Георги:
Все пак УБИВАШ животно и се ХРАНИШ със него, но както и да е, не искам да направя никой вегетарианец. Но ми направи впечатление във един японски ресторант как онези ИЗЯДОХА ЖИВА РИБА, като готвача я ИЗЧИСТИ НА ЖИВО. ТЯ ШАВА, натопи и главата в мазнината, тя продължава да шава, а ОСВЕН ГЛАВАТА вече си е напълно СУРОВА. И я сложи, и двете ДЕЦА, ако АЗ БЯХ ДЕТЕ ЩЯХ ДА ИЗБЯГАМ. Аз и от дете НЕ МОЖЕХ нито ПРЕД МЕН ДА КОЛЯТ НЕЩО, нито пък да ям. И двете деца почват да нагъват веднага яденето с вилици, бащата и майката на масата започват да ЯДАТ, докато РИБАТА ПРОДЪЛЖАВА ДА ШАВА!

Едно животно, казват като го РАЗПОРИШ ТОВА Е СЪЗНАНИЕ на ТРЕТА и ЧЕТВЪРТА РАСА, значи ТОВА Е ЖЕСТОКОСТ. Това НЕ Е МИЛОСЪРДИЕ.
Милосърдието ИДВА С БЯЛАТА РАСА. Разбира се и белите са правили много дивотии, обаче просто
това качество, тази Добродетелност идва с бялата раса. И когато пак един ми вика, аз не съм го гледал този клип, но един ми вика разрязва заек ли, какво е било и СЪРЦЕТО ОЩЕ ТУПТЯЩО го извади и го сложи за мезе. Е добре ЗАЩО ни е такива деца да се раждат със такова съзнание? Аз нямам нищо против да ядеш месо, баща ми ядеше месо, а пък беше Светия, за земния става въпрос, пиеше си карловска гроздова, но всичко умерено и понеже МНОГО ОБИЧАШЕ ХОРАТА и ЖИВОТНИТЕ, той не се разболя от никаква болест, абсолютно никаква. На 80 и няколко години си отиде от Диамантената Смърт, което е само със затваряне на очите и спираш да дишаш. Доктора ми вика, че е заспал: “Не е заспал бе докторе, замина си човека”, „Аз не съм видяла така”. ТЯ затова се казва ДИАМАНТЕНАТА СМЪРТ, при която почиват по този начин без инсулт, без инфаркт.

После ми каза един приятел, друг доктор, ама аз не давам да го пипат, изпращаме си го човека на другия ден и това е. Вика: „Засяда тромб в аортата на сърцето“. (Помпата сърдечната) И помпата започва да намалява, намалява и накрая спира работа. Тя му мереше кръвното и видях как то започна да спада, беше 80 на 100, после стана 30 на 60, 20 на 40 и човека затвори очи, 20 секунди и затвори очи. Той ми вика:
– Абе, много съм уморен, отмалял съм.
И накрая затвори очи. Ето това е да си отидеш и не е чак толкова лошо, както го водят. Това е ФАЗОВА ТРАНСФОРМАЦИЯ, но ТОЙ ЗНАЕШЕ за какво става въпрос. Но важното е, че живя НАПЪЛНО ЗДРАВ. Не съм виждал такъв човек.

Разбира се и сега имам много приятели, ама ТЕ това здраве го поддържат с ВЕГАНСТВО. Те нищо не ядат от животински произход. Няма риба, месо, мляко – кисело и прясно, масло, сирене, кашкавал – нищо, нищо. Само ядки, плодове и зеленчуци. После минават само на плодове или само на сурови неща. Аз това съм го написал тези десет степени, но по-добре ЧОВЕК  ДА Е ЧИСТ И ДОБЪР, от колкото да гледа толкова за храна, разбирате ли ме, ТОВА НЕ Е чак толкова ВАЖНО. 

Добре, КАКВО Е ВАЖНО?
НАШЕТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ НЕЩАТА!

Нашето отношение към ХОРАТА, към ЖИВОТНИТЕ, да си ДОБЪР. ВЕЛИКОДУШЕН, да си ЩЕДЪР, МИЛОСЪРДЕЧЕН, ей такива работи са ВАЖНИ! А НЕ, фактически, да точно какво има на трапезата. Еми каквото има на трапезата, това е. Макар че пак може да си избираме, сега аз като влизам във супермаркета, то 1 милион Е-та и наистина ми става лошо от тези Е-та. Значи скоро четях на най-простите питиета като боза, добре, че Силвина прави домашна боза от лимец, лимецово брашно – пече го, прави го – става ИДЕАЛНА, наистина. Най-доброто вече като зърнокато пшеница вече сме разбрали, че е ЛИМЕЦ, защото другите вече са Генномодифицирани, така да се каже и житни култури. ТОЙ СИ Е ЧИСТА ХРАНА, от него и аз ям хляб, иначе аз хляб не съм вкусвал като ме гледате така повече от 15 години. 8 години не ядох хляб изобщо, после сега като слязох някъде може да си отчупя малко. Но щом е с МАЯ, тя наистина НЕ Е направена за ЧОВЕКА. Маята е направена да бухне хляба, да има вид, но МАЯТА УБИВА НАШИТЕ ЕНЗИМИ, които РАЗГРАЖДАТ ХРАНАТА. И точно ВМЕСТО ХЛЯБА ДА ТИ ПОМОГНЕ нещо, ти напълняваш от него, но НЯМАШ СИЛА. ТОЙ НЕ ТЕ ХРАНИ! Фактически ТОЙ ВЗИМА ОТ ТВОЯТА ЕНЕРГИЯ, казвам го директно.

СКРОМНОСТ

И.. понеже започнахме без да искаме пак беседата, но понеже ви чувствам близки като семейство и вие сте дошли тука. Защо ми е зала за 100 човека, от които НИТО ЕДИН НЯМА ДА МЕ РАЗБЕРЕ, като във Англия – 30 минути говоря, те ме гледат като англичани, все едно, че не им говоря на български език, а това е българската общност в Лондон, миналата година май, беше през май. И аз започвам директно, те ме викат там, те искат нещо да видят, да чуят. И аз започвам да им говоря така такива работи, обаче ТЕ толкова са се ОТДАЛЕЧИЛИ от България, че там само колко паунда и каква е работата и не знам какво. Аз докато им РАЗЧУПЯ МИСЛЕНЕТО, викам: „Вие хора тука май не може да седнете като в България със съседа на по една ракия, салата?” Те викат: „НЕ, не можем, сега се събрахме, само защото вие дойдохте да ви слушаме.” Ами защо не се съберете? Вие си ходите само със капаци, е какво като спечелите?

Какво като един мой приятел има два апартамента, има толкова ред други работи, а и толкова внимаваше с храните. Като сега има една болест, която не дай Боже никой. Значи НЕ ТОВА Е!
– Чак сега разбрах – той вика – за какво е било всичко.
За какво е било? ЖИВЕЙ КАТО ЧОВЕК! ЖИВЕЙ СКРОМНО, ЕСТЕСТВЕНО, не че НЕ МОЖЕ БЕЗ МАТЕРИАЛНИ НЕЩА и БЕЗ МАТЕРИАЛНИ БЛАГА. Обаче имай си едно скромно жилище, един скромен автомобил, не ти трябва един джип от 100 хиляди евро, просто не ти трябва на тебе.

Значи, АЗ НЕ СЪМ СРЕЩУ такива неща, ТОВА СА НЕОБХОДИМОСТИ, но не лукс! НЕ НЕЩО, което НЕ МОЖЕШ да си го ПОЗВОЛИШ. Както една дама изтеглила от три банки КРЕДИТИ, не знам какво да прави и какво да живее и сега вика:
– Много изплащам, всичко съм ипотекирала.
Добре, защо ти е това? Добре де прави, ама направи едно малко магазинче, а пък после ще направиш друго, като ти тръгне. Значи, Учителя БЕИНСА ДУНО, когото обичам да цитирам, това е Учителя Петър Дънов казва:
– Няма да свързвате ПРИЯТЕЛСТВО с човек, който започва добре, обаче свършва зле, а със човек, който ЗАПОЧВА ОТ НИЩО и го виждаш как ИЗРАСТВА.
Значи, от малко нещо. Какво имам предвид? Аз така имах един приятел, с който почваме разни мероприятия и той като мене беше билкар. Десет години съм бил билкар.
– Дай сега ще взимаме 30 хиляди марки на заем или 50 или 60 и почваме, ще изнасяме тирове. – Викам:
Абе ние не сме още вътре във нещата, това викам го правят големи фирми, работи.
Взема, всичко замина и едвам си изплатихме и специално той. Заложи си апартамента. Важното е да ПОЧВАШ ОТ МАЛКО. Аз имах чисто и просто само един бус, напълних го с няколко чувала билки, събирал съм и кестени, от тези дивите. Събирам кестени няколко чувала, качвам ги и отивам, ама изкарвах си пак една заплата, защото ме уволниха като учител и трябваше да изкарвам нещо. Да си изкарвам някакви пари и изкарвах от билките. Пак изкарвах даже една, две учителски заплати. Без да си давам зор, викам имам жилище, всичко си е наред, за какво ми е повече? Но ако исках да откривам фирми и т.н. да започвам, значи щях да започна да разширявам производството. Тази кола – двама вече, след това трети, още една кола ще взема и постепенно, фирмата ще се разрасне, но ПОСТЕПЕННО! А не да тръгваме от големите неща.

Един друг приятел имам:
– Сега започвам с пчеларство, почвам да взимам от Европейския съюз пари и т.н.
И купи петдесет кошера за да почне, първата зима още, той не ги погледнал, отиваме – от 50, 35 кошера бяха умрели, това става пролетта. Добре, накупил си ги тези работи, ама се ГРИЖИ за тях. Виж ги имат ли храна, нямат ли храна, грижи се за тях. И не започвай с 50, започни с 5, с 2, с 1. Това правят УМНИТЕ ХОРА, които наистина започват стъпка по стъпка и стъпало по стъпало, не можеш от първото стъпало да се качиш на десетото, това е абсурдно.

Така просто ви говоря тези НЕЩА ОТ ЖИВОТА и сега ще ви дам думата да ме питате, каквото искате. Просто ние тези неща трябва да ги виждаме и нашият ОПИТ да го ПРИЛАГАМЕ. Аз, наистина, така може да се каже имам БОГАТ ОПИТ, на най-различни професии. Ето в едната ми книга тук, в стихосбирката, Силвина е написала 36 професии, може и повече да са, но тя толкова е писала. Значи аз съм пробвал каквото хвана, едното по-добре, другото по-зле, обаче искал съм ДА ВИДЯ за какво става въпрос. Може да е било за три месеца, може да е било за три години. Трябва да има представа и опитност човека, то не става така. И САМ ДА ГО ПРОБВА и да го види. Иначе КАКВОТО И ДА ТИ КАЗВАТ, НЕ СТАВА. Значи ако ти казват, че спускането по реките е хубаво – рафтинг, трябва САМ ДА ПРОБВАШ, ЗА ДА ЗНАЕШ. Не съм го опитвал, аз съм по тези екстремните спортове и хубави работи, скокове разни, летене и т.н., едно време и с мотоциклетизъм съм се занимавал. Така те и затова рокерите ме караха сега и беседа да изнасям и по тяхната телевизия да говоря. Викам момчета, какво да говоря, аз не искам чисто и просто, аз говоря малко по-духовни неща, а те са прекрасни момчета, наистина и това им е хоби. Така че аз поддържам всички видове хоби, а за някой работи наистина е рисковано и си е опасно, но човек трябва поне да го опита, за да види дали е за него, или не е за него.

СПРАВЕДЛИВОСТ

Няма да стоя прав, ще седна и аз, за да бъдем равни. Сега може да си помислите какви въпроси да ми задавате.

Question:
Това не е ли опитност на тези хора, които споменахте, които са започнали нещо, къде успели, къде не. Това си е лично за тях опитност, така че не е загуба?

Георги:
НЕ Е ЗАГУБА, но за мене беше загуба и аз се дърпам, защото значи на МОЙ ГРЪБ бяха тези работи, той гледа насам натам, все да вземе нещо от този от оня. НЯМАШЕ човек от махалата да не беше ЗАВЛЯКАЛ и от цяла България., Той взема на един приятел колата и я държа шест месеца и оня вика: „Нали ти я дадох за един курс”? Още един интересен факт пак за него, толкова интересен, той по едно време вика: „Абе хайде да ходим в КАТ да си взема книжката. Знам, че има някакви актове, кои платени, кои неплатени, ама повечето не са платени. Отиваме и сега жената вика: „Да ти си подал документ тука до началника на КАТ да ти бъде върната книжката, защото тя ти е взета не за алкохол, не за някакви други нарушения, а за кола, която си карал без номера, без гражданска застраховка”. Но понеже го хващат няколко пъти и му взимат документа. Иначе по принцип правят глоби, ама.. Той вика: „Да всичко е точно”. И жената вика: „Щом може да ги платите, дайте да ги погледнем”. И отвори компютъра, лично аз само съм го виждал по филмите, имаше 68 акта и нито един не беше платен. 68 акта, сигурно е бил единственият в България с толкова много актове. Аз се хванах за главата, а тя не вярва на очите си и вика: „Това не може да бъде”. А той, значи взима колата за един курс и 6 месеца не му я връща, кара без книжка, без документи, нищо не го интересува. ловят го – актове, ловят го – актове, той продължава да кара. 5, 6, 7, 8 години – 68 акта. И това беше абсолютната истина. То звучи като приказка и е невероятно, но е така. Накрая в една кола, която я беше оставил на един подземен паркинг, на който се плащат много пари всеки месец, на абонамент, а той оставил един Москвич там и го е зарязал. И не иска вече да отиде да я вземе Обаче вътре в Москвича си оставил личната карта, няма никакви документи иначе. И вика: „Абе една година карам без лична карта”. Викам му: „Защо не отидеш в полицията, кажи, че си я изгубил да ти направят нова”. И той вика: „Ами и на тях имам да давам пари”. Няма начин, той навсякъде има да дава пари. И аз отивам в подземния паркинг, това е на гарата. А то има камери и тъкмо вкарвам ключа да отключа, то той отключен бил, отварям вратата и полицаичетата заедно със пазача: „Какво правиш тук?”. Викам: „Ами тази кола е на един приятел, нещо да взема”. И те: „Я ела тука”. Обаче за късмет на гарата тогава собствения ми племенник, на който съм вуйчо, работи шев на гражданската защита на цялата централна гара, а той при шефа на полицията. И вика: „Абе вуйчо какво правиш тук?” “Ама това вуйчото ли ти е?” „Вуйчо ми е”. И аз викам: „Абе Петьо ти го познаваш, той един търчи – лъжи, един клошар и викам да му свърша работата”. Пазача си тръгна. И онзи вика: „Абе тая кола в ъгъла, гумите спаднали, обаче тя е отписана, никой не идва да я потърси”. Тя е направила стотици левове, а може би и хиляди левове. И аз излизам, цялата процедура отне час и половина, два и отивам при него, той ме чака в едно заведение и вика:
– Какво става?
И аз викам:
– Или отиваш сам да си уреждаш работите, или те хващат за врата и плащаш. Иначе повече АЗ НЕ ИСКАМ да бъда ПРЕКАЛЕНО ДОБЪР. Едно нещо съм разбрал: НЕ ПРЕКАЛЕНО ДОБРИЯТ ЧОВЕК Е ДОБЪР, А СПРАВЕДЛИВИЯТ ЧОВЕК.
Ти трябва да си понесеш заслужените последствия, т.е. отиваш ти.

Имам един от студентските години приятел и той вика: „Абе един дойде, дадох му есента 60 лева и мислих, че ще ми ги върне, пенсионер някакъв. После дойде, почна да пищи, гонили го мутрите – 200лв, не знам какво”. „Защо му даде?” Като не ти е върнал първите, няма да му даваш вече втори, защото ТОЙ ТРЯБВА ДА СИ НАУЧИ УРОКА. ТИ БЪРКАШ В БОЖЕСТВЕНАТА ПРОГРАМА! ПРОГРАМАТА МУ Е ДА СТАНЕ ЧОВЕК! Трябва да се опари, трябва да го бият, трябва нещо да стане, за ДА СИ ПРОМЕНИ МИСЛЕНЕТО. А ти непрекъснато все правиш добро след добро, но ТОВА ДОБРО НЕ Е ДОБРО. Не добрият човек е добър човек, а Справедливият!

Значи една ябълка има. “Аз – вика – на моето дете ще отделя две-трети, а на комшийското една-трета отделям”. Е този добър човек, НЕ е добър човек. Нищо, че хората викат: „Абе той бай Иван е душа човек”. НЕ Е! СПРАВЕДЛИВИЯТ ЧОВЕК ще я раздели точно на половина, на своето дете и на комшийското дете.

Това са истински случаи. На мене така ми се е паднало и на мене. И аз вече почнах да не бъда добър, ама този пищи, онзи пищи. Почнах да гледам като видя просяк, да не му давам. Имах карта за цялата градска мрежа и без значение колко пари имам лев, два, пет, десет, по 1, по 50ст, тука просяк, там като видя и ДАВАМ. Но КАТО МЕ ПОСВЕТИХА И НЕБЕТО:
– Синко, Просията е ПОРОК!
Значи като видите един човек, които е куц, сакат и т.н. и не може да се гледа и вие сте сигурни, че няма помощи, можете да му дадете. На другите, които идват – децата – да, към децата си добър, ще им купиш нещо. И аз започнах – геврек, вафла, баничка, пари имам, но пари НЕ. Те искат пари. Пред Билата сме в София на Плиска една жена идва срещу мен: “Господине, да ми дадете два лева за хляб, много съм закъсала.” Точно по това време от магазина излиза една хубава дама с две чанти и чува, че тя ми иска два лева за хляб. Аз викам:
– Госпожо, аз ще вляза вътре и ще взема два хляба, обаче ПАРИ НЯМА ДА ВИ ДАМ. Аз имам, аз съм много богат, аз съм милиардер, имам 65 милиарда. – Тя примига с очи и ме гледа. /Шегувам се, разбира се./ – Обаче НЯМА ДА ВИ ДАМ, не знам за какво ще ги употребите.

И тази жена, която излиза отвътре чува и вика:
– О, аз тука съм взела три хляба, мога да ти дам един хляб, ако искаш и два ще ти дам. –  И вади един хляб и й го подава. Онази подскочи като опарена.
– Не, хляб, сакън.
Ако беше гладна и свестна щеше да вземе хляба и да благодари. И аз само хванах другата жена и й викам:
– Моето момиче, хайде да си тръгваме, тя нито е жадна, нито е гладна, нито е боса, нито е гола, остави я. На нея нищо не и се полага, чисто и просто тя е нахална – понеже ми дигна кръвното и викам – тръгваме си, ние ДОБРИТЕ няма да сме толкова добри.

И тръгнахме по тротоара там към метрото. Така, че човек трябва да ЖИВЕЕ УМНО. А не просто, че съседите казват това, хората, обществото, че го е навикало. Ама обществото нека си вика, ти ако си прав и смяташ, че си прав, ти правиш точно така, а ако грешиш, поне да ГРЕШИШ ЗА СВОЯ СМЕТКА.ТИ СИ КАПИТАНА, караш си лодката, ама че ще я бутнеш в скалата, да, ама ти си я бутнал. Значи нещо, ако направиш, е за твоя сметка, но то е за ОПИТНОСТ. И затова по добре сам ГРЕШИ, но да НЯМА ДА СЕ ВОДИШ ПО АКЪЛА НА ДРУГИТЕ.

На Витоша идва един и вика
– Господин Изворски, три месеца искам да ви видя – ей какъв мерак – слушам ви по интернет, ама не мога да ви видя на живо.
А те във Витоша ме виждат четири, пет….. , последен съм по пътеката. Не, най-напред се усъмни и вика: “Абе вие много приличате на Георги Изворски.”  Викам: „Не, не го познавам, от къде ще го знам, кой е тоя?” Той вика: “Ама не сте ли чували за него, ама пък имате такъв интелигентен вид?” „Не бе – викам – кой е тоя, от къде да го знам какъв е? Аз – викам – си живея спокойно.” Обаче той върви до мене, идваше срещу мен, но тръгна със мен надолу, ние слизаме, той се качва. И по едно време викам:
Абе, мойто момче, кажи, аз съм Георги Изворски. Кажи за какво става въпрос. – И той вика:
– Ей, аз съм обиколил света, аз съм ходил при толкова гуровци, източни като почна да изброява – Свами, Лами три години в Индия, бил на Запад, на Изток, а бе толкова учители, че ми замая главата. – И вика – До тука ми дойде от учения такива духовни, езотерични, окултни.
– Добре, мойто момче, какво искаш? –  Вика:
– Искам само на един въпрос да ми отговорите.
– Казвай, сега съм ти паднал, питай ме.
– Значи нищо НЕ РАЗБРАХ, от всичките учители, вече осем години се занимавам, чета литература това-онова и един все по-голям ХАОС става В ГЛАВАТА МИ! –  Викам му:
– Знаеш ли какво? НЯМА ДА СЛУШАШ вече нито учители, нито хора, ни майка си и баща си. На колко години си? –  Вика:
– На 33.
– На 33 години, ти още не си пораснал, ти си тийнейджър, ти си пубертет, мойто момче с този акъл. Иначе си пораснал голям на 33 години, имаш жена и две деца, нали? – Той вика:
– Да, личи ли ми?
– Личи ти, обаче и мене няма да идваш да ме слушаш и моите книги няма да четеш, нищо не ти трябва.
Как така?
– Ще си стоиш в кафенето и ще си пиеш кафето с приятелите и ще чакаш Господ да започне да ти говори.
– Ама ще стане ли?
– Ще стане, СЕГА ТИ от този ХАОС, където ти е в главата, НЕ МОЖЕШ ДА ГО ЧУЕШ. Ти ред дивотии си свършил. Толкова пари си похарчил, толкова книги си прочел. Е и какво от това? Стана ли по-умен. Не. Само си затлачваш главата. ТИ СИ КАПИТАНА на твоята лодка, нищо друго не те интересува. А ти хванеш този СЛОЖИШ ГО ЗА КАПИТАН, хванеш оня ГУРУ сложиш го капитан, един води на там лодката, един натам, един насам. Ти ни посоки знаеш, нищо. Ами ти и компаса не можеш да различаваш. Защо? Защото като станеш капитан, ще се научиш по компас да се водиш, да гледаш. Защото иначе РАЗЧИТАШ НА ТОЗИ , НА ОНЗИ, на филанкишията. НЯМА ДА РАЗЧИТАШ НА НИКОГО ОСВЕН НА СЕБЕ СИ!

Та му се накарах добре и той след една две седмици имахме лекция и той дошъл и седнал на първия ред. Викам:
– Как си Христо?
И той вика:
– О, много съм добре, знаеш ли как за една седмица две тука се успокоих, всичко ми е наред. Света е прекрасен, жената щеше да се отказва от мен, сега вече всичко се уреди.
Ама уреди се, защото вече не си луд. Този хаос, където го направиха на Изток и на Запад, те те направиха ненормален. Казвам, чети вярно по-малко нещо от тук, от там, не може да бъдеш невеж, обаче не и да се юрнеш толкова като теб, заблуден с капаци и само това.

А и ако трябва човек нещо да чете и когато ме питат и мислят все, ИСТИНАТА Е ТАЗИ:
– Вижте какво има 8 000 гуровци само в България, Духовни наставници се водят, или ако не са, ще станат, обаче в целия свят има много. Но ако искаш нещо ИМА ЕДИН ЕДИНСТВЕН МИРОВИ УЧИТЕЛ, който се е родил преди повече от 100 години в България, няма нещо за което, той да не е писал. За гледане на боб и на брашно може да четеш при него, за гледане на карти. Значи за познаване по ушите на човека. По главата – френология. Значи, 7 500 беседи, всяка беседа е по 20,30 страници  като започнеш да преглеждаш трудовете на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов). Един много добър лечител, лекува с билки и иначе и по телевизията се явява често, вече има офис и т.н. лекува. И аз само го попитах:
– Може ли само да ми кажеш как стана лечител, беше ли при някой? – И той вика:
– Не, всичко по книгите на Учителя. Почвам боли те черния дроб, боли те жлъчката, а ТОЙ там пише ПРИЧИНАТА. Кой си обидил, защо, защото си лош, какво си направил, пише го. А не докторите да ти кажат, да черния дроб, явно си пил много. Не, цирозата лови жени, които НЕ СА вкусили капка алкохол и умират от цироза. А цирозата, знаете, е болест на пияниците, нали? ДА ама НЕ! Не е от това. Има нещо друго. Има някаква ДЪЛБОКА ВЪТРЕШНА ПРИЧИНА. И понеже Учителя е писал абсолютно за това, четеш, разгръщаш и викаш, дори и палеца на крака да те боли.

Оня ден като колата ми преби този пръст. Моята собствена кола, затварям вратата, обаче пръста ми бил вътре, нали знаете колко много боли. Блъскам, значи пищях 15 минути, викам:
– Благодаря, Господи, Ти нещо искаш да ми покажеш. – Показалеца на дясната ръка – А, значи нещо бъркам и като си върнах лентата назад, разбрах за какво е. ПОКАЯХ СЕ, разкаях се и с Господа пак сме си мили, нищо, че той ми прави такива другарски забележки де. Но ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕШ ЗАЩО. Като РАЗБЕРЕШ ПРИЧИНАТА ЗАПОЧВАШ ДА Я ОПРАВЯШ И ТО СТАВА.  Това е цялата философия, няма друга философия. 

ИСКАШ ДА СИ ЗДРАВ, ами за да искаш да си здрав, трябва да имаш сиво вещество. Тогава няма да правиш на нито едно ЖИВО същество, НЯМА ДА ПРАВИШ НИЩО ЛОШО, защото ЛОШОТО СЕ ВРЪЩА НА ТЕБ. ТИ СИ ИЗТОЧНИКА. Това е Закона за РАВНОВЕСНИТЕ СИЛИ, Закона за КАРМАТА, Закона за БУМЕРАНГА. Закона за МАХАЛОТО, този закон има 15 имена. Обаче този закон казва точно това:
– Като излезе нещо от тебе, ТО СЕ ВРЪЩА ПРИ ТЕБ. Ако е ДОБРО – ПРАВЕДНИКА – 10 пъти се връща, ако е ЗЛО – ПАК СЕ ВРЪЩА. Ама няма начин, то не може да се върне на комшията. Освен това, ЗЛОТО като го излъчваш ТИ ПОВРЕЖДАШ и другия човек и това повреждане удвоява и утроява нещата и те се връщат още по-зле. Но КОГАТО СЕ МОЛЯ ЗА ДРУГИЯ ЧОВЕК И МУ ВЪРША ДОБРО, не само моето добро се връща, ами и НЕГОВОТО.

Казвал съм пак, този пример е много стар, който ми е слушал беседите да ми прости, за онази госпожа, където в Стара Загора на входа си говорих с нея. Един богаташ си спря така мерцедеса, че да не може да се мине, да се влезе в двора през портата. То е 30см, аз мога да мина, ама госпожата така доста закръглена и не може да мине. А той (богаташа) един висш магистрат – вратовръзката, куфарчето, направен и спира там. И тя почва да го кълне до девето коляно, почва да му вика какъв е, боклук беше най-слабата дума. Аз седя и ме вали дъжд и викам:
– Госпожо, искате ли да ви кажа нещо?
И тя вика:
– Какво?
– Вие сте прекрасна, умна жена, този тука е едно бебе, той е с НИСКО СЪЗНАНИЕ. Сега – викам – ще ви кажа Технологията на Вселената.
Тя знае, че живея в този блок, но не ми знае името, защото аз там съм на гости, но живях в апартамента цяла година – вижте сега какво:
– ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС, да кажем, носи по 100 тухли в раницата на гърба си, това ни е НАШАТА КАРМА. Тежест, болести, всичко. Тези тежки работи всеки ги има, обаче аз поумнявам и започвам да ЗНАМ законите на Вселената!  КОГАТО АЗ ГО БЛАГОСЛАВЯМ! Ето този човек е извършил нещо не добро, вие го кълнете, и НЕГОВИТЕ ТОВАРИ, НЕГОВИТЕ ТУХЛИ, които са лошотиите. ВИЕ ИЗЛЪЧВАТЕ ЛОШО, искате да му дадете вашите тухли, но ТЕ НЕ ОТИВАТ ДО НЕГО! Обаче ВИЕ ВЗИМАТЕ НЕГОВИТЕ и си ги товарите. Следователно ВИЕ ГО ОБЛЕКЧАВАТЕ и ТОЙ СИ върти синджирчето и е ЗДРАВ, БОГАТ И ЩАСТЛИВ. 10 човека като вас като го нагрубят и като му кажат, че е боклук и че не е човек – хоп, ЦЯЛАТА РАНИЦА МУ Е ПРАЗНА и той върви изпъчен, горд, хубав, здрав – идеално.

А аз какво правя, аз понеже съм хитра лисица и ЗНАМ ЗАКОНИТЕ НА ВСЕЛЕНАТА. АЗ ГО БЛАГОСЛАВЯМ. И МОИТЕ ЛОШИ НЕЩА ГИ ВЗИМАМ И ГИ СЛАГАМ НА НЕГОВИЯ ТОВАР! Значи АЗ като БЛАГОСЛАВЯМ НЯКОГО ВЗИМАМ ВСИЧКИ МОИ ТУХЛИ, НЕГАТИВИ И ГИ ТОВАРЯ НА ОНЯ! ТОЙ ДА ГИ НОСИ, защото АЗ СЪМ ГО БЛАГОСЛОВИЛ! Разбрахте ли сега? Аз имам 100 тухли и той има 100, ама аз като му кача още 50, той ще започне да лази и ще стане болен, на мен през това време ЩЕ МИ ОЛЕКНЕ с 50 тухли. Като БЛАГОСЛОВЯ още 5 човека с по 10 тухли. Накрая моята раница е ПРАЗНА и АЗ СЪМ ЗДРАВ, БОГАТ И ЩАСТЛИВ! САМО защото съм ДОБЪР и СВЕСТЕН, изнам законите – АЗ БЛАГОСЛАВЯМ, а НЕ ругая. Клетви не пускам, това е забранено, КЛЕТВАТА СЕ ВРЪЩА, няма начин, на ТВОЕТО ПОКОЛЕНИЕ, даже И НА СЛЕДВАЩОТО. И затова САМО ДОБРИ НЕЩА КАЗВАМ. МИЛИ ДУМИ КАЗВАМ! САМО ИЗЛЪЧВАМ ЛЮБОВ И САМО БЛАГОСЛАВЯМ И НАЙ-ЛОШИТЕ! Моя баща беше такъв, нямаше за него лош човек и престъпник:
– Така е решил, тогава така е мислил, така е направил.
Той не го кори, не го критикува, не го съди. А то и в Евангелието пише да НЕ КРИТИКУВАМЕ, да НЕ ОГОРЧАВАМЕ ЧОВЕКА и да НЕ ГО СЪДИМ. Като и казвам така и викам:
– Сега вижте какво, един прост пример, след като ей ТАКИВА КАТО МЕНЕ го БЛАГОСЛОВЯТ и МУ КАЧАТ СВОИТЕ ТУХЛИ НА НЕГОВАТА ГЛАВА. Най-напред Господ как ще го закача? Най-напред ще го УДРЯ, както всички ни удря, в МАТЕРИАЛНИТЕ НЕЩА. БОГ ТИ ПРАВИ 9 пъти ЗАБЕЛЕЖКА, докато започне да те чука със БОЛЕСТ. 10-ят, 11-ят и 12-ят път вече ни бие с БОЛЕСТ. 1-ят, 2-ят и 3-ят път ни прави другарска забележка – на сън, приятел казва:
– Виж какво, не си спирай вече тука колата.
– Защо?
– Пречиш, чисто и просто пречиш на входа.
След това три пъти малко по-грубо. След това започва да ни чука с камшика, ама какво ни чука: Изгубил съм си портфейла, ама тъкмо съм си приготвил 500лв за нещо. Значи започва в МАТЕРИЯТА ДА НИ БИЕ. 1, 2, 3 -ят път е такава далечна забележка! 4, 5, 6 -ят е по-груба, ПО-ЯСНА – идва някой директно и ти казва:
– Виж какво, точно пред входа на детската градина недей да си спираш колата, защото дечица влизат, излизат и т.н., не е добре.
Казвам само като пример – символичен.
7, 8, 9 -ят път почва да те чука –  ГУБИШ си любим предмет, СЧУПВА се нещо, колата се удря – хоп, 1000лв за ремонт. Човек веднага трябва да се СЕТИ!

Като един богаташ, вози ме на автостоп с един джип и вика:
– Ей, три пъти удрям джипа, последният път дадох 48 хил. лв. за ремонт и Господ все ме оставя жив и здрав.
– Слушай, ти плащаш ли си ДАНЪКА на Господ?
– Ама какъв данък?
– Има ДЕСЯТЪК, който се плаща на Господа, той се казва БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ. Ти не си знаеш парите. Дари на някой, дари на една детска градина, на една болница. НЕ на българската ЦЪРКВА, защото тя е много БОГАТА. Дай на едно детенце за операция, нещо. Значи 48 хиляди ги даде тези пари, нали, да си оправиш джипа?
– Да бе, с 200км се ударих в мантинелата.
– Душице златна, тези пари щеше да ги дадеш на едно ДЕТЕ  50 хил. лева за операция в чужбина. Ама Господ ти ги взема, нали? Взема ти ги, защото си си ударил джипа.

Ама пътувам между един град до друг град и съм на автостоп, излизам, аз съм с дълга коса, както бях в планината. Той ме видя такъв, че съм малко по атрактивен и затова спря да ме качи.
– Абе – вика – ти не си като другите, такъв като те гледам поп ли си, владика ли си?
Викам:
– Нещо подобно съм. Не му казвам точно.

Искам да обобщя. След като минат тези работи да ни чукат в материята, ЗАПОЧВАТ да ни чукат вече в БОЛЕСТИТЕ. От лекото удряне на пръста докато те хване СПИН, РАК и продължаваш да се чудиш защо. Значи НЕЩО БЪРКАШ, нещо НЕБЕТО НЕ Е СЪГЛАСНО! То ти е правило 1 път, 2, 3, 4, 5 пъти ЗАБЕЛЕЖКА. Както на един наш приятел – правило му е десетки пъти забележка да НЕ БЪДЕ толкова СТИСНАТ. А не бъде такъв скъперник. Пари има много. НИКЪДЕ, ни един лев НЕ Е ДАЛ, на кучето няма да даде.

Едно куче отвън имаше бездомно, имам един приятел, които много обича животните, той купи на мене вегетарианска пица, на него такава със месо, защото още ядеше и не кучето, а 3лв едно парче пица. И жената, която беше на павилиона, гледа, че сме двама и вика:

– За кой е третата пица?
Той вика:
– Ами за кучето.
Тя ни изгледа странно и мисли: „Сигурно са ненормални”. Ама даде ни парчето, той го даде на кучето. Значи имаш възможност, нахранваш го в крайна сметка.

Намислихте ли си въпроси?

Question:
Какви са критериите за Справедливост? И как това е справедливо, а това не? Вие донякъде ги засегнахте кое как става, може би с мъдрост, може би като те бият повече по главата, нали трябва да се замислиш, ако е по-малко и се замислиш по-навреме по-добре.

Георги:
Ако се сетиш по-рано е по-добре. Напоследък гледам, идват хора при мен и гледам.
Оня ден една жена идва и вика:
– Знаеш ли как ЛЕКО вече и приятно ми върви ЖИВОТА, защото ЗАПОЧНАХ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМ точно с тези работи, които ГОВОРИШ. Преди да го ПРИЛОЖИШ –  НЕ МОЖЕ!

А и трябва да СЛУШАШ в крайна сметка СЪВЕСТТА и СЪРЦЕТО СИ, но фактически и ДА ВИЖДАШ НЕЩАТА на този човек кое и как е. И ако помагаш на човек, да ПОМАГАШ на човек, който НАИСТИНА СЕ НУЖДАЕ и той да е СВЕСТЕН човек. А НЕ ИЗОБЩО ДА ПОМАГАШ на човек, който.. виж аз не бих наливал пари.. да кажем уважавам много всички религии и всички секти и всички учения, с изключение на терористичните. Те водят към Бога, духовни организации, духовни течения и т.н. и религиозни, каквито ще да са, за мен е едно и също, аз съм НАД ТЕЗИ НЕЩА, много ВИСОКО, много далече от тях. Но аз НЕ бих наливал пари в една такава институция като православната църква дали гръцката, или нашата, която борави със много средства и още да и давам, няма смисъл. По-добре да се дава на други организации, които наистина ИМАТ НУЖДА и необходимост, дори на една еко организация да даваш, защото аз знам, че.. казвал съм го и пак ще го кажа, ако във едно далечно селце, където има десет бабички, дядо поп е на една заплата, тя е средна заплата, като на всички, той няма как да се оправи, ДА НА ТАКЪВ ДА МУ ПОМОГНЕШ. Освен това, СИНОДА НИЩО НЕ МУ ДАВА на него, не може да оправи и църквата и двора.

Обаче към големите манастири ТЕКАТ много средства, още има много вярващи, много богомолци, които отиват и ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НАЛИВАТ МНОГО. И понеже знам някои неща, че тези служители живеят ОХОЛНО и добре, а НЕ ВСИЧКИ са отишли там само от ВЕЛИКА ВЯРА към НЕБЕТО.Повечето са отишли да станат чиновници, ЛЕКО ДА ИМ МИНЕ ЖИВОТА, приятно и фактически да не се изпотят така да се каже. Да не полагат усилия, да не отиде да работи на полето, а да отиде да изпее, две молитви и една проповед и всичко е точно. И особено храмовете в големите градове са богати и по принцип нашата православна църква е също МНОГО БОГАТА. А някой ми каза, че гръцката църква е по-богата от нашата. В момента Гърция е закъсала, нали? Но гръцката православна ЦЪРКВА е ПО-БОГАТА от самата ДЪРЖАВА. ИМА МИЛИАРДИ. Това ми го каза някой, не се сещам кой. Така, че на такива неща ТАМ НЕ СЕ НАЛИВА. Можеш да отидеш да дадеш някаква помощ там, но не и да отидеш..

Значи един богаташ  дойде при мене и ми вика:
– Аз съм направил един храм, частен дворец.
– Добре, защо не дойде да ме попиташ как се прави църква, да направиш едно параклисче – малко, кръгло, куполно, НОВО. Това е новия храм, който е. На Господ му омръзват тези храмове, то има нови храмове. И НЕ ВЪТРЕ В ХРАМА Е БОГА. БОГА Е НАВСЯКЪДЕ! Ние ЖИВЕЕМ В НЕГО, това е всичко, което е видимо и невидимо, това е Бога и природата включително. Значи, ДАДЕ толкова ПАРИ за НИЩО, можеше да ги дадеш за нещо друго. НЕЩО, КОЕТО Е ПОЛЕЗНО ЗА ОБЩЕСТВОТО. Да прокараш един водопровод от някъде – 5км с тръби от неръждавейка и ДА ИМА МИНЕРАЛНА ВОДА за едно селище, за един квартал, защо не го направи? Отиваш в съвета и казваш, аз ще го направя от тука до тука, ще прекарам вода. Точно толкова, колкото даде 50 или 100хил. евро за това.

ТАКА СЕ ПРАВИ ЗА ЦЯЛОТО, за да има полезност. А не, че в неговия двор и в неговата църква, кой влиза в неговия двор или в неговата църква. И той мисли, че ще се СВЪРЖЕ С ДУХА! НЯМА ДА СЕ СВЪРЖЕ!

Наскоро бях на едно такова „свято място“ и Господ НЕ ИСКА ДА БЛАГОСЛОВИ ЦЪРКВАТА:
– Синко, колкото е благословена, стига.
Викам:
– Тате, дай да я благословим и да пуснем един специален ДИАМАНТЕН ЛЪЧ. Това е вътрешна работа, между мен и Небето, обаче това са СПЕЦИАЛНИ БЛАГОСЛОВИИ, които имат друга вибрация, друго нещо.

Просо си говорим като семейство, не искам да ми вярвате, обаче Господ ми ОТКАЗА. Вика:

– Колкото са я благословили поповете и дядо владика – стига. Да, наоколо местността и региона ще го благословим.

Този моят приятел, който беше със мене знае за какво става въпрос и вика:
– Дай да благословим този храм е от няколко години и тука цялата околност.
– ДА ОКОЛНОСТТА ЦЯЛАТА ЩЕ Я БЛАГОСЛОВИМ, заслужава по принцип, но този храм – колкото е благословен от църквата, толкова. НЕ МУ СЕ ПОЛАГА директна Благословия от Небето и от Господа, т.е. от Генералния щаб. Генералният щаб отказа.

И той понеже знае, че имам връзка с Генералния щаб и вика:
– Тука да го направим. – Викам:
– Да, ама не. Казах му, в прав текст му казах защо. Но на други места където тръгнеш, невзрачно едно такова, Бог вика:
ДА! Ето това параклисче е правено от ЧОВЕК с ЧИСТИ ЧУВСТВА, с ЧИСТИ МИСЛИ, бил е в Германия, дошъл е специално тука да го възстанови. Едно параклисче там в едно градче, от нищо, нямало е и основи, прави го, струва го, мъчил се човека. Да, още не е осветено, беше направено. – Вика – БЛАГОСЛОВИ ГО АЗ ЩЕ ПУСНА ДИАМАНТЕНИЯ ЛЪЧ. Силвина даже го снима на телефона, ЛЪЧА, когато го пусна от НЕБЕТО, в момента на пускането. Това не са просто приказки, но както и да е.

Има неща, които човек не ги вижда, не може да ги разбере..

Silvina:
Относно СПРАВЕДЛИВОСТТА си мисля, че те с ИСТИНАТА са много свързани и ако човек се научи да разпознава кое е истина и кое не, тогава той е справедлив. Новите деца са справедливи и те негодуват неслучайно към неща, които те приемат като несправедливи и неправилни, защото те имат много ясно чувство към истината. Много точно разпознават кое е ИСТИНА и кое ЛЪЖА. Сега се сетих за един случай, за неща, които възбудиха моето чувство за справедливост, за едно момиче от Добрич, което няма пари никакви, бяхме там, имахме също беседа, обаче казва:
Ето донесох ви фурми, стафиди, прашец – каза – нямам друго, нямам, останала съм с 5лв. до края на месеца, но ето имам нещичко, все пак и аз да допринеса. И Принципа на Справедливостта работи, наистина работи чрез хората, независимо дали си даваме сметка за това или не. Но, отивайки там трябваше да платим за залата, нещо от рода беше 60лв. на час и това щяха да бъдат доста пари за нас, но така или иначе бяхме там и щяхме да ги платим, обаче се появи една жена, която каза:
– Аз ще платя. И на следващия ден аз се сетих за Радостина и казах:
– Ето, значи сега тези пари не ги дадохме, но може да ги дадем на нея и тя ги прие с благодарност и справедливостта беше възстановена. Но наистина – чрез хората.

Имаше такъв пример и вчера в Плевен, една приятелка, която живее със 100лв. на месец като гледа двете си дъщери, живее от помощи, защото едното момиче е болно. Казва:
– Искам да се чувствате добре, да сте в хубав хотел и т.н., нещо което не сме искали от нея, но беше платила над сто лева за един много скъп хотел в Плевен, за да сме ние там. И всъщност, споделяйки това нещо с наши приятели, той е един много известен футболист и треньор, който беше дошъл на беседата от София и той каза:
– Аз тези сто лева искам да ги дам. И той ги даде и после ние минахме, дадохме ги и на нея и нещата отново бяха възстановени. Но наистина чрез хората. Този Принцип работи.

Георги:
– Действа чрез хората и чрез приятелите, това е изключително важно.

ПЕНТАГРАМ

Question:
Какво означава звездата с това?

Георги:
А това е ПЕНТАГРАМА. Учителят има една беседа Пентаграма 15 – 20 страници, аз съм в тази книга съм написал също за тази Звезда. Какво означава това? Пентаграма е познат още от времето на Орфей, а знаете Леонардо да Винчи е дал ЧОВЕКА като ПЕНТАГРАМ и пентаграма е известен от Учителя. Това е кръста, ама ВРЕМЕТО на КРЪСТА ВЕЧЕ МИНА, 2000 години стига толкова, но КРЪСТА е ЧОВЕКА, който е нестабилен, отдолу човек е стъпил само на ВЯРАТА, ама на сляпата вяра. На него му го говорят от преди 1000, 2000 години в какво го карат да вярва. Ама сега новите не искат това, искат: “Аз вярвам, защото знам!” Сега ще говорим за едни неща, които говоря през последните четири, пет пъти, които за обикновеното човешко съзнание и затвореното канонично, те сигурно ще ме отлъчат от църквата, разбира се, но тяхна си работа. Петолъчната звезда е ЧОВЕКЪТ В ДЕЙСТВИЕ И В РАЗВИТИЕ. Това е мислещият човек, това е НОВИЯ ЧОВЕК, който върви. А КРЪГА означава ХАРМОНИЯ. Значи, ако е само петолъчка може да кажем, че е и звездата на американците, социалистическата звезда и звезди, където има по света. ЩОМ Е В КРЪГ, това е Пентаграма, това е Хармония. Хармонията, която е НЕБЕСНА, тя е ДУХОВНА ХАРМОНИЯ и вътре – ПЕТТЕ ЛЪЧА.

Петте лъча означават ПЕТ ДОБРОДЕТЕЛИ. ПЕТ ВЕЛИКИ ПРИНЦИПА върху които съществува Вселената. Ако ги няма тези принципи Вселената няма да съществува. Първият принцип е ЛЮБОВ, вторият принцип е МЪДРОСТ, третият е ИСТИНАТА, СПРАВЕДЛИВОСТТА и ДОБРОДЕТЕЛНОСТТА или ДОБРОТВОРЧЕСТВОТО. Това са петте лъча. Горе вече се досещате кой лъч е, по времето на Учителя, което е преди 100 години на гроба му има ей такъв голям пентаграм, които е от бял мрамор. То не е и гроб, защото няма нищо вътре, той се е телепортирал, обаче градинката на Учителя, където се води. И добродетелите са изписани на звездата отвътре. После ще говоря за трите черти, аз съм написал 10 значения на трите черти, ще кажа някои.

Значи, ЛЮБОВ – ГЛАВАТА! МЪДРОСТ – ЛЯВА РЪКА! ИСТИНА – ДЯСНА РЪКА! СПРАВЕДЛИВОСТ и ДОБРОТВОРЧЕСТВО – КРАКАТА! И когато ти се чукне единия крак, ако си се спънал, веднага трябва да разбереш: „О, сбъркал съм нещо или със Справедливостта или със Добротата на човека.” Ако си удариш едната ръка, или си я изкълчиш: „Или не съм достатъчно Мъдър, знаещ, или пък Истината куца.” И вече ако си чукнеш главата там е Любовта. 

Какво означават ТРИТЕ ЧЕРТИ?

Това е така нареченият ТРОИЧЕН КОД НА ВСЕЛЕНАТА. Тази Вселена се състои от ТРИ ВСЕЛЕНИ. Тя Вселената е огромна, ама вътре като матрьошка има три вселени. Значи най-голямата Вселена е Божествената вселена, най-умната, най-хубавата. Следващата Вселена е Духовната или Ангелската вселена, където живеят ангелите. И тази тука е Човешката вселена, където ние живеем, тя е най-простата, така да се каже най-леко неприятната и най-нехармоничната, това е дуалния свят. Ето може да видите, че средната Вселена е Божествената, тъй като е най-голяма и другите две са отстрани. Но това са и трите принципа – Любов, Мъдрост и Истина. Тези на лъчите са пет, а тези са три. Любовта е Божествената вселена, Мъдростта е Ангелската вселена и Истината е Земната вселена, защото ние така работим, така живеем. Така, освен това, когато ме питат поповете: “Защо не носиш кръст, а носиш това?” Викам: “Аз кръста го нося, ама вие не го виждате.” Я да видим средната и отстрани тези двете, какво ще стане – кръста. Ама кръста е кръстопът, ДУШАТА ЗАЦИКЛЯ, КРЪСТА вече е БАРИЕРА за ДУШАТА. До 2012г. кръста беше разрешен. Аз съм написал във “Великия трепет”, лично Господ ми е ДИКТУВАЛ, това, което съм написал. И той вика така:
– Синко, АЗ ВИ ВОДЯ към Щастие, Светлина, Радост и Живот, а вие ме изобразявате полумъртъв на кръста – особенно католиците и казва – хубаво ли е? КРЪСТА Е СИМВОЛ на СМЪРТ и СТРАДАНИЕ! До кога ще продължавате да го уважавате и боготворите? Аз го разреших като ритуален знак на земните жители 2000 години само защото те искаха да бъде СВЯТ. За МЕН НЕ Е! Все едно всеки ден те бият и ти показват пръчката или камшика и викат:
–  Целувай камшика, много е добър.
Виждате ли какво е кръста, аз не говоря приказки, аз знам, че е така. Ето мен. Ако е сляпа вярата на поповете, ще кажат:
– Абе кръста, ти защо носиш пентаграма?
Чакай малко бе моето момче, АЗ ВЯРВАМ, ЗАЩОТО ЗНАМ и понеже Господ ми каза, символ на смърт и на страдание. Много са загинали разпънати на него, едни заслужено, други незаслужено. Но стига толкова, 2012 година кръста престава да важи, той НЯМА нито СИЛА, нито нищо. От всички църкви трябва да отреждат кръстовете или да сложат пентаграм или да сложат хармоничния знак на Вселената – чисто и просто една сфера, нищо друго. Сфера. И тогава ще се обединят всички религии, защото ВЯРАТА ОБЕДИНЯВА ХОРАТА! РЕЛИГИИТЕ ГИ РАЗДЕЛЯТ!

По този начин, както са трите черти, ТЕКАТ ЕНЕРГИИТЕ В ТЯЛОТО! ШЕСТАТА раса идва като текат ТРИТЕ вида енергии. ПЕТАТА раса – средната не работи. На четвъртата средната не работи, значи БОЖЕСТВЕНАТА енергия НЕ РАБОТИ! Работят само страничните и ти не можеш да си използваш 100% капацитета. Колко използваш? 33 и 33 = 66, ама тия 66% са странични, а централната е 33 плюс единия ЗЛАТЕН процент, когато Господ ти отваря третото око и ТЕ ПРАВИ СВЕТИЯ. ПРАВИ ТЕ ПРАВЕДНИК, това е. Това са ТРИ ДВУПОСОЧНИ ЛЪЧА, които СВЪРЗВАТ ЯДРОТО на ЗЕМЯТА с НЕБЕТО! Сега, още няколко значения имат трите черти, аз съм ги написал, а и ред други значения имат. Но в общи линии разбра какво е Пентаграма. Пентаграма е символът от 2012 година на 21-ви век и на третото хилядолетие. А то е още от времето на Орфей и Учителянавсякъде го е дал и всички от бялото братство го носят, носят само че стария пентаграм, стария пентаграм е празен отвътре и няма трите черти. Трите черти не е нов знак, той е на хиляди години. Значи на рода Дуло, на прабългарите и на Бог Тангра вие сте видели този знак, който е три черти, но средната е V. Господ какво ми казва:
– Синко, само ще събереш материята с Духа, това V е разделение, ние вървим към ОБЕДИНЕНИЕ. – Какво направих аз? Събрах ги и станаха трите черти.  – Тези три черти ще ги сложиш на Пентаграма.Това е цялата философия, за да бъде Действен и Мощен.

Пентаграмът ти не знаеш каква МОЩ ИМА и КАКВА СИЛА и е бедна човешката фантазия. Обаче, като го носиш, ако си добър човек всяко едно ДОБРО ДЕЛО ще ти го УВЕЛИЧИ 10 пъти, ако само излъчиш една лоша мисъл, ще ти се върне, така лошо ще те чукне, че ще се зачудиш защо. Защото ТОЙ УСИЛВА НЕЩАТА. Силвинка носи златен пентаграм, като го закачи първия път, тя ще разкаже какво стана.

Silvina:
Да, аз преди много се гневях и при поредния изблик на гняв, започна да ми гори тука, където е пентаграма, ама направо стана червено петно и пареше. И аз разбрах, нали?

Георги:
Бях я предупредил, ако не я бях предупредил – нищо. Аз казах:
– Виж какво като сложиш пентаграма просто внимавай. Ама как? Внимавай в отношенията си с хората, просто бъди свестен човек.

Silvina:
Но много хора се страхуват от пентаграма и затова не го носят. А аз разбрах, че то е начин човек ускорено да се развива, да изчисти гнева, да излязат тези негативи от него. Това става ускорено просто и не е нещо от което да се плашим.

Георги:
Кажи за Бончо. Имам един приятел, който е много упорит. И сега той ме гледа, че нося пентаграм и вика:
– Георги, ще ме уредиш ли един пентаграм. – Викам:
– Обърни се към Силвина, тя ще те уреди.
Те са сребърни, хубави, прави ги един чист човек, грешка няма. Вече той е направил сигурно хиляди. Даваме му един пентаграм. А той обаче е със съзнанието си.. (тираджия е бил), сега има едно заведение голямо колкото залата тук. И го слага и вика:

Най-напред почна да ме цепи Главата – БОЖЕСТВЕНИЯТ елемент – ден, два, три, после ми е некомфортно, чувствам се болен.
Обаче се обажда не мене и аз викам:
– Слушай, ако можеш издръж, ако не, сваляй пентаграма.
– Не. Ей две седмици – вика – ме направи луд, не мога да спя, нито да ям, нерви, глава – обаче издържа – На третата седмица се почувствах Бог, ЛЕКО МИ, ПРИЯТНО МИ Е, Света ми изглежда по друг начин. – Викам:
– Защо? Ами защото пентаграма ти е изчистил всички негативни програми, всичките глупости, всичките болести, всичките лошотии, които си имал, ама за да ги изчисти, естествено, че няма да ти бъде комфортно, естествено, че ще ти бъде зле. Обаче, евала, за първи път го виждам, защото друг издържи един, два дена и го сваля. Tози човек издържа докрай и сега вече си го носи непрекъснато, а сега вече е по друг начин. Но човек, разбира се, може да го сложи като види, че не му е комфортно може да го свали и пак, вече да си променя мисленето, да си променя стереотипа на мислене, на чувстване, на начин на живот и тогава вече като дорасне може да го сложи, но ако е такъв като Бончо, твърд като него – слага го и кара докрай, а такива има няколко човека, но специално него го държа две седмици, другите ги държи по три четири дена. Викам:

Бончо, не искам да ти кажа, че си бил много грешен, защото това звучи грубо, ами си бил много енергийно замърсен, нали?
Той вика:
– E, много нежно ми го каза, да.
Иначе бих казал много си грешен, толкова грехове си правил и сега е ясно, че те излизат. Kато излизат, ще излизат със мъка, те не могат току-така да излизат.

Така горе-долу разбра ли за пентаграма? Ако искаш пентаграм можеш да го носиш ти специално, но ТОЙ ЩЕ ТЕ ПОДСЕЩА ЗА НЯКОИ РАБОТИ, ако ги правиш така да се каже неправомерно и тогава да знаеш, че можеш да се коригираш. То не е толкова опасно да се носи, макар че дори в инструкцията пише.. този които ги произвежда, той дава сертификат, той е известен златар, майстор от Стара Загора. Може и сребърен, може и златен, кой каквото иска. Аз нося сребърен, а това са трите златни черти на него. Малко е по-различен, защото иначе има сребърен със сребърни черти, този е големия.

РАЗМЕРИТЕ СА ВАЖНИ.  Значи БОЖЕСТВЕНИЯТ е НАЙ-МАЛКИЯ, той е 19мм. Другия СРЕДНИЯ е 28мм, 8 и 2 прави 10, 10 е число на мъжкия и женския принцип и на Бога, то е Число на ХАРМОНИЯТА. А ГОЛЕМИЯ е 3.14 – това е Човешкия Пентаграм – най-големия, фактически за тази Вселена – материалния –  31.4мм. И аз го нося, на пръстена ми е 19мм – сребърно златен, този е 31.4мм (на врата), той е най-големия пентаграм. И разбира се, средния е, може би, най-добър за носене – ДА ОМЕКОТИ ЧОВЕКА – 28 – две е меко число и осем е новото число на Земята, числото на безкрайността като го сложиш хоризонтално и на Новото небе и Новата земя. Старото число на Земята е било 7, НОВОТО е 8 от началото на миналия век. Значи 2 и 8 са меки числа, фини, те са женски числа. Докато единицата е твърдо число,  седмицата е твърдо число, петицата е средно – горе е квадрат, долу е кръг, като се допълни.

Question:
Сънищата и смъртта в едно измерение ли са?

Георги:
Не съвсем, в доста различни измерения са. СЪНИЩАТА ни ОБУЧАВАТ има сънища, които не са важни, те са сънища за РАЗТОВАРВАНЕ на нашите енергийни тела и най-вече на физическото тяло, за да почива. Но има и сънища, които са ПРОРОЧЕСКИ сънища. Ние обикаляме Вселената на сън.Дали знаем или не знаем като се приберем, то обикновено се изтриват отгоре тези неща. Всеки един ще започне да прави така наречените АСТРАЛНИ ПЪТЕШЕСТВИЯ на СЪН или полу-насън. Има време до тогава. Защото много Духовни хора НЕ СПЯТ. Те спят или по два, три часа, четири, през останалото време им минава като медитативно състояние.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview