ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ:
Да отдадем СЛАВА И БЛАГОДАРНОСТ на ВСЕВИШНИЯТ, ВСЕМОГЪЩИЯТ, ВСЕВЕЧНИЯТ, ВСЕЛЮБЯЩИЯТ! Ние ГО наричаме БОГ! А това е ВСЕЛЕНСКИЯТ РАЗУМ. Оная ВЕЛИКА СВЕТЛА СИЛА, която е навсякъде. И която ръководи всичко. От мравката до слона, до кита, до най-големите животни и до човека.
Благодаря Ви и на Вас, защото Вие сте ПРИЯТЕЛИ НЕ само по външен вид, а по ДУХ И ДУША, УМ И РАЗУМ, СЪРЦЕ И ВОЛЯ! Благодаря Ви, че сте тука, защото всяко едно такова събитие остава дълбока следа. Дълбок отпечатък у човека. Колкото и малко да запомни. Важното е да е тука и да чуе СЛОВОТО! Много малка част от него е мое. ТО идва Отгоре и е ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНО!

Така че и аз мога да ви поздравя с добре дошли и добре заварили. Казваме и двете неща, разбира се, защото това е най-доброто. Да спазим Закона за Равновесните Сили. 

Наистина Светът съществува благодарение на Разумността. А най-великата разумност, която е дадена, най-голямата е на Хората. Човек ако е ЧИСТ, СВЕСТЕН и се стреми да бъде един ИСТИНСКИ ЧОВЕК. И истински да е с главно „И“, и  човек да е с главно „Ч“. Е това е, НЕ е Невъзможно. Трудно е, но НЕ е Невъзможно. Благодаря ви. Ето. Обикновено давам Поклон на края на беседата, а сега ще направя един Поклон на ГОСПОДА и на вас в началото. Благодаря Ви.

Има думата Силвина. 

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
ПРИЯТЕЛИ по ДУХ И ДУША. Този път вълнението е някак по-голямо. Може би защото това е и темата. Но наистина искам да Благодаря на всеки един от вас, най-вече на СВЕТЛАТА СИЛА. На нашият Татко, който до най-малката подробност подрежда живота ни.

Вярвате ли в това между другото? Колко от вас вярват, че днес е определено да бъдат тук? Бих се изненадал, ако има човек, който вярва в обратното. Че случайно е тук, нали. Случайно, така видял някъде афиши или… Ние сме слагали, афиши, разбира се, но… Така, защото наистина няма такова нещо като случайност. И в това се убеждавам всеки миг. До най-малката подробност в живота ни. А едно такова Събитие, което ОБЕДИНЯВА толкова много Видими и Невидими СИЛИ. Нас Видимите, които сме тук и Невидимия свят, който работи Горе, е всичко друго, но НЕ и СЛУЧАЙНО. И Присъствието на ВСЕКИ ЕДИН от нас е ВАЖНО, и НЕ Е СЛУЧАЙНО! 

Аз ще ви предизвикам. Ако може с една песен, която да се опитаме да изпеем заедно. Тя е за МИЛОСТТА – БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ. За която наистина съм Безкрайно Благодарна, че стигнахме до този ден всички ние. Ще говорим за това подробно, разбира се, но това е една песен на УЧИТЕЛЯ. Което ще кажа сега като Формула: 

„МИЛОСТ, БЛАГОСТ В МЕН ТОЙ ВСЕЛИ!
МИЛОСТ, БЛАГОСТ В МЕН ТОЙ ВСЕЛИ!
ТОЙ ВСЕЛИ! ТОЙ ВСЕЛИ!“

Разбира се с главно, с три главни букви. Нали така? Когато изписваме имената на ГОСПОДА, призовавам ви към това. Буквите трябва да бъдат само и единствено главни. ГОСПОДА наш ВСЕДЪРЖИТЕЛЯТ ЕЛМА! ВСЕДЪРЖИТЕЛЯТ ИСУС ХРИСТОС! Всичко това с главни букви и такива трябва да бъдат и в Сърцата ни. Една Безкрайна ЛЮБОВ към НЕГО и към СВЕТЛАТА СИЛА! Защото СВЕТЛАТА СИЛА е, нали религията приема, разбира се ЕДИНОБОЖИЕТО. И така е, защото Един е главата на всичко. Обаче надолу са огромни Йерархии от същества, Ангели, Архангели, Сили, Власти, Престоли. Които са около всеки един Осъзнаваш се и Пробуждащ се или Пробуден вече човек и му Помагат. И на тях също трябва да отдаваме дължимото винаги. Защото всъщност те са ръката, те са главата. Те са тази СИЛА, чрез която ТОЙ работи. 

Така, ще я изпея само първият път сама. Ще я пеем докато така… Докато не усетим, че звучим в хармония. Това е много важно да влезем в хармония, а и наистина, това НЕ са просто думи. ОКУЛТНАТА МУЗИКА на УЧИТЕЛЯ ПЕТЪР ДЪНОВ. Една от песните за която сега говоря е една от тях. Са всичко друго, но НЕ и просто думи. Това е БОЖЕСТВЕНО СЛОВО – СВРЪХ КОНЦЕНТРИРАНО! СВРЪХ КОНЦЕНТРИРАНО! Което работи за Голямата Промяна у всеки един, който ГО използва и който е Достоен това СЛОВО да влезне. И ето чрез песента, това е един от много силните начини. Милостта в случая за това, ще бъде тази да кажем мантра по-модерно казано.  Милостта, като една Ефирна Звездица да засвети в Сърцата на всеки един от нас.

Ще го изпея малко по-високо първият път. 

„МИЛОСТ, БЛАГОСТ В МЕН ТОЙ ВСЕЛИ!
МИЛОСТ, БЛАГОСТ В МЕН ТОЙ ВСЕЛИ!
ТОЙ ВСЕЛИ! ТОЙ ВСЕЛИ!“

Ще започнем заедно. Ще го взема по-ниско, но ще ви призова последният път да го изпеем много тихо. Защото точно така работи БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ! ТЯ работи тихо. В Тишина. Нежно, фино, Ненатрапчиво с готовите Души. 

Хайде да опитаме:

„МИЛОСТ, БЛАГОСТ В МЕН ТОЙ ВСЕЛИ!
МИЛОСТ, БЛАГОСТ В МЕН ТОЙ ВСЕЛИ!
ТОЙ ВСЕЛИ! ТОЙ ВСЕЛИ! ТОЙ ВСЕЛИ!
МИЛОСТ, БЛАГОСТ ВСЕЛИ“

Благодаря ви, беше прекрасно. Благодаря.

ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ:
Знаете ли? ИСКАМ да ви бъда Максимално ПОЛЕЗЕН. И онова, което кажа и говоря, да го опитате, да го приложите. И да му видите ефекта. НЕ искам да ми вярвате. Когато човек го приложи. И види от собствен опит. Тогава вече ще ОСЪЗНАЕ много неща. Важното е БОЖИЕТО СЛОВО ДА ОСТАНЕ. Знаете ли къде? В Подсъзнанието на човека и в Свръхсъзнанието? 

Всички живи същества имат Три Съзнания. ПОДСЪЗНАНИЕ, СЪЗНАНИЕ И СВРЪХСЪЗНАНИЕ! Човека има още едно. САМОСЪЗНАНИЕ. Всички животни имат подсъзнание, съзнание, свръхсъзданието е отделено от тях. Дори и човека НЯМА Връзка със Свръхсъзнанието си. Започва да ИМА ВРЪЗКА С НЕГО, КОГАТО СТАНЕ ДУХОВЕН ЧОВЕК! ЧОВЕЧЕН ЧОВЕК! ИСТИНСКИ ЧОВЕК! Истински Хуманист. Да излъчва Истинска Обич. Истинска Любов. Истинско Доброжелателство! Истинска Добронамереност. Тогава вече нещата се получават. Това, че човек има самосъзнание – знае кой е. Знам си името и много работи други знам. Но това не те прави много по-различен от животинките. Ако продължаваш да живееш по един първичен или първобитен навик.

Ще ви кажа, че… Ще започна малко с темата за БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ. Ни най-малко няма да се отклоня, защото всичко което говоря се отнася за МИЛОСТТА БОЖИЯ! МИЛОСТТА АНГЕЛСКА И МИЛОСТТА ЧОВЕШКА! Все пак това е ТРОИЧНИЯ КОД! Като Най-Висшето е БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ И МИЛОСЪРДИЕ!

Спомням си някога. Четях или слушах биографията на един българин, който бил от едно много бедно, Габровско село. И СИРАЧЕ. Обаче така започва да се издига, и в крайна сметка става един Канадски Милионер. Сигурно му знаете и името. Много известен българин, който е помогнал на много наши съотечественици в Канада. Няма тайна. Какво ми направи впечатление от цялата му биография?

Той казва, когато бил седем-осем годишен – сирак. Много бедни. В тяхното село е имало събор, панаир или както и ще да го наречем. И той отишъл. Върви по мегдана. Шарении, въртят се. Люлки, работи, сергии. И на едно място, един бозаджия продава боза в гюмове. Аз в моето детство също имаше такива. И седи и обикаля. Обаче пие му се боза, няма пари.

И по едно време, идва най-бедният човек в селото с пет-шест деца. Отиват до бозаджията и започва по една чаша да сипва и да раздава на децата. И по едно време го вижда, че то седи. Най-бедния Човек Е бил ИСТИНСКИ ЧОВЕК! Той му купува една боза. 

И той пише: „Цял живот. Няма. Да забравя това.“

Защо? Защото преди това са минавали чорбаджиите на селото. Богаташи гледат, детето се върти. Всички знаят, че е сирак . И никой Нищо не му е дал.

Значи МИЛОСТТА може да бъде ВРОДЕНА! А може да бъде и ПРИДОБИТА, когато МНОГО СТРАДАШ и МНОГО ТЕ БИЯТ. Малкото страдание съм го казвал неведнъж Озлобява Човека. 

Боли ме пръст, ръка – Еее, не мога да си карам мотоциклета. Не мога да давам газ, а не мога да давам с тая ръка газ. И така да го карам на кръст. Може ама пет метра. А да му дадеш газ и да литнеш. Не става. И се сърдиш. И започваш да се сърдиш на всички, но не и на себе си. Защото БОГ ти е дал един знак –  Счупването на дясната ръка на китката. И ти продължаваш. Но когато те изпочупи целия и не можеш, а си в гипсово корито. Както нашият приятел Иванчо от нашата махала, който работеше на 3 места. Писал съм го и в книга. И той каза:
– Ей момчета, колко добре си бях със счупена една ръка.

Аха.  Защото сега не може да ходи. Шест месеца в гипсово корито. Крака, ръце, всичко му изпочупено. И тогава СТАВА ЧОВЕК. И когато оздравее и го изписват от Пирогов. Той започва да се замисля. Аха. Започва да ЖИВЕЕ ПО НОВОМУ! НЕ със СТАРИЯ Стереотип. Какъвто си е въртял синджирчето и си е подсвирквал, е работил на три места. Или оня, който гони мотоциклета, газ. Започва да се замисля. Да, особено ако му се изпочупят всичките крайници при падането. Как ще кара. И дали той ще бутне някой или него ще го бутнат. 

Така. НЕ пожелавам на никому това, но ТОВА Е ЖИВОТА! И ние се докарваме най вече Нашите така да се каже СТРАДАНИЯ, НЕЩАСТИЯ. Аз ги наричам ИЗПИТАНИЯ и специално за мене са ИЗПИТИ! От ТРИ неща. Да! Това е!
Първото е Нашето НЕВЕЖЕСТВО!
Второто е Нашия ИНАТ! НЕ искаме да се СЪГЛАСИМЕ – Нашето НЕПОСЛУШАНИЕ!
И Третото е Нашата НЕБЛАГОДАРНОСТ!
Това са ТРИТЕ „Н“! 

НЕВЕЖЕСТВОТО – НЕ Искаш ДА СИ НАУЧИШ УРОКА! Не искаш нищо да възприемеш, което виждаш. Тъй като СЪВЕСТТА ти казва кое е Добро и кое НЕ е Добро. ТЯ ги разделя. И много хора виждат, че НЕ МОЖЕ да градят своето собственото щастие на гърба на другите, тоест на нещастието на другите същества. 

Защо на този Прекрасен и Съвършен БОЖИ СВЯТ НЕ МУ ВЪРВИ?

Отварям една скоба, може би Силвина по-подобно ще говори от мен. Ще ви кажа. 

Защото Почти Целият Живот. Всички Дейности, а и всички Мисли. Всичко, което е Излъчено от човека, 99% се дължи, че той иска да спечели нещо. Което е върху СТРАДАНИЕТО на други живи същества или на майката природа. Ако той не се стремеше и не дълбаеше органите на майката природа и им казваше полезни изкопаеми. Отдавна щяха да се дадат на Човечеството тези Напреднали Технологии. Да няма каменни въглища. Да няма нефта да го използваме. Това електричество което е в един огромен облак – СФЕРА около Земята, където го е знаел много добре и Никола Тесла. Сваляме го тука и сега тука над този хубав, прекрасен град. Един от любимите ми. Да Свети едно – нощем – малко ИЗКУСТВЕНО СЛЪНЦЕ. Два метра в диаметър. И да топли. Да няма нощ. Да няма зима. Всичко е точно. 

Не се шегувам. Такива слънца имало преди 20, 30, 50,000 години. Да, но защо НЕ ЗАСЛУЖАВА ЧОВЕЧЕСТВОТО? Поради своята АЛЧНОСТ, ЗЛОБА, ЛАКОМИЯ, ОМРАЗА, НЕНАВИСТ! И НИКАКВО СЪСТРАДАНИЕ! И най вече МИЛОСТ И МИЛОСЪРДИЕ НЯМА!!! 

Затова е днешната беседа. Какво се получава? УЧИТЕЛЯ казва и го цитирам дословно. И в това съм се убедил:
– ГРЕХОПАДЕНИЕТО ЗАПОЧВА С МЕСОЯДСТВОТО!!!

МЕСОЯДСТВОТО! Вие мислите, че е малък ГРЯХ? БОЖЕ!!! Сега ще ви обясня нещо. А Силвина още по-добре ще ви обясни. За да знаете и след тая беседа. Ако се разпространи МОМЕНТАЛНО, ХИЛЯДИ ЩЕ СЕ ОТКАЖАТ от МЕСОТО!!! Защото това Човечество трябва да се откаже от него, за да МИНЕМ в другото Измерение всички. Който НЕ се откаже Е от Четвъртата Вълна са на Месоядците.

Аз съм говорил в една беседа – ЩЕСТ ВЪЛНИ ИМА! Тъй като ОГНЕНАТА МЕТЛА ЩЕ ИЗЧИСТИ ТИЯ ШЕСТ ВЪЛНИ!!! И Четвъртата са Месоядците. Петата са Агресорите, Насилниците. Всички видове. И Шестата са онези, които не знаят защо са дошли тук. 

Така. Значи, продължавам с месото. Отначало исках всички да станат като мен. На 01 Август тази година направих двадесет и три години вегетарианство. На 01. 08. 2000 година се отказах, след като виждам как Небето ме бие, бие, бие и в крайна сметка – АЗ ЗНАМ!

Знам, че не трябва да се пие алкохол. Знам, че не трябва да се изневерява. Много Добре Знам! Знам, че не трябва да бъда егоист! Ама най-напред гледаш за себе си. Така. Значи. Знам, че не трябва да се храниш с месо. Знам, че не трябва да ходиш на лов и риболов и да убиваш живи същества. Но продължавах! Аха! Дълбок поклон на всички, които са оставили тъй наречения спортен лов и риболов сами. Доброволно, а не Доброзорно! 

Казвал съм я тая случка два пъти, сега ще кажа за трети път. Когато преди повече от двадесет години гледах лично по телевизията, двамата японски рибари. Бурята ги беше отнесла в морето на двадесет, тридесет километра и повече навътре. Лодката се обърнала, потънала. Те със спасителните елечета се люшкат два, три дена над водата. И току-що са спасени на брега. Идва един екип. И журналистката пита един, репортерката:
– Какво става?
И той обяснява как са влезли за риба с неговия приятел. Лодката се обръща и вика:
– Две нощи издържахме да не спим.
Заспиш ли. Нищо че елечето ти е тука, ще се нагълтваш с вода.
И вика:
– Повече не може. – И казва –  Аз започнах да се разделям. Ще мра. Вижда се.
Неговият приятел там седеше, но той говореше. И казва:
– Започвам да се разделям с близки, с познати, с жена ми. Имам няколко деца, нали и всичко е точно. Искам прошка от БОГА.
Вече осъзнава се човека. Не е на смъртно легло, а е в смъртната вода.
– И по едно време – вика – едно голямо същество дойде под мене – три-четири метрово. И виждам, че е един делфин. Започна да ме повдига отгоре, като че ли искаше да седна. И аз седнах върху него. Точно зад главата му. Дойде още един делфин и моят приятел седна на него. След 30 минути бяхме на плажа, на брега.
Току що бяха излезли. И вика:
– Когато излязох на плажа, делфините погледнаха да видят, че сме излезли на сухото. Обърнаха се и заминаха в морето. ЕДНО ЖИВОТНО – вика – МЕ НАУЧИ НА МИЛОСТ! Аз повече НИКОГА НЯМА ДА УБИЯ ДЕЛФИН през Живота си! Той ни СПАСИ!

Човекът плаче.

Така и въпреки всичко. Интелигентната, цивилизованата страна, от която са рибарите НЕ е подписала международната конвенция. Да НЕ се Убиват. – А те са под защита! – Китове, кашалоти и делфини. 

Продължавам мисълта си. Делфинът е най-разумното същество в океана. Кита също. Те са млекопитаещи. Кашалота е малък кит. Има още няколко вида от видовете китове. 

ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО Е ОПАСНО МЕСОЯДСТВОТО?

Тези два делфина в тях НЯМА Животинска делфинска Душа, а са ВСЕЛЕНИ ДВЕ АНГЕЛСКИ ДУШИ!!! Затова някой път животните употребяват своето СВРЪХСЪЗНАНИЕ.

Отварям скоба. Няма да забравя. В махалата има един Огнян. Жив и здрав да е. Имаше един кон Каменчо. И Камен идва да ни оре двора. И той вика:
– Хайде, Камене.
Камен тръгва, спира. Стар кон беше. Почива си. И аз викам:
– Абе Огняне, виж какво, ти…
Вика:
– Все едно, че ми е приятел. Ще ти кажа нещо.
Викам:
– Кажи нещо интересно с коня. Той, като гледам какво умно животно е!
Вика:
– За дърва съм във гората с каруцата. Усещам сърцето ми се разбива, нещо не съм добре. И натоварено е всичко, обаче аз не мога да се кача горе, да седна в колата и съм се хванал за стръката, от страни където е. И му викам: „Хайде Камене.“  И Камен тръгва към къщи. Той знае да си отиде. Обаче той от време на време спира и поглежда. И като види, че аз забавя ход, спира. Стои няколко минути. Пак поглежда и пак тръгва. 

И в тоя кон е имало АНГЕЛСКА или ЧОВЕШКА ДУША! НЕ е била животинска. Другите, да. Ама на хиляда крави в две ИМА АНГЕЛСКИ или АРХАНГЕЛСКИ ДУШИ. Или ДУШИ на АВАТАРИ, които са ОТГОРЕ. Значи, Ям от тая крава, аз ставам ЧОВЕКОЯДЕЦ! По просто КАНИБАЛ, нали. Става въпрос няма нищо лошо в това. Да. Защото ЧОВЕК НЕ ЗНАЕ! Но няма начин, който е ял четиридесет години месо или петдесет, да не е хапнал един-два Ангела. Един-два Аватара или поне десет-петнадесет Човека! Защото човешки души също има вътре. Включително и аз. Хапвал съм. Не се шегувам. Ама ЧАК СЕГА ЗНАМ! Някога НЕ ЗНАЕХ, че съм Канибал и Людоед. Аха. Няма шега.

Затова когато говорих от преди десет години защо.. А, двадесет и три години вече съм…  2000 година. Още не бях Посветен. Две години по-рано съм остави месото. Моите приятели ме питат. Ловно-рибарската дружинка, трапези… Оуу. Главата ми пламти сега като си помисля, защото съм със съвсем друг акъл. Но тогава – смяташ го за нормално.

НЕ Упреквам никого. На никого нищо не казвам. НИКОГО НЕ СЪДА! Просто казвам фактите. Викам:
– За здраве.
Отначало не мога да им кажа, че от МОРАЛНА ГЛЕДНА ТОЧКА. Те НЯМА ДА МЕ РАЗБЕРАТ, защото са с много По-Нисше Създание. Сега някои са се извисили, ама тогава от моето. Как ще ме разберат?
– Аз от МОРАЛНА ГЛЕДНА ТОЧКА!
Защото ЖИВОТНИТЕ СТРАДАТ! Вие нямате си представа. Но аз имам, когато животните знаят, че ги закарват на заколение. Особено висшите топлокръвни животни. Прасето един ден или два дена преди това знае, че ще го заколят. То не иска да яде. То квичи. То е неспокойно. Да не говоря за кравите как мучат. Толкова тъжно, че само, едно момче с баща си отива. Вика:
– Имаме градина срещу кланицата и като ги чух, повече НЕ хапнах месо.
Млад човек. На двадесет години.
– Край – вика – само като ги чух.
Тая МЪКА, КОЯТО Я ИЗЛЪЧВАТ! Човек ако ЗНАЕ, че ТОЛКОВА МЪКА СЕ ИЗЛЪЧВА! Но човечеството не иска. То си върви по пътя. Консерви, това-онова. И мисли:
– Аз НЕ участвам. Аз НЕ УБИВАМ!
Какво като не убиваш. Ти си АБСОЛЮТЕН СЪУЧАСТНИК на онзи, който тегли ножа на животното. УЧАСТВАШ В ПЛАНЕТАРНОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ – УБИЙСТВО НА ЖИВИ СЪЩЕСТВА!!!
– Ама аз малко хапнах месо.
– НЕ МАЛКО! НЕ ТРЯБВА ДА ГО МИРИШЕШ!

АХА! Такава е действителността. Но понеже СЕГА МЕРЗОСТТА КОМАНДВА! А Мерзостта е най-висшата ПОДЛОСТ! Аз ще кажа няколко минути за нея. Пак не е много лицеприятно, но какво да се прави? Трябва да ги казвам тия неща. Защото от там ЧОВЕК СЕ УЧИ НА МИЛОСТ, ако не се е Родил МИЛОСТИВ, МИЛОСЪРДЕН! Дори и МИЛОЗЛИВ Човек да е! Милозливия плаче за всяко нещо, разбира се, но и там си има. Има си страна.

Така. Има, аз съм казал СЕГА е РАЗЦВЕТЪТ НА ПОДЛОСТТА! Когато се каже за някои „Подлец“, това не само е нормално, а вече е похвално. Значи подлец е специалист. Той ще те преметне. На него, всичко му върви. Всичко му е позволено. Да. Идеално. Живот, пей сърце – да си подлец. Да. Наистина е добре. Както някъде оная джендърската култура завладя света. Ами това се Извращения. Това са такива Големи Изкривени неща. Да не кажа по-груба дума, нали. Или меко казано по Медицински – ПАТОЛОГИИ! 

Значи, ТОЗИ СВЯТ Е ПАТОЛОГИЧЕН! И нали НИЕ се опитваме да го ОЗДРАВИМ! Това ни е задачата. На вас и на мене. И на такива като нас по целия свят. Да го вкараме в правия път. Най-малката подлост. Така. Един си беше кръстил кучето „Подлечко“. И се разкарва в, тогава беше „Парка на Свободата“. Сега вече е „Борисовата градина“, както преди това. И вика:
– Подлечко, Подлечко ела тука.
Сутринта рано. Хората отиват на работа. И един спря и вика:
– Абе ти, на мене ли викаш бе?
Значи тоя има его и се докача тоя човек. Вика, той сигурно ме познава. Знае, че съм подлец. Виж, знае си и ми вика.
– Не бе, на кученцето викам
Аха. 

Най-напред е ДВУЛИЧИЕТО! ЛИЦЕМЕРИЕТО! Най-ниската степен на ПОДЛОСТТА. Чудесно е! Да си Двуличник. Да си Лицемер. Има много примери. Усмихва ти се. О, говори ти и така нататък. 

Някога, беше преди много години се запознаваме. Така, идват нови духовни хора. И идва една жена, облечена, красива, така. Доктор, не знам каква и така нататък. Много титли. И усмихната, ама така, сърцето ще си даде. И се запознава с мен и с моя приятел. Тръгваме си и той вика:
– Леле каква жена. За пръв път виждам такъв човек бе. Абе толкова отворен. – Вика – Георги тая сигурно десет степени е над теб.
И аз викам:
– Моето момче ще кажа, че по-лицемерен човек от нея досега не съм виждал.
– Как бе, ти си ненормален.
И започва да ми се кара, нали. Приятел ми е. В крайна сметка всичко може да ме нарече. Аз си мълча.
След две години вика:
– Ей. Те тая какъв звер е била. Аз откъде да знам бе, Георги.
– Ама нали ти казах преди две години бе, моето момче. Не виждаш ли? Ама сега идва, седи с нас. Поканили те у тях да пиеш едно кафе? Колко пъти я кани? Колкото пъти гледа да те завлече? Защото ти се влюби в нея и тя иска да те изстиска. Ама нещо, нещо друго да се прави?
– Ама нещо. Само иска това да я карам там, да…
– Ааа.. Харчиш си парите, а тя ти се усмихва. Разбра ли сега какъв човек е? 

Това е Двуличието. Това е Лицемерието.

Така. Следващата е ЛЪЖАТА! Всички видове Лъжи. Ама бяла, черна, червена, оранжева. НЯМА! Значи, можеш да НЕ КАЖЕШ ИСТИНАТА ако трябва да СПАСИШ ЧОВЕКА! Просто премълчаваш. Казваш:
– НЕ ЗМАМ!
Значи, ако примерно аз съм скрил Левски в Скривалище. Нали? Влизат, потерята влиза да го търси. И викат:
– Абе, тука дойде ли един еди-какъв си?
И аз викам:
– Влизат много хора, откъде да знам?
– Ама ние..
–  Ми търсете.
Само че, скривалището е добре направено. Няма да го открият и си отиват. Значи аз не казвам нито истината, нито пък крия.
– Влизат много хора…

Значи човек в тоя момент, когато трябва да СПАСИ ЖИВОТ, защото ЖИВОТЪТ Е НАЙ-ЦЕННОТО Нещо на Света. Може да си позволи донякъде. Но не, това НЕ е бяла лъжа или черна. ЛЪЖАТА СИ Е ЛЪЖА! 

След.. Как да кажа? След ЛЪЖАТА Е ЛУКАВСТВОТО! Лукавството е ЕГОТО на човека, което иска винаги да бъде на Далавера. Той хитрува! Бай Ганьо! Винаги гледа да мине тънко. От тук, от там. Където има ДАЛАВЕРА! Нещо той, където има КЕЛЕПИР! Това е думата на БАЙ ГАНЬО! Значи тоест Бай Ганьо прави избори. Той нали е станал и политик, само защото има Келепир. Знае вече политиката също носи Келепир.

Така. Значи, след ЛУКАВСТВОТО е ИЗМАМАТАЧистата ИЗМАМА, която е не само телефонни измамници. Има измамници при договори и ред други работи. 

След ИЗМАМАТА е ЧИСТОТО ПРЕДАТЕЛСТВО!

След ПРЕДАТЕЛСТВОТО, разбира се е КОВАРСТВОТО! Което е Предателство, обаче заедно с Лукавството – ХИТРО! Кования човек никога няма току-така да го направи. Прави го зад кулисите. Завоалирано и така нататък. И затова Коварството е по-лошо от Предателството. Ония отива и те предава. Знае се кой е и всичко е точно. 

След това са всички видове ИЗВРАЩЕНИЯ НА ЖИВОТА! Като се започне от Физическите и се стигне до Духовните. Или като се започне от – да кажа половите извращения и ред други в социалната сфера. Докато се стигне до ПРОМИВКА НА МОЗЪКА НА ЧОВЕКА! ЕДНО ОТ НАЙ-ОПАСНИТЕ! Или най- опасното ДУХОВНО, което е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Значи и ВЪРХЪТ НА ПОДЛОСТТА Е МЕРЗОСТТА! Мерзостта е комбинация от всички останали ПОДЛОСТИ, включително. Казвам включително. Да ти покажат. Че ЧЕРНОТО Е АБСОЛЮТНО БЯЛО!!! Всичко е напълно нормално. Всичко трябва да се Узакони. 

Но в Евангелието е писано:

„КОГАТО ВИДИТЕ, ЧЕ МЕРЗОСТТА СТОИ НА НАЙ-ВИСОКОТО МЯСТО, КОЕТО НЕ И СЕ ПОЛАГА! ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ ВРЕМЕТО Е ДОШЛО!!!“ 

РАДВАЙТЕ СЕ И СЕ ВЕСЕЛЕТЕ, защото ние сме на Края на 26 000 години. Които много мераклии има да дойдат и да видят това, което ние в момента ВИЖДАМЕ И ЩЕ ВИДИМ ПО НАТАТЪК!

СВЕТЛАТА СИЛА, НЕБЕТО ми казва:
– СИНКО…
Питам ГО:
– ТАТЕ, Как, Кога, Какво…
ТОЙ вика:
– След ДЕСЕТ ГОДИНИ СВЕТЪТ ще бъде НЕУЗНАВАЕМ!!!

Сега. За да има Много МИЛОСЪРДНИ СЪЩЕСТВА на Земята. Изпратени са ОТГОРЕ. ВСИЧКИ от 5 000 години насам – ПЪРВЕНЦИТЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО! ОТЛИЧНИЦИТЕ на Випуските на ЧОВЕЧЕСТВОТО, на много поколения са Всичките ПРЕРОДЕНИ ТУКА!!! ТЕ са в тия ДЕСЕТ МИЛИОНА, В ЧОВЕШКИ ТЕЛА!!!

Не говоря за онези, които са като ДУХОВЕ в ДУХОВНИ ТЕЛА, където са МИЛИАРДИ ПО МИЛИАРДИ – Пет пъти са повече от десетте милиарда на Земното кълбо, разбира се. 

И ако казвам, че по времето на ИСУС ХРИСТОС и от ВАС са били 95% там. 95% от Всички, които са били ТОЧНО ТАМ! Сега също са ПРЕРОДЕНИ, защото горе-долу ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ след 2000 години. Но не помните! 

УЧИТЕЛЯ един път си сиди в Изгрева и казва на учениците си. Изнася им беседа. Вика:
– Знаеш ли ти, брат Николов, бил си по времето на ИСУС и си бил на планината Сион, където ИСУС е дал  ДЕСЕТ БЛАЖЕНСТВА, които не са записани в Евангелието. Тия ДЕСЕТ БЛАЖЕНСТВА са ми дадени. Преди десет години съм ги написал в една моя книга и съм писал така:

„ДЕСЕТ БЛАЖЕНСТВА от ИСУС ХРИСТОС дадени на планината Сион, които не са записани в Евангелието.“

Черно на бяло го пише в една от книгите. И ги изброявам надолу. Диктувани са ми. Най случайно чета тоя пасаж от една книга за УЧИТЕЛЯ. И той точно това пита една сестра там. Те нали брат и сестра си викат. И казва:
– Ами ти, сестро, и ти беше там. И ти слуша. Помниш ли нещо?
Тя вика:
– Учителю, ми нищо не си спомняш. Всичко ми изтрито, няма.
Пита още един и вика:
– Е, аз ще ви ги кажа.

Като ги сверих. Едно към едно с моите. Аз не съм чел тоя пасаж. Аз и не съм чел толкова от УЧИТЕЛЯ. Тук-таме някоя книга, ако обърна по една страница да видя. Една книга съм чел от него и тук-таме някоя беседа слушах, когато ходихме на Рила със Силвина преди. От 2014, 2015 вече НЕ присъствам там и НЕ ходя защото НЕБЕТО НЕ ми дава! Така, както и да е. Всичко е за Добро и всичко е Прекрасно.

Пак казвам. Човек трябва да се държи винаги за СВЕТЛАТА СИЛА! И винаги, както е казал и Свети Апостол ПАВЕЛ:

„НЕПРЕСТАННО СЕ МОЛЕТЕ! ЗА ВСИЧКО БЛАГОДАРЕТЕ! ДУХЪТ НЕ УГАСВАЙТЕ!“

УЧИТЕЛЯ също много често го цитира това. Защото това наистина е така. Само да вдигнеш глава и да кажеш: „ГОСПОДИ“. Колкото си ПО-ЧИСТ, толкова ПО-БЪРЗО се Свързваш с НЕГО! И колкото по водиш един такъв ЧИСТ, ИСТИНСКИ ЖИВОТ, ЧОВЕШКИ, толкова по-бързо ти се материализират желанията. ТОЯ РАЗУМ наистина бди за всичко. Но човек трудно се свързва с НЕГО, защото се отдалечава от НЕГО.

Пак казвам ОТДАЛЕЧАВЯНЕТО Е ТРИТЕ „Н“! 

НЕВЕЖЕСТВОТО!

НЕДОВОЛСТВОТО!

И НЕБЛАГОДАРНОСТТА!

Това са ОСНОВАТА на ВСИЧКИТЕ БОЛЕСТИ, защото човек слуша повече собственото си ЕГО! Вместо да слуша оня тих глас в СЪВЕСТТА СИ който му говори. Това е гласа на Съвестта, но това фактически е ГЛАСЪТ НА БОГА!

Нищо НЕ трябва да се прави без ЛЮБОВ! НИЩИЧКО! И непрекъснато трябва, като си помислиш, защото казват: „БОГ Е ЛЮБОВ!“ Дори само за ЛЮБОВТА. Да си абсолютен Атеист. НЯМА АБСОЛЮТНИ НЕВЕРНИЦИ! Всеки ВЯРВА в нещо. И който казва: „Аз…“ Ти не вярваш обаче. Всичко това е създадено от някой майстор. Масата е направена от майстор. И ти си направен от майстор.
– Да, ама то е Природата. Майка ми баща ми.
– О, БОЖЕ!!! Майка ти и баща ти. ГОСПОД ако нямате желание точно тебе да ти изплати тука. И майка ти и баща ти. 

Това е ЖИВОТА!!! Защото ОСНОВНИТЕ КОЛКОНИ, на които се крепи Живота са ТРИ или ПЕТ!  ЛЮБОВТА, МЪДРОСТТА И ИСТИНАТА ! Всичките го знаете. 

ЛЮБОВТА Е ЖИВОТ!

МЪДРОСТТА Е ДВИЖЕНИЕТО! Непрекъснатото движение, което ПОРАЖДА ЕВОЛЮЦИЯТА! Да придобиваме ЗНАНИЯ и като ги приложим стават на ОПИТ!

А какво е ИСТИНАТА? ИСТИНАТА Е СПИРКА! Каква? СПИРАМЕ да си поемем дъх. Пауза, за да си починем малко и разбира се, да ПРЕОСМИСЛИМ Нещата. Да се пренасочим в ПРАВИЛНАТА ПОСОКА! Разбира се, има и останали. На ПЕНТАГРАМА ПРИНЦИПИ за другите, където са.

Това е СПРАВЕДЛИВОСТТА И ДОБРОТВОРЧЕСТВОТО. Или ПРАВДАТА И ДОБРОДЕТЕЛТА, както е казал УЧИТЕЛЯ. И още ДВА има. Сега, засега в тоя свят, в който още властва числото 7, но преминаваме към числото 8. Има другите, последните ДВА, ме пита някога, вика:
– Георги, тия до пет ги знам, но има още два. Кои са?
– Моето момче, това са СЪВЪРЩЕНСТВОТО. Да се стремиш към Съвършенството. И СЪЗИДАТЕЛНОСТТА!
И той вика:
– Ей, много ти благодаря.

Понеже превеждах надписите на УЧИТЕЛЯ на Второто езеро където са. Там има на една скала изписани. Отдолу е на Старосанскритски на 8000 години. Горе едното Той го е написал на извънземната звука, а от другата страна го е превел на български. И никой не се е сетил, че това, означава точно това. Казал съм много пъти, за това няма да се спирам на това. 

Но пак казвам:
ВЯРВАЙ В ЛЮБОВТА, ако не вярваш в някаква СИЛА или някаква Същност, която е над всичко. Ако НЕ Вярваш в БОГА, в Архангелите, в Светиите. Във всички Светли същества. ВЯРВАЙ поне, че.. В ЛЮБОВТА. В някакво хубаво Чувство, някаква прекрасна Добродетел. И Я прилагай. 

Това е. Всичко е за добро! Така. И страданието, включително ако го приемем. Човек страда. И ме питат:
– Аз знаеш ли какво ми е и така нататък.
Викам:
– Да, моето момче. НИЩО НЕ Е СЛУЧАЙНО! Тая дума трябва да се изхвърли. „Случайно“. Значи ЗАСЛУЖИЛ СИ – СТРАДАШ! Обаче, ако кажеш днеска ТРИ ПЪТИ: „АЗ СТРАДАМ ЗА СЛАВА БОЖИЯ“ Утре ще се подобри положението. Утре пак го казваш три пъти. И вместо да боледуваш и тая счупена ръка за един месец… Тя ще ти зарасне за десет дни.
– Айде Георги, говориш глупости.
– Аз ли говоря е глупости? Аз съм виждал как зараства на един мой приятел крака. На шейсет години беше и кусур, за три минути. – Та викам –  на теб няма да ти мине ръката?
Идва и вика:
– Ей, Георги, прав си. За десет дена не, но за две седмици – вика – Отивам. Всичко е зараснало. Здраво е. Сега започвам да я развивам. И ще започна да работя.
– А.. На колко години си моето момче? – Нали знам и докторски работи.
Той вика:
– На 45.
– Е, 45 дена трябваше да бъде гипсирана. Защо ти мина за две седмици. За петнадесет дена? 

Пак казвам. Недейте да ми вярвате! Важното е, като има нещо да го направите от само себе си. Да се ОБЪРНЕТЕ към тази СВЕТЛА, СЪВЪРШЕНА СИЛА! И да се ПОМОЛИТЕ със свои думи. ТЯ Е У ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС! Обаче НЕ се АКТИВИРА, защото Ние сме Я ПОТИСНАЛИ. С какво? С ПОРОЦИТЕ! Толкова много Пороци сме струпали тук. Един огромен куп. И седи ДОЛУ ДУШАТА. Тя не може да излезе. Разбирате ли? Защото ето един от тия гълъби ако кацне тук. И аз ако го затрупам. Със сено да го затупам. С памук да го затупам. Две-три бали. То не може да излети птицата. Как ще излети? Седи си там. Уж е жива, диша. Но е в затвор. Така и ние държим нашата ДУША в Затвор с ПОРОЦИТЕ!

ПОРОЦИТЕ съм ги изписал – 123 са. В „ЗВЕЗДНА РОСА“, но там са и 42 ДОБРОДЕТЕЛСТВА! Като започнеш да ги четеш отгоре надолу. Виждаш кое какво е! И къде бъркаш? Това е! Както и при… Един идва и вика:
– Георги, аз НЕ Знаех, че ако работиш извънредно и караш работниците си да работят извънредно. Дори и да им плащаш – Е ГРЯХ!
– Еми да. Организма на човека трябва да си почива.
Затова, когато казвам, че ЛЮБОВТА, МЪДРОСТТА И ИСТИНАТА..! 

ЛЮБОВТА Е ЖИВОТА!

МЪДРОСТТА Е ДВИЖЕНИЕТО!

А ИСТИНАТА Е СПИРКАТА!

Така работи Вселената на пулсации, като Сърцето. Систолата как се свива на сърцето. Това е пулса на сърцето, нали. Работа – Почивка! Работа –  Почивка! Работа – Почивка! Тоя закон. Този принцип важи за ЦЯЛАТА ОГРОМНА ВСЕЛЕНА! НЕ Само за МАТЕРИАЛНАТА ВСЕЛЕНА, като тук ние седим, слушаме, говорим си и си пием кафето. НЕ. За ДУХОВНАТА ВСЕЛЕНА и за БОЖЕСТВЕНАТА ВСЕЛЕНА! За ВСЕВСЕЛЕНАТА!!! Законите са едни и същи, само че са на по-високо ниво. Това е цялата философия.

Пак говоря за МОРАЛ! БЕЗ МОРАЛ НЕ СТАВА! БЕЗ МОРАЛ, но ИСТИНСКИ МОРАЛ! ИСТИНСКА НРАВСТВЕНОСТ! ИСТИНСКА ЕТИКА! ИСТИНСКО ПРИЯТЕЛСТВО! ИСТИНСКО БРАТСТВО! ИСТИНСКО РАЗБИРАТЕЛСТВО! ИСТИНСКИ МИР! ИСТИНСКА ХАРМОНИЯ!

Защото сега има толкова много МЕНТЕТА. И човек се бърка. И в крайна сметка се доверява на едно менте. Да. И като се довери на това менте, започва да бърка. Един идва при мен и вика:
– Георги, най-случайно включвам и излизащ ти. И аз викам: „Кой е пък тоя?“ Так. Изключвам. Пак включвам този ден. Пак излизаш ти. И на третият ден викам: „Чакай да го послушам този, да видя, за какво става въпрос.“ 

Бях в една Духовна общност. Много духовни, обаче там. Говорят ми нещо. Слушам. Ама едно говорят, пък друго правят. 

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Време е за МОЛИТВАТА. 

ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ:
Дойде време, 12:00 за МОЛИТВАТА. Добре. 

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Как само изпърхаха гълъбите.

Това е просто ВЕЛИКО, което СЪТВОРЯВАМЕ ЗАЕДНО. Честно ви казвам. Като ви гледам с такава ЛЮБОВ! С такава РАДОСТ, че сте. Че сте това, което СТЕ! Че сте ТУК! И че толкова МНОГО ОСЪЗНАТИ ХОРА ИМА, които ЗНАЯТ към какво се СТРЕМЯТ! И че има нещо ХУБАВО, в което ВЯРВАТ! 

Искам да ви кажа за молитвата две думи. Има една вайбър група, няколко приятели. И там много от приятелите дадоха предложение, какво да се включи в тази молитва. Така че тя е плод на едно Колективно Съзнание. И вярвам, че силата на всеки един, който даде неговото предложение. Това не са случайни хора. Е в нея и работи за нещата, за които всъщност работи цялата тази молитва. Има още една минутка, две. Разбира се, така с Георги Я обобщихме и написахме заедно. 

Но този път, за първи път ще прочета аз Молитва на такова голямо колективно събитие. Просто, защото ВЯРВАМ И ЗНАМ, че МИЛОСТТА се ПРОЯВЯВА чрез ЖЕНСКИЯТ ПРИНЦИП! И този път ще му дадем малко повече път и внимание. Ако разрешите, така смятам, че е редно. 

МОЛИТВАТА ще се излъчва и онлайн. Радинка ще Я запише. Така че много хора ще кажат заедно с нас. КОЛЕКТИВНА, ВИРТУАЛНА МОЛИТВА. Наистина се включват хора от ЦЕЛИЯТ СВЯТ. Десетки, десетки хиляди хора. И това е НАИСТИНА ГОЛЯМА, ГОЛЯМА СИЛА!

Обикновено когато правим КОЛЕКТИВНИ МОЛИТВИ, Наистина се СЛУЧВАТ КОЛОСАЛНИ ПРОМЕНИ! Кой, как си дава сметка, но толкова МНОГО ХОРА СА СПОДЕЛЯЛИ, че след КОЛЕКТИВНИ МОЛИТВИ. След КОЛЕКТИВНО, ТАКОВА ГОЛЯМО СЪБИТИЕ при ТЯХ Наистина НАСТЪПВАТ МНОГО ПРОМЕНИ. И това е най-важното всъщност в тези неща, за които говорим. 

И така. 

МОЛИТВА „БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ“

ГОСПОДИ, БЛАГОДАРИМ ТИ!
GLORY TO YOU !

ГОСПОДИ, БОЖЕ наш ВСЕЛЮБЯЩИЙ и ВСЕМИЛОСТИВИЙ,
ТАТКО ВСЕДЪРЖИТЕЛЮ!
CREATOR of Heaven and Earth,
of all visible and invisible!

ЛЮБОВ на ВСЕЛЮБОВТА!
МИЛОСТ на ВСЕМИЛОСТТА!
БЛАГОСТ на ВСЕБЛАГОСТТА!
СЪСТРАДАНИЕ на ВСЕСЪСТРАДАНИЕТО!
УПОВАНИЕ, ПОДКРЕПА И СТОЖЕР на живота ни!!!

ТИ ни даряваш ВЕЛИКИТЕ СИ ЖИВОТВОРНИ МИЛОСТИ и БЛАГА!

ГОСПОДИ, изцяло на ТЕБ Уповаваме!
В ТВОИТЕ ВСЕСИЛНИ И ВСЕМИЛОСТИВИ РЪЦЕ,
живота си предаваме!
Чуй сърдечната ни молитва!!!

ГОСПОДИ, БОЖЕ НАШ ВСЕМИЛОСТИВИЙ,
дари ни ТВОЯТА УТЕХА, СЪСТРАДАНИЕ и ПОДКРЕПА!
ПРОЯВИ ВЕЛИКАТА СИ БОЖЕСТВЕНА МИЛОСТ,
ВСЕОПРОЩЕНИЕ И ЛЮБОВ към нас!

Прости грешките ни!
Умилостиви сърцата ни!
Омиротвори живота ни!
Облекчи мъката и страданието ни!
Смекчи Съдбата ни!
Дай ни Силата да преминем
всяко изпитание най-милостиво и най-леко!

ГОСПОДИ, Прояви МИЛОСТТА СИ И ЛЮБОВТА СИ към нас чрез СВОЯТА ВСЕМИЛОСТИВА ЛАСКА!
Научи ни и ние да Я проявяваме Винаги и Навсякъде!!!

Научи ни да проявяваме
Доброта и Нежност, Ласка и Благост
към Всички и Всичко! И към себе си!
Научи ни на Велико Състрадание и Милостива Човечност!
Научи ни на Милосърдие и Милостивост,
на Съпричастност и Съчувствие!

За да станат мислите, чувствата, думите и делата ни
нежни и внимателни, изпълнени с грижа и подкрепа
към всички живи същества!

За да се научим да общуваме Топлосърдечно,
МИЛО! С Истинска ЛЮБОВ!

ГОСПОДИ, Благослови ни и ни Осветли,
за да носим винаги,
във всяка наша клетка,
ТВОЯТА ВЕЛИКА МИЛОСТ!
И винаги и навсякъде, 

да бъдем достойни за НЕЯ!!!

ГОСПОДИ, води ни и ни подкрепяй,
за да се превърнем в Истински Извори
на СВЕТЛИНА И ТОПЛИНА!

На ОБИЧ И НЕЖНОСТ!

На КРАСОТА И СИЛА!

На ДОБРОТА И СЪРДЕЧНОСТ!

За да се изпълнят ДУШИТЕ НИ с БЛАГОСТ!
ДУХЪТ НИ да се изявява в БЛАГОДАТ!
СЪЗНАНИЕТО НИ да пребивава в БЛАЖЕНСТВО!

Нека ТВОЯТА ВЕЛИКА МИЛОСТ
и ТВОЯТА БЕЗУСЛОВНА ЛЮБОВ
озарят всяка Разумна същност във Вселената!

За да пребъдваме всички
в МИР и ХАРМОНИЯ! 

В ПРИЯТЕЛСТВО и ЧОВЕЧНОСТ!
В ЛЮБОВ И СЪСТРАДАНИЕ!

O LORD, LET IT BE YOUR WILL !
THANK YOU
от Дух и душа, ум и разум, сърце и воля!
GLORY TO YOU !

Amen! Aum! Aumen!
Amen! Aum! Aumen!
Amen! Aum! Aumen!

Harum! Harom! Harim!
Harum! Harom! Harim!
Harum! Harom! Harim!

 

ДЪЩЕ, вие сте моите Чаши, които ИЗПЪЛВАМ С ЕЛИКСИРА НА ЛЮБОВТА, МИЛОСТТА И СЪСТРАДАНИЕТО! 

БЛАГОДАРИМ, ГОСПОДИ!
ПРИЯТЕЛИ, БЛАГОДАРИМ!

 

ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ:
ДА ВНИМАВАМЕ! ДА ВНИМАВАМЕ! ДА ВНИМАВАМЕ!

Сега ще ви кажа нещо, което човек така трудно ще го приеме, но това е абсолютен факт. За да ЗНАЕТЕ, че и малките, и големите наши ДЕЙСТВИЯ ИМАТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПОСЛЕДСТВИЯ! И затова казвам ТРИ ПЪТИ ДА ВНИМАВАМЕ! ГОСПОД е казвал по ДВА ПЪТИ! Но на онова създание може би два пъти са стигали.

Сега знам един случай. Един свещеник във Варна много добър, много свестен. Праведно служи на ВСЕВИШНИЯ! И изнася една служба в църквата. И там хор пее. Имало и един дякон млад, младо момче, което било изпратено при него. И дякона сбърква нещо. И той много добър, много свестен човек обаче отива и му пляска един шамар. Както ще го удари една плесница на сина си. Да го научи. Как може да е дякон вече и да не знае точно службата?

Така. Всичко е точно. Минават десет години и дякона започва да се издига и става владика. А попа продължава да служи и си е поп. Обикновен свещеник в тая църква. Започва да го тормози по всевъзможни начини двадесет години. И тоя свещеника казва:
– Двадесет години, докато не се пенсионирах.
Защото и поповете имат заплати и се пенсионират. И казва:
– Пенсионирах се и тогава спря.
И пита. Той пита УЧИТЕЛЯ, на мене. Мене един друг ме питаше, същия случай, ще ви го покажа или подобен. Вика:
– УЧИТЕЛЮ защо той, този човек толкова ме тормози за една плесница. Аз съм я забравил.
Вика:
– Слушай сега. Ще ти кажа. Тая плесница го направи Владика. Ако не беше го ударил нямаше да стане Владика. Беше му простил. Ама ти го удари. 

„НЕ СЕ ПРОТИВЕТЕ НА ЗЛОТО!“ Казват… Цитирам Евангелието.
„ НЕ МУ СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯЙТЕ! НЕ МУ СЕ БОРЕТЕ! ОСТАВЕТЕ ГО!“ 

Или ако можете какво ще направите? На една буйна река, която залива наоколо – ДИГА, но в никакъв случай няма да слагате преграда, защото тя ще се засилва все повече и повече!

„НЕ ПРОТИВИ СЕ ЗЛОМУ!“
Точно е пасажа. Реда от Библията!
НЕ СЕ ПРОТИВИ НА ЗЛОТО!
ДА! Остави на БОГА да се РАЗПОРЕЖДА!!!
Защото човек. Да отмъсти! Това е МОЙСЕЕВИЯТ закон – „Око за Око! Зъб за Зъб!“
За едно око – десет очи. За един зъб – десет зъба. АУ… Не един. Значи, още хората действат така.

ОТМЪЩЕНИЕТО Е ЧОВЕШКА ЧЕРТА!
ВЪЗМЕЗДИЕТО Е АНГЕЛСКА ЧЕРТА!
А ВЪЗДАЯНИЕТО Само Е БОЖЕСТВЕНО!!!

Ангелите имат право на Възмездие. ВЪЗМЕЗДИЕТО Е ДА УРАВНОВЕСИ ВЕЗНАТА! Колкото ЛОШО ми е направил тоя, нали аз толкова ДОБРО ТРЯБВА ДА МУ НАПРАВЯ! Ангелите го ЗНАЯТ, но Хората НЕ ГО ЗНАЯТ! 

Ония ако му е ударил един шамар… Значи, Дяволът е преписвал Евангелието и като стигнал:
„Ако ти ударят един плесница на едната буза. Обърни и другата!“
Дяволът чете и вика:
ГОСПОД му дал да ГО преписва. И вика:
– Абе, ако ти ударят плесница от едната страна. Вземи едно дърво е пребий кучия син.
Така е писал. Да не говоря, че:
„Ако имаш две ризи. Дай едната на ближния си!“
Дяволът:
– Ако имаш две ризи. Продай едната на черна борса. Да си на далавера! Много скъпо!
И така ГО писал. Няма да ви изброявам всичките. Защото мога да ви ги изброя и ги знам. Как е преписвал Евангелието, колегата, братовчеда. Прекрасен човек. Не е човек. Той е ДУХ разбира се, но казвам, че е Чудесен. Но на него му приписват тези деяния, а фактически те НЕ са Негови. Това е човешко мислене, което ви казвам сега.

И така, става Владика той. Млад човек, млад Владика и тормози попа. Ако не е имало плесница нямало е да стане Владика. Щял се да остане дякон в неговата църква. Цял живот дяконче на една от най-ниските степени в йерархията, свещеническата.

Имам един приятел от Варна. Много го познават от тука. И беше преди две години… Ама сега понеже преди две седмици пак ходих при него. Пак се подсетих. Той вика:
– Преди много години..
Той е прекрасен човек от военноморския флот е. Капитан. И е бил от специалните. За бързо реагиране. Както имат тюлени американците, те и българите имат тюлени. От българските. Всичко е точно. Не давам повече подробности. И той вика:
– Обаждат ми се. Сина ми студент в студентския град в София. Отива на дискотека с един приятел. Влизат вътре. Случая е такъв. И там една банда от седем-осем човека, които са от махалата. Там следят. На дискотеката управителя нищо не им казва. Те такива бандюги малко, нали? Хаймани. Нямат пари. И влизат тия двамата. И те точно на него викат:
– Слушай, да извадиш по двадесет лева и да дадеш на всички от нас.
Пет, шест, седем човека, колко са там. Той вади и вика:
– Нямам. Имам само е тука – две, три. Това са ми всичките пари.
– Що нямаш бе?
Стават и го пребиват. Оня успява да избяга. Неговият приятел се плаши. Срещу толкова народ. Обаче се обажда. Идват както органите и така нататък Вика:
– Обаждат ми се и на мен.
Това ми го казва той. Прекрасен, чист, чудесен човек. Приятел ми е. Скоро пак казвам бях при него. И той казва:
– Отивам в Пирогов да го видя. И там седи още следователя. Разследва случая. Това е. И той идва при мен и казва:
– Ти ли си бащата?
– Аз съм.
– Ами трябва да подадете жалба и така нататък, за да може вика ние да проведем следствие. Да изнамерим виновниците и да накажем. Той вика:
– Не, не. Няма съд, няма нищо. Отказвам се!
До тук е добре. Не трябва на злото да се отговори със зло в никакъв случай. Това е трябвало да направи. Викам:
– После?
И после вика
– След два дена отивам с това момче. Неговият приятел. Той ми ги показа всичките вътре. Те всеки ден се събират там. Имат си маса в дискотека. На следващия ден отивам сам. Момчето го освободих. Влизам и викам:
– Момчета, така и така. Преди време, преди няколко дена. Тука едно момче сте го пребили. Сега е в Пирогов.
– Е чиче, ти какво искаш? А, да му купим шапка? 

Това-онова. Подигравки и гавра. ГАВРАТА е обобщената Подлост, както Мерзостта. НЕ Трябва да се Гавриш с нито едно живо същество и да му прилагаш страдания и болка. Дори и тия, които пускат гълъбите. Моите колеги на състезания НЕ е право. Но както и да е. И той вика:
– Така ли?
– Абе ставай, чиче, да ти видим гърба тук.
И вика:
– Като ги подбрах. На кучешка камара. Бих ги толкова, колкото си исках. Дали някои припаднаха. Дали са не знам. И бармана ме гледа. И аз отивам при него и викам:
– Слушай сега, аз се казвам така и така. Живея на тоя адрес. Кажи им кой е направил това. Да дойдат, да се разправят с мен.
Край. Нито един. 

След не знам колко. Две, три седмици изписват сина му физически здрав. Но с психическо разстройство. И аз му казвам:
– Ако не беше отишъл да отмъщаваш, той щеше да излезе здрав. И физически, и психически.

Той ме гледа така. Вика:
– Ти си прав. Знаеш ли какво. Една жена, екстрасенска. Ходих при нея. Голяма ясновидка, от северна България. Отивам при нея и й разказвам, както на тебе разказвам случая и като стигнах до тоя епизод. Тя каза:
– Защо отиде да се разправяш? Защо не остави Отмъщението, Възмездието и Въздаянието на СВЕТЛАТА СИЛА? Кака КАРМА има грижата за това!

ГОСПОД е наистина ВСЕМИЛОСТИВ, но ТОЙ е направил законите. Ами има надолу Изпълнителни Ангели, Изпълнителни Власти като тука. И ТЕ отиват и си вършат работата.

И тя ми каза:
Защо отиде да се разправяш? Синът ти щеше психически да бъде добре. 

Затова, едното действие е за един шамар. Другото е за по-голям бой. Но, ВАЖНОТО Е! Да преглътнеш и ако можеш да ПРОСТИШ! Ще ви кажа, че на Земята НАЙ-ГОЛЯМОТО МЪЖЕСТВО Е СМИРЕНИЕТО!!! За това се иска ТОЛКОВА СИЛЕН ДУХ! ТОЛКОВА МНОГО ДА СЕ СМИРИШ!

Оооо, на един мой приятел. Беше преди толкова много години. И сина му. Аз съм у тях на гости. Сина му хванат от комшията. Вързал го в гората. Вързал го. И неговите, другите, те към десет-дванайсетгодишни такива. Отиват, развързват го в гората. Оня го връзва и се прибира. И аз викам:
– Да прескочим оградата на комшията. Той живее сам и да го пребием, което естествено.
Той вика:
– Не, сигурно има нещо. Я да проучим най-напред.
Отива, вика сина си.
– Какво става, защото човека тебе те хвана? Другите…
Вика:
– Той ни подгони отвътре. Ние бяхме извън двора.
– Какво правехте, бе?
– Нищо.
– Как нищо?
Викам и останалите и те казват:
– Ами ние хвърляхме пиратки в двора…
А това два часа следобед и човека цял ден работил в градината. Пенсионер и легнал да си почине.
Вика:
– Пиратки по прозореца. И в двора. И той изведнъж изскочи  от портата и го хвана него.
А, значи аз не съм бил прав. Веднага искам да отмъстя. Е как така? Трябва наистина да разучиш работата и да НЕ Отвръщаш. Бях млад и див. Било е преди тридесет години и повече. По време на социализма.

Значи човек трябва да премисли нещата. И пак казвам – ВЪЗМЕЗДИЕТО Е НА АНГЕЛИТЕ! Ангелите обаче НЕ ти правят Зло! Човека отива. Били са тоя, както и аз исках отмъщение. ОТМЪЩЕНИЕТО Е САМО ЗЛО! МЪСТ!!! Докато ВЪЗ – МЕЗДИЕ. УРАВНЯВАНЕ НА ВЕЗНАТА! ИЗРАВНЯВАНЕ! И ГО ИЗРАВНЯВАШ С ДОБРО!!! От тая страна има ЗЛО! От тук ще сложиш ДОБРО! Докато се ИЗРАВНЯТ! ПО ТОЯ НАЧИН СЕ ЧИСТИ ЗЛОТО? САМО Злото се чисти чрез ДОБРОТА! Чрез ЛЮБОВ!

„БЛАГА ДУМА Железни врата ОТВАРЯ!“ 

В това съм се убедил, както съм се убедил, че аз стоя тук, а вие сте тук. И не веднъж. А и хора, които са ми близки, са се убедили какви ЧУДЕСА СТАВАТ, когато си ДОБЪР! Когато подходиш към Човека с ЧОВЕЧНОСТ. С ДОБРОЖЕЛАТЕЛСТВО и ако можеш с ОБИЧ и с ЛЮБОВ! Но затова наистина пак казвам:

НАЙ-ГОЛЯМОТО МЪЖЕСТВО на Земята Е СМИРЕНИЕТО!!!

Знаете ли коя е НАЙ-ГОЛЯМАТА ДОБЛЕСТ? СПРАВЕДЛИВОСТТА! СПРАВЕДЛИВОСТТА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ДОБЛЕСТ!!! 

Така. И коя е НАЙ-ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ НА ЗЕМЯТА? Знаете ли? Някой може ли да се досети. ВСЕОПРОЩЕНИЕТО! ВСЕОПРОЩЕНИЕТО! НЕ ПРОЩКА да дадеш.

И това е когато отиваш и даваш така… Аз съм го казал не веднъж, пак ще го кажа. Един път на един Великден ли беше? Около Великден беседата. Една вика:
– Георги, аз съм дала прошка на тоя, на оня. Ето, тоя ме обидил. Тоя правил това. Оная излезнала против нея. 

Ааа… Показа ли си ЕГОТО моето момиче? Коя си ти, че ще им даваш прошка? ПЪРВО СЕ ИСКА ПРОШКА! А ти.. ЕГО – Отгоре – „Прощавам ти“! Ей, я гледай колко Великодушен, колко Благороден, колко Свестен е тоя човек. По-свестен от Изворски! ДА! А НЕ е така! Отиваш СМИРЕН и казваш:
– Искам ти прошка, това и това, което направих.
Мене ме биха много, докато се науча, че само защото съм помнил тридесет, четиридесет години онези, които са ми направили някакво според Земята. Аз съм прав. Правата страна. Които са ме били. Които са ме завлекли с пари. Които не знам какви работи бяха от младите години. Аз на всеки един нормален човек, ако му кажа. Викам:
– Може ли?
Отивам на морето и казвам на един там от бригадата, където работех в строителството. Да ми вземе заплатата от касиерката. И казвам на касиерката:
– Дай му заплата.
Връщам се, нямам една стотинка и оня вика:
– Ние я изпихме за твое здраве!
О и вместо да кажа:
– Да ви е сладко!
Сега да. Така ще постъпя. И викам:
– Сега ако имам пари, още ще им дам. Само за.. Още една заплата. Те заслужават. Той се казва истината. Изпихме я.

Леле, от тогава, беше ми съученик. Ама двадесет, тридесет, колко години нито му говорех, нито го виждах. А живее до нашата махала в една друга. Всеки ден, гледам като го видя. Минавам на другия тротоар. Не ме интересува. Ето заради това ГОСПОД ми каза:
– Отиваш и ИСКАШ ПРОШКА от всичките тия.
Аз им искам прошка. Когато съм бития, пребития, ощетения. И питам ГО:
– Защо?
– Ами Синко, защото ПОМНИШ като слон. А Това е ОТМЪЩЕНИЕ.
За да запомниш нещо е Отмъщение. Трябва НЕ САМО ДА МУ ПРОСТИШ, А ДА ГО ЗАБРАВИШ!!! Да го забравиш, каквото ти е направено.

Един вика:
– Жената избяга от мен. Отиде с един любовник. Хахо-Хихо по морето, три-четири месеца. Прибира се, нали. И аз така някак ми отмина. Много я обичам и тя ме обича. Защо го е направила?
Ами викам:
– За УРОК! Защото ти си много голям ЕГОИСТ. Много се ОБИЧАШ!
Вика:
– Щях да умра от мъка.
– Сега като се прибра?
– Приех я, всичко, ама не…
– Слушай сега. Ще ти кажа нещо. Тя се е вразумила и т.н. Повече бяга ли?
– Не бе, това един път го направи. – Да кажем двадесет години са женени.
Викам:
– Значи тя не е от тоя на оня, трети, пети… Да е пеперуда. Да е пчеличка от цветец на цветец. Следователно казвам, значи тя е прекрасен човек. Прости й и го забрави! ГОСПОД ТИ Е ДАЛ един хубав УРОК. Да ти потегли ушенцето, защото преди това ти искаш да бъдеш сам капитан на семейния кораб. Защо не я питаш?

Бил си деспот и тя виждам един по-свестен човек и тръгва с него. Ами защото не трябва да бъдеш тоталитарист, деспот. Да бъдеш – викам – един, който иска да командва. Командир, ама питай и тя е човешка душа и е наравно с тебе.

Мъжете и жените са абсолютно равна плоскост. Така е във Вселената. Така и тук, ама още човечеството не го знае.

Така. Какво друго да ви кажа? Друго да ви кажа, че който търгува с кожи и който има кланица НЯМА да прокопсва от това богатство.
Също така бяхме в арабския свят със Силвина и там една жена – Посветена ми каза:
– Георги знаеш ли тука, че един говори като тебе и каза че… – Тука – вика – виждаш ли хората какви са?
– Да – викам – Тук хората могат да бъдат…

Човек трябва да е ЗДРАВ, БОГАТ И ЩАСТЛИВ! Нали така съм казал. ЗДРАВИ – Относително, защото НЕ Можеш да бъдеш ЗДРАВ човек, ако се занимаваш с престъпления. БОГАТИ СА ВСИЧКИТЕ! Но НЕ са ЩАСТЛИВИ! ТЕ НЯМАТ И РАДОСТ! Те те гледат. Един кух поглед. Може да си накупи един автобус. Кара отпред с леката кола, отзад един автобус със стока. Те Много пари има там. Наистина е така, ама Парите НЕ ПРАВЯТ ЩАСТИЕТО! НЕ ПРАВЯТ РАДОСТТА и НЕ ПРАВЯТ ИСТИНСКОТО ЗДРАВЕ! 

ИСТИНСКОТО ЗДРАВЕ, ИСТИНСКОТО ПРИЯТЕЛСТВО И ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ НЕ СЕ КУПУВАТ С ПАРИ!!!

САМО С ПРОТИВОПОЛОЖНИ НЕЩА!!! Точно МЯРКАТА ДА БЪДЕ СЪЩАТА!!!

О стига толкова добре. Благодаря ви много. От сърце ви благодаря, че ме изслушахте! ЖИВИ, ЗДРАВИ И БЛАГОСЛОВЕНИ да сте. От мен имате моята БЛАГОСЛОВИЯ ВИНАГИ! От ВСЕВИШНИЯ ДА ИЗМОЛИМ НЕГОВАТА! И ВНИМАВАЙТЕ! ВНИМАВАЙТЕ! ВНИМАВАЙТЕ!

И ДА ВНИМАВАМЕ, както е казал ИСУС!

И да ВЪРВИМ ПО ПЪТЯ НА СВЕТЛИНАТА! Това е ПРАВИЯТ ПЪТ! Всеки знае как да живее, ама мисли, че ще мине! НЯМА ДА МИНЕ!!! И най-дребното нещо се ЗАПИСВА! Разберете ме! И най-дребното! Когато НИКОЙ НЕ те е видял и НИКОЙ НЕ те е чул!!! Има хиляди и милиони очи и уши, които те гледат и в гората. Ако замърсиш нещо, ако хвърлиш, ако направиш нещо.

А, още нещо ще ви кажа, добре че се сетих. Идват при мен, двама души вече… Тая ДАРБА значи започват да получават много хора. И някои от вас ще получат. Така, не говоря само за Мене, дето са ми дадени отдавна и за Силвина. И нея горе-долу дават й тази ДАРБА от скоро.

Идва сега един и вика:
– Георги, напоследък съм нещо… Не съм у ред.
– Какво ти е бе, моето момче?
– Абе знаеш ли? Абе виждам Човека. Човек – вика – хубав такъв. Симпатяга един, това-онова. По едно време – вика – нещо като че ли му се отваря като дреха и ВИЖДАМ СЪЩНОСТТА МУ ВЪТРЕ. Едно черно, грозно чудовище, такова – вика – един звяр. Всичко, полу животно такова. ТО НЯМА ЧОВЕШКО вътре!
Викам:
– Не може да бъде. Аз се правя нали… – викам – това не може да бъде.
– После гледам друг. Това – вика – от време на време ми става. Пак гледам, като се загледам по някой човек, жени, това…
– Ами ти им ВИЖДАШ ИСТИНСКАТА СЪЩНОСТ! Отвънка е красавец. Оуу, президент. Фотомодел. 

ОТВАРЯ СЕ! Ако добиете тая Способност, Дарба или Талант – запомнете от мен. ТРЯБВА ДА СТЕ ГОТОВИ! Иначе светът ще ви се стори… Ада и чистилището ще бъдат Рай за вас. Да си седите там. Ангелите, това дяволите са черни. Екстра са. Приятно е! С тях сме. Обаче ако видите тия изчанчени вътре образи…

Точно една жена… И вика:
– Моят мъж груб беше такъв, един първичен – Тя се е развела с него. – И вика – Хапва. Ядене, пиене, мухабети… Чревоугодник така – вика – и търпя го. Няма как. Две деца големите – вика – по чужбина някъде.
И по едно време. Се наяде в кухнята и легна на дивана. И аз го поглеждам. На мястото на мъжа ми един звяр. Ама – вика – чудовище, звяр. 

Те наистина са много грозни. Окосмени, нямам думи какво да кажа. Като вид животно, ама не е точно. То е смес. Може би глава да има на нещо и друго. Като добиете тая способност, ще видите за какво става въпрос.
– И по едно време, това картината се затвори.
А тя за момент и се вдига. Отваря й се, тоест третото око. Много искате да си отворите третото око, ама такива ядове може да бере човек, че вярно  психически да стане не добре.
И вика:
– Като го видях. Обърна ми се тука всичко. И аз викам – абе нещо… Нещо не съм у ред. Ни съм пила, нищо. Мина една седмица. Втори път го виждам. И когато трети път разбрах че е това, нали. – вика – че нещо… нещо той не е у ред. А иначе си работи. Ходи на работа. От време на време ме е шамарил. Пляска ме. И аз в крайна сметка – викам – до тук бях. И се разведох.
Викам:
– Добре си направила.
Обясних й, че вече й се отваря. Много и се качва вибрацията и започва да вижда ВЪТРЕШНАТА СЪЩНОСТ!

Баба Ванга също го е казала. И казала така:
– Вървя по улицата и гледам на тоя на челото му пише – Нали е сляпа? -Крадец. На ония Измамник, Хайдук, Убиец

Ааа, значи им ВИЖДАЛА Вътрешната Същност. Ама не им казва за вътрешната същност каква е. Да не плаши хората. Така че, всичко е точно. И това вече се случва. И разберете ВЪНШНИЯТ ВИД ЛЪЖЕ, нали. Лъже, трябва да Усетиш човека. 

И когато картините на Димитър Казаков – Нерон. Беше близък на баща ми. Аз даже съм написал „Аз и ПИКАСО“ книга. И той вика:
– Аз им рисувам тяхната същност. Тяхната душа. Вътрешността.
Понеже много грозни му били, жените, мъжете, такива… Имаше и по-красиви, разбира се. Рисуваше. Но по принцип вика:
– Аз рисувам по тоя начин.
И затова е толкова знаменит художник, не само известен в България, но и в Лувъра две картини има.

Така. Добре, стига толкова. Да дам думата на Силвина, защото тя е подготвила много интересни работи. Благодаря ви още веднъж.

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Благодаря. Ще прочета една формула.

ФОРМУЛА НА МИЛОСТТА

БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ е конят на Промяната,
който ме носи в галоп,
към Просветлението ми и все По-Осъзнато АЗ.
Аз живея в БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ!
Всяка една моя дума е изтъкана от нежност и ласка,
с която гали и докосва всички и всичко около мен.
Всяка една моя дума е лястовица бяла,
която носи Пролетта и Благостта,
в човешкото общуване. 

Да кажа няколко думи за това, защото днес темата е БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ. И всъщност докъде са Процесите, които текат в момента на Земята. С всички и всичко. И с цялата планета. Наистина Глобални, Глобални, огромни процеси на БОЖЕСТВЕНА ПРОМЯНА. Както Георги Изворски нарича ПРЕХОДА, за който отдавна говорим.

В началото не ни вярваха. Прехода 2012 година. Оказа се, че 2012 година е НАЧАЛОТО. Тя не беше края. Тя беше началото на това Гигантско КАРМИЧНО ПРИЧИСТВАНЕ НА ДУШИТЕ, които от хилядолетия са посочени. Избрани. Поради Добри Дела, които са сторили някога в миналото. В някое прераждане назад. Да бъдат ИЗБРАНИТЕ! Да бъдат хората в Бели дрехи, на които БОГ ПРЕЧИСТВА КАРМАТА чрез Присъствие на Земята!

Георги каза за Ванга, която виждала, че на челото му пише крадец или убиец. И наистина трябва да ви кажат, че има нещо такова. Защото последният месец Работехме с така наречените КАРМИЧНИ ЗАПИСИ. Които НЕ са Изчистване на Карма. КАРМАТА ОТ ПРЕДНИТЕ ПРЕРАЖДАНИЯ СЕ ПРЕЧИСТИ при ИЗБРАНИТЕ! Но това са едни ЗАПИСИ в Дванадесетото му тяло, което се намира да кажем на два-три сантиметра над главата. Които са като СИМВОЛИ! ТЕ НЕ са точно думи. Примерно да пише крадец, убиец. Но ГОРЕ разбира се, познават този език. Ангелския език. На Ангелския език са написани тези СИМВОЛИ.

Отделно ПЕЧАТИ, които всеки един носи. Да ви кажа, има Печати, които са Положителни, които СВЕТЛАТА СИЛА Поставя на Осъзнатите, Осъзнаващи се хора, на които помага. И към които Проявява БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ! И ТОЙ затова Я ПРОЯВЯВА, защото Те се ПРОМЕНЯТ. И те имат да кажем дори неосъзнат Стремеж да се Променят. Това са Розовите Печати на БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ! Всеки един от ПРИНЦИПИТЕ си ИМА ПЕЧАТ! Не е само розов, има и други цветове, но този е Най-Висшият. 

Има, разбира се, и ТЪМНИ ПЕЧАТИ. И когато ти поставят тъмнен печат. Ето сега, да кажем на хората, които са в МЕРЗОСТТА и в ТЕЖКИТЕ ГРЕХОВЕ. Последният период им поставиха ТЪМНИТЕ ПЕЧАТИ. Печат от Духовете на Смъртта. От други СИЛИ. Не искам да ги изреждам Тъмните Йерархии. Когато имаш такъв печат, ти си БЕЛЯЗАН. И е въпрос на време, понеже ти си белязан, с теб да започнат Отгоре Ангелите да подхождат по един малко по-различен и не толкова милостив начин. Тоест Кармата ти да започне да се Проявява. 

Та исках да кажа за ЗАПИСИТЕ. КАРМИЧНИТЕ ЗАПИСИ ОТ МИНАЛОТО. От миналите прераждания, които днес смятам, че ще бъде последният такъв запис. Това са обикновено към ХРИСТОС КАРМИ. Най-Тежките такива неща, които хората са правили. Аватарите. ЩЕ БЪДАТ ИЗТРИТИ! 

Успоредно с това. Една специална Йерархия от Господарите на Кармата ПОСТАВЯШЕ ПОЛОЖИТЕЛНИ ЗАПИСИ. Положителни записи. Да кажем преди е пишело крадец. Сега пише щедър човек на Ангелски език. И това аз го наричам ЛЕКУВАНЕ НА МИНАЛОТО. И това е НАЙ-ГОЛЯМАТА МИЛОСТ, която може да бъде дадена една Душа. НЕ САМО ДА СЕ ПРЕЧИСТИ КАРМАТА. Да падне целия кармичен товар, който този човек е носил от всичките си прераждания, НО ДА СЕ ИЗТРИЯТ и ЗАПИСИТЕ!!! Така че, той да продължи напълно и изцяло НА ЧИСТО!!!

Същото се случва и с държавите на по-голямо ниво вече. И там се СЛАГАТ ПЕЧАТИ. И там се Активират Карми. То заради това се задвижват вече толкова процеси при държавите, които са в Мерзостта и Тежките неща. Но там и пречистване.

Ще ви кажа за България. Да кажем в какво се Изразява това, че МИНАЛОТО НА България е вече ИЗЛЕКУВАНО. Засега има ТРИ СФЕРИ, в които нещата в България са Добре. И ще бъдат добре. Дори сега все още да не се вижда чак в такава степен.

ПЪРВАТА и най-важна… Защото, това което ще последва и то вече го виждаме. С всички пожари и природни бедствия по цялата Земя. Но те ще стават все по-сериозни. Това е една ЗАЩИТА НЕ само на България. И на другите страни, на които БОГ ПОМАГА, се ДАДЕ такава ЗАЩИТА от Големи Природни Бедствия. 

Да, има някакви малки пожарчета. Има нещо, което ТОВА ПАК Е ПРОЯВА НА БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ! Защото, за да се ИЗЧИСТИ КАРМАТА по някакъв начин, ТЯ Трябва ДА СЕ ПЛАТИ! И всъщност ВЕЛИКАТА МИЛОСТ НА НЕБЕТО е когато тя се плаща по един СИМВОЛИЧЕН НАЧИН!

Ще ви давам пример. При мен са идвали хора… Да кажем един човек, който е… Има Карма с това, че е УБИВАЛ ХОРА. Много от нас. От нас, слагам и себе си. Аз не съм точно там, но наистина има много хора, които съм срещала, които имат и тази карма. Тя се оказа наистина Много Тежка – Убийството на Хора. И на животни даже. Да, наистина тежко нещо и много трудно простимо. И какво му се случва сега на човека? Той отива да Кръводарява. Значи каква е логиката? Където се е леело кръв, пак се лее кръв, но по един безкрайно щадящ. Безкрайно символичен начин.

И това е, което БОГ ни по повтаря постоянно. Няма да казвам как се обръща към мен, защото ми се доплаква, само като се сетя за това, но. Нали КАЗВА:
– Аз към Вас Прилагам МАКСИМАЛНО ЩАДЯЩО.

И това наистина е така. Ако си представим как са живеели в предишните векове хора като нас. Хора, които са били малко по-различни. Дори само това, да кажем, не са били някакви супер изявени с дарби. Лечители или Ясновидци или не знам какво. Но това са били всички хора Отхвърлени, Гонени, Преследвани, Тормозени, Бити и Убивани по най-жесток начин, нали. Които впоследствие църквата канонизира и нарича СВЕТЦИ. Между другото тук има много такива хора от нас, които са преживявали това нещо

И сега в това издание. На всеки 2000 години се случва това нещо. Защото ако НЕ се случваше и това пак е Великата БОЖЕСТВЕНА МИЛОСТ към Земята и към Човечеството. Ако това НЕ се случваше, тази планета отдавна да я Няма. Ако на всеки 2000 години НЕ ИДВАШЕ ЕДИН ВЕЛИК ДУХ, Който да ПОЕМЕ Товар. Цялата Мерзост, Неправда. Всичко, което човеците са сътворили 2000 години НАЗАД. Че и преди това се пречистват неща. Наистина би било безкрайно трудно на всички нас. И това НЕ Е САМО ХРИСТОС. И много други преди него са правили същото, което той е правил. И Много Учители. 

Знаете УЧИТЕЛЯТ ПЕТЪР ДЪНОВ, който ПРЕЧИСТВА КАРМАТА на България, свързана с БОГОМИЛСТВОТО! Безкрайно Тежка Карма! Безкрайно Тежка, заради което ТОЙ казва, дойде Турското Робство. Е как няма да дойде? Това са Висши АВАТАРИ. Много голяма част от тях били.

Защото наистина, НАРУШАВАНЕ ПРИНЦИПА НА БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ Е НАЙ-ТЕЖКАТА КАРМА! Когато към БОГА и към негови ИСТИНСКИ СЛУЖИТЕЛИ! ИСТИНСКИ, защото има НЕИСТИНСКИ. Ти проявиш НЕГАТИВ, какъвто и да е, ПЛАЩАНЕТО Е СЕРИОЗНО!

Та с ДЪРЖАВИТЕ също протича такъв голям процес на ЛЕКУВАНЕ НА МИНАЛОТО! Искам да се върна в положителната част от нещата, защото все пак Темата е БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ! Но как да ви кажа? БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ Наистина СЕ ПРОЯВЯВА, когато си Я ЗАСЛУЖИЛ! Когато си ОСЪЗНАЛ! Когато си ПРОМЕНИЛ един свой навик. Дори нещо дребно да е. Заради това казваме, когато си Положил някакво Минимално УСИЛИЕ. Да кажем, да спреш алкохола. Да спреш да критикуваш хората. ДА СПРЕШ Нещо, което досега е било ТВОЙ ПОРОК. Тогава вече е възможно да се Прояви БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ! Тогава тези Йерархии, които отговарят за този Принцип, започват да работят. И да ПОМАГАТ на човека. До този момент той е подвластен на всички други СИЛИ, нали, които в следствие на своите Карми, Пороци е ПРИВЛЯКЪЛ и те Работят с Него. И това е много, много ключово! Ще се върна пак на него.

Но пак се връщам на България и страните, на които се ПОМАГА. И на ИЗЛЕКУВАНОТО  МИНАЛО! Значи ЗАЩИТА от ПРИРОДНИ БЕДСТВИЯ! Наистина много важно, защото ПЪРВИТЕ ПРОЦЕСИ, които ще видим с големи промени по целия свят са именно там. ИМЕННО ТАМ. 

Ние вече ги виждаме. Такива пожари кога е имало? Никога не е имало такива огромни пожари. Една трета от Канада Изгоря, да кажем. Това е наистина много. Нали, виждала съм го нали, пустинята над Австралия. Пустинята над Америка. Нови, нови територии, които просто… Така големи, големи промени. 

Следващата ГОЛЯМА ПРОМЯНА ще бъде с ФИНАНСИТЕ! Тя вече се задава и се вижда, нали. Там е РАНО все още да се говори за БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ! Защото това е нещо свързано с МАТЕРИАЛНОТО СЪЗНАНИЕ. А когато човек е допуснал там грешки, те са наистина много трудни за прощаване.

Другата област, което да кажем на България, нещата са с ИЗЛЕКУВАНО МИНАЛО Това е ПЛОДОРОДИЕТО! Не знам, ние живеем на село. Миналата година да кажем бяхме насадили шест или седем тикви. Който е гледал знае че тиквата ражда много. Може един корен да роди примерно петнадесет, двадесет плода, големи. Миналата година насадихме пак толкова шест, седем, колкото обикновено. Обикновено имаме към сто тикви всяка година и ги раздаваме на всички приятели. Миналата година от всички тия корени роди само една тиква. Само една. Тази година прасковите ни, от две дръвчета, на всяко дръвче има по една праскова. Грозде няма изобщо. Не говоря само за нас. Масово явление. Масово.

Защо е това? Това очевидно е заради много неща. Нали се случва това нещо с природата. И с това, че природата ни лишава. Природата е най-щедрата майка, която може да бъде. Но тя може да бъде и мащеха за хората, които не я уважават. Които не я почитат. Които нарушават законите. И ето това нещо наблюдаваме. Да, това нещо ЩЕ БЪДЕ ИЗЛЕКУВАНО на България. То Вече Е ИЗЛЕКУВАНО! Понеже не сме в сезон, който е плодороден, нали да го видим. Но догодина със сигурност нещата ще бъдат по-различни.

Другата Сфера, която вследствие на това, че МИНАЛОТО на България Е ИЗЛЕКУВАНО това е КУЛТУРАТА!  България е една ЛЮЛКА НА КУЛТУРАТА. И така ще бъде.

За другите неща още е рано, но съм убедена, понеже ВЕЧЕ ВЛИЗАМЕ В ЛЕКУВАНЕ НА НАСТОЯЩЕТО!

МИНАЛОТО Е ИЗЛЕКУВАНО!

И това е НАЙ-ХУБАВАТА НОВИНА, КОЯТО МОГА ДА ВИ КАЖА! И ТРЯБВА ДА ИЗПИТВАМЕ ЕДНА ВЕЛИКА БЛАГОДАРНОСТ Наистина ЗА ТОВА!

Вече ПРЕДСТОИ, най-вероятно Лекуването. ИЗТРИВАНЕТО НА ЗАПИСИТЕ И ЗА НАСТОЯЩЕТО! Настоящето, това е СЕГАШНОТО ПРЕРАЖДАНЕ! На всеки един. Какво е преживял. И когато започнат да се ПРОЩАВАТ и Грешките от НАСТОЯЩЕТО прераждане, аз го наричам – ЛЕКУВАНЕ НА НАСТОЯЩЕТО!

България в настоящето има доста грешки. И Настоящето на България се брои от 1945 година натам, както и на другите страни. Защо точно тази година? Защото точно тази година бележи ИДВАНЕТО НА НОВИЯТ ХРИСТОВ ДУХ, който РАБОТИ ЗА ВСИЧКИ Тия ПРОЦЕСИ! И това се счита, като все едно сегашно прераждане на всички страни. 

На ПРАКТИКА какво означава това? ОЗНАЧАВА, че са ПРОСТЕНИ КАРМИ за СВЕТОВНИ ВОЙНИ. За ВСИЧКИ ВОЙНИ НАЗАД! България е много древна държава, с много грешки, много неща. Както и другите, нали Славянските страни, на които БОГ ПОМАГА! Същото и при Аватарите. Това наистина е нещо КОЛОСАЛНО! Нещо МНОГО ГОЛЯМО! Така че, до тук са нещата с Големите Процеси.

Сега ми се иска да продължим с една МЕДИТАЦИЯ, която ще я водя. Няма да ставате. Стойте си спокойно на местенцата. Вдъхновението ми беше от една информация, която прочетох за една индианска практика. Как всяка вечер индианците сядат около огъня. И започват да си споделят кой какво е преживял през деня, къде е сгрешил и правят наричания. 

„Нека всяка моя грешка, всеки мой грях. Всичко, което неправилно съм направил, да бъде хвърлено и да изгори в огъня. В пламъка на Всеопрощението!“

И така. Аз вече го визуализирах преди малко. Може би, нали СЛЪНЦЕТО, което БОГ ИЗПРАЩА ДНЕС. СЛЪНЦЕТО НА ВСЕМИЛОСТТА!!! Цветът на Милостта е Резедаво-Син. Повече към зеления цвят. Защо повече към зеления? Защото Чакрата на СЪРЦЕТО, това е всъщност Чакрата на СЪСТРАДАНИЕТО. На МИЛОСТТА. И нейният цвят, както знаете е зелен. И наистина ЗЕЛЕНИЯТ ПЛАМЪК, ЗЕЛЕНИЯТ ОГЪН! Когато Ясновиждащите виждат около себе си този цвят, това означава, че Духове на този принцип са около него и работят.

Защото хората виждат Енергиите, но те НЕ Виждат Присъствието. Всъщност СИЛАТА, която СТОИ зад ТАЗИ ЕНЕРГИЯ, излъчва Я, която всъщност ПОМАГА.

И така това слънце е вече тук. Центъра му е резедав, а по краищата има това, което казваме фуксия, фуксия Това е цветът на Всеопрощението. ДУХЪТ на ВСЕОПРОЩЕНИЕТО също ще работи.

И така, просто си представете. Аз няма да казвам нищо по време на медитацията. Но си представете как нещо, което смятате, че не е добро у вас и с което искате да се разделите. Отива в този пламък. Сега дали ще го виждате отгоре това слънце или някъде пред вас. Може да си представите в сърдечната чакра милостта. Между другото, наистина по време на Молитвата се ВЛЯ наистина СИЛА на МИЛОСТТА, която тя е разплакваща.

МИЛОСТТА И ЛЮБОВТА са двете най, най.. Как да кажа? Най-нежни енергии, с които БОГ Работи с човека. И винаги, когато ТЕ се Изявяват, човек плаче от Милост и Любов.

Така. Аз само ще кажа една, като молитва, с която да започнем Медитацията. 

 

О, ВЕЛИКИ ДУХ на БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ!
ПОМОГНИ ни, за да се ИЗПЪЛНЯТ Душите ни с БЛАГОСТ!
ДУХЪТ ни с БЛАГОДАТ!
СЪЗНАНИЕТО да Пребивава в БЛАЖЕНСТВО!
ТЕЛАТА В ХАРМОНИЯ И ЗДРАВЕ!

Медитация

Добре. Можем ли да продължим? Как сте? Беше вълшебно, нали? Някой видя ли слънцето? Слънцето. 

ХРИСТОС казва: „МИЛОСТ ИСКАМ, НЕ ЖЕРТВА!“

Георги говори за тази тема, но и аз ще говоря, защото тя е много важна. И е в допълнение на това, което СПАСИТЕЛЯТ казва: „МИЛОСТ ИСКАМ, НЕ ЖЕРТВА!“

А също казва: „АЗ ДОЙДОХ ТУК, ЗА ДА ДАМ ЖИВОТ, А НЕ, ЗА ДА ОТНЕМА ЖИВОТ!“

Преди няколко дни бяхме на Ахтопол с Георги и търсихме къде да хапнем. И влезнахме в един ресторант, където трябваше да влезем. Много от нещата НЕ Мога да избирам и НЕ Мога да решавам. НИЕ Наистина просто ЖИВЕЕМ Всеки Миг по БОЖИЯТА ВОЛЯ! 

Казва ти се: „Отиваш там, на това място“. Не ти харесва! НЯМА НЕ ти харесва. На мен наистина ми харесваше. Защото ресторанта се казва Хаваи. Влизаме вътре една сянка. То много хубаво в топлото време да е сянка. Но тя такава сянка, че то чак тъмно, нали от сянката което прави. Появяват се сервитьорите. Всички са мургави, нали. Не че имам нещо против, но това все пак прави впечатление, нали. Попадаш в съвсем друго пространство.

СВЕТЛАТА СИЛА винаги ни прави проекции. Като питам:
– Къде сме?
– В Хаваи сте.
Заведението се казва Хаваи, значи и ние сме в Хаваи. На пръв поглед всеки си вика:
– Уау, колко хубаво е да отидеш в Хаваи. Ей така, нали. Просто сядаш някъде и си на Хаваите. 

Обаче да ви кажа, ОСТРОВИТЕ са остатъци от места, които са ПОТЪНАЛИ. Имало е доста движение на Земята, нали. Ние знаем да кажем за Атлантида. Някои предполагат. В Библията е описано за ПОТОПА, но той НЕ Е Един. Значи дотук са вече пет раси, като четири от тях Е имало Потъвания. Промяна на конфигурацията на континентите и сушата. И водата, която е. И много от Островите, са ОСТАТЪК от такива Култури, които са били да кажем ПЪРВА РАСА.

Сега ще ви кажа. ПЪРВИЯТ Континент е бил голям. Той е обхващал Австралия и съвременната Антарктида. Като Антарктида вече отива много на юг. Просто ВСИЧКО СТАВА ЛЕД, заради наистина ИЗКЛЮЧИТЕЛНАТА ЖЕСТОКОСТ И ПЪРВОТО ГРЕХОПАДЕНИЕ НА ХОРАТА, което е МЕСОЯДСТВОТО!

Аз съм ги виждала ХОРАТА от ПЪРВА РАСА, които са описани като Адам и Ева, нали. Първите хора. Изключително груби. Груби и като визия, но и като поведение същества. Приключва се с тази култура. От нея са останали днешните аборигени, трябва да ви кажа. Първата Човешка Раса.

Какво потъва? Какво се ликвидира? Как става? СТАВА! СВЕТЛАТА СИЛА си има начини да го направи.

Идва втората култура. Всъщност Лемурия е днешната Индонезия. И всичките острови, които са останали там, са част от Лемурия. Но това е ТРЕТАТА култура. ВТОРАТА Африка и тази раса, която остава тогава. Също Лемурия – Потопена. Остават реално само островите.

Идва Атлантида, която е обхващала почти целия съвременен Атлантически океан. Била е много голяма. Също Потопена поради много злоупотреби. На мен са ми ги казвали точно къде са били греховете на хората, нали. Първото споменах. ПЪРВОТО Е МЕСОЯДСТВОТО, но там нататък хората са трупали и още По-Тежки и още По-Тежки ГРЕХОВЕ. И ви казвам, ако НЕ Идваха хора, които да се САМОЖЕРТВАТ. Всеки един от вас е между другото такъв. За да помогнат, за това всеобщо поле, което е Земята. Да се пречисти от всички тия негативи. Тя отдавна нямаше да съществува.

Идва вече ПЕТА РАСА. 10 000 години работи СВЕТЛАТА СИЛА, за да я създаде. Значи от 36 000 години назад до 26 000 години. Това са едни преходни 10 000 години, в които СВЕТЛАТА СИЛА Работи, за да създаде тези много прекрасни тела. Наистина в сравнение с предишните – СЪВЪРШЕНИ ТЕЛА!

И какво прави белия човек, нали? И нови грехове. И към ХРИСТОС, това, което направи…

Много хора, искат да идат на БОЖИ ГРОБ. Трябва да ви кажа, че ГОЛГОТА е възможно НАЙ-ТЕЖКОТО ЕНЕРГИЙНО МЯСТО на Планетата. СЛАВА НА БОГА, че не отидох там. Честно ви казвам. Имах такова желание по едно време. Защо е така? Защото ТАМ Е УБИТ НАЙ-ВИСШИЯТ ДУХ, който съществува във ВСЕМИРА! И там са СИЛИ, които… ТЕ, да все още са спящи, но ТЕ са ТАМ! Но там е войната между Палестина и Израел. Защо е тази война? Ами защото е УБИТ такъв човек.
Защо в Косово има война? Защото и там е УБИТ такъв човек.
Защо в Украйна има война и там е УБИТ такъв човек.
Защо на България не й върви? Защото тя ПРЕДАДЕ ОРФЕЙ! Защото ТЯ ИЗГОНИ много от ВИСШИТЕ СИ СИНОВЕ, които са тук. Прокуди!
И Предателите, нормално е предателите сега да са на върха, защото България е ПРЕДАВАЛА ВИСШ ХРИСТОВ ДУХ! Но ТОВА Е ПРОСТЕНО и СЛАВА НА БОГА!!! Това, което говорих в началото, нали, че МИНАЛОТО НА ДЪРЖАВИТЕ Е ИЗЛЕКУВАНО! СЕГА РАБОТИМ Вече за НАСТОЯЩЕТО!

И всъщност аз се отклоних. Темата ми беше за Хаваи, но явно са важни неща, които трябва да изтекат. Това СЛОВО Трябва да се КАЖЕ! Да се ЗНАЯТ тия неща, защото много от хората се считат за ЖЕРТВИ! ТЕ ИСКАТ БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ ДА ИМ ДАДЕ, но те НЕ ЗНАЯТ на този айсберг, който е всеки един от нас. Какво има под повърхността? Какво има скрито там надолу? ЗАКЛЮЧЕНО дълбоко в Подсъзнанието. И това между другото също е ВЕЛИКА ПРОЯВА НА БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ! Че всичко това е Заключено. Че има механизмите хората, да НЕ СИ СПОМНЯТ ПРЕРАЖДАНИЯТА! Защото наистина там са по-сериозните грешки, които… Просто СЪЗНАНИЕТО Е БИЛО НИСКО. Заради това е така, нали. 

Сега се счита, че съзнанието е израснало. СЪЗНАНИЕТО Е ИЗРАСТНАЛО, но тук пък БОГ доведе НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ГРЕШНИЦИ от ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА, които сега са начело в политиката. Защо е така? ЗА ДА СИ ПЛАТЯТ ГРЕШКИТЕ! Защото наистина ЖИВЕЕМ във ВРЕМЕТО НА РАЗПЛАТАТА! В КАРМИЧНОТО ВРЕМЕ! 

И влизаме ние значи в Хаваи, това ресторантче. Виждаме всичко. Задавам си мисъл: „Тоя е боб, който си го поръчваме, той откога е?“ Ние сме там в сряда. Казват ми: „Сготвен е в неделя.“ Преглъщам, казвам: „Добре, щом СВЕТЛАТА СИЛА ИСКА от нас, нали да си поръчаме той е боб, хубаво, нали. Поръчваме го.“ Идва чорбата, боб чорбата. Първа лъжичка гребвам и загребвам наденички. Тлъсти такива парченца. И хубаво. Ние сме изключително..  Мило се държим и така трябва да бъде. Няма да отидеш да кажеш на сервитьора:
– Еди-какво си не е наред.
Накрая си платихме сметката всичко, нали? Казвам:
– Георги, наденички. Ето, нали аз няма да ям от тоя боб. 

СЛАВА БОГУ НЕ ме накараха Отгоре, защото и това нали би могло да се случи, но не се случи. Така и след това вече ми обясняват… Защото на мен ВСИЧКО МИ ОБЯСНЯВАТ, за всяко едно нещо. Защо се случва? Да ви кажа това не е много приятно, защото ти постоянно…
– Това не ти върви тука, защото си направил не знам какво си. 

И просто си постоянно в една Молитва за ПРОШКА! Нали моя живот горе-долу така си върви. В това прераждане еди-какво си направил, затова срещаш този човек. Затова се случва така. И така, така, всичко ми обясняват. И по същия начин и днес ми казват:
–  Ами да, защото сте канибали, затова сте тук.
Казвам:
– Кой, ние ли сме канибали?
– Ами да!
Между другото в Хаваите са живели много канибали, нали. Там е известно такова място. Имало е, нали. Това нещо си е било нормално там. Може и сега да е не знам. Въпреки че, кой ми каза наскоро, че вече продават и човешко, да кажем месо в ред страни. И после ми казват:
– Не само, че сте яли Хора, ами сте яли и Ангели.
И тогава вече разбрах. Просто Светлата сила. Едва ли това е Светлата сила. Това са ГОСПОДАРИТЕ НА КАРМАТА, които те ВЪВЕЖДАТ в една такава ситуация, за да ти обяснят всъщност КАКВО Е МЕСОЯДСТВОТО! Месоядството е едно тъмно, тъмно пространство, в което сервитьорите са едни тъмни момчета, които ти сервират тъмна, нискоенергийна храна, изпълнена със СМЪРТ. Казвам ви го защото КАРМАТА към МЕСОЯДСТВОТО ДНЕС ЩЕ БЪДЕ ИЗЛЕКУВАНА! ЗАЛИЧЕНА! Но за Аватарите, които след днешния ден продължат да се хранят с месо. Много добре. Така, наблюдавайте какво се случва. Защото нещата са много сериозни, защото ДУХОВЕТЕ, с които ЧОВЕК СЕ СВЪРЗВА с това нещо… Значи месо. Окей. Изяждаш животно. 

Как става така, че ИЗЯЖДАШ ЧОВЕК? Това е ИНВОЛЮИРАЛА ДУША! ИНВОЛЮЦИЯ! Значи душа, която има някои Тежки Грехове. Примерно, ето нашите гълъби са ИНВОЛЮИРАЛИ АНГЕЛИ. Аз го казвах на предишна беседа. Това са същества Отгоре, които са допуснали грешки и сега са ги изпратили на Земята, за да си ги изправят. И те са с нас. И ние се молим за тях да ги излекуваме и тях. И така. Същества с тежки неща.

Същото е с ЧОВЕШКИТЕ ДУШИ. Толкова ТЕЖКИ са му ГРЕХОВЕТЕ, че го Пращат В ТЯЛО НА ЖИВОТНО. Сяда човека, хапва си. Обаче какво се крие зад това нещо, което..? Там ИМА ДУША НА ЧОВЕК! Гледаш го, той е животно, но там ДУХА, ДУШАТА И СЪЗНАНИЕТО са на ЧОВЕК!!! Или на АНГЕЛ дори! 

И помислете над това. Наистина помислете, защото ХРИСТОС казва: „МИЛОСТ ИСКАМ, А НЕ ЖЕРТВА!“

Казва го по повод и на Жертвоприношенията, но и по повод на Месоядството, според мен го казва. Въпреки, че църквата това не го говори. 

„И АЗ ДОЙДОХ, ДА ДАМ ЖИВОТ, А НЕ ДА ОТНЕМА!“

АЗ ДОЙДОХ, ДА ДАМ ЖИВОТ, А НЕ ДА ОТНЕМА!“ Го казва, когато ИЗМИВА КРАКАТА НА АПОСТОЛИТЕ! Защото БОЖЕСТВЕНАТА… Едно от изявленията на БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ е Закона на СЛУЖЕНЕТО! И ТОЙ ГО Е ПОКАЗАЛ прекрасно. И тогава казва тези думи:

АЗ ДОЙДОХ, ЗА ДА ДАМ ЖИВОТ, А НЕ ДА ОТНЕМА!“ 

Когато им измива краката. ЗАКОН ЗА СЛУЖЕНЕТО! Какво значи този закон? Че когато човек СЛУЖИ НА ДРУГИТЕ. На него МУ СЕ ПРОЩАВА! Към него БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ СЕ ПРОЯВЯВА в много по-голяма степен и затова много от Лечителите. Всъщност по този начин. Да не ви кажа всички. Всички наистина, по този начин, когато те помагат на други хора, но това не са само лечителите. Това е всеки един човек, който СЛУЖИ! Дали е лекар, дали адвокат, дали… Той работи в ПОЛЗА на другите, на обществото. Той чрез това ДОБРО, което прави на другите, той всъщност си ПЛАЩА нещата. Съответно КАРМИЧНИЯТ МУ ТОВАР ЗАПОЧВА ДА НАМАЛЯВА, защото той Прави ДОБРИ неща.

Още нещо за ХРИСТОС, което е ВАЖНО и то е за КРИТИКАТА. Знаете за случката, в която довеждат в храма една блудница, и всички искат да я убият с камъни. Понеже така повелява закона. И тогава ТОЙ се изправя. А те са искали да ГО провокират, всъщност. Да ГО видят какво ще направи, защото знаете, че ТОЙ защитава такива хора нисши, нисши хора. Блудници, пияници и такива хора. Около него между другото наистина са били преобладаващо такива.

Ето и сега БОГ казва. В книгата на Георги, нали чрез Георги нещо, което така много често ми отеква. 

‚МИР ВАМ СПРАВЕДЛИВЦИ! ВЕЛИКИ ОБИКНОВЕНИ ХОРА!“

Защо БОГ ОБИЧА Обикновените хора? НЕ че не ОБИЧА ВСИЧКИ! ТОЙ ОБИЧА ВСИЧКИ, разбира се. Но ИЗБРАНИТЕ сега, за които говоря, на които ПОМАГА ДА СЕ ПРЕЧИСТЯТ. Това СА ПО-СМИРЕНИТЕ ХОРА! Това е Първото. Хора, които НЕ са били чак с такова ГОЛЯМО ЕГО! Не са направили големи пакости, да кажем на големи страни. И ето нали днес с тях ТОЙ Работи. И всъщност ТОЙ казва:
– КОЙТО Е БЕЗГРЕШЕН НЕКА ПРЪВ ХВЪРЛИ КАМЪК.
Как ми го тълкуваха:
„ ДА КРИТИКУВА, МОЖЕ САМО БЕЗГРЕШНИЯТ, ЧИСТИЯТ, В КОЙТО ИМА ЛЮБОВ!“

Понеже постоянно чувам около мен хора, да критикуват други хора. И смятам, че е важно. Защото на пръв поглед е нищо – критика, нали. Той така направи. Иначе направи, но ако в теб ИМА ЛЮБОВ, тогава ИМАШ ПРАВОТО на това и когато го правиш ТО НЕ Е КАРМА вече. Разбирате ли? ТО Е Нещо ГРАДИВНО, защото когато ти по някакъв начин изтъкваш слабостите на другия, когато в теб ИМА ЛЮБОВ. И това е у УЧИТЕЛИТЕ, нали те могат така да ти кажат нещата, че нито да се засегнеш от това, че са ти казали нещо, нали. Даже обратното да ти ПОМОГНАТ. Всъщност ДА СЕ ИЗЛЕКУВАШ от тая твоя СЛАБОСТ. Така че:

„ДА ВНИМАВАМЕ! ДА ВНИМАВАМЕ! ДА ВНИМАВАМЕ С КРИТИКАТА!“

Докато правихме Медитацията се появи и Богинята на Милосърдието. Както е наричат – Източната… Някои я наричат Източната Богородица. Хилядоръката Мадона. ТЯ се казва КУАН ИН. КУАН ИН. В будизма, много известна… И просто. Цялото й тяло тук покри пространството. Беше наистина много, много мило. Много, много мило. Няколко думи за нея. Казват, че ТЯ е била постигнала вече ПРОСВЕТЛЕНИЕ, но за да ПОМАГА на хората след нея и те да постигнат Просветление е решила да ОСТАНЕ в Самсарата. Тоест да върти в преражданията, в кармите и страданията, за да може и на други хора да ПОМОГНЕ! БОГИНЯ НА СЪСТРАДАНИЕТО. Една от известните и наистина това е един от ДУХОВЕТЕ на СЪСТРАДАНИЕТО. На МИЛОСТТА, На МИЛОСЪРДИЕТО, който работи. Един от НАЙ-ВИСШИТЕ. Може би НАЙ-ВИСШИЯТ, който работи с този БОЖЕСТВЕН ПРИНЦИП НА МИЛОСТТА И СЪСТРАДАНИЕТО! 

На какво ни учи тя? По нейно време най-вероятно не е имало условия КАРМАТА да бъде ИЗЧИСТЕНА. Но имало условия ТЯ да бъде СМЕКЧЕНА. И всъщност тя работи точно за това. Да се смекчи, да се ПРОЯВИ БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ, така че да се СМЕКЧИ КАРМАТА НА ЧОВЕКА! И какво съветва: 

„Да отложим нещата!!!“ 

Ето днеска с Мими си говорихме в колата, като идвахме насам. Да кажем другият прави нещо, което не ни харесва и ние, нали. Тръгва вълната да ни, аха да ни взриви. Не ни харесва. Дразним се. Да НЕ КАЖЕМ НИЩО в този момент! Да НЕ му кажем нищо! ДА СЕ ОВЛАДЕЕМ! ДА ОТЛОЖИМ Разговора с него, докато ние не се УСПОКОИМ! Докато в нас.. Как да кажа? Не се появи такова едно най-малкото неутрално чувство на нали.. Все ми е тая. Хайде ще си поговорим да се изясним нещата.

Но докато тая бомба е в човек. Не я пускайте! Не я пускайте! Защото ПОСЛЕДСТВИЯТА… 

Всъщност какво правят ОТГОРЕ? ТЕ ни създават постоянно такива ситуации, нали. Ние ги наричаме ИЗПИТИ, за да ни видят докъде сме си НАУЧИЛИ УРОЦИТЕ! И ако човек Успее да се ОВЛАДЕЕ един, два, три, пет пъти, след това КАРМАТА МУ СЕ СМЕКЧАВА! И тия Уроци ОТПАДАТ! Просто това е един НАУЧЕН УРОК! Нали. Зачерква се каквото е било и човек вече Продължава в НОВИ ИЗПИТИ И НОВИ УРОЦИ! НЕ че Уроците Свършват. 

Ето това е един от наистина големите Уроци, на които ни Учи МИЛОСТТА! Отлагайки нещата, да МОЖЕМ ДА СМЕКЧИМ СЪДБАТА СИ!

Хилядоръка Мадона неслучайно. Защото какво значи Хилядоръка? Много от Аватарите, хайде да не са хилядоръки, но са многоръки. Това означава, че този ДУХ ЕДНОВРЕМЕННО УЧАСТВА и РАБОТИ за много Процеси. Работи като Лечител. Работи като…  Помага за някакъв природен процес да се смекчи. В същия момент. Работи и да успокои някоя душа някъде, която страда. Разбирате ли? Това е многоркостта, нали? Която така са я изобразили. Тая способност на Аватарите да могат Едновременно да участва в много процеси. И това е КУАН ИН, която всъщност може да… Казват:

„КОЯТО ИЗТРИВА СЪЛЗИТЕ НА СВЕТА!!!“

Наистина много, много красиви неща човек може да прочете. Ако имате време, запознайте се. Който не е. 

Сега искам да мина на самата дума МИЛОСТ! Какво ОЗНАЧАВА? Като тук ще дам няколко от гласните, които миналата лекция в Стара Загора дадох всички гласни. Сега ще дам няколко съгласни, които всъщност изграждат тази дума. Защото днес там ни е Фокуса. Там ми го и дадох. Аз не решавам, просто това е нещото, за което днес трябваше да говорим. 

Първо ще ги кажа една по една буквичките. „М“ Буквата „М“ – Всеки първо се сеща за Материя, Майка и аз така си мислех, нали. Но се оказва, че „М“ е СПРАВЕДЛИВОСТТА! Чрез българският знак за буквата „М“ работи ПРИНЦИПЪТ НА СПРАВЕДЛИВОСТТА!

Ако се замислите, тя прилича на коронка, нали така. А СПРАВЕДЛИВОСТТА… ТОЧНО ТУК СА ПРОЦЕСИТЕ Свързани с ВЛАСТТА, С ГОРДОСТТА, С ЕГОИЗМА! И СПРАВЕДЛИВОСТТА НИ УЧИ НА СМИРЕНИЕ!!!

Ето да кажем и Майка. Първата буква е „М“. Защо точно е „М“? МАЙКАТА не е ли основния урок, на който се учи Смирението? Да и Любовта? Но Майката трябва да преодолее Егото си. Да се САМОЖЕРТВА! ДА СМИРИ ЕГОТО СИ В ИМЕТО на тази ДУША за което се грижи, за което отговаря. И това е наистина нещо, което е много, много близко до това, което всъщност е МИЛОСТТА НА БОГА!!! И това е Смирението, което дава Справедливостта.

Също Справедливостта. Това, което буквата „М“ показва. Това са две еднакви като хълмчета. Две еднакви хълмчета. Това пак е СПРАВЕДЛИВОСТТА, нали така? „Каквото повикало, това се обадило.“ 

Също ни показва, че МИЛОСТТА НЕ Може да се ИЗЯВИ за човек, който НЕ Е МИЛОСЪРДЕН! За човек, който ГОСПОДАРИТЕ НА КАРМАТА все още го държат в Кармичните Процеси. Какво значи това обаче? Защото МИЛОСТТА СЕ ИЗЯВЯВА по Много Начини. 

Милостта. Да кажем, хайде нещо не ни върви. За всеки има такъв, нали. Постоянно хората ми разказват. Тук куца, там. Всеки различно. Куцат различни неща. Но МИЛОСТТА НЕ Е ли? Знаете ли? Имала съм хора, на които съм помагала. Изключително тежки случаи. Загубили разсъдъка си, хора. Загубили здравето си. В тежко здравословно състояние хора. Да, да кажеш:
– Има и карма. Има защо да е така.

Но срещала съм и други хора, които също имат карма, но БОГ Е ПРОЯВИЛ МИЛОСТТА СИ! Между другото, точно това пишеше за КУАН ИН, че ТЯ се ЗАСТЪПВА преди Прераждането, че тя се застъпва за това, следващото Прераждане на хората да е ПО-МИЛОСТИВО! Да НЕ Страдат толкова много. Да си научат уроците, но малко по-меко, по-милостиво. 

И НАИСТИНА ЦЕЛИЯТ НИ ЖИВОТ е една ПРОЯВА НА БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ! От раждането. От това, че сме здрави. От всичко, което имаме. От всички хора, с които сме заобградени. Да, имаме някаква проблемна там връзка, да кажем. Но това пък е КАРМАТА. Значи ТАМ СА УРОЦИТЕ! Там трябва да учим. Там имаме нещо да усъвършенстваме у себе си. И ТОВА ПАК Е ПРОЯВА НА МИЛОСТ! Значи,  Милостта ти дава възможност да УЧИШ. Верно през СТРАДАНИЕТО. Как иначе ще си научиш урока? Да ви кажа, аз досега може да се каже, че не съм срещал човек. който си е научил уроци без да мине през Страдание. ТОГАВА ИДВАТ ГОЛЕМИТЕ ОСЪЗНАВАНИЯ И ГОЛЕМИТЕ ПРОМЕНИ. Та това е Буквата „М“ – СПРАВЕДЛИВОСТ! 

След това имаме „И“. Предния път говорих с Буквата „И“. Това е БОЖЕСТВЕНАТА МЪДРОСТ! Нали казахме, това са двата стълба на живота. Нагоре и надолу. ИНВОЛЮЦИЯ, ЕВОЛЮЦИЯ и СТЪЛБАТА НА ЖИВОТА, която ги свързва. На какво ни УЧИ МЪДРОСТТА? На това, което говорих. Наистина за първи път си позволявам да говоря малко По-Емоционално за Месоядството. МЪДРОСТТА НИ УЧИ ДА ЦЕНИМ ЖИВОТА във Всичките му Прояви. 

След това имаме Буквата „Л“! Буквата „Л“ Е БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ! Знак на БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ. БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ НИ УЧИ НА САМОЖЕРТВА! Човек, който НЕ Е МИНАЛ през САМОЖЕРТВА, няма как да стигне до БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ! В това съм убедена. 

След това имаме „О“. Също го обясних. „О“ е ЛЮБОВТА НА БЛИЖНИТЕ. И така много хубав символ. Ако аз съм центъра на „О“, а всички хора около мен са окръжността, това са всъщност моите Ближни. Основен Закон и Урок – ОБИЧАЙ БЛИЖНИЯ СИ! Майка, баща, деца. Сестри и братя, любим. Защото това са нещата, които наистина много трудно се ПРОЩАВАТ. Наистина много се държи ГОРЕ на ЛЮБОВТА. И там са ни наистина НАЙ-ГОЛЕМИТЕ УРОЦИ И УЧИТЕЛИ!

След това имаме „С“, Буквата „С“. Това е СЪГЛАСЯВАНЕ. ПРИНЦИПА НА СЪГЛАСЯВАНЕТО! Тя и самата буква го изобразява. Значи обърнат си… Значи Загърбваш, Обръщаш гръб на Егото си, на Желанията и Мераците си и се ОБРЪЩАШ КЪМ СВЕТЛАТА СИЛА! И си в това, което казваме:

„ДА БЪДЕ ВОЛЯТА БОЖИЯ!“

Значи ОБРЪЩАШ се изцяло към НЕГО! Изцяло си в ПОТОКА. В това, което СВЕТЛАТА СИЛА иска от нас да Изявим. И обръщаш един вид гръб на ЕГОТО, което иска винаги човека, нали. Той да бъде центъра.

И „Т“ е ЗНАК НА ДОБРОТО! Като в случая Доброто, значи както е „Т“… В Изначалната азбука „Т“ НЕ е било Равна чертичка отгоре, а е било Куполче. Какво ДАВА ДОБРОТО? ТО ДАВА ЗАЩИТАТА! И всъщност този знак, е знак на Защитата. 

„Който живее под покрива на ВСЕВИШНИЯ, той ще пребивава под сянката на ВСЕМОГЪЩАГО.“ 

Изключително е! Просто е изключително как с едни чертички древните са закодирали невероятни неща, нали.

И всъщност какво означава, ако съберем цялата тази кодировка? 

Че БОЖЕСТВЕНА МИЛОСТ, БОЖЕСТВЕНА, НЕ АНГЕЛСКА, НЕ ЧОВЕШКА, нали. БОЖЕСТВЕНА МИЛОСТ към Човек се ПРОЯВЯВА, ако той се е НАУЧИЛ на СПРАВЕДЛИВОСТ! На СМИРЕНИЕ! На МЪДРОСТ! ДА ЦЕНИ ЖИВОТА! Да СЪСТРАДАВА на всички малки душички. Големи и малки наричаме животните. Те наистина са такива мънички. Ако се е научил на БОЖЕСТВЕНА ЛЮБОВ, ДА ПОЖЕРТВА нещо от СЕБЕ СИ. НЕ само да Егоистът, който само за себе си гледа, нали. Ако се е научил на ЛЮБОВ КЪМ БЛИЖНИТЕ! Ако се научил на СЪГЛАСЯВАНЕ С БОЖИЯТА ВОЛЯ! На СМИРЕНИЕ И СЪГЛАСЯВАНЕ! И който се е научил да ПРИЛАГА ДОБРОТО! И затова МИЛОСТТА е един КОМПЛЕКСЕН ПРИНЦИП, защото той включва всички тия неща. За да станеш Истински МИЛОСЪРДЕН И МИЛОСТИВ ЧОВЕК ти трябва да си Развил и тези ШЕСТТЕ В СЕБЕ СИ!

Значи МИЛОСТТА Е И ЛЮБОВ, И ДОБРО, И БОЖЕСТВЕНА ЛЮБОВ, И МЪДРОСТ, И СПРАВЕДЛИВОСТ!

Така. Като БОЖЕСТВЕН ПРИНЦИП ще ГО видите в картичките, които имаме. ЗАВЕТИТЕ НА ХРИСТОВИЯТ ДУХ – Тринадесетте! Принципът на МИЛОСТТА НИ УЧИ на следното нещо:

„Поставяй се в положението на другия и проявявай разбиране и състрадание. Радвай се на успехите му и му давай Свобода!“

Колко от вас са успявали в някой разговор, когато другия човек, с който общуваме. Прави нещо, което на нас не ни харесва, той да успее да се постави в неговото положение. Да разбере истински защо този човек така реагира. Но не да го разбере просто с ума си. Да кажеш:

– Да бе, той е такъв, защото, нали има карма. Има не знам какво си там. Нещо е грешал. Заслужава си, нали да е така. Но да го РАЗБЕРЕШ и със СЪРЦЕТО СИ този човек и тогава вече си В МИЛОСТТА! Тогава нито един от хората около нас НЕ е черен. Това е просто поредният човек, който някакъв Урок НЕ си е Научил. И ние като малко По-Осъзнати хора, ИМАМЕ ЗАДАЧАТА НЕ да му се дразни, а ДА МУ ПОМОГНЕМ ДА ИЗРАСТНЕ! Ние затова сме всички тук. И да му Даваме СВОБОДА! 

„Радвай се на успехите му“

Е, стига с тая завист. Въпреки че… Знаете ли казват, че българина бил геният на завистта, нали. Ако се роди, Георги го е казал, ако се родял гений, щял да се роди в България, на завистта. Говорила съм с хора, които са пътували много в чужбина. И са ми казвали, че не е точно така. Че и в чужбина има завистливи хора, че и там това нещо го има. 

Но знаете ли какво казва Учителя? Учителят казва:

„На Българина му липсва МИЛОСТ.

Това е нещото, което на българина му липсва. Пада някой на улицата. Колко хора отиват да видят какво става? Един ако се появи след десет минути. Виждала съм го това. Чела съм за такива ситуации. Ами всички други къде са ни сърца? Къде ни е Духовността, ако на Дело не го приложим? МИЛОСТТА Е ЛЮБОВ ПРИЛОЖЕНА НА ДЕЛО! ДОБРО ПРИЛОЖЕНО НА ДЕЛО!

А сега те са три думи, които са много хубави, които са производни на МИЛОСТ. БОЖЕСТВЕНО МИЛОСЪРДИЕ! Милосърдието – Благотворителност, Милосърдие. Повечето хора го свързват с някаква благотворителност за раздаване на материални блага и това наистина е така. Това е качество, което човек, когато придобие, той се УЧИ НА ДАВАНЕ. Значи той се учи на ЗАКОНА ЗА ДАВАНЕТО. И това е много хубаво и са ми го казали:

„БОЖЕСТВЕНОТО МИЛОСЪРДИЕ Е ВЕЛИКО ДАВАНЕ! ВЕЛИКО ДАВАНЕ!“ 

След това МИЛОСТИВОСТ. „БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТИВОСТ Е ВЕЛИКО СЪСТРАДАНИЕ!“ 

И МИЛОЗЛИВОСТ! „БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОЗЛИВОСТ Е ВЕЛИКО СЪЧУВСТВИЕ!“

Има нюанси, има разлика. 

Така. Какво ни дава БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ? ИЗЛИЗАНЕ ОТ МЪКАТА И СТРАДАНИЯТА или поне един ПО-СМЕКЧЕН ВАРИАНТ за преминаване през УРОЦИТЕ НА ЖИВОТА!

Но знаете ли, нашата задача е НЕ Е просто да ПОМАГАМЕ на хората да излезнат от Мъката и Страданията. А нашата задача Е чрез Опита, който всеки един от нас трупа, да можем да им ПОСОЧИМ, всъщност къде е КОРЕНА на тяхната Мъка и Страдания! Защо всъщност страдат? Какво точно се случва, че тоя човек е в тази ситуация? И това с времето и опита човек, нали го добива. 

Другото, което е Много Важно. БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ ДАВА СЛОВОТО КАТО ДАРБА! Значи когато човек е минал през ИЗПИТИТЕ НА СЪСТРАДАНИЕТО. Може би тук да кажа няколко думи за тия изпити. Му ДАВА ДАРБАТА БОЖЕСТВЕНОТО СЛОВО! 

Имали сме лекция за БОЖЕСТВЕНОТО СЛОВО! Значи когато човек до теб е в някаква такава ситуация, че ти да можеш да му кажеш нещо. ДА МУ ПОМОГНЕШ, ТИ ДАВАТ И СЛОВОТО. Какво да му КАЖЕШ, така че да му Внушиш. ТОЙ Наистина ДА ОСЪЗНАЕ нещо и ДА СЕ КОРИГИРА! И това е Изключително нещо. 

БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОЗЛИВОСТ Е ВЕЛИКО СЪЧУВСТВИЕ! Ще ви дам един пример, когато ме обучаваха на това нещо, нали. Ситуация. Отиваме някъде. Беше на Голяма БОГОРОДИЦА. Ще ходим на разходка в планината над Юндола. С една приятелка и Георги. И хайде вече да тръгваме, изведнъж той казва:
– Ами много ме боли мазола и не мога да ходя.
И сега, аз понеже съм свикнала постоянно да ме подлагат на изпити и съм си нащрек и се казах:
– Аха, ясно. Замълчах си и даже нещо се пошегувах. Викам:
– Да знаете, че ако чуете, че на Георги всичко му е наред, значи да знаете, че нещо не е наред. 

В Смисъл че.. Нали просто ние сме хора, които и чужди неща преработваме. И така, с нас постоянно има някакви процеси. И се пошегувах по този начин. А моята приятелка започна да го разпитва за мазола му. Един вид прояви съчувствие. Това, което аз не проявих в този момент. И после ми го казват:
– Ето да, взе си изпита обаче не прояви съчувствие. Прие го спокойно, даже се пошегува, но не съчувства на Георги за мазола.

Стана ми, разбира се, леко неприятно, защото това е празник. Настроил си се. Отиваш, нали. Катериш с колата толкова, по завоите нагоре, с идеята да се разходим. И се оказа, че няма да се разхождаме. А нещо друго, но това го потуших. И ето това са изпитчетата, които отгоре ни подлагат, за да, нали. За да се види.

Трябва да ви кажа, че след днешната лекция тия неща ще започнете да ги забелязвате. Защото когато ние се помолим, това не е нещо, което мигновено става. Ние се помолихме в общата молитва, нали? Дай ни, как бяха точно словата? Да се НАУЧИМ НА МИЛОСТ. Да прояви Милост, Да се НАУЧИМ НА СЪСТРАДАНИЕ и така нататък. СВЕТЛАТА СИЛА ще започне да ни ОБУЧАВА на това, нали така и това е за хубаво. За да се научим. Това е много важно, защото Много Хора ОЧАКВАТ МИГНОВЕНО! МОЛЯТ СЕ ЗА НЕЩО И – А – ВЕДНАГА ДА СТАНЕ! НЕ СТАВА ВЕДНАГА! Това е един ПРОЦЕС. Може да е месец, два, три. Докато си научиш с уроците, които са в тоя отдел на Космически Университет, както го наричаме.

Излизане от мъката и страданието. Прекрасно. БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ Е ОСЪЗНАНВАНЕ И ЯСНОТА! 

Кой съм аз? Каква е ценността ми? Какви са силните ми страни? Много жени страдат от това, че не са дооценявани и така нататък. А много хора пък от друга страна НЯМАТ ЯСНОТА какво точно се случва. Сънувах това. Случи се онова. Видях не знам какво видение. Обаче какво означава това? Това го наричаме ДАР НА РАЗЛИЧАВАНЕ. Да видиш какво всъщност си видял. Тоест да можеш да го видиш, нали. Това е Ясновидска Дарба. Да можеш да го видиш. Но за да имаш Яснота трябваше да трябва да имаш и другият дар. Какво се очаква от теб? Всъщност защо ти го дават това нещо като символ. Като видение. Какво трябва да направиш? И това е ДАРЪТ вече НА СЪОБРАЗАВАНЕ! ДАРЪТ НА МЪДРОСТТА, който ни УЧИ да си ТЪЛКУВАМЕ нещата. Да тълкуваме сънищата. Да тълкуваме виденията. Да тълкуваме случките, които са постоянно около нас. ЗНАЦИТЕ! ЯСНОТА и за да имаме Яснота, хубаво. Обаче последният ДАР е, говорила съм за това – НА ЛЮБОВТА. ДА ПРЕСЪТВОРИШ СИТУАЦИЯТА! Да кажем, учат те. Учат те, така да го обърнеш, че то да заработи не само в твоя полза, но нали. Тоя урок, така да преминеш през него, че да промени живота, може би и на много други хора. И те затова ти го дават, ако можеш да промениш нещо. Така. И Осъзнаване. ЯСНОТА е наистина Много Важно. 

„БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ Е ДЕЙСТВИЕ. ЛЮБОВ В ДЕЙСТВИЕ!“ Това наистина… Това е от Мими, която заснема беседите. Много важно наистина. Също от нея:

„НЕЖНО, НЕОБХОДИМО, НАВРЕМЕ, С ЛЮБОВ, С ГРИЖА, БЕЗУСЛОВНО, НЕЗАБЕЛЕЖИМО, ПОДКРЕПЯЩО, ПРЕМЪЛЧАВАЩО дори. УВЕРЯВАЩО, ТОПЛО, СВОБОДНО, ПРИЕМАЩО, МИЛО ДА ОБЩУВАМЕ, за да ни стане Топло и Хубаво, че ни има на този свят. Не постъпва ли БОГ точно така с нас?“

БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ Е ПОДАРЕН ЖИВОТ! Амнистия. Има друга дума, нали. АМНИСТИЯ! Знаете ли колко ВЕЛИКО е това за един, нали ЧОВЕК С ДУХОВНА КАРМА ДА МУ ДАДАТ АМНИСТИЯ за ред неща. 

Да кажем Епилептиците са хора, които имат много КАРМА ТЕЖКА С УБИЙСТВА Обикновено или САМОУБИЙСТВА много, в много прераждания. И всъщност те с всеки Припадък Преживяват СМЪРТТА. Която са отнели някога.

И Подарен Живот, нали това да ти ПОДАРЯТ ЖИВОТА, тоест да се ОТТЕГЛЯТ от теб ГОСПОДАРИТЕ НА СМЪРТТА,  ДУХОВЕТЕ НА СМЪРТТА и да преминеш. ДА ГИ ПРЕОДОЛЕЕШ! Това да ви кажа една от ВЕЛИКИТЕ ПОБЕДИ – ДА ПРЕОДОЛЕЕШ СМЪРТТА, която ти е заложена! Понеже си направил някакви грешки там. ЯЛ си МЕСО. УБИВАЛ СИ ЖИВОТНИ и не знам какво си. 

Всички ХОРА, които ЯДАТ МЕСО СЕ СВЪРЗВАТ С ТЕЗИ ЙЕРАРХИИ. И след това е наистина МНОГО ТРУДНО Е да се ОТКАЧИШ от ТЯХ. Просто наистина много трудно. Аз години. Аз мислех, че месоядството не е кой знае какво, защото да кажем, аз преди петнадесет години съм станала вегетарианец. Е, петнадесет години са минали, значи трябва да се ИЗЧИСТИЛО! ДА, ама НЕ Е! НЕ Е! Значи ВЛИЗАШ В СПИСЪЦИТЕ на тия ЙЕРАРХИИ! СВЪРЗВАШ СЕ С – ИЗГЛЕЖДАТ КАТО ДРАКОНИ! Едни СИЛИ, които са ОКОЛО ТЕБ! И НАПРАВЛЯВАТ ТЕ И ТИ ВНУШАВАТ и т.н. СЕРИОЗНО Е!

И наистина ето чак сега имаме, нали това е нещо, което се ПРЕЧИСТВА след толкова много време. И много работа. НАИСТИНА МНОГО РАБОТА!

БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ Е И СМЪРТТА! Това също са ми го давали. Баба ми навремето като беше болна и казва:
– Да си замина. Да се куртулисам – така казваше. 

И наистина, когато човек премине през ТРАНСФОРМАЦИЯТА НА СМЪРТТА се УМИЛОСТИВЯВАТ Нещата! В следващото му прераждане са по-милостиви, нали. Един по-милостив вариант пак на обучение, на неща, които той преживява. Смъртта наистина носи Милост, колкото и странно това да изглежда. 

БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ Е УСКОРЕНА ЕВОЛЮЦИЯ! 

Трябва да ви кажа, че това, което сега Преживяваме… Да кажем УЧИТЕЛЯ е казал, че един човек за да Стане СВЕТИЯ трябва да има 555 прераждания. От Аватарите почти НЕ съм срещал човек, който да има над 100. Много са малко, което значи, че НИЕ СМЕ ДУХОВЕ СЛЕЗНАЛИ преди около 3 000, 4 000 години тук. Рядко са такива, които са от Атлантида. Това са ТИТАНИТЕ де факто, нали. ТИТАНИТЕ, това са Аватари, които са слезнали тогава. От Лемурия НЯМА! От другите раси няма, нали. НЯМА АВАТАРИ, които толкова отдавна да са слезнали. 

И всъщност какво става? Ние имаме… Да кажем ето АЗ ИМАМ 54 ПРЕРАЖДАНИЯ. Това е 55 -то. Но АЗ ПРЕРАБОТВАМ толкова много ЧУЖДА КАРМА на всички хората, на които ПОМАГАМ, че все едно ИМАМ ТЯХНАТА ОПИТНОСТ. Защото АЗ РЕАЛНО Я ИМАМ. Поради това, че НОСЯ ЧУЖДА КАРМА АЗ МИНАВАМ И ПРЕЗ ТЕХНИТЕ УРОЦИ! И по тоя начин АЗ ИМАМ НЕ 555, А 5 555, но това е друга тема, нали.

И наистина е така! Просто В МОМЕНТА СЕ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ Човек да ПРЕЖИВЕЕ САМО ЗА ЕДНО ПРЕРАЖДАНЕ Наистина МНОГО НЕЩА! ГОРЕ на това се ВЪЗХИЩАВАТ и Казват:
– Уау, каква възможност се дава на тия хора. 

Ние тук Долу си Страдаме и си казваме, нали.. Съвсем други са нещата. Но това е факт. И ТОВА, което СЕГА СЕ ДАВА НА АВАТАРИТЕ като СИЛА. Като ВЪЗМОЖНОСТИ и като ОСЪЗНАВАНЕ. Като ИЗРАСТВАНЕ Наистина МНОГО УСКОРЕНО! 

Преди е трябвало наистина МНОГО ВРЕМЕ. МНОГО ПЪТ ДА СЕ ИЗМИНЕ, за да се ПОСТИГНАТ ТЕЗИ НЕЩА, които СЕГА СЕ ПОСТИГАТ за НЯКОЛКО ГОДИНИ Буквално.

УСКОРЕНА ЕВОЛЮЦИЯ ОЗНАЧАВА и това, че… УСКОРЯВАНЕ НА ВРЕМЕТО. Много хора го забелязват. Всеки ден се моля за Ускоряване на Времето, защото това е БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ!

Сега ще ви дам пример, трябва да минеш през един Кален гьол. Значи единият вариант минаваш бавно. Потъваш защото, нали минаваш бавно и така се понакисваш в тая кал. А другият вариант минаваш много бързо. Е това е МИЛОСТ!

ВСЕКИ ДЕН СЕ МОЛЯ:
ГОСПОДИ, НАЙ-УСКОРЕНО, НАЙ-БЪРЗО ДА ПРЕМИНЕМ ПРЕЗ НЕГАТИВНИТЕ ПРОЦЕСИ!

НЕ САМО НАЙ-ЛЕКО, НАЙ-МИЛОСТИВО, но и НАЙ-УСКОРЕНО! И ДУХОВЕТЕ НА ВРЕМЕТО ни ПОМАГАТ и за това. И заради това е една от причините Времето наистина много да се ускорява. Просто сме в… Аз ги гледах, колко пъти, нали в сравнение с предишни. Примерно 2012 колко много се е ускорило времето. Това са едни МНОГО ЗАБЪРЗАНИ ПРОЦЕСИ, които СЛАВА БОГУ СВЕТЛАТА СИЛА НИ ПОМАГА ДА МОЖЕМ да ги… Някак си ТЕЛАТА НИ, да Успяват да се АДАПТИРАТ към… Това са едни ПОСТОЯННИ, ПОСТОЯНИ ЕНЕРГИИ, които ПРЕМИНАВАТ през теб. И това е МНОГО ВАЖНО, нали ПО-ЛЕКО да МИНЕМ, ПО-БЪРЗО! Така, може да си го използвате във ваши молитви, ако има нещо, което да се случи или се е случило сега. 

„МОЛЯ ТЕ ГОСПОДИ, ПО-СКОРО, ПО-БЪРЗО И УСКОРЕНО, И ЛЕКО ДА ПРЕМИНЕМ ПРЕЗ НЕГО!“

Така, тука една моя приятелка е разсъждавала по тоя въпрос, че това е един Шанс на УСКОРЕНА ЕВОЛЮЦИЯ! ДА СЕ РАЗВЪРЖЕМ! ДАВА НИ СВОВОДА! ДА НАУЧИМ УРОЦИТЕ СИ! ДА ВЪЗВЪРНЕМ ИЗНАЧАЛНАТА СИ СВЯТОСТ И ЧИСТОТА, БЕЗСМЪРТИЕ с ЛЕКОТА! ДА СТАНЕМ ДУХОВНИ, за да си ОТИДЕМ ПРАВЕДНИ! 

Така. Или това, което ГЕОРГИ казва: ОТ ШЕПА МРАК ДА СТАНЕМ ШЕПА СЛЪНЦЕ!

Не знам колко от вас ОСЪЗНАВАТ, как са били преди? Ето това също е.. Отгоре са ми казвали: „Хората са все недоволни.“

Да кажем ГОСПОДАРИТЕ НА КАРМАТА. Ти им ПОМАГАШ – това, това, това. ОБЛЕКЧАВАШ им ред неща. СПАСЯВАШ ги от ред неща, които ТЕ ги Заобикалят, даже НЕ им се случват. Никой не го забелязва! Никой! Е, е сигурно има хора го забелязват, нали като нас, но… Така че е Хубаво да се НАУЧИМ Наистина да БЛАГОДАРИМ, защото знайно или незнайно, много неща вървят. И вървят в наша полза, но ние просто НЕ го знаем. НЕ си даваме сметка точно какво се случва. НЯМАМЕ още тази ЯСНОТА И ОСЪЗНАТОСТ! Ако се върнем назад обаче и се сетим как сме били преди десет години. АЗ поне за себе си мога да кажа, че за всяка беседа, след нея следващата СЕ ЧУВСТВАМ МНОГО ПО-РАЗЛИЧНА! Просто ОГРОМНА РАЗЛИКА за два месеца. Горе-долу на два месеца. Сигурно и някой от вас го е забелязал това. Огромни разлики. И като визия дори. Да и като визия. 

БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ Е ИЗОБИЛИЕ!

Защо акцентирам на тези неща? Защото това са неща, които горе-долу до Следващата Беседа, която ще бъде през октомври във Варна. ЩЕ ГИ УЧИМ ТЕЗИ УРОЦИ! ЩЕ МИНЕМ ПРЕЗ УСКОРЕНА ЕВОЛЮЦИЯ! ЩЕ МИНЕМ ПРЕЗ ИЗПИТИТЕ НА МАТЕРИАЛНОТО СЪЗНАНИЕ, което когато бъде ПРЕОДОЛЯНО! Това НОСИ ИЗОБИЛИЕ! Изобилие това НЕ е, нали пълна касичка, дето съм си я скрила там някъде, в някой шкаф. Но е това са много неща, които се дават на човек като възможности. Като контакти, приятелства, познанства. ОПИТНОСТ! Просто една МНОГОПОСОЧНОСТ! И едни множество опции на живота му, нали. Една многополярност на живота му. 

БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ Е ОСЪЩЕСТВЕНА АНДРОГИННА ЛЮБОВ!

Тук да си дойдем на думата, дето е тема на всеки втори може би от нас, който съм се виждала, който не съм. Не знам, но Любовта и Партньорството. Трудна тема. Защо е трудна? Защото ВСЕКИ НА ПРАКТИКА Е НАРУШИЛ БОЖИЯТА ЗАПОВЕД:
„ОБИЧАЙ БЛИЖНИЯ СИ!“

И който се карал с партньора си и не знам какво си там преживявал с него трудности. Сега има трудности в любовта. Обаче това, което забелязвам напоследък са доста промени в тая посока. Включително смятам, че и медитацията, която така пуснахме. Също помогна много за това. МЕДИТАЦИЯТА ДЕСЕТО ИЗМЕРЕНИЕ! Нали десето беше? Точно така. Десето измерение е много хубава медитация. ПОСВЕТЕНА ТОЧНО НА ПАРТНЬОРСКАТА ЛЮБОВ! Така че, следващите два-три месеца ще има при доста хора. Дори тези, които много дълго. Са минали през ИЗПИТА на ДЪЛГОТЪРПЕЛИВОСТТА, ЩЕ ИМА ПРОМЕНИ в тази посока. То вече ИМА. Аз просто го виждам при доста приятели, вече се очертават нещата. И честно да ви кажа много се радвам за това. Защото… 

Защо е така? Защо да кажем при Определени хора това е ЗАДЪРЖАНО досега? Освен КАРМАТА, дето казах Я ИМА Всеки. НЯМА Човек НЕЩО ДА НЕ Е ГРЕШАЛ КЪМ БЛИЖНИЯ СИ! И даже много хора си мислят, че е нормално да се скарам на мъжа си. Да го нахокам, нали. Да го вкарам в правия път или не знам какво. Нормално. Неосъзнатите хора така. 

Но другата причина това да се забавя е, че ЛЮБОВТА е Всъщност, нали така навсякъде е написано – Е НАЙ-ГОЛЯМАТА СИЛА! И всъщност забелязвам, че хората от Аватарите, които са ПО ДВОЙКИ ВЕЧЕ. ДУХЪТ ИМ РАБОТИ МОЩНО. РАБОТИ СИЛНО! Ето да кажем КЛЮЧАРИТЕ. Отдавна са заедно. Познаваме си ги нашите приятели. За да се движим между ИЗМЕРЕНИЯТА без тях, няма кой да ни Отключва и Заключва ПОРТАЛИТЕ! Разбирате ли? И когато ТЕ СА ЗАЕДНО ДУХЪТ ИМ РАБОТИ МНОГО МОЩНО! ТОЙ Е МНОГО СИЛНО ИЗЯВЕН! 

Тоест наистина има един праг, който БОГ вече ти ДАВА твоята друга част до теб, за да може ТЯ да работи успоредно с теб. СИНХРОННО,ЗАЕДНО, В ХАРМОНИЯ! За да може ДУХА, който е ГОРЕ И СЕ ИЗЯВЯВА чрез вас двамата ДА РАБОТИ НАИСТИНА МОЩНО! И това го прави ЛЮБОВТА всъщност. ТЯ ДАВА ТАЯ СИЛА и тази възможност. 

За ПРОЦЕСИ, които все още НЕ Е ДОШЛО ВРЕМЕТО за това, нещата се Забавят. Не е дошло време да кажем на Земята да има войни, но ще има. Но не е дошло времето и заради това тази двойка от Аватари, които отговарят за войните нещата са все още в изчакване. Не е дошло време и за много други неща да се случат на Земята. 

Просто НИЕ НЕ ПОДОЗИРАМЕ СИЛАТА СИ! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГОЛЯМА СИЛА! И трябва да ви кажа, че наскоро ми разказваха за МАРИЯ МАГДАЛИНА. И това, което ми казаха за НЕЯ Е, че ТЯ е можела и знаела много неща, но НЕ ГО Е ПОКАЗВАЛА! Това е наистина така. И горе-долу сме така и ние, само дето може би НЕ Всеки ОСЪЗНАВА КАКВО МОЖЕ. Хайде Какво Знае е друг въпрос, но КАКВО МОЖЕ, наистина малко хора ОСЪЗНАНВАТ!

БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ Е ЗДРАВЕ! 

Тоест това е нещото, за което БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ през следващите месеци ще се ИЗЯВЯВА и ЩЕ ИМА ПОДОБРЕНИЯ В ЗДРАВЕТО НА МНОГО от нас и вас. Защо е така? Защото досега, както вървяха процесите. Значи нали казват:

„ОБЛЕЧЕНИТЕ В БЕЛИ ДРЕХИ!“

Това БЕЛИТЕ ДРЕХИ са всъщност ВСИЧКИТЕ ТЕЛА И СТРУКТУРИ НА ЧОВЕШКИЯ ОРГАНИЗЪМ! ТЕ са 399, както съм казвала. И едно от тях е ФИЗИЧЕСКОТО ТЯЛО! Във всички останали ПРОЦЕСЪТ Е ЗАВЪРШЕН! На Пречистване! На Хармонизиране! Синхронизиране! На Промени, Еволюции. Просто НЕ ЗНАЕТЕ какви Процеси всеки ден вървят в ТЕЛАТА И В СТРУКТУРИТЕ на Човека! И там нещата така са пречистени, но във физическото тяло не са. Което на практика означава, че след, нали то вече всъщност се случва това. Някои нещица като болежки неща отпадат, защото това е нещо, за което сега говоря е отпреди някъде месец. 

РЕАЛНО ИМАМЕ ВЕЧЕ 398 БЕЛИ ДРЕХИ! И една, която все още не е дадена и това е Физическото тяло. Така че, вече няма какво друго да се пречиства. Остава физическото тяло. И остава, нали някои от грешките от това прераждане, които да се допречистят. Съответно това ще доведе и до СИЛНИ И МНОГО ЯВНИ ОЗДРАВИТЕЛНИ ПРОЦЕСИ. Между другото мисля, че след днешната Медитация, ще ми интересно след това да споделите. Ще има такъв ефект, някакъв при някои. Може би при всеки. Не знам. Наблюдавайте.

БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ Е ЖИВОТВОРЯЩО СЛОВО!

Казахме една от Силите, Дарбите, СИДХИТЕ, които когато човек мине през уроците на МИЛОСТТА И СЪСТРАДАНИЕТО му се дава СЛОВОТО. Да може да Работи чрез СЛОВОТО!  Какво значи ЖИВОТВОРЯЩО? От сутринта между другото си задавам този въпрос. Защото това са ми ПОСТУЛАТИ, които са ми под диктовка. „Е ЖИВОТВОРЯЩО СЛОВО!“ Обаче от там насетне точно, нали. Точно за какво става въпрос? 

Има и СЛОВО, което НЕ Е ЖИВОТВОРЯЩО! Има и СЛОВО, което е НЕГАТИВНО СЛОВО! Всичко е СЛОВО! За това говорихме в лекцията в Пловдив. Всеки един ДУХ има и СЛОВО, чрез което той се Изразява и чрез което ТВОРИ РЕАЛНОСТТА! Има и СВЕТЛИ ДУХОВЕ И ТЪМНИ ДУХОВЕ! Тъмните Духове също Работят чрез СЛОВОТО! И между другото един от начините, които ни Обучаваха – Проблеми с храносмилането. Беше наистина… 

А, тук пак ще акцентирам, защото наскоро ми го дадоха за Месоядството. Един от ефектите. Има хора, които искат да отслабнат, но НЕ Могат. Хора, които искат да напълнеят, но НЕ Могат. И се оказа, че едно от нещата, които се случват е Процес в Хипофизата. Това е Жлезата – Царицата на Жлезите, която е най-отгоре. Там се случват такива промени, че този човек с каквото и да се храни НЕ Може да напълнее. Просто метаболизма му. Там някакъв хормон ли е подтиснат? Не съм проверявал точно. Но разбирате ли, колко важни са всички нещица, нали, които ние мислим, че са ей така, нали голямата работа. 

И всъщност дълго време в кавички ни „наказваха“, нали. Пак казвам НЯМА НАКАЗАНИЯ! ИМА ИЗПИТИ И ОСЪЗНАВАНИЯ! Но все пак не беше много приятно. Хапваш нещо. Вътре има Отрицателно СЛОВО! НЯМА ЖИВОТВОРЯЩО СЛОВО! Има Отрицателно СЛОВО! А какво е Отрицателното СЛОВО? Това са едни и ако сте гледали филма вода. Имаше един такъв – ВОДА – Филм. „Великата тайна на водата“. Нали там показваха какво се случва във водопровода. Как изглеждат молекулите на водата и как изглеждат, когато човек каже МОЛИТВА или някаква ФОРМУЛА. Или си и залепи нещо положително около водата. И нещо такова е Отрицателното СЛОВО. На Тъмните Духове СЛОВОТО са едни такива структури хаотични,  разпръснати, грозновати. Някои от тях приличат на чудовища. На ей такива неща, разбирате ли? ГРЕХОВЕТЕ на човека са една от причината, човек да се сблъска и с това. Със СЛОВО, което НЕ е Светло. Това е една от Причините МНОГО ДА ВНИМАВАМЕ в СЛОВОТО! И това е един от наистина МНОГО ГОЛЕМИТЕ И ВАЖНИ УРОЦИ, които явно ще се УЧИМ на него следващите месеци. Всичко така да поднасяме, че да е НЕЖНО! Да е МИЛО! Това, за което говорих. Общуването ни да е Нежно, да е Мило. Да е Положително и Животворящо! 

БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ Е МИР!

И наистина, когато ИСУС ХРИСТОС казва;
„МИР ВАМ!“

Това НЕ е просто едно такова „МИР ВАМ“, което голямата работа, казал „МИР ВАМ!“ И какво от това? ТОВА Е ЖИВОТВОРЯЩО СЛОВО!!!

Знаете ли какво е да ИМАТЕ БОЖЕСТВЕНИЯ МИР? Да нямаш тегоби. Да нямаш притеснения. Да нямаш кой да те, нали ДА ТЕ ВКАРВА В ИЗКУШЕНИЯ! Защото това са ИЗПИТИТЕ! Хайде от тоя изпит в другия изпит… Целият ми ден минава в изпити, нали и ОСЪЗНАВАНЕ! Прекрасно е, обаче, нали. Това са години вече. Колко хубаво нещо е МИРА! За МЕН МИРА Е ЕДНО ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ НЕЩА! И нещо, което най-много, така ми липсва. Защото това са едни постоянни процеси. 

Когато един такъв ДУХ каже: „МИР ВАМ!“ Какво значи това? Това значи, че няма вече причина вие да нямате Мир. Да ви е отнет мира, защото това е… ТОЙ Е ИМАЛ СЛОВОТО И ТО Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МОЩНО! И след това тия хора наистина са се успокоявали. Нещата са им се подреждали и така, само от едно „МИР ВАМ!“ Така че БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ ДАВА на хората МИР! И ДАЙ БОЖЕ следващите месеци, това да го усещаме все по-явно и все по-силно. Просто да имаме Спокойствие, Мир и Хармония. Неслучайно го говоря, защото Ефектът на СЛОВОТО Е Наистина МНОГО СИЛЕН!

Това мисля че е финала. Да. На нещата, които исках да споделя с вас.

Заповядай. 

Участник:
Радвам се, че сме заедно и въпроса ми е от една страна личен, но мисля, че интересува всички родители. Когато децата ми бяха малки, бяха по-духовни от мен. В момента в който аз реших да тръгна по този път, нещата сякаш се обърнаха. В началото си мислех, че е нарочно. Сега обичат месо повече отколкото като малки са яли. И понеже ГЕОРГИ каза, че на четвърти етап това ще бъде проблем за тях. А всеки един родител иска децата му да тръгнат по Духовният път. Ние като родители, можем ли да направим нещо? Или просто както казахте на Беседата в Пловдив. „Можем да се МОЛИМ, да ги Подкрепяме. Бих искала да променя това. Благодаря ви!

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Да. Аз а НЕ Прочетох ФОРМУЛАТА НА МЕСОЯДСТВОТО, а бях предвидила да я прочета и с това ме подсещаш. Това е едно от нещата, които може да казвате за децата си, а и за други близки, на които искате да помогнете. Защото в тази Формула е Закодирана наистина ГОЛЯМА СИЛА. Само да видя къде е записах. В интернет я има, наскоро я публикувахме.

Участник:
Тя е публикувана и може би всички са я прочели, но искам да знам ние, които още не сме стъпили здраво. И се борим сами с темата с месоядството, и полагаме усилия, и си носим отговорност. Но бих искала да знам, дали можем на тях да повлияем?

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Аз пак казвам освен по някакъв такъв индиректен начин, на никого за нищо НЕ Можем да влияем и НЯМАМЕ ПРАВО! 

Никой нищо НЕ ИЗБИРА ви кажа. То си е ПРОГРАМА! За всяка една Душа си ИМА Програма. Но това е наистина един от индиректните начини. Другото е ЛИЧЕН ПРИМЕР, което е най-силното нещо, което човек носи.

Сега. Не всички ще станат вегетарианци, това е ясно. Много от хората няма да станат и така е правилното за тези души. Сега мога да кажа конкретно за твоите деца. Ще има промяна при тях. Ще има Осъзнаване и Промяна. 

Сега, когато човек не си учи доброволно уроците, идват доброзорните уроци. И смятам, че това е едно от нещата, които наистина ще има промени в тази посока. Защото при себе си съм го наблюдавала. В следствие на това, че съм яла месо, преживях и хранителни разстройства, и какви ли не проблеми със стомаха. И нали просто човек, ако се наблюдава. Хапва нещо. Става му не добре. Става му тежко. Защо точно от месото му става тежко? И когато… И ДУШАТА УЧИ. Човек като Осъзнава, може това да не е толкова Явно. Може да не си даде сметка, нали на едно съзнателно ниво. Но на едно друго ниво Вървят Промени, които неизбежно водят до деня за хората, които това е определено. До деня, в който той казва:
– Окей, нещо НЕ МИ СЕ ЯДЕ ВЕЧЕ МЕСО! НЕ ЗНАМ ЗАЩО, но по някаква си причина НЕ Искам вече. 

Но като родители, като отговорни хора за близките си, бихме могли да казваме, тази ФОРМУЛА. ТЯ наистина е ЕДИН КЛЮЧ! Нека да я прочета.

 „ГОСПОДИ, моето съзнание се СЛИВА
С ТВОЕТО ВСЕЛЮБЕЩО СЪЗНАНИЕ!
ЛЮБОВТА И СЪСТРАДАНИЕТО МИ
към всички малки и големи Души
ме водят към един ЧИСТ ЖИВОТ,
който напълно изключва Месоядството!
Храната ми носи
ЖИВОТ И ЛЕКОТА,
СИЛА И ЧИСТОТА,
защото ТВОЯТА ЛЮБОВ Я ИЗПЪЛВА!“

Същото за близките, нали това НЕ Е НАМЕСА в Тяхната Свободна Воля, нали? Това е нещо като МОЛИТВА ЗА ПОМОЩ за всеки. 

Много хора са ме разбрали между другото погрешно, че ние едва ли не можем. Нямаме право да се молим за другите хора. Напротив, толкова много молитви има. Използвайте ги всичките ключове, но специално за здравето на някой НЕ Винаги имаме това право, наистина. Защото се намесваме вече в Еволюционната Програма. Но за подобни неща бихме могли, нали да искаме БОЖЕСТВЕНА ПОМОЩ И ПОДКРЕПА. За да може тая Душа да има някакви ОСЪЗНАВАНИЯ И ПРОМЕНИ!

Деликатна е темата с децата, нали и други хора са коментирали. И във фейсбук коментарии и така, наистина е деликатна. И не толкова лесна, просто защото всички сме… 

Това между другото е нещо, което също е Промяна. ОТДЕЛЯНЕ НА АВАТАРИТЕ от Колективното Съзнание на човешките души. Което на практика значи, че това Колективно съзнание Вече НЕ НИ ВЛИЯЕ! Това между то е много голяма СИЛА, нали. Нещо правиш, но НЕ Знаеш защо. Може да е от КАРМАТА. Може и да е от средата. Обикновено е от Двете! Обикновено е от Двете. Хората около тебе ти влияят. Което влияние ще отслабва. И най-вероятно това е една от причините, хора със зависимости по-лесно да могат да се ОТКАЗВАТ от различни такива неща. 

Заповядай. 

Участник:
Здравейте, казвам се Павлова. ….Как да се справяме с „Тъмнината“?

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Тъмнината. Да се справяме като какво? Каква е твоята опитност точно?

Участник:
…..Виждам БОЖЕСТВЕНОТО В Хората, в същото време виждам и Тъмнината. Как да се справя?…. 

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Ние с теб виждали ли сме се? Май да. 

Участник:
Миналата година. Миналото лято.

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Знаете ли кое е странното, че това което на човека му е най-силният урок. Където е копнежа на душата му. Където всъщност и му куца, нали. Му е най-силният и труден урок за преодоляване. Всъщност ТАМ МУ Е И СИЛАТА!

Да кажем ти си ДУХ който умее… И това ще го забележиш, нали. След време ще го забележиш. Който УМЕЕ ДА ДАВА СВОБОДА! Да дава свобода на другите, а ти помагаш и на Аватарите да се учат на това, защото много от нас не са се научили на това, нали. Много от нас имат изисквания, очаквания от хората около себе си. 

Как да стане това? Не мисля че има рецепта, нали. Да се каже с две думи точно какво да направиш, за да виждаш Светлото в другите хора. С всеки следващ опит в това съм убедена. Може да не го виждаш все още. Но със сигурност имаш някакъв вече успех. Не може да няма никакъв успех.

Участник:
Аз съм човек, който иска още…  В такъв смисъл, да дам всичко от себе си… Да Изчакам.

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Ей точно това, което говорихме, че ни учи Богинята. Източната Богиня на Милостта. Да… И това ми е моя съвет към много хора, които идват с най-различни проблеми. Оттегли се и изчакай. Не го мисли това нещо. След като НЕ се е случило, значи просто НЕ е Дошло Времето то да се случи, нали. Ако ти се терзаеш и страдащ, че не се е случило. Не е добре. Но ако просто, нали се оттеглиш. ОТТЕГЛИШ СИ ЕНЕРГИЯТА от… Дали е човек, който ти създава проблеми. Георги казва: „Бягството е позорно, но Сигурно!“

Значи оттегли се за известно време от тая ситуация. От тая среда. От тоя човек. 

Аз се надявам сега да отговарям и на други хора, с които най-вероятно няма да успея за лична среща, защото няма как да се случи с всички. Тъй че, въпросът ти е много хубав и се надявам, и на други хора да отговаряме за това. Защото тая склонност да се вторачваме в проблема е всъщност нещото, което ние всъщност го подсилваме. Ако ние се оттеглим и започваме да го гледаме отстрани. 

Примерно някой човек се тръшка или ядосва около нас. Ако аз съм до него. И не съм развила в себе си ЛЮБОВ и Състрадание. И Нямам тая Духовна Сила да му Повлияе на тоя човек. Аз влизам в неговото нещо. Резонанса започва да работи. Съответно започваме да се караме. Да се тръшкаме. Какво се получава? Едно голямо нищо. Още по-лошо става, нали. Защото още нова карма и нова карма. Но ако аз се оттегля. И се кажа:
– Окей, нека той живее неговия живот. За сега не мога да се справя с това нещо.
Някои хора казват:
–  Това не е ли бягство от… Бягство, нали.

Не е бягство. Това е едно временно оттегляне, в което ти Осъзнаваш. Променя се нещо в теб. Най-вероятно и в тоя човек се променя. И като дойде времето отново сте заедно. И вече малко по-леко да се разбирате. Това наистина е така. Тъй че, това е здравословната дистанция, за която съветвам. Благодаря ти за тоя въпрос. 

Вижте, това е също … Нещо като групова терапия, което си правим. Защото когато говорим за нещо, което касае един човек. Това е отговор и за много от вас, така че го виждате от тази гледна точка, нали. Това не е, нали, сега ще излезна и ще говоря за личните си неща. Не е така. Това е всъщност един начин, когато аз обмена, споделя моя опит. И моите въпроси. Да мога да помогна и на други хора да осъзнаят нещо, което аз в момента уча или търся. Затова казваме, че въпросите са много важно нещо. 

Участник:
Здравей Силвина, благодаря, че сме заедно…… Аз съм от Стара Загора

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Наистина ти имаше проблем с работа та си. Спомням си.

Участник:
Сега отново имам….

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Отново имаш обаче.

Участник:
Ти ми каза, че задействам процеси. Сега работя…. И усещам много неща там…. Трудно ми е много, но не мога да разбера… Да бягам ли?….

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Все още не. Ако забелязахте НЕ казах БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ Е ПРОФЕСИОНАЛНА РЕАЛИЗАЦИЯ!

Защото много хора искат това. Но за това нещо има още малко неща, които имаме да преживеем явно всички. За да започнем наистина да правим това, което много бихме искали да правим. Но сега правим нещо друго. Така че ти Благодаря за и тоя въпрос, защото със сигурност касае много хора. Много от нас си влагаме енергията в момента в което не винаги е най-симпатичното нещо. Нали така? 

Участник:
А, кога…

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Когато стане така, че се подредят нещата, за да напуснем ситуацията. Аз съм убедена, че нищо не зависи от… Нали, дето казват Свободна Воля – НЯМА такова нещо. 

След като ситуацията Започне да се разрешава. ИМА БЛАГОСЛОВИЯТА ОТ СВЕТЛАТА СИЛА! Ти си НАУЧИЛ там каквото имало да научиш. Направил си каквото имаш. ЗАДАЧИТЕ, които, нали… ВИДИМИ И НЕВИДИМИ ЗАДАЧИ има всеки един от нас. Тогава става така, че ЖИВОТА СЕ ПРЕНАРЕЖДА и ти ДАВАТ следващото нещо. След като си още в това…

Я да видя при теб колко? Месец, два… Може би три месеца имаше още. нали път и време в тая ситуация. 

Участник:
Какви процеси…?

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Трябва да ви кажа, че това да знаеш във всеки миг какво става е нещо Изключително Обременяващо. Аз знам във всеки миг какво става. Хайде, да не е във всеки миг. Да не кажа голяма дума, защото даже ми направиха забележка, че се изтъквам, нали. Прости ми ГОСПОДИ! Но наистина да знаеш много неща, това е бреме. За всяко едно нещо обяснение. Еди-какво си, еди-що си. Другото е че нещата са двойствени. И много от нещата са двойствени, и в този смисъл е по-леко за човек. Иначе щеше да се намери или някой да ти го каже, или така да стане че ти да го разбереш. Това също е Проява на БОЖЕСТВЕНАТА МИЛОСТ! Да не знаем много неща и да не помним много неща. 

Участник:
Благодаря.

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Моля, моля. 

Участник:
Здравейте, Силвина. Благодаря за всичко днес. Цялата енергия, която влагате в тези учения. … Идва един момент в пътя на всички когато започваш да оставяш много неща. И забелязваш, че ставаш едва ли не някакъв… Дори да си вегетарианец цял живот… ставаш всеядец на информация, която… В един момент ставаш нещо като Духовен Егоист. Човек, който иска да научи всичко възможно. Но осъзнава, че в един момент…

Как да намерим, аз и други хора предполагам, които са в същата ситуация? Как да намерим начин да Служим на хората около нас, ако тази Мисия не ни е толкова ясно дадена?…..

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Това да имаш ДУХОВНА МИСИЯ също не е лесно нещо и БОЖЕСТВЕНА МИЛОСТ също е да ти забавят нещата. 

Трябва да ви кажа, че това време, в което аз живеех когато… Само бях един консуматор на Духовност. НИЩО НЕ ЗАВИСЕШЕ ОТ МЕН! Никой нищо не очакваше от мен. Ми е най-лекият етап от живота ми. След това вече идват отговорностите, нещата, които… 

ГЕОРГИ знаеш ли как го казва? Когато е бил отшелник, казва, нали… „Това е периода, в който трупаш. Трупаш знания, трупаш неща.“

Няма как ако ти не си натрупал достатъчно, да си в позицията на ДАВАЩ. На човек с Мисия. На човек, който от него зависи и други хора, как ще се почувстват. Той трябва да е Натрупал достатъчно ЛЮБОВ В СЕБЕ СИ НА ПЪРВО МЯСТО!!! НЕ ЗНАНИЯ, А ЛЮБОВ!!! ИСТИНСКИ МОЖЕ ДА ПОМАГА САМО ЧОВЕК, КОЙТО ИМА ЛЮБОВ!!! 

Така че, това е един период. Приеми го така. Един период на Натрупване. Сега другата тема е за Духовния Егоизъм, за която ти, нали подхвана. Защото затова сме имали мисля цяла лекция за Духовния Егоизъм. Може да я потърсиш. 

И като цяло, може би тука ВАЖНОТО Е Човек да се научи да ОТСЯВА! Много важно! Кое му е Полезно и кое НЕ? Защото има толкова много информация. А и другото е, че има толкова много „Неща“, зад които СТОИ СИЛА, която НЕ Е СВЕТЛА!!! И това да кажем е един от моите уроци, през които съм минала. Хайде сега и тук да науча. Хайде и при тези. Хайде и при онези. Хайде и не знам къде си. В един момент се СВЪРЗВАШ с толкова ЕГРЕГОРИ и „Неща“! И в един момент ОСЪЗНАВАШ, че те дори НЕ са били и СВЕТЛИ!

МНОГО ОТ ДУХОВНИТЕ ЕГРЕГОРИ Трябва да ви кажа, че НЕ СА СВЕТЛИ!!! И с Духовността… Това е едно от нещата, с които човек наистина трябва да ВНИМАВА

Едно е да четеш книга. 

КАК СЕ СВЪРЗВАМЕ С ТЯХ? Когато УЧАСТВАМЕ В НЯКАКЪВ РИТУАЛ! Примерно правим някакви там МЕДИТАЦИИ. МОЛИТВИ КАЗВАМЕ! С КОЙ КАЗВАМЕ Тази МОЛИТВА?

Преди време един приятел ме пита, нали:
– Каква е молитвата, която..?
– Молитвата сме написали аз и ГЕОРГИ. това е МОЛИТВА, която…

Да обаче КАКВО СТОИ ЗАД ХОРАТА, които казват тази Молитва? Имали сме лекция за тия неща, тъй че обърни внимание. Защото са доста ВАЖНИ и Смятам Актуални Теми. Хората… Това, което, нали в Библията ги наричат като Лъжепророци. ХОРАТА все повече, се надявам да ИМАТ ЯСНОТА И ОСЪЗНАТОСТ по тия въпроси. КЪДЕ ДА СЕ ВКЛЮЧИШ, нали? На пръв поглед всичко изглежда много приятно и прекрасно. Но нали се оказва, че не е точно така. Така че… Не бързай. 

Участник:
Кой са светли егрегори и кои са тъмни? Защото сме свикнали, някои авторитети, като например църквата, да ги възприемаме като задължително чисти, а то не винаги е така.

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Аз мисля, че всеки по различен начин възприема нещата. Нали ако при мен е едно… По много начини ги разпознавам. Аз примерно ги помирисвам. Едно от нещата. Само минавам покрай нещо… Лъхне ли ме, нали там някакво зловоние, не ми говори повече, нали? Защото тъмните духове не миришат хубаво. Те миришат обратното на хубаво. На друг се дава ясновидството, нали той вижда. Той вижда тъмнината и се пази съответно от нея. Друг има ясно чувстване да кажем той по някакъв начин чакрите му реагират много, особено когато се сблъска с нещо такова, което не е светло. 

При теб смятам, че ще е нещо такова, като ясно чувстване. Наблюдавай нещо…  Дето ГЕОРГИ казва: „Жегне ли те под лажичката нещо такова едно. Тука в слънчевия сплит е това нещо. Нали се пази. 

Учителят, нека кажа и това. УЧИТЕЛЯТ казал: „Трябва да познаваме другите духовни учения. Всичките. Защо да не науча за КУАН ИН, което е нали източната Богородица. Прекрасен ДУХ. Силен ДУХ. Било Будизъм и какво като е Будизъм, нали какво от това? Но аз НЕ Ходя да Участвам в Будистки практики. Това е разликата. Тогава става включването в чужди Егрегори. Не че е толкова лошо. Ако те са светли е прекрасно. Това е още една опитност и още една общност от светли хора, с които ти се свързваш. Нали така? Това е едно обогатяване. Но ако не е така, човек просто трябва да има наистина тоя ДАР НА РАЗЛИЧАВАНЕ, за което ние откакто, нали… ГЕОРГИ говори за ДАРА НА РАЗЛИЧАВАНЕ от самото начало. Много важно нещо е. За всеки един от нас. 

Дано съм била полезна. Благодаря. Много важен. Много важни въпроси този път и много есенциални наистина, за всички. 

Участник:
Образователната Система и Здравната Система, и Църковната Система, и всички други Системи се сриват. И аз в едната от тях съм го видяла. Ние как да си предпазим децата от това вредно въздействие? Или просто те ще се сринат от само себе си след малко?

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
А ти в коя система си? В Здравната ли?

Участник:
В Образователната.

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
В Образователната си ти. Много така, нали звучи..

Участник:
Аз напуснах.

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Напусна.

Участник:
Примерно това което виждах, че децата вече ..% от тях не са образовани. Не искат да се образоват. И в болниците хората не оздравяват. Не искат да оздравяват.

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Да, може би си права, че сме в един такъв процес на стари неща, които започват да отпадат.

Участник:
Да, но не можем да помогнем да отпаднат или да чакаме?

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Наша работа не е да помогнем да отпаднат. Наша работа е да СЪЗДАВАМЕ НОВИТЕ! Това отдавна съм го осъзнала, че моята работа не е със старите неща, които са оставени на доизживяване, понеже в тях има заложени твърде много нечистоплътни и недобри неща. И са оставени на доживяване. Нашата работа е с новите структури, новите неща. Ето нали Георги да кажем. Това е пример от него. Казва:
– Моята работа НЕ е в бялото братство. МОЯТА РАБОТА Е ДА СЪЗДАМ НОВОТО БЯЛО БРАТСТВО! Това е наистина така.

Участник:
Благодарим.

ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ:
Ще ви кажа ТАЙНАТА! Аз вече ви я казах половината. Здравната система си ЗАМИНАВА. Всичко си ЗАМИНАВА! Всичко СТАРО ОТИВА НА БОКЛУКА! ИЗХВЪРЛЯ СЕ! Включително и хубавите неща! НЕ ги казвам аз. Казва ги УЧИТЕЛЯ! Трябва да има НОВА ЛЮБОВ! НОВА МЪДРОСТ! НОВА ИСТИНА! НОВА СПРАВЕДЛИВОСТ! СТАРИТЕ винаги Имат нещо ЕГОИСТИЧНО! Нещо, което не е точно така. ИЗЧИСТВАМЕ!
ИСУС казва: „Да изчистим гумното. “ Гумното е където се вършеше. Където воловете и конете минават и остава. ОТДЕЛЯ СЕ ЖИТОТО ОТ ПЛЯВАТА!

ДОЙДЕ ТОВА ВРЕМЕ да се ОТДЕЛЯ! И затова не се чудете! ЩЕ ИМА ЧИСТО НОВА ЗДРАВНА СИСТЕМА! И то МНОГО ПО-СЪВЪРШЕНА! И ЧИСТО НОВА ОБРАЗОВАТЕЛНА СИСТЕМА!

Петнадесет години бях даскал, от които десет години в село. Селски даскал. Такъв. Прекрасен обаче! НЕ като другите! НЕОБИКНОВЕН даскал! Това е! Бях с друго мислене!

Те обикновено учителите са прекрасни хора. Чисти, честни, но понеже все малки заплати получават. И все … работата и гледат. Аз се чудех и викам:
– То им е така.
Защото по принцип щедрият човек получава винаги повече. Разберете ме, НЕ се стискайте за нищо. Той УЧИТЕЛЯ казва: „Скръндзави“. Скръндзави да. Ама човек понеже мисли, че като пести много и като се лишава от разни работи. Както имах един приятел. Не смее да пие една бира. Викам:
– Пий, нали ти се пие. Не мисли. ГОСПОД ще ти даде след това. Защото ти отдолу си отвъртял крана и нещо си разходвал. А освен това не си лентяй.

Значи една работа… Може по-малко да свършиш работа, повече ще ти се плати. По-умно гледай. По-широко скроено на нещата.
Сега понеже казваме здравната система това, ддравната система онова… Отивам, напълниха ми се ушите с вода. Отивам в едно здравно заведение. Хубаво, това-онова и чакат няколко души. Аз се приближавам така отвътре, където е регистрацията. Отвънка седи един човек. И те ме поглеждат така и аз викам:
– Нямам здравни осигуровки. Искам да си платя, чисто и просто уши, нос, гърло. Има ли тука доктор?
Излиза един:
– Да, веднага моето момче. От тука – и ме водят.
Защо? Защото плащам кеш. Защото не чакам там. Ония чакат на опашка. Значи, когато трябва, Може на две години един път ходя. Защото като ми се напълнят на морето или в басейните с вода ушите, ходя на промивка. Обаче иначе друго – абсолютно съм здрав.
Докторката се учуди. Предишният път преди две-три години беше в София. Тя ме позна, че съм вегетарианец и веганец, знаете ли по кое? По ушната кал.
– Такава ушна кал не съм видяла чиста.
Тя чиста, леко белезникава.
– Каква е другата?
– Абе – вика – тя е морава, бе. Тя е една такава червена. Една – вика – почти черна е станала
– А, на месоядците?  И които не се пазят. А и имат и друго мислене. 

Разберете ме! МИСЛЕНЕТО ПРАВИ НЕЩАТА! Ще ви кажа ТАЙНАТА. Мислих да Я казвам във Варна. Там ще Я повторя.

ОПИТАЙТЕ! ОПИТАЙТЕ! Ще кажа пример със себе си. Понеже съм най-близо до себе си. ПЕТ МИНУТИ. НЕ повече, да НЕ ИЗЛЪЧИТЕ Нито една ЛОША МИСЪЛ! Най-напред, аз започнах с десет минути. Нито едно ЛОШО ЧУВСТВО! Значи, нито една ЛОША ДУМА. През това време може да се МЪЛЧИШ! И нито едно ЛОШО ДЕЙСТВИЕ! Да видим кой ще… ПЕТ МИНУТИ! Пет минути! 

Значи, първото нещо, ако погледнеш някъде и си свикнал да бъдеш НЕВЕЖ, НЕДОВОЛЕН И НЕБЛАГОДАРЕН. НЯМА НАЧИН като мине някой човек да не му НАМЕРИШ КОСУР. Ти просто НЕ МИСЛИШ! НЕ РАЗСЪЖДАВАШ! И аз затова им казвам:
– От ПЕТ МИНУТИ да започват!

Ако Пет-Десет минути Издържите – БЕЗУПРЕЧНО на това – ВЕДНАГА 10% ЗДРАВЕТО ВИ СЕ ПОДОБРЯВА!!! МОМЕНТАЛНО!!! Ако Издържите Десет часа – 50%!!! А Десет Дни – 100%!!! За ДЕСЕТ ДНИ ОЗДРАВЯВАШ ОТ ВСЯКАКВА БОЛЕСТ!!!

Сега ще ви кажа… Продължавам да говоря за ТАЙНАТА!

Така. Връщам се от Западен Сибир, където бях няколко години. Много хора са ходили там . НЕ Източен, където изпращат. И там имаше хора на Заточение. Ама се самозаточих. Връщам се и усещам, че нещо не съм в ред. На тридесет години съм. Тридесет и две-три. Дишам, спортист съм бил и т.н. Не съм работил и отивам. Един приятел вика:
– Слушай, имам, доктора ми е в дванадесета поликлиника.
Знаете я къде е. Софиянците знаят къде е. В Люлин. Защото нашата е в Света Ана, оттатък, в Окръжната болница. Защото ние живеем на село. Божурище е град, обаче е извън, извън столицата. Той е в областта и затова пише СО на нашите коли. След околовръстното. Селинджър ми викат някои, като погледнат.
– О, селинджър здравей.
– Да – викам – здравей. Не съм Софиянец.
А зет ми в Божурище живее, но стана Софиянец, жител, да му пише на номера С. Нали СА е Софийски номер. Както и да е. Дано не ме слуша, че казвам, че заради това е станал.
И така. Продължаваме нататък. И усещам нещо не съм в ред с дишането. А от далечният Север. Това-онова. И един приятел вика:
– В дванадесета поликлиника, рентгенологът ми е личен приятел. Вкарвам те, няма ред, няма нищо. Прави ти снимка.
Викам:
– Искам снимка да видя.
Влизаме при него. Прие ни човека. Веднага вътре. Настани ме. Вика:
– След петнадесет минути ще станат снимките.
Викам:
– Ние сме долу в кафенето.
Той вика:
– Аз ще дойда там.
Нали приятел на моят приятел, няма как. И идва след петнадесет минути. Носи две снимки, такива. Сяда и вика:
– Моето момче, ще ти кажа истината.
– Аз съм смел мъж. Казвай смело.
Вика:
– Ако продължаваш така, след четири години ще ти ходят бавно. – Вика – белият дроб ти е станал черен. Стига с това пушене бе. Ти от пет години ли пушиш? Ей сега вика нося твоята снимка и нося снимката на един, който е пушил тридесет и пет, четиридесет години.
Аз бях на тридесет години. Викам:
– От кога ще пуша? От бебе? – Викам – Най малко се започва от десет години. Или като моят приятел от петнадесет.
– Погледни едната. Погледни другата.
Едно към едно.
Викам:
– Аз съм бил селски даскал. Най-много да вдишам тебеширен прах.
– Бил ли си миньор?
– Не съм бил.
– Бил ли си хлебар?
То и от брашното ставало.
– Не съм бил.
И започва да изрежда едни такива професии.
– Метач, нещо…
– Абе няма бе. Все такъв. Журналист – викам – Разни такива. Все по планините съм ходил. Спортувал съм.
– То – вика – толкова ти е задръстен, точно като на пушача.
От… Никотина не е толкова опасен. Кой е опасен? Тютюневият Катран, който ЗАДРЪСТВА Алвеолите на белият дроб. Тоест ситото е задръстено. Така, както и да е. Няма да ви изнасям лекции сега. Лекция. И всичко е точно. Бре. И викам:
– Ама докторе?
Вика:
– А, не знам. Не знам от какво е.
Да ама аз после РАЗБРАХ от какво е! И ще ви кажа от какво е! 

Ами от ТИЯ ТЪМНИ МИСЛИ! ТИЯ ЧУВСТВА! ТАЯ НЕНАВИСТ! ТАЯ ОМРАЗА. На тоя да му счупиш главата. На оня го псуваш на майка. На трети не знам… И понеже АЗ СЪМ МАЛКО ПО-РАЗЛИЧЕН ОТ ДРУГИТЕ! Другите си правят тия работи – с чист бял дроб! Псува си комшията, бие се в кръчмата. Ад става. Ама моето тяло Е МАЛКО ПО-РАЗЛИЧНО! И тия работи – ХОП! И ми се ОТРАЗИ – НАПЪЛНО!

А в Коми беше толкова чист въздуха! Там няма бацил! Няма бактерия! НЯМА НИЩО! ИДЕАЛНО! Отиваш – ОЗДРАВЯВАШ! Особено тука (посочва белият дроб) ако имаш разни такива болести.

Така. И следователно, като Открих ТАЙНАТА, от какво Е! Реших да правя тия опити. ДА НЕ ИЗПУСКАМ НИЩО НЕГАТИВНО!!! И вече ме качиха в планината и аз ви казвам. За ДВЕ СЕДМИЦИ… Те ме карат да върша едно нещо, за да си ОТКЛОНЯ ВНИМАНИЕТО. Защото, като минеш из града, като се спънеш някъде…
– Ей, тия диваци, гледай тая плочка не са я оправили.
Ама ти БЕЗ ДА ИСКАШ ГО КАЗВАШ! Разбира се, че без да искаш! НЕ ИСКАШ да ги ругаеш! ИСКАШ ДА СИ ДОБЪР, ДА СИ МИЛ, това-онова.

Дето, вървим през морската градина, но не знам тая дали тая беше Варненската и една чайка, буф, на един на главата, ама толкова много. Нали екскременти му изсипа. Той:
– А! Дали има чешма да се измия?
Точно на главата. Обаче човека НЕ Каза нищо лошо. Това ми направи впечатление. И с моят приятел вървим от там и аз викам:
– Ей, тоя колко интелигентен човек.
Вика:
– Тя утвърди своето присъствие във въздуха.
Интелигентно се изразява.
– Тоя ми взема акъла.
Разбираш ли? Това е истината! Не се шегувам.
А казвам така:
– Дървото е зелено!
Четири часа. Кой ще изкара да казва – Дървото е зелено?
На вторият час започвам да задрямвам. Аз съм в планината вече. Там в „Стъклената Пещера“. И моят ръководител ме буди и вика:
– Заспа.
– А – викам – сериозно?
– Продължавай. Дървото е зелено и е отсреща.
През прозорците. То като витрина. На бунгалото, който е идвал го знае. То е много остъклено затова му викат „Стъклената Пещера“. И аз нали съм отшелник в пещерата. И пак:
– Дървото е зелено.
Пак задрямвам след петнадесет минути. То не може. Едно и също. Обаче продължавам. Като минат четири часа спираш.

Значи, трябва да отидеш в планината някъде. Чисто, красиво, изворчета, камъчета. Птички пея. Да гледаш само красива обстановка. Да не ти мине нищо. Защото първият път, но вече се бях Научил да го ЕЛИМИНИРАМ ТОВА! ВЕДНАГА КАЗВАШ ЕДНА БЛАГОСЛОВИЯ за този човек!

Минавам през една градинка и една така жена по-пълничка. Върви право, а тя дълга градинката. И викам:
– Аз я минавам за десет минути и повече, тя един час. Ама с най-добри чувства – Къде е тръгнала сега тая жена така да пресече? Защо не мина другаде? Или има и трамвай да мине, автобуси ли са, не знам.

Само тая мисъл ми мина през главата. Която не е кой знае каква. Едно учудване. Обаче ОТГОРЕ Веднага ми НАПРАВИХА ЗАБЕЛЕЖКА! МИНУС!

Значи, Негативно е! Не мислиш, че това… Тогава Един Час съм изкарал БЕЗ ЕДНА НЕГАТИВНА МИСЪЛ! БЕЗ ЕДНА НЕГАТИВНА ДУМА! БЕЗ ЕДНО НЕГАТИВНО ЧУВСТВО! БЕЗ НИЩО ЛОШО! БЕЗ НИТО ЕДНА ПОСТЪПКА! Като гледам да не смачкам и мравка! Вървя внимателно!

Значи, един Час, ВСИЧКО ОТИДЕ за Една Секунда! Край! Така стават нещата! Обаче затова стават… ИМА ЧУДЕСА В БОЖЕСТВЕНИЯТ СВЯТ! На бърза ръка да ОЗДРАВЯВАШ!

Но хората НЕ Могат, защото пак казвам: НЕВЕЖЕСТВОТО, НЕДОВОЛСТВОТО И НЕБЛАГОДАРНОСТА!

Значи НЕВЕЖЕСТВОТО! – Гледай ДА СЕ УЧИШ ОТ ГРЕШКИТЕ. От твоите и на другите. Това е номер ЕДНО!

НЕДОВОЛСТВОТО! – ВИНАГИ БЪДИ ДОВОЛЕН! ВИНАГИ!

И аз вече като… Знам вече.. И като си счупя нещо. Или като се пребия. Нещо като стане негативно. Или като загубя нещо, викам:
– БЛАГОДАРЯ ТИ, ГОСПОДИ, ей колко добре стана!
ТОЙ вика:
– Да Синко, научи си урока! Добре стана! 

А, за ВСИЧКО ТРЯБВА ДА СЕ БЛАГОДАРИ!!! ДА СЕ НАУЧИШ! И за ДОБРОТО и за НЕ ДОБРОТО!
Казваш:
– ГОСПОДИ, изпратил си ми това изпитание. Прекрасно е, Чудесно е, Великолепно е! Ще гледам да го изкарам!
Тогава ЩЕ ТИ ГО СЪКРАТИ!!!
Ако започнеш да се тръшкаш, то го УДЪЛЖАВА!!! Грешка НЯМА!

Точно това е ПРОТИВНО на МИСЛЕНЕТО на ХОРАТА! Затова когато говоря по тоя начин, а това Е САМАТА ИСТИНА И това Е ТАЙНАТА!!!

Помъчете се да го направите и ще видите един ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ЕФЕКТ!!!

НЕ ви ТРЯБВА Доктор! НЕ ви ТРЯБВА НИКОЙ!!! САМИ ВИЕ! ДА ВИДИТЕ, КАТО СЕ ИЗЧИСТИ СЪЗНАНИЕТО. Като СЕ ИЗЧИСТИШ, а после и ХРАНАТА Трябва да се Изчисти! Как ВЕДНАГА ПРАВИШ ВРЪЗКА И ОТГОРЕ ТИ КАЗВАТ какво да правиш. И когато, и Силвина, и много от приятелите ми се чудят:
– КАК ВСИЧКО БЕШЕ НАРЕДЕНО ТАКА СЪВЪРШЕНО? ВСЕ ЕДНО НИ ЧАКАТ!

Отиваме. Всичко ти е НАРЕД! ВЕДНАГА! Няма това-онова! Да не говоря в София, където не можеш да паркираш. Приближаваме се и една кола излиза. С моят приятел доктора и той вика:
– Ей Георги, добре, че съм с тебе, веднага. Хоп след една минута Има места за нас. 

За другите Няма! И много ред други работи няма. Но за НАС ВСИЧКО ИМА! Значи Отиваш. С ИЗЛЪЧВАНЕТО СИ ОТИВАШ!

Значи ДЯВОЛА, АКО ОТИДЕ И В РАЯ, ТОЙ СИ НОСИ ОКОЛО НЕГО АДА!!! Ада! Черно…

СВЕТЕЦЪТ ДА ОТИДЕ И В АДА, СИ НОСИ ОКОЛО НЕГО РАЯ И НЕ ГО ИНТЕРИСУВА, че тука гори огън. Там има катрани, казани, грешни, вият и т.н.
Това е положението! Това мога да ви кажа и Много ВНИМАВАЙТЕ!!! Затова се казва. Затова ТРИ Пъти казвам:
– ДА ВНИМАВАМЕ! ДА ВНИМАВАМЕ! ДА ВНИМАВАМЕ!
ГОСПОД го е казвал ДВА Пъти! И друго :
– ИСТИНА, ИСТИНА ви казвам!!!
Аз ТРИ Пъти ще кажа, че ИСТИНА ви казвам! Но не искам, защото ще кажат:
– Ей, сега ГЕОРГИ си присвоява СЛАВАТА БОЖИЯ!
Аз какво да си присвоявам. Аз чисто и просто МУ СЛУЖА!!! Освен това, човек има… 

Още един пример. Удължихме Беседата, но ще кажа този блестящ пример. Един приятел имах от Самоков. Мир на душата му и светлина по пътя му във Вечността оттатък. Имаше десет декара, сади ги с картофи всеки път. До него един друг негов приятел, пак има нивата на същото място. И той десет декара. Те от един род ли бяха, не знам.

И сега, моят приятел е стар ерген, никога не се е женил. Замина си и така неженен. Вярващ е и вика:
– Георги, ела да ми Благословиш.
Аз с голяма брада, такъв от планината слизам. И вид имам на дядо владика. И той вика:
– Ела да ми Благословиш нивата.
Викам:
– Добре, обаче ще ти кажа Тайната. Аз като я Благословя това е половината от работата. Хайде 53%. Но искаш ли да роди два пъти?
Той вика:
– Как?
– Казваш, Обещаваш от тия десет декара, един декар каквото извадиш, но го отделяш настрани за ГОСПОДА!
Той вика:
– Ама на ГОСПОД картофи трябват ли МУ?
– Трябват МУ! Ако не на НЕГО, на мен ми трябват.
Той ме гледа така.
– На ГОСПОДА всичко МУ трябва.
Той вика:
– Какво ще ги правим тия?
– Слушай, тук има пет детски градини. Отиваме. Още по селата. И на всяка детска градина занасяме по петдесет или по сто кила картофи. На десет детски градини. Ще ги закараме. Ако не искаш с твоята, с моята кола ще ги караме. По-малко ще качим. – Той пикап имаше, такъв, баничарка. – Обаче ще осигурим, ще раздадем Безплатно, Безвъзмездно. Даже и нещо… ще дадем на дечицата. Шоколадови бонбони, това-онова – викам – плюс, че им даваме картофи.
Той ме гледа така.
– Ама Защо?
– Абе слушай, моето момче. Ще видиш защо.
Точно на следващата година, и той вика:
– Ей, знаеш ли на братовчеда бе. Той едвам изкара бе. Нищо няма. Моята два пъти или три пъти роди повече и той започна да завижда. И вика:
– Абе, какво стана при тебе бе?
И аз викам:
– Георги дойде, нищо не стана.
– Е как бе.. Какво стана? Благослови ти нивата.
И ония ме вика. Сега пак отивам, той е и приятел и братовчед. И вика:
– Георги, да дойдеш да ми Благословиш нивата.
Викам:
– Добре моето момче, обаче какво ти каза Любчо?
– Ами Любчо каза, че Твоята Благословия и виж какво… Аз се съдрах да слагам препарати, торове и колко излезна на половината на неговата.
Викам:
– Не е от това, а е от щедростта.
Той вика:
– Каква щедрост?
А той и военен беше, старшина. Викам:
– Виж от даването е. Каза ли ти Любчо, че отидохме и раздадохме един тон от неговите картофи или повече, не знам колко е било. От един декар колко излизат. И ги раздадохме по детските градини.
Вика:
– Това да го направя ли? Ама аз има жена, деца, нали. Е, внуци, не знам какво…
Викам:
– Нищо, че имаш бе. Заделяш и го даваш. ГОСПОД ЩЕ ТИ ДАДЕ. И много повече ще ти даде отколкото… Защото ти имаш и семейство и т.н. Ама направи нещо за НЕГО! И го направи на практика!
А не само да казваш да. Е, ако нямаш нищо и си клошар. Една Благословия на клошаря е изключително нещо! Само Благословията, без да даде нищо. Той няма нищо в него.

Както лептата на оная вдовица дето… Лептата, две стотинки. Толкова са били стотинки. И пуска един богаташ един талант. Таланта е жълтица златна, тридесет грама. Едно време в Юдея. В Израел. Пуска богаташа и ИСУС вика:
– Е тая вдовица даде най-много.
Те викат:
– Как?
– Ами тя си даде цялото имане. – Една лепта й е било цялото имане. – А тоя богаташ има хиляди такива жълтици. И даде една от тях.

Добре, няма да ви занимавам повече. Чудесни сте, че издържахте до сега. И така е, но научихте нещо. Прилагайте го това и ще видите ефекта му. НЕ ИСКАМ ДА МИ ВЯРВАТЕ! ВЯРВАЙТЕ НА СЕБЕ СИ!

Получих си точно след един месец белият дроб като нов! Няма нищо. А за да се изчисти… Години десетки трябва да минат, за да се изчисти катрана. Дроба започва да побелява. Това доктор ми го е казал.

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Да се ориентираме ли към приключване. Май нататък отиват нещата.

Приятели, ако някой, някакъв въпрос нещо.. И се чувства много разочарован, че не е могъл да си го зададе. Все пак.. Не знам. Има ли такъв човек? Да не си тръгне никой огорчен. Искам всички да си тръгнете щастливи, доволни. Наистина. 

И просто да ПРЕСЪТВОРЯВАТЕ ЖИВОТА СИ! ВСИЧКО, което Чувате на такива места да Прилагате в Живота си и да берете плодовете на това знание. Това наистина е най-важното! То това е смисъла на знанието, за което ме питаше ти. Да Промени нещо в Живота ти. То иначе за какво ти е само по себе си. Наистина. Така, че хубав въпрос беше, да допринесеш за нещо, но трябва да си ГОТОВ за това. Така, че има време ДА СЛУЖИМ на СВЕТЛАТА СИЛА! Като дойде време ТЯ ЩЕ НИ ПРИЗОВЕ!

БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ!

И БЛАГОДАРЯ за СВЕТЛОТО ПРИСЪСТВИЕ!
И се радвам, че всеки си тръгва с частичка ЛЮБОВ, МИЛОСТ И ДОБРО повече в себе си. В това съм сигурна!

БЛАГОДАРИМ ВИ! ПОКЛОН!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview