Водещ:

Силви, в началото сме на 2024 година. Една прекрасна, слънчева, топла, много мека и блага година се надявам да ни предстои. Поне времето е такова навън. Усеща се в природата как тя започва вече да живее. Да набира сила. Да набира енергия. Просто се усеща как енергията е различна. И може би точно в унисон с темата, която ти подаде днес за днешното интервю – СИЛАТА НА ЗЕМЯТА!

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:

Да, наистина много съм Благодарна, че отново сме заедно. И Радостна, защото в този ден, в който БОЖЕСТВЕНОТО СЛОВО Работи чрез тези наши срещи -интервюта – са винаги един истински Празник. И както казваш са… Наистина природата най-ясно може да ни покаже какво всъщност е СИЛАТА НА ЗЕМЯТА. Нещо, което през зимата спи, понякога дори в дълбок сън и е скрито, завоалирано, през пролетта започва да се изявява. Живота в него да расте. Да се възражда, което всъщност е и Обновлението. 

И трябва да кажа, че ние Аватарите сме Тук преди всичко на Земята, за да й донесем ОБНОВЛЕНИЕ! Това наистина е едно ОБНОВЛЕНИЕ НА Планетата ЗЕМЯ! На ЕЛЕМЕНТА ЗЕМЯ, на всички Елементи! Но днес темата е ЗЕМЯТА. Много интересна и Женска тема.

Водещ:

Така е, да уточним, че има Пет Елемента. Кои са те? И защо днес решаваме да обърнем внимание точно на Елемента Земя?

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:

Първия елемент за който ще говорим. Най-вероятно в следващи срещи и интервюта ще продължим тази нишка и тази линия с Елементите. Защото те са наистина безкрайно интересни. Разгледани много в дълбока древност. Изучавани и от езотерици, и от философи, и от учители, които говорят за тях. Доктрини, религии и така нататък. Има разлика в различните, но това което така ми се дава: Има наистина ПЕТ ЕЛЕМЕНТА. ЗЕМЯ, това е единственият ЖЕНСКИ ЕЛЕМЕНТ, чрез който работи ЖЕНСКИ ПРИНЦИП, ВОДА, ВЪЗДУХ, ОГЪН И ЕТЕР.

ЕТЕР е всъщност един много интересен Елемент. Вчера за първи път го видях как работи. Това са едни малки звездички, които се движат много бързо. Едни искрички от светлина. Движат се много бързо. Всъщност ЕТЕРА Е ВРЪЗКАТА между ЕЛЕМЕНТИТЕ и между ВСИЧКО! ТОЙ СЪЗДАВА ВЪТРЕШНИТЕ ВРЪЗКИ, които са в човека. И нещото, което всъщност прави ЦЯЛОСТЕН Човека и СВЪРЗАН, става благодарение на ЕТЕРА! ТОЙ СВЪРЗВА ВСИЧКО! ВСИЧКО В ТВОРЕНИЕТО! ТОЙ Е И ВЪНШНИТЕ ВРЪЗКИ, затова ГО смятаме и за КОМУНИКАЦИЯТА!

Но ОСНОВАТА НА ВСИЧКО Е ЗЕМЯТА! Казват, че ВОДАТА е най-податливия на влияние Елемент. Но от практиката, която имам напоследък, виждам, че това е ЗЕМЯТА. Може би това е първия Елемент, който ще започне да се изявява по-силно в природата и ще се пробуди. Това е първия Елемент за който ще си говорим.

Водещ:

Ще започнем ли с молитва към Земята нашето интервю?

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:

Задължително, задължително! Както казва и ГЕОРГИ всичко да започваме с Молитва, за да се свържем истински с нещото. И понеже говорим за ЕЛЕМЕНТА ЗЕМЯ, нека да започнем с тази красива Молитва от Озаренията. 

 

ПОСЛАНИЕ КЪМ ДУХА НА ЗЕМЯТА

ГОСПОДИ, БЛАГОДАРЯ ТИ!

В името на ОТЦА И СИНА И СВЕТИЯ ДУХ,
Призовавам ДУХЪТ на ЗЕМЯТА!

О, Велики ДУХ на ТВЪРДТА,
Изпрати Стихията Си,
Поносима за нас, за да прогони всяка тъмнина,
слабост и болка, подчинени на Тебе,
от душите и телата ни!

Подкрепяй ни, за да успеем в
БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ,
МЪДРОСТ И ИСТИНА!

ГОСПОДИ, ТВОЯТА ВОЛЯ ДА БЪДЕ И ДА ПРЕБЪДЕ!
THANK YOU
от Дух и душа, ум и разум, сърце и воля!!!
СЛАВА ТЕБЕ!!!

Amen! Aum! Aumen!
Amen! Aum! Aumen!
Amen! Aum! Aumen!

Harum! Harom! Harim!
Harum! Harom! Harim!
Harum! Harom! Harim!

Както съм казвала във всяко нещо най-ярко изпъква една дума, в която е СЛОВОТО в тоя момент. Заради това БОЖЕСТВЕНОТО СЛОВО е толкова ВЕЛИКО. Защото при всяко следващо чуване или всеки следващ път, когато ние казваме Молитва. Или говорим дори в ежедневието си, едно нещо работи много силно. И заради това при всеки прочит на една книга, следващ път, ние откриваме нови неща. При всяко казване на Молитва, ние работим за нов процес. 

Ето сега от цялата Молитва, това което много силно ми проблесна в Съзнанието беше ХАРИМ. Защо Харим? Харим означава ХАРНО ИМАНЕ!!! И именно ЗЕМЯТА е това ХАРНО ИМАНЕ, което този Елемент Може да ДАДЕ! Защото ТЯ е свързана и с ЩЕДРОСТТА, с БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТТА, с ГОСТОПРИЕМСТВОТО. Това са КАЧЕСТВА, които развива у човека. 

Иска ми се още едно нещо да направя преди да започнем разговора и това е да изпея Нотната Стълбица. Пея Я всеки ден, но Я пея само ВЪЗХОДЯЩО Движение. Защото както всичко има две посоки. Нагоре и Надолу. Когато пеем Нотната Стълбица във ВЪЗХОДЯЩ РЕД, без да се връщаме. ДО, РЕ, МИ, ФА, СОЛ, ЛА, СИ, ДО. Това е Възходящото. Надолу не слизаме в обратния ред, както са нотите. За да НЕ СЛИЗАМЕ НАДОЛУ!!!

Имам един приятел, който реално е ДУХЪТ НА ЕТЕРА, който винаги казва и когато имаме празник ни пожелава: „И само Напред и Нагоре!“

И наистина нека това бъде истинската посока. И ТЯ Е за всички АВАТАРИ. И за всички хора, които се стремят, които са съзнателни и се стремят към тази съзнателност. САМО НАПРЕД И НАГОРЕ!!!

Така че пейте си всеки ден, всяка сутрин изпявайте си го това нещо. ТО Е просто ВЕЛИКО! ВЕЛИКО! ДАВА ЗАРЯД! Дава настроение! Много положително въздействие има, защото това също Е СЛОВО! Както съм говорила, както ДУМИТЕ, СИМВОЛИТЕ, така и НОТИТЕ са БОЖЕСТВЕНО СЛОВО!!! Когато ТЕ се подредят по този начин, това Е едни БОЖЕСТВЕН ПОРЯДЪК, КОЙТО се Задвижва в Живота на човека и ГО ДВИЖИ ВЪЗХОДЯЩО НАГОРЕ!!!

ДО, РЕ, МИ, ФА, СОЛ, ЛА, СИ, ДО! Горно ДО Е БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ! Дори само тази Нота да си пеем, това е Голяма СИЛА!

В ОБУЧЕНИЕТО БОЖЕСТВЕНО ЛЕЧЕНИЕ говоря и за нотите, и за много други неща. Там също пяхме по този начин всички участници Нотната Стълбица. С пожеланието МАТЕРИЯТА да се ОДУХОТВОРЯВА и ВЪЗХОДЯЩО НАГОРЕ да се ДВИЖИ Зялата Планета. Защото Земята не случайно носи името на Елемента ЗЕМЯ!

Водещ:

Ето как с такива наглед семпли, обикновени, простички, достижими за нас неща, можем наистина да правим ЧУДЕСА и да ОДУХОТВОРЯВАМЕ МАТЕРИЯТА. Благодаря ТИ за това знание.

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:

Да, БОЖЕСТВЕНОТО Знание не е нещо чак толкова сложно. Ако човек опознае 13-те БОЖЕСТВЕНИ ПРИНЦИПА, реално в ТЯХ е закодирано цялото ПОЗНАНИЕ!

Водещ:

Силви в Елемента ЗЕМЯ и въобще в Земята какви качества има, и какви качества ни дава тя на нас?

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:

Това което ще се задвижва у Аватарите след това интервю все по-силно ще бъде СЛОВОТО да работи за развитие на качествата, които ЕЛЕМЕНТА ЗЕМЯ дава. Аз ще ги прочета, защото те са доста и всичките са много важни. Може да се каже, че това са и Добродетели. 

Дава ни МАГНЕТИЧНА СИЛА. Наистина от планетата Земя, от Ядрото се излъчва много специфична Енергия, която е тази Магнетичност. Извира от Елемента ЗЕМЯ и от Земното Ядро. ТЯ е половината от ЖИЗНЕНАТА ЕНЕРГИЯ в човешкото тяло. МАГНЕТИЧНАТА ЕНЕРГИЯ. Другата е която идва от КОСМОСА. Двете Енергии трябва да са в АБСОЛЮТЕН БАЛАНС. Тоест ЖЕНСКАТА СИЛА, която е МАГНЕТИЧНАТА СИЛА на ЕЛЕМЕНТА ЗЕМЯ и МЪЖКАТА, която идва от КОСМОСА, от ВСЕЛЕНАТА трябва да са АБСОЛЮТНО БАЛАНСИРАНИ. Така че коренът, който нашия род, връзката ни с родовете ни създава, ни помага. Ето защо човек трябва да има хармонични отношения с всичките си близки. Това е една от много явните причини. Ако я имаме родът въобще близките ни около нас. Тогава ние имаме здрав корен. Тогава имаме Много силно Захранване от планетата Земя с Магнетична Енергия. 

ТЯ ни дава УВЕРЕНОСТ. Познавам хора, които дори когато казват нещо, което очевидно не са прави пак излъчват тази увереност. Много важно качество е увереността. Другото обратното на него когато си стеснителен, когато си срамежлив, притеснява се и така нататък. 

Тези неща ГЕОРГИ е казал трябва да ги изхвърлим. На времето много се чудих, какво значи да ги изхвърлим. Трябва да ви кажа, че това са едни от най-последните неща, които се освобождават от човека.

Страха, когато имаш страх няма как да си уверен. Страха, Срама и Вината са едни от последните неща, които в следствие на кармичните пречиствания се освобождават от човека. И тогава идва тази увереност, която всъщност ВРЪЗКАТА С ЕЛЕМЕНТА ЗЕМЯ у човека расте и расте, и расте все повече.

ДИАМАНТЕНА ТВЪРДОСТ. Много важно нещо. Аватарът, Светлият човек НЕ е Мекушав човек. Истината свързана с БОЖЕСТВЕНИТЕ Добродетели и Принципи Той трябва да отстоява когато се налага. Има ситуации в които тази твърдост ние трябва да я проявяваме. 

УСТОЙЧИВОСТ. Много важно нещо е тази устойчивост. И ще ви дам примери какво означава устойчивост. Когато има някакви неща, които се опитват да разклатят човек. Чрез различни ситуации и близки хора. Той трябва да прояви устойчивост. Да не допуска това разклащане, вътрешно в себе си. Да не допуска да реагира по някакъв отрицателен начин. Това значи устойчивост.

Много близко в СТАБИЛНОСТТА. Пак е нещо подобно. Да имаш една здрава основа, която да е толкова Могъща, така както е ЗЕМЯТА, че нищо да не може да те разклати. И да повлияе на доброто ти настроение. От къде извира доброто настроение? Наистина то извира от тази връзка на човека с детското в него. С Чистото, с БОЖЕСТВЕНОТО в него. 

Онзи ден с ГЕОРГИ и наши приятели на Антонов ден гледахме Замръзналото Царство. Много красива анимация на Дисни. И там този детски принцип беше показан по един много прекрасен начин. Чрез снежния човек, който беше толкова любознателен. Знаеше толкова много неща така както децата. И в всяка ситуация намираше хубавото. Наоколо елементите се разбушуваха и какво ли не се случваше. Но той винаги беше весел, закачлив до самият си край. Когато си отиде разбира се след това Любовта го възроди. Възроди този детски принцип, който отново започна да се изявява.

Невероятна истина има в някои от филмите. В старите филми. Явно аватари ги правят тези филми. Наистина изключителни.

Но там се вижда наистина, че КЛЮЧЪТ, за да стане човек ЧУДОТВОРЕЦ е да овладее ПЕТТЕ ЕЛЕМЕНТА! Това са Пет ДУХА, които са НАЙ-СИЛНИТЕ и доста трудни за това да ти се подчинят. 

За да ти се подчини ЗЕМЯТА, тези качества у себе си ти трябва да си ги развил. Тези Добродетели за които говоря. И продължаваме с тях.

ЗЕМЯТА, когато имаме Силна Връзка ни дава РАСТЕЖ, ПРОСПЕРИТЕТ, БОГАТСТВО! Растеж, зеленият цвят се вижда. Това, че Земята е свързана с растителния свят. Развитие, Богатство.

Дава ни ТЪРПЕНИЕ, УПОРИТОСТ, НАДЕЖДНОСТ. Да сме надеждни. БЛАГОНАДЕЖДНИ е може би хубавата дума. Да сме Благонадеждни, да могат на нас хората да се опрат когато е нужно. Това значи Благонадеждни. 

Да не се отказваме от целите си, това е УПОРИТОСТТА. Да сме ПРАКТИЧНИ. Много важно. Аз като телец смятам, че съм и практичен човек. Какво е практичността? Да можеш всички БОЖЕСТВЕНИ ИДЕИ да ГИ МАТЕРИАЛИЗИРАШ. Да ГИ Внесеш в сета около теб. И в теб, и в света около теб.

Тази ПРАКТИЧНОСТ е много важно качество на Земята. Тя ни дава и ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ. ЦЕЛ след ЦЕЛ, след ЦЕЛ да ПОСТИГАМЕ в Живота!

ГЕОРГИ е казвал: „Ето това е телеца. Започне ли да оре браздата, няма отказване!“ И наистина много съм благодарна, че БОГ е избрал да се появя като телец. Защото това е невероятен низ от преживявания, които имам от както се помня. И не се предавам, и не се отказвам. И така продължаваме Напред и Нагоре както казах!

ЗЕМЯТА е ГОСТОПРИЕМНА. Така както планетата Земя е подслонила всички нас, така и този ЕЛЕМЕНТ, когато ти стане приятел е гостоприемен към теб. Тоест всичко, което е Материя е Гостоприемно за теб. Какво значи това? 

Аз ще спомена какво значи всъщност ЕЛЕМЕНТА ЗЕМЯ и по какъв начин работи. Но това значи, че Природните запаси, които са – Минерали, Камъни, Метали. Самата Материя около теб. Домът ти е Гостоприемен. Всичко просто Материята около теб се превръща като една люлка. Като едно Лоно. Вижте каква хубава дума е лоно. Лоно, което те прегръща и те подкрепя във всяко едно отношение. Това е наистина Гостоприемството на Земята. Но то е и като физическо проявление, когато човек има силен Елемент Земя той е гостоприемен към другите.

Тука е и ГРИЖАТА, Обгрижването на другите хора, когато го проявяваме. 

Тука е ЩЕДРОСТТА. ЕЛЕМЕНТА ЗЕМЯ е Невероятно ЩЕДРА. Не случайно ДУХЪТ, който всъщност е ЕЛЕМЕНТА ЗЕМЯ Прероден. Това е . Едно от преражданията които има е като ВЪЛЧАН ВОЙВОДА. Който знаете какво е направил. Благодарение на него е построен Софийския университет. Раздавал е наистина много за Образованието. Много е държал на Образованието. Дал е злато дори и за да освободи България и така нататък. И всичко което е правил с една наистина Цел, именно МАТЕРИЯТА, която носи ЕЛЕМЕНТА ЗЕМЯ като СИЛА да бъде ДАДЕНО, за да се РАЗВИВА ДУХА! То това е цялото нещо! 

Така ЩЕДРОСТ и ПОКРОВИТЕЛСТВО. Хората, които имат Силна ЗЕМЯ, имат и тази склонност да покровителстват другите същества които са да кажем малко по-слаби. Или дори които не са по-слаби. Ето същата тази наша приятелка, тя сега е в женско тяло. С прераждане на Вълчан Войвода. Това реално е първият човек, който ни кани в дома си. Гостоприемството. Дори и сега има покровителствено отношение към нас. Въпреки че ние в Йерархията сме доста по-нагоре, но има ситуации в които пак го усещам това. 

Ето и Земята като планета е заложено. Всички ние Аватарите сме доста висши духове. Някои от Аватарите са много по-висши от ГЕЯ, от ДУХЪТ НА ЗЕМЯТА. Но тя е която… Тя е нашият дом. Тя ни е дала това гостоприемство. Тя дори ни покровителства. Дава ни много неща, които без Нея нямаше как да случим. Така че всички тези качества ни дава Земята. Много важни. 

Всъщност какво е ЗЕМЯТА? ЗЕМЯТА Е Сгъстена СВЕТЛИНА! Така както ВОДАТА казваме е Течна СВЕТЛИНА. ЗЕМЯТА е Сгъстена СВЕТЛИНА!

Какво е СВЕТЛИНАТА? СВЕТЛИНАТА е БОЖЕСТВЕНОТО СЛОВО! Това е СВЕТЛИНАТА, МИСЪЛТА НА БОГА! Значи Мисълта на БОГА е в ЗЕМЯТА. Въпросът е да се ИЗЯВИ! Когато се ИЗЯВИ, ЗЕМЯТА вече става СЪВЪРШЕНА МАТЕРИЯ! Става СВЕЩЕНА МАТЕРИЯ! От там съм казвала МАТЕРИЯ на Гръцки. МАТИ – ЙЕРА. ЙЕРОС – СВЕЩЕН. Мати, Мити… Митиера на Гръцки е майка. Тоест това е една СВЕЩЕННА МАТЕРИЯ! ТЯ се превръща в СВЕЩЕНА, когато СЛОВОТО в НЕЯ се ИЗЯВИ. Когато ДУХЪТ В НЕЯ се ПРОЯВИ. Това може да стане чрез ЧОВЕШКОТО СЪЗНАНИЕ! Само ТО Може да ПРОБУДИ тази заспала СИЛА у ЗЕМЯТА! И това разбира се става чрез СЕТЛИТЕ Хора!

Водещ:

А Силви, Земята върху какво Влияе?

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:

ВЛИЯНИЯТА на ЗЕМЯТА са върху всичко чрез която Тя се ИЗЯВЯВА. Това са нашите тела. Здравето. Това е цялата Природа. Това е ЖИВАТА ХРАНА. Кога става Храната ЖИВА? Когато в Нея започне да РАБОТИ СЛОВОТО! БОЖЕСТВЕНОТО СЛОВО, тогава Тя става ЖИВА ХРАНА. Но най-силно БОЖЕСТВЕНОТО СЛОВО… И затова се казва, че има САТВИЧНА ХРАНА. САТВА, нали СВЕТЛИНА. САТВИЧНАТА ХРАНА в която има най-много СЛОВО. И това са именно плодовете.

И заради това, колкото повече ИЗРАСТВА Човешкото Съзнание. Толкова повече хората имат стремеж да се хранят с повече плодове. Защото в действителност плодът, както и във всяко растение въобще. Както и във всичко е закодиран Принцип. Закодирана е Добродетел. Но най-силно това нещо е вложено в плода. И заради това трябва да ви кажа, че при нас с ГЕОРГИ храненето с плодове, това е нашата закуска, която обикновено е някъде след 12:00 ч. 

Храненето с плодове е един Свещен Ритуал. Всеки ден знам и ми казват с какъв плод трябва да се храня. Не всеки ден може с всички плодове. Грейпфрут е един от плодовете, които всеки ден присъства, защото в него е закодирано безсмъртието. Както и в нара. И затова е велик плод.

Когато човек започне да осъзнава процеса на хранене и колко всъщност неща ние можем да случим, дори чрез този най така тривиален акт, който за някой дори може да е бреме. Но всъщност това също е СИЛА. Защото чрез всяко наше действие се Изявява СЛОВОТО. 

Така че ЕЛЕМЕНТА ЗЕМЯ много силно присъства в ХРАНАТА. Има влияние върху почвата. Плодородната почва е другото важно нещо. Растителния свят. Минералите, Камъните и Металите.

Кога човек истински може да ОСВЕТИ, да ПРЕЧИСТИ всичко свързано с ЕЛЕМЕНТА ЗЕМЯ? Когато ИМА ВРЪЗКАТА С НЕЯ! Но да Овладееш тази СТИХИЯ трябва да ви кажа, че наистина НЕ е лесно. Както и всички Стихии. Но когато това стане, това вече е част от ЧУДОТВОРСТВОТО, това е ИСТИНСКО ОСВЕЩАВАНЕ!!! Всички други хора, които се молят, да кажем: „ГОСПОДИ, Благослови и Освети Храната ми.“ Но се хранят с месо.

Първо, за да можеш да Осветиш месо трябва да си от СВЕТИЯ Нагоре, защото това е един от Най-Тежките ГРЕХОВЕ.

И какво става когато обикновен човек казва такава молитва, обикновено НЕ се случва нищо. Когато твърде грешен човек казва молитва, той си прехвърля част от негативите, които са в нещата, които той иска да освети. Когато СВЕТИЯ казва МОЛИТВА ЗА ОСВЕЩАВАНЕ, ТОЙ в действителност МОЖЕ ДА ОСВЕТИ ВСИЧКО. Говорим сега за ЕЛЕМЕНТА ЗЕМЯ. Но и Водата и така нататък.

Говорила съм за СИЛАТА НА ЗЛАТОТО, на ЕЛЕМЕНТИТЕ. Какво е тяхното значение, че всъщност ТЕ са ВЪЗПРИЕМАТЕЛ и ИЗЛЪЧВАТЕЛ на БОЖЕСТВЕНОТО СЛОВО, на БОЖЕСТВЕНИТЕ ПРИНЦИПИ. И заради това е толкова важно всички тези Скали, Минерали, Метали, които са в недрата на Земята. Някои от тях наистина трябва да останат там където са. Заради това и да се пипне Златно Съкровище БЕЗ Разрешение е едно от много сериозните… Просто човек се свързва наистина с РАЗРУШИТЕЛНИ ЗЕМНИ СИЛИ, които понякога наистина много бързо правят много голям обрат в живота на този човек. Но това което наричат Природни Изкопаеми са едни от тайните на БОГА, които са заключени в Земните недра. Те възприемат СЛОВОТО и ГО РАЗПРОСТРАНЯВАТ. 

Една от Молитвите, които всеки ден си казваме всички, предполагам е за Защита. И най-честата Молитва, която ето и УЧИТЕЛЯТ казва е за ДИАМАНТЕНАТА СФЕРА или за ДИАМАНТЕНАТА Защита. Снощи за първи път Я Видях. Докато пишех нещата за минералите, за които след малко по-подробно ще кажа. Видях около себе си, наистина нещо като диамант. Не Сфера, по-скоро като диамант, който обаче беше изграден от множество Минерали. Не от един. Едновременно с това ги виждах и как проблясват вътре в самия Диамант на Защитата която има около мене.

Едно от Силните неща, които ДАВА ЕЛЕМЕНТА ЗЕМЯ е ЗАЩИТАТА! Както и за Златото съм казвала, че елемента Злато Дава невероятно Голяма ЗАЩИТА! Специално на България, на всеки Аватар, на всеки човек, който е заслужил да има такава Защита. Но на България Дава изключителна Защита. Просто това е причината в България да има толкова много Злато.

Предстои да преиздадем този Вълшебен календар. Аз споменах в началото на годината. Издали сме много малко бройки и смятам, че скоро хората ако искат могат да… Той ще бъде най-вероятно подарък. Ще видим точно под каква форма. Хората ще могат да си го вземат. На него пише ШКОЛАТА НА ЛЮБОВТА! Което е тази година, която започва и на СЪВЪРШЕНСТВОТО разбира се. С пожелание СЛЪНЦЕТО НА СЛОВОТО да ви ОЗАРЯВА през новата година. И 13-те БОЖЕСТВЕНИ ПРИНЦИПА, и всичко за които ТЕ Работят. Много синтезирано и кратко.

БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ е Принципа, който обхваща наистина всичко. Той Е извън календара. Тоест ТОЙ е основата на календара и се включва във всичко в календара. Затова казваме и Школа на Любовта, защото този календар всъщност символизира тази школа в която сме през тази нова година. 

Тук акцента ми, това което искам да кажа е за Минералите и Металите за които работи БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ!

ДИАМАНТ и ЗЛАТО. Кристалът или Минералът е Диамант най-висшият, най-съвършеният и Златото е Металът. Диа – мант. Диас на Гръцки е името на Зевс. Мант – мантия. БОЖЕСТВЕНА Мантия. Това означава Диамант. Тоест да си обгърнат от БОЖЕСТВЕНОТО, от БОГА. Да си в ръцете МУ. Да си в Лоното МУ. Изключително нещо е Диаманта.

Знаете ли аристократите са разбрали, че скъпоценните камъни и скъпоценните метали имат особена Сила. В тях е заключено и безсмъртието. И много и от Масоните го търсят, от тъмните. Това е знание, което е дадено на хората и е попаднало явно и в ръце, които са хора материалисти. 

Сигурно знаете историята на Панагюрското Златно Съкровище. Как Ротшилд ли, Рокфелер ли, кой. Идва в България и в момента в който го вижда… Става така, че в последствие го взема. И сега вече има спорове това копие ли е, оригинал ли е? Какво ли е? Което в момента се показва в България и обикаля света. Дали това е истинското Панагюрско Златно Съкровище. 

Имаме една разходка с приятели отиваме и посещаваме това място. И там така говоря малко повече за него. Затова каква Сила. За това, че всъщност БОГ ДИОНИСИЙ живял около 6 000 години преди ХРИСТА дава на един от владетелите Сила. СИЛАТА НА БЕЗСМЪРТИЕТО, но и други Сили, които ТОЙ Закодира във всички тези предмети, които са били 13. Като главния, който сега е Ритона е МЪДРОСТТА. Там всъщност ПОСЛАНИЕТО беше: „Вие сте моите съдове в които вливам Еликсирът на Безсмъртието.“ Тоест в това нещо, което го е усетил този Рокфелер, Ротшилд, не знам, бъркам ги тези хора. Го е усетил и е поискал да има това нещо и го е взел. Така че те знаят за тази Сила.

От друга страна хората на ДУХА се считат, че не трябва да носят видите ли подобни неща. Което не е истина. НЕ е истина. Не е и задължително, защото трябва да ви кажа, че самото СЛОВО… Когато аз казвам Диамант, все едно нося Диаманти. Когато казвам Злато, все едно нося Злато. Все едно, но за да стигнеш до това все едно трябва Много да ИЗРАСТНЕШ. И пак при мен това все едно не е на 100%.

Другото интересно за Златото е че то е много близко до другата дума, която тя реално си е в него. Защото БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ, като най-висш БОЖЕСТВЕН Принцип това е отношението към БОГА и към БОЖИИТЕ Служители е най-трудния. Да премине през него и да научи уроците Му се дава наистина само на Най-Висшите Посветени. И Той е наистина нож с две остриета. Значи това е и много Голяма Сила, но Тя може да бъде и Разрушителна. Така както е Закодирано и в ЕЛЕМЕНТА ЗЕМЯ. Значи това е и СЪЗИДАТЕЛНА СИЛА, МНОГО ГОЛЯМА СИЛА, но и РАЗРУШИТЕЛНА. Не случайно ТЯ се свързва да кажем със Земетресенията! Много голяма разрушителна сила носи едно земетресение. И именно съществата които работят чрез ЕЛЕМЕНТА ЗЕМЯ я задвижват, това са троловете. Това не са измишльотени. Не! Аз съм ги виждала. Тези същества ги има. Има.

Тези, които като великани ги изобразяват, това са същества, които могат да движат материци. Да движат цели континенти. Реално когато се активира такава сила това означава, че е дошло време… Значи тогава ЕЛЕМЕНТА ЗЕМЯ много Мощно трябва да се владее от някой, за да се задвижи такава сила и цял един континент да кажем да изчезне. Или да се задвижи в някаква посока. Или да се появи нов континент. Така както това се очаква. За НОВАТА Раса да има НОВ Континент в Тихия океан. И това ще бъде. В близките 9 години тези неща ще ги видим.

Така че това са двата изключително силни, концентрирани Минерал и Метал чрез които работи ПРИНЦИПЪТ на БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ.

ТОЙ работи чрез цветовете. Ето Цветът е Златист, Бледорозов. Работи чрез планетата. Работи чрез зодиите. Работи чрез всяко камъче, чрез всичко. Когато е дошло време то да се активира разбира се.

След това имаме ИСТИНАТА и съответно Скъпоценния камък е САПФИР и другия е ЛАЗУРИТ. Тука не са ми дали все още Метала.

След това имаме ПРИНЦИПА на ЛЮБОВТА. Тука цветовете са Светло лилав, Червен. Това са червените конници де факто. Имаме РУБИН, КАРНЕОЛ, а Металът е МЕД.

След това имаме МЪДРОСТТА. Жълтият цвят, Кремавият цвят. Съответно Скъпоценните камъни са ЦИТРИН, КЕХЛИБАР, МОРГАНИТ. Специално за Морганита, това е минерал, скъпоценен камък, не знам дали е скъпоценен или полускъпоценен, но е минерал на Безсмъртието. Не случайно го казвам.

Наскоро имах следното преживяване. Понеже работя за Безсмъртието, това е едно от основните неща, което се дава на Аватарите. И трябва да открия три думи. Много хора виждат ключовете като ключове. Това всъщност са… Това е СЛОВО. Това са думи. Така както: „Сезам, отвори се!“ Трябва да кажеш вълшебната дума, за да задвижиш даден процес. И когато работих за Безсмъртието едната дума беше Бисмерто Лебени, това което УЧИТЕЛЯТ е дал в БЕЗСМЪРТНАТА МОЛИТВА. Което значи Безсмъртен Живот. Другата беше Морганит, този камък, наистина специален. С много голяма сила заключена в него. Силата на Безсмъртието. И другата беше Херманит. Също от Безсмъртната Молитва на УЧИТЕЛЯ. Тези три думички задвижиха процесите. Какви са тези процеси? Аз съм говорила за Безсмъртието. То е на много нива, но най-явното е това, което се дава хората да се освободят от влиянието на Духовете на Смъртта, което между другото от вчера е вече факт. Вчера беше Атанасов ден и реално завърши този процес. 

Знаете ли колко е интересно. Наскоро дадох скъпоценна дума СЕБЕПОЗНАНИЕ и всъщност съществото, което ИЗГРАЖДА ВРЪЗКАТА със СЪЗНАНИЕТО е ДУХ на СМЪРТТА. ТОЙ Я ВЗЕМА. Значи човек СТАВА все по-несъзнателен. Тоест той навлиза в териториите на ТЪМНИНАТА, на СМЪРТТА, затова е НЕСЪЗНАТЕЛЕН.

Когато се достигне до това ниво вече ДА СЕ ДАДЕ БЕЗСМЪРТИЕ се ВЪЗСТАНОВЯВА тази ВРЪЗКА със СЪЗНАНИЕТО. Тоест моето физическо тяло, моето астрално тяло и така нататък, всичките тела, всичките структури на организма ми ВЪЗСТАНОВЯВАТ ВРЪЗКАТА със СЪЗНАНИЕТО! Съответно ЧОВЕК СТАВА СЪЗНАТЕЛЕН! НЕ Само, че самото СЪЗНАНИЕ се ПРОСВЕТЛЯВА, но се ВЪЗСТАНОВЯВАТ и тези ВРЪЗКИ и именно от вчера Атанасов ден… Афанасия на гръцки значи Безсмъртие. И от там всъщност Атанасов ден е денят на Безсмъртието. И най-уникалното беше, че вечерта си пускам и слушам Шаман, който пуска новият си хит „Живой“. Жив съм. Невероятно. 

Всеки ден е едно вълшебство. Нямам думи колко съм възхитена от всички начини по които се подрежда всичко в един съвършен порядък наистина. КЕХЛИБАРА има изключителна ЗАЩИТНА функция. Не случайно гривната ми е с Кехлибар, тази. То е като един щит буквално. Наистина дава един щит срещу Духовете на Смъртта и съществата свързани със Смъртта.

След това ДОБРОТО. Цвета Му е ПОРТОКАЛЕН, ОРАНЖЕВ на Доброто. Зодия Дракон. Има такова съзвездие Дракон. Това реално е наистина 13-тата зодия – Дракон. И съответно съществата от лъча на Доброто, огромна част от тях изглеждат именно като Дракони. Съответно Камъните са – ТИГРОВО ОКО, много голяма защита дава Тигровото око. Принципа на ДОБРОТО основно за това работи. Също ЯСПИС, а Металът е БРОНЗ.

След това имаме СПРАВЕДЛИВОСТТА. Цветът е ЗЕЛЕН, Планета САТУРН, Зодия Козирог. Камъкът е МАЛАХИТ, НЕФРИТ. Това са зелени, основните им цветове са зелени, макар че имат и други цветове. А Металът е ОЛОВО.

ДУХОВНОСТТА, Камъните са СУГИЛИТ и ЧАРОИТ. 

Просто в този календар сме дали всеки един БОЖЕСТВЕН ПРИНЦИП. Който за всеки един от месеците на годината ще РАБОТИМ с този Принцип. Ще си казваме СКЪПОЦЕННИТЕ ДУМИ, които са ДОБРОДЕТЕЛИТЕ, които дава този Принцип. Така че наистина е много хубаво да го имате. Едно малко Бижу е наистина. Едно Вълшебство и много Знания има в него.

ДУХОВНОСТТА тя има АМЕТИСТОВ цвят, основния ФУКСИЯ. 

След това имаме ТЪМНО СИНИЯ и СИВО СИНИЯ цвят на СЪГЛАСЯВАНЕТО и съответно Камъкът е ТОПАЗ, Металът е ЖЕЛЯЗО.

Принципът на БЛАГОРАЗУМИЕТО, това са Близнаци, Меркурий. ТЪМНО ЗЛАТИСТ цвят, ОХРА и съответно Камъните са ХЕМАТИТ, ПИРИТ, АХАТ. Метала ТИТАНИЙ, един от най-леките метали не случайно свързано с Меркурий, с ЕТЕРА. Той мисля, че е по-лек и от ВЪЗДУХА. Лекота, лекота дава той. 

СЪСТРАДАНИЕТО, МИЛОСТТА, ТЮРКОАЗЕНО и СИНЬО-ЗЕЛЕНИЯ цвят. Съответно Камъните са ТЮРКОАЗ, ХРИЗОКОЛА, АКВАМАРИН. Красиви синьо-зелени камъни.

След това имаме УМЕРЕНОСТТА. СВЕТЛО ЗЕЛЕН, НАСИТЕНО ЗЕЛЕН цвят. Планета Земя, Зодия Телец. Камъните са ТУРМАЛИН и СМАРАГД.

Съответно тук ви се дава и Познание за всяка зодия кои са наистина камъните. Защото има много написано за камъните, но много от тези неща не са точни. 

Ето един телец, той има много силно влияние на ЕЛЕМЕНТА ЗЕМЯ и е хубаво да носи камъните на УМЕРЕНОСТТА, които са закодирани. Този Принцип работи чрез телеца много силно. Това са ТУРМАЛИН и СМАРАГД. Това са преобладаващо Светло ЗЕЛЕНИ камъни.

ЦЕЛОМЪДРИЕТО, ВИОЛЕТОВ цвят, зодия Дева, АМЕТИСТ.

СЪВЪРШЕНСТВОТО, последния БОЖЕСТВЕН Принцип, 12-я, ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ и ПЕРЛА. Значи Водолеите е хубаво да носят именно тези минерали и скъпоценни камъни, които отговарят за СЪВЪРШЕНСТВОТО. 

Когато човек носи тези камъни, тези неща той подсилва действието на тези БОЖЕСТВЕНИ ПРИНЦИПИ. Аз казах основните, но има още много камъни. Всеки един камък е една ДОБРОДЕТЕЛ и ако ние го носим. Ако знаем коя е Добродетелта това вече е СЪЗНАТЕЛНА Работа със СЛОВОТО. Ако знаем какво е заключено във всяка Дума… Но за да ти се ДАДЕ това ЗНАНИЕ трябва да си доста ИЗРАСТНАЛ. Защото в момента когато ти дават знанието за дадено нещо на теб ти се дава и СИЛАТА. Аз НЕ случайно това Знание сега го Давам. Защото това означава, че СИЛАТА на тези неща ще расте. Така че когато СЪЗНАТЕЛНО Работим за нещата ние вече имаме и СИЛАТА. И нещата работят много по-силно.

Водещ:

Наистина е важно човек да помни. Дори и буквално да си води записки. И да си препрочита нещата, които давате в интервюто, защото много често хората ме питат: „Да си променя живота, но КАК?“ Ето така! По този начин! Чрез това знание, което давате!

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:

Да, така е. Хората все още са в по-ниската съзнателност, където по-пасивно си мислят, че ЖИВОТА просто ето така ще се ПРОМЕНИ, защото някой ще се помоли за теб. Да, и така е! Наистина по БОЖИЯ БЛАГОДАТ наистина МНОГО СЕ ДАВА на хората! Но сме говорили за това. Когато човек СЪЗНАТЕЛНО РАБОТИ, тогава нещата първо са в стотици, може би хиляди пъти ПО-ЛЕКО вървят при него! 

Значи ако трябва да се разболея от тежка ангина или да страдам от хрема две седмици. Аз ще мина за няколко часа през това нещо. Пак ще мина, но по един МНОГО ЛЕК и БЪРЗ НАЧИН.

В СЛОВОТО са ДАДЕНИ ВСИЧКИ КЛЮЧОВЕ! КНИГИТЕ на ГЕОРГИ! Всяка КНИГА е един БОЖЕСТВЕН ПРИНЦИП! 

Значи ако човек знае точно кой Принцип Работи чрез всяка книга. Прочитайки си всеки ден по един разказ да кажем. Които са на пръв поглед най-обикновени житейски истории, които ТОЙ е разказал. Но ако ние знаем всъщност какво се случва чрез тази история… Обаче ние НЕ знаем… 

Да, хубаво е да си пускаме периодично определени неща от СЛОВОТО! Аз това си казвах, понеже много хора искат помощ за какво ли не. Аз просто не съм в състояние. Аз трябва да има екип от 50 човека, за да отговаряме на наистина стотиците запитвания, които идват всеки ден. Който го нямаме. Така че ще ми простите ако някои неща просто пропускаме, защото наистина, наистина много хора пишат. И се обръщат за какво ли не.

В един момент си мислих, че трябва да подредя. Някой ден това ще го направя. ВСЯКА ЕДНА БЕСЕДА ЗА КАКВО ПОМАГА! Значи човек има еди какъв си проблем. КОЯ БЕСЕДА ДА ГЛЕДА? Защото съм убедена! Ето да кажем, не знам дали сте забелязали, ние имаме БЕСЕДИ за АБСОЛЮТНО Всички БОЖЕСТВЕНИ ПРИНЦИПИ. И ако човек знае точно какво… 

Да кажем е меланхоличен, значи е в депресии. Значи нещо, което ДА ЛЕКУВА ДУХЪТ МУ, трябва да се потърси. И така, имаме още МНОГО РАБОТА със СЛОВОТО! Имаме още МНОГО РАБОТА да се структурират нещата

Но когато е на Произволен принцип. Да кажем случайно ще си пусна нещо. ТО ВИ НАМИРА! ТО НЕ Е СЛУЧАЙНО! БОЖЕСТВЕНОТО СЛОВО НЕ РАБОТИ СЛУЧАЙНО! Всяка дума във всяка ПУБЛИКАЦИЯ е строго измислена за всеки един ден! Десет години назад, разбирате ли? Аз като гледам спомени, това са Всички ПРОЦЕСИ за деня. Те са там. И тази невероятна цикличност, честно да ви кажа за мен е изумителна. Значи във всеки един ден от годината, всяка една година се СЛУЧВАТ Едни и Същи ПРОЦЕСИ, но по една врътка на спиралата по-нагоре. Значи пак се работи за това да развиеш… Да кажем някои от качествата на ЗЕМЯТА, които са… Да си практичен човек да кажем, но в една степен още по-нагоре. Всяка следваща година и деня в нея. И като гледам тези мемерис Публикациите от предишните години наистина се виждат. Всеки ден ги прочитам публикациите за този ден от предишните години, които сме публикували. Защото реално СЛОВОТО в този ден работи за всички тези неща.

Водещ:

Наистина участваме в един велик процес, който се случва и надявам се с една капка по-съзнателно да преминаваме през тези процеси.

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:

Убедена съм, че със всеки миг, изминал миг хората стават все по-съзнателни.

Водещ:

Силви, говорихме за храната, която идва от земята. Говорихме за камъните, минералите и кристалите, които пак са свързани разбира се, извират от земята. За животните? Необходимо ли е да поговорим? Има ли нещо специално? 

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:

Животните, да, това също е интересна тема наистина. Знаете ли каква е ОГРОМНАТА СИЛА на ЗЕМЯТА? ТЯ МОЖЕ ДА УКРОТИ тези същества чрез които работи БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ, Когато НАРУШИМ този БОЖЕСТВН ПРИНЦИП!!! И това са ЗМИИТЕ! Които имат и физическо изявление като животни на планетата. НЕВЕРОЯТНО СИЛНИ Същества, които в някои традиции ГИ наричат ЗМЕЙОВЕ. ТЕ са с повече глави и така нататък. Аз съм ги виждала, наистина има такова нещо. 

Съвсем различно нещо са Драконите от Змейовете. Змейовете са си Змии. Може с повече глави, но са от тях. Драконите са същества на ДОБРОТО и на други Принципи. Има черни, червени, но БЕЛИТЕ Дракони са ДУХОВЕ ПАЗИТЕЛИ! Те са съвсем различно нещо от Змейовете.

И ДУХЪТ НА ЗЕМЯТА, ЕЛЕМЕНТА ЗЕМЯ, ДУХЪТ, който отговаря за ЕЛЕМЕНТА ЗЕМЯ ИМА тази НЕВЕРОЯТНА СИЛА да Въздейства на тези същества!!! И когато човек овладее ЗЕМЯТА, този ЕЛЕМЕНТ МУ се ПОДЧИНИ, той също Получава тази СИЛА!

Китайците казват, че Драконът е най-силното същество. Има се предвид точно това. В действителност овладееш ли тази СИЛА ти си вече ХРИСТОВ ДУХ! Защото, за да овладееш нещата ТРЯБВА ДА СИ ОВЛАДЯЛ И ПЕТТЕ ЕЛЕМЕНТА!!! ЗЕМЯТА е само един от ЕЛЕМЕНТИТЕ. Трябва да си овладял и Петте. Затова се близки двете думи Земя и Змия.

Да кажем аз имам Змия Пазител, тя е Бяла на цвят, която отговоря за връзката ми със ЗЕМЯТА и тя е онова тънко гласче, което като мисъл ми се дава с каква храна да се храня. Тя ми дава информация коя храна е за мен, коя не. Едно такова детско гласче. То е мисъл, но е оцветено като глас.

Други са това, което традиционно е известно, понеже МАТЕРИАЛНОТО СЪЗНАНИЕ също е един от аспектите на проявление на СТИХИЯТА на ЗЕМЯТА.

Съответно животните, които са свързани с това. Това са КРАВА, значи ИЗОБИЛИЕТО. Видиш ли крава това е Изобилие. Това го знам отдавна. Даже на скоро ми казаха. Питам:

– Какво дава кравата? 

– Това е СЛОВЕСНОТО Мляко!

Много интересно и заради това понякога си позволявам да пия айран, въпреки, че е животинска храна. Защото наистина там също влиза СЛОВО, което е много специфично. Но влиза и в ядковите млека така че основно пием ядкови млека. Овесени и така. 

КРАВА, ТЕЛЕ, ЗЛАТНИЯТ ТЕЛЕЦ знаете. Това е Абсолютното Проявление на МАТЕРИАЛНОТО СЪЗНАНИЕ! И за това как да го победим и преодолеем. БИЗОНИ, БИВОЛИ. Всички тези животни са свързани,  много силна ЗЕМЯ носят в себе си. Те затова са и Разрушителни. Ако разгневиш БИК е сериозна работа. Също тук са ВЪЛЦИТЕ. ВЪЛЧАН ВОЙВОДА И ВЪЛЦИТЕ. И МЕЧКИТЕ. От скоро имам връзка с Бялата Мечка. Невероятно силно същество. Невероятна Защита дава. Невероятна Сила и Защита. И кафявата, ПАНДАТА също, въобще съществата, които изглеждат като мечета също са много интересни, също са свързани с този Елемент.

Съответно е хубаво да видим и ДУХОВЕТЕ, Които са свързани с ЕЛЕМЕНТА ЗЕМЯ. Всъщност животните са като проявление на тези ДУХОВЕ. ТЕ просто приемат формата на ДУХЪТ ГОРЕ. Както всичко. МАТЕРИЯТА е един ПРИЕМАТЕЛ на ДУХА, КОЙТО Я Моделира според собствената си форма. ГОРЕ е коте ДУХЪТ, ДОЛУ също е коте.

Традиционно се счита, че ГНОМИТЕ основно се свързват с ЕЛЕМЕНТА ЗЕМЯ! Но тук са и всички същества, които работят с този ЕЛЕМЕНТ. ДУХОВЕТЕ на Горите, САМОДИВИ. На Дърветата, ЕНТИТЕ. На Цветята ФЕИЧКИТЕ. ТРОЛОВЕТЕ казах, Те отговарят за подземните там процеси, които са вече под ЗЕМЯТА. ДЖУДЖЕТАТА, ТЕ отговарят точно за МИНЕРАЛИТЕ. И когато имаш връзка с ТЯХ ТЕ Моделират и твоето тяло. Пряка връзка имат със зъбите. Понеже те имат тази специфична каменна структура.

Не знам дали да ви разкажа за едно джудже, което от някъде около месец и половина, откакто се появи, започна да ми се изменя контура на устните. След време сигурно ще кажат: „Тя си е сложила силикон.“ Не, просто започна, един външен контур се появи на устните. Джуджетата са същества, които работят с ЕЛЕМЕНТА ЗЕМЯ и ТЕ МОГАТ да Видоизменят МАТЕРИЯТА, ФОРМАТА. Когато си заслужил и имаш връзката с ТЯХ. И си Добър човек разбира се. 

Това са общо взето МАГИЧНИ СЪЩЕСТВА на ЗЕМЯТА. Има и много други, които да кажем ВЕЛИКАНИТЕ, които местят континенти, не съм ги виждала. Нямам все още тази ясновидска сила да ги видя, но другите съм ги виждала, повечето.

ЦВЕТОВЕТЕ на ЗЕМЯТА, също съзерцавайки тези цветове ние можем да подсилим ЕЛЕМЕНТА ЗЕМЯ в нас. Това са черно, това е кафяво, това е зелено. Геометричната фигура, това е квадратът или кубът. 

Съответно БОЖЕСТВЕНИЯТ ПРИНЦИП, чрез който работи ЗЕМЯТА това е СПРАВЕДЛИВОСТТА! Тука е КАРМАТА, тук са сериозните неща. 

ЕЛЕМЕНТА ЗЕМЯ е и нашият дом. Нашата къща, нашият дом. Това което създаваме като Хармония. Като съчетания на предмети и неща. Това гостоприемство, което нашият дом ни дава и уют и защита. Така че хора, които имат това чувство… Да кажем аз съм като интериорен дизайнер. Имам едно чувство как точно да подредя. Как да съчетая нещата. Което е отношение към красотата също. Там е вече Венера, други влияния са, но за да стане нашият дом нашата крепост, това е ЗЕМЯТА. 

ЗЕМЯТА е нашата работа, Бизнеса, въобще Материалната сфера. ТЯ се свързва и с плодовитостта, с плодородието, затова ДЕМЕТРА е една от Богините, чрез които ЕЛЕМЕНТА ЗЕМЯ много силно се изявява.

Въобще ЗЕМЯТА е една СИЛА, която позволява всички ИДЕИ да Добият МАТЕРИАЛНОСТ. Това е една СИЛА, която МАТЕРИАЛИЗИРА ИДЕИТЕ. Това е една СИЛА, която намира най-практичните начини, едни понякога хвърчащи и дори невъзможни ИДЕИ да се превърнат в МАТЕРИЯ, в РЕАЛНОСТ. И това са хора обикновено по този начин приземяват нещата като ги превръщат в ПРОЕКТ, в РЕАЛНОСТ! Един бизнесмен задължително трябва да го има това, иначе няма как да бъде успешен бизнесмен.

Водещ:

Със сигурност за Елемента Земя можем да говорим много, най-малкото защото той е на повърхността и се вижда. Но много ми е интересно, можем ли да кажем какво има в Ядрото на Земята? Може би от там идва нейната сила? И всъщност какви са елементите, които работят там?

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:

О, за ЯДРОТО говорех в лекцията БОЖЕСТВЕНА АЛХИМИЯ, затова че в ЯДРОТО на Планетата ЗЕМЯ, а и въобще в ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА, защото в момента ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА СЕ ИЗМЕНЯ. Но понеже ние сме тук, говорим за ЗЕМЯТА. Започна един АЛХИМИЧЕН ПРОЦЕС. Така че от ЖЕЛЯЗНА Планета ЗЕМЯТА се превръща в МЕДНА Планета. Съответно намалява процента на желязо и се увеличава медта. И това е причината да имаме промяна в МАГНЕТИЧНОСТТА на ЗЕМЯТА, в МАГНЕТИЗМА. МАГНИТНОТО ПОЛЕ на ЗЕМЯТА да се изменя.

Но така както в самата ЗЕМЯ като Планета е скрита тази Невероятна СИЛА, Която е заключена в ЯДРОТО, така и въобще с ЕЛЕМЕНТА ЗЕМЯ. В НЕГО Е ЗАКЛЮЧЕНА ЯДРЕНАТА СИЛА!!!

Тази ЯДРЕНА ЕНЕРГИЯ хората са Я открили отчасти, отчасти. Аз съм казвала, че след време на държавите, които НЕ са с МОРАЛА, това нещо ще бъде отнето. Няма да имат правото и няма да имат въобще тази възможност да се ползват от тези БЛАГА, които дава ЗЕМЯТА.

Наскоро четох, че се променило времето на термоядрения разпад и синтез. Не знам тук дали съм точна, все пак не съм учен. Но явно текат някакви промени в тази посока.

Другото което е наистина твърде интересно, което на практика започна от 2012 година е ПРОМЯНАТА на ЕЛЕМЕНТИТЕ ВЪТРЕ в самият човек. Това пак са АЛХИМИЧНИ ПРОЦЕСИ. Някои изчезват, други се добавят. Променя се процентното съотношение. Изграждат се кристалните структури. Силициевите структури. Тоест това което откриват, че има структура на водата, същото го има и при земята. Различни начини по които се подреждат молекулите. И в този смисъл изменяйки се това, всъщност се създава тази нова кристална структура. Ето даже направих формата на диамантите. Нова кристална структура.

Но и самите Елементи като поведение се изменят, което учените вече го наблюдават. Даже са започнали да го наблюдават от 2012 година. Когато реално всичко това започна. Всички тези трансформации и вътрешни, макро, микро и така нататък. Тогава те наблюдават, че елемента водород, протоните в него започват да се променят и се намалява плътността на водорода. Той все едно се смалява. 

При Аватарите освен ВОДОРОДА още два елемента по подобен начин се променят. Това са СИЛИЦИЯТ И ВЪГЛЕРОДА. Ако има елемент, който е най-силно свързан с ЕЛЕМЕНТА ЗЕМЯ, това е ВЪГЛЕРОДА!  

Докато при човешките души се изменя само ВОДОРОДА. С които тече БОЖЕСТВЕНО ЛЕЧЕНИЕ. С които вървят всички тези ТРАНСФОРМАЦИИ.

Има ВИСШИ АВАТАРИ при които се изменят АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ЕЛЕМЕНТИ! Всичко става НОВА МАТЕРИЯ! Нещо съвсем различно. Уж е Водород, но се държи по различен начин. Уж е Въглерод… ТОВА ВЕЧЕ Е СВЕЩЕННАТА МАТЕРИЯ! Когато РАЗУМНОСТТА, когато ДУХЪТ, когато СЛОВОТО, когато СВЕТЛИНАТА на БОГА, която е в следствие на тази Разумност и Съзнателност на човека, проникне в тялото, и започне да работи, всички тези неща се случват.

Така че ЕЛЕМЕНТА ЗЕМЯ и в човешкото тяло, и в природата, и във всичко за което говорихме, чрез което ТОЙ работи, и в ето Минералите, Металите. ВСИЧКО СЕ ИЗМЕНЯ! И то говорим за МНОГО ГОЛЕМИ ПРОМЕНИ!

Видими и наблюдавани вече, не само ние да си ги говорим. Човек ако се разрови в научни списания със сигурност за тези неща, които… Или поне част от тях ще ги открие. Други неща учените още не са ги открили. Примерно това за Земното Ядро. Това разбира се е и дълъг процес, а и няма как да се измери на практика. Няма как да се изучи Земното Ядро, освен чрез някакви методи които са индиректни, а не директни. Няма как да изпратят сонда до Земното Ядро, да вземат материал, за да видят от какво е изградено. Но според това какви магнитни полета създава и така нататък, учените имат някакви предположения от какво е изградено то. 

Това което е интересно е в каква степен човек може да овладее ЗЕМЯТА? Знаете ли, една от най-сакралните есенции, които може да се влеят в човека. Това е РОЗОВОТО МАСЛО. Това е АБСОЛЮТНАТА ЕСЕНЦИЯ. Както розата, това е БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ. Абсолютната есенция, което е ЕМАНАЦИЯТА на ЗЕМЯТА да кажем Розовото масло. Но има и такава ЕНЕРГИЯ, която ВЛЕЗЕ ли в човека, което ние тука да кажем като физическо Проявление го виждаме като РОЗОВО МАСЛО. Но като ЕНЕРГИЯ това също СЪЩЕСТВУВА! Това е ЕСЕНЦИЯТА на БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ, на ХРИСТОВАТА ЛЮБОВ! ВЛВЗЕ ли това в човека, той вече добива наистина МАГИЧНИ СПОСОБНОСТИ. Той вече може да мести планини. Ето да Владее ЗЕМЯТА.

И като казвам това се сещам за ЗАРИНУС, първия ХРИСТОВ ДУХ, който работи с пета раса. За всяка раса се изпращат ХРИСТОВИ ДУХОВЕ. Не е точно така, но последните 13, които са били. Първият от тях е бил ЗАРИНУС, който е създателят на Петата Раса. Представете си едно същество, пет метра поне, виждала съм ГО. На едно светилище ми ГО показаха, когато зададох въпрос: „Как точно е създадено това светилище?“ Едно Светилище около Стрелча и тогава ГО Видях. Как казва едни думи, това което казах СЛОВОТО каква СИЛА Е! И какви КЛЮЧОВЕ всъщност ни дава СЛОВОТО, когато можем да ГО ВЛАДЕЕМ и ни е ДАДЕНА тази СИЛА да ГО ВЛАДЕЕМ!

ТОЙ само казва тези думи, изрича ги, при което се появяват камъни, огромни. Това, което сега ги виждаме като подредени камъни. Огромни скали се появяват и се движат като огнени топки. И виждам как някои от тях не само че се движат, но и се моделират така че… В тях явно работи и Огънят. ОГЪНЯТ Може наистина да преобрази ЗЕМЯТА. И ВОДАТА, но бавно. ОГЪНЯТ Е ЕМАНАЦИЯТА на БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ затова ТОЙ е най-трудния за овладяване ЕЛЕМЕНТ.

Когато ОГЪНЯТ…  Можеш да вкараш БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ в ЗЕМЯТА Реално, ОГЪНЯ да вкараш, тогава ТЯ става вече наистина нещо БОЖЕСТВЕНО, което ти можеш да моделираш, можеш да движиш, можеш всичко. 

И всъщност ТОЙ по този начин… Убедена съм, че всички древни структури са създадени именно по този начин. Владееш ТЕЛЕПОРТАЦИЯ, Владееш СЛОВОТО, Владееш БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ. Как иначе ще вкараш ОГЪНЯ В ЗЕМЯТА? И много други СИДХИ и ДАРБИ, които най-вероятно също ги има този човек, за да направи нещо такова. Това като един пример какво всъщност чрез ЕЛЕМЕНТА ЗЕМЯ. 

А какво са СВЕТИЛИЩАТА? Всичко на ЗЕМЯТА, следвайки принципа, изхождайки от него: „Каквото ГОРЕ, това и ДОЛУ.“ Е като един символ, едно олицетворение, като едно продължение на нещо, което съществува ГОРЕ. И тези СВЕТИЛИЩА… 

Първо чрез всяко едно работи определен ПРИНЦИП! Чрез някои работят съзвездия. Вместо аз да отида на еди кое си съзвездие, този ДУХ прави проекция на това Съзвездие тук. И чрез него работи, и задвижва определени ВСЕЛЕНСКИ ПРОЦЕСИ И ЕНЕРГИИ. Затова са създадени и са използвани. Най-интересното е, че са използвани. Ние сега виждаме една сянка на това, което тогава е било. Но интересното е, че Човешкото Съзнание вече Има СИЛАТА от тази сянка на тази древна СИЛА, която са имали да кажем ВИСШИ ДУХОВЕ, да МОЖЕ ДА АКТИВИРА и отново ДА Я ПРОБУДИ!

СВЕТИЛИЩАТА са ГРЪБНАКА на ПРЕХОДА! Чрез ТЯХ се ЗАДВИЖВАТ ГОЛЕМИТЕ ПРОЦЕСИ! Може да изглежда като група камъни най-невзрачни, но всъщност там работи един МНОГО МОЩЕН ДУХ, МНОГО СИЛЕН. Чрез който да кажем работи даден ПРИНЦИП и ТОЙ задвижва определени процеси на другия край на Земята. Това са едни ФОКУСИ на СВЕТЛИНА, на СИЛА!

Нашата основна задача е да СЪГРАДИМ НОВАТА РАЙСКА ГРАДИНА за НОВАТА РАСА! За ШЕСТА РАСА! Защото всяка една раса е имала Райска градина. 

Какво представляват тези райски градини? Много неща, както всичко означава много неща. Но едно от важните неща това са едни ИДЕАЛНИ, СЪВЪРШЕНИ УСЛОВИЯ, които съществата от тази Нова Раса са имали, за да ЕВОЛЮИРАТ. Да растат, да се развиват, да учат. И интересното е, че един континент обикновено е една такава Райска Градина.

Да кажем ПЪРВА РАСА, това е бил континента АНТАРКТИДА. На континента Антарктида живее Първа Човешка Раса. Но поради Първото ГРЕХОПАДЕНИЕ, което Е МЕСОЯДСТВОТО. За пореден път, просто не знам още колко пъти трябва да говорим за това, за да чуят някои приятели и хора. В действителност Първопричината за това Хората ДА ИЗЛЕЗНАТ от РАЯ и ДА ЗАГУБЯТ Всичко, което им е било Дадено, така че те наистина ДА СА ПО ОБРАЗ И ПОДОБИЕ БОЖИЕ, каквито са били. ПЪРВАТА и ОСНОВНА ПРИЧИНА ТОВА Е МЕСОЯДСТВОТО! И понеже това се случва този континент е променен. Изместен в тези ширини в които е сега. Всичко замръзва. Но това реално е била РАЙСКАТА ГРАДИНА. ПЪРВАТА. 

Там някой ден когато се размрази. Според мен той ще се размрази. Ще открият наистина невероятни неща. И така всеки следващ континент. Ето сега НОВИЯТ, Който ЩЕ БЪДЕ СЪЗДАДЕН в Тихия океан. Той също ще бъде РАЙСКА ГРАДИНА. Съвършени условия ще бъдат създадени там за новите хора. Така че това също е работа с ЕЛЕМЕНТА ЗЕМЯ, което е много висше дело бих казала. И основна задача на Аватарите на Земята.

Водещ:

След цялото това знание, което ни даваш за Силата, Могъществото, Влиянията на Елемента Земя, аз си давам сметка каква огромна енергия и сила е наистина. Тези обикновени полета, тези обикновени гори, камъните, които виждаме около нас, всъщност колко е жива тази така наречена нежива материя. Кое е най-важното, което можем да кажем за Земята?

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:

И за СИЛАТА на ЗЕМЯТА. СИЛАТА на ЗЕМЯТА се проявява когато ТЯ ОЖИВЯВА. Когато Прояви ЖИВОТА, който е ЗАКОДИРАН в НЕЯ! ВОДАТА може да е носителя, но ЗЕМЯТА е лоното! Както една клетка ако си представим, ако тя е изградена от Вода, но Самата СТРУКТУРА, Която ДЪРЖИ ЖИВОТА е именно ЗЕМЯТА. И това което ще наблюдаваме е ОЖИВЯВАНЕТО на МАТЕРИЯТА. Много е интересно това. Около мене всичко говори. Сменя си изражението. Дори плюшени играчки, картини. Движат се, сменят си поглед, изражения. Оживяване на Материята. В нея е ЖИВОТА, в нея е СЛОВОТО! За да оживее в нея работи БОЖЕСТВЕНОТО СЛОВО!

Какво значи това? Принципът на БОЖЕСТВЕНАТА МЪДРОСТ ще започне да работи чрез ЗЕМЯТА! Принципът на БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ ще започне да работи чрез ЗЕМЯТА! И това е ЛЮБОВТА НА БОГА КЪМ ТВОРЕНИЕТО!

Ако ЗЕМЯТА е Творението, ЛЮБОВТА НА БОГА КЪМ ТВОРЕНИЕТО когато се ИЗЯВИ, това вече е наистина СИЛАТА НА ЗЕМЯТА! СИЛАТА НА ЗЕМЯТА е и елемента ИСТИНА! И това е Истинската реалност. Това е ИСТИНСКАТА РЕАЛНОСТ, която все повече хора я виждаме! Така че това е СИЛАТА НА ЗЕМЯТА. 

Исках да кажа нещо важно и това е за ПОЛОЖИТЕЛНАТА ОПИТНОСТ. До сега все си говорихме за КАРМАТА. С Кармата нещата така вече доста… Някои хора питат: „Дали излязохме наистина от Влиянието на Кармата?“ Излезли сме от влиянията на наистина на много неща. Ето казах от влиянието на Духовете на Смъртта. От влиянието на Господарите на Кармата. От влиянието на това, което наричаме Дяволи. Които са също много силна йерархия. И които владеят ЕЛЕМЕНТА ЗЕМЯ и тази Материя въобще. Има още няколко неща свързани с БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ от които трябва да излезем и от това владение. И това ще ни бъде задачата до може би беседата. До към март месец всички тези неща ще завършат също. Със сигурност нещата са все по-леки и светли. И по-добре в живота на всеки един от Аватарите. Но не всеки си дава сметка за това. Защото някак си е закодирано у човека да е като неблагодарен. Като да не оценява много неща, като да забравя. 

И знаете ли, че неблагодарността е причината човек да губи паметта си. Това, че хората са загубили спомените си от предните прераждания. Затова, че губят памет в това прераждане, се дължи преди всичко на неблагодарността. Много са свързани двете.

Но това, което исках да ви разкажа е нещо интересно и то е за това че всъщност ОПИТНОСТТА, ТЯ Е наистина нещо ПОЛОЖИТЕЛНО! Минаваме през кармата, минаваме през трудности и негативи, но в миналите си прераждания ние сме научили ред неща. Имали сме Дарби, Сили, Умения, Способности, Таланти, които вече започват да се материализират. Да се проявяват. И в този смисъл вече ОПИТНОСТТА Започва да работи за нас.

Снощи де факто ми показаха едно огледало. Казаха ми: „Погледни в сферата на… В огледалото на спомените.“ И видях мое прераждане интересно. Правя определени неща и казвам една дума. Много важна дума, която тогава явно са ми я дали да я знам. И тази дума ми беше важна за снощи. За нещата за които работих снощи. И от миналото започват да оживяват полезни за нас неща. Което смятам че е наистина много голяма сила. Защото трупаме опитност, трупаме, но то смисъла не е само да минем през негатива, да се научим. Но и в един момент, и идва този момент, и смятам, че дойде. Хората да започнат да използват от този КАПИТАЛ, който те са направили в миналото си. Така че тази година ще бъде безкрайно интересна. И всеки ден, и всеки миг от нея са безкрайно интересни.

Скоро един приятел ни беше на гости. И ми подари истинска роза, която е потопена в златна баня. Това е тя. И тя за мен е наистина една скъпоценност. И да си пожелаем наистина тази Есенция БОЖЕСТВЕНА, на БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ, МЪДРОСТ И ИСТИНА, да станем НЕЙНИ Съвършени СЪДОВЕ. И материята в нас да стане, нашето тяло да стане такъв съвършен съд. За да се ВЛИВА ТАЗИ СКЪПОЦЕННОСТ В НАС. И да завършим наистина с една БЕЗКРАЙНА БЛАГОДАРНОСТ към нашата Майка ЗЕМЯ. Към ЕЛЕМЕНТА ЗЕМЯ. Наскоро имахме и такава Молитва.

Водещ:

Да Молитвата за ПЕТТЕ ЕЛЕМЕНТА, която създадохте и направихте колективна молитва беше прекрасна. И ако ми позволиш да прочета специално обращението към ДУХА НА ТВЪРДТА.

„ЛЮБОВ и Благодарност,
Признателност и Уважение
на ТЕБЕ, ДУХ на ТВЪРДТА!

ТИ внасяш в нас МАГНЕТИЧНА СИЛА,
УВЕРЕНОСТ и ДИАМАНТЕНА ТВЪРДОСТ,
УСТОЙЧИВОСТ и СТАБИЛНОСТ,
РАСТЕЖ И ПРОСПЕРИТЕТ !!!“

Да бъде! Само това мога да кажа!

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:

ДА БЪДЕ !!!
ДА БЪДЕ !!!
ДА БЪДЕ !!!

Водещ:

С огромна благодарност за цялото изобилно знание, което ни даде днес. Силви, благодаря.

СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ:
БЛАГОДАРЯ и аз. И аз съм Благодарна и Безкрайно Щастлива, че има цветя от Райската Градина, които да поемат аромата на БОЖЕСТВЕНОТО СЛОВО, което така щедро БОГ Излива!!! БЛАГОСЛОВЕНИ ДА СМЕ ВСИЧКИ! И Вдъхновени да продължим пътя Напред и НАГОРЕ!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview