Георги:
СЛАВА НА БОГА, ЧЕ НИ Е СЪБРАЛ ТУК ДА СЕ ВИДИМ ОЧИ В ОЧИ, ЗАЩОТО ТОВА Е НАЙ-ПРАВИЛНОТО, НАЙ-ВЕЛИКОТО ОБЩУВАНЕ НЕ САМО ЗА ЗЕМЯТА, А И ВЪВ ВСЕЛЕНАТА. Независимо, че има различни форми на общуване.

ОТ СЪРЦЕ БЛАГОДАРЯ НА БОГА, ПРИЯТЕЛИ, ЧЕ СТЕ СЕ СЪБРАЛИ В ТАЗИ ЗАЛА И ТО ТОЧНО ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА БЪДЕМ. Приветствам ви с Добре Дошли и Добре Заварили и ВСИЧКО НЕКА БЪДЕ СПОРЕД БОЖИЯТА ВОЛЯ. Да му отдадем Слава на НЕГО, защото той е Светлата Велика Разумна Сила, чрез която всичко става, от която всичко идва, и към която всички ние се стремим.

Думата има, Силвина, женският принцип.

Silvina:
Добре дошли от мен, Приятели!

Темата днес е за ФОРМИТЕ НА СЪЗНАНИЕТО, ВИДОВЕТЕ СЪЗНАНИЕ, СЪЩНОСТТА НА ЖИВОТА.

И понеже сме в Казанлък и това не е случайно. Има много приятели от много други места, градове на България, може би не само на България, но точно Казанлък ни събра, за да говорим за Новото съзнание.

И вчера като бяхме на Мегалита на Богинята Майка на Бузовград, се сетихме за това, какво означава всъщност Казанлък.

Георги винаги е казвал, че всички думи се четат отзад напред, отпред назад, отгоре надолу и отдолу нагоре.

Обаче когато обърнеш на обратно Казанлък се получава Кълн-Аз-Ак, което преведено „КЪЛН“ всички знаем какво е, „Аз – АЗЪТ, ТОВА Е СЪЗНАНИЕТО, „Ак – ТОВА Е БЯЛАТА СВЕТЛИНА, БОЖЕСТВЕНАТА или ПРЕВЕДЕНО ОЗНАЧАВА ПОКЪЛВАНЕ НА БОЖЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ, НА БОЖЕСТВЕНИЯ, НА БЕЛИЯ АЗ.

И така всъщност разбрах защо точно по тази тема ще говори днес Георги, за Новото Съзнание, за Божественото, за Космическото Съзнание, защото Казанлък и цялата тази долина, Казанлък еманира като енергия. Розата какво е? Какво е розата всички знаем.

Един приятел беше казал на времето пак във връзка с това покълнване, че: “Ако искаш да заченеш Силвина, трябва да отидеш да спиш три нощи сред розовите масиви, защото там е утробата на България. Това е най-сакралното място на България”.

И наистина е така, наистина от тук зачеват много нови неща и неслучайно хората в този град изглеждат толкова добре, толкова одухотворени, толкова красиви и слава на Бога, че е така, че има и такова място.
Благодаря, че сме заедно!

Георги:
Слава Тебе Господи!
Уж говоря едно и също, а то не е едно и също. Разбира се, винаги има нов елемент и винаги на по-висока степен.
Обаче КАКТО ВИНАГИ ХУБАВО Е ДА СЕ ЗАПОЧВА С БОГА ЕДНА РАБОТА И ДА СЕ ЗАВЪРШВА С БОГА, макар че никога това нещо не е завършено. То винаги предстои, има все по-високи и по-висока степен.
Сега може би Силвина ще изпее нещо или ще каже някоя хубава мантра, и ключови думи, просто за започване на събитието

Silvina:
Нека да кажем заедно „Любовта иде“, аз ще изпея през това време нещо

Георги:
Добре, тогава ще кажа една от най-големите наистина мантри или ключово-словесни думи, които са. И ефекта е изключителен.
Тука между нас имам един приятел, който каза: “Още не бях довършил мантрата и нещата се оправиха, още не я бях довършил.”, значи толкова бързо става. Тя е простичка, лесна, но БОЖЕСТВЕНИТЕ НЕЩА СА АБСОЛЮТНО ПРОСТИ И АБСОЛЮТНО СЪВЪРШЕНИ, И АБСОЛЮТНО ТОЧНИ И АБСОЛЮТНО МОЩНИ

Любовта иде

Love Comes!
Love Comes!
Love Comes!

Love is here!
Love is here!
Love is here!

Love is within us!
Love is within us!
Love is within us!

Wisdom Comes!
Wisdom Comes!
Мъдроста иде!

Wisdom is here!
Wisdom is here!
Wisdom is here!

Wisdom is within us!
Wisdom is within us!
Wisdom is within us!

Truth Comes!
Truth Comes!
Truth Comes!

Truth is here!
Truth is here!
Truth is here!

Истинта е в нас!
Truth is within us!
Truth is within us!

Amen! Aum! Aumen!
Amen! Aum! Aumen!
Amen! Aum! Aumen!

Току що ТОВА, КОЕТО ГО КАЗАХ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МОЩНА МОЛИТВА, МАНТРА, СЛОВЕСЕН КЛЮЧ или както и ще да го наречем. Абсолютно!
Ще ви кажа сега кое време е дошло. Преди 2000-ди години ИСУС ДОНЕСЕ АБСОЛЮТНАТА БОЖЕСТВЕНА ЛЮБОВ, която й показах – Love Comes!
УЧИТЕЛЯТ дойде преди 100 години и ДОНЕСЕ БОЖЕСТВЕНАТА МЪДРОСТ – Wisdom Comes!
И СЕГА ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА ИСТИНАТА – Truth Comes!

Обаче ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ОБЕДИНЯТ ТРИТЕ ОСНОВНИ ПРИНЦИПА НА ВСЕЛЕНАТА – ЛЮБОВ, МЪДРОСТ И ИСТИНА, НА КОИТО СЕ КРЕПИ ВСИЧКО и затова дойде време, времето вече тече, ние всички виждаме този преход и тази промяна. И заради това цялата мантра, ако мога да употребя мантра, мантра е трако-българска дума, разбира се, няма нищо общо със индийците, те просто са я взели от там, от склада на словото и заради това казвам трако-българските, както и мудра, както и асана. Така, значи, тази мантра

Любовта иде! Мъдростта иде! Истината иде!
Любовта е тука! Мъдростта е тука! Истината е тука! И накрая вече
Любовта е в нас, този, който може да я пусне! Мъдростта е в нас, пак казвам онзи, който я пуска и Истината е в нас!

Това е най-трудното. Последното, за което е цялата тази беседа, а и не само тази беседа, а от 2000-ди години насам, всички Адепти, всички Духовни Наставници, всички Духовни Просветители, всички Духовни Треньори, всички Духовни Инструктори, всички Учители са го говорили.

И ЧАК СЕГА ВЕЧЕ ЗАПОЧВАТ ДА СЕ ВИЖДАТ КЪЛНОВЕТЕ, тъй като научно-техническата мисъл и интелекта на човека отиде 2000-ди години напред, а огромна част от човечеството си стои с онова почти или може да се каже полу-човешко съзнание от преди 2000-ди години, и не са мръднали на милиметър или на йота. Казвам го и се подписвам! Да, много голяма част от човечеството, огромната част. След малко ще кажа и процента, и цифрите.

Но да започна от още по-далече, защото знаете много добре каква ми е задачата. Мисия – голямо нещо, дори аз нямам мисия, да не говоря, за другите, непрекъснато ми казват: “А, каква ми е мисията?”

МИСИЯ ИМАТ МИРОВИТЕ УЧИТЕЛИ, ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИМАМЕ ЗАДАЧИ!
И така, ЗАДАЧАТА ОСОБЕНО МОЯТА Е ДА ЧУПЯ КАЛЪПИТЕ! ДА РАЗБИЯ МАТРИЦАТА, ама по какъв начин не знам.
Отначало меко, нежно, финно и казвам пропукай се, отвори се, да може Господ да слага отгоре Новото Съзнание, Новите Неща, Любовта, Мъдростта, Истината в истинския им вид.
Не! Така ли? Тогава малко по-твърдо, още по-твърдо и накрая се стига до какво? До тъй нареченото хубаво Взривяване. Колкото голямата скала не иска да се подаде, накрая казва буф и я разбиват на съвсем малки парченца и камъчета. Това ще стане, не го правя аз. Аз съм само един проводник, но съм длъжен да ви го кажа, за да може ако почнем да се съобразяваме си оставаме добре. Скалата може да я преместим цялата, ама тя да иска да се премести, вече това е така.

Ще кажа, че ИМА ВРЪЗКА МЕЖДУ СТЕПЕНИТЕ НА ЕВОЛЮЦИЯ.
Тези степени на Еволюция и степени на съзнание, което са степени на Разумност най-вече с физическият свят и с физическото развитие и най-вече с човека. И поради тази връзка на Космическото Съзнание, което ни дава на нас колкото може да го приемем…

Преди много време Учителя е дал един, по него ще карам, защото мнозина от вас познават тези неща, даже по-добре от мене, е дал един тъй наречен Седмичен Наряд. Защо? Ами той го е дал да бъде прегледно. Защото ако отидеш на някои острови или при аборигените, аборигените не знаят дали е Понеделник, Вторник, Сряда или Четвъртък, те си имат собствено времеизмерване. Ама Учителя го е дал така – Неделя, Понеделник, Вторник, Сряда, Четвъртък, Петък, Събота, според ДНИТЕ НА СЕДМИЦАТА, тъй като това СА ОСНОВНИТЕ СЕДЕМ НИВА НА ЕВОЛЮЦИЯ НА СЪЗНАНИЕТО. От както не само човека, а изобщо всичко в природата става разумност, т.е. Носител на Мисъл, Носител на Разумност от самото Начало. Но говорим специално за човека и за неговото раждане.

Първото нещо, което е, аз съм направил една дребна схема тука, която е, ще говоря по нея, но преди това може малко теория, за да знаем как израства съзнанието. И пак казвам, схемата същата я спазвам, за да ни е лесно. Само че не почваме от Понеделник.

ПЪРВИЯТ ДЕН НА СЕДМИЦАТА Е НЕДЕЛЯ. ПОСЛЕДНИЯТ ДЕН Е СЪБОТА, АМА НЕ Е СЪБОТА. ПАК Е НЕДЕЛЯ! ВЕЧЕ Е НЕДЕЛЯ!.

НЕДЕЛЯТА Е РАЗДЕЛЯМЕ НА ДВЕ ПОЛОВИНИ, ТЪЙ КАТО БОГ Е ЕДНО ЦЯЛО ОТ ДВЕ ПОЛОВИНИ – ПЛЮС И МИНУС, МЪЖКА И ЖЕНСКА. ДА, ТОВА Е БОГ ОТ ДВЕ НЕЩА, НО ЕДНО НЕДЕЛИМО ЦЯЛО, нищо, че казваме, че е от две половини. И така, за прегледност как влияят, разбира се, планетите на земното човечество и най-вече на човека тука, който е. И заради това и ще ги редувам като започнем от Неделята.

Неделята е чудесно нещо. ДЕН, знаете, че е на Слънцето, и коя е цифрата, кое е числото? ЕДИНИЦАТА. Неделята пак казвам е под знака на Слънцето и следователно СЛЪНЦЕТО НИ СВЪРЗВА С ОПРЕДЕЛЕНИ СИЛИ, ОПРЕДЕЛЕНИ ЕНЕРГИИ НА ПРИРОДАТА, които са под формата, ТЕ СА ОВЕЩЕСТВЕНИ. ТОВА Е ОВЕЩЕСТВЕНА ЕНЕРГИЯ И СА ПОД ФОРМАТА НА МИНЕРАЛИ, МЕТАЛИ и ред други неща.
СЛЪНЦЕТО както казват и е написано, ПРИ НЕГО ХИМИЧЕСКИЯТ ЕЛЕМЕНТ Е ЗЛАТОТО.
МУЗИКАЛНИЯТ ТОН Е РЕ. Не започваме с До, а със Ре, и то определя, че този ден, или под егидата на Слънцето, ТОВА Е ДЕН НА ЧОВЕШКИЯ ДУХ!
Учителят пише: “Неделята е денят на твоя дух, когато светлината се е появила.” СВЕТЛИНАТА ПОД ФОРМАТА НА РАЗУМНОСТ.
Какво прави нашият Татко Абсолюта, Слава на Нему, може и да го наречем и Отец? ТОЙ ПРАВИ ОТ НЕРАЗУМНОТО – РАЗУМНО, ОТ НЕРЕАЛНОТО – РЕАЛНО, ОТ НИЩОТО – ВЕЛИКАТА ПУСТОШ, КОЯТО Е И ПУСТОТА – НЕЩО!
ТОВА Е ПЪРВИЯТ ДЕН!. Всяко едно съзнание, когато се ражда – СВЕТЛИНАТА. Затова е Неделята.
Неделята после може да говоря и други подробности. Примерно кой е скъпоценния камък? За какво отговаря? На какво влияе?
СКЪПОЦЕННИЯТ КАМЪК Е САРДОНИКС ИЛИ ДИАМАНТА.
ВЛИЯЕ НА ТРИТЕ ОСНОВНИ СИСТЕМИ – КОСТНАТА система, МУСКУЛНАТА система и НЕРВНАТА система, която командва тези неща.
Но фактически СЛЪНЦЕТО ОТГОВАРЯ СПЕЦИАЛНО ЗА БЕЛИЯ ДРОБ И ЗА ДИШАНЕТО НА ЧОВЕКА, което е изключително важно. Ние дишаме всяка секунда, всеки миг.
Ще кажа и за лъчите, кои са подвластни на Неделята. Понеже Неделята е номер едно, и е ДЕН НАИСТИНА НА ДУХА, ЗНАЧИ НА БОГА В НАЙ-ДОБРАТА МУ ЧАСТ, така да се кажи, най-основната част по-точно се казва. Значи, ИМАМЕ ТУК ЧЕТИРИ ВИДА ЛЪЧЕНИЯ – „ЗАВЕТЪТ НА ЦВЕТНИТЕ ЛЪЧИ НА СВЕТЛИНАТА“ Много добре е написано от Учителя, аз само ще го цитирам.

ТУК ИМА ТЪЙ НАРЕЧЕНИТЕ ЗЛАТИСТИ ЛЪЧИ. Не напразно НА ВСИЧКИ СВЕТИИ ОРЕОЛИТЕ СА ЗЛАТИСТИ ИЛИ ЗЛАТНИ. Освен това може да се кажат, някъде са написани портокалени лъчи, за да не се учудвате. ТОВА СА ЛЪЧИТЕ НА СВЕТОСТТА НА СВЕТИЯ ДУХ.
Следващите са БЕЛИТЕ ЛЪЧИ, които са ЛЪЧИ НА БОЖЕСТВЕНОТО ОБЕЩАНИЕ КЪМ ЖИВИТЕ ОРГАНИЗМИ, ЛЪЧИТЕ НА ЧИСТОТАТА.
След тях са АМЕТИСТОВИТЕ ЛЪЧИ и И НАЙ-ВИСШИТЕ ОТ ТЯХ СА ДИАМАНТЕНИТЕ ЛЪЧИ.
ДИАМАНТЕНИЯТ ЛЪЧ по принцип, ДИАМАНТЕНАТА СВЕТЛИНА Е НАЙ-ВИСШАТА ФОРМА НА СЪЗНАНИЕ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА.
ДИАМАНТЕНАТА СВЕТЛИНА , ТОВА Е САМИЯТ ДУХ ХРИСТОВ!

Ето го Слънцето, единицата и Неделята. Понеже енергиите се въртят срещу часовниковата стрелка под формата на спирала и ЦЯЛОТО ПРОСТРАНСТВО Е ИЗПЪЛНЕНО С ЕНЕРГИИ РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ, НО ЕНЕРГИИТЕ СА ПОТЕНЦИАЛ, НО НЯМАТ ВИСША РАЗУМНОСТ, хвърчат си. Те обикновено се въртят непрекъснато, ИМА ЕДНО АБСОЛЮТНО НЕПРЕКЪСНАТО ДВИЖЕНИЕ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА, САМО ЧЕ НА СФЕРИ, КОИТО СА ДОПРЕНИ ЕДНА ДО ДРУГА, ХЕМ Е СФЕРИЧНО, ХЕМ ВЪТРЕ СЕ ВЪРТЯТ СПИРАЛОВИДНО.

Енергията не може да се овеществи току-така. ЕНЕРГИЯТА Е ВИД МАТЕРИЯ, ФИЗИКА, НО НА НЕЯ Ѝ ТРЯБВА РЪКОВОДИТЕЛ, ЗА ДА Я ОТКЛЮЧИ И ДА Я АКТИВИРА. ТОЗИ РЪКОВОДИТЕЛ СЕ КАЗВА ИНФОРМАЦИЯ.

Значи, човешкото тяло, или да кажем най-простото нещо, имаме един автомобил, направен идеално, резервоара му е пълен, двигателя e чудесен, всичко му е точно, сам обаче седи си, потенциал е, камион, 20 тона товари, тир, не мърда, докато кой не се качи в кабинката? Човека, Духа, Разумността!

Значи, ЕНЕРГИЯТА НЕЗАВИСИМО КАКВА Е ТРЯБВА ДА ДОЙДЕ ИНФОРМАЦИЯТА. ИНФОРМАЦИЯТА е, леко в кавички го казвам, ТОВА Е РАЗУМНОСТ, КОЯТО ЩЕ ОТКЛЮЧИ ЕНЕРГИЯТА И ОТ ПОТЕНЦИАЛНА МОЖЕ ДА НАПРАВИ КИНЕТИЧНА И ТАКА СТАВАТ ЧУДЕСАТА И ОВЕЩЕСТВЯВАНЕТО НА НЕЩАТА. Само че ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ Е РАЗЛИЧНА СТЕПЕН НА РАЗУМНОСТ.

Едната командва примерно: От едната се прави автомобил, обаче за да се направи шофьора се прави от най-висшата разумност. Следователно и клетките в нашият организъм се разделят.

Най-добре и най-точно е системата военната – от редници, след това старшини, след това капитани, полковници до генерали, маршал и главнокомандващ. Значи, генералите са мислещите клетки тука (показва главата), след това всяка една клетка в организма си знае точното място, дали е редник, най-обикновена служба да изпълни или е генерал или е някъде по средата между тях. Заради това казват деление клетъчно, не знам какво си и така нататък.

Важното е когато има болест, примерно като множествената склероза, ама те ти измират клетките от Генералния Щаб. Ти не може да мислиш! Няма информация, няма кой да командва това тяло, ако ще да е здраво като на бик.
Така, отворих само една скоба тук. Продължаваме.

ПонеделникаЛуната отговаря за този ден. Луната какво е?
ЛУНАТА КАКТО КАЗВА УЧИТЕЛЯ Е ДЕН НА ТВОЯТА ДУША.
ЖЕНСКИЯТ ПРИНЦИП – ЛУНАТА.
На Луната МЕТАЛА КОЙТО Е СРЕБРОТО.
СКЪПОЦЕННИЯТ КАМЪК Е ИЗУМРУДА.
ЧИСЛОТО Е ДВЕ.
И много добре знаете, че лъчите са какви? – ЗЕЛЕНИ.
ТОВА ОЗНАЧАВА РАЖДАНЕ РАСТЕЖ, РАЗВИТИЕ.
Луната по принцип влияе на какви неща от човешкото тяло? Едно е влиянието, едно е за какво отговаря.

ВЛИЯЕТО ОТГОВАРЯ НА УМА, НА МОЗЪКА И НА ПОЛОВАТА СИСТЕМА И ОТЧАСТИ НА НЕРВНАТА СИСТЕМА. Затова има хора лунатици, нали. Но ФАКТИЧЕСКИ ТЯ СЕ ГРИЖИ ЗА БЪБРЕЦИТЕ НА ЧОВЕКА, КОИТО СА КОРЕНИТЕ НА ЖИВОТА.

Но, много важно, не е планета, ама аджеба защо е писана в този списък, а хубавите планети Уран, Нептун, Плутон не са писани. Другите са написани тука, ето, вие ги знаете и аз сега ще ги изброя. ЛУНАТА Е ЕДНА МНОГО ВАЖНА ПРЕЧИСТВАТЕЛНА СТАНЦИЯ ДО ЗЕМЯТА, МНОГО ВАЖЕН ТРАНСФОРМАТОР, тъй като всичко, което идва, особенно енергиите, които идват от Космоса и от Слънцето успява да ги преработи и както съм казвал неведнъж, много прост такъв пример е, но това е, Луната е онова трансформаторче, което зарежда нашият GSM от 220 волта на 5-6 волта. Ако включим GSM-а направо с две жици в това, той чисто и просто ще каже „бау“ или „мяу“ и ще престане да играе. Това е.

БЕЗ ЛУНАТА НАИСТИНА НА ЗЕМЯТА ЖИВОТА Е НЕВЪЗМОЖЕН и затова е направена и затова е включена в този списък, защото аз казвам връзката на космическите неща и на еволюцията, Вселенската за живите организми на физическия свят и най-вече на човечеството, на което ние сме членове.
Числото казах е две, понеделник, Луна.

Стигаме до Вторника. Вторника е на една изключително важна планета. А тя е точно под… Значи, Ден на Духа, Ден на нашата Душа, стигаме до ДЕН НА УМА.
Марс. Но на кой ум? НА ОБЕКТИВНИЯ УМ. Т.е. не на нашият нелогичен космически ум, който е, а първите заченки на интелекта. Това е Марс.
МАРС Е СИЛНА ПЛАНЕТА. ТЯ Е ПЛАНЕТА НА ЖИВОТА И НА ЛЮБОВТА, ЗАЩОТО Е ЛЮБОВТА НА ОТЦА.
Заради това, тази завършеност, МАРС ИМА НОМЕР 9 И НЕГОВИТЕ ЛЪЧИ СА МОЩНИ И СА ЧЕРВЕНИ.
Освен това НЕГОВИЯТ МЕТАЛ или химически елемент Е ЖЕЛЯЗОТО.
И СКЪПОЦЕННИЯТ КАМЪК Е РУБИН.
А забравих да кажа на ЛУНАТА е ФА – МУЗИКАЛНАТА НОТА.
А на МАРС Е ДО.
Значи, ГОЛЯМА ЛЮБОВ, ЖИВОТ НО МНОГО НИСКО ДОЛУ, самата основа, откъдето се тръгва.
Пак казвам, ЧЕРВЕНИТЕ ЛЪЧИ СА АБСОЛЮТНИЯ СИМВОЛ НА ЛЮБОВТА, НО НА МОЩНАТА ЛЮБОВ, която залива всичко и на живота, от където тръгва, а после как ще се развива, зависи от всичките останали степени на еволюцията.

Всичко това е еволюция и върви. Нарочно съм го дал в кръг за пригледност, а не в линия за безкрайност. Ще се изясня защо.

След Марс стигаме до Меркурий. Само тук ще уточня още за Марс, че ЖЕЛЯЗОТО ИЗЧЕЗВА ОТ НАС КАТО ЕЛЕМЕНТ В НАШАТА КРЪВ. ЗАМИНАВА СИ ТОТАЛНО И ОТ ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ. Преобразува се в какво? В тъй наречените благородни или цветни метали. Пак ще е метал, ама няма да е вече желязло, поради тази причина Марс, която е планета на какво? И Бог Марс на какво е? НА ВОЙНАТА. А, МНОГО АГРЕСИВНА, МНОГО НАСИЛНИЧЕСКА ПЛАНЕТА, МНОГО БОЙ. БЕЗ ВОЙНА НЕ МОЖЕ. КРАЙ! СВЪРШИ ЛИ ЖЕЛЯЗОТО, СВЪРШИ АГРЕСИЯТА НА ХУБАВИЯ МАРС. ОМЕКВА, СТАВА ДОБЪР, ХРИСИМ И ТРЪГВА ПО ВЕРНИЯ ПЪТ НА СВЕТЛИНАТА. Виждате ли?

Стигаме до Меркурий. Меркурий е в Сряда. Меркурий е изключителна планета.
ЗНАЕТЕ, ЧЕ БОГ МЕРКУРИЙ Е КАТО СОВАЛКА, насам натам. Добре сега, числото е 5-ца.
Тука, пак при Марс трябваше да кажа, че МАРС СЕ ГРИЖИ ЗА НАШЕТО СЪРЦЕ.
МЕРКУРИЙ СЕ ГРИЖИ ЗА ЧЕРНИЯ ДРОБ, а ЗА ЖЛЪЧКАТА Е следващата ПЛАНЕТА ЮПИТЕР.
Но Продължаваме с Меркурий. Защо е 5-ца?
ПЕТИЦАТА СВЪРЗВА ПЪРВАТА ЧАСТ ОТ РЕДИЦАТА НА ЧИСЛАТА С ВТОРАТА ЧАСТ. Това е един наистина теглич. Значи, той е непрекъснато в движение, непрекъснато и е ден.
Макар, че МАРС ОТГОВАРЯ ЗА ФИЗИЧЕСКОТО СЪРЦЕ НА ЧОВЕКА.
МЕРКУРИЙ ОТГОВАРЯ ЗА ДУХОВНОТО СЪРЦЕ НА ЧОВЕКА, КОЕТО НЕПРЕКЪСНАТО БИЕ И СЕ ПРОМЕНА И ЕВОЛЮИРА.
СКЪПОЦЕННИЯТ МУ КАМЪК Е ХРИЗОЛИТ или ХАЛКЕДОН, а МУЗИКАЛНАТА НОТА е МИ.
Метала или ХИМИЧЕСКИЯТ ЕЛЕМЕНТ е ЖИВАК. Вижте, живака даже не може да го запазиш. Той ще се разлее, ще се разсипе, но има много ценни качества, точно заради това, защото чрез свойствата, които дава на човечеството ние се запознаваме с околната среда и с всичко, което е.
Значи, ТУК ЗАПОЧВАТ ДА СЕ ПОЛУЧАВАТ ЕМОЦИИТЕ И СЪРДЕЧНИТЕ НЕЩА НА ЧОВЕКА. Той почва да се сеща, че аджеба има нещо друго, не е само тука, когато започва обективния ум. Сега тука се събужда сърцето, събуждат се чувствата в самото начало при тази еволюция, когато се стига до този ден и до тази планета.

Преминаваме на следващата, която е Юпитер. ЮПИТЕР Е НАИСТИНА НАЙ-ГОЛЯМАТА, НАЙ-МОЩНАТА ПЛАНЕТА. Това се води ден Четвъртък.

Само за срядата да кажа – ЖЪЛТИТЕ ЛЪЧИ НА МЪДРОСТТА. Това е Меркурий. Опознаваме всичко наоколо, това са знания, които като ги приложим става мъдрост. Значи все мога да изпусна нещо, но не чак толкова важни са фактите. После ще ви кажа защо.

ЮПИТЕР, на него е ЧИСЛОТО 3. Тройката е изключително важно нещо.
На Юпитер ХИМИЧЕСКИЯТ ЕЛЕМЕНТ Е КАЛАЙ.
МУЗИКАЛНАТА НОТА Е ЛА.
Какви са му ЛЪЧИТЕ, знаете ли? Сигурно сте чели, много от вас са чели Учителя. Те са СИНИ. СИНИТЕ ЛЪЧИ СА ЛЪЧИТЕ ВЕЧЕ НА ИСТИНАТА, която се дава и човешкото съзнание, когато стигне до тази степен на развитие. Вече започва да разграничава нещата, иначе до тогава живее в едно така може да се каже колективно, стадно чувство и общество. Тука вече започва да има едно леко разделение на нещата. Както казахме ЮПИТЕР ОТГОВАРЯ ЗА ЖЛЪЧКАТА НА ЧОВЕКА. И това разделение трябва да го знаем, защото ЖЛЪЧКАТА ИМА МНОГО ВАЖНА РОЛЯ. ТЯ ДАВА ОНЕЗИ СОКОВЕ В ОРГАНИЗМА, КОИТО РАЗПРЕДЕЛЯТ ХРАНАТА, ензими, за да може организма леко да усвои нещата.
СКЪПОЦЕННИЯТ КАМЪК Е САПФИР.
Значи, казахме, че тя е планетата или ДЕНЯТ НА ИСТИНАТА – СИНИТЕ ЛЪЧИ.

Стигнахме до Петък, който не само ми е любим ден, ами и планетата ми е любима, защото е Венера. ПЛАНЕТАТА НА ЛЮБОВТА, но на коя любов? НА ЛЮБОВТА НА СЛЪНЧЕВАТА СИСТЕМА И ПО-ТОЧНО НА ЗЕМНАТА ЛЮБОВ.
Кое е числото? ЗА ЮПИТЕР КАЗВАМЕ, ЧЕ Е ЧИСЛОТО 3, което е комбинация от едно и две. Значи мъжкият принцип на Бога е единицата, женският принцип е двойката, а НАЙ-ДОБРОТО ОТ БОГА Е ТРОЙКАТА ИЛИ ХРИСТОВОТО СЪЗНАНИЕ. Най-доброто от мъжкия и от женския принцип.
Сега 6-цата, отдолу е пълна, значи пълна е на Земята, това е наистина на Земната любов, която се проявява.
ХИМИЧЕСКИЯТ ЕЛЕМЕНТ Е МЕД, който също е един много добър, благороден метал, който го правят в комбинация със сребро, със злато и т.н., наистина не е желязло.
И СКЪПОЦЕННИЯТ КАМЪК Е БЕРИЛИЙ.
Коя е МУЗИКАЛНАТА НОТА? Една много важна – СОЛ.
Това е денят, защо е изключително важен и защо го харесвам, сега ще се до уточня. Венера, денят е Петък. ТОВА Е ДЕН НА ТВОЕТО СЛОВО, КОЕТО Е ДОШЛО И ТЕ Е НАПРАВИЛО ГОСПОДАР НА ТВОЯТА СЪДБА ПОД ФОРМАТА НА ТВОЯ ИЗБОР, ЗАЩОТО СЪДБАТА Е НА ГОСПОДА.

Сега ще се уточня. Чак при еволюцията на човешкото съзнание в Петък, символично го казвам, му се дават на човека две неща. ОТТУК ТРЪГВА САМОСЪЗНАНИЕТО, защото аз знам, че съм Иванчо или Пешо или не знам какъв си от аборигените И МИ СЕ ДАВА ВЕЧНОТО СЛОВО, КОЕТО Е ВЕРБАЛНОТО. Почвам да говоря, значи ТУК СЕ РАЖДА ВЕЧЕ И НАЙ-ДОБРАТА МИСЪЛ. Така. Мисълта започва и ТУК СЕ СВЪРЗВА МИСЪЛТА С ЧУВСТВОТО.

Кои са ЛЪЧИТЕ НА ВЕНЕРА? – РОЗОВИ!. ТОВА Е ЧИСТОТО ХРИСТОВО СЪЗНАНИЕ. БОГ Е ЛЮБОВ! Розовите лъчи, сигурно знаете, че ЛЮБИМИЯТ ЦВЯТ НА ХРИСТА Е РОЗОВ. И ЛЮБИМОТО МУ ЦВЕТЕ знаете ли кое е? – РОЗАТА. Това го знам, абсолютно сигурно и точно. Розата е чудесна и се сещам за оня духовен постулат или за тази мъдрост: „Бъдете като розата, раздавайте красота и аромат, но не крийте и бодлите си!“
Значи тук вече е предпоследното съзнание от седемте основни съзнания човешки.

И достигаме до Съботата.  Съботата вижте как е дадено, прочетете Учителя, всичко това, което го давам там е описано, ама подробно на много страници.
Съботата е ден на Сатурн. Чудесна планета, великолепна планета – добра, блага, за мен. Ще ви кажа защо. Макар че някои звездобройци, ясновидци и ред други казват “Сатурн” и подскачат като опарени. АМИ ТЯ Е ИЗПЪЛНИТЕЛ НА КАРМАТА бе, тя ооо, ще ти види сметката. ЩЕ ТИ ВИДИ СМЕТКАТА, АКО ИЗЛЕЗЕШ ОТ СЪДБАТА И СТЪПИШ НАКРИВО, ясно е. Защо? Аз не искам да излизам. Аз знам, че… ето я пътеката, тази пътека е съдбата, която е направена от Бога, излеза ли, само да сложа единия крак от тази страна, аз попадам в Кармата и тогава Батко Сатурн и кака Карма почват да ме ритат и да ме бият:
– Георги, влезни бе!
– Ама за какво става въпрос?
Аз седя отвънка и не правя сметка, че съм влезнал в кармата, не си седя в съдбата, където Господ знае колко тежко да ми даде. Каква раничка ми дава, вървя си по пътя, ама излезна ли навънка – край. И затова цялото човечество пищи, че му е зле. Защо?
Ами защото ако не си престъпник, няма да има жандармерия, полиция, съдебни органи, правораздавателни органи и накрая да те бутнат в големия хубав кафез и да лежиш там известно време според престъплението, нали. Не си престъпник, изпълняваш законите, всичко е точно.
Същото е и във Вселената. ИЗПЪЛНЯВАШ ПРИРОДНИТЕ И БОЖЕСТВЕНИТЕ ЗАКОНИ И СТАВАШ СВЕТИЯ. НИЩО НЯМА ДА ТЕ ДОКОСНЕ, КОЕТО Е НЕГАТИВНО.
И оттук започва истинската част на темата. Досега само беше предговор и предисловие.
Но ето още нещо за Сатурн. Защо Сатурн?
Какви са му ЛЪЧИТЕ само ще ви кажа – АМЕТИСТОВИ.
КОЙ ТОН Е? НАЙ-ВИСОКИЯТ – СИ.
И кой ме разбираше, щом са му аметистови лъчите, а аметистовите имат виолетова отсенка, но иначе може и да бъде наситено, да бъдат виолетови, лилави, още да се каже.
Неговият СКЪПОЦЕНЕН КАМЪК Е АМЕТИСТ.
ВИОЛЕТОВИТЕ ЛЪЧИ КАКВИ СА? ТОВА СА ЛЪЧИТЕ НА МОГЪЩЕСТВО, СИЛА, ВЛАСТ И НА НАЙ-ВИСШАТА ВЯРА И ДУХОВНОСТ. ВЯРАТА Е АБСОЛЮТНО НЕПОКОЛЕБИМА. Половината от кардиналите на нашия папа са облечени с лилави тоги. Другата половина с какви са? Каквато беше и моята – червена, не съм бил дорасъл за лилава като ме облякоха като кардинал, да.
Така. Значи, червената е на онази мощна любов, а би следвало да бъдем в розови тоги, ама аз тогава не знаех и не бях светнат – артист, т.е. Статист, каквото ме облекат, отивам, нося на папата дрехите, говоря си с него, всичко точно. Така.
САТУРН Е ОТ ДВЕ ЧИСЛА – 7 И 8. Защо? Не ги казвам аз, прегледайте по Учителя ще видите, че съм прав, 7 и 8. Как бе, единствената планета с две числа, единственият ден с две числа. Бре, Събота. Да, сега ще кажа защо.
СЕДМИЦАТА БЕШЕ ЧИСЛО НА ЗЕМНОТО КЪЛБО КАТО ВИБРАЦИЯ, КАТО ОТНОШЕНИЕ, КАТО ПРОЕКЦИЯ, КАТО ХОЛОГРАМА И КАТО ВИД СЪЗНАНИЕ И ЕНЕРГИЯ до 2000-ната година. След това започва, ето 17 години вече сме в 8-цата или сме в началото на осмицата и още тя не може да се усети добре. В ОСМИЦАТА СМЕ. Казвам го отговорно и го подписвам с двете си ръце, аз. ЧИСЛОТО ОСЕМ Е НОВОТО ЧИСЛО НА ХУБАВАТА ПЛАНЕТА ЗЕМЯ, на която в момента се намираме. Защо? 7 прилича на 1-но. Хубаво божествено число. Евреите са си го присвоили, казват: “Еврейското число кое е – нашето?” Ами викам: “Седем.” Защо? Защото много ни върви всичко е по седем. Седем ноти, седем не знам какво си, седем цвята, седем, седем, седем, погледнете седем дни на седмицата, седем лъча и седем аури.
Да, ама не. Вече аз съм на осмицата, другите не знам, кога дойдат до осмицата.
ОСМИЦАТА ГОРЕ И ДОЛУ НОВОТО НЕБЕ И НОВАТА ЗЕМЯ И ТЕ СА ПЪЛНИ. ТЕ ВЕЧЕ СА ХАРМОНИЧНИ, КРЪГЛИ И СА СВЪРЗАНИ. И КОГАТО ГИ СЛОЖИШ ТАКА(ХОРИЗОНТАЛНО) СТАВА БЕЗКРАЙНОСТТА. Тепърва започва вечният живот на Земята. Който се е включил в осмицата вече чрез съзнание, за което ще говоря след малко е добре.

Така. ОТГОРЕ Е СЛЪНЦЕТО, БОГ. ТОЗИ ДЕН Е НА ПРОРОДАТА. Значи, затова казват всички работи в седмицата си 6 дни. Седмият ден, които повечето мислят и наистина, ако броим така, СЕДМИЯ ДЕН Е ДЕН НА БОГА. ДЕН НА НАЙ-ГОЛЯМАТА РАЗУМНА СИЛА, която е направила природата, защото САМАТА ПРИРОДА Е БОГ. НИЕ ЖИВЕЕМ В НЕЯ И ТОЙ ЖИВЕЕ В НАС!.

Значи, имаме тука
БОГ – ПРИРОДА
БОГ, КАТО ДУША и
БОГ, КАТО ДУХ, КАТО СВЕТЛИНА.
Как се развиват нещата, сега ще ви кажа.
Мисъл, МИСЪЛТА Е СЛОВОТО.: “В началото бе словото. И словото бе у Бога. И Бог бе слово.”.
Така, Мисъл, Слово, след това става Светлина: “И рече Бог, да бъде Светлина! И стана светлина. И видя Бог, че това е добро.”
МИСЪЛ – СЛОВО – СВЕТЛИНА – ЛЮБОВ – ЖИВОТ

Казвам ви основите на които се крепи Вселената, ВсеВселената. Това тука, дето сега седим и си говорим е Материалната Вселена, Физическата Вселена.
Така, в тази връзка, след като седмичния ден идва Неделята и аз съм член на някакво общество, няма да казвам. Обличам се с чисто бели дрешки, отгоре до долу, нищо цветно. Слагам си може би златен колан, виждал съм много, и отивам да играя един хубав космически танц. Може и да не го играя, може и да го играя, но спазвам всичко,

НЕДЕЛЯ ЛИ?- ЕДИНИЦА. ВСИЧКО ПО ЕДНО. АМА КАТО СПАЗВАМ ВСИЧКО, ТРЯБВА ЕДИН ПЪТ ДА СЕ ХРАНЯ НА ДЕН И САМО ЕДНА МАНДЖА. ВСИЧКО ТРЯБВА ДА МИ Е ПО ЕДНО. Днеска цял ден трябва да пея и основната тоналност трябва да ми бъде Ре. Няма До, няма Ми, няма Си, няма Сол, само Ре. И така нататък. Да не цитирам, значи белите дрешки, които са в Неделя.
Ако дойде понеделник – викам- две, зелени дрешки, зелено костюмче, всичко зелено отгоре до долу. Числото е двойка, зелените лъчи са, всичко по две. И почвам да изпълнявам всичко, което е писано. Ама какъв камък да нося? Ами ще нося изумруд, нищо друго. Значи в Понеделник аз трябва да нося изумруд. Само този камък ми ляга и ако имам нещо, да е сребърно. При слънцето трябва да е златно.
Обаче идва следващият ден – Марс, о слагам си рубина, намъквам си червените дрешки, отивам, всичко е точно и си мисля само – днес е 9-ка, абе всичко по девет. Ядене, девет работи – това онова. Изпълнявам го безпогрешно.
Продължаваме нататък – тука. А и какво гледам тука? Значи тука (в неделя) правя дихателно упражнение, тука (понеделник) а тук се грижа за бъбреците, трябва да ги запазя да ми е топло. Като се стигне тука до Марс, бие сърцето – а днес няма да се преуморявам.

Продължаваме нататък, стигаме до Меркури, днес петица, жълти дрешки съм облечен:
– Абе защо ,Георги, си със жълти дрешки?
– Абе момчета, днес е сряда, вие не знаете бе. Какво има да говоря с вас, вие сте много ниско, елементарно съзнание, седя си в кръчмата. Днес трябва да се пие жълто кафе бе момчета.
– Абе Георги, ти си ненормален.
– Ненормален съм, ама съм прав.
Така, за жълтото казах. Сега, след това ще се дообясня. Продължаваме нататък. Изпълнявам всичко от А до Я.
Розов костюм си слагам, нали Петък всичко розавичко,6-ца тука, имам шест фланелки със всички работи, ама съм грешка няма. Така, да ама не.
Първо 4-ката срещнахте ли я някъде зад гърба ми?

4-ката е абсолютният и физическият свят, който е на доизживяване. Животинския свят, имаш ли животинско съзнание и полуживотинско или почти човешко съзнание, работиш, нали, СТОМАХА Е ЧЕТВОРКА.
Като не казах, че САТУРН ОТГОВАТЯ ЗА ХРАНОСМИЛАТЕЛНАТА СИСТЕМА, която в крайна сметка все някога ще изчезне, т.е. Съботата.
Но искам да кажа, тези трите, които са (Слънце, Луна и Сатурн), това е троичният код, троицата на Господа. Ето тука най-отгоре, затова така съм ги наредил в кръг, защото, ако ги наредя така (на линия), няма прегледност. Не се вижда, че това е едно цяло и това са водещите неща. Това са седем степени на еволюция. Обаче всеки един от нас живее в различна степен, която му е основната.

Помислете си и вижте кой ден от седмицата как приемате нещата. Какво ви харесва. Нищо, че днес съм с бели маратонки и с бяла риза. Аз примерно живея в Петък или Събота. Там съм, съзнанието ми не е по-ниско. Ама може да бъде и в Понеделник или Вторник,
Значи, ако съм касапин, съзнанието ми максимум да е стигнало до Луната или до Марс. Всичко под ножа.
Когато наскоро чух едно 12-годишно момченце, което каза:
– О, ама аз съм изклал досега 50-60 агнета или 50-60 козлета, а не съм броил колко петли и кокошки и птици.
Не вярвах на ушите си. Ей такова, ей такова бе, един метър. Викам:
– Добре, защо?
Той казва:
– Ами защото нашият поп каза, че животните нямат душа.
– Божее, ама те ако нямат душа, няма да са живи.

НЯМА НЕЩО, КОЕТО ДА Е ЖИВО И ДА НЯМА ДУША. До Духа още може да не е дошло, макар че има и дух вътре, щом има душа, но съвсем малко, но душа няма начин да няма! КАМЪНИТЕ ИМАТ ДУША, МИНЕРАЛНОТО ЦАРСТВО, ЖИВОТИНСКОТО ЦАРСТВО, РАСТИТЕЛНОТО ЦАРСТВО ИМА ДУША, ЖИВОТИНСКОТО ЦАРСТВО ИМА ДУША.

И тогава му изброих 10-15 примера. Най-напред за делфините как са спасили двамата моряци. Вълците, дето спасяват човека, нали са хищници, гладни, сняг два метра. Змията дето води човека в пустинята и го завежда да пие вода.

След малко ще говоря за тези видове съзнания и кога животните, птиците, растенията и камъните включително. Минавам, камък върху моята глава няма да падне, гаранция, 1000 на 100, ще ме изчака, ако трябва, вече да е тръгнал, Силата ще го спре, ще мина и ще падне зад мене, както и се е случвало. До мене падна една такава саксия от 4-тият етаж.

И така, ще ви кажа, всички тези работи, след като ги изпълнявам и със жълтото и с розовото костюмче за какъв ще да ме помислят нали, всички видове кафета, дето съм изпил, всички цветове, синьо кафе, нали. Скоро пих синьо вино, това е между другото. Истина е, имаше синьо вино. И всичко съм го изпълнил и седя си на същото положение, ни съм поумнял, може и да не съм изпростял, но искам да ви кажа, разберете ме, тези степени на съзнание трябва да се преминат и да се качим тука – ето тези трите. Но на човек, който се качва до там, вече не му трябва да се облича със зелени, жълти, каквито ще да е дрехи. Душата какво му иска това да си облече.

Аз още нещо ще ви кажа. След като всички тези работи съм ги правил и съм играл не знам какви си танци и съм правил не знам какви си ритуали, не знам какви си молитви, поклони и съм си бил главата – все съм си същото кютюче, пънче и това е, дърво.

А, на Преподобна Стойна, която и хабер си няма от това, което аз говоря в момента, нищо. Тя не знаела седмичния наряд, да се е обличала така, да е правила това – не. Но като се е молила, се е повдигала на половин един-метър над Земята във въздуха. Левитирала е, без да знае, че има левитация, даже. Думата левитация не е знаела. Не е знаела там йогисти, будисти, тя просто не я е интересувало. Просто не я е интересувало, както и мен не ме е интересувало цял живот, ама в крайна сметка ме прекараха да ме научат на тези работи. Живеех си живота, ама тези, онези не ме интересуват. Ама духовност – просто не ме интересуваше. Сега знам вече за какво е било и каква е била истината. Просто да ми е чисто съзнанието, защото СЪЗНАНИЕТО ТРЯБВА ДА ТИ Е ЧИСТО, на един абсолютно чист, свестен човек. И без да искаш изпълняваш Природните и Божествени закони и ставаш светия. Ами това е истината. Значи тя можела да се повдига, и може Сряда и Петък се е хранела само на хляб и вода. Да не говоря, че и другите дни е била веганка, или суровоядка. Значи, и на нея и на Баба Ванга не са и трябвали тези работи, нито на Слава Севрюкова, нито на колкото още други посветени и осветени и пробудени хора и души. Не това е важното. ВАЖНОТО Е ДА СИ ЧОВЕК! ЧОВЕК С ГЛАВНА БУКВА И ДА ЗНАЕШ КАКВО ДА НАПРАВИШ.

Примерно ще кажа, че агнето, ЖИВОТА НА ЕДНО СЪЩЕСТВО, дали е агне, дали е козле, дали е на теле, ТОВА Е МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ТВОЕТО ЖЕЛАНИЕ ОТ ТОВА ДА ХАПНЕШ ЕДНА ПЪРЖОЛА. И за да нямаш волята, затова казвам, че ЧОВЕШКАТА ВОЛЯ Е ТУК ПРИ ЮПИТЕР, НАЙ-ГОЛЯМАТА ПЛАНЕТА. Ако не заработиш с Волята, с Душата и със Сърцето си, да видиш. Значи питам това момченце:
– Ами ти обичаш ли животните?
– Да, ние гледаме животни.
– Ами тогава защо ги колиш? Защо ги убиваш? Лесно ли му е на това животно, като се уплаши? Я си помисли и се постави на негово място.

Значи, вижте, НЕ МОЖЕ ДА ПРЕТЕНДИРА ЧОВЕЧЕСТВОТО ЗА ЧИСТО ЧОВЕШКО СЪЗНАНИЕ И ЗАТОВА КАЗВАМ, ЧЕ ТО Е ПОЛУЧОВЕШКО И ПОЧТИ ЧОВЕШКО и сега ще кажа процентите, ПРЕДИ ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ СТАРОТО МИСЛЕНЕ ОТ ПРЕДИ 2000 ГОДИНИ.

С ново мислене са 10% на Земята.

10% са неспасяеми, с мислене от да не кажа от Лемурийците, ама от Атлантите – 1000 на 100

И тези 80% между тях има следните групи. 50% са с човешко, 50% са с изостанало съзнание, и тогава казаме полу-човешко или полу-животинско съзнание. Не се шегувам, по 25% се качва. Тези, които са на най-ниското стъпало имат 25% човешко, останалото, 75% не е. Другите са на 50%, и някой си идват със 75% човешко съзнание и почват да нараства тука, защото може и да се смъкнат надолу, ама по-добре е да се качват нагоре. Да започнат да се съобразяват. КОЙТО НЕ СЕ СЪОБРАЗИ, не искам да съм лош пророк, но ПРОСТО ЩЕ СИ ЗАМИНЕ ЛЕТАЛНО ОТ ТАЗИ ПЛАНЕТА. Дойде време, и дойде време да казвам истината и малко по-строго да я казвам, защото наистина ми омръзна да живея между хора, които мислят, че наистина са 100%-ви човешки същества – не са. И аз не съм. Такива като мен обикновено стигат до там, от 75%, максимум още 20% могат да качат – 95%, но 5% им трябва друго съзнание, по-нисше тука, за да съществуват и да са в материални тела, на тази планета. Е не можеш, и Светиите и всички Посветени тука – 95%, 5% са плаващи, няма ги.

СЕГА ВЛИЗАМЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ В ПЪРВО ЧОВЕШКО ИЗМЕРЕНИЕ, което съм го казвал неведнъж. И само онези, които имат над 75% ще стъпят на прага и ще влязат в него. Одеве, отварям една книжка и викам, я чакай да видя какво ми се пада. Аз си играя така, макар че тези работи не са чак толкова от мене. В крайна сметка може би са ми и диктувани, и попадам на духовен постулат или духовна мъдрост 110 и 111. Прочитам ги и двете:

  1. „Заключвай вратата си, когато лошите мисли чукат. Помоли Господа да изпрати добри, за да ги заместят.

Имаш проблеми, заместваш ги.

И другото, което е за сега 111, трите единици, точно пък ми се падна Божественият код – 111, което го нося и на пентаграма. Трите черти, това е – 111.

111 „Когато самолетоносачите се превърнат на детски площадки, и в цевите на оръдията тече вода, за да полива градините ни, едва тогава ще видим, че мирът свети и на нашият хоризонт.

Какво иска да каже това? Сега ще го разтълкувам.

МИРЪТ БОЖИЙ СЕ СЪСТОИ ОТ ТРИТЕ ОСНОВНИ ПРИНЦИПА – ЛЮБОВ, МЪДРОСТ И ИСТИНА. Значи чак тогава ще влезнем в Божественото съзнание.

Сега започвам да говоря основата на темата за съзнанията по принцип. Чак тогава.
И ето, дойде време за съзнанията и да си направим сметка. Тука ще има и някои подробности разбира се ще кажа, макар че аз избягвам подробностите. Едрите неща и заради това казвам, ама дори и с какво ще се храня. Аз познавах светии, които ядяха месо. Светия хапва месо, умерено, ама защо? Аз съм си изпостил. Добре, но иначе не съм виждал по-любвеобвилен човек от този човек, който обичаше всички, включително и престъпника, включително един с две убийства и трети опит за убийство. Ами вика: “Да, човек е. Сега ще го нахраним.” Така ли? Това не е шега, защото В АНГЕЛСКИЯ МОРАЛНО-ЕТИЧЕН КОДЕКС СЕ ПИШЕ:

62. ДА ОБИЧАМ УБИЕЦА И ЖЕРТВАТА ЕДНАКВО.

Тогава го видях на практика. Да обичаш убиеца и жертвата еднакво. Този човек пиеше си ракия, мога даже да ви кажа каква. Пиеше умерено, разбира се. С нищо не прекаляваше. Прекрасен човек. От него се излъчваше светлина. Той светеше. Е к‘во като ядеше месо, та месото е последното нещо.

Пак съм го казвал: ЧИСТИ МИСЛИ, ЧИСТИ ЧУВСТВА, ЧИСТИ СЛОВА, ЧИСТИ ДЕЛА И СЛЕД ТОВА ЧИСТИЯТ ВЪЗДУХ, ЧИСТАТА ВОДА И ЧИСТАТА ХРАНА.

Защо ние тръгваме отзад и ловим животното за опашката? Е няма да го удържиш, трябва да го хванеш бика за рогата, отпред и няма къде да шава. Ето, значи пак го казвам, трябва да имаме приоритет на нещата и да ги наредим надолу.

И ПАК КАЗВАМ СЪЗНАНИЕТО КОМАНДВА МАТЕРИЯТА и сега след 2000-ната година, особенно след 2017-та година, да не говоря за 2020-та година, започва все повече и повече да се вижда това. Казвам ви че в следващите пет години, пет, шест, седем, осем години ще бъдат изключителни. Нищо повече не мога да кажа, ама сега като говоря по тази тема, вече на човек горе-долу може да му светне за какво става въпрос, че ако не се промени, да се сърди на никого друг, а само на себе си.

Затова е промяната, затова казват Великата Промяна, Големият Преход и така нататък, ама тя тече, върти се всичко и това от ясно по ясно става. И виждам разделението, когато съм в моето обкръжение, живея в 4-то и 5-то измерение, когато слезна при другите, говорим си нещо, на чист български език те не могат да включат на вълна, те не могат да се досетят за какво става въпрос. Еми това е разделението. Нали? И така.

ОБЩО ЗА СЪЗНАНИЕ КАЗВАМЕ: СЪС ЗНАНИЕ!.
Най-напред ще направя една лека корекция. СЪЗНАНИЕ ДА БЪДЕШ С БОЖЕСТВЕНОТО ЗНАНИЕ, КОЕТО Е „С“, КАТО СЪУЧЕНИК, СЪГРАЖДАНИН, СЪУЧАСТНИК, СЪСТУДЕНТ, СЪС НЕЩО. ДА БЪДЕМ С ТОВА ЗНАНИЕ, АМА С ИСТИНСКОТО ЗНАНИЕ, ЗАТОВА СЕ КАЗВА СЪЗНАНИЕ.

Но когато стигнем до има нисша разумност, но когато стигнем до ВИСОКИТЕ СЛОЕВЕ НА СЪЗНАНИЕ, ТАМ ВЕЧЕ СЕ КАЗВА РАЗУМНОСТ в най-чистият вид.

НЕЯ МОЖЕ ДА Я НАРЕЧЕМ ВИСША РАЗУМНОСТ, може да я наречем КОСМИЧЕСКО СЪЗНАНИЕ, БОЖЕСТВЕНО СЪЗНАНИЕ, СЪЗНАНИЕТО НА СВЕТЛАТА СИЛА. Независимо как го наричаме, ТОВА ВЕЧЕ Е ТЪЙ НАРЕЧЕНОТО СВРЪХ СЪЗНАНИЕ.

Обикновено ни учат и четем по хубавите дебели книги – има три вида съзнание. Да, подсъзнание, съзнание, и свръхсъзнание. Изпуска се едно, а според мен е много важно, защото вече и на тази планета съществува човека, има същества разумни, пръснати не само из нашата Вселена, из всички Вселени, из всички Галактики и по Слънцата има живот. Така, значи има съзнание.

СЛЕДОВАТЕЛНО ИМАМЕ ПОДСЪЗНАНИЕ, СЪЗНАНИЕ, САМОСЪЗНАНИЕ И СВРЪХСЪЗНАНИЕ.

ОБИКНОВЕНО КОГАТО СЛИЗАМЕ ТУКА СВРЪХСЪЗНАНИЕТО НИ Е ЗАПЕЧАТАНО. Това е, СВРЪХСЪЗНАНИЕТО ОТГОВАРЯ НА СЛЪНЦЕТО, ТОВА Е ДЕН НА ТВОЯ ДУХ.

Но кой се учи? ДУХА Е БОЖЕСТВЕНА СУБСТАНЦИЯ, която е научена. Всичко е точно, абсолютно божествено. Всичко е право, Любовта, Мъдростта и Истината са в най-чистият им вид.

ОБАЧЕ ДУШИЧКАТА КАТО СЛЕЗЕ ТУК, ДУШАТА , ЗНАЧИ ТОВА Е ПОДСЪЗНАНИЕ, КОЕТО ТРЯБВА ДА СЕ ОБУЧАВА, ДА СЕ НАУЧИ, ДА ИМА ОПИТНОСТИТЕ.

Сега ще кажа. Тука ще вметна, разбира се за енергийните тела, ще кажа и за чакрите, просто за да се направи връзка. Обикновено, според троичният код на Вселената, човек се състои от трите вида съзнание – подсъзнание, съзнание и свръхсъзнание, но той вече има и самосъзнание. Пак казвам, това е Петъка, когато вече има дар словото и си знае, че вече е „Аз“.

Сега, кравата Петя, която я познавах, от Родопите, знае, че е крава, отива при кравите, но не знае, че името и е Петя. Викат я, ама тя чува звука, ама не знае и не може да каже: “Аз кравата Петя.” Мучи, значи няма дар слово.

Човека е по-висша същност, затова говорим за тези видове съзнание. ЧОВЕК СЕ СЪСТОИ ОТ ТРИ ОСНОВНИ ГРУПИ НА СЪЗНАНИЕТО Това е:

ФИЗИЧЕСКАТА ГРУПА НА СЪЗНАНИЕТО,
АСТРАЛНАТА ГРУПА НА СЪЗНАНИЕТО и
МЕНТАЛНАТА ГРУПА НА СЪЗНАНИЕТО.

До тук добре. На какво отговарят? Пак свеждаме до троичния код и какво установяваме? Установяваме, че ФИЗИЧЕСКАТА, МАТЕРИАЛНА НАЙ-НИСША ФОРМА НА СЪЗНАНИЕ СЕ СЪСТОИ ПАК ОТ ТРИ ВИДА СЪЗНАНИЕ.

Това е: НИСШЕ СЪЗНАНИЕ, аз го казвам СРЕДНО ФИЗИЧЕСКО СЪЗНАНИЕ, и ВИСШЕ ФИЗИЧЕСКО СЪЗНАНИЕ.
Следователно имаме: НИСШЕ АСТРАЛНО СЪЗНАНИЕ, СРЕДНО АСТРАЛНО СЪЗНАНИЕ, и ВИСШЕ АСТРАЛНО СЪЗНАНИЕ.
Имаме ментално: НИСШЕ МЕНТАЛНО СЪЗНАНИЕ, СРЕДНО МЕНТАЛНО СЪЗНАНИЕ и ВИСШЕ МЕНТАЛНО СЪЗНАНИЕ.

Как действат те? Нали ме разбрахте три по три – девет, нали до тук е точно, вярно е. След това ще говоря за още три степени, още един троичен код, но това вече е съзнание в Причинното, Будическото тяло и Божественото. Там са също по същия начин. Имаме нисше: КОСМИЧЕСКО СЪЗНАНИЕ ИЛИ СВРЪХ СЪЗНАНИЕ, СРЕДНО СВРЪХСЪЗНАНИЕ и ВИСШЕ СВРЪХСЪЗНАНИЕ. Във зоната на свръхсъзнанието, за сега е запечатана и не пипаме там, но аз ще говоря и за това. И така, определени групи хора…

Всички живи същества горе-долу имат тази степен на съзнание. За човек с тази разлика, че ментала му е много по-развит от на животните. Значи три по три – девет. Но сега ще говоря за животинския свят и за растителният свят и ще направя паралел с човешкия свят. Смятам, че ме разбирате и колкото може по общодостъпно искам да го кажа, но колкото ми позволяват способностите и възможностите.

И така, значи взимаме физическото съзнание

Ето примера с делфините, които са изкарали на брега двамата японски рибари, които го гледах по телевизията.

Значи, когато делфина работи само с най-нисшето си съзнание – нисше физическо съзнание, той отива да се храни, гони рибата, сърфира по Черноморието, хапва и търси да се размножи, нищо друго.

Със средното съзнание почва да усеща заобикалящия го свят и почва да има контакти и общуване – акули, китове, нам какво си, знае острови, земя и човек.

И най-висшето съзнание когато му проработи, висшето съзнание на физическо ниво, тогава започва да върши много разумни действия. Тогава идват двата големи 3-4-метрови делфина в морето, качват отгоре на гърба си японските рибари, които са се обърнали, катастрофирали на 30-40 км навътре, по време на буря и след 30 минути ги оставят на плажа. Когато видят, че излизат на пясъка, се обръщат и си заминават в морето. Ау, почти човешко съзнание, но и тяхното съзнание физическо не е и на най-нисшата степен на съзнание на астралното съзнание. На Астралното съзнание значи имаме Нисше Астрално Съзнание, Средно и Висше, но и НАЙ-ВИСШЕТО АСТРАЛНО СЪЗНАНИЕ НЕ ОТГОВАРЯ НА НАЙ-НИСШЕТО МЕНТАЛНО СЪЗНАНИЕ. Когато стигнем до Висше Ментално Съзнание, чак тогава то се свързва с Астралното Съзнание и чак тогава двете съзнания леко им се открехва завесата на следващото Божествено Космическо или както и ще да го наречем СВРЪХСЪЗНАНИЕ. Чак тогава, дотогава ядец – няма. Затова едни съществуват и със физическото си съзнание, което е, то само така работи, дори и при хората, значи елементарното.

При това момченце, което преди малко го дадох за пример, ами то работи най-нисшето съзнание – физическото. То смята, че няма душа – дядо поп е казал така и край. Аз му казах много примери, но то вика: “Абе вярвам на дядо поп, не на теб.”. Хубаво, оставих го точно в това състояние. Но ще дойде ден, и аз не знам точно кога, или ще му светне нещо, или ще стане касапин и така ще си замине от тази хубава планета и то не на преклонна възраст гаранция 1000 на 100, един милион на 100.

Вече горе долу ви се изяснява картината на съзнанието.

Ако играя хазарт, ако съм егоист, най-нисшите съзнания са егоисти, защото животните също са егоисти. Пантерата е много злобна, ама си гледа малките, храни ги, обича ги, пази ги, нали. Но ЧОВЕШКОТО СЪЗНАНИЕ Е ДРУГО, ТРЯБВА ДА МИСЛИ ЗА ВСИЧКИТЕ, НЕ САМО ЗА СЕБЕ СИ. ТРЯБВА ДА ИЗХВЪРЛИ ТОТАЛНО ЕГОИЗМА.

Значи, Небето сега иска да ни научи номер 1 – на БЕЗКОРИСТНОСТ, за да видим четвъртото измерение, иначе ще го видим през крив макарон. ПЪРВОТО НЕЩО Е БЕЗКОРИСТНОСТ!

Значи, първата мисъл е не да мислиш какво ще спечелиш и да дърпаш чергата към себе си, към ближните си и егоизма си, защото егоизма дори и според религията, там се пише горделивост, егоизма е номер едно от смъртните грехове, седемте.

Второто чак е алчността, завистта, гнева, похотливостта, чревоугодничеството и мързела, нали така ги е разпределила църквата, макар че тука влизат още доста грехове – наркоманията, хазарта и ред други страсти на човека също са големи пороци и човек трябва да се отърве от тях.

Ако работи само с пороците и се бие в гърдите: “Абе аз съм човек бе, аз съм прекрасен човек.”, “Да, ето в човешко тяло си, говорим си, всичко. Ти си стигнал до самосъзнанието, ама и там не си. Там си на най-нисшата форма на самосъзнание. Долу – значи алкохол, месце, работи, нямам нищо против това, не ме разбирайте криво, поне вие тук, където сте, но и тези работи трябва да се откажат, защото има две основни неща, за да ни пуснат по-нататък, ще ги кажа, и после може да се сърди всеки на себе си, ако не вземе мерки да се оправи.

Първото нещо, което е – ТРЯБВА НОВ АБСОЛЮТЕН СТЕРЕОТИП НА МИСЛЕНЕ, НА ЧУСТВАНЕ, т.е. НА НАЧИН НА ЖИВОТ, АМА АБСОЛЮТНО НОВ. Най-напред слага приоритетите, какви са те – невидимите, съзнанието. Работиш със съзнанието на човека, с душата му, като работиш с душата му, всичко става. Като работиш само тялото – гледаш го и се мразите, е няма да стане. Аз съм казал на много хора: “Вижте какво бе, приложете онова, което го казвам. Виждате го 100 пъти този човек днеска, всеки път му излъчвайте мисъл: Абе ти за мен почваш да ставаш добър човек. Аз те обичам. Не му го казвай. Отначало ще се насилваш, защото много го мразиш, много го ненавиждаш този човек, ама насили се, промени се ти, той ако не може да се промени, но ако ти се промениш, няма начин този същия човек да не се промени и да седнете след това като приятели.” Втова съм се убедил десетки пъти, да не кажа стотици и тука на Земното кълбо.

ЗНАЧИ, НИЕ ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ НЯКАКВО УСИЛИЕ, да се изкачим от нисшата форма на съзнание, на мислене, дали е физическо, дали е астрално или е ментално на по-висша степен на съзнание, а затова се налага усилие.

Ама кажи си един ден: Аз тази седмица какво ще правя? Първо, ако си месоядец – ами ще спра месото. Няма да пия алкохол. Няма да пуша цигари – една седмица. Няма да употребявам остри думи. Няма да обидя никого. Няма да кажа нито една лъжа. Ами след една седмица почвате да виждате, че чудесата почват да стават около вас и вие сте чудотворците, защото сте се изчистили само за 7 дни, някой може би за 14, някой за 21, тече до 42 дни, нали, 6 по 7, 6-те степени, зад мене, за да влезнат в седмата. Това са степените на съзнание, и ти ги правиш, за една седмица – прескачаш веднага. А ако успееш след това да ги задържиш изобщо, ти си чисто нова личност вече. Ти не си индивидуалност от колектива, да не кажа стадото, което е със стадно съзнание, а ти си вече личност, който си непоколебим, прескочил си бариерата, рубикона и си минал от другата страна и следователно нищо не ти влияе. Ето аз ви казвам, нито цветове, нито планети, нито кога ще засея, отвънка да изкопая дупка през бетона и да сложа семе, ще поникне, абсолютно съм убеден. Те отгоре ще минават колите, но ще поникне, това е. Ама кой ден е, ама Луната ли се пълни, или се празни, или не знам какво, влияе на кои? Влияе на по-нисшите елементарни съзнания и влияе най-вече на коренните жители на тази планета, заради това понеже Учителя беше ги събрал половината от съзвездията, другата половина бяха коренни жители и той им беше дал седмичният наряд. Съобразявайте се с тези работи, да има точка, в която се вижда.

Значи, като влезеш в църквата, ти трябва да видиш икона, ама най-голямата икона и най-истинският образ на Бога – излезте да го видите бе, всички божества и всички светии и светиики са там – СЛЪНЦЕТО. Всеки път зад Слънцето ще видиш един образ. Разбира се, трябва да го посрещаш да кажа една година всеки ден, тогава почваш да виждаш образи – мъжки образ, женски образ. „Ама това Богородица ли беше?“ – „Богородица беше.“ – днес е тя на изгрев и на залез. Може би някои ще потвърдят тука, а може и да не потвърдят, защото обаждали ми са се лично на мене и казват: “На залез виждам това. Вярно ли е Георги?” – „Ами вярно е.“ Значи ти е пораснала степента на съзнание и почва да се отваря.

Ще ви кажа как се отварят тези съзнания. Един много хубав пример.

Както е тази зала. Една още по-голяма зала и тука има един ключ, има 10 реда по 10 лампи. И значи с по-нисшето съзнание натискаме, включваме само един ред лампи. Един ред лампи осветява донякъде, ама ни боклуците виждаш, можеш да се спънеш, ни столове, залата е огромна, едно крайче. 1/10-та се осветява от нея, 9/10-ти пълен мрак, я гледай ти.

Отваряш си съзнанието, това е израстването в съзнанието, това е Пробуждането. Минаваш, повече се вижда, третият, четвъртият, петият, шестият: “Я гледай какви работи, аз не съм видял, че горе има такива полукръгли прозорци, нали високо, цветни стъкла, къде ще видиш, ама имало тука хубавини, седми, осми, девети – залата грейва. Значи си стигнал почти до свръхсъзнанието. Там си вече.

Заради това казвам колко чакри ние имаме? Седем, нали? Да, ама до сега работихме до шеста чакра, седмата на много малко хора работеше и се отваряше, до шеста максимум. Шеста, защо? Ами три и три шест. Сега новата раса като идва почваме да работим, пак съм го казвал, седмата вече се раздвижва 100%, осмата чакра от тука и деветата чакра. Значи ВЕЧЕ ЗАПОЧВАМЕ ДА РАБОТИМ С ЦЯЛОСТНИЯ МЕНТАЛ. МЕНТАЛ ЗНАЧИ УМ, чисто и просто ум. Затова е мента, с ума могат да те излъжат. Сърцето не лъже, ама ума може да те излъже – ментал.

След като минем, НА ЗЕМЯТА СА РАЗРЕШЕНИ ДА ИМАМЕ 12 ТЕЛА. Сега фактически се правят, конструкцията е дадена – седмото, осмото и деветото тяло.

Това е шестата раса, тя си идва направо със седмо готово тяло, осмото и деветото ще прави докато съществува.

Десетото, единадесето и дванадесетото са дадени на седмата коренна раса. След деветата степен, така да се каже, те навлизат в Божественото съзнание, макар че и в предверието, в свръхсъзнанието. Защо?

Имаше една книжка от някакъв западен писател, прочетох само един ред от нея и я оставих. Там пише: „Подсъзнанието може всичко.“ Може, ама да го командва свръхсъзнанието, а свръхсъзнанието като ти е запечатано. КАТО НЯМА ГЕНЕРАЛЕН ЩАБ, АРМИЯТА СИ СЕДИ. НИ ЗНАЕ КЪДЕ Е ВРАГА, НИ ИМА КАРТИ, НИ ИМА РАБОТА, НИ ИМА ОРЪЖИЕ. ЕДНА РАЗПАСАНА РАБОТА. ВРАГА ЩЕ Я НАПАДНЕ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ. НЯМА КОЙ ДА КОМАНДВА. НЯМА КОЙ ДА НАПРАВИ ТОЗИ РЕД, ТОЗИ ПОРЯДЪК, ТАЗИ ДИСЦИПЛИНА, всичко. Това е цялата философия, значи ТРЯБВА ДА ИМА КОМАНДЕН СЪСТАВ, поради тази причина.

Сега когато са дадени тези чакри, аз казвам, че една чакра отговаря на една степен на съзнание. Това е символично, но от друга страна е вярно. От нас зависи, дадена ни е конструкцията, сега трябва да го направим. Това е като една къща на груб строеж – покрив, тухли, нищо, няма дограма, няма баня, няма плочки, нищичко. Така ни се дава по принцип всяка една степен на съзнание и почваме да се катерим. Я да видим от тука, преминаваме и чак тука почваме да си пълним първа чакра, втора чакра, т.е. първа степен, втора степен, трета степен, вътре ги изграждаме, четвърта, пета. Това са енергийни системи, които са у нас, и които не загиват с нашето физическо тяло. Те си остават винаги. Те са направени, направиш ли го, грешка няма. И продължаваме да се качваме постепенно нагоре през всички тези физически съзнания, астрални съзнания и ментални съзнания. И сега вече от нас зависи, шестата коренна раса си идва с почти готова къща на седма чакра, ама ние трябва да си направим седма, после осма и после девета.

Това ни е разрешено досега, ама като ни е разрешено ние влизаме във висшия ментал. Оттам има само една крачка до Космическото, Божественото Съзнание. Не че сега на Земята няма такива хора. Те не са зависими абсолютно от нищо, абсолютно нищо, но въпреки всичко и те трябва да се съобразяват, затова са им дадени тези пет плаващи процента, да се съобразяват със законите, с работите с принципите.

Ако спра автомобила в зелената или синята зона и не е събота след два часа, както е в София или неделя – като на моя приятел последния път, вече я вдигат – 50лв. Петдесет лева, или скобата слагат. Ама знам ги тези работи, като ги знам, ще се съобразявам, нали Друг е въпроса, че може да им внушиш колата да не идва дълго време, ама това е намеса, още повече те бият. Защо? Значи ти умееш тези работи: “За какво си използваш ти моето момче способностите бе, за глупости, нали, за егоизъм, за твоя собствен джоб, да не кажа продължението на гърба, нали, за твоя собствен джоб, да не те олекотят с 50лв, като ти закарат колицата стават 200лв минимум, а може и отгоре.“, така че…

Значи, КАТО СИ ПОСВЕТЕН, КАТО СИ СВЕТНАТ, ВЕЧЕ СВЕТИ ВСИЧКО, ЩЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАШ. Ти си недосегаем, примерно, за болестите си недосегаем, може да си пиеш от една чаша с един, който е много заразен, от най-прост грип да е, каквото и да е. Теб няма да те хване грипа, ама 1000 на 100, но има неща, с които трябва да се съобразяваш.

В общи линии казвам досега беше беседата, но сега ще кажа ДВЕТЕ ОСНОВНИ НЕЩА:
СМЯНА НА СТЕРЕОТИПА НА МИСЛЕНЕ, НА ЧУСТВАНЕ И НА ДЕЛА и
СМЯНА НА ХРАНЕНЕТО ТОТАЛНО!

Без тази смяна на храненето, която ще ни направи малко по-други телата с друга конфигурация на органите, и ред други добри неща за нас, включително, че леко почваме да преминаваме към дишане с въглерод и леко почваме да преминаваме, да издържаме на радиоактивността, тъй като тя ще започне да се засилва все повече и повече.

Толкова сега явно се виждат тези работи, че случайно слушам по радиото новини от време на време и най-вече времето и чувам как на едно място се е замърсила, радиоактивна вода излязла, идеално, на второ място пак радиоактивна вода, за мен пак е идеално, на трето място пак – чудесно, радиоактивна става водата.

Обаче Баба Ванга каза и всички мислят, водата ще потъне и няма да има вода. Напротив реките, всичко си тече, чешмите си текат, ама не става за пиене. От кой не става? От шестата и от седмата раса става, но за другите не. Другите почват, останалите от човечеството… Баба Ванга каза: “Ще се наложите да пиете от морето, от океана.” Преработвателни работи, да, ама това е довреме.

САМИЯТ ТИ, АКО НЕ СИ СМЕНИШ ДВЕТЕ ОСНОВНИ РАБОТИ, които казвам, НАЧИНА НА ЖИВОТ, А ТОВА Е НАЧИНА НА МИСЛЕНЕ И ВСИЧКО ОСТАНАЛО ВКЛЮЧИТЕЛНО И ХРАНЕНЕТО, КОЕТО Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО И ЧРЕЗ, КОЕТО ПРИЕМАМЕ СВЕТЛИНАТА, както растенията. НИЕ ЧРЕЗ ХРАНАТА ПРИЕМАМЕ ТАЗИ СВЕТЛИНА. БЕЗ СВЕТЛИНА НЕ МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА НИКАКВО ЖИВО СЪЩЕСТВО НА ЗЕМНОТО КЪЛБО, има някаква светлина, та дори и да е малка, т.е. ЕНЕРГИЯТА КОЯТО Е „Ян. С „Ин, която Е ОТ ЗЕМНИТЕ НЕДРА, има, но могат да съществуват камъните. Над камъка щом си съзнание, вече не може.

Камъка, за да направи една еволюция като минерал, нали от най-прост камък гранит да стане диамант, и на него му трябва светлина, или енергия, която слиза отгоре.

Ще ви кажа защо радиоактивността е толкова важна и защо Силвина има една молитва, дето си се моли: “Господи, влей ми ядрената мощ на твоето Слънце!”
КАКВО Е ЯДРЕНАТА МОЩ? РАДИОАКТИВНОСТ. Защо? Сега ще ви кажа.
ЕНЕРГИИТЕ, КОИТО СА ВИХРОВИ, хвърчат си, стоят си, те се движат непрекъснато, НО НЯМАТ РАЗУМНОСТ, ЗАЩОТО ТРЯБВА КЛЮЧ, ТРЯБВА ИНФОРМАЦИЯ ДА ДОЙДЕ.

Кой носи тази информация и този акъл в различна степен, тази разумност? Знаете ли кой? РАДИОАКТИВНОСТТА, САМО ТЯ УСПЯВА ДА ПРЕНЕСЕ РАЗУМНОСТТА ОТ ЕДНО МЯСТО НА ДРУГО, ЧРЕЗ ТОЗИ ПОТОК, КОЙТО СЕ КАЗВА КВАНТОВ, СВЕТЛИНЕН ПОТОК, БИОФОТОНЕН ПОТОК. а иначе разделено е: елекромагнитно торсионно поле или елекромигнитен торсионен поток И ВЪТРЕ ИМА ЯДРЕНА И РАДИОАКТИВНА ЕНЕРГИЯ. НЯМА ЛИ, НЯМА ПРЕНАСЯНЕ НА БОЖЕСТВЕНА МИСЪЛ, КОЯТО Е СВЕТЛИНА, И КОЯТО ТЕ КОМАНДВА, т.е. от генералния щаб, ти не го чуваш, не го виждаш, не го знаеш. Това е от технологична гледна точка ви го давам, малко ви открехвам завесата, защото се чудите защо тука радио-активност, там радио-активност, гръмна една ядрена централа, гръмна втора – Фукушима ли беше. Най-напред в братския Съветски съюз, там имаше и така нататък, но посветените изобщо даже не им направи впечатление.

Говоря след това с един, той вика:
– Не дъвчи тревката.
Аз съм на нашето летище, чакаме да летим и аз съм си откъснал една тревка, чистя си зъбите и си я дъвча. Идва, един, значи, оня е бил посветен, вика:
– Не дъвчи бе, ти не знаеш ли оня ден какво стана?
– От къде да знам!?
То тогава знаете, че нямаше информация нямаше нищо.
– Така и така, тука всичко е радиоактивно, виж онези мият плаца от сутринта пет пъти.
– Що го мият, чак пък толкова да го мият.
Мият и детските градини, защото децата съм им там. Мият и улиците на военното селище, където съм израсал. Защото? Защото знаят. Другите – не, кой ял, кой пил, точно за Гергьовден трапези големи, това на 26-ти Април ли беше?

Така, говорим си семейно за тези работи, но те са верни. И когато казвам, аз ги казвам отговорно и човек трябва леко усилие на ВОЛЯТА да приложи, затова НАЙ-ГОЛЯМАТА ПЛАНЕТА Е ЮПИТЕР И ТОВА Е ДЕНЯТ НА ВОЛЯТА ИЛИ ЕВОЛЮЦИЯТА, тази степен на волята, през всички степени трябва да мине.

Като тръгна, ЗА ДА СЕ ПРИБЕРА ОТНОВО В ДУХА, ОТ ТУКА ИЗЛИЗАМЕ, ВСИЧКИТЕ СЛИЗАМЕ ДО ДОЛУ, ДО НАЙ-НИСШАТА ТОЧКА, защото слизаме така и ПОСЛЕ СЕ КАЧВАМЕ НАГОРЕ, но ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ДУШАТА ПОЛУЧАВА ОПИТНОСТИ и вече почти като духа като стане чак тогава може да се качи нагоре, иначе продължава да си се върти в кръга – отива, качва се, отива, качва се, и т.н. Тези милиарди дето са в души около нас и тези на Земята, ето вече имат право, САМО В ЧОВЕШКО ТЯЛО МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИШ, иначе седиш горе, чакаш на креслото пак да се преродиш в човешко тяло. Тогава можеш да направиш някаква промяна, иначе горе не! ГОРЕ ТИ ТРЯБВАТ ХИЛЯДИ И МИЛИАРДИ ГОДИНИ. За 15 хиляди години трябват на един ангел, да получи опитността, която като слезе на Земята ще я получи за 60-70, може и за 50 години на бърза ръка, ако е по-умен, хоп, 50 земни години, срещу 15 хиляди, значи за това тук има опашка, за слизане на Земята, а пък да не говоря за България колко е голяма опашката.

Така, сега Силви, нещо да ме подсетиш

В общи линии това е до тук но пак казвам, ПРОМЕНЕТЕ РЕЖИМА НА ХРАНЕНЕ, НА ПРИЕМАНЕ НА ХРАНАТА.

В планината много години бях – едно ядене на ден, чисти храни, наистина. Защото от тук се тръгва, човек яде 3-4-ри пъти, блъска и НЕГАТИВИТЕ ГИ ПРИЕМА ТОЧНО ЧРЕЗ ХРАНАТА, ОСВЕН АКО НЕ МУ Е ВИСОКО СЪЗНАНИЕТО, както на онзи посветен човек, дето казах светията. Това изобщо не го смущава него, вика: “Аз си заминавам от тука.”, но той е съзнание, той е слязъл отгоре. Той не е от коренното население, той е слязъл отгоре – “Аз ще опитам това, докато съм жив, Господ не ме е спрял, значи ми дава разрешително.” Докато не стигнете неговото ниво на ЛЮБОВ КЪМ ВСИЧКО И КЪМ ВСИЧКИ, не казвам обич, на любов. Този човек я имаше в земно тяло, седи и си говори с тебе. Ти не може да разбереш какъв е, ама по това си личи, че излъчва, от него се лее Любов, Айде ПОНЕ ОТ НАС ДА СЕ ЛЕЕ ХАРЕСВАНЕ, или да го кажа с други думи – ДОБРОНАМЕРНОСТ и ДОБРОЖЕЛАТЕЛСТВО, ами добро. Ама този ти е враг, този ти бил такъв, ама къкъв ще да е! Да, аз съм добронамерен към него, нека. Ама този бил политик, оня бил бизнесмен, този дигал, оня крадец, оня измамник, нищо бе, добри са бе, идеални са, свестни са! Такива са, такива трябва да бъдат. АЗ ИМАМ ДОБРОНАМЕРНОСТ КЪМ ТЯХ, ДОБРО НАМЕРЕНИЕ. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ! БЛАГОСЛАВЯШ, ЗАЩОТО БЛАГОСЛОВИЯТА СЕ ВРЪЩА НА ТЕБ. А те, то има тази хубава невяста, нашата Кака, като излезат от пътя, тя знае какво да ги направи хиляди пъти по-добре от мене – точно, ама точно каквото е сбъркал, дава го до милиметър, до йота, до грам. Няма да им даде повече, ама няма да им даде и по-малко освен, ако Господ не им каже: “Слушай, Кармен, я там на това момче, почна да се оправя, ти продължаваш да го биеш и да го риташ. Я го остави малко, намали му наказанието!” И тогава тя отпуска хватката, иначе няма, ако не ѝ каже Господ така продължава, но когато наистина отгоре СВЕТЛАТА СИЛА ВИЖДА, ЧЕ НИЕ СЕ ПРОМЕНЯМЕ, ТОГАВА ЗАПОЧВА ДА СЕ ПРОМЕНЯ ВСИЧКО. ЧОВЕК СТАВА ЗДРАВ, БОГАТ И ЩАСТЛИВ, и е наистина така. Аз познавам много такива хора, някои от които, седем-осем бивши милионери, които са оставили всичко, няма милиони, няма нищо и са щастливи, здрави хора. Сега живеят един нормален живот и наистина не живеят все едно че на Земята, вика:
– Ние живеем като в друго измерение! – още сега.
– Бяхте ли щастливи?
– Не, не сме били щастливи като милионери. Всичко имахме, ама конюшна, не знам колко коня, ама яхти, ама работи, частни хеликоптери, е няма, не това те прави щастлив.

Непрекъснато ще имате една радост, една светлина и едно доволство в душата си. Дай Боже, тези чувства да ги изпитате точно така както мисля, но ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ ТОВА, ДА СЕ ПРОМЕНИ ТОТАЛНО ВСИЧКО, защото с това съзнание, тези 80% на Земното кълбо, тук таме някой е светнат и върви по пътя, макар че някои са се родили със 75% човещина всичко, обаче едните тръгват надолу, удрят го направо през просото, но другите, започват да се качват. Тези, които са на 50% може да се изкачи веднага до 95% за един живот, да не говоря, че и онези могат, но тези с 25%, личното мое мнение, доста трудничко. Много стъпала има за изкачване, от много неща трябва, а те просто няма да пожелаят, защото ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗМЕНИ, АКО САМ НЕ ИСКА ДА СЕ ПРОМЕНИ. Или най-светлата сила от горе, аз съм абориген, хваща ме и вика: “Сега от Георги ще направя една умна духовна личност.”, но аз си живея там с копие, обаче щом Господ иска, е няма начин после да не ме сложи на пето авеню, или къде, да кажа на кръглата маса на ООН представител. Малко съм мургав, ама съм представител. Ама как така? – „Е ти от къде си бе?“ – Аз даже не знам от къде, там от джунглата или от Австралия, или от някой остров съм, да, ама седя там. Защо? Защото Божията воля, ама това е единици, всеки да се надява: “Господ ще ме вземе на отчет и ще ме вдигне надлан като със асансьорче.”

ТРЯБВА ДА СЕ ПОЛАГАТ УСИЛИЯ!

Имаш думата Силвинка.

Silvina:
Като стана думата за усилия, ще се включа тук за момент. Когато дойдохме днес в залата, Георги искаше да нарисуваме нещо. И тук имаше това табло. Виждате тук са едни човечета, чудовища, едното усмихнато, другото намръщено, другото гледа заплашително, някакви същества, охлювчета, работи, някакви странни надписи от рода: “Гепи ме.” И всичко това беше нашаркано с едни неща, така синьо, зелено, подчертани очите, тук таме. Аз мислих да не говоря днес, обаче това ме накара, че може би наистина трябва да го кажа. Георги каза:
– Искам да нарисувам тука една сфера, Силвина нарисувай една сфера със седем сфери в нея.
И аз казах:
– Как ще нарисувам сега върху това старото Божествените неща!?
И се хванах да търкам. Първо донесоха гъба, обаче не. Взех мокра кърпичка, голямо търкане падна. Успях да изтъркам само тези допълнителните синичките и зелените, черните обаче останаха. И въпреки това решихме да нарисуваме картинката тук със седемте степени на еволюцията, седемте дни на седмицата. Обаче като я погледнах си казах: “Това просто не може така да бъде.“ Не може върху това старото, всички тези чудовища и неразбираеми неща да нарисуваме новото знание. Казах:
– Радинка, отиди да вземеш един бял лист, на него ще рисуваме”.

И сега разбрах всъщност какво се случва. Всеки един от нас, Георги казва трябва да полагаме усилия. НАЙ-ЧЕСТО ДУХОВНИЯ ПЪТ ЗАПОЧВА С ТОВА – РАБОТА С ПОДСЪЗНАНИЕТО. Започваме да чистим някакви нещица, защото там, особенно за хората, които са имали много прераждания, които не са от новата раса, имат доста примеси от всичките им предишни преживявания и животи, има дори чудовища, и започваме да търкаме ние с гъбата, започва и живота да ни поднася различни ситуации. Ходим на различни практики, на семейни констелации, на какви ли не медитации, ходим на йога, чупим стойки, ама какво ли не правим, за да си помогнем да изчистим всички тези неща. И наистина донякъде успяваме. Обаче тези черните и най-грозните остават и колкото и да търкаш, се оказва, че не става. Тогава Бог се намесва, всичко това остава на заден план и ни дава един чисто бял лист, на който да рисуваме. И този бял лист, наистина е тази връзка вече със свръхсъзнанието.

Това е моят телефон, където като фон върви духове на светлината и аз не го спирам, защото… Може би ще взема да го спра сега. Съжалявам, че не го изключих, но може би не е случайно.

Георги:
А е счупен и работи. Много интересно, нали? Не може да снима, стъклото е на парчета.

Silvina:
Тоест ако човек зацикли в това да ровичка в подсъзнанието и да каже: “Не, на всяка цена ще изчистя всички чудовища оттам, които ме тормозят!” Той изпада в едни астрални нива, които най-вероятно вече ще започнат да му се случват негативни преживявания. ФОКУСЪТ ТРЯБВА ДА Е КЪМ БОЖЕСТВЕНОТО, КЪМ БОЖЕСТВЕНИТЕ ПРИНЦИПИ и в един момент наистина става така, или казано по друг начин: „И тогава Бог започва да рисува на твоя бял лист.“ Ти започваш да се движиш нагоре.

А Учителя казва:Ако Подсъзнание, Самосъзнание и Съзнание са долината, Свръхсъзнанието е планинския връх”.

Как живеят хората от долината?

Повечето живеем в долини, нали така? Много малко сме, аз не съм там, много малко са хората, които живеят в планините, пак като символ нали говорейки за видовете съзнание. Повечето хора, които живеят в долината със какво са заети?

Направило ми е впечатление, че ХОРАТА, КОИТО СА ЗАБИТИ В МАТЕРИЯТА МНОГО РЯДКО ГЛЕДАТ НАГОРЕ. Погледа е винаги надолу, най-много напред, но почти никога нагоре. Обърнете внимание на това.

С какво са заети хората в долината? Отглеждат растения, земеделство, различни бизнеси, дейности, обаче някои дори не вдигат поглед да видят, че там някъде е планината. Дори не се сещат, че тази река, която идва от планината подхранва всичките неща, които те си мислят, че те ги създават, нали, чрез тяхното действие, а всъщност, тази връзка с Божественото, която е, като символ реката, ги подхранва във всеки един план.

И някои, има друга категория, дето ходят до планината на разходки, или пък да правят някакви спортове, вчера на Бузовград имаше момчета с мотори. Имат вече по някакъв начин някакъв досег с Духа. Други до такава степен забравят, че реката ги подхранва, че започват да я замърсяват, изобщо не ги интересува, че тази река храни и други хора, и други съзнания, и това, което те оставят след себе си, заминава надолу към другите и вливат всякакви нечистотии във водата.

ТАЗИ ВРЪЗКА, КОЯТО Е РЕКАТА, МОЖЕ ДА НЕ СМЕ ОТВОРЕНИ ИЗЦЯЛО КЪМ ПЛАНИНАТА, МОЖЕ ДА НЕ СМЕ ВСЕКИ ДЕН ТАМ, НО НИЕ ИМАМЕ ДОСТЪП ЧРЕЗ ТАЗИ ВОДА. Говоря символично, чрез тази река, която се спуска и ТАЗИ ВРЪЗКА ТРЯБВА ДА Я ПОДДЪРЖАМЕ.

Как да я поддържаме? Много хора казват: „Аз съм много зле!“ „Аз съм недостоен!“ „Аз нямам право!“ – и всякакви такива негативни мисли и състояния, които прекъсват водата и в тяхната нива, в крайна сметка нищо не протича и те нямат достъп до тази Божествена Енергия, защото всички имаме макар и леко ни е открехнато, Георги казва: “То е запечатано свръхсъзнанието.” То не е напълно запечатано, защото все пак от там сме управлявани нали, но в един момент ние до такава степен се фрагментираме и отделяме от всичко това, че то към нас вече нищо не идва. И така всъщност за поддържането на връзката, защото повечето се стремим да добием връзката, да имаме някакви дарби, способности, ама това трябва и да се поддържа да ви кажа и то не е никак лесна работа да се поддържа, защото ние не сме някакви отшелници, а ние всеки ден ежедневно общуваме и сме в различни ситуации и ежедневно трябва да предприемаме такива мисли, действия, чувства да излъчваме към хората, ежеминутно даже казано, че ние да поддържаме тази чиста връзка.

Другото, което също мисля, че е много важно, е ФРАГМЕНТИРАНЕТО НА СЪЗНАНИЕТО. Чистото съзнание, Георги каза, че всяко съдържа най-светла част и най-нисша част. Колкото повече тези нисшите отпадат настрани като някаква сонда, или нещо, което се отделя и остава само чистото и то се обединява и става едно цяло, толкова той е по-недостъпен за всичко, което негативно или позитивно, защото той е едно ядро.

Обаче как си фрагментираме Съзнанието? Някой казва нещо. Ние почваме да го мислим. Занимаваме ума си с някакви абсолютно незначителни неща, или излъчваме някаква негативна мисъл, някакво негативно чувство, моментално това ядро, което се предполага, че е ядро, защото ако е стигнало ядро, наистина това е невъзможно. Когато човек прави такива неща моментално някакви съзнания астрални се включват към неговото съзнание и тогава, колкото повече стават те.- той си мисли, че е той, ама всъщност не е той. Аз това го наричам хакване. Много от хората са хакнати и си мислят, че това съм аз, но това не си ти, това са други съзнания, които те управляват. Начините да се фрагменираме и отворим са наистина много и все по-лесно става това, т.е. ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ОБРЪЩА ВСЕ ПОВЕЧЕ ВНИМАНИЕ НА ТОВА – ЧИСТИ МИСЛИ, ЧИСТИ ЧУВСТВА. ВСЕКИ ДЕН МОЛИТВИ. “Постоянно се молете” казва Учителя. ПОСРЕЩАНЕ НА ИЗГРЕВА

Ще кажете това толкова ли е важно, нали, аз съм недосегаем, или нещо от рода може да си мисли човек, обаче не е така. Наистина не е така.

И аз съм си мислила така, че аз съм любимата дъщеря на Господа и за мен всички ангели така треперят и ме пазят, обаче ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧИМ И ЗА ДА СЕ НАУЧИМ ВСИЧКИ СИ МИНАВАМЕ ПРЕЗ ИЗПИТАНИЯТА.

Така че, това са трите неща, на които исках да обърна внимание.

ДА НЕ СЕ ФОКУСИРАМЕ ВЪРХУ ЧУДОВИЩАТА В НАШЕТО ПОДСЪЗНАНИЕ, защото неминуемо там има някакви такива неща, защото това ви вкарва много надълбоко, много навътре. Вие направо забивате.

ДА СЕ СТРЕМИМ ФОКУСА ДА НИ Е ГОРЕ В ДУХА, в планината, в Божественото, в чистото, не че ще си оставим земните дела. Цялата тази градина, която на нас е поверена нас ни чака. Ще поливаме, ще копаем, каквото е нужно ще правим, но ФОКУСА НИ Е ДА ЗНАЕМ, ЧЕ ТАМ ГОРЕ Е ГОСПОД, който в крайна сметка се грижи за всичко това.

Георги:
Сигурно и между вас има, както и аз съм бил много години, 30 години член на ловно-рибарския съюз, ловци и рибари, да. Тогава за мен беше нормално, но сега гледам този ад и не мога да повярвам нито на ушите си, нито на очите си, че човечеството просто не го вижда и е казало спортен лов, спортен риболов. ДА УБИВАШ – СПОРТ, УДОВОЛСТВИЕ? Ама те нормални ли са изобщо? Те в час ли са изобщо? Хора ли са изобщо.

Простичко нещо. Христо Фотев беше написал едно стихотворение “Лов на делфини”:

“Хванахме делфините с мрежите и ги убивахме в мрежите. Престъплението много приличаше на работа.” Както на спорт.

Като казах в моето ловно-рибарско дружество, че почвам да работя против лова и риболова, против убийството дори и на домашни животни, да не говорим на диви, и само ескимосите имат право да ядат, защото иначе ще ядат сняг, а те продължават да ядат тюлени, моржове, елени, ако има кучета, и бели мечки. Значи месо за тях – да, но все пак ще ги изтеглим от там в Южната зона, ако искат да съществуват, иначе не!

МЕСОТО Е СМЪРТ!

И така, значи НАЙ-НАПРЕД ЧОВЕШКОТО СЪЗНАНИЕ ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕ, КОЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, КОЕ Е ПОЗВОЛЕНО И КОЕ НЕ Е ПОЗВОЛЕНО. Това са Природните и Божествени закони, но те са ги озаконили, печалби, работи – върти се. Е тогава как аз да кажа, на всички тези, не искам да обиждам никого, да им кажа, че са със почти човешко съзнание, защото и аз съм със почти на 95%. Почти, но човешко не може да се каже, дори за мене. Така, следователно човек трябва да си извади нещата.

Дядо поп вика: “Да, животните нямат душа, ще ги трепим.”

Една млада дама вика: “Ама те животните са създадени за човека да ги яде.”

Боже, те са създадени за екоравновесие, да цъфти тази планета, защото може да изхрани, щом са дадени 60 милиарда души на Земното кълбо, от които 50 милиарда се въртят горе, 55, и 10 милиарда са на Земята, значи може да ги изхрани, и ако не се даваха толкова много средства първо в противоречията, войните и стрелбите и убиването изобщо под каквато и да е форма, ами тази планета веднага щеше да стане рай. Тя можеше да изхрани 55 – 60 милиарда души, всички да бъдат нахранени, всички да бъдат доволни. Да, това го казвам отговорно и не се шегувам, но човешкото съзнание е така.

И от друга гледна точка си мисля, ами добре е: “Всяко зло за добро!“

Сега ще ви кажа. “Любопитството на човека” проби цялата зона около Земята и най-случайно чувам пак по радиото беше някоя телевизия, че за изстрелването на една ракета трябвали минимум 30 хиляди тона гориво. Къде отива това гориво, след като знаем, че нищо в приодата не се губи, само преминава от една форма в друга? Ами около земния слон. Какво се прави през това време? ХУБАВИЯ ОЗОНОВ СЛОЙ СИ ЗАМИНАВА, значи идеално. ЗА МЕН Е ЧУДЕСНО, ПРЕКРАСНО. РАДИОАКТИВНОСТТА, ЯДРЕНАТА МОЩ НА СЛЪНЦЕТО МИНАВА ДИРЕКТНО И ИДВА ПРИ МЕН. Ама аз съм спокоен, ЗНАЧИ СЛОВОТО БОЖИЕ ИДВА ДИРЕКТНО ПРИ МЕН. Аз се радвам и викам: „Ура“, ОБАЧЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ Е АБСОЛЮТНО УБИЙСТВЕНО. За 80% или 90% от човечеството е абсолютно убийствено. Всички като станат като мен – да, ама сега не, на тази радиоактивност.

И те надупчиха, излита тука ракета, там ракета, горе хвърчат спътници, не знам какво не знам що, стана. Отначало и аз бях против това, викам абе тези като холандско сирене са надупчили. Отгоре те не знаят какво има, два свята – финния и огнения свят. Те понеже са невидими за хората, преминават през нещо ракетите, ама не знаят през какво. Освен това преминават през 49 реалности разпределени в седем сфери, в седем измерения. Значи ги пресичат направо и какви поразии там правят, обаче щом светлата сила ги държи. Гледа ни сеира може би и изведнъж хоп ще стане каквото трябва. Значи наистина – озоновия слой намалява, няма го над южния полюс, колко по-голям от континента Южна Америка, сега вече го няма и над Австралия, почва да изчезва, после почва да идва Индонезия, Индия, Китай, Япония, айде насам, идва, минава и над Европа, няма озон, идеално. Радиоактивността се качва, сега се викат само с 00 като се вдигне радиацията, ами като се вдигне в пъти, кой ще остане? Плъховете, които много издържат и хлебарките, които издържат 600 пъти повече радиация. Ами човек, ако не стане като хлебарките – ядец. Така е.

Чудя се, от една страна и от друга света е съвършен и е чудесен и викам: „Ами никой не са го накарали да влезне вътре в супермаркета.“ Вчера пия кока кола, най-отровните, та даже и шоколад си вземах, леле, това да ме види някой ще каже: „ Георги ти с акъла ли си си бе?“ – От тези високопосветените, не, те няма да кажат, ще кажат тези среднопосветените, които още си мислят, че аджеба с много такива работи може да си издигнат духа. ТРЯБВА ДА СЕ ПОЛАГАТ УСИЛИЯ, НО ДА СЕ ЗНАЕ КАКВИ УСИЛИЯ. Точно това, ДА МУ КАЖЕШ КРОТКО НА ЧОВЕКА ИЛИ ТОЙ ДА ВИДИ В ТЕБЕ ПРИМЕРА, че ти не хапваш месо, и как убийство – абсурд! Муха не убивам, за какво става въпрос? ЗНАЧИ С ЛИЧНИЯ СИ ПРИМЕР И ОТНОШЕНИЕ, и КОГАТО ГОВОРИШ ДА НЕ КАЖЕШ НИТО ЕДНА ОСТРА ДУМА. Забравяте за остротата, НИТО ЕДНА НЕГАТИВНА ДУМА, НИТО ЕДНА РУГАТНЯ, всичко да бъде точно и ДОРИ И ПОЛУИСТИНИ ДА НЕ СЕ КАЗВАТ. ИЛИ ИСТИНА ИЛИ ПРЕКРАСНО Е МЪЛЧАНИЕТО, което казват, че Е ЗЛАТО. Значи ти си в Слънцето, ГОВОРЕНЕТО Е СРЕБРО, аз съм в Луната сега. Имам право да говоря колкото си искам. Говори, говори, тонове сребро, ама ЕДИН ТОН СРЕБРО НЕ МОЖЕ ДА ЗАМЕСТИ ЕДИН КИЛОГРАМ ЗЛАТО!

И така, и най-важното е действието, нали. Действието, кое е? Че може да си в среброто, обаче злато може да не носиш, ама може да си носиш диаманти по джобовете. А, ама ДИАМАНТА Е В НЕЩО ПОВЕЧЕ, ТОВА Е СВРЪХСЪЗНАНИЕТО ДА ЗНАЕТЕ, повече от златото, 1000 на 100.

Това е диамантената сфера на Бога, който я е виждал, който е влизал в нея, диамантения лъч, това е, няма нещо, което да е по-висше казвам ви го от първа ръка.

Значи, приоритетите като започваме да ги казваме НИЕ НАЙ-НАПРЕД ТРЯБВА ДА ПРОМЕНИМ СЕБЕ СИ. И когато започваме да се променяме, знаете ли кое съм забелязал? Когато един се промени от колектива, ама твърдо седи, ето, почват, отказват се от лова в нашето дружество – поне 5 човека хвърлиха пушките – вика: “А, не искаме да трепем.”, или “Ходим въоръжен туризъм.”
Един вика:
– Ама аз не свалям пушката, аз ходя на разходка.
– Защо?
– Ами като те чух един два пъти, седиш и си говориш, ние ти викаме хапни, “Как бе, да участвам в планетарното престъпление убийство, не не искам!“
Едно време казвах, преди повече от 15 години: “Да, не ям месо да бъда здрав, нали мога да стана на 100 години, ама ще бъда здрав като на 30“ Гаранция, че е така, защото местото е най-токсичното и след това всички останали боклуци, силна е думата, които се храним, химикали, работи, и ред други работи.

Така, сега ще спомена нещо и за храната относно това. Значи, ЛИЧНИЯ ПРИМЕР Е НАЙ-БЛИЗЪК, НАЙ-ПОРАЗЯВАЩ. Мога да говоря на човека колкото си искам.

Имах двама приятели такива, те посветени говорят, книги пишат като мен ей такива дебели, това онова. Вечерта мина беседата на единия дадоха думата, на друг, няколко лектори и накрая отиваме да се почерпим в едно нощно заведение, т.е. ресторант, който цяла нощ работи, защото гладни, това стана някъде към 10-11 часа. Сядаме тука и…:
– Ще пиеш ли Георги вино?
Ами викам:
– Ако сипете малко. Каква е тази бутилка?
– Маврут.
Викам:
– Аз обичам, малко, но не кръчмарски.
И сипват ми толкова, половин чаша. По едно време гледам сервитьора носи пържоли, мешана скара, аз не мога да повярвам. Викам на двамата:
– Ама вие ядете ли тези работи?
– О ние ще ги разградим, сега може.
– Ама как сега може. Аз 20 години не съм ял месо, вярно мога да пия винце, ама това просто е абсурд.

И когато казвам, че от морално-етична и нравствена гледна точка трябва да гледаме всичко при троичния код. Ние да го гледаме троичния код, който е.
БОЖИЯТ Е ПЪРВИЯТ, Господния, Свръхсъзнанието, Светлата сила.
СЛЕД ТОВА ГО ГЛЕДАМЕ ОТ АНГЕЛСКА ГЛЕДНА ТОЧКА, защото имаме трите свята – Божествения свят, Ангелския или Духовния свят и
ЧОВЕШКИЯ СВЯТ, или айде ако не човешки на такива същества като нас, което се казва Проявено Битие, материя.

На всички планети и слънца има живот, само че не е точно като нас, но има разумен живот и разумни същества, които може да ги наречем с общата дума хора.

Значи това, ОТ БОЖЕСТВЕНА ГЛЕДНА ТОЧКА ДАЛИ МОГА ТОВА ДА ГО НАПРАВЯ? ГОСПОД КАК ЩЕ ПОГЛЕДНЕ НА НЕЩАТА? ДАЛИ НЯМА ДА ГО ОГОРЧА ПО НЯКАКЪВ НАЧИН, АКО СЪМ КАЗАЛ ЕДНА ЛОША ДУМА?

Аз като кажа някоя лоша дума, евентуално ако излезе много рядко, викам: Прости ми Господи!”

Ако направя едно дело, викам: „Ей този го завлякох.“ Ама аз без да искам, не знам, по едно време гледам този вярно съм го завлякал с 2 лева. Отивам на другия ден, напазарувам нещо и му ги давам за 20. Той вика:
– Чакай бе, за какво?
Викам:
– Вчера си ми върнал два лева повече, ама аз ти ги давам под формата на подаръци, защото ако извадя два лева и ти ги дам ти няма да ги вземеш. Ще кажеш не помня нещо това онова, а така да се почерпим. Това е друг въпрос.

Коя е разликата между животното и човека, или между нисшите същества, няма да ги наричам нисши, хора с по-елементарничко посредствено съзнание, и с тези с по-напреднало съзнание? Тази финна тънка разлика ще ви кажа и може по нея да изпитвате хората. Правите тест, следния тест.

Когато някой сбърка нещо, прегреши както казва Учителя, има погрешка.
ГРЕШКА Е АКО ОЩЕТИШ СЕБЕ СИ!
ГРЯХ Е АКО ОЩЕТИШ ДРУГИТЕ!

И когато този човек иска по някакъв начин да си поправи грешката, или най-малко ме среща и вика:
– Абе Георги, ти знаеш ли, оня ден бяхме там някъде, аз казах за тебе разни неща, не беше добре, ама какво да се прави.
– Прощавам ти от сърце. Имаш доблестта да ми го кажеш. Браво!
И на другия ден се е събудил вечерта пиян и вика:
– Оня ненормалник Георги от планината.
Аз бях в планината тогава, е, ама на другия ден се сеща и ме вижда на улицата и казва, защо? Ами защото има някаква съвест и тя го човърка. Той не може да спи, ако не иска да ми го каже или по някакъв начин да ми поиска извинение и прошка. Точно поради тази причина.

Значи човешкото и човека е преминал в по-висша степен на съзнание, когато търси нещата, не само да се извиниш на човека, ами ако нещо наистина си го ощетил и по този начин да му го върнеш, защото извинението не е достатъчно и вика: “Прости ми! Господи прости ми!” Ако не можеш точно на този човек, отиваш и го даваш на най-бедния, ако си ощетил някой с 10 лева, или с 10 евро и не можеш да му ги върнеш и тогава взимаш 10 евро и виждаш някой беден, наистина човек, който се нуждае и на него му ги даваш, тогава веднага и кармата и Светлата сила, Бога уравнява везната и тогава закона за равновесните сили действа точно и няма карма. Нищо не си трупаш на гръбчето, а си ходиш здрав, щастлив и богат.

И заради това гледаме от Божествена гледна точка, там винаги трябва да се оправят грешките. От Ангелска гледна точка и там, ако не 100% поне 50, и от човешка гледна точка. Абе вика: “Аз съм прав бе, бълха ще го ухапе. Я го гледай той е богаташ, че съм го завлякал с 50 лева, голяма работа“.

Работата беше за 50 лева, аз му казах 100 и той понеже е богат извади и ми ги даде. Ти после ще изгубиш 10 пъти повече, това е 1000 на 100, гаранция. Тези 50 лева дето си ги вземал, ще работиш на някой за 500 лева и той ще те изхвърли като мръсно коте из кебапчииницата направо навънка и няма да ти плати, и понеже е богаташ, заможен и човек със власт, ти се свиваш и само имаш право в моряшката кръчма да го ругаеш меко казано. Разбрахте ли сега, ВСИЧКО ЩЕ МИСЛИТЕ ТРОИЧНО!

И като свършвате всяка една молитва, пак ви казвам това са вълшебни постулати отдолу, винаги, каквато и ще да е: Господи, влей ми ядрената мощ на твоето слънце, за да мога по-добре да ти служа!“ Това ми е молитвата сутрин при изгрева евентуално, ако я кажа, ако не я кажа, само му викам на Господа:

“Добро утро! Но Господи, твоята воля да бъде! Благодаря ти! Слава тебе!”

ТЕЗИ ТРИ ПОСТУЛАТА, мъдрост или както и ще да ги наречем, мантри СА ВЪЛШЕБНИ!

За каквото и да се помолиш, НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА ГИ КАЖЕТЕ ТЕЗИ ТРИТЕ НАКРАЯ.

Сега в този молитвеник, дето е почти готов, дето го пиша, всяка една молитва, вътре има и формули, има сентенции, такива, които са, винаги съм го написал и отдолу може да кажеш: Амин! Аум! Аумен! И трите свята да бъдат доволни. Може да кажеш: Ом Рам! Ом! и може да добавиш нещо. ОМ – ТОВА Е ОБЕДИНЕНИЯ ТРОИЧЕН АМИН НА КОСМОСА.

Заради това, пак казвам, човешката дейност, докато не спре масово, но тя ще тръгне от горе надолу ще започне да се променя както всичко, не може от долу нагоре.

Скоро понеже някога имах едно съновидение, как Господ почна да пълни чашата моята и на Силвина. Аз се дърпах, не исках още да му работя. Аз съм го казал този сън, викам:
– Господи, няма да измия чашите.
Те две чаши такива и гледам от някакъв сок остатъци. Той вика:
– Измии ги синко, три пъти ги оплакни и ги сложи пак на масата.
Викам:
– Аз на Силвина чашите няма да мия.
В нейния апартамент, в нейния хол сме, това е нейната кухня, аз не пипам чаши тука, а ще се занимавам да мия. Втори път ми казва:
– Измий чашите.
Аз пак се дърпам, викам:
– А, няма да мия чужди чаши.
Трети път пак ми казва, знам, че след третия път какво следва? Много нелицеприятни и за мен неща. Третият път като ми каза да измия чашите, отивам в кухнята, измивам и двете чаши хубаво, оплаквам ги.:
– Хубаво да ги оплакнеш три пъти. – слагам ги. Вика: – Иначе не мога да напълня в тях новото вещество.

Гледам и почна да ги пълни двете чаши със Светлина само че от горе надолу, не от дъното, а от горе надолу и то ги напълни с една прозрачна течност подобно на вода, но не е вода, а е Светлина, прозрачна Светлина, защото ВОДАТА Е ВТЕЧНЕНА СВЕТЛИНА, и аз горе-долу знам какво е, ама пак го питам. И той вика:
– Ти знаеш ли от къде е това, сещаш ли се?
Викам:
– Да!
ОТ РЕКАТА НА СВЕТЛИНАТА, ЛЮБОВТА И ЖИВОТА, ОТ ЦЕНТЪРА НА ВСЕЛЕНАТА БЕШЕ ТАЗИ ТЕЧНОСТ. Едната беше за нея, едната за мен. САМО КАЗАМ, ЧЕ ОТ ГОРЕ НАДОЛУ СЕ ПЪЛНИ.

И скоро ми казват: “Чаша, пълнят ми я с някаква течност – от горе надолу.” А значи това момченце не ме премята, не си прави свободни съчинения и не ме лъже, защото това е дребен факт, ама гледам и внимавам в тези факти, за да имам Дара на Различаването. Това ми казва вярно или не, и без това ще го хвана, обаче това винаги е точно, такива дребни неща, но точни, когато Бог иска да те посвети в нещо.

И така, ОТ НАС ЗАВИСИ И НЯМА ДА СЕ СЪРДИМ.

Когато казваме черни ложи, сиви ложи, рогати, лукави, не знам какви, това е само в нашия ум. Такива не съществуват. Има астрални нисши същества наистина, НО ТЕ СЕ КОМАНДВАНИ, ТОЧНО ОТ ТАКИВА КАТО НАС, абсолютно. Фактически зад тях, това са кукли на конци, които изобщо не са опасни за един високопосветен и светнат човек, вече с висше съзнание. Изобщо това не го интересува. Те нямат право да се доближат, но АКО ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СМЯТАШ, ЧЕ СИ ОМАГЬОСАН, УРОЧАСАН, НАМ КАКВО СИ ТИ ВЛИЯЯТ, ЗНАЧИ ТИ ОЩЕ НЕ СИМИНАЛ ДОРИ В МЕНТАЛА, ОЩЕ СИ НА ТАЗИ ТРОИЧНА СТЕПЕН НА АСТРАЛА, А ТРЯБВА АСТРАЛА ДА ГО СВЪРЖЕШ С МЕНТАЛА И ДА СЕ КАЧВАШ ДО НАЙ-ВИСОКОТО СТЪПАЛО И ОТТАМ ВЕЧЕ ПРЕМИНАВАМЕ В СВРЪХСЪЗНАНИЕТО.

Иначе ВСЕКИ ИМА ОТ НАС ПО ЕДНА ДОЗА СВРЪХСЪЗНАНИЕ. Да, без свръхсъзнанието не става. Ние просто не може да съществуваме. Имаме дух у нас, Божественият дух, нали, много малко, той почва да се увеличава, а обикновено хората го намаляват и когато остане под 50% физически си заминават. Говоря символично, аз съм го казвал някъде.

Имаме 100 у себе си разумни клетки – средни, нисши, висши, биофотони. Хайде да ги наречем, светлинни клетки 100, обаче от Божествения свят.

Какво правим? С нашия неразумен начин на живот… ТЕ СА НЕПРИКОСНОВЕНИЯ ЗАПАС НА ЖИВОТА У НАС, абсолютно неприкосновеннния запас. Почваме да ги смъкваме, от 100, 95, 80. Всички пороци не са ми чужди примерно, каквото и да правя, наркотици, хазарт, чревоугодничество, егоизъм, завист, омраза, жестокост, всички, и престъпления почвам да върша само и само, защото искам един чувал пари. Искам да имам много материални неща, значи материята ни кара да бъдем престъпници. Ами това няма да ме изведе на никакъв добър край, и следователно смъкват се тези клетки, които заминават – биофотони, най-висши, разбира се, и щом станат, защото ти харчиш от тях, за да съществуваш, защото иначе ти не се зареждаш по никакъв начин, щом станат 49 курса си приключил, дали на 30, 60 или 100 години няма значение. 49, ТЕ СА НЕВЪЗСТАНОВИМИ, абсолютно невъзстановими. Това го казвам за всички с изключение когато Господ те вземе и е решил да те направи Светия. Единствено той може да ги възстанови, никой друг.

„Господи, ами аз съм изгубил милиарди от тези клетки!“ Милиарди клетки обикновени, обаче от тези 10 милиарда или 100 милиарда клетки отговаря само на 1 фотон, 1 биофотон. ОТТАМ ТИ НАМАЛЯВА ЖИЗНЕНАТА СИЛА, ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА, ЗАЩОТО СЕ ГУБЯТ НАЙ-ВЕЧЕ КЛЕТКИ ОТ ДУХА!

„СПИРИТ“ СЕ КАЗВА ДУХ, затова сега започват освен заболяванията, които са психически. ПСИХО Е ДУША, СПИРИТ Е ДУХ. ИМАМЕ ВЕЧЕ СПИРИТИЧНИ И ПСИХИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ и те ще се засилват все повече и повече. ЗАБОЛЯВАНИЯ НА НЕРВНАТА СИСТЕМА И НЕЩО ДА НИ БИЕ В ГЛАВАТА. Да, а другите вече на телата ще почнат да намаляват, намаляват, но в главите вече почва много бой, ако ние самите не се променим и не се оправим.

Да, не знам дали съм бил ясен, точен и конкретен, но онова в общи линии, което трябваше да го кажа съм го казал. Не знам, може би разхвърляно, не е подредено, тъй като то и не може да се подреди абсолютно точно. Това е до индивидуално съзнание на човека, както пак казвам едни от нас са във Вторника, едни са в Срядата, едни са в Петъка, едни са в Съботата, другите са още в Понеделника, а тези, които не са слезли на Земята си седят на Слънцето, въртят си, ама като слезнат и хайде по спиралата, това, че седят на Слънцето, ама те седят като клетка, която е разумна, ама не е направила нито една крачка по пътя на еволюцията, нито една крачка, а ТРЯБВА ДА СЕ МИНАТ ПОНЕ ТЕЗИ СЕДЕМ СТЕПЕНИ, А ТЕ НЕ СА СЕДЕМ ВЕЧЕ, А СА ОСЕМ И ЗАТОВА Е РАЗДЕЛЕНО СЛЪНЦЕТО НА ДВЕ. От едната страна е седмицата, от другата е осмицата и затова слънцето е първият ден на седмицата и последния ден на седмицата.

ЗНАЧИ БОГ НАЧАЛО И БОГ ЗАВЪРШЕК! Така е вече и това е един непреривен кръг няма друго, който е в една сфера. Досега беше поотделно, ами днес Понеделник, утре Сряда в други ден не знам какво, живуркаме си. Можеше, но след 2000-та година, особено след 2012-та, особено след 2017-та година, разберете ме БЕЗ ПРОМЯНА ТОТАЛНО В СЪЗНАНИЕТО НЕ ВЪРВИМ НАТАТЪК.

Цитирам Учителя, за да не цитирам себе си. Той казва така: “Всичко ще бъде Ново! Ново Небе и Нова Земя!”

Какво означава? – НОВА ЛЮБОВ, НОВА МЪДРОСТ, НОВА ИСТИНА, НОВА СПРАВЕДЛИВОСТ, НОВО СЪВЪРШЕНСТВО и НОВА СЪЗИДАТЕЛНОСТ.

Всички тези седем работи отговарят точно на това. Като започнем от тук и от тук- Любов, Мъдрост и Истина, ето ги трите. Продължаваме надолу един срещу друг – от едната страна е Добротворчеството, от другата е Справедливостта. Да, Венера е Добротворчеството, Марс е Справедливостта, случайно да не кривнеш настрани. След това надолу имаме Съвършенството – това е Меркурий, и Съзидателността е Юпитер. Затова Юпитер е номер 3, Христовото съзнание надгражда нагоре.

Това са седемте основни принципа на Вселената досега.

Меркурий защо е Съвършенството? Защото непрекъснато се изменя, той е движение, той е като живак. Търсим съвършенството и от по-несъвършенното правим съвършенното. Ето, всичко е толкова взаимосвързано и взаимообусловено.

На мен ми е трудно, отгоре идват потоци информация, потоци светлина, тука съм и още най-малко в три свята, понеже Съзнанието ми е пръснато и главата ми бучи. Искам да се съсредоточа само за тук по най-лекия начин и по най-общодостъпния да ви ги кажа тези работи, ама понеже идват потоци от всякъде.

БОЖЕСТВЕНИЯ ГЛАС ИДВА ПЕРПЕНДИКУЛЯРНО ОТ ЗЕНИТА ВЕЧЕ НА НАШИЯ ТАТКО И СЪЗДАТЕЛ ОТ ТУК. СЛЕД ТОВА ОТ ДВЕТЕ СТРАНО ОТТУКА И ПОСЛЕ ОТВЯКЪДЕ ИДВА И ТЕ ПРОБИВА В ТЯЛОТО.

НО КОГАТО ИДВА ОТДОЛУ ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ ТЕЗИ МИСЛИ НЕ СА МНОГО ДОБРИ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ И ТРЯБВА ВНИМАТЕЛНО ДА ГИ ПРЕСЯВАТЕ, ДА ГИ ГЛЕДАТЕ, защото има точно астрални същества, за които Силвинка говори, които ви влияят, но те са отдолу.

Наистина ако чуваш дори мисли, дори звук, айде може и звук да чуваш, макар че звука вече е, не си много във ред с психиката, чуваш гласове и това е така, но ще гледаш, ако наистина идват отгоре – да, може дори и да им се довериш в известна степен, но вече трябва да имаш този Дар на Различаването. Освен това да не те карат на престъпление – да.

Иначе казват: “Ама той Господ ми каза.” Абе как Господ ще ти каже да направиш това нещо. Това е явен абсурд, и ДЯВОЛА НЯМА ПРАВО ДА ТИ КАЖЕ, ЗАЩОТО ТОЙ Е ДЯСНА РЪКА НА ГОСПОДА, той действа. Той няма право да ти каже, ТОВА СА ТВОИТЕ НЕЩА И ИМА НИСШИ СЪЩЕСТВА, КОИТО ПОЧВАТ ДА ТИ ГИ ВНУШАВАТ, ЗАЩОТО ТОВА ТИ Е В ПОДСЪЗНАНИЕТО.

Значи, ти едно време много си искал да забогатееш, ама и мокри поръчки да изпълняваш ти искаш да забогатееш на всяка цена, тогава почват да ти го говорят – това направи, онова направи. Ти отиваш и го правиш. Кой те накара? – Дявола ме накара. Абсурд, подписвам се! ДЯВОЛА НЕ МОЖЕ ДА ТЕ НАКАРА В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ. Той просто ти гледа сеира и изпраща само посланици до тебе да те накарат по-бързо да изпълниш това, което си решил, по-бързо. ТОЙ Е КАТАЛИЗАТОР, но във никакъв случай, нито е агент, нито е провокатор, нито ще те настрои. ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗТОЧНИК НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Това го казвам аз и се подписвам и с двете ръце. И затова няма защо хората да се оправдават тъмни ложи, черни ложи, не знам какви си ордени, не знам какви си същества и така нататък, всичко е у него.

Ако ти наистина дръпнеш нагоре и наистина сложиш приоритетите на Светлата сила, ти ставаш наистина недосегаем, проверете го и ще видите, но да издържиш, защото ОТНАЧАЛО ВИНАГИ КОГАТО СЕ ЗАСИЛВА СВЕТЛИНАТА СЕ ЗАСИЛВА И ТЪМНИНАТА. Тя се сгъстява, поради тази причина, значи винаги преди зазоряване е най-тъмно.

Винаги когато започваш да вървиш по-пътя всички се струпват, организирана армия от нисшите съзнания, които искат да ти попречат, независимо дали са под формата на близки, познати, приятели, роднини, съседи и нам какви си, всички почват, все едно са се наговорили. Ами това е тъй наречения егрегор, егрегор, който е на нашите страсти и желания. ТОВА Е МАТЕРИАЛНИЯ ЕГРЕГОР НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ТЕ ИЗПУСНЕ. Не иска да те отключи и да те пусне навънка, но ако издържиш, обикновено от три месеца до една година кара и наистина е трудно и тежко, тогава дига ръце и те оставят, защото Господ тогава се намесва, вика: Стига това момче бе, вие го побъркахте. Я пускайте този мой син да изскочи навънка от вашия затвор!” Хоп навънка и ги гледаш само като на кино, разбира се, пак казвам, трябва да се съобразяваш с някои неща. Ако искаш не се съобразяваш, нека те глобяват всеки ден, обаче наистина разумният човек, вече разумен, за който казах.

ИМА РАЗЛИКА МЕЖДУ УМ И РАЗУМ и заради това когато се молим казваме: “Господи, научи ме на ум и разум”.

УМА Е ЗА ПРАКТИЧЕСКИТЕ, ЗЕМНИТЕ МАТЕРИАЛНИ НЕЩА, а РАЗУМА ЗА БОЖЕСТВЕНИТЕ, ЗА ЕНЕРГИЙНИТЕ, НЕВИДИМИ НЕЩА НА СЪЗНАНИЕТО. Това е разума, това вече е разумност, но ума, особено логичния ум, земния.

БОЖЕСТВЕНИТЕ НЕЩА СА НЕЛОГИЧНИ. ТЕ СА НЕРАЗБИРАЕМИ.

И казваш: „Ама аз искам да ми стане ясно.“ Не може да ти стане ясно! Направи го без да ти става ясно, това е, да. Ще ти стане ясно когато…

На един мой близък, казвам го за трети път, хапваше месо сутрин, обед и вечер, и даже му подарих за кръгла годишнина буренце пълно с домашна ракия, такова, не знам от акация ли беше, от някакво друго дърво ли беше – жълто, хубаво, „спи града“ идеално. Той доволен, чепа си го слага отделно, всичко. Нося му тубите с ракията, за да може той лично да си ги сипе, да му направя удоволствието на човека, нали. Много му е мерак той да си свърши тази работа, той да сложи чепа, вика: “Я да го пробиеме, да. Има обръчи, отдолу стойка.“ Всичко на шест, и не беше евтино, ама аз за това не гледам. Важното е да зарадвам човека, хем знам, че алкохол не се подарява и само пет минути преди да го купя се разминах на 50см с оня, който караше с 150км, викам:
– Слава тебе, Господи!
Той вика:
– Абе, синко, ясно, нали ти направих забележка.

Изпотих се, тогава мина на милиметри, като спрях и той мина на 50см със 150км къде спря не знам. Спря, гледаме се, нищо не стана, той: “Кой от къде е.“, а тамън отивах до магазина отсреща да купя бурето. На мен така ми правят забележка, веднага. Ако е нещо добро, веднага ме награждават, ако е нещо не е добро веднага ме ошамарват, да. Това ми е близък приятел от детството и аз реших точно с какво ще го зарадвам, и само след няколко месеца му правят операция, раздраха го целия, не знам какво, не знам що, направиха го луд. Още се възстановява. Цигари пушеше по кутия две на ден, алкохол на корем, и месо сутрин обед и вечер и то от най- кренвирши, едни там, дето кучетата не искат да ги ядат, обаче той си хапва. Ама кой го отучи? – Природата! Гледа ме как живея. Бяхме трима приятели, другия се отказа преди повече от 10 години. Здрав, прав, никакви лекарства, и оня пиеше по една шепа лекарства, сега замина в Австралия и там си живее, но този остана тук другия ми приятел. Гледа личния пример – не. Сега вече, викам:
– Да ти донеса – живеем във винарски център – вино, ракия, това онова?
– Ами донеси.
– О, ама ти почна ли да пиеш?
– Аз не, ама гостите.
Значи напълно отказа всичко. Няма цигари, няма алкохол, вече не знам колко месеца, няма месо. Лекарите са му казали, не съм му казал аз. И аз му викам:
– Видя ли по какъв начин те отказаха, доста доброзорно?

Това не е шега. АКО НЯКОЙ НЕ ИСКА ДА СЕ САМОПРОМЕНИ, ИМА КОЙ ДА ГО ПРОМЕНЯ, АКО ИСКА ДА ОСТАНЕ НА ЗЕМНОТО КЪЛБО, ИНАЧЕ ГО ПРИБИРАТ. НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИНАТИ ГИ ПРИБИРАТ ВЕДНАГА!

Един пияница всяка сутрин минава. Седем часа отварят кръчмата в нашата махала, и той отива сутрин в 7 без 10, пръв там. Аз му викам, имаше един прякор на един известен певец, и му викам:
– Слушай, ще умреш от пиене бе. Абе може ли от сутринта, седем часа, аз съм станал сега, ти отиваш, отваря кръчмето и веднага една ракия?
И вика:
– Като идват пияниците в седм и половина, осем другите, аз съм с една ракия напред вече, ама казвам:“ Я ми сипи на кръчмарката втора.“ и всички мислят, че аз пия първа, щото я ближа, ама аз вече съм една крачка пред тях.

И наистина си замина, сам живееше, разбира се. Той нямаше семейство, нямаше нищо. На втория ден го намериха в апартамента. Така, не е лицеприятно, но е факт, от това искаше, той вика: “Аз искам да умра от пиене, от нищо друго. Не искам от болест. Не искам жената да ме тормози. Не искам от катастрофа. Искам да умра от пиене, това е мечата на живота ми. Да си отпия.” Евала, много го обичах и го уважавах. Аз пак ви казвам, много харесвам тези, да, който е твърд и държи докрай.

Добре, ами събранието ще го разтуряме.

Силвинка:
Само тук един ключ, който сигурно си го имал впредвид, ама сега го видях, ами за осмицата. САТУРН, така нареченото, според класическата астрология голямо зло, нали така го наричат, ДЪРЖИ КЛЮЧА КЪМ ОСМИЦАТА.

Георги:
Ами той е и голямото добро. Разберете ме, че ГОЛЯМОТО ЗЛО Е И ГОЛЯМОТО ДОБРО. Това е същото както съм казал и като постулат:
ПРЕДАТЕЛСТВО Е НАЙ-ГОЛЯМОТО ПРИЯТЕЛСТВО!
Черно на бяло, и като ме питат защо казвам прочетете, там съм го писал в една от книжките ми: Предателството е най-голямото приятелство!“ Това е.
Значи, същото е и: „Най-голямото зло е и най-голямото добро!“ ТОВА Е ЗАКОН НА ВСЕЛЕНАТА.

Silvina:
Да, планетата на кармата. Какво става?
Минаваме този цикъл, въртим, въртим, въртим, въртим, безкрайно, много животи, много, докато минем през всички тези степени, и стигаме в един момент дотук – кармата. Много сериозно вече ни се случват неща. Учителя ги нарича Кардинални прераждания. Това са, мисля, че тази епоха, в която живеем, за много от нас са Кардинални прераждания. Тук душата вече прави еволюционния скок. Т.е. върти седем пъти през седемте сфери, минава през осмицата. Т.е. получава се едно като спирала, това изглежда като кръг нали и сфера, обаче осмицата е връзката, която те вкарва на следващото ниво и така си по спиралата. Не знам, така ми се видя в момента. Не знам дали е така

Георги:
Сигурно е така.

Silvina:
Ами то е безкраен процес. Няма край и това му е хубавото. 

Георги:
Разберете, че десятката е прекрасно, окултно число, не напразно съм написал „Диамантената десятка“, да знаете. Едно и нула, нула не е нула в никакъв случай, но стига ни толкова.

Silvina:
Стига ни толкова, че много загряхме.

Георги:
Много загряхме и аз вече ще излетя на някъде, като ракета.

Silvina:
Благодарим, че бяхме заедно!

Георги:
Благодарим от сърце!

Silvina:
Вчера на Мегалита пяхме “Една българска роза” и наистина разбрах, че Казанлък е мястото, където тази песен винаги ще ме посреща и изпраща. Прекрасно!

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Cart Overview