Silvina:
Казаха ми за днес, приятели, че ще бъдем сто четиридесет и четири човека в залата и поискахме точно толкова столчета. Тъй, че. Всъщност те са сто и четиридесет, вероятно е да дойдат още четири човека или пък ние, които стоим прави – не знам, но нищо не е случайно.

Слава на Бога, че сме се събрали, на Светлата Сила, на Твореца.
Нека бъде благословено, осветено това събитие.
Нека всеки от нас получи най-доброто за общото Благо.
Благодарим ти, Господи!
Слава тебе!

Аз първо да благодаря все пак на Георги, че е до нас, че е с нас.

Георги:
Че, оставих морето, бях на почивка, и дойдох. Това искаше да каже, ами кажи го. 

Silvina:
Почивка, много относително казано, нали? За нас почивка, общо взето, няма. Където и да отидем, срещаме хора или те отнякъде се появяват и така. Но Словото Божие е основната дарба на Георги и основната задача. Така, че много си е на мястото да бъде тука с нас, не на морето. Така мисля аз. 

Понеже доста се засилва енергията, когато започнем работа, виждате на последните срещи винаги се случва така, че от тая силна енергия хора, които не са все още пречистени, които не са свикнали с тази силна вибрация, все има някой, който припада. Заради това ми се иска да започнем с една молитва, която е всъщност основната молитва, с която аз работя за пречистване на кармата на хората, наистина на много хора. И ми се иска да я кажем всички заедно, защото груповата енергия може да направи наистина чудеса.

Скоро имахме молитва за Сибир, за пожара там, и резултатите не закъсняха. Тоест, от всичко, което следях, от събитията там се виждаше, че има развитие. Тоест, дойде дъжда, дойде и справянето на правителствените служби, които гасяха пожара. Та искам, с ваше съгласие, тази молитва няма да е само за нас, които сме тук. Голяма част от нас нямат нужда от тази молитва, отдавна с тях е работено, пречистено е всичко. Ще я кажем и за други хора, на които според Божията Воля да им бъде помогнато. Тези други хора са всъщност други души, които най-вероятно предстои раждане на такива души, дето ние ги наричаме кристални деца, деца от Новата раса, те са горе и чакат прераждане. Може и да са тук на земята, но това е може би последната група, с която имаме да работим, с която аз индивидуално работя вече почти година става за този нов егрегор на Светлината от души, на които всичко е пречистено и на които се помага все повече и повече с всеки изминал ден.

Но, вчера един приятел дойде на гости при нас и разбрах, че явно в един момент ще трябва да се включи групова енергия, за да може да завърши този процес на всепречистване. Така, че с ваше съгласие, да започнем с това, за да ни бъде след това на всички и леко, и приятно, а и да си свършим основното, което е за днешния ден. Аз ще я казвам, а вие наум или на глас я казвайте след мене, който желае.

Господи Боже, Татко Вседържителю,
Творецо на небето и земята,
of all visible and invisible!

Молим Теб, молим и всички Светли Духове
от ангелските йерархии, от Христово, Божествено и Всемирно Съзнание
и всички природни духове,
да ни бъде всеопростено, че сме нарушили Божествените,
Природните, Космическите, Духовните, Общочовешките,
Морално-Етичните, Нравствените, Земните и
Жизнеутвърждаващите Принципи и Закони.

Молим те, Господи, освободи всички привлечени кармични товари,
дълбоки кармични причини и патологии свързани с тях,
прекъсни всички връзки и нишки, които ни свързват с духове,
същности, егрегори, които не са светли.

Господи, възстанови Съвършеното ни Здраве, Мир и Хармония.
Благослови и освети делото ни и всичко около нас.

Благодарим ти!
Слава тебе!

Амин! Аум!Аумен!
Амин! Аум!Аумен!
Амин! Аум!Аумен!

Господи, нека тази молитва помогне и на всички други души,
на които трябва да бъде помогнато според волята ти.
Аумен!

Ако имате дечица, ваши деца, за които също искате да бъде помогнато, помолете се за тях.

Господи, нека бъде помогнато и на моите деца
за Изцеление, Просветление.
Аумен!

Георги:
Е, приятели, да отдадем Славата, която се полага на Всевишния, Всемогъщия, Вселенския разум. Колкото и да даваме Слава, не може да му дадем тази, която Той заслужава.

Колкото да му даваме Обич и Любов, наистина не можем да дадем това, което Той заслужава. Защото в крайна сметка всеки един от нас е едно малко пламъче и в сравнение с Всевишния, когото за краткост го наричаме Бог, ние сме една запалена клечка кибрит, в сравнение със слънчицето.

Слънцето срещу една клечка кибрит, която гори. Хубаво сравнение и най-важното, че е точно. Но когато вече запалена, не изгаря. Тя е вечна. И само засилва пламъка си.

Какво излъчва всяко пламъче, което е подобно на слънцето? А слънцето е иконата или най-приемливия образ на Отца и на Бога. Искаме ли да видим Бог, поглеждаме слънцето. Всички други икони, дето са в църквата и така нататък, не го отразяват точно и пълно. Всяко едно пламъче и най-малкото, Го отразява и Го съдържа в себе си. Защо? И клечката кибрит излъчва Светлина и Топлина, слънцето – също.

Светлината и Топлината заедно създават Любов. Това е! Всеки един от нас е една капка Любов. Тая капка става океан, защото и океанът е направен от капки вода.

И най-важното е, че когато сме в тоя океан трябва, да се чувстваме едно цяло с Него. Не е много лесно, наистина, човек да пригоди съзнанието си към колектива, към Цялото, а щом го приобщи към това и го пригоди, и го адаптира, той веднага се адаптира и към Вселенския Разум, който е една прекрасна Разумна Сила, която прави всичко Абсолютно Съвършено.

Всички несъвършенности се дължат на първобитните човешки качества, пороци и първобитния човешки ум. Да не го обиждам, или „елементарния“ да кажа, с други епитети.

Човек трябва най-напред да повярва, че Невидимият Свят е тука и съществува, дори без да го вижда, без да го усеща, нищичко. Как става това?

Седим в една затворена стая, не се вижда от прозорците това-онова, но вътре влиза въздух свеж. По едно време идва един юнак и казва:
– Абе, знаете ли, че тука наоколо има една гора?

Отваряме прозорците, ама ние не можем да видим гората. Гората пречиства въздуха и прави всичкото, ама за нас още е невидима. Защото нямаме това отворено зрение. Когато дишаме тоя свеж въздух: „Абе, има нещо, да!“ – „Защото има гора. Това е невидимия свят, който ни помага и който прави нещата!“. Но по-нисшите съзнания, които са елементарните или обикновените и най-обикновените, които са, те не могат да усетят нищо. Защо? Защото

просто животът ги е погълнал и ежедневните радости, неволи и проблеми са ги откъснали. И те не могат да усетят, че наистина има нещо.

Даже тоя въздух, който им се подава, чрез който живеят.
– Ами, въздух! – Ама дали е в града, или селото, или край гората – не се интересува.
Ама ето тия Невидими същества пречистват нещата и ги правят по-добри.

Това е първото нещо – да започне човек да вярва и след това ще започнат да му се дават и такива неща, докато се стигне до чудесата, които ще стават пред него.
Но за да тръгне по тоя път човека, всичко е у него. Той има Ум, който трябва да стане Разум, Сърце и Воля.
Тоест, има физическо тяло, което върши волевите действия на човека. Това е целият комплекс – Мисъл – мисъл има и сърцето. Сърцето е Чувство повече отколкото мисъл, но и то мисли и Волята на човека. Трите основни инструмента, които са абсолютно съвършени. Само, че човек трябва да знае да работи с тях.

Ако влезеш в работилницата на един майстор – той дали е автомонтьор, или се занимава с правене на мебели – няма значение, той има всички видове инструменти. Обаче, влиза един некадърник и започва да се чуди. Оня му казва: „Това е за това!“ – не може да работи с тия инструменти. Още не е дорасъл, не му е ясно.

Спомням си, бях на гости в едно село, и минава тоя, който изкарва селските кози и овце да пасат. Мургаво момче. На едната ръка нямаше два-три пръста, бяха отрязани до някъде. И аз го виждам, че трудно държи една баничка и една боза. И с който бяхме от селото вика:
– Виждаш ли това момче? С това кара до утре.
– Как бе? Една баничка и една боза?
– Толкова му плащат, за това че пасе.
Викам:
– Гледам го, че няма пръсти. Не взима ли някаква пенсия, помощи?
– Не бе, не му дават от кметството.
Викам:
– От какво е?
Ами вика:
– Дали го да учи занаят в една дърводелска работилница и ония какво са гледали, пъхнало си момчето пръстите и веднага ги отрязало.
Значи, това момче е за пастир, и би следвало веднага да тръгне да гони овцете и козите по баирите, но не е за технически познания. Той няма тая култура, може да се каже, тоя ум за нещо по-висше. Най-много може да кара колело, мотоциклет не може да кара, не може да се справи с него. За кола – да не говорим. А за самолет!

Ще ви кажа нещо интересно, което получих оня ден като информация отгоре. Това е бонус, нали, защото всичките сте дошли. Винаги казвам по едно нещо ново, което не може да се прочете никъде в окултно-езотеричната литература, но е така. И аз не го знаех. И оня ден, беше на пети август, някъде към седем-осем сутринта, и отгоре ми казват, че от днеска, викат: „Започва вече явно разделението на степените на съзнание“. Отгоре терминът беше точен „ЕТАЖИРАНЕ НА СЪЗНАНИЯТА“.
А? и аз не знам. Изворски не е толкова умен, на него му казват.
Умът е да се справяме в материята, а Разума – да се справяме с интелигентността, тоест с духовността. Разумът ни е даден, за да бъдем духовни, а ума – как да пием вода, къде да седнем, къде да отидем – живата и гъстата материя.

Казвам:
– Какво е това етажиране на съзнанията?
И отгоре ми казват:
– Ами, етажиране, отделни етажи. Съзнанията започват да се разделят вече много ясно, но тоя процес ще продължи деветнадесета, двадесета, двадесет и първа, двадесет и втора година, защото то е на цялото земно кълбо, те трябва да бъдат етажирани.

Как става това?
Най-елементарните съзнания, които са хора, които – храни се, тоест живее, за да яде, не яде, за да живее и да върши нещо и да върви, дори и себе си да издига. Те просто не знаят на първия етаж за какво живеят и за какво са дошли. Те просто биологират или вегетират, както и да го кажем е все вярно. Но те нямат някаква цел.
Както дядо Пешо от село Чуковезене, Драгоманско, който ми е приятел. Има една каруца, една кобила. Впряга я сутрин, кара, отива – дърва на тоя, на оня разкарва, плащат му вечерта. Пет, десет, петнадесет лева изкарва, отива в кръчмата – три гроздови с три шопски салати, отива ляга. Абсолютно всеки ден.
– Дядо Пешо, излизал ли си от Чуковезене?
– Не съм, бе Георги, не съм.
– Тогава ще те черпя нещо и ще ти разказвам. Какво искаш да знаеш?
Няма и телевизор, нищо, абсолютно нищо. Но е близо до природата. Да, така е. Обича си кончето, всичко си е точно, гледа го. И така му минават дните и нощите.
Вика:
– Айфеловата кула колко е висока?
Викам:
– Много е висока. Качвал съм се отгоре и се вижда целия Париж.
Пита ме ей такива неща.
– А морето колко е голямо?
– Ти не си ли ходил?
Вика:
– Ходил съм тука до нашия язовир.
– О, – викам – вашия язовир е сто декара, голям язовир е.
А морето?
Викам:
– По-голямо е от язовира.

Така. Такива човешки съзнания идват и си отиват. Те колкото научили, научили. Те трябва да научат просто отношенията с другите живи същества на това ниво. Отношенията. Да! Добри, свестни хора. Значи, първият етаж е такъв, втория и третия са такива.
Четвъртият вече е връзката между следващите три етажа.

Общо етажите са дванадесет. Започват да се определят отделните групи, които си отиват. И ще ги кажа така, малко по-общодостъпно.

Значи, патицата отива при патиците, гълъбът отива в ятото на гълъбите, овцата ще отиде при овцете. Обаче, като отива при своето общество и там има разделение. Значи, това са отделните реалности, отделни етажи.

Етажът е голямо нещо, но въпреки всичко да се прехвърлиш от един етаж на друг, може. Да ти порасне само съзнанието, да се отвори за духовното.

И така. И при овцете има агнета, шилета, овце-майки, ялови, овните се казват кочове и така нататък. Значи, има някакво разделение. И ако се погледне, се вижда тия групи, че имат и подгрупи. И когато си при яловите овци, трудно може… имаш друго отношение към тях, нали.
Когато си при агнетата и шилетата, има друго отношение, и особено пък при овцете-майки, които ще раждат.

Какво искам да кажа?
Всеки си отива в групата сега, докъдето му е дораснало съзнанието. А когато се мине шестото измерение, шестия етаж нагоре, от седмия, там вече не е фифти-фифти материята, а Духът става един, два, пет процента повече.

Затова казвам така, сега ще ви кажа технологията как е:
Първи, втори и трети етаж са елементарните етажи, при които разликата е много малка между хората. Те живеят обикновено, обзети са от материята абсолютно, не знаят изобщо, че има Дух. Някой може да ходи на църква, някакво вярване да има, ама това е толкова елементарно или някакво суеверие, но в никакъв случай не може да се каже духовност. Абсолютно в никакъв случай.
Четвъртото измерение вече разделя нещата, пето, шесто, седмо нагоре. Седмото вече – затова се казва седмото небе. Ама това са вече реалности. Седмото небе е друг вид. От там вече почва ИСТИНСКАТА ДУХОВНОСТ нагоре и кой докъдето дораства в духовността, се качва.
Значи, дванадесетия етаж това са вече посветените, просветлените или просветлените просветени. Те са на най-високо ниво, които са дорасли в Духа.
По-долните етажи продължават да растат нагоре.

Искам нещо да ви кажа и ще видите само след година, две или три, когато вече процесът набере обороти, тоя процес, ще видите каква огромна разлика има дори в едно заведение. Тука седи една маса, там седи друга, там седи трета. Трите маси са от различни групи. Едната ако е от петия етаж, едната от седмия, едната е от деветия етаж. И там се вижда нещо. Ако е от първия или втория етаж, хората – чалга, ядене на корем, месо, без да знаят, че природата в момента дава такива сигнали, толкова явни, че в крайна сметка ще се спре месото да се консумира на земното кълбо.

Вчера, както си седя отвънка под лозницата, и идва нашата бяла котка Белинда и мяука тревожно.
И Силвина вика:
– Какво мяука?
– Ми – викам – Ти не я разбираш, ама аз я разбирам. Тя казва, в момента убиват живи същества, вземете мерки.
Поглеждам и понеже съм бивш ловец и рибар, вчера е открит лова на дребен пернат дивеч и се чуват гърмежите от полето.
И аз викам:
– Да, пукат, вече се убива.
Но понеже животинския свят е абсолютно свързан, както и с човешкия, минералното царство също, и камъните знаят какво мислим. 

Минералното царство, след него Растителното, Животинското царство и Човешкото – всичко е свързано. Всичко е едно цяло, разберете ме.

Животните са по-сензитивни, по-чувствителни и веднага дойдоха да кажат.
И аз викам:
– Добре.
А Силвина вика:
– Ама нищо не можем да направим, просто е така.
Но кога се успокои животното и спря, иначе мяука тревожно, както и птиците издават тревожен сигнал, когато има нещо, или лисицата мине отдолу, те викат отгоре. Или каквото и да е животно има тоя сигнал. И тя казва така:
– Спокойно, Белинда, всеки ще си получи заслуженото от тях, които в момента убиват.
Всеки! Точно!

В новата си книга, която се казва „Звездна роса“ и ако Господ е съгласен, ще излезе след един месец, точно е описано, ама абсолютно точно, кратко, ясно и мощно. Това е. „Звездна роса за звездната раса“, защото само звездната раса, тоест от шесто измерение нагоре, ще се разбере.

Така. Какво да ви кажа? Значи

човек трябва да стане наистина праведен. Много добре знае кое не е добро и кое е добро, и дори да е в ущърб, когато върши добро –

да се лишава, да го ощетяват, да го ругаят, да го хулят – това е чудесно нещо, защото получаваш компенсация от самого Бога. Няма по-малко.
В това съм се убедил, както съм се убедил, че сега седя тука пред вас и ви го казвам.

Когато се оставиш, нека бъдеш хулен, нека те замерят с камъни, голяма работа. Бог на онези всичките им дава каквото им се полага, а тебе ти дава само бонуси и награди за това, че си изтърпял.

Скоро се возя с един, един ни изпреварва, газ, такъв, засича и той вика:
– Тази кола вдига двеста и четиридесет сега му разказах играта.
– Стоп! Двеста и четиридесет, да, обаче за какво му се ловиш на нисшия акъл. Той иска да те вкара в своята схема. И като те вкара, почва да черпи от тебе енергия и ти ставаш зле като него и болен като него. Защото той черпи от тебе. А когато му простиш, неговата енергия, която е, защото се обръща веднага от знак минус в знак плюс, неговата енергия става положителна и идва при тебе.

Затова,

когато благославяш, дори престъпник, мошеник, хайдук, какъвто ще да е, значи всичко е точно. И идва енергията при тебе и ти винаги си здрав, богат и щастлив.

Казвам ви само една като приказка, съм я чел някога може би и сега се досетих за нея, времето вече свърши на това.
Сега, от две села, единия тръгва на пазара и носи една торба орехи. А от съседното село, един качил един чувал вълна. Пазара им е в трето село и се срещат на пътя. И единия пита:
– Побратиме, какво носиш?
Той вика:
– Един чувал вълна от овцете и отивам да го продавам.
– А ти?
– Аз нося един чувал орехи.
И двамата са с нисше съзнание, в смисъл мошеници, измамници. Оня сложил няколко шепи отгоре орехи, иначе събрал камъчета с големината на орехи и надолу камък. Тежи торбата, а отгоре се вижда че има орех. А другия сложил малко вълна отгоре, а отдолу само шума. Обаче като вървят, вървят и единия казва на другия:
– Какво да ходим на пазара, орехите да ти дам, да ми дадеш чувала вълна. Става ли?
Оня си вика, ей голяма далавера, една торба орехи, срещу две шепи вълна отгоре само. Сменили си товара и всеки доволен тръгва към селото си, един на една страна, другия на друга страна. Обаче като пристигат вкъщи, всеки смята, че е измамил другия, а фактически кака карма уравновесила везната.
По принцип това е вече общо на съзнанието още от Христово време досега, аз да съм на далавера, другия може да пропадне.

 Сега почваш да мислиш за другия. И ти когато даваш нещо, трябва да дадеш най-доброто.

Каквото и да е, една тиква да е, една диня да е, избираш най-добрата, даваш я на човека, за тебе може да остане и по-недоброто.
Правете го това и ще видите какъв изумителен ефект има. Да, изумителен ефект.
Това вчера го направих, при едни приятели отидох. Пия гроздов сок, много го обичам, сладко вино, което е направено. Единия е по-евтин, другия по-скъп, останали само двата. И аз пресягам и викам: „Чакай да занеса на хората поне да опитат истинско, био и това-онова. Че е двойно по-скъп няма значение.“ Сложих го в чантата и го занесох. Там си пием кафето и викат:
– О, това е еко, къде го има?
Викам:
– Има го само в големите молове и големите супермаркети, иначе в селския магазин го няма.

Значи, пак казвам, оставете се да бъдете измамени.

Значи онзи, който е бил с орехи, дава на тоя и оня го измамва с вълна. Ако претърпи и не се разсърди, разберете, последствията са много важни, значи,

 да не се ядосате, да не се обидите, да не се разсърдите.

Ама всичко е точно. Измамили са ме, нищо. Щом са ме измамили, аз заслужавам за момента да бъда измамен, иначе Господ щеше да го предпази, но той заслужава. Това е урок. Само казваш: „Господи, благодаря ти за хубавия урок! Вземи ти нещата в свои ръце.“

И на измамника му казваш следната БЛАГОСЛОВИЯ, запомнете я:

„Жив, здрав и благословен!“

Тогава моментално благословията се връща при тебе, защото ти го благославяш и от неговата енергия се черпи, и негови добри неща идват при тебе, а на него му става все по-зле и по-зле, и по-зле.

Но не бива да злорадствате, защото и аз отначало злорадствах и виках: „Ей, я гледай на тоя сега!“ Като се спъне, като стане фал или като си удари колата. Злорадствам. А НЕ ТРЯБДА И ДА ЗЛОРАДСТВАШ. Не че не се случва, на всеки един, който негатив излъчи, но

наистина трябва да простиш на тоя човек и да кажеш: „Абе, Господ да се занимава с него.“ или поне да имаш едно неутрално отношение.

Така. Запомнете, всеки да си разбере на кой етаж е и да внимава да не слиза по-надолу от него, а да се опитва да се качва по-нагоре. Но групите вече са определени, наистина или започват сега да се определят и след две, три години явно ще бъде, че живеем тука на Земята и уж в едно измерение, ама едните съзнанието им ще бъде четвърто, или телата в четвърто, те са в пето измерение. Тези, които са в трето измерение, след някоя друга година почват да напускат масово тая планета. Не искам да съм лош пророк, но знам какво ще се случи.
Ето сега в „Звездна роса“ съм написал като се започне от „луда крава“ синдрома, „птичия грип“, „свинския грип“, сега вече „чумата африканската“. Казал съм го още и четиринадесета година, а то миналата година стана, „чумата по дребния рогат добитък“, овци, кози и така нататък. Стана.

И един измъква от една моя беседа и вика: „Георги, виж това си го казал като пророчество.“ Сега казвам пак, идва тъй наречения „рибен мор“. Записал съм го точно, кои са виновни за него, кои съзнания на земното кълбо. Описал съм, това е секретна информация, но аз вземах и го написах, защото отгоре ми разрешиха. Да знаят, „птичия грип“ от какво е, от кои изкривени съзнания, които живеят на земята, природата го е направила.
Природата, да, тя отвръща на удара.
А удара какъв е?
Ударът е много негативен, защото това е изкривеното човешко съзнание, не нашето, на такива хора, които го правят. И те са правили всички паразити, всички вируси, всички бактерии, които са. Е, ми да. Природата ги прави и ги произвежда благодарение на нас, тоест на хората, които произвеждат.

Хубавите хора произвеждат светлина и хубави неща. Ще произвеждаме калинки с вас.

Една калинка е много полезна, калинки, пчелички, пойни птици.

Макар, че докато има месоядци, ще има и лешояди. Две мнения няма. Ще има и хиени, докато има хищници. Но това все някога ще спре. Абсолютно съм убеден!

И колкото, човек може така да приложи инструмента ВОЛЯ, не само УМ, РАЗУМ и ЧУВСТВО, и СЪРЦЕ, но и ВОЛЯ, толкова по-добре.
Аз имам много примери, когато виждам хората, които са тръгнали по пътя, отказали се от лова, от риболова, от убийствата, имам такива вече един, двама. Не са много. Сами. Останалите какво?
Останалите природата ги отказва, когато един ловец има сега вече е на инвалидна количка и не е в час, никой не познава. А, защо? Да, няма начин и започва да си плаща. Казваш на някого и той не може да включи на вълна и да разбере, че това води това последствие. Тия невинни същества дето се убиват и това е вика спорт. Какъв спорт е? То и войната е спорт. Тия ще избиеме ония. Ние си спортуваме, ние умеем да стреляме, имаме оръжие.

Едно беззащитно животно, то е създадено за екология, както и дивите свине са създадени за екология.

А питомните? Свинекомплекси, работи, всичко това трябва да се забрани на земното кълбо.
Който иска, още десет години или пет, може да си гледа в задния двор, но не да има свинекомплекси и да има колбасарски цехове. Не! Това трябва абсолютно да се забрани.
Значи, искаш да имаш животинка, отиваш, колиш, разфасоваш, хапваш.
Иначе, ти отиваш така и хапваш месце. Не става! Значи ще си го изработиш от А до Я и тогава имаш, иначе нямаш.
Това са първите стъпки, а те точно обратно правят. На хората, частните, всичко. И остават големите свинекомплекси. И това е пак за добро, де, между другото. Идеално е! Значи,
Колкото по-зле, толкова по-добре! – казва народа и – Всяко зло, за добро!
От хиляди години са тези поговорки и са абсолютно точни, в това съм се убедил. Пак го казвам, може би за сто, за сто и петдесети път, за двеста. Аз в едно съм се убедил, сам по себе си:

Малкото страдание, нещо, некомфортност, пищиш, квичиш, крещиш, целия ти свят е виновен. ГОЛЯМОТО СТРАДАНИЕ ТЕ СМИРЯВА, не смееш да гъкнеш.

А, и тогава ставаш добър и викаш: „Абе дай на тоя човек трябва да се помогне“. Започваш да виждаш истината. Ама само с голямо страдание, малкото те озлобява и озверява. Аз бях станал звяр от малки, дребни страдания, пръст счупен, ръчичка. Лелее не мога да си карам мотоциклета, да въртя, да давам газ. Бесен бях. Не можеха да ме понасят близките ми. Да, това го казвам от първо лице. И пак казвам за десети път поне.

Аз казвам изповеди, това не са проповеди, не са и беседи, не са лекции. ИЗПОВЕДИ.

През всичко това съм минал, но го казвам. В това ще се убедите. Това е. Страданията, ма човек преминава, ако се сети от малкото страдание, затова Учителя казва, цитирам го БеинсаДуно, казва така:

„Ако приемете малкото страдание и благодарите на Всевишния, че ви го е изпратил, голямото не идва“.

Но аз не можех да приема ръчичка, крак, докато не ме изпочупиха, една купчина месо. А, чак тогава се сетих. Защо чак тогава се сетих? Защо не се сетих преди това? Другите работи нямаше да дойдат. Разбира се и си изправяш поведението.
Дотук добре, сега да дам думата на Силвина, която има да каже изключително важни и полезни работи. И те са пак във връзка с човешкия морал. Значи,

нямаш ли истински морал, истински, няма да имаш никога истинско здраве.

Значи, морал има и престъпника. Има си професионален убиец, той вика: „За един чувал зелени банкноти в Америка, пет мокри поръчки.“ Това е неговия морал, да изкара по тоя начин много пари, това е. Но не е истинския морал.

Истинския морал винаги да си ЧОВЕЧЕН винаги да спазваш добродетелите и винаги да помниш, че има една РАЗУМНА СИЛА, която следи всичко и ще те предпази от всички, абсолютно беди.

Зърно градушка няма да ти падне на главата, ако си винаги с Бога. Две мнения няма, в това също съм се убедил.
Оня ден, тук имаше хора, бяха на Ахтопол, като тръгна силния вятър дърветата се превиха така, една вихрушка. Като се дигна прахоляк, викам: „След десет минути ще спре“. Точно след десет минути спря. Нищо. Ами защото трябваше да предпази нещо.

Тая природа те слуша когато си праведен. Ако не си праведен, няма да те слуша.
Това е. Тя си пердаши където знае и нищо не е случайно. Където минава и се полагат тия работи, това е пречистващ.
Но сме длъжни ние каквото трябва от нас, да го направим в името на човечността, в името на човечеството и заради това почти всеки ден казвам една молитва за, в „Озарения по пътя“, – Молитва за човечеството и планетата земя, втората е Молитвата за България, третата Аурната молитва.
Сега има думата Силви да продължи с тия важни и изключителни неща. Всичките да знаете, че сте малко или много, всичките сте знахари, лечители и не само на себе си, а и другите и лекувате само с присъствие. И това е важно. А когато направим колектив е вече изключително мощно.

Колкото човек е по-праведен, толкова е по-голям лечител, без да иска.

Имаш думата, Силви.

Silvina:
Благодаря!

Обаче уцелих бройката за залата, наистина. С нас сто четиридесет и двама, и още двама правостоящи, единия си отиде обаче. Това между другото. Това е забавление, но ми е много полезно, защото колко книги да вземем, да не носим твърде много. Колко човека ще дойдат, за да знаем точно каква зала да вземем? Понякога има и тия бонуси на Светлата сила. Може да се ползва информацията и за такива неща, но трябва да се внимава, винаги да е за общото благо.

Аз по този повод на обучението в Стара Загора, разказах за един случай, който наскоро ми бяха казали, че ще се вдигне цената на златото. Всички спестявания, които имах ги изтеглих от банките, каквото имаше смених в лева, уговаряме се с един златар в определен ден, той уговаря човек, който ще донесе злато, така че да мога да купя. Отивам там, обаче този казва: „Да ама нямам толкова. Имам, примерно, една трета от това, за което сме се разбрали. Предния ден всички изкупиха, какво им стана, тръгнаха и купиха всички злато.“ В крайна сметка успях да купя за половината от това, което бях предвидила злато. Но защо беше точно така? Защото аз бяха дала един обет, че ще помогна на един човек с една определена сума. И се оказа, че от тази разлика от курса, който на следващия ден цената на златото беше с три пункта нагоре и от тая разлика всъщност аз успях да помогна на този човек. Точно с толкова, колкото и нито стотинка отгоре. Затова с информацията трябва да се внимава, защото понякога има изкушения.

Георги:
Но този човек работи за общото благо.

Silvina:
Това не е някакъв случаен човек. Той прави нещо, което е важно за бъдещето и просто имаше нужда от тази подкрепа. И по тоя начин се случиха нещата.

Да започна от етажите, дето Георги спомена. Много интересни и ще започна от последния етаж дванадесетия етаж.

Това са четиристотин и четиридесет Светли Духа, въплътени на Земята.

Учителят е казал: „Ангелите чакат на опашка, за да се въплътят на Земята“.
И когато си е тръгнал, малко преди това, е казал: „Аз си свърших моята работа, но заключвам тук светли същества, светли духове, които ще работят за да се довърши това, което аз съм посял. И когато те си свършат работата, ще бъдат отключени.“
Те разбира се са много от Ангелските, Божествените йерархии, но тези четиристотин и четиридесет човека, те са само от Божествените йерархии, Духове с ядро, както казваме ние. Хора с дарби, способности, върху, които обаче е прехвърлен и най-големия товар на прехода.

Какъв е тоя преход?
Всъщност, аз говорих и в София затова, върви едно всепречистване.
Аз се шегувам, че съм като завеждащ отдел „Чистота“, има нещо такова, в смисъл, че постоянно се моля това да се пречисти, онова да отпадне, всеки ден, постоянно на щрек, молитви и така. Но върху тях е най-големия товар. Първоначално беше, разбира се, при много повече същества разпределено, но това, което може би, надявам се наистина днес да завърши, беше при тези светли същества от Божествените йерархии.
Един дух, за да премине на следващо ниво, примерно един ангел за да стане архангел, това са милиони години еволюция.
И тези четиристотин и четиридесет, които са се пожертвали тук по този начин, помагайки на толкова много хора. Като казвам толкова много хора, това са с днешния ден с молитвата, която сега казахме, са един милиард души. Някои от тях са горе, голяма част, която ще се преродят като Нова раса вече пречистени, друга част са долу, работят и така. Но светлите духове всичките са долу, които ние наричаме аватари.

Та тези четиристотин и четиридесет, които са на дванадесетия етаж, те правят този еволюционен скок. Тоест, те минават на следващо ниво. Нещо за което един дух чака милиони години. Но само чрез саможертва той може да премине на следващо ниво, което повярвайте ми наистина е нещо знаменателно в историята на едно същество, да направи такова развитие.

И така, на следващото ниво, единадесето,

са всички същества от Новата раса, които все по-често ги откриваме.

За тях, когато съм проверявала, максимум това им е второ прераждане. В трето мисля, че не съм откривала такова същество. Все по-масово, все по-често малки дечица, които се появяват, те са същества от новата раса. Тези същества не са дошли от космоса, от някъде далече, от Земята.

 Те са души, които са били на земята, преминали са през всички нива на еволюцията, през цялото развитие и пречистени отново са се завърнали, като духовния им водач е Христос.

Те са кристални същества, както и при нас вървят всички такива процеси, просто тялото се променя и става кристално. Но те така си идват, като кристални.

Следващата раса, която е с духовен водач Отца, Щайнер е говорил за седмата раса и така нататък, мисля, че и Учителя, Георги казва, че те ще бъдат с метални тела. Тоест, не че ще им са метални телата, изградени от метал, но като вибрация, благородни метали имат вътре. Това е въпрос на бъдещето. Може би ще имат органично злато.

Георги:
Не само, всички видове от цветните метали, които са с малко количество и са много по-скъпи от златото, човек ще ги съдържа в определени съотношения.
И заради това, Учителя като ги е водил на седемте Рилски езера, там всяка една скала съдържа волфрам, молибден, родий, много от най-редките метали, които са много по-скъпи от златото, по стотици пъти, но там ги има. Самото излъчване оттам, което е, го възприемат, затова ги е водил там. Малко от малко да им светне, малко от малко поне да приемат и да видят новото нещо.
Те са метални тела, сега тия които са в момента са кристални тела, тоест правят се като тия кристалите, които са, скъпоценните камъни.
Говоря грубо и метафорично, но е така.

 

Сега телата, след глиненото тяло, дето се вика направено от пръст, са кристалните, тоест минералните тела. След това са металните и вече върха е само една такава слънчева субстанция, която може да се каже, че са диамантените,

защото такава е светлината, която знам за тия тела. Те са изключителни и те не са такава материя като тия нашите.

Silvina:
Да това е въпрос, може би на милиони години еволюция на човечеството още, не знам, или може би по-малко, както върви всичко толкова ускорено.

Та, единадесетия етаж са съществата от Новата раса, с духовен водач Христос. Типично за тях е, че са изключително жертвоготовни, изключително отворени и любящи същества, изключително готови в колектив да работят, да помагат на другите, да се раздават, да обичат.

Всички те са лечители без изключение. Голяма част от тях лекуват само и единствено чрез присъствие. Всички те могат да освещават само с присъствие места.

Представете си, минава един човек през мол някакъв, за мен мола е като символ на едно от най-… Бях проверявала за един мол, колко негативи има в него, бяха над двадесет, негативи, магии, програми, духове и какво ли не. Тоест, това са едни от най-натоварените, където е най-комерсиално, където е материално съзнанието, там негативите са най-много.

Та един такъв човек само преминавайки през едно такова пространство, Христос чрез него го пречиства. Както самия Христос е пречиствал, само преминавайки, без да казва молитви, без да прави нищо.

И голяма част от тях по този начин лекуват. Много често около тях има болни хора, родители им са болни, брат, сестра,

те само присъствайки около, него внасят едно успокоение и донякъде, колкото могат, лекуват.

На голяма част от тях, обаче им се прехвърля и родова карма. И затова днешната молитва беше много важна, а и тази, която ще кажем за децата в един часа, смятам, че ще помогне на тези същества да може да се освободи това нещо. Защото това е тежък товар, повярвайте ми. Защото повечето от тях нямат лична карма. Те идват чисти, но им се прехвърля. Това е жертвата, която те правят всъщност.

При тях също е интересно, че

те имат всички дарби, почти, от Божествените дарби, без възкресението, това се дава само на същества от Елохим нагоре, и без ликвидирането.

Те не са ликвидатори.

Те са същества на Любовта и работят за принципа на ЛЮБОВТА, и за нейното прилагане на Земята.

Обичат животните, растенията, природата и така, много може да се говори. Но при тях, значи, дарбите поне десет са. Десет са минимум. Обикновено са осем, девет, десет. Те са всички налични, но не са на сто процента развити. Примерно, могат да имат една развита на сто процента, примерно да бъдат съвършен лечител. Там им е фокуса, но като потенциал имат всички дарби.

Тоест, както аз го разбирам това, означава, че на тези души им е даден един огромен потенциал да се развиват. Пречистено е, дадена е тази възможност, да могат да надграждат вече с техния опит оттук насетне, който ще имат на Земята.

Единадесетия етаж също са и въплътени светли Духове от Ангелските йерархии.

Има такива наистина много, напоследък почти само с тях работя, с Божествените йерархии горе-долу приключихме вече работа. Но напоследък почти само от тях ми изпращат. Хората, с които работя, се появяват основно те.
И вече надолу, няма да…, Георги мисля, че ги обясни, но ми се искаше това нещо да го обясня, защото е много важно.
Много хора го осъзнават това, че им се прехвърля нещо, че както си седиш спокоен и изведнъж ставаш неспокоен или някаква болест се проявява, което няма обяснение от къде е тръгнала, някакъв симптом се влошава, някакво главоболие, световъртеж и така нататък. Това е свързано с всички тия процеси, които вървят и дай Боже днес да са завършили наистина, на пречистване на много души на Земята, които имат доброволци, които са в списъка.

Всички тези души са в СПИСЪКА НА ЖИВОТА, този един милиард, който ще бъде допълвано разбира се, но това е базата, основата на Новото съзнание на Земята.

Да кажа за Божественото лечение.

Когато човек е лечител, той може да лекува по дванадесет начина, когато има абсолютния потенциал.

Има енергии, които са твърде силнички, това детенце е от новата раса, не знам защо така реагира, но може би така е по-добре за нея, в момента да се успокои малко.
Да кажа за дванадесетте начина как може човек да лекува. Много важно нещо. При хората, с които работя проверявам, който има лечителската дарба, по колко начина може да лекува този човек. Когато са дванадесет, той е абсолютен лечител, ако не сега, ще се развие.

Защото, когато аз се моля за съвършено здраве, съвършеното здраве е не само физическото здраве, то е и душевното, и духовното, и развитието на дарбите на човека и подмлаждаването му и въобще превръщането му в това, в което е.

Това, което е. Това, което сме. Това е здравето, без никакви добавки, примеси, защото всъщност човек през преражданията си и опитността, която минава привлича същности, духове, същества, които са като допълнение към неговото съзнание и той не е себе си.

Когато си себе си, ти си в силата си и Бог работи чрез теб. Но за да заработи Бог чрез теб, ти трябва да си чист.

Тоест, всички тези негативи, които си привлякъл трябва да се пречистят и затова работя аз. Така работя аз, работим и много от нас, които са тук в залата но и много други същества, които са на земята.
Много хора, които пък нямат дарбата като души, в последствие имат посвещения от духове на лечители.
Например, за една човешка душа това е много вероятно да има посвещение от архангел Рафаил, от нивото на ангелските йерархии, архангел Рафаил, който е лечителя, и в последствие тези души, които уж не могат да лекуват се оказва, че в един момент дарбата вече започва да се развива много ускорено. И това при доста хора го откривам, че им се дава лечителска дарба, това просто е начина, която светлата сила дава на хората сега за да могат максимален брой съзнания и души да стигнат до,

толкова малко се иска всъщност, да стигнеш до идеята за Бога.

Георги казва: „Да се обърнеш към Светлината!“
Колко му е да се обърнеш, обаче колко прераждания са нужни човек да мине, за да стигне до този момент.

Та ЛЕЧИТЕСТВОТО СА ДВАНАДЕСЕТ НАЧИНА, ПО КОИТО МАКСИМУМ МОЖЕ ДА ЛЕКУВА ЕДИН ЧОВЕК.

Първия чрез МОЛИТВА. Това, което ние казахме преди да започнем, не знам как го усетихте. Усетихте ли нещо? Обикновено хората доста им се доспива от тези молитви и затова доста често и на нашите лекции хората си поспиват. Скоро един приятел от Кипър, който е тук сега, вика:
– Защо не ги изправяте хората да казват изправени молитвата? По-силно ще бъде.
Викам:
– Те половината спят в залата, как да ги изправим.
Навремето, не знам дали сте забелязвали в Евангелията, колко често казват, че Исус моли се, нещо прави и около него си спят апостолите. Това е просто толкова силната енергия, която съзнание, което не е свикнало още с нея, му се доспива и това е много добре, защото за него също е лечебно, също е много силно, защото голяма част от трансформациите вървят точно когато спим.

Обикновено между три и пет-шест са най-големите трансформации, посвещения и неща, които се случват.

Та чрез молитва е първия начин. Аз обучение правих за това, как да се молим, но ще пуснат запис на събитието разбира се, чуйте още веднъж тази молитва, това е много важна молитва.

Много лечители лекувам, които правят грешката да лекуват преди да са работили с кармата на човека.

И затова винаги: „Господи, прости, че е нарушил Божествените Принципи, освободи цялата карма, която е привлякъл с тях и възстанови здравето му.“
Това за здравето го казваме накрая, след като сме сигурни, че нещата вече енергийно сме пречистили. Иначе вероятността да ни се прехвърли някаква карма от другия човек е просто огромна.
Така, че ще я чуете молитвата още веднъж и който иска може да я използва. Разбира се, за мен това е основната. Оттам нататък за здраве човек може да се моли всеки ден по негов си начин, в молитвите на Георги има също доста хубави молитви, може с негови думи, такава готова молитва за здраве.
Хубаво е, примерно аз с махалцето проверявам колко пъти да кажа тази молитва, за да има ефект на сто процента. Защото обикновено само от едно казване на молитва, не стават нещата. Тук ви издавам малки тайни такива.
Примерно, ми казват за да възкреся това растение, трябва да кажа един милион пъти молитвата: „Господи, налей му сила животворна да се възроди и така нататък“.
И аз, когато почнаха да ми дават вече тия цифри, дотогава ги казвах, сто пъти днес, казвам сто пъти.
Но когато почнаха вече тези големите цифри, си казвам: „Добре де, аз ако кажа Господи, сто милиона пъти те моля еди какво си…“ и се оказа, че това работи. И по този начин всъщност аз работя.
Специално за възкресяване трябва да се каже доста пъти една молитва наистина, докато нямаш все още тая дарба на сто процента особено.

Новата раса имат всичките ВЪЗКРЕСЯВАНЕТО, тази дарба, обикновено могат да възкресяват само растения.

Хора, досега съм срещала май само един човек, който да може да възкресява.
Има много лечители, които смятат, че всичко е в човека, отхвърлят идеята за Бога. Опитват се така да стимулират хората да повярват в себе си, с позитивно мислене, с утвърждения, с медитации, какво ли не.
Но, повярвайте ми, без Божествеността, която е, без това всепречистване, което ние да минем, каквито и техники да прилагаме, ефекта е почти нула. Тоест,

Божественото лечение, затова така се нарича, защото то идва от Бог.

Няма лечение, няма процес на изцеление, който протича, в който да не се е намесила СВЕТЛАТА СИЛА.

Както и за всичко друго в природата, няма вариант нещо да се случи без да има намесата на Светлата Сила, включително и това.

Тъй, че МОЛИТВАТА е най-важното нещо.

Чрез нея работим с прошката, опрощаване на греховете. Исус така е правил:

„Господи, прости им греховете, освободи бесовете, казвал той, тоест кармата на хората, и възстанови здравето им, съвършеното здраве.“

А може да не го е казвал, защото когато дарбата я имаш, не е и нужно нищо да казваш.

Днес казахме всички заедно, защото просто имаше и други души, на които да помогнем и заради това казахме молитвата. Но иначе, само с присъствието на такъв човек, аз вече работя само така, не казвам молитва, само с присъствието тази светлина, която е около теб, това са от всички йерархии представители има в залата, Светли Духове, които помагат всячески на един такъв човек, който е лечител.

Така, че Исус сигурно не е казвал и молитвата, а просто присъствието му. Не случайно казват, искали са да се докоснат до него. Само да го докоснат.

Напоследък имам доста такива случаи, които хора ми пишат, но добронамерените хора, хората, които не са добронамерени към един човек, който е пратеник, светъл пратеник, за тях не протича лечебен процес.

И някой ми пише и казва: „Много ви обичам, много ви благодаря, много… нещо позитивно и хубаво“ и аз усещам как от него изтича негатива. Това е напоследък. Докато хората, които са негативни, най-вероятно кармата им се засилва когато те отправят критика или какъвто и да е негатив към божий пратеник, защото просто това е най-тежкия грях, да се изправиш срещу…, това прави връзка с Антихриста и така нататък. Тежко нещо е.

Та, скоро го писах във Фейсбук, внимавайте с гостоприемството, защото в дома ви може да е дошъл ангел. И понеже ние нямаме Дара на Различаване, ние не знаем това човек от Нова раса ли е, Светъл дух от някоя от йерархиите ли е, какъв е точно. Не го знаем това.

Най-доброто, което можем да направим е, към всички да бъдем позитивни и да даваме най-доброто, както каза и Георги, от нас.

Другия начин да лекува един лечител е КАНАЛИЗИРАЙКИ ЕНЕРГИЯ С РЪЦЕТЕ.

Това, което наричат рейки енергия. Тази енергия я канализира един от архангелите от Божествения свят, и нещата се случват.
Много често такива хора са или масажисти, или фризьори.
Някои от тях имат и връзка с един от архангелите, който аз го наричам Дух на Техниката. Той е духът, който всъщност, много важен за лечението, за да протече лечение трябва да се изтеглят програми.

Всяка болест, това са програми, които са вложени в човека.

И този дух, той в това е специализирал, той изтегля програмите на болестите.
Но той работи и с техническите средства, като всъщност им вкарва програми.
Примерно, аз съм казала за нашите уреди, да бъдат икономични, да работят съвършено, колата да е с минимален разход на енергия и на гориво и така нататък.
Да ви кажа, че работи това нещо. Това са вече положителните програми.
Един човек, който има връзка с този дух, той дето казват има „златни ръце“. Чрез неговите ръце, той лекува уреди. Каквото и да пипне, за нула време го оправя. Тия техничарите, те много често имат тая връзка.
Наскоро проверявах и за нашия майстор, който от осем години работи с нас, се оказа, че той има посвещение от този архангел. И каквото и да пипне тоя човек, всичко оправя за нула време, наистина уникално. Той между другото е преродения Кольо Фичето. Чакаше ни там, просто ни чакаше.
Та това е с ръцете. Много често тези хора, те използват ръцете си, без да знаят. Отиваш на фризьор, а стане ти приятно, доспи ти се, това е просто защото този човек има… затова по възможност подбирайте и фризьорите, много е важно кой ще ти пипа главата:  „ Нали така Мишел?“ Само светли същества трябва да ни докосват. Шегувам се.

Другия начин, БОЖЕСТВЕНО ПРИСЪСТВИЕ,

както сега, залата е пълна със светли духове от всички йерархии, които работят на всички нива и за физическото здраве, и за дарби, и за много неща.

Просто много неща се променят в един човек, когато Бог вече се намеси и го вземе на отчет, както казва Георги.

За мен най-висшия начин, това което вече казах, чрез твоето присъствие. Тоест, където си ти, там протича лечебен процес, без да правиш нищо общо взето, стига хората да са отворени, добронамерени, да искат все пак помощ, нещата се случват.

И много от нас имат тази дарба, много. И при тия хора постоянно има един поток от хора и те се чудят защо. А това е защото, той духа ги изпраща, те не се появяват.
Ето имаме, нашия приятел златаря от Стара Загора, който прави пентаграмите, той вече са му я дали тази дарба, чрез присъствие да пречиства. И една върволица от хора по цял ден.

Другото е ДА ЛЕКУВАШ ДУШАТА.

Това го прави всъщност Христос. Трябва да имаш връзка с него.
Обикновено когато се получи, примерно този лечител от Хърватия Брацо, той има връзка с Христос и лекува чрез Христос. И той лекува душите.
Затова ако сте виждали видеа, там всички хора плачат. ВИНАГИ ПОЯВИ ЛИ СЕ ХРИСТОС НА ЧОВЕК МНОГО МУ СЕ ПЛАЧЕ. Това е защото, нещо в душата му се всепречиства.

За да можеш да лекуваш душата, трябва да имаш връзка с Христос.

Децата от новата раса това го могат.

Другото е ДА ЛЕКУВАШ ДУХА.

Да лекуваш съзнанието.

Съзнанието се лекува основно чрез БОЖИЕТО СЛОВО.

На мен тази дарба от днес ми я дадоха. Съзнанието беше последното, което го нямах, но Божието Слово лекува съзнанието.

Да лекуваш ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ ХОРАТА. Много важно, при много хора здрави са си, обаче куцат им отношенията в един или друг аспект. Може да е в любовен, бизнес и всякакви такива варианти.

Как да кажа? Това съм го написала малко,

чрез теб да протече процес, ДАРБИТЕ НА ЧОВЕКА ДА СЕ ПРОЯВЯТ. Тоест, да излекуваш неговата Духовност, ако така мога да кажа.

Другото е много важно. Много хора нямат добро ЗАЗЕМЯВАНЕ. Чрез теб да протече енергия, така че канала, който е за връзка със земна енергия да се пречисти, да се излекува и също е и с космическа енергия.

Една от дарбите, която е СВРЪХ СИЛА, аз мислех да пиша за това, но все не остава време. Когато човек има свръх сила, това са Кралимарковската сила и между другото, затова се казва „българи-юнаци“, защото в България са може би основните точки на света, където има три духа, които работят за тази свръх сила, за да се дава на хората. Всички точки реално са в България, което е много интересно.

Тук е бил и Крали Марко, легендата. Но как се получава тая свръх сила? Първо, освен чрез посвещение на тези три Светли Духа, които са един архангел, другите не съм ги проверявала какви са,

това се получава когато в теб се влее космическа енергия.

Не само от Слънцето, което е при слънчевия сплит, за да станеш слънцеяд, нали. Тоест, когато ти имаш тази влята енергия и тя продължава да се влива, защото каналите са ти отворени, ти ставаш слънцеяд.
Ние всички сме слънцеяди в някаква степен, само че някои в по-малка, други в по-голяма степен, зависи доколко е отворен канала за връзка с космическа енергия.
Наскоро имаше вливане, то започна точно на седми август през нощта. Точно на осми, знаете беше това подреждане на звездите, които се указани на пирамидата на Гиза, което беше наречено това нещо „Лъвски портал“. Действително имаше такъв портал. Поне аз проверих, че той работи с тези четиристотин и четиридесет човека.
При което към всички чакри се вля енергия, от някъде от около четиристотин и не знам колко, слънца, звезди. Просто едно огромно подсилване на тези същества, може и при други хора да са го усетили, обикновено се усещаше сутрин като ставаш не знаеш къде ти е главата, такава голяма замаяност.
Когато това нещо го има човек, той става слънцеяд, той има огромна енергия, огромна power, издържливост и може дори да не се храни или вече намалява на абсолютния минимум храната.

И дванадесетия начин е БОЖИЕТО СЛОВО.

Божието слово може да се проявява по пет основни начина.

Първото е устното слово. Какво значи това? При доста хора го откривам и така докато ги слушам настръхвам, усещам присъствието. Нали, то може да е за някакви моменти.

Примерно Ати рецитира и точно в този момент се включва Светъл Дух, който чрез него всъщност проявява някаква енергия, така че да се даде нещо за съзнанията на хората, които са около него в този момент.

Или Георги говори, на Георги това му е най-силната дарба, Божието Слово във всички варианти. Това доста хора го имат.

Писмено слово. Някои хора не говорят толкова добре, но когато пишат. Аз при себе си го виждах в началото когато пиша, толкова леко тече всичко на моменти, брей после като го прочета викам: „Много добре съм го написала, как е възможно?“ При мен беше по-силно писменото преди.

Всякакви варианти на изкуство. Хора, които рисуват, картините им са енергийни, има присъствие божествено там. Скулптури, всички видове изкуства.

В устното слово не казах за пеенето. Пеенето си е също към устното слово, докато музиката общо можем да я отнесем към изкуствата. Когато свириш на инструмент, чрез изкуството на музиката, чрез музикалното изкуство, това също. И много хора казват: „Бе, аз толкова много исках да уча китара, като бях дете свиреше ми се на китара и по цял ден това правех. Ма сега го зарязах това нещо.“ А се оказва, че тоя човек точно там му е дарбата, там му е силата и когато се пречисти този човек, изведнъж почва пак много да му се свири на китара. Също съм имала такива случаи. Та всякакви варианти на изкуство.

Другия вариант да се прояви Божието Слово е чрез стихиите. Тоест, да кажем във водата да се закодира слово. Това са хората, които имат връзка с водата. Доста такива съм откривала, които имат тази дарба да работят точно със стихията на водата. И когато те наречат нещо на водата, Божието Слово работи чрез тази вода.

Надявам се сега на Чистотата, нещо такова да се случи, защото доста от нас имат тази дарба и съм сигурна, че ще има ефект голям.

Общо чрез стихиите, кристалите по същия начин, дето казват: „Зареждам кристал“. Ако ти имаш тази дарба, имаш връзка с дух, който работи с кристалите, работи с елемента Земя, когато ти наречеш, вече нещата са съвсем по друг начин, отколкото един обикновен човек ако си пожелае нещо. Този кристал вече става вълшебна субстанция.

Аз имам няколко такива подарени ми от хора, те наистина са вълшебни, защото такива хора са ги нарекли. Тоест, Божието слово е протекло чрез тях.

За въздуха и огъня не знам точно как може да се нарича и какво може да се прави. Всъщност за въздуха ще ви кажа, аз съм казала една молитва:

„Моля те, Господи, нека въздуха с Георги където и да ходим, да бъде като най-кристалния планински въздух, премесен със свеж морски озонов въздух.“

Малко егоистично може би, но не е точно, защото около нас винаги има много хора.

Другия вариант, творчество. Тук са всякакви варианти, хора, които правят мартенички, да кажем. Прави мартеничките, ма тая мартеничка не е обикновена мартеничка, там е вплетено слово и тя наистина има тая магична сила, която е. Или бродират, плетат и всякакви такива занаяти,

хора, които работят със занаяти, чрез тях се проявява също Божието Слово.

Има един пример дето Георги казва: „Тя нищо не прави, по цял ден брои пари.“ Е, да, ама ако тя има дарбата да работи с Божието Слово. Представете си тия пари отивайки у други хора какъв ефект може да има това.

Просто ние не знаем каква сила имаме.

И висшата проява на Божието Слово, което е, да рисуваш върху душите. Тоест, ти ги умееш тези неща, които ги изброих, и когато ти говориш, буквално рисуваш върху тях.

Ще ви дам един пример, когато за първи път срещнах Георги, неговия глас толкова силно ми се беше запечатал, че аз четейки книгите, чувах гласа му. Аз възприемах словото, не като написано, а все едно го чувам в момента. И имаше един човек, който беше вмъкнал негови пасажи в книгите на Георги, и изведнъж някакъв друг глас, непознат ми се появява и викам: „А, това не може да е от Георги! Какъв е тоя глас?“

Да, книгите на Георги, наистина са нещо много специално.

Много хора си ги държат под възглавници и къде ли не, просто Божието Слово работи чрез тях, в това съм убедена.
Това може би ще го изучаваме, да рисуваш върху Душите.

Някакви въпроси ако имате?

Въпрос от публиката:
Когато лечителя лекува, той не приема ли негативите, някои от програмите? Как да се защити?

Silvina:
Да, затова споменах за молитвата, че лечителя ако иска нищо да не отива при него, първо трябва да е чист.

Да няма никакви негативи в него, за да не се получава резонанс.

Примерно, ако в един лечител има злоба, той лекувайки хора, които проявяват злоба, цялата тяхна злоба ще отиде в него. Защото има резонанс. Значи, той първо трябва да е чист, и заради това, хората с които работя, след като се освободи кармата и тези хора са чисти, те тогава вече могат да работят. Не само, че е безопасно за тях, но и дарбите им вече се развиват, в много по-голяма степен нещата имат ефект.

И другото е, да кажеш първо МОЛИТВА ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА КАРМАТА, за човека.
„Господи, прости му всички грехове, погрешки, престъпления и освободи цялата карма, която е привлякъл с тях.“
И вече след това лекуваш. Това е, това са двете основни неща.

Георги:
Може ли да кажа нещо? Искам да ви кажа нещо простичко по тоя въпрос. Понеже напоследък какъвто и негатив да дойде, преминава през нас със Силвина, волно или неволно, няма никакво значение. Обаче, аз знам, че все пак, тя ме хвали ама недостатъчно, малко ме хвали. Трябва да си се похваля сам, какво да се прави, където седна и каквото и да направя или си насоча вниманието, аз мога без нито една дума да го благословя и осветя. Ама мястото, работата, всичко.

Променям го най-доброто, само с присъствие, с нищо друго. Или само поглеждам.

Това е факт, много хора това са го виждали. Обаче, какво става за самия мен? И Силвина само ме подсеща, всичко храна, вода: „Казвай, Господ да го благослови и освети“. Да, аз някой път казвам, някой път не казвам.
Но обикновено, когато не казвам, а храната е много негативно заредена или водата, или какво ще да е пиене, после ми е толкова некомфортно и аз почвам да се чудя. Иначе съм като перце, ще литна, всичко ми е добре, настроението винаги на шест, нещо ми става некомфортно, нещо не съм в ред. И най-сетне, питам скоро:
– Тате, какво ми стана сега на мене?
И той вика:
– Синко, искам нещо да ти кажа. За всички останали можеш да Благославяш и Освещаваш, обаче за себе си, аз съм те заградил с диамантената сфера. Ти си недосегаем. Обаче като хапнеш и като пийваш, трябва да помолиш мене да освещавам работите. А иначе можеш всичко ти да осветиш надолу.
Викам:
– Защо?
Вика:
– Виж, ще ти кажа простата работа. Диамантената сфера е нещото, което е по-здраво от аурата. Аурата на човека е по-здрава от танкова броня. Много го пази, но той самия си го отвори с една лоша мисъл, так и веднага духовните паразити, които са наоколо влизат вътре. И те нападат, и край. По същия начин, когато ти хапваш или пиеш нещо, забравяш да ми кажеш: „Господи, благослови и освети!“. А трябва да го кажеш.
И понеже не го казваш…
Аз приемам, аз нарушавам диамантената защита и аурата, взимам хапвам го и всички негативи, хоп. Отварям им врата все едно, през отключена врата всеки може да влезе. Ама ако е заключена и здраво? Няма. И аз, просто забравям, наздраве ми викат, хоп, вода да е, кафе да е, изпивам ли го без да си сложа ръцете и без да кажа това, изведнъж ми става некомфортно. Ами защото

негативът виси във въздуха, той е толкова вече мощен и силен, и назрял, от проблемите на хората, че наистина и такива като мене, до миналата година нищо, за себе си го преработвам, веднага каквото ям и пия то преминава и точно, и подходящо идва при мене. Обаче сега толкова много стана, че вече не мога да го преработя, ако не помоля Всевишния да го Благослови и да го Освети.

Silvina:
Аз да обясня защо точно така. Защото, когато казваме молитва за много хора, как да кажа, негатива се разбива, част от него се освобождава, но част от него рикошира, и отива в предметите около нас. И аз затова постоянно казвам молитва за освещаване. И последния път, понеже котките не искат да ядат тая храна, понеже в нея има някакъв негатив и те го усещат.
И казвам: „Моля те, Господи, изтегли негатива от храната на котетата“ и нищо друго не казах. Георги тогава дойде от морето и хапна нещо, което в последствие разбрах, че негатива от храната на котките е отишъл в една диня ли, не знам какво беше, което той хапна. И това всъщност показва, че 

нищо не може ей така просто да се изгуби. Ти трябва не само да кажеш „Освободи го“, но и да му дадеш и насока къде да отиде, какво да се случи. Трябва да кажеш ДА СЕ РАЗПРЪСНЕ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА, ДА СЕ ПРЕЧИСТИ, ДА СЕ ОСВОБОДИ НАДОЛУ КЪМ ЗЕМЯТА, НАГОРЕ и така нататък.

Георги:
Баба ми беше много посветена, казвам го неведнъж. Тя за всичко канеше Господа: „Господи, да седнем да хапнем.“
„Господи, отивам да копая, ела с мене.“
Значи обезателно, дори: „Господи, да излекуваме този човек.“

Идва при тебе. Тая мисъл трябва веднага да мине, да излекуваме тоя човек. С Бога когато е, и когато се направи моменталната връзка с него, аз винаги казвам, дори и аз, когато не знам къде да изпратя съответния дух, който е изгонен от човека, той се върти около мене и пита къде да отиде.
И аз не знам и викам: „Господи, изпрати го ти, понеже аз не знам.“
Обикновено на островите се изпраща и в тъмната дупка в Родопите, където дребните астрални същества отиват. Докато шефовете винаги около тях трябва да има вода, за да не могат да се върнат обратно.
И викам: „Господи, ти знаеш точно къде да го изпратиш, защото аз не мога да се сетя къде. Тоя е генерал, от братовчедите, висш дух, висш демон, трябва със съответното уважение. И да го пратиш там.“
Пита ме: „Къде?“

Като не знам къде, казвам на Бога и всичко е точно.

Silvina:
В случая говорим за много тежък негатив, при вас няма да има такива неща. Няма да се налага. Достатъчно е да кажеш:

„Господи, благослови и освети храната ми!“

Това е абсолютно достатъчно. И не трябва да го забравяме.

Георги:
И питиетата, цялата трапеза трябва да благословиш, това е най-доброто.

Въпрос от публиката:
Трябва ли всеки да бъде излекуван? Болестта не е ли пратена от Господ, като милостиня към този човек, да си научи сам уроците? Ако бъде даром излекуван от някой друг, няма ли това да му попречи да си научи сам уроците?

Silvina:
Първо не е даром със сигурност.

Въпрос от публиката:
Може ли да ви се каже на вас: „Този няма да се лекува, не трябва да се лекува.“

Silvina:
Да, казва се. Не са случайни хората, на които помагаме, в това бъдете убедени. Това са души, които са минали през тежки страдания. Те са си научили вече уроците на практика и

БОГ ПОМАГА.

По тая логика ако мислим, защо Христос работи и лекува? Ми значи, тия души, им е бил дошъл момента те да бъдат пречистени, да минат на следващо ниво, да заработят и за славата божия, чрез тия чудеса, които са се случвали.
И така. На хора, които нямат това съзнание, те дори не се появяват около нас, просто ги няма. Живеем примерно в едно село, досега нито един човек от това село не е дошъл. Това са ниските етажи. Те просто, въпреки, че виждат всеки ден потока от коли, които идват, те просто това не ги касае. Защото не е за тях.

Георги:
Сега, ще допълня нещо. Преди петдесет, сто, петстотин, хиляда години или две хиляди години, понеже съзнанието е било на много по-нисша степен, по-бавно са се извършвали всички процеси, тогава когато се види, и по Исусово време, че човека е стигнал фифти-фифти, да се изчисти, вече започва да помъдрява от страданието, което го има, дали е двадесет години или петнадесет, както онази жена с кръвотечение, само вика да се докосна до дрехата му, има вече такава вяра в това, в светлината, и ще ми мине. И спира кръвотечението веднага.

Обаче, тогава вече се искаше ето така, поне половината ти да прехвърлиш един процент оттатък. Да вървиш по правия път, нищо, че страданието продължава, а не непрекъснато да се тръшкаш, тоест ДА ГО ПРИЕМЕШ.

Когато го приемеш, има два начина.
Едното е ПРИМИРЕНИЕ едното е СМИРЕНИЕ.
ПРИМИРЯВАТ ТЕ, защото единия крак ти е счупен, ходиш с две патерици, или двата с количка. Ти си се примирил, но не си се смирил.
Разликата е огромна, както съм казвал неведнъж.
ПРИМИРЯВАНЕТО, те завеждат насила до Мира.
Чупят ти двата крака и ходиш с двете патерици.
А СМИРЯВАНЕТО е да вървиш заедно с Мира.
Смирил се с един крак, с една ръка, малкото зло да го приемеш и викаш: „Ей, да бе, не съм праведен, нещо съм направил, за да ми има това“.
Но когато стигне фифти-фифти и се прехвърли, тогава останалите четиридесет и девет процента, които трябва да бъдеш, примерно десет години в инвалидна количка, или да куцаш, или с патерици, а остават още няколко години, пет години, прощават ти се и изведнъж идва чудотворно лечение.

Сега вече Бог иска само десет процента.

Само да си тръгнал по пътя, защото Новото Съзнание, вече когато се светне, то много по-бързо се навива кълбото. Тоест, виждат се новите неща и съзнанието почва да се изменя бързо на съвременния човек.
Това не е като онова съзнание преди петстотин или преди хиляда години, тогава вие смятате, че мъдреците, пророците и така нататък, са били много умни или Соломон. Как бе, сега едно детенце от детската градина е пет пъти по-умно от Соломон. От детската градина, то ги усеща нещата, а като стане на двадесет години започва да ги изразява. Соломон сега ще го пратят в помощно училище. Помощно училище, казвам го направо. За тогава е бил огромен мъдрец. Да, преди няколко хиляди години, ама сега не.
И сега само това се иска, пак казвам, вече усещаш, тръгнал си по пътя, знаеш, че това е пътя, това е пътя към Светлината. Щом тръгнеш малко, веднага ти се явява лечител или чудо и хоп, става оздравяването. Това е. Това е, което сега се иска.

Silvina:
Може би не става толкова бързо, хоп, нали. Ти доизвървяваш си пътя, който е трябвало да си доизвървиш от страдания и неща. Не става толкова бързо лечението, но вече ти се помага, вече си взет на отчет и Светлата Сила вече се грижи за теб в много голяма степен.

Въпрос от публиката:
А в случаите когато просто събират пари за някой да бъде излекуван? Но той нито се променя, не се променят програмите, грехове, няма молитви, няма нищо. Тогава как стоят нещата?

Silvina:
Нищо не става. В смисъл какво става? Аз не бих дала пари за нещо такова.

Георги:
На мен ми е забранено да давам за такива работи пари, ето казвам го отговорно пред вас и пред целия свят. За такива неща, не!
Само може да се каже, когато ти искат пари, независимо на дребно или на едро, много голяма част, от тия дето искат парите фактически си ги използват по друго предназначение. Но това е техния грях.
Можеш да кажеш: „Да, аз ще кажа една молитва за тоя човек.“

Това е повече, отколкото да дадеш. Ако този човек заслужава, явява се един спонсор и вика: „Дай да дам сто и петдесет хиляди евро, защото аз имам двадесет и пет милиона“. Значи този човек е заслужил. Изведнъж се явява някой и ги дава накуп, а не те да отиват да обикалят. Това е хубаво, да се научат на колективизъм, на нещо добро да правят за другите ако го правят от сърце, но аз досега от тия които съм срещал, нито един не съм срещал, защото аз ги чета. И аз викам:
– Искам сметката, аз съм много богат човек, искам да изпратя десет хиляди евро.
– Ама нямаме сметка.
– Банковата сметка ми дай бе.
Защо? Значи събират пари, по два, по пет, по десет, във влаковете, в автобусите и така нататък, и наивниците дават. Е, няма да дам.

Ако е Божията Воля, този човек ще бъде абсолютно излекуван.

Ако не е Божията Воля, по-добре да си замине от тоя свят. Това е. Защото е по-добре наистина да си заминеш, аз го казвам, горе и ще ти се даде друг живот, защото смъртта изтрива много голяма част от греховете.

Silvina:
Така е. Да, имах такъв случай, човек, който ми пише:
– Бихте ли превели?
Казвам:
– Каква е вашата болест?
– Еди какво си.
Казвам:
– Аз не вярвам в това, но мога да казвам молитва за вас, ако искате.
Тогава все още ми се позволяваше да работя дистанционно, сега вече не ми се позволява. Защото, истината е, че човек, той е прав, човек трябва да положи и усилие.

За да ти се даде нещо, то не е даром, повярвайте ми.

Навремето, сега ходихме на едно Светилище, където са били оракулите, хората са извървявали километри от къде ли не, за да отидат до този планински връх. За да отидат там, това не е даром, значи този човек е извървял един, или какво е пътя „Камино“ или какво са всички тия усилия, които полагат хората по един или друг начин?

Ти трябва да извървиш своя път и когато си го извървял, тогава ти се помага.

Или по пътя отчасти ти се помага, но не напълно.

Винаги когато дадеш, винаги когато положиш усилие, и към теб се дава.

Аз го виждам как е при мен, с колкото повече хора работя, дарбите ми се засилват. Тоест, няма как ей така да ти се дадат дарби, просто нещата винаги са даване и получаване в абсолютен баланс.

Тоест, трябва да си положил усилие, трябва да имаш осъзнаване, трябва да си се обърнал към Бога, трябва да си оставил и дарение между другото.

За дарението, искам да подчертая нещо, защото е важно. При много хора, които преди ми се обаждаха по телефона: „Силвина, така и така“. Аз веднага откликвам, работим, с някои доста време. И в един момент, когато вече работех с енергията на Отца, лечението при тях спря.

Отца отговаря за Принципа на Истината.

Просто проверявайки установих, че това са всички хора, на които спря лечението, са хора, които не са оставили никакво дарение. Които не са проявили, то е вид благодарност. Тоест, и това е важно. Навремето бабите са казвали:

„Остави, бабе, едно петаче да е на пода, ама остави нещо.“,

за да протече лечение. Разбирате ли? Важно е, трябва да дадеш нещо, не може само да получаваш. Стоиш си на телефона, обаждаш се: „Силвина, може ли помощ?“ Ама ти какво? Нещо трябва да направиш и ти. Най-малкото да дойдеш.

Навремето са ходили толкова далече, а сега ние сме на един час от София, „Е ми, не мога да дойда. Много ми е важно.“ Щом ти е важно, какви са ти приоритетите? Кое ти е по-важното?

Георги:
На колко си оценяваш здравето, това е. Всеки го оценява различно.

Silvina:
Някой ако иска нещо да разкаже, не знам.
Колко хора са се убедили в нашата работа, в Божественото лечение?
Много са, знам аз. Понеже ви познавам много голяма част.

Въпрос от публиката:
Мога да кажа, в подкрепа на вашите думи, за събирането на пари, за който е заслужил, за едно детенце скоро, четиридесет и осем или двадесет и четири часа, се събра някаква огромна сума във фейсбук. За други хора, не може да се събере.“

Георги:
Ето това наистина е заслужило. Всичко е точно.

НЕБЕТО НЕ ПРАВИ НИЩО БЕЗ НАЙ-ДЪЛБОК СМИСЪЛ И НАЙ-ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ.

Ама без смисъл и без значение, нищо. Ето, оттука дотука да преместя това, има смисъл сега като го местя. Не за видимия свят, за невидимия. Ние живеем в много светове и трябва да се съобразяваме с тях. Не е току-така и заради това Исус е казал:

„Да внимаваме! Да внимаваме!“,

по два пъти на евреите.

Silvina:
Хрумна ми още нещо, което одеве не го казах и е важно. Казах, че човек, който лекува, може да лекува чрез четирите елемента. Не доизясних точно как може да се лекува чрез огъня.

Скоро се появи един човек от Кипър, не знам дали той е тук, идвал е в центъра, Петър се казва. Той казва:
– Преди време пострадах нещо, навехнал си ръка или крак, или не знам какво. И изведнъж дойде една златна топка, огнена, застана точно на това място и на другия ден нямаше и помен от моето страдание.
И всъщност разбрах, че това което Георги описва като Златната Сфера, тоя начин на лечение, това си е реално космическо явление, което при някои хора, които имат дарбата и контакта с огъня, те могат да лекуват и по тоя начин. То си им е дадено.

Другия вариант е човек да медитира, да визуализира Златната Сфера, както е описано в медитациите, също има ефект. Така, че и

огъня лекува, той е всепречистващ и най-силен като елемент, и е свързан с Любовта.

Той затова и лекува толкова мощно.

Други въпроси?

Да кажа за ЛЕЧЕБНАТА КРИЗА, важно е за хората, с които досега не сме се виждали, че е възможно в следващите десетина, някъде до двадесет дни ми дава за хора, които имат най-сериозни проблеми, е възможно да получите, как да кажа, някакво обостряне на симптоми, обостряне. Като главоболие, като това, което си го имате като проблем, просто да се изяви в някаква степен. То е за кратко, примерно за един ден ви боли глава, след това минава. И така. Също възможно е по-голямо затопляне на тялото да се получи, пречистване на токсините, следствие на което имаме и изпотяване по-засилено и такива неща. Няма да се притеснявате, за добро е.

Георги:
Чакайте да ви кажа един интересен случай. Оная сутрин на морето съм и посрещам изгрева. И гледам една позната жена идва там и тя на същото място. Тя после вика:
– Георги, хайде да ходиме да пием едно хубаво кафе имам у нас.
А е рано, шест часа и една минута беше изгрева. Тръгвам, сядам и почваме да си говорим за чудеса. И тя вика:
– Знаеш ли, тука в Странджа колко много самодиви има?
Казвам:
– Знам. Неведнъж са ми казвали за самодиви.
Вика:
– Един случай имаме с моя вуйчо. – тя възрастна жена, отдавна пенсионерка, вика – На майка ми, брат – и казва – Той беше стар ерген и си живееше в една стаичка, така отделно от къщата, като лятна кухня. И няколко дена не може да излиза, той в гората човека работеше горски, там нещо, сече това-онова, обаче вече възрастен. И една сутрин майка ми отива да му занесе топло мляко. Лежи човека, рано преди изгрев слънце. Отваря вратата и изведнъж гледа една жена с руса коса, с гръб, му прави масаж, на брат й. И тя помислила, че или сестра й, или някоя там от къщата, обаче не може, тя руса с бели дрехи. И аз викам на брат си:
– Симеоне (той Симеон се казва) – Само се обърна и видях едно красиво лице. Прозореца беше отворен, стъпи с единия крак на прозореца и като скочи оттатък се превърна в нещо друго, и изчезна. И аз го питам – Какво става?
Той в съзнание. Лежеше по корем, обърна се и вика:
– Защо изгони самодивата бе? Ами тя ме лекуваше.
– Ама ти откъде знаеш за самодивите?
– О, аз съм ходил и съм играл хоро на самодивското хорище с нея.
Така, значи виж, той е свестен, беше много праведен човек, вика, много чист, в гората, най-обикновен човек. Работи в гората, прибира се, хапва, верно пиеше си, всяка вечер си пиеше, там има всякакви видове ракии включително и смокинова. Опитвал съм я, защо да си кривя душата? В крайна сметка съм в човешко тяло, дето казва оня мъдрец: „Нищо човешко не ми е чуждо.“ Сега вече много работи са ми чужди човешки, ама едно време не е било така.
И така, значи, при тоя човек, който е праведен, както когато съм казвал на моя приятел доктора, само неговата кола остана при наводнението на паркинга, и ме пита: „Защо?“ „Защото си праведен бе, докторе.“ Както и тоя праведен човек, веднага светлата сила, която е всичко. Тоя градец тогава си беше едно село, няма кой, там няма медицинско лице и му изпраща една самодива да го лекува, и то материализира се и му помага.
И затова Ботев е прав, който пише и пее за самодивите в бяла премяна. Има и съществуват. И други хора са ми казвали.

Silvina:
След малко ще кажем молитвата за децата, казахме че в един часа. Още десет минути.

Въпрос от публиката:
Малко извън темата, за стратегията за децата, тази стратегия.

Silvina:
Това нещо сме го обсъждали в София. В София Георги около половин час говори специално за това. Затова казваме и тази молитва. Между другото, скоро гледах доколко, понеже доста пъти сме я казвали молитвата, но все по-малко хора и може би не са се включили така колективно толкова много хора, не знам, но е имало не много голям ефект, някъде около тридесет процента. Докато за днес, специално ми казаха, че трябва да бъде казана в Пловдив, точно днес, за да има сто процентов ефект. Ще го видим какъв е.

Бог работи многопосочно.

Точно как ще се развият нещата, но съм сигурна, че ще има ефект.

Да кажа за посвещенията, понеже проверих, че при доста от вас е протекъл такъв процес. Да обясня малко за това. Те са различни видове и зависи откъде всъщност се влива дух в човека. Допълва се неговия дух. Но откъде?

Най-често един дух светъл, когато се въплъщава или да кажем една душа, тя не идва с цялото си Аз.

Тя идва, примерно с, ако идва с петдесет процента от духа си, това е върха. Това е човек, който доста силно проявява дарбите си. Но ако е по-малко,

при Посвещенията всъщност точно това се случва. Допълва се от твоя Дух, от твоето ядро, това което е същността ти горе се допълва. Но се допълва и от женския принцип на този дух, и от мъжкия.

И тогава човек става, изравняват се двата принципа в него. Това е много важно. При много от хората има асиметрия физическа, примерно лявата им половина е по различна от дясната, в някакво отношение, защото те имат тоя дисбаланс на енергията. И това е, да кажем, нормално. При мъжете има повече от мъжкия принцип от ядрото влят, докато при жените – от женския. Но когато се направи посвещение на човека и от двата принципа се изравняват нещата. И тогава с времето и тази асиметрия, която има човека във физическото тяло, тя изчезва. Просто защото вече енергиите са абсолютно уравновесени в него.

Когато имаш сто процента вливане от ядрото, което си ти горе, обикновено е до деветдесет и девет. Обаче някаква част трябва да остане горе. Но когато го имаш това, тези деветдесет и девет процента, аз съм това, което съм. Но това се дава когато си много чист. Трябва да си минал през много сериозно Пречистване, това за което работим. Та това е едното много важно посвещение за една душа или един дух, който е тук.

Другото са вече Посвещенията от светли духове от ангелските, от божествените йерархии, които вливат част от духа си в теб и ти започваш да проявяваш техни качества, техни дарби. Подсилват ти се дарбите или ти се дава някаква нова дарба и така нататък.

Но Посвещението, повярвайте ми, не е тупване по гърба и изведнъж ставаш супермен. Тоест, не е свързано толкова с нещо физическо, то е свързано с духовно наситено присъствие, което работи с теб. И това е в точно определен момент се дава на един човек това нещо.

Още пет минути има.

Въпрос от публиката:
Как може да разберем, че вече е станало посвещението?

Silvina:
Как можем? Ами човек забелязва, че реагира малко по-различно. Има си и директен начин, да попиташ и да разбереш.

На всички ще ни се развива телепатията. Това е една от дарбите, от магичните качества по-точно, която я развива Учителя като дух, защото това е качество свързано с мъдростта.

Едно магично качество за да се развие, са три етапа.

Първо се активират нещата, след това един от Светилниците, който е на сътворяването, той минава през определени зони на мозъка на човека, за да сътвори нещо. И накрая минава Светилника на Проявлението през тези зони, за да може това нещо да бъде проявено. Тоест, това са доста сложни процеси. Но една от дарбите е телепатия и когато тази телепатия и трите цикъла са завършили на сто процента, абсолютно имаш първо с хората улавяш мислите им, но после отгоре информацията тя си идва.

Като попиташ нещо, ти дават отговор. Докато не е така, има си помощни средства, махалце, както аз работя, за да съм сигурна все още, и така нататък. Но днес протече такъв процес при голяма част от вас, в това съм сигурна. Може би защото ще казваме молитвата за децата. Имаше едно оттегляне на Светлата Сила за известно време, сега пак се получава, не знам дали усещате, така малко по-различно е, защото предстои да кажем нещо важно.

Георги:
Трябва да помагаме на младото поколение. Те са специални. И сега още да ги обгрижваме докато наберат скорост и след това те ще поемат ръководството на земното кълбо в ръцете си, и това е съвсем скоро. Много скоро. Още пет или десет години и всички ще бъдат духовни ръководители и няма да бъдат вече, точно се обръщат нещата и пирамидата си става както трябва с върха нагоре, а не сега както е обърната с върха надолу. Има разни колове, които я подпират отстрани и разни подпори.

Слава тебе, ТАТЕ!

МОЛИТВА ЗА ДЕЦАТА НА ПЛАНЕТАТА

O LORD my God,
FATHER ALMIGHTY,
CREATOR of Heaven and Earth,
of all visible and invisible!

Молим ТЕ,
with my Spirit, with my soul,
с ума, сърцето и волята си,
да чуеш молитвата ни!

Пази и закриляй Твоите ДЕЦА!
Благослови Душата и Духът им, за да
бъдат полезни и доблестни хора,
достойни за своя славен род!
Изпълни душите им с Мир и Любов,
с Приемане и Вяра в Живота
и със силна Воля да прилагат
Божествените Добродетели!

Дари им Здраве и Благословение,
за да бъдат предпазени от
внушенията и примамките на света!
Пази ги от лоши другари!
Дай им успех във всяко добро начинание,
нека се прояви най-доброто,
което ти Господи,
си вложил в душите им!
Дай им Дара да разпознават
покварата и ги пази от нея, нека
бъдат непорочни в своите пътища!
Дай им сила да преодоляват
трудностите и изпитанията
на живота.

ГОСПОДИ, НЕКА ТВОЯТ СВЕЩЕН ДУХ
guide and protect them,
to fulfil fully and completely
ТВОЯТА ВОЛЯ на Земята
и да се превърнат
в Извор на Обич и Светлина.

Thank YOU, Lord,
че ги обгръщаш с
Всевечната си Безусловна Любов,
която прави винаги и навсякъде
най-доброто за нас!

O LORD, LET IT BE YOUR WILL !
THANK YOU!
GLORY TO YOU !

Amen! Aum! Aumen!
Amen! Aum! Aumen!
Amen! Aum! Aumen!

Harum! Harom! Harim!

Поклон! Поклон и на вас!

Silvina:
Дай Боже, Светът да се изпълни с такива щастливи, весели, мили деца.

Георги:
Пак се сетих за един случай, да ви го кажа за една минута.
Слязъл съм от планината преди повече от десетина години. Имах един приятел, така, от махалата, който чисто и просто поправяше обувки, обущар. Имаше един офис малък, работилница. И аз седя при него, пия си кафето и си говорим. И както му говоря, ама съм слязъл от планината с голяма брада и голяма коса, вика:
– Георги, много умно говориш, хубави работи са, знаеш ли? – А той се е прочул в махалата, че е не щедър, стиснат, както и да го кажеш, скъперник, няма да сбъркаш в никакъв случай. И като отида, отначало като вляза, вика – Ще отида аз да взема кафе.“
Защото аз викам:
– Ще отида да взема кафе, едно за теб, едно за мен.
По едно време почна да взема и той кафе. Викам: „Ооо, ще се отвори.“ Слизам следващия път от планината и той вика:
– Ще те пуснат ли с мен, (защото аз викам, Господ разполага с мен), да отидем на едно място. Знам една хубава хижа и да изкараме малко почивка на планината. То по това време къпини, малини, боровинки. – да не е сам с мене да отиде.
Викам:
– Добре.
Отиваме двамата и стояхме там една седмица горе-долу, брахме това-онова, почивка, в планината хубаво, на негови разноски, с неговата кола. Аз нямах кола, нищо, в планината само дрехите на гърба. Обаче ме пуснаха. И така, какво стана? Отивам след един месец, слизам и той вика:
– Абе, Георги, ти знаеш ли нещо ме повреди!?
Викам:
– Защо бе?
Вика:
– Аз не съм същия. Аз станах олигофрен.
– Защо бе, мойто момче, какво е станало толкова?
Станко се казва. И вика:
– Абе, знаеш ли, първо почнах да давам на хората пари и второ, гледам някоя женица, като дойде, такава и няма, вместо да й взема пет или десет лева за поправка, й взимам два лева, три лева. Освен това, оня ден дойде една жена и ми носи едни такива съвсем, два дена не мога да ги поправя. И извадих и ѝ дадох двадесет лева и ѝ казах да ходи да си купи едни обувки от пазара.- вика – Аз не мога да се позная. Не съм аз.
Викам:
– Слушай сега, дяволчетата за твоята меркантилност изскочиха докато бяхме заедно. Много голяма грешка направи. Ама толкова голяма грешка, викам, че няма. И затова сега си друг човек.

Казвам ви, от утре много от вас ще бъдат съвсем други и ще започнат да мислят и да правят по друг начин. И разбира се, виновен съм не аз, виновни сте вие, защото дойдохте.

Още един случай. Оня ден си пия в моряшката кръчма питието. Какво питие? Кафе пия пак с вода, даже мислех едно узо да пия. И дойдоха двама, трима и почваме да си говорим мъжки работи. Единия много възрастен вика:
– Аз знаеш ли на млади години какъв бях?
Викам:
– Сега кажи какъв си бе.(На млади години като македонец: Е как можех да скачам).
Македонецът трябвало да прескочи някаква река два, три метра. Засилва се, не може да я прескочи. Засилва се и вика: „Ей, като бях млад скачах два пъти повече.“ По едно време се обръща и вика: „Е, същия си бях.“, като вижда, че никой не го слуша. Пак не е могъл, но се прави като бил млад. И той вика сега:
– Ние в нашата студентска квартира.
– Къде си учил?
Викам:
– В Търново съм бил студент.
Той:
– Да, и аз там съм завършил – ама много години преди мен, вика – В нашата студентска квартира ние канехме някога от хубавия нежен пол студентки, да ни дойдат на гости. Като влизат им казваме така, от вътрешната страна на вратата, отгоре, имаше един надпис: „Сама дойдох.“, за да няма изненади. Ние винаги честни и почтени. И някои прочитат това и: „А, не мерси, довиждане!“ и си заминават. А която остава, вече може и потенциално да ни бъде любов.“

Silvina:
Ами какво да кажа,
БЛАГОДАРИМ ОТ СЪРЦЕ И ДУША, и който от вас има желание, добре дошъл е в Центъра с негови близки. Оттук на сетне аз продължавам работа. Там се получава доста по-приятно, защото е в по-малка група, по така семейно, домашно. Продължаваме да работим.

ДА БЪДЕ БЛАГОСЛОВЕНО ВСИЧКО, КОЕТО ИЗЛИЗА ОТ УМА НИ, ВСИЧКО КОЕТО ИЗЛИЗА ОТ СЪРЦАТА НИ, ВСИЧКО КОЕТО ИЗЛИЗА ОТ РЪЦЕТЕ НИ!
ДА БЪДАТ БЛАГОСЛОВЕНИ ДЕЛАТА НИ!
ДА БЪДЕ БЛАГОСЛОВЕН ЖИВОТА НИ В ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА, ГОСПОДИ!

Георги:
Ще ви кажа, че отгоре, още преди година, две, ми казаха, Всевишния вика:
„Синко, хората трябва да се научат на човечност. Това е номер едно. Да останат при всички положения Чо-ве-ци.“
Не хора, а Човеци с главно „Ч“, защото има и човеци с малко „ч“. И тогава вече, когато има тая човещина, това човеколюбие, значи всичко е точно и Бог няма начин да не започне да издига човека.
Не да напъва много наляво, надясно, и така нататък, и да гони нещата. Просто трябва да бъде човечен и да върши Божията Воля според своя усет, и да бъде най-вече справедлив. Тоест,

да се опита да бъде праведен, да прави всичко по съвест.

Тогава всичко си идва на мястото и ще вижда как отначало може да му стане за известно време по-тежко, защото гледат го по-наивен става. Духовния човек, по принцип, той не е наивен, но се прави на такъв, за да може на другите да им бъде добре чисто и просто. Но няма начин да не получи бонус.

Както ви казвам за тия праведните мои приятели, които винаги след като са направили едно добро дело, или две, или пет, или всеки ден по едно мъничко добро, накрая се струпва. И когато на тях им трябва помощ и е необходимо, винаги идва. И са недосегаеми, няма природни бедствия, стихии и така нататък, не. На тях, както казва и Исус:

„Косъм няма да падне от главите им.“

На другите, да, но на тях – не! Те винаги са защитени, винаги са добре, винаги имат всичко. Това е. И това време дойде. Аз във всяка беседа точно това искам да кажа.

Останете ХОРА винаги при всички положения, независимо какви. А не както едно време девиза беше: „Лови всекиго за гърлото и гледай ти да си добре.“ Не става. Тоя девиз отдавна мина.

Новото е да оставаш ЧОВЕК независимо, защото след това Бог ще те въздигне от нищото и ще получиш всички блага.

Но важното е да издържиш. Щом сега ти се дават, дават ти се изпитания. Трябва да ги посрещнеш мъжки, така да се каже.

Наистина благодаря на Всевишния най-напред,

благодарете за всичко най-напред на него, и след това на онзи, който ви е направил нещо, благодарите, или ви е дал, или ви е помогнал.

Защото обратната грешка, скъпо се плаща.

Имам една такава позната, много добра позната, тя понеже не е благодарила на Всевишния и Всемогъщия, благодарила на лечителката, която я излекувала. И дала от един имот половината, й го подарила. И той почва да носи пари и лечителката само след три години, толкова я увлича материята, че сега е болна, нещастна и е изгубила всички качества, които са й дадени, ясновидски, лечителски и ред други. Нищо не е останало от същия човек. Аз й казвам на тая, моята позната: „Ти повреди и себе си и нея.“ Защото най-напред, защо такова голямо дарение правиш, за това, че тя…

Бог е бил съгласен, тя те е излекувала.

Била си зле, за да си научиш урока. След това бонус изпращат те, тя те лекува. Дай каквото и да е, но не да даваш за стотици хиляди левове. И това, което ѝ даваш, тоя имот започва да носи дивиденти, защото го даваш под наем, това-онова и пари много. Тя не е висш аватар, тя е обикновена селска вражалица, или селска лечителка, знахарка добра е била, ама да си седи там. Викам:
– Тия пари ще ми ги дадеш на мен. Аз знам какво. Едно кафе може да не пия от тях.
Защото съм разполагал с милиони и в евро, и в български пари, това е вече всеизвестно, и не съм отклонил и една стотинка. Нямаше да мога да спя. А тя самата дето беше, дамата вика:
– Георги, друг на твое място, аз нямаше да разбера, апартаментче петдесет хиляди евро, колица за двадесет хиляди лева, ама нямаше да разбера. Как ще разбера, при сделките, които правиш, при които няма документи. А ти, нищо.
Е, ми, какво да се прави. Просто затова са ме изпратили на Земята. Не че се хваля, просто

човек трябва да бъде наистина винаги абсолютно честен, чист и да се стреми да бъде такъв.

Не винаги може, разбира се, да бъде, но да се старае.

Наистина благодаря и пак казвам,

обръщайте се, БЛАГОДАРЕТЕ за всичко най-напред на Всевишния и Всемогъщия,

защото нищо без него не може, и след това на онзи, който ви е дал, направил услуга и така нататък. Дори на този, който ви е направил услуга с обратен знак. Да, който ви е завлякъл, който ви е излъгал и така нататък. И на него му благодарете. Всичко е точно.

Благодаря ви и аз от Дух, Душа, Ум, Сърце и Воля. СЛАВА НА ВСЕВИШНИЯ!. Покланям се на всеки един от вас поотделно. Който иска го прегръщам, разбира се. И всичко си е в реда на нещата. Разберете, че се движи точно по Божествената програма. Силвина знае много добре.

Silvina:
Благодарим приятели от Пловдив за поканата. Беше наистина вълшебно.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview