Георги:
Ще ви кажа, че е хубаво да се започва всяко едно събитие /казал съм го и на политиците в България/ с една молитва към Всевишния, който гледа, вижда и всичко знае. И да завършват всяко едно дело – тяхно или каквото и ще да е – с молитва. Тогава на човек изключително много му върви. 

Това е една малка книжка, Молитвеник, с много кратки, но много силни молитви, която преди една, две години съм я написал и като се четат молитвите, има ефект. Понеже имат специална вибрация, заредени са и заради това бързо стигат и се чуват от Вселенския Разум или Всевишния, или Бог, както и ще да го наречем.

Silvina:
Ще кажем една Молитва за здраве. Не само за нас, но и за дечицата, който има деца. Аз ще я чета както е написана с обръщението „Господи“ – християните по този начин се обръщат. Хората, които за тях е по-съкровено и добре, могат да кажат “Аллах”. В момента, когато повтарят молитвата след мен, да си казват Аллах, докато другите казваме Господи. Едно и също е. Бог е един. 

Молитва за здраве

Господи, Боже наш, молим Те,
дари ни Твоя съвършен Мир, Хармония и Благодат,
Твоята лечебна сила и мощ,
за да излекуваме напълно душата и тялото си.
Молим за същото и за нашите деца.

Господи, Твоята воля да бъде!
Благодарим Ти!
Слава Тебе! 

Amen! Aum! Aumen!
Amen! Aum! Aumen!
Amen! Aum! Aumen!

Георги:
Молитвата завършва с едно Амин, което е международно за завършване на молитвите. „Амин“ означава: „Дано бъде, дано стане“. Ние казваме трите Амина, които са във Вселената. Това е човешкия „Амин“. Ангелския Амин, ангелите са по-сигурни от нас и казват: „Аум!“. „Аум!“ означава: „Ще бъде, ще стане!“, защото те са сигурни в това. Докато ние викаме: „Дано стане, дано бъде“. А съществата от Божествения Свят, това е най-висшия свят /има три свята: Божествен, ангелски и човешки/ казват: “Аумен!“ – понеже те са абсолютно сигурни и най-близо до Бога: „Така е!“ Така е, няма начин да не стане. Затова казваме: „Амин! Аум! Аумен!“ 

Казва се три пъти, за да се спази троичния код на Вселената и това много бързо достига до Вселенския Разум, който наричаме по различни начини. Това именно е Аллах и Бога. 

Аз лично имам една молитва на един пра стар език, сега ще я кажа и ще я преведа на български, за да се види, че такива като мен, които са духовни просветители, употребяват и Аллах, която е най-старата форма на Бога на земното кълбо от един много стар език. Ето как звучи: 

Шалааха! Шалааха Атма! Шалааха Атма Атца!
Шалааха! Шалааха Атма! Шалааха Атма Атца!
Шалааха! Шалааха Атма! Шалааха Атма Атца!

На български език: 

Слава на Боговете!
Слава на Бащите на Боговете!
Слава на Бащата на Бащите на Боговете! 

Заради това, понеже всичко е едно, не бива да делим хората. Защо? Защото не само всеки човек, а всяко живо същество иска да бъде здраво. Неговото семейство да бъде здраво. 

Примерно, дали е тигър, дали е лъв, дали е вълк или е котка – котетата да бъдат живи и здрави, и да може да ги храни. Значи, да се задоволяват нуждите им и да бъдат добре. 

Животните, дори и най-кръвожадните, отглеждат малките си с любов. Те обичат семейството си, обичат и приятелите си, но ако са хищници, хранят се с други животни, защото това все още съществува на Земята. Но ще дойде време, когато няма да има хищници. 

При хората е същото. Няма човек на Земното кълбо, който не иска да бъде здрав, богат и щастлив. Човек трябва да знае, че най-напред трябва да бъде здрав. Здравето води до щастие. А вече здравето и щастието комбинирани, дават богатството на човека, който може да го постигне. 

Но за да бъдеш истински щастлив, трябва обезателно да си чист човек, да си честен човек. Ако нямаш истински морал, никога няма да имаш истинско здраве. 

И престъпника има морал, но тоя морал не е морал, защото той иска да обере някого, да открадне, да забогатее, да вземе чуждото по непозволен начин. Тоест, да вземе чуждите блага без да се е трудил за тях. Това е измама, мошеничество и престъпление и най-вече грях според църквата. 

Темата е „Шифърът на Благоденствието“, а това са кодове, това е парола, това е тайна, която не е тайна, тя е явна, но човек трудно живее по тоя начин. Защото по-трудно е да си праведен и честен човек, отколкото да си измамник и мошеник. Но, има едно „но“, което го казвам и сега ще прочета нещо от моята книга, която се казва „Звездна роса“ за звездната раса, защото всички хора тука са донесени и са разселени по Земята от Звездите. 

Всички хора на Земното кълбо трябва да започнат да живеят чисто и праведно, и да се отнасят към всеки друг човек, познат или непознат, както се отнасят и обичат собственото си семейство, приятелите и близките си. 

Защото всички са направени по образ и подобие Божие и всички искат едно и също нещо: да бъдат здрави, щастливи и богати, да се задоволяват нуждите им. Следователно, всяка една война е насилие и братоубийство, защото всички хора са едно цяло, като братя, тъй като идват от едно и също място, те са синове на Всевишния. 

Следователно, няма място на тая планета /досега е имало, но вече бъдещето ще покаже, че няма място/ за насилие, за агресия, за войни, за използването на всички видове оръжия. Тия оръжия ти ги използваш против себе си. 

Всяка една държава, всяка една политика, която използва насилие рано или късно се изчиства от лицето на Земята, включително и всяка човешка раса. Чудесен пример е още с първите хора, които са имали връзка с Бога и след това я прекъсват и започват братоубийствени войни помежду си, това са лемурийците. 

Лемурийците са живели на континент Лемурия. Били са високи хора, тъмнокожи, мургави, с дълги коси. Познавали са много техники и са владеели магията. Остатъци от тая магия и това магьосничество е вуду магьосничеството в Африка, което е запазено в съвременен вид. Тъй като те се отдалечават от доброто, от истината и от Бога, Бог само за няколко часа потапя целия континент. Има една малка част от лемурийците, които са спасени и живеят на едно място на Земята. Тази раса е съществувала някъде, може би, от преди петдесет или сто хиляди години. 

Следващата раса са атлантите. Много се говори за атлантите. Имало тъмни и светли атланти. Атлантида е бил техния континент, където са живеели. На атлантите им е дадено, както и на човечеството е дадено от Мария и Жолио Кюри атомната енергия, ядрото. И тогава им е било дадено и те вместо да го използват за електроцентрали, за енергия, защото планетата е пълна с уран и малко количество уран може да движи една електроцентрала, десет килограма може да изкара пет или десет години с тях, а не въглища хиляди и милиони тонове. Атлантите обаче използват атомната енергия и си правят бомби, ракети /високи около двадесет метра/, имали са летящи чинии, всичко е било точно. Но са решили да завладеят света. И понеже имало мирни и тихи хора, които са живеели и са се трудили спокойно, те им изпращат за подарък няколко атомни бомби, атомни ракети. И унищожават една голяма част от европейския континент.

Това се е случило около тридесет и пет, четиридесет, петдесет хиляди години преди Христа, преди новата ера. Тогава Всевишния изпраща на Земята едно огнено кълбо, което е било летяща чиния, което спира над Атлантида, прави един наклон и пуска един лъч само. След три минути Атлантида е потопена и не съществува. Белите атланти, светлите, праведните са предупредени и напускат с летящите чинии континента. 

Римската империя съществуваше повече от три хиляди години, от които поне хиляда беше на върха, но изчезна, стопи се, защото използваше агресия и насилие, и завладяваше други земи. Всички империи са изчезнали така /а те са били доста/, поради тая причина, че са употребявали сила, агресия, насилие, войни и убийства. 

Ето какво казва Всевишния, което съм го записал черно на бяло в тази книжка. „Всяка победа, извоювана с каквото и да е насилие, принуждаване, агресия, поробване, убийства и незачитане на Божествените и природни закони, в името на името на каквато и да е кауза и под прикритието на какъвто и да е колективен, национален и общочовешки интерес, всъщност, рано или късно, е загуба за „победителя“. /Победителя е в кавички, няма победители./ Това е абсолютен кармичен закон!!! След битката няма победители и победени! Има живи и мъртви!“ 

Човек трябва да знае основните неща – какъв трябва да бъде, а те са изброени и в десетте Божии заповеди, има ги във всяка една религия на земното кълбо. Няма религия, която те кара на война и да убиваш. Няма! А тези, които правят тези работи в името на някаква религия, като казват, че това „Бог го желае“ – Бог не го желае. Те се кланят на съвсем друг “бог”. 

Човек обаче може да живее в една поробена страна и състоянието на страната да е много тежко, защото тя има такава карма. Тази страна е живяла паразитно, тоест върху гърба на другите, каквито са много от европейските страни, които са имали колонии и са поробвали други страни. Дори Великобритания е владеела триста години Индия. Малката Холандия е имала някъде между осемдесет и сто пъти повече колонии, земи от нейната територия и от нейното население. От осемдесет до сто пъти! И всичко от там е вземала. Вземала е техните национални богатства. От там става забогатяването на тъй наречените богати и тъй наречените в кавички „цивилизовани“ страни. Не може да бъдеш цивилизован, а да употребяваш сила, за да вземеш на някому благата. 

Тази страна си трупа карма и сега ще кажа каква е разликата между съдба и карма. Съдба е едно, карма е друго. Съдбата е на всеки един програмата за еволюция като душа, която върви през много прераждания и се качва все по-нагоре и по-нагоре, в пътя към Всевишния, към Небето може да се каже, към Светлината. Става все по-добра, по-умна и така нататък, по-справедлива и по-разумна. Тази програма на всеки един от нас е поотделно дадена, тя е индивидуална, тъй като всеки един човек е уникат, индивидуалност. Значи, това е съдбата и ако в тоя живот съм много богат човек, аз съм милиардер, имам хиляда кораби и правя търговия в цялото земно кълбо, обаче използвам неправилно богатството си, давам го, за да живея добре материално /аз и близките ми/, но не правя благотворителност и не осигурявам много хора, а заради това съм, да им давам онова, което им се полага и да работя за човечеството с моите милиарди, и понеже не ги използвам за доброто на човечеството, в следващия живот ме правят просяк, клошар и ме слагат до кофите за боклук. Ако правилно си изпълня този живот и програмата, тогава в следващия живот пак съм богат, пак съм на върха и пак работя за доброто на човечеството. Ето това е съдбата. 

Кармата е, когато излизаме от пътя на програмата. Тоя богат човек е излязъл, защото не се грижи за човечеството и за доброто, тогава вече кармата го наказва да бъде в следващия живот бедняк. 

Съдбата и кармата са сестри или в приказката за двете ченгета – доброто е съдбата, лошото е кармата. Лошото ченге гледа да те накаже, да ти направи акт. Доброто иска да те пусне, само ти прави забележка. 

Човек не може да не сгреши, няма начин да не сгрешиш на Земята, но каква е разликата с нисшето съзнание? Това е човек, който знае, че греши, но не иска да си изправи грешката. Това не е духовен човек. Може да е религиозен, може да вярва много, но не е духовен. И човек, който иска да си изправи грешката, само той е истински праведния човек. 

Човек сам си причинява нещата. Когато сам излезе от непрекъснатите линии на пътя, ще се удари някъде. А когато върви по пътя, той върви по пътя на съдбата, на програмата. Когато излезе от пътя, няма начин да не направи катастрофа. Следователно, това е кармата – тая катастрофа, която го бие, за да го научи на нещо, да го вкара в пътя. Затова е хубаво човек да живее честно, почтено, и понеже като живее така, така както се отнася към хората, така и те ще се отнасят към него. 

Можеш да живееш в бедна, изостанала страна, защото такава й е кармата, но когато ти си чист и свестен човек, Бог ти дава блага. Това е Шифърът на Благоденствието, няма друга тайна. Няма. 

Значи, вижте – от самия теб зависи, от всеки един зависи как ще живее. Аз може да живея в най-бедната, най-изостаналата страна, другите да нямат хляб и да са болни половината, но когато ти си праведния, ти не пиеш по една шепа лекарства, не те интересува нито аптека, нито болнично заведение. Силвина е твърде скромна, но ние живеем сред такива хора – здрави, богати и щастливи, защото са чисти, честни и свестни. Независимо другите как се отнасят към тебе! Може мен да ме замерват с камъни, както замерват светците, обаче аз продължавам да ги обичам и да им излъчвам доброжелателство и да се моля за тях: „Господи, прости им, те не знаят какво правят.“ Исус това го казва, когато Го разпъват. 

Следователно, ако не в същия живот, във следващия и онзи който го прободе с копието в реброто, се покая и разкае човека, и вижда, че тогава е сгрешил. Били са такива времената. Важното е човек да си види грешката. 

Но когато ти излъчваш непрекъснато вълни на доброжелателство, мир и Любов, няма начин и най-големия ти враг да не стане приятел. Лично аз имам десетки такива случаи. Много хора са ме мразили и ненавиждали, но аз не си измених отношението към тях. Държах се приятелски и след година, две или три, идват, искат прошка и виждат, че те са сбъркали, не аз. Аз съм останал същия, а те са се оттеглили и са започнали да мразят. 

Ние каквото излъчим, то най-напред се връща на нас. 

И затова, когато благословя някой – мъж, жена, дете, животно, общност – от тая благословия аз съм първия, който получава нейните блага. Излиза от мен, аз съм източника и се връща при мене, след това другите ги получават, ако са заслужили. Иначе благословията не стига до тях. 

Ето, аз ще го прочета, онова, което току що казах, тука е написано по този начин. Ето какво пише в тази хубава книжка: 

„Когато човек излъчи честотна вълна, на която и да е добродетел – като доброжелателство и добронамереност, обич и Любов, всеопрощение, мир, хармония и благословия, вибрационната същност на добродетелната вълна се връща при него, (при точния субект – Източника), многократно увеличена.“ 

Ако излъчиш омраза, омразата се увеличава, ако излъчиш Любов, тя се увеличава. Излъчване на омраза, омразата се връща при теб. 

„Когато вълната е с порочна, морално нечиста, да я наречем „греховна“ честота – като агресия, омраза, ненавист, насилие, негодувание, недоволство, раздразнение, пренебрежение, високомерие и най-вече гняв, тя също се връща многократно увеличена до абсолютния й източник. Всеки Един от Нас е Този Абсолютен Източник! Вълната няма да се върне при никой друг – нито при комшията, нито при врага ни, нито при приятеля ни, нито при президента, нито при коминочистача. Откъдето е излязла, там влиза! Ако обикновеното ядосване на човека се е превърнало в гняв, а гневът – в ярост, обратната вълна е чудовищна. Не искам да плаша никого, но съм виждал човек, който беше изпаднал в ярост, макар, че се владееше. След няколко дни се изпочупи целия с мотоциклета си. На свиждане с него, казах му причината, но той надали ми повярва. Рано или късно плащаме не само за гореизложения, а за какъвто и да е негатив. Тези негативи на физическо ниво се изразяват по различен начин – от грипче, навяхване на крайниче, тежки травми, до тъй наречените „неизлечими болести“. Повече от необходимо е да знаем и да признаем, че това е Основният Правов Принцип на Вселената! Познат е като – „Законът за Причината и Следствието“, „Закон на Равновесните Сили“, „Закон на Махалото“ (махалото винаги спира долу), „Закон на Бумеранга““.

Аборигенът хвърля бумеранга, той отива, ако удари птица, удари и се връща точно на главата му. Ако той не се отмести, бумерангът ще го удари. И затова е Законът на Бумеранга. „Или казано просто: „Основен Кармичен Закон““ Няма друг закон във Вселената и той действа на всички. Ето по-нататък какво е написано… Няма никакво значение дали си дявол или светия, ако си извършил нарушение, омраза, омразата ти се връща. Ако си излъчил Любов, рогатия може да излъчи любов, любов му се връща. Всичко е точно. Черно на бяло го пише: 

„Няма компромиси, няма консенсуси, няма договори, няма споразумения и тем подобни облекчения! Няма! Всичко се плаща – кеш! Дали си светия, или дявол – все едно! Няма привилегии, бонуси, помилвания! Ня-ма!!!Плащаш с точност изчислените съответни страдания.“ 

На лошото, на кармата плащаш със страдания. Съдбата не е лоша. Съдбата ти е направена на тебе, ако я спазваш, ти живееш праведно. Това е. Защото тя е спусната отгоре. 

„Плащаш с точност изчислените съответни страдания, мъки, неволи, несгоди, болести, лишения, бедност, глад, студ, стрес, страх и всички останали некомфортности, които ви дойдат на ум. Докато не изплатиш цялата сметка! До долароцент! До евроцент! До соматицент! До душецент! До кармацент!“ 

Това символично съм го написал, но да се знае. Това е основното на тази беседа, която в момента я казвам. Няма друго. Ето само с няколко думи – правиш добро, връща се добро. Рано или късно няма начин да не се върне. 

Отначало мислиш: „Добро направих, пък нищо не стана.“ Не, такива мисли не трябва да ти минават, защото искаш да подкупиш Господа, който не може да се подкупи. Ти правиш добро, за да си на далавера с Него, за споразумение. Доброто се прави от чисто сърце. Правиш зло, връща ти се зло, няма начин да не ти се върне рано или късно, нищо че за момента човека, престъпника, крадеца открадва голяма сума, живее и така нататък, след това плаща. 

Аз съм виждал богати хора, които са платили с живота на децата си. Той остава жив, но жена му и двете му деца при катастрофа умират. Идва и си бие главата, и пита защо. Ами, от къде ти е тази къща, басейните, работите? Обра европейския фонд?! Е, ти мислиш ли, че кармата ще те остави така? И понеже знае къде да те удари, тя удря в десетката винаги, в най-скъпото, където най-много ще те заболи. Ако те беше ударил тебе удар, това-онова или да си заминеш, голяма работа, ти нямаше да се сетиш, а сега живееш. Обичаше много жена си и двете си деца, и двете заминаха – близначета с жена ти. Край. И сега си сам като вампир. Това е един от случаите, а те са хиляди. 

Проследете живота на праведните хора, на чистите, честните хора. Ако не в този живот, в следващите животи Господ ги прави светии. Проследете животите на всички престъпни елементи и ще видите колко зле им става и в този живот, ако в този живот случайно не, в следващите няколко живота не могат да си платят кармата. 

Ще ви кажа един случай. Идва при мен една жена, хубава дама, медицински работник сега, помага на всички, много добра. Вика:
– Георги, защо имам толкова болести и осем години бях на инвалиден стол?
И аз викам:
– Момент да проверим. – Силвина я нямаше, дойде при мен.
Понеже тия работи ги върши Силвина, знае назад преражданията колко са, вижда ти греховете, казва истината и е излекувала не десетки, вече стотици хора от неизлечими болести само с енергия, но им казва: „Повече не грешете, защото ще се върне болестта“.
И аз й казвам:
– Момент, да видим миналите прераждания. – Имам тази способност, но Бог вече не ми дава да работя с нея, а я е дал на Силвина.
Поглеждам и виждам преди две прераждания, това й е третото, значи преди около двеста години в Америка избива индианци, била е стрелец. Избива индианци и им реже скалповете за долари. Скалп на застрелян мъж – пет долара, на жена – три долара, на дете – един долар. И той влиза в селото и почва да ги трепе поголовно.  После – чували с пари. Забогатява, живее, имение си купува. Ама от тогава има две прераждания и не може да си плати кармата. Непрекъснато болен, нещастен. В първото, второто и сега е третото прераждане, и вече трябва да си доизчисти кармата, тоест да си доплати сметката от тогава.
Вика:
– Аз такъв звяр ли съм била?
– Да. Дори меко е казано „звяр“, сега си прекрасен човек. Сега ще ти се изчисти, защото си медицински работник, помагаш на всички. – рехабилитатор, не е доктор, но помага. – Не си отказала на човек, сега си прекрасен човек, ама чак сега.
Заради това, че човек не знае какъв е бил, но е направил тия грехове и трябва да плаща за тях, ама сега плаща.
– Защо съм зле?
– Да, сега живееш праведно, като светия. Ама не си си платил старата сметка, моето момче. Изплати си я и Бог веднага ще те оздрави.
Това им казва Силвина, просто им открива тайната какво са грешили, за да може Бог да им изчисти кармата. Това е Шифърът на Благоденствието, на всичкото добро. 

Благо-денствие, всеки ден да ти е с блага, от там идва. Правиш добро, добър, честен и чист човек си, получаваш. Ако нещо ти се случва, не си си платил старите сметки, изплащаш и тогава животът ти става, здрав, богат и щастлив.

Silvina:
Всичко е дишане. Издишваш добро, вдишваш благоденствие, вдишваш щастие, вдишваш здраве. 

В йога много често дихателните практики започват с издишване. И така е и в живота. 

Първо трябва да дадеш, после да получиш. Първо трябва да издишаш, после ти се дава и вдишваш. Това е благоденствието!

Но тайната е тази: първо да си дал, да си направил добро, да си осъзнал, че може би от теб зависи, че в теб е ключа, да си се обърнал към Светлата Сила, към Всевишния в молитва: „Господи, помогни ми!“ и тогава Той, чрез хора като нас, които имат връзката с Него, помага. 

Независимо за какво – дали да се подобри здравето на човека, ако той физически не е добре, или хора, които имат проблеми в семейството – карат се, разправии – също се подобряват отношенията им, или дори Бог дава и блага, които са духовните блага, духовните дарби /скоро говорихме за това в лекция/. Това е съвършеното здраве.

 Човек е не само тяло. Освен физическото тяло има триста тридесет и четири още енергийни структури, които съставят човека. И когато в някои от тези енергийни структури /когато човек е излъчил някакво зло, направил е някакво лошо нещо/ е попаднал ответния удар на кармата, се получава енергиен блокаж. 

Има си такива енергийни канали, които ни свързват с другите хора, да кажем, и ако тази карма е попаднала в енергиен канал, който свързва мен и майка ми, аз и майка ми постоянно се караме, защото там има един дявол, едно демонче, има тъмна сила, която работи, която ние сме привлекли, понеже в предните животи сме били, да кажем, врагове. И сега Светлата Сила ни е поставила да сме близко – майка и дъщеря, да кажем. И когато се помолим за прошка – много важно нещо – от тази душа искаме прошка, помолим се за здраве от Всевишния, Той освобождава тази тъмна същност от канала и отношенията на хората се подобряват. Като вълшебство е, наистина. 

Същото е и с физическото здраве. Физически страдат хора, които си доизплащат тежка карма, говоря за тежките болести. Те са дали обет обикновено, тези души и върху тях има и родова карма, която им е прехвърлена. Така те, помагайки на всички тези други души, помагат и на себе си. Минават през страданието, но изчистват кармата си. 

Когато човек създава материални блага, много важно е какъв е мотивът му, с който го прави. Дали това е едно голямо его, което иска да покаже колко много може, или е един човек, който обича хората и иска да им даде от чисто сърце. Ако е вторият вариант – да, този човек, който иска да даде от чисто сърце, в следващото прераждане най-вероятно може и да е светия. Най-вероятно по този начин той давайки, изплаща и кармата си. 

На богатството си ние – както казва Учителя – трябва да сме господари, а не слуги. То да ни служи, а не ние на него. И богатството е нещо прекрасно, защото ти дава и много възможности, въпросът е да имаш Мъдрост и Любов да го използваш за доброто.

Георги:
Да ви кажа само един случай с Учителя Беинса Дуно. 

В България слиза и се ражда един велик, Божествен Дух. Духовното му име е Беинса Дуно, иначе се казва Петър Дънов. Учил е Богословие в Америка, баща му е бил свещеник, най-обикновен поп в едно село. Осем години учи в Америка, става доктор на науките и така нататък, и се връща в България. Има много написани неща за него, той прави една култура, едно философско учение, което е подобно на религията, но е Духовно. В основата на това учение е всички хора да се обичат, да са приятели, братя, другари, близки, абсолютно, както още когато е бил на Земята Исус Христос е казал, че всички хора трябва да станат такива – приятели и братя помежду си. Защото те са такива, но не знаят. И затова отиват, бият се, взимат благата на другите, а фактически, те са приятели и братя, защото са хора. Не защото са братя по плът, някой път братята по плът по-не се разбират, отколкото приятелите. 

Най-висшата форма на общуване е приятелската Любов, не само на Земята, а и във Вселената. 

Учителят заедно със своите ученици живеел на тъй наречения Духовен център „Изгрева“ в София, това е в Борисовата градина. Имали са една зала и всяка сутрин той е изнасял ей такива беседи, лекции. Веднъж отива и гледа – няма нито един човек. Залата е за сто човека, а празна. А той слиза точно в девет часа, носи Евангелието, чете от него и им говори. Обаче тоя ден, когато вижда, че няма никой, отива в кухнята и намира на готвачката мъжа, който цепи дърва. И му казва:
– Иване, ела вътре в залата, да има един човек, един слушател.
Иван вика:
– Учителю, аз нищо не разбирам от твоите работи. Аз съм мъж на готвачката тука, обикновен човек. Имам каруца, кон, карам печеля от това и не знам нищо. Ти имаш ученици умни, които идват тука да те слушат.
– Нищо, ела.
Сяда на първия ред той, излиза Учителя и започва да му говори един час и половина. Говори на залата. Иван седи там, печката грее отпред, той започва да дреме – къде слушал, къде не слушал. Вече свършва Учителя беседата и казва:
– Ами Иване, готово, свърших.
И той вика:
– Така ли, Учителю? – той не чул нито една дума.
И вика Учителя:
– Ще ти кажа защо те извиках. Залата е пълна, вътре има не сто, а сто и петдесет разумни същности, ама те са ангели и ти не ги виждаш. Аз говорих на тях, а ти тука само седеше да ми привличаш вниманието, че има един човек. 

Това е истински случай. Тук има точно петстотин петдесет и четири ангела – искам да ви направя тоя подарък и да ви кажа – което е основната задача, за която идваме и за която идват такива като мене. Ако ги видите… а един ден ще ги виждате и той не е толкова далече. Който стане праведен човек, получава моите дарби и способности, каквито са ми дадени. Двадесет години вече служа на Всевишния. Ще започнете да ги виждате. Обикновено ангелите са като едни огнени кълба, многоцветни. Колкото е по-малко кълбото, толкова в йерархията е по-ниско. 

Примерно, ако вземем военните – колкото са по-големи, става вече архангел, светия и така нататък. Идват от различните йерархии по-големите, докато архангелите са големи повече от футболна топка. Но те са огнени кълба, които са разумни, светещи. Мога много да разказвам. 

Със Силвина бяхме на Седемте езера и тя трябваше една вечер да види такива същества, с един мой посветен приятел бяхме. Ние ги виждаме и говорим с тях, ама тя още не беше в час. От четвъртото езеро започнаха да излизат от водата светещите кълба и тя вика:
– Какви са тия водолази, лампи ли имат на челата?
– Не. Това са водните ангели, които излизат и идват да си поговорим малко, и да ги видиш.

Благодаря ви. Благодаря на Всевишния, Вселенския Разум и на Всемирното съзнание, това е Съзнание и ние сме от Него. Благодаря и на вас, че дойдохте и ме слушахте. Благодаря на Тина, че превежда, смятам, че превежда много добре.

Въпрос от зрител:
Какво е Божествено лечение? С енергия ли се лекува?

Silvina: Когато говорим за енергия, това е нещо много общо. Зад всяка енергия стои разумна същност, стои някой ангел от различните йерархии, ангелските и Божествените. Когато кажем Молитва за здраве, ангелите започват да работят с човека. Това започва в момента още, но продължава дни, може и месеци, зависи колко е болен. 

Ангелите си имат специализация. Те помагат за различни неща. И когато лечителят има връзка с един голям спектър от Светли Сили, той може да покрие целия спектър от болести. Хората, които са лечители, са хора, които са минали през изпита на Смирението.

Георги:
И са много чисти, много праведни. Трябва да си абсолютно праведен, безупречен.

Silvina:
Когато съм обучавала хора да станат лечители, първо аз самата работя с тях за да са пречистени, за да се отключи лечителската им дарба, който я има. Не всички я имат. И след това и те по същия начин работят. Това са десетки хора вече, които работят като мене. Не точно като мене, но има ефект, помагат на близките си поне.

Георги:
Възстановяват се органите, възстановява се костната система, наместват се прешлени. Всичко, което може да се направи от някой чакръкчия и така нататък, го правиш.

Silvina:
Абсолютно, да. Интересно, че е трайно. Да кажем хора, които имат ишиас – разместен прешлен. Освобождавайки енергийната причина, идват ангелите. Има ангели, аз ги наричам ангели-чакръкчии и те помагат точно за това. И след като е освободена енергийната причина, те наместват органа. И това е вече трайно лечение, защото причината я няма. Докато ако отидеш при такъв човек, който намества, да кажем физиотерапевт, но минава месец, пак се размести, пак почва да боли. Това е, защото причината не е освободена.

Question:
Ти как виждаш каква е причината?

Silvina:
Като картина, като мисъл.

Георги:
Тя има дарба. Другите, които правят регресия, те се научават на това. Тя нито хипноза, нито нищо.

Silvina:
Но и това е една система, която съм разработила. Търсейки точно с махалото какъв е греха. Да кажем, дава ми, че този човек е убивал. И тогава ми се дава и картина, точно ситуацията. Но махалцето ми помага да открия, да ме насочи.

Георги:
При мен е без махало, това е разликата. 

Silvina:
Но понякога с някои хора е директно, още като се появи и го виждаш. Хората, които правят регресии, те знаят, но регресията не може да ти помогне да освободиш това нещо. Виждаш картина, но в Божественото лечение ти трябва да се помолиш за прошка. Виждаш картина, че убиваш човек, в регресия, и какво от това. Следващата стъпка е да кажеш: „Господи, прости ми, аз съм правил това.“ И следващата стъпка е да кажеш: „Господи, освободи кармата, която съм привлякъл с този тежък грях.“ Тогава дори самия човек може да си помогне, не му трябва и лечител.

Георги:
Не му трябва, така е. Но като отиде при лечител, лечителя му казва точно молитвата, какво да направи, тоест технологията на нещата.

Silvina:
Но хората, които съм обучила и все още нямат дарбата да виждат в картини, те изцяло с махало търсят какъв е греха, какво точно е направил човека, кой принцип е нарушил. Доста успешно работят хората.

Георги:
Някои по-успешно, други по-слабичко, обаче всички работят. Вече няколко курса такива прави на обучение.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview