Георги:
Всяко нещо на земното кълбо трябва да започва с молитва към Вселенския Разум, който ние го наричаме Божествено Съзнание, а за краткост казваме Бог, Аллах, Дио, Сириус, както и ще да го наречем, Main God на немски, Dio Mio на италиански. Така.
Следователно, започваш ли с молитва нещо и завършваш ли го с молитва, в сто и десет от сто случая, нещата стават. Няма начин да не станат. Защото молитвата е нещо изключително мощно, изключително необходимо на човека, да благодариш и да се молиш.
Така. Молитва за Благословение на Човечеството и планетата Земя. Това е първата молитва, която ще кажем. 

Слава Тебе, Господи! Благодарим Ти!

ГОСПОДИ, БОЖЕ наш ВСЕЛЮБЯЩИ,
FATHER ALMIGHTY,
CREATOR of Heaven and Earth,
of all visible and invisible!

БЛАГОСЛОВИ И ОСВЕТЛИ ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ!
Облей я с Твоята Животворна Светлина и Всемогъща Любов!
Благослови Нас – ТВОИТЕ ДЕЦА –
жители на планетата Земя!

Укрепвай в нас Доброто и Човечността,
Вярата, Надеждата и Любовта!
Дай ни сила да преодоляваме
трудностите, изпитанията и неволите в живота,
за да постигнем по-скоро своето пълно очовечаване!

За да дойде
ТВОЕТО ЦАРСТВО на Земята,
което е изпълнено с МИР, ХАРМОНИЯ,
ЛЮБОВ, МЪДРОСТ, ИСТИНА,
СПРАВЕДЛИВОСТ и ДОБРОТА!

За да се приближи съзнанието на всички земни жители до
ТВОЕТО ВЕЛИКО ЛЮБЯЩО СЪЗНАНИЕ!
ГОСПОДИ, нека ТВОЯТА ОСЛЕПИТЕЛНА ВИДЕЛИНА
освети тая планета,
за да може и тя да съществува
пълноценно и вечно в
Семейството на Райските Планети…!

O LORD, LET IT BE YOUR WILL !
БЛАГОДАРИМ ТИ от Дух и Душа, Ум и Разум, Сърце и Воля!
GLORY TO YOU !

Amen! Aum! Aumen!
Amen! Aum! Aumen!
Amen! Aum! Aumen!

Harum! Harom! Harim!
Harum! Harom! Harim!
Harum! Harom! Harim!

Слава Тебе, Господи!
Благодарим Ти!

 

Ще кажем Арийската Молитва. 

Когато казвам: „арийско“, имам предвид, човека кога е истински ариец? Както Господ казва: „Истинският християнин е пълен с добродетели. Няма ли, само добродетели, не е християнин“. Не го казвам аз. Това го казва Господ. 

Същото се отнася и за ариеца. Независимо от коя раса е, какъв пол е, каква професия има, какво образование има, какво социално положение има. Няма никакво значение това. 

Има значение дали той изпълнява Морално-Етичния Кодекс на Вселената, наречен Вселенска Конституция, или – не.
Тогава е ариец, тогава е и християнин, тогава е и правоверен, и тогава е Син на Небето. Така.

O LORD,
БОЖЕ НАШ ВСЕЛЮБЯЩИЙ!
ТАТКО ВСЕДЪРЖИТЕЛЮ
CREATOR of Heaven and Earth,
of all visible and invisible!

СЛАВА на СЛАВАТА!
СИЛА на СИЛАТА!
СВЕТЛИНА на СВЕТЛИНАТА!
ЛЮБОВ на ЛЮБОВТА!

Приеми нашата ЛЮБОВ и БЛАГОДАРНОСТ!
И ни дари
YOUR PERFECT PEACE, HARMONY AND GRACE!

ГОСПОДИ, води ни и ни напътствай,
за да вършим по-съвършено
ТВОЯТА ВОЛЯ на Земята,
според ТВОЯТА ВЕЛИКА ЛЮБОВ,
МЪДРОСТ, ИСТИНА, СПРАВЕДЛИВОСТ И ДОБРОТА!

O LORD, LET IT BE YOUR WILL !
БЛАГОДАРИМ ТИ от Дух и Душа, Ум и Разум, Сърце и Воля!
GLORY TO YOU !

Amen! Aum! Aumen!
Amen! Aum! Aumen!
Amen! Aum! Aumen!

Harum! Harom! Harim!
Harum! Harom! Harim!
Harum! Harom! Harim!

 

Послание към Духа на Божествената Мъдрост.

Silvina:
Днеска е Света София, Вяра, Надежда и Любов. И денят е посветен на Мъдростта. 

Георги:
Еми, София е майка им. Значи, майката на Добродетелите е Мъдростта. Днес наистина е седемнадесети септември и според календара на църквата е празник на великата мъченица Света София и на нейните три деца: Вяра, Надежда и Любов. Прочетете, има една книжка „Житията на Светиите“ и там пише подробно. 

Така, но ние ще кажем посланието, в молитвеника има всички послания, към Духа на Любовта, на Истината, на Мъдростта, на Справедливостта и на всички останали добродетели. 

Послание към Духа на Божествената Мъдрост

О, Велики Дух на БОЖЕСТВЕНАТА МЪДРОСТ!
ТИ, който Винаги и Навсякъде
ДАРЯВАШ ИСТИНСКОТО ЗНАНИЕ,
осветли умовете, стопли сърцата,
укрепи волята на нас и на всички разумни души във Вселената,
за да превърнем ТВОЕТО ЗНАНИЕ
в чистосърдечна Мъдрост
и за да станем достойни граждани на Вечността!

БОЖИЯТА ВОЛЯ ДА ПРЕБЪДЕ!
ГОСПОДИ, БЛАГОДАРИМ ТИ от Дух и Душа, Ум и Разум, Сърце и Воля!
GLORY TO YOU !

Amen! Aum! Aumen!
Amen! Aum! Aumen!
Amen! Aum! Aumen!

Harum! Harom! Harim!
Harum! Harom! Harim!
Harum! Harom! Harim!

Слава Тебе, Господи!
Поклон!
Слава Тебе!

 

Георги:
Съд, като сипваш по него и как се разлива, примерно, виното и почваш да гадаеш. Това е точно такъв съд. Виж как е направен, слънчогледовата пита е по това подобие. Сега вижте духовното, което е. Значи, както е даден този съд, това е слънчогледовата пита, която ми беше дадена от Небето, каква е йерархията й. В центъра, ако е Бог Отец, да кажем Божественото Съзнание, най-малък е кръгът там, но това са най-духовните неща. Следващият кръг е по-едър. Следващият – още по-голям. И последният кръг е най-голям. Но това не значи, че е най-духовен. Намаляват съзнанията. Както семките в слънчогледовата пита, централната и около нея са най-ситните. Най-ситните по материя, но най-висшите по Дух. А тия накрая на слънчогледовата пита, ако сте чупили толкова слънчогледи, сте изчукали или сте брали на пити, най-крайния ред е най-едър. Най-едри са по края, другите все повече намаляват и намаляват. 

Вижте, това, което е направено, това е съд, обаче тоя съд включва Вселената. Дава ти устройството на Вселената и на съзнанията във Вселената. Обаче всички тия филиклини, дето са направени вътре, са абсолютно точни. Всички са под формата на капка. Защо аджеба на капка? Ами капката е съвършеното нещо, което се спуска от Горе, съвършената форма. И като я обърнеш обратно става аурата на човека. 

Да, чудесно е. Обикновено се е пълнило с вино с билки. И след това като прелее, почва да се разлива на различни места. Ето съд за ритуал, излияние. 

След малко ще си затворя очите, като стигна до края и го разгледам, и ще видя какъв филм ще ми дадат от Горе. И после ще го разкажа, разбира се, защото не съм егоист. 

Исках да го видя отблизо. Онези, които си пият виното от това, те са с ниско съзнание. И затова трябва да пият от златни съдове. Колкото ти е по-високо съзнанието, щом Господ Исус Христос е пил от дървена чаша, и Авитохол е пил от дървена чаша, който е бил високопосветен, значи ние трябва да пием от дървени чаши. Иначе се е пиело от сребърни ритони, след това от златен ритон. Колкото си по-висш в съзнанието, толкова повече не ти трябва такъв златен съд с толкова украшения. 

Значи, съда, златото е прекрасно нещо. Ако се премахнат всички тия форми, които са, повечето, то остава едно чисто съзнание. Но с всички тия работи, които са странични отвънка, показва натоварването на земния човек в материята като влезе, в тая най-гъстата материя в тоя физически свят. Той се товари с тия работи. Може да се каже, че всички тия фигури, които са направени, това е фигурата на най-нисшето съзнание. Тоест, дали ще го наречем сатана, дявол, лукавия и така нататък, който владее материята. И вижте, че всички те са от външната страна и са полепнали по съда, а може и без тях. Нали? Ще стане един чист, значи това е. Човек идва с едно чисто съзнание от Горе и след това започва да се оплита. Защото земният материален свят го оплита. И виж колко много фигури, колко много неща, които го отвличат, а фактически съда е чист съд и може да се напълни с всичко. Тия работи те отвличат от централното нещо, което е, но то е направено за да придобиваш опитност. 

Ако се погледне, веднага се увеличава повърхността на тоя съд. Значи, с всички тия работи, които са изпъкнали, по повърхнините, които са, неговата повърхност става по-голяма. Следователно опитността ти става голяма. Иначе е гладко, чисто, изчистено, нещо, което е естествено. Естественото е най-много изчистено. Това всичко са изкуствени работи, които те задържат в земния свят, а те задържат за да можеш да получиш опитност. И те вкарват в грях. Тоест, това е според молитвата: „И не ни въвеждай в изкушение, тоест в съблазън, а избави ни от лукаваго“. Поради това се вкарвате в съблазън, вътре е съблазънта, обикновено виното. И те вкарват и заради това ставаш такъв. Уж красиво изглежда, златно отвънка, но не си ти. Съзнанието е натоварено вече. Докато наново обратно почва да се изчисти докато остане самия съд. Без тия отгоре финтифлюшки, така да се каже. 

Ритоните са били сребърни и като го оставиш той се обръща на едната или на другата страна, няма отдолу поставка. Защо? Защото виното обича да го държиш в ръка и приема твоята вибрация. И освен това, съда и виното дава, запознава се с теб. Когато се запознае, то може като го изпиеш, леко и бързо попива у тебе. Тоест, дава ти сто процента от себе си, от енергията, от слънцето, с което се е заредило, микроелементи, витамини и не знам какви си още други работи. Затова го носиш. А не, че пияниците викат: „Трябва да го изпиеш докрай, за да го оставиш празен“. Защото питам един от нашата махала, викам: „Защо ритоните, аджеба, не стоят прави?“ „Точно заради това да го изпиеш докрай“. „А, не е за това“. 

Аз ти казвам, сега не могат да направят. Колкото и да са изкусни, не могат да го направят едно към едно същото. Правят го външно, обаче вътре – не. Вътре е специална някаква многопластова техника.

Ейй, каква амфора. Чудесно нещо. Да се ненагледаш. 

Silvina:
Това е част от съкровище, в което е имало повече предмети, но в течение на хилядолетията са се загубили. Били са най-вероятно тринадесет. Тук са останали девет. И всъщност е на повече години отколкото пише тук. Тука пише трети век, четвърти век, а това е на четири, пет хиляди години. Като всъщност вдъхновението за него е дал бог Дионисий на един майстор. Като то е било предназначено за един владетел, за който бог Дионисий казва, че е искал да му предаде чрез всеки един предмет особена сила. 

И наистина във всеки един предмет и чрез всеки един предмет работи един Божествен Принцип. И усещането пред всеки предмет е различно. Активация в различен енергиен център, в зависимост от това какъв принцип е заложен. 

Като цяло съкровището е дадено за безсмъртието. На този владетел бог Дионисий е искал да му даде безсмъртието. И наистина, виното, което ритуално се пие, а преди малко, интересно е, че ми каза: „Вие сте моите живи съдове. Така както тогава наливах виното на безсмъртието в ритона (главния, той е предмета на Мъдростта, най-видния тука). За него казват, че е най-специален, защото е направен от моноатомно злато, което не се намира в региона. Всички останали са направени от панагюрско злато, което е от този район. Докато този е с някакво много специфично злато. За който четох, между другото, как Рокфелер когато го е видял, му се е кланял на това нещо. И наистина то дава безсмъртието. То го дава не на всеки, то е ясно и е много специално. 

По принцип златото има огромна сила. Владееш ли тази сила, която управлява златото, как да кажа, всички материални ресурси на планетата ти се подчиняват и най-вероятно затова богатите хора толкова много се кичат със злато. Отделно то дава и много голяма защита. И затова на нашата земя има толкова много злато, което си го пази, не дава да се извади, защото това дава на България една изключителна защита. И много висока вибрация за да могат да се случват всички тия процеси, които се случват тук. 

Георги:
Видя ли златото какво е примамливо? Значи трябва само да го смяташ, че е някакъв предмет, някакъв атрибут, нещо без което не може. Но то има специална вибрация, големите златни съкровища, които са в България, те са три, иначе има безброй малки. Които ако се премести дори само на сто метра, да не кажа на един километър, се размества баланса на земното кълбо. И затова обикновено самородното злато, което е, съкровищата, които са струпани, а те са десетки тонове, злато и скъпоценности, а може би и стотици, на три определени места в България, на три точки, които правят един триъгълник. Значи не е случайно. На безброй други места има по-малко, разбира се. 

И така, тая вибрация на златото, дойде време да се отразява на планетата Земя. И дойде време да я попиваме и да я разпространяваме, да я даваме, чрез нас тече. Затова имаме отворен един специален център в главата, всички, които са посветени, така да се каже и всички, които вървят по пътя на Светлината. 

Представете си една хубава, голяма тронна зала. И в тронната зала има пиршество. Пир след една победа на тракийският владетел. Той стои на централното място. От дясната му страна е царицата. От лявата страна е жрецът, главният жрец, шаманът, неговият пръв съветник, може да се каже, духовен. 

Защо така стоят? Защото той дава енергия и акъл на владетеля, на царя, който му е от дясната страна. А царят дава на царицата. 

Затова когато се седи… Казва Господ: „Ще те сложа да седнеш от дясната ми страна“, тоест ще ти дава, мил си му. И така нататък. 

Какво става обаче? Има заговор в двореца. Един от първите братовчеди на владетеля, използва хубавия пир, когато няма оръжия и няма нищо, влиза вътре заедно със заговорниците. Обаче десет, петнадесет минути преди това, главният жрец единствен е предупреден и напуска залата. През това време влизат ония и всичко, което шава спира да диша. 

Така. Обаче излизат и започват да търсят жреца. А той през това време се скрива в една бъчва в дъното на залата. Те са големи бъчви. Скрива се. Успява да оцелее. След това излиза и каквото може само събира от златните съдове и предмети, онова, което сега го видяхте. Колкото е могъл. Излизайки през един таен вход. В двора където е, се копае нов кладенец, който е бил изкопан донякъде. Хвърля го, затрупва го колкото може и изчезва. Единственият, който се спасява. 

И затова това са оцелелите съдове. Останалите се връщат, не само разграбват всичко, заговорниците, и другото не се знае къде е отишло и как е отишло. Но по тоя начин е заровено Панагюрското златно съкровище. Дотука ми беше даден филма. Разбрахте ли? Жрецът е спасил каквото е спасил. Той е имал нещо предвид, за да го вземе. В залата докато излезе, другите излизат през това време. Излиза, събира го, пуска го, заминава. 

Защото това ми беше интересно на мене. Как пък точно там, на едно такова място, нищо и никакво, да се каже. Не е нищо и никакво, а е било все пак мястото, където е живял тракийският владетел. И така. И по тоя начин е дошло до наши дни.            

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview