Водещ:
В това интервю с ГЕОРГИ ИЗВОРСКИ и СИЛВИНА БЕЛ ИЛАЛИ ще говорим за РАЖДАНЕТО, ЖИВОТА и ОТВЪД НЕГО.
Всеки човек, който познава ВЕЛИКИТЕ БОЖЕСТВЕНИ ПРИНЦИПИ, знае, че трите основни Принципи са ЛЮБОВТА, МЪДРОСТТА и ИСТИНАТА.
В едно от интервютата ни вече говорихме за ПРИНЦИПА на ЛЮБОВТА. Днес ще поговорим за МЪДРОСТТА и нейното ПРОЯВЛЕНИЕ в рамките на БЕЗЦЕННИЯ ДАР, който ни е даден ЖИВОТА.

Георги:
ЖИВОТЪТ СЕ РАВНЯВА НА ЛЮБОВ И ЛЮБОВТА СЕ РАВНЯВА НА ЖИВОТ. Има ли ЛЮБОВ, има ЖИВОТ. Има ли ЖИВОТ, има ЛЮБОВ. А иначе във ВСЕЛЕНАТА водят така: Ако има СЪЗНАНИЕ, има ЖИВОТ! Няма СЪЗНАНИЕ, няма ЖИВОТ. А има ли ЖИВОТ, обезателно има СЪЗНАНИЕ! Това са ДЕФИНИЦИИТЕ –  ВСЕЛЕНСКАТА и ЗЕМНАТА, която е направена. И заради това Животът е РАВНОСТОЕН на Любов. Да се Обичат, да има Обич, да има Хармония, да има Мир, да има Разбирателство. А ЛЮБОВТА е КОМБИНАЦИЯ НА ВСИЧКИ ДОБРОДЕТЕЛИ.

ЗАЩО Е ДАДЕН ЖИВОТА? ДА СЕ НАУЧИШ ДА ОБИЧАШ ЗЕМЯТА ПО КОЯТО ХОДИШ, ТРЕВАТА ПО КОЯТО СТЪПВАШ, КАМЪЧЕТАТА, ВОДАТА, ВЪЗДУХА, КОЙТО ДИШАШ, НЕБЕТО, ДЪРВЕТАТА, КЪЩИТЕ. Да не говорим за ВСИЧКИ ЖИВИ СЪЩЕСТВА, от МРАВКАТА до СЛОНА. Като на ПЪРВО МЯСТО слагаш РАЗУМНОСТТА и това е ЧОВЕКА. Тогава ще достигнеш до КОСМИЧЕСКАТА МАКСИМА, която казва така:ДУХОВНОТО СЪВЪРШЕНСТВО ЗАПОЧВА ТОГАВА, КОГАТО ЧОВЕК СТАНЕ СПОСОБЕН ДА ВИЖДА РАВЕНСТВОТО И ПРАВОТО НА ЖИВОТ НА ВСИЧКИ ЖИВИ СЪЩЕСТВА“. Цитирам го дословно от Морално-Етичният Кодекс на Вселената, колкото съм го запомнил.

Водещ:
Тоест, ние идваме тук на тази Земя, Раждаме се, Преживяваме всичките тези неща на Житейския цикъл и Умираме с ЕДНА ОСНОВНА ЗАДАЧА: ДА СЕ НАУЧИМ ДА ОБИЧАМЕ!

Георги:
АБСОЛЮТНО! Точно в десятката го каза. ДА СЕ НАУЧИМ ДА ОБИЧАМЕ. Да се научим на ЛЮБОВ и това да стане наш навик, наше естество неизменяемо, необръщаемо, невъзвръщаемо. ТОВА Е! Но да стигнем до това състояние на ума, на сърцето, на тялото, ПО ЕСТЕСТВЕН НАЧИН.

Водещ:
Едва ли много хора знаят какво е ПРИНЦИПА на МЪДРОСТТА, какво заключва този Принцип, какво отключва този Принцип също и какво представлява той. И какво означава да ДА ПРОЯВИМ ПРИНЦИПА НА МЪДРОСТТА, да го ПРИЛОЖИМ в ЖИВОТА СИ?

Георги:
Преди да стигнем до ЛЮБОВТА, към ЛЮБОВТА ни водят двата Принципа: МЪДРОСТТА и ИСТИНАТА. И те ни правят СВОБОДНИ, освобождават ДУХА НИ и ние САМО ПО ТОЗИ НАЧИН МОЖЕ ДА СТИГНЕМ ДО ЛЮБОВТА, до ИСТИНСКАТА, БЕЗУСЛОВНАТА, БОЖЕСТВЕНА ЛЮБОВ. МЪДРОСТТА е един от основните СТЪЛБОВЕ, които са ТРИ и които КРЕПЯТ ВСЕЛЕНАТА, СЪЗНАНИЕТО, ЖИВОТА, ВСИЧКО! Това са: ЛЮБОВТА, МЪДРОСТТА и ИСТИНАТА! МЪДРОСТТА е сложена точно между тях и точно й е там мястото. Защото ТЯ е СВЪРЗВАЩИЯ ЕЛЕМЕНТ.

Какво е МЪДРОСТ? И защо човек трябва да ПОМЪДРЕЕ и след като ПОМЪДРЕЕ той започва да СТАВА все ПО-ЧОВЕЧЕН и ПО-ЧОВЕЧЕН, ПО-ДОБЪР и ПО-ВСЕОБИЧАЩ?
Основните ПОДПРИНЦИПИ на МЪДРОСТТА! ПЪРВИЯТ ПРИНЦИП Е ЗНАНИЕТО. Човек не бива да остава невеж, защото поради НЕВЕЖЕСТВОТО много БЪРКА! Той не знае. Значи, първото е човека да иска да махне това невежество чрез ЗНАНИЯ. Обаче той трябва да се СТРЕМИ към ЗНАНИЯ, които са му ПОЛЕЗНИ! И ТЕЗИ ЗНАНИЯ те водят към МЪДРОСТТА, САМО ако бъдат ПРИЛОЖЕНИ! Ако НЕ СА ПРИЛОЖЕНИ, всички знаят за и имат МОРАЛ, да, обаче АКО НЕ ГО ПРИЛОЖИШ НА ДЕЛО, а си останеш същия Обикновен, Елементарничък човек такъв, това не може да се превърне в МЪДРОСТ. Значи този принцип, който е, не те води към МЪДРОСТТА!

Другия Принцип е на ПРИЕМАНЕТО. Принципа на ПРИЕМАНЕТО и на СЪГЛАСЯВАНЕТО. Той се състои от ДВЕ ЧАСТИ. Принципът на ПРИЕМАНЕТО е, каквото има ДА ГО ПРИЕМЕШ и ДА ГО ОСМИСЛИШ! ЗАЩО Е ТАКА? Защото човек ако не го ОСМИСЛИ, МЪДРОСТТА Е ДА ГО ОСМИСЛИШ! Това е МЪДРОСТТА! Значи има СЪЗНАНИЕ и има ОСЪЗНАВАНЕ. Съзнанието ти е дадено, но за да го ОСЪЗНАЕШ нещо, трябва да си ПОМЪДРЯЛ и трябва ДА СИ МИНАЛ и през ШКОЛАТА на ИСТИНАТА.

ТРЕТИЯТ ПРИНЦИП, който е, това е УМЕРЕНОСТТА. Винаги да си УМЕРЕН във ВСИЧКО! А Земните Жители ПРЕКАЛЯВАТ. А тази ПРЕКАЛЕНОСТ ВИНАГИ НОСИ НЕГАТИВИ или може да се каже, ВИНАГИ се НАКАЗВА. Защото, пак ще цитирам, тя е толкова известна поговорката за прекаления Светец, че няма смисъл да я казвам, ама:ПРЕКАЛЕН СВЕТЕЦ И БОГУ НЕ Е ДРАГ“. Точно поради тази причина. Но УМЕРЕНОСТТА е тъй наречената, не само среда, а ЗЛАТНА СРЕДА. Златната среда, в която си и винаги да знаеш да УРАВНОВЕСЯВАШ ВЕЗНАТА между ДОБРО и ЗЛО. Да знаеш, че и ЗЛОТО е НЕОБХОДИМО КОЛКОТО ДОБРОТО за момента. ДА ГИ РАЗЛИЧАВАШ И ВИНАГИ ДА ЗНАЕШ, ЧЕ ЗЛОТО МОЖЕШ ДА ГО ОБЪРНЕШ В ДОБРО! ТОВА Е! Както и ДОБРОТО В ЗЛО. ТОГАВА ВЕЧЕ Е ДОШЛА МЪДРОСТТА!

БЕЗ ТЕЗИ ТРИ ОСНОВНИ ПРИНЦИПА НЕ МОЖЕМ ДА СТИГНЕМ НИКОГА ДО МЪДРОСТТА!

ПОМЪДРЕЛИЯТ ЧОВЕК обикновено е ЗДРАВ, БОГАТ И ЩАСТЛИВ. Само защото е МЪДРЕЦ. Той може да живее в една КОЛИБА, но е ДОВОЛЕН ОТ ТОВА. И когато ВИНАГИ си ДОВОЛЕН, това също е ПОДПРИНЦИП, може да се каже, на МЪДРОСТТА. ЗНАЧИ ВЕЧЕ ЧОВЕК Е ПОМЪДРЯЛ, ЗА ДА БЪДЕ ДОВОЛЕН ОТ ТОВА, КОЕТО МУ СЕ ДАВА! НО ТОВА НЕ ЗНАЧИ ДА НЕ СЕ СТРЕМИ ДА СИ ПОДОБРИ дори и МАТЕРИАЛНОТО ПОЛОЖЕНИЕ, но само с ПОЗВОЛЕНИ, с Честни, с Почтени СРЕДСТВА. ТОВА Е ИСТИНСКОТО БОГАТСТВО!

Ако се стремиш да си оправиш положението, както много хора се стремят НА ВСЯКА ЦЕНА да станат, най-малкото милионери, нали. Скоро говорих с един и той вика:
– Искам да стана МИЛИОНЕР и вече съм на път. Един куфар пари, като го напълня този куфар с евро ще е милион и двеста, примерно. И аз викам:
– Защо бе, мойто момче, ти си млад мъж, за какво са ти тия пари?
– А бе, искам да напълня един куфар пари. Да стана милионер, да видя как се чувстват милионерите.
– Ма само за това? – Това е АМБИЦИЯ, това е страст, това нищо НЕ ТЕ води по ПЪТЯ на ДУХА, а си дошъл при мен за акъл и да ме слушаш, нали? Викам: Това е прекрасно, че си дошъл. Кой ти е казал, не знам. Обаче аз на теб не мога да ти помогна. Защото целта са ти, не с тия пари да направиш нещо, примерно купи и направи с този милион сто оранжерии. Почваш да плащаш на хората и почваш да изкарваш екопродукция, био, която е чиста и да даваш. Най-напред си им осигурил работа.

БЕЗ ДА МИСЛИШ КОЛКО ЩЕ СПЕЧЕЛИШ ТИ! ВАЖНОТО Е КАКВО ЩЕ ДАДЕШ НА ХОРАТА!
Това гледа Господ. С тоя един милион спокойно може да направиш такова стопанство и да го имаш. СЛЕД ТОВА ГОСПОД ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ТИ ДАВА! ТОЙ ЗНАЕ КОЛКО, КОГА И КАК. Защото вижда, че ТИ ЧЕСТНО подхождаш към нещата, а сега ти искаш един милион. Ама с този един милион може да си купиш една яхта и да си я караш сам. Е, добре, каква полза за всички останали? Напротив, тази яхта замърсява морето, ще мори рибата, за нея трябват средства. Всичко това отива ей така, от един комин да изгаряш нещата.
ТАЯ ЕНЕРГИЯ ПОСЛЕ ТИ СЕ ПИШЕ НА ТЕБ НА ГЪРБА, ЗАЩОТО ЩЕ ИМАШ ОЩЕ МНОГО ПРЕРАЖДАНИЯ ИЛИ НА ТАЗИ ЗЕМЯ, ИЛИ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ! ДОКАТО СИ НАУЧИШ УРОКА, ЧЕ ТРЯБВА КАТО ПРАВИШ НЕЩО, ДА ГО ПРАВИШ В ИМЕТО НА НЯКАКЪВ КОЛЕКТИВ ИЛИ ЗА ДРУГИТЕ!
ЗА БЛАГОТО НА ХОРАТА, НА ЧОВЕЧЕСТВОТО И НА ПЛАНЕТАТА!!!

Silvina:
ОСНОВНОТО, на което ни УЧИ ПРИНЦИПЪТ на МЪДРОСТТА е ДА ОБИЧАМЕ ЖИВОТА, ДА ГО ПАЗИМ, ДА ГО ЦЕНИМ! Неслучайно споменаваш, че започнахме с ЛЮБОВТА, защото това наистина е ПЪРВИЯ БОЖЕСТВЕН ПРИНЦИП! ЛЮБОВТА можем да я наречем „ТЪКАНТА“ на ТВОРЕНИЕТО!
Значи, ако ТВОРЕЦЪТ създава тази ТЪКАН, Духовете, които са от ЛЪЧА на МЪДРОСТТА, от тази ТЪКАН чрез творчески процес, СЪЗДАВАТ ФОРМИ. Това са ЧОВЕШКИТЕ ДУШИ и всички други форми във ВСЕЛЕНАТА и всички други ДУШИ, които съществуват. Тоест, ЛЮБОВТА е МАТЕРИЯТА, тоест ТЪКАНТА, а МЪДРОСТТА е този ТВОРЯЩ ПРИНЦИП В ДЕЙСТВИЕ! ТВОРЕНИЕТО В ДЕЙСТВИЕ!
Затова има и БОГОВЕ на СЪТВОРЕНИЕТО, има и БОГОВЕ на РАЗРУШЕНИЕТО! И в този смисъл, Смъртта и всички Духове и Същества, които работят по линия на РАЗРУШЕНИЕТО са част от ПРИНЦИПА НА МЪДРОСТТА!
Когато говорим за Живота, обикновено казваме Живота на Земята, хората си възприемат това като Живота. НО ТОВА Е ЕДНА МНОГО МАЛКА ЧАСТИЦА ОТ ТОВА, КОЕТО НИЕ НАРИЧАМЕ ЦЕЛОКУПНИЯ ЖИВОТ! ЦЕЛОКУПНИЯТ ЖИВОТ Е ОТ ИЗЛИЗАНЕТО НА ДУШАТА, ПРЕЗ ВСИЧКИ ФАЗИ, КОИТО ТЯ ПРЕМИНАВА, МИНАВАЙКИ ПРЕЗ НАЙ-РАЗЛИЧНИ ВЪПЛЪЩЕНИЯ И ОПИТНОСТИ! Една от тия ОПИТНОСТИ тук на Земята ние наричаме ЖИВОТ! А ПРЕКРАТЯВАНЕТО на тази ОПИТНОСТ ние наричаме СМЪРТ! Но има множество такива НАЧАЛА и КРАЙ на подобни процеси в ЦЕЛОКУПНИЯ ЖИВОТ!

МЪДРОСТТА се свързва със СВЕТЛИНАТА, защото това е ФУНКЦИЯТА НА РАЗУМНОСТТА НА ЧОВЕКА! Стъпките, за да стигне човек до Мъдростта, ИСТИНСКАТА МЪДРОСТ, са когато си МИНАЛ през ЛЮБОВТА, както казва Учителя, СВЪРЗАЛ СИ СЕ С ИЗВОРА на ЛЮБОВТА и имаш вече достатъчно ЕНЕРГИЯ, която тази ТЪКАН на ЛЮБОВТА ТИ ДАВА. Тогава ТИ СЕ ДАВА вече и МЪДРОСТТА. Като ПЪРВАТА стъпка е ПРОСВЕТЛЕНИЕТО!

КАКВО Е ПРОСВЕТЛЕНИЕТО?
Онзи ден беше Стефановден и писах, че сме получили всички Венеца на ПРАВДАТА. Венецът на Правдата е един Светлинен Обръч около главата на човека. Но когато този Светлинен Обръч се изпълни със Светлина или се изпълни с Любов, нали Любовта е Тъканта на Творението, тогава вече говорим за ПРОСВЕТЛЕНИЕ.
Има още ДВАНАДЕСЕТ СТЪПКИ докато човек стигне до МЪДРОСТТА. На много малко ХОРА СЕ ДАВА МЪДРОСТТА. Това са наистина ПОСВЕТЕНИТЕ УЧИТЕЛИ, на които се ДАВА ДОСТЪП до ИЗВОРИТЕ. Тоест, ТВОЕТО СЪЗНАНИЕ се свързва с ИЗВОРИТЕ НА ПОЗНАНИЕ. Ти ставаш ПРОВОДНИК и чрез СЛОВОТО си ТИ СЪГРАЖДАШ. Преди малко ГЕОРГИ, като ГОВОРИШЕ, наблюдавах ПРОЦЕСИТЕ, КОИТО ТЕКАТ в този момент.

БОЖИЕТО СЛОВО, това е може би основната му функция, ТО СЪГРАЖДА.

Тоест, ГОВОРИМ за дадено нещо и точно в този момент, понеже ние говорим за това и НАШЕТО СЪЗНАНИЕ е НАСОЧЕНО натам, СВЕТЛАТА СИЛА работи и СЪЗДАВА нещо в това направление – СЪЩОТО, ЗА КОЕТО ГОВОРИМ!

Аз споменах за ИЗВОРИТЕ, но има едни ТЕЧЕНИЯ Енергийни в БОЖЕСТВЕНАТА ВСЕЛЕНА и на ХРИСТОВО, и на БОЖЕСТВЕНО СЪЗНАНИЕ и на ВСЕМИРНО СЪЗНАНИЕ, които ние наричаме Реки. РЕКАТА НА МЪДРОСТТА! КОГАТО ЧОВЕК се ОКЪПЕ в РЕКАТА на МЪДРОСТТА, тоест когато чрез тази река ТОЙ СЕ СВЪРЖЕ с ИЗВОРА на МЪДРОСТТА, с ИЗТОЧНИКА на това ВСЕЛЕНСКО ПОЗНАНИЕ, може да ДА ЧЕРПИ ЗНАНИЯ ЗА ВСИЧКО. Значи това НЕ е АКАША, хората бъркат АКАША, аз ги наричам, ИЗВОРИТЕ. Те са си точно това. Всеки ПРИНЦИП си има един такъв ИЗВОР, където се СЪХРАНЯВА ЗНАНИЕТО, това е ВСЕЛЕНСКОТО ЗНАНИЕ. Докато АКАША, това е ОПИТНОСТТА НА ДУШИТЕ, нещо като склад, Информация за нещата, които душите на Земята и на всякакви такива Планети са преминавали, са минавали през различни състояния и там е тази ОПИТНОСТ, ТЯ Е ЗАПИСАНА.

Окъпването в РЕКАТА на ЖИВОТА или в РЕКАТА на МЪДРОСТТА дава на човека ПРОСВЕТЛЕНИЕ, дава МЛАДОСТ, дава ЖИЗНЕНА СИЛА – Реката на ЖИВОТА, какво друго да дава, ЖИЗНЕНА СИЛА, дава ОБНОВЛЕНИЕ!

Искам да спомена нещо, което е доста важно. Казах, че НАЙ-ВИСШАТА МЪДРОСТ Е ДА ЦЕНИМ ЖИВОТА! НЯМА ПО-ВИСШЕ БЛАГО ОТ ЖИВОТА!!! Защото всъщност това е нещото, което ТВОРЕЦЪТ, САМ ТВОРЕЦА Е ЗАЛОЖИЛ като ПРИНЦИП и за което ТОЙ Е РАБОТИЛ!

ТВОРЧЕСКАТА ЕНЕРГИЯ, КУНДАЛИНИ ЕНЕРГИЯТА, която хората много така грешно БЪРКАТ СЪС СЕКСУАЛНАТА ЕНЕРГИЯ, идва от ВСЕМИРНОТО СЪЗНАНИЕ, идва от ТВОРЕЦА тази ЕНЕРГИЯ. И затова тя е НАЙ-ВИСШАТА, и затова ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА, свързани с извращенията с тази енергия – хомосексуализъм и всякакви други подобни, СА НАЙ- ТЕЖКИТЕ извращения. И там е НАЙ-ТЕЖКАТА КАРМА, защото това е ЗЛОУПОТРЕБА С НАЙ-ВИСШАТА ЕНЕРГИЯ!
ТАЗИ ЕНЕРГИЯ Е ТВОРЧЕСКА ЕНЕРГИЯ! ТЯ наистина СЪЗДАВА ЖИВОТА, в този смисъл, тя неслучайно е във втора чакра, която е ЧАКРАТА НА ЖИВОТА, там е СЪСРЕДОТОЧИЕТО НА ТАЗИ ЖИЗНЕНА СИЛА, на ЕНЕРГИЯТА НА СЪТВОРЕНИЕТО.
И когато се получи СЛИВАНЕТО на Мъжкия и Женския Принцип, да кажем при полов контакт, тази ЕНЕРГИЯ наистина СЪЗИДАВА на това ниво. Но на По-Високите нива тя вече СЪЗИДАВА много По-Висши неща. Така че Кундалини Енергията е също е едно от ПРОЯВЛЕНИЯТА на МЪДРОСТТА и на Творческата Енергия на Битието.

И в този смисъл ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СРЕЩУ ЖИВОТА, които хората извършват са /тук ще ги изброя/: Убийства, Самоубийства, Аборти, Обсебване на живота на другия човек, Изтребване на същества, независимо дали това са Насекоми, Хора, Животни. Като казвам УБИЙСТВА, не става въпрос само за Убийства на Хора. ОТНЕМАНЕ НА ЖИВОТ!

Това, което ТВОРЕЦЪТ е заложил, ти да го отнемеш – това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ТВОРЕЦА! Затова, когато нарушаваме този ПРИНЦИП НА МЪДРОСТТА и УБИВАМЕ, това е наистина е НАЙ-ТЕЖКОТО НЕЩО!
Какви са последствията? Когато ЧОВЕК ПРОЛИВА КРЪВ, страда НЕГОВАТА КРЪВ. Това вече от безкрайния си опит с хора, последните години, установявам, че ХОРА, които са ОТНЕМАЛИ ЖИВОТ своя или чужд, независимо на какви същества, страда кръвта им, СТРАДА СЪРДЕЧНО СЪДОВАТА ИМ СИСТЕМА. Те си отиват с инфаркти. Те имат тромби в кръвта и всякакви други хемофили и проблеми на кръвта, имат проблеми с вените, спазмирали кръвоносни съдове и така нататък. Това е АБСОЛЮТНАТА ДУХОВНА ПРИЧИНА ЗА БОЛЕСТИТЕ НА СЪРДЕЧНО-СЪДОВАТА СИСТЕМА И НА КРЪВТА!
ЕПИЛЕПСИЯТА е болестта на УБИЙЦИТЕ. Това са хора, които, да кажем съм работила с такъв човек, който е бил ПАЛАЧ в едно прераждане. И този човек сега страда от епилепсия. Той с всеки припадък отново и отново преживява смъртта и последствието на това, че той е отнемал човешки живот.  ЖИВОТЪТ Е НАИСТИНА ВЕЛИКО БЛАГО И ВЪЗМОЖНОСТ НА ДУШАТА ДА ИЗРАСТНЕ! Защото ГОРЕ всичко е, бих казала, ИДЕАЛНО! Горе КАРМА НЯМА! Тук това измерение, Четвърто, но вече Пето измерение на Земята, тоест тук за в бъдеще за НОВАТА Раса ПРИНЦИПИТЕ НА КАРМАТА НЯМА ДА ВЛАДЕЯТ В ТАЯ СТЕПЕН, както е било до сега в Четвърто измерение. НО ТУК В ТОВА ИЗМЕРЕНИЕ ЧОВЕК МИНАВА И ПРЕЗ ЗЛОТО! Хората смятат, че това е голямото страдание и се тръшкат, и се оплакват, и се опитват да избягат от това нещо. НО ВСЪЩНОСТ ТОВА Е ЕДНА ВЕЛИКА ВЪЗМОЖНОСТ ДУШАТА ДА ИЗРАСНЕ – СТРАДАНИЕТО!

Водещ:
Обърква ли се ЖИТЕЙСКИЯ ПЪТ на душата, ако по една или друга причина раждането е предизвикано и ДЕТЕТО Е РОДЕНО ПО-РАНО?

Георги:
Ако се погледнат Космическите Закони и изходим от Астрономическите Закони, според това каквото е разположението на небесните тела, МОЖЕ ДА СЕ ОБЪРКА донякъде програмата на детето, която е спусната от Горе. Обаче има нещо друго. А това е, че всичко може да се КОРИГИРА. ВЕЛИКАТА СВЕТЛА РАЗУМНА СИЛА Е НАШИЯ РОДИТЕЛ, БАЩА И МАЙКА, която моментално КОРИГИРА нещата и на това дете в последния момент му е даден ШАНС ДА ЖИВЕЕ. И като му се дава шанс, му КОРИГИРАТ СЪДБАТА, тоест неговия план, неговата програма за бъдещето и ЗА ЖИВОТА НА ЗЕМЯТА!

Silvina:
СВЕТЛАТА СИЛА Е ПОДРЕДИЛА СЦЕНАРИЯ НА НАШИЯ ЖИВОТ ДО НАЙ-МАЛКАТА ПОДРОБНОСТ, ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН МИГ, ВЪВ ВСЯКО ЕДНО НЕЩО, КОЕТО НИЕ ПРЕЖИВЯВАМЕ! Ако човек има ДАРА на РАЗЛИЧАВАНЕ и е БУДЕН, СЪЗНАНИЕТО МУ Е БУДНО, тоест той има и МЪДРОСТТА в някаква степен и разпознава ИСТИНАТА в нещата, на него БОГ МУ ГОВОРИ ВЪВ ВСЯКА ЕДНА СИТУАЦИЯ! И ТОЙ всъщност, СВЪРЗВАЙКИ СЕ С ТАЗИ ТВОРЧЕСКА СИЛА, СЕ ПРЕВРЪЩА В СЪТВОРЕЦ! Защото той СЪУЧАСТВА В ПРОЦЕСА, който СВЕТЛАТА СИЛА ВОДИ НА ЗЕМЯТА, ЧРЕЗ НЕГОВОТО ПРИСЪСТВИЕ ТУК! В този смисъл, ХОРА КАТО НАС СА СЪТВОРЦИ, защото НИЕ ЧРЕЗ СЛОВОТО СИ, ЧРЕЗ МОРАЛА СИ, ЧРЕЗ МОЛИТВИТЕ СИ, УЧАСТВАМЕ В ТОВА ДА СЕ СЪГРАДИ НЕЩО! Докато при повечето хора, те са просто участници в един филм, БЕЗ обаче да ОСЪЗНАВАТ ТОВА! В един живот са жертва, в друг живот са агресори, вече зависи как ГОСПОДАРИТЕ на КАРМАТА са подредили сценария. Но това, че те участват е една ИЛЮЗИЯ, тоест, ЧЕ ТЕ ИЗБИРАТ и че те са сценаристите, и че те могат нещо да променят. Можеш да ПРОМЕНИШ В МОМЕНТА В КОЙТО ИЗЛЕЗЕШ ОТ ВЛИЯНИЕТО НА ГОСПОДАРИТЕ НА КАРМАТА! ДО ТОЗИ МОМЕНТ ТИ СИ В ТЯХНО ВЛАДЕНИЕ И ЖИВОТЪТ ТИ СЕ РЪКОВОДИ ОТ ТАЗИ СИЛА!

Водещ:
ДА, може би МОЖЕШ ДА ПРОМЕНИШ СВОЕТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ НЕЩАТА, ДА ОСЪЗНАЕШ.

Silvina:
Това е, което можеш да промениш. ВСЪЩНОСТ КОГАТО ПРОМЕНИШ ТОВА, ТОГАВА НЕЩАТА СЕ ПРОМЕНЯТ. СЦЕНАРИЯТ СЕ СМЕГЧАВА!
Тоест, ако аз съм била, да кажем, сериен УБИЕЦ, и в това прераждане съм ЕПИЛЕПТИК. Ако аз това нещо ГО ПРИЕМА и се стремя към ЧИСТ ЖИВОТ, аз ще си изплатя тази карма най-вероятно или в една много голяма степен ще я изплатя и нещата ще почнат да се смегчават в моя живот, СИТУАЦИИТЕ ДА СТАВАТ ПО-МЕКИ. Срокът на ПРИСЪДИТЕ да бъдат ПО-КРАТКИ и дори вероятността ДА СИ ИЗПЛАТИ НАПЪЛНО КАРМАТА не е никак малка. НО ако аз се тръшкам и се ЯДОСВАМ, негодувам и НЕДОВОЛСТВАМ, тогава нещата СЕ ВЛОШАВАТ. Тоест, епилептичните припадъци стават все по-чести, ЗАЩОТО ЧОВЕК НЕ СИ УЧИ УРОКА.

Скоро една моя роднина, точно на Бъдни вечер, се заключи в апартамента си и прекара сама Бъдни вечер. Но тя не потърси причината в нещо друго, а реши че фирмата, която й е произвела вратата, е виновна за това нещо. Тоест, ТОВА СА НЕНАУЧИНИ УРОЦИ и едно НЕДОВОЛСТВО, което ПРОДЪЛЖАВА, и в крайна сметка ти дават следващ урок. Значи трябва да минеш през още едно заключване и ОЩЕ ЕДНО СТРАДАНИЕ, за да разбереш всъщност КАКВО ИСКА ДА ТИ КАЖЕ СВЕТЛАТА СИЛА.

Водещ:
Има въпрос за раждането със СЕКЦИО. При първата си бременност чух глас в просъница, който ми каза: „Ще трябва да направим Елисей“. Силвина обясни, че това се случва, когато се ВСЕЛИ ПО-ВИСОК ДУХ. При тази размяна има ли промяна на кармата и ДУШИТЕ НА ДЕЦАТА ВИНАГИ ЛИ СА СВЪРЗАНИ КАРМИЧНО С ТЕЗИ НА РОДИТЕЛИТЕ СИ? Или може да се срещат за първи път?

Георги:
Едно време, когато човек трябваше да служи, да бъде войник, там го научаваха, че ВСЯКА ЗАПОВЕД Е ПРЕДПОСЛЕДНА. Няма последна заповед, която да е дадена и нещата да са абсолютно стационарни. ЗНАЧИ ТЕ СА ПОДВИЖНИ! Всичко във ВСЕЛЕНАТА е в една ДИНАМИКА, една подвижност, едно трептене. Както всяка една наша клетка ВИБРИРА. Това е, тя трепти. И когато всеки един лекар, аз съм говорил с много, никога не казват: ИЗРОДИХМЕ ДЕТЕТО“, което е СЪС СЕКЦИО, а казва „ИЗВАДИХМЕ ГО“, значи, НЕ Е РОДЕНО ПО ЕСТЕСТВЕН ПЪТ детето.

А ТОВА ИМА ИЗВЕСТНО ЗНАЧЕНИЕ, ЗАЩОТО ПО ЕСТЕСТВЕН ПЪТ ТО СИ МИНАВА ПРЕЗ ВСИЧКИ КАРМИЧНИ НЕЩА, КОИТО САМАТА ДУША Е НАПРАВИЛА или НЕГОВИТЕ РОДНИНИ.

Близките и познатите също, те са един колектив, така да се каже. Когато е ЧРЕЗ СЕКЦИО, това е направено за да може КАРМИЧНИТЕ ДЪЛГОВЕ ДА БЪДАТ ИЗЧИСТЕНИ много по-бързо и много по-леко. Това е само чрез типа раждане. Значи Светлата Сила от Горе мисли, понеже сега това раждане е възможно само при това напредване на медицината, иначе не може, иначе трябва да се роди по естествен начин.

ТОВА Е НЯКАКЪВ БОНУСТ, КОЙТО СЕ ДАВА НА ЦЕЛИЯ РОД, НЕ САМО НА НЕГО, НА ЦЕЛИЯ РОД И НА МАЙКАТА, НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО, ВИД БОНУС Е!

Както ИНВИТРОТО нито се зачева по естествен начин, нито се ражда по естествен начин, но Бог е разрешил и дава душа в този ембрион, в това тяло, което се ражда, и после живее пълноценно на земята като един човек.

Силвина:
ДУШАТА ПЪТУВА МЕЖДУ ИЗМЕРЕНИЯТА, които СА ОТКЛЮЧЕНИ ЗА НЕЯ, идвайки на една планета, както е Земята. Да кажем, за сега за душите на Земята бяха отключени СЕДЕМ ИЗМЕРЕНИЯ. Сега при НОВАТА РАСА ще бъдат отключени ОСЕМ ИЗМЕРЕНИЯ. И какво става? За да се въплъти една душа, както сега да кажем душите от Новата раса изчакват въплъщение и те са в Осмо измерение, там са. И КОГАТО ДОЙДЕ МОМЕНТА, НЯМАТЕ ПРЕДСТАВА КОЛКО МНОГО ЙЕРАРХИИ УЧАСТВАТ В ПРОЦЕСА НА ВЪПЛАШЕНИЕ НА ЕДНА ДУША.

Има ДУХОВЕ, които създават СВЕТЛИННИ КАНАЛИ, за да може тази душа да стигне до съответното измерение, тоест, да ПРЕМИНЕ от ОСМО в ПЕТО, както да кажем ще бъде в бъдеще, пето измерение и вече на Земята. Има СЪЩЕСТВА, които създават СПЕЦИАЛНО ПРИВЛИЧАНЕ между мъжа и жената точно в този момент, за да припламне един ОСОБЕН ОГЪН, който ДА СЪБУДИ  тази СЪЗИДАТЕЛНА ТВОРЧЕСКА ЕНЕРГИЯ у двамата. Това изобщо не е един МЕХАНИЧЕН ПРОЦЕС, така както НАУКАТА смята, че ще оплодим сега яйцеклетката и с това нещата приключват. ТОВА НЕ Е ВЪВ ВЛАДЕНИЯТА НА ЧОВЕКА! Тоест, ЗАЧАТИЕТО не е нещо, което е МЕХАНИЧНО. ТО е един много сложен ДУХОВЕН ПРОЦЕС.
И така, значи душата от едно от измеренията, в които стоят душите, които са горе, както сега са ЧИСТИТЕ ДУШИ от НОВАТА РАСА, се прави СВЕТЛИНЕН КОРИДОР и ТЯ се ВЪПЛАЩАВА, и това става в момента на ЗАЧАТИЕТО. ДУШАТА ВЛИЗА В МОМЕНТА НА ЗАЧАТИЕТО!

КОГА СИ ОТИВАТ ДУШИТЕ? РАНО. Много често спонтанен аборт. Мисля, че имаше такъв въпрос. Душите, които се АБОРТИРАТ, са ДУШИ с МНОГО ТЕЖКА КАРМА. Тук пак влизаме в темата за ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЖИВОТА. Когато ти си един човек, който е ОТНЕМАЛ много ЖИВОТИ, много тежко, по много тежък и жесток начин си убивал, на теб НЕ ТИ СЕ ПОЗВОЛЯВА, много РАНО СИ ОТИВАШ. Една душа колкото по-рано си отиде, толкова по-грешна душа е.
Да кажем, аз съм наблюдавала какво се е случило с ХИТЛЕР. Няколко ОПИТИ ТАЗИ ДУША ДА СЕ ВЪПЛАТИ, което още на първия месец следва АБОРТ и не успява. След което СЕ ПОЗВОЛЯВА ПРЕРАЖДАНЕ на тези души, но в ЖИВОТИНСКО ТЯЛО. Много сложен е процеса на ИЗПЛАШАНЕ НА КАРМА.
Отивам и се взривявам, убивам хиляда човека. И какво след това? Затова за мен е ВИСША МИЛОСТ НА НЕБЕТО, че хората им се ИЗТРИВА ПАМЕТТА и не знаят какво са правили в предни прераждания. Имаше и такъв въпрос.

Водещ:
Да имаше точно един такъв въпрос. Питаха дали не е ПО-ЛЕСНО АКО СИ ЗНАЕМ ГРЕХОВЕТЕ?

Silvina:
Изобщо не е по-лесно. На много от хората аз дори не им казвам греховете, защото честно казано ми е неудобно. Как да му го кажа сега това нещо на човека, което виждам? Понякога виждам страшни неща. Това е ВИСШАТА МИЛОСТ НА НЕБЕТО, че се изтрива, защото ДА, НИЕ ПРАВИМ И ДОБРИ НЕЩА разбира се, имаме и полезната опитност, имаме ДОБРИТЕ НЕЩА, които правим, приятелите, които създаваме, добрите преживявания. Но често, всъщност и то ТОВА Е ВЕЛИКОТО УЧИЛИЩЕ НА ЖИВОТА, НИЕ МИНАВАМЕ ПРЕЗ ЗЛОТО. Защото ТАМ ИЗРАСТВАМЕ, ТАМ НАУЧАВАМЕ! Защото след това МИНАВАЙКИ през всички СТРАДАНИЯ, които следват СЛЕД ТОВА ЗЛО, което сме направили, НИЕ СИ УЧИМ УРОКА.

Хората мислят, че „ДА СИ НАУЧИШ УРОКА“ това ОЗНАЧАВА, да си напълно ОСЪЗНАТ ЧОВЕК, който НЕ ПРАВИ НИКАКВИ ГРЕШКИ. Виждала съм хора, които продължават да правят грешки, но душата вече си е научила урока. Тя е минава през всички тия изпитания и страдания, и на ЕДНО МНОГО ДЪЛБОКО НИВО тя вече си е НАУЧИЛА УРОЦИТЕ! И макар този човек все още да продължава да прави някакви грешки, Бог му помага. БОГ ПРЕЧИСТВА КАРМАТА НА ХОРАТА, КОГАТО ТЕ СИ НАУЧАТ УРОЦИТЕ.

Водещ:
НАИСТИНА ли ДУШАТА сама ИЗБИРА родителите си преди да се роди?

Silvina:
Така. Има една, как да кажа, ПСЕВДО ДУХОВНОСТ, която ОПРЕДЕЛЕНИ СИЛИ наложиха в света, ЧЕ едва ли не ЧОВЕКЪТ Е БОГ, ОТ НЕГО ЗАВИСИ ВСИЧКО, ние сме творците, ние сме великите и от това, което мислим и правим и всичко зависи от нас. ТОВА ИЗОБЩО НЕ Е ТАКА! Това е една велика форма на БЕЗБОЖИЕ, нали, която определени сили налагат сред хората. И също и тази идея, че ние си избираме, виждаш ли, родителите. НЯМА ТАКЪВ ВАРИАНТ.

Аз тръгнах да говоря за това от измеренията. Когато ДОЙДЕ ВРЕМЕ една душа да си ЗАМИНЕ, тя отива в СЕДМО ИЗМЕРЕНИЕ. Седмо измерение е ИЗМЕРЕНИЕТО НА СПРАВЕДЛИВОСТТА ИЛИ НА КАРМАТА. УПРАВИТЕЛИТЕ на това измерение в гръцката митология ги описват като Персефона и Хадес. И ТАМ НА ДУШАТА И СЕ ПРОЖЕКТИРА ФИЛМ ЗА ВСИЧКО КОЕТО Е НАПРАВИЛА.

И там се ВЗИМА РЕШЕНИЕ, казват: „Там Съдят душите“. НЕ! НЕ ГИ СЪДЯТ! Там се взима РЕШЕНИЕ КАК ДА ПРОДЪЛЖИ нататък ПЪТЯ НА ТАЗИ ДУША. Къде да отиде, какво да направи, ПРАВИ СЕ ЕДИН СЦЕНАРИЙ ЗА СЛЕДВАЩОТО И ПРЕРАЖДАНЕ.

Това, че НИЕ участваме, ВИСШИ, СВЕТЛИ СЪЩЕСТВА, които идват и СЕ ВЪПЛЪЩАВАТ, ИДВАТ И БЕЗ КАРМА, на тях се дава донякъде някаква възможност да…, но пак Е МАЛКА. Пак трябва да минеш през ТРУДНОСТИ. КОЛКОТО ПО-ВИСШ СИ, ПРЕЗ ПОВЕЧЕ ТРУДНОСТИ МИНАВАШ И СВЕТЛАТА СИЛА ТИ Е НАЧЕРТАЛА ПЪТЯ!
Аз като си ДАВАМ СМЕТКА от детинството ми какви неща са ми се случили, си давам сметка, че НЯМА ЕДИН ЧОВЕК, НЯМА ЕДИН МИГ, който СЛУЧАЙНО ей така да съм СРЕЩНАЛА НЯКОЙ, или СЛУЧАЙНО да съм била някъде, просто всичко е…
ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ СЦЕНАРИЯ НЕ Е ЗА ЕДНО ПРЕРАЖДАНЕ, АМИ ТОЙ Е ЗА ДЕСЕТКИ, може би стотици ПРЕРАЖДАНИЯ направен НАПРЕД. И в този смисъл идеята, че човек, човешката душа, която е дошла тук като ученик да избира Е ПРОСТО НАИВНА!

Водещ:
Как можем да разберем какъв ДОГОВОР е подписала душата ни преди да се въплъти в тяло, ЗА ДА МОЖЕМ ДА ГО ИЗПЪЛНИМ? И самото изпълнение на този договор ли се казва „да вървиш по пътя“?

Георги:
Човек има ДВЕ ПРОГРАМИ. Едната от които СИ ПРАВИ САМ и тя е КАРМИЧНАТА ПРОГРАМА. И едната е ПРОГРАМА на СЪДБАТА!

ПРОГРАМАТА на СЪДБАТА, това е ПРОГРАМАТА на ВСЕВИШНИЯ, ДОКЪДЕ Е СТИГНАЛ в ДУХОВНОТО СИ ИЗКАЧВАНЕ, в ДУХОВНАТА СИ ТРАНСФОРМАЦИЯ този ЧОВЕК като СЪЗНАНИЕ и ТАКАВА ПРОГРАМА МУ СЕ ДАВА, която НЕ Е ТЕЖКА, НЕ Е ЖЕСТОКА, НЕ Е ТРУДНА!
ТЯ Е ТОЧНО СЪОБРАЗЕНА С НЕГОВИТЕ КАЧЕСТВА, ФИЗИЧЕСКИ, ПСИХИЧЕСКИ, ВСЯКАКВИ, ВОЛЕВИ. АБСОЛЮТНО Е СЪОБРАЗЕНА И ТОЧНА!
И затова Учителя казва: „В ИЗПЪЛНЕНИЕ ВОЛЯТА НА БОГА Е СИЛАТА НА ЧОВЕШКАТА ДУША“. Значи, ако вървиш ТОЧНО ПО ТОЗИ ПЪТ, ти си ИЗПЪЛНЯВАШ всичките тия неща и ВЪРВИШ СТАБИЛНО, СВЕСТНО, БЕЗ ОТКЛОНЕНИЯ.
Но когато човек започва ДА СЕ УВЛИЧА ОТ ЗЕМНИТЕ РАБОТИ.

СЕГА, ТУКА ИМА ДВЕ СТРАНИ МОНЕТАТА. От земните работи когато човек започне да се увлича и го карат НЕГОВИТЕ СТРАСТИ, неговите АМБИЦИИ и неговите прекомерни желания, за обикновените не, ТОВА СЕ КАЗВА ЕГО. ТОВА Е  ГЛАСЪТ НА ЕГОТО! А гласът на егото в 99,9 /деветдесет и девет и девет/ случая НЕ Е ПРАВ. Той е ПРАВ САМО в един промил от процента, когато ти говори за САМОСЪХРАНЕНИЕ. НО ТОВА Е ЕДИН ПРОМИЛ! Всичко останало е СЪЗНАНИЕТО НА ЕГОТО, което те подканва да вършиш щуротии, дивотии или палавости, най-меко казано. Така, монетата има ДВЕ СТРАНИ.

Едното – ЕГОТО те вкарва в такива неща, а МОЖЕШ ДА МИНЕШ ПО-ЛЕКО, но затова са НАРОДНИТЕ ПОГОВОРКИ, като се започне от: „Каквото си постелеш, на това ще легнеш“ и „Каквото си надробиш, това ще сърбаш“ до „Каквото посееш, това ще пожънеш“. Те са много. „Каквото повикало, това се обадило“, те са десетки, стотици и са най-много тия поговорки в българския език. Защо? За да може на БЪЛГАРИНА да му влезе в главата, че „Каквото сам си направиш, цяло село да се събере, не може да ти го направи“, казваше баба ми. Значи, ДА. ТОВА Е ИСТИНАТА! Аз пак казвам, ИМА ОЩЕ ЕДНА СТРАНА НА МЕДАЛА.

НЕ ЕГОТО, а когато В ПРОГРАМАТА ТИ Е ВКЛЮЧЕНО, само че ти вървиш по този път и НЯМАШ СМЕЛОСТТА ДА НАПРАВИШ НЕЩО, а ТО е ВКЛЮЧЕНО в ПРОГРАМАТА ТИ. И тогава вече има тъй нареченото според Молитвата Господната, ВЪВЕЖДАНЕ В ИЗКУШЕНИЕ, ВЪВЕЖДАНЕ В СЪБЛАЗАН. И те въвеждат от ГОРЕ, силите, които са, ГОСПОДАРИТЕ НА КАРМАТА ТЕ ВЪВЕЖДАТ в съблазън и ти се отклоняваш от пътя САМО И САМО за да ПИДОБИЕШ тази ОПИТНОСТ. Защото ТИ НЯМАШ СМЕЛОСТТА да скочиш В ДЪЛБОКОТО да се научиш да плуваш. Защото ако си само до кръста или до колената, драскаш по дъното, ама това не е плуване, а изглежда от вънка, че си във водата. Не. Водата вече трябва да те повдигне толкова, да влезеш до шията или в по-дълбокото, ТАМ ЩЕ СЕ НАУЧИШ ДА ПЛУВАШ.  Значи трябва да влезеш в дълбокото. А понеже ПРОГРАМАТА Е ДА СЕ НАУЧИШ ПО-БЪРЗО на НЯКОИ НЕЩА, за всеки си ИМА ПРОГРАМА, нали, ИНДИВИДУАЛНА. Господ НЕ ТЕ ВЪВЕЖДА, въвеждат те ГОСПОДАРИТЕ НА КАРМАТА, КОИТО ОТГОВАРЯТ ЗА ТЕБЕ. Има духове, които отговарят, нали, плюс АНГЕЛА- ХРАНИТЕЛ. И те викат: „Мойто момче, я върви, ти досега не си играл на рулетка. Ти продаде кравата“. Едно време кравата струваше пет хиляди лева. И един вика: „Минавам и викам, що не влеза да видя как ще играя на рулетка“. Той влиза и след един час излиза без петте хиляди лева, защото тия от рулетката не пасат трева. Влизаш, виждат, че имаш пари и ти ги взимат. Това е. Толкова е ясно и толкова е просто.
А той с цялата си НАИВНОСТ мисли, че всичко е точно. Както той е ПОЧТЕН, така и че там всичко е ПОЧТЕНО. Е, да ама. И обикновено в деветдесет процента от случаите и повече, ЧОВЕК ПРАВИ НЕГАТИВИТЕ САМ ЗА СЕБЕ СИ и няма защо да обвинява никой друг. ОСОБЕНО ПЪК БОГ, КОЙТО ТЕ ОБИЧА КАТО РОДИТЕЛ. МАЙКА ТИ и БАЩА ТИ МИСЛЯТ НАЙ-ДОБРОТО ЗА ТЕБЕ, как може да си помислят друго? Затова казвам „НЕБЕСНИТЕ НИ РОДИТЕЛИ“. БОГ е едно цяло от ДВЕ ПОЛОВИНИ. Едната е ЖЕНСКИЯ ПРИНЦИП, едната е МЪЖКИЯ ПРИНЦИП. ТОВА Е ИСТИНАТА! И ЖЕЛАЕ НАЙ-ДОБРОТО и НИ ДАВА НАЙ-ДОБРОТО.
Но ние изхвърляме го, НЕ ГО ИСКАМЕ! „А, не, това не го виждаме, ТОВА Е МНОГО СЕМПЛО, много леко“, нещо невзрачно за нас. НИЕ ИСКАМЕ НЕЩО ДРУГО. И НАШИТЕ АМБИЦИИ вече НИ ВКАРВАТ по тия пътища дето ставаме бедни, болни, нещастни и така нататък. Макар, че може да не бъдем бедни, НО НЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ АКО НЕ ВЪРВИМ ПО ПЪТЯ!

Водещ:
АБОРТИТЕ грях ли са? Или просто въпросната душа е избрала да има много кратък живот в избраното тяло? Тоест, само кратък живот в утробата на майката.

Silvina:
Абортите са АБСОЛЮТЕН ГРЯХ! Това е УБИЙСТВО КАТЕГОРИЧНО, ОТНЕМАНЕ НА ЧОВЕШКИ ЖИВОТ. Защото ДУЩАТА, казахме, СЕ ВСЕЛЯВА в момента на ЗАЧАТИЕТО. Тоест, НИЕ ОТНЕМАМЕ ПРАВОТО НА ЕДНА ДУША да ПРЕМИНЕ ПРЕЗ ОПИТНОСТТА на ЖИВОТА, което е на Земята и се намесваме в процеса.

Светлата Сила така нарежда нещата, че душа с много ТЕЖКИ ГРЕХОВЕ отива при МАЙКА, която също има ГРЯХ свързан с аборт. Тоест, КАРМАТА РАБОТИ И ЗА МАЙКАТА И ЗА ТОВА ДЕТЕ. В тоя смисъл и единия, и другия си ПЛАЩА КАРМАТА. Майката не може да има дете, а пък детето не може да се въплъти.

ВСИЧКО е НАРЕДЕНО така ДО СЪВЪРШЕНСТВО, че просто е изумително.За мене всеки миг, който наблюдавам как работи СВЕТЛАТА СИЛА е наистина едно ЧУДО, как всичко е наредено. Сега, кога се получават СПОНТАННИ АБОРТИ? Точно когато имаш КАРМА свързана с АБОРТИ. Тоест, в предно прераждане съзнателно си отнел човешки животи сега изведнъж спонтанен аборт. И след този спонтанен аборт изведнъж се получава миома.

Какво е МИОМАТА? Ами точно това, това е болестта на жени, които са ОТНЕМАЛИ ЖИВОТА НА ДЕЦАТА СИ. Между другото, аборта наистина е тежко престъпление, защото престъпленията срещу деца са едни от най-тежките.

Водещ:
МАЛКИТЕ БЕБЕТА, които ЧЕСТО и ТЕЖКО БОЛЕДУВАТ, по този начин носят ли УРОК за РОДИТЕЛИТЕ СИ?

Георги:
Да. Това е УРОК повече ЗА РОДИТЕЛИТЕ, отколкото за децата. Това е. ДЕТЕТО слиза с тоя ДОГОВОР, който е подписал с ВСЕВИШНИЯ. Слиза да преживее тия работи, за да може да се пречистят КАРМИЧНИТЕ ОТНОШЕНИЯ или да направи по-бързо ДУХОВНИ ТРАНСФОРМАЦИИ. Да, СЪГЛАСНА Е ДУШАТА.
Аз мога да цитирам дори известни личности, които са слезли по този начин, ЗНАЕЙКИ КАКВО СЛЕДВА. Това е, да кажа, един от любимите ми поети, който и лично го познавам ДАМЯН ДАМЯНОВ. Беше прекрасен човек, мъж и поет. И бяхме близки приятели с него, плюс че сме колеги, нали, поети.
И така. И поради тая причина, това което казвам, е УРОК СПЕЦИАЛНО ЗА РОДИТЕЛИТЕ. Защо? Защото когато виждат детето в такова състояние, ТЕ ИМАТ МНОГО ТЕЖКА КАРМА, че НЕ СА СЕ ГРИЖИЛИ и НЕ СА ОБИЧАЛИ някои същества. И са им НАПРАВИЛИ НЕДОБРИ НЕЩА, и сега им се връща, ЗА ДА СЕ НАУЧАТ НА ОБИЧ, НА ЛЮБОВ. ТОВА Е.

Водещ:
Какво мислиш за КРЪВОПРЕЛИВАНЕТО? То ИЗМЕНЯ ли вибрацията на човека?

Георги:
СЛАВА ТЕБЕ, ГОСПОДИ! Благодаря ти много, че не се сетиха след като ми беше изтекла толкова много кръв при въздушния инцидент, като паднах на скалата, никой не се сети да ми прелива кръв. И после кръвта я възстанових за много месеци, бавно, но БЕЗ КРЪВОПРЕЛИВАНЕ, за което БЛАГОДАРЯ на БОГА. Защото инак, ще кажа, ТО Е НЕОБХОДИМО за да се СПАСИ ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ. ДА! НО ВИНАГИ ИМА ОБМЯНА, особено ПРИ КРЪВТА, няма начин да няма обмяна НА КАРМИЧНИ ДОБРОДЕТЕЛИ И КАРМИЧНИ ПОРОЦИ. ГАРАНЦИЯ. Две мнения няма за това. Защо? Защото един СИЛЕН ДУХ ТРУДНО ще му ПОВЛИЯЯТ от какъвто и кръводарител да вземе кръв, трудно ще му се повлияе, нали. Той продължава да си спазва линията. Но на, така да се каже, НА ДУХОВЕТЕ където са им ПО-СЛАБИ АНГЕЛИТЕ, както казва народа, ПОВЛИЯВА на тях и той може да изкриви, така да се каже, първоначалната линия и с това си ТРУПА НОВ КАРМИЧЕН ТОВАР. И АКО МОЖЕ ДА СЕ ИЗБЕГНЕ това е добре, но когато не може да се избегне, АЗ СЪМ също ЗА  кръвопреливането ЗА ДА СЕ СПАСИ ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ и ДА СЕ ПРОДЪЛЖИ ЖИВОТА на ЧОВЕКА на Земята. МАКАР, ЧЕ СЪМ ПРОТИВ СМЯНА НА ЦЕЛИ ОРГАНИ. ЦЯЛ ОРГАН – НЕ. За кръв –  ДА. Според мене, казвам ЛИЧНОТО си мнение, което е, не е чак толкова добро.

Водещ:
Ето го следващия въпрос. Ако на човек МУ ЛИПСВА нещо в земния живот, например е беден или самотен, ТОВА НАКАЗАНИЕ И НЕИЗПЛАТЕНА КАРМА ЛИ Е и трябва ли да е ПОДТИК ДА СЕ ПОТРУДИ за онова, което му липсва? С други думи, трябва ли човек ДА ПРИЕМЕ и да живее с несгодата или трябва ДА ПОЛОЖИ УСИЛИЯ ЗА ДА Я ПРЕОДОЛЕЕ?

Георги:
Така, значи и Е ТАКА и НЕ Е ТАКА, както казват Мъдреците и на Изток, и на Запад, и аз така казвам, и земния ми баща, светъл му път, така казваше. Значи, СЪГЛАСЯВАШ СЕ С НЕЩАТА ВЕДНАГА. ТОВА Е САМАТА ИСТИНА. ПРИЕМАШ ГИ ЗА МОМЕНТА и ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ вървиш по тоя път. Обаче след това ЗАПОЧВАШ ДА ПОЛАГАШ УСИЛИЯ.

СВЕТЛАТА СИЛА ИСКА ДА ТЕ НАУЧИ НА УСИЛИЯ!

А има много хора, които са лентяи и ЛЕНОСТТА им е ОСНОВНО КАЧЕСТВО. Той не иска да се помести от тука до тука. И следователно, след такъв много голям МЪРЗЕЛ, ТОЙ НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ПОСТИГНЕ В ЖИВОТА, а и НЯМА ОПИТНОСТ.
Някои го правят от СТРАХ. Аз имам един познат, който цял живот, казва че е вече стар ерген, НЕ СМЕЕ ДА СЕ ОЖЕНИ, защото казва: „Тя жена ми ако стане нещо? Ако ми изневери? Ако това, онова?“ Значи, не иска да ВИДИ ХУБАВИТЕ НЕЩА на нещата, не иска и деца да има, само и само от СТРАХ той да не бъде НАКЪРНЕН и цял живот си живя САМ и абсолютно нищо НЕ Е ПОСТИГНАЛ В ЖИВОТА. В смисъл дори НЕ Е ПОМЪДРЯЛ, ДА ИМА ОПИТНОСТИ.
А ЧОВЕК СЕ НАЛАГА ПО НЯКОЙ ПЪТ ДА ГРЕШИ, ама ТИЯ ГРЕШКИ СА ПРОСТЕНИ, ТЕ СА ГРЕШКИ НА ПЪТЯ, грешки на работата. Нали?
И СЛЕДОВАТЕЛНО ТРЯБВА ВИНАГИ ЧОВЕК ДА СЕ СТРЕМИ ДА СИ ПОДОБРИ ЖИВОТА, ДОРИ И МАТЕРИАЛНИЯ! Но по ПОЧТЕН начин. В никакъв случай по друг начин. Затова се казва, че трудолюбието е един от най-големите добродетели. СТАВАШ СУТРИН И РАБОТИШ! ДА! ТОВА Е ИСТИНАТА!

Водещ:
Да преминем и към последната част от въпросите. ВЪПРОСИТЕ ЗА СМЪРТТА.

Георги:
ВЪПРОСЪТ ЗА СМЪРТТА Е КАТО ВЪПРОСА ЗА РАЖДАНЕТО! Значи, човек има ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНА дата, час, минута и миг ЗА РАЖДАНЕТО, макар че ето че могат да се ИЗМЕНЯТ, нали. Но ДАТАТА НА СМЪРТТА обикновено Е ПЛАВАЩА , за деветдесет процента от земните жители, особено ония, които ИМАТ КАРМА, имат много прераждания на Земята. За тях. А ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СА КОМАНДИРОВАНИ ТУКА НА ЗЕМЯТА, ТОЧНО ИМ Е ОПРЕДЕЛЕНА КОМАНДИРОВКАТА!

Може да се удължи от ГЕНЕРАЛНИЯ ЩАБ: „А бе, синко, остани още пет години там“. Или още десет. И съответно ТИ ОПРАВЯТ ЗДРАВЕТО. Вече казваш: „А бе, още една, две години, я изкарам, я не“. Вече не се жалиш за нищо, както казваше един приятел. Обаче като трябва да бъдеш още десет, петнадесет години, изведнъж усещаш, че те ТЕ ПОДМЛАДЯВАТ по някакъв начин. Знам го технологически, ама много дълго ще стане ако го казвам как става РЕЦИКЛИРАНЕТО НА ОСНОВНИТЕ КЛЕТКИ В ОРГАНИЗМА, но става. Случва се, НО ТОВА Е ПО БОЖИЯТА ВОЛЯ. Иначе сам човек каквито и упражнения да прави, каквито и практики Източни, Западни, Северни, Южни, КОЛКО СА МУ ИЗМРЕЛИ ОТ КЛЕТКИТЕ, ОСОБЕНО МИСЛЕЩИТЕ, КРАЙ, АКО НЕ Е БОЖИЯТА ВОЛЯ, ОТ ГОРЕ, ДА БЪДАТ ВЪЗСТАНОВЕНИ. Това е между другото. И така.

СМЪРТТА Е ЕДНА ДУХОВНА ТРАНСФОРМАЦИЯ, КОЯТО ПОСВЕТЕНИТЕ Я ЧАКАТ С НЕТЪРПЕНИЕ! ЛИЧНО И АЗ! ПРЕХВЪРЛЯНЕТО само в ДРУГОТО ИЗМЕРЕНИЕ е различно и по различни поводи те прехвърлят. ЗЕМНИТЕ ЖИТЕЛИ НЕ МОГАТ ДА ГО ПРИЕМАТ! Първо, защото когато се разделяш с един човек, който ти е обичан, близък и особено си отиде, казваш: „Ей, млад си отиде“. Земния ми баща казваше: „За там ред няма“. Не са подред, тоя че бил стар и заминал, този млад трябвало да чака. Няма такива работи. За там ред наистина няма.

Аз познавах една жена, затова казвам с притчи или с примери, която беше на СЕДЕМДЕСЕТ И ПЕТ, ШЕСТ ГОДИНИ и ОСИНОВИ ЕДНО ДЕТЕ. Как го осинови, не знам, но й го дадоха да го гледа. На близък ли беше, на роднина ли, не знам. Но го взема. И вика: „Георги, моля се на Бога, това дете докато стане пълнолетно, да бъда жива и здрава“. Не стига, че то стана пълнолетно, но Господ й даде още няколко години. Почти наближи СТО ГОДИНИ и тогава си ЗАМИНА, и то ЛЕКО и БЪРЗО.

Значи, това показва, аз като я погледнах, ВИЖДАМ горе долу докъде й е ЛИНИЯТА  и викам: „А бе ти осинови това дете, ама на кой ще го оставиш?“ То беше три, четири годишно. И тя вика: „АЗ МОЛЯ ВСЕКИ ДЕН ГОСПОД ДА МИ УДЪЛЖИ ЖИВОТА“. И най-сетне ГОСПОД ЧУ МОЛИТВАТА и ГО УДЪЛЖИ, и то толкова МНОГО, невероятно беше. НО Е ФАКТ!

Силвина:
Казахме, че има СИЛИ НА РАЗРУШЕНИЕТО, КАКТО ИМА СИЛИ НА СЪЗИДАНИЕТО и ТЕ СА ЧАСТ от БОЖЕСТВЕНИЯ ЛЪЧ НА МЪДРОСТТА, които работят. Защото НЯМА КАК да има ОБНОВЛЕНИЕ, ако няма РАЗРУШЕНИЕ. И ПО-НИСШЕТО ТРЯБВА ДА ОТСТЪПИ МЯСТО НА ПО-ВИСШЕТО, така както сега ЗАПОЧНА ДА СЕ СЛУЧВА НА ЗЕМЯТА. Съответно СИЛИТЕ на РАЗРУШЕНИЕТО РАБОТЯТ ВСЕ ПО-СИЛНО на ЗЕМЯТА, за да може НИСШИТЕ НЕЩА ДА СИ ОТИДАТ.

Какво е СМЪРТТА?
Като Принцип, това са светли духове. Светли, не знам дали са светли, но това са БЛЕДИТЕ КОННИЦИ, както ги нарича ЙОАН в „ОТКРОВЕНИЕ“. Които между другото наистина са КОННИЦИ. Когато почнах да ги виждам и да ги чувам, чувах конете, цвиленето, всичко, как преминават. И наблюдавах, това беше началото на лятото, първо беше през няколко дни. Когато те се появяват, винаги се появява и кукумявка, тоест, има си едни такива съпътстващи неща.

От къде идват те? Те идват от ПОРТАЛИ, ТЕ НЕ СА ОТ НАШАТА ЗЕМНА СФЕРА СЪЩЕСТВА. ТЕ ИДВАТ ОТ ПОРТАЛИ от ДРУГИ СВЕТОВЕ!
Какви са тези други светове? Къде живеят тези същества? В Материалната Вселена има освен Слънцето на всяка една Слънчева Система, има и така нареченото ЧЕРНО СЛЪНЦЕ. И на ЧЕРНОТО СЛЪНЦЕ ЖИВЕЯТ ТЕЗИ СЪЩЕСТВА. Те са в ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ, те са НЕВИДИМИ за НАС, няма форма във Вселената, в която да не живеят същества. Няма такава. Те просто са в друго измерение и нашите сетива и сензори не могат да ги видят.
И аз ги наричам ДЕМОНИЧНИ УПРАВИТЕЛИ в моите обучения съм ги наричала. Те живеят на Черните Слънца. Те живеят и на планети като ПЛУТОН, каквато е планетата ПЛУТОН, КОЯТО Е ПЛАНЕТАТА НА СМЪРТТА.
Чрез ЧЕРНОТО СЛЪНЦЕ на нашата Слънчева Система и чрез Планетата ПЛУТОН се създават тези ПОРТАЛИ, за да могат ТИЯ СЪЩЕСТВА ДА ПРЕМИНАВАТ и ДА РАБОТЯТ, и този принцип да работи. Това са МНОЖЕСТВО ЙЕРАРХИИ.
ТОВА Е ЕДИН ЦЯЛ ЛЪЧ НА СЪТВОРЕНИЕТО, ОГРОМНА ЙЕРАРХИЯ СЪЩЕСТВА. Ние мислим, че СМЪРТТА е ЕДИН ДУХ, който идва с КОСАТА, ВЗИМА ни ДУШАТА и толкоз. НЕ, това са огромни същества.
ЗНАЧИ, ЗА ДА СИ ОТИДЕ ЕДНА ДУША. МИНАВАТ ТРИНАДЕСЕТ ЙЕРАРХИИ!

Някои от тях ще ги обясня. ПЪРВАТА ЙЕРАРХИЯ, това са точно КОННИЦИТЕ. Те БЕЛЯЗВАТ ТАЗИ ДУША. Когато премине и ти си душа, която ИМА КАРМА, това винаги е КАРМА свързана с УБИЙСТВО, ако ти си ОТНЕМАЛ ЖИВОТ, твърде вероятно е в един момент тези конници, или носиш такава карма, защото МОЖЕ ДА НОСИШ и ЧУЖДА КАРМА такава, тези конници, ТИ СИ ВИДИМ ЗА ТЯХ, за тези същества. И ТЕ ИДВАТ И СЛАГАТ ПЕЧАТ, БЕЛЯЗВАТ ТЕ! Печата се слага на СЕДМОТО ТЯЛО и изглежда като СЪРП. И това е ПЪРВАТА ФАЗА.
Могат да минат ПЕТ, ШЕСТ месеца докато дойде ВРЕМЕ тази душа наистина ДА СИ ОТИДЕ. И през това време работят ДРУГИТЕ ЙЕРАРХИИ.
Като ФИНАЛА са последните ТРИ ЙЕРАРХИИ, които можем да наречем СМЪРТТА, които всъщност РЕЖАТ НИШКИТЕ.
ЧОВЕКЪТ ИМА ТРИ НА-ВАЖНИ ЦЕНТЪРА, ЧРЕЗ КОИТО ВЪОБЩЕ СЪЩЕСТВУВА!
СЛЪНЧЕВИЯ СПЛИТ, който ни ЗАХРАНВА С ЕНЕРГИЯ ОТ МАТЕРИАЛНАТА ВСЕЛЕНА, от СЛЪНЦАТА да кажем, СЛЪНЧЕВА ЕНЕРГИЯ.
СЪРДЕЧНАТА ЧАКРА, която ни ЗАХРАНВА С ЕНЕРГИЯ от АНГЕЛСКАТА ВСЕЛЕНА.
И СЕДМА ЧАКРА, която ни ЗАХРАНВА С ЕНЕРГИЯ ОТ БОЖЕСТВЕНАТА ВСЕЛЕНА!
И съответно ВРЪЗКАТА НИ С ТЕЗИ ВСЕЛЕНИ Е СДНА НИШКА, която на СЛЪНЧЕВИЯ СПЛИТ изглежда като СРЕБЪРНА НИШКА, за хората, които виждат. Мисля, че другите нишки не са описани, може и да са описани, нямам представа. Но Георги ги е споменавал.
Следващата е ЗЛАТНАТА НИШКА, която идва ОТ СЪРЦЕТО и е връзката с АНГЕЛСКИТЕ ЙЕРАРХИИ!
И ДИАМАНТЕНАТА НИШКА, КОЯТО Е ВРЪЗКАТА С БОЖЕСТВЕНИТЕ ЙЕРАРХИИ.
Има си ТРИ ЙЕРАРХИИ СЪЩЕСТВА, които РЕЖАТ ТЕЗИ НИШКИ!
След което има ДУХОВЕ ТРАНСПОРТЬОРИ, които, да кажем, ТЕ са Духовете, които помагат ЕДНА ДУША ДА СЕ ВЪПЛАТИ, но ТЕ са и Духовете, които въобще ОТГОВАРЯТ за ДВИЖЕНИЕТО НА ДУШИТЕ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА.
За да се преместиш от една планета на друга, това са огромни пространства, които тия ДУХОВЕ, чрез УСКОРЯВАНЕ НА ВРЕМЕТО, ПРЕМИНАВАТ. И те винаги СЪПЪТСТВАТ, примерно, АСТРАЛНИТЕ ПЪТЕШЕСТВИЯ. Няма как да правиш АСТРАЛНО ПЪТЕШЕСТВИЕ ако до теб няма такъв ДУХ, който има ПРОПУСКИ за ВСИЧКИ НИВА и през всички Антигравитационни Пояси, защото всяко едно тяло си има Антигравитационен пояс. Няма как да НАПУСНЕШ ЗЕМНАТА СФЕРА ако нямаш ПРОПУСК.

ПРОПУСК ТИ ДАВА ЧИСТОТАТА!
Когато ти имаш ЧИСТОТАТА, можеш да излезнеш от тази Сфера и да отидеш на планета, да кажем, ако си Човешка Душа, която е малко по-високо трептяща и да продължи развитието ти.
Тези ДУХОВЕ ТРАНСПОРТЬОРИ помагат, когато ЕДНА ДУША ТРЯБВА ДА СИ ОТИДЕ, всъщност ТЕ ПРАВЯТ ТОЗИ ЛЪЧ. Или ХОРАТА ГО ВИЖДАТ КАТО ТУНЕЛ, ЗАЩОТО ГО ВИЖДАТ ОТВЪТРЕ! Но ако го видиш ОТВЪН, ТОЙ ИЗГЛЕЖДА КАТО ЛЪЧ, през който всъщност ДУШАТА ПРЕМИНАВА!

Винаги има един МИХАИЛ до тази ДУША, тоест ДУХ ПАЗИТЕЛ, който я СЪПРОВОЖДА до Другото Измерение, където ТЯ трябва да отиде. Да кажем, ако е ДУША, която остава в САМСАРАТА, ТЯ отива в СЕДМОТО ИЗМЕРЕНИЕ, там където, нали споменах, е МЯСТОТО където е ВЕЗНАТА, ГОЛЯМАТА ВЕЗНА, как ще продължиш нататък, какво си научил, какво си направил и НАТАТЪК КАКВО ТЕ ОЧАКВА!
Ако е душа, която вече ИЗЛИЗА ОТ САМСАРАТА, съответно ТОЯ ЛЪЧ Я ИЗТЕГЛЯ НАГОРЕ В АНГЕЛСКИТЕ И БОЖЕСТВЕНИТЕ ЙЕРАРХИИ. Значи има един МИХАИЛ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, КОЙТО Я ПАЗИ.
Затова казват АРХАНГЕЛ МИХАИЛ, който взима душите. НЕ. ТОЙ НЕ ВЗИМА ДУШИТЕ. Това е ДУХ от тези ЙЕРАРХИИ, който просто ПАЗИ ДУШАТА. Защото една ДУША когато ПЪТУВА наистина се минава през СФЕРИ, които са, бих казала ОПАСНИ и задължително ТИ ТРЯБВА ПАЗИТЕЛ.
Има и една ДУША много често НА РОДНИНА. Много хора виждат роднина. По този начин БОГ, как да кажа, отиваш при нещо познато. Те са утешителите роднините.

Георги:
ДУШАТА Я ИЗТЕГЛЯТ С ЕДИН СВЕТЛИНЕН ЛЪЧ, само се полага на ЧОВЕШКИТЕ ДУШИ ДА ГИ ИЗТЕГЛЯТ ПО ТОЗИ НАЧИН. И ако има МАСОВА СМЪРТ, ги изтеглят ВСИЧКИТЕ един след друг, като ИСКРИ ЗАМИНАВАТ НАГОРЕ. Казвал съм го някъде, В ЗАВИСИМОСТ ОТ СЪЗНАНИЕТО ДОКЪДЕТО Е СТИГНАЛ, ТОЙ РАЗБИРА ДАЛИ Е ВЕЧЕ ВЪВ ФИЗИЧЕСКОТО ТЯЛО ИЛИ ГО Е НАПУСНАЛ.

Защото ИМА ХОРА, КОИТО НЕ ЗНАЯТ, ЧЕ СА ГО НАПУСНАЛИ, тъй като ЕТЕРНОТО ТЯЛО продължава да съществува и ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ДВИЖИ, но то вече е САМО ЕДНА ЕНЕРГИЯ, МНОГО СИЛНА. ОНЕЗИ, КОИТО ПРЕМИНАВАТ В ОТВЪДНОТО, АЗ ДОРИ НЕ МОГА ДА КАЖА, ЧЕ СА ПОЧИНАЛИ, ЧЕ СА МЪРТЪВЦИ, ЧЕ СА УМРЕЛИ. Просто не ми идва отвътре да го кажа. Но заминалите в Отвъдното или Вечността вече ТЕ МОГАТ ДА КОНТАКТУВАТ, особено ако са на ПО-ВИСША СТЕПЕН НА РАЗВИТИЕ Духовна, с ЖИВИТЕ.

Но на нас ни тежи това, аз смятам от позицията на най-обикновен човек. Не можеш да го видиш вече тоя човек срещу тебе седнал, да си поговорите, да се здрависате, да се докоснете, нали, и да му усетиш излъчването. Но ако си вече на достатъчно ДУХОВНО НИВО, когато слезе той като ДУХ, ти му усещаш излъчването и можеш спокойно ДА СИ ГОВОРИШ с него, както аз сега говоря с теб. Това е напълно възможно и както баба ВАНГА е говорила с ВСИЧКИ ДУХОВЕ, включително и ДУХОВЕТЕ на ЖИВОТНИ. Не само с Човешките, а и с Духовете на животни, значи тя е можела да контактува с всички, дали са били тука или в Отвъдното няма никакво значение. ЗАЩОТО ЗА БОГА НЯМА ЖИВИ И МЪРТВИ, ВСИЧКИ СА ЖИВИ, САМО ЧЕ СА НА ОПРЕДЕЛЕНА СТЕПЕН НА РАЗВИТИЕ!
Но на Земята е казано и много са ни ПЛАШИЛИ  със СМЪРТТА, особено различните РЕЛИГИИ или организации и така нататък, смятайки, че по тоя начин да МОГАТ ДА ВЛИЯЯТ НА ЧОВЕШКОТО СЪЗНАНИЕ! Иначе всички ПОСВЕТЕНИ са ОТИВАЛИ, БОГОМИЛИТЕ С ПЕСЕН са се КАЧВАЛИ НА КЛАДАТА и с РАДОСТ, защото знаят, ЧЕ НАПУСКАТ.

Ще кажа само един епизод, който може би не е толкова известен. СВЕТИ АПОСТОЛ АНДРЕЙ, който е може да се каже, АНДРЕЙ БЪЛГАРОБЛАГОСЛОВИТЕЛ, който е ЖИВЯЛ най-много покрай ЧЕРНО МОРЕ. Затова там има много Параклиси и така нататък. Това е брат му, на ПЕТЪР, който е изпратен тука да е МИСИОНЕР, ПОСЛАННИК. И той започва, и РАЗВИВА много трескава ДЕЙНОСТ в БЪЛГАРИЯ, и в ТРАКИЙСКИТЕ ЗЕМИ, които са били ПОКРАЙ ЧЕРНО МОРЕ, специално в тоя район.
Но естествено винаги е имало от Римляните, България е била също Римска провинция, Римляните и Губернаторите, които НЕ СА ГО ОБИЧАЛИ, а и обикновени хора, които не са го обичали. И ГО ПРЕДАВА  един човек такъв най-обикновен, който е бил като кмет на града или на селото, там където е живял.
И отиват неговите последователи АПОСТОЛИ и казват: „АМИ МИСЛЯТ ДА ТЕ РАЗПЪНАТ, ДА ТЕ УБИЯТ“.
Той казва: „ОТ ТОВА ПО-ХУБАВО НЯМА. СЛАВА ТЕБЕ ГОСПОДИ, ЧЕ МЕ ПРИБИРАШ ПО ТОЗИ НАЧИН. АЗ ИСКАМ ДА БЪДА РАЗПЪНАТ“, както са разпънати повечето от учениците, те заминават с КРЪСТНА СМЪРТ, като ПЕТЪР включително.
На следващия ден идват войниците и го хващат. Губернатора го осъжда, защото оня му е приятел, другия дето не го обича, защото НЕГОВАТА ИЗБРАННИЦА за ЖЕНА е ПОСЛЕДОВАТЕЛ на АНДРЕЙ и не иска да вземе тоя човек, просто НЕ ГО ОБИЧА. Казва на Губернатора, ЗА ДА СЕ МЪЧИ ПО-ДЪЛГО, да не му пробиват ръцете и краката с гвоздеи, защото ще му изтече кръвта и ще умре от малокръвие по-бързо, А ДА ГО ВЪРЖАТ  ТАКА НА КРЪСТА и да виси там. И те наистина го връзват за краката и за ръцете, и го разпъват. И го оставят. И през това време обаче ТОЙ в ПЪЛНО СЪЗНАНИЕ, започват да идват хора и ТОЙ ИМ ГОВОРИ. Един ден, втори ден, ден и нощ, ден и нощ, непрекъснато там се тълпят под кръста хората, там където е разпятието.
И на ТРЕТИЯТ ДЕН хората виждат, вече СТАВАТ НЕГОВИ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ от СЛОВОТО МУ само, отиват при Губернатора и викат, как тоя честен и почтен човек го е разпънал, за какво, той няма никакви грехове. Събират се пред Губернатора и започват да му викат, искат ДА ГО ОСВОБОДИ, ДА ГО ПУСНЕ.
И той казва: „КОЛКО СА НЕВЕЖИ, КОЛКО СА НЕЩАСТНИ и вие искате това, нали?“ Викат: „ДА, ТИ СИ ОТИВАШ ПРАВЕДЕН“. „Е, АЗ НЕ ИСКАМ ТОВА“.
И след няколко часа наистина умира на кръста. „АЗ ИСКАМ ГОСПОД ДА МЕ ПРИБЕРЕ, А ВИЕ ИСКАТЕ ДА МЕ СВАЛИТЕ ОТНОВО ДОЛУ. АЗ ВЕЧЕ СЪМ ГОРЕ, ДУШАТА МИ Е ТАМ“.  И четири дена стои на кръста и ИМ ГОВОРИ. Така. Значи СМЪРТ ИМА ЛИ? НЯМА! Това е. И СИ ОТИВА С УСМИВКА.

Както и много хора съм видял, наистина усмихнати да си отиват. Преди една година точно си отиде един наш приятел. Духът му вчера беше тука. Беше толкова тежко болен, четири, пет години на легло, не можеше да шава и СИ ОТИДЕ УСМИХНАТ, ЗАЩОТО СИ ОТИДЕ ПРАВЕДЕН. Това е. ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО СЕГА, за тоя момент. Човек вика: „Да го спасим обезателно“, ние се стремим да му спасим душата, тялото. АЗ ЗАТОВА СЪМ ПРОТИВ ПРИСАЖДАНЕТО НА ОРГАНИ, ЗАЩОТО ЦЯЛ ОРГАН ВЗИМАШ ОТ ДРУГ, ТОЙ НЕ Е ТВОЙ!
САМО ГОСПОД съм ВИЖДАЛ как МОЖЕ, ТАМ ЛИ Е ОРГАНА, МОЖЕ ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ. ВСЕКИ ЕДИН ОРГАН! И НАИСТИНА! Дори и тия, които са ЖИЗНЕНО ВАЖНИТЕ ОРГАНИ, АЗ СЪМ ГО ВИЖДАЛ! БОГ МОЖЕ ДА НАПРАВИ ТОВА, ЗАЩОТО ТОЙ ЛЕКУВА!  НЕ АЗ, НИТО НЯКОЙ ДРУГ ЛЕЧИТЕЛ, който казва: „Аз съм лечител“. ТИ СИ ЛЕЧИТЕЛ, ЗАЩОТО БОГ Е ПОЖЕЛАЛ ДА СИ ЛЕЧИТЕЛТНо ето това е. И затова само, виждам с ТИЯ МОЩНИ МОЛИТВИ и мощни неща, как МОЖЕ ДА СЕ ПРЕОБРАЗУВА ОРГАНА. Тия ЧУДЕСА вече ЗА МЕН лично СА ЕЖЕДНЕВИЕ и няма нищо чудно в това. ТОВА Е НЕЩО ЕСТЕСТВЕНО, КОГАТО ЗНАЕШ СЪЩНОСТТА НА ПРИРОДАТА!

И заради това СМЪРТТА трябва да я посрещаме доста СПОКОЙНО и ФИЛОСОФСКИ. Така я посрещат МЪДРЕЦИТЕ, вече помъдрелия човек, това е МЪДРОСТТА, я срещат така.

Земният ми баща беше Мъдрец и си отиде от тъй наречената „ДИАМАНТЕНА СМЪРТ“, за десет минути, защото беше точно такъв. Той умееше, знаеше за всичко и го очакваше, а и ЗНАЕШЕ ДЕНЯ. Всичко е точно. Така че, НЕ Е ТОЛКОВА СТРАШНО, колкото с продължение на векове и хилядолетия са ни НАБИВАЛИ В ГЛАВИТЕ: „ДА, САМО ТУКА Е ЖИВОТА,ТОВА Е ИСТИНАТА И ТАКА НАТАТЪК“. Освен това той беше казал: „Синко, не искам гроб, не искам паметна плоча, не искам нищо. Тия работи не са добри. Аз заминавам. ТУКА БЕШЕ ЕДНА МОЯ СЪЩНОСТ, НО АЗ НЕ СЪМ ТОВА“, както са го казали ДУХОВНИТЕ УЧИТЕЛИ и АДЕПТИ, да така е. Ако продължавам да говоря в тоя дух, ще кажа, че тука идваме, изпълняваме онова, но ние сме като артистите. А да не говоря, че когато имаме някаква КАРМА ПОМЕЖДУ СИ, ТЕ НИ ПРАВЯТ КОЛЕКТИВ, БАЩА, МАЙКА, ДЕЦА, ВУЙЧО, СВАКО, СЛИЗАМЕ НА ГРОЗДОВЕ и си СМЕНЯМЕ РОЛИТЕ. Особено ако има УБИЕЦ И ЖЕРТВА. В СЛЕДВАЩ ЖИВОТ стават БАЩА и СИН. Или стават ЛЮБИМ и ЛЮБИМА. Или нещо от този сорт. ГОСПОД ги свързва така, че да могат да си ИЗПЛАТЯТ ТОЯ КАРМИЧЕН ДЪЛГ, единия ЖЕРТВА, другия УБИЕЦ. Да, ИНАЧЕ НЕ СТАВА ако не ги събере по тоя начин.

И ред други неща могат да се кажат. Може да се каже, че КОГАТО СЕ СЪГЛАСИШ, имах един колега учител, на който СИНА МУ ЗАГИНА на дванадесет или тринадесет години в река Искър. Отиват да се къпят в един вир, на пионерски лагер са. Едно дете тръгва да се дави, той спортист и добър плувец. Вади го. След това второ почва и втори път го изважда. На следващия ден като отиват да се къпят, ТОЙ СКАЧА И НЕ ИЗЛИЗА. Докато го извадят беше се удавил.  На тоя моя колега това беше единствен син, беше му много мъка. И жена му не можа да издържи и след една година почина от мъка. А той успя да се възстанови, но беше започнал да пие, четири, пет години пиеше от мъка. Но по едно време, ЕДНА МЛАДА ЖЕНА си го хареса, двадесет години по-млада от него, той вече беше на петдесет години, може би и повече, и се ожениха. И ТЯ ГО ВЪЗРОДИ!

Значи, ЛЮБОВТА САМО МОЖЕ ДА ТЕ ВЪЗРОДИ! Спря пиенето, СТАНА СЪВСЕМ ДРУГ ЧОВЕК, ПРЕКРАСЕН. Беше ми и съсед, и освен това много по-възрастен от мен, ама ми беше приятел, ние си контактувахме. И какво стана?
Искам само да кажа как ГОСПОД ДАВА!
НЕ ВЯРВАШЕ ПРЕДИ ТОВА В БОГА, ОБАЧЕ СЛЕД КАТО СИНА МУ СИ ЗАМИНА, ЗАПОЧНА ДА ВЯРВА и си говорехме по такива повечето религиозни теми тогава, но и ДУХОВНИ. Изведнъж ЖЕНА МУ РОДИ МОМЧЕ и МОМИЧЕ БЛИЗНАЧЕТА! Хубаво. Пораснаха децата и той се пенсионира, и така нататък, и дъщеря му роди две близначета момичета, а сина му, две близначета момчета. И викам, той се казваше Никола: „КОЛЬО, ПОНЕЖЕ СЕ СЪГЛАСИ С БОЖИЯТА ВОЛЯ, БОГ СЕГА ТИ ДАДЕ ТРИ ПО ДВЕ“. БЛИЗНАЦИ! Той имаше близнаци и сина му и дъщеря му близнаци.

ТАКА ДАВА БОГ, ТАКА ДАВА ЩЕДРО, КОГАТО СЕ СЪГЛАСИШ!

Защото неговия син си замина, но той вика: „АЗ ГОВОРИХ СЪС СИНА МИ. ГОВОРИХ С ДУШАТА МУ и той каза:Тате, нали исках да стана на Земята пилот“.“ И сега в това нашето училище има портрета на детето, дете-герой го водят. „Исках да стана на Земята пилот, сега съм пилот на летяща чиния“. И вика: „Един път над нашата къща“, той живееше извън населеното място, сега е цяла махала там, „дойде една звезда светеща, едно светещо кълбо и седя петнадесет минути над къщата. И аз РАЗБРАХ, че това е СИНА МИ. Защото той каза: „Аз някой ден ще сляза и ще ме видиш“. Не го видях, но видях летящата чиния“. ТА ТАКИВА РАБОТИ. ТАКИВА ЧУДЕСА!

Водещ:
Много хора, които изпращат близките си, се замислят за това, КАКВО СЕ СЛУЧВА С ДУШАТА, КОГАТО МИНЕ ОТВЪД? Дали се среща с роднини? Какво означава: „ДА ОТИДЕШ ПРИ БОГ“?

Георги:
Ами, ще кажа един ИСТИНСКИ СЛУЧАЙ наскоро, тя и Силвина е свидетел. Имам един, вече ми е приятел, близък, който каза: „Като се ПРЕХВЪРЛИХ В ОТВЪДНОТО БАЩА МИ МЕ ПОСРЕЩНА“. Значи, защо те посрещат роднините и познати души изпращат при тебе? Значи, тия души, тия Духове, които са, са познати, ЗА ДА МОЖЕ ЛЕКО ДА ТЕ ВЪВЕДАТ в ОТВЪДНОТО и да можеш ДА ВЪЗПРИЕМЕШ всички тия неща, и да разбереш, ЗА ДА СЕ ОТДЕЛИШ ОТ ЗЕМНОТО, И ДА СЕ ОТДЕЛИШ НАПЪЛНО!

Защото, лично НА МЕНЕ ми е ТЪЖНО и не ми е много приятно, когато МНОГО ДУШИ, които СА ОТДАДЕНИ, ама толкова МНОГО, НА МАТЕРИЯТА, примерно един богат и заможен човек. Той има яхта, конюшня с петнадесет коня, има едно огромно имение сто декара, обзаведено, дворец и така нататък. ТОЛКОВА ПРИВЪРЗАН КЪМ МАТЕРИЯТА и ЗАМИНАВА НАГОРЕ. Изведнъж, да случва се, може да е от най-обикновена настинка, ама си отива, не могат да го спасят.

Той като ДУХ , идват роднините му да му казват, че ВЕЧЕ Е В ОТВЪДНОТО, но той НЕ ИСКА ДА НАПУСНЕ ЗЕМЯТА и СТАВА тъй наречения „БЛУЖДАЕЩ ДУХ“ и ТУКА СТОИ. И фактически тука стои и продължава да се ГРИЖИ за това, тоест ТОЙ НЯМА КАК ДА ПОВЛИЯЕ на СВОЯТА СОБСТВЕНОСТ, обаче ИМА тия желания и МЕРАЦИ, които са ПРЕКОМЕРНИ. Защото ТЕ СЕ ЗАПАЗВАТ, обикновено се запазват ГОРЕ! Значи, НАШИТЕ ЖЕЛАНИЯ ако НЕ СЕ ИЗПЪЛНЯТ прекомерните или СТРАСТИ, или АМБИЦИИ в тоя живот, ТЕ СЕ ПРЕХВЪРЛЯТ В ДРУГИЯ, тъй като ПАК СЛИЗАШ НА ЗЕМЯТА, пак се въртиш и така нататък, и ПРОДЪЛЖАВА! АКО СЛУЧАЙНО ТИ НЕ СЛЕЗЕШ, СЕ ПРЕХВЪРЛЯТ В ТВОИТЕ НАСЛЕДНИЦИ! Те започват да имат СЪЩИТЕ ЖЕЛАНИЯ, същите АМБИЦИИ. Но пътят на душата, изписани са много хиляди страници, къде и какво, и как, аз няма смисъл да го повтарям. Където преминават през ЧИСТИЛИЩЕ, те преминават през РЕМОНТНОТО ДЕПО НА БИТИЕТО, така се казва официално. ТОВА Е ЦЯЛА ВСЕЛЕНА, КЪДЕТО ОТИВАТ НА РЕМОНТ ДУШИТЕ. НЕ ЗА ПРЕТОПЯВАНЕ, А ЗА РЕМОНТ! Това само мога да кажа.

Водещ:
Как най-лесно човек може ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ТЪГАТА след смъртта на близък човек? И по-скоро може би въпросът е, ако ТВЪРДЕ МНОГО и ТВЪРДЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ ТЪГУВАМЕ И МИСЛИМ ЗА ЕДИН ЧОВЕК, който вече е ОТВЪД, не му ли СЪЗДАВАМЕ ТРУДНОСТИ по този начин?

Георги:
МНОГО! Затова земния ми баща, който беше МНОГО ВИСОКО ПОСВЕТЕН, каза: „НИКАКВО ЖАЛЕЕНЕ“. На мен през цялото време ми беше весело, десет минути след като си отиде, ЗАЩОТО НЕГОВАТА ДУША БЕШЕ ДОВОЛНА. Десет секунди преди това ГОВОРИХ С НЕГО, САМ СИ ЗАТВОРИ ОЧИТЕ И СИ ОТИДЕ ЛЕКО, това е „ДИАМАНТЕНАТА СМЪРТ“. ЗНАМ, че МУ Е ПРИЯТНО, ДОБРЕ МУ Е, ИДЕАЛНО МУ Е, ВЕДНАГА ОТИДЕ В СВЕТЛИНАТА. Понеже знам, така леко и приятно ми стана.
После на другия ден на погребението един приятел вика: „Георги, направи се на тъжен бе. Баща ти го погребваме. Погледни колко народ е дошъл тука“. Викам: „Ама АЗ ЗНАМ, тоя народ не знае неща, които аз ги знам, затова ми е весело и СПОКОЙНО на ДУШАТА“.

Значи, може да се ПРЕОДОЛЕЕ ТЪГАТА по следния начин. Ще кажа една максима, тя е следната: „Ако не може човек сам да излекува душата си от мъката, може да я излекува НЕГОВАТА ЛЮБИМА. Ако човек няма любима. Могат да го излекуват НЕГОВИТЕ ПРИЯТЕЛИ. Ако човек няма и приятели, тогава може да го излекува САМО БОГ“. Значи, какво искам да кажа.
Когато ЧОВЕК СЕ ОБРЪЩА КЪМ ЛЮБОВТА, към любимата, започва да МИСЛИ ВЕЧЕ ЗА ЖИВИТЕ И ЗА ДРУГИ ХОРА ЗАПОЧВА ДА СЕ ГРИЖИ. Тогава започва да НАМАЛЯВА ТАЯ ТЪГА, защото ТИ СИ АНГАЖИРАН С НЕЩО!
ДОБРЕ Е ДА БЪДЕШ АНГАЖИРАН много с това. Даже има хора, които започват да работят на две места, само и само това да замине. Значи, любимата. Ако не. Приятелите винаги, истинските ти приятели, ще ти кажат една топла дума. Те ще отнемат от тъгата ти, когато си с тях и ще те разтушават по тоя начин. А ти когато се свиваш, когато си саможив и си непрекъснато в тъгата си, тя непрекъснато започва да те мачка и става все по-тежка и по-тежка.
А ОСВЕН ТОВА, ТИ БЪРКАШ И ЕДИН ОСНОВЕН КОСМИЧЕН ЗАКОНА или един ПРИНЦИП НА БОГА! Ще кажа след малко и за него. Но когато и това не помогне, нямаш приятели, никой, тогава трябва ДА СЕ ОБЪРНЕШ към ВСЕВИШНИЯ. Ето затова са МОЛИТВИТЕ.

Една майка имала една единствена дъщеря. И дъщерята на двадесет и няколко години си заминава. И майката се тръшка, ама реки от сълзи, както се казва в една народна песен: „Клетвите й, мила мамо, земя изсушиа. Сълзите й, мила мамо, река направиа“, това е, че взели еничар Стоил, едничко чедо на майката. Тя е народна песен и тя толкова много жалила. Тая майка по същия начин ЖАЛИЛА. Обаче, какво става? Един ден майката СЪНУВА, явява се ДЪЩЕРЯ й и вика: , Майко, виж сега, СТИГА толкова да ме жалиш, СТИГА ТОЛКОВА СЪЛЗИ, стига толкова вой, стига толкова ходене и свещи си ми палила. АЗ СЪМ ДОБРЕ И БОГ ме е сложил в РАЯ да паля кандилата, в рая има много кандила. Обаче, ти като плачеш, гасиш кандилата и аз нямам една минута почивка. Всяка минута ги паля. Аз ги паля, ти ги гаси със сълзите. Аз ги паля, ти пак ги гасиш. Докога? СПРИ ДА ПЛАЧЕШ и СПРИ ДА МЕ ЖАЛИШ. Аз съм в РАЯ на такава служба да паля светлина, кандила. Бог ме е сложил, а сега ти непрекъснато ме бъркаш“.

Водещ:
Продължаваме към следващия въпрос. Кое е по-добре – КРЕМАЦИЯ или ПОГРЕБЕНИЕ? Какво мислите за всичките ритуали покрай погребението и как можем да ги избегнем? Имам предвид заравянето на дрехи, храна, пари и така нататък. И още един допълнителен въпрос. Добре ли е предварително да уредим погребението си?

Георги:
Така, ще кажа, че много неща са останали, не само от Християнския обичай или от религиозния, или от езическия, а са останали просто от различни вярвания и различни народни поверия, и различни суеверия най-вече. Сега, на много хора, може би няма да им стане достатъчно приятно онова, което ще кажа и ще чуят, НО ТРЯБВА ДА КАЖА ИСТИНАТА, няма как. Пък както искат така да го приемат.

Значи, погребението е ИЗПРАЩАНЕТО НА ДУШАТА, но душата вече НЕ Е ТАМ, разбира се, ТЯ ВЕЧЕ Е СТАНАЛА И Е ОСТАНАЛА в тъй нареченото ЕТЕРНО ТЯЛО, вече е СВОБОДНА, движи, но е ДЛЪЖНА тука ДА СЕДИ около ЧЕТИРИДЕСЕТ ДНИ. За да може да мине този КАРАНТИНЕН ПЕРИОД и след това ДА ЗАМИНЕ НАГОРЕ, и вече там Я ОПРЕДЕЛЯТ. Минава през тъй наречения СЪД, който е СЪД НА ДУШАТА, първия, през  ПЪРВИТЕ ПОРТИ. След това са РАЙСКИТЕ ПОРТИ, които са за РАЯ.
Няма да влизам в подробности, да описвам, защото е много интересно. Сега, за предпочитане има ДВА ВИДА, както се казва, погребението е ПОГРЕБЕНИЕ В ЗЕМЯТА, което е показано още с гугутките, когато Каин убива Авел и се чуди какво да го прави, и вика: „Господи, какво?“ И Бог изпраща две гугутки, и едната пада мъртва на земята, и другата слиза и започва да я заравя с крачетата, с клони и с листа. И тогава Каин се сеща и вика: „А, в земята трябва да го заровя“. Да зарови брат си и изкопава гроб, и го заравя. ТОВА Е ПЪРВОТО ПОГРЕБЕНИЕ! Значи това е един начин за изпращане на тленните останки на човека. Те затова се казват ТЛЕННИ останки, защото са ВРЕМЕННИ.
Другия –
ЧРЕЗ ИЗГАРЯНЕ.
Има и ТРЕТИ НАЧИН, когато си заминават ВЕЛИКИТЕ ДУХОВЕ С ТЯЛОТО СИ, което се казва УСПЕНИЕ, според църквата, нали. Значи всичко си е наред.

Ще спомена, че НАЙ-ДОБРИЯ НАЧИН за болшинството ХОРА на Земята, които специално тука идват с МНОГО ПРЕРАЖДАНИЯ е ПОГРЕБЕНИЕТО, ЗАРАВЯНЕТО В ЗЕМЯТА. Но те трябва да бъдат заровени без нищо, защото НИЩО НЕ ИМ ТРЯБВА В ОТВЪДНОТО!
Това са едни тракийски обичаи, но те са имали друг смисъл. ТРАКИТЕ и тракийските ЖРЕЦИ са били ПОСВЕТЕНИ, но друг смисъл са имали тия обичаи там. Нищо не трябва да се слага. Освен това, всеки един от мъртвите не трябва да има нито камък, нито снимка, нито паметник, нито скулптура, абсолютно нищо.
Заравят се в границите, това се знае, че е гробище и наистина една по-такава земя, през която не трябва да се минава, дори животните да кръстосват. То трябва да бъде добре заградено и вътре да бъде, така да се каже, СПОКОЙСТВИЕ, на СПОКОЙСТВИЕ ДА СЕ РАЗГРАЖДАТ химическите елементи или глиненото, тялото направено от кал, а това е от таблицата на Менделеев, С ИЗКЛЮЧЕНИЕ САМО НА ОЧИТЕ НЕ СА.Те са от ИЗВЪНЗЕМНА ЛЪЧИСТА МАТЕРИЯ!
Така, следователно защо? Всички елементи, които са, ПАК СИ ОТИВАТ В МАЙКАТА ЗЕМЯ. Само, че ще кажа нещо. Всеки един от тия елементи, от най-дребния до по-големия, ИМАТ ЩЕМПЕЛ, тоест ЕДИНЕН КОД на ВСЕЛЕНАТА и тоя КОД е на ДУШАТА на ЧОВЕКА. Всеки един е БЕЛЯЗАН. ТЕ СЕ ПРЪСВАТ НА РАЗЛИЧНИ МЕСТА, може да отидат във водата, във въздуха даже може би някои да отиват, в земята, в скалите, в пръстта и така нататък, в растенията отиват ПОД РАЗЛИЧНА ФОРМА. Пръскат се. Те са милиарди по милиарди клетки.
Какво става?
Човек се ПРЕРАЖДА отново на ЗЕМНОТО КЪЛБО. Хубаво, идеално, ама тялото му е пак от кал.

СЕГА ТЕЛАТА ще бъдат КРИСТАЛНИ, а след това ще бъдат повече от БЛАГОРОДНИ КРИСТАЛИ, СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ, демек така можем да наречем ТЯЛОТО и после ще бъдат СКЪПОЦЕННИ МЕТАЛИ. За ТРИТЕ ТЕЛА, за които е написал още СВЕТИ АПОСТОЛ ПАВЕЛ. Значи, когато стане ТЯЛОТО и започне да се ВЪЗПРОИЗВЕЖДА ПО ЕНЕРГИЕН ПЪТ от всички земни субстанции, където са отишли ТИЯ КЛЕТКИ, СЕ СЪБИРАТ И ПРОИЗВЕЖДАТ НОВИЯ ЕМБРИОН. Кой от докторите го знае? Питам между другото. Значи ПАК СЪЩИТЕ, обаче ПРОИЗВЕЖДАТ ТЯЛО, което е ЧОВЕШКО ТЯЛО пак, ама със СЪЩИЯ МАТЕРИАЛ, не се ползва НОВ МАТЕРИАЛ. Вижте колко е просто.

Защо НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗГАРЯТ тия тела?
Защото
ТЕ ИМАТ един ЧИП в ГЛАВАТА, който е много МАЛЪК. Тоя ЧИП СЪДЪРЖА ИНФОРМАЦИЯТА, защото ЧОВЕШКАТА ДУША СЕ СЪСТОИ ОТ ТРИ СУБСТАНЦИИ. Това е една МОЛЕКУЛА, която се казва МЕТАМОЛЕКУЛА от ТРИ МЕТААТОМА – АТОМА НА ДУХА, АТОМА НА ДУШАТА И АТОМА НА ОПИТНОСТТА, който се казва СЕМЕНЕН АТОМ.
От където изниква семето, ЯДРОТО, ядрения атом? ЯДРЕНИЯТ АТОМ – ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ СЕ СЪДЪРЖА ТОЧНО В ТОВА КРИСТАЛЧЕ, което е твърде малко, но когато се влезе в КРЕМАТОРИУМА, ИЗГАРЯ. И тогава В СЛЕДВАЩИЯ ЖИВОТ, човек трябва НАНОВО, ЦЯЛАТА МУ ОПИТНОСТ СТАВА ДИМ, а е имал СТО ЖИВОТА преди това.
Ето, казах ви го, ЗА ДА ГО ЗНАЯТ! И каквото и да се пише, ТОВА, КОЕТО ГО КАЗВАМ е САМАТА ИСТИНА!

КОЙ МОЖЕ ДА СЕ ИЗГОРИ?
МОЖЕ, ДА! ТЯЛОТО на кремация се дава САМО НА ОНЕЗИ ДУХОВЕ, КОИТО СА СЛЕЗЛИ ОТ ГОРЕ и НЕ СА МИНАЛИ през ЗЕМНАТА ЕВОЛЮЦИЯ. От камъче, МЕТААТОМ и метамолекула, да стане до ЧОВЕК в ЧОВЕШКО ТЯЛО. Да! Едните са ОТ ДОЛУ, Едните са ОТ ГОРЕ, но когато стигнат определа СТЕПЕН на ДУХОВНОСТ, ТЕ СА РАВНИ! РАВНИ СА С АВАТАРИТЕ, КОИТО СЛИЗАТ ОТ ГОРЕ! АВАТАРЪТ Е ОТ ГОРЕ! И ЗЕМНИЯ АВАТАР, КОГАТО ДОСТИГНЕ ДО ТОВА НИВО, ТЕ СА АБСОЛЮТНО РАВНИ! ЗА БОГА СА РАВНИ! Както АДЕПТИТЕ, които слизат от ГОРЕ и другите ДУХОВЕ, които СЛИЗАТ В КОМАНДИРОВКА! Ако си в командировка на Земята, имаш право да те изгорят. Защо? Защото ЦЯЛАТА ОПИТНОСТ ВЕЧЕ не е там, а Е ГОРЕ. А когато човек вече няма тая МИНАЛАТА ОПИТНОСТ, с ВСЯКО едно ИЗГАРЯНЕ, той ЗАПОЧВА ОТНАЧАЛО да ТРУПА ОПИТ и е КАТО ЕДНО ДЕТЕ, примерно, все едно, че ЗА ПРЪВ ПЪТ слизаш на Земята и нямаш никаква опитност, и си много НЕВЕЖА в практическите ЗЕМНИТЕ РАБОТИ.

Аз мога да посоча собствения си пример, СЪС СЕБЕ СИ.  Точно понеже НЯМАШ НИКАКЪВ ОПИТ, ти си много НАИВЕН. Те ти викат: „Това е прост човек, остави го. Не се занимавай с него, защото той не знае нищо“. ВСИЧКО КОСМИЧЕСКОТИ Е ЯСНО, ама ЗЕМНО НИЩО НЕ ТИ Е ЯСНО, защото НИЩО НЕ СИ ОПИТВАЛ, нищо не си пробвал. И от ДЕТЕ трябва ДА ЗАПОЧНЕШ ДА УЧИШ МНОГО БЪРЗО. Когато си за ПРЪВ ПЪТ, става въпрос.
А сега има много ДУХОВЕ, които са за ПРЪВ ПЪТ на Земята. Така, но понеже информацията моментално, ТИ СИ ОТ ГОРЕ, ТЯ ОТИВА НА ОНОВА МЯСТО, ОТКЪДЕТО СИ И ТАМ Е СЪХРАНЕНА. И дори да те изгорят тука, физическото тяло, тленните останки, нали, ЗА ТЕБ НЕ ВАЖИ. Но за другите важи и не е толкова приятно да бъдат изгаряни.
Това е, което мога да кажа сега за сега и твърдо съм против да се поставя нещо на гроба. Кой храним? Баба ВАНГА е казала: „Не го носете там да го разнасят кучетата и котките, РАЗДАЙТЕ ГО на съседите, на близките, на познатите и ГО НАРЕЧЕТЕ за ЕДИ КОЙ СИ, за ЕДИ КОЯ СИ ДУША“. Да, това е по-доброто.
На Изток гледам, че има места където носят само цвете, вино да прелеят, свещица, мед и питка, хляб. Но, аз съм роден все пак в шопско, там отгоре върху гроба постилат един бял месал, една бяла покривка и нареждат ама баници, ама ястия, готвени, носят ги с тенджерите направо там. Направо бях шашнат, там, душата да опита от всичко. ТОВА СА СУЕВЕРИЯ, които са останали от хиляди години. НА ДУШАТА НИЩО НЕ Й ТРЯБВА.
Дори не й трябва и такова цвете, откъснато да й носиш. Засади на гроба цвете, засади някакво дръвче, някакъв храст, един шипков храст ако засадиш. Майка ми казваше така, светъл й път, майко, сещам се и за тебе: „Виж какво, няма отгоре да ми слагаш“, защото правеха на гробовете, слагат им една плоча за да не тревясват или ги посипват отгоре с мозайка и така нататък, или цимент. Вика: „Не искам нищо да ми тежи“. „Майко, ама ти няма да си там, какво да ти тежи?“ „Не. Искам тревичка. Аз съм от село. Щом съм си от село, аз искам тревичка, храстче, какво има това, каквото порасне“.
И наистина на втората или третата година естествено поникнаха едни някакви цветя, които тя обичаше. Тя обичаше перуниките. Дали някой ги беше насадил не знаех. И храсти, наоколо се явиха шипков храст и още един храст някакъв. И аз викам на сина: „Няма да ги вадим, нека си седят, баба ти искаше тия работи. Нека си стоят“.

Силвина:
Нещо, което е важно да знаем за Числото на ЖИВОТА и Числото на СМЪРТТА.
Числото на СМЪРТТА е /40/ четиридесет.
Числото на ЖИВОТА е /42/ четиридесет и две.

Една душа след като е починала, ТРЯБВА ДА ПРЕМИНАТ ЧЕТИРДЕСЕТ И ДВА ДНИ, през което време ДУШАТА е около ТЯЛОТО и около БЛИЗКИТЕ. Тя не може да премине в друго измерение в тоя момент. Тоест, ПРЕМИНАВАНЕТО СТАВА СЛЕД ТОВА. И ако хората, така както правят с кремациите, изгорят тялото, просто са нужни ЧЕТИРДЕСЕТ  И ДВА ДНИ, за да може всичко, което е останало в това тяло, като казвам физическо, това не е само физическото тяло.
След смъртта има един много специфичен РАЗПАД НА ВСИЧКИ ТЕЛА. При което всъщност към СЕМЕННИЯ АТОМ се ИЗТЕГЛЯ ЦЯЛАТА ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ! ОТ ВСЯКО ЕДНО ОТ ТЕЛАТА СЕ ИЗТЕГЛЯ ИНФОРМАЦИЯ. Изтегля се информацията от САМИЯ СЕМЕНЕН АТОМ, който казахме е в ГЛАВАТА, за това нещо е нужно време. Но всичко е по Божие допущение, нали така? Хората правят различни такива…

АЗ изключително МНОГО, последните години, ЗАОБИЧАХ ЧОВЕКА. И една невероятна, как да кажа, какъвто и ГРЯХ, каквото и да срещна, ЗНАМ, че това е един ВЕЛИК СЦЕНАРИЙ НА НЕБЕТО. Да, хората ОТ ТЯХ ЗАВИСИ наистина ДО НЯКАКВА СТЕПЕН, но ТРУДНИТЕ НЕЩА през които МИНАВАМЕ в крайна сметка са един СЦЕНАРИЙ на това измерение, ЧРЕЗ КОИТО НИЕ ИЗРАСТВАМЕ! Така че ТРЯБВА ДА СМЕ БЕЗКРАЙНО ПРОЩАВАЩИ И РАЗБИРАЩИ ЧОВЕШКАТА ПРИРОДА!

Георги:
Голяма част от нашето съзнание може да ПРОЕКТИРА живота си. Значи, тая ПРОГРАМА, по която се движим, на СЪДБАТА която е, ние МОЖЕМ ДА Я НАПРАВИМ СЪВСЕМ ЛЕКА И СЪВСЕМ ТЕЖКА. ТОВА ВЕЧЕ ОТ НАШЕТО СЪЗНАНИЕ ЗАВИСИ. Когато НАШЕТО СЪЗНАНИЕ е ОБРЕМЕНЕНО и ВИЖДАМЕ САМО ЧЕРНИТЕ КРАСКИ В ЖИВОТА, ами НИЕ ГИ ПРИВЛИЧАМЕ, НИЕ СМЕ МАГНИТ! И всичко ЧЕРНО СЕ СТРУПВА ВЪРХУ НАС и ИЗПЪЛНЯВАМЕ ПРОГРАМАТА, ама ИЗПЪЛНЯВАМЕ ПО НАЙ-ЛОШИЯ по НАЙ-НЕЖЕЛАТЕЛНИЯ, по НАЙ-ТЕЖКИЯ НАЧИН и НАЙ-МЪЧИТЕЛНИЯ, ЕДВА, ЕДВА.

А за ТОВА сме ВИНОВНИ САМО НИЕ! НИКОЙ ДРУГ НЕ Е ВИНОВЕН! Защото и нашия АНГЕЛ ХРАНИТЕЛ който е, ТОЙ ти ГОВОРИ ТИХО, КРОТКО, с един нашепващ ГЛАС, нежен, фин: „ТОВА НЕДЕЙ ДА ПРАВИШ, ТОВА ДА ПРАВИШ“. ОБАЧЕ ЕГОТО ГО ЗАГЛУШАВА!

Водещ:
Защо раздаваме ЖИТО когато човек е ПОЧИНАЛ, нали житото е живот? Къде е общото между живота и смъртта?

Силвина:
ЖИТОТО не е живот, то Е БЕЗСМЪРТИЕ! Както наскоро открих, че НАРЪТ е едно от растенията на БЕЗСМЪРТИЕТО, както и ЖИТОТО. Защо е било така? Това разбира се е древен тракийски обичай, нали, който е останал, с ПОЖЕЛАНИЕТО ТАЗИ ДУША ДА ПРЕМИНЕ към БЕЗСМЪРТНИЯ ЖИВОТ. Затова се дава жито. Тоест, ДА И СЕ ПРОСТЯТ ГРЕХОВЕТЕ, да премине леко през всички там трансформации, които са и да й се даде безсмъртния живот. Древните са знаели, че това тука е едно преходно състояние, че истинския живот, нали, не е това.

Георги:
БЕЗСМЪРТНИЯТ ЖИВОТ е безсмъртен, НАИСТИНА. И може да се каже: дошло е вече времето, има някакъв край, но той пак остава безсмъртен, само че ДУШИТЕ, които са ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕПРАВЕДНИ и изключително ГРЕШНИ, и НЕ СА СИ НАУЧИЛИ УРОКА за тия стотици, а и ХИЛЯДИ ПРЕРАЖДАНИЯ тука НА ЗЕМЯТА, да се НАУЧАТ на ИСТИНСКА ОБИЧ И ЛЮБОВ, дори и ПОМЕЖДУ СИ, ДА НЕ ГОВОРИМ КЪМ ВСИЧКО И ВСИЧКИ, те ОТИВАТ за тъй нареченото ПРЕТОПЯВАНЕ.

Претопяването е ПРЕТОПЯВАНЕ НА ДУШАТА, НО ЕДИННИЯ Й КОСМИЧЕСКИ КОД, КОЙТО Е КАТО НАШЕТО ЕГН, да кажа, ВСЕЛЕНСКИ КОД ОСТАВА. Тя не може да изчезне. ТЯ Е БЕЗСМЪРТНА! Но преминава през тая абсолютна чистка претопяване, както се топят металите всичките, в големите доменни пещи примерно. И от тях пак се правят нещата. Значи, една кола или сто, или хиляда, или милион, отиват за претопяване и после пак от всички тия метали пак произвеждат нова. Да. И пак е автомобил. Значи, безсмъртието остава.

Това е БЕЗСМЪРТНИЯ ЖИВОТ. ЧОВЕК ДА ВЯРВА В БЕЗСМЪРТНИЯ ЖИВОТ И ДА ИМА една такава НЕПОКОЛЕБИМА ВЯРААко вярваш в БЕЗСМЪРТИЕТО, ЗНАЧИ ВЯРВАШ ВЪВ ВСЕВИШНИЯ, вярваш в ТВОРЕЦА, оня който ти го е дал. То е едно и също. АБСОЛЮТНО!  Защото това е ВЕЛИКАТА СВЕТЛА СИЛА НАД НАС, тая ВЕЛИКА ВСЕЛЕНСКА РАЗУМНОСТ и ВСЕЛЕНСКИЯ РАЗУМ или може да се каже ВСЕМИРНОТО СЪЗНАНИЕ, което е ТВОРЕЦА НА ВСИЧКО!!! И към което се СТРЕМИМ ДА ПРИЛИЧАМЕ НА НЕГО! ТОЙ ИМА РАЗЛИЧНИ ИМЕНА И НИЕ НА КРАТКО МУ КАЗВАМЕ Б О Г !!!

Но БОГ в никакъв случай не може да го оприличим на ОТДЕЛНО СЪЩЕСТВО, с изключение на Божия син Исус Христос, който е слизал тука в тялото на Исус. Но това е била една ОГРОМНА или тоест от ОТ ОГРОМНАТА ЧАСТ НА ХРИСТОВО СЪЗНАНИЕ, една МАЛКА ЧАСТ се е ВСЕЛИЛА на Земята, ЗА ДА ПОКАЖЕ НАИСТИНА НА ХОРАТА, КАКВО ЗНАЧИ БЕЗУСЛОВНА ЛЮБОВ И ОБИЧ!

Защото Той е казал: „Не само да ОБИЧАШ БЛИЖНИЯ като СЕБЕ СИ“, значи НЕ ПО-МАЛКО. Най-напред да ОБИЧАШ ВСЕВИШНИЯ, ПОВЕЧЕ ОТ СЕБЕ СИ да обичаш ГОСПОДА БОГА, С ВСИЧКИЯ СИ РАЗУМ, С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ, С ЦЯЛАТА СИ ДУША И С ВСИЧКО! Това е първата Заповед.
И Втората: „Да обичаш
БЛИЖНИЯ като себе си“.
И Третата, която е казал на учениците си: „Д
А ОБИЧАМЕ ВРАГОВЕТЕ СИ“. За тогава, а сега вече има и тая максима: „Не само враговете си, ДА ОБИЧАМЕ И ПРЕДАТЕЛИТЕ СИ“. Без това НОВОТО ВРЕМЕ НЕ МОЖЕ, защото имаме НОВО СЪЗНАНИЕ, което е НАДРАСНАЛО СТАРИТЕ НЕЩА!
И има много ДОБРИ неща сега в СВЕТА, но все още не са на тая висота на доброта, на човечност и дори НЕ СА ДОСТИГНАЛИ ДО СТЪПАЛОТО НА ИСТИНСКАТА ОБИЧ, да не говоря на стъпалото на истинската Любов, която е Божествената Любов.

Силвина:
Казах за пътя, който е на Душата в Земната Сфера. Тоест, докато тя има КАРМА, тя минава от живот в живот, от едно измерение, в друго измерение, от едно състояние, в друго състояние. Но когато дойде момента тази ДУША ВЕЧЕ СИ Е НАУЧИЛА ВСИЧКИ УРОЦИ, КОИТО СА ЗА ЦЕЛИЯ СЦЕНАРИЙ, КОЙТО Е НАПИСАН ЗА ТАЗИ КОНКРЕТНА ДУША, ВСИЧКО ВЕЧЕ Е ИЗЧЕРПАНО, ВСИЧКО Е НАУЧЕНО, ТЯ Е МИНАЛА ПРЕЗ ВСИЧКИ ОПИТНОСТИ, които е трябвало да мине, това вече аз го наричам Безсмъртния Живот. Тоест, тая душа преминава към БЕЗСМЪРТНИЯ ЖИВОТ.

Как става това?
Ако за душите, които все още са в Смъртния Живот с тях работят Ангелите на Смъртта и те си продължават от измерение в измерение, учат си уроците в Земната Сфера, Когато такава една вече ИЗРАСТНАЛА ДУША дойде момент да си ЗАМИНЕ, нея НЕ идват да я вземат Духовете на Смъртта, не идват те, НО ИДВА ВИСШ СВЕТЪЛ ДУХ, който прави Светлинен ПОРТАЛ и я изтегля там, където ТЯ Е! Тоест, ако аз съм ЕЛОХИМ, идва ХРИСТОС ЛИЧНО и ме ИЗТЕГЛЯ в БОЖЕСТВЕНИЯ СВЯТ, в ЕЛОХИМНИЯ СВЯТ. Тоест, процеса на тоя КАРМИЧЕН ЦИКЪЛ за такава душа завършва и ТЯ СЕ ЗАВРЪЩА У ДОМА! Затова Георги казва за ПОСВЕТЕНИТЕ ТОВА Е ЕДНА РАДОСТ!
Ако ти останеш в тоя свят, не си си научил уроците и си Продължаваш да въртиш, за каква радост да говорим. Учителя казва за такива хора: „Ми, те са фалирали. Отидоха си и нищо не научиха. Фалирали си отидоха“.
Но ако ТИ НЕ САМО, ЧЕ СИ НАУЧИЛ, но АКО СИ и СЛУЖИЛ, ако си ИЗРАСНАЛ и си ДОПРИНЕСЪЛ ТОЗИ СВЯТ ДА СТАНЕ ЕДНО ПО-ДОБРО МЯСТО ЗА ДРУГИТЕ ДУШИ, ТИ СИ ОТИВАШ С РАДОСТ ЗА НЕЩО, КОЕТО СИ СВЪРШИЛ. Както УЧИТЕЛЯ казва: „ЕДНА МАЛКА РАБОТА СВЪРШИХ ТУК НА ЗЕМЯТА“. Да.

Водещ:
Сега, когато ни предстои да изживеем още една година, ДА СИ ПОЖЕЛАЕМ ДА Я ИЗЖИВЕЕМ МЪДРО.

Георги:
ДА. Значи МЪДРО и ОБЕЗАТЕЛНО ТРЯБВА ДА ВКЛЮЧИМ тука и ИСТИНАТА, и ЛЮБОВТА. ДА НЕ БЯГАМЕ ОТ ИСТИНАТА, защото ТРЯБВА ЗА НАШЕТО ДУХОВНО ИЗВИСЯВАНЕ ДА ТЪРСИМ НЕ КОЕ Е ЛЕКОТО, А КОЕ Е ПОЛЕЗНОТО!
А някой път се налага МНОГО УСИЛИЯ ДА ВЛОЖИМ В ПОЛЕЗНОТО, което Е ЗА НАС ПОЛЕЗНО, а изглежда че е ТРУДНО. Но в крайна сметка ВИНАГИ ПЪТЯТ СТАВА СЛЕД ТОВА ВСЕ ПО-ЛЕК И ПО-ЛЕК.

Водещ:
Да си пожелаем за годината, която ни предстои напред едно ИЗРАСТВАНЕ В ЛЕКОТА, В ПРИЕМАНЕ, И В ОСЪЗНАВАНЕ!

Силвина:
Дай Боже за повече души да бъде това, защото наистина е важно.

Знаете ли колко малко е нужно?
КОЛКО МАЛКО БЕШЕ НУЖНО през този период, който мина, за ЕДНА ДУША ДА СЕ ВКЛЮЧИ  в този огромен процес на БОЖЕСТВЕНО ЛЕЧЕНИЕ, който течеше. ЕДНА МОЛИТВА, кажи една молитва. Обърни се към СВЕТЛАТА СИЛА С ЧИСТО СЪРЦЕ. ПОГЛЕДНИ ДЕЛАТА СИ – какъв си бил, какво си бил, добре ли е било, не е ли добре било. Ако смяташ, че не е било добре, ПОИСКАЙ ПРОШКА.

Тъй че за НОВАТА ГОДИНА, НАИСТИНА ОСЪЗНАВАНЕ И ЛЕКОТА, много хубаво го казваш, дори БЛАЖЕНСТВО. Между другото едни от проявите на БОЖЕСТВЕНАТА МЪДРОСТ е БЛАЖЕНСТВОТО.

Георги:
Аз казвам на НОВАТА ГОДИНА, НОВАТА БЪДНИНА, защото ТЯ още НЕ Е МИНАЛА. На НОВАТА БЪДНИНА, която е 2021 г. /две хиляди двадесет и първа година/, да си пожелаем НАИСТИНА МИР И ХАРМОНИЯ, И ДУШАТА ДА НИ БЪДЕ В ЕДНО СПОКОЙСТВИЕ, И ДА НЯМАМЕ НИКАКЪВ СТРАХ! Защото СТРАХЪТ Е НАЙ-ОПАСНОТО НЕЩО НА ЗЕМЯТА, тъй като той ни води към НЕДОБРИ неща.

ТРЯБВА ДА БЪДЕМ СМЕЛИ, СПОКОЙНИ и ПОВЕЧЕ ДА РАЗЧИТАМЕ на ВСЕВИШНИЯ, ЗАЩОТО ТОЙ Е СИЛАТА, която ни ПОМАГА и която ни ПАЗИ ОТ ВСИЧКО!

Силвина:
Трябва ДА ЗАПАЗИМ наистина този МИР и каквото и да се случва с хората около нас, преди всичко ДА ТЪРСИМ РЕШЕНИЕТО, как можем да им ПОМОГНЕМ, какво можем ние да НАПРАВИМ за да ПРОМЕНИМ НЕЩАТА. Аз ги разделям хората на ДВА ТИПА:
– ОБЪРНАТИ към ПРОБЛЕМА.
– ОБЪРНАТИ към РЕШЕНИЕТО.
Повечето хора за съжаление са обърнати към проблема и мислят само за проблема. Ама потърси решението – толкова е просто. Какво хабиш енергия в проблема, да се занимаваш с него.
ТАКА ЧЕ ДА СМЕ ОБЪРНАТИ КЪМ БОГА, КОЙТО Е НАШЕТО РЕШЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ УРАВНЕНИЯ НА ЖИВОТА НИ!

 

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview