Question:
Силви, в една от последните си публикации в социалните медии ти спомена само с няколко кратки думи „Светлината днес окончателно победи мрака във всеки един от аватарите“. Ще ни кажеш ли малко повече за това?

Silvina:
Да. Това беше снощи. Ние миналия месец правихме предишното интервю, нали така? Там говорех за тези предстоящи неща през декември, които вече се случиха и сега мога да разкажа, след като това вече е факт.

Първо – огромните промени в Духовния свят, Горе. Говорех в предишното интервю за това, че хората, които стоят зад ваксините и зад цялата тази истерия, в която вкараха света, добиват сила от егрегорите, които са описани в „Откровение“ на Йоан, на Ариман, Луцифер и Антихриста, но и че това ще бъда променено, както е описани също и в „Откровение“. И наистина в началото на декември или може би беше в края на ноември тези три егрегора, а също и така нареченият Змей, което всъщност са двете змии бяха изтеглени от Земята.
Последва пречистване на кармата при всички, тоест в организма на всички се даде Абсолютната Чистота, никакъв негатив в организмите. И вчера завърши тоя процес като реално при всеки един от аватарите, но и при България се прекъснаха всички връзки, които не са със Светлината.

Всъщност какво се случва?
Когато човек прави грешка или грях, той освен че привлича тъмна сила, която влиза в организма му и започва да му влияе /може да е на здравето, на психиката, на отношенията, на бизнеса – зависи къде е/, този човек обаче прави и връзка с „тъмна“ сила, която ние наричаме „братовчеди“. „Тъмна“ винаги слагам в кавички, защото това са големите обучители на душите на Земята, което е наистина едно Велико училище, както го казва Учителя. И тази връзка, за да се прекъсне, трябва да има човек доста силна ликвидираща сила. Която дарба при много от аварарите в края на месеца се даде, за да могат да се прекъснат тези връзки.
Веднага след което върнаха тези егрегори /това са наистина егрегори, това не е само един дух/. Какво е Антихриста? Всичко, което хората са произвели като негатив срещу Христос, а и предишните Велики Духове, които са били преди Него създава и привлича тези духове. И това е един много мощен егрегор, наистина много силен и трябва да имаш много голяма сила, за да можеш да се справиш с това нещо.
Върнаха ги на Земята. Йоан казва: „Ще стане след хиляда години“. Преди много години правих едно /то не беше и тълкуване/, защото вече си вървяха процесите на „Откровение“ в беседата „Дневници на Справедливостта“, препоръчвам ви да я гледате и там тълкувам отчасти процесите, които вече бяха започнали, но на много от тях може би не съм дала съвсем точните неща, но вече преживявайки ги, проследявайки ги, вече мога да кажа със сигурност за какво става въпрос. Очевидно не става въпрос за хиляда години, а става въпрос за хиляда часа. Тоест някъде около месец тези същества бяха, както той казва „в езерото“, където реално има някаква пренастройка, която е направени при тези егрегори, така че сега, когато се връщат вече на Земята, те вече не се свързват с аватарите.
Защото големия изпит на всеки един от аватарите беше да преодолее тъмна сила. Реално всеки преодоляваше своя антипод. Ако аз съм дух на Целомъдрието, по някакъв начин става така, че се свързвам с тъмна сила, която е на мерзостта, на изневерите и така нататък и това нещо е около мен. И този аватар имаше задачата да се справи с това нещо.
Когато вече ги няма тези връзки и тези егрегори са върнати на Земята, връзките, които те правят вече са с истински грешните хора. А такива на Земята има наистина много. Буквално Бог е събрал в тези години най-грешните души за последните две хиляди години от цялата Вселена, за да даде един /явно/ урок на всички.
И процесите си текат.

Тогава, когато говорех в „Дневници на Справедливостта“ едва ли някой ми повярва – за какво всъщност говори Силвинка, какъв е този Апокалипсис, за какво става въпрос, какви са тия Конници, това сигурно след хиляда години ще се случи.

Много неща са написани, много предупреждения са дадени на хората и ние с Георги десет години обикаляме и говорим и хората си мислят: „то не се отнася за нас, то е за след хиляда години“.

Да! Но ето че това вече не само чука на вратата, то вече влезе на Земята, вече вървят активните процеси.
Така че това е най-важното, което се случи през този месец, декември, което е една подготовка за следващата много голяма фаза, която започва от януари.

Вече на ниво човек – какво се промени, каква е тази ПОБЕДА НА СВЕТЛИНАТА?
Говоря за аватарите и за души от високите раси – шеста, седма, осма, девета, десета, единадесета, дванадесета, тринадесета – има и такива души, на които Бог помага.

ПОБЕДАТА НА СВЕТЛИНАТА:
Казах вече – пречистването на кармата, прекъсването на връзките при всички тях.
Следващото нещо – тези нови връзки които… Вижте – всеки един орган, когато човек допусне някакъв грях, тоест преди да е допуснал някакъв грях, един чист човек, да кажем в първо прераждане. Всичките му органи имат връзка със Светла Сила, с някаква Йерархия, която помага на този орган да е здрав, вливайки Енергия там и Светлина. Но когато човек допусне грешка, тази връзка със Светлата Сила се прекъсва и се създава нова връзка, вече с тъмна сила и вече към органа тече тъмна енергия и той започва да заболява.
Така че сега имаме вече прекъснати връзки с тъмната сила и възстановени връзки със Светлата Сила, които ще стават все по силни. Мисля си, че неслучайно това се случи около Слънцестоенето, когато започва да расте Светлината на Земята. Така и с аватарите връзката със Светлата Сила ще става все по-силна, тези светли връзки ще стават все по-яки.

Съответно се вливат три вида Енергия – с едната вече завърши процеса – това е Енергия от Слънцата на материалната Вселена и други обекти, не само от Слънцата. Интересното е, че и ангелската и Божествената Вселена изглеждат доста подобно на материалната. Тоест обектите, които ги има в материалната – планети, звезди, различни енергийни течения, които вървят, ги има и в другите Вселени. Тоест материалната Вселена е едно копие на това, което е в Невидимия свят.
И завърши процесът на вливане на Енергия в органи, особено в болните органи, където е имало прекъсната връзка от материалната Вселена, от Слънцата и други обекти. От вчера започна вливане на Енергия от ангелските Вселени, което мисля, че ще завърши до края на годината /2021/.
Което на практика означава, че аватарите ще се чувстват все по-силни, все по-жизнени, витални, което е прекрасно.

Пряко следствие на това е извеждане на програмите на патогени от организмите. По едно време мислех да си играя да изследвам за всеки грях с какъв патоген се свързва човека. Наистина има такава абсолютна зависимост. Примерно, кандидата /гъбичките/ се появяват при хора, които са нарушили Целомъдрието. И по някакъв начин става така, че този човек влиза в контакт с друг човек, който има такова заболяване и това нещо става за него вече едно неизлечимо нещо. Лекарства, неща – няма лечение. Лечението е единствено в чистотата на човека и най-вече в делата, в мислите, в чувствата му. И когато човек е направил тази промяна в себе си се появява лечител или се появява човек и в крайна сметка му се помага.
Но наистина за всеки патоген си има една такава абсолютна зависимост и когато на хората се простят греховете, както на всички аватари се простиха и започне да се влива Светлина в телата им, патогените вече нямат място там.

Между другото, имунната система на човека има две много важни Йерархии, които работят, за да има човек силна имунна система. Това са Духовете на Доброто, които се грижат за Защитата – имунна защитна система, за защитата на човека и Михаили, които извеждат програмите на патогените. Когато се изведат жизнените програми на един организъм, независимо какъв е той, от най-малкия до най-големия, той просто загива. Все едно на едно дърво да му изрежеш корените – аз съм давала този пример, няма как да съществува това дърво.
Реално това се случи и последния финален процес беше вчера с най-упоритите патогени при хората, където са съответно и най-упоритите им грехове, които в повече прераждания са имали. Така че ще има все по-явни последствия с все по-явно подобряващо се здравословно състояние.

Другото е нещо много интересно, което съм го нарекла препрограмиране. Препрограмирането го правят Духове на техниката, но също и тези, които ние наричаме извънземни. За тях ще говоря малко повече, защото има много интересни послания от тях напоследък.

Какво правят те?
Всяко едно от телата на човека се управлява от, както сме го нарекли, биокомпютър. Като биокомпютрите на всяко едно от телата се намира в периферната нервна система. Това са периферните биокомпютри. Всяко едно от тринадесетте тела си има собствен периферен биокомпютър. Те са едни невидими структури, които се намират в нервите, в периферна нервна система. Съответно целия организъм си има биокомпютър, които се намира в главния мозък. И всъщност Духовете на Отца, Духовете на Сътворението, които са част от Божественото Съзнание създават програмите, а след това има други Йерархии, които влагат тези програми.
При животните тези програми се наричат инстинкти и те напълно управляват съществото. При човека те са много, може би милиони, милиарди пъти повече, отколкото при едно животно, но също така това са един набор от програми.
Също така човек си създава собствени програми чрез мислите, делата, чувствата си, които стават също част от неговото управление. И реално тези същества, които правят препрограмирането /мисля, че продължават все още, всеки ден и постоянно/, те изваждат програмите, които вече не работят за човека или не са положителни за неговото развитие, да кажем програма Завист. За българите доста време вадиха програма Завист, както за руснаците доста време вадиха програма Зависимости. След като извадят тази негативна програма, те влагат положителна програма. Примерно вместо Зависимост влагат Воля, Устойчивост на Волята, Непоколебима Воля, вместо Завист – Широка скроеност. Те влага обратното на това, което човека носи.

Много важно нещо. През последните години много хора си казват: „Колко се промених“. Има защо да сме пременени просто, защото

милиарди същества работят за всеки един аватар, за да се промени той и ние трябва да отдаваме благодарност наистина всеки ден за това.

Другото много важно нещо, в което навлезе Светлината и можем да кажем, че това е наистина много голяма Победа на Светлината е за отделните хора, на които Бог помага през последните три-четири години – това е пречистване на каналите за връзка с Бога.
Канал за връзка с Бога – това са едни енергийни нишки, които излизат от сърцето на всеки един човек и го свързват с Йерархиите – ангелските и Божествените Йерархии.

Като казваме БОГА – много може да се говори за това. Малко хора, да кажем, ще имат връзка с Христос. Връзка с Отца – едва ли ще има някой на Земята, който ще има тази връзка. Всеки докъдето е нивото му и докъдето е неговия духовен водач. Реално каналът за връзка с този водач се пречиства, активира и проявява, след което в него се влива Светлина и той започва да работи. Тези канали или енергийни нишки аз ги наричам Мостове на Светлината. Те наистина са такива.

И тук ще ви дам едно малко упражнение, за да си развивате Мостовете на Светлината и да си ги ползвате, защото това са нашите директни, преки ръководители, съветници, които пряко се грижат за всеки един от нас и това са същества, които правят най-доброто за всеки един от нас и едва ли биха ни подвели.

Първоначално, когато започна моята връзка да се отключва беше първо с по-ниските йерархии – ангели, архангели, после с един от Елохимите доста дълго време общувах и сега вече с Христос, с детския Му, мъжкия Му и женския Му Принцип. Всеки Дух си има три Принципа.

Забелязах, че като задавам сложни въпроси, отговор няма. Наум си задавам въпрос и започнах да задавам по-простички въпроси, на които отговора е с „Да“ и „Не“. Тогава това „Да“ идваше като една вълничка отгоре върху главата ми или това „Не“ и по тоя начин…
Много хора идват при мен, задават ми всякакви въпроси и аз си задавам мислено въпроса и отговора идва отгоре за човека, които пита, съответно и аз му давам отговора. Така че

Бог е нашият приятел, най-добрия ни приятел, нашият Духовен наставник, нашия ръководител, прекия ни. Духовният ни водач е съществото, на което това му е основната задача – да се грижи за всеки един от нас.

Затова можем да кажем, че Той е нашият най-добър приятел, с който ние трябва да си изградим връзката. От Него зависи, но и от нас зависи. А и когато вече ни е помогнато в тая посока, просто трябва да започнем да се упражняваме. Така че такива въпросчета задавайте си вечер – една вечер, втора, трета, може да е един и същи въпрос. Аз съм убедена, че мисълта отгоре ще дойде. Това е, което аз наричам телепатична връзка с Бога.

Много важно нещо – от Новата година ми ограничават срещите с аватарите. Вече ще работя с души от пета раса основно в моите лични срещи, просто защото всеки един си има неговата връзка, неговия водач и отгоре ще му помагат, но и той би трябвало да работи все повече за това нещо и да ставаме всички ние по-самостоятелни. Но и все по-свързани, защото когато е нужно, Светлата Сила ни свързва. Аз толкова пъти вече улавям мисли на хора, а и мои мисли вече мисля, че улавят хората.

Това е наистина голяма Победа на Светлината като на тези две нива – духовния свят и ниво отделен индивид или отделни хора, касае и една държава и тази държава е България.
Миналият път говорих за това, в края на ноември, в интервюто за това, че на България се помага, че тя има защита, но че има още малко нещица, които трябва да се доизчистят, което вече е факт.

От днес започва един много интересен процес. Някъде Георги беше казал, че България е като една свещ, която може да запали още сто свещи. От днес наистина егрегорът на България, а и на всички аватари работи, за да се завърши процеса с пречистването и на останалите още дванадесет славянски страни.

Знаете ли? Най-голямото се съдържа в най-малкото и обратно. Просто всичко е абсолютно еднакво. Говорихме за имунната система на отделния човек. Същото е и с една страна. Има две Йерархии, които се грижат за тази страна да няма болести. Казахме – духовете на Доброто, какъвто е Иван Рилски за България, който е пазител на България и Михаилите. И когато няма национална карма и всичко е пречистено, те работят вече на абсолютна основа. Тоест какво правят? Отгоре ни пръскат от самолетите. Много хубаво обаче България има три енергийни защити, които не позволяват нито един човек вече да се зарази от новите вируси, които вече се разпространяват по интересни начини.
Тоест имунната система на България работи, съответно нови варианти на вируси, които няма да са една и две вълни още за съжаление… Докато хората не си научат урока и не се обърнат към Духа ще си вървят вълните една след друга и човек си мисли, че във ваксините е спасението. Е, колко още ваксини ще си сложим? Шестдесет? Сто? На месец по три. Имунната система на човека пада от ваксината, тя няма как да се вдигне. Бустер след бустер. То просто е смешно. Чак ми е чудно как е възможно това нещо, но явно това си е някаква такава програма за всички и човечеството си минава през нея.

Така че България си има вече нейната абсолютна имунна защита. Също ще последват /това ще бъде може би януари/ и следващите страни и там ще наблюдаваме как случаите падат, как хората, които са болни оздравяват, защото имунната им система започва да работи и нещата ще вървят към подобрение.

Също Светлата Сила работи за Мира. Това, което се случва в момента няма да се случи, няма да има големи войни. Наскоро бяхме на гости на едни приятели и там е ходил един пастор, който тълкува Апокалипсиса, свиренето на тръбите като една огромна трета световна война. Не, няма да има трета световна война на Земята, в това съм абсолютно убедена. Просто в момента Светлата Сила пречиства Земята, за да може тук да живее на светло и чисто Новата раса. И няма да се мине през такива огромни катаклизми.

Това е на едно национално ниво Победата на Светлината, което мисля, че е много важно. И е много важно и си мисля, че към края на януари това по някакъв начин ще стигне до политиците, че има и нещо друго, което ръководи нещата.

Много от известните политици имат плеяда от съветници невидими и по някакъв начин им подсказват. Просто е въпрос на време тази връзка да им се заздрави, за да започнат да им идват интересни идеи, а най-вероятно и във физическо тяло хора около тях ще започнат да се появяват, просто нещата да започнат да се движат в позитивната посока. Говоря за славянските страни най-вече.

И така. Хубави неща в края на годината.

Question:
Наистина много хубави неща, които казваш, че досега са се случили и тепърва предстоят. Ти спомена нещо, което веднага ми направи впечатление. Каза ми, че имаш Послания от извънземните. Така ли е?

Silvina:
/Смее се/ Да. Това са едни от моите съветници. С тях връзката ни е доста силна. Мисълта, която идва от тях е с много неща, които ми разказват с много подробности. Мога да ви разкажа някои неща, защото даже снощи имах послание от тях, което ме помолиха да предам, тъй че наистина ще бъде хубаво да го кажа.

От къде да започна? Може би от посланието им. Казаха ми: Предай, че Земята е нашият общ дом. Те така я наричат – нашият общ дом. И предай, че трябва да обичаме различията.
Честно ви казвам, когато тази мисъл дойде, такава Любов ми излезе от сърцето, а и явно и от тази душа, която общува с мен такава Любов излезе. Наистина енергия на Любов, много  позитивна.

Различията. Какво  е различното ни с тях?
И Учителят е говорил за това, че няма място във Вселената, което да не е населено. Дори на астероидите има души, има същества. Работила съм и с такива. Като хора са едни такива топчести – имаше една жена, която беше идвала. Само че всяка планета е в различно измерение. Ако Земята е преобладаващо все в Пето като се движи към Шесто, което ще бъде някъде след около десетина години изцяло ще премине в Шесто измерение, засега може да се каже, че само България е преминала в Шесто, а другите планети в Слънчевата система са от Осмо измерение нагоре. Така е и Юпитер – Осмо измерение.
Съответно човекът няма сетива, за да види съществата там, нито машините, с които разполага имат тези сензори, тази апаратура, за да ги хване. Въпреки че при съвременните камери все по-често виждам, че улавят интересни неща от Невидимото, което е Невидимо за нас.

Като те ми казват, че толкова, колкото са сега на Земята, в този голям преход, който върви, никога в историята не е било така. Те идват по два начина на Земята. Тези, които са от Слънчевата система и по-близките системи идват наистина с летящи чинии. Примерно от Юпитер до Земята, за да дойдат им трябват осем земни години. Но има е един друг вариант, когато идват от много отдалечени точки на Вселената такива души, те реално се раждат като човешки същества. Това го разбрах след като попитах защо отвличат бременни жени. Има такива случай. И ми отговориха, че всъщност жената, която ражда и бебето, което ражда е тяхна душа. Тоест това е душа, която е вселена или въплътена, ражда се, изглежда като човешка душа, но това всъщност не е човешка душа от пета раса, но това е душа от осма, девета раса и така нататък, от някоя далечна планета.

На планетите са душите от по-ниска раса, на слънцата са от по-висока раса. Примерно на Централното Слънце на материалната Вселена живеят души от тринадесета раса. Там са най-еволюиралите човешки души. И това са двата начина, по които те идват като имат не много бази на Земята. Имат две в Европа, една от които се намира в България, на едно много любимо и интересно място, което в Осмо измерение изглежда като космическа площадка, където са накацали тия чинии. Те са майстори на материализацията. Неслучайно преди ги наричах Духове на техниката. Те наистина владеят технологиите и са свързани с Принципа на Материализацията, и са майстори в това.

Какво се случва? Как става така, че някои хора могат да видят такъв инзвънземен обект, както ги наричаме или летяща чиния?
Просто те материализират. Има един ключ, който те поставят в шеста чакра. Така че ако имаш тази дарба, ти в един момент можеш да се материализираш или дематериализираш.

Какво представлява това?
Това не е да изчезнеш. Преминаваш в друго измерение. Тази дарба Материализация не е да сътвориш нещо ново, което никъде го няма, то просто преминава от едно измерение в друго измерение и става съответно видимо или невидимо.
И така за момент те се материализират, тоест преминават в нашетно Пето измерение и за някакъв момент стават видими за човешките сетива. Това обикновено не се случва с всички хора, не всички са виждали такива неща. Случва се, без съмнение с хора, с които по някаква причина трябва да направят контакт с тях. Те по някакъв начин са свързани с тях.

Какво други ми разказаха интересно? За Енергията.
Това беше темата снощи – за това как се движат във Вселената. Първо са ускорители на Времето наистина изключителни. А технологията им е много интересна. Това е един кристал, един камък, какъвто има във всяка летяща чиния, разбира се, невидима. Аз даже питах: Ако стане така, че хора похитят летяща чиния какво би се случило? Те ако откраднат камъка как ще станат нещата? Първо той е невидим, той е в Осмо измерение. Това е нещо, което много се пази и е абсолютно невъзможно да се злоупотреби.
Казаха ми, че тази технология се дава на души от Осма раса нагоре.

Каква е тази технология?
Казаха ми го така: всяка планета има различни кристали, камъни. Когато Светъл Дух от Слънцето на съответната Слънчева система се намеси, той реално зарежда със Светлината си това късче. И когато то се постави близо до някакаква машина, тя чрез невидими нишки започва да се захранва с тази енергия. Съответно това ако попадне в недоброжелателни ръце, просто връзката се прекъсва и това се превръща в едно обикновено парче скала или кристал. Така че от осма раса натам душите ползват тази технология.
Вече за осветление и отопление имат друга технология, но все още не са ми я разказали.

Разказаха ми също нещо много интересно снощи, което е важно като Послание – за това как са управлявани.
Казвам:
– Отделни държави ли има на Юпитер, как са нещата?
– Ами не. – казва – Всички сме едно цяло.
– Добре. Кой управлява? Кой взима решенията?
– Никой не взима решенията. Има съвет от малко по-напредлани души, които улавят Посланията на местния ангелски и Божествен Духовен Свят.
Всяка планета си има такъв, нали. Ние ги наричаме Шамбала и Агарта. Шамбала е алгелското управление на планетата, Агарта е Божественото. Това са същества от ангелския и Божествения Свят, които управляват всяка една планета. Съответно такова управление си има и Слънцето.

И какво се случва?
Техният Съвет се свързва с местното Управление, но всички Управления на всяка планета от Слънчевата система имат връзка помежду си, те си комуникират. И всички имат връзка с управлението на Слънцето. Тоест Слънчевата система е една съвършено свързана система, в която никой не си взима сам решенията. Единствената, която прави изключение е наистина Земята, тя е един полигон за обучение на душите от Вселената.

Това е нещо много изключително. Звучи като утопия и като фантастика, но това явно е Абсолютна Реалност.

Питам:
– Добре. Има ли такива, които са по-своенравни, недисциплинирани, както на Земята?
– Да, има. Те ходят на изправителни училища като Земята, когато дойде времето.
Те като не се подчиняват на това, което е общото и така нататък. Те също си правят грехове и неща, но там са по-леки нещата, а не така, както тук.

Question:
А след като казваш, че съществата, които живеят на планетите от Слънчевата система са от по-високо измерение от нашето, можем ли да кажем тогава, че всички извънземни са добронамерени към нас?

Silvina:
Абсолютно са добронамерени към дорите хора.
Сигурно сте чували за така наречените чипове, които те поставят. Такива чипове те поставят на много грешните хора.
Георги имаше един случай, в който извади един чип. Те са невидими чипове, разбира се, с програми вътре, които са вложени. Без разрешение от Генералния Щаб Георги беше извадил един такъв чип на едно момиче и след това си имаше последствия за Георги. Има защо да е там този чип. но като цяло са добронамерени.
Те казват така: Земята е Нашият Дом. Ние сме тук, за да се погрижим за нея.
И питам:
– Добре. Как? С кои хора работите?
Казва:
– Ние работим преди всички с машините.
Ако някъде по света на някои нещо му прещрака и реши да повреди планетата с някаква бомба или с някакви ракети, или не знам какви ядрени чудеса, те отклоняват траекторията на ракетите, развалят машината, така че да не гръмне и така нататък. Имат си техните начини, с които те работят. Така че в момента на Земята е просто едно колосално космическо струпване на същества, както човешки души, които ние наричаме извънземни, така и на Светли Духове, които работят и с всеки един аватар, и с цялата Земя, и с всяка отделна планета.

Просто наистина си пожелавам хората да прогледнат за това.

Първо, защото е много красиво. Преди много се плашех: „Какво ли ще е, когато започна да ги виждам?“
Между другото извънземните са по-плътни от духовете. При тяхното присъствие винаги има някакъв шум. Има шум винаги, когато са около теб. И някакси усещането е по-плътно. Просто с тялото си усещам това присъствие, докато духа обикновено човек не го усеща. Дай Боже да прогледнат хората за тази красота.

Question:
Силви, понеже много пъти в интервюто споменаваш думата „аватари“, пробудени души или души от шеста, седма, осма раса. Да кажем за един обикновен човек, който от скоро следи нещата, които публикуваме, как може да се ориентира дали е аватари, дали е пробудена душа.

Silvina:
Човек сам не зная дали може да се ориентира. Аз мога да обясня какво значи това, но човек сам да се категоризира е малко трудно. Трябва да имаш доста познания и умения, и знания,  най-вече Връзка, за да можеш да разбереш точно кой съм аз, каква съм, и кой работи чрез мен.

Аз казах, че има тринадесет раси човешки души. На Земята очакваме шестата раса, нали така. Съответно се подготвя, за да може Земята да направи Прехода към Шесто измерение, което ще стане в близките десет години. Като най-висшите от тях живеят на Слънцата.

Всичко останало са аватарите. Аватарите са същества от ангелските и от Божествените йерархии, които Горе са Светли Духове. Като една частичка от този Дух – мъжката му, женската му част се появява тук като дух и душа, влиза в човешко тяло, одухотворява го. И този човек си мисли, че е обикновен човек.

Пробудените души – на лекцията в Бургас говорих за Степените на Духовно израстване, като Пробуждането е първата. Примерно моята котка също ще бъде пробудена душа. Чакам я. Все по-интересно действа и ми говори тя.
Пробудени души ще има само от Пета раса. За ниските раси – това са наистина най-грешните хора, които ще си преживяват доста сериозни неща, които са описани в Библията. Там за Пробугдане едва ли ще има такава фаза. Въпреки че има надежда за всяка една душа. Аз винаги казвам, че от човека си зависи. но как да ви кажа, пресяването вече завърши. Просто то завърши. Беше доста дълъг процес – кой, накъде, как е. Буквално е начертано бъдещето на всяка една душа след като си замина от Земята – къде ще отиде, какво ще направи. И за да се промени тази Генерална програма за душата, която вече е направела за всички е доста трудно, но не е невъзможно.

Question:
Имаш ли някакво Послание, пожелание за 2022 година, която ни предстои, за всички българи и за всички хора, които познаваме?

Silvina:
2022 година ще бъде годината на Истината. „Истината, която ще ви направи Свободни!“
Да, за аватарите наистина това ще бъде така и все повече от нас имат интересни прозрения и интересни насоки. Съответно дарбите /Ясновидството/и Дара на Различаване се засилват, така че човек да е все по-точно и добре ориентиран във всичко, което се случва.
Но Истината – това, за което говори и Георги – корупции, неща – все повече такива неща ще излизат. И на национално, и на индивидуално ниво.

Моето пожелание, освен тези, които си пожелаваме всяка година, но понеже съм убедена, че тази година е на Истината пожелавам на всички да опознаят Свободата, да опознаят безкрайните възможности, които Духът дава, прилагайки всичко, което Бог е вложил в тях, а то никак не е малко. За последните четири години наистина много се вложи у хората, за да може сега вече да дойде времето да се изявява.
Разбира се, дай Боже все повече от нас да се свързват и с Любовта, за да омекотяваме Истината. Когато Истината започва да излиза наяве, за ваксините, за други неща…
Знаете ли, че ще има още над шестдесет вълни. Още над шестдесет вълни! пожелавам си на хората още в първите десет ако може да им „светне“ за какво става въпрос, да не чакаме до шестдесет. Просто хората да се ориентират и да започнат да търсят истинските неща.

Живи, здрави, благословени и Изобилие от Божествено Проявление!

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview