СИЛВИНА:

Първо искам да благодаря на всички Вас и на нас, и на БОГ, и на всички светли същества, които са тук.

Благодаря за подкрепата на Община Бургас и за това, че наистина имаме възможност в това много арт място да бъдем. Смятам, че ще бъде много комфортно с тентата, която имаме.

Радостното е, че имаме подкрепата на Общината и в случая много голяма благодарност към кмета на града г-н Димитър Николов, който ни е изпратил този прекрасен букет, което смятам, че е голям жест.

И наистина се надявам така СВЕТЛАТА СИЛА да си проправя пътя сред все повече сърца. И хора като нас да имат все повече подкрепа и признание.  Мисля, че до някъде вече, може би, го заслужаваме, а и всеки един от вас го заслужава – близките да оценят това, което е, което дава, с което помага. Благодаря.

ГЕОРГИ:

Благодаря ти, ГОСПОДИ!

Сега знаете, че по принцип е хубаво да започва деня с молитва. Аз съм го казвал неведнъж, моята молитва е:
– Добро утро, Господи!
ТОЙ вика:
– Добро утро, синко!
Вече, ако имаме после разправии нещо или нещо инструкции, или да си казваме други семейни работи, си говорим семейно. Това е официално. И така:

СИЛВИНА:

Понеже това е една специална молитва, която Георги ще каже – молитвата Господнята – ОТЧЕ НАШ, който както го чувства може да се изправим всички или пък, както искате, от уважение.

ГЕОРГИ:

Това е молитвата за всички векове – ОТЧЕ НАШ!

ОТЧЕ НАШ, ТИ КОЙТО СИ НА НЕБЕСАТА!
ДА СЕ СВЕТИ ТВОЕТО ИМЕ,
ДА ДОЙДЕ ТВОЕТО ЦАРСТВО,
ДА БЪДЕ ТВОЯТА ВОЛЯ,
КАКТО НА НЕБЕТО, ТАКА И НА ЗЕМЯТА!

ХЛЯБЪТ НАШ НАСЪЩЕН ДАЙ НИ ГО И ДНЕС
И ПРОСТИ НАМ ДЪЛГОВЕТЕ НИ,
КАКТО НИЕ ПРОЩАВАМЕ НА НАШИТЕ ДЛЪЖНИЦИ,
И НЕ НИ ВЪВЕЖДАЙ В ИЗКУШЕНИЕ,
А ИЗБАВИ НИ ОТ ЛУКАВАГО!

ПОНЕЖЕ ТВОЕ Е И ЦАРСТВОТО, И СИЛАТА, И СЛАВАТА
НА ОТЦА, И СИНА, И СВЕТАГО ДУХА,
СЕГА, ВИНАГИ. И ВЪВ ВЕЧНИТЕ ВЕКОВЕ!

AMEN! AUM! AUMEN!
AMEN! AUM! AUMEN!
AMEN! AUM! AUMEN!

Благодаря ти, ГОСПОДИ! Благодаря и на вас, сърдечни приятели. Знаете ли защо казвам „сърдечни“? Мислих си, когато кажа „скъпи“ е хубаво нещо, обаче разделяш хората и душите на скъпи и евтини, нали? Ако кажем „мили“, разделяш хората на мили и немили. Но когато кажеш СЪРДЕЧНИ, Всеки има СЪРЦЕ и у всекиго то тупти. Защото ще ви кажа, че в „Златните Завети“ има един такъв Духовен постулат:

НЕУПОТРЕБЯВАНИ СЪВЕСТИ ИМА, НО НЕУПОТРЕБЕНО СЪРЦЕ НЯМА!

Виждате ли кои са двете неща у човека, които го правят ЧОВЕК? Колкото и да е зъл, колкото и да е лош или да прави такива работи. За мене няма лоши хора, но има хора с лоши постъпки, лоши мисли, лоши чувства, лоши дела. Така е. Обаче лош човек не съм срещал досега, защото като го погледна, ВИЖДАМ ДУШАТА МУ.

Кои наши два органа СЕ МОЛЯТ НЕПРЕКЪСНАТО ЗА НАС? МОЛЯТ СЕ И БЛАГОДАРЯТ НЕПРЕКЪСНАТО на ГОСПОДА ЗА ВСЕКИ ЕДИН от НАС.
Ще ви кажа и дали сме се замисляли досега. ТОВА Е СЪРЦЕТО, КОЕТО БИЕ НЕПРЕКЪСНАТО. Работа, за момент почивка, пауза. Удар, пауза – това Е РИТЪМА!

Значи то непрекъснато излъчва МОЛИТВА и БЛАГОДАРНОСТ! Молитвата е удара, което е БОЖЕСТВЕНОТО ДЕЯНИЕ и паузата е БЛАГОДАРНОСТТА на СЪРЦЕТО. Тоест на нас, без да искаме. Ние се молим и благодарим чрез нашето СЪРЦЕ!
ИНАЧЕ ОТДАВНА ТОЗИ СВЯТ ДА СЕ Е РАЗПИЛЯЛ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА!

Освен това ние непрекъснато ДИШАМЕ. Значи СЪРЦЕТО И ДЪХЪТ ни не могат да спрат.

ВДИШВАНЕ, ИЗДИШВАНЕ! МОЛИТВА и БЛАГОДАРНОСТ! Това са основните неща! Молитвата и тая Благодарност правят ЛЮБОВТА на ЧОВЕШКОТО СЪЩЕСТВО към ВСЕВИШНИЯ, който му е дал ВСИЧКО. И това, разбира се, някои хора го правят съзнателно, тоест мислят и казват: „ГОСПОДИ, ПРИЕМИ НАШАТА ЛЮБОВ И БЛАГОДАРНОСТ.“

Има и молитва:
ГОСПОДИ ПРИЕМИ НАШАТА ЛЮБОВ И БЛАГОДАРНОСТ
И НИ ДАРИ ТВОЯТ СЪВЪРШЕН МИР, ХАРМОНИЯ И БЛАГОДАТ!
СЛАВА ТЕБЕ, ТАТЕ! 

БЛАГОДАТТА включва всички неща. Всички ДОБРОДЕТЕЛИ и всички БЛАГА. За това е БЛАГО – ДАТ! И то БОЖЕСТВЕНАТА БЛАГОДАТ. Има и Ангелска благодат. Има и земна благодат.

Днешната беседа е  Б О Ж Е С Т В Е Н О Т О   П Р О С В Е Т Л Е Н И Е!

Не само Просвещение, хората трябва да се Просвещават, това е факт, значи трябва да учат. Трябва да се Просветляват. Това е Възпитанието на човека. Едното е Ученето, а другото е Възпитанието.

Но аз знам, че възпитания човек го слагам малко над онзи човек, който има много знания. Той е възпитан, щом е възпитан, интелигентен, културен, свестен човек., той след това може винаги да набави тези знания. Ама оня със знанията си – как да ви кажа – той много трудно може да стане възпитан. Особено, ако неговия стереотип на живот си е останал в това русло на ЕГОИЗМА. Да. Много трудно се превъзпитава /ще кажа една груба, улична дума, защото съм бил и разбойник, разбира се, някога/ простачето. Трудно е да го направиш възпитан човек, защото, пак цитирам, някого, не себе си – Шекспир е казал: „Простакът е непобедим!“ Не можеш да го победиш. В смисъл, че не можеш да му ПОВЛИЯЕШ! – това иска да каже.

Така, започваме по съществото на темата и най-напред искам да ви припомня /от далече започвам/ за една приказка, която ми беше любима. Чел съм приказките, които бяха преведени на български. Всички народни приказки, които ги има по света и Скандинавските, и Монголските, Източни – не знам, Западни… много са. Но тая приказка я има – за трите прасенца – тя е във варианти при всички славянски народи. Аз ще ви кажа един вариант, който е, може би, не е толкова точен, според каквото е написано, но въпреки всичко е безкрайно истински и верен.

Живели някога три прасенца, три братленца. Хубаво, топло лятно време. По едно време най-малкото прасенце отива до братята си и казва:
– Братчета, абе знаете ли че ще дойде есента и зимата ще стане студено. Освен това Кумчо Вълчо е сега на морето и гони вълчиците, тия руси хубавици синеоки. Няма го тука и ние сме спокойни сега в гората. Навсякъде си ходим, жълъдчета, това-онова… Живот! Пей сърце! Обаче като дойде той, като затрака с големите зъби. АУ, хем ще студуваме, хем ще се плашим. Ще направим къщички.
Най-големия брат казал:
– А, какво ще му мисля бе, има време за това. Сега ядене, пиене, живот, всичко е ОК.
Средният брат казал:
– Може, ама щом батко казва…
А малкото казало:
– Абе братчета, щом не искате, аз започвам само.
Започва да събира камъни и започва да зида, прави, струва… цяло лято. Започва да се заесенява, става студено и ония двамата се сещат и казват: „Абе и ние трябва да си направим къщички“. И средният брат си направил от клони колиба. А най-големия, като бил най-мързелив, си направил от слама.
Живеят си те във колибите, а най-малкото прасенце в къщичката, обаче започва вече дъжд, идва първият сняг и идва Кумчо Вълчо. Върнал се от морето. Какво правил, какво струвал, вече огладнял. Няма ресторанти, няма вълчици, няма нищо и застава пред къщата на най-големия брат от сламата и вика:
– Вътре има една закуска, екстра е. Жива закуска. – И започва да духа, и сламата се разпилява.
Като вижда най-голямото прасенце, че вече е зор, къщата му се разпада. Измъква се, бяга от нея и вика на средното:
– Братче, отваряй вратата, вълчо е тука и ме гони, бутна ми къщата. – Отваря средното, влизат вътре.
Вълчо вика:
– Ааа, има вече и обяд. Ей, и двете ще ви схрускам, идеално.
Застава срещу къщичката, започва силно да духа, клоните започват да се разпиляват. И двете прасенца изкачат и викат на най-малкото:
– Братленце, отваряй вратата, Кумчо Вълчо ни гони и трака гладен.
Отваря най-малкото, влизат вътре в каменната къща, то затваря вратата и вика:
– Аз имам една песничка, че никой не може да отвори тая врата и да бутне тая къща.
И идва Кумчо Вълчо, и вика:
– Ех, най-сетне и вечерята ми дойде. – Той не благодари на Господа, разбира се, ама е доволен.
Почва да духа, духа. Ааа! Не мърда нищо, стои. Качва се на покрива и вижда, че камината долу гори и прасенцата около камината се топлят. В котлето ври планински чай, ще пият чай, идеално. Казал:
– Абе, тука влизане няма, огън гори, комина е тесен за мене, да се разкарвам, та да намеря нещо друго.
И си заминал в гората. И братчетата останали да живеят там.
Сега ще разтълкувам. Трябва и тълкуване на тая кратка, хубава, народна приказка. Най-големия брат е най-гъстата материя за това е най-голям. Ей, какво огромно нещо, яко.
Това е все едно един огромен самолет, който тежи 500 тона, обаче вътре го командва една електроника голяма толкова, колкото може да ми се побере у джоба. Ау, 300 тона – командват я 300 грама.
Сега разбрахте ли кое е Духа? Кое командва от двете? Електрониката. Малкото нещо, ама много МОЩНО. Разбирате ли? По-мощно от тоя безжизнен товар.
Средното вече е, което се ориентира към духовното. Прасенцето знае, че трябва да се хване за Духовното, колибата от клони е по-здрава.
И най-малкото – в материята е най-малко, но в Духа е хиляди пъти по-голямо от собствените си братчета. То знае какво да направи. Тоест то е ПРОСВЕТЛЕНОТО!
ПРОСВЕЩЕНИЕТО е средното!
А първото, голямото прасе с елементарното съзнание. То живее, ама НЕ ЗНАЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС! Неосъзнат живот.
Това са НЕПРОБУДЕНИТЕ ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА!
ПРОБУДЕНИТЕ ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА!
И НАЙ-ВИСОКО ОСЪЗНАТИТЕ ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА!
Така ако мога да ги разделя на три групи.

Сега ще се върна малко в литературата, защото се сещам за един разказ на Йордан Йовков, който се казва „Серафим“. Не е случайно и името Серафим, защото
Серафим означава ОГНЕН. ОГНЕН АНГЕЛ – буквално преведено от Тракийски.
Значи всички, които са Пламен, Огнян и т.н. / имах един приятел Оги и аз му виках Серафиме и той най сетне ме пита:
– Абе, защо ми казваш „Серафиме“ непрекъснато?
– Защото Серафим и Огнян са едно и също нещо.
Така с няколко думи ще ви припомня разказа, сигурно голяма част ако не и всичките сте го чели. Йордан Йовков за мене лично е най-хуманния писател и така да се каже най-обичащ не само човека, но и всяко едно живо същество. С такава ОБИЧ и ЛЮБОВ пише за всичко, особено в тоя цикъл разкази – „Ако можеха да говорят“.

Серафим живее в едно село, работил е в друго село и минава през едно средно село, за да си отиде пеша, когато свършва работа. Ратаите някога се казвали „наемни работници“. От Гергьовден до Димитровден работят или до Никулден най-много и се прибират обратно вкъщи. Каквото напечелят през лятото, това е. И понеже минава често през това село, с всички се познава там. Те селата не са били кой знае колко големи. И той влиза в кръчмата, поръчва си хапване и кръчмаря го пита:
– Абе, Серафиме..?
– Да, напечелих се тая година добре. Господаря /чорбаджията, стопанина/ ми плати и сега се прибирам за моето село.
И както си говорят, и вътре има селяни, които си пият ичкията. Той му вика:
– Сега като си спечелил толкова пари, с тая шуба стара /един балтон някакъв, изпокъсан, с кръпки/ вземи да си купиш нов.
– А, тая година съм решил да си купя един чисто нов балтон – плътен, хубав, шаячен.
Тогава зимите, това е било в Добруджа, разбира се, зимите са били големи. Аз там също съм живял и съм видял такива зими, каквито сега просто не могат да се опишат.
И вика
– Да, сега всичко ще стане точно.
По едно време вътре влиза една жена, която има дете и детето е болно, а мъжа й е починал, тя е вдовица. И тя отива до кръчмаря и те чуват вътре, че му иска на заем, за да купи лекарства за детето и нещо за ядене. И кръчмаря вика:
– Не мога да ти дам. Знаеш ли, твоя мъж имаше да ми дава пари преди да почине, дългове имаше към мене? Няма да ти дам нищо.
Тя го моли два пъти, три пъти. Той е твърд и тя тръгва към вратата, и тъкмо да излезе. Серафим вика:
– Чакай, чакай булка.
Тръгва, излиза пред вратата така, вади цялата си кесия /това му е едногодишната заплата/, вади всичко, което е имал и й го дава. И вика:
– Ето ти тия пари да купиш лекарства и да живееш с тях цяла зима.
Влиза вътре, кръчмаря чува и другите селяни чуват. Кръчмарят вика:
– Абе, Серафиме какво стана с твоя балтон? Защо й даде толкова пари на тая жена, бе? Аз не й дадох бе, тя не заслужава. И мъжа и непрекъснато ми искаше пари на кредит, на дълг и кога ги върне, кога – не, завлече ме.
Той казал:
– Абе, на нея в момента й трябват пари, освен това и за детето дадох. А тоя балтон си ми е добър. Аз ще му сложа още няколко кръпки. Еее, ще изкара още една, две, три години.

Питам: колко хора могат да направят ТОВА?
Като Серафим, който на една съвсем непозната жена, от съседното село ДАДЕ ВСИЧКО, КОЕТО ИМА. Като оная вдовица, която е пуснала двете лепти, а богаташът е пуснал един талант, една жълтица, която тежи най-малко 30 грама.
Вижте мисленето на неговите Апостоли:
– Господи, тоя богаташ пусна много – един талант. Една жълтица. А тя даде две лепти. Две стотинки.
– Е,  ДА, казва Господ, това беше ЦЯЛОТО Й ИМАНЕ, цялото й богатство и тя го ДАДЕ. А богаташът има стотици и хиляди жълтици и ЩЕ СЕ РАВНИ на НЕЯ, ако ОСТАНЕ САМО С ДРЕХИТЕ НА ГЪРБА СИ и всичко останало раздаде на бедните. ТОВА Е!

СИЛВИНА:

Мога ли да се намеся Георги, защото е време за общата молитва, която е едно ПОСЛАНИЕ към ДУХА на БОЖЕСТВЕНОТО СЪВЪРШЕНСТВО и посланието е: ЗАЕДНО! Да бъдем ЗАЕДНО ЗА ЕДИН ПО-СЪВЪРШЕН СВЯТ, може би, опитвайки се да приложим това, което току-що Георги разказа.
СИЛАТА на ДОБРОТО да ТВОРИ чрез НАС, така че света около нас да става все ПО-СЪВЪРШЕН!

ДОБРОТО и ЛЮБОВТА са двете Големи Сили, които ПРЕОБРАЗЯВАТ човека. Много хора, които са болни и се опитват при какви ли не лекари и какво ли не правят и какви ли лекарства не пият за да се спасят, и като дойдат аз им казвам:
ПРАВИ ДОБРО! КАЗВАЙ МОЛИТВИ! ПРАВИ ДОБРО!
Няма по-голяма СИЛА от тая. Доброто, което правим е един огромен КАПИТАЛ, който ПРОМЕНЯ, не само НАШИЯ ЖИВОТ! Той променя ВСИЧКО!

И така, нека да кажем заедно това Послание, което сме обявили. Сигурно и други хора, по други точки на света, ще го казват заедно с нас, днес в 12 часа българско време.

Георги искаш ли ти да го прочетеш? Мисля, че ще бъде по-добре ти да го прочетеш.

ГЕОРГИ:

Благодарим ТИ!
Не забравяйте да благодарите преди всяка молитва и след нея.

ПОСЛАНИЕ КЪМ ДУХА НА БОЖЕСТВЕНОТО СЪВЪРШЕНСТВО

О, ВЕЛИКИ ДУХ НА БОЖЕСТВЕНОТО СЪВЪРШЕНСТВО,
ТИ, КОЙТО РАЖДАШ ВЕЛИКИЯ СТРЕМЕЖ ДА ПРИЛИЧАМЕ
НА ТВОРЕЦА НАШИЯТ СЪЗДАТЕЛ, ГОСПОДА БОГА ВСЕДЪРЖИТЕЛЯ,
КОЙТО Е ВСИЧКО – СЕГА, ВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ –
ДА СЕ СТАРАЕМ ДА ПРАВИМ
ОТ МАЛКОТО – ГОЛЯМОТО,
ОТ НЕЗНАЙНОТО – ЗНАЙНОТО,
ОТ НИЩОЖНОТО – ВЕЛИКОТО,
ОТ ТЪМНОТО – СВЕТЛОТО,
ОТ ТЛЕННОТО ВЕЧНОТО!

НАУЧИ НАС И ВСИЧКИ РАЗУМНИ ДУШИ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА
ДА СЛЕДВАТ ТЕЗИ ЗАВЕТИ!

LET IT BE GOD’S WILL !
THANK YOU GOD !
GLORY TO YOU !

AMEN! AUM! AUMEN!
AMEN! AUM! AUMEN!
AMEN! AUM! AUMEN! 

HARUM! HAROM! HARIM!
HARUM! HAROM! HARIM!
HARUM! HAROM! HARIM!

СИЛВИНА:

Ще прочета и едно Послание от тази сутрин, пак за Творчеството и Съвършенството.

Изразявам себе си чрез творчество.
Аз съм същество без ограничения.
Свалям булото на материалния свят от очите си.
Свободен съм да творя.
Надскачам всички физически и материални ограничения.
Свързвам се с безграничните Божествени, творчески потенциали.
Наслаждавам се на усещането на Свобода.
Прилагам новите творчески, съзидателни проекти и идеи на практика.
Творя в лекота и изобилие с Божествената Благословия.
Така да бъде за всички!
Да бъдем истински творци на Новото и на Новия свят.

Благодаря.

ГЕОРГИ:

Искам да кажа няколко думи и съм нарекъл тия няколко думи, тия няколко реда: КАПКАТА ЛЮБОВ!

Знаете ли, има една хубава притча от НОВИЯ ЗАВЕТ на ИСУСА ХРИСТА, която мисля, че е най-добре предадена при ЙОАН. Тя се казва Притчата за сеяча.

Излезе сеячът да сее, започна да хвърля семената. Едните паднаха на скала. Едните паднаха край пътя. Едните паднаха на трънаците и едните паднаха на добра почва. Тези, които паднаха на скалата, не можаха и да се вкоренят, изсъхнаха. Тези, които паднаха край пътя, птиците ги изкълваха. Тези, които паднаха между тръните, тръните и бурените ги задушиха. А тези, които паднаха на добра почва, дадоха урожай. Кое 30, кое 60, кое 100.

Наистина е така: едно зрънце може да даде и сто зрънца – дали е лимец, или пшеница.
Когато остават на саме, учениците Му не могат да разберат притчата и казват:
– Учителю, обясни ни за какво става въпрос?
– Сеячът – това е БОГА или СВЕТИЯ ДУХ, Който излиза да сее!
Семето е СЛОВОТО! ТОЙ го засява в СЪРЦАТА на хората.
Обаче едни Сърца са твърди и затворени като скала!
Другите Сърца, следващите, които са паднали край пътя, те приемат нещата, но бързо се освобождават от тях, бързо ги забравят!
Третите, които са попаднали между тръните, храстите и бурените, които ги задушават – те приемат веднага СЛОВОТО, много му се радват, обаче след това ежедневните грижи ги отклоняват от пътя. И те забравят напътствията на това БОЖЕСТВЕНО СЛОВО!
А онези, които попаднат в ОТВОРЕНИТЕ ЧОВЕШКИ СЪРЦА, които са отворени за ДУХА, започват да дават ПЛОД! Кое 30, кое 60, кое 100.

Затова казвам, ПОРОЦИТЕ не могат да ни донесат НИЩО!
Но ДОБРОДЕТЕЛИТЕ МОГАТ! Най-великите от тях са: ЛЮБОВТА, МЪДРОСТТА, ИСТИНАТА, СПРАВЕДЛИВОСТТА, ДОБРОТВОРЧЕСТВОТО – САМАТА ДОБРОТА, да живеем. ЛЮБОВТА и БЛАГОДАРНОСТТА КЪМ БОГА!

Една КАПКА ЛЮБОВ ако излъчим, ако я посеем на който и да е. Един ще я приеме, един няма да я приеме. Ама онзи, който я ПРИЕМЕ – ТЯ ЩЕ ДАДЕ ВЕДНАГА ПЛОД 30 пъти, 60 пъти и 100 пъти. И за това ние сме длъжни на всеки един да даваме по една капка ЛЮБОВ, по една капка МЪДРОСТ, по една капка ИСТИНА.

КОЙТО Я ПРИЕМЕ, Е ДОБРЕ. Който не я приеме?
Който не я е приел, ТЯ също няма да отиде напразно, защото когато човек няма отворено съзнание и отворено сърце да Я приеме, моментално онова, което излъчваме отива в БОЖЕСТВЕНИЯ СВЯТ, в реката на ЛЮБОВТА, СВЕТЛИНАТА И ЖИВОТЪТ! Тоест не отива напразно. Защото сеячът излиза и сее, той вече това семе го е раздал, т.е. СЛОВОТО. А кой, как ще го приеме това е другата страна на въпроса.
И за това казвам: ПРОСВЕТЛЕНИ са и са получили БОЖЕСТВЕНО ПРОСВЕТЛЕНИЕ онези човешки същества, които имат ОТВОРЕНО СЪЗНАНИЕ и са приели СЛОВОТО. И НЕ САМО ДА ГО ПРИЕМАТ, А ДА ЗАПОЧВАТ ДА ГО ПРИЛАГАТ! Тогава всичко си идва на мястото.

Знаете ли, това е Новият Завет. От него съм отбелязал едно място, от което ще прочета няколко реда, за да може всичко да си е в реда на нещата. Обаче след това няма да разтълкувам прочетеното както дяда поп в църквата ще го разтълкува, а ще го разтълкувам едно ДЕТЕНЦЕ от НОВАТА РАСА, което е на 10 години. Детето знае как да тълкува тия писания. Дяда поп, моето уважение към него, към институцията и към религиите, обаче не са му много ясни тия работи, освен ако е навътре в нещата, ако е от новото поколение свещеници, дето се обръщат към ДУХА. Има и такива. Един познавам, няма да кажа кой и от къде е, но си носи пентаграма вътре в дрехата, а отвънка – кръста.

Така. Сега може веднага да го тълкувам след всеки пасаж, а може и да го тълкувам след като го прочета цялото, за ви стане нагледно, ясно и втори път като го четем, защото така е много по-добре.

„… Когато излизаше от храма, един от неговите ученици му каза:
– Учителю, виж какви камъни и какви здания!
А Исус му рече:
– Виждаш ли тия големи здания? Няма да остане тук камък на камък, който да не се срине.
И когато седеше срещу Лионския хълм, срещу храма, Петър и Яков, Йоан и Андрей го попитаха на саме:
– Кажи ни кога ще бъде това и какъв ще бъде знакът, когато всичко това предстои да се изпълни?“

СЕГА ЖИВЕЕМ НИЕ В ТОВА ВРЕМЕ!

А Исус почна да им казва:
– Пазете се да не ви подмами някой! МНОЗИНА ЩЕ ДОЙДАТ В МОЕ ИМЕ И ЩЕ КАЖАТ: „АЗ СЪМ ХРИСТОС!“ И ЩЕ ПОДМАМЯТ МНОЗИНА!

Като започна да го тълкувам, ще ви кажа че при мене поне идваха петима Христосовци. Така ли е, Силви? Та даже и от нашето село има един. Така. Продължавам нататък.

„… А когато чуете за войни, за военни слухове, недейте се смущава. Това трябва да стане, но туй още не е свършекът, защото народ ще се повдигне против народ и царство против царство. Ще има трусове на разни места, ще има и глад, а тия неща са само НАЧАЛО НА СТРАДАНИЯТА.
А вие ВНИМАВАЙТЕ на себе си, защото ЩЕ ВИ ПРЕДАДАТ на събори и в синагоги ще ви бият и пред управители и царе ще застанете заради МЕНЕ. И за да свидетелствате за това. Обаче, ПЪРВО ТРЯБВА ДА СЕ ПРОПОВЯДВА БЛАГОВЕСТИЕТО!“
ТОВА В МОМЕНТА ПРАВИМ – ВСИЧКИ ВИЕ И АЗ. Дали искаме, или не искаме никой не ни пита. НО БЛАГОВЕСТЯВАМЕ НЕЩАТА – говорим! Ето, БОЖИЕТО СЛОВО СЛИЗА! И ВЕЧЕ СЕ ЧУВА! И ТОВА МЕ РАДВА!
„… А когато ви поведат да ви предадат, не се безпокойте предварително какво ще говорите. Но каквото ви се даде в оня час, това говорете, защото НЕ ВИЕ ГОВОРИТЕ, А СВЕТИЯТ ДУХ!“ Това съм го пробвал лично САМ. „… Брат, брата ще предаде на смърт и баща чадо. И чада ще се повдигнат против родители и ще ги умъртвят. И ще бъдете мразени от всички заради МОЕТО ИМЕ. НО КОЙТО УСТОИ ДО КРАЙ, ТОЙ ЩЕ БЪДЕ СПАСЕН!“
СЕГА ИМА ЕДИН ВАЖЕН АБЗАЦ:
„… И когато видите МЕРЗОСТА, която докарва запустение, СТОЯЩА ТАМ, КЪДЕТО НЕ Й ПОДОБАВА. Който чете, нека разбира. Тогава ония, които са в Юдея, нека бягат по планините! И който е на къщния покрив, да не слиза в къщата си, нито да влиза да вземе нещо от нея. И който е на нива, да не се връща назад да вземе дрехата си. Защото през ония дни ще има СКРЪБ небивала до сега от началото на Създанието, което БОГ е създал, нито ще има такава. И ако ГОСПОД не съкратеше ония дни, не би се избавила ни една твар, но заради ИЗБРАНИТЕ, които ТОЙ избра, СЪКРАТИЛ Е ДНИТЕ!
Тогава, ако ви кажат някои: „Ето, тук е ХРИСТОС или ето там Е – НЕ ВЯРВАЙТЕ! Защото ще се появят ЛЪЖЕХРИСТИ и ЛЪЖЕПРОРОЦИ, които ще покажат ЗНАМЕНИЯ и ЧУДЕСА, за да ПОДМАМЯТ, ако е възможно, ИЗБРАНИТЕ!
Но през ония дни, подир оная скръб СЛЪНЦЕТО ще ПОТЪМНЕЕ. Луната няма да даде Светлината си. Звездите ще падат от небето и СИЛИТЕ, които са на НЕБЕТО ще се РАЗКЛАТЯТ. Тогава ще видят ЧОВЕШКИЯ СИН, идещ на облаци с ГОЛЯМА СИЛА И СЛАВА! И тогава ще изпрати Ангелите, и ще съберат ИЗБРАНИТЕ МУ от четирите ветрища, от края на Земята до края на Небето.
ИСТИНА ВИ КАЗВАМ! Това поколение няма да премине до кле не се СБЪДНЕ всичко това! Небето и Земята ще преминат, но Моите думи няма да преминат! А за ОНЯ ДЕН или ЧАС никой не знае – нито Ангелите на Небесата, нито СИНЪТ./ т.е. ТОЙ/, а само ОТЕЦ!
ВНИМАВАЙТЕ, БДЕТЕ И МОЛЕТЕ СЕ, защото не знаете кога ще настане времето.
ЕТО, ПРЕДСКАЗАХ ВИ ВСИЧКО! А каквото казвам на вас, на ВСИЧКИ го казвам!“

ЗАПОЧВАМ ТЪЛКУВАНЕТО

Ученикът му казва: /може и в свободен текст да го дам/
– Учителю, виж тия каменни здания! Ами, Мойсеевия храм, който след това, разбира се, е бил разрушен, а е бил строен четиридесет години. Камъни, здания, това – онова. Исус му казва:
– Виждаш ли тия големи здания? Няма да остане тук камък на камък, който да не се срине.
Той не че не е знаел технически какво ще се случи с материята. Неговият ученик се е впечатлявал от огромните здания, но това е АБСОЛЮТНО ГЪСТАТА МАТЕРИЯ. А ИСУС му е казал: ДУХЪТ ще ги срине за нула време! Това е искал да му каже. Няма да остане камък на камък, когато се раздвижат тия СИЛИ.
И когато седеше срещу Лионския хълм, срещу храма, го попитаха на саме кога ще бъде това? Ето какво започва да им обяснява на четиримата, първите Негови Апостоли, които са двамата братя Петър и Андрей, Яков и Йоан.
„… МНОЗИНА ЩЕ ДОЙДАТ В МОЕ ИМЕ И ЩЕ РЕКАТ: – АЗ СЪМ ХРИСТОС И ЩЕ ПОДМАМЯТ МНОЗИНА!“
Знаете ли, технологично погледнато, съзнанието започва да се повдига на хората и на животните, тъй като Земята пътува към ЦЕНТЪР и тоя център е много Духовен – ЦЕНТЪРА НА ГАЛАКТИКАТА. ТАМ ИМА ГАЛАКТИЧЕСКО СЛЪНЦЕ. СЛЪНЧЕВАТА СИСТЕМА ПЪТУВА КЪМ ЦЕНТЪРА НА ГАЛАКТИКАТА. А ГАЛАКТИКАТА ПЪТУВА КЪМ ЦЕНТЪРА НА ТАЯ МАТЕРИАЛНА ВСЕЛЕНА. Всичко пътува, всичко се изменя. И понеже СЪЗНАНИЕТО започва да нараства бързо, ония, който има по-лабилно съзнание и не може да различи.
Затова е ДАРА на РАЗЛИЧАВАНЕ и ДАРА на СЪОБРАЗЯВАНЕ, които съм написал, двата Дара.
Дарът на РАЗЛИЧАВАНЕ е да различиш ИСТИНАТА от МЕНТЕТО! Ей, ИСТИНАТА от НЕИСТИНАТА! Трябва да се различават, иначе във всички случаи можете да бъдете ПОДВЕДЕНИ. Не само на пазара – да ви покажат едни едри, хубави, лъскави домати, а те, като ги хапнеш, са какво – ами, пластмаса или дунапрен. Ама отвънка: Ей!!!
Затова Учителят казва: „Нещо което е по-пищно, по-лъскаво, по-представително е ПО-ГОЛЯМА КЛОПКА за Душата и по-голяма измама“. Нещо обикновено и семпло.
„… А когато чуете за войни и военни слухове…“ Да дръпнете само от преди десет години света, та да не говоря за повече. Толкова войни, толкова огнища се запалиха по целия свят. Разбира се, има си подпалвачи на тия работи, има си причинители. Всичките ги знаем кои са и какви са, но ето че светът започва да се вълнува… „… Народ ще се повдигне против народ.“ А да не говорим, че всички, които разпространяват ИСТИНСКОТО БОЖИЕ СЛОВО – за тях има много хора, които ги обичат, но много повече не ги обичат, защото не разбират СЛОВОТО.
Исус казва: „Ако ви говоря на земен език и за земни неща, ВИЕ ЩЕ МЕ ОБИЧАТЕ – как да изкарате по-голяма реколта, как да изкарате повече вино. Аз ви говоря небесни неща.  И понеже съм от небето и ви говоря небесни неща, ВИЕ МЕ МРАЗИТЕ“.
Същото е и тука. Ясно е, че ще бъдат тормозени. Срещу такива ХОРА непрекъснато се пише – какви ли не доноси, а пардон, сигнали се подават и т.н. Като хората мислят, че като съобщят, нещата ще се оправят. Боже?! Колко са наивни! НЯМА ДА СЕ ОПРАВЯТ – ЗА САМИТЕ ТЯХ. Само си вкарват непрекъснато автоголове и после искат да бъдат първи в първенството. Ами не може с много автоголове. Ти сам си си ги вкарал, не противниковия отбор.
ТИ САМИЯТ СИ НАПРАВИЛ ТОВА НА СЕБЕ СИ!
Защото, всяко едно недобро нещо, което го НАПРАВИШ ти се ВРЪЩА! Ама, добре, че се връща не 30, 60 и 100 пъти, както КАПКАТА ЛЮБОВ. Но се ВРЪЩА дребно – 3 пъти, 6 пъти и 10 пъти. Нищо работа, че ще ти одарят десет тояги, десет камшика. Ами, прекрасно е!
Значи щом има смелостта тоя човек /аз много ги уважавам/ – има смелостта да хули, особено, когато хули хора, които работят за Духа – е това вече не искам да цитирам и да казвам колко хора са си платили с живота само, защото са били против Учителя БЕИНСА ДУНО. Всичко това е описано и се знае. И заради това по-добре човек да се въздържи и да остави на БОГА, на ВСЕВИШНИЯ да оправи нещата или на обществото, на социума, но не той да бъде замесен, защото това според мене е ГОЛЯМО МОРАЛНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.
Дори не бива да охулваш един обикновен човек – дали е разбойник, дали е грабител, какъвто ще да е. НЯМАШ ПРАВО ДА КАЗВАШ ЕДНА ЛОША ДУМА за него. ЗАЩОТО ВСИЧКО ТОВА СЕ ВРЪЩА НА ТЕБЕ!
Аз съм го казвал тоя пример и ще го кажа пак. На един от ръководителите на Великата Френска революция, който е ръководител на Санкюлотите, лежи болен – Марат. И отива Шарлот Корде, една терористка. Един огромен букет цветя държи и вътре в букета е скрита една кама, нож, кинжал. И те я пускат. Иска да види Марат, който лежи на легло, болен е. Тя – хубава, млада жена, влиза вътре, охраната си седи отвънка, тя вади кинжала и го забива в сърцето му. Хващат я веднага и на другия ден – на гилотината. Да, тогава гилотинират и то много.
Палачът, който я гилотинира, понеже е бил от народа човек и е станал палач там, а народът много е обичал Марат. Той е бил ръководителя на тия обикновените, подтиснатите маси и ги е ръководил по време на революцията.
Главата на убийцата пада в кошницата /не е лицеприятно, ама е истина/ и той я хваща за косата и й удря един шамар и я хвърля пак в кошницата. Заради тая постъпка Френския съд го осъжда, като го уволнява от неговата длъжност, повече не може да бъде палач. Защото имаш право да получиш наказание, да убиеш човека, но нямаш право да се гавриш с него.
„… А брат, брата ще предаде на смърт, така и баща чадо. И ще бъдете мразени от всички народи заради МОЕТО ИМЕ, НО КОЙТО УСТОИ ДО КРАЙ, ТОЙ ЩЕ БЪДЕ СПАСЕН!“
„… И когато видите МЕРЗОСТА – Искам да кажа какво е. Сега ще кажа и за мерзостта някои работи – която докарва ЗАПУСТЕНИЕ… „Запустение“ – води не напред, не към бъдещето, а зацикля на едно място и всичко започва да пада все повече и повече, да пропада надолу – СТОЯЩА ТАМ, КЪДЕТО НЕ Й ПОДОБАВА. Ще ви кажа точно. Тогава ония, които са в Юдея нека бягат по планините!“
Така, до тука да го разтълкуваме –  МЕРЗОСТТА вече седи на мястото, което не й подобава и не е за нея. Искам да кажа, че има ЧУДЕСНИ, ПРЕКРАСНИ, МЪДРИ и СВЕСТНИ ДЪРЖАВНИ и ВСЯКАКВИ РЪКОВОДИТЕЛИ. ГРАДОНАЧАЛНИЦИ, значи КМЕТОВЕ на села,ИМА ЧУДЕСНИ ХОРА! Но голямата маса, която е подведена от не знам какви закони по света, продължава да се вслушва в инструкциите и съветите, и наредбите на БРАТОВЧЕДА. Знаете на кого казвам БРАТОВЧЕДА. И заради това се случват тези неща на Земята.
Защото продължава да КОМАНДВА МАСАТА ОТ ХОРА, които НЯМАТ ДОСТАТЪЧНО МЪДРОСТ, НЯМАТ ДОСТАТЪЧНО ОПИТ И НЯМАТ НАЙ-ВЕЧЕ ДОСТАТЪЧНО ДУХ. Те пренебрегват ЛЮБОВТА, МЪДРОСТТА, ИСТИНАТА и СПРАВЕДЛИВОСТТА в името на земни Неща.
Не може да узаконяваш ПРОТИВОПРИРОДНИ и ПРОТИВОБОЖЕСТВЕНИ ЗАКОНИ, да пускаш… Браво на Путин, който каза:
– В Русия ще има САМО брак между мъж и жена.
Значи той е СВЕСТЕН РЪКОВОДИТЕЛ. За другите не искам да коментирам. Всеки един би следвало да помисли!

Ще ви кажа два постулата на Братовчеда: /вчера или оня ден ми ги каза /. Първият е в защита на ТИЯ – МЕРЗАВЦИТЕ, които са – така да ги наречем – меко казано. И казва така:
– Не виждам нищо лошо в това, човек да е лош – казал Дявола.
И вторият постулат, негов е:
– Всеки е длъжен да бъде умен.
А умът казва да бъде РАЗУМЕН, т.е. да е ПРОСВЕТЛЕН. Тоест да има ДАРА на РАЗЛИЧАВАНЕТО.

ЩЕ ВИ КАЖА НАЙ-НАПРЕД ЗА МЕРЗОСТТА.
Петте степени на ПОДЛОСТТА!
МЕРЗОСТТА Е ПОДЛОСТ. Виж колко е просто, сега ще ви кажа ПЕТТЕ степени на подлостта.
На човек е вродено да бъде малко ПОДЛЕЧКО. Малко подъл такъв, да хитрува. Това е, първата степен се казва ХИТРУВАНЕ!
В парка, минавам веднъж през Борисовата градина и един човек си кръстил кучето Подлечко и си го развежда сутринта през парка.
– Подлечко, Подлечко…
Хората тръгнали на работа и вървят по алеите, и почват да се обръщат много. И аз спирам при него, и викам:
– Това името на кученцето ли е?
Той вика:
– Да бе, а видя ли колко са много? Видя ли колко са много?

Втората степен е ЛИЦЕМЕРИЕТО!
ЛИЦЕМЕРНИЯТ също е подъл човек. Той не е ЧИСТ! Не е ДОБЛЕСТЕН! Не е ЧЕСТЕН! Не е ПОЧТЕН! Има ЛИЦЕМЕРИЕ. Защо не е един ОТКРИТ и СВЕСТЕН ЧОВЕК? АЗ СЪМ ТОВА, КОЕТО СЪМ!
Много се отрекоха от мене, защото от време на време се държа като уличник. Ами, да! Нали съм в човешко тяло, в крайна сметка. Те не могат да го понесат, те искат… Аз не се смятам –  ДУХОВЕН УЧИТЕЛ, а ДУХОВЕН ПРОСВЕТИТЕЛ или ИНСТРУКТОР, или ТРЕНЬОР, или каквото и ще да ми кажете. ДУХОВЕН УЧИТЕЛ Е МНОГО ГОЛЯМО НЕЩО! – разбира се. Човек трябва да бъде скромен и не бива, как да кажа, не бива да си ПРЕПИСВА повече заслуги от тези, които ГИ ИМА. А напротив, трябва да ги ОМАЛОВАЖАВА. Тогава вече всичко върви ГЛАДКО! Защото имам не един пример, когато виждам мои колеги, които имат МНОГО ГОЛЕМИ ДАРБИ или са имали СПОСОБНОСТИ, им ги взимат накрая. Точно поради ЕГОТО, което го имат у тях!
След ЛИЦЕМЕРИЕТО следва ЛУКАВСТВОТО. Човек да е ЛУКАВ! И вижте, все пак БРАТОВЧЕДА не е на най-високото място. Никой не му е казал че е МЕРЗАВЕЦ! Две мнения няма, а и
ТОЙ е ПРЕКРАСЕН БОЖИ СЛУЖИТЕЛ. Ето: АЗ го КАЗВАМ! И дори много по-трудолюбив и много по-изпълнителен от менe.
Аз съм непослушен. Нали, виж, знаете галения син е по-послушен, ама другия син е точно послушен, защото няма къде да бяга. Лукавият – подвежда те по разни пътища и т.н., отклонява те от нещо.
Но КОВАРСТВОТО е по-висша степен на ПОДЛОСТТА от ЛУКАВСТВОТО. Защо? Защото КОВАРСТВОТО ти казва така:
– Да, приятелю, ти вървиш по правия път. Прекрасно, всичко ти е точно, това-онова. А РАБОТИ АБСОЛЮТНО ПРОТИВ ТЕБЕ – ДА ТЕ СМАЧКА, УНИЩОЖИ И ДА ТЕ ЛИКВИДИРА. Това е КОВАРСТВОТО!
„Коварство и любов“ – имаше такъв роман.

ЗНАЧИ, от дребното ХИТРУВАНЕ, което всеки един от нас си го е позволил…. затова и Хитър Петър го казват Хитър Петър.
Хайде, това е ХИТРОСТТА!
След това е ЛИЦЕМЕРИЕТО!
След това е ЛУКАВСТВОТО!
След това е КОВАРСТВОТО!
И върхът е МЕРЗОСТТА!
ТЯ Е КОМБИНАЦИЯ ОТ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИТЕ НЕЩА! МЕРЗОСТТА ВЕЧЕ Е КОВАРСТВО, НА КОЕТО НЕ МУ ПУКА.

В какъв смисъл?
ЯВНО! ПРАВИ СИ ГО ЯВНО! Прави си законите, ВСИЧКО – изобщо! ТОВА ВЕЧЕ Е ВЪРХЪТ на МЕРЗОСТТА!

Кой прави законите?
Властимащите, Законодателите, та дори, може би, едно време са ги правили в Юдея и Фарисеите или Свещениците, които са командвали тогава в синагогата. Значи, МЕРЗОСТТА РАЗБРАХТЕ КАКВО Е и че СЕГА ДОЙДЕ НЕЙНОТО ВРЕМЕ.

„…И когато видите МЕРЗОСТА! Чета го пак: която докарва ЗАПУСТЕНИЕ. Ами който излиза против ПРИРОДНИТЕ и БОЖЕСТВЕНИ ЗАКОНИ, може ли да има някакво бъдеще? Може ли да има нещо да върви напред, някакъв просперитет? НЕ МОЖЕ ДА ИМА! СТОЯЩА ТАМ, КЪДЕТО НЕ ПОДОБАВА, тогава ония, които са в Юдея, нека бягат по планините!“
А, да попитам дяда поп,  той ще каже: Да, в Юдея, планините, високо, ще се спасят. Втори, трети потоп. КАК ЩЕ СЕ СПАСИШ ОТ ОГНЕНИЯ ПОТОП?! В планината, където ще да си. СЕГА Е ОГНЕНИЯ ПОТОП, НЕ Е ВОДНИЯ! Значи, Юдея е ГЪСТАТА МАТЕРИЯ. Значи те са в гъстата материя тия СЪЗНАНИЯ. Къде трябва да избягат? Ами планината е ДУХ. Планината е ДУХА. ТОЙ е НА ВИСОКО, Ето казвам ви го! И така се тълкува! Нека бягат по планините. ТОЙ не казва само за Юдея. ТОВА СЕ ОТНАСЯ ЗА ЦЕЛИЯТ СВЯТ!
От гъстата материя трябва ВЕДНАГА да се ОТЪРВАТ и да преминат в ДУХА, ако искат поне малко от малко да се СПАСЯТ, а да не говоря за повече!
„… И който е на къщния покрив, да не слиза в къщата си, нито да влиза да вземе нещо от нея.“ Абсолютно точно – къщният покрив е ДУХА. Човекът вече се е ИЗМЪКНАЛ, вече му е РАЗШИРЕНО СЪЗНАНИЕТО, знае за какво става въпрос и изведнъж да се набута отново в МАТЕРИЯТА. Къщата е материята. Или да вземе нещо от материята, мислейки, че материята ще го СПАСИ.
ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ КАКВО ДОКАЗВАТ? ЧЕ НИЩО МАТЕРИАЛНО НЕ МОЖЕ ДА СПАСИ ЧОВЕКА! – Това е моят пряк извод!
„… И който е на нива, да не се връща назад да вземе дрехата си“. И това е прекрасно. Знаете ли коя е нивата? Ами нивата това е Духовната нива. Ние сме влезли в Духовността и вече работим на нивата. Значи ние самите ПРОСВЕТЛЯВАМЕ останалите хора. Следователно трябва ли изведнъж да се връщаме назад да вземаме дрехата? Дрехата е материя. Вижте колко е просто тълкуването. Защото БОЖЕСТВЕНИТЕ НЕЩА СА ГЕНИАЛНО ПРОСТИ, СЪВЪРШЕНИ, всичко е ТОЧНО и са на една ръка разстояние от нас.
Ето, чета го и го тълкувам. Искам да дойде един Богослов, който е учил, има университетско образование. Казах на един, а той толкова подскочи… Сега ще ви кажа за облаците какво обяснение ми даде.
И звездите ще падат. – казват какво ще се случи и така нататък. – Голяма СКРЪБ. Слънцето ще потъмнее… Луната…“ Защото ще минем наистина ЕДИН ПОЯС. ЕДИН ПЕРИОД ТАКЪВ, ГАЛАКТИЧЕСКИЯ ЕКВАТОР и нещата ЩЕ СЕ ОБЪРНАТ, но това ще бъде все пак ЗА КРАТКО, ако нашето СЪЗНАНИЕ СЕ ИЗВИСИ. Това са вече, как да се каже, Космически Катаклизми, без които не може. Но стигаме до това.
„…Звездите ще падат от небето и СИЛИТЕ, които са на НЕБЕТО ще се РАЗКЛАТЯТ. Тогава ще видят ЧОВЕШКИЯ СИН идещ на облаци с ГОЛЯМА СИЛА И СЛАВА! И тогава ще изпрати Ангелите и ще съберат ИЗБРАНИТЕ МУ от четирите ветрища. От края на Земята до края на Небето“. Така! Викам на Богослова /завършил е Богословие в Софийския университет, има и в Търновския университет Богословие, нали и не говоря за Духовната академия/ и той казва така:
– Ами Георги, ама ти знаеш ли какво ще стане?
Викам:
– Ти вярваш ли, че Господ ще слезе на облаци и т.н. с Ангели..?
– А, това не е, това е за децата. – той е вече светнат – Ще дойде с летящи чинии. Идва с летящи чинии, огромни, големи, Избраните.. Качваме се на тях и заминаваме, всичко си е точно.
– Аха! И мислиш, че ще слезе Господ?
Той вика:
– Ами как! Ние ще ги водим тука. Летящите чинии.. ще слезе лично с летяща чиния.
– Аха! Да!

Сега ще ви кажа. „… И тогава ще видят ЧОВЕШКИЯ СИН, идещ на облаци с ГОЛЯМА СИЛА И СЛАВА!“
ЧОВЕШКИЯТ СИН Е НОВОТО СЪЗНАНИЕ! НОВОТО СЪЗНАНИЕ, КОЕТО ПРАВИ НОВИЯ СВЯТ! НОВОТО НЕБЕ И НОВАТА ЗЕМЯ ! РАЗБЕРЕТЕ МЕ
ЧОВЕШКИЯТ СИН Е СИМВОЛ! СЛИЗА СЪЗНАНИЕТО! ТОВА Е ХРИСТОВОТО СЪЗНАНИЕ! ХРИСТОВОТО СЪЗНАНИЕ Е СЪЗНАНИЕТО НА ЛЮБОВТА! Това Е!
ХРИСТОС слезе да ни научи на ЛЮБОВ! ДА ОБИЧАМЕ ВРАГОВЕТЕ СИ! После ми каза на мене: „Да ОБИЧАМЕ и ПРЕДАТЕЛИТЕ СИ! Да ОБИЧАМЕ зломишлениците. ВСИЧКИ! ВСИЧКИ!“ Човек поне, отначало поне да ги приеме, че са такива, нали. И ДА НЕ СЕ ОПИТВА ДА ГИ ОПРАВЯ! Защото като се ОПИТВА ДА ГИ ОПРАВИ, ТОЙ САМИЯ ЗАТЪВА В БЛАТОТО!!!
„… И ще събере ИЗБРАНИТЕ МУ от четирите ветрища. От края на Земята до края на Небето“. НОВОТО НЕБЕ – това иска да каже и НОВАТА ЗЕМЯ ! Те ще влязат в Новото Небе и Новата Земя – ИЗБРАНИТЕ МУ!
„… ИСТИНА ВИ КАЗВАМ! Това поколение няма да премине до кле не се СБЪДНЕ всичко това! Небето и Земята ще преминат, но Моите думи няма да преминат!“ И това е просто за тълкуване. Това поколение – той няма предвид едно поколение, каквото дядо поп има 20 – 25 години е едно поколение, 100 години – четири поколения или пет.
– Абе, дяда попе, ама ти говориш ли с Господа или не говориш?!?
ТОЙ говори за едно поколение, което е на хиляди години. Защото хората се ПРЕРАЖДАТ! Ама църквата не вярва в прераждането. Не вярва, ама тука, тука ЕТО ТОВА ДОКАЗВА.ТОЙ САМИЯ ГО КАЗВА! По-добър цитат за ПРЕРАЖДАНЕТО от това НЯМА!
– ЗАЩО?
– АМИ, ЗАЩОТО Е КАЗАЛ ТАКА: „Това поколение няма да премине!“.
Всичките, които са били по НЕГОВО време тогава 95%, ако не и повече проценти СА В МОМЕНТА ПРЕРОДЕНИ НА ЗЕМЯТА! Някои си спомнят, други не! Но като дойдат им казвам:
– Еди какво си прави по времето на ИСУС! Беше дори и на РАЗПЪВАНЕТО, беше когато ПИЛАТ го съдеше. Защо вика: „РАЗПНИ ГО!“? Еми сега, няма да ти е комфортно! Сега ЩЕ СЕ МЪЧИШ, ЩЕ ИМАШ БОЛЕСТИ, ЗАЩОТО ИМАШ ОНИЯ ГРЕХОВЕ! ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАЩАТ! Хайде! Добре вика за разбойниците: „Разпни ги!“, ами защо вика и за НЕГО? За да видиш как – казвам на един, който е от провинцията, тогава не е виждал РАЗПЪВАНЕ и му е мерак да ги види на кръста. Само е чул, че разпъват на кръста разбойници и т.н./ И вика: „Разпни го! Разпни го! Разпни го!, за да види повече народ как се разпъва.
Е!? СЕГА ТЕГЛИ! И ПИЩИ! АМА ДОБРЕ, ЧЕ МЕ ПОСЛУША КАКВО ДА ЧЕТЕ И КАКВИ РАЗКАЯНИЯ /да прави/. ДА СЕ ТРЪШКА ПРЕД ГОСПОДА! ДА МУ СЕ ПРОСТЯТ ГРЕХОВЕТЕ!
Викам:
– Така е!

Когато човек нещо прави да ощетява себе си, е ГРЕШКА, но когато други хора участват, особено голям колектив, е АБСОЛЮТЕН ГРЯХ!
Така, я да видим до края. „…НО ВЕЧЕ ВРЕМЕТО ДОЙДЕ!“ – с една дума ме разбрахте.

От тука още нещо съм отбелязал, обаче дали да ви го прочета се двоумя. Има послание на Апостол Павел към Коринтяните, заградил съм няколко пасажа за една-две минути ще ги прочета. Вижте какви интересни работи пише. По-голяма част са верни – абсолютно. Свети Апостол Павел – той наистина е бил посветен.

„Когато някой от вас има нещо против другиго, смее ли да се съди пред неправедните, а не пред Светиите?“
От къде сте сигурни, че целия екип, който е на ПРАВНАТА СИСТЕМА е ПРАВЕДЕН? Значи, в ПРАВНАТА  СИСТЕМА само ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРАВЕДНИ, Т.Е. СВЕТИИ. ОТ СВЕТИЯ НАГОРЕ. ТОЙ ИМА ПРАВО ДА СЪДИ. Никой друг НЯМА ПРАВО! Да посочиш с пръст или да му кажеш нещо укорително, да го огорчиш?! ТОВА Е САМАТА ИСТИНА! „… Или не знаете, че СВЕТИИТЕ ЩЕ СЪДЯТ СВЕТА. Ако прочие, вие ще съдите света, не сте ли достойни да съдите и най-малките му работи?“ Значи и най-малките му работи, и големите.
„… Не знаете ли, че ние не съдим Ангели, а колкото повече житейски работи!“ Щом един Светия, който стане на Земята, се издига над Ангелите, има право да ги съди. Това е голяма длъжност и голяма титла.
„… Но вие какво правите? Брат брата се съди и то пред невярващите!“. Значи, не се събират само тогавашните Апостоли и да си кажат, и да се съдят помежду си, а пред невярващите показват, че НЯМАТ ЕДИНЕНИЕ, НЯМАТ ЕДИНСТВО. Той в това ги упреква.
„… Даже преди всичко е голям недостатък у вас, дето имате тъжби помежду си, караници. Защо по-добре не оставате онеправдани? Защо по-добре да не бъдете ограбени? Напротив вие сами онеправдавате и ограбвате и ТО БРАТЯТА СИ?“

Знаете ли, открих някога едно просто НЕЩО, което ви го казвам и ако ГО ПРИЛОЖИТЕ, сигурно ЩЕ РАБОТИ! Когато съм ощетен, когато съм онеправдан, охулен, унизен, обиден и както и ще да го наречем, ВИНАГИ БЛАГОСЛАВЯМ другия човек. Тогава Господ моментално ми дава БЛАГА – минимум ЗДРАВЕ, БОГАТСТВО и ЩАСТИЕ!

Да! Аз съм го открил. Защо? Защото не съм отишъл САМ да се БОРЯ ПРОТИВ ТОВА! Сам да отида. А СЪМ ОСТАВИЛ ДА МЕ ЗАЩИТАВА Т О Й. И затова човек е по-добре да преглътне.

Оня ден /Силвина беше свидетелка/ нашия приятел, дето бяхме вечерта, разказа как един човек го е засякъл. И той вика: „Веднага ми минаха най-такива едни ХУБАВИ, Български ругатни през акъла обаче си помислих Георги какво щеше да направи? Еми, щеше да каже – ДА Е ЖИВ, ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН! Като си поех дълбоко въздух, ТОВА го казах, изведнъж се отпуснах и ми стана СВЕТЛО И ПРИЯТНО НА ДУШАТА. И вика: „Георги това е вторият път когато, ЗНАМ КАТО ТЕ ПОСЛУШАМ ДЕЙСТВА.
А той поне е бабаит такъв, як и луд, вика: „Един път един слиза от колата и гледам – на него му се бие и на мене ми се бие. На двамата ни се бие бе, искаме да се търкаляме. Чудесно, хубаво, прекрасно“ – аз знам, защото и аз съм го изпитал. Прости ми, Господи. – „Какво щеше да направи Георги, защото завивам без мигач, ама на един паркинг, ние караме с двадесет километра и оная кола е след мене. И оня спира, това беше точно преди Коледа, по – миналата година, отваря вратата и вика: „Абе, селянин, кой ти даде книжка на тебе? Може ли да си такъв голям простак бе, идиот бе, дивак бе, кой те пусна в тоя град бе?“ А аз съм спрял пред един блок и карам дъщеря ми на парти. Дъщерята само скочи и вика: „Тате, недей! Тате, недей! Тате, недей!“- Защото аз слизам от тая страна. Викам: сега му разказах играта, той не знае с кои си има работа. И оня върви към мене, виждам, и аз само си поех дъх и викам: „Георги какво щеше да направи?“- Щеше да му се извини с най-милата усмивка. Щеше да каже пет пъти, че е виновен. И аз викам: „Да бе приятелю, не дадох мигач, прощавай, аз съм виновния. Извинявай много! Така е, случват се тия работи /ама с кротък и мил глас/. Оня спря и ме гледа сега и аз викам: „Утре е празник. Хайде да си пожелаем да сме живи и здрави, добре да ние, радостни да го посрещаме, прощавай още веднъж. Сто пъти ти се извинявам, вярно е, каквото каза вярно е“. Той ме гледа една минута, като ненормален с паднало чене и след това се обърна, качи се на колата и си замина. И аз викам: „ЛЕЛЕ! КАК ДЕЙСТВА!“
Защото, той е очаквал точно да стане мелето, както и аз очаквах. Там щяхме да извъртиме асфалта между колите, на паркинга пред блока. Аз съм го правил много пъти и после ме боли тук таме, ама викам: „Ей, аз какви удари нанесох. Ей, много добре ми е, нали!“  Доволен си и ти. Доволен си, че си понесъл и ритници. Боли те ама и ти . Значи всичко е точно, прекрасно е!
Е, ДА! АМА, СИЛАТА НА ВОЛЯТА!
Тоя човек ми е приятел от няколко години, обаче го виждам как БЪРЗО РАСТЕ В ДУХА и го ПРИЛАГА!
Но ето какво:
„… Или не знаете, а напротив онеправдавате или ограбвате и не знаете, че неправедните няма да наследят БОЖИЕТО ЦАРСТВО.
Недейте се лъга – нито блудниците, нито идолопоклонниците, нито прелюбодейците, нито малакийците, нито мъжеложниците, нито крадците, нито сребролюбците, нито пияниците, нито хулителите, нито грабителите НЯМА ДА НАСЛЕДЯТ БОЖИЕТО ЦАРСТВО.“
Дадено е тука и е за сега. Знаете ли какво е наложница? Соломон е имал много жени и много наложници. Наложницата е – налага й се да прави любов със Соломон или с който е господаря. Това е наложница. И те са имали в Юдея по двадесет, по тридесет, по петдесет жени под ръка за наложници. А тука се казва, слушайте какво казва Апостол Павел: „Мъжеложниците“.
Сещате ли се какво е от противоположния пол – мъжеложници, един човек, който има такива наклонности, много обича собствения си пол. Тогава не са могли да се женят един за друг. Може – господарят има пари, разрешава се да има около него примерно двадесет, тридесет млади момчета, не млади момичета. Това е мъжеложник! Пише го тука. Не го казвам аз – Апостол Павел го казва. Споменава кои няма да наследят БОЖИЕТО ЦАРСТВО.

Така, остана още едно нещо, приготвил съм тука от книгата „ЗЛАТНИТЕ ЗАВЕТИ“ и съм си сложил бележки да ви прочета. Тук са много, но аз съм приготвил една десета от тях или 10%. Да ги прочетем. И някои от тях мисля, да ги тълкуваме. След това Силвина ще има думата и след това вече може да си подготвите въпроси. Нищо, че имахме едно леко забавяне, ама то беше съобразено с нещата. Не знам защо не ни дадоха по-рано да започнем. Има нещо. Вижте,
НЕБЕТО не прави нищо без смисъл и без значение.
Че дори тая книга ми е в дясната ръка – има някакъв смисъл и значение и аз я отварям с лявата.
Така, започвам да ви ги чета буквално от тука, защото те са стотици, не мога да ги запомня всичките, макар че много от тях помня.
Казват се духовни постулати, може да се каже, че са духовни мъдрости и за това са наречени завети, тъй като
ЗАВЕТЪТ, АКО ГО ИЗПЪЛНИШ – ВИЖДАШ, ЧЕ ДЕЙСТВА! ЗАВЕТЪТ Е ЗАКОН В ДЕЙСТВИЕ – КОСМИЧЕСКИ, ДУХОВЕН.

„Да се научим да се осланяме на ВСЕВИШНИЯ, ВСЕМОГЪЩИЯ, ВСЕЛЮБЯЩИЯ – Винаги и за Всичко!
Това е УРОК НОМЕР ЕДНО за земните жители! Нашият живот ще бъде достоен и честен , съобразен с ВЕЛИКИТЕ БОЖЕСТВЕНИ ПРИНЦИПИ – МИРА, СПРАВЕДЛИВОСТТА, ХАРМОНИЯТА, ЛЮБОВТА, МЪДРОСТТА, ИСТИНАТА, ВЯРАТА, НАДЕЖДАТА И ДОБРОТАТА. И да служим на ВЕЧНАТА СВЕТЛИНА – искрено, предано, безусловно и всеотдайно, докато свят светува!!!
Тоя постулат е уводния.

„И най-малкото поточе има Велика Мисия – пълни морето!“
Оня ден съм с двама, трима приятели на едно място и седи там едно момченце до нас, е момченце, мъж на средна възраст. И започваме да си говорим и той слуша какво говорим и после ми вика:
– Абе Георги, знаеш ли, че аз съм последната дупка на кавала, аз съм резервното колело на колата. Тука слушам хубави работи такива, не мога да разбера – аз съм никой“.
– Моето момче, не си никой, ти – викам – пълниш морето. Най-малкото поточе, че се стича, то се влива в по – големия поток. По – големия поток в реката, реката в по – голяма река. Най – голяма река, Дунава, Дунава в морето. А морето се влива в океана. ДА!
Следователно няма да се подценявате. И няма да мислите лошо за себе си. Гледате да бъдете честни, почтени и свестни хора. Каквото и да работите, с каквото и да се занимавате, АКО НАДГРАЖДАТЕ ВСЕКИ ДЕН ЗА ДУХА И ЗА ДОБРОТО, вие
 сте поточето, което има вода от извора си и пълни морето.
ЗА МЕНЕ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ дали е най-малкото поточе. МОЕТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ НАЙ-МАЛКОТО ПОТОЧЕ и към река ДУНАВ е ЕДНО И СЪЩО! НЕ МОЖЕ ДА МЕ ВПЕЧАТЛИ ГОЛЯМАТА ВОДА. Това е вода и това е вода. Това е ДУХ и онова е ДУХ. Това е цялата философия.

Така, след това също има един постулат:

„Птицата, когато лети, можеш да я убиеш, но не можеш да я уловиш!“
Какво иска да се каже с това? Птицата е нашият Дух, който е свободен. Да! Можеш да ни унищожиш физическото тяло, но не можеш да уловиш Духа.  Това е.

Продължаваме нататък, я да видя накъде? Няма да чета номерата на постулатите.
„СТРАДАНИЕТО Е СПРАВЕДЛИВАТА ЛЮБОВ!
МЪДРОСТТА Е ЩАСТЛИВАТА ЛЮБОВ!
САМОЖЕРТВАТА Е ВЕЛИКАТА ЛЮБОВ!“
Ако искате да го разтълкувам? Страданието е Справедливата Любов, защото получаваме точно онова, което сме заслужили. Всичко това ни се дава в името на БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ. И Страданието е вид Любов, защото човек най-бързо стига ЧРЕЗ СТРАДАНИЕТО ДО БОГА, а не чрез Щастието.
Мъдреците са мъдреци – това е Щастливата Любов. Мъдрецът всичко приема равно, добре. Седи си в колибата, там на хълма, където е. Идват при него, питат го. О! Живот, пей сърце! Той е щастлив. Това е Щастливата Любов.
А САМОЖЕРТВАТА, когато човек се жертва за всички останали, е ВЕЛИКАТА ЛЮБОВ!

„ВЕЧНОСТТА нито идва, нито си отива. Тя е просто НЕПРЕСЪХВАЩ ИЗВОР!“
Няма защо да го тълкуваме. Продължаваме по-нататък. Достигаме до:

„Какво е истинското здраве? ИСТИНСКОТО ЗДРАВЕ Е ДУХОВНО, ДУШЕВНО И ФИЗИЧЕСКО БЛАГОСЪСТОЯНИЕ НА ЧОВЕКА, А НЕ ЛИПСА НА БОЛЕСТ!“
Е, тука трябва малко да ви подскажа, за да го разтълкуваме, много малко трябва. Какво иска да се каже? Това СЪСТОЯНИЕ е Духовно, Душевно и Физическо, когато човек ГО ПРОУМЯВА. ТОЙ Е ОСЪЗНАТ ВЕЧЕ. Той не е СПЯЩ, защото хората са спящи. Те са НЕПРОБУДЕНИ. ДА. Когато ОСЪЗНАВАШ ТОВА, вече имаш Истинско Здраве. Другото е ЛИПСА на БОЛЕСТ. Един здрав, як мъж, отива копае цял ден. Вечерно време – две порции кебапчета, две бири, червено вино, ядене, пиене, щракане с пръсти. Идеално! Здрав е, да, здрав е като камък. Ама, това ли е ИСТИНСКОТО ЗДРАВЕ? НЕ, защото останалите състояния на Душата ги няма. Продължаваме нататък.

„И  най-малката звезда е слънце!“
Няма защо да го казвам. Тука го цитирах това:

„Какво по-хубаво от това СМЪРТ В ПОЛЕТ – казала птицата!“
Значи, трябва да цитирам Учителя. Учителят казва така: „Орачът трябва да умре на нивата, артистът – на сцената, морякът – в морето, летецът – в небето“.

„СЛЪНЦЕТО, СЪРЦЕТО И СЪВЕСТТА са ОБРАЗЕЦЪТ ЗА СЪВЪРШЕНСТВО НА ЗЕМЯТА. А това фактически е най-изявената проява на ВСЕЛЮБЯЩИЯ.“
Слънцето, Сърцето и Съвестта. Съвестта е дадена, само че трябва да я събудим. Това е! Но това е Образецът за Съвършенство, ако си слушаш Съвестта.
Сърцето работи, пак ви казвам – Молитва, Любов и Благодарност. Слънцето – Слънцето е най-безкористния дарител и Благотворител във Вселената. Нашата. Раздава всичките си лъчи и НИЩО не оставя за себе си. Значи не е егоист.

„Сечта на живите дървета прилича на РАБОТА, но всъщност е УБИЙСТВО.“
Това съм го изпитал. Бях много голям специалист с разни резачки. Още от тия съветските си бях донесъл, от великата Съветска страна, от крайния север, от Коми, но те бяха тежки и неудобни. После Husqwarna, не знам, Stihl…и т.н. – един милион има. И режех от начало с години, нищо ми нямаше. По едно време, отиваме да режем една хубава, букова гора. Всички дървченца на тридесет и пет – четиридесет години. Ей такива големи. Наредени като за изложба – прави, чудесни. Цял ден режем с един юнак, мой приятел. Обаче непрекъснато ме боли Слънчевия сплит. Викам: „Ядене, пиене – не знам – имам абсолютно здрав стомах. А то ме е свивало под лъжичката. Съвестта ме е биела непрекъснато, там има един звънец. Съвестта ми бие звънеца, обаче аз от простотия, т.е. от сън, не мога да разбера. Като отрежа десетина дървета и започва тук да боли. А дърветата ти говорят, те знаят.
Значи преди да отсечеш едно дърво… Аз имам случай с един орех в нашия двор. Вече знам за какво става въпрос – ще го сека. Бараката, къщата е до него, а той вече съхне. Първо отидох и казах на духа на ореха. Три дена или една седмица му казваш, потупваш го.
– Виж какво, намери си друго дърво младо, защото след три дена, след шест дена ще сечем ореха.
Освен това обещах на Господа, че ще посадя седем орехчета някъде. В планината ги садих, не обезателно в собствения си двор. Това е ЕГОИЗЪМ. Където и да е – за другите, в чужди дворове може да ги насадиш. И дъщеря ми, понеже е по-голям католик от мене, отиде и вика: „Сега за тоя хубав, голям орех – той беше стар, дядо ми го беше садил, ще отида в три църкви да запаля по три свещи“. За душата на ореха.
Значи, трябва да се употребяват наистина изсъхналите дървета. Тъй наречената санитарна сеч, защото човека може да реши тия работи, той е господар на всичко. Но поголовното изсичане, каквото се прави сега, а има толкова много материали други, не е добре. Макар, че всичко от природата се възстановява много бързо, но това е и за наша сметка, защото започва да ни тормози.

„Мъдрецът знае: И Бъдещето Отдавна е История.“
Следващият постулат е:

„Истинското Мъжество на Земята се състои в това – да те боли, но да не съжаляваш за нищо! Защото всичко е по Божията Воля. А ТЯ е най-доброто нещо за всеки, във всички случаи!“
Но това само може да го проумее мъдрец или който се е родил мъдрец, или е бил поне петнадесет години мъдрец. Да. Казва: „Така е!“. Обикновеният човек иска да бъде на неговото.

Преди две седмици почина най-добрия ми приятел от детството и като казвах на един млад юнак, той е тук. Викам:
– С него сме приятели шестдесет и една години.
– А?! Толкова много?
– Толкова много! Чисто, вярно, безкористно, прекрасно приятелство.
Не ми беше комфортно. Беше ми леко тъжно. Бог ме изпрати, десет дена преди да си отиде, да го видя. Просто ме накара, аз не си бях ходил до родния град две години. И нещо изведнъж ме подкара, не директно в прав текст, не ми го каза: „Върви, синко там.“ Той иначе, където трябва и се налага ми го казва, но това е мое лично нещо. Но не ме спира като отивам. Както и да е. Всичко е наред!
Говорих с него – след третия ден ми се разреши. Иначе след четиридесетия ден се дава, като мине панихидата, тогава вече, която и да е врачка, която говори с отвъдното, има право да говори. А едно време трябваше да мине една година и тогава вече и една селска ясновидка, обикновена, която вика духовете на умрелите, може да говори с всеки един, който е заминал в отвъдното. Това ви го казвам от технологията на магьосничеството малко, нали, хайде може да мине тука.

Следващият постулат е:
„И в ада има три велики и чудесни неща – Огънят, Приятелството и Любовта!“
Няма смисъл да го коментирам, то е ясно. Защото и в ада има приятели, има и огън, има и Любов. Мислите, че няма. Няма, ама има!

„Ятата не се съмняват и не се колебаят в своят път!“

„Мълчанието говори всички езици!“

„И целувката може да те прободе!“
Да, може. Помислете за това. Няма да ви улеснявам.

„И най-глухият винаги чува едно нещо – камбаната на Сърцето си!“

„МЪРЗЕЛЪТ се разделя на ТРИ категории – УМСТВЕН, СЪРДЕЧЕН И ФИЗИЧЕСКИ! СЪВКУПНИЯТ МЪРЗЕЛ се казва НЕВЕЖЕСТВО!“
Продължаваме нататък.

„Политикът МАНИПУЛИРА, Духовният Учител ОМАЙВА. Манипулацията винаги е КОРИСТНА, Омайването е БЕЗКОРИСТНО!“
Сега, само ще допълня нещо, няма толкова да тълкувам – то е ясно, че е така. Защото лично един, като ми чу словото, един политик /на голяма длъжност/ дойде да ме навива аз да стана член на неговата партия и да излизам на предизборните платформи.
– Брей, Георги, ти с това слово ще станеш милионер за един месец в Америка.
– Моето момче, сбърка, ще стана милиардер за един месец в Америка. Аз – викам – ако не мога да прилъжа 350 000 000 американци, какъв Духовен Просветител съм? Аз съм нищо.
Това е в кръга на шегата, нали ме разбирате. Говорим си с него в крайна сметка. И той вика:
– Не искаш ли?
– Не, не искам.
– Политиката е и пари.
– Знам, че е и пари. Как ще ме купиш с пари?
Манипулация какво е? Имаше манипулационна във всяко едно Здравно заведение. И в нашата Здравна служба имаше още като бяхме село, не бяхме град. Манипулационна. „Мани“ е ръка. „Пул“ – знаете ли какво е „пул“? „Пул“ са кръговете на таблата или куршум, който лети, той е пуля или е пулт за управление. Някой иска да те управлява, някой иска така да те омае в съзнанието, не омайване, а направо да те изманипулира или най-напред може и да те омае, после да те манипулира, за да станеш негов фен или не знам какво си, но ТОЙ да ИЗВЛИЧА от това ДИВИДЕНТИ. Аз ви омайвам сега, но не искам никакви дивиденти. Тия дивиденти са за вас. Ако СЛУШАТЕ, ЧЕТЕТЕ, ПРАВИТЕ – СТАВАТЕ по-добре! Ако не, пак е добре – НЕ СТАВАТЕ по-добре!

Ама тука има един постулат, където пише:
„В една траурна агенция зад креслото на шефа пише така:
Който, умре щастлив – добре. Който умре нещастен, пак добре“.
Нали ме разбирате! И ако прилагате – добре и ако не прилагате – пак добре, ама за някои.
Какво е ОМАЙВАНЕТО? Само това ще ви го кажа. Манипулацията вече е ясно, искат да те водят на пулта. На твоя пулт. ИСКАТ ДА ТИ ИЗЗЕМАТ ФУНКЦИИТЕ – НА УМА, НА СЪРЦЕТО, НА ВОЛЯТА, те да те КОМАНДВАТ, да те ЗОМБИРАТ, чисто и просто. Манипулация и Зомбиране е едно и също.
Омайването какво е? Ще ви кажа какво е омайването. Има ОМ. А знаете ли какво е АЙВА? Айва на тракийски е ДУША. ХАРМОНИЯ на ДУШАТА – това е Омайването. Ето, сега ви е добре, за това идвате тука. Ако не ви е добре, няма да идвате. Сега ме разбрахте вече.
Добре, продължаваме нататък, така. Само от време на време трябва нещо все пак да обяснявам. А ето и тоя постулат:

„ЛЮБОВТА е най-великият СВЕТИЯ!
МЪДРОСТТА е най -великият УЧИТЕЛ!
ИСТИНАТА е най-великият ЗАЩИТНИК!“
Тука следват някои, които са по-лесни за разумяване, т.е. за разбиране. 

„Не се ТРЕВОЖИ за пътя, ОСЛАНЯЙ се на БОГА, ТОЙ го познава по-добре от теб!“
Питаш ГО! Аз после ще кажа още нещо за това. Продължаваме нататък. А ето пак за огъня.

„ОГЪНЯТ е най-великата стихия във Вселената!
ЛЮБОВТА е ТОПЛИНАТА на огъня!
МЪДРОСТТА е СВЕТЛИНАТА на огъня!
ИСТИНАТА е СИЛАТА на огъня!“

„Една сутрин ще се събудим и ще разберем,
че ЦЪРКВАТА това сме НИЕ!
ДЯДА ПОП е ПРОБУДЕНОТО ни СЪЗНАНИЕ!
А ЗАПАЛЕНАТА СВЕЩ е СЪВЕСТТА НИ!
Това вече е КРЪЩЕНИЕТО с ДУХ и ИСТИНА!!!“
Както е казал Йоан Кръстител: „Аз ви кръщавам с вода. ОНЗИ, който идва след мене, ще ви кръщава с ДУХ и ИСТИНА.“ Дядо поп кръщава с вода. Значи църквата – това е храма, НАШЕТО ТЯЛО. ПРОБУДЕНОТО НИ СЪЗНАНИЕ, е онова, което трябва да ни говори – Духът. Запалената свещ е СЪВЕСТТА.
Така, продължаваме нататък. А! Ето тука пак нещо за Любовта, Мъдростта и Истината.

„ИСТИНАТА Е СИЛА!
МЪДРОСТТА Е СЛАВА!
ЛЮБОВТА Е ЖИВОТ!“
Да, доста има такива и те са интересни.

„Който ГОРИ в живота, НЕ УМИРА! УМИРА НЕЗАПАЛЕНИЯТ!“
Ти гориш всецяло в живота, ти няма да умреш. Докато хората те помнят – казва баба Ванга – и се сещат с добро за тебе, те продължават да надграждат. Те ти помагат да растеш горе и в Невидимите Светове. А незапаленият си стои на едно и също място. И за това има незапалени, които идват в тая Самсара, в това колело на живота, идват по хиляда пъти и още не може да им се запали Душата и Сърцето, ДА СЕ ОБЪРНАТ КЪМ ДРУГИТЕ. ЕГОИЗМЪТ продължава да работи у тях с пълна пара.

„БЕЗЛЮБИЕТО и ЛИЦЕМЕРНАТА ЛЮБОВ РАЖДАТ РОБСТВО.
САМО ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ РАЖДА СВОБОДА!“

„Не се грижи за утрешният ден, ТОЙ вече е създаден от БОГА
и ТВОЯТА РОЛЯ  в него е ОПРЕДЕЛЕНА.“
Всичко това е така и съм го разбрал, само човек трябва да изпълни ролята си. Не да се опитва нещо допълнително да направи или нещо по-малко. Затова на пентаграма на Учителя пише: „В ИЗПЪЛНЕНИЕТО ВОЛЯТА НА БОГА Е СИЛАТА НА ЧОВЕШКАТА ДУША.“ Същото, което е казано тука, с тия думи. „Не се грижи за утрешния ден, той вече е създаден от Бога и твоята роля в него е определена“. Тоест БОГ има воля за тебе.

„Ако нямаш ИСТИНСКИ МОРАЛ, НИКОГА няма да имаш ИСТИНСКО ЗДРАВЕ“.

„Всеки заслужава старата си участ. НОВАТА се изгражда само с НОВО СЪЗНАНИЕ. СЕГА И ВЕДНАГА“.
Даден ни е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГОЛЯМ БОНУС! Изключително голяма НАГРАДА. СЕГА АКО СЕ ПРОМЕНИМ, ВСИЧКО СТАРО СЕ ИЗЧИСТВА! Всичките кармични работи.
Защото щом аз видях и разбрах, и участвах в процеса на тоя юнак, който беше – военния. Стигнал чин капитан ли, майор ли? И на много места по света ходил на мисии, и каза:
– Аз съм убил, Георги, много хора по различни начини.
Бият се, да.
Три години са минали от тогава, когато ми слуша беседите. Тоя червен Молитвеник, аз не бях виждал, тоя новия молитвеник. Вика:
– Към тая нова година си го вземах. – сега сме септември.
Аз го видях преди два месеца, той беше изтъркан. Кориците му бяха чисто бели, нямаше ги.
– Всеки ден го чета толкова, колкото пъти мога. Пет, шест, седем, осем десет пъти. – Как живея? – Живея като цялата си пенсия /тя е голяма, военна/ и всичко, каквото изкарам /той е млад пенсионер/, всичко раздавам за благотворителност. Не знам дали на точните места ги давам? Нищо – едно кафе не пия. Живеем със заплатата на жена ми.
Викам:
– Господ ти е простил греха!
Той се разплака.
– Как така?
– Ами така!
– Добре, че слушам беседите ти, защото иначе мислех да се самоубия. Като виждам колко съм грешен и не знам как ще гледам хората в очите.
– Ти си бил военен. След това, като те изпратят – деветдесет процента от твоите грехове не са твои. Само десет. И ти си ги изплатил.

А, ето тука един много хубав постулат:
„Колкото повече врагове имаш, толкова си ПО-СИЛЕН!
Колкото повече предатели имаш, толкова си ПО-ВЕРЕН!
Да, чудесно е няма да ви го тълкувам

„И атеиста ВЯРВА в много ДУХОВНИ НЕЩА несъзнателно!“
Защото си мисли, че е атеист. Иначе без духовните неща, той просто не може да съществува.

„Най-голямата СМЕЛОСТ на Земята се казва ДОБЛЕСТ!
Тоест човек да е Честен, Чист, Верен и Истинен до БЛЯСЪК!“
Има и подлост, но има и ДОБЛЕСТ. Доблестта е Добродетел, а подлостта е един много голям порок. Да. Малко хора са доблестни. Доблестта е наистина изключителна Смелост. Има много смелчаци, има точно такива като мене – да си рискуваш живота, може би десетки пъти, да не кажа стотици от невежество, а не за това, че съм един чист, честен, почтен и свестен човек. Да, казвам го, ето. И на много хора като казвам истината за себе си те просто…а, вика: „Георги Изворски може да бъде нещо. Той нищо, той виж какъв е бил.“ ТОВА Е СТАРО!!!

ДА! Преди 30, 40 години живеех в Добруджа и там в нашето село много се говореше за иманярство. Там им викаха на иманярите малджии, може би е турска дума. И хайде да ме води даскала по история и по археология вика: „Ела ще те водя с мене да видиш там.“

Как ги познаваше не знам  – Тракийски гробове. Вика: „Ето тука ако копаем, че се види, че има гроб.“ – И понеже той беше един слабичък аз имах един мотоциклет, качваме се и в гората. Щурците пеят ама хубаво, една луна, прекрасно е, равнина, гора чудесно.

Аз отивах за приключението. Отивах за авантюрата. Тогава нямаше апарати, ако имаше апарати може би щяхме да измъкнем нещо.

Какъв е класическия / отклонявам се малко / Тракийски гроб? След като го изгорят тракиеца, поставят прахта му в една урна глинено гърне. След това глиненото гърне, изкопават един голям трап два, около два метра и половина минимум. Долу слагат много съчки и слагат гърнето и го палят втори път. Започва да гори. След това отгоре го затрупват с пръст, след това камъни, всеки път вадех около кубик камъни, такива големи. След камъните вече един пласт около 50, 60 см.. Който е разкопавал такива гробове знае.
И искаме да извадим едно гърне поне цяло, ама то като се натиска и изгаря не може. И понеже някой от селото казва: „А, аз съм намирал вътре сребърни монети разни.“
На богаташите в прахта им слагат такива накити, работи любими вещи, ама някои изгарят, някой остават примерно. Може да се разтопи метала, може и да остане.
Е, нищо не можахме да изкараме. Аз и това ми беше временно тая авантюра, но учителят казваше така: „Георги с тебе не ме е страх да ходя, да иманярствам, защото ти не си алчен. Ти идваш заради приключението през нощта в гората да сме, а не заради това, че ще извадим нещо. Но ако ходя с другите иманяри, ако извадим нещо те ще ми видят веднага сметката. Това е.

Продължаваме нататък. А! Ето това е хубаво.
„ИСТИНСКИЯ ДУХОВЕН ЧОВЕК НЕ СЕ ОТЧАЙВА, НЕ СЕ СЪРДИ, НЕ СЕ ОБИЖДА, НЕ СЕ ОПРАВДАВА, НЕ ТЪРСИ ПРАВАТА СИ. НЕ СЕ СЪМНЯВА И НЕ СЕ КОЛЕБАЕ! ТОЙ МЪЛЧАЛИВО И ДОСТОЙНО НОСИ РАНИТЕ СИ И ВЪРВИ КЪМ ВЪРХА! А ТОЗИ ВРЪХ Е ВОЛЯТА НА ВСЕЛЮБЯЩИЯ!“

„Всичко може да се опорочи, но ПОРОЧНОСТТА НЕ Е нито БЕЗКРАЙНА, нито БЕЗГРАНИЧНА!“
Така, още малко останаха една трета, може би по-малко.

„ДОБРОТО ДЕЛО, КОЛКОТО И ДА Е МАЛКО, ВИНАГИ Е ВЕЛИКО!“

ВИНАГИ ЗА ВСИЧКО ЩОМ СМЕ БЛАГОДАРНИ… /ВКЛЮЧИТЕЛНО И ЗА СТРАДАНИЯТА, И ЗА НЕВОЛИТЕ В ЖИВОТА, И ЗА НЕКОМФОРТНОСТИТЕ, НЕ САМО ЗА ХУБАВИТЕ НЕЩА/… „ВИНАГИ ЗА ВСИЧКО ЩОМ СМЕ БЛАГОДАРНИ, ВИНАГИ И ВЪВ ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕМ БЛАГОСЛОВЕНИ!“ Това също съм го проверил.

ТИЯ ЗАВЕТИ ЗАТОВА СА ЗАВЕТИ, ЗАЩОТО СА ПРОВЕРЕНИ МЪДРОСТИ!!! Иначе, ако ви казват мъдрост, ама тя не е проверена на практика?!

„СЛЪНЦЕТО НЯМА СЯНКА!!!“

„СВЕТКАВИЦАТА Е КРАТКА, НО ОСВЕТЯВА ВСИЧКО! ОТ ХОРИЗОНТ ДО ХОРИЗОНТ!“

Ето и тоя постулат ще го прочита.
„Няма нищо по-лесно от това да огорчиш, унизиш, охулиш, оклеветиш, подиграеш, ощетиш и изнудиш човека. Дори да го поробиш физически или духовно и даже да го убиеш. И НЯМА ВЪВ ВСЕЛЕНАТА НИЩО ПО-ТЕЖКО ОТ ТОВА ДА ИЗТЪРПИШ КАРМИЧНАТА СИ ПРИСЪДА ЗА ТИЯ ДЕЯНИЯ!!!“

„Забравиш ли истинските си приятели, забравил си Бога!“
Истинските, разбира се, защото има неистински, малко фалшиви приятели, затова човек трябва да има Дар на Различаването.

„ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ НЯМА ДЪНО, НЯМА КОТВА, НЯМА БРЯГ!“

„Изворът не се съмнява и не се колебае! Той дава!“ И на мене ми беше казано
ДАВАНЕ! ДАВАНЕ! ДАВАНЕ! СЛУЖЕНЕ! СЛУЖЕНЕ! СЛУЖЕНЕ!
СЛУЖЕНЕ! СЛУЖЕНЕ! СЛУЖЕНЕ! ДАВАНЕ! ДАВАНЕ! ДАВАНЕ!
Чисто и просто попитах за какво съм изпратен на Земята. Вижте, Бог казва само с едно изречение – една дефиниция.

Знаете ли какво е БОЖЕСТВЕНОТО ПРОСВЕТЛЕНИЕ? Сега ще ви го кажа, мислех накрая да го казвам, но пак ще кажа нещо, няколко заключителни думи.
БОЖЕСТВЕНОТО ПРОСВЕТЛЕНИЕ – ТОВА Е ВЕЛИКАТА ЧОВЕЧНОСТ!!!
Досега като ви говорих само СЕРАФИМ, героят от разказа на Йордан Йовков е проявил Велика Човечност! ТОЙ Е ИЗЯВИЛ БОЖЕСТВЕНОТО ПРОСВЕТЛЕНИЕ НА ДЕЛО!!!

„Нищо не търси извън себе си освен ЧЕСТЕН, ВЕРЕН И ДОСТОЕН ПРИЯТЕЛ. Ще го намериш, ако ТИ самият си ТАКЪВ!!!“ Иначе винаги ще имаш „менте“ приятели.

„Вчерашният  ден се казва ПОУКА, Днешният ден се казва ДЕЛО, Утрешният Мечта!“

„Не се ОТЧАЙВАЙТЕ, всички ЗАТЪМНЕНИЯ имат НАЧАЛО и КРАЙ!“ Това иска да каже за всички неволи в живота.

„Когато си тръгва от Земята, ПРОСВЕТЛЕНАТА ДУША иска да я изпратят само три неща: СЛЪНЧЕВО НЕБЕ, СЛАВЕЕВИ ПЕСНИ И РАЗЦЪФНАЛА РОЗА! Слънчевото небе е Духът на ВСЕЛЮБЯЩИЯ! Славеевите песни са Приятелите! Разцъфналата Роза е Любимия Човек!“ Дай Боже такъв късмет всеки му. Като си заминаваме от тая планета.

„СМИСЪЛЪТ НА ЖИВОТА Е ДА ГО ОСМИСЛИМ. Осмислянето става с ДОБРИ ДЕЛА, колкото и малки да са те. ТОВА Е ЯДРОТО НА ЯДРОТО НА ДУХОВНОСТТА!“

„Лавата изстива бавно, но СИГУРНО.“

„Разгневения човек никога не е прав.“ Щом човек го виждате, че е разгневен, по-добре спрете се занимавате с него.

„Нашият МОРАЛ е нашият пропуск за бъдещето.“

Още две, три ще прочета и тука има един по-дълъг постулат.

„Всяко противоречие вътре в самия човек, рано или късно се превръща в болест.“

„И за ЖИВИТЕ, и за МЪРТВИТЕ или добро, или Нищо!“

„Докато дървото е живо и сянката му е жива!“

„Никакъв порой не може да отнесе Звездите, дори и ТЕ да са слезли на Земята. Докосне ли се до която и да е от тях, той просто ще се изпари.“ И за това може да се мисли.

„Важното е да ПОБЕДИШ ПРЕДИ битката. След нея няма победители и победени. Има загинали и оцелели.“

„ВЕЧНИТЕ неща никога не заспиват. ПРЕХОДНОТО спи и умира.“

„И щастието, и мъката на човек имат един и същи ДОМ – ДУШАТА!“

И стигнахме до предпоследния постулат. Това се отнася за всички нас включително и за мене. И за мнозина от вас сигурно. И за мнозина в България и по света.
„Всеки, който се занимава с Духовно Просветителство, Духовно Учителство, Духовно Лечителство, Духовно пророчество и т.н. Духовни Неща си играе с ОГЪНЯ!!! Опасна е играта с Огъня!!! Защото, ако не си дорасъл да ГО владееш, а в ръката си имаш кибрит, запалка, свещ или главня, можеш да запалиш Такъв Голям Пожар, че в него да ИЗГОРЯТ много Души! Но със сигурност ще изгориш и самият ти!
СЛОВОТО Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ, НАЙ-ПРЕКРАСНИЯТ, НАЙ-ДОБРИЯТ И НАЙ-ОПАСНИЯТ ОГЪН ВЪВ ВСЕЛЕНАТА! На децата обаче не е разрешено да си играят с Огъня! На Земните жители Също!
С кой огън? С НЕБЕСНИЯ!
За да ти дадат Кибрита на Небесния Огън, първо трябва да имаш Небесен Ръководител. И когато извървиш Пътя на Обучение в Небесната Школа и си вземеш ИЗПИТИТЕ, тогава имаш право да Палиш ОГЪН в СЪРЦАТА на ХОРАТА! НО НАЙ-НАПРЕД ТРЯБВА ДА ЗАПАЛИШ СВОЕТО СЪРЦЕ И ТО ДА СВЕТИ ЯРКО И ДА ТОПЛИ СИЛНО ВСИЧКИ СЪРЦА ОКОЛО НЕГО! ТА ДОРИ И ДА ИЗГОРИ ДО КРАЙ!!!
Не се безпокой, че ще изгубиш вечността!!! ВСЕЛЮБЯЩИЯ ще ГО възкреси заради твоята САМОЖЕРТВА!!!
ДА ВНИМАВАМЕ В ТОВА ДЕЛО! ДА ВНИМАВАМЕ! ДА ВНИМАВАМЕ!
Ето казвам ВИ го ТРИ ПЪТИ! Да внимаваме с ОГЪНЯ!!!
Първо с ЧОВЕШКИЯ!
Второ с АНГЕЛСКИЯ!
Трето с БОЖЕСТВЕНИЯ!

СЛАВА ТЕБЕ, ГОСПОДИ! Сега накратко да направим обобщение.
Ще ви кажа коя е ДЕФИНИЦИЯТА на СПАСЕНИЕТО, Формулата на Спасението или МАНИФЕСТЪТ.
Този свят е чудесно и съвършено място за живеене. Но сега е една огромна БОЛНИЦА. Човечеството е ПАЦИЕНТЪТ. Нашата Задача, на всичките ПРОБУДЕНИ, ОСЪЗНАТИ, ПРОСВЕТЛЕНИ ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА, Е ДА ГО ОЗДРАВИМ!
– КОГА?
– ВЕДНАГА!
– КАК?
– С ПРОСВЕЩЕНИЕ, ПОСВЕЩЕНИЕ, ПРОСВЕТЛЕНИЕ. За да можем не само ФИЗИЧЕСКИ ДА ОЦЕЛЕЕМ, А И ДА БЪДЕМ ЗДРАВИ, БОГАТИ И ЩАСТЛИВИ на тая Планета!
– На какво да го УЧИМ и да го ВЪЗПИТАВАМЕ? До сега говорихме за това.
– НА ЛЮБОВ! НА ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ! НЕ на оная, овехтялата, остарялата, увяхващата, ЕГОИСТИЧНА ЧОВЕШКА ЛЮБОВ!
НОВОТО ИСКА НОВА ЛЮБОВ! И ТЯ Е: ДА СЕ ОБИЧАМЕ ВСИЧКИ И ДА ОБИЧАМЕ ВСИЧКИ ПО РАВНО! БЛИЖНИТЕ СИ, ПРИЯТЕЛИТЕ СИ, ЗЛОМИШЛЕНИЦИТЕ, ДУШМАНИТЕ, НЕНАВИСТНИЦИТЕ, ВРАГОВЕТЕ И ПРЕДАТЕЛИТЕ!
ДА! БЕЗ ТАЯ ОБИЧ – НЕ МОЖЕМ ДА МРЪДНЕМ И МИЛИМЕТЪР НАПРЕД!
Знаете ли, че човек наистина, когато започва ДА ИЗЛЪЧВА ЛЮБОВ, се случват най-прекрасни неща?
НО КАК НИЕ да изразим към ВСЕЛЮБЯЩИЯ, ВСЕМЪДРИЯ И ВСЕИСТИННИЯ ОБИЧТА СИ? По какъв начин?
ПЪТЯТ Е САМО ЕДИН И АБСОЛЮТЕН – Като се обръщаме към ВЕЛИКАТА БЕЗУСЛОВНА БОЖЕСТВЕНА ЛЮБОВ, винаги и навсякъде ЗА ПОМОЩ, ПОДКРЕПА И НАПЪТСТВИЕ. И това да не е случайно, от време на време. ДА Е ВСЕКИ ДЕН И АКО СЕ НАЛОЖИ ВСЕКИ МИГ! И да се обръщаме с една ИСКРЕНА и СЪРДЕЧНА МОЛИТВА. НО ТЯ ДА НЕ Е ПРАЗНА МОЛИТВА. А ДА Е ПОДПЛЪТЕНА ВИНАГИ И ВСЯКОГА С НАИСТИНА ЕДНИ ДОБРИ, ПОЛЕЗНИ, ДОСТОЙНИ, ЧОВЕЧНИ ДЕЛА! НИЩО ДРУГО! НИЩО ПОВЕЧЕ! НО И НИЩО ПО-МАЛКО!

Някога Апостол Павел каза: „НЕПРЕСТАННО СЕ МОЛЕТЕ, ЗА ВСИЧКО БЛАГОДАРЕТЕ, ДУХЪТ НЕ УГАСВАЙТЕ!“
Нашата МОЛИТВА е нашата ВЯРА и НАДЕЖДА!
Нашата БЛАГОДАРНОСТ е нашата ЛЮБОВ!
А нашият ДУХ – ТОВА СА нашите ДЕЛА!
И те трябва винаги да бъдат пълни с ВСЕЛЕНСКИТЕ ДОБРОДЕТЕЛИ!
С ЛЮБОВ, МЪДРОСТ, ИСТИНА, СПРАВЕДЛИВОСТ, МИР, ХАРМОНИЯ, ПРИЯТЕЛСТВО, БРАТСТВО, РАЗБИРАТЕЛСТВО, КОНСЕНСУС! ДА!
Тогава вече ТОВА Е ДИФИНИЦИЯТА И ФОРМУЛАТА НА СПАСЕНИЕТО! Или, на кратко казано, това е МАНИФЕСТ НА СПАСЕНИЕТО!!! НИЩО ДРУГО И НИЩО ПОВЕЧЕ!!!

БЛАГОДАРЯ ОТ ВАШЕ ИМЕ И ОТ МОЕ ИМЕ НА ВСЕВИШНИЯ, ВСЕЛЮБЯЩИЯ, ВСЕМОГЪЩИЯ, ВСЕМЪДРИЯ, ВСЕИСТИННИЯ!
„КОЙ Е ТОЙ?“ – ще ми попитате. Ще ви кажа.
ТОВА Е ВСЕЛЕНСКИЯТ РАЗУМ!
ТОВА Е БОЖЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ!
ВСЕМИРНОТО СЪЗНАНИЕ!
ХРИСТОВОТО СЪЗНАНИЕ!
ТОВА Е ПОДАТЕЛЯТ НА СВЕТЛИНАТА, ЛЮБОВТА, ЖИВОТЪТ И ВСИЧКИ БЛАГА!

БЛАГОДАРЯ ТИ, ГОСПОДИ! БЛАГОДАРИМ ТИ!
БЛАГОДАРЯ ВИ СЪРДЕЧНИ ПРИЯТЕЛИ, ЧЕ ГЛЕДАТЕ ТОЗИ СВЯТ И ГО ВИЖДТЕ!
ЧЕ СЛУШАТЕ ТОЗИ СВЯТ И ГО ЧУВАТЕ!
ЗНАЧИ СТЕ ПРОБУДЕНИ!
ВИНАГИ СЪМ СЪС ВСИЧКИ ВАС И С ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС СЕГА И ВЪВ ВЕЧНОСТТА!
ПОКЛОН!
БЛАГОДАРЯ ВИ!

Силви имаш думата.

СИЛВИНА:
– Нещо много ми се доплака, ако може след малко да започна.

ГЕОРГИ:
Слава Тебе, Господи, че си ни събрал заедно. Слава Тебе, че ни водиш ЗАЕДНО, ВКУПОМ, ЕДИННИ ПО ПЪТЯ НА ЛЮБОВТА, СВЕТЛИНАТА И ЖИВОТА! Сам ХРИСТОС казва: АЗ СЪМ ПЪТЯТ И ИСТИНАТА, И ЖИВОТА!
ВСИЧКИ, КОИТО СМЕ ТУКА, А И МНОГО ДРУГИ ВЪРВИМ ПО ТОЯ ПЪТ! ДРУГ ПЪТ НЯМА!!! ТОВА Е ИСТИНСКИЯ!!!
ДА! ВСИЧКИ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ПО НЯКАКВО ПОСЛАНИЕ! БЛАГОДАРЯ ТИ, ГОСПОДИ!!!
На яве и на сън, от приятел, от близък, от далечен, от случаен. Вслушайте се. Да! И когато Бог иска да ОТВОРИ вратите на СЪРЦЕТО ВИ и да влезе, не МУ ги ЗАТВАРЯЙТЕ! ПУСНЕТЕ ГО! Това е моя ЗАВЕТ и съвет към вас. Защото иначе ТОЙ ще влезе, НО ЩЕ РАЗБИЕ ВСИЧКО, А е болезнено, както при МЕНЕ! Благодаря ви!

СИЛВИНА:
Аз ще се опитам да ПРОСВЕТЛЯ за това какво наистина специфично се случва с човека в различните фази на ДУХОВНОТО МУ ПРОБУЖДАНЕ! И какво всъщност означава ПРОСВЕТЛЕНИЕТО!
Георги току що ви показа какво е СВЕТИЙСТВОТО. Георги има СЪЗНАНИЕ на СВЕТИЯ, това наистина е така. При него, разбира се, процесът не е напълно завършил на Светийството, но това е човек със съзнание на Светия и с тоя поклон той отново го показа. И това просто невероятно много ме докосна. Не знам каква Любов пак премина, какво беше.

ПРОСВЕТЛЕНИЕТО – когато човек израстне до него, ТО ГО ПРОМЕНЯ наистина ДО ДЪНО! И тоя човек, вече не е СЪЩИЯ ЧОВЕК!
Не са много хората в историята на Земята, да говорим за историята на Бялата Раса, които са стигнали до това ниво. Може би са /аз ги бях гледала/ около хиляда човека, хиляда и няколко човека, които са стигнали до тая степен. Като ТО се случва по различни начини.

При Христос, ако си спомняте, Той прекарва ТОЧНО 42 ДНИ в Пустинята! И това е етапът в неговото развитие. Защото, дори най-великата Душа, най-великият Дух, когато дойде на земята, той също минава през някаква еволюция, някакво развитие и минава стъпките…
Между другото, Него го връщат дори много по-назад от един обикновен човек. Той /неслучайно казват/ работи с Бездната, пречиства Бездната. Той слиза до Ада, т.е. този Дух минава през едно много голямо Страдание и минава през стъпки, които обикновения човек няма как да мине през тях. Той просто няма тая сила. И така, при Него в продължение на 42 дни, докато той е в Пустинята – върви този процес. Тези 6 седмици.

При някои хора, понеже опитах се да видя някой някъде описал ли е, какво всъщност се случва по време на ПРОСВЕТЛЕНИЕТО!
Да кажем ОШО говори за това как ИЗВЕДНЪЖ ЕДНА СВЕТЛИНА и ЕДНА НЕВЕРОЯТНА ЕНЕРГИЯ ПРЕМИНАВА ПРЕЗ НЕГО. Това е /аз го наричам/ внезапно или много силно. То не завършва там обаче. ТО ЗАПОЧВА ТАМ, обаче чрез един МНОГО СИЛЕН ИМПУЛС, който преминава, една МНОГО СИЛНА ЕНЕРГИЯ, която преминава през този човек. Тоест това е едно СИЛНО, МОМЕНТНО ИЗЖИВЯВАНЕ!
Учителят дава хубаво сравнение. Искам да опиша как той описва за ПРОСВЕТЛЕНИЕТО на Толстой. И казва така Учителят: „Не мислете, че болестите са нещо излишно в Живота на човека. Чрез болестите си човек добива ценни качества в себе си.“ Толстой разправя, че СЛЕД ВСЯКО БОЛЕДУВАНЕ СЪЗНАНИЕТО МУ СЕ РАЗШИРЯВАЛО и той придобивал нещо НОВО. Всяко боледуване било свързано с красиви преживявания. Ако не беше преминал през тези болезнени състояния, Толстой не би дошъл до това ПРОСВЕТЛЕНИЕ на СЪЗНАНИЕТО СИ!
Горе-долу, един такъв процес върви и в момента с много от НАС. Реално с всички Аватари /ще говоря за това доста подробно/ върви един такъв постепенен процес. Да кажем, при Георги е бил както при Ошо, един много силен процес при първия импулс. След това, разбира се, с течение на години по време на отшелничеството му, Светлината го е пълнила и пълнила, и пълнила. Но първият импулс е толкова силен, че буквално Георги, както го описва, цялото му тяло е подскачало нагоре, не знам с колко сантиметра.. много, много силна енергия, силна вибрация.

Сега ще си позволя да се цитирам от едно Интервю за Мъдростта, защото реално ПРОСВЕТЛЕНИЕТО е процес на МЪДРОСТТА. Имахме интервю за Мъдростта и там споменах няколко неща. Много концентрирано е казано, затова искам да го прочета. Как съм го казала тогава?!? Е, казала съм го, сега просто ще го прочета.
„ПРОСВЕТЛЕНИЕТО се нарича също ПРОБУЖДАНЕ НА МЪДРОСТТА!
МЪДРОСТТА се свързва със СВЕТЛИНАТА, защото това е функция на разумността на човека.
Когато си минал през ЛЮБОВТА, СВЪРЗАЛ СИ СЕ С ИЗВОРА НА ЛЮБОВТА и имаш достатъчно СИЛА, която тази ТЪКАН на ТВОРЕНИЕТО ти дава!ВИДЕЛИНАТА, МЪДРОСТТА, НЕБЕСНИЯ ОГЪН щом проникне изцяло в човека – носи ПРОСВЕТЛЕНИЕ!“
И в това интервю говорих, че всъщност НАИСТИНА ЛЮБОВТА Е ТЪКАНТА НА ТВОРЕНИЕТО, но МЪДРОСТТА е която ТВОРИ! ТЯ използва ТАЗИ ТЪКАН за да СЪЗИДАВА! При МЪДРОСТТА работи СЪЗИДАТЕЛНИЯ процес чрез СВЕТЛИНАТА!

ЕДИН ОГЪН, не знам, усещате ли напоследък ОГЪНЯ. ТОЙ всеки ден се засилва, расте, расте, телата горят. Всичко препуска, много силен, много силна енергия.
Така, стигаме до това, което мисля, че ще ви бъде полезно:

СТЕПЕНИТЕ за ОДУХОТВОРЯВАНЕ и ИЗРАСТВАНЕ на СЪЗНАНИЕТО!
ВСИЧКИ ТЕЗИ СТЕПЕНИ, БЕЗ ИЗПИТИ И СТРАДАНИЕ, мога да ви уверя, че няма как човек да ги мине. Просто НЕБЕТО НИЩО НЕ ДАВА ДАРОМ! Трябва да си минеш всичко от А до Я, за да можеш да минеш на следващото ниво.

ПЪРВАТА СТЕПЕН се нарича ПРОБУЖДАНЕ на СЪЗНАНИЕТО.
Наскоро нашата котка Белинда, мина през това ПРОБУЖДАНЕ. Както и много други животинки с които върви Божествено Лечение. За което много съм работила. Наистина животинското съзнание също израства. При тях няма да има следваща степен обаче.
Какво е ПРОБУЖДАНЕТО?
ТОВА Е ЕДНО ДОКОСВАНЕ ДО СЪЗНАНИЕТО ТИ ОТ ДУХОВНИЯТ ТИ ВОДАЧ! ДУХОВНИЯТ ТИ ВОДАЧ просто ти докосва СЪЗНАНИЕТО. ТОВА Е ПРОБУЖДАНЕТО!
След ПРОБУЖДАНЕТО се надявам нашата котка да спре да ловува, защото това за мен е много важно. Защото толкова съм се молила за нея, тая карма да и се ПРОСТИ и ВЯРВАМ, че за това нещо Бог ще й помогне както и на всички същества, животинчета, с които работи, така че те повече да не убиват.

Но при тях не протича следващата фаза, която е ПРОСВЕЩЕНИЕТО! Това е вече фаза, която се дава на човека.
В МОМЕНТА МНОГО ХОРА СЕ ПРОБУЖДАТ! Души от пета раса – в момента за тях върви ПРОБУЖДАНЕ и много СВЕТЛИ ДУХОВЕ СЕ ВСЕЛИХА, за да подпомагат точно този процес на ПРОБУЖДАНЕ!
Така че тези хора до вчера са си живели един, как да кажа, Непробуден живот, правили са си каквото правят – на работа, семейството, уикендите еди-къде си, без да се замислят за много неща. Смятайки, че това е живота, нали. След ПРОБУЖДАНЕТО човек започва да се замисля, от време на време да си казва: „Това така ли трябва да е, не трябва ли да е така? Дали беше правилно, дали не беше?“ Когато мине тая фаза започва ПРОСВЕЩЕНИЕТО!
Какво на практика представлява? Всичко това е РАБОТА СЪС СЪЗНАНИЕТО. ДУХЪТ преди всичко работи със СЪЗНАНИЕТО на съществата. Разбира се, при СВЕТИИТЕ този процес върви във ВСИЧКИТЕ ЧАСТИ НА ОРГАНИЗМА МУ. Накрая ще говоря за това. Но при повечето хора върви във СЪЗНАНИЕТО! За тия етапи за които говоря.
НА НИВО ПРОСВЕЩЕНИЕ СТАВА ЕДНО РАЗШИРЯВАНЕ НА СЪЗНАНИЕТО на човека, което се съпътства от едно събиране на информация. При човека започва да идва правилната информация за различни, интересни неща! ТОЙ ВЕЧЕ НЕ Е НЕВЕЖ! Когато си невеж, на ниво НЕПРОБУДЕНОСТ, там как да кажа, там ти се прощава! Но ти тук започваш да чуваш! СЛУЧАЙНО ти попада някаква лекция на някакъв човек, който говори ето такива неща както днес си говорим. При което започва една подготовка за неговото СЪЗНАНИЕ и ТО БУКВАЛНО ЗАПОЧВА ДА СЕ РАЗШИРЯВА!

СЪЗНАНИЕТО, ДУХА И ДУШАТА – аз съм говорила за това – ТОВА СА ТРИТЕ НАЙ – ВАЖНИ СТРУКТУРИ. Как да ги нарека? ТОВА, което ВСЪЩНОСТ Е ЧОВЕКА! Като най-важно от ТЯХ е СЪЗНАНИЕТО! ЗАТОВА БОЖИЕТО СЛОВО Е ТОЛКОВА ВАЖНО, ЗАЩОТО РЕАЛНО ТО ПРОМЕНЯ СЪЗНАНИЕТО. Там са семенцата.
Всъщност промени ли се СЪЗНАНИЕТО, при тоя човек започват промени – ако има физически неща, да се подобряват, болести да се лекуват, ако има други неудачи в живота – започват да му се разрешават и т.н.. Всичко започва от там. И така, когато това съзнание започне да расте, човека все повече информация. Чува, има някакви ЗАВЕТИ, говорят хората за някакви неща, аз до сега така съм живял, пък то не било май правилно. Значи информацията започва да стига до него.

СЛЕДВАЩАТА СТЕПЕН се нарича ПОСВЕТЕНОСТ!
КОЙ Е ПОСВЕТЕНИЯТ ЧОВЕК? Реално човек може да има няколко посвещения. Първо това е важно да кажа!
ПЪРВОТО ПОСВЕЩЕНИЕ на човека го прави ДУХЪТ от който ТОЙ Е ЧАСТ! Примерно, ако аз съм Дух на Архангел, този Архангел идва, сега дали идва не знам, може би не идва, нали те работят с човека, някои дори не идват в Материалната Вселена. Най-висшите Духове, те си работят от Божествения Свят, но чрез тяхната мисъл те се докосват до човека и в случая този Архангел, да кажем, ако аз съм такава Душа, съм част от този Дух, съм като една малка сондичка, която е дошла тук на земята, докато това, което наричаме МОНАДА или този ГОЛЯМ ДУХ – ТОЙ е горе в БОЖЕСТВЕНИЯ или в АНГЕЛСКИЯ СВЯТ, зависи от каква йерархия съм аз.
Ако първият път ТОЙ само е докоснал, тоест той е изпратил една фина енергия, която лекичко само е ДОКОСНАЛА СЪЗНАНИЕТО ни, НА НИВО ПОСВЕТЕНОСТ ТОЙ ВКАРВА ВЕЧЕ ЕНЕРГИЯ В СЪРЦЕТО!!!
СЪЗНАНИЕТО, ДУХЪТ И ДУШАТА – ТЕХНИТЕ ПРААТОМИ се намират В СЪРЦЕТО на човека! Затова Исус казва: „Сине мой, дай ми сърцето си!“
Това са едни много дълги епати, това са години. Това не е един процес, да кажеш: „ХОП! Станах! Дойде! Падна ябълката!“ или не знам какво стана. За да стигнеш до това ниво, трябва да си същество от доста висока еволюция. Иначе си е един доста дълъг път.
Така, та на това ниво ПОСВЕТЕНОСТ ДУХЪТ ВКАРВА ЕНЕРГИЯ в съзнанието, може и в други структури на организма, може да е в Духа, в Душата и в телата. ТОЙ ВКАРВА ТЪКАНТА НА СЪЗИДАНИЕТО, това което казах. ТОВА Е ЛЮБОВТА! ТОЙ ВКАРВА ЕНЕРГИЯ ОТ СЪРЦЕТО СИ!!! ИЗЛЪЧВА ЕНЕРГИЯ ОТ СЪРЦЕТО СИ. Може да е като мисъл, но наистина идва от сърцето му и това е ПОСВЕЩЕНИЕТО!!!
Зависи човека колко е, как да кажа, какви са били делата му до този момент и каква му е кармата и въобще цялостния му път. Той може да има няколко ПОСВЕЩЕНИЯ.
Да кажем, ПЪРВИЯТ е ВОДАЧЪТ ТИ, ЛИЧНО. Това от което ТИ СИ ЧАСТ! ТОЙ вкарва енергия в теб! След това обикновено е Дух от По-Висока Йерархия. Колкото ПО-ВИСШ ДУХ ТИ ПРАВИ ПОСВЕЩЕНИЕ, ТОЛКОВА ДАРБИТЕ ТИ РАСТАТ, ЗАЩОТО ТИ НОСИШ ВЕЧЕ една, то още не е искра, то е една частица от ЕДНО ВЕЛИКО СЪЩЕСТВО. ТО РАБОТИ ЧРЕЗ ТЕБ НА ЗЕМЯТА!
На тая фаза ПОСВЕТЕНОСТ ПРОДЪЛЖАВА И РАЗШИРЯВАНЕТО НА СЪЗНАНИЕТО.

Следващата фаза се нарича ПРАВЕДНОСТ.
Тая фаза я минахме преди няколко дни! И аз съм безкрайно щастлива наистина, че я преминахме, защото на това ниво на ЧОВЕКА СЕ ЗАНУЛЯВА КАРМАТА!!! Каквито тъмнини е носил в него, вече са пречистени. ВСИЧКО МУ Е ОПРОСТЕНО! И ТОЗИ ЧОВЕК МОЖЕМ ДА ГО НАРЕЧЕМ ПРАВЕДЕН ЧОВЕК!
Да кажем за душите от Ангелските Йерархии – целият път свършва дотук. Те нататък не продължават обикновено, просто още не са дораснали за следващите степени. За съществата от Ангелските Йерархии пътя свършва до ПРАВЕДНОСТ. Което е нещо само по себе си ИЗКЛЮЧИТЕЛНО! Защото наистина хората /работила съм с какви ли не, има много тежки неща/ и тая КАРМА – ТЯ си се изявява в живота, даваме ли си, не си ли даваме сметка! Това е един ОГРОМЕН ШАНС ЗА ТАЗИ ДУША да продължи напред. Най-малкото – да излезе от Самсарата и да си се завърне у дома. Тоест, тая частичка, която сме ние, се завръща след смъртта /обикновено става това Горе/ при МОНАДАТА. Дето казват: „връща се при БОГА“. НЕ, ПРИ БОГА НЕ СЕ ВРЪЩАМЕ. НИЕ СЕ ВРЪЩАМЕ ТАМ, ОТКЪДЕТО СМЕ ИЗЛЕЗЛИ. Нали ние сме частички, говоря за АВАТАРИТЕ. Човешките Души нямат Водач Горе. Просто те още не са си изработили тези неща.
Така! Та това е ПРАВЕДНОСТ. Понеже това завърши наскоро, ми се иска да ви разкажа за процесите, които следваха след тая фаза. Не знам дали вие нещо усетихте последната една седмица, но наистина се чувства една лекота и може би при много от вас много неща, които преди не са вървели, са започнали да се подобряват. Не знам дали все още това се е изявило, но фазата за която работихме и до днес Е СВОБОДАТА. Защото едно е да ти дадат ПРАВЕДНОСТ, ДА СЕ ПРЕЧИСТИ ЦЯЛАТА ТЪМНИНА У ЧОВЕКА! Но човек ПРИВЛИЧАЙКИ ЧРЕЗ ГРЕХОВЕТЕ СИ ТЪМНИНА ТОЙ СИ ПРАВИ ЕДНИ ВЕРИГИ! И СВАЛЯНЕТО НА ТИЯ ВЕРИГИ ГИ ПРАВЯТ ВЕЧЕ ДУХОВЕТЕ НА ИСТИНАТА! Заради това УЧИТЕЛЯ казва: „ИСТИНАТА ЩЕ ВИ НАПРАВИ СВОБОДНИ!“
Но ДУХОВЕТЕ НА ИСТИНАТА, как да ви кажа, са малко като ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ. Минал си през какви ли не неща и накрая ТЕ СВАЛЯТ ВЕРИГИТЕ! Тоест неща които не са ти вървели, ограничен ти е там пътя, буквално аз съм ГИ виждала, нали това са си ЕНЕРГИЙНИ НИШКИ, някои изглеждат. Други буквално изглеждат като ОКОВИ, ВЕРИГИ. Тоест неща които ОГРАНИЧАВАТ човека поради КАРМАТА МУ.

КОГАТО И ТОВА ПАДНЕ, СЕ СЛУЧВА ВЕЧЕ НОВОРАЖДАНЕТО! Това е следващата много, много важна фаза, която започна преди четири дена, с едни торти, които ни донесоха. Шегувах се с една жена. Тя пита:
– Кога ви е Рожденият Ден с Георги?
Ние с него имаме на една и съща дата Рожден Ден. И аз някак си съзнанието ми изключва и казвам:
– Другата седмица. А – казвам, това пък защо го казах? – Аз знам, че ние сме родени през май месец.
Тя казва:
– Как така другата седмица? Вие не бяхте ли през май месец?
– Щом го казах, значи има значение. Я да видя кога е НОВОРАЖДАНЕТО, защото го очаквах това нещо.
И се оказа наистина, че на тоя ден Е НЕЩОТО!
Тя каза:
– Аз ще ви донеса торта!
И така се появиха и тези торти специални.
КАКВО Е НОВОРАЖДАНЕТО?
ДУХЪТ или множеството СВЕТЛИ ДУХОВЕ, които са направили ПОСВЕЩЕНИЕТО на човека и преди това са направили на предишните фази за ПОБУЖДАНЕ, за ПОСВЕЩЕНИЕ, защото ТЕ те водят!
Ти си мислиш, че ей така СЛУЧАЙНО ти попадна тая информация в интернет. Няма такова нещо, няма СЛУЧАЙНО. Просто някак си НЕВЕРОЯТНО Е НАРЕДЕНО. СЪВЪРШЕНО Е НАРЕДЕНО, така че до човека, който е достигнал съответното нещо, то да дойде до него. Та на нивото НОВОРАЖДАНЕ ДУХЪТ ПАЛИ ИСКРИЧКА. БУКВАЛНО Е КАТО ЕДНА МАЛКА ИСКРИЧКА В СЪЗНАНИЕТО. АКО СА МНОЖЕСТВО НОВОРАЖДАНИЯ т.е. множество ДУХОВЕ работят при теб, това са множество малки ИСКРИЧКИ, които започват да ИСКРЯТ в СЪРЦЕТО ТИ или в СЪЗНАНИЕТО ТИ!

И тази ИСКРИЧКА, когато започне да расте ТОВА Е ВЕЧЕ ПРОЦЕСЪТ НА ПРОСВЕТЛЕНИЕ, което за мен със всички КОННИЦИ ЗАПОЧВА ДНЕС!
Като казвам всички конници, това са НАЙ – ВИСШИТЕ ДУХОВЕ ОТ ХРИСТОВО СЪЗНАНИЕ. ОТ СРЕДНАТА МУ ЧАСТ. ХРИСТОВО СЪЗНАНИЕ СЕ РАЗДЕЛЯ НА ТРИ ЧАСТИ! ПРЕДВЕРИЕ или  НАЙ – ВЪНШНА ЧАСТ! СРЕДНА ЧАСТ, КОЕТО Е ЕЛОХИМНИЯ СВЯТ! ЯДРО, КЪДЕТО СА ЗЕЛОХИМИТЕ, КОИТО СА АПОСТОЛИТЕ НА ХРИСТА И САМИЯТ ТОЙ! Нали Най-Висшите Духове от Средната част – ЕДИН ОТ ВЕЛИКИТЕ ЕЛОХИМИ, КОЙТО И ВОДИ ПРОЦЕСА и всички останали ОТ ТОВА НИВО СА КОННИЦИТЕ! И с тези хора започва всъщност ЕДИН ПРОЦЕС НА МЪДРОСТТА! Тази ИСКРИЧКА, която вече е запалена с НОВОРАЖДАНЕТО започва да РАСТЕ и да става все по – голяма ЗВЕЗДИЧКА И все по – голямо СЛЪНЦЕ!
При СВЕТИЯТА има множество такива СЛЪНЦА, които са се СЛЕЛИ В ЕДНО! ЦЯЛОТО МУ СЪЗНАНИЕ СТАВА СВЕТЛИНА!

СЪВЪРШЕНСТВОТО е следващата фаза, те са общо осем. При която проверявах, там все още няма опит, не мога да кажа, нали, но 88% от не само съзнанието, ОТ ЦЯЛОТО СЪЩЕСТВО НА ТОЗИ ЧОВЕК Е ВЕЧЕ СВЕТЛИНА! ТОЙ Е ПРОПИТ ОТ МЪДРОСТТА! ПРИ СВЕТИЙСТВОТО ТЕЗИ ПРОЦЕНТИ СТАВАТ 100%.
Най-последно започва да се пълни СВЕТЛИНА във физическото тяло. То е някак си най-инертно. Затова и при много хора, с които съм работила МНОГО НЕЩА СЕ ПРОМЕНЯТ, ТЕ ДОРИ НЕ СИ ДАВАТ СМЕТКА, КОЛКО МНОГО СА СЕ ПРОМЕНИЛИ, но понеже ФИЗИЧЕСКОТО ТЯЛО е ПОСЛЕДНАТА ИНСТАНЦИЯ, там най-последно работи Духа, то е най свързано с Материята, Духа работи първо с фини нива, дори са непознаваеми за хората.
Същото е и с ПРОСВЕТЛЕНИЕТО, ТО там започва ПОСЛЕДНО! Като си има също степени. Първо се пълнят със СВЕТЛИНА – обикновените клетки, дето Георги ги нарича – РЕДНИЦИ. РЕДНИЦИТЕ първо те се изпълват и най – последни се изпълват ГЕНЕРАЛИТЕ. ГЕНЕРАЛИ у човека можем да кажем, че това са – НАЙ-ПЪРВИТЕ КЛЕТКИ, които са излезнали у човека. Там, където казваме клетката се дели, след оплождането и т.н., тези НАЙ-ПЪРВИ КЛЕТКИ остават КЪДЕ? Остават В СЪРЦЕТО, В УМА И ВЪВ ВСИЧКИ ЖЛЕЗИ С ВЪТРЕШНА СЕКРЕЦИЯ. ТАМ СЕ НАМИРАТ ГЕНЕРАЛИТЕ! Когато ГЕНЕРАЛИТЕ ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ПЪЛНЯТ СЪС СВЕТЛИНА, е тука вече можем да говорим НАИСТИНА ЗА СВЕТИЙСТВО!!!

До МЕН Е ЕДИН НЕВЕРОЯТЕН ПРИМЕР, ЕДИН ОГРОМЕН ШАНС, ЕДНА ОГРОМНА СИЛА, КОЯТО МЕ ТЕГЛИ НАГОРЕ! И ПРОСТО НЯМА КАК ДА НЕ ВЪРВИШ НАГОРЕ, въпреки, че понякога е доста трудно, трябва да ви кажа. И си е свързано с доста ИЗПИТАНИЯ.
Наблюдавала съм Георги, как примерно го каца комар или оса и ТОЙ, седи и го гледа и казва: „Да, моето момче, напий си се, хапни си, да ти е сладко, хапни си спокойно.“ И ми го дадоха точно това като пример, защото се пораждаха в мен въпросите за тези СТЕПЕНИ, които сега ви ги разказвам.
Каква е разликата? Какво е характерното? И ми го показаха чрез един такъв пример.
Излизам аз навън да поливам цветята, знаете, че ние живеем на село. И ме кацат комарчета, това беше точно като мина нивото ПРАВЕДНОСТ. Няма кармична причина, която да ме кара аз да искам да убия комара. Просто бях изненадана и шокирана от себе си, защото по принцип на мен това ми е карма. Да ви кажа, моята карма в преражданията назад е свързана с убийство на комари, на насекоми и съм имала и някакъв страх от тия същества.
Не знам дали последно време преодолявахте страхове, дали отново са ви поставяли в ситуации в които сте се страхували. При мен се получи нещо такова, тоя период, с комари, с оси и т.н. и аз посегнах да го убия, НО НЕ ГО УБИХ. Обаче си казвам УАУ?! И ми казват така:
ПРОБУДЕНИЯТ няма да се замисли, перка комара и не му дреме, това е положението. Тоя комар е кръвопиец, той си заслужава това, защото прави лоши неща на човека.
ПРОСВЕТЕНИЯТ, дето малко е чел, някъде е чел, че има карма, има нещо и си казва: „Май не беше много добре. Нищо, голяма работа.
ПОСВЕТЕНИЯТ започва да има угризения общо взето си казва; „Е, защо го убих тоя комар, защо постъпих така? Не беше добре.“ –
както и аз на ниво ПРАВЕДНОСТ – уж съм праведен, пък за малко да му видя сметката и т.н. до СВЕТИЯТА – това, което казах: просто го оставя, гледа си го.
И изобщо си казвах: „Гледай, какво нещо – ГЕОРГИ НАИСТИНА Е СЪС СЪЗНАНИЕ НА СВЕТИЯ.“

Искам да кажа три думи за книгата, защото за мен тази КНИГА, това е последната книга на Георги, от която той чете ЗАВЕТИТЕ е изключителна. Снощи си я сложих под възглавницата, да ми даде малко Просветление, че още не бях си структурирала какво ще говоря. Малко нещо да ми помогнат, да потече информация, да знам утре за какво да говоря. Обаче не мога да заспя. То такъв огън, такава сила. „О, не! – викам – книгата я махам от възглавницата, защото просто не мога да заспя!“. Беше станало почти два часа като се сетих за това.
И така –  НАИСТИНА ТАЯ КНИГА ЗА МЕН СИМВОЛИЗИРА БОЖЕСТВЕНОТО ПРОСВЕТЛЕНИЕ!

1631016293
ПРОСТО ИСКАМ ДА ОБЪРНА ВНИМАНИЕ ВЪРХУ СИМВОЛИТЕ! Сърце и едно друго Сърце, БОЖЕСТВЕНОТО СЪРЦЕ  от което СЕ ВЛИВА СВЕТЛИНА в ЧОВЕШКОТО СЪРЦЕ! Като човешкото Сърце има ТРИ НЕЩА. Нали всичко е по ТРИ – ЛЮБОВ, МЪДРОСТ и ИСТИНА! И точно това са нещата.
КНИГА, книгата е МЪДРОСТТА! Разбира се и това е СЪЗНАНИЕТО!  ПРОЦЕСИТЕ, които протичат в СЪЗНАНИЕТО!
ДЪРВОТО е ДУШАТА и ЛЮБОВТА!
СЛЪНЦЕТО е ИСТИНАТА и ДУХА на ЧОВЕКА!

Самото създаване на тая КНИГА беше НЕВЕРОЯТЕ ТВОРЧЕСКИ ПРОЦЕС! Хората, които участваха, РАДИНКА, която създаде илюстрацията. Детайл по детайл, най-странното е, че докато ТЯ РИСУВАШЕ, В МЕН ПРОТИЧАХА ТИЯ ПРОЦЕСИ, с Дървото, с ВСИЧКО! Изцяло вървеше тоя ПРИНЦИП – КАКВОТО ДОЛУ, ТОВА И ГОРЕ! КОЕТО ВЪРВИ при ПОСВЕТЕНИТЕ. И така ден след ден, ден след ден си вървяха процесите и подготовките за днешният ден нали, който, съответно и ТАЯ КНИГА СЕ ПОЯВЯВА НА БЯЛ СВЯТ.
Имаме лимитирани бройки, още не сме я издали официално, но имаме бройки, така че който иска може да си я вземе. Предполагам от началото на септември ли казахме, сигурно вече ще я има и във сайта, ако печатницата се справи навреме.
Така че наистина дръжте си я около вас тая КНИГА! ГОЛЯМА СВЕТЛИНА Е!

Така, какво друго? Аз казах, че в ИСТОРИЯТА на БЯЛАТА РАСА ДО СЕГА  е имало около хиляда ПРОСВЕТЛЕНИ, около триста СЪВЪРШЕНИ и около петдесет СВЕТИИ. Сега казахме КОННИЦИТЕ са тези, това са ЧЕТИРИ ПЪТИ ПО 144 000. ТЕ НЕ СА 144 000 както казва ЙОАН. ТЕ СА ЧЕТИРИ ПЪТИ ПО 144 000 за всяка Йерархия, защото ВСЕКИ ЕДИН от четирите КОННИЦИ!
БЕЛИЯТ се следва от една армия от 144 000 човека.
ЧЕРВЕНИЯТ –  Михаила, който е най-Висшият Дух на Михаилите има също една /казваме армия/ не знам дали е правилно, Йоан в ОТКРОВЕНИЕ използва тоя, нали ги нарича така. Може да се каже и така, защото реално ние воюваме и със злото по един невидим начин, защото ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС ПРЕОДОЛЯВА ТЪМНИНАТА В СЕБЕ СИ ПЪРВО, а след това най вероятно и в така, помагайки и на близките. В тоя смисъл може да се каже, че сме войни.
Съответно БЛЕДИЯТ КОННИК, който е най – Висшият Дух на Смъртта, който да ви кажа все още не е почнал да работи. Започне ли да работи ТОЗИ ДУХ на Земята, Наистина НЕЩАТА ще бъдат СЕРИОЗНИ.
Нали, сега уж Корона вирус, това –  онова РЕАЛНО СИ ВЪРВЯТ ЕДНИ КАРМИЧНИ ПРОЦЕСИ и така. И кого пропуснах? Бледия, ЧЕРНИЯ?!
ЧЕРНИЯТ, най-Главния, ГОСПОДАР на КАРМАТА, също с неговите… Такъв Висш Дух не идва сам.
ТОВА СА ЧЕТИРИТЕ НАЙ .ВИСШИ ДУХОВЕ НА ХРИСТОВО СЪЗНАНИЕ от средната част.
НЕ ГОВОРЯ ЗА ЗЕЛОХИМНИЯТ СВЯТ, където са ХРИСТОС и АПОСТОЛИТЕ, те реално са същества, които може да се каже, че в Материалната Вселена едва ли пак някога ще се въплътят, С това слизане което са имали тогава и ВСИЧКИ СТРАДАНИЯ И ИЗПИТАНИЯ които са имали тогава. Просто са минали вече през тая опитност и в тоя смисъл дето казват ще дойде Христос – не е точно така както каза и Георги!

И тука има едно нещо от Михаил Иванов, ми се иска да го прочета накрая.
– Ето защо говорим за Царството Божие и ПРАВДАТА Негова, защото когато Царството Божие дойде на Земята, всички създания ВСЕ ОЩЕ НЯМА ДА БЪДАТ В СЪСТОЯНИЕ на ПРОСВЕТЛЕНИЕ, които да им позволява да приемат в себе си Закона на Любовта.
Да дори Царството Божие да дойде на Земята, НЕ СИ ВЪОБРАЗЯВАЙТЕ, ЧЕ ВСИЧКИ ХОРА ЩЕ БЪДАТ ПРЕОБРАЗЕНИ! САМО НАЙ – ДОСТОЙНИТЕ, НАЙ – МЪДРИТЕ, НАЙ – БЛАГИТЕ ЩЕ ВЪДВОРЯТ ЦАРСТВОТО БОЖИЕ, А ПСТАНАЛИТЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПРИЕМАТ АВТОРИТЕТА НА ТЕЗИ НАЙ – ДОСТОЙНИ!!!
МАТЕРИЯТА ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОДЧИНИ НА ДУХА! И ТОВА, ТОВА СЕ СЛУЧВА ПО ПРИНЦИП.
Разбира се, с голяма съпротива, защото пак казвам процесите в Материята вървят най – бавно. Тя е най – тромава, най – трудно податлива на как да кажа на въздействие, но в крайна сметка, това е нещото което накратко маркирах. Може би след като излезне лекцията, прочетете го пак. Това за мен е ЕСЕНЦИАЛНО, нали това обяснение за ИЗРАСТВАНЕ НА СЪЗНАНИЕ и ПРОСВЕТЛЕНИЕ, защото няма, не е така обяснено какво е.
ТОВА Е ПРЕЖИВЯНО, казвам ви , аз не чета книги. Нямам време аз съм постоянно в Процеси за които се моля, с хора с които съм в лични срещи. Дори ми е забранено да чета книги. Както и снощи, казвам: „Господи да прочета от някъде утре имам лекция, нещо, нали някаква информация, така като опорна точка за нещо.
– Не, цялата информация е в тебе.
И аз съм убедена, че опита на човека е МЪДРОСТТА нали, ТОВА ПРОВЕРЕНО ЗНАНИЕ. Защото много неща така си ги знаем, чули сме тук – таме, обаче когато премине като твоя опитност ти вече, по друг начин.
Първо ТИ СИ ПРЕОБРАЗЕН ЧОВЕК! Абсолютно нямаш нищо общо с това което е било.
И така с БОЖЕСТВЕНОТО ПРОСВЕТЛЕНИЕ, това разбира се ще бъдат месеци, най – вероятно, които ще върви този процес. Но, така или иначе днес е НАЧАЛОТО и е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО, ЧЕ СЕ СЛУЧВА с хората, които са най – заслужили на Земята.

За мене някак си  беше важно да не е твърде дълга лекцията за да има време за въпроси и отговори. Което след последната среща в Пловдив се уверихме, че това е може би най-ценното от срещата ни. За целта ще има един микрофон за хората които имат въпрос, ще трябва да дойдат до микрофона, за да го зададат, за да го чуем всички.

НО МОЕТО ПОСЛАНИЕ ЗА ФИНАЛ Е: НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ МАТЕРИЯТА ДА ВИ ВОДИ! ДУХЪТ, КАКТО /КАЗВА ГЕОРГИ/ КОМАНДВА МАТЕРИЯТА! НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ХОРА, КОИТО ЗНАЯТ ПО-МАЛКО ОТ ВАС, КОИТО СА ПРЕЖИВЕЛИ ПО-МАЛКО ОТ ВАС, ТЕ ДА ОПРЕДЕЛЯТ БИТИЕТО ВИ.
Отдавна с една приятелка сме си говорили, казвам:НИЕ ТРЯБВА ДА СМЕ ИЗЛЪЧВАТЕЛИ, не до сега както все пречистваме /РАЗНИ НЕЩА/ и СТРАДАХМЕ от какви ли не ЧУЖДИ НЕГАТИВИ, които се преработваха, просто ДОЙДЕ ВРЕМЕ ВЕЧЕ НИЕ ДА ИЗЛЪЧВАМЕ – разбирате ли? Това ИЗЛЪЧВАНЕ НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС – ЙОАН го описва много интересно, казва: „И от устата на избраните излизаше един огън.“ ОГЪН –  това е СЛОВОТО! Всеки един там където говори, разказва, обяснява, може да си говорите за най – тривиални, обикновени неща, обаче Духът сее семенца чрез вас. Духът е великия сеяч.

Някой ако има, който да се престраши за въпрос? Благодаря.

Въпрос от публиката:
– Благодаря за емоциите, които породихте в мен. Попадала съм на информация, че има млади и стари души, ако това е истината. Бихте ли споделили каква е разликата между тях?

СИЛВИНА:
Да, много хора си мислят, че това колко прераждания си имал определя възрастта на Душата ти. Не броя на преражданията ти /аз ги наричам кармичен цикъл/ определят това. В тоя кармичен цикъл съм срещала души, примерно във второ прераждане, обаче човекът е дух на Престол, да кажем. Той е част от дух на Престол. За да израснеш до Дух на Престол до средната част на Христово Съзнание, ти си Една Душа, Един Дух, който е  имал милиарди прераждания, милиарди опитности в цялата Вселена, разбирате ли?
Докато човешките Души, те имат 1000, 2000, 3000. Максимум 3000. Работила съм с Адам и Ева, те имат 3000 прераждания. Това са Души от Първа Раса /са били тогава/, сега са от Пета Раса, разбира се вече израснали. Имат 3000 прераждания. Старият Дух или Старата Душа /за мен е правилно да се каже Старият Дух/, може да има милиарди прераждания.
Това са Съществата от Високите Йерархии и не броя на преражданията определя това. Георги има едно прераждане, Единственото, но това не значи, че ТОЙ е млада Душа, Дори напротив, просто сега трупа опитност.
Както Христос в тоя Кармичен Цикъл /може би преди това да е слизал, но в тоя кармичен цикъл, ако можем така да го наречем/ за Него това е Едно Единствено Прераждане. Както Учителя – Един Път. Такива Велики Духове, Те не се Прераждат много, защото това изразходва Колосална Енергия. Колосална, Космическа Енергия. Огромна подготовка, за която работят много Същества, за да може един такъв Дух да слезе.
Първо смаляването му, за да дойде той на Земята. Знаете ли той през колко станции минава, където някак си полето му се намалява и се смалява? Енергията му. Примерно, задължително минава през Слънцето. Първо минава през Централното Слънце, там има, да кажем, едно прераждане. След това минава през Галактическото, след това през нашето, след това може и да те изпратят на някоя планета, и накрая вече те пращат на Земята при Души, които също са подготвени във всичките си прераждания. Това не са случайни Души, които приемат такава Душа. Общо взето, да.

Въпрос от публиката:
Аз съм много провокирана от всичко, което чух. Имам чувството, че тази лекция е точно за мен. Влязохме и чак тогава стартирахте, точно след една минута и наистина малко ми е странно, защото аз имам много Духовни преживявания и не знам дали тук е момента да кажа някои от тях или може би лична консултация, но все пак искам да питам – Как може да разбереш кой ти говори и дали това, което ти казва е от добрите Сили, Светлите Сили или от Тъмните Сили? Защото при мен явно върви някакъв такъв процес на трансформация, за който вие говорихте преди малко, някакво ниво и това е нещо, което смятам, че трябва много овладяно да се работи с него.

СИЛВИНА:
Много важно, да! Но това е един процес. То е един процес. Дори подвеждането /в изкушение/ за човек е полезно. В това съм се убедила.

Неслучайно съществува Тъмната Сила. Значи човек трябва да мине и през изпитания.

На тях това им е работата – да те подведат малко, да те вкарат тук-таме, встрани от магистралата, за да си минеш през изпитите. Това е един процес наистина.
Как да ги разпознаеш? Има една песен – ЧЕРНО И БЯЛО В НАС СЕ ПРЕПЛИТАТ…. И така, наистина е така с човека и това е голямото богатство на Земята, че ние се срещаме и с едното, и с другото. Защото горе е само Светлото, а тук Душата минава и през Тъмното, и тука е голямата и опитност. Но в един момент, когато израсне, тя почва да ги различава.

Първо посоката: Тъмната Сила говори някак си странично, когато говори БОГ е една вълничка, която като мисъл идва отгоре. Наистина вълничка отгоре, право във фонтанелата я усещаш тая мисъл. Другото е че при много хора, които са ЛЪЖЕПРОРОЦИТЕ – ТЪМНИНАТА се представя за СВЕТЛА СИЛА.
ТОЙ КАЗВА: „НА МЕМ МИ ГОВОРИ ОТЕЦ.“ НЯМА ТАКОВА НЕЩО, ОТЕЦ И НА ГЕОРГИ НЕ ГОВОРИ! НЯМА.
За да направиш връзка с ОТЦА, трябва да си ХРИСТОС. Аз не познавам друг Христос, освен този който Е бил. И това са Лъжепророците. Там са ГОЛЕМИТЕ ИЗПИТАНИЯ ЗА ЕГОТО на тия хора, които ДОРИ НЯМАТ ДАРБИ, ТЕХНИТЕ ДАРБИ СА.. Върху тях е проектиран ТЪМЕН ДУХ, който говори. И реално тия дарби не са дарбите на човека, а са дарбите на тая Тъмна Сила и когато твърде много човек започне да..
ЗА МЕН НАЙ-ВАЖНО Е СМИРЕНИЕТО. Каквото и да ти говорят… По едно време и на мен ми казваха, че съм … велики неща. За да те изпитат –  СМИРЕНИЕТО. ТОВА Е ГОЛЯМ ИЗПИТ
!

Question:
– Какво например?

СИЛВИНА:
Например, че съм МАРИЯ МАГДАЛИНА – такива неща! Да.

Question:
– Възможно ли е да ми казват, че съм ангел и че ангели са се вселили в мен?

СИЛВИНА:
– Това е напълно реално. Ти си част от Светъл Дух, просто давам примери, за да стане ясно.
СМИРЕНИЕТО, просто СМИРЕНИЕТО е КЛЮЧЪТ да преминеш през ТЪМНИНАТА и ТЯ да НЕ може да те ДОСТИГНЕ!
Започнеш ли да си въобразяваш твърде много, ТАЯ СИЛА ВЕЧЕ ТЕ ВЛАДЕЕ! И започва все по-често ТЯ да се включва и ТЯ да ти говори и СВЕТЛАТА СИЛА се ОТДРЪПВА от човека. Общо взето това е нещото.

Въпрос от публиката:
– Благодарим за това, че сте тук, че ви има, че сме заедно с вас. Благодарим от сърце. Ако може да се върнем на тема Материята. Георги говори за Тракийците. Вие знаете и за много други племена и преди нас, много отдавна, че когато приключи земният път, те биват изгаряни. Той каза –  Тракиецът изгаря веднъж, гърнето в което се полага – втори път. Какво е вашето тълкуване в нашите размирни времена и толкова често настъпващи загуби на хора покрай нас за погребението и за кремацията? Ако можете да споделите няколко думи за това как се отнася това към Душата?

СИЛВИНА:
Георги има едно Интервю за Мъдростта, за Живота и Смъртта и там имаше такъв въпрос и той го обясни доста подробно. 

ГЕОРГИ:
Вижте какво, казал съм го не веднъж, може би кремацията сега вече върви при всички, защото сме с извисено съзнание. За елементарния човек кремацията не е добра.
Преди хиляди години – две, пет не е била добра. Макар, че Траките, понеже са били определени за Коренна Раса, която с Бялата Раса ще прави Арийската Раса на Земята, затова са ги изгаряли преди пет или десет хиляди години. Било е добре.
За Човешкото Съзнание Извисено е добре кремацията. За Нисшето Съзнание не е добре.
Значи, човешкото тяло е Менделеевата система, взето от земята – отива си в земята. Това е кремацията, значи сега може, зависи кой до къде е стигнал, щом го изгарят, значи е нормално. Така би следвало да бъде.
Но най-добре е наистина тялото да се положи в земята. Тялото даже се е полагало не в земята, а се е полагало от Евреите и от други религии или в пещери, или в камери. Камерата е била иззидана, дори и в България се прави, аз съм виждал, гроб, който е циментиран целия, като водоем. Вътре слагат ковчега с човека, затрупват го отгоре и край. Така по-бавно и по-сигурно става разлагането. В земята става много бързо. Не знам защо го правят и аз не го знам това, но щом така са го направили има някакъв смисъл, сигурно. Или по-дълго да е човек в материята. Това са го правили наистина силно материалните Раси и нации.
Иначе кремацията е хубаво нещо. Изгарят те, разпиляват те на най-високият връх пепелта или в морето. Чудесно е. Макар че

вече не бива да мислим за старата си дреха.

Тя е минала и заминала. Край, оставяме я и така, ако ни е последното прераждане тука. Има хора които заминават с телата си. Това са извисени Светии и т.н., но те се въртят все пак близо до тая Материална Вселена. Те са в Духовния Свят или в Земния Свят и може пак да се прераждат. Онези, които заминават в Божествения Свят, не им трябва тялото. Вие мислите, че Исус Христос е възкръснал с тялото си?! Не! Той чисто и просто след това е могъл така да се материализира, т.е. да кондензира материята си, че го виждаш и сега много такива случаи има. Не знам някой от вас дали има такъв случай, който да е срещал човек, който да е материализиран. Това е, сега в тоя период е естествено. Поне лично аз съм спасяван. Лично мене ме спасиха в планината, по същия случай. Значи материализиран човек, само че той не ми каза тогава и аз не знаех. После разбрах каква е била технологията. Иначе хора са ми казвали как няма кой да им помогне. Изведнъж идва човек, да.
Така, затова не се безпокойте, след като си заминем, Душата замине ли, ако се отрежи Сребърната нишка, която ни държи. Тя е най-ниската, тя ни държи за това тяло. Другите са Златната нишка и Диамантената, ей тях да не ги скъсат, това е, защото ще ни вземат Космическото ЕГН.
Човек има една Диамантена нишка от главата. Една Златна – от сърцето и Сребърната – от тялото, от Слънчевия сплит обикновено излиза. Това са Три нишки, Троичния код на Вселената.

Не му мислете,  само се МОЛЕТЕ на ГОСПОДА да направите ТОЯ ПРЕХОД ЛЕКО, БЕЗБОЛЕЗНЕНО и БЪРЗО. И ако наистина вече сте ЧИСТИ и ПРАВЕДНИ, отивате във ВЕЧНАТА СВЕТЛИНА, където В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ВИ СЕ ВРЪЩА ОБРАТНО ТУКА.
КАЗВАМ ГО ОТГОВОРНО И СЕ ПОДПИСВАМ С ДЯСНАТА И С ЛЯВАТА СИ РЪКА! БИЛ СЪМ ТАМ! В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ, РАЗБИРАТЕ ЛИ МЕ?
ЗАБРАВЯТЕ ВСИЧКО ЗЕМНО. Ама бащи, майки, деца сестри, не знам какво си. ДА, може да се интересуваш, ДА ИМ ПОМАГАШ, НО ВЕЧЕ СИ В СВЕТЛИНАТА И СА ТИ ЯСНИ МНОГО НЕЩА. И ТИ Е ЯСНО СЪДБАТА НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ ТЯХ ЗАЩО Е ТАКАВА! И защо едно малко дете, съвсем невинно, а се ражда с такива болести и страда. Защото има да плаща КАРМА. Ако започна да разказвам какви са били в предишните животи!
ИМА И ДРУГ НАЧИН! И него ще го кажа ако искате! Значи, ако видите, ще ви настръхне косата. Колко големи Сатрапи на Човечеството са били и какви неща са вършили. И това, което сега СТРАДАТ Е ЕДНА ХИЛЯДНА. Обикновено ГОСПОД им дава 1 на 100. 1 на 100! А на някои дава 1 на 1000. А на други 1 на 10, разбира се. ДА!

Избил съм 100 човека, аз съм бил сериен убиец и сега САМО ЕДИ ПЪТ ме трепят мене. Чиста работа. Вижте, прекрасно нещо.

СИЛВИНА:
Това което съм установила е, че КОЛКОТО ПО-РАНО ЕДИН ЧОВЕК СТРАДА, ТОВА Е ЧОВЕК С ПО-ТЕЖКА КАРМА. Децата, които не се раждат, значи това са души с най-тежка карма. Там дори не им се позволява да се родят. Значи, майката става така, че го абортира и това същество не се ражда.
Примерно Хитлер е имал два или три такива опита тая Душа да се появи отново. В крайна сметка пък не те пращат и като човек. Пращат те в едно-две прераждания като животно. Много, много животинки всъщност са такива човешки души. И по принцип колкото по-рано се изяви Кармата, т.е. някакви такива страдания и неудачи, и болести в живота на един човек, толкова тя е по-силна , по-тежка.

ГЕОРГИ:
Може да кажа едно ИЗКЛЮЧЕНИЕ  и това трябва да го знаете. Примерно мен ме бият предварително вече, както Хаджи Генчо е бил учениците си преди да счупи стомните, нали. Така, по същия начин можеш да слезеш на Земята и ако ти се полагат три прераждания Господ  ТЕ ПИТА В ПРАВ ТЕКСТ. Имам един приятел, ще го доведа тук, ще го изтъпанча пред вас да ви каже как помни ГОРЕ какво са го питали. Да, имам го и ми е близък.
Значи може предварително идваш тука, както примерно големия, Български /беше ми приятел/ поет Дамян Дамянов. Дойде тука, ако знаете в какво тяло беше и как се мъчеше, и как пишеше, защото ИСКАШЕ ДА СИ СПЕСТИ ТРИ ПРЕРАЖДАНИЯ НАПРЕД.
И КАЗВАТ: „ИСКАШ ЛИ ДА ОТИДЕШ ТАМ И ДА СИ В ИНВАЛИДЕН СТОЛ или ИНВАЛИДНА КОЛИЧКА?“  примерно – Той ходеше така, трудно. НО, ПРИМЕРНО ТЕ ПИТАТ: „ИСКАШ ЛИ ДА СИ В ИНВАЛИДЕН СТОЛ И ДА ИЗКАРАШ ЕДИН ЖИВОТ 15, 20, 3О ГОДИНИ В НЕГО, МОЖЕ И ПО-МЛАД ДА СИ ОТИДЕШ?“ / Знам едно момченце на 16 години си отиде, разбира се, но за толкова беше подписал договор с Господ./ Значи или 50 години да бъдеш чисто и просто НЕРАВНОСТОЕН – казано меко. Обаче тогава ще бъдеш обграден с любов, всичко ще ти бъде точно на Земята дадено, но ще бъдеш в неравностойно положение. Няма да имаш добро физическо тяло, но ще ти се СМЯТАТ ТРИ ПРЕРАЖДАНИЯ НА ЗЕМЯТА ПО 80 ГОДИНИ, а ще бъдеш там 50 години.  И ТЕ ИЗТЕГЛЯМЕ, СВЪРШВА.
И човек има, който се е съгласил. Виждате ли, Дамян Дамянов се беше съгласил на това.
А моя приятел, на който не му върви нито в семейството, нито в живота, нито в нищо. Спасител на плажа е, питат го:
– Искаш ли да отидеш и да прекараш живота си на инвалиден стол сред приятели, близки, топла атмосфера, Чудесен живот? Всички ще те обичат и ти ще ги обичаш, и ще бъдеш много СВЕТНАТ за тия работи. ИЛИ ИСКАШ ДА ИМАШ ЕДНО ЗДРАВО, ХУБАВО, ПРЕКРАСНО ТЯЛО – АПОЛОН, обаче нито с майка ти, нито с баща ти ще се разбираш, нито с дядо си, с баба си, абе с никого? Няма живот. Всички, разправии, караници цял живот, колкото живееш.“
Той вика: „ Да искам точно такъв да съм.“ – Е сега пати.

Разбрахте ли защо е спасител на плажа? Аполон, да. Но ми е приятел и откакто ми е приятел вече му тръгна живота. Намери си свястна жена и т.н. Защото ме слуша вече, нали почнах да му давам акъл, все пак приятел ми е.

СИЛВИНА:
Аз нещо пропуснах, може би, наистина много интересно.
Има една БОГИНЯ НА ПРАВОСЪДИЕТО И СПРАВЕДЛИВОСТТА в Египетската митология МААТ
, която държи едно блюдо така, както ТЕМИДА или ПЕРСЕФОНА, в други религии ги има също. Те са си реално едни и същи, просто с различни имена. И на едната страна има ЕДНО ПЕРЦЕ, а на другата страна слага ДУШАТА. И след като ТЯ премери Душата… Това се случва, няколко пъти. Преди въплъщението ти правят едно такова измерване и ти правят и СЦЕНАРИЯ ЗА СЛЕДВАЩИЯ ЖИВОТ. Много малко са душите като този човек, който е видял няколкото сценария и евентуално е имал право и на избор точно как да изстрада кармата си в следващото прераждане. Обикновено тоя сценарий се дава на душата, тя няма участие в това нещо точно как да се мине през какви опитности.
Такива премервания МААТ прави. Започна от ниво ПРАВЕДНОСТ, ТЯ започна да прави едни измервания. И всеки товар, който падаше, съответно сценариите ЗАПОЧВАХА ДА СЕ СМЕГЧАВАТ и на Душата се дава малко повече вариативност.
Другото е едно нещо, което казва Учителя. Казва: „Един човек, за да стане СВЕТИЯ на Земята, трябва да има 555 прераждания“. Това е по повод младостта на Душите.
Един Велик Дух няма как, казахме вече, да има 555 прераждания, но той ако вземе кармата на хиляди, на милиони, на милиарди. Той все едно има хиляди, милиони и милиарди прераждания. Нали така, защото той реално преживява опитността на тези хора. Той взима негатива им и го изстрадва след това. Затова СВЕТИИТЕ все са гонени и бити. Това са все хора, които са се ЖЕРТВАЛИ за други хора. Преминавали са през такива негативни опитности и реално все едно ги имаш тия 555 прераждания.

ГЕОРГИ:
Аз предлагам вече да приключваме, ако има още един, два въпроса. Защото ще прочетете ЗЛАТНИТЕ ЗАВЕТИ, ТАМ ще ПОЛУЧИТЕ 99,9% от ОТГОВОРИТЕ. В това съм убеден. 610 ЗЛАТНИ ЗАВЕТА, Е НЯМА НАЧИН ДА НЕ ПОЛУЧИТЕ ОТГОВОР ВЪТРЕ!

СИЛВИНА:
Тази книжка, разгръщайте си я всеки ден, просто ДАВА ОТГОВОРИ! В това съм убедена!

Все пак да кажа нещо. Приятели, отново БЛАГОДАРЯ! И да се надяваме, че РАЗУМНОСТТА ще надделява все повече в страни като България, така че хората да имат СВОБОДАТА, да ЖИВЕЯТ СВОБОДНО, СПОКОЙНО и НОРМАЛНО! Така, че и ние да можем да си вършим и нашата работа.

Въпрос от публиката:
Във връзка с Петър Дънов. Личността Петър Дънов и Висшето Съзнание на ЕЛОХИМ, което слиза и го направлява са две различни. Едното е от 7-ма плътност, другото е човек с личност. На 33 години личността – индивидуална, съзнателна, човешката – има и такъв вариант приживе Душата му да отиде и може да се въплъти друга Душа.

СИЛВИНА:
Петър Дънов не е дошъл чрез раждане. Този велик Дух на ЕЛОХИМ е дошъл чрез ВСЕЛЯВАНЕ.

Question:
Личността Петър Дънов съпътства ли до края на живота си ЕЛОХИМ БИЕНСА ДУНО?

СИЛВИНА:
Няма как да съпътства. Това нещо си отива и се заменя с нещо много по-Висше. 

ГЕОРГИ:
Само да кажа технологията. Един човек ще има прераждане след 300 години и за него се каза: „Сега е роден от майка, от баща, от всичко – ТОВА Е ВЪПЛЪЩАВАНЕ В ПЛЪТТА, А ВСЕЛЯВАНЕТО Е КАТО ДУХ. Казва: на следващият път идвам, той си знае бъдещето на 28 години. Един човек ми пази на Земята 28 години тялото. Този човек получава след това бонус. Вместо да идва още един път на Земята за 80 години или за 70 или за 50, затова, че му пази тялото 28 години, той моментално получава тоя бонус все едно че е идвал още един път и може и да не идва повече на Земята, ако това са му едно от последните прераждания, край.
Заради това има Души, които се съгласяват. Казват на една Душа: „Ти ще слезеш за 15 години“.
Исус не е въплътен, защото ВЕЛИКИТЕ ДУХОВЕ ТРЯБВА ДА МИНАТ ПОНЕ ВЕДНЪЖ през една ПЛЪТНА МАТЕРИЯ КАТО ЗЕМЯТА. И след това вече Учителят е СЛИЗАЛ 5 пъти, 10 пъти е ВСЕЛЯВАН, ама е ВСЕЛЯВАН. ТОЙ  ЕДИН ЕДИНСТВЕН ПЪТ СЕ Е РОДИЛ НЯКОГА НА ЗЕМЯТА ОТ МАЙКА и е било всичко точно. Петър Дънов и Беинса Дуно. А той казва: „Мисли, че съм Петър Дънов.“ И вие мислите, че аз съм Георги Изворски, ама аз съм си точно тоя, ЗАЩОТО ЗА ПРЪВ ПЪТ ИДВАМ И СЕ РАЖДАМ и всичко е точно. Ако пак ме ИЗПРАЩАТ на Земята, вече няма да е В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ТАКА. ПРОСТО СИ ИДВАМ.

СИЛВИНА:
Понеже аз съм ВСЕЛЕН ДУХ също, мога да ви кажа, че първо ми беше странно КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО С ПРЕДИШНОТО МИ АЗ! КАК Е? КАКВО Е? После Георги ми каза това, че тя получава няколко Духовни трансформации, че реално моята опитност. ТОЕСТ ОПИТНОСТТА НЕЙНАТА СТАВА И МОЯ. Но се прави един дубликат, така, че тя също си ползва тая опитност, цялото това израстване, което е имало в тези 50 и колко прераждания. Този дух и тази душа си ги ползва като капитал. Понеже тя е отстъпила тялото на един много по-висш Дух. Тя прави няколко Духовни трансформации и наистина е така. След това вече започна, как да кажа, просто една подкрепа от нея, съответно и по-близки неща, които идват като подкрепа.
Така че не е нещо толкова страшно, но ЧЕ СЕ ПРОМЕНЯШ. НА ПРАКТИКА ТОВА НЕ СИ ТИ. НЯМА КАК ДА Е ОСТАНАЛО НЕЩО. Какво да е останало? Останали са спомените. Аз говоря за ВСЕЛЯВАНЕ НА ВИСШ ДУХ. Не говоря за потискане и синхронизиране, а за ЗАМЯНА НА ДУХА КОЙТО Е БИЛ С ПО-ВИСШ, КОИТО СЛИЗА И ЗАМЕСТВА. Това, което остава е ОПИТНОСТТА. ТИ СИ СПОМНЯШ ВСИЧКО. Все едно се отнася за теб, но реално имаш спомените, имаш информацията как си живял, какъв си бил, но всичко това някак си бледо, бледо, да. Затова Учителят казва –  Петър Дънов го няма.

Предполагам вие за автографи чакате.
Книгите са дарение. Ако решите, имат някаква цена, тя е ориентировъчна. Може да си оставите тази цена или по-ниска цена, или по-висока цена, както прецените, а може и нищо да не оставите, просто нещата са по този начин.

ОЩЕ ВЕДНЪЖ БЛАГОДАРЯ. ДАНО ДА ВИ Е БИЛО ИНТЕРЕСНО. НЕ ЗНАМ КАК СЕ ЧУВСТВАХТЕ ХОРА? КАК? После ще ми разказвате, един по един ще ми пишете, знам аз, да се намирам да чета. Сега никой нищо не казва. Щеше да бъде интересно, някой да сподели какво е усетил.
Не знам, Георги когато се поклони, не знам какво беше това, но ТАКА СЕ ЧУВСТВАМ, КОГАТО РАБОТИ ХРИСТОС. ТАЯ ЕНЕРГИЯ ВИНАГИ МЕ РАЗПЛАКВА. И ДА – БОГОРОДИЦА, МАГДАЛИНА, ХРИСТОС ТОВА Е ТАЯ ВЕЛИКА БЛАГОСТ!


БЛАГОДАРИМ ВИ! БЛАГОДАРЯ И НА ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛИ, КОИТО НИ ПОМАГАТ, ОТНОВО И ОТНОВО.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview