Георги:
Те са били три метра. Тази е най-малката виделейка, нали. То иначе онова е затрупано отстрани. Онова е пръст.
Обаче куполната гробница където е трако-римската тя е с няколко стотин години. Тая е четвърти век пр.н.е., а онази е втори век от новата, от след Христа, тази на Поморие. И Поморийската е зидана. Тя е 11 метра вътре, а отвънка с натрупването е още три – четиринадесет метра. Има ѝ размерите. Тя е голяма и по средата където има тая витата, спиралата. Онази е много мощна. И отгоре тоното ѝ стои. То е било открито. Аз се качих. Комунистите са му направили около два метра и петдесет, точно размерите са спазени. И долу и горе височината, всичко е точно по формулата. Ей толкова дебела една педя бетонна плоча кръгла е затворено отгоре – тоното – отвора. А е било отворено.

Приятел:
А това и то дали е било отворено?

Георги:
Еми, може би е било отворено, ама не знам. А може би и така са го направили. Но то се вижда, че е правено ето от тук нататък. Виждаш ли? Ето от тук. Виждаш ли този кръг? От тука до горе е правена, даже и иззидана е. Може би…

Приятел:
Може би на места. Изглежда автентично.

Георги:
Но горе би следвало, най-горе да има светлина, когато е била използвана за рециклирането на човека, за ПРЕСЪТВОРЯВАНЕТО
. Защото се подмлаждават целите му клетки.

Колко време, двадесет и четири часа ли е седял тука? Колко е седял?

Silvina:
Тук е пълно с ангелчета в синьо и в лилаво. Цялото пространство отгоре е в кръгчета.

Георги:
Това е било корито, за нещо ритуално миене ли, за какво ли е било не знам.

Silvina:
Сега на мен ми казаха, че това е място, което за човек Светлата Сила работи за Вярата, за усилване на Вярата и на Съвестта му. И тук работят Съзидателни и Трансформиращи Сили, които променят човека и подсилват в него точно тези две субстанции, които са предпоставка да има истинска трансформация. При човек без Вяра няма как да стане.

И за да минеш през по-сериозни изпитания, които така се задават няма как да стане и без Вяра. Тъй , че явно ще ни подсилят малко днес.

А Съвестта също много важно…

Георги:
Значи жлезата, която произвежда хормона на Младостта, т.е. Вечният Живот където е, тук се активира. За двадесет и четири часа се прави.

Значи, аз съм го казвал не веднъж. Този хормон, когато минеш четиридесет годишна възраст започва да намалява възпроизводството си. Максимум до двадесет и осма годишна възраст на всички хора, които водят един нормален живот, винаги 100% произвежда, тези хормони, които са необходими , при които се обновява тялото непрекъснато. И то не остарява до двадесет и осем годишна възраст.
От двадесет и осма годишна възраст нагоре много хора започват да водят един не много Природосъобразен начин на живот. И когато започнеш да водиш такъв живот клетките ти започват да остаряват, поради причината, жлезата която произвежда хормона на Младостта започват да намаляват процентите. Започват 95%, 90%, 85% и около четиридесет годишна възраст на повечето слиза някъде между 70 и 80%. На някои дори и 60% се произвеждат.

И кога човек започва да остарява по-бързо?
След като минат тези 50%. Значи 50% като мине надолу много бързо има, между другото има и такава болест, която се казва много бързо стареене.

В нашата махала имаше един мъж, който ми беше горе-долу набор. И когато човек изглежда на примерно на 35, той си отиде на 40 години. Но изглеждаше като на 90 и на 100 години. На 100 години прегърбен старец такъв, а фактически никаква друга болест няма. Няма никакво заболяване. Те лекарите викат „Здрав е!“ Здрав е на физическо ниво, но то много бързо става състаряването и фактически може да се каже, че той си отиде от старост. От старост. На 100 години изглеждаше. Наистина е така. Значи една или две години ни беше разликата. Не знам дали беше по-малък или по-възрастен от мен.

И следователно каква е всяка една виделейка най-вече, какво е?
Това е ОБНОВЛЕНИЕТО, което се прави НА ЧОВЕШКОТО ТЯЛО, ТРАНСФОРМАЦИЯ, която е и ФИЗИЧЕСКА И ДУХОВНА ТРАНСФОРМАЦИЯ. Затова са направени тези виделейки. Или както сега им викаме Ауродом. То прилича на Аура.
Това е в общи линии. Единственото, което е, че е по-изтеглена нагоре, по-висока. Не е според както е това, но понеже са имали предвид може би външната част на нея и е изтеглена на доста голяма височина нагоре.

И след като се изкарат тука тези 24 часа при специални условия тогава и със специален ритуал, разбира се. При мъжът е влизала и жена. И са били обикновено двамата тука. Тя е пеела, както Силвина в момента пее, през цялото време е поддържала. Това е било за Божиите Синове са били направени тези съоръжения за подмлаждаване. На всеки 72 години влизат вътре и стават на 28 и пак карат до 72. Над 72 години и пак наново, за да поддържат тази възраст.

Между другото ще ви кажа, че всички аватари които, например както доктор Джексън и Пол Брег, единият си отива на 84 години, а другият на 95 години загиват. Те самите са знаели, че ще загинат, защото не може да умрат, след като клетките им са като на новородено. Значи има 70, 80, 100 години живот напред.

Наскоро излезе, пишат ми вчера, една книга, която се казва „Тапаз Махарадж“ за един източен Светия, който е живял 185 години. Роден е 1771 година и умира 1955 година.
Не ми представлява на мен така интерес, но ако искате мога да я поръчам, ако тук някой иска и се интересува, да я чете.
Чисто и просто той си е поддържал тялото. Той е бил източен мъдрец и си е поддържал тялото с тази чистота и понеже не е правил никакви екстремни и други работи, а освен това си е заминал тогава когато са го извикали.

Докато когато командированите аватари отгоре, примерно, превеждам пример със себе си. Имаш дата на раждане точна. За нито един от останалите от човешкия род хора, ако не си аватар и не ти е точно определена командировката, няма дата за заминаване. Това зависи от твоето внимателно отношение към живота, Природосъобразен начин на живот. И може да живееш 100, 200, 300 години, като си обменяш клетките.
Но дори и да живееш така и да ти е младо тялото, когато ти свърши командировката Бог намира начин – Светлата Сила на над нас, която е Божественото Съзнание да те прибере. Обикновено става с катастрофа. Понеже е най-бързо и най-леко, бързо сдаваш багажа. Да, това е най-бързото прибиране.

Или с ето такива екстремни условия, където какво става.

Д-р Джексън го затрупва лавина, защото той е имал навика да кара пред лавината. Тя да го гони, нали и много пъти го е правил. Прави му удоволствие този риск. И последният път го затрупва и докато приятелите му го измъкнат, защото той прави показно пред тях и заминава.

Същото е и с Пол Брег, нали се блъска, той нали е бил сърфист. И в тези големите дванадесет метрови вълни, десет петнадесет, които се въртят и отиват и се блъска в скала и заминава.
Негови са думите, които казва:
„Големите удоволствия, големите рискове се заплащат много скъпо!“

Значи големите удоволствия се заплащат много скъпо. Това е. И затова плащаш за живота си, разбира се. Но преди това много време и отиваш си на тази възраст, която е пределна, тялото му е младо, все едно на един човек, който е на 30 години и е спортист.

Както и на Д-р Джексън, който на петдесет годишна възраст изкачва пръв на-високият, нали всяка година има за най-високият небостъргач правят състезание, кой ще стигне пръв до горе. Всички участници са до 25 годишна възраст, той е на 50 години и се качва пръв до горе с тичане, бягане по стълбите.
Това как се казваше „Емпайър Стейт Билдинг“ и него го изкачват. Той не знам, стои и отгоре етажа е, по стълбите с бягане, кой ще стигне пръв. Да има някаква награда. И той им го доказва, само за доказване. А на 44 години е бил пълна развалина човешка, като тяло. Имал е дванадесет болести, целият спектър го има.

Silvina:
На шест хиляди години, пак е от времето на Дионисий. Тук е правил посвещения. Той ги е учил тези жени как точно да правят. Нали жена е водила ритуала тука, който е бил, с песнопения с преливания на вино, на работи, със златни предмети, които са помагали.

И наистина Амрита. Тук наистина работи това нещо.

Той казва една жлеза, това реално е хипофизата, най-отгоре жлезата. Не знам дали усетихте горе на главата лек натиск.
Някой от вас усети ли?
Хипофизата се активира. Когато това стане енергията, която от нея излиза, слиза надолу по каналите, централния слиза из цяло тяло и захранва всички клетки. И това е енергията на Безсмъртието, която наистина тук работи. Може би не е най-силното място във вселената за това, но е явно едно от местата.

И другото е активиране на клетки в сърцето, които отговарят за Мира на човека, за Вярата му и за съвестта.

Три точки в сърцето се активират тук.

Приятел:
За МИРА, за ВЯРАТА и за СЪВЕСТТА.

Silvina:
Да.
Но най-вече ВЯРАТА.

Исус не случайно е казвал: „Ако имате вяра колкото грахово зрънце може да местите планини.“

Реално това е една точица в сърцето, която е клетката на ВЯРАТА, колкото грахово зрънце. Обикновено е по-малка, колкото една точка, но когато тя започне да расте, т.е. в нея влезе все повече и по-силна енергия и тя се активира и човек наистина може да прави много неща.

Георги:
Преди хиляди години е трябвало да има такива помощни съоръжения. Сега Съзнанието е нараснало толкова много на хората, само че те знаят да го използват, че няма смисъл от патерици, от бастуни, когато човек е здрав и е спортист. Когато здрави са му ръцете и краката, за какво са му да се подпира.

Следователно Силвина е права, разбира се за всички тези работи, които активират. Но и без тези съоръжения, които са и без да идваме тук можеш да ги активираш.

Това е Съзнание. То се активира с Мисъл, със Слово, с Действие и с Добродетели.

Това е цялата философия. Няма друга.

Silvina:
Така е, но тези съоръжения помагат, защото…

Георги:
Помагат, да. Колкото е по-отдалечено времето от сегашното от преди хиляди години, толкова повече са били необходими и са помагали.
Преди 100 години или 200, или 500 години, намалява тази помощ. Трябва да си използваш повече виртуалната невидимата енергия у себе си, за да може да се трансформираш.

Приятел:
А и може би и щом 24 часа са стояли, те са били някакви много бурни процеси, които са се случвали. Бързи, да.

Георги:
Ами естествено.

Както, вижте. Когато, аз съм казвал за това където беше канадското дъбче, червеният дъб, там където е, Татко каза:
– Да, може само да си сложиш ръцете и да позеленее. – Една година и половина беше изсъхнало, нали!? – Обаче на Земята става бавно. Трябва да положиш усилия много време и още много месеци.
Цяла година, докато следващата пролет избиха зеленките. Поливах, го, говорех му. Усилия полагах към него и така е. Виж бавно, ама стана. Чудото стана, нали!? Това е.

Silvina:
/Силвина пее./

Вяра светла, вяра силна!
Тя води нас към Бога, благото на Живота.
Любовта на Бога, где мир владее
и истината вечно грей.

Георги:

ПОСЛАНИЕ КЪМ ДУХА НА БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ

ГОСПОДИ, БЛАГОДАРИМ ТИ!

О, Велики, Дух
на БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ
ТИ, които Винаги и Навсякъде
ОДУХОТВОРЯВАШ ВСИЧКО,
ОЖИВЯВАШ ВСИЧКО
И НОСИШ НА ВСИЧКО
БОЖЕСТВЕНАТА ВИДЕЛИНА,
МИР, ХАРМОНИЯ И БЕЗСМЪРТИЕ,
разпали
СВОЯ ВСЕВЕЧЕН И ВСЕМОГЪЩ ОГЪН
в нас и във всяка разумна душа
във Вселената,
за да можем всички да се превърнем
в Извор на Обич и Светлина!!!

БОЖИЯТА ВОЛЯ ДА ПРЕБЪДЕ!
ГОСПОДИ БЛАГОДАРИМ ТИ
от Дух и душа, ум и разум, сърце и воля!!!
GLORY TO YOU !
GLORY TO YOU !
GLORY TO YOU !

Amen! Aum! Aumen!
Amen! Aum! Aumen!
Amen! Aum! Aumen!

Harum! Harom! Harim!
Harum! Harom! Harim!
Harum! Harom! Harim!

 

Silvina:

ПОСЛАНИЕ КЪМ ДУХА НА БОЖЕСТВЕНОТО СЪЗИДАНИЕ

ГОСПОДИ, БЛАГОДАРИМ ТИ!

О, Велики Дух
на БОЖЕСТВЕНОТО СЪЗИДАНИЕ,
влей, Своята Съзидателна Сила,
Своя Творчески Импулс,
Своето Вдъхновение,
Своя Ентусиазъм и
Своето Трудолюбие в нас и във
всички разумни души във Вселената!

БОЖИЯТА ВОЛЯ ДА ПРЕБЪДЕ!
ГОСПОДИ, БЛАГОДАРИМ ТИ
от Дух и душа, ум и разум, сърце и воля!!!
GLORY TO YOU !
GLORY TO YOU !
GLORY TO YOU !

Amen! Aum! Aumen!
Amen! Aum! Aumen!
Amen! Aum! Aumen!

Harum! Harom! Harim!
Harum! Harom! Harim!
Harum! Harom! Harim!

 

Приятел:

ПОСЛАНИЕ КЪМ ДУХА НА БОЖЕСТВЕНОТО ВЕСЕЛИЕ

ГОСПОДИ, БЛАГОДАРИМ ТИ!

О, Велики Дух на,
БОЖЕСТВЕНОТО ВЕСЕЛИЕ,
pour Your Joy, Cheerfulness,
Lightness, Latitude and Freedom
в нас и във всички разумни души
във Вселената,
за да живее сега и завинаги
Веселието в сърцата ни!

БОЖИЯТА ВОЛЯ ДА ПРЕБЪДЕ!
ГОСПОДИ, БЛАГОДАРИМ ТИ
от Дух и душа, ум и разум, сърце и воля!!!
GLORY TO YOU !

Amen! Aum! Aumen!
Amen! Aum! Aumen!
Amen! Aum! Aumen!

Harum! Harom! Harim!
Harum! Harom! Harim!
Harum! Harom! Harim!

 

Приятел:
Много хубава музика.

Silvina:
Напълни се с джуджета, които танцуват хоро, ако щете ми вярвайте. Напълни се с веселяци тука.

Георги:
Хубава музика.

Приятел:
Идеална е. Да, да.

Георги:
Дойде ми наум да се хванем на едно хоро.

Приятел:
На сватба да.

Георги:
От тази музика….

Silvina:
Графа обаче тука се…

Георги:
Абе има нещо тук в селото, ама не знам какво е.

На 4-ти февруари гледай колко цветя.

Ей тука ми е приятно да стоя.

Silvina:
Татко каза, че е проектирал Тибет сега тука. Все едно сме на Тибет.

Георги:
Така ли?

Silvina:
Да.

Георги:
Еми да, защо не. Я гледай ония могили ей там.

Silvina:
Там има толкова много храмове.

Георги:
Гледай, гледай тези хълмове сега. Всички, ама гледай как са изпипани тези хълмове в България!

Silvina:
За душата и от тялото.

Приятел:
Еднорога, той съживява.

Silvina:
Да, обаче работи и за, не точно за съживяване, но за регенерация, такова някакво.

Георги:
А така ей тази. Виж как са цъфнали. Направо са идеални. Гледай какви жълти минзухари, като свещички.

Silvina:
Всяко едно място, за да се активира по специфичен начин, когато ние ходим някъде, го правим винаги това, след което слиза и една проекция.

Примерно тук се проектира Тибет на могилата на „Мезек“. И питах, за да стане тази активация, коя е думата ключ. И Учителят ми каза:
– Думата ключ е „Мезун“
И казвам:
– Какво е „Мезун“?
И говорехме и след това и с Георги какво е „Мезун“. На гръцки „Меса“ е вътре или средно, а „ун“ Георги казва е „уния“. Значи средният Принцип. И ми казват отгоре:
– Средният път.

И тук работи средният път, което честно казано не съм още го изтълкувала. Но във всеки случай думата ключ на това място е „Мезун“ и то е доста близо до неговото име „Мезек“.

Георги:
Средният път е ти го каза Компромиса, Консенсуса и Съгласието.

СЪГЛАСИЕТО Е СРЕДНИЯ ПЪТ. Да се съгласи и едната и другата страна.

Виждаш ли колко е просто?

Silvina:
На Мира, на Консенсуса, може би и на Вярата!

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview