ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ:
Наистина се радвам искрено, че сте дошли тука. На тоя ПРАЗНИК НА СВЕТЛИНАТА, на това събитие. Най-напред разбира се трябва да отдадем Заслужената СЛАВА, ПОЧИТ, ХВАЛА, ЛЮБОВ И ПРИЗНАТЕЛНОСТ на ВСЕВИШНИЯ, ВСЕМОГЪЩИЯ, ВСЕВЕЧНИЯ, ВСЕЛЮБЯЩИЯ ВСЕЛЕНСКИ РАЗУМ! Или както го наричаме за кратко ГОСПОДА БОГА ВСЕДЪРЖИТЕЛЯ!

БЛАГОДАРИ ТИ, ГОСПОДИ от Дух и душа, ум и разум, сърце и воля. Казвам го от ваше и от мое име!

Добре дошли и добре заварили. Казвам и двата поздрава, защото са хубави. Знаете ли, когато Силвина ми казва темите, те сигурно ги спускат Отгоре и аз се зарадвах, защото естествено е човек да си помисли, че БОЖЕСТВЕНАТА ПОБЕДА, ДА! А БОЖЕСТВЕНАТА ПОБЕДА, защото е на ЛЮБОВТА! И понеже казват, че БОГ Е ЛЮБОВ, значи БОГ Е ВИНАГИ ПОБЕДИТЕЛ!!!

Във всички начинания, във всички избори. Във всички състезания, във каквото и да си помислите. И веднъж ме питат:
– Георги, ти от коя партия си?
Викам:
– Вижте какво, моите момчета. Знаете ли? За мене всички са еднакви, равни. Но щом искате да знаете питайте ГОСПОДА от коя партия съм. От същата съм.
– Ама как?
– Ама питайте ГО от коя партия е ТОЙ и аз съм от същата партия.
Значи наистина човек трябва да се научи да ПОЧИТА и Победителите и Победените. И някога един Ангел ми каза. Аз съм го написал като стихотворение в книгата „Шепа слънце“.

„Тази нощ един замръкнал ангел ми беше на гости.
Когато зората отключи небето, на тръгване каза:
– На победителите уважение! На победените Любов!“

 Така, сега пак ви казвам от Сърце желая на тоя ПРАЗНИК НА СВЕТЛИНАТА Всички да бъдете ОБЛЕНИ от оная ИСТИНСКА, как да кажа… ЧУДОДЕЙНА, ПРЕВЪЗХОДНА СВЕТЛИНА на Небето! И най-вече СВЕТЛИНАТА НА ХРИСТОВОТО СЪЗНАНИЕ! ТЯ Е розово златиста, синкава с лилави оттенъци. Блестяща, изумрудена и най-вече Диамантена. И е толкова мека, и е толкова фина. И така гали не само душата. ТЯ гали тялото и Духа! Ако само те Докосне, ще Я ПОМНИШ милиони години! Само веднъж!

Много неща на Земята НЕ Могат да се изкажат, макар че СЛОВОТО Е ВЕЛИКО НЕЩО! И най-богат и най-образен, най-метафоричен, с най-много символи език на Земното кълбо е Българският!

Аз не съм патриот, не съм националист! Аз съм гражданин на планетата Земя, моята родина е Вселената! Но казвам:
– БЛАГОДАРЯ НА ВСЕВИШНИЯ, че ме изпратил точно тук! Но където и да ме беше изпратил аз щях ДА ОБИЧАМ точно толкова, и в момента колкото Обичам България, толкова Обичам и Албания. Толкова Обичам и Кения. Толкова Обичам и Аляска. Че аз толкова Обичам и Америка. По равно! Но това НЕ Значи, че НЕ ЗНАЯ ИСТИНАТА, кой докъдето е дорасъл ДУХОВНО!

Така, сега ще дам думата, защото Женският Принцип има една малка преднина вече. След 2000 година и особено след 2012, ами 2021. Сега сме 2023 година. Така. На Силвина да каже няколко встъпителни думи. Изобщо не само за поздрав, а и може би за СЪБИТИЕТО, което е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО! И ще чуете много интересни неща!

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Благодаря.
Е, приятели, ЦЯЛАТА МИ ЛЮБОВ Е С ВАС, наистина! Наистина! Това е самата Истина! Толкова години се подкрепяме, помагаме, Обичаме. Срещаме, споделяме, обменяме… То да бяха само тези години. Ами от преди това? Всичките прераждания назад в които сме си били близки. Това е нещо Велико, че отново сме Заедно.

Безкрайна Благодарност наистина към СВЕТЛАТА СИЛА, която така ми се иска и от ваше име да изразя, затова че днес точно на този ден. Точно в този ден в който НЕБЕТО ДАВА най-прекрасните условия и ние не трябва да спираме да Благодарим за това. Защото ето днес имаме 30 градуса температура. Ако има време може и на плаж някои да отидат, които са. Не знам, ние сме се приготвили за утре, да видим.

Но Наистина СВЕТЛАТА СИЛА на всеки един от нас е дала най-добрите условия! А когато сме ЗАЕДНО ДАВА Най-Превъзходните, Благодатни условия, за да можем ЗАЕДНО ДА ТВОРИМ! И ДА ПРЕСЪТВОРЯВАМЕ В СЕБЕ СИ, И В СВЕТА около Нас! Заради това сме днес тук! Темата е наистина специална БОЖЕСТВЕНОТО СЛОВО ще Работи. Наистина много се радвам в тази посока.

Много бих искала да кажа, че днес е един финален ден. Вероятно е така. Не съм на 100% сигурна, но за това ще говоря по-късно. Така, че се надявам днес да бъде Наистина ГОЛЯМАТА ПОБЕДА! Ще говорим подробно за това какво е ПОБЕДАТА НА СВЕТЛАТА СИЛА и на всеки един от нас, който е успял ДА ПОБЕДИ НЕДОБРОТО В СЕБЕ СИ!!! И на целият наш колектив, който БОГ е изпратил на Земята! Благодаря на всеки един и ако можем да започнем с една песен. Много е важна, защото това е БОЖЕСТВЕНАТА ПОДКРЕПА не само за днес, но и в Живота на всеки един! Ако по-нататък имате ситуация в която имате колебания, имате притеснения или каквото и да било си я пускайте. Защото с тази песен винаги ИДВА ПОДКРЕПА ОТ НЕБЕТО! ТЯ се казва „ТОЙ ИДЕ“! Песен от Учителя.

Това е новата ми Вълшебна Пръчица, която сътворихме тези дни. Ще си я държа и ще си танцувам с нея. Като истинска Феичка. Не знам какво ще се получи.

При нас нещата са импровизация. СЛОВОТО ТЕЧЕ в момента. Няма сценарий, няма репетиции. Но съм Убедена, че БОГ, когато ТОЙ СЕ ИЗЯВЯВА Винаги е Най-Доброто и Най-съвършеното!

И така. Изпявам я веднъж. След това малко ще обясня. И след това ще опитаме заедно. До сега на срещите хората от публиката са се справяли превъзходно. Което за мен е невероятна изненада. Как хората след много репетиции успяват да се случи такава спойка между хората. Почти не се чуват фалшиви тонове. Просто е невероятно. Просто е Явно, че ДУХЪТ РАБОТИ чрез СЛОВОТО на Музиката в случая.

И така.

„Иде, Иде, Иде!
Сам ТОЙ Иде, Иде, Иде!
Сам ТОЙ Иде, Иде, Иде!
Сам ТОЙ Иде да Помага ТОЙ!“

Това наистина е много Важно и е хубаво да започнем с музика именно срещата. Не е някаква детска игра, повярвайте ми. Така, че отговорно.
/всички пеят/

Аз продължавам:
„Мощният, Силният да помага ТОЙ!
Мощният, Силният да помага ТОЙ!
Да помага ТОЙ! Да помага ТОЙ!
Ние ще работим с Любов!
Ще работим с Любов!
Да помага ТОЙ! Да помага ТОЙ!

Иде, Иде, Иде!
Сам ТОЙ Иде, Иде, Иде!
Сам ТОЙ Иде, Иде, Иде!
Сам ТОЙ Иде да Помага ТОЙ!
Да помага ТОЙ!
Да помага ТОЙ!“

Прекрасни сте, Благодаря! Много сме добри смятам, нали Георги.

ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ:
Благодаря ти!
Сега, Тя си е родена за певица. Това си е талант. Да кажа, че си е професионална. За какво е професионална. Истинският певец е истински. Има професионални певци, които са издигнати разбира се от конюнктурата. Но Тя наистина като я чух. Тя имаше хубав глас. Изпя две, три песни на Учителя. Не знам, още първият път като се видяхме. И аз викам: „О, така, добре.“ Пееше хубаво и чудесно, но малко по-късно получи „БОЖЕСТВЕНАТА НОТКА“ в гласа. И след това като я чуха хора, които са музиканти. Като я чуят, виждат, те могат да различат школуваното пеене. Слушал съм певици, които са завършили във Виена. Ама като ти го изпее, по каталог. Няма я БОЖЕСТВЕНАТА Нотка! Нотката на ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ! Нотката на ТОПЛИНАТА! На СВЕТЛИНАТА! На ПРИЯТЕЛСТВОТО! На МИРА! На ХАРМОНИЯТА! На ЩАСТИЕТО! Пеят великолепно! Издигат се! Но съм слушал наистина певци от народа, които като започна да пее нещо моментално, леко ме боцка в сърцето. Хубаво Боцкане! Приятно! Това е истината, но човек, не знам, слушат. Имам и приятели, които много обичат да слушат. И аз викам:
– Вие усещате ли това?
– Ами какво да усещам?

Разбирате ли?

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Благодаря, Георги.

ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ:
Това вече Дарът на Различаването и ред други Дарове. Дарът на Съобразяването. Дара на Действието и т.н.

Сега, тая книжка е НОВИЯТ ЗАВЕТ. И отзад пише даже, че не е за продажба. Един тир беше спрял на центъра на София в началото на демокрацията, когато имаше попълзновения, така да се каже Духовни общества и религии в сета. И секти дори да ги кажа. Секта е хубаво нещо, защото е от сектор. Сектор е част от цялото. Така. И раздаваха. И от тогава ми е останала. Минавам от там. Взех я. Още бях религиозен, но не бях Духовен. Преди много години беше. Защо я взех днес? Защото тука пишат много интересни работи, но те трябва да се ТЪЛКУВАТ!

Ще ви кажа, че като ме Посветиха ме накараха да започна да обикалям различни Духовни общества. НЕ да се прилепвам към тях. Аз вече бях Залепен за НЕБЕТО! За какво ми е да започвам от първото стъпало като съм на стотното. Обаче ме пращат, за да видя разликите. Защото аз иначе влизах само в Православен Храм. Така ме бяха обучили. Започнах да ходя и най ми допаднаха наистина евангелистките църкви. Защо? Защото е всичко изчистено. Те признават това. (показва Новият завет) Вътре един салон като тоя и най-много има един кръст. Няма икони, няма работи, няма… Нищо няма. Няма свещници и т.н.

Стават, започват да пеят. Питам пастора:
– Може ли да присъствам?
Аз отивам. Те са… евангелистките църкви са около петдесет дестинации. Или петдесет секти да кажем. Пак няма да сбъркаме. Така. И повечето съм ги обиколил. Чудесни неща. Те тълкуват. Има проповед винаги. Аз гледам. Пастора я казва. Винаги, задължително има проповед.

И сега, както съм казал не веднъж Моето НЕ са Проповеди, а СА ИЗПОВЕДИ! Проповед – ЧУЖД ОПИТ и т.н. А ИЗПОВЕДТА е да имаш СОБСТВЕН ОПИТ и да го кажеш или на някой много близък приятел на който му имаш доверие.

Така. Сега ще направя едно ТЪЛКУВАНЕ, което Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО и където НИКЪДЕ, ЧЕСТНО казано, ако имате някой приятел МНОГО ВИСОКО ПОСВЕТЕН. Или ако ходите там из тъй наречените – ШАМБАЛА или АГАРТА. Посещавате, ходите на съвещания, някой може да ви разтълкува нещо което искате. Но иначе на друго място НЯМА! Просто НЯМА! НЕ Могат да ви го Кажат! НЕ че искам да се издигна. Аз БОЖИЯТА СЛАВА… НЕ Смятам, че работя за Моята Слава! АЗ РАБОТЯ ЗА НЕГОВАТА СЛАВА!!! НА ВСЕВИШНИЯ!!!

Така, това е много интересно защото ТЪЛКУВАНЕТО Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО!!! ТО Е също ДАР БОЖИЙ!

Когато на петдесетият ден. ПЕТДЕСЕТНИЦА е с това Известна, че ПОСВЕЩАВАТ АПОСТОЛИТЕ и след тоя ден ТЕ ЗАПОЧВАТ да ПРИДОБИВАТ едни ТАЛАНТИ, едни КАЧЕСТВА, едни ДАРБИ, които НЕ СА ГИ ИМАЛИ! Почти… Значи от Дванадесетте АПОСТОЛА Четирима са били грамотни, книжни! Да знаят да четат и пишат. Всички са били НЕУКИ. И ИЗВЕДНЪЖ НАУЧАВАТ – могат да четат, могат да пишат! Това СТАВА Само за МИНУТИ, за СЕКУНДИ, когато ВЛИЗА В ТЯХ СВЕТИЯТ ДУХ!!! И НАУЧАВАТ както дадено е след това и на Свети Апостол Павел ВСИЧКИ ЕЗИЦИ НА СВЕТА! И когато говорят, МОГАТ ДА ГОВОРЯТ на Майчиният Език на всеки един! И сега има такива хора на Земното Кълбо, които знаят всички езици, но те НЕ ГИ ЗНАЯТ. Искате ли да ви кажа ТЕХНОЛОГИЯТА И ТЪНКОСТТА, защото и АЗ ГИ ЗНАМ? Ама КАК? Когато СВЕТИЯТ ДУХ ИСКА ДА МЕ СВЪРЖЕ С НЕГО!!!

Сега, моята внучка гледа английски филмчета. Беше малка. Сега вече е голяма, но малка и гледа филмчета на английски. Аз не разбирам нито една дума. Влизам, по едно време от екрана чувам чисто на български език какво е. И аз започвам да говоря какво чувам. И тя вика:
– Дядо, ти много добре знаеш английски.
Викам:
– Не, аз не знам една дума. Ама те сега?
– Не, на английски говорят.
Тя чува на английски, АЗ ЧУВАМ НА БЪЛГАРСКИ!

Когато аз говоря на български на един чужденец, ТОЙ ЧУВА НА РОДНИЯ СИ ЕЗИК! НА МАЙЧИНИЯ СИ ЕЗИК! Може да е на африкански. Може да е на занзибарски НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ! На ескимоски. ЧУВА ГО ТОЧНО както където е израсъл. Даже с наречия!

Ако тука има един да кажа, как един шоп да говори на шопски, нали. Един такъв, който започва да му говори. Ще му говори на шопски език.

Една дама някога ми каза:
– Бях в един парк в Испания и един човек имаше, който знаеше всички езици. И на мене ми говореше на български. Ама някак на старобългарски. По това време минава една румънка и той спря и започна да и говори на румънски. – Вика – Приличаше много на тебе, на външен вид става въпрос.
– И седеше там на една пейка. Винаги седи там. Той, мислят го за клошар. Минава от там. Винаги седи в тоя парк.
Както и да е. Сега да започнем по същество.

ПОБЕДАТА Е ВИНАГИ НА НЕБЕТО!!! ВИНАГИ НА СТРАНАТА НА СВЕТЛАТА СИЛА!!! Макар, че ТЯ РАЗРЕШАВА известно време Тъмната СИЛА ДА КОМАНДВА! Сам УЧИТЕЛЯТ казва: Тоест до неговото време или до това време, което е сега. Защото ВРЕМЕТО ДОЙДЕ! И ЧАСЪТ ДОЙДЕ!
„Доброто служеше на Злото! Сега Идва НОВОТО ВРЕМЕ!“

Затова се казва тука НОВОТО НЕБЕ И НОВАТА ЗЕМЯ, когато Злото Започва ДА СЛУЖИ НА ДОБРОТО!!! Трябва да се изпълни и тая функция, няма как!!!

Ще ви прочета от МАРКО каквото пише. Тъй като ВРЕМЕТО ДОЙДЕ и вие ще разберете, че сега започва! Това е от пасаж където е, глава 13. Има около 24, 25 стиха, абзаци.

Така, чета и след това веднага тълкувам и всичко е точно! И ГО ТЪЛКУВАМ така както ТРЯБВА да се ТЪЛКУВА! САМАТА ИСТИНА ЗА ТЪЛКУВАНЕТО! Защото и тука е написано много със Символи, с Метафори. И с такова значение, което не е в буквалният текст както е дадено. Ето:

„Когато излизаше от храма един от Неговите ученици МУ каза:
– Учителю, виж какви камъни и какви здания.
А ИСУС му рече:
– Виждаш ли тия големи здания? Няма да остане тук камък на камък, който да не се срине.“

Започва се! Аз знам това! Всички здания, които са направени и които покрай ги виждам как натежаха с бетон на целият бряг. И как Земята се Моли повече да не слагат тоя бетон, железобетон, защото той ще се РАЗПАДНЕ! ЖЕЛЯЗОТО СИ ОТИВА! Камък на камък НЯМА да Остане! На 30 000, на 60 000 и на 100 000 здания, ЕДНО АКО Е НАПРАВЕНО С ЧЕСТЕН ТРУД – ОСТАВА!!! Дори и желязото ще се ПРЕРАБОТИ вътре с него и НЯМА да се Срине! Това е! ЧУДО!!! НЕ Е ЧУДО! То е ЕСТЕСТВЕНО Вече!

Продължаваме нататък.
„И когато седеше на Елеонския хълм срещу храма Петър, Яков, Йоан и Андрей.“
Това са първите, които ги взема – рибарите. Които са братята, двама по двама.
„Го попитаха насаме:
– Кажи ни кога ще бъде това?“
Тоест тоя голям катаклизъм
„И какъв ще бъде знакът, когато всичко това предстои да се изпълни?
А ИСУС започна да им казва:
– Пазете се да не ви подмами някой!“
Така, защо е казал това: „Пазете се..!“ Защото те са Духовни и Посветени да НЕ ги излъжат и пак да ги върнат към старото.
„Мнозина ще дойдат в Мое име и ще рекат:
– Аз съм Христос!
И ще подмамят мнозина.“

Има толкова Духовни течения, толкова неща, които се смятат, че са чисти, светли, прекрасни. Обаче аз също ги приемам. ГОСПОД ги е дал тука, за да може да се ОТДЕЛИ Плявата от Зърното! За да може да ПРЕЦЕНИ всеки един със собствения си акъл дали това НЕ е Менте. Или тоя Духовен Просветител ли е, тая Духовна Организация ли е, секта ли е. Както и ще да я наречем. Има прекрасни неща. Правят чудесни неща. Всичко върви както трябва, но аз съм го казал в една беседа. Един градус ако се отклонят, 1% само. Разликата между ИСТИНСКИЯТ АДЕПТ, който дава 100% ИСТИНАТА и неговият колега, който е от „Братовчедите“ дават 99% Истината и само 1% горе-долу, но той те ОТКЛОНЯВА от ИСТИНАТА и ЗАЦИКЛЯШ! – САМО 1%!!!

Искате ли да ви кажа еди пример? Аз съм го казвал веднъж. Имам един приятел, който всички стени са му на рафтове и всички книги са от УЧИТЕЛЯ БЕИНСА ДУНО – Петър Дънов! Той ме въведе в нещата и ми даде. От махалата е. Аз не знаех какъв е. Ми даде една книга да прочета. Чел съм една книга от УЧИТЕЛЯ и тук-таме някоя беседа. Той има 7 500 беседи. Но като ГО Цитирам съм Сигурен, че някъде е написано, защото ми се дава Отгоре.

И така. Няма да казвам от кой, но от един – „Словото на еди-кой си. Словото на еди-кой си “. Не е от България. Точно всичко. Започвам да чета книгата, все едно УЧИТЕЛЯ е писал. Всички постулати, всички работи напълно.

Изрязах всички… Махнах кориците. Хвърлих ги. Изрязах там където са… Не само автора, ами колектива който, печатницата всичко. И понеже пишеше името на този Духовен Просветител. На всяка една страница – Словото на еди-кой си. Аз го изрязах, отгоре на полето. И това книжното тяло само, след като го прочетох. И НЕ се съгласих само с две неща. Викам:

– Това УЧИТЕЛЯТ НЕ МОЖЕ ДА ГО КАЖЕ! АБСУРД Е!
Защото познавам Учението из основи. И викам:
– Чакай да ги занеса на тоя мой приятел, да видя.
Давам му книжката и след три-четири дена, там си имахме едно заведение наше в центъра на родното ми градче. И той идва там. Пием безалкохолно, кафе, кой каквото иска и вика:
– Абе Георги, всичко е по УЧИТЕЛЯ, но не пише кой е издателя. Дали Бялото братство го издава и т.н. Има нещо, което ме смути.
И аз викам:
– Как те смути? Книгата е.. Как? Сигурно е от УЧИТЕЛЯ.
Не му казвам истината от кого е. Той вика:
– Добре, ама има няколко места, които текстовете… Нещо не съвпада.

Ааа. От 200 страници има 20 реда – 1%! Но той го е усетил, както и аз го усетих. Обикновеният човек ако няма Опит в ДУХА много трудно може да го… И ще се Подведе!

Така.
„ А когато.. Ето това е много важно сега! Тия пасажи, ще ви ги прочета… Пазете се да ни ви подмами някой. Мнозина ще дойдат в Мое Име… А, когато чуете за войни и за военни слухове, недейте се смущава. Това трябва да стане, но туй не е още свършекът.“

ВНИМАВАЙТЕ! СЕГА СЕ ЗАПОЧВА! Толкова е явно в света, че нямам.. Ето цитирам Евангелието.

„Защото народ ще се повдигне против народ…“
Може да са близки, приятелски народи, братски.
„И царство против царство. Ще има трусове на разни места.“
Трусовете НЕ са само трусове. Те са създадени и от хората. Това са военните конфликти и ред други работи. Не са само земен трус да е, земетресение или наводнение или пожар, катаклизмите.
„Ще има и глад. А тия неща са само НАЧАЛО НА СТРАДАНИЯТА!!!“
Ще ви открехна пердето след малко, ей толкова само. Повече НЕ. Не ми Дават. Но толкова ще ви открехна, за да разберете, че сега тия Страдания които се дава на тия народи и на човечеството са игра в двора на детската градина.

Знаете ли, когато ДОЙДАТ ИСТИНСКИТЕ СТРАДАНИЯ.. Не исках да говоря за това! Искам да говоря за СВЕТЛИНА, за МИР, за ХАРМОНИЯ, за Любов, за Прекрасни неща. Но Трябва да кажа ИСТИНАТА! И ме натовари Небето да ви Я кажа по тоя начин. Не от себе си, а това да ни води.

Ще умножите сегашните стълкновения и войни в целият свят, започват да нарастват така: 30 000 пъти, 60 000 пъти и 100 000 пъти. Ако има сега загинали на едно място където се води война 100 000. Само от едната страна. Умножете го по 100 000 и тогава едно стълкновение ще има толкова жертви.

Не искам да съм лош пророк. Лошите пророци преди 2 000 години са ги убивали с камъни. Сега най-много да ме застрелят. Обаче казвам това, което знам. ИСУС казва тука:
„Както чувам тъй съдя.“
Тъй разсъждавам, така ви казвам. Значи, както го прие ТОЙ – „Така казвам.“ И те ГО питат после учениците МУ.
„ОТЦА Ми говори на Мене и аз ви го казвам.“
Както ми говорят на мене, така ви го казвам. Защото иначе кой ще го каже?
Така, продължаваме нататък.
„А вие внимавайте на себе си.“
Внимавайте знаете ли защо на себе си? Като сте станали Духовни, Свестни хора да не ви… От това нещо да не ви отдръпнат. Защото Само такива ще се СПАСЯТ! По-натам, пише го черно на бяло. А вие ако се откажете от ДУХА и минете пак в гъстата материя и станете… Не че… Всички сме обикновени хора щом сме на Земята. Но все пак има Обикновени и Обикновени. По-обикновени, най-обикновени.

Така. Ето какво има. Ето какво казват. Защото Духовните хора ще бъдат подгонени. Те и сега са гонени. Защото са много по-различни. Мислите ли, че аз след като във всяка беседа говоря за МИР, ХАРМОНИЯ, ПРИЯТЕЛСТВО! БРАТСТВО, ЛЮБОВ! МЪДРОСТ, ИСТИНА, СПРАВЕДЛИВОСТ, та всички ме Обичат? НЕ! На мнозина тези думи не са им Приятни! Във всяка беседа споменавам поне 50 пъти думата ЛЮБОВ и 100 пъти думата БОГ! А да не говоря за ДОБРОДЕТЕЛИТЕ, които ги казвам. ВЕЛИКОДУШИЕ, БЛАГОРОДСТВО, МИРОЛЮБИЕ, ЩЕДРОСТ и ред други работи. Верно, изброил съм някой път и Негативите, тоест Пороците.

И така.
„А вие внимавайте на себе си, защото ще ви предадат на събори. И в синагоги ще ви бият. И пред управители и царе ще застанете заради Мене. За да свидетелствате на тях.“

Какво е искал да каже, когато е казал „Мене“? Това е за НОВОТО СЪЗНАНИЕ, което ТОЙ го СПУСКА. Това е вече НАУКАТА, КУЛТУРАТА НА ЛЮБОВТА! Това е НОВОТО НЕБЕ И НОВАТА ЗЕМЯ! ТОЙ го казва „Мене“, но кой ще го разтълкува така?

„Заради ИСУС!“
НЕ! Заради онова, което Излъчва всеки един Духовен човек. Той Излъчва тая ЛЮБОВ. Иска или не иска, когато стане Истински Духовен. И понеже е различен от другите. А Мерзостта сега командва. Подлостта е на върха. Нейна е властта все още.

„Обаче трябва първо да се проповядва БЛАГОВЕСТИЕТО на всички народи“
Кое е БЛАГОВЕСТИЕТО? ПОБЕДАТА НА ЛЮБОВТА!!! ПОБЕДАТА НА ДОБРОДЕТЕЛИТЕ!!! НА ДОБРОТО!!! НА ИСТИНСКИТЕ, ХУБАВИТЕ, ПРЕКРАСНИТЕ НЕЩА!!! Защото и ТЕ тук ги има, но са още малко или в зародиш. БЛАГОВЕСТИЕТО е това! И заради БЛАГОВЕСТИЕТО, което и в момента. И вие сте БЛАГОВЕСТИТЕЛИ, защото ме слушате. И аз съм БЛАГОВЕСТИТЕЛ. Това е като им говорим за тези неща. Че ще дойдат наистина свестните, добрите времена. Те ИДВАТ. Те са на Хоризонта! Сега започват. Обаче трябва да се премине най-напред през СТРАДАНИЯТА! Ето какво още е подготвено за човечеството.

„А когато ви поведат, за да ви предадат, не се безпокойте предварително какво ще говорите. Но каквото ви се даде в оня час, това говорете. Защото не сте вие, които говорите, а СВЕТИЯТ ДУХ!!!“

Продължавайте да вървите по Пътя на СВЕТЛИНАТА! Да сте ЧИСТИ, СВЕСТНИ! Как да кажа? Едни ПРАВЕДНИ ХОРА, хайде с една дума. Праведен човек. Или да се стреми да бъде такъв. Да полага усилие да бъде такъв. СВЪРШИ ВРЕМЕТО на Измамниците, Мошениците! Всичко ще излезе наяве! Имам толкова много примери напоследък. Излиза наяве.

Еди вика:
– Криех от жена си, че имам 15 години любовница. Накрая как дойде? Бяхме у един приятел на гости. И там отиваме, той да излезе, да ни освободи квартирата и жена ми идва. По някакъв начин вътре. Направо бях удивен.
Ами викам:
– Духът я заведе, защото ти не смееш да и кажеш 15 години и изневеряваш. Кажи и истината в очите. Или си отиди при любовницата, или си отиди при жена си.

Не можеш двама господари. Защото единия… Пише тука (посочва евангелието) ИСУС казва: „Единия ще го намразиш, другия ще го обикнеш.“
Всичко ще излезе наяве. Когато на бургазлийката казах. А тя имаше двама…
– Много ги обичам.
Викам й:
– Абе, нещо криеш…
И един резервен любовник, за всеки случай. Беше върха. Преди пет-шест година на една беседа в Бургас. Идва и ми казва:
– Защо съм болна от ред болести и повечето женски?
– Защото изневеряваш на мъжа ти.
В прав текст и го казвам. Тя вика:
– Аз много си обичам мъжа.
Имаше дете.
– Много си обичам и любовника.
– Добре, отказваш се от мъжа си. Оставаш си детето. Взимаш си любовника и започвате…
– Ама и той е женен. Той даже има две деца, аз имам едно.
– Нищо, добре. Ще се разведе. Той ще вземе двете деца. Мъжът ти ако ти даде твоето детенце взимате и започвате да живеете заедно. Нали много се обичате. А не да се криете.

Всичко ще излезе наяве казвам ви честно и чисто. Може… А, един прост пример. Тя Силвина беше свидетел. Вкарвам колата между двете коли на паркинга на моите съседи. Единия от ляво, единия от дясно. И задната врата ми се отваря и на неговата задна врата. Той с един джип, има хубав. Джит, една черта като от пирон. Докато спра колата на две педи. Докато се усетя. Гледам, че правилно влизам, ама как се е отворила не знам. Както и да е. И сега никой не видя. Беше привечер такова. О, къде, какво е направил. Затварям си вратата и си мълча. На моята нищо и няма.

Така. Обаче отивам и звъня у тях. Никой няма. Отивам звъна на съсед. Викам:
– Абе слушай тука… Тука ли е нашият човек?
Той вика:
– Не, не на работа е.
– Е, трябва да го изчакам докато дойде.
Значи докато не му казах не съм се успокоил. И той вика:
– Ама това е дреболия бе.
Обичаме се с него. Имаме си се. И той вика:
– Георги, това е дреболия.
Викам:
– Знам, че е дреболия, но да не си помислиш и започнеш да ругаеш друг. И като започнеш да го ругаеш, започваш да излъчваш омраза към неизвестен извършител. Защото може някой да е дошъл и да ти… Хубав, нов джип, да ти надраскал точно като с пирон. Не е много дебела. Тя даже не можа да стигне. Стигна до грунда. Това е автокозметика, ще се оправи.
Той вика:
– Лесна работа.
Ама неизвестния извършител съм аз, нали. А така като знае и като види, всичко е точно.
Той вика:
– Всичко е наред.

Виждате ли колко е просто. Най-важното е да ти е ЧИСТА СЪВЕСТТА! Иначе много се мъчиш!

Значи пак съм го казал в „Златните Завети“ е записано. Там има така:

НАЙ-ГОЛЯМОТО НАКАЗАНИЕ ЗА ГРЕШНИКА Е ПРОШКАТА!“

ВСЕОПРОЩАВАНЕТО! Прощаваш му – моментално му Отключваш СЪВЕСТТА и на най-големия престъпник, разбойник, не знам какъв си. Не искам да цитирам сега и да казвам улични изрази. Какъвто ще да е! ЗАПОЧВА ДА РАБОТИ СЪВЕСТТА и започва да го чука. И е такава тежест.

Знаете ли? Идват и се изповядват пред мен. Аз не е хубаво това да казвам, ама дойде един килър. Професионалист. Вече е спрял, мокри поръчки не приема. Ама е приемал. И вика:
– Георги, отърви ме!
– Какво да те отърва, бе?
– Последният, дето го застрелях в упор, сега ми е на врата. Седи и ми тежи и ме тормози. И непрекъснато ми говори в главата. Ставам луд. Отърви ме. Моля ти се!
На колене, плаче, реве…
– Всичко ще дам.
– Казах ли ти да не изпълняваш мокри поръчки?
Аха. Няма да отида на полицията да го предам, разбира се. Дори и на клада да ме сложат или на кръста.
Така. ПАЗЕТЕ СЪВЕСТТА СИ ЧИСТА! Или като безсъвестните, те викат:
– Те са я заключили. Или са оперирани от съвестта!
Както могат да ти махнат апендицита. Нямат съвест и си живеят добре. Но Имат, само че е Запечатена!
Така. Вижте сега какво продължава и каквото става в момента.

„Брат брата ще предаде на смърт и баща чадо. И чада ще се повдигнат против родители. И ще ги умъртвят.“
Нито един от вас няма да ми го разтълкува така както аз ще ви го разтълкувам. Защото всеки ще каже:
– Брат брата! – да има такива.

Дигнаха се, особено когато дойде демокрацията и започнаха да разпределят наследството. Земи, къщи, не знам какво им върнаха. Ей, какви ли работи тука, адвокатите най-добре знаят. Но не е така. Това е само символ.
„Брат брата ще предаде на смърт…“

Тоест ближния ще предаде ближния си. А са едни и същи. Едно и също нещо искат. Не само брат. И това показва, че народ ще предаде друг народ. Не само брат брата. Братски народи. Както започват да се бият сега и в момента. И точно където има военни стълкновения, те и едните и другите не знаят, че са абсолютно братски. Ама абсолютно като казвам, това е самата истина. Защото от едно и също място произлизат. Няма да цитирам.

Така. „И ще се повдигнат чеда…“

Значи невежите, които са в Духа, а са в материята. Говори се за:
„Баща чадо ще предаде…“
Значи бащата когато предава чадото си, той е МАТЕРИАЛЕН. Той не е дорасъл. А чадото му, той не си го харесва защото то е станало Духовно! Това е МЛАДОТО СЪЗНАНИЕ! Младото поколение!

Обаче по-натам казват:
„И чада ще се повдигнат против родители.“

Родителите са ДУХОВНИТЕ НАСТАВНИЦИ на хората! Те са родители, обаче чадата са със СТАРО, НИСШЕ СЪЗНАНИЕ. Нищо, че се раждат и сега. Със съзнание на втора, трета, четвърта и пета раса. Шестата не говорим, шестата са извисени. И понеже те не искат да слушат кои? НЕ ИСКАТ ДА СЛУШАТ ДУХОВНИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ! САМО ТЕ МОГАТ ДА ГИ СПАСЯТ!!!

Значи Нисшето Съзнание иска да си остане там. Това е НИСШЕТО МАТЕРИАЛНО СЪЗНАНИЕ! Разбирате ли как е дадено това тука? (посочва Новият Завет) И така ви го ТЪЛКУВАМ. Това е ВЕРНИЯТ НАЧИН! А не, казват… Да и това ще стане. Да се вдигне баща против син. Ако са различни партии, различни виждания, може и да се карат. И братята.

„И ще бъдете мразени от всички заради Моето Име, но който устои до край, той ще бъде спасен!“
Знаете ли за какво? Това пак го повтарям! НЕ за Името на ИСУС ХРИСТОС! ТОВА Е ХРИСТОВО СЪЗНАНИЕ! А за МОРАЛНИТЕ ЦЕННОСТИ! За тоя МОРАЛ, който ТОЙ Е ДОНЕСЪЛ на ЗЕМЯТА! ДА ОБИЧАМЕ, значи ВРАГОВЕТЕ СИ и ПРЕДАТЕЛИТЕ СИ! А сега виждате стават врагове, те не се обичат. Още по-лошо става! Значи един военен конфликт, една ВОЙНА МОЖЕШ ДА Я СПРЕШ САМО С МИР!!! САМО С ДОБРО!!! ДА ОТВЪРНЕШ НА ЗЛОТО С ДОБРО!!!

Знаете, че имаше… Вендета има при италианците, но има вендета и при албанците. Какво е ВЕНДЕТА? КРЪВНО ОТМЪЩЕНИЕ! Единия род убива случайно или не от другия род един човек. Другият род си връща и го убива. 300, 500 години. Знаете ли каква вендета има стотици години? Все се убиват от единия другия. Докато идва един с НОВО СЪЗНАНИЕ в НОВО ВРЕМЕ. Аз знам такива истински случаи в Албания. Идва и казва:
– Ама ние сме потърпевшата страна. Ние трябва сега да им отговорим на тях. Защото е убит от нашия род някой.
О, рода, много се държи. Но тоя човек е АНГЕЛ в ЧОВЕШКИ ОБРАЗ, млад мъж и казва:
– До тука бяхме. Отиваме и казваме: „Трябва да върнем! НЯМА ДА ВЪРНЕМ Кръвното Отмъщение! ПРОЩАВАМЕ ВИ!“

Тогава СЕ СПИРА! ВОЙНАТА СЪС СИЛА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРЕ! Нито с оръжие! Това са пълни глупости, които си мислят.
А УЧИТЕЛЯТ казва:
„България трябва да остане НЕУТРАЛНА!“

Черно на бяло го прочетох скоро. НЕУТРАЛНА СТРАНА! На нея НЕ Й Е РАЗРЕШЕНО Вече да се занимава с оръжие! Тя си е изкарала вече всичките войни!

Така.
„И ще бъдете мразени заради Моето Име.“
Тоест за ДОБРОДЕТЕЛИТЕ, за СВЕСТНИТЕ Работи. Заради ЛЮБОВТА, която ИЗЛЪЧВА Духовният човек! Той ще бъде мразен. Ами от кого? От противоположната страна!

„Но който устои до край, ще бъде Спасен.“
„И когато видите Мерзостта, която докарва запустение, за която говори Пророк Данаил. Стояща там където не подобава. Който чете, нека разбира. Тогава ония, които са в Юдея нека бягат по планините.“

Тоя стих сега до тука ви го казвам.
„Когато видите Мерзостта…“
Толкова е ЯВНО, че сега Мерзостта КОМАНДВА тоя свят, че нямам думи. Значи ВРЕМЕТО ДОЙДЕ! Времето дойде! Може ли на върха на пирамидата..? Коя е МЕРЗОСТА?
„Където не й подобава…“

Знаете ли мястото където не и подобава? Да командва народа! Значи МЕРЗОСТТА Е У ВЛАСТИМАЩИТЕ! ТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ МЪДРИ, ДОБРИ И СВЕСТНИ! От Земното кълбо само няколко ръководители. По-малко от колкото са пръстите на ръцете и на краката ми са в час! Всички останали ДЪРЖАТ за МАТЕРИЯТА и са със СТАРО СЪЗНАНИЕ!

МЕРЗОСТТА! Може ли да приемаш закони, които са ПРОТИВ ПРИРОДАТА и ПРОТИВ СВЕТЛАТА СИЛА над нас наречена БОГ, който е определил – Мъже и Жени??? И Деца! И детето. А сега всеки един може да се определи какъвто иска пол. Е как???

Когато станем Ангели и то НЕ Ангели, а АРХАНГЕЛИ, тогава вече може да си избираш пол! Защото ЖЕНСКИЯТ ПРИНЦИП Е У ТЕБЕ! Ти си ГО ЗАЩИТИЛ 100%!!! МЪЖКИЯТ ПРИНЦИП У теб е 100%!!! ДЕТСКИЯТ ПРИНЦИП Е у тебе! Да си ПОДЧИНИТЕЛЕН е 100%!!! Тогава, заставаш пред огледалото и казваш:
– Ей, ГОСПОДИ, знаеш ли Искам сини очи, една руса коса – много и такива форми на тялото, всичко. Искам да бъда в женски вид.
След една минута си в женски вид. Мислите, че се шегувам? НЕ! Това е МАТЕРИАЛИЗАЦИЯТА НА МИСЪЛТА! И в БОЖЕСТВЕНИТЕ СВЕТОВЕ Е НЕЩО ЕСТЕСТВЕНО! Става и в ДУХОВНИТЕ СВЕТОВЕ! Но на Земята можеш да ГО НАПРАВИШ. НЕ, че не съм виждал ЧУДЕСА! Но Бавно и Трудно!

Човек МОЖЕ да се Разкраси. Всичко Може да Стане! И да се измени! Съвсем различен образ да има ако си ПРОМЕНИ СЪЗНАНИЕТО! СЪЗНАНИЕТО КОМАНДВА ВСИЧКО, тоест ДУХА! По натам то го пише черно на бяло.
„И когато видите Мерзостта, която докарва Запустения…“

ЗАПУСТЕНИЯ, тоест ВРЪЩА ТЕ ОБРАТНО! НЕ те Тегли НАПРЕД към ЕВОЛЮЦИЯТА! Няма нищо. Тоя свят затова е застинал сега в момента. И затова се получават тия стълкновения! Но ако ЧОВЕШКОТО СЪЗНАНИЕ СЕ ИЗВИСИ към ДОБРОТО и към СВЕТЛИНАТА. Знаете ли как ЧОВЕЧЕСТВОТО ЩЕ СЕ РАЗМИНЕ с колко Много ЗЛИНИ, казано в прав текст. С колко много катаклизми. ТЕ ЩЕ НАМАЛЕЯТ ДО МИНИМУМ!!! Трябва да се МИНЕ през тях разбира се.

Така, ето сега.
„Тогава ония, които са в Юдея нека бягат по планините.“
Какво искат да кажат? В Юдея са всичките които са в МАТЕРИАЛНОТО СЪЗНАНИЕ! Планините са местата на ДУХА! Отиваш там където ИМА ДУХ!!! Както вие сте се събрали тука защото има ДУХ! Разбирате ли? За да се СПАСИТЕ! Ето:
„Тогава ония, които са в Юдея нека бягат по планините.“

Юдея НЕ е тая Юдея, която Е! Израел или както и ще да кажем. Не! В никакъв случай! Това е СИМВОЛ, който е тука. Това е Метафора. Тоест, където са в ГЪСТАТА МАТЕРИЯ.

На ЕВРЕИТЕ Беше дадено ВЛАСТТА до сега. До 2000 година и ПАРИТЕ! Това е Най, Най-Гъстата МАТЕРИЯ! Тоест както и американците впрягаха каруцата пред коня. Каруцата е МАТЕРИЯ, Коня е Живата Същност – ТОЙ е  ДУХА!

„И който е на къщния покрив да не слиза в къщата си, нито да влиза да вземе нещо от нея!“
Ако е дядо поп ще го разтълкува:
– А, как бе…
Викам:
– Дядо попе, какво ще прави? Идва това време и той е на къщата си. Седи на покрива.
Имам приятели свещеници. И той вика:
– Ами…
Викам:
– Слушай, който е на къщния покрив се е качил на върха отгоре на Материята. Той вече е В ДУХА! Той е на НАЙ-ВИСШЕТО МЯСТО! Да НЕ СЛИЗАШ ДОЛУ, обратно да се връщаш в Материята! Да НЕ влизаш в Капана на Материята! Да НЕ се връщаш вече! Остани си ДУХОВЕН! ГОРЕ! За да се СПАСИШ!

„И който е..“
Дори и да не влизаш да вземеш нещо от нея. Нищо НЕ ти ТРЯБВА МАТЕРИАЛНО ВЕЧЕ! ТРЯБВА ТИ ДУХ! САМО ДУХ И ВЯРА!

„И който е на нива, да не се връща назад да вземе дрехата си.“
Какво е нива?
който е на нива…“
Значи ако на обикновен човек ако го прочетеш. Той буквално ще ти го разтълкува. Ама той бил на нива и да не се връща да си вземе дрехата си. Но как го ТЪЛКУВА Георги Изворски? Ще ви кажа.

Нивата? Това е да Работиш на БОЖИЯТА НИВА! ЗА ДУХА ДА РАБОТИШ! И като си там, значи да останеш, да продължиш да работиш, колкото и да е ТЕЖКО на БОЖЕСТВЕНАТА НИВА! Това иска да каже тука. Ето:
„И който е на нива, да не се връща назад да вземе дрехата си.“
Дрехата е Материално нещо. Пак да се набуташ в Материята. Аха.Продължаваме нататък има още доста. Ето сега тоя пасаж. Питам един дядо поп и той вика:
– Ами това, зле ще бъде тогава.
„А горко на непразните и на кърмачките през ония дни.“
Защо? И тогава е имало бременни, непразни още… Непразни или са казали за жената, бременната жена: „Тя е трудна.“ Баба ми казваше: „Абе тя е трудна.“ Нали трудноподвижна, защото има коремче, носи тежест и т.н. Трудна, непразна и кърмачка.

Само това го разтълкувам за една минута. За да знаете за какво става въпрос.
„Горко на непразните..“

КОИТО СА ПЪЛНИ от… НЕ става въпрос за жени! Става въпрос за ДУШИ! Става въпрос за ХОРА! Които са ПЪЛНИ С ПОРОЦИ! „Непразните“ ПОРОЦИТЕ ТИ ТЕЖАТ! Те са Материалната страна, не говоря само, нали – АЛЧНОСТ, ЗАВИСТ, ГНЯВ! Всички тия Пороци които са, са пълни. Това са Непразните! А на „Кърмачките“ – Всички, които кърмят ЗЛОТО! ПОДХРАНВАТ ГО! Защото има хора, които това им е като че ли им е задача. Те се радват на това да подхранват Злото. Това са кърмачките. Кой ще го разтълкува така? Казвам ИСТИНАТА, защото както чувам, тъй и съдя!

Така, стана ли 12 часа?

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Да.

ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ:
Добре, след това продължаваме. Чакай да… До 17 абзац. Добре, имам още седем, осем абзаца.

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Добре. Приятели, ще продължим с Молитвата БОЖЕСТВЕНАТА ПОБЕДА. Тя е малко дълга, преценете… Явно ще бъдем прави за една-две минутки. Наистина това е Уважение и Почит към СВЕТЛАТА СИЛА! Молитвата ще се заснеме и на Живо, тъй че ще бъдем… Доста повече хора ще я казваме тази колективна молитва. Не само ние в залата.

Многообхватна Молитва. Когато я писах наистина така… Наистина БОГ чрез нея предава, наистина какво е БОЖЕСТВЕНАТА ПОБЕДА! Какво е човек да постигне БОЖЕСТВЕНАТА ПОБЕДА! И затова ще се помолим за всички тези неща.

 

МОЛИТВА БОЖЕСТВЕНАТА ПОБЕДА

ГОСПОДИ, БЛАГОДАРИМ ТИ!

ГОСПОДИ, БОЖЕ наш ВСЕЛЮБЯЩИЙ,
FATHER ALMIGHTY,
CREATOR of Heaven and Earth,
на всичко Видимо и Невидимо!

БОЖЕСТВЕНО СЪЗНАНИЕ!
МОЛИМ ТЕ!
Води ни и ни подкрепяй, за да изпълняваме
Винаги и Навсякъде БОЖЕСТВЕНАТА ВОЛЯ!

ПРЕСЪТВОРИ егото ни във ВСЕСМИРЕНИЕ,
за да Познаем ЕДИНСТВЕНИЯТ ВСЕВЕЧЕН ЖИВОТ!
За да Преживеем
ВЕЛИКОТО СЛИВАНЕ с БОГА ВСЕЛЮБЯЩИЯТ,
КОЕТО Е ВСИЧКО!

БЛАГОСЛОВИ И ОЗАРИ Съзнанието ни,
за да пребивава винаги в БЛАЖЕНСТВО и БОЖЕСТВЕН МИР!
За да постигнем НАЙ-ВИСШАТА РАЗУМНОСТ
За да сме ЧИСТИ и напълно ОСЪЗНАТИ
в мисли, чувства, думи и дела!!!

БЛАГОСЛОВИ И ВЪЗЛЮБИ Духът ни,
за да пее Песента на СВОБОДАТА!
За да се изявява
в БОЖЕСТВЕНА МОЩ,
БОЖЕСТВЕНА БЛАГОДАТ,
БОЖЕСТВЕНО ИЗОБИЛИЕ
и БОЖЕСТВЕНО БЛАГОСЛОВЕНИЕ!

БЛАГОСЛОВИ и ВЪЗСТАНОВИ
ИЗНАЧАЛНАТА СВЯТОСТ И ЧИСТОТА на Душите ни!
За да живеем в БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ
И БОЖЕСТВЕНАТА ХАРМОНИЯ,
в СЪВЪРШЕН БАЛАНС
между Земното и Небесното,
между личното и колективното!!!

БЛАГОСЛОВИ и ВЪЗСТАНОВИ
ИЗНАЧАЛНАТА ХАРМОНИЯ
и СЪВЪРШЕНО ЗДРАВЕ на телата ни!

БЛАГОСЛОВИ и ВОДИ Делата ни –
винаги да са ИЗРАЗ на НАЙ-ВЕЛИКАТА
БЕЗУСЛОВНА ЛЮБОВ към Всичко и Всички!

За да се превърнем в БОЖЕСТВЕН ХРАМ
на ТВОЯТА ЛЮБОВ, МЪДРОСТ И ИСТИНА!
И в СЪВЪРШЕНАТА НЕУЯЗВИМОСТ,
която извира от Прилагането на
БОЖЕСТВЕНИТЕ ПРИНЦИПИ и ДОБРОДЕТЕЛИ!
И от нашата РАВНОПРАВНА Любов
към всички малки и големи души!!!

ГОСПОДИ, ДА ПРЕБЪДЕ ВЕЛИКИЯТ ТИ БЛАГ ПРОМИСЪЛ!
Да се ЕДИНИМ с ТЕБ, ВСЕЛЮБЯЩИЙ!
За да работим ЗАЕДНО в ЛЮБОВТА ВЕЗДЕСЪЩА,
в СПЛОТЕНОСТ и ЕДИНЕНИЕ
за ТВОЕТО ПРЕВЕЛИКО И ПРЕСВЯТО ДЕЛО!

ГОСПОДИ, ТВОЯТА ВОЛЯ ДА ПРЕБЪДЕ!
СЕГА, ВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ!

Приеми нашата БЕЗКРАЙНА И ВСЕОТДАЙНА
LOVE AND GRATITUDE,
СЛАВА, ПРИЗНАТЕЛНОСТ и ХВАЛА!!!
НА ЕЛОХИМНОТО СЪЗНАНИЕ!!!
САТВА АВВА ЕЛЛОИМ!!!
НА ХРИСТОВОТО СЪЗНАНИЕ!!!
САТВА АВВА ЕЛМА!!!
НА БОЖЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ!!!
САТВА АВВА АЛЛААХА!!!
НА АБСОЛЮТНОТО ВСЕМИРНО СЪЗНАНИЕ!!!
САТВА АВВА АБЕРУМ!!!

AMEN! AUM! AUMEN!
AMEN! AUM! AUMEN!
AMEN! AUM! AUMEN!

HARUM! HAROM! HARIM!
HARUM! HAROM! HARIM!
HARUM! HAROM! HARIM!

Благодаря! Благодаря!

ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ:
Залата се напълни с Ангели!

Така. Продължаваме нататък, 19 абзац.
„При това молете се да не стане това зиме.“
А, те викат: „Абе зимата.“
Ама на екватора няма зима. Значи трябва човек да си разчовърка мозъка. Да види как ще го разтълкува? „зиме“, за какво става въпрос? „..молете се да не стане това зиме.“ Надали ще се сетите. Може и някой да се сети. Това е трудна задача. Аз едва се досетих. Но се досетих сам. Зимата НЕ е като сезон. Зимата е като някакво положение на Човечеството и на Планетата. А това е сега когато идва ПЛАНЕТАРНАТА КРИЗА! В КРИЗА! Няма да стига това, второ, трето. Ще СТАВА ВСЕ ПО-ЗЛЕ И ВСЕ ПО-ЗЛЕ!

Молете се това да не стане по време на криза. Ама то ще стане точно… Тая КРИЗА трябва да мине! Затова казва:
„Молете се това да не стане зиме.“
И те са си го мислили тогава Апостолите, викат: „През зимата, да.“ Ама има ли зима? И сега няма там зима. И сега е топло. Ако сега гледаме Палестинските земи, където по земята на Палестина е ходил ИСУС ХРИСТОС. ТОЙ много добре каза:

„Отдолу под сандалите ми пареше напечената Палестинска земя.“
Защо не каза Еврейска земя?

Така.
„Защото през ония дни ще има скръб небивала от началото на съзиданието, което БОГ е Създал, нито ще има такава!“
Подчертал съм ГО с червен химикал! Разберете ме, онова което говоря НЕ Смея и НЕ МОГА ДА ВИ КАЖА ЦЯЛАТА ИСТИНА какво чака Човечеството! Но примерно, някой може би е чул за бай Мильо. И си споделяме с него. И викам:
– Бай Мильо, ти като разчете Атлантския ръкопис, защо не им, не им… и последните редове. Защото на него му беше занесъл единия. Единия на мене. На мене Духовния, който в има… Започнах да го превеждам. Около 10, 15 реда съм го превел в „Звездна роса“, има накрая. От тоя ръкопис. А той го беше превел, ама… Викам:
– Последните..?
– Да, разчетох ги – вика – последните, ама… Не смея да ги напиша.
Викам:
– Да. Човечеството не бива да знае точно какво го очаква!
Макар, че вижда и усеща вече.
Така. Сега прочитам това:
„Защото през ония дни ще има скръб небивала досега от началото на съзиданието, което БОГ е Създал, нито ще има такава!“

Значи ако има такава ще има може би след няколко стотин хиляди години или милион. Но Земята, няма да има вече на Земята. ЗЕМЯТА ПЪТУВА към Много По-Хубави Места. МНОГО ХУБАВИ СВЕТОВЕ! Където Не можеш да бъдеш там. НЕ МОЖЕ ДА ПРОНИКНЕШ С НИСШЕ СЪЗНАНИЕ! Там не можеш да откраднеш от комшията си нещо. Не може да лъжеш. Там НЯМА, ПОРОЦИ НЯМА! И тя Земята като пътува натам ясно, че на Земята повече НЯМА да има такива неща. ТЕ СЕГА СА, за да МИНАТ!

„И ако ГОСПОД НЕ Съкратеше ония дни, НЕ би се избавила ни една твар! Но заради Избраните, които ТОЙ Избра съкратил е дните!“
И аз викам, говорим си. Таман съм ПОСВЕТЕН и съм в планината. Викам:
– ГОСПОДИ, ами…
Чета, знам го наизуст цялото Евангелие още като бях религиозен.  Викам:
– Добре. Тоя пасаж тука, как ще се спаси човек?
ТОЙ вика:
– Всички Избрани ще бъдат предупредени преди това.
Накрая ще останат разбира се само те. Но преди това ще бъдат предупредени когато са катаклизмите да останат.
Викам:
– Тате – ГОСПОДА така ми каза да МУ викам:
„ОТЦА ти е дядо. АЗ съм ти Татко!“
Викам:
– Добре, Тате!

Аз съм в гората. Над моето бунгало, там където е стъклената пещера – гора, планина. Стара планина е, там има едни предпланини. Викам:
– В планината съм. И трябва да стане земетресение. Да дойде цунами, не знам какво тука да залее…
И ТОЙ вика:
– Ами ще ти кажа да застанеш до това дърво и да не шаваш. Един час, 2, 15, 20 часа. Седиш там. Ще оцелееш. Наоколо нищо няма да остане! Но на тебе нищо няма да се случи.

Така.
„Тогава ако ви каже някой:
– Ето тука е ХРИСТОС или ето там е, НЕ ВЯРВАЙТЕ!“
Значи, ето сега когато казват:
– Аз съм ХРИСТОС. Тоя се казва ХРИСТОС, оня. Тоя дава и т.н.
„НЕ ВЯРВАЙТЕ!“
Защо?
„Защото ще се появят лъжехристи и лъжепророци, които ще покажат знамения и чудеса, за да подмамят ако е възможно и Избраните!“

Виждате ли и от Духовните хора някои се Отклоняват! Идват слушат и изведнъж отиват другаде. Там може би по им харесва? Но са СЕ ОТКЛОНИЛИ ВЕЧЕ ОТ ПЪТЯ НА СВЕТЛИНАТА! Аз не казвам, че тоя е най-правия път! Не казвам! Вие САМИ трябва да ГО Усетите и да ГО ИЗБЕРЕТЕ! Защото дойде едно момче, вика:
– Три месеца бях Георги, където и ти си бил някога.
Викам:
– НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ ОТ ТОВА ОБЩЕСТВО!

Изкарваха ме, че съм от него, но не съм от това общество! Аз съм НА НЕБЕСНОТО Общество член, а НЕ на това, което е на Рила примерно. НЕ СЪМ! Бях там. Играх и т.н., защото ГОСПОД ми каза да отида. Но НЕ и да стана част от него и да му стана негов член! Даже не исках да играя Паневритмия. Викам:
– Абе аз съм играл КОСМИЧЕСКАТА Паневритмия, сега да играя тая?
Ами вика:
– Ще я играеш и тая.
Докато, после ме отказа. Вика:
– Няма да играеш Паневритмия повече.

Така, значи просто внимавайте.
„А вие ВНИМАВАЙТЕ! Ето ПРЕДСКАЗАХ ВИ ВСИЧКО!“
И още малко ще потълкувам надолу. Значи, ВНИМАВАЙТЕ точно такива да ние ви подмамят и човек да се отклони без да иска. Те пак с хубави неща. Пак с хубави работи разбира се. Както сега МЕРЗОСТА КОМАНДВА, когато казва:
– Това е лошо, това е добро.
Ама НЕ Е ТАКА!
– Тоя прави лошо, тоя прави добро.
От къде знаеш кой е направил това лошо? И кой се стреми това да го превърне „уж“ в добро, а фактически не е добро. Не искам да цитирам официално. Вие добре гледате. Аз не гледам телевизия и не слуша много радио, обаче ако слушате и внимавате ще видите за какво става въпрос. Толкова е… Един българин не може да бъде излъган.

Кой бутна големите сгради на американците на 11септември 2001 или 2002 година? Аха! Всичко беше изпипано, нали. Сега тия работи НЕ Могат да заблудят българина в никакъв случай. Защото той прави проверки и мисли. Тука има – щрака (посочва главата си). Може да заблудят някой, който си пие халбата с бира, един литър. Пие биричка, има… Ако случайно му свършат парите в книжката. Както един беше в Норвегия или Холандия? Вика:
– Отивам, гледам привели ми. Тогава още бяха гулдени. Три хиляди гулдена имам. Аз съм ги… На нула. И отивам, и викам: „Нещо банката е сбъркала.“ „А не господине, ние видяхме, че няма пари във вашата книжка и нашата страна, понеже сте нейни граждани ви ги привежда.“

Само и само да не мрънкаш. Само и само да не останеш беден, гол, бос и да започне да ти щрака пипето. Да започне да ти върти като на българина, който е пенкилер. Всичко може и всичко прави, защото МИСЛИ! А там когато си задоволен…

Едно приятелче каза:
– Абе тия доволните прасенца на Запад, дето всичко им слагат, т.н.
Беше там едно младо момче. И вика:
– Аз направо съм удивен. Ония всичко чакат на готово. Не може нищо да си направи в къщи. Гледах ги, гледах ги и им се чудих.

Така, както и да е. Не ги укорявам. Нека си живеят така щастлив живот. НО СВЪРШИ щастливия живот! Както във Франция и в Англия започнаха. Тука гръмне, там гръмне. Не може да си седиш в бистрото така както много години. Леля ми беше французойка. Една от лелите ми. Там се беше оженила и живя 75 години в Париж. На 95 години си отиде, преди две години. Съм ходил при нея.

Ама там няма за какво да се ядосаш. Всичко ти е на таман. Всичко ти е на куп. Всичко ти идва точно. Еее… Тя беше богата дама разбира се. И така, но не останах при нея. Викам:
– Аз се прибирам, не мога.
Изкарах една седмица. Викам:
– Париж! Париж не ме интересува.
И те приятелите викат:
– Защо не остана там бе, Георги? Леля ти щеше да те гледа като писано яйце.
Верно е! Имаше и къде. Двор голям три декара. Къща. Вика:
– Две къщи имам и една лятна кухня. Живей тука. Пари колко искаш.
Ама не. Не мога да живея другаде. Ако ГОСПОД ме беше оставил там, щях да остана разбира се. Но като ме е изпратил тука.

И така. Ето какво пише още вече за ГОЛЕМИТЕ… НАКРАЯ!
„Но през ония дни. Подир оная СКРЪБ, Слънцето ще потъмнее. Луната няма да даде светлината си. Звездите ще падат от небето и СИЛИТЕ, които са на Небето ще се разклатят!“
Другаде пише, това е от Марко. А при другите евангелисти пише:
„Слънцето ще стане като козиняло вретище.“
Така, ще потъмнее. Да, може и във физическия свят да потъмнее слънцето. Защото ако наистина оная хубава комета, която се готви и която се размина първият път. Дай БОЖЕ и втори път да се размине. ГОСПОД да СЪКРАТИ ДНИТЕ! Ако удари Земята, аз съм казвал какво ще направи. Тази дето ни отмина вече, ни ОТМИНА! Голям Късмет! Защото Цунамито от два, три метра отнасят хиляди хора в морето. А Цунамито ако стане 100, 200 метра, какво ще направи? От удара в океана само като падне едно тяло, което е 1/10 от масата на Луната. Със скорост от 250 000 километра в час. Е как няма да мине през тия 60 километра където са Земните стратосфери и атмосфери и т.н. И да удари във водата. Какви вълнички ще дойдат? Така, значи прахта само, която ще се вдигне ще затъмни Слънцето. Но НЕ Е ТОВА където е! Това е…

„Слънцето ще потъмнее. Луната няма да даде светлината си.“
Това изхождаме пак от Духовна гледна точка. Понеже вече СКРЪБТА отминава, но това е една ТЕЖЕСТ, която се е СТРУПАЛА на ЗЕМЯТА. МНОГО ОТ ХОРАТА ЩЕ ОСТАНАТ ОБЕЗВЕРЕНИ!

И точно тогава е едно така да се каже Междучасие. Една ПАУЗА между нещата! ТОВА Е ГОЛЯМАТА ПАУЗА! В тая Пауза, просто няма да има, така да се каже оная СИЛА, която Командва!

Спират! НЕБЕТО СПИРА за момента Яката Връзка с Земята! Защото СЕГА И С ЕНЕРГИЯ НИ ЗАРЕЖДА! Тогава я спира за момента или Я намалява до минимума. И ето, значи СВЕТЛИНАТА като НАМАЛЕЕ, всичко намалява! Защото СВЕТЛИНАТА Е ЛЮБОВ, ЖИВОТ И ВСИЧКО ОСТАНАЛО!!!

Така, няма да има.
„Звездите ще падат от Небето!“
Кои са Звездите? Вика в прав текст:
– Звездите няма да паднат от небето!
Обаче звездите ще паднат. Вижте какво тука съм записал:
„ВСИЧКИ СТАРИ КУМИРИ ЩЕ БЪДАТ СВАЛЕНИ!“
Значи всички СТАРИ СТЕРЕОТИПИ на живот! Трябва ЧОВЕЧЕСТВОТО ДА ЗАБРАВИ! ДО ТУКА БЕШЕ! Ама на баба му, на дядо му, прадядо му… Нищо СТАРО ВЕЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ГО ИНТЕРЕСУВА както на мене ми е казано:
– СИНКО, ВЧЕРАЩНИЯТ ДЕН ЗА НАС НЕ СЪЩЕСТВУВА, включително и за тебе!!!

Ако нещо си направил, трябва да пооправиш. Гледай да си изправиш грешката! Ако не си – ГО ЗАБРАВЯШ! То отива във склада. Не че не се помни. Не че го няма. Но ти повече НЕ му обръщаш Внимание, за да НЕ Харчиш БОЖЕСТВЕНАТА ЕНЕРГИЯ!

И така.
„Звездите ще падат…“
Значи всички СТАРИ СТЕРЕОТИПИ на МИСЛЕНЕ, на ЖИВОТ, на ДЕЙСТВИЕ и т.н. Всички МАТЕРИАЛНИ СЪЗНАНИЯ чисто и просто ЩЕ ГИ НЯМА! ЩЕ ОСТАНАТ САМО ДУХОВНИТЕ! САМО ИЗБРАНИТЕ! Естествено, че ще е така. Значи НЯМА ДА ИМА вече звезди, кумири, тоя и т.н. ОСТАВАТ РАВНИТЕ! Наистина тогава РАВНИ по ДУХОВНОСТ!

„И СИЛИТЕ, които са на Небето ще се разклатят!“
Да, точно за това може да кажа и нещо по-подробно. СИЛИТЕ СЕ РАЗКЛАЩАТ, за да НАМЕСТЯТ… „Каквото на Небето, това и на Земята“ – пише го в Евангелието. „Каквото вържеш на Земята, вързано е и на Небето.“

Като се разклатят, ТЕ искат да Наместят СИЛИТЕ, които са на Земята! Сега ще ви кажа нещо. Беше ми казано отдавана тоя пример. Сега пирамидата е обърната с острото Надолу. Но тя не може да седи само на тая точка и затова я подпират колони. Кой са Колоните на пирамидата, когато КОМАНДВА МЕРЗОСТТА? Ами естествено, значи ИМА много ПОРОЦИ! ИМА НЕСЪВЪРШЕНСТВА! Това са Армията, Полицията, Войската, Съдебната система. Образователната система, която те обучава, че трябва да станеш джендър обезателно, нали. И така. И разбира се Медиите, които ти казват:

– Тия са прави, тия не са прави.
От къде да знам? Докато ме научат ДА МИСЛЯ КОСМИЧЕСКИ и ми казаха първата година на Отшелничеството в планината:
– СИНКО, ВСИЧКО КОЕТО ЧУЕШ. Каквато и да е информация, обръщаш веднага 180 градуса и започваш да Мислиш! Най-напред мислиш обратно и после онова, което ти дават. Сдъвканата храна.

АХА!
Докато ме научат, три години им отне ДА МИСЛЯ С ТРОИЧНИЯ КОД!
БОЖЕСТВЕНО!
АНГЕЛСКИ!
И ЧОВЕШКИ!
Аз си бях с Човешкото Мислене. Горе-долу бях Светнат до някъде и Ангелското, защото съм поет. Работя със символи, с метафори. Да, но до там.
А българският народ най-изявен е в това отношение. И само негова е поговорката в света:
Казвам ти дъще, сещай се снахо!“
Да! Дето един приятел на Запад вика:
– Пет пъти му говоря на холандеца да ми даде някой лев. Аз нямам пари, на гости съм им. Да отида, да пия една бира и т.н. Още с гулдени. И чак на третия ден. Разхождам се там из града, нямам нищо и му викам: „Оне“ – Той знае четири, пет езика моя приятел. И холандски научи. – Викам му: „Оне, абе слушай, дай ми 100 гулдена да пия едно кафе три гулдена. Една бира е по-малко. Кафето по-скъпо там.  И вика: „Дай…“
– Тошко, защо не каза досега, бе?
– А аз му поодумвам, ние сме бедни. Имах само пари за билет до тука и да се прибера. Разбираш ли? И не се сърди като му кажеш в прав текст.

Но кой българин няма да се сети? Моментално само да насочиш натам разговора, нали.
Споменавам на един:
– Имам да издавам една книга.
И той вика:
– И какво?
– Ей сега бях при една дама, има там някаква сергийка малка и като и казах, че ще издавам книга, тя извади 20 лева и ми даде.
А той е богаташ. И вика:
– Георги, аз мога да ти дам 5 000 лева.

Ааа. „Казвам ти дъще, сещай се снахо!“
И ги донесе на ръка другия ден. Понеже много вдигнаха книгопечатането, не искам да говоря, нали. Но е Скъпо, както и да е. СЛАВА НА ГОСПОДА, че има такива, които се сещат бързо. Нали ме разбирате. Няма начин да не се сетиш.

Продължаваме нататък. Така.
„Звездите ще падат от небето и СИЛИТЕ, които са на Небето ще се разклатят!“

Така, говоря за пирамидата. Сега ще ви кажа нещо, което… Хората се чудят защо е така. Пирамидата е обърната. Сега тия стълбове започват да падат еди по един, нали! ЗАПОЧВАТ ДА ПАДАТ И ТЯ Скоро ще легне на едната страна! А после трябва да се изправи и да застане в Истинския си вид! Острото нагоре!

Кое е острото? И най-отгоре, кои от така да се каже, от създадените от човека учреждения, организации и както и ще да ги наречем, трябва да бъдат най-високо? Естествено ДУХА! Онези, които работят за ГОСПОДА! ТЕ са Най-Горе! Тоест работят с ЛЮБОВТА, МЪДРОСТТА, ИСТИНАТА, ВЯРАТА, СПРАВЕДЛИВОСТТА! Със всички ДОБРОДЕТЕЛИ! ТЕ СА НА ВЪРХА!

Така, това е острието. След тях кои се нареждат. Кой? Хората на КУЛТУРАТА! НА ИЗКУСТВОТО! Те понеже Културата е Вечна! Политиката е Временна! КУЛТУРАТА, НАУКАТА, ИЗКУСТВОТО са ВЕЧНИ! Започват да се нареждат така отгоре. Значи под тях са другите. Но сега и тях ги потъпкват, особено когато са истински. След това се нареждат вече надолу Хората, които изкарват Материални Блага. Така, по средата. И НАЙ-ДОЛУ знаете ли кои трябва да бъдат, да крепят пирамидата? НАЙ-ДОЛУ Политиците! Всички да ги Тъпчат и отгоре над тях Бизнесмените, които дават пари. А другите? Другите работят, изкарват Благата, но те са Умни, имат пари и ги дават.

Значи сега като е обърната Пирамидата така. Политиците щракат с пръсти. Парички, депутати, горе. Идеална работа. И Бизнесмените са там. Горе са на Пирамидата. Но като се обърне стават НАЙ-ДОЛУ, за да НОСЯТ ЦАЛАТА ТЕЖЕСТ! Защото ДУХОВНИЯТ ЧОВЕК, не е МАТЕРИАЛЕН. Той е на ДУХА! Той и с малко може да мине. Дрехите на гърба, я яде, я не яде. Има много, които не се хранят изобщо.

Сега ме разбирате какво нещо е Пирамидата? Аз точно съм описал тия 10, 12 или 13. Имам ги в някоя беседа. Бях ги записал точно и как са обърнати. Но помня от едната страна и от другата къде е. Поне това помня.

Ето:
„Тогава ще видите човешкия син, идещ на облаци с голяма Сила и Слава!“
И те, на мен, свещениците ми викат:
– Ей, като дойдат. Облаците са космически кораби. Качват ни всички и ни извеждат от тая планета, защото тая планета ще си замине, нали. Това вече… Потоп е имал един, тоя потоп…

А тоя е „ОГНЕНИЯ ПОТОП!“ Ония, „ВОДНИЯ“ е преминал! И аз ги гледам и викам:
– Абе момчета, вие вярвате ли? ИСУС ХРИСТОС повече НЯМА да слезе! То НЕГОВОТО СЪЗНАНИЕ Е ТУКА! ТОЙ НЕ си е Отишъл! ТОЙ ни Командва! ТОЙ ни говори! ТОЙ ни ВОДИ всичките! А облаците, които идват това са БОЖЕСТВЕНИТЕ БЛАГА, които ще Дойдат! Облака сега има градоносен, защото Земното Съзнание, хората са лоши и следователно има бури, има органи. Има торнада. Да! Цунами. Това е естествено! А облака иначе носи влага. Носи дъжд. Той носи Благодат! Затова са… Значи облаците са Благата, които ще дойдат Отгоре! Но кой да ти го каже?

„С Голяма Сила и Слава!“
Идва НОВОТО вече, чистото, прекрасното. Изобилието!
„И тогава ще изпратя Ангелите си и ще съберат избраните му от четирите ветрища. От края на Земята до края на Небето.“

Определените, Избраните, няма, това са Духовни хора. Иначе НЯМА СПАСЕНИЕ, казвам ви! С Материално Съзнание имаш Летален изход! Може да поживееш така в това време, което е бурното. Което сега започва! Това Е САМО НАЧАЛОТО!!!

„А научете притчата от „Смоковницата“, когато клоните й вече омекнат и развият листа, да знаете, че е близо лятото.“
Какво е лятото? Ами лятото е НОВОТО НЕБЕ И НОВАТА ЗЕМЯ! НОВАТА КУЛТУРА НА ЛЮБОВТА! НА МЪДРОСТТА, НА ИСТИНАТА! На Истинските неща! Защото наистина ще останат само такива на тая планета и няма да има нужда тогава нито от силовите структури, така да ги нарека. Нито от разни други учреждения.

Така.
„Също така и вие когато видите, че става това, да знаете, че ТОЙ е близо при вратата.“
ТОЙ, това е МОРАЛА на Това СЪЗНАНИЕ. Тоест всички… „Близо е при вратата.“ Всички ще станат сензитивни. Всички ще започнат да ИМАТ ВРЪЗКА с БОЖЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ, както си мисля, че и аз Я Имам! Но и много хора вече Я Имат! Едните по-слаба, едните по-силна, но така ще станат с всички, които останат. Няма начин. В прав текст вече ще си говорят.

Така.
„Истина ви казвам. Това поколение няма да премине до кле не се сбъдне всичко това. Небето и Земята ще преминат, но моите думи няма да преминат!“
Това ГО Казва преди 2000 години. И сега те се чудят и вика:
– Ама ГОСПОДИ, ние безсмъртни ли ще станем, та това поколение няма да премине?
Да! Поколението е същото! И ще ви кажа повече от 95% които са били по времето на ИСУС Сега са ПРЕРОДЕНИ на Земното кълбо в различните страни. От които най-много са преродени в България. За да може да си ИЗКУПЯТ ГРЕХОВЕТЕ Евреите тогава, които са Предали ХРИСТА!!!

И Пилат е тука, и ми е приятел. Викам:
– Пилатчо, ти знаеш ли, че след това прераждане ти си изчистваш напълно кармата.
Прекрасен човек е сега. О, сега така се грижи. И викам:
– Ти тогава си изми ръцете и каза: „Не виждам никаква вина!“ Ама евреите искаха и викаха, и ти им ГО даде.
Вика:
– Какво трябваше да направя?
Викам:
– Точно това трябваше да направиш. Да им ГО дадеш! Защото това е сценария. Така пише, за да остане за човечеството тоя ПОДВИГ! Който да се ЖЕРТВАШ за една Планета! За една кауза! В Името на БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ!

И така:
„Небето и земята ще преминат, но…“
Сега по-нататък.

„А за оня ден или час никой не знае. Нито Ангелите на Небесата, нито Синът, А Само Отец!“
Е вече знаете. ЧАСЪТ ЗАПОЧНА! НЕ Времето като дойде! ЧАСА! После ще дойде и минутата! А после и секундата! И Мига! За всеки един от нас и за човечеството!

Сега!
„Внимавайте, бдете и молете се, защото не знаете кога ще настане времето!“

А времето Вече е НАСТАНАЛО! ТОЙ им го казва преди 2000 години, а сега ЗАПОЧВА ИЗПЪЛНЕНИЕТО!!! И ние ще бъдем всичките СВИДЕТЕЛИ на това! Кой повече, кой по-малко. То е колко, до къде можем да видим! Това е положението! И заради това виждате как се обърка света. Народ против народ. Държава против държава. Изобщо всички… Това е.. Но това ТРЯБВА ДА СТАНЕ! И колкото по-зле, толкова по-добре!

И един ми вика:
– Абе Георги, тебе не те ли е страх бе. Виж как, колко по-зле става?
– Идеално. Става по-зле за НИСШИТЕ ДУХОМ! За мен е много по-добре, защото аз виждам как живота ми се… Става все по-добре и по-добре. По-спокоен. Всичко си е точно!
И той гледа и вика:
– Абе ти нормален ли си? Виж какво става по света.
– Ама ти си ненормалния. Не аз, защото започваш да вярваш и виждаш тия работи. Това са на физическо ниво. Тия работи трябва да се случат. И точно на тия хора трябва да се случат.

Когато преди… Имаше шест, седем години бяха точно терористичните актове и във Франция, и на един пазар се гръмна там. Уби петдесет човека или колко и 200 ранени имаше. От които половината на инвалиден стол са останали. Аз съм го казвал тоя пример 1000 пъти. И моите приятели ме питат. Пием си кафето.
– Георги, видя ли какво става.
Викам сега:
– Хоп, ще питаме ГОСПОДА защо това е станало? Нали без него нищо не става.
– Ами да, ТОЙ ако е Добър…
– ТОЙ е ДОБЪР и ВСЕЛЮБЯЩ, но ние сме лоши и сами сме си направили това.
Питам ГО и превеждам им. Директно им казвам:
– Вижте сега какво казват Отгоре:

На тоя пазар трябваше да загинат 50 човека, от които 200 да бъдат ранени. От които 100 да седнат на инвалиден стол, ДА СИ НАУЧАТ УРОЦИТЕ!!! А тия 50 трябваше да заминат. Един обаче НЕ Трябваше да замине! Жена му се обажда по телефона. Пратила го на пазар. И той, за да не отиде до някакъв мол там далече или някакъв хипермаркет. Отива на тоя пазар. Той – вика – НЕ беше писан да отиде!
И изведнъж жена му звъни по телефона и вика:
– Миличко, къде си?
Той вика:
– На! Пазаря тука, взимам за тебе.
– Абе идиот, казах ли ти къде да отидеш, бе. Моментално се махай от там и отиваш. Ти нормален ли си, бе? Няма да ям тая храна. Ще я изхвърля от тоя пазар, бе.
И започва да му пили на главата. И той от там дърпа и след пет минути казва: „Бау“!
Аха! И още това много ги впечатли като им казах:
– Вижте какво, ГОСПОД в момента ми казва, че е преброил колко мравки да заминат. Колко комари, колко мухи на пазара. От тая бомба!

Значи, за всички същества мисли. Не се шегувам!!! ЗНАМ!!! Аз знам и много притчи.

Оня дето една баба му казала:
– Внимавай – той е бил на 12-13 години – Недей да се къпеш, в морето да влизаш с лодка, защото писано ти е да умреш от вода!
Обаче, той, минали 10, 15, 20 години. Станал на 30, 40 и един приятел негов си купил една яхта. И голяма такава, 20, 30 човека и го поканил. Оня изобщо забравил, качва се на яхтата с другите. Ядене, пиене. Тя влиза на вътре. Изведнъж се явява една силна буря и я потапя. И сега, излита той нагоре. Отива и вика:
– ГОСПОДИ, аз се сетих вече като загинах, сетих се, че не трябваше да влизам в морето. Може ли там покрай мен там 20, 30 човека още, загинаха така бе, тия невинни.
ГОСПОД вика:
– А, моето момче, ти знаеш ли колко зор видях докато ви събера всичките на куп, бе?
На всичките им било писано да си заминат. Вика:
– Колко зор видях докато ви събера там на куп, и то точно на тая яхта! 

Аха! И не само той.
Затова ВСИЧКО Е ОПРЕДЕЛЕНО! Затова съм толкова спокоен, особено като се ОСТАВИШ В РЪЦЕТЕ НА ВСЕВИШНИЯ е много добре! Да!

Сега, тука от Евангелието няма какво, обаче от „Златните завети“ искам нещо да ви прочета.
Тая книжка повече от половината ми е диктувана! Моят опит е тука, само че е малко. Сега вижте. Искам да кажа за който се занимава със СЛОВО и е ДУХОВЕН ПРОСВЕТИТЕЛ. Аз се смятам Редник – Духовен Просветител! Това е! Но е МНОГО ОТГОВОРНО да се занимаваш със СЛОВОТО! И говоря, продължавам пасажа за „Лъжехристите“ – „Лъжехристи“ и „Лъжепророци“. И по принцип ето какво съм написал тука. Сигурно ми е диктувано.

„Всеки, който се занимава
с ДУХОВНО ПРОСВЕТИТЕЛСТВО,
ДУХОВНО УЧИТЕЛСТВО,
ДУХОВНО ЛЕЧИТЕЛСТВО,
ДУХОВНО ПРОРОЧЕСТВО и т.н.
Духовни неща си играе с Огъня!!!

ОПАСНА Е ИГРАТА С ОГЪНЯ,
защото ако НЕ си Дорасъл
Да ГО ВЛАДЕЕШ, а в ръката си имаш кибрит,
запалка, свещ или главня,
можеш да ЗАПАЛИШ такъв голям пожар,
че в него ДА ИЗГОРЯТ МНОГО ДУШИ!
Но със сигурност ще изгориш и самият ти!

СЛОВОТО Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ,
НАЙ-ПРЕКРАСНИЯТ, НАЙ-ДОБРИЯТ
И НАЙ-ОПАСНИЯТ ОГЪН във ВСЕЛЕНАТА!

(това вътре е написано с главни букви)

На децата, обаче НЕ Е РАЗРЕШЕНО да си играят с Огън!
На Земните жители също!
С КОЙ ОГЪН?
С НЕБЕСНИЯ!“

Защото на Земята жителите са детската ясла, детската градина. ГЕНИИТЕ и тия най-извисените – първи, втори до трети клас. Казва го УЧИТЕЛЯ и аз ГО цитирам.
„За да ти дадат кибрита на Небесният Огън –
Първо трябва да имаш Небесен Ръководител!
И когато извървиш пътя на Обучение е Небесната Школа
и си Вземеш Изпитите,
тогава имаш Право да Палиш огъня в Сърцата на хората!“

Не, че имам право, но 11 години съм учил в Академията за КОСМИЧЕСКИ НАУКИ! Не е един ден и да ме пуснат!
– Я, върви, разправяй се там!
– Ама аз съм Рейки учителка, аз съм Рейки лечителка.
– Какво..?
– За една седмица изкарах курсовете – Първа степен Рейки. За две седмици – Втора степен. Трета.
Питам един Източен Адепт и той вика:
– Абе, Георги, тия нормални ли са бе? Идват при мене. Минимум 9 години е обучението по Рейки – 9 години!
В България са го смъкнали на 9 дена! Е да, ние сме много умни. А това българина. Той е пенкилер. Той е такъв талант. Всичките тука са все нещо. Все Духовни. Все командири. Всеки иска да бъде началник, директор, командир, президент. Всеки всичко може. Всеки българин се бие в гърдите и всеки иска да бъде началник. По-ниско не, в никакъв случай.

Така. Да, да го дочета.

„Но Най-Напред трябва да запалиш своето Сърце!“
Нали. „Имаш Право да Палиш огъня в Сърцата на хората!
Но Най-Напред трябва да запалиш своето Сърце!
И то да Свети ЯРКО!!!
И да Топли силно всички Сърца около него!!!
Та да дори и да изгори до Край!!!
Не се безпокой, че ще изгубиш Вечността!
ВСЕЛЮБЯЩИЯТ ще го възкреси
Заради твоята САМОЖЕРТВА!!!

Да ВНИМАВАМЕ в Това Дело!
Да ВНИМАВАМЕ!
Да ВНИМАВАМЕ!
Ето, казвам ви го три пъти!

Да ВНИМАВАМЕ С ОГЪНЯ!!!
Първо – с Човешкия!
Второ – с Ангелския!
Трето – с БОЖЕСТВЕНИЯ!“

Така. Сега тука има нещо… Да, нещо точно за това време. Как трябва да действаме и какво трябва да правим. Тук съм отбелязал само три неща. Но и това е по-дълго, като първото!

 „МОЛИТВА без истинска ВЯРА,
Убеждение и Воля е чешма без вода.
Не се моли така!
Отправи и заяви реални, конкретни намерения
и желания към НЕБЕТО, Вярвай
с целия си ДУХ, ДУША, УМ И РАЗУМ,
СЪРЦЕ И ВОЛЯ, че те ще бъдат ЧУТИ!
НИКОГА НЕ СЕ СЪМНЯВАЙ, че точно
на време и на място ще получиш
подходящ и полезен отговор.“

Много от моите приятели вече са се убедили в това! Че всичко е съвършено!

„И БЛАГОДАРИ на ВСЕЛЮБЯЩИЯ
преди заявката и след заявката!
Но помни, Молитвата ще има не 100, а 1000% ефект,
Когато НЕ Само е Изпълнена с ВЯРА, УБЕЖДЕНИЯ И ВОЛЯ,
Но и подкрепена винаги с ДОБРИ, ЧОВЕЧНИ ДЕЛА!

СЧУПИ КАЛЪПА!
РАЗБИЙ МАТРИЦАТА!
ИЗХВЪРЛИ РАМКАТА!
ИЗГОРИ БАРИЕРАТА!
ПРЪСНИ БУТИЛКАТА
на ЧОВЕШКИТЕ ОГРАНИЧЕНИЯ
и СТАРОТО СЪЗНАНИЕ!“

Затова Силите ще се разместват и звездите падат!

„И ЗАПОЧНИ ДА ЖИВЕЕШ В СЕЛЕНИЯТА НА ДУХА!
Там с Невъзможното,
с Невероятното,
с Немислимото,
с Нелогичното,
но то е ИСТИНСКОТО!“

Това не значи, че като НЕ виждаме НЕВИДИМИЯТ Свят, той НЕ съществува, Напротив! По-Реален е от тоя! И ТОЙ КОМАНДВА Нещата!

„Знай, В името на ВЕЛИКИЯ ВСЕЛЕНСКИ РАЗУМ,
а това е ВСЕЛЮБЯЩИЯ ни Баща,
Може да се Реализира ВСИЧКО, ТУК и СЕГА!
Заживей така ВЕДНАГА!“

И още едно има, съвсем малко. Което ще ви го прочета, за да знаем как… Защо са ни дадени враговете? Така и Защо сега, едната страна бият се за земя, както в Нагорни Карабах. Едно парче земя. 100, 200, 300 000 човека примерно може да загинат, добре, че там спряха войната. Спряха! Така, това е голям късмет за едната и другата страна. Мина към Азърбайджан и край. Тя Армения се отказа от… Защото, знаете ли, ЖИВОТЪТ Е НАЙ-ЦЕННОТО НЕЩО НА ПЛАНЕТАТА! НИЩО ДРУГО НЕ Е КАТО НЕГО!!! НИЩО НЕ Е МАТЕРИАЛНОТО! Аз в книгата Пет елмазени рози има примера с ония дворец, където ме вкараха. Имаше само едно ЖИВО Същество. Пчелата и аз! Аз трябваше там да се мотам из хиляди стаи. Те ми дават някаква задача. Но задачата е била наистина, какво ще направя с пчелата. Тя в един глобус, вземах една плочка от фонтана. Ударих, счупих и я пуснах. Викам:
– Е, тия тука, тонове злато струва тоя дворец, ще направят един глобус стъклен.
Така. И си изкарах изпита.

ЖИВОТЪТ Е ВАЖЕН! Не специално пчелата! А ЖИВОТА, като КВИНТЕСЕНЦИЯ и като ПОДАРЪК от ВСЕВИШНИЯ на всяко ЖИВО Същество – от мравката до слона. И Човека!

Ето:
„Враговете ни се дават
НЕ, за да се Мразим, да се бием,
да се ограбваме и убиваме.
А да се НАУЧИМ на КОМПРОМИС,
КОНСЕНСУС, ЧОВЕЧНОСТ,
РАЗБИРАТЕЛСТВО, ПРИЯТЕЛСТВО И БРАТСТВО!
Когато всички научим този БОЖЕСТВЕН УРОК,
ПРОУМЯВАМЕ, че Враговете ни са точно като нас.
Че ние сме абсолютно РАВНИ и напълно Еднакви.
Че сме едно НЕРАЗДЕЛИМО ЦЯЛО,
което иска винаги едно и също нещо
от ВСЕВИШНИЯ, от Природата, от ЖИВОТА
и от СМЪРТТА!!!“

Всеки иска да е ЗДРАВ, БОГАТ И ЩАСТЛИВ!!! Не съм го написал, но това е!

„Този УРОК, когато го НАУЧИШ, че ВСИЧКИ СМЕ ЕДНО ЦЯЛО!
Този УРОК се нарича – ОЧОВЕЧАВАНЕ!!!“

И хората на планетата Земя, това човечество, ако си мисли, че се е Очовечило… А ЩЕ СЕ ОЧОВЕЧИ след това, което прочетох там (Евангелието). Като мине тоя период и тогава тая книга – „Златните завети“. Понеже учи само на такива неща. Това са ДУХОВНИ ПОСТУЛАТИ, МЪДРОСТИ, които са изключителни! Обръщаш и прочиташ едно, две от тях. Те са подредени под номера и тогава ще разбереш, какво ще ти се случва.

Така. Добре, аз съм я отворил 1000 пъти и ги знам почти всичките наизуст. И сега съм написал още. Тука са 610. Това с Огънят беше 608-то и имаше още едно до края.

Така, добре, няма да ви чета, но тука ако искате в „Звездна роса“ е Атлантския ръкопис. Прочетете го! Тук има няколко много интересни неща. Защото какво казват? Вижте какво, тук се говори също за МИР И ХАРМОНИЯ, а е писан преди… От 36 000 години преди ХРИСТА, до 42 000. Много е добре. Казва се – СВИТЪК ОКЕАНА! Само ще ви прочета нещо.

„НАГОРЕ Е БЕЗКРАЙ!
НАДОЛУ Е ЗАТВОР!
ОЩЕ ПО-НАДОЛУ Е РЕШЕТКАТА!
Помни НИКОГА НЕ АТАКУВАЙ!
Знай: НЕ Атаката, а МЪДРОТО ОТСТЪПЛЕНИЕ
НОСИ ВИНАГИ ИСТИНСКАТА ПОБЕДА!“

Знаете ли, в „Златните завети“ пише така. Един постулат, пак го цитирам:
„Победителят е победител до тогава докато разбере и проумее, че и най-голямата ПОБЕДА, всъщност е ЗАГУБА!“

Имам пример за това.

„Насилието е НАЙ-ГОЛЯМАТА СЛАБОСТ.
Насилието е катинар, който никога НЕ се Отключва!
В килията е Насилникът!
За него НИКОГА НЯМА СВОБОДА!“
Той е зависим!

„За всяка врата има Ключ!
Какво е името на ключа?
Той се казва ВСЕМИР!!!
Неговата майка е ЛЮБОВТА!
Неговият баща е ИСТИНАТА!
Неговата сестра е МЪДРОСТТА!
Неговите деца са СМИРЕНИЕТО и ВСЕОПРОЩЕНИЕТО!“

Ще ви цитирам не точно истината. Данните ще ги съкратя. Но да кажа между две велики сили е имало война. Всичко е ИСТИНА, но не казвам имена! Тая вона продължава 4-5 години или колкото е, и така. И от едната страна падат два милиона убити и три милиона ранени, от които половината – милион и половина са военно инвалиди вече. Така, от другата страна пада един милион убити и два милиона ранени от които един милион са военно инвалиди. Сега, тая страна, която губи по-малко жертви е победената. Другата е победителката, но на каква цена?

Знаете ли, при нито една война и военно стълкновение поне за МЕН. НАИСТИНА НЯМА ПОБЕДИТЕЛИ И ПОБЕДЕНИ. А Има ОЦЕЛЕЛИ И ЗАГИНАЛИ! ЗАГИНАЛИ И ОЦЕЛЕЛИ! Това е ИСТИНАТА!!! Да останеш ЖИВ – всичко може да направиш! Защото Живият човек може да го направи!

Римляните навремето имали една поговорка, която казва:

„По добре мъртъв лъв, отколкото живо куче!“

БОЖЕ, колко НЕ са били в ЧАС! Ама какво е мъртвия лъв? Ами храна на хиените! Ако хиените не дойдат, червеите ще си свършат работата! Мъртвия лъв.

Те искат да кажат:
– Ти живей като цар, като император, като богаташ. Пет, десет, петнадесет, двадесет години.
Това е лъвски живот, Царски. После мреш. Еда, но какво остава? Нищо. А живото куче? Живото куче може да ти пази къщата, може да ти съобщава. Може да свърши някаква работа. Ако е на север ще ти тегли шейната.

Значи ЖИВОТЪТ ИМА някакъв Шанс! Оня, който се е прехвърлил. Да, душата има шанс ГОРЕ разбира се, две мнения няма. Но шанс повече тука – не.  Затова ЖИВОТЪТ е НАЙ-ЦЕННОТО и всякаква една материя НЕ Струва толкова. Да отидеш да се биеш за материя.

И когато казах на един юнак, че неговия шеф… Той идва и ми се изповядва. От мафията. Една чуждестранна мафия. Както и да е. И вика, аз съм го казвал тоя случай. Вика:
– Моя… Има 28 убийства, само за едно е осъден, на 20 години. Другите не са разкрити, но той ги има.
– Кажи му, че е прекрасен човек. Георги Изворски го казва. Поздрави го от мен.
Той вика:
– Ама искам сега да се отърва вече и да се прибирам в България. Ама ти знаеш мафията пуска.
Викам:
– Тебе ще те пуснат. Ако го поздравиш и му кажеш: „Георги Изворски те поздравява!“
А той НЕ ме познава. Да видиш, как след три месеца си дойде и вика:
– Идеално! Всичко се уреди. Пусна ме! Но не ми даде един лев!
А там, камара с пари. Те са Мафия, полага му се неговият дял.
Това ме наказа! Прибра и каза:
– Ставай и си върви! И си живей с жена ти щастлив и волен живот!
АХА! И той ме пита:
– Защо ти, Георги, имаш такова съзнание и така казваш, като всички викат, че: „Той, как може… Той е убиец и т.н.
– Ами защото той е прекрасен човек! Никога не е убивал за пари! САМО ЗА ЧЕСТ! И освен това е бил в контингент… Където се е бил за една чужда държава. Той е герой! Той е издържал там и се е бил за правото на своята родина, примерно. Отишъл е там, той е военен. И след това е станал мафиоз. Аха, и така трябва да се гледат нещата. А НЕ тоя е такъв, тоя е такъв и тая ситуация е такава. Е, НЕ Е Такава! Аз ви казвам, че НЕ Е Такава! Истината е съвсем друга! Но вие сами, това ви е за домашна, ще си стигнете, като гледате събитията по света – Кой е прав и кой е крив? Сами. Или пък ще ги ОБИЧАТЕ ЕДНАКВО КАТО МЕНЕ! И тия и тия. Еднакво. Викам:
– ГОСПОДИ, колкото може и тия и тия, но знам кой е прав.
– Синко, сега е, но после може да се обърнат нещата.

И това е така. Защото на Земята и най-голямата обич, харесване, това-онова. Цуни, гуни, ама мило, скъпо, ама не знам какви си. И в крайна сметка, мине меденият месец. Поне за мен беше така. На другите една година изкарат, някои от приятелите. Или минат пет години и след десет години вече не може да се гледат. А, ако на сила си останат до пенсия… Един приятел викаше:

– Знаеш ли, какво идва Георги, като се пенсионирах? – Той възрастен – Дойдоха годините на тихата ненавист. Вече уморени сме да се караме и да се разправяме, и да се обиждаме. – И вика – само си мълчим и се гледаме на кръв.

Благодаря ви. Значи със всички вас съм и със всеки един по отделно. Тука няма да забравя, защото Варна ми е един от любимите градове. Ще направя една Медитация. МЪЛЧАЛИВАТА МЕДИТАЦИЯ за три минути, но заедно със Силвина! Ще Я направим, така малко да ме подсили. Някой е присъствал на медитациите и знае за какво става въпрос. Дори и с мълчанието, ТЯ е По-Силна!

Заповядай.

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Предлагам  да започнем с една формула. Която е ФОРМУЛАТА НА ХРИСТОВАТА ЛЮБОВ. Кажете си я тихичко. Аз ще я кажа на глас. И това ще бъде всичко. Просто нека изпробваме как работи СЛОВОТО! И как работи БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ, заради която сме днес тук. Формулата е следната:

САТВА ЕЛМА ИВА!!!
САТВА ЕЛМА ИВА!!!
САТВА ЕЛМА ИВА!!!

Което значи:
СЛАВА НА ХРИСТОВАТА ЛЮБОВ!!!

Мълчалива медитация

Президентът Путин, като пускат някакъв нов обект – ова магистрала, нов път и той трябва да даде разрешение. Сега поглеждам Георги и си казвам мислено: „Разрешаваш ли ми?“ И идва отговор: „Разрешавам.“ Казвам: „Добре, продължаваме.“ Шегувам се, за да… лекичка, полекичка да ви извадя от Медитацията.

Как се чувствате? Усетихте ли боцкания в сърцето? Или някакво вълнение там? Доста силно, нали?

Варна е мястото на… Наистина специално място, не само защото е България. Не само е близо до Черно Море. Но и защото, наистина тук ЛЮБОВТА Работи по един много, много силен начин. И когато идвахме тук, ми казаха, че отиваме, за да изминем пътя на ЛЮБОВТА, който беше нещо много интересно. И ще ви разкажа малко. Като пътувахме, може би само финала на нашето пътуване ще ви разкажа.

Преди няколко дни… Значи ние сме в едно хотелче, което е на Златните. Задавам името му на български, не ми излиза навигацията. Никога не сме ходили там. Пиша адреса точния и окей, тръгваме на там. Обаче, вече по пътя виждам една сграда, то вече е и тъмно, не мога да видя точно. По пътя виждам една сграда, която твърде много прилича на сградата, която ние търсим. На която аз съм видяла снимка. И спираме там и казвам:
– Това е сградата.
Обаче джипиеса ми казва:
– Още пет минути. Още пет минути.
Казвам:
– А, значи не е тази сграда. По-нататък е адреса.
Караме, караме, караме. Стигаме там. Влизам в едно магазинче, за да попитам къде е тоя хотел. Те нищо не знаят. Казвам на №30.
– О, тук са сто и не знам кой номер.

Започваме да мислим, Георги се моли. В един момент „Еврика“, сещам се, че всъщност първата сграда на която спряхме е нашата сграда. И наистина така се и оказа. И след това ми обясняват, че това, което минахме. Специално тая отсечка, която ви разказвам. Наистина е Пътя на Любовта!

Защото, Когато ЧОВЕК ПРЕКЪСНЕ ВРЪЗКАТА си с ЛЮБОВТА, Той Започва да търси потвърждение ОТВЪН! Когато ПРЕКЪСНЕ ВРЪЗКАТА си с БОГА, Той Започва да търси потвърждения ОТВЪН!
И ето гласът отвън, в случая нашият джипиес, нашата навигация… Даже два включих. Двата объркаха. Казва:
– Не, още пет минути, не е това.

А ти си го открил. Ти си там. Дори си спрял там. Дори, срещнал си човека. Много хора търсят човека. Аз съм сигурна, че всички отдавна са срещнали човека, който го търсят все още. Е, може и някои да не са още, но обикновено отговорите са на една ръка разстояние.

И всъщност, когато Човек е ПРЕКЪСНАЛ ВРЪЗКАТА, тогава вече се Включват тези СИЛИ, които го ПОДВЕЖДАТ! И да извървиш ПЪТЯ НА ЛЮБОВТА е наистина нещо дълго. И има такива едни неща, които човек трябва ДА НАУЧИ!

Та ни казаха, че всъщност изминавайки ПЪТЯ на ЛЮБОВТА, във Варна ще се ОТВОРИ ПОРТАЛЪТ на ЛЮБОВТА! Но на коя ЛЮБОВ? Защото Варна наистина е един портал. Град – Портал и то на ЛЮБОВТА! На коя ЛЮБОВ обаче?

Човешка, Ангелска и БОЖЕСТВЕНА ЛЮБОВ, нали така? Всичко е ТРОИЧНО!

ЧОВЕШКАТА ЛЮБОВ е през сърцето на човека. НЕЯ отдавна повечето хора Я Имат. Поне Аватарите са изпитвали Любов и Изпитват такава Любов!

АНГЕЛСКАТА ЛЮБОВ, преди няколко месеца се отвори. Като също са ми ги степенували.

Всъщност, Всичко зависи от ЕГОТО на Човек! ПОБЕДИШ ли ЕГОТО – ИДВА ЛЮБОВТА!!! Дойде ли ЛЮБОВТА – ИДВА ВРЪЗКАТА! Идват СВЕТЛИТЕ и ДОБРИ НЕЩА В ЖИВОТА на Човек!!! И когато ЕГОТО Падне под 8% – тогава започва да се Проявява АНГЕЛСКАТА ЛЮБОВ!!! Което е ФУНКЦИЯ на ДЕСЕТОТО ТЯЛО на ЛЮБОВТА на Човека!

АНГЕЛСКАТА ЛЮБОВ, много от нас са Я ИЗПИТВАЛИ. Последните месеци, много често виждам някой и започвам да плача. Мене ме вижда някой и започва да плаче. Само се прегръщаме, сълзи и така.

БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ се ОТКЛЮЧВА днес и заради това казваме, че днес е една ГОЛЯМА ПОБЕДА на БОГА и на ЛЮБОВТА! Защото БОЖЕСТВЕНАТА ПОБЕДА Е ПОБЕДА НА ЛЮБОВТА!

Ще Я Видим БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ! Сигурна съм, че ако не към всички хора, към определени хора ще започвате да изпитвате нещо наистина изключително! Най-вероятно към най-близките!

Защо БОГ, в крайна сметка ни дава това? ДА, защото сме ГО ЗАСЛУЖИЛИ! В това съмнение няма. Както и Ивайла в началото каза: „Доста се потрудихме!“ Наистина това са години много труд. Не говоря за себе си и Георги, а за всеки един от Аватарите. Кой се молил, кой работил. Кой, нали УСИЛИЯ! ПОЛАГАНЕ НА УСИЛИЯ – СЕРИОЗНИ!

Всъщност КАК СЕ ИЗПЛАЩА КАРМА? Тука да го вмъкна. НАЙ-ЛЕКИЯТ начин е Човек да ПОЛАГА УСИЛИЕ! Не знаеш защо, но нещо постоянно те кара да работиш. Това да свърша, онова да свърша, ей, не те оставят цял ден да седнеш. Горе-долу така е при мен. А и при Георги до сега беше така.

ПОЛАГАНЕ НА УСИЛИЯ и това е наистина НАЙ-ЛЕКИЯ Начин. Защото там да, поизморяваш се да кажем, но НЯМА някакво голямо Страдание, нали.

Вторият начин е СТРАДАНИЕТО! Сега те са различни. Има ДУШЕВНО, ДУХОВНО, ФИЗИЧЕСКО и така. Голяма е ролята на Страданието, защото там всъщност ДУШАТА УЗРЯВА! Там ПОРАСТВА! А и въобще, когато Душата влезне в достъп с КАРМИЧНИТЕ ПРОЦЕСИ ТЯ започва да УЧИ УРОЦИ и съответно ДА РАСТЕ и да се ПРОМЕНЯ! И това е една ГОЛЯМА БЛАГОДАТ. Така казват и Големите Учители. И наистина е така, но нали, на нас не винаги така ни е изглеждало през всички тия години. Мине се не мине, обади ми се някой, пише някой… Да! НЕ беше Лесно!

И другото, което е за ИЗПЛАЩАНЕ на КАРМА това е СМЪРТТА!!! Когато човек, ДУЩАТА ПРЕМИНЕ ПРЕЗ ТРАНСФОРМАЦИЯТА НА СМЪРТТА..

Да кажем един човек, който е бил убил, знам ли 20 човека. И сега веднъж става така, че той да загине. Както мога да ви убедя, че всички тия хора, които в момента загиват, това са хора, които някога са убивали. Не може ей така просто да се случи нещо.

СПАСИТЕЛЯТ казва:
– Космите са ви преброени на главата.

НЕВЪЗМОЖНО Е ЧОВЕШКИ ЖИВОТ ей така просто да си ОТИДЕ. Случайно ще кажеш. Как точно пък стана така?

Така, че ДА! СМЪРТТА Е една ГОЛЯМА ТРАНСФОРМАЦИЯ и ТЯ е НАЙ-СИЛНИЯТ Начин душите да си ИЗПЛАЩАТ КАРМАТА! Защото, когато минеш през НЕЯ. Когато дойде време пак да се ПРЕРОДИШ, ако не на Земята на друго място, малко ти е ПО-ЛЕКО! Даже Доста ти е ПО-ЛЕКО!

И общо взето така вървят и преражданията. Всъщност как върви? Правим в едно прераждане грешка. В следващото я плащаме по-силно. Да кажем някакво по-тежко страдание. След това малко по-леко и малко по-леко. Защо малко по-леко? Защото ние се Променяме, ОСЪЗНАВАМЕ в следствие на тия УРОЦИ, ИЗРАСТВАМЕ. Съответно се дават и по-малки шамарчета от ГОСПОДАРИТЕ на КАРМАТА, за да продължим напред.

Ако човек се СМИРИ и ПРИЕМЕ ВСИЧКО, тогава наистина върви с възможно НАЙ-ГОЛЯМА ЛЕКОТА!

Така че, ЛЮБОВТА, БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ ЩЕ Я ИЗПИТВАМЕ!

Какво е типично за ЛЮБОВТА? ТЯ има СИЛАТА ДА ПРЕСЪТВОРИ ТОЗИ СВЯТ! Има ТРИ ДАРА на ЛЮБОВТА, МЪДРОСТТА И ИСТИНАТА! Свойството ДА ПРЕСЪТВОРЯВА ИМА ЛЮБОВТА и ЖИВОТВОРЯЩОТО СЛОВО!

Днес най-накрая… Говорих на предишната беседа в Бургас за него, но още не бях го изпитала, да разбера какво е. Днес ми го обясниха:

„ЖИВОТВОРЯЩОТО СЛОВО – преди малко го записах – Е СЛОВО, което ЩЕ СЪТВОРИ НОВИЯТ ЖИВОТ! НОВОТО НЕБЕ И НОВАТА ЗЕМЯ!“

Тоест СЛОВОТО вече ще има и има свойството да СЪТВОРАВА и ПРЕСЪТВОРЯВА! Но ЛЮБОВТА има тази СИЛА ДА ПРЕСЪТВОРИ ЗЕМЯТА! Какво прави ТЯ? От незнайното прави знайно!Примери много. От малкото прави голямо. Наскоро една приятелка, която е една такава мъничка, смирена. Никога няма да предположиш, но я гледам в листите на Възраждане, кандидат за Общински Съветник. От малкото – голямото. Какво е малкото. Малкото е СМИРЕНИЕТО. Това е малкото. Това ни прави малки, но това ни прави и НАЙ-ГОЛЕМИ! И ако ти си малък идва времето да станеш голям. Както Георги говори за пирамидата. Пирамидата ще се обърне! Няма друго бъдеще за Земята! Всички тия катаклизми, всички тия войни са именно с тази ЦЕЛ! Всичко, което е НИСШЕ ДА СИ ОТИДЕ или ДА СЕ ПРЕЧИСТИ! За да може напред да продължат НОВИТЕ, СВЕТЛИ МОДЕЛИ, които ще бъдат и моделите на НОВАТА РАСА, заради която сме тук!

От невидимото ЛЮБОВТА прави видимо! Какъв пример да ви дам тук? От невидимото видимо, много примери могат да се дадат, но може би това касае да кажем Ясновидството. Някои неща, които са били невидими до вчера за много от нас. В сънища или във видения, започваме да ги виждаме. А когато ние ги виждаме всъщност ние ги материализираме. То не е просто да го видиш. А то, то понеже минава през твоето съзнание, което е съзнание на материализатор. Това нещо вече става видимо. То се проявява в света. Да кажем, сънувам аз, че ще вали, виждам, че ще вали и да, на другият ден наистина завалява.

Много хора са се питали, дали ясновидците просто… Нали, това е една прогноза, нещо, което виждаш в бъдещето или е обратното, това, което казвам. И двете, нали. Ясновидците обикновено са и Материализатори. И когато те разкажат тяхното ясновидско видение. На много други хора, които също са материализатори, то става. А ако те имат и СЛОВОТО и ако това е ЖИВОТВОРЯЩО СЛОВО, това е вече ОГРОМНА СИЛА!!! ОГРОМНА!

Тоест, когато ГЕОРГИ КАЖЕ нещо то СТАВА в момента!!! Нали в момента в Невидимият Свят протичат тия процеси. И даже сега наблюдавах ТОЙ докато ГОВОРЕШЕ – пак интересни неща.

И така. ЛЮБОВТА Е ОГЪНЯТ, който ЩЕ ВСЕПРЕЧИСТИ ЗЕМЯТА ДО ДЪНО!!! УЧИТЕЛЯ ГО нарича ВСЕПОЯЖДАЩ ОГЪН! Може би и в Библията така го наричат, защото всичко е ДВОИЧНО! Ако за нас ЛЮБОВТА Е НАЙ-ВИСШАТА ПРОЯВА, която ще ИЗПИТВАМЕ един към друг. Същата тази СИЛА има и обратна страна и ТЯ Е ВСЕПОЯЖДАЩИЯТ ОГЪН! Тоест ТЯ Е нещото, което ще ИЗГОРИ СТАРИТЕ МОДЕЛИ на ЗЕМЯТА!!! СТАРИТЕ СТЕРЕОТИПИ, СТАРИТЕ СЪЗНАНИЯ! И точно ТЯ Е, всъщност която ЩЕ ДОНЕСЕ и НОСИ ВЕЧЕ ГОЛЯМАТА ПРОМЯНА!!!

ЛЮБОВТА Трасира ПЪТЯ на Душите! За това сме говорили не веднъж. ЕВОЛЮЦИЯ, ИНВОЛЮЦИЯ. Кой е нагоре, кой е надолу. Изборът е на всеки.  Доста усилия се положиха последните… Наистина доста години. Десетина години. Реално от 2012, когато започнаха КАРМИЧНИТЕ ПРОЦЕСИ. И всеки имаше възможност да се ОПРЕДЕЛИ!

ЛЮБОВТА Трасира ПЪТЯ на Душите! Тоест ТЯ Е тази СИЛА, която движи този процес.

БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ дава Абсолютното ПРАВО, ВЛАСТ и СИЛА! Това са много важни три думи и малко ще ви ги обясня.

Както да кажем е описан БЕЛИЯТ КОННИК и както и е нарисуван на много места. Той има КОРОНА, има ЖЕЗЪЛ, има МЕЧ, има и пръстен, който най-вероятно не се вижда на всички картинки.

МЕЧЪТ е СЛОВОТО! ЖИВОТВОРЯЩОТО, БОЖЕСТВЕНО СЛОВО!
ЖЕЗЪЛА е СИЛАТА!
ВЛАСТТА е КОРОНАТА! Не може трябва да имаш ВЛАСТТА, за да можеш да работиш.
И ПТЪСТЕНЪТ е ПРАВОТО!

И когато имаш и четирите компонента, нали ти вече се превръщаш в един много голям фактор, който движи процесите на Земята, както е БЕЛИЯТ КОННИК!

Така че, БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ ДАВА АБСОЛЮТНАТА ВЛАСТ, АБСОЛЮТНОТО ПРАВО И АБСОЛЮТНАТА СИЛА!

Просто след днешният ден, от който БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ започне да се ПРОЯВЯВА, тези неща също ще започнат да се изявяват. И това е БОЖЕСТВЕНАТА ПОБЕДА! Защото всъщност се дава СИЛАТА, ПРАВОТО И ВЛАСТТА на СИЛИТЕ на СВЕТЛИНАТА на ЗЕМЯТА да Работят!!! До сега СИЛИТЕ на СВЕТЛИНАТА  Георги казва: „СЛУЖИХА на ЗЛОТО“ или, не знам дали е така. Но бяхме подвластни. Тоест трябваше да се съобразяваме с ред неща! Да кажем, да полагаме усилия, или да страдаме, или да ни разпъват, да ни хулят и какво ли не. НЕ че сега ще СПРАТ, НЕ! Но това просто, това просто вече няма да те засяга така, така както преди. Защото да те засегне нещо, ти трябва да го Имаш в Себе си. Ако някой те хули, значи ти си хулил. Значи в теб я има тази хула и съответно теб те засяга, защото има Кармична Причина да е така. Но ако няма такава, окей, нека всеки говори каквото иска. Всичко е за него! Всеки си носи кръста както се казва. Тъй че, това е нещо много, много важно.

БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ Е АБСОЛЮТНА ЕДИННОСТ, СВЪРЗАНОСТ! ТЯ Е СПОЙКАТА!

Също много важно нещо. Ще ви дам един пример. Да кажем един Голям Учител, както е бил УЧИТЕЛЯ Петър Дънов. Дори по негово време е имало крамоли в Бялото Братство тогава. Въпреки, че ТОЙ е носил БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ във себе си. И ТЯ е била спойката, която е свързвала всички тези хора, така че в крайна сметка заедно, единно да работят, да живея, да пеят и всичко, което това общество правят заедно.

И така е със всеки един ВЕЛИК УЧИТЕЛ. ТОЙ Носи  в себе си БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ. И ТОЙ е като един… Как да кажа? ТОЙ е като едно СЛЪНЦЕ, което свързва всички в един организъм. И заради това, когато УЧИТЕЛА си отиде, тогава, лека, полека с годините човешкото започва да надделява, защото я няма вече спойката. И това е причината някак си Духовните Учения. Как да кажа? Да навлизат в един като упадък. Не че е точно упадък, но се променя това нещо. Не е така както, когато е бил Живият Учител на Земята!

Това също е много важно – БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ Е ЕДИННОСТ, СВЪРЗАНОСТ, СПОЙКА! Защото това е СВЪРЗАНОСТ във НАС Самите! Много важно. По принцип организмите на хората са разпарчатосани. Аз нали в ОБУЧЕНИЕТО доста, доста говоря за това. Какво е човека? Как са свързани телата? Как си взаимодействат? И това разпарчатосване, защото ВСЯКО ЕДНО ТЯЛО Е НА РАЗЛИЧНИ ВИБРАЦИИ! При обикновения човек говоря.

За да се ПОЛУЧИ ЕДИНСТВО НА ТЕЛАТА на Човека – Всичко В НЕГО трябва да е в ПЪЛНА ХАРМОНИЯ. Тоест всяко едно тяло, всяка една структура да е в Хармония. Да е в НАЙ-ВИСШЕ възможно ИЗМЕРЕНИЕ и тогава това вече става ЕДИН ОРГАНИЗЪМ!

Иначе е един, как да ви кажа? Едно трепти… Едно на ляво, друго на дясно. Нали, нещо такова. Орел, рак и щука. Обикновено В ЧОВЕКА ИМА МНОЖЕСТВО СЪЗНАНИЯ. Множество неща, които, просто го водят напред, назад, нагоре, надолу.

Така че, СВЪРЗАНОСТ И ЕДИНСТО, това ни дава БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ, В НАС САМИТЕ!!!

Как да ви кажа? Това е нещо ВЕЛИКО! Това е наистина БОЖЕСТВЕНА ПОБЕДА! ВЕЛИКА ЦЕЛ И ВЕЛИКА ПОБЕДА!!!

След това СВЪРЗАНОСТ на ЯТОТО! На хората с които си взаимодействаме. Нашите близки, екипа ни, в бизнеса, в работата. На всички нас, които сме Аватарите. Все по-силна се усеща връзката. И синхронността между нас. Един сънува едно, друг в тоя момент го прави. Трети го пише. Четвърти… Разбирате ли? Просто е един ОБЩ ПОТОК, нали. В който е влезнало това вече НОВО, Колективно съзнание на СВЕТЛАТА СИЛА на Земята! И това е МНОГО ГОЛЯМА СИЛА, защото когато се постигне тази СВЪРЗАНОСТ, АБСОЛЮТНА СВЪРЗАНОСТ, казват на поне 144 Човека! Хайде да са 144 000 – Това предстои! Нещата на Земята ще започнат МНОГО СЕРИОЗНО ДА СЕ ПРОМЕНЯТ!!!

Много хора си мислят, че като се сменят политиците, от там ще дойде промяната. Вие вярвате ли в това? Не, но то е все пак показател. То е индикатор, затова до къде е достигнало съзнанието на един народ, нали. Какви политици има? Но ГОЛЯМАТА ПРОМЯНА реално Я Носи ВСЕКИ ЕДИН от Нас и ВСИЧКИ НИЕ, когато работим ЗАЕДНО!

Но ето, че и много Аватари, това също предстои, ще започнат да излизат напред. И в Бизнеса, и в Политиката! Тоест, всичко ще си дойде на мястото! Незнайното ще стане Знайно! Невидимото – Видимо! Малкото – Голямо!

Така, другото за което искам да говоря. Дали да продължа с това? Да. Те са няколко изречения. За БЕЛИЯТ КОННИК ПАК! БЕЛИЯТ КОННИК е ТУК с ЦЯЛАТА СИ АРМИЯ! БЕЛИЯТ КОННИК, ГЕОРГИ каза: „Това е НОВОТО СЪЗНАНИЕ! НОВОТО ХРИСТОВАО СЪЗНАНИЕ!“ С Цялата си Армия, това означава, че ВСЕЛЯВАНИЯТА на Аватарите са завършили. Всички, които трябва да са тук, са вече тук. Ще предстоят вече и двойките да се събират. БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ ще работи, няма къде да ходи вече, нали така. Харесва ли ти това Миленка?

Така, с цялата си армия, тоест Цялото това ХРИСТОВО СЪЗНАНИЕ вече в хора подходящи, които да работят на Земята!

Георги е казал на едно място по друг повод, но така в контекст тук го вадя и го казвам.

БЕЛИЯТ КОННИК – ТОЙ НЕ СЕ ИЗБИРА!“

Преди мислиха, че е Тръмп, сега мислят, че е Путин.
НЕ СЕ ИЗБИРА! ТОЙ СТАВА!!!“

Тоест това са едни Огромни ТРАНСФОРМАЦИИ. Много дълбоки през които преминава този човек, ако това е човек. Но аз смятам, че има и такъв човек. НЕ е само СЪЗНАНИЕТО на Колектива на Аватарите. Така че, когато завършат всички тия ТРАНСФОРМАЦИИ, ТОЙ СТАВА БЕЛИЯТ КОННИК!!! Тоест ТОЙ ИМА ПРАВОТО, ВЛАСТТА И СИЛАТА да РАБОТИ!!! АБСОЛЮТНИТЕ! И ТЕ са ДАДЕНИ от Цялото НЕБЕ!

И в тоя смисъл те казват, че е ХРИСТОС! НЕ Е ХРИСТОС! ХРИСТОС вече е бил на Земята. Втори път, едва ли ще дойде скоро, някога пак на такава планета. Но в ТОЗИ ДУХ, В ТОЗИ ЧОВЕК СА ВЛОЖЕЛИ И ХРИСТОВОТО, И БОЖЕСТВЕНОТО, И ВСЕМИРНОТО СЪЗНАНИЕ! И Всички, Всички Йерархии на НЕБЕТО са ВЛОЖИЛИ В НЕГО, за да се превърне ТОЙ в ХРИСТОВ ДУХ!

Когато на Земята ИМА такъв ХРИСТОВ ДУХ. Това се случва Веднъж на 2000 години – това са ПРЕЛОМНИТЕ ВРЕМЕНА, Които, Човечеството прави един ЕВОЛЮЦИОНЕН СКОК! Това е СМИСЪЛА на ВСИЧКО!

За да премине от Пета Раса… Всяко ПРЕМИНАВАНЕ от една раса в друга раса. Преминава през някакво Сътресение, то няма как иначе да стане. Просто няма как иначе да стане и заради това периодично ИДВАТ СВЕТЛИ Представители в които НЕБЕТО ВЛАГА МНОГО, нали. А в случая „ЦЯЛОТО КРАЛСКО ВОЙНСТВО“, както аз се шегувам е на Земята, с изключения разбира се. Има НЕ Преродени Души. Да кажем Апостолите на ХРИСТОС НЕ са Преродени. В ОБУЧЕНИЕТО говоря много също и за тия неща.

„ЗЕМЯТА ИМА СВЕТЛО БЪДЕЩЕ, но ТЯ ще бъде ПРЕКРОЕНА през следващите 9 години!“

Много хора си мислят, че това ще стане след 100 години, НЕ! СЕГА са ТУК ИЗБРАНИТЕ! СЕГА им се ДАВА СИЛАТА ДА РАБОТЯТ, за да ПРОМЕНЯТ Нещата!

Горе много се цени времето, много се цени Енергията, по-скоро Енергията се цени. БОГ НЯМА да налива толкова Енергия. Да дава толкова ДАРБИ. Много хора искат да имат Дарби. Но тая Дарба не е просто така, за да си мислиш, че колко си велик. А ТЯ е, за да РАБОТИШ за ДЕЛОТО на БОГ на Земята. Това наистина е така. Който не го е Осъзнал…

СВЕТЛО БЪДЕЩЕ, но ТЯ ще бъде ПРЕКРОЕНА!

Ще бъде ПРЕКРОЕНА и като СЪЗНАНИЯ и като СЪБИТИЯ, и като чисто… Как да кажа? Чисто Материално и като катаклизми.

Онзи ден бяхме на Морска тераса тук, един ресторант и наблюдавах процесите по СЪЗИДАВАНЕТО на НОВИЯТ КОНТИНЕНТ, който ще бъде някъде, където е съвременната Япония. В Тихия океан. Новият Континент. Вие знаете ли за какво става дума? Да излезне цял един континент. Не един остров да потъне и друг да излезне. ЦЯЛ ЕДИН КОНТИНЕНТ ДА ИЗЛЕЗНЕ. Нещо колосално, което в близките 9 години ще го повтаряме. Затова Георги казва:
– В близките девет – десет години ЗЕМЯТА ЩЕ БЪДЕ НЕУЗНАВАЕМА!

И като хора как ще живеят, и като начин на живот. И като отношение към децата, към бизнеса, към парите. Много важни неща. Нали, МАТЕРИАЛНОТО СЪЗНАНИЕ. Колко време го борим това МАТЕРИАЛНО СЪЗНАНИЕ! Тъй че, ЗАТОВА СА АВАТАРИТЕ ТУК! Но В ИМЕТО НА СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ, пак повтарям.

Какво се случва? Да кажем войните. Или каква е причината?

Казали са ми, че на всички точки, където е УБИТ ХРИСТОВ ДУХ, ще ИМА ГОЛЕМИ ВОЙНИ. Ето сега евреите. Започна се. Евреите са УБИЛИ ХРИСТОС! И тези, които са го убили, горките те, колко са страдали през Втората Световна Война. Имало е защо да страдат и има защо и да продължат да страдат.

Това го казвам, не защото… аз съм най… Може би аз съм най-милостивото и състрадателно, така. Хайде, да не кажа голяма дума. Но просто си ИМА КАРМИЧНИ ПРИЧИНИ и ЗАКОНИ, КОИТО няма как да се заобиколят! Няма как да се заобиколят! Има неща, които могат да се отменят, но това са неща, които не могат да се отменят!

Доста Земетресения и Конфликти свързани с България БЯХА ОТМЕНЕНИ. Както бяха и Отменени доста войни и конфликти в Славянските страни за които имаше опити да се случат такива конфликти, но те или загинаха… В началната им фаза бяха потушени.

Всичко е от СВЕТЛАТА СИЛА, НЕ си мислете, нали, че… Но ТЯ РАБОТИ чрез Всеки Един от НАС!Политиците, които са. Но Аватарите във Властта това е много важно. Да кажем Русия се управлява изцяло от Аватари. Който и Министър, Губернатор, кмет. Какъвто и да е политик, бизнесмен, човек на изкуството да проверя, всички са Аватари. Просто е изумително как ги е подредил БОГ не случайно, защото ТОЙ Разчита на тази страна да Изнесе ПРЕХОДА! Докато РОЛЯТА на БЪЛГАРИЯ тя е малко по-скрита, защото ние сме мънички. Може ли България сега да се изпъчи и да каже:
– Е, ние сме тука. Ние правим всичко по света.

Те веднага ще ни направят не знам какво и БОГ не иска това! БОГ В Сценарият НЕ Е ХРИСТОС, Новия ХРИСТОВ ДУХ ДА БЪДЕ РАЗПЪНАТ! Да бъде убит, както до сега се е случвало.

На всички такива места, където такъв човек е пострадал… Да кажем Украйна е пострадал ДИОНИСИЙ. Някогашната Колхида, БОГ ДИОНИСИЙ, БОГ ДИОН-ИСУС е убит там! Палестина, и да не ги изброявам.

Така че, от една страна е Състраданието, от друга страна е и СПРАВЕДЛИВОСТТА, и в крайна сметка ВСИЧКО Е БОЖЕСТВЕНАТА ВОЛЯ! И ДО ПОСЛЕДНО ИМА ШАНС, но навлизат вече трудните неща, които вече ще бъде трудничко да се… Да могат да се променят по някакъв начин.

ЧОВЕЧЕСТВОТО ИМА ЕДИН ЕДИНСТВЕН ШАНС ДА СЕ ОБЪРНЕ КЪМ ИСТИНСКИЯ БОГ!

И кой е Истинския БОГ?

ТОЙ Е ЕДИНСТВЕНИЯ. То НЯМА Друг! ТОЙ кой е? ЕДИНСТВЕНИЯ Е!!! Как ГО наричаме – няма значение. По-важно е не как ГО наричаме, а как се ОТНАСЯМЕ? Как ЖИВЕЕМ? Как се ДЪРЖИМ! ПРИЛАГАМЕ ЛИ ДОБРОДЕТЕЛИТЕ? Не ги ли прилагаме?

Нали има много Духовни хора, само като отидеш на гости и само като чуеш крамолите в къщи, и разправиите, и като започнат да ти злословят, да ти говорят… Това НЕ е Духовност! Това Не е…

ЕДИНСТВЕНИЯТ БОГ – ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ ШАНС!
ДА СЕ ОБЪРНЕМ КЪМ ИСТИНСКИЯ БОГ!

Така, хайде сега да опитам да изпея нещо или пък преди това ще прочета нещо от „Завета на цветните лъчи на светлината“ на УЧИТЕЛЯ.

ДУХ СВЕТИ
Това са портокалените лъчи.

„Ако е някой в ХРИСТА, той е създание НОВО!
И ще дойдат на тебе всичките тези благословения, и ще починат. АЗ ще те изцеля, за да няма раздор в тялото. Едно тяло и един ДУХ! Да създаде в себе си двата в един нов человек. И здравето ти скоро ще прозябне. Аз съм с тебе, за да те избавям и ще те изцеля от раните ти.

Ако е някой в ХРИСТА, той е създание НОВО!“

За да няма раздор в тялото. Виж колко хубаво е казано? Това за което преди малко говорих. Ако ВСИЧКО Е В ХАРМОНИЯ. Всички тела на човека. Всичко в него е в хармония. А за да е в Хармония, там НЕ трябва да има никакъв Негатив. Да Е ЧИСТО! И много други неща, които всъщност трябва да бъдат Сътворени! И това е един МНОГО ДЪЛЪГ ПРОЦЕС! От нас се изисква ТЪРПЕНИЕ, ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ, СМИРЕНИЕ, ПРИЕМАНЕ, докато БОГ си завърши работата. И направи от нас тези СЪВЪРШЕНИ Диаманти, които е всеки един човек. Но за да стане иска ДОСТА РАБОТА!

Има една песен от УЧИТЕЛЯ. Не знам, казват ОКУЛТНАТА МУЗИКА, така наричат музиката на УЧИТЕЛЯ. За мен това е ЖИВО БОЖИЕ СЛОВО! Всяка дума е много мощна, много силна, затова продължавам някак си да се придържам и да изпълнявам тези песни. Защото те наистина са изключителни и СЛОВОТО работи много МОЩНО!

БОГ Е ЛЮБОВ
Сега ще се опитам да я изпълня, ако сте съгласни. Добре. Настоявате, добре.
„БОГ Е ЛЮБОВ!
БОГ Е ЛЮБОВ!
БОГ Е ЛЮБОВ!
БОГ Е ЛЮБОВ!
Вечна, Безгранична,
пълна със Живот!
Живот на Благия БОЖИ ДУХ!
ДУХ на Благостта!
ДУХ на Святостта!
ДУХ на пълен Мир и Радост за всяка душа.
ДУХ на пълен Мир и Радост за всяка душа,
за всяка душа.
Ний ще ходим в тоя път на Светлината!
На Светлината, на Светлината, на Светлината,
в която царува БОЖИЯТА ЛЮБОВ!
Ний ще ходим в тоя път на Светлината!
На Светлината, на Светлината, на Светлината,
в която царува БОЖИЯТА ЛЮБОВ!“

Благодаря. Прекрасно.
Другото, което е – днешната ПОБЕДА, което стана като казахме Молитвата за ПОБЕДАТА.
Видях една голяма врата и ми каза БОГ:
– ДЪЩЕ, ЗАТВАРЯМЕ ВРАТАТА НА МИНАЛОТО!
Аз обаче все питам:
– ГОСПОДИ, на кое минало?
Защото миналото, поне до сега както са ми ги разделяли е Минало, Настояще и Бъдеще. НАСТОЯЩЕ Е СЕГАШНОТО ПРЕРАЖДАНЕ. МИНАЛОТО СА ПРЕДИШНИТЕ ПРЕРАЖДАНИЯ. БЪДЕЩЕТО Е ЖИВОТА НАПРЕД! И те са свързани едно с друго, нали, в предната лекция говорих за това. В предната лекция говорих, че ЗАПИСИТЕ, които са от МИНАЛОТО са ИЗТРИТИ И СА НАПРАВЕНИ НОВИ ЗАПИСИ!!! От тогава минаха почти два месеца и Започнахме ДА ЗАТВАРЯМЕ ВРАТИ! ВРАТИТЕ НА МИНАЛОТО.

Всеки път – 13 врати, 13 йерархии, които работеха! Свързани с 13-те БОЖЕСТВЕНИ ПРИНЦИПИ! За тях говоря в ОБУЧЕНИЕТО подробно и ще говоря сега на предстоящото Обучение. Но 13 врати и аз след всяка си казвах: „А, край! Миналото, приключихме!“ След това друга йерархия, отново молитви, отново неща и усилия и така. След това ми казаха:
– Има една ГОЛЯМА ВРАТА и това вече е ВРАТАТА НА МИНАЛОТО! И на нейно място се ОТВАРЯ ВРАТАТА НА МЪДРОСТТА!

Защото, когато ЧОВЕК СЕ ПОУЧИ от Миналото си. От ОПИТА, който е придобил, да има и Негативен Опит, но нали той ни УЧИ най-много. Нали благодарение на него ИЗРАСТВА ДУШАТА. И когато човек – КАРМАТА МУ СЕ ПРЕЧИСТИ, ВРАТАТА НА МИНАЛОТО СЕ ЗАТВОРИ и всичко, се счита, че той вече се е поучил. То затова става всичко това, въпреки, че сега и ПО БЛАГОДАТ ДАВА Много БОГ, защото все още много Аватари са доста така несъзнателни. И месоядци има много и какво ли не. Но така или иначе се дава това нещо.

ВРАТАТА НА МИНАЛОТО – Днес ми показаха нейното ЗАТВАРЯНЕ и ОТВАРЯНЕ НА ВРАТАТА НА МЪДРОСТТА!!! Тоест ОПИТНОСТТА вече започва да се превръща ако не в МЪДРОСТ, поне в ЗНАНИЕ или може и в ПОЗНАНИЕ при някой. Има разлика между трите.

Какво друго имаше, което е хубаво да кажа. Да, Важно нещо – ФОРМУЛА БОЖЕСТВЕНИЯ ХРАМ, която са ми я дали преди време.
„Моят ДУХ, Познал СВОБОДАТА НА ВСЕМИРА,
Танцува в СВЕТЛИНА с Моята ДУША Възлюбила ВСЕЛЕНАТА.
И с моето СЪЗНАНИЕ Познало СЪВЪРШЕНСТВОТО НА ВСЕЛЮБЯЩИЯ!!!“

ДУХ, ДУЩА И СЪЗНАНИЕ В ЕДИНСТВО!
ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО ЕДИНСТВО, което може да съществува. Наистина от там се започва и всъщност всяко едно ЛЕЧЕНИЕ, за да протече Истинско ЛЕЧЕНИЕ при даден човек. Ако Душата му, Духът или Съзнанието му са болни, НЯМА как да се Изцели Физическото тяло! ВИНАГИ Всички процеси в ДУХОВНИЯ СВЯТ, когато се работи с човека ЗАПОЧВАТ в тази ВЕЛИКА ТРОЙКА, което е АЛХИМИЧНИЯ КАМЪК у човека – ДУХ, ДУША И СЪЗНАНИЕ! Всъщност, това е тази част, която ОСТАВА от него след като той си замине! Всичко това се свързва в една МАЛКА СФЕРИЧКА. Цялата ОПИТНОСТ от другите тела, ЗАПИСИ, ЗНАНИЯ Всичко се ИЗТЕГЛЯ и ОТИВА в тая МАЛКА СФЕРИЧКА! И ТЯ се Отделя. Всички други тела, и физическото в това число, Всичко се РАЗПАДА! Така че, това е НАЙ-ВАЖНОТО ЕДИНСТВО! Това е и БОЖЕСТВЕНАТА СВАТБА! Това ЕДИНЕНИЕ! И ако се сещате, пускахме анонси за събитието. Точно тука беше акцента.
БОЖЕСТВЕНАТА ПОБЕДА Е ПРОЯВЕНАТА ХРИСТОВА ЛЮБОВ КЪМ ДУШАТА!!!
БОЖЕСТВЕНАТА ПОБЕДА Е ПРОЯВЕНАТА ЛЮБОВ НА ОТЦА КЪМ ДУХА!!!
БОЖЕСТВЕНАТА ПОБЕДА Е ПРОЯВЕНАТА ЛЮБОВ НА АБСОЛЮТА КЪМ СЪЗНАНИЕТО!!!

ВЕЛИКИ Неща! Изглежда като обикновени думи, но това са ВЕЛИКИ, ВЕЛИКИ НЕЩА!

Георги имаше един постулат, който… Искам просто да го допълня. Той каза, че всяка Човешка Победа е Загуба! Човешка! Има разлика! БОЖЕСТВЕНАТА ПОБЕДА Е ПОБЕДА!!! Стига вече с тия загуби, нали така. Това е ПОБЕДА НА РАЗУМНОТО, НА ДОБРОТО, НА СВЕТЛОТО У ЧОВЕКА! ПОБЕДА НАД ЕГОТО! НАЙ-ТРУДНАТА ПОБЕДА СМЯТАМ! Нали след МАТЕРИАЛНОТО СЪЗНАНИЕ ДА ПОБЕДИШ В СЕБЕ СИ – ТОВА Е Всъщност, НАЙ-ТРУДНАТА ПОБЕДА – ДА ПОБЕДИШ ЕГОТО! Там е първо Основата и Източника на Всичките Неудачи на човека.

Как изглежда ЕГОТО?
Знаете ли, че всички тия същества, които са се въплъщавали на Земята някога са всъщност форми на Духове, които всъщност съществуват ГОРЕ. Това важи за всяко едно нещо. Така както виждаме да кажем една котка, горе-долу тя ГОРЕ в ДУХОВНИЯ СВЯТ тя изглежда по подобен начин. Почти същия. И когато са живели на Земята динозаврите, това са наистина ГОРЕ ТЪМНИ ДУХОВЕ. ТЪМНИ ДУХОВЕ, особено тия хищните, тия тиранозаври, не знам какви си. ТЪМНИ ДУХОВЕ, които съществуват във Вселената. И по някаква причина им е дадено те и във форма да съществуват на Земята тези същества във една такава епоха.

И всъщност ЕГОТО, това са едни такива Същества, едни такива СЪЗНАНИЯ, тиранозаври, работи, които, нали подтикват човека да върши определени неща. Това са едни СЪЗНАНИЯ В НЕГО! То НЕ Е ЕДНО НЕЩО! Много неща са. МНОГО ДЪЛЪГ ПРОЦЕС Е ПРЕЧИСТВАНЕТО на ЕГОТО!!! И МНОГО ГОЛЯМА ПОБЕДА Е ПОБЕДАТА НАД ЕГОТО!!! НАЙ-ГОЛЯМАТА за един Човек!!!

В Молитвата, която казахме, не знам, казвайте си я! Тая Молитва КАЗВА ВСИЧКО! Смятам, че това е Молитвата, която следващите месеци ЩЕ СЕ СЛУЧВАТ! ЩЕ СЕ РАЗВИВАТ нещата при Нас, защото така РАБОТИ СЛОВОТО!!! То НЕ е нещо, което сега веднага става, нали това си е един ПРОЦЕС! ГОВОРИМ за нещо, СЛОВОТО започва да РАБОТИ и нещата да се СЛУЧВАТ!

„..ВОДИ НИ И НИ ПОДКРЕПЯЙ, ЗА ДА ИЗПЪЛНВАМЕ ВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ БОЖЕСТВЕНАТА ВОЛЯ!“

На първа позиция в Молитвата, защото това е абсолютно наистина НАЙ-ВАЖНОТО НЕЩО! Човек научили се на това, това значи, че той е СМИРИЛ ЕГОТО СИ или ТО е на НУЛА. И съответно той може и да различава БОЖЕСТВЕНАТА ВОЛЯ! ДАДЕНА МУ Е ТАЯ СИЛА!

„ПРЕСЪТВОРИ ЕГОТО ВЪВ ВСЕСМИРЕНИЕ..!“
„ВЕЛИКОТО СЛИВАНЕ..!“
После СЪЗНАНИЕТО. ПРОМЕНИТЕ В СЪЗНАНИЕТО.
„ЗА ДА ПРЕБИВАВА В БЛАЖЕНСТВО И МИР!“
„ЗА ДА ПОСТИГНЕМ НАЙ-ВИСША РАЗУМНОСТ!
ДА СМЕ ЧИСТИ, ОСЪЗНАТИ В МИСЛИ, ЧУВСТВА, ДУМИ И ДЕЛА!“
„ВЪЗЛЮБИ И БЛАГОСЛОВИ ДУХЪТ НИ, ЗА ДА ПЕЕ ПЕСЕНТА НА СВОБОДАТА!“

Това наистина е ДУХЪТ! ДУХЪТ ПОЗНАЛ БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ Е СВОБОДНИЯТ ДУХ! ТОЙ ПОЛУЧАВА СВОБОДАТА!

Какво значи да не ти е свободен ДУХА? Работила съм с много хора, нали като Лечител, които са да кажем в депресия. Това е Дух, който е, ако можете да го видите? Между другото и Душата и Духът… Съзнание на човек досега не съм виждала, но Душа и Дух съм виждала. Те са като едни малки същественца, както аз казвам, нали които са в сърцето на човека и правят най-различни неща. И като погледна човека и видя Душата и Духът му, горе-долу, след това което той ми разказва просто допълва картината, която веднага, нали всъщност се вижда от какво страда. Защото то не е само от това, което преживява сега. Обикновено човек си мисли… Дори може да си мисли, че е много щастлив, а пък Духът и Душата му да са потиснати, нали. И да преживява там нещо си. Така че, когато Духът е Свободен, това е наистина много, много важно. И това е голямата Сила, която човек Придобива, защото той е пряко свързан с Волята на човека. И човек придобива една Голяма Сила. СИЛАТА НА ДУХА!

След това Душите. БОЖЕСТВЕНАТА ПОБЕДА, значи първо се започва –
„Да ИЗПЪЛНЯВАМЕ ВОЛЯТА“
След това СЪЗНАНИЕТО –
„ДУШИТЕ НИ ДА СА В МИР, В ХАРМОНИЯ! В БАЛАНС МЕЖДУ ЗЕМНО И НЕБЕСНО!“
Много важно! Значи ДУХ и МАТЕРИЯ Трябва да са в БАЛАНС! НЕ да ОТРЕЧЕМ МАТЕРИЯТА и да кажем:
– Не, не ме интересува. Аз съм Много Духовен!
Това е Абсолютно Грешно! Нито пък обратното, нали залитане. Просто пълен Баланс! Баланс между Лично – Колективно!
След това вече идва ЗДРАВЕТО НА ТЕЛАТА! Значи ИЗЛЕКУВАТ ли се ДУХ, ДУША И СЪЗНАНИЕ..!Ето в Молитвата се молим за Здравето на телата!

Говоря ги, защото това е част от БОЖЕСТВЕНАТА ПОБЕДА, която Е ПОБЕДАТА на всеки един от НАС! На всеки един, който се стреми към тези неща СЪЗНАТЕЛНО и РАБОТИ.

„БЛАГОСЛОВИ И ВОДИ ДЕЛАТА НИ ДА СА ИЗРАЗ НА НАЙ-ВЕЛИКАТА ЛЮБОВ КЪМ ВСИЧКО И ВСИЧКИ!“
Много важно!
„ДА СЕ ПРЕВЪРНЕМ В ХРАМ!
ДА ПРИЛАГАМЕ БОЖЕСТВЕНИТЕ ПРИНЦИПИ И ДОБРОДЕТЕЛИ!
ДА ИМАМЕ РАВНОПРАВНА ЛЮБОВ КЪМ ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ДУШИ!“

Малки и големи. Малки наричат Горе животните и другите същества от другите царства. И големите са човешките души. Значи РАВНОПРАВНА ЛЮБОВ към Всички! Това също е МНОГО ГОЛЯМА ПОБЕДА, която един човек може да постигне! Да вижда всичко не просто еднакво. Да ВИЖДА НА ВСИЧКО С Една ЛЮБОВ. Всъщност ЛЮБОВТА е която Истински може да изравни нещата в човека!
„ДА РАБОТИМ ЗАЕДНО!“
Ето, да работим заедно след това. Значи ЧОВЕК ПОСТИГНЕ ЛИ Това ВЪТРЕШНО ЕДИНСТВО и всички тия неща, които са изброени, ТОГАВА Вече ТОЙ МОЖЕ ДА ВЛЕЗНЕ В ИСТИНСКО ЕДИНСТВО С ДРУГИТЕ! ИСТИНСКО ПРИЯТЕЛСТВО! ИСТИНСКА ЛЮБОВ! Да им вървят леко нещата когато са заедно. Когато творят нещо с материята или каквото и да творят с музика, или каквото и да било.

Просто тая Молитва има една градация много важна. И така. ЛЮБОВ И БЛАГОДАРНОСТ! Винаги трябва да ги казваме!

Това е горе-долу от мене, което съм… Което беше важно да кажа. Още половин час имаме. Ако някой има желание да зададе въпрос, микрофонът е ваш. Искате още. Още приказки вълшебни. Добре.

РАДИНА ХРИСТОВА:
Приятели, здравейте. БОЖЕСТВЕНО е , че сме заедно на това Велико събитие – БОЖЕСТВЕНАТА ПОБЕДА – ПОБЕДАТА НА ЛЮБОВТА! И по този повод направихме един специален подарък за вас. Това са едни стикерчета на които пише ПОБЕДАТА НА ЛЮБОВТА. Този стикер е специално зареден, така че ЛЮБОВТА наистина да Победи в Живота ви. Да донесе ПОБЕДАТА НА ЛЮБОВТА във вашият живот и да Привлече ЛЮБОВ! Всеки, който е оставил дарение и който си е закупил книга получава този подарък. Водоустойчиви са, може, така разбира се да не прекаляваме с мокренето, но са много трайни. Можете да си ги залепите където желаете.

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Това е идея на Радинка и изпълнение. Наистина специално заредено.

РАДИНА ХРИСТОВА:
Да елементите са бял гълъб, роза, сърце. Едни от основните символи на ЛЮБОВТА и на МИРА.
Книгите на ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ И СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ са достъпни с дарение. Всеки, който си е закупил книга получава тази картичка. Може би някои от вас я имат. Това е картичка с лика на ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ И СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ и 13-те ЗАВЕТА от ХРИСТОВИЯ ДУХ ЗА БЕЗСМЪРТЕН ЖИВОТ! И това са НОВИТЕ 10 БОЖИ Заповеди на НОВОТО ВРЕМЕ. Изключително ЕНЕРГИЙНА!

Приятели, прекрасно е че сме заедно тук и сега, но ние продължаваме да сме заедно и в социалните медии с ежедневните ни публикации във Фейсбук. Намерете ни и в Инстаграм. Последвайте ни и в Инстаграм. Профилите на ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ И СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ. Последвайте ни и в Телеграм. Това е едно ново пространство, което създадохме. Два нови канала, на ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ И СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ. Последвайте ни и в това приятелско пространство.

Ежедневно може да гледате беседите и да намирате вашите отговори на всички въпроси, които имате. Ежедневно, в Ютюб са поместени абсолютно всички беседи заснети до момента. Беседите също са стенографирани и поместени на сайта https://georgiizvorski.com/. От там можете да черпите всеки ден БОЖЕСТВЕНА ЛЮБОВ, МЪДРОСТ И ИСТИНА! Ако имате въпрос отидете на сайта, има търсачка в Беседи. Пишете по ключова дума и така може да намерите много неща.

Искам да обявя едно много важно събитие, което предстои през месец ноември. На 26 ноември в София, това е следващо ниво БОЖЕСТВЕНО ЛЕЧЕНИЕ – ОБУЧЕНИЕ! ОБУЧЕНИЕ БОЖЕСТВЕНО ЛЕЧЕНИЕ 4! Това Обучение е подходящо за абсолютно всички, тъй като СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ ще обобщи информацията от предишните три Обучения, които са заснети на видео и достъпни, който желае да си поръча. И ще даде и много нови знания. То е подходящо за всички. Докато вече догодина ще се направи едно специално ниво Обучение, което ще бъде за всички ЛЕЧИТЕЛИ и ще даде наистина едно много така, развитие на вече наученото и приложено знание в практиката.

Записванията за БОЖЕСТВЕНО ЛЕЧЕНИЕ са до 21 ноември. Който желае да му изпратим информацията и се интересува, нека да остави мейла си на някое от момичетата, което е на щандовете за книгите. И ще ви изпратим нужната информация.

Благодаря, това беше от мен.

Question:
Добър ден, идвам чак от плевенския край, понеже прочетох в интернет за тази среща, за тази беседа. Не съм навлизал така навътре в интернет страниците, за да ги разгледам подробно, но нали идвам с очакването, че… Както пишете там, че просто „Живота се променя.“ Не знам как е достъпът за лична среща с вас. Дали трябва там, примерно в приемните дни, където пише събота, неделя и това работно време. Дали трябва там да дойдем със записване? Не знам просто как става. Може да има някаква информация, просто да съм я пропуснал да я видя. Предполагам повечето тука посетители са със здравни проблеми и също така ще се отнесат до лечителката. Не знаем до каква степен може да помогне на хората за каквото и да е лечение. Или какви са й възможностите, просто не знам.

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Да, Благодаря за този въпрос, защото той ще ми спести доста отговори с много хора, които най-вероятно си задават този въпрос. Благодаря за този въпрос. Има ли още нещо, което..?

Question:
Да, исках само да кажа, че предполагам, че щом работи с него и е като БОЖЕСТВЕН ПРАТЕНИК. И може би и всички отговори. Може да отговори на всички въпроси. Предполагам, че щом работите с него, значи би трябвало да имате – да не кажа неограничени възможности, но много големи възможности.

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Благодаря.

Question:
Защото, например, имам познат на който внучето му се лекува в чужбина. Дали може да се избегне този процес? Малко така по-подробно за вашата дейност и как става записването? Там примерно ако дойдем, трябва ли предварително нещо – ден, час? Това е!

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Да, разбрахме. Добре. Благодаря.  Ще се обърна към всички. Нали не те притеснява, че конкретно към теб няма да гледам, защото мисля, че това е въпрос на много хора.

Първо не съм съгласна, че всички са тук с някакъв здравословен проблем болшинството. Смятам, че е обратното. Дали съм прав? Как мислите? Защото мисля, че ние много години вече работим и при много от хората всъщност са решени. Ако не при всички, то при една голяма част от здравословните проблеми.

НАЙ ГОЛЯМАТА СИЛА, която може да бъде ДАДЕНА на един човек, да го наречем ЛЕЧИТЕЛ – това е СЛОВОТО! БОЖЕСТВЕНОТО СЛОВО! И заради това последната може би година РАБОТАТА НИ ОСНОВНО Е чрез тези срещи. Защото на тях се случват и ИЗЦЕЛЕНИЯ! Ако забелязахте ние се помолихме всички за ФИЗИЧЕСКО ЗДРАВЕ! Нали така, а и за много други неща. ДУШЕВНО ЗДРАВЕ! ЗДРАВЕ НА ДУХА! ЗДРАВЕ НА СЪЗНАНИЕТО! ИЗОБИЛИЕ! И какво ли не.

Ако човек ИМА ВЯРАТА и познава СИЛАТА НА МОЛИТВАТА, за него такъв въпрос отпада, нали. Трябва ли допълнително, нали още веднъж да се срещна с този човек. В случая да кажем с мене, за да – още по-така силно. Друго си е. Личният контакт наистина е Най-Силен, защото… Как да кажа? Тогава ЦЯЛАТА ЕНЕРГИЯ РАБОТИ с един човек. Тук работи с цялата зала. Но всъщност БОГ дозира. ТОЙ няма да даде на един човек ЕНЕРГИЯ, колкото дава на цялата зала. Винаги е дозирано и винаги е точното нещо. И заради това работата ни тази година беше основно по този начин. Чрез лекциите, чрез СЛОВОТО! Иначе като лична практика ги преустанових от една година няма срещи, такива лични. Не приемам хора просто защото се налагаше да работя наистина по много, много други процеси по-големи и така.

Какво предстои? Не знам, от догодина може би. Може би ще подновя срещите. Преди идваха много хора в центъра. Приемах във Виноградец, където живеем с ГЕОРГИ. Идваха на ден по 30, 40 човека. Събота, неделя и понеделник обикновено. И така, моята Цел е наистина да го разширя това знание. Казали са ми БОЖЕСТВЕНО ЛЕЧЕНИЕ Е НОВАТА МЕДИЦИНА на Земята!!! Аз съм убедена в това. Просто това ЗНАНИЕ ДА ГО ПРЕДАВАМ и заради това акцента ми е ОБУЧЕНИЯТА и ЛЕКЦИИТЕ, които заедно с ГЕОРГИ водим.

Убедена съм В СИЛАТА НА КОЛЕКТИВНАТА МОЛИТВА! Твърде много хора са ми споделяли за случки след лекция. Какво им се е ИЗЛЕКУВАЛО. Какво се е ПОДОБРИЛО в ЖИВОТА. Но разбира се това, което ИСУС казва:
– Ще бъде според ВЯРАТА ВИ!

Да, при един работи по-бавно, при друг работи по-бързо, но Е ФАКТ! ФАКТ!
Ако задам на някои от хората тук, със сигурност почти всички, които са били и на предишни лекции ще го потвърдят. Че на тези беседи СЕ СЛУЧВАТ такива едни ВЪЛШЕБСТВА!
Така че, това е което мога да кажа за Неограничените възможности, които са ми дадени. Много благодаря. ДАЙ БОЖЕ ДА СТИГНА И АЗ ДО ТОЯ ДЕН! Със сигурност СИЛАТА НИ РАСТЕ!!! На всички нас!

А иначе във фейсбук – групата БОЖЕСТВЕНО ЛЕЧЕНИЕ има списък на ЛЕЧИТЕЛИ, които съм Обучила. Това са може би към 50. Не знам всъщност колко са – 30, 40, 50 човека. С техни мейли, контакти, телефони. Просто са налични в групата. В архивите на групата. Файла и периодично се подновяват, защото нови и нови хора карат обучението и ги добавяме към тоя списък на ЛЕЧИТЕЛИТЕ. Тъй че, това е вариант също. Защото на практика тези хора също имат дарби. Също помагат ЛЕЧИТЕЛИТЕ!

Благодаря за този въпрос, защото ето и много хора сега искат ЛИЧНО да се видят с нас. Не е възможно, разбирате ли! Една зала. Първо са много скъпи, за да ги наемем. Наемаме ги за – максимално големи зали. Удобни. НО ПРИСЪСТВИЕТО В ТАЗИ ЗАЛА Е НАИСТИНА ДОСТАТЪЧНО! НАИСТИНА! За хората, които ВЯРВАТ И СА С ОТВОРЕНИ СЪРЦА И ДУШИ!

Question:
Аз искам да попитам във връзка с месоядството. Ние в къщи не ядем месо, обаче в детската градина на всички деца се дава. Какво се случва с тези дечица?

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Благодаря ти за въпроса. Когато на деца се дава месо, 99% от кармата е за хората, които го правят! И 1% обаче е за детето. Дори за новородено бебе, значи някакъв негатив то приема в следствие на това, че се храни с месо. Защото това е ГРЯХ. Значи убито същество с което да се храниш. Този въпрос са ми го задавали и други пъти. И наистина, наистина това е очевидно едно израстване на Колективното съзнание, което трябва да бъде постигнато, за да стигне обществото ни до това познание. И това Съзнание, че това е нещо Неправилно! Което очевидно няма да стане утре. Ще минат може би години. Георги, ти имаш ли нещо да кажеш по това?

ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ:
Да!
Ще направя един Бонус на всички ви тука в тая зала! Току що Го ИЗМОЛИХ ОТ ВСЕВИШНИЯ!

Вижте, така, НЕ ГО Правя аз! ПРАВИ ГО СВЕТИЯТ ДУХ И ВСЕЛЮБЯЩИЯ! Но вече Не искам да ви казвам бройката, СЪМ ПОСЕТИЛ МНОГО ЛИЧНО, но НЕ на Яве! Полу на Явя може! На сън или в Съновидение. Казвам ви, че на всеки един от вас ще се ЯВЯ! ВНИМАВАЙТЕ! И си пригответе въпрос? Може и без въпрос, каквото ви кажа, го запомнете. Може и само да си мълча. Ако си мълча, не е много приятно.

Знаете ли как гледат СВЕТИИТЕ? Едно време като си контактувах с тях, те идват. Ако си мълчи… Гледа ме с укор, но и С ОБИЧ! Много интересно. Така, че аз ги гледам горе-долу така. Или на съновидение, или на сън. Всеки един от вас. Няма да ви казвам колко време, защото много…

В София след беседата им обещах и наистина обаждат се много. После ги срещам. Обаче идва един у нас специално и вика:
– Георги, абе мина месец и половина, два от беседата, нали обеща, че на всичките?
– Е, ти какво искаш, тия 10 милиарда на Земното кълбо, така ли се обикалят? – Шегувам се разбира се. – Ти искаш веднага да дойда при тебе, нали.

Може след една година, може след две години. На някой може да съм се явявал и пет пъти, нали. На други по един път или тепърва. Но Вече е ЗАСЛУЖИЛ така да се каже ВРЪЗКАТА С ВСЕВИШНИЯ чрез мене разбира се. И аз, аз съм нищо разбира се, аз съм една ПРОЕКЦИЯ от Космоса, така да се каже. Но нали ви казвам, затова не се притеснявайте. Оставете се, колкото се може ПОВЕЧЕ СЕ ОСЛАНЯЙТЕ НА НЕВИДИМИЯТ СВЯТ, НА ДУХОВНИТЕ НЕЩА! И пак казвам ВЯРВАЙТЕ В НЕВЪЗМОЖНОТО, НЕВЕРОЯТНОТО, нещо НЕОБИКНОВЕНОТО което е. Защото ТО СЪЩЕСТВУВА! Просто си ОТВОРЕТЕ СЪЗНАНИЕТО, тогава е МНОГО ПО-ЛЕСНО и АЗ ДА ВИ ПОСЕТЯ и Вие да ВЪЗПРИЕМЕТЕ Нещата!

Беше преди няколко години и една моя фенка много ми се обаждаше. Знаеше ми телефона или ми пише дълги SMS-си такива. В крайна сметка, на мене ми дойде до гуша и й викам така:
– Слушай, моето момиче. Тука до две, три вечери ще дойда у вас лично.
Тя вика:
– Как ще дойдеш?
– Абе, ще дойда.
След една седмица дойде в София и се виждаме и вика:
– Георги, аз знам, че ти, ти си от тия, дето си изпълняват обещанията.
Викам:
– Обезателно, иначе ще ме накажат.
Вика:
– Беше преди три дни през нощта и детето ме бута. Спим с десетгодишният ми син на една голяма спалня. – Той спи и тя, няма баща. Разведена ли е не знам. – И детето по едно време ме бута и казва: „Георги, нали обеща, че ще дойде. Е, до леглото е в светлина. Събуди се майко!“ И аз се събуждам и те гледам до леглото. И ти викаш…
И аз съм й казал така:
– Виж какво, не ми давай повече акъл за Духовни работи. До тука ми дойде!
А тя пише SMS-си и ми дава акъл. Или старата българска поговорка:
„На стар краставичар краставици да му продаваш и да го учиш как се правят краставици.“

Е, значи същото стана и на мене като ми омръзна, като отидох и й казах в прав текст. И от тогава спря вече, и особено като се видяхме. И замина за Гърция. Там на работа отиде.

Това се казва съновидение. Съновидение, вижда се до тебе. А като ме сънуваш на сън, значи аз не знам, че съм те посетил. ГОСПОД РАБОТИ чрез моя образ. А като е в съновидение и ти помниш и аз помня. Това е цялата философия.

Няма човек в тая зала, който да не го посетя. От сега нататък. До сега може да съм го посещавал и пет, и десет пъти. Но сега ще го посетя с ЦЕЛ, защото Бъдещето се налага и ако има някакъв въпрос, знам че имате много въпроси. Но тия въпроси ще получат отговор.

Знаете ли кое е ПО-ВАЖНО? И КОЕ ДВИЖИ СВЕТА НАПРЕД? НЕ ОТГОВОРИТЕ! ВЪПРОСИТЕ! ВЪПРОСИТЕ СА НЕЩОТО И НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ДВИГАТЕЛ – ПЕРПЕТО МОБИЛЕ, който ДВИЖИ СВЕТЪТ НАПРЕД! ПРАВИ ЕВОЛЮЦИЯТА! Без въпрос, какво като ти отговорят? Е, голяма работа. Имаш отговора вече. Всичко е минало, заминало. Трябва нещо ново. ВЪПРОСИТЕ СА ОТКРИВАТЕЛСТВО, НОВАТОРСТВО, ИЗОБРЕТЕНИЕ.

И така, БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО, че бяхте тука и ЧУХТЕ ЖИВОТО СЛОВО, което Е! Разбира се беше печатано, аз само го разтълкувах. Нищо НЕ е от Мене! АЗ РАБОТЯ ЗА БОЖИЯТА СЛАВА! На мене СЛАВА НЕ МИ ТРЯБВА! Колкото му трябва на сянката на дървото вода, нали и слънце, толкова и на мене ми трябва, защото аз съм ПРОЕКЦИЯ! А и всички сме така, ГОРЕ знаете имаме МОНАДИ. Имаме Главни, Централни ДУХОВЕ от където идваме и т.н. Чели сте и го знаете по-добре от мене. Но дали има там голяма част истина, не мога да ви кажа, защото някой път се смея. Такива дебели книги написали, за Свободната Воля на човека и така. Просто са смешни работи за мене лично тъй като не е точно така.

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Георги, въпросът беше за месото, за деца, които в детските градини се хранят с месо.

ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ:
Така, децата от детските градини се хранят с месо, вярно е, но аз наблюдавах една детска градина, така от доста време. И се установи, че от 10 новородени дечица, седем не искат да ядат месо. Детските учителки, приятелки са ми и наблюдавам. И казват: „Седем не искат.“ Кой ги кара после. Значи само три се раждат от другите. Другите са от новата раса. На тях не им трябва месо. Разбирате ли ме? Месото ще ги повреди. Месото им убива имунната система. Отслабва я. На едно дете от Новата Раса. Както и на мене месото ще ме отрови! На 01. 08. 2000 година го спрях съвсем. Сега е 2023 година. На 01.08. 2024 г… Карам без месо. Е, как? И тогава не съм го обичал много. Но бабите и дядовците, научи ги собствения им внук, който казва:
– А, има ли месо, не ям.
Ям малко от супата и другото го оставям. И стана 7, 8, 9 годишен, баба му и дядо му другите… Те ядат си месо хората и като отива детето.
– Ние му даваме да не е тлъсто, по малко и все хубави, все избрани меса.
– Но вие му давате месо. Вие не знаете колко обърквате един човешки организъм.

Човешкият организъм в продължения на векове и на хилядолетия си е направил Ензими за да разгражда месото. Но това всичко е направено ИЗКУСТВЕНО! То НЕ е от Природата, НЕ е Естествено! Защото Природата НЯМАШ ПРАВО ДА СЕ ХРАНИШ Дори и с Млечни произведения.

ИСУС им ЗАБРАНЯВА. Има едно друго Евангелие. Което съм го чел. Което НЕ е Публикувано никъде. И се чете тайно! Където им казва… Есеите, отива при Есеите. Дава им. Помага им. Есеите това са Богомилите, само че Еврейските Богомили. Те са Фарисеи, Садукеи. Три вида са, Свещениците, Духовниците на Евреите. Фарисей, Садукеи и Есеи. Есеите са от Галилея, където е роден и ИСУС и ТОЙ е бил Есеин, значи е бил Богомил. Значи е бил Българин. Затова викат сърбите: „ГОСПОД е Българин.“  Да, Българин е!

И така, отива да им дава акъл, и ТОЙ вика:
– С месо повече няма да се храните. Обаче млечни произведения ще ядете декември, януари и февруари. Тоест като е студено. Няма иначе да ядете млечни произведения.

Аз не ям и млечни произведения много години. И сега пазя се. Значи защо? Десет години ама абсолютно нищо от животински произход. Изключително. Сега яйца от време навреме ми разрешава Небето, но не ми разрешава…

Защо? Защото НАЙ-ОПАСНОТО нещо в Млечните Произведения е ЛАКТОЗТА! От Лактозата… Всеки, който има перде на очите или не вижда добре е от „Хубавите млечни произведения“ – ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ! Подписвам се на това! Не се шегувам!

Спрете, очи като на сокол. Като на бай Иван – Босия! Наближава осемдесетте – 1000 лицеви опори. Кой ще ги направи за 48 минути? Той вика:
– Да ти ги направя.
Аз бях отишъл на следващият ден. Той вика:
– Исках да видя 1000 лицеви опори за колко време ще направя.
Бос зиме и лете и се къпе в морето. И сега, и ако има и лед. Не го интересува.
– На 61 година бях развалина.
Но като спре месото и спре млечните произведения. Тогава беше 4-та година когато не се хранеше с никаква твърда храна, а само пиеше чай и вода. Силвина е свидетелка, като му отидохме на гости. От тогава минаха още 4 години – 8 години. Аха. Значи може да се живее.

Е, и аз съм живял така в планината. Едно хранене – 30 грама жито, 30 грама ядки, орехови и 1-2 сухи сливи. А какво от това? Да не съм умрял. Колко години в планината, после като слязох вече, и аз викам:
– Трябва.
Вика:
– Сядаш.
Знаете ли защо е храната? Храната сближава хората. Сядат, пият, хапват, говорят си. Но трябва първо да се намали количествено и след това да се изчисти. Освен това МЕСОТО ти дава двете ОПАСНИ ПРОГРАМИ за които и предишния път говорих в Бургас. ЕДНАТА Е, ЧЕ ТЕ ПРАВИ СТРАХЛИВ И НЕ МИСЛЕЩ!!!

ЧОВЕКЪТ НЯМА ПРОГРАМА, която да е направена за СТРАХ! ЖИВОТНИТЕ ИМАТ СТРАХ! ЧОВЕКЪТ ИМА ПРОГРАМА ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ! И ТОЙ МИСЛИ: „Ако мина от тука може да падна. По това въже да се подпра. По тая скала… Преценява.“ И преценява правилно. Когато ИМАШ Страх ти НЕ Можеш да ПРЕЦЕНИШ ПРАВИЛНО! Ти си едно ЖИВОТНО УПЛАШЕНО! Какъв човек си?

По принцип и аз не съм 100% човек, 95% съм. Ама онези, които имат 25% ЧОВЕШКО СЪЗНАНИЕ, 50% ЧОВЕШКО СЪЗНАНИЕ И 75% СЪЗНАНИЕ! Това са ТРИТЕ ВИДА, които съществуват на Земното кълбо. Иначе са прекрасни, външен вид, всичко точно, човешки! Е да, ама тука (посочва главата), не е така!

И заради това МЕСОТО Е НАЙ- ОПАСНОТО, НЕ защото е само токсини и защото не е пригоден човешкият организъм. Не искам. Цяла беседа мога да ви изнеса, за да ви кажа, тракта какъв е. От къде минава? Какво, що, защо зъбите са такива? Имал човека кучешки зъби. Както и да е.
Но ви казвам: СПРЕТЕ МЕСОТО!

Скоро един приятел, отивам при него, има магазин и вика:
– Георги, подагра, класическа, от палеца ми започна.
Викам:
– Моето момче, Пламенчо, спираш месото – забравяш, че съществува и алкохола.
– Аз всяка вечер си пия.
– А, ракия и червено вино.

Бирата е Най-Опасна за подаграта, Най-Опасната! И НАЙ -ОПАСНОТО ПИТИЕ по принцип! Защото ОКИСЛЯВАНЕТО ПРОДЪЛЖАВА НЕПРЕКЪСНАТО! Не е като на виното да спре окислителният процес!

И така, значи хапвате си месо. Никой не искам да го направя вегетарианец. Едно време като станах лично аз исках всичките да ги направя. Яжте си. Природата ще ви откаже! Както тоя Пламенчо го отказа!
И сега вика:
– Три месеца и ми мина крака.
Викам:
– Ти искаш за три месеца да оздравееш. Абе ти луд ли си? На колко години си?
– На 65.
– Колко години ядеш месо?
– От както се помня.
– Колко години пиеш?
– От 15 годишна възраст.
– Е тогава – 50, 60 години си се замърсявал – сега да ти мине за 50 дена. Е няма да стане. Ще ти мине за 500.
Той вика:
– Ама 500, това са 4, 5 години.
– Ама ти колко мислиш? Три години минимум!
Отказах го. Отказах и още един. Казвам му истината. Те се отказват сами.
– Искаш ли да бъдеш здрав, откажи се от тия работи. Годините няма да имат никакво значение за тебе, защото клетките са ти Подмладени!

Най-напред ние сме това, което ядем. Още Авицена ли беше казал или Хипократ беше каза:
– Нека вашата храна бъде вашето лекарство!

Да не говорим, че децата се повреждат. Особено младото поколение, което искат, макар че когато пораснат, станат на 18, 20 години, който се е родил вегетарианец от Новата Раса, той спира. Те го карат на сила. Моята дъщеря не ядеше месо, после прояде и на 17 години се отказа, 17 години край, сега е на колко години. Спря с месото.

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Другото е че при Аватарите НЕГАТИВЪТ ОТ МЕСОТО се ПРЕЧИСТВА и ще продължи да се ПРЕЧИСТВА, но и ще продължи СВЕТЛАТА СИЛА ДА ДАВА УРОЦИ! Уроци.

Ето скоро една наша приятелка ми писа, че дава на детето си месо, обаче е започнала да има паник – атаки! Казвам:
– Виж, КАРМАТА Е и за родителя, защото родителя е който дава. Детето е още бебе. То какво може да избере. То не може да избере. И просто нея я обучават по този начин.

ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ:
Сега ще ви кажа и други неща. Значи, първо ПРОГРАМАТА ЗА СТРАХ и второ МНОГО ОТ НАС СА ИЗЯЛИ МНОГО ВЕЛИКИ ДУХОВЕ – АНГЕЛИ И АРХАНГЕЛИ! Това го казах и миналият път. Защо? Защото не знаеш… УЧИТЕЛЯ казва така: Има един ред.

– Гледаш го вол, теле, животно някакво, но ВЪТРЕ ИМА АНГЕЛСКА ДУША! Тя НЕ е Животинска! ИМА И ЧОВЕШКИ ДУШИ ВЪТРЕ, но ИМА И АНГЕЛСИ, ИМА И АРХАНГЕЛСКИ ДУШИ В ЖИВОТНИ! Само че във висшите топлокръвни животни. Като се започне кон, камила, дали е елен и т.н. Може да има и когато това животно го убиеш, ами ти си ЛЮДОЕД! КАНИБАЛ! Казано меко, нали. Меко казано. Ти си се нахранил. И аз като съм ял такива храни сигурно съм изял 2-3 Ангела или 2-3 Архангела. На мене ми се полагат, нали.

Значи това показва, ами то ТЕ СМЪКВА ВЕДНАГА, как се казва в ЙЕРАРХИЯТА. СМЪКВА ТЕ НАДОЛУ ПО ЕВОЛЮЦИЯТА! Само това! Ти НЕ ЗНАЕШ, че това МОРАЛНО-ЕТИЧНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СИ ГО НАПРАВИЛ! Но си го направил! И като си го направил Кака КАРМА ТЕ БИЕ! Ама Защо?

И идват хора и ме питат:
– Ама защо?
И аз като им кажа какво са направили в предишни животи. То наистина е така. Трябва да си плащат. Единствено е РАЗКАЯНИЕТО И ПОКАЯНИЕТО! И ПРАВЕНЕТО НА ДОБРИ ДЕЛА!

Аз съм казал, днес една мравка да нахраниш с едно житно зърно или да я спасиш, нали.

Гледам в една кофа бръмчи нещо и аз вадя, и един приятел седи до мене, и ме гледа. У нас, а тая вода за гълъбите съм я сипал да пият от нея. И той вика:
– Абе защо я спаси, това беше оса?
– Ами – викам – Това беше ЖИВО СЪЩЕСТВО! Погледни, толкова години си ми приятел и не помъдря толкова. Ако беше пчела, значи ако е пчела ще я извадя. Полезно същество е. Осата не е ли живо същество?

Аз я загребах и тя ми кацна ей тука, изсъхна и си литна животното. Да не ме ужили случайно. Не! Значи ние разпределяме: „Видиш ли змия смачкай й главата.“ Пълни глупости! Змията е станала отровна защото е СТАНАЛО ОТРОВНО СЪЗНАНИЕТО НА ЧОВЕКА! И кръвопиещите и всички паразити от дървеницата до кърлежа и въшката са СЪЗДАДЕНИ ОТ ЧОВЕШКОТО СЪЗНАНИЕ, само че природата ги е създала, защото ние я молим да ги създаде. Тя си има всички инструменти, всичко. Отиваме при нея и викаме:
– Майко Природо, създай нещо, едно кръвопиещо, създай едно отровно, че като те ухапе да умреш.
Ааа? Ами, така е!

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Може ли да вмъкна, нали какво всъщност, за дървениците, за дървениците? Значи съществата се Създават В ОТГОВОР, не че самото Човешко Съзнание ги Създава. Те се създават в отговор. Те се появяват, хайде да не се създават, те се появяват В ОТГОВОР на Човешкото съзнание! И заради това хора примерно питат ме. Сега примерно:
– В дома ми има мравки. Къде съм сгрешил, че мравки, примерно?
Ами викам:
– Нещо с материалното съзнание си сгрешил.

Ето сега в Париж и вече и в Лондон има много дървеници. Не знам дали сте чули по медиите, но направо е нашествие. И проверих да видя какво са дървениците, защото никога не съм се срещала. Даже и не съм ги виждала. Се оказа, че когато хората НАРУШАВАТ ИСТИНАТА. Тоест са лицемерни, притворни, както са французите, нали. Не всички, но като цяло това е една нация, която истината явно куца. И отговора са хубавите дървеници, които сега ги тормозят.

ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ:
Ей сега, добре че ме подсети. Силви беше свидетелка. Имахме една каравана и идва една наша приятелка. Само дето не си носи дюшеците, ама един багаж, много. И аз гледам и викам:
– Къде отиваш?
И тя вика:
– Отивам на събора на рокерите и не знам къде до Балчик.
Как се казваше тая местност? Ние сме ходили там.

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Каварна.

ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ:
Една огромна поляна има и там се настаняват те на палатки. Там пускат разни… Е, разбира се те си пият бира, чевермета и т.н. Всичко е точно. Обаче тя отива, празника продължава 3, 4 дена. На следващият ден, късно вечерта идва, връща се. Викам:
– Чакай, ти нали замина там на празника. Там щяхте няколко дена?
Тя вика:
– Не се седи там.
Викам:
– Как не се седи, бе? Тая хубава поляна, къде там имаше някакво пристанище за … на хиляди години.

Аз съм минавал от там. Който е от тоя район там знае. Каварна къде е. А точно така е, Балчик. И тя вика:
– Отивам, по едно време, те вече разпънали палатки, това-онова, ама гледам прибират и викам: „Какво става тука?“ Толкова много Кърлежи – вика – никой не е виждал през живота си. От къде дойдоха? На всяка тревка по 100, по 200 – вика – почерня цялата поляна.
Поляна огромна, сигурно 300 декара – откъде да знам? Аз така, на око съм я гледал. Там до това, селото е тука, поляната и от тука е морето. И вика:
– Като нападнаха, не може. Къде спален чувал, къде палатка, къде това? Всичко прибраха и хайде да ги няма.
Ето какво направи хубавата Природа. И ние ще се борим с Природата. ИСКАШ ЛИ ДА ПОДЧИНИШ ПРИРОДАТА, НАЙ-НАПРЕД ТИ ТРЯБВА ДА И СЕ ПОДЧИНИШ НА НЕЯ! ДА Й СТАНЕШ ПРИЯТЕЛ! ТОГАВА ТЯ ТИ Е ПРИЯТЕЛ И СЕ ГРИЖИ ЗА ТЕБ! АКО НЕ СИ Й ПРИЯТЕЛ вика:
– Да го бие едрия град!

Ето, Силвина беше свидетелка в Шумен едно зърно НЕ ПАДНА на пътеката. БУРЯ, ЕЙ ТАКИВА ДЪРВЕТА КЪРШИ ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ. Пътеката, където вървим четирима души към колата половин час НЕ ПАДНА, само шишарки падаха от високите борове. Сухо, там всичко, пред нас. НЕ Е ЧУДО, НЕ Е ЧУДО, защото казах една Молитва на ГОСПОДА. Аз виждам облака. Той е градоносен и буреносен. И ГОСПОД вика:
– Спокойно синко, вървете.
Като се качихме в колата, нямаше град, ама се изля такава вода. Оня пуска чистачките, те не могат да изчистят. Абе, викам:
– Чакай 15 минути да свърши дъжда.

Те като че ли изливат ведра. Не може, не се вижда нищо. НО НИ ИЗЧАКАХА! ТОВА НЕ Е ЧУДО, А Е НОРМАЛНО! ЩОМ ИМАШ ВРЪЗКА С НЕБЕТО Е НАПЪЛНО НОРМАЛНО!

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Да. Това обяснява и промените с климата, нали. Климатичните промени, които толкова са актуални. ВСИЧКО Е В ОТГОВОР НА ЧОВЕШКОТО СЪЗНАНИЕ!

УЧИТЕЛЯТ е казал:
– Ако ИЗРАСНЕ Човешкото Съзнание, Зимата на Земята ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ!

ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ:
ДА, ТАКА Е!

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Да ви кажа Тя е на път ДА ИЗЧЕЗНЕ! Поне тук в нашите ширини.

ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ:
И НЕ само зимата. Всички тия вредните работи насекоми, така – ВСИЧКО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ! Значи ЩЕ ОСТАНАТ само Всички ХУБАВИ, БЛАГОРОДНИ НЕЩА!

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Ето в нашата градина за сега има само мравки все още, които присъстват, значи няма. Изчезнаха комари, миризливки, въшки и там каквито други… Изчезнаха.

Мравките – Материалното Съзнание. Кърлежите са Целомъдрието. Нецеломъдрените хора се срещат рано или късно с кърлеж – нещо става.

Интересно е също затоплянето, ето това си говорихме колко е топло днес във Варна. Това е когато има Ангелско Присъствие много силно. Както днес смятам, че има в град Варна. И то се виждаше и в небето. Всичко в едни крила беше, небето, облаците. И тогава е топло. Времето е топло. Започне ли да става студено, да духа вятър, значи е дошъл не толкова светъл Дух. И всичко се движи от Духовния Свят. Всеки един ветрец, всяко едно нещо, всеки един полъх е Дух. И ВСИЧКО Е В ОТГОВОР НА ТОВА, КОЕТО НИЕ СЪТВОРЯВАМЕ.

Още един въпрос, да дадем ли възможност и май да приключваме, защото времето напредна. Беше много приятно обаче.

ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ:
Два и половина.

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Заповядай.

Question:
Понеже правихме молитва три дни по обяд за опрощаване кармата към ИСУС ХРИСТОС. Сега пак говорихте, че това може да се случи с дела. А как нещо по-конкретно да направим, за да ни се опрости тая карма?

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
За Конкретна карма ли става дума нещо или?

Question:
Ами така, понеже Георги каза, че повечето ние сме били, сме живеели по времето когато е живял ИСУС, сме били там. Аз така усещам също за мен лично.

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Опрощаването на кармата е един наистина много дълъг процес. Ако си мислиш, че това е нещо, което се е случило през последните три дни не е така. Понеже ти си казвала молитви. При Аватарите с опрощаване на кармата се работи от 2012 година. Значи това са толкова много процеси. Много процеси. Сега просто на теб ти е попаднало и станало така, че да се помолиш.

Question:
Не, въпроса ми е аз дали мога да направя нещо, нали, за да..?

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Какво би могла друго да правиш освен да се молиш, така ли?

Question:
Да, да, да.

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Според мен ти си лечител. Виждам те как лекуваш човек с ръце. Била си лечител в прераждания. И това е другото, аз казах как изкупва човек карма. Казах чрез служене. Това е един от много силните начини човек да си плати карма. Когато служи, когато помага на другите, така че, може би и на там ще те поведат нещата да започнеш да помагаш, да лекуваш.

ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ:
Знаеш ли, КАРМАТА МОЖЕШ ДА Я ИЗПЛАТИШ НЕ САМО СЪС СТРАДАНИЯ БОЛЕСТНО, НО И С ПОЛАГАНЕ НА УСИЛИЯ! ДА РАБОТИШ КАТО РОБ! Черен Египетски труд! Да вършиш нещо, но НЕ ЗА ПАРИ!!!

Отиваш, както аз чистех 8 км към Белмекен и обратно 16 километра. Там, за да ми е чисто, от двете страни на пътя. С чували. И тука има свидетели момчета, които спряха с джипа и викат:
– Какво правиш, Георги?
Викам:
– Чистя. Шосето чистя.
Шосето на кой е? На държавата. Ама аз го чистих. Значи отиваш една чешма крайпътна и започваш да я чистиш. Защото така видях един таксиметров шофьор.
Вика:
– Колко пъти мина от тука, имам клиент от това село, отивам и чистя чешмата.

Те пак замърсяват, той пак чисти. Никой не го кара и аз го виждам, че той е Ангел. Ангел, който е шофьор в момента на земята. Значи вършиш нещо, но нали НАПЪЛНО БЕЗКОРИСТНО И ПОЛАГАШ УСИЛИЯ, ТРУД! Дори и да няма, затова е народната поговорка: „ За лудо работи, за лудо не стой.“ За лудо, но в крайна сметка, когато… ТОВА ТИ ОЧИСТВА НЕЩАТА!!! ЧИСТИ ТИ КАРМАТА!!! И докато трябва!

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Но твоят най-силен метод е служенето. Това е нали моята препоръка.

ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ:
Да, ако имаш дарба.

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Изучавай растенията.

ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ:
БЕЗКОРИСТНОТО СЛУЖЕНЕ! Така Е!

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Връзка с растителният свят. Да.

Question:
Благодаря. И друг въпрос който ми зададоха. Как може да се изчисти кармата на нас родителите, които сме давали месо на нашите деца?

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
Пак казвам, това е много сложен процес. Това, един обикновен човек не може да изчисти карма. Просто с кармата работя от 5 или 6 години и са толкова много процесите, които детайлно ми се обясняват. Всяко едно нещо. Какво, как, защо е? Какво означава? Защо се случва? САМ ЧОВЕК КАРМА НЕ МОЖЕ ДА СИ ИЗЧИСТИ! ЦЕЛИЯТ НИ КОЛЕКТИВ Реално РАБОТИ ЗА ТОВА! Това са милиони същества! В Библията са описани 200 милиона души, които в момента, нали са СЪЩЕСТВА ОТ ХРИСТОВО СЪЗНАНИЕ, които са на Земята от ЕЛОХИМНО СЪЗНАНИЕ по точно и надолу. Така че, това е един КОЛОСАЛЕН ПРОЦЕС за който СВЕТЛАТА СИЛА РАБОТИ! Карма могат, нали…

НО КОЙ ЗАСЛУЖАВА ТОВА? Това е по-точният въпрос? Неточен въпрос е как да си изчистя кармата? КАК ДА ЗАСЛУЖА СВЕТЛАТА СИЛА ДА МИ ПРЕЧИСТИ КАРМАТА, нали? Тоест, какво да направя така че да имам тази ПОМОЩ? Която съм сигурна, че Я имаш вече. Нали, ти със сигурност си от Аватарите и с теб много от отдавна се работи. Специално за децата на които си… нали. Всичко обратното на това. Просвещавай, говори на други хора за това което знаеш.

ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ:
ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И БЛАГОСЛОВЕНИ!!!

ОТ СЪРЦЕ ВИ ПОЖЕЛАВАМ ДА БЪДЕТЕ ИСТИНСКИ ЧОВЕЧНИ ХОРА И ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО, КОЕТО Е ИСТИНСКО, ЗА ДА ВЪРВИТЕ ПО ПЪТЯ НА СВЕТЛИНАТА!!!

И БОГ ВИНАГИ Е С ВАС!!!

ВИЕ ПРОСТО ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ С НЕГО!!!

Но вие се Отдалечавате! Когато Човек Греши се Отдалечава! Като вече ИЗПЪЛНЯВА БОЖИЯТА ВОЛЯ СЕ ПРИБЛИЖАВА!!!

БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ!!!

ПОКЛОН!!!

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
БЛАГОДАРИМ!!!

БЛАГОДАРИМ ОТ СЪРЦЕ, ЧЕ БЯХМЕ ЗАЕДНО във Варна! На това ИЗКЛЮЧИТЕЛНО за мен Събитие, дано и вие така да се чувствате!

Пишете кой, какво, как? Сигурна съм, че ЩЕ ИМА МНОГО ВЪЛШЕБСТВА след днешният ден при ВСИЧКИ! И Винаги се радвам като прочета нещо красиво. Смятам, че и аз с доста хора Работя на сън. Това по темата на въпроса на човек. СВЕТЛАТА СИЛА НЕ СПИРА ДА РАБОТИ!

И ТАКА, ДА СМЕ ВСЕ ПО-ЗДРАВИ, ВСЕ ПО-ОСЪЗНАТИ, ВСЕ ПО-СПОКОЙНИ! ДА ИМАМЕ МИР!!! И ДА ИМАМЕ БЛИЗКА ДУША ДО СЕБЕ СИ С КОЯТО ДА СПОДЕЛЯМЕ ЗЕМНИТЕ И НЕБЕСНИ БЛАГА!!!

ДАЙ БОЖЕ ДА БЪДЕ!!!

БЛАГОДАРИМ!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview