Георги:
Да почетем Женския Принцип, който е Водещ вече след 2012 година и щем не щем и аз му се подчинявам също. И бих дал на мъжете хубав, най-приятелски съвет, да започнат да дават предимство на жените Доброволно, защото иначе ще стане Доброзорно.

Silvina:
Благодаря Приятели. СЛАВА на БОГА, че сме Заедно тук. Наистина безкрайна благодарност за това, което сме, което правим, което сътворяваме заедно. Благодаря ви, че сте тук.

Ще започна със съня на една жена, която наскоро ми го разказа. Казва:
– Сънувам моя син върви по една стълба. И аз му казвам: „Не гледай надолу. Не гледай надолу. Гледай само нагоре, моля те“. Докато той накрая стигна площадката и беше спасен.
Доста ме впечатли това нещо. И още нещо свързано с това.
Миналия септември, ако си спомняте, не знам дали Георги говори за това тук в Бургас, когато бяхме, но тогава той каза:
– СЛАВА на БОГА! Оттласнахме се от дъното и вече Човечеството върви НАГОРЕ.
Днес си мислих за дъното. Какво е да си на дъното и какво се случва, защото наблюдаваме наистина интересни процеси с много хора, с нас включително. На дъното напрежението е най-голямо, но там е относително спокойно. А когато душите тръгнат Нагоре, започват подводните течения. И наистина човек Най-Важното, което трябва да направи е да гледа Нагоре към Слънцето, към Светлината. Да се ОПРЕДЕЛИ! И тези подводни течения, които го дърпат насам, натам, някак си, да ги има в предвид, но да Не отдава толкова енергия в това. Наистина да се остави в ръцете на БОГ, да го води НАГОРЕ. Защото това е ИСТИНСКАТА и ЕДИНСТВЕНАТА ПОСОКА за НАС!

Някои от тия течения, така става, че нашите приятели попадат в тях и понякога на нас ни е самотно. Понякога се опитваме да им помогнем. Да ги дръпнем, да ги последваме. Нещата трябва да ги оставим да се развиват и НАШАТА ПОСОКА да бъде НАГОРЕ към СВЕТЛИНАТА! Защото често тези течения водят към водовъртежи. Въобще напрежението се засилва напоследък и хората го усещат по един или друг начин. С тоя своеобразен КРЪСТОПЪТ, което е едно наистина ОПРЕДЕЛЯНЕ. Кой накъде е?

Много групи има и това е прекрасно. Прекрасно е, че и Асен има група, която също работи за Светлината. Въобще всеки трябва да си намери неговото местенце в Цялото. С групата и приятели, с които му е приятно. Аз всеки път казвам това: Какво е да имаш приятел? Това е да си при ятото, където ти е приятно, не да се насилваш, защото така трябвало, защото другите го правят по този начин. Много е важно това, да ти е приятно. Така, че това исках само да кажа за въведение. И наистина Много Благодаря.

Георги:
Така, е Скъпи приятели, СЛАВА на ВСЕВИШНИЯ, че наистина сме Заедно и аз знам, че никой не е случайно в тази зала. Освен това, мина времето на количеството. Дойде Времето на КАЧЕСТВОТО.Казвал съм го и пак ще го кажа, че Едно най-обикновено същество, което се роди от ШЕСТАТА РАСА, замества Сто или Хиляда дечица от трета, четвърта и пета коренни раси. Вижте, значи между сто и хиляда, това е новата мярка.
И когато някой от моите приятели казват:
– Какъв Гуру си ти? Какъв Адепт си ти? Нямаш ученици. Около теб кой се върти? Освен това събираш петдесет, шестдесет, сто, двеста, триста човека максимум и мислиш, че кой знае какво нещо си направил. А я виж, един в Индия събрал три милиона. Един пет милиона. На един концерт се събират между половин милион, петстотин хиляди и един милион.
Казвам:
– Да, така е. Хубаво е. Нека се събират.
Но пак казвам, Качеството е Прекрасно. Казвал съм го и ще го кажа и на тази аудитория. Първият компютър е бил висок шест етажа и вътре радио лампите са му били големи колкото мен и по-високи, сигурно по два метра. Радио лампа. Сега компютъра е на всеки един в джоба. Тогава ако е извършвал няколко хиляди операции и функции. Сега най-големите и мощни плазмени компютри, които вече са изкуствен интелект, може да извършват милиони и милиарди операции за секунда. Значи ето как качеството отдавна е изместило количеството и големината.
Един човек петдесет, шестдесет килограма, кара една влакова композиция, която е стотици и хиляди тона. Следователно наистина качеството е много по-важно и дойде това време след дванадесета година, да се гледа качеството, а не количеството.
И аз пак го казвам, пет човека да са, десет човека да са, обаче да са на един и същи акъл, така да се каже. Значи на една и съща Вибрация. Да са от ЕДНО и СЪЩО ЯТО!  Гълъба е при гълъбите, гъската е при гъските, враната е при враните. Тогава вече се Постига Много.

От есента, септември, Стъпихме на ДЪНОТО и се избутваме НАГОРЕ. Тя и Силвина каза няколко думи за това. Наистина вече вървим нагоре и това е най-хубавото, и най-прекрасното. Дали го усещаме или не, но колкото повече отиваме нагоре, толкова хаоса става по-голям. Защото ние сме си свикнали с дъното. Тежък е товара. Бяхме си добре, защото е познато. Ние отиваме към огромната ярка светлина на повърхността. Това е като един водолаз, който леко излиза отдолу, но никога не е излизал на повърхността. Той не знае, че горе е Светлина. Той е роден в тъмното долу и там си седи. Като излезе и като види отвъд водата, какво е слънце и колко е прекрасно, това е нещо съвсем ново и ние отиваме натам. Това е Новото Небе и Новата Земя, разбира се.

И дойде време от миналата година, от септември, се качваме дори по една йота на ден. Йота е една много малка мерна единица, еврейска, която е по-малка от милиметър. По една йота, но ние се качваме всеки ден. Мислим, че не е, че нищо не се е променило. НАПРОТИВ! ПРОМЕНИЛО СЕ Е!
Дори да не ни е комфортно, Важното е, че нищо не е излишно и ВСИЧКО Е ПОЛЕЗНО! Всичко абсолютно е полезно, в това съм убеден. И от есента започнах да говоря за практическото приложение на нещата, защото аз съм се убедил преди много и много години в това. До някои истини, може да се каже, че достигнах сам. Разбира се, аз си мисля, че съм сам, а то Небето винаги ме е водило за ръчичка. И води всеки един от нас за ръчичка, и просто трябва да се оставим, а не да се дърпаме от баща си и майка си. И да се загубим из множеството, което е на площада. Няма начин едно малко дете на две, три, четири, пет години, ако го изпуснеш и то влезе между множеството, и край. Започва да плаче, реве, и да не знае какво става.

Всички на земното кълбо сме такива, дечица, от детската ясла и детската градина, казвал съм го и затова ще ни водят. СИЛАТА ни ВОДИ за Ръка. Мислим, че имаме Собствена Воля. Да, по документ да. Раждаш се разумно човешко същество, в такова тяло и ти казват:
– Да, по документ имаш собствена воля, свободна воля.
И не знам какви хубави работи. Да ама не. Колкото детето на две, три години ще има свободна воля и майка му ще го остави на булеварда или ще тръгне да пресича площадите, нали, не няма да стане тая. Лови го за ръката и го повдига у въздуха, и го влачи след себе си, ама то пищи, реве, дърпа се. Нея не я интересува. То не може да командва майка си. Както Ние НЕ Можем да Командваме ГОСПОД! Как ще го командваме? Той ни води за ръка. Пищим, ние това не искаме. А не. По същият начин става това.
И понеже пак казвам, Хубаво е онова, което ЗНАНИЕ сме го получили да ГО ПРИЛАГАМЕ. От това по-хубаво и по-добро няма и ще видим положителния ефект на себе си. Дори и в здравословно отношение, това е номер едно. Човек за да е щастлив, най-напред трябва да е Здрав. И един писател казва:
– Здравето е като щастието, когато го имаме, не го забелязваме.
И е напълно прав. Нищо не те боли. Всичко ти е наред. Прекрасно е. Не разбираш. Но когато дойдат трудните моменти, вече започваш да мислиш. Тогава започваш да мислиш. Иначе мислиш, но мислиш 20, 30%, вместо да мислиш 100%. И за да ни е по-леко и за да ни е по-добре, практически как стават нещата?
Не съм ги чел никъде. Не съм ги чул, но от няколко лекции насам, реших, в „Идея Вита“ беше първата. Да кажа как може човек да Приложи нещата и да стане ЗДРАВ, БОГАТ и ЩАСТЛИВ. Както много хора ги виждам, че са точно такива. Няма да се задълбочавам и когато една старозагорка ми зададе въпроса:
– Защо тия толкова лошотии правят, а са здрави, богати и щастливи?
Казвам:
– Защото ТИ НЕ ГИ БЛАГОСЛАВЯШ, а ги Ругаеш. И фактически ВЗИМАШ Техния товар на себе си.
Десет човека когато ругаят един прекрасен наш ръководител, един юначага, един депутат. ВЗИМАМЕ МУ ТОВАРА. Товарим го на нас. Той си върти синджирчето и е здрав, богат и щастлив. Него не го интересува. Защо? Защото ние сме го взели. Защо? Защото го ругаем.
Викам:
– Обаче аз знам ПАРОЛАТА! Знам ТАЙНАТА! Знам ШИФЪРА! АЗ ГО БЛАГОСЛАВЯМ! И фактически КОГАТО аз БЛАГОСЛАВЯМ един такъв, който е Алчен, Завистлив, Гневлив, Похотлив, Чревоугодник. Няма никакво значение какъв е. Той е Прекрасен човек. Господ го е създал, нали? Когато го Благославям, аз веднага Вземам няколко тухли от Моя товар и бух на неговия, защото аз го Благославям. Защото тука има акъл. Поради тази причина.
– Ама, това е Невъзможно!
Да, НЕВЪЗМОЖНО Е за ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕШКИ УМ, защото това е Нелогично. Човек казва:
– Щом ми се скара на мен и ме ругае, аз трябва му отвърна със същото.
Как ще му отвърнеш със същото? Ругае ме, оплюва ме, хули ме, Силвина е свидетел когато казвам:
– Най-сетне. Прекрасно е! По интернет ли са казали тези работи за мене? На този човек за това му Благодаря. Ще му стисна ръката. Аз съм бил такъв… Идеално е. Точно това трябва да говори. Как ми взима товара. Как ми ОЛЕКВА и как ми става весело на душата. А на него му Натежава. Това е ЗАКОН на ВСЕЛЕНАТА! Разберете ме, няма друг закон. Обаче ние, разбира се, аз продължавам да си го Благославям, защото това е нормалното. И когато на него много му дотежи, взимам обратно товара си. Не като Благословия. Благословията му я оставям, но взимам част от неговия товар по второ направление. АЗ МОГА ДА ГО НОСЯ, но той не може да го носи.

Имах един случай, аз съм служил долу на връх Папия, между Царево и Ахтопол. И един ден командира казва:
– Момчета, ще правим поход на марш. Слизаме долу до морето. Това е дванадесет, петнадесет километра, далече. С пълно бойно снаряжение. Автоматите, каските, раниците на гърба, запасани, противогаз.. – Тежки работи. Само тия работи са тридесет, четиридесет килограма. И вика – Ще ходим пеша.
Тръгваме от там. Отначало под строй, весели, доволни. Минава обаче един час, започваме да се изморяваме. Колоната се разкъсва. А до мен ходи едно момченце софиянче, и аз където съм учил в тая махала, в центъра на София, и в образцово училище. Аз не съм го познавал тогава. Сега заедно служим и понеже сме, така да се каже сме софиянци, земляци и го гледам то вече издъхва, сдава багажа. И аз му викам:
– Слушай, я ми дай твоята раница на мене.
Двете раници си качих. Аз и спортист, просто си бях мъж на място. Освен това млад на деветнадесет, двадесет години. Взимам му раницата и вървим последни, защото аз чакам него. Ония напред. Минава време, гледам го той започва да преплита крака. Викам:
– Добре, дай да починем няколко минути. Дай си автомата.
Взимам му и автомата. Накрая взех и противогаза, и на него му останаха само пълнителите, по него какво има. Ония бяха стигнали вече долу на Ахтопол. На самия плаж беше другата половина Радиолокационни станции на поделението и вече са насядали. Ние знаем къде е крайния пункт, отиваме след половин час и повече може би. И той пада изтощен на пясъка. Старшината гледа, че свалям всичките тия работи от мен и вика:
– Ти да не би да ги носи?
Викам:
– Не целия път, но малко повече от половината ги носих.
– Ти си луд, бе.
Викам:
– Слушай, виждам, че той не може. Аз му взех товара, поне да дойде. Той щеше да падне там и нямаше да иска да дойде
до морето, да го види.
След това дойде един джип, него го натовари, защото той наистина в никакъв случай не можеше да се върне пеша. Ние починахме малко.
Но там имам един хубав случай, където точно на плажа… Ние около двадесет и пет човека бяхме, колкото един взвод. Това ни е цялото поделение. И най-интересното, какво ми направи впечатление. На морето и за хората тогава, и сега сигурно има хора. Както си почивахме на плажа и там са лозя, от Ахтопол вече надолу на юг. Сега е всичко изменено, скоро ходих натам.
С една голяма кошница една жена, ниска, облечена в черно. Ситничка, дребна женица, носи една кошница право към нас. Ние сме налягали на пясъка изтощени. И тя дойде, и като вдигна отгоре бялата кърпа на кошницата, ей такива хубави праскови, едри. Тя ги набрала. На лозето сигурно има праскова и на всеки даде по една праскова, на целия взвод. Значи, това ми е останало в главата и понеже съм бивш поет, някога написах едно стихотворение точно за тази жена. Точно за този случай. Каква беше тази българска майка?

Така, сега в „Идея Вита“ говорих на хората КАК СЕ СТАВА СВЕТИЯ. Светия току така не се става, наистина ТРУДНО Е, но не е невъзможно. И всеки един ще стане Светия. След това ще стане Ангел и Архангел. Така е. И всеки един накрая ще стане Божество, защото ние сме родени по принцип такива, тъй като имаме Божествената субстанция у себе си. Тя е сто грама. Примерно, Силвина ако е петдесет килограма, стане Божествената субстанция петдесет килограма, от сто грама, става Божество. Говоря символично, по най-елементарния начин, но това е така.

КОГАТО СЕ ПРОМЕНИМ ИЗЦЯЛО ВЪТРЕШНО И ВЪНШНО СТАВАМЕ БОЖЕСТВА! Иначе постепенно като се промениш до петдесет процента ставаш Светия. От 50% Нагоре Ангел и Архангел, като станеш вече на 80, 90%. Току така не е. Преминаваш през човешкия свят, Духовния свят, Ангелския, да Влезеш в БОЖЕСТВЕНИЯ СВЯТ.

Но как се става? Каква е РАЗЛИКАТА между Обикновения човек и Светията? Първо, Наистина КЛЕТКАТА МУ СВЕТИ! Но той, за да стигне до тази светеща клетка ТОЙ се е ИЗЧИСТИЛ по няколко начина. Единия, простия начин, разбира се, но не чрез храната, чрез въздуха и чрез водата, а Чрез ЧИСТИТЕ МИСЛИ, ЧИСТИТЕ ЧУВСТВА, ЧИСТИТЕ ДЕЛА и ЧИСТИТЕ ДУМИ. Един Светия НЕ си позволява никога дори да каже една Силна Дума, Слово или някаква Негативна Мисъл да му мине през главата. Това е Абсурд. Нито да направи някакво Дело, което НЕ Е БОГОУГОДНО. ДА! Ако Господ му каже нещо да направи, той го прави. Но не той да направи нещо, което е негативно.

Значи, ако УСПЕЕМ за много дни, много седмици и много месеци през главата да НЕ ни мине нито една лоша Мисъл към никого. Значи, да НЕ ни мине нито едно лошо Чувство през сърцето, нито едно лошо Слово да НЕ излезе от устата ни и нито една лоша Дейност да НЕ направим. Да не смачкаме даже една тревичка, не говоря за една мравка. Да не убием една муха. Една жена ми каза:
– Знаеш ли, убих една муха и веднага така си ударих главата.
Веднага вече стават тези неща. Това е Убийство. Мухите, пчелите дето влизаха в Стъклената пещера, моето бунгало, ги ловя с един буркан, който си седеше на масата и ги пускам навънка. Стършели, ей такива, жълти, черни, не ме интересува какви са. Щом влезе вътре, хващам го и го пускам навънка, защото трудно може да се ориентира и да излезе през вратата.
Значи, ако човек УСПЕЕ това да ГО НАПРАВИ, което току що ви казвам, което е по-важно от какво ще яде, какво ще пие и какво ще диша. Наистина е По-Важно. Първата половина, те са ШЕСТ ОСНОВНИ НЕЩА! ПЪРВИТЕ ТРИ. Най-напред да ги направи за три дни. След това да ги направи за една седмица. Верно ТРУДНО Е! Защо? Защото човек трябва да му стане това навик. И по-лесно е, разбира се, това да му стане навик като се отдели и стане Отшелник. И започне да живее в Единочество. Затова за Светиите, тоя отишъл там, стои. Няма какво да му вдигне кръвното.
Какво става? Аз си карам колата и изведнъж един камикадзе или един джигит и ме засича. Значи, ако не успея да се ОВЛАДЕЯ, веднага го наругавам. А преди това една седмица може да НЕ съм излъчил нито една лоша Мисъл, нито едно лошо Слово. А само като го наругая. КРАЙ! Всичко онова, което съм го построил за една седмица, като кула, като комин или като замък, ПАДА. Само от една, две лоши думи, че го ругая, че го наричам с някакви негативни имена.
Не искам да ги казвам, за да НЕ ЗАМЪРСЯВАМ и аз Астралното пространство, виртуалното пространство както се казва.

Сега ще ви кажа още нещо. Това не е мой патент, Учителя Беинса Дуно го е казал. Идва при него една дама, която му е близка, от неговите ученички и казва:
– Учителю, вижте какво и защо не ми върви. Работа не мога да си намеря, от провинцията съм. Трябва да си плащам квартирата тука и напоследък съм много болнава. Даже снощи като си тръгвах от Изгрева се изгубих през Борисовата градина, четири часа се мотах, до полунощ, докато изляза.
Тогава там е било глухо и пусто, разбира се, по времето на Учителя и на Изгрева. И той казва:
– Виж, аз ще ти кажа нещо и ако успееш да го направиш, живота ще видиш как ще ти се промени.
И тя казва:
– Добре. Какво е?
– Искам един месец НИКАКВА ЛЪЖА да не излиза от устата ти и абсолютно с лъжа да не се занимаваш.
Да. Току така не се става гений и велик човек. Става се БЕЗ ЛЪЖА. Това е НОМЕР ЕДНО искаш ли да постигнеш нещо. Защото в крайна сметка на нас се пише, които сме Посветени. Оня който не е посветен и не е пробуден, може да лъже, далавери. На един депутат това е абсолютно разрешено. На него е разрешено. Той е прекрасен човек, прекрасен мъж, такова му е съзнанието, детско. Голяма, хубава, лъскава опаковка, обаче малко съдържание в опаковката. Нали виждате. А иначе има една обикновена опаковка, сивичка, проста, но пълна догоре. Това е разликата. Друга разлика няма.
А външно като погледнеш, тука витрината, лъскава опаковка, етикети, омайване. Вдигнеш, а то само на дъното един пръст съдържание. Всичко нагоре е празно. Гледаш оная няма един етикет, няма опаковка, сивичко, не му обръщаш внимание, обаче като го пипнеш тежко е от край до край. Там е Истината.
Винаги златар може да определи една златна чаша дали е позлатена или е менте, само като си сложи ръката отгоре на нея. Чашите са направени идеално до микрон. Точно направени, всичко, но едната е само позлатена отгоре с два микрона, другата от чисто злато. Това е. Истинския златар отива, слага си ръката на едната, слага си ръката на другата, и вика:
– Тая е истинската.
Значи, няма да се впечатляваме от външния вид, нас не ни интересува. В Библията пише черно на бяло и в това хубаво Евангелие Новия Завет:
– По делата им ще ги познаете.
И аз трудно се научих да съдя за хората само по делата им, по нищо друго. Има различни характери. Той може да е емоционален. Може да е нервен, невротик и така нататък, но когато направи едно истинско добро и Прекрасно Дело, аз му прощавам всичко. Защото той е истински човек и той го показва на ДЕЛО, а не само да говори за това.

Значи, ДОЙДЕ ВРЕМЕТО на какво? Малко ЗНАНИЯ, но да ги ПРИЛОЖИМ! И да ПРИЛОЖИМ ТОЧНО ТИЯ ВЕЛИКИ ДОБРОДЕТЕЛИ! БЕЗ ЛЪЖА! Това е ОСНОВНОТО!

В любимото ми джобно Евангелие. Сега ще намеря накрая в Откровението на Йоан или даже в последните страници където са. Ето какво пише. Дойде това време зърното от плявата да се отдели и аз ще прочета тука няколко пасажа.

„Който върши неправда, нека върши и занапред неправда. И който е нечист, нека бъде и занапред нечист. И праведния, нека върши и занапред правда. И светият, нека бъде и занапред свят.

Леко ще го разтълкувам. Дойде време когато повече, сега още не, когато вече навлизаме в него, ДА СЕ КОРИГИРАМЕ! Защото само след някоя и друга година, дали 2017 или 2022, не знам, или 2032 година. Повече Корекции НЕ Може да има. И да се опитваме, НЯМА ДА МОЖЕ да се Коригираме.
Влакът е тръгнал преди половин минута, може и преди десет секунди. Качили ли сме се на него? Не сме! Следователно, влакът заминава, ние оставаме. Още дълго време ще има трето измерение, но вече ще си бъдем точно такива, каквито сме. Каквото и да правим, не можем да се качим на влака, той е заминал от гарата.
Вика:
– Ей, аз го изпуснах само за половин минута.
– Да, за половин минута, но го изпусна. Защо не се качи?

„Ето, ида скоро. И у Мене е наградата, която давам – да отплатя на всекиго, според каквито са делата му.“

„Блажени, които изперат дрехите си, за да имат право да дойдат при Дървото на Живота и да влязат през Портите на града“.

Това е НОВОТО! ЕПОХАТА на ЛЮБОВТА!

„Да изпереш дрехите си“, значи да станеш ЧИСТ – ВЪТРЕШНО и ВЪНШНО! ДА СИ ПРАВЕДЕН, казано по-простичко.

„Да дойдат при Дървото на Живота“. „Бъди верен докрай, ще ти дам Венеца на Живота“. „Дървото на Живота“ – СТАВАШ БЕЗСМЪРТЕН. За мен лично няма смърт. Но все още, да кажем, ще има, десет, двадесет, петдесет, сто години или триста години. След това вече няма да има. След това ще живеят стотици години.
И накрая, Да влезеш през Портите на града“, значи да влезеш в Новото Небе и Новата Земя.

„А отвън са псетата, чародейците, блудниците, убийците, идолопоклонниците и всеки, който обича лъжата и лъже“.
Писано преди повече от две хиляди години. Днес сме двадесет и първи век. Значи, „Всеки който обича лъжата и лъже“. Номер  Едно е ДА ИЗХВЪРЛИМ ЛЪЖАТА!

И когато ви казвам за този случай. Тази жена тридесет дни се помъчила, никаква лъжа към никого и за нищо. И тогава й се променя живота. Намира си работа. Тя е музикантка, започва да дава и уроци частни. И започва да й е всичко наред. Здравето й се оправя. Намира си приятел. Тя в крайна сметка е младо момиче. После се жени за него. Макар, че Учителя е казал:
– Може да се ожениш, може и да не се ожениш.
Но се оженила и живели няколко години с него, и после се разделят. Но това е отделен въпрос. Който го е чел, на учениците му, от спомените.

Значи, човек най-напред да опита и да види Чудесата. Когато умее да изкара, да бъде, така да се каже, ПРАВЕДЕН поне три дни, поне пет или поне седем. Но разбира се не много да се насилва. Не да е по-голям католик от папата. Ако можеш, можеш. Но поне да си вложиш някаква програма в себе си.

Идва една жена при мен… Млада, между четиридесет, петдесет, даже може и под четиридесет да е била. Аз не мога да определям така възрастта. Но пък я прочетох като книга, за какво става въпрос. Виждам, че има наистина доста болести, все женски болести и ме пита:
– Защо?
– Виж какво, моето момиче, имаш един мъж. Свестен е, рядко се прибира, ходи много в командировки и така нататък. Но и имаш и двама любовници. Единия официален, единия не ти е официален. Отиваш или при мъжа, или при единия любовник, който иска да те вземе, или при другия. Взимаш си детето, то на десет години, и отиваш да живееш при единия, който те приема и много те обича. Ставате Андрогинна двойка и умирате един за друг. Той ти приема детето, като негово и всичко е точно. Ако не се определиш, тия болести ще ги носиш до края на света и след това.
Тя гледа, гледа. Аз съм длъжен да й кажа Истината. Дали моята истина или на Небето, аз не искам да ми вярват, обаче й казах. Тя чисто и просто дойде, аз си пиех кафето отвън, през междучасието, така да се каже, на една беседа. Тя дойде, седна срещу мен и …
– Ще ми кажеш ли…
– Да, ще ти кажа. Искаш ли да чуеш истината? Можеш ли да я понесеш? Ако не съм прав, ти ще ме коригираш. Имаш ли..?
– Хък, мък, Имам.
– Аха, край. Просто искам да знам. А ти лъжеш. Кой лъжеш? Мъжа си?
– Ама той се усеща. Поназнайва, но понеже го няма, нали. Полу е съгласен.
– Полусъгласен, но не е напълно съгласен. Няма полулъжа. Ама той е полуумрял.
Има ли полуумрял? Няма. Или си жив, или си умрял. Това е истински случай. Викам:
– Ако се определиш, лично аз ти казвам, че след три месеца ще бъдеш абсолютно здрава. Но на теб, виждам, че така ти е добре. Добре ти е, но физическото тяло започва да страда, защото Душата НЕ Може да понесе Лъжата.
Особено сега след 2012 година. Преди 2012 година е могло да правим разни далавери, разни мошеничества, разни подлости. Но колкото сме По-Духовни, толкова повече ни бият. Толкова повече ни предупреждават от Небето. И заради това, искам да кажа, не ни трябват много знания.

Познавам един човек, който знае, тука на небосвода има седемдесет и няколко съзвездия, във видимата част и още толкова в невидимия спектър на Земята. Ей, знае всички съзвездия. Знае им имената, знае кое кога излиза, кое изгрява, кое залязва, знае им формите. Ей, тоя човек ми взе акъла, чували със знания. Обаче, на нас трябват ли ни тези знания?

Лично на мене.., аз предпочитам като ми дадат една ябълка. Да я избърша и да я изям. Кафето ми го донасят, и аз си го пия. Вътре колко молекули има, просто не ме интересува. Колко е голямо, дали е двадесет и пет грама или двадесет и седем грама. Чашата от каква пластмаса е направена, дали положителна, дали отрицателна. Но има и такива хора.

Значи, вижте, тия хора се занимават с един милион дребни работи и влагат там енергия, и разбира се, че ще губят енергия. Не се занимавай с такива работи, които не са твоя работа.
– Ама искам да го разбера.
Няма защо да го разбираш. Ядеш ябълката без да разбираш. Искаш плод, ето ти плод, ядеш. Колко е голяма, каква е, завъртяна, направена, нагласена, синя, бяла, пембена, не те интересува. Колко микроелементи има, витамини, това е за биолозите. Биолога хваща, мери, гледа под микроскоп и така нататък, и пише дисертация. Това е негова работа. Той е един на сто милиона. Това му е работата, но на мене не. На мен тая ябълка да ми даде Слънчевата Енергия и аз да мога да изляза навънка да си направя една разходка. За това ми е ябълката. Или да се срещна с един приятел, или да кажа няколко думи. Значи тя трябва да ми даде тази енергия, нищо друго. А междувременно тя ме свързва със Светлината и с Бога. Това е най-важното. Това е номер едно. Това на ябълката е основната задача.

Както на едно цвете, което излъчва аромат и красота. Значи Излъчва Светлина и тази Светлина, тази енергия отива във Вселената. Влива се в реката на СВЕТЛИНАТА и ЖИВОТА и оттам се връща увеличена многократно на Земята. Затова непрекъснато ни казват:
– ИЗЛЪЧВАЙТЕ ЛЮБОВ! ПРАВЕТЕ ДОБРО! Бъдете Доброжелателни, Добронамерени.
Това е. А абсолютно това става автоматичен процес и става навик, когато ние се опитваме да бъдем поне Праведни. В какъв смисъл? Както казах преди малко. Да няма лоши мисли, лоши чувства, лоши дела или пък поне никаква лъжа. И на мене ми е минавало, трудно е докато ме отучиха от тия лоши навици, но в крайна сметка ме отучиха. Отначало и аз, когато слязох за пръв път преди пет, шест години, викам:
– Аудиторията сега ще я водя както детето го заблуждаваш. От тука да минем. –  то понеже има магазин с играчки и то ще те тегли да му купиш играчка. – Не, не, ще минем оттатък по-добре.
Значи има няколко пътища. Можеш да го водиш леко и внимателно. И да водиш Съзнанието на човека, но винаги накрая трябва да кажеш Истината. Две мнения няма. А как ще я понесат? Дали ще ти повярват или не, няма абсолютно никакво значение. Има значение за всеки един индивидуално, ако ПОВЯРВА и ГО НАПРАВИ това, а те са десетки и стотици случаи. Дори в тази зала има хора, които са изпитвали това и са го направили. След като няколко дни правят тази жертва. За тях е жертва. В какъв смисъл казвам, че е жертва? Защото човек, който си е свикнал да шикалкави, да лъже, да мошеничества, за него е много трудно. Това е жертва да направи, да не лъже, да не заблуждава изобщо. Както е трудно за един абсолютен месоядец, какъвто имах един познат. Сто и петдесет килограма мъж, разбира се му трябва храна. Сутрин, обед и вечер месо. Няма ли мръвка, той не смята, че е ял. Вика:
– Аз съм гладен. Аз нищо не съм ял.
– Как не си закусвал? Ти изяде една баница сутринта.
– Е, да, ама не е месо.
Той иска само месо, това му е навик. И него да го накараш, примерно, три дена само на вода. Никакво ядене. Не само месо, изобщо да го накараш да стои гладен. Това за него е велика жертва. Това за него е велик подвиг. Как три дена…Той цял живот е ял, сутрин, обед и вечер. Закуска в десет, в четири часа. И вика:
– Ами сега като вечеряхме, Георги, няма ли нещо да хапнем след това?
След като сме вечеряли, нещо да хапнем.
– Аз съм си още гладен.
Я гледай ти. Значи, този човек с тия навици… За това казвам, жертва трябва да се направи. Това е за него жертва и е голяма работа. За всеки един, който е правил опити да си изчисти тялото, е хубаво и е леко. Двадесет и четири часа да кара само на водичка и така нататък, това е просто детска игра. Но за такъв човек… Но По-Важно е да си ИЗЧИСТИМ МИСЪЛТА. Особено СЪРЦЕТО. Сърцето е Водещо и ЧУВСТВАТА ДА СЕ ИЗЧИСТЯТ.

Значи, просто виждаш го човека и колкото да не ти е.. Най-напред трябва Поне да НЕ Излъчваш Негатив към него. Колкото и да не ти е приятен. Какъвто и ще да е. Гледаш го, той просто не прилича на човек, обаче той все пак е човек, мислещо, разумно същество.

Излезе един миньор долу от завоя, от мината. Като го погледнеш един пръст по него въглищна пепел, прах. Той черен, само очите му светят, нищо друго не се вижда. Много добре знам този човек какво ще направи. Ще се изкъпи и ще отиде у кръчмата, и ще пие две, три гроздови. Гаранция. Сега да не го ли обичам? Само мучи, речника му от сто думи. Какво от това? Щом е достигнал да бъде в човешко тяло, а дори и да не е, трябва да уважаваме и животните.

Идва ми на ум, нали съм бил и учител по литература, за един прекрасен разказ на Елин Пелин, който се казва „Стария вол“. Стария вол Белчо, който след като толкова остарява, че не може вече да тегли нито колата, нито да оре, те го пускат и той свободно си ходи из цялото село. Излиза, пасе, ходи до селската чешма на коритата, пие и сам се прибира в двора. И така дълго време. Не знам, година, две, на доизживяване. Така трябва да се оставят животните.
Обаче, последния път, един ден излиза. Една пролет, таман вече се раззеленило и вместо да тръгне да пие вода на извора, и да отиде на поляната, той тръгва на съвсем друга посока. Излиза от селото, качва се на една височинка. Оглежда всичко наоколо, където е бил като млад. Където е работил, където е тичал, радвал се е и така нататък. Пада и издъхва. И го погребват, разбира се, цялото село го познава, погребват го като човек.

Пише още подробности. Децата как са му се радвали. Как за Великден му кичили рогата и той стоял кротко и тихо. Каква Велика Душа в едно животинско тяло.

Не знам дали знаете този случай, но някой ми го каза.
Не говоря и за двата делфина, които са спасили двата японски рибаря. Аз този случай съм го казвал десет пъти и лично го гледах по телевизията преди петнадесет години.

Но когато водят в кланицата един бик и той пада на колене пред вратата, не иска да влезе вътре. Те го теглят, а той започва да плаче. Тогава, скотобойна се казва кланицата, учудват се хората там. И един богат човек казва:
– Аз ще ви платя, колкото струва, но искам да взема това животно.
Взима го и го дава на един фермер, който да го гледа докато е жив. Вика:
– Това животно заслужи.

Наскоро, Силви, коя беше жената, дето каза за оная билка, която я къса костенурката. Отива до заключената с ключ врата или с катинар. Отива поднася билката и ключа автоматично се отваря. Това е Вълшебна Билка, знам, че я има. Знам за Върбинката, че е изключителна билка. Ако спиш на Върбинка и не си семеен, не си женен, сънуваш си сватбата. Баба ми беше такава лечителка.

Сега, още малко ще поговоря за ДОБРОДЕТЕЛИТЕ, защото само с тях, ТЕ са спасителните лодки, парашути. Само с Добродетелност и с Добродетелите можем да минем навсякъде. Като се започва с БЛАГОРОДСТВОТО, БЛАГОРАЗУМИЕТО, ВЕЛИКОДУШИЕТО, ЩЕДРОСТТА, МИЛОСЪРДИЕТО И СМЕЛОСТТА е Добродетел разбира се. ЖЕРТВЕГОТОВНОСТТА е Най-Висшата Добродетел.

Всички тия ДОБРОДЕТЕЛИ, които са и които трябва наистина да ги НАПРАВИМ НАШИ НАВИЦИ и НАША СЪЩНОСТ. Тогава вече ще стъпим в преддверието на РАЯ.

Всички Низши Страсти, ПОРОЦИ и според църквата Седемте Смъртни Гряха, аз сега ще цитирам и Осмия, който съм го открил. Защото и това е Грях, наистина и то не малък.

Църквата казва, както съм казвал неведнъж, на Изток, всички, които четат източната окултна литература, знаят, че там са ДВА Големи ГРЯХА. Единия е ЕГОИЗМА, ГОРДЕЛИВОСТТА която е и Втория е НЕВЕЖЕСТВОТО, тоест абсолютния мързел, да не си научиш Урока.

Тука също Християнството го дава. ПЪРВИЯ е Егоизма или Горделивостта, или ЕГОЦЕНТРИЗМА. НЕ ЧЕСТТА и ГОРДОСТТА! Това са отделни работи. Чисто и просто Горделивост, който е. Горделивеца е Егоист. Втория е АЛЧНОСТТА, ЗАВИСТТТА, ГНЕВЪТ, ПОХОТЛИВОСТТА, ЧРЕВОУГОДНИЧЕСТВОТО, Лакомията. И Последния е МЪРЗЕЛА, леността или аз го казвам невежеството. НЕ Искаш да научиш онова, което трябва. Да си НАУЧИШ УРОКА, за да станеш По-Добър и за да имаш РАЗВИТИЕ в ДУХОВНИЯ СВЯТ.

Значи, тия, пороците, негативите, ги забравяме. Това е разликата между религиозния и духовния човек. Религиозния човек продължава с пороците. Той има пороци. Казва:
– Аз съм много вярващ.
Ти си вярващ, но ти си религиозен. ТИ НЕ СИ ДУХОВЕН! Духовния човек забравя, че съществуват пороците и негативите. ТОЙ е само на ДОБРОДЕТЕЛИТЕ! Това е ОГРОМНАТА РАЗЛИКА!
– Ама аз съм Духовен.
– Да, но ти си МЕНТЕ Духовен човек.
– Защо?
Защото най-малкото пиеш и играеш хазарт. Колко Духовен си ти?
– Ама аз те разбирам.
– Ти ме разбираш, но НЕ ПРИЛАГАШ НИЩО на ПРАКТИКА! Аз ти говоря, но „Като ми пееш Пенке ле, кой ли те слуша“. Ти просто НЕ ме Чуваш.

Следователно, тия ДОБРОДЕТЕЛИ, за които говорим, трябва да ги ПРИЛОЖИМ на ПРАКТИКА, малко от малко. СВЕТЛАТА СИЛА над нас, Вселената, не иска кой знае колко. Иска днеска една мравка да нахраним, но да я нахраним. Ето това е. Значи, едно птиченце, но да усети, че ние сме Добронамерени. Тя НЕ Иска ВЕЛИКИ ДЕЛА. ВСЕКИ ДЕН ДА ПРАВИМ по Едно Миниатюрно, МАЛКО ДОБРО и да го правим хиляда дни. Ооо, веднага ще ни дръпнат от Обикновени Пробудени ще станем Посветени. Още хиляда дни ще станем Съвършени. Още хиляда дни ще станем СВЕТИИ.Това е.

Ако успеем ВСЕКИ БОЖИ ДЕН, без да пропуснем нито един да ПРАВИМ Едно Добро. Миниатюрно, но ДОБРО. Защото Горе Вселената ти пише плюсове, НЕ за това Колко е Голямо.Да, може да скочиш да извадиш от пожара един човек или една баба. Тя не може да ходи, да я измъкнеш на улицата, къщата се запалила. Или да влезеш в морето да спасиш някого. Това е наистина голям подвиг и наистина хубаво нещо. Горе просто ти пишат: ДОБРО ДЕЛО – ПЛЮС! НЕДОБРО ДЕЛО – МИНУС! Накрая плюсовете и минусите, чисто и просто, се броят.

Дойде време, наистина, да се отсее зърното от плявата. Сега ще прочета още малко, аз съм си отбелязал от Светото Евангелието на Лука. Без да се страхувам от онова, което пише, защото виждам, че тоя ПРЕХОД много Меко върви и продължавам аз лично да се учудвам на Великата Хуманност. На Великото Благородство. На Великото Човеколюбие на нашия Татко, ВВСЕЛЕНСКИЯ РАЗУМ.

Мислех, че малко по-грубичко ще бъде. Макар, че има катаклизми, има пертурбации, както казват, но въпреки всичко, общо погледнато на Земното кълбо винаги е имало такива неща. Но сега почти са същия процент, а продължаваме да навлизаме, да отиваме напред.

Участник:
Да попитам за осмия смъртен грях.

Георги:
Осмия смъртен грях? Да, ОСМИЯ СМЪРТЕН ГРЯХ е да НЕ ЗАБЕЛЯЗВАШ КРАСОТАТА! Видиш ли красота, ти ако я забележиш, ти НЕ Й ДАВАШ ЕНЕРГИЯ! ТИ ПОЛУЧАВАШ! Това е тайната, няма друга тайна, няма друг код. Нали ме разбрахте? Когато забелязваш красотата на едно цвете, на една градинка, на един облак, на морето цвета.

Днес минаваме оттам, този цвят е изключително рядък на морето, но го забелязах. И как се вижда целия залив. И този цвят, няколко цвята близки, изумрудени, прекрасни. Виждаш го това. Тогава ти става хубаво. Тогава Получаваш Енергия. Това е за наше добро.

А има човек, който толкова се е вглъбил в ежедневните си работи, че нито чува вятъра. Нито вижда слънцето, светлината, цветенцето. НИЩО! Той върви, гази, минава, тъпче. Ще мине през мравуняка, ще смачка хиляда мравки. Защо? Като може да го заобиколи. Значи, човек трябва просто да Внимава. Затова Исус е казал по два пъти:
– Да ВНИМАВАМЕ! ДА ВНИМАВАМЕ! – Тоест КАК Ние се отнасяме към нещата и.. – ИСТИНА, ИСТИНА ВИ КАЗВАМ!
Кои неща са ИСТИНСКИ и кои НЕ, затова им е казал да Внимават. Това е НАЙ-ВЕЛИКАТА МЕДИТАЦИЯ! Няма други медитации. Ония, че са петдесет вида медитации на Изток… Мога да ви говоря петдесет часа, за всяка една медитация по един час. И какво от това? Значи Чували Знания и просто НЕ ви трябват. МЕДИТАЦИЯТА е тая, пак казвам. Да ЗАБЕЛЯЗВАШ СЕБЕ СИ! Да ЗАБЕЛЯЗВАШ и ВСИЧКО Останало. Да ВНИМАВАШ! Да се САМОКОРИГИРАШ!
Значи, да се САМОАНАЛИЗИРАШ! Да се САМООБУЧАВАШ! Да си правиш ИЗВОДИ от тая работа. Затова е и САМОЛЕКУВАНЕТО! Човешкия организъм е АБСОЛЮТНО СЪВЪРШЕН и ВСИЧКО МОЖЕ, Наистина. Е, разбира се, когато Небето вижда, че си тръгнал по ПРАВИЯ ПЪТ!
Ако някога трябваше да минеш петдесет плюс един процент. Значи трябваше да минеш сто километра. Получаваш помощ от Небето, след като си минал петдесет и първия километър, и нататък вече спира една кола и вика:
– Дай да те кача за тия четиридесет и девет километра.
СЕГА Небето ще ти прати мерцедес, да се качиш на него на ДЕСЕТИЯТ Километър. Минаваш десет километра. На единадесетия тръгваш и вика:
– А, ДА! Посоката е Вярна! Знае това чедо. (син или дъщеря) Знае вече! Върви в правата посока! Ще му изпратя аз, да му олекне!
Не се шегувам. Вижте как са се намалили работите. Искат вече по-малко усилия от нас. Едно време много усилия трябваше за да станеш Светия. А сега ви казвам колко по-просто. С ЧИСТИ МИСЛИ, ЧИСТИ ЧУВСТВА, ЧИСТИ ДУМИ и ЧИСТИ ДЕЛА! БЕЗ ЛЪЖАТА! Много ПО-ЛЕСНО СТАВАТ Нещата. Това е достатъчно за днес което ви казвам. Всеки да го НАПРАВИ на ПРАКТИКА и ще ВИДИ!

Само преди няколко седмици, когато направи нещо, ВЕДНАГА се ПОЛУЧАВА това, което Искаш. Някакво желание искаш. Заради това желание се прави.
– Аз това и това ще направя.
Една година, някога карах постите непрекъснато, защото баба ми и майка ми бяха много религиозни, а и аз вече станах голям и продължих. И аз викам:
– Господи, дай ми някакъв знак.
Нямах директна връзка. Еднопосочна беше. Аз му говоря, ТОЙ си мълчи, не го чувам.
– Искам да знам. На Великден – някакъв знак.
Аз се съдрах. Тримирене, Глад, Жажда, всичко съм направил… Става дванадесет часа. В една вила сме. Събрали сме се една компания приятели, далече в планината. Слагат двадесет, тридесет, петдесет яйца, една голяма купа. Минава полунощ, козунак, овче кисело мляко, една трапеза. Аз месо не ядях тогава, от другите работи си хапвах. Викам:
– Искам яйце, червено да е.
Само червено, друго не ме интересува. Цветни, шарени, искам червено, да е дюс. Оня хваща едно яйце и ми го дава. Аз го взимам, подържах го.
Е, какъв беше този знак от Господа! Това яйце счупи сигурно двеста яйца. Там докато бяхме. После си го носих в джоба и после цяла седмица, където ходех на гости, викам:
– Искате ли да видите?
Викат:
– Дървено е.
– Не е дървено.
Те или дървено, или от токачка. От токачка са по-малки яйца, но са изключително здрави. Викам:
– Ще го счупим някога. Но по-добре ще го сложа под иконата.
Баба ми ги слагаше… Иконата на Света Богородица и долу сложи яйцето. И когато завали градушка, особено ако е голяма, взима яйцето и го хвърля през прозореца. Градушката моментално спираше. Да. Не се шегувам.
На следващата година, ако изкараше цялото яйце, чупи го, то не се е вмирисало. Нищо му няма, все едно сега е сложено. Цяла година, триста шестдесет и пет дни, до следващия Великден.
Това ви го казвам ей така, просто приятелски и семейно. Може и да не влезе в лекцията. Така. Това беше един хубав знак, така да ме приемат на отчет.

Ето сега какво пише Свети Лука в неговото Евангелие. И казва така. Започвам да чета Лука 21, 6 пасаж, 6 стих.

„Ще дойдат дни, когато това, което гледате, няма да остане тук камък, който да не се срине“.

Всичко ще бъде ПОДНОВЕНО, в този смисъл. Като СЪЗНАНИЕ и разбира се като Физически Свят.

„И попитаха Го казвайки:
– Учителю, а кога ще бъде това? И какъв ще бъде белегът, когато предстои да стане това?
А Той каза:
– Внимавайте да не ви заблудят, защото мнозина ще дойдат в Мое име и ще казват: „ Аз съм Христос“ И че времето е наближило. Да не отидете подир тях. И когато чуете за войни и размирици, да не се уплашите, защото тия неща трябва първо да станат, но не е веднага свършекът“.

– Народ ще се повдигне против народ и царство против царство. И ще има големи трусове. И в разни места глад и мор. Ще има и ужаси, и големи знамения от небето. А преди да стане всичко това, ще турят ръце на вас и ще ви изгонят като ви предадат на синагоги и в тъмници. И ще ви извеждат пред царе и пред управители поради Моето Име“.

Това все пак са СИМВОЛИ. Значи всичките Истински Божии Синове, които разнасят Божието Слово, ще бъдат гонени и по това време. Те ще бъдат охулвани, обиждани, но те трябва да го издържат.

„Пред царе и пред управители“.

Официално. И официално няма да им се дава думата и няма да могат свободно да разпространяват словото.

„Това ще ви служи за свидетелство. И тъй, решете в сърцата си да не обмисляте предварително що да отговаряте. Защото аз ще ви дам тъй мъдро да говорите. Защото всичките ви противници ще бъдат безсилни да ви противостоят или да ви противоречат. И ще бъдете предадени даже от родители и братя, от роднини и приятели, и ще умъртвят някои от вас“.

Разберете, много близки хора се отказват от такива като мен. Казвал съм случая със собствената ми леля, която ме лиши от наследство, разбира се. Една богата френска дама. Наследство голямо. Пари много. Защото съм бил с дълга брада, защото съм полудял и хванал планината. Това е. Тя иска да бъда цивилизован. С такова съзнание е чисто и просто.
– Ама защо? Кой ти каза?
И аз й казах:
– Лельо, искам само да те попитам. Тебе ли да слушам или Господ?
– Ама, как? Ти чуваш ли го?
– Колкото и да е интересно, го чувам.
Така.
„И ще бъдете мразени от всички, поради Моето име“.
Значи, когато казваш истината, понеже Той казва така Исус:
– Ако ви говоря земно, вие всичките щяхте да ме приемете, защото съм от вас. Но аз ви говоря НЕБЕСНОМУ. Говоря ви по различен начин и вие затова НЕ ме приемате.

Но сега вече съзнанието много се е въздигнало за две хиляди години, така че, една голяма част от хората. Всички пробудени души, започват да приемат нещата.

„Но и косъм от главата ви няма да загине. Чрез твърдостта си ще придобиете душите си. А когато видите Ерусалим, че е заобиколен от войски. Тогава знайте, че е наближило запустяването му. Тогава ония, които са в Юдея, нека бягат в планините и които са сред града, нека излязат вън, а които са в околностите, да не влизат в него“.

Тълкувам. Ерусалим са ПОРОЦИТЕ. Ерусалим е Неморалността. Ще бъде обсаден от какво? Ще бъде обсаден от много и много СЪЗНАНИЯ, като Нас. ХУБАВИ, ПРОБУДЕНИ, ДОБРОНАМЕРЕНИ. СЪЗНАНИЯ на НОВАТА ЕПОХА, която е НОВОТО НЕБЕ и НОВАТА ЗЕМЯ! ЕПОХАТА на ЛЮБОВТА!

Понеже много такива съзнания ще се разпространят в света, НЕМОРАЛНОСТТА ще бъде ОБСАДЕНА!Това са войските. Вижте, всичко е Символ. Но ако някой не го разтълкува, никога човек не може да се досети. Ето, продължавам нататък.

„Да знаете, че е наближило запустяването му“.

КРАЙ Свършва с НЕМОРАЛНОСТТА!

„Тогава ония, които са в Юдея, нека бягат в планините и които са в града, нека излязат вън“

Значи, всяко съзнание за какво е определено да си отиде на неговото място. Посредствените на едно място. Духовните на друго място.

Лечебно-Оздравителен Сеанс…
… Започват да те БОЛЯТ разни неща по тялото. Болката е поносима, но това показва, че ЕНЕРГИЯТА се опитва да пробие. Подпушените места, които са в тялото и където стои, докато ИЗЧИСТИ. Но не напъва много. ТЯ е достатъчно РАЗУМНА, за да напъне толкова, колкото трябва. А след това може утре, вдругиден. До седем дни, може да продължи да работи. И от време на време може да усещате едно боцкане в окото примерно, ако окото трябва да се оправи. Бодежи дори в сърцето да имате, на кръста и така нататък. На черния дроб, на жлъчката, просто се усеща.

Оня, който си е ЧИСТ по принцип. ИЗЧИСТИЛ си е тялото вече. ДОБРЕ Е! ЧИСТИ МИСЛИ има. Почти е стигнал до тази ПРАВЕДНОСТ! Той ИЗПАДА В НИРВАНА! На него му е толкова, че Съзнанието му заминава в Духовния свят и там си прави разходка за тия десетина минути,докато органите се мъчат на другите. И винаги има по няколко човека, които после казват:
– Не ми се излиза от това състояние. – Разбира се, малко са. – Прекрасно ми беше, хубаво ми беше, леко ми беше.
Разбира се, затова непрекъснато ни се казва да си Изчистваме Енергийните тела и физическото тяло разбира се. То едното води до другото.
Най-напред ще кажа. Започваме с АРИЙСКАТА МОЛИТВА или АРИЙСКИ РИТУАЛ и след това вече преминаваме. Силвина разбира се ще ми помага. Накрая ще изпее нещо, защото това многократно Повдига Енергийния Баланс тук.
Казвал съм го и пак, че една Духовна Песен замества Сто Молитви. Това е доказано и това се знае. Ангелите си говорят с Песен, нали. Ние си говорим с говор. А БОГОВЕТЕ с МЪЛЧАНИЕ!

Сега около половин до една минута, просто да се отпуснем и се сканирайте от осма чакра, която е тука, според златната сфера. Принцесата се е родила с отворена осма. (говори за едно малко момиченце в залата) Даже виждам че и деветата чакра започва да й работи. Тя пулсира. Обаче още не може да издържи на това, ако се отвори в момента деветата, тъй като всички сме на земята и тя е на земята в човешко тяло. Но ще дойде време да й се отвори и деветата. А на някои и десетата чакра. ТОВА СА ДУХОВНИ ТРАНСФОРМАЦИИ.

Значи, от тука може да си проверите тялото до палците на краката. От където обикновено излиза енергия и като направи обиколка и от там влиза от Земята. От Ядрото на Земята, Енергията, все едно че Ставаме ВИДЕЛЕЙКА! Тоест, един склад, един каптаж за енергия, която се събира у нас и тече по централния канал и по двата…

Няма значение. Енергията си знае. ТЯ е РАЗУМНА! Аз само й давам картбланш и ТЯ РАБОТИ. Дори само като си помисля, че започва ритуала, и тя започва да тече. Ето сега започна да ми тече през ръцете, обаче още не е мощно, постепенно ще се засили.

Малко да помълчим, защото все пак МЪЛЧАНИЕТО Е НАЙ-ЦЕННО във ВСЕЛЕНАТА! Най-Истинското Общуване. 

АРИЙСКАТА МОЛИТВА

ГОСПОДИ, БОЖЕ Наш,
ТАТКО ВСЕДЪРЖИТЕЛЮ
CREATOR of Heaven and Earth,
на всичко Видимо и Невидимо.

СЛАВА на СЛАВАТА!
СИЛА на СИЛАТА!
СВЕТЛИНА на СВЕТЛИНАТА!
ЛЮБОВ на ЛЮБОВТА!

Приеми нашата
ЛЮБОВ и БЛАГОДАРНОСТ!
Приеми нашата
ЛЮБОВ и БЛАГОДАРНОСТ!
Приеми нашата
ЛЮБОВ и БЛАГОДАРНОСТ!

ГОСПОДИ, БОЖЕ Наш,
ТАТКО ВСЕДЪРЖИТЕЛЮ
CREATOR of Heaven and Earth,
на всичко Видимо и Невидимо.

СЛАВА на СЛАВАТА!
СИЛА на СИЛАТА!
СВЕТЛИНА на СВЕТЛИНАТА!
ЛЮБОВ на ЛЮБОВТА!

Дари ни ТВОЯТ СЪВЪРШЕН МИР,
ХАРМОНИЯ и БЛАГОДАТ!
Дари ни ТВОЯТ СЪВЪРШЕН МИР,
ХАРМОНИЯ и БЛАГОДАТ!
Дари ни ТВОЯТ СЪВЪРШЕН МИР,
ХАРМОНИЯ и БЛАГОДАТ!

Amen! Aum! Aumen!
Amen! Aum! Aumen!
Amen! Aum! Aumen!

Следва Формула на Ватан.

Сеанс

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview