо за тебе. Щото ако във водата, човека дето е правил, нали си е вложил негативната енергия, начина е да я осветиш. и да кажеш: „Господи благослови, освети я да е най-полезна за мене.“ Ако можеш нали. И това е най-простичкия начин.

Аз не знам въпроса за храната с какво да се храниш ли е точно?  Как да си разпознаваш нещата.

Приятел:
Да просто няма в България. Интересно е, че отивам, преминавам Българската граница, в Македония, храня се нормално и нищо ми няма там, а се връщам в България и ето това се случва, до което се докосна, просто живея на магия трета година.

Silvina:
Благославяй всеки ден храната. Благославяй всеки ден България и храната. Имаш нещо с България, което не знам какво е. Някаква карма имаш в България. Благославяй я всеки ден, България, храната.

Приятел:
Да, аз съм си избрала Иван Рилски, той ми закриля, обаче …   Добре, благодаря!

Silvina:
Моля, моля.                        

Приятел:
Здравейте, казвам се Донка Павлова и искам да благодаря на всички хора, които са тука. За първи път идвам. Искам да кажа, че просто се чувствам много добре и у дома си. Благодаря ви.

Silvina:
Ех, че хубаво! Това е най-хубавото да чуеш.

Приятел:
Здравейте, Силви. Много сме благодарни, че сме тук, че ви открихме. От много време имам въпрос в моето съзнание и просто на всички може да отговорите. Той всъщност е от дъщеря ми, тя малко се стеснява и не може да говори пред хора.
Има ли връзка между Духовната визия и Физическото зрение на материалния живот?

Silvina:
Духовната визия?

Приятел:
Да. Например, конкретен пример. Ако човек вижда добре, ясно на двадесет двайсет визия, значи ли това, че той е духовно извисен човек? И обратното ако визията му се замъглява, значи ли това, че той трябва да работи с духовното си зрение?

Silvina:
Трябва да работи с Истината. А за нея ли конкретно има някакъв проблем със зрението?

Приятел:
Да аз съм майката, която има конкретно двайсет двайсет визия, а дъщеря ми, децата ми нямат най-лошата, но смисъл искат да имат перфектната. И въпроса ми е как може това да стане.

Silvina:
Истина е, че зрението физическото има пряка зависимост и свързаност с Духовното зрение на човека.Но най-парадоксално е, че при хора при които страда физическото зрение, много често се отключва духовното. И това е обяснението, защо повечето от ясновидците, известните имат проблеми със зрението. Помислете, Слава, Ванга сигурно има и много други. Защо е така? Обикновено това са същества на Истината, както тя е Дух на Истината, там обаче и е и кармата, нещо свързано с Истината и е направила грешка. Когато имаш такава грешка винаги страдат очите, винаги. Е може и някъде другаде, ако не във физическото тяло нещо друго да пострада у човека в духовните му тела. Но кармата, негатива е във физическото тяло, това винаги е зрението. Значи тя има да работи с Истината и това и подсказва.

Винаги нашите физически неща, които са като несъвършенства ни подсказват всъщност къде са ни грешките, къде са уроците, които не сме си взели нали.

И истината е, преди всичко при нея, е да не я премълчава, а тя е премълчавала нещо, което е повлияло на съдбата на повече хора. Ако го е била казала, е щяло да бъде добре за повече хора и трябва да се научи да казва смело истината. Това е урока.

Приятел:
Да. В една от предишните ви лекции казахте, че за да се поправи, трябва да се работи с Христовото съзнание и нагоре. Защото тя иска в този живот да го поправи, зрението си.

Silvina:
Аз съм сигурна, че ще се поправи.
Аз в предна лекция ви говорих, че за неща свързани със зъбите и зрението лекува Христос. До днешния ден и може би още три дни ще работи Елохимното съзнание за да завърши лечението и след това започва вече Христовото съзнание да работи за лечението на Аватарите. Което значи, че ще има наистина подобрения със зрения, със зъби, също ще бъде много интересно.

Аз много съм се чудела, примерно викам сега тия пломби дето ги имам какво ще стане с тях нали, примерно ако започне да ми расте зъба от вътре, как ще трябва да ходя на зъболекар да ги пили ли, какво ли? Е такива неща. И така де, въпрос на …. Но трябва наистина повече време със зрението, защото за зрението отговорят съществата от Христово съзнание, Христос и Зелохимите.

Приятел:
Много благодарим!                       

Silvina:
И затова, един от трудните неща , Истината е много трудно нещо, щото пораженията, които се нанасят върху човека, когато не е с Истината, много Висш Дух само може да ги излекува.             

Приятел:
Има надежда.

Silvina:
Има разбира се, как, винаги.

Приятел:
Може ли още един въпрос?

Silvina:
Да

Приятел:
Моят също така е насочен по-практически. Георги даде по-рано пример за мишката, която с капан така я е изнесъл от къщата за да не вреди. Така какво правим с така наречените вредители, хлебарки, въшки по косите на децата. Как ги гоним от домовете си, от телата си без да ги убием? Благодаря.

Silvina:
Знаете ли кое е интересно, че всяко едно същество, животно да кажем, насекомо е един аспект на човека. Затова казват Бог, нали е готов цели континенти, само и само да израстне една човешка душа. Какво имам предвид, да кажем пример: Заека е похотливостта у човека и Духовете, които карат човек да е такъв, нали по-похотлив и въобще да нарушава Целомъдрието изглеждат като зайчета горе, а долу също нали форма приема това този дух и също им приема тази форма, която има и горе.

И същото е и с насекомите. Всяко едно насекомо, за да се появи упорито едно насекомо в един дом, особено ако е, значи хората в тоя дом имат да работят с дадено нещо, с което имат грешки. Когато това го преодолеят в себе си, насекомите изчезват. Това мога да го кажа от личен опит на сто процента.

Нали, аз лично какво съм правила. Благославям всички същества, мравки, неща, каквото и такова да, въшки. Изчезнаха въшките, листни въшки, преди пръскахме розите, сега не, сега просто няма.

Винаги доброто, как да кажа ако ти ги убиеш, убиеш сто от тях, те след това се появяват хиляда. Обаче ако  ти благословиш сто, десет може и да си отидат. И като продължаваш нали да правиш добро на тия същества, в крайна сметка всичките си отиват.

Имаме голям двор нали, три декара място насадено с много растения и наистина учим много неща, как да се грижим за съществата, за всяко едно по този начин – с любов и грижа, наистина и грижа за всяко същественце.

Приятел:
Благодаря ви.

Silvina:
Осите, да. Осата е злобата на човека. Може да има злобни хора някъде около вас, не знам, които някога са проявили злоба. И това е осата.

Георги:
Искате ли да ви кажа нещо?
В моето бунгало, където живеех в планината имаше стършели, жълти, които се казват Пчелен вълк, защото убиват пчелите. Със шест жила отдолу. Ако те жилне все едно са те ухапали две змии пепелянки. Един път веднъж, те си направиха гнездо и аз им оставих е такова прозорче отворено, да влизат и да излизат, и да си излюпат и да си заминат. Нито един нито ме ужили, като веднъж един намерих, вътре спя на един плот, едно шалте и спалния чувал, ама лятото спя без нищо. Но на една ниска възглавница, а после, казаха ми да махна възглавницата и да спя на равния плот, без възглавница. Йогите спят без възглавница. Който е тренирал това и ги знае източния будизъм, няма възглавница. Спи на равно и спи на най-ниската точка в стаята или в къщата на земята, за да не си повдига егото.  Така.

Помолих ги и им казах:
– Вижте какво момчета и момичета!, на стършелите.
– Вижте тука случайно може да натисна някой бе, и да ме ужилите нищо кой знае какво няма да ми стане. Тялото ми е абсолютно чисто.

Значи, знаете ли какво е алергията?  Замърсяване прекалено с токсини на физическото тяло.

Искате ли да ви мине? Ми щом искате, двадесет и един дена само на вода, между двадесет и един и двадесет и осем. Никаква храна, само на чиста изворна водичка, топла я пийте. И всичко минава бе, те са прости лековете тия. Няма алергия после, няма нищо. Така.

Обаче, те се преместиха отвътре, така и отклоних мравките, които минаваха точно през мене за да си отидат до  другия ъгъл. Просто със слюнка им начертах пътя от къде да минават. И обръщам се към Царицата на животните, към тоя Дух който ги командва и викам на мравките на Царицата:
– Виж какво, твоите подчинени минават през мене денем и нощем, ще смачкам некоя, като се обръщам на сън. Аз наяве не.
Викам:
– Ще им изместя пътя от тука. Станах от вратата и минах по края навсякъде и пак ги пуснах на същия ъгъл на бунгалото. А не да пресичате по най-прекия път, и минават през мене, те минават по средата. Спряха, ама моментално почнаха да вървят по оня път. А те направят си там една пътека и така.

Стършелите сега се преместиха и застанаха,  отвънка имаме една плоча, върху две тухли четворки, където се събираме с приятелите като дойдат някои, каня ги отвънка. Гъби си правим, разбира се разни такива постни работи.  И си направиха, където аз седях на един пън, на четири пъна рязани, където седят, те си направиха на една педя от мене подземно жилище. Там има и скали. И вътре влизат и излизат тия същите стършели.
И аз викам:
– Момчета вижте какво, като ми дойдете, сядайте от другата страна, а аз ще стоя до тях.
– Ама защо ти до тях?
– Ми защото ние се познаваме. Те ме познават, нищо че са насекоми.
И пчелите познават собственика си. Мога да ви изнеса, имах три кошера, той ги гледаше разбира се братовчед ми, и той вече знаеше тия работи и казваше: „При пчелите отиваш изкъпан. Алкохол да си употребил – Абсурд! Със жената съм се карал, след четири часа отивам при пчелите, четири часа.“ Еее, прости ли са тия насекоми?
Разбрахте ли, не искат, трябва да се изкъпя, само с чисти дрехи. Обличам ги и отивам до тях. Ами това го знаят духовните, те го правят. Затова неинтелигентен човек, не гледа пчели.  Така мисля аз, само интелигентните. Може да има и други.
Значи трябва едно наистина светийско отношение, ама това не може да го направи човек, който тялото му е замърсено. Това е абсурд. Той трябва вътрешно и външно да бъде чист. И тогава като направи една заповед, дали е на насекомите, дали е  на мишките. Имаше мишки де, и във старата къща, където живеехме имаше. Ловех ги плъховете и мишките, хоп и ги карам на десет километра. Плъха трябва, ако е по-близо той ще се върне. Минава и трябва да има водна преграда. Минава през моста на реката и покрай реката го карам с километри и го оставям там и викам: „Живей тук.“ После следващия и следващия и цялото семейство там го, чисто и просто го интернирах.  Да, те емигранти ги направих там, като го излових цялото семейство – бащата, майката и десет плъхчета, имаше по-малки такива. Всичко се прави интелигентно.
Имахме колорадски бръмбари и дойде един, после още двама.  И аз викам:
– Вижте какво, слагам ви в един буркан, на два километра от селището …..

Silvina:
Георги не те чуват хората. Ако искаш включи си микрофона.

Георги:
Чуват ме, достатъчно ме чуват. Няма да си включа микрофона. Не го искам този микрофон, технически средства не искам. Това е. Искам живия живот.

Silvina:
Той не обича микрофони.

Георги:
Омръзна ми от технически средства и ми дойде до тука. И за това не може да напредне човечеството, щото се осланя на техническите средства. Добре. Продължавай, това ми отговори, аз сега само допълних, ама иначе….

Silvina:
Да, това си говорихме. Без технически средства има хора, толкова зависими вече от тях, че….
Скоро с един приятел се шегувахме, ми те вика пътува нали и от смартфона включва – има умна къща – да му полее, да му изчисти робота, да му измие прозорците, да му направи, да му отключи вратата  и той само влиза и нищо не прави. И вика тия хора ако сдаде багажа техниката те не може да си влезнат в къщата.

И аз казвам, ами да материята стана умна, а хората станаха глупави просто, наистина.

Георги:
И после искат да са здрави. Е, ми да. Е, няма да са здрави.
Майка ми миеше пода с …. Така, сега има моп нали така. Значи, седиш прав и чистиш. Ма майка ми се навеждаше долу да чисти пода, начи това е било гимнастика. И беше една права, слаба, прекрасна жена.  Това е истината. Живота е гимнастика също.

Silvina:
Но да, за насекомите, имаш ли връзка с Царя на, примерно, Царицата на пчелите, това е най-висшия дух, който управлява всички пчели на планетата. Имаш ли връзка с него, те ти се подчиняват, каквото и да им кажеш, не на тях, реално той го изпълнява, т.е той го внушава на всички тия  същества и те  го изпълняват.  Но за да я добиеш тази връзка трябва да си помогнал на много пчели. Да си спасил живота им, да си ги благославял, да си им помагал, да си се грижил за тях и тогава вече имаш връзка с най-висшия дух, който отговаря за тия същества.  И така.

Приятел:
Здравейте Силвина, с Любов и Благодарност в моето сърце, аз се радвам че съм тук и стоя срещу вас. Значи от пет години искам да дойда при вас, да имам индивидуална среща, понеже така от доста години страдам с някакво заболяване и аз не мога да разбера. Но последния път преди месец, ходих при един ирисолог и той ми каза, че във моето тяло има някаква мутация. Което аз, да естествено си правя молитви, пречиствания и така, но нещо има което не мога да се справя. Бихте ли казали или помогнали или за индивидуална среща.

Silvina:
Ами това наистина и по скоро за индивидуална среща, защото сега някак си не е нали … Тия въпроси ги задаваме, сега да помогнем на всички, чувайки отговора да се пренесе. Това някак си е много лично.

Приятел:
И понеже бях писала за индивидуална среща по преди, но не можах да присъствам, защото поради причини. После се отказах. Какво мога да направя, днес мога ли да бъда на индивидуална среща при вас?

Silvina:
Ами по принцип има една отказана, ако искаш при Величка се запиши.

Приятел:
Искам индивидуална среща с вас.

Silvina:
Ами индивидуалните са запълнени. По принцип имаше само една отказана, която ако искаш си е запиши.

Други въпроси, касаещи общото благо?

/Силви се смее/  И смехо терапия ли да си направим?

А напоследък си коментираме, че много от нас са в Детския принцип. Един приятел казва: „От както излезна „Тополата на детството“ – книгата на Георги, в която той описва детството си, наблюдавам колко много някак си хората са в Детския принцип. Смеят се, радват се, държат се по-непринудено. Не знам дали по вас така също съдите, че има и такова нещо. Поне при най-близките ни приятели го виждам и се радвам много.

Приятел:
Искам да попитам конкретно за месото, тъй като майка ми и баща ми все още ядат. Как можеш да помогнеш на близките си в това отношение? Благодаря.

Silvina:
Бог помага по два начина.
Единият начин е, когато изпраща един Ангел, какъвто си ти, който като с личен пример работи, за да, как да кажа, да промени поне малко съзнанието на тия хора, така че и те в някакъв момент да се променят и да започнат да правят някакви добри неща. Това е единия начин. Значи, Той праща Ангели и във физически тела, праща и в енергийни тела, за да им внуши нещо, така.

Другия начин са шамарчетата, които пак казах, това е явно. На земята най-ефективния начин  хората да учат. И заради това, който е минал през страданието може да  опознае истински Радостта.

Знаете ли колко неща са ми били отнети и забранени и сега се радвам на  най-малките неща. На това, че мога да си купя дреха, аз много години нямах право да си купувам дрехи. И ей такива едни неща, които нали когато са ти отнети след това ги оценяваш.

Така, че как Бог точно ще помогне на родителите ти не мога да кажа. Дай Боже да е по това което Георги казва, да е по доброволния начин, чрез личния пример. Наистина това е най-силното ни оръжие, чрез личния пример.

Но да тръгнеш да ги убеждаваш, да им говориш, това е неправилно, това е вече някакво насилие, което не е добрия начин. Може да споменаваш нещо, така, така.

Георги е казвал, до три пъти. До три пъти можеш да им говориш. Ако виждаш, че имат токова силна съпротива, то вече има обратен ефект. Те направо ще почнат нали да се  получават други неща. Тъй че това е много такава тема. Аз познавам много хора, които са осъзнати и продължават да ядат месо и си мислят, че това е нормално.

Но наистина ви казвам, много е сериозна кармата с това. Защото то си го има и като нали, има си го в Библията, то си е дадено. „Давам ви тревата и семената, и плодовете на дърветата за ваша храна.“ А за животинките да се грижите, да ги пазите да ги закриляте“ Толкова ясно е казано. Това е все едно не изпълняваш Божия повеля нали и си казваш: „Аз …“

Сега ще ви разкажа за един цял континент, който е загинал заради месоядство и канибализъм. Това е северния континент. Там са живяли хора от първа раса, скоро имах видения от там. Били са наистина много жестоки канибали. И какво е направил Бог. Целият континент го е отрязал, отцепил, и ги е изпратил на север, е преместил  континента в ледовете и всичко е станало лед. И така. Такива неща.

Небето си им инструменти. Просто не спирай де се оповиваш. Моли се  за тях да им се вдигне съзнанието им и така.

Приятел:
Благодаря ви!

Silvina:
Моля, моля.

Приятел:
Здравейте, искам просто да споделя нещо с всички тука. Здравейте! Аз се казвам Александър.
Във връзка с двете, Месоядство и Божествената Радост. Има някаква връзка според мене и то не малка. Просто на кратко, за две минути ще ви споделя моя личен опит.
Преди няколко години бях поканен на сватба, всички сме ходили, знаем за какво става дума. Не съм фен на сватбите, но отидох, където бях шофьор и не пих алкохол. Не си изкарах особено весело. Но този месец на 08.08. също бях поканен на сватба с жена си и децата, също реших да не пия алкохол. Аз от дълги години вече много рядко пия, може би е свързано, преди пет години спрях да ям месо и забелязах, че след това настъпи едно. Намалих алкохола, все повече и повече, все едно съм го спрял, мога и да не пия. Не знам дали има някаква връзка, може би има.

Silvina:
Със сигурност.

Приятел:
На тази сватба, тя беше нощна, на Златни пясъци, решихме да отидем пак с автомобила. Не пих грам алкохол, ядох малко гарнитура, въобще не ядох така да се каже.

Silvina:
Съдбата на вегетарианците. Там все няма нищо.

Приятел:
Ами там нямаше какво да се яде друго, само пържени картофи и такива неща.
И на следващия ден като се събудих, седнах и си казах. „Господи, за първи път изпитах такава радост на сватба, без да пия грам алкохол, без да преяждам с храна, бях отслабнал.“ На сватбата беше много весело, имаше много хора, много български песни, нали хумористична група беше поканена, имаше нали голямо веселие. Но за първи път, може би е свързано с това, че съм вегетарианец вече, изпитах радост без грам алкохол, без никакви не дай Боже други вещества, такива които помагат за радост, без да преяждам с храна, за първи път  изпитах наистина радост и щастие от тази сватба. Това просто исках да споделя. Благодаря ви.

Silvina:
Да, ах ако Радостта идва от материята, каква Радост може да е това не знам. Обречена Радост.
Георги? Ако искаш да завършваме.
Аз искам да анонсирам следващото събитие, което ще бъде обучение, което ще проведа в Стара Загора по Божествено лечение. Тука показах малко един детайл с махалцето. А да и ще бъде на 23-ти ли беше датата, забравих  23 Октомври. И така ще има информация за него.
Иначе за Беседа да ви кажа, положихме огромни усилия да направим Беседа в София, но там цените на залите започват от 6 -7 – 10 хиляди лева нагоре. Просто много високи цени. Говоря за голяма зала, защото ние в малки зали вече не се събираме. И това беше причина за тая година, за поредна година втора, нали някак си да не можем в София да направим лекция. Тъй че за сега ще продължим нали по този начин, може би с онлайн срещи през зимата и така.

Приятел:
Здравейте на всички, Павел се казвам. Ще споделя нещо от моя личен живот, така във връзка със запазването на Чистотата, така да се каже.
Значи това не ми е първата беседа, преди години сме се срещали със Силвинка и тогава си имах мои лични проблеми. Много съм благодарен, тя ми помогна тогава много, молеше се за мен и така нататъка. И доста ми се облекчи живота. Имах една така, чувствах се добре, обаче пак си поотпуснах края.
Съвсем на скоро бях на почивка тук пак на море в Поморие, и бяхме с приятели, пушех си цигарки и други неща си пуших и последния ден взех, че се разболях, нали така. И се прибираме в къщи и на мен ми идва на акъла вече, защо съм се разболял и започнаха да ми излизат едни петна по краката, тялото ми първо стана на афти и доста силни болки, бях с 40 градуса температура. И си викам това си е нали всичко, сам човек каквото може да си направи и цяло село не може да му направи, нали така. Обаче в семейството имаме лекар и се обадихме и тя казва: „Така и така, нали хванал те е такъв и такъв вирус там на морето, обаче заразата, имате малко дете, жена, трябва да пиеш антибиотик.“  Обаче аз не съм много по тия хапчета и викам: „Нищо няма да пия“, на жената. И почнах да си правя едни дишания, ледени бани,  студени дишания по-точно и  започнах да се подобрявам и  тогава точно вечерта, когато бях зле, на следващия ден вечерта детето ми започна да вдига температура. И аз много се притесних, че нали съм ги заразил и така нататък. И да ви кажа, че  нали на мен ми се случи едно малко чудо, макар че малки чудеса няма. Помолих се нали „Господи, така и така, каквото съм го направил, съм го направил на себе си, нали, моля  Ти се да не страдат жена ми и децата, да не се разболяват, нали, каквото има, ако има някаква карма да се прехвърли върху мене, аз да си страдам“  и така нататък.

И Господ чу молитвите ми и детето изкара с 38 и на сутринта вече нямаше температура, жена ми на сутринта всичко беше, чувстваше се прекрасно и след някой друг ден, след 4-5 дена почнах да се подобрявам и да се оправям, но така да кажа. Да споделя нали  моя опит, че Чудеса се случват на всички, и просто да вярвате и да се уповавате.  Това е.

Silvina:
Да. Аз казах само „Пазете си Чистотата“, ама не казах за последствията. Ти малко разказа. Аз съм убедена, че за всеки един ще има последствия. Не го казах случайно. Просто Бог много ни е дал и от тук на сетне, отговорността на всеки един, как точно, дали ще си пуши цигарки или ще си каквото там си прави и му е много любимо, ще почнат вече с шамарчета да ни обучават, ако правим такива грешчици.

Добре. Заповядайте.

Приятел:
Здравейте, Силвинка и Георги!
Аз имам само един въпрос. Не живях в България от много дълги години и съм ваш последовател. Искам да попитам за обучението, може ли онлайн?

Silvina:
За обучението го има онлайн. Въпросът е, че сега ще направим ново обучение, което ще включва много нови неща, които просто в онлайн обученията ги няма, защото тогава още не съм ги знаела, така че….

Приятел:
Как бих могла да го проведа.

Silvina:
Ами, може да попиташ  при Величка.

Приятел:
Добре, много благодаря! Аз се радвам, че присъствам за втора година тук и съм в Бургас.

Silvina:
Благодаря за което.

Приятел:
И аз благодаря!

Silvina:
Добре.

Приятел:
Аз понеже се колебаех дали да си задам въпроса или не, затова се забавих.
Съжалявам, че с личен въпрос нали ще занимавам хората, ама искам само накратко да попитам. Това ми е трета, четвърта ваша лекция. Във Варна, когато беше за Астралните пътувания ви казах, че имам Астрални пътувания от пет, шест години. Има и нещо, което ако може набързо просто да ми отговорите, защото има някои, които ги чувствам като придвижвания, като самото придвижване, като скоростта, и някои които по време на медитация като затворя очите, веднага се чувствам коректирана, без да чувствам времето на придвижване. Един вид като проекция мигновена.

Другият въпрос ми е. Какво е нали, разликата каква е. Другият ми въпрос ми е. Тогава ми казахте, че мога да лекувам, това го усещам. Значи по време на медитация аз чувствам силно излъчване от ръцете ми, дори когато съм сама. Значи, не мисля,  до тук, поне до този момент само искам да ви задам този въпрос. Не съм мислила да тръгвам по този път, нали. Имам си материална реализация в живота. Идеята ми е, ако не го правя, това което ми се е дало, че мога да лекувам, лична карма натрупвам ли за следващ живот?

Silvina:
Ох, не, не.

Приятел:
Аз, ако не направя, това което ми е дадено от Духовния свят.

Silvina:
Значи, това което ти е дадено, ще ти дадат много ясно послание, че трябва да започнеш да лекуваш.

Приятел:
Трупам ли за себе си карма?

Silvina:
Ако ти дадат послание, че трябва да започнеш да работиш като лечител и не го направиш, но то е ясно и недвусмислено и ти не го направиш, това да, това е карма. Но има толкова много хора, които  имат лечебна енергия и не лекуват. Това не е карма, нали. Но когато искат да те, как да кажа, да те посветят, да те направят лечител, те те правят лечител.

Лечител няма как да станеш ей така нали, просто. То си е посвещение.

Много от нещата, които човек има не  си ги и знае даже, нали така. Много потенциал имат хората, които не ги знаят. Това не значи, че правят карма, затова че не ги използват, или че ги използват несъзнателно. Много от Аватарите работят несъзнателно. Да кажем дори само с присъствие. Има много хора, които лекуват само с присъствие. Аз смятам, че ти си от тях. Но ще имаш ситуации, в които може би ще помагаш на отделни хора и с контакт с ръце, нали там винаги е по-силно.

А колкото до това, не знам дали си спомняш във Варна, говорих за това, че аз никога в моите пътешествия не виждам момента на излитането и цялото пътуване. Аз  виждам само финала, аз съм някъде, аз съм на Мусала, аз съм на някоя платена, някъде. Просто скоростта,  с която се движа е много бърза. Може би на по-далечните разстояния за да отидеш, ускорява се времето. Идват същества на времето, които ускоряват времето, така че да можеш много бързо да стигнеш. Но ако е нещо по-близко, някъде на Земята, най-вероятно няма такова ускоряване, затова виждаш детайлите.

Приятел:
Благодаря ви много.

Silvina:
Моля.
Добре! Приятели, наистина да се ориентираме към приключване. Не знам колко часа и как сме, но мисля че е време.

Георги:
Искам да помоля всички да бъдете
Благословени и Осветлени от Всевишния,
Всемогъщия, Всесилния, Всевечния,
Вселюбящия, Вселенски Разум, от нашия Господ Бог.
Бъдете живи и здрави и Благословени!
Слава Нему!
Благодаря ви, че сте тука и че сме един колектив!
На Него и на вас, Поклон!

Silvina:
Благодарност, голяма Благодарност на Небето и на всички вас. Благодаря!

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview