0

ЖивоТворящо Слово

18.00лв.

Мощен заряд от Любов, Творчество и Хармония, достигащи до дълбините на всяка човешка душа!
Предадени лично от сакралния свят на Георги Изворски!

Този комплект включва:

Книгата АЗ И ПИКАСО – 208 страници
Есенциалната книжка ВЕЛИКАТА БОЖЕСТВЕНА ПРОМЯНА –  37 страници
Три кръга на ХАРМОНИЯТА – лилав, розов, зелен

ЖивоТворящо Слово е една запомняща се словесна Истина, която отваря вратите на сърцето и отключва потенциала на човека да твори и изявява най-доброто от себе си.

АЗ И ПИКАСО е второ, преработено издание на изключителната автобиографична книга “Аз… и Пикасо” – Наръчник на Tвореца. Написана с Любов, Човечност, Стил и Дух, с обичливо чувство за хумор, абсолютно задължително за човека на Духа, “Аз… и Пикасо” ни въвежда в една истинска Творческа Работилница на Живия Живот, на Огъня, в който горят истинските Творци.

Творецът Димитър Казаков – Нерон в един напрегнат ритъм на живот и творчество обменя идеи, мисли, чувства и дела с Учителя Георги Изворски. Общуването им се превръща в сплав от Дух, Изкуство и Култура. Духовните идеи се въплъщават в Образ и Слово в картините на Казака и поезията на Извора.

Георги Изворски предава точно и неподправено словото и изказа на големия художник Димитър Казаков – Нерон, като очертава характера и живота на тази изключителна нестандартна личност.
Същевременно ни се дава възможност да надникнем и да видим част от Пътя на Живота на Земята и проявлението на Духа при Георги Изворски, директно от Извора.

ВЕЛИКАТА БОЖЕСТВЕНА ПРОМЯНА носи своята осезаема вибрация и предава мощното Послание за Спасение и Продължение на човешкия свят.
Тази Велика Божествена Промяна има своите разумни правила и ние, човеците, сме длъжни да се съобразим с тях. И ако досега не сме знаели, то вече знаем.
Ако досега сме били изгубени, вече не сме. Ако досега сме сънували, време е да се събудим.
Голямата Промяна иде!
Новото иде, за да даде живот на Добродетелите и да постави всяко нещо на мястото си:
Духът да бъде преди материята!
Бога да бъде в сърцата на хората!
Любовта да бъде Единствената Реалност!

КРЪГОВЕТЕ НА ХАРМОНИЯТА с трите лъча отразяват най-мощната Съзидателна Енергия на Твореца – тази на Троицата. Неслучайно са поставени във всички мегалитни светилища. Те съвършено хармонизират енергията на дома, действат пречистващо на човека и неутрализират негативните енергии около него. Освобождават влиянията – ментални, астрални, геопатогенни, радиоактивни, електромагнитни. Напълно заслужено са наречени биостимулатори, защото повдигат с положителните си енергийни вибрации заобикалящата ни среда.

The Circles of Harmony are created according to the sacred geometry and cosmic proportions. On their backs is a prayer from the Divine Word, which increases their influence:
FOR SPIRITUAL POWER - PURPLE - The fiery prayer
FOR LOVE AND HARMONY - PINK - Message to the Spirit of Divine Love
FOR HEALING - GREEN - Prayer for Healing

Отворете сетивата си за Невидимото и приемете Светлината в съзнанието и ума си чрез това ЖИВОТВОРЯЩО СЛОВО, наситено с Огън, Истина и много Любов!
За да изгреят във всеки дом, Любовта, Мирът, Хармонията и Истинският Духовен Живот!

-
+
Share
en_US
Cart Overview