Започваме една поредица от интервюта с Георги Изворски и Силвина Белопойчева по въпроси, зададени от приятели, последователи и хора, тръгнали по пътя Духа. Днешната тема е „Божествено лечение – тайните на здравето“.

И първият ни въпрос е:

What does it mean to be a really healthy person nowadays?

Георги:
Здрав човек, може да го определим с няколко думи. Това е човек, не само който не боледува, а който има здрав Дух. Това е номер едно! Поговорката от едно време, дето е останала: „Здрав дух в здраво тяло“ напълно се покрива с нещата от живота. Но не можеш да имаш нито здрав Дух, нито здраво тяло, ако нямаш съответната моралност, която е истинска Моралност, истинска Нравственост и истинска Етика или етичност в отношенията си. Не само с хората, не само с живите същества, със всяко едно нещо, до което се докосваш.

Силвина:
Здравият човек – да, мога да кажа как изглежда. Има такива хора. Това са хората от Новата раса. Хората, които нямат карма и съм ги изследвала. Те са съвършено здрави хора. Но всички други хора, които имат прераждания на земята, имат опитности, с които са привлякли различни негативи към себе си – за тях е трудно да се говори за съвършено здраве. В този смисъл то не е утопия, то е нещо постижимо, но то е производно на чистотата на човека.

Георги:
Живял съм с един човек, наистина, който имаше изключително здраве. И тоя човек през живота му грипче не го хвана, настинка – просто нищичко не можеше да се докосне до него. Първо, той беше умерен във всичко. Не прекаляваше абсолютно с нищо. А живееше, като един обикновен, нормален човек.

Тоя човек обичаше и се отнасяше с уважение към всичко и към всички. Ще кажа един прост случай с него. Работехме двамата в една работилница – шлосерска работа, правим едни детайли, които трябва да се изпилят, да се оправят, да се лъснат и така нататък. В края на работното време, още първия ден, в който работехме заедно, става пет часа и свършваме работа. Обаче имаше още два детайла, които трябваше да се направят, от тая група. Следващия ден щяха да дойдат още. И аз казвам:
– Ами, сега, викам, за тридесет минути ще ги направя. По петнадесет минути един детайл. Ще ги направя двата.
Той каза:
– Не! Утре сутринта.
– Ама защо не? Тридесет минути ще се забавим, обаче изобщо забравяме повече за тия детайли, които са петдесет или сто. Вече тая партида заминава, на другия ден ще дойде друга.
– Не! Не пипай нищо! Трябва да изчистим малко работилницата, да я изметем и да си тръгваме. През това време, през което ще правиш детайлите.
Питам го на другия ден:
– Защо не ми разреши?
И той казва:
– Виж, защото това е в края на работното време, ти си изморен, ти бързаш да се прибереш. Ти си настроен на друга вълна вече. Щеше да претупаш работата. И можеше да изпуснеш нещо. Тия детайли са важни и отговорни. И ако толкова не изпипаш, няма да станат на машината, където след това хората ще ги сложат. И тоя негатив, който излиза от тия хора, ще се върне при тебе също като негатив. От там може да получиш, от тоя негатив, лоши последствия.

Question:
Ти по този начин отговори почти и на следващия въпрос, който исках да ти задам.  Каква е връзката между мислите, чувствата и действията на един човек и неговото здраве?

Георги:
Всичко е свързано със всичко и всичко е в сегашно време. Сега. Мислите, които ги излъчваме, чувствата, думите, които са изключително важни, защото е слово. И то е много заредено с мощна енергия. Всичко това са дела. Всичко това е действие. Всичко това са деяния, които не ги осъзнаваме.

Ние мислим, че това е дело – ако тая чаша я пренеса от тука тука, на физическо ниво. Но нашето отношение към нещата, прави нещата. И ние може да не сме направили още нищо на физическо ниво, но ние вече сме излъчили. Ако излъчваме негатив или негативно чувство каквото и да е, то се връща на нас. То няма къде другаде да отиде.

Когато излъчим една лоша мисъл, тая лоша мисъл моментално отива и се връща у нас и произвежда токсини в глава ни, в мозъка, които тровят мозъка. И лошите мисли отравят мозъка, и най-вече умират тъй наречените „разумни мислещи клетки“. Клетките, които командват нещата. Инсултът е точно, защото ние нарушаваме морално-етичния кодекс на ума и на разума. Инфарктът – нарушаваме морално-етичния кодекс, който е на емоционално-чувствения комплекс. Това е цялата философия.

А всичко останало се струпва на нашето физическо тяло, когато има вече физическо проявление. Разбира се, няма неизлечими болести, има неизлечими хора, които не искат, чисто и просто, да вървят по правия път. Иначе болестите, всички са излечими и както е дошла болестта, така може да си отиде.

Question:
Това означава, че здравето е въпрос на личен избор, въпрос на личните действия на човека, на това какво мисли, какво чувства и какво прави. Само, че често има хора, които смятат, че боледуват заради причини, които не зависят от тях. Например, това, че ни пръскат от въздуха с лоши неща, че имаме недобри атмосферни условия, облъчвани от мобилни телефони, замърсен въздух, некачествена храна.
До колко всъщност личното здраве е въпрос на личен избор?

Георги:
Ами и това е въпрос на личен избор. Когато аз вярвам в нещо, то няма начин да не ме постигне. Няма начин да не ме застигне. Значи, ако всеки ден си мисля, че ще влезнат и ще ме оберат или ще ми откраднат автомобила, е, рано или късно няма начин просто да не стане.

Силвина:
Много често хапваме нещо и си казваме: „А, поду ми се корема, защото аз ядох лоша храна.“ Но коремът не се е подул защото сме яли физически некачествена храна толкова, колкото защото в тази храна е имало някаква енергия, най-често свързана с човека, който е създал тази храна. Наистина е така.

Причините за заболяванията не са физически, те донякъде допринасят, да, те са фактор – и геопатогенните облъчвания, примерно при хората, които са болни от рак, това също е един от факторите, които отключват болестта. Но първопричината не е там. Организмът е създаден като съвършена самолекуваща се система, когато е чист. Говоря за енергийно чистота. Когато ти нямаш негатив, ти си енергийно чист. Но когато си привлякъл този негатив, ако той отиде във физическото тяло, в някой орган, този орган отслабва енергийно. И тогава там, в следствие на физическите неща, които почват да се натрупват, просто защото там е слабото местенце на организма. И тогава хората казват:
– А, еди коя си бактерия ме е разболяла.
– Не. Тя е последствие на това, че ти енергийно си отслабил организма си чрез твоите постъпки.
Най-често делата са тези, заради които се разболяваме. Да, и лошите мисли и чувства – също, но когато говорим за грехове, това основно са лоши дела, които са накърнили и други хора.

Георги:
Ние сме в основата на всичко. Защото ние сме източника. Човекът е източника и може да си спести, да кажа деветдесет процента от негативите, болестите, от ред други работи. Десет процента има, които са отгоре, но те са стар дълг, кредит, които не сме платили на Кака Карма. Ама от миналия живот, от по-миналия или плащали сме донякъде, ама има още малко да й платиме. И тогава започват да се случват неща и казваш:
– Абе, нищо не съм засял, нали, нито едно, никакъв ветрец, абсолютно нищо не съм засял, пък Георги, ми идват тия работи до главата.
– Ами идват, трябва да плащаш.

Question:
Има ли начин човек да престане да се поддава на своите зависимости?
Знаем, че те са едно от най-силните неща – зависимостите: тютюнопушене, алкохол, преяждане, предполагам, че има и доста други такива.

Георги:
Ще им кажа лекарство номер едно, лекарство номер две, лекарство номер три.

Най-напред искам да кажа лекарство номер едно: Да се обърнеш към себе си. Това е абсолютно задължително и да се прегледаш от горе до долу, вътрешно и външно, видимо и невидимо, всичките тела, всичките работи. И да си изкараш абсолютно всичките грехове на длан. И да кажеш: „Аз съм това!“ Да, измамник, ама какъвто и ще да си, трябва да бъдеш абсолютно пред себе си толкова искрен, както пред Бога. Защото Бог те познава по-добре от самия теб. Ама да се стремиш да бъдеш толкова искрен, съвършен във всичките си деяния, грешки и грехове, да си ги признаеш. Да кажеш: „Хм, трябва да се променя!“

Първото нещо е, да си промениш мисленето. Защото от мисълта се пораждат другите работи. Значи, започваш да си променяш най-напред, ти самия вътрешно. Да си промениш стереотипа и начина на мислене, на чувстване, на говорене, на изразяване и на живот. Значи това е – само добри мисли да излъчваш, добронамереност и доброжелателство. Същото е и от сърцето, нали. И вече действията да ти бъдат също такива и премерени, а думите – вече да не употребяваш никакви слова, никаква дума, която замърсява.

Защото една дума, която е със силна вибрация, но негативна, като „жестоко, ужасно, чудовищно“, прости ми Господи, разсейвам ги. Това, което го казвам, го казвам учебно. Защото иначе моментално замърсявам ВИП пространството, което е истинското, невидимото. Не вип пространството на джиесемите.

Така че, не може нещо да ни замърси странично, ако ние, номер едно, лекарството е това, признаем си всичките работи и тръгнем.

Значи, второто е, нашето отношение към нещата прави нещата. Колкото и да пръскат, каквото и да пада тука, ако аз казвам, че „А, градушка?! Тая градушка е колкото бобени зърна“. Може да пада колкото орех, може да пада колкото яйце. Тука ще падат само зърна, ако паднат случайно, ще бъдат колкото бобени зрънца. Защото аз безпределно вярвам в това. И моето отношение към нещата, прави нещата.

Силвина:
Да кажа няколко думи за зависимостите. На какво се дължат? Хората, които страдат от това, са нарушили Принципа на Умереността, прекалявайки в някакво направление. Когато се наруши такъв Принцип, човек привлича към себе си духове, наречени лемурийци. Те наистина са паразитни съзнания, на които е спряла еволюцията, защото са нарушили ред Принципи и закони, и просто не е допуснато следващо прераждане. Но е допуснато те да останат на земята като коректив на хората, за да се подпомогне еволюцията им.

И когато човек прекалява с алкохола – работила съм с доста алкохолици – те са привлекли такива духове на лемурийци, които са свързани с това нещо и които подсилват желанието на човека да иска още и още алкохол. И колкото повече той продължава да пие алкохол, толкова повече такива същности той привлича.

Какъв е начина да се справи с това и как аз работя всъщност?

Човек първо трябва да признае грешката си. Да каже: „Господи, прости ми, че прекалявах с алкохола и освободи цялата карма, която съм привлякъл по този начин.“ По този начин работя аз. Всъщност аз по този начин се моля за хората, карайки ги да искат прошка за това свое действие. И в последствие освобождавам кармата, които са привлякли с него.

Но е възможно човек чрез разкаяние, чрез молитва, дори сам да го постигне. Това съм го казвала на мои приятели, които техните роднини са имали проблем с алкохола, те също са го ползвали. Тоест, това не е нещо, което само аз мога да правя. Всеки може да го прави.

Георги:
Първото лекарство – казах кое е. Да си променим стереотипа, начина на мислене, на чувстване, на живот, на говорене, на всичко. И ако може да се променим на сто и осемдесет градуса. Това е! Така, второто е: отношението към всички неща видими и невидими, добронамереност и доброжелателство минимум. Не говоря, че светиите се отнасят с обич, а Божествата с Любов към всичко. И третото, което е, чрез нашия личен пример да започнеме, те гледат и се учат от нас. И ако може и ако искат другите, да им казваме. Тоест, това е вече вид обучение. Да им казваме – това е също вид лекарство, как ние вече сме здрави, богати и щастливи.

Question:
Доколко молитвата може да помогне на един човек да се излекува? Конкретния въпрос е: Is it only through prayer that it is possible to improve health and to reach complete healing?

Георги:
Абсолютно е възможно!
Обикновено казвам, че съм най-близо до себе си, затова давам пример със себе си. Аз наистина съм виждал: само с молитва, с нищо друго – човек, който се е прехвърлил в отвъдното, Бог го върна обратно. А за животни – да не говорим. А пък за растения -също да не говорим, че съм виждал вече много. Почти изсъхнали, заминали си и изведнъж се възстановяват. Това е молитва. Обаче, молитвата трябва да е много искрена, много, как да кажа, толкова да извира /от душата/ и толкова човек да забрави света наоколо.

Силвина:
Една молитва се чува, когато човек има чистотата, абсолютната чистота, енергийна и физическа. Тя, физическата не е трудна за постигане. Имаш ли енергийната, физическата е наистина нещо много лесно. И другото е, за да се чува молитвата, трябва този човек да има връзка с духовните йерархии. Защото там редът е просто невероятен. Всяко едно същество от ангелските и Божествените йерархии на Христовото Съзнание, си има строга специализация. Всеки един от тях отговаря за нещо. И ако ти нямаш връзка с тази йерархия, защото си я накърнил по някакъв начин или защото просто в еволюцията си, ти все още нямаш това съзнание, за да постигнеш тази връзка, да можеш да издържиш на тази енергия. Защото това са много силни енергии.

Георги:
Няма никакво по-мощно средство от молитвата! Това е връзката с Всевишният. Защото веднага правим връзка с Него и той веднага взима мерки да се оправят нещата, когато ни е чул, ама наистина. Молитвата трябва и разкаянието да са абсолютно искрени. Значи, толкова /малко /да има нещо менте, нещо с други намерения, Бог не ти обръща внимание.

Силвина:
Последната година, реално аз работя само и единствено с молитва. Като казвам аз, това не съм аз. Защото тези, които лекуват, да кажем това е Бог. Но като казваме Бог, това са всички тези йерархии от същества, които служат и помагат. Те затова са, за да помагат на следващите същества след тях да еволюират, да се развиват. И когато имаш връзка с тях, нещата се случват.

Question:
Силвина, какъв е методът, по който лекуваш хората?

Силвина:
Този метод го нарекох „Божествено лечение“. Просто така дойде. И след това го свързах с това, което е правел Исус Христос. Когато Той е лекувал, Той е правел точно това. Първо се е молил за греховете на хората – да се опростят и да се освободят всички бесове, които те са привлякли с тези свои грехове.

Всъщност, това е Божественото лечение, което Той предава на апостолите си, след като си заминава. Казват: „И те получиха дарбата да могат да гонят бесове и да лекуват“. Във днешно време, понеже наистина е много специално време, трябва да кажа, че три пъти се е случвало това нещо на земята, в този мащаб, в който се случва сега. Случило се е по време на Христос, случило се е по време на Учителя и се случва сега. Говоря за освобождаване на карма. Защото всички тези Духове са Висши същества от Божествения свят и тяхното присъствие на земята освобождава и личната карма на всички хора, които са били около тях. Освобождава и родовата карма на техните родове. Това е едно грандиозно събитие, което се е случило в историята на земята. Случва се и сега. То е наистина на ход.

Question:
Ти как стигна до идеята на Божественото лечение?

Силвина:
Как стигнах? Постепенно. Започвайки да се занимавам с радиестезия, с метода на Людмила Пучко. Там обаче установявах, че по някакви много сложни начини освобождаваш, така както тя ги нарича „дълбоките причини“. Но аз си казвах: „За да ги има тези дълбоки причини, има причина“. Тоест, има причина за дълбоките причини. Има причина за тази карма. И всъщност във всеки един случай се оказва, че това са грехове на хората. Техни погрешки, престъпления, които са извършвали и които те не изчезват след смъртта на човека, а остават записани в семенния атом, като информация. И когато този човек отново се прероди, те се прехвърлят към физическото тяло. А тези духове, които са от земната, как да кажа, от антуража на Духа на планетата Гея, те буквално чакат тука човека. И когато той се роди, те се присъединяват към неговото поле. Говоря за елфи, саламандри, джуджета -това изобщо не са митични същества. Те са напълно реални.

Георги:
Значи, разликата между духовния и не толкова духовния човек е тая, както и между човека и животните е тая. Животното не си оправя грешките. Но духовния човек винаги гледа да си оправи грешката. Ама независимо каква е и колкото по-бързо, толкова по-добре.

Най-тривиалният пример е, че отивам в магазина и ми връщат два лева повече. За десет лева съм направил сметка, връщат ми. Отивам, виждам в къщи, че това което струва, струва повече. Веднага отивам и му връщам двата лева на магазинера. Защото обикновено хората казват: „Е, два лева, това е магазин, има“. Не е така. Ти го правиш за себе си. Ти не го правиш абсолютно за никой друг.

Тогава тръгва вече първоначално оздравяването – признаването на тия неща и точно променянето на позицията. Ако не се промени позицията, каквото и да правиш, каквото и да струваш, не може да тръгнеш по пътя на оздравяването. Значи, чисто и просто трябва да станеш един етичен, един морален човек. И тогава вече бонусите започват да текат отгоре и човек започва да вижда. Тоест, това за кратко се казва по религиозно му /но и ние го употребяваме/ разкаял се човек, това е покаяние.

Question:
То няма универсална молитва, с която хората да подобрят здравето си. Да им загатнеш просто в каква посока е молитвата.

Силвина:
Да, няма универсална молитва. Това е така. Аз не обичам дори и готовите молитви, тоест, това, което в момента трябва да се каже за човека. Много хора мислят, че молитвата трябва да е, нали как точно да се каже, в какъв момент. Разбира се, всичко това са начини да се настрои душата, за да може да създаде тази връзка. Но аз съм установила, че молитвата всъщност е нещо много простичко. Може да кажеш две думи и те да бъдат чути, когато имаш връзката.

Но молитвата, с която основно работя е за здраве. Тя е втората всъщност – за лечение. А първата е за освобождаване, за изчистване на карма.

Това е хубаво човек да си го казва всяка вечер, като мине деня и да си направи една равносметка, и да се сети за някои неща, които може би е направил, които не са били правилни. И да каже: „Господи, прости ми, че през днешния ден наруших Божествените Принципи и закони, и че направих това и това, ако се сети за нещо конкретно. И освободи цялата карма, която съм привлякъл по този начин.“ Най-простичко казано. Всъщност това е и моята молитва, с която освобождавам. Тя е малко по-дълга, защото се изброяват и допълнителни неща, които сега е излишно да влизам в тези подробности.

Има хора, които много се страхуват от вирусите, от бактериите. Буквално с една молитва имунната система се подсилва на човека и вируса изчезва, за някакви часове. Това съм го давала на хора, които съм обучавала, те казват, че го прилагат за децата си и наистина казват: „След като казах молитвичката, цяла нощ, това тежко състояние, в което беше детето изчезна. И то на сутринта беше напълно здраво“.

Question:
How do you treat a person who says: “I no longer believe in God”?

Георги:
Ами, това най-напред може да се каже, че не е добро за самия човек, който го казва. Аз познавах двама души, единия от които не иска да повярва изобщо. Вярваше в летящи чинии, вярваше в обекти, вярваше в някои неща, които не ги виждаше, но не можеше да повярва, че има една Светла, Мощна, Разумна Сила във Вселената. А това е /както за краткост го наричаме/ Бог или Господ. Това е Сила. Тя е, която ражда Любовта, Светлината, Живота, всичко. Следователно, не можа да го повярва до последния момент. И се срина, и вика:
– Заминавам си!
– Опитай – викам – ето, аз ти казвам за какво става въпрос.
– Не! Само лекарите могат да ме оправят. Само медицината!
Е, медицината?! След като ходи при най-добрия за присаждане на костен мозък, най-добрия в света. И когато се върна, го видях след месец, месец и половина и вика:
– Две седмици бях здрав. Край! След това пак се сринах надолу.

Question:
Какъв е пътя за такъв човек?

Георги:
Тоя човек има една изключителна твърдост и упоритост, която лично на мен ми харесва и даже му завиждам малко. Тоя човек, дори и да е злодей, той иска да е злодей докрай. Значи – лош човек, абсолютно и докрай. Не признава нищо. Признава само своето его и само себе си. Да, ето, на такъв човек направо мога да кажа: „Добре, мойто момче, карай имаш още много прераждания и животи, така че бъди твърд докрай.“ Виждал съм такива хора, които толкова / малко /да ме бяха послушали, щяха да бъдат здрави. Толкова, не повече.

Силвина:
За всяка душа си има време. Ако времето й не е дошло в този живот, все някога ще дойде. Това е сигурно, че в един момент всички души, ако сега вървят с гръб към Светлината, ще се обърнат към Нея. В това съм убедена.

Георги:
Ако човек дори и на смъртния си одър се разкае и види Истината – такива хора също съм изпращал – той си отива праведен. Независимо какво е грешил през живота си. Верно, минава през зоната на смъртта, през рая трансформация, но си отива праведен, оправдан. На него вече му е леко нагоре.

Силвина:
Обикновено при мене идват хора, които са готови за това нещо. Буквално Бог ги изпраща. В това съм убедена. Защото те идват в много специфичен момент, така че точно в този момент аз да мога да им помогна, да работя с тях.

Имаше обаче един случай, с едно момиче, което беше дошло за болния си баща, болен от рак. И аз проверявам и виждам, че този човек няма никакво отношение към Бог. Той никога не се е молил, той е изцяло в материалното съзнание. И нямам разрешение за него. Обаче, давам на момичето молитвичка. Дадох й книжката на Георги с молитвите и казвам: „Нека три пъти поне този човек казва молитва за здраве“. Три дни подред и ако поне веднъж го изкаже от сърце – много е важно това.

Значи, ако ти не се обърнеш към Бог, към Светлата Сила, който и да те лекува, дори Исус Христос да се появи на земята, ако ти нямаш това отношение към Светлата Сила, просто лечебния процес не протича. И това е първото условие.

Има други хора, с които работя, но в един момент те отново се връщат към греховете си или имат грехове, които продължават да ги проявяват. Имаше наскоро такъв случай с жена, на която се откача долната челюст. И когато проверих защо, се оказа, че тя трябва да коригира нещо в нея, ако иска да може да завърши лечението й, иначе беше спряло. Това нещо беше логорея, тази жена много говори. И й казах, че първо трябва да се помоли за прошка за логорея, за това че много говори. И после трябва да даде обет, това нещо да се стреми да не го прави. И след това вече имах разрешение, казах молитвичката и нещата се изчистиха.

Question:
Налага се да сменя малко темата със следващия въпрос, който е много кратък и много конкретен. Даряването на органи добро дело ли е?

Георги:
Аз имам съвсем друго мнение от земните жители, от медицината и така нататък. Не е добро дело! Защото е противоестествено, противоприродно и доста противобожествено. Това, че в крайна сметка Бог разрешава на тия души да живеят на земята, но аз искам да кажа, че те живеят само в материалния, човешкия свят. Може да живее човек със сменено сърце, бял дроб, черен дроб, бъбрек и така нататък, още две, три, пет, десет години, двадесет години да живее. Но той не се развива еволюционно като човешко същество. Еволюцията му е спряла. Това е едно съществуване, което е в едно латентно, спящо състояние и абсолютно, за мене, няма никакъв смисъл.

Защото, когато те изискват отгоре, имат нещо предвид, иначе ти самия си прекъсваш /еволюцията/ тъй като за мене, както и за Бога, живи и мъртви няма. Всички са живи, всички. Аз затова казвам: преселилите се във вечността. Да, починал е човека, умрял е наистина, минал е през зоната на смъртта, минал е през тази трансформация, ама той отива горе.

А по тоя начин се задържат нещата и за самия човек, а и за тези които го правят, не е много, така да се каже, добре. Това е, което мога да кажа. И аз твърдо съм против тези неща.

Question:
Следващият въпрос, който имаме е: Връзката памет на клетките и здравето и начини да се промени това.

Георги:
Това е изключително трудно – да се промени паметта на клетките, но може, с нови програми.

Силвина:
Аз мога да говоря от моя опит. Как работя всъщност аз с това? Наистина, сам човек е малко трудничко да си направи това препрограмиране на клетъчната памет, което всъщност е подсъзнанието. Защото са безкрайно много програмите, които са негативни паразитни програми, които този човек с мислите си във всичките си прераждания е създал.

В началото ги търсех една по една и се опитвах да ги заменя със съответната положителна програма.

Казвах: „Господи, моля те освободи, примерно програма „дебел съм и не изглеждам добре“ с програма „аз изглеждам съвършено добре, аз съм слаба“ и от този род неща. Впоследствие, понеже силата на лечителя расте, не ги търся една по една.

Просто казвам: „Моля те, Господи, освободи всички негативни подсъзнателни програми от съзнанието на този човек“. И това нещо става. Буквално хората стават като нови. Казва: „Аз реагирам съвсем различно на всичко“.

Този човек е все едно като един чисто бял лист, на който от него вече зависи /от тук нататък/ какво ще пише. Защото изборът продължава.

Ти му освобождаваш неща, помагаш, но животът е пред него, дават се и нови опитности. То това е смисъла на земята. Ние не сме на земята, за да медитираме и да витаем в облаците, да се отдадем само на духовното, а ние сме тука, за да добием опитности в живия живот.

И всъщност, за мен греха не е нещо негативно. Не! То е нещо, чрез което човека учи. И затова са създадени цели йерархии, за да помагат на човека в това отношение.

Георги:
Спомням си как един приятел пи цяла година в една огромна чаша кафе и утайката винаги оставаше на дъното. И накрая утайката се беше натрупала почти три-четвърти от чашата. Винаги сипваше кафе, изпиваше рядкото, утайката оставаше. Така! Същото е и с човека. Тия утайки започват да се събират у него. Това са старите програми, които са и това е паметта на клетките.

Чашата знаеш, че е пълна – ако е жива клетка, непрекъснато се пълни. Как може да се очисти?

Когато тръгна да мие чашата, той я сложи в мивката и пусна водата докрай. И тя започва да бие с една абсолютно силна струя. Ама колко минути беше, не знам. Отгоре разрежда, изхвърля отстрани кафявата течност, която е утайката от кафето. Пет минути ли, десет минути ли – на чешмата беше. След това я взе, изплакна я, изми я и вика: „Ей, най-сетне чашата дойде на себе си“. Ааа, каквато е истинската чаша. Същото е и с човека.

Question:
Огромен бум в днешно време има на автоимунни заболявания, особено Хашимото стана като епидемия. Вторият бум – тревожните разстройства, паник атаките. Как да бъде помогнато на такива състояния?

Силвина:
Това са хора, които са привлякли, следствие на някакъв негатив към друго същество, кармичната причина и тя не е толкова във физическото им тяло, колкото е в съзнанието им, в душата им. И много често те привличат и Духа, който са наранили. Това може да е животно и те да изпитват неговия страх. Много често съм откривала това. Но може да е и човек. И те буквално изпитват състоянието на тази душа, която са наранили – нейният страх, нейните тревоги.

Трудничко е човек да се справи с тези неща. Просто, защото страдаме от невежество. Ние много неща не знаем. За повечето неща търсим физическо обяснение, а то не е такова. Ние сме духовни същества. И човек, търсейки по този начин, опитвайки се само с медикаменти да тушира дадено състояние, ефектът е минимален. Освен, че си отравя организма и то изключително. Наблюдавала съм хора след една химиотерапия – интоксикация – сто процента. Просто тотално замърсен организъм, тотално разрушена имунна система, развитие на гъбична инфекция. Тоест, нещата стават всъщност по-трудни за хора като мен да се справят с болестта им след това нещо.

А да не говорим, че за хората, които пият успокояващи лекарства, това е вид пристрастяване. И за тях правя специална схемичка – как да ги откажат, как да ги спрат. В течение на месец, два, плавно, понеже организмът се е пристрастил, свикнал е с тези субстанции. Просто той плавно и постепенно трябва да излезне от това нещо. Тоест, това е още едно нещо, с което трябва да се справим.

Всички болести са за това – в това съм убедена – първо да започнем да търсим отговори. Да ни подсетят, че нещо някъде сме сбъркали може би. И когато човек започне да търси, започне да се моли, Светлата Сила всячески му помага. В това съм убедена.

Question:
Има ли хора, за които месото е полезна храна – като източник на протеини, на витамини?

Георги:
Да, може да се каже, че.. Искам да бъда по-етичен, по-деликатен, ама няма как. Нали ме разбирате?

Значи, човек с по- … така да се каже, по-елементарно съзнание, по-обикновено, не вече извисен в Духа, все още тия неща са му необходими. Защото неговият ум, неговото сърце, неговия стереотип на мислене – защото мислене има ума, мислене има и сърцето, мислене има и физическото тяло, две мнения няма за това. Всяка една клетка е разумна. Защото той още не си е променил точно този стереотип на мислене. Значи най-напред трябва да се промени тука /главата/, това мислене. След това сърдечното. И чак накрая – тялото.

Значи, когато започнеш да променяш мисленето си, в крайна сметка ще дойде една сутрин, когато няма да ти се яде повече месо. В никакъв случай! Няма да ти се пие алкохол. В никакъв случай! Няма да ти се употребяват цигари или наркотици. В никакъв случай! В това съм абсолютно убеден, както съм убеден, че седя тука и в момента говоря.  Защото, много хора точно по тоя начин, след като са се променили, това е достигнало до тях.

И има хора, на които все още им е необходимо, наистина е така. Значи, докато не се промени съзнанието на човека, месото е необходимо, тъй като това е много силна инерция. Човекът не е създаден да се храни с месо, разбира се, и с ред други неща. Той не е създаден да се храни с нищо от животински произход. А млякото трябва да се приема докато организма се развива и расте. Особено за прясното мляко говоря, киселото още може да се храни човек и след това. Но не е в това причината. Причината е в нашата степен на духовно развитие.

Question:
По какъв начин родителите със своите емоции влияят върху здравето на своето дете и как да го предпазят от болести?

Силвина:
Върху здравето на децата си родителите влияят още от момента на зачеването. За в бъдеще родителите ще се подготвят много по-… как да кажа? Първо съзнанията им ще бъдат много по-чисти. Не напразно в момента върви този процес на изчистване на кармата на една доста голяма група хора. В голяма част от тях съм откривала, че всъщност в последствие стават родители на децата от Новата раса. Защото Новите деца искат чистота.

Когато в майката, в подсъзнанието й има записи на негативни програми, всички тези програми се прехвърлят към детето. Най-често от майката към детето. От бащата също има влияние, но то не е толкова голямо. Отделно техните действия и начина, по който те комуникират, и всичко което се случва в ежедневния живот влияе. Но самите програми всъщност са носители на това, което в последствие се проявява на физическо ниво като гени и като някакъв вид наследственост в поведението, в светогледа, в отношението към света.

Ако майката и бащата се стремят към чист живот, и ако имат тази чистота, имат тази съзнателност, тогава децата, които привличат са от много високи йерархии.

Другият въпрос е, че е възможно на децата да не им влияе негатива на майката и на бащата. Тоест, да не им се прехвърлят тези подсъзнателни програми. Това са децата, които нямат прераждания. Които са най-често Новата раса, затова казват, те имат много силен имунитет. Те имат много силен имунитет, просто защото те са чисти. Целия този негатив тук им влияе в изключително минимална степен. Но и те са дошли за тяхната опитност. 

Тъй че – съзнателност, това е отговора.

Question:
Тоест, когато родителите коригират живота си, това чисто енергийно се прехвърля върху детето и то оздравява?

Силвина:
В много голяма степен това се вижда в отношенията родители – деца. Но то важи във всички отношения. Аз и майка ми. Аз и моите приятели. Ако аз коригирам себе си, влияя и на тях. Но ако това е моето дете, там връзката е много силна и съответно много по-силно е влиянието, което моята чистота оказва върху него. То също я проявява.

Question:
За здравето на децата – какво да не им даваме да консумират? Какво изобщо може, но в ограничено количество?

Силвина:
Да, това което всъщност е, най-отровните субстанции на земята, които наистина трябва да се избягват, и то в днешно време, които са и съвременни, това е мононатриевия глутамат, който присъства масово в джънкфуд храните, и захарта. Това са двете неща, които категорично влияят най-негативно. Неслучайно трябва да си казваме молитвичка преди хранене. Аз съм си казала една молитва:

„Моля те, Господи, нека всяка храна, до която се докосвам, бъде най-полезна за мен“.

Понякога, когато се храня навън – това е задължително, първо за да се неутрализират негативните програми в храната, после, когато имаш тази програма и организма ти работи по нея, ти усвояваш само полезното от храната. Дори най-отровната храна да ядеш, когато усвояваш само полезното, организмът много бързо изхвърля отровата. Тя не се задържа в него. Тъй че, майките биха могли да се помолят по този начин за децата си:

„Моля те, Господи, каквото и да хапва моето дете, нека да му влияе най-благотворно, нека усвоява само най-полезното от тази храна“.

Опитайте!

Question:
Минаваме към следващия въпрос – ваксините. Новите деца нямат нужда от тях, а другите деца (ако може така да се делят)? Конкретно визирам ваксините, които в България са задължителни.

Силвина:
Да, няма полезни ваксини за нито едно същество – независимо дали са хора, животни. Природата е направила съвършена имунната система и да ви кажа как влияе ваксината. Най-често говорим за проблемите, свързани с ваксини – за аутизма. Децата с аутизъм, с които съм работила, имат енергийна кармична причина в мозъка, която отслабва енергийно мозъка. И при тях цялата тая токсичност от ваксините попада там и се задържа от организма, не се изхвърля както при децата, които нямат тази карма. Но колкото по-чист е организма енергийно, той по-лесно и бързо се справя с тях. За полезност просто е изключено да се говори. Няма такова нещо.

Question:
Тук има въпрос за страховете на децата. Могатли сами да си казват формулите за защита или ние, родителите да го правим за тях? Дъщеря ми е на единадесет години и приема всичко, което й казвам, за разлика от сина ми, който е на четиринадесет години.

Втори въпрос:
Колко е важно детето да е кръстено? 

Силвина:
Много е хубаво и прекрасно детенцето да има отношение към Светлата сила. Чувала съм деца, които се молят. Те са истински ангели и понеже имат чистотата, техните молитви се чуват. Не можем да кажем, че всички деца имат тази чистота, но голяма част от тях я имат и техните молитви се чуват. Хубаво е родителите също да казват молитви.

Не можем да кажем – само децата или само родителите. Тази култура, която тя си присъства в душата на детето, ако просто родителите го подсетят за това и му помогнат още от много ранна възраст да казват молитви, ще е хубаво. Не само молитви за здраве. Прекрасно е то да си създаде тази връзка със Светлата Сила.

За кръстенето на децата – това е един ритуал, който всъщност свързва тази душа с йерархии от Христовото съзнание, които се грижат за него. При хората, които не са кръстени, тази връзка е слаба. Нямат тази силна връзка. Така, че в това отношение, кръщаването е много важно. Както е важно и опяването на душите.

Много духове на починали, които не са минали през опело, остават на земята като блуждаещи духове или души. Най-често те остават с близките си и тези хора имат като обсебване. Когато открия такова нещо, аз търся причината. Освен тази, формалната, че този дух не е минал през опело, има и някаква друга кармична причина, той да е до този човек.

Те или имат някаква карма, или искат прошка и аз търся точно какво очаква, какво иска от другия човек духа на покойника. Прошка ли иска да получи, думи на успокоение ли иска да получи, някакъв грях ли е извършил спрямо другия, за който иска опрощение? И когато помолим за съответното нещо – да се прости или да се направи, този дух автоматично заминава нагоре към Светлината. Нищо друго не е необходимо.

Question:
В днешно време много деца се раждат или в последствие развиват алергии и непоносимости към храна, които като по-големи израстват, но за дълъг период от време са силно чувствителни към тези храни. На какво се дължат алергиите?

Силвина:
Алергията е проява на слаба имунна система. Категорично! Това и медицината /традиционната/ го казва. Просто в организма се натрупва една токсичност, когато имунната система е слаба. И от нещо много невинно и малко организмът реагира. Получава се една свръх реакция, имунната система не работи правилно. Можем да я подсилим. Аз казах преди малко за вирусите, но и тук – цялото нещо е молитвичка:

„Моля те, Господи, подсили имунната система на моето дете, така че да може да се справя с всички патогени и алергени, които сега и за в бъдеще ще попаднат в него“.

Това е молитвичката, с която се неутрализират всички видове инфекции, алергии и така нататък. Много често при тези хора дълбоката кармична причина, свързана с техен негатив от миналото, е попаднал в имунната система и тя не функционира правилно. Когато се освободи тази кармична причина и се подсили имунната система с молитва, това нещо се освобождава.

Question:
Когато казваш за всичките тези молитви и даваш конкретните неща, аз през цялото време си мисля, че тези молитви някак си вътрешно трябва да са подплатени с една много силна вяра.

Силвина:
Да, вярата е първото нещо. Второто нещо е чистотата. Когато един човек, който има тежка карма, се моли и не си е изплатил кармата, няма как неговата молитва да се чуе. Заради това са лечителите. Лечителят има абсолютната чистота и неговата молитва се чува. И съответно има изградена връзка с духовните йерархии.

Question:
Един въпрос за повишаването на телесната температура при децата. Какви са причините, как да се справим, можем ли без медикаменти?

Silvina:
Да, това е една естествена реакция на организма, да се повиши температурата. Съответно, това активира имунната система и тя започва да води война с нашественика. Обаче, понякога е слаба имунната система и тогава организмът изпада в една окупационна война. В която, сякаш, силите са равни и няма победител. И пак отново тук молитвичката може да помогне:

„Господи, подсили имунната система, за да може да се справи организма с това, с което се бори в момента“.

Това най-често са някакви инфекции. Но това е природно, тоест, не трябва да го спираме до един момент. Моментът, в който то продължи твърде дълго и то с висока температура, очевидно, че организмът не се справя, и тогава трябва да се вземат мерки. Дали с молитва, дали с нещо друго – медикамент. Ако организма не се справя, трябва да се вземат мерки. Защото вече се превръща във вредно, тоест, окупационната война ние почваме да я губим един вид.

Question:
На какво се дължи деформацията на гръдния кош при децата – обущарски и пилешки гръден кош? Имала ли си такива случаи?

Силвина:
Да, имах такъв случай с такова дете. Когато проверих, той е имал доста прераждания като войник, като войн и е изпитвал много омраза. Значи, омразата е нещото, което най-силно влияе на белия дроб.

Георги:
Истински здрав човек може да бъде само човек, който има тая здрава психика, но тая здрава психика лежи на основата на Любовта, на Мъдростта и на Истината. Това е основата на Морално-етичния Кодекс на Вселената. Значи, да обичаш всички живи същества, да си мъдър, да живееш мъдро, не да избързваш, не да изоставаш, а да имаш една вярност, едно постоянство и една смелост в живота.

Силвина:
Човек, за каквото и да е страдание, трябва да тръгне да търси помощ извън обичайното, традиционното, да се обърне към Бога. Това е първата и задължителна стъпка. И тогава някой ще му подскаже: „Абе, ти знаеш ли, че има един човек или има едно място там някъде сред природата, където да отидеш да минеш през някое провирало или нещо“. Просто винаги Светлата Сила ти дава пътя и начина как да излезеш от състоянието. Но ако трябва да платиш много тежък грях, ти буквално минаваш през това страдание, за да си изплатиш греховете, което всъщност ти занулява кармата. В следващото прераждане ти вече си без тези тежести. Имам доста такива хора – просто се вижда, че те чрез страданието си изкупват не само своите грехове, но и на рода си. Голяма част от най-тежките болести се оказва, че са точно това.

Question:
За пародонтозата все още е неоткрита причината от официалната медицина. На какво се дължи според теб?

Силвина:
Да, най-често тези хора са нарушили Принципа на Доброто като са злоупотребили със Словото. Те са укорявали, обиждали, просто имат злоупотреба със Словото. Лоши думи. И бумерангът се е върнал към тях. Тези същности, които са привлекли, са навлезнали точно в тази зона. Това е един вид подсещане.

Много лесно, между другото, човек би могъл да се сети за греховете си. Щом е в устата, има защо да е там, нали така? Щом е в гърлото, както са хората, които имат хашимото и други болести, свързани с щитовидната жлеза, има защо да е точно там тази болест. Дори по тази логика, ако човек почне да търси, лесно може да стигне до отговора и да си каже:

„Господи, прости ми, сигурно съм злоупотребил със Словото. Прости ми, за това нещо. И освободи цялата карма, която съм привлякъл по този начин“.

Георги:
Първите симптоми, първите сигнали, които се получават, че онова, което нашите действия, мисли и чувства, вече се превръщат в болести и слизат на физическото ни тяло, винаги дават сигнали. Те и преди това са давали сигнали, ама давали са сигнали толкова много още“ „Не прави това!“ – насън или наяве, или някой човек ти казва, но ти продължаваш да вършиш едно и също нещо и се самоповреждаш, чисто и просто. И когато се стигне чак до физическо ниво, тогава доста трудничко е, но не е невъзможно, да започне оздравяването. Трябва човек да седне и да си припомни всички неща, да върне лентата назад и да види какво е съгрешил някъде, защото съвестта му е Морално-етичния Кодекс на Вселената.

Question:
Как можем да се справим с уроки?

Силвина:
Уроките са програма, която е мисъл-форма, която някой е излъчил към нас. Може да е програма „злоба“, „завист“, „болест“, „смърт“ дори. Хората насищат с такива програми цялото си обкръжение – дрехите им, предметите около тях, техниката. Всичко се насища в обкръжението им с техните мисъл-форми, които са тези програми. Но когато някой насочи към друг човек такава силна мисъл и когато между тях двамата има карма… Някой насочва към нас мисъл, свързана със смърт. Това означава, че в предишен живот ние сме излъчвали това нещо към човека.

И по този начин ги освобождавам – карайки човека, който е пострадал от съответното нещо, да се помоли за това, че той всъщност го е правил. Същото е и с магиите. Много лесно и бързо се освобождават магии. Точно по тази логика всички хора, които имат магии, са били магьосници. В това мога да се разпиша и с двете ръце, както казва Георги. И когато този човек помоли за прошка…. „Че са били магьосници“ – малко силно го казах. Те вероятно са участвали са по какъвто и да е начин в направа на магия. Може да са поръчали. Навремето това е било много разпространено. На някой нещо не му върви и отива. Сега също се прави, между другото. Наскоро работех с една известна певица. И се оказа, че нейна колежка е направила магия, не само на нея, но и на всички хора от бранша. Тоест, хората, за да постигнат нещо, го правят, не си давайки сметка обаче какво си привличат. Защото това може наистина да е много тежко преживяване в следващ живот. Сега, както си плащаме кармичните сметки, още в този.

Question:
Как можем да се излекуваме от множествена склероза, ако е в ранен стадий?

Силвина:
Да, това са конкретни диагнози, лекарите са дали много диагнози. Хората, които имат множествена склероза – техните грехове са свързани с жлъч и предателство. Това са предателите. Те страдат от множествена склероза. Трябва да се помолят за опрощение на това нещо и след това да се направи освобождаване на кармата. Това е накратко казано, иначе всеки случай си има и специфики. Това е общото, което може да се каже, гледайки кармично нещата. Защото медицински могат много други неща да се кажат, но това е първопричината за тази болест.

Question:
Пак по-конкретен въпрос. От две години имам здравословен проблем с опорно-двигателния апарат. Опитах много различни методи на лечение, но до тук резултат няма. Как мислиш, на какво се дължи това?

Силвина:
Да, това е конкретен въпрос от конкретен човек, за който погледнах конкретно. В неговия случай на какво се дължи неговото заболяване? Заболяването се дължи на жестокост. Този човек е проявил жестокост в предишни прераждания. И сега просто си плаща за това нещо.

Question:
Огромен бум в днешно време има на автоимунни заболявания, особено Хашимото стана епидемия. Ти вече спомена за него.

Силвина:
Да, споменах за Хашимото. Това са хора, които са проявили силна агресия. Силна агресия, агресивност в думите най-вече и това нещо се връща обратно към организма им под формата на различни кармични причини, които атакуват точно този орган. И това е и начинът, по който работя:

„Господи, прости им, че са проявили агресия и освободи всички кармични причини, които са привлякли по тоя начин“.

Освобождавайки енергийните причини и вече след това, ако има някаква патология в организма, някакво изменение на физическо ниво, във физическото тяло, вече работим и с тях. Обикновено има, да. В това заболяване има изменения, които се случват. Има доста бактерии, които са се развили в щитовидната жлеза, напуквания, язви и други процеси, които са започнали.

Question:
Но процесите са на напълно обратими и лечими?

Силвина:
Абсолютно! Абсолютно обратими. Имам няколко случая, наистина с излекуван Хашимото. Няма неизлечима болест, в това съм абсолютно убедена и го виждам всеки ден.

Question:
Има ли лечение на вируса Епщайн-Бар и хипертиреодизъм? Това е същото като Хашимото.

Силвина:
Това отново е заболяване на щитовидната жлеза. Това са хора, които твърде много са говорили – това е техният грях – логорея, нарушен Принцип на Умереността и негативност. Много негативни хора са били.

Question:
Слушайки те, достигам до извода, че болестта идва като възможност да се уравновесят везните и да се помогне на хората. Тоест, болестта е самото лечение.

Силвина:
Абослютно винаги е така.Ние си мислим ,че някой ни наказва, а изобщо няма такова нещо „някой да ни наказва“. Това е начин да ти подскажат къде си сгрешил. Да видиш, това което ти си привлякъл, всъщност как изглежда и да минеш нататък. Това, което ние казваме „карма“ на земята, всъщност това е едно проявление на Принципа на Справедливостта, който работи. Той е космически Принцип и за него отговаря един от Елохимите, известен на земята като Йехова. Разбира се, той си има друго име. Този Елохим в момента е тук и работи, както и работят много други същества, които са сега преродени.

Буквално първенците на човечеството в момента са преродени. Абсолютният елит на човечеството в момента работи на земята – за нейното повдигане и за това, което предстои да се въплъти вече в Новата раса.

Като гледам нещата – за мен е като един филм. Всеки един случай, с който работя е като един филм. И всеки в неговия филм ми разказва различни неща и е уникално това преживяване, което всеки един от нас минава. Може да звучи като нещо негативно – повечето хора се оплакват, но за мен това е една красота. Начинът, по който душите се учат, е една красота.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview