Водещ:
Силви, днес отново имаме повод да се срещнем и това е записът на поредните нови Небесни Послания. Мисля, че е шесто по ред издание. Така ли е?

Silvina:
Така ли стана? Шесто по ред, с много хубаво заглавие.

Водещ:
Да, което много ме изненада, признавам си – Божествената Революция.

Silvina:
Да, това е тема, която буквално тази сутрин ми я дадоха. Мен също ме изненада, но и не толкова, защото последните дни наблюдавам точно този процес, за който сега ще говорим. И за който малко ще споделя. Но така формулирано звучи интересно, наистина. Божествена. Хем Божествена, хем Революция.

Както Георги е говорил има различни пътища на ЕВОЛЮЦИЯТА. Има Еволюция, което е плавното движение Нагоре. Има ИНВОЛЮЦИЯ, което е Надолу. Много от душите на Земята този път вече са го поели. Какво значи Инволюцията, че слизат към по-нисши форми на съществуване с Тежките Грехове, които сага наблюдавам в много хора.. Има СИНВОЛЮЦИЯ, има и РЕВОЛЮЦИЯ!

Когато Светлата Сила реши да направи… Да донесе една голяма промяна, която да касае, една голяма група хора, каквато очаква планетата. Това вече е Революция. И то не в едно съзнание! Това е Революция в цялостното развитие на човечеството.

Тази година, която вече изтича… В началото и когато си правихме новогодишните поздрави, но те не бяха просто поздрави. Това беше една програма, която закодира много неща, които се случиха тази година!

Казах, че това е Годината на ИСТИНАТА, която мина. И виждате, какви разкрития, какви събития, какви неща, които преди една година никой от нас не си е представял, че е възможно да се случат. Че е възможно хората да реагират по този начин, по който сега ги виждаме да реагират. Защото ИСТИНАТА работи и вече се изявява Истинската същност на нещата. И човек, който е малко по-буден вече вижда, какво се крие зад всяко едно действие на хората, които се изявяват като управляващи и т.н.

Годината която започва е Годината на СПРАВЕДЛИВОСТТА. Справедливостта поставя всичко на Точното място! Наистина всеки каквото си Изработи през тези четири, пет, шест, десет години, ще започне да си го Получава.

За СВЕТЛИТЕ ХОРА, това ще бъдат наистина Много Светли и Добри неща. Позволение за дълго чакани проекти. Дълго очаквани мечти, които ще започнат да се случват. Това е ПЪТЯТ на НОВОТО ЧОВЕЧЕСТВО.

За хората на които дълго време им беше даден шанс и възможност да преодолеят, това което носят в себе си от преражданията си назад. Да се опитат да приложат макар и малко Добро, но не го направиха Справедливостта ще започне вече да раздава шамарчета. И догодина ще го видим това нещо.

Общо взето си вървим във Времената на Глобалната Промяна на цялостната парадигма. Точно това е Божествената Еволюция. Началото на една Всеобхватна Промяна.

Няма да има област в човешката изява и в човешкият живот, който няма да бъде Променен до ОСНОВИ! Не просто моделиран, а НАПЪЛНО Променен.

МЕРЗОСТТА, която сега се изявява, времето й просто ИЗТИЧА! СВЕТЛАТА СИЛА дълго Изчаква. Честно казано и аз се чудех защо толкова дълго изчаква. Сякаш твърде дълго Злото му се позволи да се шири на Земята. Това е моето усещане. Отгоре знам колко е СЪВЪРШЕН БОЖЕСТВЕНИЯ ПЛАН! Колко е ТОЧЕН БОЖЕСТВЕНИЯ ПОРЯДЪК. Със сигурност Всичко е в Точното си Време!

Мога да разкажа какво наблюдавах последните дни, което беше интересно и е началото на този процес. Той е описан… Аз всеки път споменавам „Откровение на Йоан“. Няма как да не го спомена. Там дословно са описани днешните времена! Описани са Конниците, Четирите КОННИКА – БЕЛИЯТ КОННИК, ЧЕРВЕНИЯТ, ЧЕРНИЯТ, БЛЕДИЯТ КОННИК. Армията зад тях от СВЕТЛИ СИЛИ. Казва:
– Конниците бяха 144 000 души и още 200 000 000 армия, които са заедно с тази войска.

Това, което наблюдавам последните дни, ако преди Небесните ни пътешествия бяха всеки сам, отделно. Астралното му тяло по време на сън е някъде. Който има тази дарба, разбира се. Летим из различните измерения, различните реалности. Всеки до където му е дадено. Имахме цяла лекция за това. Сега от скоро, наистина много скоро, от няколко дена, този полет пак е полет, но вече заедно с кон. Частичка да кажем от моето Астрално тяло лети, но заедно с моя кон.

Знаете ли, когато започнах, връзката ми с моя кон Звездочела, аз така си го наричам много се засили. Постоянно я питам. На ум си задавам въпрос:
– Звездочела, къде сме сега?
Веднага идва отговор. Тя се обръща по много специфичен начин към мен и ми показва и картина. Точно къде сме. Някъде в миналото, в бъдещето, на някоя планета, на…
– Звездочела, ти даваш ли ми защита?
Отговаря ми:
– Моята бързина е най-голямата защита. Аз съм най-бързото същество във Вселената.
И наистина скоростта с която се придвижвам сега е на Мига. Преди минаваха минути, за да се случи нещо. От един миг, в следващ миг аз съм на друго място.

Записваме днес на Стрелча, от няколко дни сме тук група приятели. Не случайно явно, защото тук знаете в този район е станало Априлското въстание. Тук е работила хвърковатата чета и наистина от няколко дена не виждам само себе си с коня, но виждам около сто коня от различни цветове, които летят заедно. Постоянно, затворя ли очи виждам конницата на различни места. Тя разбира се, ще расте все повече.

Това означава, че СВЕТЛАТА СИЛА чрез нас по този много интересен начин ще ПРИСЪСТВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МОГЪЩО във всеки един процес. Във всеки един миг, на всяко едно място.

Ще дойде момент… Моето Астрално тяло се разделя, аз Присъствам на милиарди места на Земята ЕДНОВРЕМЕННО. Най-вероятно ще дойде този момент и за другите Аватари, така че в един и същи момент СВЕТЛАТА СИЛА ще работи наистина Многопосочно и Много Мощно с много процеси. Това е точно тази РЕВОЛЮЦИЯ. Това е МОГЪЩЕСТВО, НЕ е МОЩ, което СВЕТЛАТА СИЛА започва да Изявява чрез Аватарите, за да СЛУЧИ тези големи ПРЕОБРАЗУВАНИЯ на ЗЕМЯТА.

Лично аз, понеже моята Сила е СЪЗИДАНИЕТО, ОБНОВЛЕНИЕТО, МИРА се Моля да Дойде и НАШЕТО ВРЕМЕ!

Предстоят РАЗРУШИТЕЛНИ ПРОЦЕСИ във Финансовата Сфера. Аз всеки път споменавам за това. Този процес се вижда и в Глобалните структури и човешки организации и в големи държави, които вече виждате влизат в големи кризи. И в междуличностни отношения и в бизнес и къде ли не. МНОГО ГОЛЕМИ ПРОМЕНИ.

АЗ наистина се МОЛЯ по-скоро и ЛЕКО Човечеството да мине през тях. Да Дойде НАШЕТО ВРЕМЕ . ДА СЪЗДАДЕМ… Работи се и по СЪЗИДАТЕЛНИ ПРОЦЕСИ. Освен с Аватарите се дава възможност на ЖЕНСКИЯТ ПРИНЦИП, което пак казвам е СЪЗИДАТЕЛНАТА, ЛЮБЯЩА, МИЛОСТИВА ЕНЕРГИЯ. Да се НАМЕСВА, да ОТМЕНЯ Тежки Кармични процеси.

ТРУДНО Е ДА СЕ ОТМЕНИ, да ви кажа честно Кармична Разплата. Трябва да имаш доста Голяма Сила, за да Отмениш Кармична Разплата. РУСАТА ЖЕНА е точно такъв ДУХ, който ИМА ТАЗИ СИЛА да СМЕКЧАВА и ОТМЕНЯ Тежки Кармични Процеси с България, за сега. Ако това нещо не работеше България би влезнала в наистина много сложни неща. А сега виждаме смехотворни неща, нищо кой знае колко сериозно. Някакви кьорфишеци се вихрят в Парламента и в пространството, но няма кой знае какви сериозни последствия за България. Тя минава Леко, Благодарение на Женските Принципи на Светлата Сила, които работят на Земята.

Това нещо ще продължи да се разраства и да приложи своята Благотворна, Съзидателна, Положителна Сила и върху Славянските страни. Те ще бъдат следващите при които ще започнат все по-меко. Все повече съзидателни процеси, така че при тях да наблюдаваме просперитет. За сега там работи МЪЖКАТА РАЗРУШИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ. Няма как да се намеси и да променим нещата, но съм убедена, че това време идва.

Водещ:
Когато спомена за конниците, кончетата нашите, които идват към нас, така го усетих аз поне. Поправи ме ако греша, усетих, че ни се дава една Много Мощна и Много Голяма Подкрепа от Небето. Така го усещам аз. И тогава се сещам, че в световната, тази земна история, революциите се правят точно от обикновени, дори, бих казала слаби хора, но с много силна Вяра, които тръгват, за да преобърнат нещата. Дали тези кончета ни се дават точно заради това? За да имаме Небесната подкрепа. За да обръщаме в добра посока нещата за нас вече.

Silvina:
Разбира се, това е подкрепа на Вселената. На вселенската енергия каквато се дава наистина на най-висшите същества. То ни дава много сила, преди всичко, увереност, бързина. Пак казвам, невероятна Бързина, Лекота. Затова се казва „Хвърковатата чета“, Лекота.

Едно е да си пеша, друго е да си на кон. Не случайно армията на древните българи е била конна. Нищо не е могло да се противопостави на тази армия. Тя е не само заради хората, които са били, но и заради присъствието на точно тези невероятно благородни животни. Те са изпратени за подкрепа на Бялата раса. Невероятно силно същество е коня. Невероятно интелигентно, невероятно Духовно. Това наистина е много голяма подкрепа.

Но от както това се случи работата ни доста се увеличи. Повече енергия, повече работа. За мен това е знак, че е дошло времето за една по-голяма промяна. СВЕТЛАТА СИЛА влиза НАВСЯКЪДЕ. Няма пространство, което да е тайна вече. Наистина, няма такова място. Работи с Всеки Един. Може да не изглежда така все още.

От другата година няма да има Душа, която да не го е усетила, че има „нещо“… Няма как да се обясни вече нито с „корона вируси“, нито с тривиални неща, които сега хората си обясняват Невидимото.

Ето пример с детето, което изчезна. Почти същият ден на изчезването, мои приятели, в една от групите ни, ми писаха: „Какво виждам и какво се случва“? Проверих и отговора беше Същият като на Ванга, когато са я попитали „Къде е Гагарин“? След като той изчезва. Тя казва: „Той не е нито при живите, нито при мъртвите“. Същият отговор ми дадоха и на мен:
– Сашко не е нито при живите, нито при мъртвите.
Какво значи това? Живите тук ние сме в измерението в което всеки пребивава в момента. Мъртвите са в Седмо Измерение. Когато НЕ си нито в нашето измерение, нито си в Измерението на мъртвите. Къде си тогава? В някое от ДРУГИТЕ ИЗМЕРЕНИЯ.
Действително като проверих къде е той. Видях го е една Летяща Чиния, как ми се усмихва. И когато го БЛАГОСЛОВИХ, за да може да си свърши задачата за която Горе са го Изтеглили. Той НАПРАВИ нещо много интересно с което ПОМОГНА на ВСИЧКИ АВАТАРИ, след което ГО ВЪРНАХА! Това е ЧУДО за хората, нали. КАК става така?

Водещ:
Да и обяснява много неща всъщност в този случай.

Silvina:
Това Обяснява Всичко. Стига човек да отвори съзнанието си, за да може да приеме такова нещо, че е Възможно. Работата на извънземни е описана на толкова много места, че човек не е толкова трудно да го приеме.

Той си беше през цялото време ГОРЕ. Когато настъпи момента да се върне, хората, които трябваше да го намерят се активираха по правилния начин. Беше спуснат точно там където те го търсиха. Всичко си е точно.

Ето как работи НЕВИДИМИЯТ СВЯТ. Как цяла една нация е в шах. Какво се случи? Ще продължи още дълго време. Ще ви кажа, че ще продължи още дълго време да е в неведение и да търсят отговори – човешки версии. До момента в който Сашко си СПОМНИ. Тогава ще стане много интересно. Трябваше да БЛАГОСЛОВЯ Паметта му. – Връщането на паметта му. Когато той започне да разказва какво и как е било.

Водещ:
Да, на този етап той все още не може да направи това. За мен беше изключително това, че много хора, които не можеха да бъдат физически на мястото и да Помагат се МОЛЕХА. За мен това беше Чудото. Дори и невярващи хора си казваха: „Ето, няма друг вариант, освен да се помолим, вече нищо друго не ни остава“. За мен това беше голямо Чудо.

Silvina:
За мен това е един начин, БОГ как работи с ДУШАТА на Българите. Много хора приеха всичко това с Душата си. Дори най обикновени хора. Сякаш нещо в Душата на Българите се ПРОБУДИ, ОБЕДИНИ, СЛЯ, СВЪРЗА. Това за мен е един невероятен Пример как БОГ работи МНОГОПЛАСТОВО. Едно – за да ни Обедини. Две – за Вярата ни.

Когато започнат да излизат, тези интересни факти. Може и да не излизат. Може и да не съм права. Казвам какво съм видяла. Това, което се случи потвърди тази версия, защото аз я написах още в самото начало, когато той изчезна. Чаках да видя какво в крайна сметка ще бъде развитието.

Развитието беше такова, че е НЕВЪЗМОЖНО в тази обстановка… Аз четох доста подробно каква е планината там. Това е планина, която е по-дива и от най-дивите части на Рила. С диви животни, глигани които обикалят. С много влага, с много студ, който много рано се спуска. Непроходимо.

И лекарите потвърдиха, че този човек е хранен някъде. Жизнените му функции, всичко е нормално.
И ето, човека с най-тривиалното – Отвлечен е и някой го е гледал през това време, което НЕ е Истина.

Ето такива неща ще започне БОГ да Случва в България. Малки и по-големи ЧУДЕСА, които се надявам да Събудят ДУХЪТ на Българина. Защото Той все още не е напълно събуден. За да може Българина да Отстоява това Изконното, Чистото, Моралното, което той го носи дълбоко в себе си! А и всички славяни го носят. Това ни е Голямата Задача – Да УСТОИМ на тази Мерзост, която залива Света! НЕ Само да Устоим, но и да и се ПРОТИВОПОСТАВИМ по един начин, който Само ЛЮБОВТА Може да направи.

Водещ:
Да, може би това е втората ни задача да оставим именно на такива добри деца, които обичаме един по-добър свят. Един променен свят, това за което говореше в началото.

Silvina:
Нали за това сме всички Тук. ВЕЛИКАТА БОЖЕСТВЕНА ПРОМЯНА да се СЛУЧИ, чрез нашите МОЛИТВИ, чрез нашата РАБОТА. И в Ежедневието и в ДУХОВЕН план. За едно ПО-ДОБРО БЪДЕЩЕ на ЗЕМЯТА. Защото бъдещето, което в момента се чертае от хората, които си мислят, че Управляват Земята, НЕ е никак светло, наистина. СВЕТЛАТА СИЛА ще въведе всички инструменти, за да се противопостави на това!

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview