Георги:
Ще ви разкажа много интересни неща, които няма от къде да ги прочетете и научите, и няма кой да ви ги каже. Казвам ви честно, просто имам нагласа, сега и Небето не ме спира, иначе веднага ще ме стисне за гърлото. Хоп, тука, почвам да кашлям, гласа ми леко изтънява и спирам, след 20 секунди се оправям, това показва, че нямам право да кажа някой неща.

Предварително искам прошка, чисто и просто и да се извиня на онези, които са много горещи привърженици и фенове и аз съм трако-фен, обаче какво да кажа, които са по Хиндуизма, по Будизма, почитат Рама, Кришна, Буда. Прекрасно, нямам нищо против тях, поддържам ги, ТОВА Е ПАК ПЪТЯ и ПЪТ към СВЕТЛИНАТА, но сега ще ви кажа някои ИСТИНИ, някой неща, горе долу, за да ви светне.

Така, СИМВОЛИТЕ, ЗНАЦИТЕ, РИТУАЛИТЕ в ръцете на ПОСВЕТЕНИТЕ КОМАНДВАТ МАТЕРИЯТА и ВСИЧКО ВИДИМО и НЕВИДИМО. И МУДРИТЕ, и МАНТРИТЕ. Казвал съм го и пак ще го кажа, Мудрата е от мудрост, от мъдрост, българска дума, т.е. тракийска. Мандра или ето ман-дра е ФИЗИЧЕСКИ БЛАГОДАТ, материален, от млякото, сирене, кашкавал, масло, джиджибиджи. Мантра е ДУХОВЕН БЛАГОДАТ, колко е просто, е не е ли българско? Българско е, и не е точно българско, а е тракийско и аз затова го казвам трако-българско, не защото съм се родил в България.

Лично аз съм гражданин на Космоса, на Вселената, обичам всички страни, всички държави, цялото земно кълбо, всяка една точка. От Далечния север до Юга, обичам го по един и същи начин както съм тук. Не мога да деля нещата и заради това не съм чак толкова, нито родолюбец, нито патриот, но ИСТИНАТА ТРЯБВА ДА СЕ КАЗВА. Всички народи са Божествени, в смисъл имат Божията искра. Но сега говорим за СЪЗНАНИЕ. Има една прекрасна българска поговорка, която няма да цитирам, а ще цитирам само Евангелието, където казва:
– Ново вино се сипва в нови мехове, защото то е младо, силно, буйно и ще гръмне, ако е в стари.

Хем виното ще изтече, хем ще се спука меха. Аз съм дошъл тука и такива като мен, които са хиляди, милиони и милиарди същества са дошли да правят НОВО НЕБЕ и НОВА ЗЕМЯ. ЧИСТО НОВИ, чисто нови, като казвам, АБСОЛЮТНО НОВИ. Но със старото съзнание не се върви,СТАРОТО СЪЗНАНИЕ ТРЯБВА ДА ГО ИЗЧИСТИМ АБСОЛЮТНО и да налеем ЧИСТО НОВО СЪЗНАНИЕ. Следователно, казвам винаги на моите близки и приятели, хубавото е да вземем от старите неща, каквото можем. Ще използваме, разбира се, питката от вчерашния ден и днес ще ядем и утре, но най-хубаво е да си направим нова питка. Дори храната престояла повече от 24 часа, не е добра. А да не говорим за кафето, един мой познат ми каза: „Щях да се отровя, от кафе, което беше престояло в тенджерата и на дъното имаше утайка след 24 часа”. То направо става отровно.

Значи всяко нещо, което тече и се развива – новото, застоялото – как ще пиеш вода от блатото, не става. Значи ТАЗИ ЗЕМЯ, КОРЕННО СЕ ПРЕОБРАЗУВА и когато съм казвал и пак казвам, защото това го казват Великите Учители. За да не излиза, че аз го казвам, всички казват и най-вече Учителя Беинса Дуно, вижте, старите принципи и добродетели са прекрасни – Любов, Мъдрост, Истина, Справедливост, Благородство, Благоразумие, но ТЕ ЩЕ СЕ ЗАМЕНЯТ С ЧИСТО НОВИ. А как? Понятието за Любов е старо понятие, ЩЕ ИМА ЧИСТО НОВА ЛЮБОВ, ЧИСТО НОВА МЪДРОСТ, ЧИСТО НОВА ИСТИНА, ЧИСТО НОВА СПРАВЕДЛИВОСТ. Колкото и да са добри СТАРИТЕ, ЩЕ БЪДАТ ИЗЧИСТЕНИ, изгорени и на тяхно място ще се сложат НОВИТЕ. Какво да се прави.

И АЗ понеже ТРЯБВА ДА ЧУПЯ КАЛЪПИТЕ, ДА ПРАВЯ ВСИЧКО НОВО и е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТРУДНО. Изключително е трудно и на най-близките си приятели да им кажа да не носят разни символи, които са от хиляди години  и които СПИРАТ СЪЗНАНИЕТО. Да някой път СИЛИТЕ на ЗАДЪРЖАНЕТО или БРАТОВЧЕДИТЕ са много ПОЛЕЗНИ, но някой път НЕ СА, особено за човек, който е тръгнал по ПЪТЯ на СВЕТЛИНАТА.

Ще ви кажа, че ако бяхме продължили така, човечеството не се развиваше, ние с волската каруца и досега щяхме да си караме. Нямаше да имаме автомобили, самолети, ракети и летяща чиния, каквито ги има, разбира се, и правят на земното кълбо, ама не ги показват. Ето волската каруца, тя даже не е волска, тя не върви. Това е прекрасния знак ИН и ЯН, който всички го знаете, Знака на ХАРМОНИЯТА, всичко това, което съм написал са знаци на хармонията. Те са ПЕТ ОСНОВНИ ЗНАКА, има много други, милиони и милиарди, милиарди по милиарди. Макар че ЕНЕРГИЯТА е ЕДНА, както ДИАГНОЗАТА на Човешките Болести е ЕДНА и тя се казва ЗАМЪРСЯВАНЕ на Човешкото тяло в ТРИ  степени.  Ментално, Астрално и Физическо, по същия начин ЕНЕРГИЯТА се казва УНИВЕРСАЛНА, ама само така като казвам и като си мърдам палците, това са видове енергия.Енергиите са милиарди по милиарди, както диагнозите са съставени, от една диагноза, замърсяване на човешкото тяло, 500 хил. болести, или 50 хил. бяха, не знам, ама не ме и интересува. Рак – 150 вида, след това Спин – не знам колко вида, след това най-прост грип – 50 модела или 150 модела, не знам, хиляди болести и захар, диабет това-онова. Какво е?

ЗАМЪРСЯВАНЕ! Единственото, което е ЗАМЪРСЯВАНЕ МЕНТАЛНО, значи СПИРАШ ДА РАБОТИШ С ДОБРОДЕТЕЛИТЕ, остават ти само пороците, хайде 5 хил. диагнози, в главата те бият.  ЗАМЪРСЯВАНЕ ЧУВСТВАТА, емоционално-чувствения комплекс, хайде 20 хил. диагнози. ЗАМЪРСЯВАНЕ на ФИЗИЧЕСКОТО ТЯЛО, защото просто не си го гледаш, хайде и там 30, 40 хил. диагнози.

По същия начин са енергии, ЕНЕРГИИ, които са ПОЛЕЗНИ за нас и ЕНЕРГИИ, които НЕ СА ПОЛЕЗНИ.

От нас единствено какво се иска?

На ЗЕМЯТА го казват БАЛАНС. АНГЕЛИТЕ го казват РАВНОВЕСИЕ. БОГОВЕТЕ го казват ХАРМОНИЯ.

Така, говорим сега за ЗНАЦИТЕ НА ХАРМОНИЯТА. Бял и черен, какво е това? Това е ембрион, бял и черен, зародиш, ембриона какво прави, седи си на топло тука и НИЩО НЕ ПРАВИ. Знаете ли защо? Това е най-мързеливото нещо, значи това е БЕЗДЕЙНО и оня, който ми носи този знак (на Ин и Ян), съжалявам, ама аз ще му кажа:
– Абе синко, а бе дъще, абе приятелю, ама ТИ СЕ ВРЪЩАШ 8 хил. години минимум назад, да не кажа 12 500 години. Абе душица златна, ти искаш просто да безделничиш, нищо да не правиш.
– Ама как, този знак е идеален, това е на Ин и Ян, знака на хармонията.
– На мен ли го казваш, мойто момче, върви и го кажи на близки, познати, приятели, но не на Георги Изворски. Просто не му казвай на него.
Имаше една невеста, която ми се обаждаше всеки ден и ми държеше лекции по телефона:
– Георги, да знаеш, ти знаеш ли, че силите, където действат…
На десетия път, след като ми държеше по 20 минути беседи и лекции на мен, ето казвам го, значи и аз имам его, но я издържах 10 пъти, Силвинка е свидетел. На десетия път викам:
– Слушай, мойто момиче, искам нещо да ти кажа, няма на Земното кълбо, няма в Слънчевата система и няма в Галактиката, да не кажа, тази Земната Вселена, която е материална, нещо, което да ме учуди и нещо, което да не знам, а ако не знам нещо, аз има къде да питам, но не ти да ми го казваш.
Учителка, много е хубаво, аз деликатно и казах:
– На близки, познати, приятели, на децата си, ще учиш, чудесно, но на тях бъди учителка, недей повече да ми се обаждаш, защото все пак отделям ти внимание. Това не е загуба на време, това е урок, но не е урок за мен. Това е урок за теб.

Така, продължаваме. Ембрионът не върши нищо, лежи си на топло, смучи си от онова хубаво чревце, майката дето го храни. Освен това тук са две близначета, и чака да се роди, това е тъй нареченото Лемуро-Атлантско съзнание, което е чакало ВСИЧКО НАГОТОВО от НЕБЕТО. Има между нас, то и аз горе-долу съм такъв, този стол, един Лемуриец или дори един Атлант няма да се сети да го направи, вие мислите, че ще се сети, няма да се сети, той казва:
– Абе нещо за сядане трябва, трябва нещо удобно.

Тогава Небето хоп, пуска го, понеже са ИМА ЛИ ВРЪЗКА с НЕБЕТО. Веднага проекцията в главата му е да направи стола. Сега чак на нашата раса е дадено ДА МИСЛИ и да се човърка, значи ние сме най-облагодетелствани от една страна, а от друга почти сме прекъснали връзката или имаме индиректна връзка.

Така, това е волската каруца, даже пеша да ходим, до никъде няма да стигнем пеша, искаме да обиколим 10 пъти земното кълбо. Разбрахте ли ТОЗИ ЗНАК знак колко е СТАР и колко е недействителен и НЕЕФЕКТИВЕН за това НОВО ВРЕМЕ, което е толкова интензивно и всичко се развива толкова бързо.

Следващия знак, който е на междуречието, този знак е египетско-еврейски. Не е ЗВЕЗДАТА на ДАВИД, много преди Давид е, но така ще го наречем, от трако-българската Оренда и сте минали през египетския Сейким, сигурно го познавате, това е шестоъгълната звезда, това е Ин и Ян. Тука вече ИМА РАЗВИТИЕ, това е пускане на семето в земята, номер едно, пускане на семето в земята, ЗАСЯВАНЕ. Семето жми, спи и чака, тука вече тръгва ПОКЪЛВАНЕТО НА ЧОВЕШКОТО СЪЗНАНИЕ.Къде? В Египет. И да кажа при Евреите, защото те са вземали тази звезда и тя им помага, но са отбрани точно едни и същи триъгълници, щом са едни и същи триъгълници, единия е нагоре, единия е надолу. Не е ли това ЗНАК на ХАРМОНИЯТА? Двата знака, нагоре много ясно, че е мъжкия знак Ян, надолу е женския Ин, ето, обаче този връх, който сочи надолу прави корените. ЗАПОЧВАМЕ ДА РАСТЕМ, семенцето е в земята, пуска коренче, ето го надолу, нагоре пуска стръкче, докато се разклони, ако е дъб, пуска клони. Да, корени ще пусне 20, 50 метра, а отгоре ще пусне такава система, такава корона отгоре, че нямам думи, да, така е. Въпреки всичко СВЕТЛАТА СИЛА е решила пак с една чертичка, ако гледате тази чертичка не винаги я има на звездата, но обикновено във всички писания, които са окултно-езотерични, еквилибристични и ред други такива мистични, тази чертичка я има. Забележете го, има литература много, щракнете, вижте, само че няма кой да ви каже защо. ДА ОТДЕЛИ едното от друго СЪЗНАНИЕ, все пак да бъдат разделени като тези, имат ли кръг тука. Докосват ли се някъде? НЕ, значи женското е женско, мъжкото е мъжко. Кога идва силата на женския принцип и обединението, ще видим. Тука вече минаваме на автомобил, така да се каже, ЗАПОЧВА РАСТЕНЕТО, хубаво е, няма да давам обяснение, казвам ви два триъгълника един срещу друг, Ин и Ян, край, те са знака на хармонията. Значи ако този знак е на 8 хил. години, този е на 4, 5 хил. години, от Давидово време насам, Аврам, Давид и т.н., цялото поколение, нашият татко Ной и ред други.

Стигаме обаче до следващия знак, който вече е нашия знак, когато започва АРИЙСКАТА РАСА да взима надмощие. Това е Знака на ХАРМОНИЯТА на АРИЕЦА, на белия, да, това е знака,. Събрани ли са горе и долу Ян, който е десния, и Ин, лявата страна, СЪБРАНИ СА, нали. Обаче аз съм виждал Луната, това е новолунието, това е последната четвърт на Луната, тя започва, пълни се, значи има и едната и другата страна. Така, това не ви ли прилича на сърп от едната страна и от другата страна и на луната викат Лунен сърп, нали. Единия е ляв, единия е десен. Така ли е? Така е. Аз съм виждал обаче точно луната отдолу като лодка в новолуние и съм го виждал около 2 000-ната година до 2 хил. и някоя два пъти, лично аз, значи не е така Луната, а Луната отдолу и от там започва да се пълни докато стигне отгоре. Вие не сте го забелязали, ама аз съм го забелязал, защото съм живял в планината и гледам Луната всяка вечер, както всяка сутрин бях длъжен да посрещам Слънцето. Обикновено, когато Луната е тук, тя е изключително червена, не знам защо. Така, значи, Ин (отдолу), Ян (отгоре) и по средата какво става, те са свързани поне в краищата, а по средата става като ОКО. Чак сега ЧОВЕЧЕСТВОТО ПРОГЛЕЖДА, чак сега вижда, че ще дойде НОВОТО НЕБЕ и НОВАТА ЗЕМЯ, виждате ли колко е просто.

Гледам една жена при моя приятел златаря, донесла ей такава джаджа и отгоре да и сложи една халкичка, с една сребърна верижка, това е чисто сребърно, има го, един мой друг познат го изкарва от земята, този същия знак на 2,3 хиляди години, както и знака “Ж” на 4 хил. години, пак изкаран от земята. Нашето Ж, който казва:
– Ама това е славянска азбука, как, ами 863 година Св. Кирил и Методий правят азбуката.
863 г., Божее?! За какво става въпрос, те просто НИЩО НЕ ЗНАЯТ, те броят по хиляда години назад и 2 000 даже от идването на Спасителя, а СПАСИТЕЛЯ ДОНЕСЕ НОВОТО АРИЙСКО СЪЗНАНИЕ. Той каза:
– Да обичаме враговете си.

Да се приобщаваме, не съдеше жените, но беше още рано за изява на женския принцип. Ето ЖЕНСКИЯ ПРИНЦИП СЕГА започва да се СЪБИРА с МЪЖКИЯ ПРИНЦИП. ДА СТАВАТ ЕДНО, ДА СЕ ХАРМОНИЗИРАТ, а между тях е ОКОТО на БОГА. НОВОТО, което се вижда НОВОТО НЕБЕ и НОВАТА ЗЕМЯ. Без това не става. Не искам този и този знак, който иска да си ги носи, но остарелите с хиляди години, просто няма да стане. На мен ми е казано да нося този знак, който ми е на гърдите, да направя така ТРИТЕ ЧЕРТИ, които средната беше разделена, значи това е дуалност и затова на рода Дуло това е бил хиляди години знак и на Тангра, разбира се, но не точно на Тангра, а на рода. „Аз съм цар и жрец“ Значи МАТЕРИЯТА и ДУХА е ЖРЕЦА – ТЕ КОМАНДВАТ, обаче на мен ми казаха:
– Синко, МАТЕРИЯТА и ДУХА след 2012 година се СЪБИРАТ. Ще събереш чертите и ще направиш ТРИ.

После имах доста лекции отгоре, които ми казваха за ТРИТЕ ЧЕРТИ, че това са ТРИТЕ ОСНОВНИ ВСЕЛЕНИ. БОЖЕСТВЕНАТА, АНГЕЛСКАТА, ЧОВЕШКАТА. Това са LOVE, WISDOM AND TRUTH и десетте.., които съм написал във „Великия трепет”. А лично на мен ми бяха диктувани като ТРИ ДВУПОСОЧНИ ЛЪЧА. Най-малко още 10-15 значения, но смятах, че са по-маловажни и не съм ги написал. Така, ето на къде отиваме по нататък, по нататък продължаваме и стигаме до един камък, който УЧИТЕЛЯ го е написал и го е  направил на един камък на чешмичката на второто езеро – РЪЦЕТЕ, КОИТО ДАВАТ и като стъпиш на него, ТОЙ ИМА ЕНЕРГИЯ. Колко от вас са стъпвали на този камък? Камъка е така – кръг с една точка в средата, където Силвина обичаше да стъпи и да пее, това беше истина, ето и какво е обяснението. Казват това е Вселената, Слънчевата система, слънцето и всичко останало. Да, това вече е знак на ХУБАВАТА ХАРМОНИЯ – КРЪГА, а това е БОЖЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ. Около Божественото Съзнание вече влизат и Ин и Ян, и тук не ги оцветяваме половината с тъмно Ин, половината със светло Ян. Плюса и минуса, това вече е СЪБИРАНЕТО на МЪЖКИЯ и ЖЕНСКИЯ ПРИНЦИП. Кои? Които нямат вече разлика, нали натам отиваме вече всичките, нали няма да има полове след години. Но още НЕ СМЕ ТВЪРДО В БОГА, ние сме тук СЛЪНЧОГЛЕДОВАТА ПИТА, колкото си по-близо тук, това са наредени семките, колкото си по-близо до центъра, толкова си по-близо до Бога, но не си у него. Кога ставаш у него?

ПЕТИЯТ СИМВОЛ на ХАРМОНИЯТА е този, който всички знаете какво представлява, какво? СФЕРА, ВЛИЗАШ В ЦЯЛОТО, ВЛИЗАШ ВЪВ ФОКУСА, ВЛИЗАШ ПРИ ГОСПОД. Край, най-простото и най-съвършенно.

Аз мислих, че много ще отнеме да ви обяснявам, но ето за 10 минути ви обясних. Всеки един вече научи толкова, колкото и аз знам и всеки сега може да започне да го казва.

Тука, нарочно, седемте лъча на този стар символ на прабългарите, той беше изваден от Мадара мисля, така ли беше, които носят прабългарският седемлъчен как се води, на Плиска. Да, изваден от Плиска, така, розетка, те и казват розетката на Тангра ли, не знам. Тази розетка вече, дълбоко съжалявам, носете си я, но тя означава 7 ПРИНЦИПА на 7-те АРХАНГЕЛИ, дето бяха на Земята, но аз лично присъствах на СЛИЗАНЕТО на 8-я АРХАНГЕЛ, който беше на 14 септември 2002 година, в 6 часа вечерта. ДА ОСМИЯ АРХАНГЕЛ СЛЕЗЕ, значи тази розетка вече е със 8 лъча и освен това е в кръг. Ако искате все пак и седемте лъча да продължават, те имат знаци отстрани от глаголицата, затворете я в кръг, поне да има някаква хармония, а не лъчите да излизат с тази острота, която излизат. МИНА ВРЕМЕТО НА ОСТРОТАТА! Аз във следващите минути, когато говоря по новите неща номер 2 за този ритуал, който е от хиляди години също, но вече е осъвременен за нашето съзнание, ще говорим пак за остротата. Значи розетката нека си я носят, но лично аз няма да я сложа, защото ЧИСЛОТО на ЗЕМЯТА десетки хиляди години – 7, те са му викали Еврейско число и ЧИСЛОТО на МАТЕРИЯТА, която е носила БЛАГА. Значи всички посветени са знаели, когато 7 по 7 пъти кажат нещо, 7 по 7 пъти направят нещо, излизат на далавера. В какъв смисъл? На някаква печалба, нещо получават, защо? Има седем дни от седмицата, седем цвята, седем ноти, седем, седем, седем.. ВЕЧЕ ЧИСЛОТО НА ЗЕМЯТА Е 8, казвал съм го неведнъж – НОВОТО НЕБЕ и НОВАТА ЗЕМЯ. КРЪГ, ХАРМОНИЯ ОТДОЛУ и ОТГОРЕ. Като го обърнеш така става ЗНАКА НА БЕЗКРАЙНОСТТА, чак сега след 2012 година дойде осмицата и осмицата е числото на Земята, окултното число на Земята, както преди това е била седмицата, когато стигнем.. осмицата работи. Осмицата вече е прекрасно число, работи за 9-ката. А сега вече работи и 10-ката. 12-тицата е било 2 и 1 – 3, ХРИСТОВОТО СЪЗНАНИЕ е тройката. Значи за да се насочат хората към Добродетелите, към Христовото съзнание трябва да се работи и с 12.

Сега вече работят с 10-ката, 10-ката е ЕДИНИЦАТА на Бога, 0-та е ЖЕНСКИЯ ПРИНЦИП, а 1-цата е МЪЖКИЯ. Може да сложиш 1-цата вътре, около него 0-та или обратно, но 1-цата винаги води, Женския принцип е ремаркето, но то дава пълнеж, там е всичко. Мъжкия принцип е само влекача, но влекача, ако няма ремаркето, в което се съдържат всички останали работи като горивото, хранителните продукти и т.н., влекача кара до някъде и ще спре, значи ЕДНОТО БЕЗ ДРУГОТО НЕ МОЖЕ.

Така, за какво мислих още нещо да ви кажа, но най-основните неща ги споделих, на Земята продължава да е числото 144, това е 9-ката към която се стремим. След 8-цата дойде ли 9-ката ИДВА СЕДМАТА РАСА, нищо, че е седма, но седмата раса има вече подраси. Дойде ли 9-ката, започва да намалява числеността на човечеството на земното кълбо. Земното кълбо вече е преминало в Рая. НЯМА ДА ИМА ПОРОЦИ, лоши неща и т.н., то и сега осмицата омекотява много нещата. Вижте, това е омекотяване, ние сме сега тук (в кръгчето, което се прави като докоснеш палец и показалец), това е Земната мудра. След 100 години ставаме тук (в кръгчето, което се прави като докоснеш палец и среден пръст), това е Ангелската мудра. След още 100 години, личното мое мнение, ставаме тук (в кръгчето, което се прави като докоснеш палец и безимен), това е Божествена мудра. Затова казваме така (като докоснем палец и показалец). А това изобщо трябва да отпадне (палци нагоре, в знак – да), макар че палеца е символ на Божествения свят, но останалите пръсти ги свиваме тук, той е съвсем отделен и викаме дерзай. Това е символ на агресия и на насилие. Значи чрез Духовното, чрез Божественото, ние да получаваме земни блага, да бъдем користолюбиви и да печелим победи, тази няма да стане. Автомобилистите викат: „Дерзай, пръв да бъдеш, блъсни го този, оня“. И те се гонят там по пистата, прекрасно и аз съм ги гледал и на мен ми кипваше кръвта. И аз съм бил състезател в ралита, автомобилни и съм карал мотоциклет, и аз съм бил същия, така да се каже, палавник (смее се).

Имам един приятел и като ме срещне и вика: „Здравей момче” (и пери ръце, както правят знака за ненормални хора). И аз викам: „Здрасти”, е така нали се поздравява с вдигане на ръка, обаче той, ето честен, „Здравей” и аз така поздравявам, нали, не знам, само на българите като се каже „Здравей“ може да разбере за какво става въпрос, това междудругото.

И така, някой ако има въпроси, да ме подсети за нещо, моментално, докато съм още тук на първа вълна, защото сега минаваме на втора.

Приятел:
А двете сфери една в друга като на Тойота символа какво означават?

Георги:
Това е също Знак на ХАРМОНИЯТА, значи, ако са еднакви окръжностите, но около тях нищо не е пълно, значи не са достигнали до сфера. Това е само двете окръжности за които говоря ето тук, това е окръжността, това е Ангелски знак, и все пак са се досетили една в друга да бъдат. Това е все пак някой доста посветен ги е светнал, макар че обикновено ХОРАТА НЕ ЗНАЯТ, но използват редица символи, редица знаци, може би без да знаят ключовото им съдържание. Доста пъти се бърка точно в това и АЗ ИМАМ СЛУЧАИ, където трябва да ПОРАВЯМ бакиите на някой, който е объркал нещата. Тъй като взима пъха ключа тука в тази ключалка, този катинар, отключва, заключва и НЕ ЗНАЕ нищо за какво става въпрос. Това е като следния виц или може да се каже притча.

Свраката, Зайо Байо, Ежко Бежко, Кума Лиса се возят на един самолет, обаче на пилота му става лошо, припада. Сега виждат самолета започва така да се люшка и те влизат в кабината. Сега свраката отива първа поглежда отвън, отвътре и започва да натиска всички бутони, всички ключове, нагоре, надолу. Скачат животните – Ежко Бежко, Кума Лиса и Зайо Байо и започват и те да щракат, по едно време самолета започва да се върти и започва да пропада надолу и свраката отива до единия прозорец, отваря го и вика:

– Абе, вие знаете ли да летите, та пипате като мен? – И излита. –  Знаете ли да летите, та пипате като мен?

Така, не знаят, горе-долу ви стана ясно за какво става въпрос.

Значи аз четох като интервю един Рейки Учител и казва така:
Аз НЕ МОГА да дам, толкова Рейки и т.н., Мастерство ако не учи при мен 9 години, на 10-тата година ще го изпитам и ако си вземе изпита, тогава може да започне да работи сам!

В България, аз отивам, един хубав гуру като мен, за ТРИ ДЕНА ми дава Рейки Мастер първа степен. Отивам само след един месец ми се обажда:
– Абе Георги ти не искаш ли да дойдеш само срещу 250 лв. за два дена, моментално втора степен.
Идвам, дава ми 2, 3, 4, 5, 6, Учител по Рейки, черно на бяло, дипломи такива, всичко си е точно. Ама дипломи цветни, ама позлатени, ама работи, изписано Мастер Мистик, не знам какви работи да ти се замая главата, обаче:
– Кой ти ги каза тези работи Иванчо?
– Ами ти.
– А, ама аз ти ги казвам да шега, обаче ти ги прилагаш.
– Е, да, ама много става и много върви.
– Върви, защото е ТАКОВА Е ЧОВЕШКОТО СЪЗНАНИЕ.

Значи ОТ САМИЯ ЧОВЕК ЗАВИСИ ДАЛИ ЩЕ БЪДЕ ИЗЛЪГАН, или НЕ. От самия човек зависи дали да бъде обиден или не. Това НЕ се отнася за нас, това се отнася за нашата дреха, за външната форма, но ТОВА НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА МОЕТО СЪДЪРЖАНИЕ, защото ТО е БОЖЕСТВЕНО и просто каквото и да кажат за мен, АЗ ГО ПРИЕМАМ РАВНО. С усмивка и съм много доволен, когато ме хулят и ме корят, и какъвто и ще да ме наричат. Викам най-сетне, прекрасни са момчетата, момичетата, ето чудесно. Големи хвалби, защото това е реклама и най-вече, когато си охулен незаслужено, Небето моментално ти дава бонуси все повече и повече, да, те работят за мен. Значи, Учителя казва така, от къде идва тази случка, слиза един път от трамвая и отсреща идва един господин и вика:
– Г-н Дънов, знаете ли журналистите какво пишат за вас, как не ги е срам, аз знам, че е измислица, аз обичам вашите работи, вие сте един прекрасен философ, така нататък, да вземете да ги съдите.
– Аз тъкмо мислих да плащам на някой да ме хули, ама много глупости, много хули, такъв, който може и смее да ме хули, аз ще му плащам.
Да, така е, нали знаете писал съм го и го казвам:
– Най-голямото наказание на престъпника е да бъде оневинен и да бъде пуснат на свобода. Да бъде опростен, това е най-голямото наказание, защото започва да работи СЪВЕСТТА. Най-голямата награда за праведника е да бъде охулен несправедливо.

Това е прекрасно и чудесно, когато ви обиждат, когато ви хулят, когато ви огорчават, когато ви ощетяват ТРЯБВА ДА БЛАГОДАРИТЕ. Много да благодарите и много да бъдете доволни, защото още преди да ме посветят бях хванал този чалъм, щом аз съм излъгания, аз съм ощетения, после ми идват такива блага, ама от нищо, просто ей така само защото си седя и някой влиза и вика:
– Абе Георги, ти знаеш ли, че май имам да ти давам 100 лв., а аз съм останал с един лев.
– Какви 100 лв.?
– Абе преди година и половина ти помниш ли спрях те на улицата и не ми стигаха пари за нещо, ти ми ги даде.
– Аз съм забравил, аз съм ги отписал.
– Няма значение, сега имам пари ето ти 100 лв.

Бонус, ето, имам 1лв., защо, защото някой ме е оплюл, някой ме е охулил. Пише в малката синя хубава книжка „Светли мисли”, която е издадена и е в книжарницата на Бялото братство, някой от вас я имат, нали, толкова голям джобен формат, малко по-голям от кибрит:
– Тежко на оня, който се опита да унищожи един Истински Праведен, Свестен човек.Черно на бяло го пише Учителя Беинса Дуно. – Тежко на оня, който се опита да унищожи един истински праведен, свестен човек.

Не аз да се правя, да съм такъв, аз мога да бъда към една общност, религиозен, вярващ и т.н., но да се правя. Чупя ръце, кротко тихо говоря, гледам в очите, кимам с глава, Бъди естествен, като ми се пие кафе, казвам на Дани. Дани ще ми намери едно кафе късо и ще си го изпия с голямо удоволствие, ама тя ще ходи, ще тича, ще кажа:
– Дани, пие ми се едно късо кафе.
Защо не? Пие ми се, защо да се правя на по-голям светия и на по-голям католик от папата? Според каноните на Земята, папата е най-големия католик, по-голям от него няма, нали затова е папа. Всички останали католици са по надолу от него.

Така, това беше първата част, ей как бързо върви времето, аз си мислих за един час, а то 35 минути. Добре, сега започва интересната част, но при нея ще ви дам и практически ще го направим и който не може точно да влезе в нещата, ще си позволя, ако вие ми позволите. Малко ще го побутна, но с ваше разрешение. Няма насила примерно да ви вкарам в медитация, т.е. да ви дам разни видения и разни работи да усетите нещата, ако вие самите не искате. Смятам, че всички имате отворено съзнание тук, така че сами може да се справите с проблема, защото аз този път няма да се разделям на 50 проекции, за да може да помагам на всеки, а само ще давам инструкции от този хубав стол, където ще седна.

Преди 2, 3 вечери си седя вечерта, хубаво времето, в смисъл прекрасни новини, тука затрупани, там, пищят, вият, и както казах вчера, едно време на дебелия сняг са казвали: „Дебел сняг, дебел комат”. Сега казват: „Природно бедствие” Защо? Защото не са подготвени, лежат на хълбок, ами ще станете и ще се подготвите, с дърва, с свещи, един чувал брашно. Ще вземете картофи един чувал, ще бъдете спокойни, има или няма. Печката гори, вътре е топло, сняг има отвънка, има чист сняг. На планината така съм правил, защото не ми се ходеше на един километър до извора и сняг до тук (до кръста). Изчиствам отгоре, отдолу загребвам, хоп, на печицата, стопява се и си пиеш чайче от снежна водичка. Е чисто и прекрасно и нищо не ми е ставало.

Silvina:
И си живееш без ток.

Георги:
Без ток, без покрив, без вода, без нищо, така живеех сума време, докато там се насели в тази махала, (тя изоставена планинска махала, няма я и в регулационния план на Ябланица). Една отговорна жена, няма да я цитирам коя е, но заради нея, покрай мен дойдоха и изсякоха дърветата, широк път, почнаха да влизат огромните коли, които въртят бетона, а тя купи едно място 2, 3 дка, на което имаше само развалини от една изгоряла стара къща. На мен ми каза строителния техник, викам:
– Правя си едно бунгало тук.
– Прави си го – вика – ама тук може на мястото на плевнята да вдигнеш двуетажна виличка, 40, 50 квадрата без да дойдеш да извадиш един единствен документ, защото какво пише на натуралния акт – Земя и сграда.

Тя по същия начин го издигна, а и заради нея пуснаха водопровод, който минава покрай оградата ми. Аз не съм се включил, защото не ми трябва и разни други екстри. Даже бяха асфалтирали до някъде, не асфалтирали, а чакъл. Така, значи какво става кметовете и шефовете се впечатляват, когато дойде някакъв човек, примерно аз ако бях депутат, ама щяха да ми направят цветен асфалт до бунгалото. Щяха лично за мен да прокарат ток и лично за мен да прокарат вода, не че съседната къща, един кабел мога да си взема от 100 метра, ток, но от личен мой приятел пак.  

РИТУАЛА НА ОЗАРЕНИЕТО

Преди много, много години Жреците, Шаманите, Учителите, Адептите и Посветените са избирали от своите ученици един или двама и са ги въвеждали чрез този ритуал и са смятали, че те могат да достигнат до това ниво на ПОСВЕТЕНОСТ. Това се казва РИТУАЛА на ОЗАРЕНИЕТО и става ЧРЕЗ ОЗАРЯВАНЕ, т.е. чрез ДУХОВНО ИЗДИГАНЕ и ДУХОВНА ТРАНСФОРМАЦИЯ много БЪРЗА и СВЕТКАВИЧНА в ДУХА. Вместо да чакаш 5, 10, 15, 20 години един определен период от време. Тя е много проста, много лесна, много лека, единствено се иска от човека един ЕНТУСИАЗЪМ, ОБИЧ КЪМ СВЕТЛИНАТА И КЪМ БОГА и ВОЛЯ. Да го правиш всеки ден по 10 минути. Наистина, 10 минути. Сядаш на един такъв хубав стол, който е 42см, м/у 42 или 45 см., сядаш на естествен материал, не на пластмаси и не на желязо. Така, в поза, виждате два прави ъгли, този (между горната част на тялото и бедрата) и този (между бедрата и долната част на краката) е прав. слагаш си ръцете ей така (върху краката), изправяш си гърба. Тази поза се казва почивка след оран и не е будистка, не е хиндуистка, не е източна, от източната окултно-езотерична литература, която е чисто тракийска. От Тракия, включително и йога е тракийска дума, не говоря за ред други думи. Източно, ама НЯМА нищо Източно, Ошо го е казал ясно, Ошо е мирови учител нищо, че се е родил на Изток, ама целия си живот прекарва в Америка. Защо в Америка? Защо не си седя в един загубен ашрам в Индия, той казва така:
– Индия беше склад на знанието, там чисто и просто се запазиха знанията на света.

А основата на знанието на света е на ДУХА. А Духовните хора какви са? Да, Българи, разбира се, и Евреите, защото, и евреите също имат Дух. Затова този триъгълник е нагоре към Бога, но те влизат в плътната материя, българина не иска да влезе в плътната материя и само кабалата на българина, която се състой пак от 10 сефироти 9 и 10 са на едно място. Българите не са искали да слезнат надолу в десетия, това е написано и е начертано, не знам къде, Силвинке?

Silvina:
Иван Найденов го казва това.

Георги:
Иван Найденов го каза, аз някъде го пречертах, значи както са е Сефиротите – последния, трако-българския е най-стария в света. Египетския е стар, Еврейския е стар, е не е вярно, с няколко хиляди години тракийския е по-стар, абсолютно трако-българския, който е, но той е само това му измерение. Трябваше да ви го начертая да го видите, но няма да говоря за него, защото много ще се отплесна. Ако искате го прочетете, затова говори и Учителя, много книги има, а и Михаил Иванов го е дал много добре с доста подробности, но не дава пак българския. Той дава значи кабалата, а тя българската се казва кабаРа, не кабаЛа. КабаЛа е ЛУННИЯ ПРИНЦИП, а КабаРа е СЛЪНЧЕВИЯ ПРИНЦИП, защото МЯСТОТО на СЛЪНЦЕТО и МЯСТОТО на ЗЕМЯТА СА ЕДНО И СЪЩО при НАШАТА КабаРА. Е НЯМА къде да го прочетете, няма къде да го видите, Иван Найденов много време работи за нас, за екипа. Откри пентаграма, откри трите черти, че са на картата на България. Откри различните триъгълници, откри, че тракийския конник е карта на пирамидите, подземните пирамиди, подводните пирамиди. Този човек се съдра да ходи по тези места, вика:
–  Аз съм си отделял и от средствата.

С неговата кола ходеше, обикаляше насам, натам и така нататък, аз съм му безкрайно благодарен. Само шест месеца си игра с първата задача. Но повечето от вас са вътре в нещата, когато идваше и показваше схемите преди две години, може би, някой от вас са го виждали, но за сега ние трябва да станем Духовни.

Значи, имаме мерак бързо да се издигаме, аз лично смятам, а и Татко разреши вече дори и обикновеното човешко съзнание да се опита да направи това ритуално, окултно-езотерично и мистично упражнение. Това е фактически вид упражнение, всеки един ден да се направи и човек да разбере до къде е достигнал в Духа. Ако има някакъв напредък е добре, ако постигне пълен напредък за определен брой дни, ще кажа колко, това е великолепно.

Значи преди 7, 8 хиляди години, когато бялата раса започва да взима връх. Тя е от 18 хиляди години насам, 12.5 хиляди започват големите кръстоски, но от 8 хиляди години, за 3, 4 хиляди години вече, личи си, че някой, тук таме има ариец, от кръстоската. Значи примерно отиваме ние 200 хубави млади мъже при хубавите негърки в африканския континент и започваме, трябва да правим бели дечица, нали, бели, ама те веднага няма да са бели. Започваме кръстоска, минава година, две, три, сто, тук, таме започва в африканските държави да се ражда някой с по-светъл цвят. След 500 години стават метиси, не знам какви си, и в крайна сметка след 1000 години вече хоп, ей, русо и синеоко, най-сетне. Благодарим, пляскаме, даваме банкети и т.н..

По същата причина ОТГОРЕ СЛИЗАТ БОЖИИТЕ СИНОВЕ и правят с коренното население на Земята, с хубавите земни булки, защото Господ им вика:

– Момчета вървете, прекрасни са булките на Земята, там ще ви бъде добре, трябва да произвеждате АРИЙСКАТА РАСА.

Така и точно ТОЗИ РИТУАЛ, тогава преди 7, 8 хиляди години, само за Посветените Учители са слизали в тела видими и невидими, избират си ученици и започват да ги обучават. Всеки ден учителя стой междудругото настрани, ученика сам трябва да свърши този десетминутен ритуал, това упражнение.

Значи отначало са били необходими минимум 777 дни, всеки ден по 10 минути, независимо дали сутрин, на обяд или вечерта, но под ръководството на учителя. Сега вече всеки един от нас, толкова е дораснало съзнанието, че сами може да си го правим. Това е времето от Лемуро-Атлантите, примерно, където са били избирани за жреци за посветени и им било давано.

Когато идват накрая между Атлантите и Арийската раса, дните са станали 555. 555 дни това се прави всеки ден, едно и също, гледайте да го спазвате точно и така за онова съзнание.

Когато идва ИСУС ХРИСТОС, тогава вече ТОЙ ДОНАСЯ със себе си ДОБРОДЕТЕЛИТЕ. Той е казал ДА ОБИЧАМЕ ВРАГОВЕТЕ СИ, може би, на някой е казал ДА ОБИЧАМЕ и ПРЕДАТЕЛИТЕ СИ. Поне го е казал на учениците си. ДОНАСЯ НОВАТА ЛЮБОВ. От него е новата любов, Учителя и сега, ние сме само неговите продължители. Той е бил, който донася, това е новата любов, от него, а ние продължаваме да се връщаме назад.

Вместо да гледаме наистина да прилагаме новата любов, да обичаме и враговете си и предателите си, ние продължаваме със старата Любов, със старата Мъдрост, със старите знания, със старата Справедливост.

НЯМА ДА СТАНЕ! Съжалявам, не, т.е. не съжалявам, прости Тате, че си ми забранил да казвам съжалявам, жалко, жал. Забранено ми е да казвам.

Така, тогава времето се е закрепило на 333 дни. Значи по времето на Исус и след това посветените адепти на Изток и на Запад, учители, избират си ученици, строго определени и за 333 дни те ИЗРАСТВАТ В ДУХА. Вместо за 33 години, защото много бавно става израстването наистина, а БЪРЗОТО ИЗРАСТВАНЕ Четири Волюции, за които аз говоря.

ПЪРВАТА е ЕВОЛЮЦИЯТА, движението, бавно, стабилно, качваш се по стълбите.

ВТОРОТО е ИНВОЛЮЦИЯТА, на тази стълбищна площадка, вместо да тръгнеш нагоре, сбъркваш и тръгваш към мазето, слизаш надолу, Инволюция. Няма нищо лошо в това, защото като стигнеш до мазето, като видиш хлад, студ, работа, трябва да се помъчиш, да положиш усилия и обратно да се качиш по пътя.

Значи имаме ЕВОЛЮЦИЯ, ИНВОЛЮЦИЯ, РЕВОЛЮЦИЯ.

С РЕВОЛЮЦИЯТА не е много приятно, винаги става с ошамарване, с насилие, с работи. Да вкараш човек в Светлия Път с Насилие, е няма да стане, но Синволюцията е най-хубавото нещо.

СИНВОЛЮЦИЯТА е моментално или МНОГО БЪРЗО ИЗДИГАНЕ В ДУХА. Значи вместо да се качваш по стълбите, заставаш пред асансьорчето и Господ ти го отваря, влизаш вътре, от първия на десетия, на стотния етаж, (това е символ). Този метод е метод на СИНВОЛЮЦИЯ, но ЕДНО ВРЕМЕ за ОНОВА СЪЗНАНИЕ, МНОГО МАЛКО ЧОВЕШКИ РАЗУМНИ СЪЩЕСТВА СА БИЛИ СПОСОБНИ ДА ИЗДЪРЖАТ! Защото знаете ли, че бързо като дръпне нагоре, особенно тези скоростните асансьори 150 – 200 – я етаж и то човек, който има някакъв проблем, ако има порок на сърцето, не дай Боже, може просто да си остане в асансьора. Заради това трябва да се избира от Учителите и Адептите тези, които могат да издържат. Но СЕГА ИЗРАСТНА толкова Човешкото съзнание В ДУХА, работи с Добродетелите вече. ДОБРОДЕТЕЛИТЕ НИ ДЪРЖАТ ЗДРАВИ! Пороците ни правят болни и психично болни, и спиритично болни, т.е. БОЛЕСТИ НА ДУХА. Те сега ще започнат болестите на Духа, те се казват Спиритични Болести и Болести на Душата, за които света знае, че са душевни болести или психични.

Така 333 дни, онази вечер слушам, отгоре тече лекцията, вечерта беше към 8 часа, не знам какво беше станало, беше ми се включило радиото, то ми е раздвоено вниманието, и все пак аз гледам от Небето, накрая го изключих, сега ми казаха така:

– ЧОВЕШКОТО СЪЗНАНИЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ ВСИЧКО ТОВА за 144 дни! – 144 е окултно число, а аз питам:
– Може ли някой да го правят 111 дни? – Каквото ми е любимото число. Личното мое число, което е 111, три единици, три пъти Господа. Татко вика:
– Синко, да го направят 111, някой може за 111 дни изведнъж да дръпне и ДА СТАНЕ СВЕТИЯ. Но 144 е добре да бъде направено, но щом кажеш, кажи им и това, 111 дни. – Викам:
– Това и от мен.
– То – вика – и от Мен, защото може на 111 ден, ти го кажи.

– Понеже на мен ми е любимо 111, това е ТРОИЧНИЯ КОД, затова ви казвам, че за 111 дни може.

Колко е просто, колко е лесно и колко е новаторско междудругото, защото има символ, има сила в онова, което сега ще кажа. Преди години 777, 555, 333, гурувците като мен са карали учениците си да седнат, може да е и на пън, ако сме в гората, ей така, и какво да си представят, тогава съзнанието е било за пирамида. Представят си една пирамида, ама не каква да е, а пресечена пирамида, защо, пирамидата е тук така. Върха на пирамидата как се казва? Пирамидон, той е обикновено от благородна материя, кристал, злато, не знам какво си. Даже е имало и пирамиди с диамантен връх, сега като ги изкарат подземните пирамиди, когато дорасне съзнанието ще видим, че е така.

Значи учителя му дава инструкции, както аз давам:
– Сядаш така мойто момче и си представяш една кристална пирамида от планински кристал, пресечена. А този пирамидон тук, където е пресеченото ти се подпира на главата и те докосва на един, два см.. Тук е пирамида, но да е до долу.

Обикновено се сяда на изток, дори да не знаеш географската посока, като сядаш, смяташ, че това е източната ти страна, от където идва светлината. Затова се казва източник, из, извор, източник, дори да не е географската посока, ако е тъмно, мъгла, стая, не знаеш и го правиш вътре, обръщаш се и казваш:
– Тази страна е източната.

Ти си великата разумност, тази страна започва да работи като източна, ама аз съм обърнат на север, няма никакво значение, хоп, тази страна започва да работи, защото аз го искам така и аз съм шефа.

Така, това е пирамидката и си представяме как отгоре има един отвор, на старите пресечени пирамиди, ще ви кажа какво е имало. Пирамидона го сваляме, има отгоре един отвор, който е голям колкото кокоше яйце, да мине през него, на кристала. Отгоре правим ЗЛАТНАТА СФЕРА или СЛЪНЦЕТО, едно време Адепта, който е обучавал е казвал:

– Мойто момче, ти вече можеш да визуализираш слънцето, едно огнено кълбо, но сега ще направиш едно кълбо, което е по-ослепително и по-ярко от слънцето.
– Защо, учителю, да е по-ярко от слънцето, има ли нещо по ярко?
– Има.
– Кой?
– Аз – казва учителя – АЗ СВЕТЯ ПОВЕЧЕ ОТ СЛЪНЦЕТО, сега съм на Земята!
Когато Баба Ванга вижда. Отива си Боян Боев и на погребението му идва Учителя отгоре и Баба Ванга там и тя казва:
– Ей, да знаете, че дойде вашия учител и неговата светлина е по-силна от светлината на слънцето и ЗАСЛЕПИ СЛЪНЦЕТО.

Учителят казва:
– Разбери, че слънцето като го визуализираш тук като огнено кълбо, огнена сфера  – аз нали я наричам ЗЛАТНАТА СФЕРА. – Ще го приемаш, че тази Златна Сфера или Слънцето е ВЕЛИК УЧИТЕЛ, ВЕЛИК АДЕПТ, ВЕЛИК ЛЕЧИТЕЛ И ВЕЛИК ВОДАЧ за теб, затова свети с тази ОСЛЕПИТЕЛНА СВЕТЛИНА!

Значи визуализира го тук, не знам дали ги е прокарвал през Меркабата, както сега ще ви кажа, сигурно. Меркабата няма начин да не участва в сърцето, защото това е естествено и тук. Когато се сложи Златната Сфера, слънчевата сфера, през отвора, който е тук, тя леко вибрира и фактически това състояние е 10 минути. На 10-тата минута освобождаваме сферата.

Сега ще кажа, че това се прави вече на ВИДЕЛЕЙКА, не се прави на пирамида, нали ме разбрахте. На купол, значи куполообразна форма, която е също прозрачна. Това беше за пирамидата, преди хиляди години. Сега какво? Инструкцията, която ми беше казана:
– Синко, прави се една ВИДЕЛЕЙКА!
Който не знае, да ми прочете книгата  „Диамантената десятка”, за да знае какво е Виделейка, защото това е вече публично име. На Виделейката отгоре, която е тук, точно тук, куполна, хубава, направена от планински кристал, тя е прозрачна, тя няма ъгъл. Въпреки всичко като СЯДАМЕ, КАЗВАМЕ ПОСОКАТА, на която сядаме, е ИЗТОК, но този ОТВОР вече не е толкова голям като кокоше яйце, защото кокоше е било съзнанието. СЕГА е колкото ГЪЛЪБАВО ЯЙЦЕ. На какво е символ гълъба? НА СВЕТИЯ ДУХ. Значи 2 и половина, 3 см, понеже и аз питам, забравил съм колко е едно яйце, и той вика:
–  Яйцето е между 2, 2.5, 3 см, в диаметър, в най-широката част. Кокошето е 5, 6 см, по-голямо, двойно.

Така, значи ОТВОРЪТ тук е колкото ГЪЛЪБОВО ЯЙЦЕ да мине и ОТГОРЕ ВИЗУАЛИЗИРАМЕ колкото футболна топка горе-долу ЗЛАТНАТА СФЕРА. ИЗКАРВАМЕ Я от ОСМА ЧАКРА. Според точната инструкция в моята книжка “Златната сфера”, изкарваме я от осма чакра, правим я голяма, междудругото тя понеже е разумна, ТЯ е БОЖЕСТВЕНА ЕНЕРГИЯ, като и кажете колко голяма да бъде, аз питах за размерите, отгоре ми казаха 33.4 см.. КАЗВАМ на ЗЛАТНАТА СФЕРА:
– ИСКАМ ДА БЪДЕШ 33,4 см.

ПРАВЯ Я, спира, ПУСКАМ Я тука, СТИГА до Меркабата, ВРЪЩАМ Я обратно. След връщането, затова има бонус една минута. ДЕСЕТ МИНУТИ СЕДИ ТУК и след това я освобождавам с думите:

– МОЛЯ ТЕ, ПРЕВЕЛИКА ЛЮБОВ, ВЪРВИ В СВОЕТО СЪРЦЕ! В СЪРЦЕТО СИ!

Тази Формула и този Ключ ми е казан отгоре и аз не знам, не в моето, в своето, ама защо, как, не съм питал. Ето има нещо, което Изворски не знае и не разбира, не знам и не го разбирам. „Моля те Превелика Любов, върви в сърцето си” или „В своето сърце“. Аз, обаче не питам, не съм дорасъл сигурно, и заради това има неща, които не ги знам, просто е.

Така, значи това нещо се ПРАВИ 144 ДНИ, може ако си в природата, обаче обикновено НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ДРУГИ ХОРА наблизо, други същества. Котката ще изгониш, кучето ще изгониш от стаята. НЯМА ДА ИМА НИКОЙ и е добре ДА ИМА една много добра ТИШИНА. Ако го правиш сред природата, наистина ТРЯБВА ДА СИ ИЗБЕРЕШ МЯСТО. Сега ще ви кажа КАК СИ ИЗБИРАМ МЯСТОТО, както си избирам мястото на Виделейката, което се казва котлон.

Значи, имаше едно хубаво място до второто езеро на един квадратен камък, такъв отгоре за сядане, там беше много удобно. Тя беше отсечена скалата и може да си пуснеш краката надолу и седиш така изправен. Отдолу е скалата, както е напечена, може на камък наистина, но на тази височина. КРАКАТА да ти правят ПРАВ ЪГЪЛ. И тук прав и тук прав, това е и си седиш спокойно и отпуснато, 10 минути, 11 минути с бонификацията, докато направиш тези работи. Разбира се, ако си вкъщи можеш да използваш евентуално някакво музикално приспособление. Аз имах един такъв метроном, който даваше сигнал като изтече три минути, пет минути, осем минути, десет минути, правих едни дивотии преди 10, 15 години и си го ползвах. Той отчиташе това. Имаше едни руски перални и отчиташе времето и аз го чувам, да, ама съвсем леко като часовник работи като спре да работи, значи времето е минало, тък, тък, тък като секундомер.

Така, значи може да пусне някаква съвсем тиха далечна музика и е много приятна, защото ДУШАТА през това време е в такова Медитативно състояние, че аз съм имал случай в гората, когато си седя така на едно дърво паднало така, седя на камъка. Толкова съм се отпуснал, че падането на едно сухо листо есента от дървото като удари в земята ми действа на ушите като изстрел. Значи точно като че ли някъде са забили пиратка, само това падане на това листенце. Аз не се шегувам, казвам истината, който иска да ми вярва. Не искам да ми вярвате за нищо, всичко това, което говоря са едни хубави приказки от 1001 нощ. Събрали сме се така, говорим си, важното е хапването и пийването, джиджи – биджи, това е междудругото.

Сега, точно това, което ви казвам, запомнете го, защото аз не съм го написал никъде, само си нахвърлях е една тетрадка само да не забравя тези работи.

Така, да не забравите да освободите с Формулата: „Моля те Превелика Любов върви в сърцето си”. В СЪРЦЕТО СИ, значи някъде има ядро, някъде има сърце. Не съм го мислил, ама като мисля, сигурно ще измисля нещо, а пък ще питам дали е вярно, моето съждение така да се каже.

Значи, това е НОВОТО – ВИДЕЛЕЙКАТА, ОТВОРЪТ, ЗЛАТНАТА СФЕРА отгоре за 10 МИНУТИ, 144 ДНИ, който иска може да я прави и 111, но ВСЕКИ ДЕН. Пропуснете ли ден започвате отначало, от нулата. Правиш го 50 дена, обаче караш се с любимия, любимата, децата, пиеш нещо, отиваш толкова си изморен, лягаш, и на другата сутрин. Ама аз вчера правих ли златната сфера? Правих ли това? Ей не съм го правил, ако имаш воля, започнеш, пак 50 дена. Но междудругото около 50 – ят път значи започва след третата или четвъртата седмица, започват първите неща да ви кажа какви са. Аз съм обучаван по друга система, на мен Златната сфера ми я слагат на главата, изкуствено я слагат, изкуствено я свалят и ме ошамарват, нали. Всеки път, което е нормално нали, аз понеже нищо доброволно не искам, а вие ще го правите доброволно, ама не никой не те пита, я сядай, сядам, луп, златния кръг на главата и седиш, ама колко ще седя. Не те интересува колко, ще ти кажем, ако не усетиш. То се усеща и после почват разни неща, затова горе-долу имам опит, но на всеки е индивидуално. За да не се учудвате, да не се шашвате и така нататък, трябва да ги кажа нали, а може да има и съвсем други възприятия, не само тези, които аз съм получил. Така, не знам, те ме обучават, аз мрънкам, всичко правя насила, стягам се и не искам, аз ако се отпусна ще стане бързо. Обаче 20, 30, 100 не знам и чак тогава както си седя и изведнъж започва. Първото нещо е..

А сега ще ви кажа място да си намерите в природата, за да не си забравя думата и след това ще ви кажа какво става. Място в природата как се намира, обикновено жените с лявата ръка, посочваме надолу, мъжете с дясната, ама и жените с дясната няма да сбъркат, заставаш на едно място, затваряш си очите, пускаш си така ръката и чакаш от 1 до 3 минути да видиш каква светлина ще се появи. Може синя, може лилава, може зелена, резедава, оранжева, всякаква светлина, започва да трепти пред очите ти. Това е личния избор и ВИБРАЦИЯТА НА САМОТО МЯСТО С ТВОЯТА ВИБРАЦИЯ ДО КОЛКО СИ СЪВПАДАТ. Ако са СТУДЕНИ ЦВЕТОВЕТЕ, това място НЕ Е ЗА ТЕБ и по-добре да не седиш там, преместваш се на ляво, на дясно, напред, назад, няколко крачки и пак. Сега, хубаво е междудругото да се въртиш, защото когато се въртиш много бързо се явяват светлините пред очите ти, тук е лилаво-синкава светлина, зелено, това са студени цветове. ЩЕ ВИ КАЖА КОИ ЦВЕТОВЕ СА ХУБАВИ. Mоже би тук ще има друг цвят, я да видим, да, ей, веднага видях, розово-червеникав цвят. Значи лилавото вече започва да се насища с червено, но тук някъде ще си намеря място, ето на 20, 30 квадратни метра. ТОПЛИТЕ ЦВЕТОВЕ трябва да бъдат. Какви, кои са топлите цветове? Кремави, оранжеви, златисти, слънчеви, червени, розови, като е такъв топъл цвят, който е в този спектър, значи е добре, може в ляво, в дясно да намериш най-наситени, когато е най-наситено. Примерно розовото става като червено, това е огнен цвят или златистото става много наситено портокалово, значи тук, слагаш си пънчето, столчето. Само че не на ниско столче, аз пак казвам, не напразно окултното число е 42, това е числото на нетленното, на тленното е 40. А на вас направило ли ви е впечатление, ако има една рулетка да измерите един стол колко е висок, Стоянчо колко е висок стола?

Стоянчо:
Не знам.

Георги:
Аз знам, онази вечер вземах рулетката и мерих 10, 15 стола, нито един не беше по-малък от 42, 43 до 45 см., с тази джаджа за сядане, вече стана ни ясно, защо. За да може тук да стане прав ъгъл от тук до тук, ако ги пуснеш някъде. Може да седиш и на десетия етаж и на балкона, да си пуснеш краката, пак може да медитираш, само че трябва да се вържеш, значи това е да си избереш място. Когато е много НАСИТЕНО С ТОПЪЛ ЦВЯТ, това място се казва ДУХОВНО, може примерно излизаш от вкъщи и имаш горичка, парк някъде, ама да знаеш, че не минават хора, спокойно е, тихо е. Ти си сам поне в един периметър някъде на 50, 100 метра и там го правиш, 10 минути нищо не е, много бързо минават.

Така, за какво най-напред говорих, да.. Така, значи, най-напред преди да започнеш да виждаш, да визуализираш нещата, може би, сферата да си я визуализираш. Ако си работил с нея, започваш да ЧУВАШ ЗВУКЪТ на тази Сфера. Какъв е звука? Звука е едно.. значи първия звук, който чух, това е – въртиш един камшик във въздуха, който е толкова да кажа – един метър, Пшпшпш точно така. Сферата така звучи, а и това беше първия звук. След това започнах да чувам едно звънене. Обаче вятъра как дрънка, ако има различни звънченца, накачени по едно дърво? Или като тези работи, които ги качат сега, едни китайски, по тънки, по-дебели, ей такива, но много хармонично и много мелодично, тихо и много далеч. След това има едно бръмчене, като че ли до ушето ти трепти пеперуда, не пчела, не оса, а пеперуда, по безшумно, пърха, едно пърхане такова, което също го чуваш. Не знам, аз съм забравил вече какви имаше още звуци, но щом започнеш да усещаш звуците, значи има напредък.

След това започваш да Визуализираш нещата, отделяш се, КАТО ЧЕ ЛИ ИЗЛИТАШ и започват да минават филми и картини пред очите ти като обикновено НЕ СА ЗЕМНИ, но това не ти пречи да ги възприемеш. Най-напред започват СВЕТЛИННИ ТОЧКИ, които са хаотични и почват, все едно летят насам натам като светулки. Стотици хиляди и хвърчат, това са най-напред първите искри и след това започват вече, те са жълтеникаво бели, точки. След това започват да СТАВАТ ЦВЕТНИ. След това започват да стават СФЕРИЧКИ  малки и след това изведнъж, хоп ВИЖДАШ НЕВИДИМИЯ СВЯТ. Това разбира се, сигурно след 100-тния път. В НЕВИДИМИЯ СВЯТ започваш да ВИЖДАШ РАЗНИ СЪЩЕСТВА. А, ама то имало и такива и започва човек да мисли – абе аз съм ненормален, но трябва да очаквате тези неща и ред други неща. Така че аз просто ви въвеждам, до колкото мога и колкото ми беше разрешено.

Приятел:
В книжката за „Златната сфера”, трябва да активираме сърдечната чакра във Виделейката и тогава да..

Георги:
Значи, аз съм описал много добре в „Златната сфера”, от тук започва да расте. Тя излиза от ОСМАТА ЧАКРА и след това тук пак ще я върнем. Тя ще бъде точно над отвора, който е на Виделейката, там седи и даже понеже тя леко вибрира, тя опира в отвора. Значи опира във Виделейката и ние тази вибрация я усещаме на Златната сфера. Ние просто усещаме, че тук имаме нещо на главата, това е, докато накрая, след десетата минута я приберем.

Silvina:
Трябва ли да я прекарваме през сърцето?

Георги:
Обикновено трябва да я прекарате, значи когато я направим тук Я СВАЛЯМЕ до Меркабата на сърцето. Задържаме я само няколко секунди, три секунди са достатъчни и я връщаме горе. Значи, ние я АКТИВИРАМЕ с НАШИЯ КОД, понеже нашия код Е В СЪРДЕЧНАТА част, точно долу, малко по-ниско В КОСМИЧЕСКОТО СЪРЦЕ. ТАМ Е КОДА. Това ни е нашия КОСМИЧЕСКИ КОД и сферата като я свалим тук, тя може да го възприеме и отгоре, обаче по-добре да слезе. Да се активира за три секунди само, обаче моментално се слага лепенката с нашия код, така да се каже вътре и пак си я качваме и тя седи и затова обикновено аз междудругото това го направих, значи една минута е бонификацията. Значи една минута, може 11 минути, до 12-тата минута, едно време учителя е давал на ученика, затова се чува и едно като шуртене на пясъка, значи тече, а това е било. Някога са мерили времето с пясъчен часовник, да, защото ученика се унася, той ИМА ВИДЕНИЯ. Слага го някъде и понеже меко и финно тече пясъка, от горната камера в долната на пясъчния часовник, когато спре теченето ученика автоматично излиза.

Тя и СФЕРАТА между другото СПИРА, защото ТЯ е АБСОЛЮТНО РАЗУМНА и ЗНАЕ за колко минути и тя започва да ДАВА СИГНАЛ за ПРИБИРАНЕ. Така че има двуяко осигуровка. Едната е самата сфера и другата е страничен фактор, но ЧОВЕКЪТ ТРЯБВА ДА СЕ ОТПУСНЕ и най-важното, знаете ли какво е, ДА ЗАБРАВИ ГРИЖИТЕ и ПРОБЛЕМИТЕ. Просто ДА Е САМ С ВСЕЛЕНАТА! САМ С БОГА!

И наистина дай Боже всеки за 144 дни или за 111 дни да направи това ритуално упражнение, за да види ефекта. Може да стигне само да започне ДА ЧУВА след 21-вия, 50-я ден, може да започне ДА ВИЖДА нещо, но прави го тази година и след една година или след две, вика:
– Я да го направя на ново.
Но ако си мисли, че прави го 111 дни, почива една седмица и вика:
– Сега ще го направя още 111 дни, после ще го направя 144 дни, после ще го направя 333 дни.
Има и такива хора, един такъв говори в момента с вас. Аз бях прекален Светия, всичко го правех до дупка, като казваха:
–  Абе 2 лъжици от розовото сладко големи, супени.

Аз изядох 9, така казвал съм го този случай, няма да се повтарям, нали след това си патих, 9. Коцко изяде 6 и той си пати. Беше платено, аз съм бивш екстремист, сега не съм, но бивш екстремист и прекалявах във всичко, така, не е хубаво и това.

НЯМА, щом НЕ ТИ Е ДАДЕНО ТОЗИ ПЪТ, ще опиташ, ама ще опиташ обикновено тази година. Следващата ще изкараш така, ти ще започнеш да усещаш, защото вече това е опитност и когато минат три години чак тогава няма лошо да опиташ, не по-малко от 3 години. Защо? Ти си го правил 111 или 144 дни, но 333 дни е за старите съзнания. НЕ БИВА ЧОВЕК ДА ПРЕКАЛЯВА!

Лично аз, ако не бях с това съзнание сега, ами бях преди 10, 15 години, преди да съм Посветен и така да ми каже някой и аз имам желание за това, щях да го направя 555 пъти. Защото ми харесва числото, не 777 дни, а 555 дни. Щях всеки ден да го правя.

И какво от това? Пак щях да си остана, КАКВОТО РЕШИ, защото в крайна сметка НИЕ ПРАВИМ УСИЛИЯТА, а ЗЛАТНИЯ ПРОЦЕНТ кой го дава? ГОСПОД, 99% ние сме длъжни да работим, ТОЙ си е запазил Златния процент за него.

Значи, ние отиваме до манастира, отиваме до църквата, отиваме до някъде, вратата обаче заключена, ние сме ходили километър, ако е там дядо поп, хоп, ще ни отключи. Значи това е Златния процент е у него, ключа е у него, а ние обаче сме си свършили нашата работа.

Веднъж пак така с двама приятели решаваме да отидем на църква, преди доста години беше, 5, 6 или повече. Преди да ме Посветят и аз още си ходих редовно на дядо поп целувах ръка, това, онова и това беше точно на 25 декември. На 24 празнуваме вечерта Бъдни вечер и на 25 сутринта, някъде започва сняг да вали от 9 часа и в едно съседно село и ние с една кола караме така, те не разчистили, защото почивни дни, 25, 26 и 27. Обаче стигнахме оставихме колата така далече и отиваме в тази църква, хоп, тя заключена. А след много години Бог ми каза:
– Синко, ти си изпълнил онова, значи ТИ СИ ЧИСТ, искаш да отидеш на църква. Дядо поп вече да я беше отключил, ти влизаш в двора, стигаш до вратата. Тя е заключена, значи ТИ СИ отишъл на църква и си НАПРАВИЛ КАКВОТО Е НЕОБХОДИМО. Повече от теб НЕ ЗАВИСИ. АЗ СЪМ ДОВОЛЕН и ти пиша шестица! ТОВА Е! Само защото ти си направил УСИЛИЕ да отидеш, а това че не е отключена, аз на дядо поп няма да му пиша шестица. Ще му пиша единица или нула. Аз знам по какъв начин да се оправя.

Така, добре (понеже е тъмно и палят свещички), понеже все пак оправят трафопоста, трудно е на хората, студено е. Те са големи железа, това не е нещо  електроника, тънка работа и работят хората, ако е рекъл Господ до час два може и да пуснат осветлението. Да дойде тока, тогава ще се радваме, виждате ли това е повод за радост, изведнъж идва, затова са хубави нещата, които не са хубави, така да се каже.

Сега, ако имате въпроси.

Приятел:
Като прибираме златната сфера пак ли да я прекараме през сърцето?

Георги:
Не, казваш и да се прибере, значи тази формула ти спестява точно прекарването. Тя знае как да се прибере.

Silvina:
Ние ще го опитаме ли сега това?

Георги:
Сега, ако искате сега да го опитаме за 10 минути.

Silvina:
Ако на някой му е студено, може и да се стопли.

Георги:
Наистина може да тече енергия, затова всеки това да направи за 10 минути. Имаме столове, всеки си е тук,  всеки както и да е седнал, изтока е пред него, защото сме във Виделейката, където..

Silvina:
Ще помоля някой да затвори вратата, че от там влиза студено.

Георги:
Виделейката не е пресечен конус, ВИДЕЛЕЙКАТА си е Виделейка, това си е КУБЕ, Естествено. А пирамидата е без пирамидона, пресечена, но за онова съзнание, в което е трябвало да има ръбове, остроти. Без тези неща, онова съзнание не е могло да съществува. Както сега, оня, който работи като хамалин, як здрав мъж, аз съм работил с такива, мургавите приятели, само аз бях бял и работехме на богаташите в Банкя. Онези всичките бяха черни, мургави, яки, дебели, безвратни с ниски чела, обаче прекрасни хора, те ядяха кебапчета, пържоли, всичко. Ако не ядат токсини, те няма да могат да работят и да караш на една ябълка. Трябва да минат 3, 4 години, неговото съзнание не може да разбере защо ще яде трева. Просто то не може да разбере защо ще яде ябълка и разбира се, е здрав примерно 60 години, 65 или 70. Изведнъж так, пада, става и си заминава. По време на социализма не съм видял наш мургав събрат в болница, влизаха от време на време някоя родилка, нямаше. Защо така? Ами те вика са много здрави, имат силна имунна система и така, нямаше, не са боледували, не влизаха. Е, имаше един със счупен крак, ама това е при удар, гипсираха го, иначе не съм видял. Ядат, пият, веселят се, защото това им е съзнанието, изведнъж тупват и заминават, край, но напълно здрави до тогава. На това съм бил свидетел, така, поради тази причина, точно това искам да кажа, значи СПОРЕД СЪЗНАНИЕТО. ПИРАМИДАТА Е ЗА СЪЗНАНИЕ ТРЕТА, ЧЕТВЪРТА и ЧАСТ от ПЕТА РАСА с няколко подраси. Да пирамидата е прекрасна и сега е ЛЕЧЕБНА ЗА ТЯХ и сега е много важна. Влизаш в пирамидата, лекуваш се, пета раса си, само че не си шеста подраса, а си 5.5, 5.4, 5.4, за теб важи, но като си 5.6, вече си на кантар. А да не говоря, ако си 6.1, 6.2 или 6.3. Говоря символично, но съм прав. Така че има хора, които трябва да се хранят и наистина токсините ги хранят. Един Духовен човек ако се нахрани, които дълго време е вегетарианец с една местна храна, тя чисто и просто го отравя. Така, Това е Степента на Съзнание.

Славена:
А да попитам купола до къде да го пуснем, до долу ли?

Стилиян:
Виделейката до къде да свършва?

Георги:
ВИДЕЛЕЙКАТА ОПИРА В ЗЕМЯТА и е под нас, тя е кристална и е от ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ. Тя чисто и просто е прозрачна като стъкло, може да кажеш, че е и стъкло. А СТОЛА, на който седим вътре, той може да е дървен, обаче е по-добре да си го представим, че е като КВАРЦ. МЛЕЧНО РОЗОВ -БЯЛ КВАРЦ, защото така са направени престолите в пещерите, където сядатПРОСВЕТЕНИТЕ.

Виделейки и пещери, това ми каза оня пилот, дето съм ви разказвал случката в Южна Америка. Дето са го вкарали в една Виделейка да седи и той се е отделил от душата си и от тялото си с тези отвори, на онова племе, дето са добивали диаманти в Южна Америка. Може би някой от вас са чули и тази история, има ли някой, който да я е слушал, когато съм я разказвал. Това е два часа разказ с подробности и понеже той беше от махалата пилот и ми разказваше интересни неща, но вика:
Господ ми каза. – Това ми е работата – Къде седна и къде стана да казвам това. Дали е вярно или не, за мен е вярно, кой ще ми повярва или не.

Така разпространил и след една, две или три години стига до Холивуд и американците чуват тази история, много я харесват. Вкарват вътре една руса мацка, а при него е без мацка. После почват да се гонят с индиански племена. Нещо по Амазонка, канута, това онова, някой път ще ви я разкажа, но час и половина, Силвина я е слушала, не знам кой друг я е слушал.

Silvina:
Георги, може би трябва да кажем, че малко абстрактно Виделейки, работи, представяме си, обаче има един руснак Козирев. Огледалото на Козирев със сигурност сте го чували, и това е, което Георги казва, че след 40 път или след 100-я път. Те там буквално са живеели в тези Виделейки, те изграждат един купол, който е огледален. Вкарват вътре хора, които прекарват там и всъщност те развиват тези, те ги наричат паранормални способности, ясновидство и т.н., разна хомеопатия, които пък руснаците използват за тогава Съветския съюз. Така че това не са абстрактни неща, дали реално това огледало ще е около нас или ще си го представим, това е, знаете силата на мисълта.

Стилиян:
В Странджа има един Иван Босия и има такива огледала.

Silvina:
Именно.

Стилиян:
Но аз не издържах преди няколко години, нещо не стана.

Silvina:
Да, той ни подари огледало, така че, знам за какво става дума, в момента, в които го сложих близо до леглото започнах да сънувам такива чудесии. Викам ама чакай, това огледало малко по-далеч, защото..

Георги:
Всеки Купол на църква, на синагога, на джамия, нали са куполни, всяка една куполообразна форма е ВИДЕЛЕЙКА. Всяка една шатра, всяка една юта. Всяка една палатка, ако е направена така с извити рейки и отгоре с отвор е абсолютна Виделейка, защото иначе те са взели мерки да не бъде Виделейка. ДА НЕ слиза директно отгоре СВЕТЛИННАТА ВИБРАЦИЯ, ами ДА Я СПИРА КРЪСТА. Кръста е сложен и я спира, всяко кубе с кръст, аз бих го махнал този кръст отгоре и бихОСТАВИЛ по ЕДИН ОТВОР ОТГОРЕ. То си има точно определено, колкото е основата. ИМА ФОРМУЛА и се знае колко е кръга, но тук при нас специално е така, Виделейката е дадена сега, т.е. кубетата са дадени от хиляди години, разбира се, но чак сега започват да действат истински, така да се каже и това.

Пак казвам, ТАЗИ ПРАКТИКА е на 8 хиляди години, но ние сега я обновяваме, АДАПТИРАМЕ Я към СЪВРЕМЕННОТО СЪЗНАНИЕ и всичко това е както трябва. Сега, ако искате 10 минути са си 10 минути, сега, от както свършихме 9 минути са минали, значи сега 10 минути горе-долу ще ги направим. Просто ако може да ги направим и за 5, 6, 7, 8 минути, колкото стой, толкова, но важното е да го направим, всеки един да усети нещо.

Сега ЩЕ НАПРАВЯ ЕДИН БОНУС, защото няма да се отделям, ще направя една обща Виделейка Кристална, тук на цялата група. Който не успява много да си направи своята Златна сфера или Виделейка ще ползва така да се каже общественото благо. Обществения транспорт за излитане във Вселената. Щом не може да излети със собствена ракета, ще може да излети с автобуса, аз ще го карам автобуса.

Silvina:
Той ще говори предполагам.

Георги:
Не, няма да говоря през това време.

Silvina:
Значи трябва да се каже какво първо.

Георги:
Ще мълчим и всеки ще си го направи.

Silvina:
Георги, първо Виделейката да кажем, след това сферата.

Георги:
Да, НАЙ-НАПРЕД СЕ ПРАВИ ВИДЕЛЕЙКАТА и след това ИЗКАРВАМЕ  тук СЛЪНЧЕВАТА СФЕРА. Слънцето и през Виделейката пак я вкарваме, няма прегради за нея, ТЯ Е БОЖЕСТВЕНА РАЗУМНОСТ и пак Я КАЧВАМЕ. Това е за около една минута. Ето примерно както съм седнал тук, моментално си представих един хубав трон от розово-бял кварц, великолепен, моментално, със затварянето на очите и моментално стана и Виделейката около мен. Обаче ето сега пак се стопи, вижте колко е бърза човешката мисъл.

Значи това го правим, сядаме, макар че столчетата под нас са дървени може да си направите един стол, поръчка, да няма пирони, може да има благородни метали, не че е толкова важно, ама ако искате. Така, сядаме удобно, слагаме си ръцете тук, затваряме си очите, разбира се, и си представяме от тук, Виделейката също я изкарваме отгоре от главата. Тя просто е прозрачна, която стига до долу и ни обгражда, около 50см около нас, а тук 1 см. над главата ни и точно над темето отгоре,вертикално, значи към небето както е, към зенита, точно там един отвор, голям, ей толкова, 2,5, 3см.. Виделейката е дом на Духа, но тя няма тази разумност като Златната сфера. Ние я командваме, правим я по този начин кристална, но тя не може аз да и кажа сега, само си мисля, че отвора отгоре може да мине през него гълъбово яйце. Тогава тя ще го направи толкова голямо, всичко това е с мисъл. А след това от 8-ма чакра, която отгоре седи, от 2, 3см, до 5, 6, или 8см. максимум се отделя от главата и се смъква до 1см., тя вибрира непрекъснато и играе. Тя е Светеща, много хубав цвят и вибрираща, едно топче да кажем, златно, започваме да я уголемяваме. ОТ НЕЯ ИЗЛИЗА ЗЛАТНАТА СФЕРА, голяма колкото футболна топка, това вече е разумност. Тази разумност, я визуализираме и казваме: „ 33см и 4 десети“. Междудругото на вашите всичките сфери аз ще кажа това като направим купол, всяка една сфера, но вие, добре е да си кажете. Но ако видя, че някъде не може да го направи, в крайна сметка ще го направя, ако имам разрешение, разбира се, от душата.

Това е, просто си почиваме 10 минути, БЕЗ ДА МИСЛИМ НИЩО. ОСТАВЯМЕ СВЕТА ДАЛЕЧЕ. Каквото ще да става около нас, това е цялата философия, просто човек да се отпусне и след 10 минута. Щом се размърдам, значи времето е изтекло и постепенно започвам да излизам, може да си останеш във медитация още доста дълго време, но на Сферата трябва да и дадеш разрешение:

– Моля те Превелика Любов, върви в сърцето си.

Не като оня, който я е държал седем дни, на сутринта става от леглото и пада, и той е екстремист. Викам:
– Как 7 дни човек, 45 минути, 50, час, два, пет часа я дръж, 24 часа?
– Седем дни – вика – едвам останах жив.
Сега ще направим този Мистичен Ритуал, който наистина е бил, ама толкова пазен в тайна, че нямам думи, САМО ЗА АБСОЛЮТНО ПОСВЕТЕНИ и тези Ученици са Полагали КЛЕТВА да НЕ КАЗВАТ на никого, нищо. От 10, 15 ученика, Учителя избира двама или трима и вика:
– Тези са ПОДХОДЯЩИ. – И им казва: – Това, което правим, на никого нито дума!
Сега вече не се полага клетва, Исус казва:
– НЯМА ДА СЕ КЪЛНЕТЕ В НИЩО!

Готови ли сме, добре, една минута бонификация всеки да си направи.

Приятел:
И всеки си го прави така, както му е на него.

Друг приятел:
Тук, може би, логика няма, защото няма как 33 см. да …

Георги:
А, естествено, и все пак при всеки е индивидуално.

Silvina:
Все пак има една обща технология.

Георги:
След като прибереш Златната сфера, автоматично Виделейката се стопява във въздуха, моментално. ..

Приятел:
Може ли да разменяме мястото, когато един път си го направил вкъщи, после си намериш място някъде другаде?

Георги:
Може да, та ако примерно или си в командировка или си в гората, можеш.

Silvina:
По едно и също време ли?

Георги:
Не е толкова задължително, винаги ми е казвано, че когато пиеш билка, когато правиш някакъв ритуал, да е по едно и също време и да е едно и също място. НЕ, вече се дава тази свобода, в денонощието веднъж важното е да го направиш. Значи или сутрин, обед, вече, късно, рано, няма значение, времето вече не играе такава голяма роля и мястото, докато едно време това се е спазвало, абсолютно. Аз винаги като посрещах слънцето на Големия Бял Аз, имах места, където си слагах двата крака, ама абсолютно там. Имаше едно място, малко по-удобно, така на около 50см, отзад, но на това място, викат не тук е, щом тук си започнал, тук седиш. Но вече така за по отворените съзнания правят, разбира се, по-широки граници, затова и казват за един човек, той е широко-скроен човек, той може да го направи по такъв начин, но изглежда човек гледа да спазва някакви форми, някакви канони, така да се каже, затова.. Има, разбира се, основните правила трябва да се спазват.

Янка:
Очевидно е добре, не толкова мястото и времето, а да го направим отговорно и осъзнато, а това е нашият свободен избор.

Георги:
Фактически като гледаш.. Ще дойде това време да видите, не се виждат материалните неща, те стават прозрачни, защото това е най-интересното и отгоре, разбира се, аз като направих Сферата, Господ моментално сложи.. той сложи сферата, аз направих Виделейката, понеже преди да си помисля за сферата, тя беше там, толкова бързо, викам не може да бъде, с изпреварване.

Един се пипа и вика: „Имам някакви пъпки по главата”. Викам: „Радвай се, там избива нещо, добре, че не са отстрани, отстрани ясно, че щяха да бъдат рогца, ама като имаш отгоре си еднорог”. (смее се)

Приятел:
Може ли един въпрос? Значи, поражда ми се една идея, от известно време и искам да попитам дали става въпрос за пентаграма и вашето осъзнаване за неговата същност и облик. Възможно ли е обаче някой да прескочи някой от етапите примерно или примерно да преминава разбъркано.

Георги:
Може, естествено.

Приятел:
Примерно във войната – меча, след това да е книгата, после нали чашата или въобще да прескочи някой от тези нива.

Георги:
Естествено! Учителят е дал точно това преди 100 години за онова съзнание, което е дал. Значи от тук, това, което може да остане, това е ТЯСНАТА ВРАТА, през която ТРЯБВА ДА МИНЕШ. Значи, до тогава всички останали, книгата, това е знанието, но от приложеното знание става мъдрост, сабята, ножът, т.н.. Дървото, дървото на знанието, то горе има и корона. Всички тези работи можеш да ги прескочиш и да ги минеш много бързо, значи светкавично, моментално. Обаче ПРЕЗ ТЯСНАТА ВРАТА, вече, където трябва да се мине, през свода, ТАМ ВЕЧЕ СИ САМ. До тогава може да те водят и много бързо да минеш, но ВРАТАТА Е ЗА ЕДИН. Да, врата, по стълбата, това е така, ПОСЛЕДНОТО ИЗПИТАНИЕ, което е било според Пентаграма на Учителя, но вече има такива бонуси за много бързо ИЗДИГАНЕ НА СЪЗНАНИЕТО. Тъй като съзнанието все пак бавно се е развивало дори и преди 100 години и дори и неговите ученици много трудно са вървели. Само няколко са били горе-долу в час, аз не казвам 100%, но горе-долу са били в час, макар че той на тях е дал такива паранормални способности, сензитивни. На някои им е дал и въпреки всичко те НЕ са били дори на нашето съзнание в момента, на всеки един от нас в момента съзнанието е много по-високо, от колкото на най-близките ученици тогава. Казвам ви го в прав текст, така е и не се шегувам, от преди 100 години много вода е изтекла.

Silvina:
И като гледаме децата, то е много явно, колко са по-различни.

Приятел:
Един въпрос, може би, беше споменал за лекциите, една книга за Учителя, Чудесата, които е правил Учителя, точно това ли е името и има ли я?

Георги:
Има я някъде, обаче тя е много старо издание, не знам дали са я подновили, „Чудесата на Учителя“, това е написано от негови ученици и последователи. Той не е писал, но той е писал Учителя за себе си. Има отделна книга, там имаше много голяма част също в тази книга, Учителя за себе си говори: „Аз съм. Кой съм? Аз съм Ангел Господен, ЕЛОХИМЪТ ЕЛОХИЛ”.

(идва тока) Значи точно преди два часа какво казах – след два часа ще дойде, беше 5, сега е 7, слава Богу. Слава Тебе, Тате!

Още нещо да ви кажа, това са два сърпа, мъжкия сърп и женския, които жънат. Значи тук ако е СЕМЕТО (ИН и ЯН), тук е ИЗРАСТВАНЕТО (ЗВЕЗДАТА НА ДАВИД), тук е ЖЪТВАТА. Значи НОВИЯТ СИМВОЛ, който е на ХАРМОНИЯТА, това са ДВАТА СЪРПА. Жените и мъжете заедно ожънват нивата, а междудругото в Евангелието пише за два Ангела със сърп:
Тогава Ангелът хвърли сърпа си на земята и тя беше ожъната.

Прочетете внимателно в „ОТКРОВЕНИЕТО“ на ЙОАН БОГОСЛОВ и ще видите за каква ЖЪТВА става въпрос, ето този сърп е за жънене и този сърп.

Приятел:
А по средата златното сечение се получава.

Георги:
Да, точно сечението се получава, виж как се досети.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview